Digidexo.com

synstest farger

Hvorfor tror Eyes Endre farge Med Mood?

En klassisk tegneserie skildring av humørforandringer inkluderer ofte en endring av øyenfarge. Men i den virkelige verden, øynene vanligvis ikke skifte farge med et stemningsskifte. Fargen på øyet er bestemt av mengden av et pigment kalles melanin. Mengden av dette pigmentet i iris i øyet kan være forskjellen mellom brun, blå, grønn, og alt i mellom. Øyenfarge kan endre teoretisk hvis noe skjedde som skadet i produksjonen av melanin eller enzymet som styrer den. I nyfødte, øynene er vanligvis blå fordi de ikke har begynt å produsere melanin ennå. Men de fleste av oss kan ikke endre vår øyenfarge.

Det kan virke som om øyet fargeendringer med økt blodgjennomstrømning i ansiktet, for eksempel etter trening. På samme måte som i ansiktet kan bli rød i dette eksempel, kan øynene påvirkes av økt blodstrøm i tillegg. Dette kan legge en rød tone på øyenfarge, som kan mørkere brunt eller forårsake grønn å virke hassel.

I de fleste tilfeller er det imidlertid bare omgivende lys som forårsaker øynene til å virke som om de endrer fargene. Lys reflekteres av iris, forårsaker den til å virke som om det er skiftende farger, når det faktisk fargen band i lyset gjør dem ser ut til å endre seg. Også, under visse omstendigheter som stress, eleven krymper og gir mer av iris å bli utsatt, og dermed bli reflektert i lyset. Denne tilsynelatende endring i farge synes å være knyttet til stemning av personen, selv om selve øyet ikke endre fargene.

Farger som stimulerer babyer

Farger som stimulerer babyer


En baby miljø stor grad kan forbedre sin utvikling, selv ved barndom, ifølge barnelege Dr. William Sears. Hver av de fem sansene kan fremme læring, inkludert syn. Faktisk kan visuell stimulering utgjøre den mest betydelig innflytelse på babyens utvikle nervesystemet. Så det er viktig at foreldre velger farger og mønstre som stimulerer vekst og skape den rette blandingen av komfort og stimulering.

Svart-hvitt Stripes

I motsetning til en voksen, er en baby netthinne ikke fullt utviklet ved fødselen. Pastell eller dempede farger er derfor sannsynlig å dimme til netthinnen er modnet. Det er fortsatt viktig, men for foreldre å gi babyer med visuell stimulering som støtter hjernecelle helse, syn og læring. Kontrasterende farger leverer de sterkeste visuelle signaler til en babyens hjerne, hjelper hjernen og øynene til å utvikle raskere. De fargene som vises mest frimodig til en baby er svart og hvit, og stripete mønstre gir størst kontrast. Tepper, sengetøy og leker som har svart-hvite striper er ideelle for en baby soverom. Bøker, leker og lekematter i kontrastfarger av lys og mørke kan også brukes for ekstra stimulering.

Dristige farger

I tillegg til tilbehør i sort og hvitt, bør foreldrene også bruke sterke farger for å stimulere babyens hjernens utvikling. Orange er angivelig en farge som fremmer følelser av optimisme, mens gul antas å stimulere tenkning. På samme måte kan rød fremkalle entusiasme, og leker i disse lyse fargetoner vil bidra til å trekke en baby oppmerksomhet. Mens dristige farger er ikke anbefalt for soverommet vegger, kan de bli innarbeidet i en dekorere ordningen med aksenter. Lekerom kan også lyse farger, og ett alternativ for foreldre er å male en vegg i en dristig nyanse av rødt samtidig som de tre andre mer nøytrale.

Pasteller og Nøytrale

Overstimulering kan oppstå med babyer som er overdrevent utsatt for striper og lyse farger. Fordi resten er nødvendig for optimal utvikling, bør soverom gi den rette blandingen av stimulering og komfort. Pastell veggen farger med lyse aksenter kan hjelpe foreldre oppnå dette delikat kombinasjon. Blå og grønne pasteller, for eksempel, er ofte forbundet med følelser av ro og stillhet. Kan brukes nøytrale farger som krem ​​og beige for vegger og tepper. Disse fargene kan da bli modigere med røde, gule og oransje grense eller møbler for å gi stimulering når babyen er våken.

Anbefalte Colors

Dave Munger, en forfatter av "Cognition Daily," rapporterer at babyer har preferanser for bestemte farger. Selv spedbarn ikke kan skille mellom farger, kan babyer på 2 måneders alder normalt skille mellom de fleste farger. Som sådan, Munger indikerer at blå og lilla er vanligvis babyer favoritter, med greener, gult og rødt blir mindre foretrukket. Dette kan være viktig når foreldre velger barnehage dekorere ordninger, som foretrukne farger vil trekke en baby øye, mens andre kan føre til en baby å bli masete eller grinete.

Virkningene av farger på menneskelige følelser

Virkningene av farger på menneskelige følelser


Folk har lenge anerkjent at forskjellige farger har en kraftig effekt over våre følelser. Noen ganger effekten en farge har virkelig er fysiologisk, mens andre ganger er det psykologiske, basert på en tilknytning til objekter i naturen eller med gamle og allment forstått symboler. Noen ganger farge foreninger kan variere fra ett land til et annet, men på hele de er overraskende universelle.

Farger som Calm

Grønn er kjent som et beroligende farge. Så lett på øynene at det faktisk kan forbedre synet, er grønn forbundet med naturen, ungdom og sikkerhet. Sykehus ofte male veggene grønt for å bidra til å roe sine pasienter. Sin søster, blå, vil avta stoffskiftet hvis du ser på det lenge nok. Det er knyttet i naturen med vann og himmel og med ideer om kulde, ro og intellekt. En annen beroligende farge er rosa, fargen på romantikk, noe som kan betegne vennskap, mildhet, følsomhet og passivitet.

Farger som stimulerer

Ingen farge er mer stimulerende enn fet farge rød. Red gjør pulsen og blodtrykket øker. Et sterkt symbolsk farge, er det forbundet med blod, brann, fare, lidenskap, mot og sinne på en gang. Det øker også appetitten. Gul, på den annen side, inngir glede og årvåkenhet. Det er kjent å stimulere mental aktivitet, men når det brukes for mye kan bli irriterende. Ved å kombinere egenskaper fra begge farger, øker oransje oksygentilførsel til hjernen og kan stimulere kreativitet. Det er forbundet med sol, helse og energi.

Svart-hvitt

Berømt for sin symbolikk om godt og ondt, disse versene nyanser er den mest nøytrale av alle farger i sin evne til å kombinere og sette av noen annen farge. Svart er fargen av eleganse, mystikk og død. Det kan konnoterer sorg, prestisje eller styrke. Dets motsetning, hvit, representerer enkelhet, renhet og uskyld. Noen mennesker liker ikke hvit, assosiere det med leger og sterilitet. Andre koble den til ideer godhet --- engler, for eksempel, ha hvit --- og tro.

Andre farger

Vises sjelden i naturen, lilla har lenge vært betraktet som en farge av mystikk og royalty. Den har både kjøle kvaliteter, som blått, og stimulerende egenskaper, som rødt. Lilla er en favoritt av barn og selv nå assosiert med femininitet, men det tradisjonelt er forbundet med rikdom, makt, visdom og magi. Brown er fargen på jorden; en favoritt farge av menn, generelt konnoterer det stabilitet og styrke, men også tidvis tristhet.

Dufter og farger som forårsaker sult

Dufter og farger som forårsaker sult


Mens folk åpenbart må spise for å få til ernæring og næring, sult ofte kan utløses av mer enn bare en tom mage. Miljøet rundt deg --- det være seg den fargen på veggene i din favoritt restaurant eller aroma wafting fra naboens kjøkken --- kan ofte røre mat cravings eller følelser av sult. Det er spesifikke farger og lukter som er kjent for å utløse sultfølelse.

Rødt og oransje

Rødt og oransje antas å stimulere sult. Dette kan delvis være fordi disse fargene vises i mange matvarer, i motsetning til blå, som ikke er en vanlig mat farge. Rødt og oransje også inspirere lidenskap og varme, følelser som er noen ganger forbundet med mat. Både rødt og oransje er populære farger for kjøkkenredskaper på grunn av dette. Rødt og oransje evne til å røre sult inspirerer også mange restauranteiere til å bruke disse fargene når male veggene i sine virksomheter.

Earth Tones

Jordfarger som brunt og beige ikke vekke de samme følelsene av sult som rødt og oransje antas å hisse opp, men de gjør en plass som bidrar til å spise. Disse tonene er varme og har en tendens til å gjøre folk føler seg komfortabel og trygg. Siden mat er ofte forbundet med familien og blir tatt vare på, kan browns gjøre folk føler at de ønsker å sitte ned og dele et måltid.

Aroma av Mat

Ikke overraskende er den mest vanlige lukt til å utløse sult lukten av mat. Dette er vanligvis bare sant hvis lukten kommer fra en mat som du liker. Hvis du tilfeldigvis elsker potten steke og gå inn i et kjøkken med en pott steke mat i ovnen, er at lukten kommer til å få deg til å føle deg sulten. Det samme gjelder for lukten av varmt buttered popcorn i en kinosal. Lukter forbundet med salt og søt mat synes å være de sterkeste duft triggere.

Duften av Memory

Akkurat som de jordnære farger vil få deg til å føle deg komfortabel og varm, og dermed gjør du ønsker å spise, kan visse dufter gi deg en følelsesmessig ønske om å spise. Den vanligste er duften av cookies baking i ovn eller andre varme krydrede dufter som kanel som ofte minne folk på familie eller helligdager. Denne effekten er annerledes enn luktende popcorn, vel vitende om du liker popcorn, og dermed ønsker å spise popcorn. Det er ikke cookies selv som gjør at du ønsker å spise, men komfort og følelsesmessige bånd til lukten.

Hvilke farger undertrykke appetitt?

Hvilke farger undertrykke appetitt?


Vekttap mål trolig fokusere på å begrense kalorier og trener, men mindre tyngende triks kan også hjelpe deg å miste pounds. Bruke fargeterapi for å undertrykke appetitten og redusere cravings er en måte å gjøre slanking moro. Ulike farger påvirker matvaner på forskjellige måter. Noen farger stimulere ditt ønske om å spise, mens andre undertrykke det. Innlemming farge inn matopplevelsen kan brukes til å hjelpe du inntar færre kalorier.

Blå Food

Blå demper appetitten mer enn noen annen farge. Bortsett fra blåbær, som faktisk er lilla, er det ikke naturlig blå matvarer. I det siste, når mennesker foraged for mat, blå var en advarsel av svinn eller fare. Mangelen på naturlig blå mat og faresignal det opplyst begrenset vår appetitt respons på blå mat. Folk mot farger som ofte forekommer i naturen, som grønt, rødt, gult og oransje. Den aversjon mot blått kan hjelpe deg å spise mindre ved å undertrykke ditt ønske om å overspise. Høy-kalori mat som russet poteter, pasta, rømme, ost og smør er vanligvis lys eller hvit. Dette gjør det lett å endre fargen med noen få dråper av blått konditorfarge. Sprer blå-farget smør på brød fraråder ditt ønske om mer enn noen få biter.

Visning Din Mat

Hvis tvinge deg selv til å spise farget mat virker lite appellerende, innlemme blått i dine måltider på andre måter. Serve maten din på en blå plate, satt på en blå duk med en blå serviett. Omgir deg i fargen vil undertrykke appetitten og hjelpe du føler deg rolig og fokusert på mat. Blå er en mild, beroligende farger, og det hjelper deg til å føle deg avslappet. Svart, grønn og lavendel også undertrykke et ønske om å overspise. Jo mer du kan fokusere på mat og ta deg tid servering, jo mindre sannsynlig er det å overspise.

Color Your spiseplass

Miljøet der du spiser spiller en stor rolle i dine spisevaner. Ernæringseksperter anbefaler måltider spises på et spisebord, uten distraksjoner som fjernsyn. Dette gjør at du kan fokusere på å spise og forstå dine følelser av sult og tilfredshet. Skape et fredelig miljø der du kan spise er en viktig del av vekttap, og hvis du planlegger å bruke farger for å undertrykke appetitten, bruke dem i din spiseplass. Blå, lys grønn og lavendel har en beroligende effekt, mens rød og oransje stimulere appetitten. Dekorer spisestue med beroligende farger for å ha en enklere tid å kontrollere matinntaket.

Color Therapy

Du kan bruke fargeterapi i løpet av dagen for å hjelpe deg å takle mat cravings og ønsket om å overspise. Skift lyspæren i kjøleskapet med en som er blå-farget, undertrykke ditt ønske om å snack hver gang du åpner døren. Få motivert til å drikke vann ved å legge til rød eller oransje konditorfarge eller serverer den i en rød eller oransje glass. Disse fargene stimulere følelser og appetitt, oppmuntre deg til å strekke seg etter vannet ofte. Dette vil holde deg hydrert og fylle magen, hindrer deg fra å konsumere overflødige kalorier. Fargeterapi er ikke en eksakt vitenskap fordi det innebærer menneskelige følelser. Eksperimenter med ulike farger bestikk og glass, samt ulike nyanser av mat, for å se hvilke som hjelper deg holde deg til din diett.

Definisjon av en synstest

Vision er en kompleks prosess som involverer samle visuell informasjon, behandling av denne informasjonen, og deretter svare på det med riktige beslutninger eller bevegelser. Det er tester for å måle hvert aspekt av en persons syn. Optikere og andre øyet leger alltid starte med en rutinemessig øye eksamen for å se okulær helse og visuelle acuities. Hvis andre tester er angitt, de er vanligvis planlagt for en annen tid.

Okulær helse

Legene utfører synsprøver for å sjekke helsen til øynene på alle vanlige synsundersøkelse. De ser på det fysiske utseendet til øynene for å sørge for at det ikke er noen synlige symptomer på noen problemer. De gjør også ophthalmoscopy, ser på den optiske nerven gjennom et instrument som kalles et oftalmoskop, som forstørrer innsiden av øyet. Hvis de finner noe unormalt, vil de følge opp med mer detaljert testing. For eksempel, dersom den optiske nerven ser uvanlig, kan legen å teste en eldre pasient for å utelukke glaukom.

Snellen Eye Chart

Visjonen test for å måle en persons visuelle acuities starter med Snellen Eye Chart. Figuren består av en serie av sorte bokstaver på en hvit bakgrunn, som vises i rader. De største bokstavene er på topp, og de minste bokstavene er på bunnen, selv om moderne optometriske kontorer har også en datamaskin versjon av oversikten som tillater en lege å vise en bokstav i isolasjon. Dette diagrammet brukes til å måle en persons avstand visjon og forventet måling, 20/20, regnes som normalt. Folk som ikke kan tydelig se bokstavene som et normalt øye kan skjelne på 20 fot kan trenge briller.

Phoroptor tester

Den phoroptor er standard instrument som brukes til å måle brytning. Hvis en person ikke har 20/20 syn, vil phoroptor hjelpe øyelegen bestemme hvilke korrigerende linser for å foreskrive. Legen vil eksperimentere med ulike kombinasjoner av objektiver og spørre pasienter om tilbakemelding om noe som gir dem den mest komfortable og klar visjon. Den phoroptor kan også hjelpe legen vurdere phorias, tropisms og astygmatisms. Med andre ord, hvis måten en pasientens øyne er justert eller arbeide sammen eller formen på hornhinner bidra til visuell uskarphet, kan phoroptor hjelpe legen diagnostisere problemet og bestemme på hvilke objektiver som skal brukes i behandlingen.

Læring-Related Vision Skills

Utviklings optikere også teste sine pasienters læringsrelatert synsferdigheter. Folk som ofte mister sin plass når du leser kan gjøre det dårlig på Developmental Eye Movement test. Folk som har problemer med staving eller geometri, for eksempel, kan bli henvist til en utviklings optometrist for en vurdering av deres visuelle perseptuelle utvikling. Personer som har svært dårlig hånd-øye-koordinasjon kan gis en test av sine Visual-Motor Integration ferdigheter.

Expert Insight

The American Optometric Association anbefaler at alle mottar en årlig øye eksamen. Mange optikere delta i det amerikanske Optometric Forbundets InfantSee program. De gir gratis omfattende synsundersøkelse til babyer. Det er en fin måte å utelukke eventuelle sjeldne, men farlige okulær kreft og for å sørge for at barnets syn utvikler seg normalt. I tillegg er flere stater krever barn til å få en omfattende visjon undersøkelse før de blir tatt opp til barnehagen. Ikke bare er synstester viktig for en persons helse; de kan også være nøkkelen til å forebygge og løse faglige utfordringer som har en visuell komponent, slik tilfellet er for anslagsvis 20 prosent av amerikanske studenter.

Årsakene til farge persepsjon Endringer

Årsakene til farge persepsjon Endringer


Selv om noen mennesker er født med fargesyn defekter eller generell fargeblindhet, andre tilegne seg denne uhelbredelig synsfeil i løpet av livet. Det er fire hovedårsaker til fargesans endringer.

Statistikk

Ifølge Mayo Clinic, er en i 12 hanner av Nord-Europa avstamning født med noen rød-grønn farge mangel. Mindre enn en prosent av hunner stammet fra den samme regionen lider av den samme mangel. For andre populasjoner, er dette tallet enda lavere. Blå-gul farge mangel oppstår genetisk hos færre enn én av 10.000 personer globalt, og total mangel på fargesyn er gått genetisk til færre enn én av 30.000 mennesker globalt. Disse tallene representerer ca 5 prosent til 8 prosent av mennene og 0,5 prosent av kvinner som er født fargeblind til en viss grad.

Årsaker

Farge oppfatning endringer og degraderingen kan skje naturlig med alderen. Aldersrelatert makuladegenerasjon forårsaker synsproblemer, inkludert fargesyn underskudd. Sykdommer, inkludert Alzheimers sykdom, diabetes, kronisk alkoholisme og leukemi, kan forårsake fargesynsdefekter. Medisiner er også ansvarlig for noen tilfeller av farge oppfatning endringer. Narkotika, for eksempel antibiotika, høyt blodtrykk medisiner og barbiturater, kan føre til endringer i farge persepsjon. Giftige kjemikalier, som karbonmonoksid, gjødsel, styren og karbondisulfid, kan føre til at noen farge oppfatning endringer, og ofte endringene kan være så diskré å legge merke til. Sjeldnere nevnt, øye traumer er også en årsak til fargesyn underskudd. Strokes og utilsiktet øyeskader kan skade netthinnen eller deler av hjernen og føre til fargeblindhet.

Symptomer

Kjøpte farge persepsjon endringer kan være mild, moderat eller alvorlig. Noen ganger endringene er subtile, og disse endringene kan bare bli merkbar etter misforståelse oppstår. For eksempel kan den lidende har et problem med å identifisere endringer i trafikk lyse farger. Folk som jobber rundt kjemikalier kjent for å forårsake fargesyn tap bør ha sin visjon sjekket med jevne mellomrom, slik at eventuelle endringer kan oppdages og riktig omsorg foreskrevet.

Behandling

Det finnes ingen behandling for å avhjelpe arvet fargesyn underskudd. I tilfeller av ervervet fargesyn defekter, kan noen fargesyn bli gjenvunnet når den underliggende lidelse er behandlet. Det finnes også spesialiserte fargede brilleglass og kontaktlinser som kan øke brukerens oppfatning av kontraster - men de vil ikke forbedre evnen til å se farger.

Betraktninger

Dem som berøres av farge persepsjon endringer blir anerkjent av datautviklere. Gnome desktop utviklere har opprettet en applet som tillater brukere å endre utseendet på sine stasjonære farger og temaer for å imøtekomme visuelle evner. I tillegg webdesignere har tilgang til Vischeck, et nettsted som kjører to algoritmer. En algoritme, Vischeck, gjør at brukerne kan se hvordan bilder og nettsteder ser til seere som er fargeblinde. Den andre algoritmen, Daltonize, tillater brukere å digitalt endre bilder slik at de er mer tilgjengelig for folk som har en viss grad av dårlig fargesyn skarphet.

Hva er syntetiske mat farger laget av?

Hva er syntetiske mat farger laget av?


Mat fargestoffer er noe tilsatt til mat eller drikke i den hensikt å endre dens farge. Fargestoffer tilsettes mat for å forsterke eller korrekt farge på grunn av lagringsforhold og naturlige ujevnheter.

Food, Drug, og Cosmetic (FD & C) Blå No. 1

Også kjent som E133 i Den europeiske union (EU), er Brilliant Blue FCF en syntetisk konditorfarge laget av steinkulltjære. Vanligste bruksområdene er brus, sjampo og munnvann.

FD & C blå # 2

Indigotin, kjent som E132 i EU, er sammensatt av tre kjemikalier, med hovedkomponenten være natriumsaltet av Indigotindisulfonate. Den primære bruken er i søtsaker.

FD & C Red nr 40

Avledet fra steinkulltjære, allurarød AC, som er E129 i EU, er brukt i røde brus og godteri.

FD & C Red nr 3

Erythrosine er en mørk rosa, kull-avledet konditorfarge --- utpekt E127 i EU --- brukes i popsicles, frukt cocktail kirsebær og farget pistasj skjell.

FD & C Yellow # 5

Kalt E102 i EU, er tartrazine en gul skygge avledet fra kulltjære og den vanligste mat-fargestoffer tilsetningsstoff. Produkter som inneholder FD & C Yellow # 5 inkluderer: Mountain Dew, Doritos, og gelé.

FD & C Yellow nr 6 og FD & C Grønne No.3

En annen steinkulltjære basert fargestoff, paraoransje FCF, eller E110 i EU, vises i oransje squash, ost sauser, og i kulde-middel dayquil. FD & C Grønn No. 3, kjent som E143 i EU, blir sjelden brukt.

Hvordan folk ser farger hvis de er fargeblinde?

Hvordan folk ser farger hvis de er fargeblinde?


Det finnes ulike typer av fargeblindhet, avhengig av hvilken av de kjegler i netthinnen er berørt. Det er tre typer membran celler: røde kjegler, blå kjegler og grønne kjegler. Hvis en av disse er berørt, er at fargen ikke sett på som andre folk ser det. Defekter på de røde eller grønne kjegle cellene kalles rød-grønn fargeblindhet og er den vanligste formen.

Hvordan Fargeblindhet Forekommer

Fargeblindhet er arvet fra mor og sendt videre i X-kromosomet. På grunn av dette, rød-grønn fargeblindhet rammer hovedsakelig menn. Noen skaffe fargeblindhet av sykdommer eller som en bivirkning av enkelte legemidler, eller det kan være et resultat av øyensykdom slik som glaukom eller makuladegenerasjon. Det finnes ingen kur for tilstanden.

Dichromatism

Dichromatism oppstår når en av kjegle cellene mangler. Hvis de røde kjegler er fraværende, er protanopia resultatet, deuteranopia er når de grønne kjeglene mangler og tritanopia er når de blå kjegler er fraværende. Mildere former av tilstanden der membranen celler er til stede, men mangelfull i sin funksjon kalles Protanomaly og Deuteranomaly.

Protanopi

Protanopi rammer én av 100 menn. De har problemer med å skille mellom rødt, oransje og gult og rødt kan også forveksles med svart. Blå, fiolett, lavendel og lilla kan alt vises som nyanser av blått. I mildere form for protanomaly, rødt, oransje og gult kan sees på som tenderer mot grønt.

Deuteranopia

Deuteranopia kan påvirke fem av 100 menn. I Deuteranomaly, de grønne kjegle cellene er svake og grønn, gul, rød og oransje blir sett på som nyanser av rødt. Dette er den mest vanlige form av fargeblindhet. I mer alvorlige formen for Deuteranopia, rød, gul, oransje og grønn alt vises mer eller mindre det samme fargetone.

Tritanopia

Dette er mindre vanlig form for fargeblindhet, og kan påvirke kvinner så vel som menn, fordi det ikke er gjennomført på X-kromosomet. De har problemer med nyanser av blått, som kan bli sett på som tenderer mot grønt.

Monochromatism

Monochromatism oppstår når ingen eller bare en av kjegle celletyper fungerer som den skal. Ingen farge er sett, bare nyanser av svart eller grå og hvit. Denne typen fargeblindhet er sjelden.

Hvordan Fargeblindhet Påvirker karrierevalg

De fleste kan kompensere for sine tap av noen fargesyn ved for eksempel, erkjenner det røde trafikklyset ved sin posisjon. Men noen yrker krever nøyaktig fargesyn og søkere blir testet for fargeblindhet når de søker. Disse inkluderer piloter, elektrikere, lokomotivførere og posisjoner i mote eller kunst avdelinger hvor evnen til å skille mellom nyanser av fargen er viktig.

Hvordan til riktig farge Vision

Fargeblindhet eller fargeblindhet, er en manglende evne til å skille mellom forskjellige farger, for eksempel rødt og grønt. Selv om fargeblindhet kan være forårsaket av skade eller sykdom, er de fleste tilfeller arvet av en X-bundet recessivt gen. Legene har ennå ikke funnet en kur for fargeblindhet, men korrigerende linser kan forbedre et individs evne til å skille mellom farger. Bare én slik type korrigerende linse, produsert av ChromaGen, har blitt godkjent av US Food and Drug Administration. I en uavhengig forskning rettssaken, Swarbrick, Nguyen og Pham funnet disse linser for å være svært effektiv på å redusere antall feil på en standard fargeblindhet eksamen. Øyeleger må være sertifisert av ChromaGen for å foreskrive disse korrigerende linser til sine pasienter.

Hvordan til riktig farge Vision

Bruk deteksjon kit levert av ChromaGen. Selskapet gjør dette settet tilgjengelig for alle interesserte enkeltpersoner, ikke bare øyet leger. Bruken av settet vil hjelpe deg å avgjøre om linsene kan nytte for deg.

Gjør en avtale med en sertifisert utøver for videre testing.

Følg instruksjonene som gis av sertifiserte utøveren.

Hint

  • Ikke ha disse korrigerende linser under kjøring fordi Swarbick, Nguyen, og Pham fant at disse objektivene gjør det vanskelig å se i svakt lys. Forskerne fant også at linsene litt påvirket evnen til å bedømme avstand og bevegelse. De skal brukes for lesing.

Kjennetegn på en synstest

Kjennetegn på en synstest


Vision tester administreres av optikere kan identifisere nåværende eller potensielle problemer med synet. Forstå hva hver test er for og hva du kan forvente kan hjelpe deg med å forberede for øyet avtaler ved å minske engstelse. Hvis du bruker kontaktlinser eller briller du bør ta med disse til din avtale.

Acuity Test

Du kan ikke være kjent med navnet på denne testen, men dette er den du er mest sannsynlig kjent med. I skarphet test, er et diagram av bokstaver eller symboler som brukes for å måle hvor godt øynene dine er i stand til å gjenkjenne detaljer både fjern og nær. Du vil bli bedt om å lese diagrammet kun ved hjelp av høyre øye, venstre øye og begge øyne samtidig.

Refraksjon Test

Brytning test brukes til å avgjøre om du trenger linser for å korrigere synet ditt. Denne testen er vanligvis gitt som et resultat av dine skarphet testresultater. Det avgjør om du lider av nærsynthet eller langsynthet - som begge kan være årsaken til tåkesyn. Øyelegen kan strekke elevene dine for denne testen. Etter dilation finner sted, vil legen skinne et lys i hver av øynene dine. Deretter vil prøvelinser plasseres foran øynene dine. Disse linsene er justert flere ganger til dine netthinner skikkelig fokusere på lyset. Du vil bli bedt om å sammenligne effekten av hvert objektiv, la legen vite hvilket objektiv forbedrer din visjon best.

Synsfeltet tester

Synsfeltet testen sjekker øynene for problemer med sidesynet. Det er viktig at du kan se alt i synsfeltet når du fikse blikket i en retning. Resultatene av denne testen kan hjelpe til med å diagnostisere øyesykdom eller problemer med nervesystemet. Det er tre deler til denne testen.

Den første delen er konfrontasjonen test der legen din vil bli plassert to eller tre meter foran deg. Du vil bli pålagt å dekke ett øye om gangen mens fokus på legens nesen. Legen flytter deretter fingeren til kanten av synsfeltet, til sentrum og til den motsatte kanten. Fortsatt stirrer på legens nesen, vil du bli bedt om å gi et signal når du er i stand til å se sin finger. Den samme test ble gjentatt med det andre øyet. I Amsler-kort test, er et diagram som består av et 4 tommers kvadrat med bokser som er dannet av rette linjer og en svart prikk i sentrum brukes. Din optiker vil holde det om en fot fra ansiktet. Mens dekker ett øye vil du bli bedt om å fokusere på den svarte prikken. Testen blir gjentatt med det andre øyet. Under denne testen bør du fortelle legen din dersom du ikke kan se prikk, hvis du ser andre enn den svarte prikken eller hvis linjene på rutenettet er uskarpe eller forvrengt flekker.

I perimetri synsfeltet test, administrerer en maskin tilfeldige glimt av lys til ulike punkter i synsfeltet. Mens du stirrer på midten av en skålformet instrument, vil du bli bedt om å trykke på en knapp når lysene vises. Computer overvåking av svarene dine så produserer en utskrift som viser steder i synsfeltet hvor du ikke ser lyset.

Den siste synsfeltet testen kalles en tangent skjermen test. I denne testen en svart skjerm med en figur som ligner på en blink er plassert 05:57 meter fra deg. Du vil dekke det ene øyet og stirre på et bestemt punkt på skjermen. Forskjellige gjenstander av forskjellig størrelse er plassert på en stav, og beveges fra den ytre kanten av skjermen mot midten. Som du vise når objektet er synlig for deg, er det punktet merket på skjermen. Poengene blir deretter koblet til lage en skisse av ditt synsfelt. Du vil deretter gjenta testen med det andre øyet.

Color Vision Test

Den fargesyn test avgjør om du er i stand til å gjenkjenne farger og vil avsløre om du er fargeblind. Militære og politi karrierer, samt noen jobber i elektronikk rutinemessig krever denne testingen. Når denne testen administreres, vil du bli presentert med et utvalg av symboler og mønstre du kan forvente å se i løpet av testen. Sitter og dekker det ene øyet, vil legen holde en fargetest ca 14 inches bort fra deg. Når mønstrene er holdt opp vil du bli bedt om å identifisere symbol eller mønster som du ser. Ikke alle av de presenterte kortene vil ha en skjult symbol eller mønster. Hvis du ikke ser noe, bør du rapportere dette. Du vil deretter gjenta testen med det andre øyet.

Bånd farger for å støtte ulike krefttyper

Bånd farger for å støtte ulike krefttyper


De fleste forbinder brystkreft med fargen rosa fordi den fargen er bevisstheten farge for den form for kreft. Men det finnes flere andre kreftformer som har bånd farger assosiert med dem for å bidra til å bringe oppmerksomhet til hver form. Selv om det finnes flere former for kreft med sin egen farge av bevissthet bånd, de fleste av disse krefttypene har også holdnings måneder. Noen farger selv overlapper med ulike former for kreft.

Greens

Bånd for å støtte leveren kreft er smaragdgrønt og sin bevissthet måned foregår i oktober hvert år. Kreften har Lymfekreft en bevissthet fargen limegrønn og dens bevissthet måneden er September.

Blues

Båndet for livmorhalskreft bevissthet er blågrønn og hvit. Mesteparten av båndet er blågrønt, men en del av bunnen av båndet er hvit. Måneden som betyr livmorhalskreft bevissthet finner sted i januar. Eggstokkreft farge er også blågrønn men uten hvit kontrast. Sin bevissthet måneden er i september. Tykktarmskreft farge er mørk blå og mars er dens bevissthet måned. Prostatakreft er bånd farge er lyseblå og sin bevissthet måned finner sted i løpet av september. Både esophageal og magekreft har strandsnegl bånd. Magekreft har ikke utpekt måned, men kreftfaren sin måned foregår i april.

Lilla

Både leiomyosarcoma og kreft i bukspyttkjertelen er forbundet med lilla bånd. November er kreft i bukspyttkjertelen bevissthet måned. Generelt kreft kjenne med en lavendel farge. Testikkelkreft farge er en lettere, orkide farge og april er dens bevissthet måned.

Appelsiner, gule, røde

Blære, sarkom og bein kreft er alle tilkjenne med fargen gul. November er bevisstheten måned for blærekreft mens Sarkom og bein kreft bevissthet måned finner sted i juni. Nyrekreft og leukemi er forbundet med fargen oransje. Mars er nyrekreft bevissthet måned, mens september er måneden for leukemi bevissthet. Hode og nakke kreft varsles med en burgunder bånd med elfenben som en del av båndet. April er bevisstheten måned for disse kreftformene. Myelomatose farge er også burgunder, uten elfenben.

Nøytrale

Brain kreft er tilkjennegitt med en grå bånd og mai er hjernen kreft bevissthet måned. Lungekreft er bånd farge er klar og hvit og sin bevissthet måneden er i november. Melanom er bånd farge er svart og som kreft i hjernen, og tar sitt bevissthet måned sted i mai.

Andre farger

Brystkreft er bånd farge er rosa og bevisstheten måneden finner sted i oktober. Barndommen kreft tar fargen gull med sin måned blir September. Skjoldbruskkjertelkreft har en blågrønn, rosa og blått bånd. En streng av båndet er rosa, en annen er blå og den øverste delen er blågrønn. Skjoldbruskkjertelkreft bevissthet foregår i løpet av måneden av September. Livmorkreft har en fersken bånd og sin bevissthet måneden er i september.

Er Dark Brown en normal farge for Krakk?

Mørkebrun farget avføring er i størrelsesorden normale farger for menneskelige avføring. Krakk farge påvirkes av en persons kosthold og galle nivåer. En pasients krakk farger kan endres på grunn av blødning i fordøyelseskanalen eller maten pasienten bruker.

Normal avføring Colors

Ifølge Michael Picco, MD, av Mayo Clinic, normal menneskelig avføring farger inkluderer alle nyanser av brunt eller grønt.

Lys avføring

Personer med lys-farget, leire-farget eller hvit avføring kan mangle normale galle nivåer i deres avføring og de kan ha en hindret gallegang. Anti-diaré narkotika og medisiner med vismut subsalicylate kan forårsake lys avføring.

Gule Krakker

Avføring med en gul farge, kan stygg lukt og greasiness inkluderer overskudd av fett og kan være forårsaket av en malabsorpsjon problem i tarmen. Cøliaki pasienter kan ha gule avføring etter at de konsumerer gluten.

Svart avføring

Personer med blødning i øvre fordøyelseskanalen kan ha svart-farget avføring. Svart avføring kan også skyldes bruk av vismut subsalicylate eller jerntilskudd.

Røde Krakker

Rød-farget avføring kan være et tegn på blødning i nedre mage-tarmkanalen. Red-fargede matvarer eller mat fargestoffer kan også resultere i avføring som er røde.

Hvorfor Sun Endre farger ved solnedgang?

Solnedganger har alltid fanget fantasien med sine flotte farger - enda mer så når folk oppdager at solnedganger varierer avhengig av beliggenhet, eller når de oppdager en uvanlig eller spesielt fargerik solnedgang. Solnedganger i ørkenen har en tendens til å være veldig oransje, mens solnedgangen i urbane områder har en tendens til å være dempet og kan ha andre farger som gult og rødt. Men, enten i ørkenen i Arizona eller skyskraperne i New York City, alle solnedganger har to ting felles: lys og atmosfære.

Lett

Lys er elektromagnetisk energi som beveger seg i bølger og har frekvenser både synlige og usynlige for det menneskelige øyet. Det synlige lys området er kjent som ultrafiolett (UV) spektrum. For det blotte øye, vises UV-lys hvit, men det er faktisk består av flere forskjellige bølgelengder av farge. Disse fargene er ordnet i rekkefølge fra kortest til lengst og blande fra den ene til den neste, som en regnbue. Rekkefølgen av bølgelengdene er fiolett, blått og grønt, gult, oransje og rød - noe som betyr fiolett har den korteste bølgelengden; og rød, den lengste.

Atmosfære

Atmosfæren er en blanding av gasser, vann, støv og andre materialer rundt Jorden. Jo nærmere stemningen er til Jorden, jo tykkere det er; og dette er på grunn av jordens gravitasjonskraft. Som vi reiser lenger vekk fra Jorden, blir gravitasjonskreftene svakere og atmosfæren blir tynnere før det forsvinner ut i verdensrommet. Jordens atmosfære er ikke akkurat det samme over alt. Det er variasjoner i komposisjon basert på plassering, værmønstre og menneskelige faktorer. For eksempel vil atmosfæren over havet har betydelig mer vann og salt enn atmosfæren over ørkenen. Og atmosfæren over en by kan ha mer av visse typer gasser, mens atmosfæren over en vulkansk øy vil ha mer aske og sot. Disse variasjonene i atmosfæriske partikler er det som bestemmer de hvordan lyset oppfører seg i atmosfæren.

Light & Atmosphere

Lyset reiser i en rett linje til den støter på partiklene i atmosfæren, noe som medførte at lyset reagerer, men reaksjonen er avhengig av de enkelte lys bølgelengder og type og størrelse på partiklene. Vannpartiklene er større enn lysbølger, så når lyset treffer et vannmolekyl, vannet fungerer som et speil og spretter (eller reflekterer) alle lys bølgelengder samtidig. Som et resultat, fortsetter lyset skal vises hvite for det blotte øyet. Når lys treffer mindre partikler, slik som støv og gass, de mindre partikler absorberer noe av lyset, mens andre lyset passerer gjennom. Når partiklene absorberer lyset, de begynner å utstråle i samme farge som ble absorbert. Så hvis en haug med gassmolekyler absorberer gult lys, vil de utstråle gul, og at fargen vil være synlig for det blotte øye. Alle farger av lys kan bli absorbert, men de kortere bølgelengder (som blå) er absorbert oftere enn de lengre bølgelengder. Fremgangsmåten til å absorbere og utstrålende (eller spredning) lys kalles Rayleigh-spredning.

The Sun i løpet av dagen

Posisjonen av solen har en direkte innflytelse på den måten lyset går inn i atmosfæren. I løpet av dagen, er sola plassert høyt på himmelen og sender ut lys på en relativt kort vinkel i forhold til jorden. På grunn av den kortere vinkel, de lengre lysbølger passere rett gjennom, mens de kortere bølger får "hengt opp" på partikler i atmosfæren. Som de kortere blå, grønne og fiolette bølger blir absorbert og spredt, vises himmelen blå for det blotte øye. I mellomtiden, fordi jo lenger gult og rødt lys gjør det gjennom, vises solen hvit eller gul mot spredt blått lys på himmelen.

Sunrise, Sunset

Når solen står opp og går, er det i en lavere stilling, noe som øker vinkelen som lyset kommer inn i atmosfæren. På grunn av den lengre vinkel, de kortere lysbølger aldri nå de nedre områder av atmosfæren slik at bare den lengre gul, orange og rødt lys er synlig. Som en følge av dette synes sollys mørkere etter hvert som flere av de lengre lysbølger blir avdekket. Den store forskjellen mellom soloppgang og solnedgang er at solnedganger tendens til å være mer fargerikt. Dette er fordi de fleste Earth innbyggere er aktive i løpet av dagen og sparker støv og rusk i luften. På kvelden, disse økte støvpartikler fungere som et filter, noe som reflekterer flere farger inn i himmelen.

Hva bør sjekkes på en synstest for de eldre?

En komplett visjon test er nyttige for å avdekke aldersrelaterte øyesykdommer og andre øyeproblemer hos eldre. Tidlig behandling kan hindre, eller i det minste bremse ned, synstap på grunn av grønn stær, grå stær og makuladegenerasjon.

Betydning

Når vi blir eldre, er risikoen for å utvikle en øyesykdom øker. Å få en komplett visjon test av en øyelege på regelmessig basis kan fange opp problemer før de blir uhåndterlig.

Frekvens

Begynnelsen på 65 år, bør en person får en synstest hvert år eller to.

Funksjoner

I tillegg til ytre øye tester, bør en grundig visjon eksamen for eldre inkluderer følgende: synsskarphet test, brytning vurdering, visuell felttest og glaukom test.

Betraktninger

En eldre individ bør bli kjørt til og fra legekontoret for synstest. En fullstendig undersøkelse bør omfatte både linsen og netthinnen, noe som medfører utvidelse av øyet. De utvidelseskatetre dråper gitt kan forårsake uskarpt syn for opptil et par timer etterpå.

Misforståelse

Øyelege og en optometrist er ikke det samme. I motsetning til en optiker, er en øyelege en øyespesialist som også er utdannet lege og er derfor bedre rustet til å behandle aldersrelaterte øyesykdommer.

Hva Urenheter Gi Rose Quartz sin farge?

Fysiske egenskaper

Kvarts tilhører klassen av silikater mineraler. Det består av silisium oksid og er en av de vanligste mineraler som finnes i jordskorpen. Det krystalliserer fra vulkanske magma, vanligvis danner heksagonale, prismatiske krystaller. Ofte er kvarts vennskapsby. Kvarts er også roterende polar, noe som betyr at krystallen dannes er enten høyre- eller venstrehendt. Dette er forårsaket av den spiralformede strukturen av den iboende bundet silisium-oksygen-tetrahedra i kvarts. Kvarts kan også inneholde gass eller væske bobler som er lett synlige for det blotte øye. Kvarts kommer i en rekke farger, farge på grunn av urenheter i krystallet. Av disse steg kvarts er en av de mer høyt verdsatt varianter.

Urenheter

Uten urenheter, er ren (bergkrystall) kvarts klart. Med urenheter, andre varianter dukker opp: melkeaktig kvarts, røykkvarts, blå kvarts, citrin, ametyst, tigerøye, Rutilated kvarts, Aventuringlas kvarts og rosenkvarts. Rose kvarts antas å utlede dets farge fra spor av mangan, titan eller jern. Mens rose farget krystall forekommer i mange pegmatitt, velformede krystaller er sjeldne. Det kan miste sin farge ved oppvarming. Hvis utsatt for stråling, rosenkvarts kan bli svart.

Metafysiske egenskaper

Pink er kjent for å være en lindrende farge. Bare så, rosenkvarts er en beroligende stein, ofte brukt for kjærlighet og healing. Det hjelpemidler i å hjelpe folk lære å elske seg selv, å akseptere seg selv, og derfor være mer åpne for kjærlighet fra andre. Bruken er ofte knyttet til hjertet chakra, for å åpne hjertet og bringe klarhet i det. Ved å åpne opp hjertet for kjærlighet, hjelper det krystall fjerne negative, uproduktive følelser som hat og sjalusi. Rose kvarts kanaler guddommelig energi.

Farger som hjelper med depresjon

Hver regnbuens farger kan påvirke vår psykiske helse, enten bevisst eller ubevisst. Farge påvirker vår kropp, sinn og ånd i både positive og negative måter. Dette kan demonstreres i et enkelt eksperiment for å endre til et spesielt antrekk i en favoritt farge i motsetning til en trist palett for samme anledning.

Farger Correlate med følelser

Farger ofte er korrelert med ulike følelser. Pastels av blått og grønt er forbundet med avslappende og tanker til ro, som i naturens innstillinger av blå himmel og skog. Gul, å være en mer levende farger, blir ofte brukt til å løfte ens humør som en solrik dag gjør. Lilla brukes til å vise visdom og majestetiske krefter, som i en kongens kappe. Hvit uttrykker rensing og rensende tanker. Mens disse fargene ofte avdekke disse stemningene, kan andre elementer endre følelsesmessig påvirkning. Ved hjelp av denne generell kunnskap om farger kan du planlegge det beste miljøet for god psykisk helse - enten det er i et hjem setting, skole, sykehus eller sted for retreat.

Samme farger i ulike settinger

Velge farger for en strand hytte kan være en refleksjon av natur. Nyanser av blått kan hjelpe deg å huske følelser av blå himmel og en dag på sjøen. Kanskje en skvett gult kan lyse opp et rom, som solen skinner på vannet. De samme fargene som brukes i et sykehus kan gi en ro til pasienter som lider av depresjon. Lyseblå vegger med et bilde av den samme retrett innstillingen kan bringe fredelige følelser til sinnet. Legg til en frisk plante med gule blomster, og sykehuset rommet er forvandlet til et sted for helbredelse.

Barnas Sykehus

I kontrast, kan lysere nyanser av blått og grønt i et barnesykehus forbedre healing, avslapping og medfølelse. Selv sprut av rødt bringe styrke og energi til dette stedet for helbredelse. Noen sykehus innstillinger har lekerom forvandlet til en jungel, zoo eller en undersjøisk miljø.

Farger Forbedre Erfaringer

Alle erfaringer er forbedret med farge, enten positivt eller negativt. Endrer en persons miljø med en annen farge kan endre deres syn på sine omstendigheter dramatisk. Flytting fra en grå, trist kjelleren til et solfylt rom malt i pastellfarger kan bidra til å transformere en deprimert sinn til en fylt med håp og muligheter.

Kan du farge håret mens gravid?

Eksperter er ikke sikker på hårfarging er helt trygt under svangerskapet, og svaret på dette spørsmålet kan variere avhengig av hvem du spør. Den generelle konsensus synes å være at det sannsynligvis er trygt, men du bør vente til etter første trimester, og for å være enda sikrere, få høydepunkter i stedet for all-over farge.

Expert Insight

Ifølge sertifisert sykepleier-jordmor Ann Linden, "den begrensede dokumentasjonen som er tilgjengelig tyder på at det er nok trygt å farge håret under svangerskapet." Colette Bouchez, forfatter av ditt Perfectly Bortskjemt Graviditet og en medisinsk journalist, er enig, skriver at mens forskning er begrenset, mange eksperter sier fargestoffer er "mest sannsynlig safe" og kvinner bør ikke være redd for at de vil skade sine barn ved å farge håret sitt .

Advarsel

Men siden dommen er fortsatt ute, kan du føle deg bedre å ta noen forholdsregler. Spør legen din hva hun anbefaler. "Fordi fargestoffet absorberes gjennom hodebunnen og inn i kroppen (det kan identifiseres i urinen) noen medisinske eksperter er skeptiske til å gi carte blanche til hårfarging i alle tre trimester," Bouchez skriver.

Betraktninger

Den første trimester er når babyer er mest sårbare. For å være ekstra sikker, kan det være lurt å vente (eller legen din kan også råde deg til å vente) til du er i andre eller tredje trimester å farge håret. Høydepunkter, striper og andre slike midler er et alternativ til all-over farge; siden fargen er brukt bort fra røttene, betyr det ikke berører hodebunnen og kan ikke få i blodet, skriver Bouchez.

Potensial

Det finnes andre alternativer også. Du kan ha håret farget sjeldnere mens hun var gravid, så gå til salongen som en velfortjent belønning når du leverer din baby. Bouchez foreslår også å bruke semi-permanent fargestoffer som inneholder lite eller ingen ammoniakk og peroxide, eller "hår mascaraer", som strøk håret uten å komme nær hodebunnen.

Natural Remedy

Hvis du noen gang sprayet sitronsaft på håret og satt i solen som tenåring, vurdere borti denne ideen for å få blondere låser. (Hvis det er midten av februar i Midtvesten, det er nok ikke et alternativ.)

Bouchez antyder belegg håret med kaffe for en brunette farge eller gulrot og bete juice for røde høydepunkter.

Hvordan endrer jeg permanent farge Tilbake til grå med Redken?

Hvordan endrer jeg permanent farge Tilbake til grå med Redken?


Retur farget håret tilbake til sin naturlige, grå farge er mulig, men ikke nødvendigvis lett. Det første trinnet er å bruke en farge-fjerning produkt som vil strippe avsatt hårfarge fra håret. Avhengig av hvor mørk hårfarge du skal fjerne, kan ditt naturlige hår være farget, og all hårfarge kan ikke fjernes med fargen-fjerning produkt alene. Hvis dette skjer, må du bleke og tone resten av fargen ut av håret ditt til å gå tilbake til sin naturlige farge.

Bruksanvisning

Color Removal

påføres en farge-fjerning av produktet, utviklet for å fjerne faste hårfarge, til håret. Følg nøye produktinformasjon og påfør produktet i hele håret.

Overvåk håret nøye. Farge fjerning produkter kan arbeide raskt, slik at du eller noen andre må hele tiden se på håret og legg merke til hvor lyst håret blir.

Skyll av farge-fjerning produkt. Når håret er enten tilbake til sin opprinnelige, grå farge eller en blek blond, skylles grundig alle spor av farge fjerning av produktet fra håret umiddelbart.

Bleking og Toning

Påfør en Redken skalp-safe blekemiddel i håret, etter produktets retninger, med en 20 eller 30 volum peroxide. Følge nøye med håret for farge og elastisitet. Hvis håret begynner å bryte eller bli bløt, fjerne blekemiddel umiddelbart.

Skyll blekemiddel fra håret når håret farge ligner en grå, hvit eller veldig blek gul farge. Du har nå fjernet så mye pigment fra håret som du kan.

Tone håret. Hvis håret har noen gul farge på den, bruke en fiolett-basert, Redken Shades EQ semi-permanent hårfarge til å fungere som en toner. Bland farge, i henhold til produktinstruksjonene, og bruke toner i hele håret. Vent den anbefalte tiden, og skyll grundig.

Hint

  • Color-fjerning produkter fungerer best når fargen er fjernet innen en uke for å bli først brukt.
  • Bleking og toning er bare nødvendig hvis noe av fargen fremdeles forblir i håret etter den fargefjerningsprosessen. Dette vil sannsynligvis forekomme hvis hårfarge ble anvendt var en mørk skygge.
  • Forsøk på å fjerne farge eller bruke blekemiddel hjemme kan resultere i skadet og ødelagt hår. For vanskelige farge fjerning prosedyrer, er det best å la en profesjonell gjøre jobben.

Ulike farger av tannregulering

Ulike farger av tannregulering


Bukseseler er blitt mer enn bare en måte å korrigere og rette tenner. Mange mennesker som bruker bukseseler kan velge å gjøre dem litt mer elegant ved å ha sitt kjeveortoped gjelder fargerike ligaturer / O-ringer. Ligaturer er viktige fordi de er det som holder ledningen på tannregulering. Du trenger ikke å betale en ekstra avgift for å ha disse fargerike ringer til, det vil bli inkludert i de totale kostnadene for tannregulering.

Tilgjengelige farger

Forvent din kjeveortoped for å ha en rekke grunnleggende farger å velge mellom; enkelte kjeveortopeder kan ha flere farger enn andre. Fargene du kan forvente å se: svart, grønn, rød, lilla, klar, blå, rosa, gul, orange, hvit / tann farget og brunt.

Mange kjeveortopeder vil ha ulike fargenyanser utover grunnleggende farger. De kan også ha andre typer O-ringer tilgjengelig som lyser i mørket eller metallic. Spør din kjeveortoped for å se hvilke farger han kan sette på tannregulering.

Ferier og andre arrangementer

Tenk å ha O-ringer reflektere kommende hendelser eller helligdager inkludert jul, Halloween eller den fjerde av juli. Også tenke på andre arrangementer, som for eksempel skolens hjemkomst. Det er vanlig for mange mennesker som bruker bukseseler å gå med dette alternativet som det lar sine seler til å ha en festlig utseende.

Favoritt farger

Bare bruk din favoritt farge er en enkel måte å ha stilige bukseseler uten å måtte bekymre deg for hva du skal velge for ulike anledninger. Dette vil også spare deg for tid, som kjeveortoped vil allerede vet nøyaktig hva ligaturer å sette på.

Misfarging

Mange lys-farget O-ringene har en tendens til å falme raskere enn andre som et resultat av å spise visse matvarer eller røyking. Dette kan resultere i at klima eller oransje-farget ligaturer, så ha dette i bakhodet når du gjør ditt farge beslutning.

Keep It Simple

Hvis du foretrekker å holde tannregulering enkel, vurdere å gå med mørkere farger som lilla, svart eller mørk blå. Dette er en god måte å holde smilet stilig uten å ha for mange sterke farger i munnen.