Digidexo.com

hvordan lage ispose hjemme

Hvordan lage en hjemme-Heat Pad

Hvordan lage en hjemme-Heat Pad


Hjemmelaget varmeputer kan gjøres i alle størrelser og former, og er perfekt for ømme ledd og muskler. For en sår rygg, lage en stor varmepute for å passe hele ryggen.

Hvordan lage en hjemme-Heat Pad

•  Klipp to stykker stoff til størrelsen på varmepute du ønsker. Du kan velge hvilken som helst bomull stoff, eller bruke et håndkle. Hvis du velger et håndkle, trenger du ikke å klippe den i to, bare kaste den i to.

•  Legg stoffet med rette sider som vender mot hverandre. Pin kantene og sy de to stoff arkene sammen forlate en 2-tommers gapet på den ene siden. Fjern pinnene som du går. Hvis du bruker et håndkle, velger du en side som ser bedre ut til deg og pin disse sidene mot hverandre.

Vri den nylig gjort pad innsiden ut, slik at de riktige sidene av stoffet viser. Bruk 2-tommers gap å trekke stoffet gjennom.

Fyll pad med ditt valg av fylling. Velg mellom ukokt hvit ris, havregryn, hvete, fôr mais, bokhvete skrog, bønner, linfrø, bønner og kirsebær groper. Fyll stoffet til 3/4 full.

Sy åpningen lukket. Kontroller at sparkelmassen er på den andre enden av puten mens du syr. Test for å være sikker på at påfyllings ikke vil renne ut når du er ferdig å sy.

Mikrobølgeovn varmeputen i 1 til 2 minutter på høy før bruk. Test for å sørge for at puten ikke vil føre til brannskader.

Hint

 • Legg urter, krydder og essensielle oljer til din filler hvis du vil at pakken å lukte godt eller til bruk som aroma varme terapi. For eksempel kan tørres lavendel og rosmarin brukes til å avlaste hodepine.
 • Bare bomullsstoff er trygt å mikrobølgeovn.
 • Hvis du bruker ukokt ris, ikke bruke chat eller rask matlaging ris.
 • Ikke la varmepute uten tilsyn mens mikrobølgeovnen.

Hvordan lage en hjemme-graviditetstest

Hvordan lage en hjemme-graviditetstest


Kvinner hadde måter å diagnostisere graviditet før hjemmegraviditetstester ble oppfunnet. (Tror du din bestemor og hennes venner var overfylte med tålmodighet?) Men i gamle dager, noe som gjør en hjemme-graviditetstest var litt mer komplisert.

Hvordan lage en hjemme-graviditetstest

•  Ta råd gitt på et gammelt egyptisk hieroglyfiske bla og urinere på hvete og bygg frø i flere dager. Hvis de vokser, er testen positiv. Moderne forskere har teoretisert at hormoner som østrogen kan gjøre frøene spire raskere, og i uformelle tester, forutsatt at det en nøyaktig diagnose 70 prosent av tiden. Egypterne fortsatte med å si at dersom bygg vokste, ville barnet bli en gutt, og hvis hveten vokste, ville det være en jente.

Sprøyt urinen til en kanin. Hvis kaninen dør, kan du være sikker på at den menneskelige graviditetshormonet HCG, er til stede.

Sprøyt urinen til en afrikansk klorte frosken. Angivelig, i løpet av timer for å bli injisert med urinen til en gravid kvinne, vil disse frosker legge egg. Froskene er giftige, skjønt, så vær forsiktig.

Sprøyt urinen til en mannlig rotte eller mus. I løpet av de neste dagene, vil hans gonader hovne opp hvis du er gravid.

Hint

 • Disse ideene er ikke lege. Planned Parenthood tilbyr gratis graviditetstester, og selv dollar butikker selger graviditetstester som kommer til å være mer pålitelig (og billigere) enn disse metodene.

Hvordan lage Blue Ice Gel

Hvordan lage Blue Ice Gel


Blåis gel er lett gjort hjemme med bare noen få ingredienser. På grunn av sin gel-lignende egenskaper, kan det i overensstemmelse godt til forskjellige kroppsområder og typer, hvilket gjør det svært nyttig for førstehjelp og helseformål. Blåis gel er effektiv ved behandling av smerte påført en skade eller en pågående tilstand. Det er også nyttig for å påføre kaldt til hevelse og betennelse.

Bruksanvisning

Hvordan lage Blue Ice Gel

Mål og hell tre kopper vann i en middels stor bolle.

Legg til to kopper av rubbing alkohol til vannet. Rør blandingen.

Klem tre dråper blå konditorfarge i blandingen. Rør blandingen, og tilsett mer konditorfarge etter ønske.

Hell blandingen i en frysepose eller flere fryseposer. Husk at vannet vil ekspandere litt når det er frosset, så vurdere størrelsen på posen eller beholderen som den er strømmet inn på. Gjør en stor ispose i en gallon størrelse fryser bag, eller et par små i sandwich-size-poser.

La en ispose fryse. Sluttproduktet skal være en slushy blå ispose som vil myke opp og har en gel-lignende kvalitet til det.

fryses og gjenbruk blåisen Gelpack etter behov.

Tips og advarsler

 • Tilsett mer isopropanol til blandingen for å lage det endelige produktet mykere og mer gel-lignende.
 • Legg et håndkle mellom den blå gel ispose og hud, og ikke is huden i mer enn 20 minutter om gangen.

Hvordan lage din egen Lice Treatment

Hvordan lage din egen Lice Treatment

Ett av problemene som mange foreldre kjører inn i løpet av skoleåret er lus. Lus ofte finne boliger i barnets hår og krever en intervensjon for å bli kvitt dem. Men mange butikk-kjøpte lice behandlinger har kjemikalier som potensielt kan skade barnet ditt. Heldigvis, kan du lage din egen lus behandling hjemme som er tryggere å bruke enn mange butikk-kjøpte alternativer.

Hvordan lage din egen Lice Treatment

Hvordan lage din egen Lice Treatment

•  Vask barnets hår. Start med å vaske barnets hår grundig med sjampo. Dette vil få noen av lus ut av barnets hår og skyll ut noen av talg som har belagt de forskjellige hår på hans eller hennes hode. Dette vil forberede overflaten for behandling.

Bland sammen ingrediensene. Ved hjelp av en dropper, kombinere 2 ½ oz. av vegetabilsk olje, 10 dråper sitron olje, 25 dråper tea tree olje, 10 dråper lavendelolje og 15 dråper rosmarin olje.

•  Påfør blandingen. Sakte hell blandingen på barnets hode. Pass på at blandingen er brukt på alle deler av hodet fra tuppen av hårene til hodebunnen. Det kan hjelpe å massere oljer i huden.

Dekk til hodet med et håndkle og vente i minst en time.

Skyll og gjenta. En gang i timen har gått, skyll håret godt ut, og sjampo igjen. Gjenta prosessen for de neste dagene til lus er ikke lenger der.

Rengjør huset. Lus kan finne sin vei inn på den infiserte barnets eiendeler --- spesielt leker, sengetøy og klær. Sett vaskemaskinen vanntemperaturen til "varm" og vaske sengetøy og klær som kan være infisert. Deretter tørker du bruker tørketrommelen høyeste varmenivå. For leker og andre gjenstander som ikke kan vaskes i en vaskemaskin, plassere elementene i en søppelpose og knyt den tett lukket. Ikke åpne posen i minst tre dager. Lus kan ikke leve veldig lenge uten en vert. Hvis noen er til stede, vil de dø i posen.

Hint

 • Noen lusinfeksjoner kan være for alvorlig for et naturlig middel til å fungere. I dette tilfellet, snakk med legen din om reseptbelagte alternativer med minst mulig risiko og skadelige kjemikalier.

Hvordan lage grønn te ekstrakt

Grønn te ekstrakt er tatt som et supplement og er enkel å lage hjemme. The University of Maryland Medical Center hjemmeside melder at de potensielle helsemessige fordeler av grønn te har blitt studert; Disse studiene tyder på at grønn te kan ha mange gunstige bruksområder, blant annet senke risikoen for hjertesykdom, forebygge og behandle kreftsvulster, oppmuntre vekttap og bremse aldringsprosessen.

Hvordan lage grønn te ekstrakt

Hvordan lage grønn te ekstrakt

•  Kombiner te med mineralvann.

Steep te ved romtemperatur i 1 time.

•  Hell te i beholder med lokk, anstreng te som du helle.

Kjøle dekket te ekstrakt.

Kast de løs te eller teposer.

Hint

 • Grønn te er også brukt som en ingrediens i noen skjønnhetsprodukter, på grunn av sin påståtte anti-aging egenskaper. Å lage din egen grønn te fuktighetskrem, legger du til en liten mengde grønn te ekstrakt til vanlig hudkrem.
 • Hvis du tar reseptbelagte stoffet VELCADE, ikke bruker noen grønn te produkt, som en 2009 University of Southern California studie konkluderte med at grønn te gjør stoffet ubrukelig.

Hvordan lage hyllebær konsentrat

Populær for deres bruk i gelé og vin, har de medisinsk bruk av hyllebær vært spioneringen i år av bestemødre og forskere likt. Faktisk, en 2001 studie publisert av National Center for Bioteknologi Information indikerte at hyllebær er effektive i bekjempelsen av influensa og øke immunforsvaret. Full av helse-boosting antioksidanter og flavinoider, er ferdige hyllebær konsentrat tilgjengelig på helsekostbutikker for en premie, men å lære hvordan å lage hyllebær konsentrat hjemme kan tillate deg å høste healing fordeler og deilig smak til en brøkdel av prisen .

Hvordan lage hyllebær konsentrat

Vask bær, og fjern stilkene.

Ha fremdeles fuktige bær inn i en trykkoker, og varme inntil trykket indictor stiger og forblir forhøyet i 30 sekunder til ett minutt. Slå av trykkoker. Alternativt småkoke bærene på stovetop med bare litt vann som dekker dem, knusing bærene som de koker.

Plasser avkjølt hyllebær til en gelé bag (en kjegle-formet bag laget av porøs stoff, som cheesecloth eller nylon, som brukes til å presse saften fra bærene i gelé forberedelse). Plasser posen i en grunn skål, og la saften til å blø ut over natten.

Kok drenert saften før den er redusert med omtrent en tredjedel. Den konsentrerte saften vil fortsatt være tynne. En annen måte for å skille konsentratet fra det overskytende vann er å helle saften drenert fra gelé posen i glasskrukker og fryser over natten. Ta glassene ut av fryseren neste morgen, og tillate dem å delvis tine, helle av konsentrat (som vil smelte først) og etterlater isen.

Tilsett 1 kopp honning til hver halvliter konsentrert hyllebær juice for å blidgjøre og bidra til å bevare juice. Forsiktig varme blandingen i en gryte, og rør for å blande. Kommersielt fremstilt hyllebær konsentrat kan ha en søtere, fyldigere smak på grunn av den friere bruk av søtningsmidler, slik som maissirup.

Frys hyllebær konsentrat i beholdere av glass eller plast. Det kan også være hjemme hermetisert.

Hint

 • Unngå å klemme gelé posen for å fjerne overskudd av saften. Gjør du det fører til at bærene til å etterlate en klebrig, grønn rester som ødelegger posen og er vanskelig å rengjøre fra panner og kasseroller.

Hvordan lage sjokoladedekkede mandler uten raffinert sukker

I å gjøre en chocolatey snack hjemme for deg selv og familien din som ikke involverer raffinert hvitt sukker interessert? I dag som ikke er så vanskelig hvis du bruker alternative søtningsstoffer som lønnesirup eller ris syrup.These kan finnes i de fleste helsekost stores.Chocolate-dekket mandler vil passe regningen. Mandler er lave i karbohydrater og korn-eller malt søtet sjokolade vil ikke pigg blodsukkeret. Dette snack er fancy nok til å gjøre og presentere som en gave eller å bare gjøre og hamstre hjemme for deg selv.

Hvordan lage sjokoladedekkede mandler uten raffinert sukker

Hvordan lage sjokoladedekkede mandler uten raffinert sukker

•  Smelt sjokolade chips i den øverste delen av en dobbel broiler på lav Heaton toppen av ovnen. (Ikke mikrobølgeovn).

Rør til jevn og fjern fra varmen. Avkjøl helt.

Spre rå mandler på en stekeplate og brun i en ovn satt til 325 degreesFahrenheit. Dette vil ta ca 5- 6 minutter.

Fjern fra ovnen og la mandler avkjøles helt på en annen stekeplate.

Kombiner både sjokolade og mandler i en stor rustfritt stål bolle når de er avkjølt.

Drop av sjenerøse spiseskjeer på bakervarer ark lined med voks papir og fryse over natten.

Fjern sjokolade dekket mandel klynger og lagre i en lufttett, dekket beholder etter freezing.These candies kan oppbevares i romtemperatur eller oppbevares i fryseren, og lov til å returnere til romtemperatur før servering.

Hint

 • Bruke økologiske mandler og økologisk sjokolade, korn-søtet sjokoladebiter for best resultat. Begge er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker.
 • Det er bare ca 8 gram karbohydrater for en servering størrelse på ca 4 mandel klynger.
 • Ikke gi godteri til små barn hvis mandlene er igjen helhet. Veldig små barn kan ved et uhell kvele på disse mandel candies.

Hvordan lage Scars Fade

Hvordan lage Scars Fade


Hvordan lage Scars Fade. Ønsker å ha som skjemmende acne arr fjernes eller bare ønsker ikke å gå for en laser behandling for å ha acne arr fjerning? Heres hvordan du får den beste arr behandling hjemme.

Bruksanvisning

•  Først av alt et arr er bindevev som erstatter normalt vev under healing prosessen. Den erstatte vev (eller arrvev) er vanligvis dårligere enn den opprinnelige, og har mindre funksjon også. Det første skrittet til å redusere arr synlighet er å bruke Neosporin når du får kuttet. Dette vil redusere arr og hjelpe til med healing bare for å få ting av på høyre fot. Alle arr blekne over tid, så hvis du ikke liker resultatene dine kan du bare vente og se.

Neste du vil ønske å kjøpe noen Aloe Vera. Denne beroligende balsam kan bidra til å berolige ikke bare såret, men også huden og arrvev. Dette vil fukte og hjelpe arret fade over tid. Også du ikke vil ønske å plukke skorper som danner siden dette kan øke arrdannelse.

Også kan det være lurt også lete etter noen coco smør eller løk ekstrakt. Disse produktene gir mange viktige næringsstoffer til såret og huden rundt.

Til slutt kan det være lurt å se etter noen over skranke medisiner som vil hjelpe til med å redusere eller falming arr synlighet. Produkter som disse inkluderer Mederma, Bio gel eller få Dermablend sminke for å dekke over det. Også vurdere å få silikon gel eller en silikonplate til å sette på arret. Dette vil redusere synligheten og størrelsen på arret.

Hvordan lage Bivoks Lip Gloss

Hvordan lage Bivoks Lip Gloss


Bivoks er en av de beste tingene for leppene dine om de er allerede chapped eller du prøver å holde dem ser sunn og myk. Naturlige og organiske makeup-produkter er ofte svært dyre, men du kan gjøre det samme hjemme i svært liten tid og for en brøkdel av prisen. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan vi skal gjøre bivoks lip gloss.

Bruksanvisning

Hvordan lage Bivoks Lip Gloss

•  Varm bivoks og vegetabilske oljen i mikrobølgeovn inntil bivoks er myk. Voksen vil ikke bli helt flytende. Heat på høy i to minutter, og deretter teste den med en skje for å se om den er myk. Hvis du tror den er myk nok til å blande, og deretter fjerne bollen fra mikrobølgeovn.

Pisk olje og bivoks til de er kremaktig. Det bør ikke være noen klumper i blandingen.

Beat i honning, glyserin og fem dråper eterisk olje. Ikke slutt å piske blandingen til den er glatt og kremet.

Oppbevar lipgloss i glasskrukker. Det bør holdes relativt kjølig og tørr. Dersom tekstur endringer, eller lipgloss begynner å lukte morsomt, kaste hele partiet bort og gjøre litt mer.

Hvordan lage dårlig ånde hjem rettsmidler

Hvordan lage dårlig ånde hjem rettsmidler


Alle trenger litt hjelp til å holde pusten frisk nå og da, så vet hvordan å lage dårlig ånde hjem rettsmidler kan gi umiddelbare løsninger og kanskje spare deg litt penger på dyre over-the-counter rettsmidler. Med bare litt tid og krefter hjemme pusten kan være søt og frisk hele dagen, hver dag.

Bruksanvisning

En enkel og rask å lage dårlig ånde hjem rettsmidler inkludere en munnvann som består av bare natron og vann. Bland en løsning i et glass og bruke til å gurgle og swish rundt munnen. Den oxygenating handling av natron vil bidra til å eliminere munnen bakterier som blir drept av oksygen.

Andre dårlige ånde hjem rettsmidler som bruker natron inkluderer bruk det som en tannkrem. Trykk på en fuktig tannbørste i natron og pensel som normalt.

Mange vanlige urter er effektive dårlig ånde hjem rettsmidler i sin egen rett. Mint er svært vanlig, og veldig lett å vokse selv i en plante pott på en vinduskarm. Bare tygger på en fersk mynte blad vil ha en vidunderlig frisket effekt i munnen.

Nellik, kanel eller fennikel er andre medlemmer av urten familien som gjør gode dårlig ånde hjem rettsmidler. Deres sammentrekkende egenskaper og smak arbeidet svært raskt på dårlig ånde, og den virkelige skjønnheten av dem er at det er ingen forberedelser involvert i rette.

Gurgle med saltvann for å få en effektiv dårlig ånde hjem rette. Salt er et kraftig antibakterielt middel. Faktisk mange tannleger nå anbefaler å skylle med saltvann følgende utdrag, så det følger at det vil også drepe de skadelige bakterier i munnen som kan føre til dårlig ånde.

Både grønn te og svart te er sagt å oppdatere munnen og fungere som dårlig ånde hjem rettsmidler. Hvis swilling og gargling ikke appellerer til deg, kan en te drikking vane å gjøre det samme trikset og være en mer diskret løsning.

Tips og advarsler

 • Hvis alt annet mislykkes, sjekk for å se om du er laktoseintolerante. Laktoseintoleranse er vanlig hos voksne og en relativt enkel måte å finne ut av er å unngå alle meieri produsere mat for en uke. Mens ikke akkurat å være en dårlig ånde hjem rette, om laktoseintoleranse som forårsaker dårlig ånde da ingenting annet vil hjelpe med det.

Hvordan lage en Sinus Skyll

Hvis du lider av bihuleproblemer eller nasal allergi, ved hjelp av en saltløsning (saltvann) nasal vask (lavage) eller saltvann nesespray bør gi deg lindring. Nese vasker og sprayer tømme ut allergener, slim og sekreter fra sinus passasjer. Slike irritanter kan føre til stuffiness, lunger og selv infeksjon. Når saltvann vasker brukes jevnlig, vil de tynne slimet, nedgang postnasal drypp og rense nesegangene av bakterier. Saltvann spray holde flimmerhårene (små hår) i nesen sunt. Flimmerhårene fuktigere luft strømmer inn i lungene, felle bakterier, og hjelpe din luktesans. Du kan kjøpe nasal saltvann fra noen narkotika butikken, men du kan også lage din egen løsning hjemme.

Bruksanvisning

Hvordan lage og bruke Nasal Saline Solution

•  For å gjøre hjemmelaget nasal saltoppløsning, bland 2 til 3 ts av ikke - iodized salt og 1 ts. natron til en halvliter destillert eller filtrert vann. Kosher salt er best fordi det er ren og helt uten tilsetningsstoffer. Oppbevar løsningen ved romtemperatur.

Før du bruker løsningen i bihulene, bland det å sørge for at alt saltet er oppløst. Hvis løsningen er for salt, og svir når du bruker den, legge til mer destillert vann til løsningen. Det bør være omtrent den samme konsentrasjonen som dine tårer. Oppløsningen skal varmes opp til normal kroppstemperatur eller litt varmere. Hvis vannet er for kaldt, vil det føre til bihulene å hovne opp, og hvis det er for varmt, kan du brenne den følsomme slimhinnen i nese og bihuler.

Hvis du vil gjøre en nasal vask, hell ca 1/2 kopp av løsningen til en pære sprøyte, en plast spray flaske (som den typen som du finner med butikk-kjøpte nasal løsning) eller en neti pott. En neti potten er en liten keramiske tekanne-lignende container tilgjengelig på nettet eller i helsekostbutikker. Len deg over en vask med hodet fremover og vippet til side. Hell blandingen i det ene neseboret slik at det sikter mot baksiden av bihulene. Saltvann vil tilflyte deres nesegangene og skal kjøre ut det andre neseboret. Noen vil søler ned baksiden av halsen din. Følg samme prosedyre med den andre neseboret. Hvis løsningen er for salt, legge mindre salt neste gang.

Hvis du foretrekker å bruke en saltvannsspray i stedet, kan det samme saltløsning brukes i en sprayflaske. Ved hjelp av en nesespray er enkelt. Det vil rense ut bihulene og fukte nesegangene. Enkelt sagt tuppen av sprayflaske eller pære sprøyte fylt med saltvann inni neseboret og spray. La sprayen inn dine nesegangene og deretter blåse ut rester inn i en vev. Gjør dette i hvert nesebor.

Tips og advarsler

 • Hvis du bruker reseptbelagte nesespray, leger foreslår at du bruker en nasal vask eller spray før hånden for å fjerne slim i nesegangene. Hvis du er ukomfortabel eller nervøs for å utføre en nasal vask hjemme, spør legen din for å vise deg hvordan det gjøres.

Hvordan lage en Kava tinktur

Kava kava rot har blitt brukt i urtemedisin og alternativ medisin sirkler som en anti-angst medisinering. Den naturlige rot brukes til å slappe muskler og fremme søvn. Ifølge "Kvinners Urter, kvinners helse", en bok av Christopher Hobbs og Kathi Keville, kava kava kan produsere milde følelser av eufori, nummenhet i tungen og tyngde på bena. En populær måte å nyte urten er gjennom en drikk som en te, som kalles et skjær. Ved hjelp av disse trinnene, kan en grunnleggende skjær gjøres hjemme.

Bruksanvisning

Hvordan lage en kava skjær

Bland ingrediensene
Varm 2 kopper vann i en mikrobølgeovn i 1 minutt. Må ikke koke vannet. Kombiner en kopp bakken, tørr kava rot med de to kopper varmt vann i en stor bolle. Visp sammen. Suge blandingen i minst 30 minutter. Legg en spiseskje med lecithin, og rør til det er oppløst. Røring væsken, ifølge nakamalathome.com, vil aktivere kavalactones, eller virkestoffet, i urte.

Klem
Lag to nylon sil poser. (Pantyhose vil fungere dersom du ikke har nylon sil poser.) Scoop flytende blandingen i nylon sil poser. Klem væsken i en ren bolle, plassert under nylon sil poser. Klem ut så mye væske fra blandingen som mulig. Sørg for å holde kava rot i posene, og bare tillate væske i bollen.

Blend
Når blandingen er presset, remikse rot i nylon sil poser med saften i bollen. Tilsett remikset væske i en blender. Blend i 30 sekunder.

Klem blandingen igjen
Rens silen poser under rennende vann, eller bruk nye. Øse blanding, en håndfull størrelse øsen om gangen, tilbake i silen poser, og presse inn en ren skål. Klem så mye væske ut som mulig. Ifølge nakamalathome.com, bør skum dannes på væsken for å vite det blir presset ut grundig.

Konsumere
Den presset væske kan inntas direkte som en drikke. Ice kan være lagt for smak. Ifølge nakamalathome.com, er det antatt av Sør-Stillehavet kulturer å ha fordeler når nippet fra en halvert kokos.

tinktur ratio
Ifølge Kona Kava Farm, en Hawaii-basert produsent av kava kava rot, bør Kava tinktur inneholde 5 gram av kava kava rot for hvert enkelt fluid unse. Dette tinktur kan legges til noen form for væske.
I "Kvinners Urter, kvinners helse," Hobbs og Keville oppmerksom på at produkter som inneholder kavalactone innholdet i 40 prosent eller mindre skal være "trygt å bruke." De vil ikke råde bruk av super-konsentrert kava kava produkter, som den økte konsentrasjonen kan øke muligheten for bivirkninger.

Tips og advarsler

 • Ifølge nakamalathome.com, vil tilsetning av lecitin til blandingen for å hjelpe til å emulgere og aktiverer kavalactones i roten blandingen. Ingrediensen tilfører også styrken til kava kava blandingen.
 • Det har vært en rekke søksmål som involverer dødsfall av kava kava brukere. Ofte er døden er forårsaket av leverskade. Ta kontakt med en lege for dosering og bruk råd før du forbruker.
 • Ifølge "Kvinners Herb, kvinners helse," bruk av kava kava har vist seg å ha noen negativ effekt på leveren. De som bruker alkohol, bruker beroligende midler eller har Parkinsons sykdom er ikke anbefales å konsumere kava skjær på grunn av disse effektene.
 • Det er best å konsultere en herbalist eller personlig omsorg lege før du starter noen nye urte supplement. Kava kava rot har ikke blitt godkjent for bruk av Federal Drug Administration, og dens virkninger kan gi ulike resultater i hver enkelt.

Hvordan lage et Sea Weed Detox Wrap

Hvordan lage et Sea Weed Detox Wrap


Ifølge nettstedet Vitality Bliss, kan tang wraps slipper giftstoffer i kroppen din mens gjenopprette tapte mineraler. Resultatet er strammere, sunnere hud. Det er ikke nødvendig å betale en profesjonell for å få en god tang wrap å avgifte kroppen din. Du kan lage en hjemme hvis du vet hva du skal bruke og hvordan du bruker den.

Bruksanvisning

•  Ta en dusj for å eksfoliere huden din før du begynner tang brytes. En loofah er en god all-naturlig svamp til å bruke for peeling huden din.

Forbered badekar for tang brytes ved å dekke den med plast brytes. Dette er ikke så vanskelig som det høres ut, fordi den plastfolie vil klamre seg til karet.

Legg litt vann om gangen til 1/4 kopp tang pulver før du har dannet en lime. Gni et tynt lag med lim over hele kroppen.

Klatre inn i badekaret og pakk plastfolie rundt kroppen din.

Slapp av i 30 til 60 minutter mens tang brytes tørker.

Fjern plastfolie når tiden er opp og skyll tang av. Ifølge YGOY.com, vil ved hjelp av kaldt vann for å gjøre dette hjelper til å gjenlukke porene.

Tips og advarsler

 • Du bør drikke rikelig med vann under tang kroppen din detox.
 • En god fuktighetskrem kan brukes en gang sjøtang DETOX behandlingen har blitt fullført.
 • Som giftstoffer kommer ut av kroppen din, kan du føle deg litt kløende.

Hvordan lage No-Rinse Shampoo

Vasking og styling håret ditt tar mye tid, spesielt hvis du føne det rett. Snarere deretter vaske håret hver dag, kan en tørr shampoo brukes til å absorbere oljen på hodebunnen din og holde håret ditt ser friskt og rent. Bruke produktet er ett til to dager etter vask håret ditt kan du få et par ekstra dager av hver sjampo og stil. Mens tørr shampoo er et mirakel produkt for mange enkeltpersoner, kjøper det kan være kostbart. Med noen få produkter og de riktige trinnene, kan du lage din egen tørr shampoo hjemme for en brøkdel av prisen.

Bruksanvisning

Hvordan lage Dry Shampoo

•  Samle dine produkter. Du trenger flere produkter for å lage din egen tørr shampoo. Samle en tom baby pulver container, tre boller, en plastboks med lokk, maisenna, vanlig havregryn, duft og natron. Du må minst 1/3 kopp til 2/3 kopp av hver av følgende: maismel, havremel og natron. Når du velge duften du ønsker å bruke, sørg for at det er en olje, fordi det vil gi en sterkere duft som varer lenger.

Mål produktene. Bestem deg for hvor mye tørr shampoo du ønsker å gjøre. Hvis du ønsker å gjøre en liten mengde, vil du trenge 1/3 kopp av hvert produkt. Hvis du gjør en større mengde, bruker 2/3 kopp av hvert produkt. Mål opp like deler av havregryn, maisenna og bakepulver. Etter måling hvert produkt separat, satte hver og en i en egen bolle.

Legg duften til havremel. Legg noen dråper duft til havregryn og bland det sammen. Når havregryn og duft har blitt grundig blandet, lukte havregryn og avgjøre om duften er sterk nok, eller hvis du ønsker å legge mer duft. Du ønsker duften å være ganske sterk, fordi du kommer til å legge like deler av maisenna og bakepulver, som vil myke opp duften.

Puss havregryn. Når du er fornøyd med duften av havregryn, er det på tide å slipe havremel. Du vil ha havregryn å være så nær pulverform som mulig. Plasser havregryn i blender og velg puré funksjonen. Bland havregryn i minst 1 minutt og deretter sjekke fremdriften. Hvis havregryn er i pulverform, er du ferdig og kan gå videre til neste trinn. Hvis ikke, gjenta dette trinnet til det havregryn ligner pulver.

Sett det hele sammen. Det er på tide å blande alle produktene sammen for å gjøre tørr shampoo. Den beste metode for å blande produktene er å helle dem i en stor plastskål. Sett lokket på bollen og forsegle det tett, deretter riste bollen til å blande produktene sammen. Gjenta dette trinnet et par ganger til du føler produktene har vært tilstrekkelig blandet. Når det er gjort, hell det endelige produktet i en tom baby pulver container. Nyt din nye tørr shampoo.

Tips og advarsler

 • Når du er klar til å bruke tørr shampoo, påfør en liten mengde til dine røtter og gni det inn i hodebunnen. Avslutt med å børste håret ditt for å distribuere den tørre shampoo til resten av håret.
 • Ikke bruk flavored havregryn. Ikke bare vil det havregryn har en merkelig lukt, men det vil også ha biter av tørket frukt eller sukker som vil resultere i klissete håret hvis brukes til å lage tørr shampoo.

Hvordan lage øret rengjøring Candles

Øret lys antas av enkelte å være et naturlig middel for å fjerne overflødig ørevoks, lindre hodepine og tette bihuler, og selv lindre symptomer på svimmelhet ved å balansere væske inne i øret. De benyttes ved å plassere den brede enden av lyset over åpningen av øret og å tenne den smale enden. Tilhengerne av øret stearinlys hevder at mens lyset brenner, trekker updraft ut blokkeringer og annet uønsket materiale fra øret. Mens øret lys er ikke veldig dyrt, de er ikke så mye brukt som de en gang var, og av den grunn kan være vanskelig å finne. Ved å gjøre øret lys hjemme kan du alltid være trygg på å ha dem på hånden når de trengs.

Bruksanvisning

Hvordan lage øret rengjøring Candles

•  Forbered dowel ved å kutte ca 18 inches av av en gammel kosteskaft eller kjøpe en tilsvarende størrelse dowel. Den ene enden må være barbert ned slik at pluggen ligner en lang, tynn membran. Gjør dette med en skarp kniv som om du skjerpe en blyant for hånd. Slip whittled slutten hvis nødvendig. Bruk en liten mengde vegetabilsk olje til olje pluggen. Oljing hindrer lyset fra stikker til dowel og må gjentas mellom stearinlys.

Plasser vann i bunnen av vannbad og åtte gram av parafinvoks i toppen. Nivået av vannet i den nedre delen av kjelen bør være en tomme under bunnen av den øverste seksjon av kjelen. Kok opp vannet til å koke.

Mens voksen smelter, kuttet så mange 8 tommer med 2 tommers strimler av bomull sheeting som lys du ønsker å gjøre.

Når voksen er grundig smeltet, sette på kjøkken hansker og gni et tynt lag med vegetabilsk olje på dem. Bruk Tang til å senke et rektangel av dørk inn i voks, er å la bli helt mettet. Bruk dine beskyttede hendene til raskt å vikle folien rundt dowel ved å plassere den korte enden av stripe langs den koniske enden av pluggen og svingete stripe rundt og rundt med urviseren. Pakk tett, noe som gjør at det ikke er noen hull i folien. Når dette er fullført, gir lyset mot urviseren vri å løsne den fra tappen. Din første øret rengjøring stearinlys er fullført.

Gjør mer lys ved å gjenta trinnene og smelter mer voks etter behov.

Tips og advarsler

 • Parafinvoks kan trygt varmes opp mange ganger, slik at du kan stoppe og starte dette prosjektet når det passer deg. Hvis du har dedikert et vannbad spesielt for denne bruken, er det bare å lagre ubrukt, smeltet voks i apparatet.
 • Når voksen er smeltet i en gryte kan det være svært vanskelig å få det helt rent igjen. Av denne grunn, kan det være lurt å søke på bruktbutikk for en gammel dobbel kjele som du bare vil bruke for formålet med smeltevoks. Arbeide med varm voks presenterer alltid mulighet for et brannsår. Som en sikkerhetsforanstaltning, holde en bolle med isvann klar til å senke hendene i ved behov og holde dyr og små barn ut av arbeidsområdet.

Hvordan lage Mood Enhancers at Home

Humør enhancers løfte positivt kropp, sinn og ånd. Hvis du ønsker å føle deg mer avslappet, salig eller energi, det er skritt du kan ta for å gjøre dine egne humør enhancers i hjemmet, for å oppnå den perfekte stemningen. Opprette og plassere hjemmelagde humør enhancers i hjemmet vil tillate det å være en mer fredelig bolig for både deg og dine besøkende.

Bruksanvisning

Hvordan lage humør enhancers hjemme

Bruk farge for å forsterke stemningen. Plasser en farget skjerf over en lampe for å dimme harde belysning og erstatte den med en myk, beroligende glød. (Pass på å avdekke lampen når du forlater rommet.)

Endre naturen i et rom. Dekke mørke eller matte-fargede vegger med en fargerik billedvev som vil ta deg tilbake til en eksotisk reiseopplevelse. Heng en kjær familie dyne for å minne deg om kjærlighet og beskyttelse.

Endre fargen på veggene eller hele fargevalget på en bestemt plass. For eksempel male kontoret en varm oransje, som denne fargen kan avgi energi og entusiasme. Andre farger å vurdere: gult for glede og lykke; blått for ro og fred og grønt for helse og fruktbarhet.

Bruk aromaterapi å forbedre humøret. Kjøp eteriske oljer bestemt til ønsket humør. Lavendel og kamille er kjent for å produsere ro og kan bidra til å fremme søvn. Mynte og grapefrukt er forfriskende og oppvåkning. Vanilla anses sensuell og avslappende, som er sandeltre. Når du føler deg nedfor, eksperimentere med neroli, en bitter appelsinduft, noe som kan bidra til bedre humør.

Kjøpe en olje diffuser. Bland noen dråper eterisk olje og to spiseskjeer olivenolje i en keramisk diffuser. Plasser og tenne et telys under diffuser. Disse produktene kan kjøpes alt fra spesialforretninger til Target.

Påfør noen få dråper eterisk olje til lyspærer (ved hjelp av en bomullsdott) rundt hjemme å produsere en lignende effekt.

Bruk lyd for å forbedre stemningen. Spille musikk som kan hjelpe endre eller eksemplifisere humøret. Å mentalt forberede deg på en sosial kveld, spiller fengende musikk. Spill klassisk eller symfoni musikk på et lavt nivå for å hjelpe deg å føle deg rolig og fokusert mens du arbeider eller studerer. Kjøp en lyd maskin eller avslapping cd hvis du lider av søvnproblemer. Lyden av rullende bølger eller en tropisk regnstorm kan bidra lulle deg i søvn, mens på samme tid, drukning ut lydene av trafikk eller sirener.

Tips og advarsler

 • Det finnes mange bøker tilgjengelige på kunsten farge og musikk humør enhancers, samt aromaterapi.
 • Hver person er forskjellig, så hvis en teknikk ikke fungerer for deg, prøv en annen.
 • Overvåke alltid stearinlys eller diffusorer når er bruk. Slukk flammene før du forlater hjemmet eller forlater et rom uten tilsyn.

Hvordan lage en Made Ice Pack med isopropanol

Hvordan lage en Made Ice Pack med isopropanol


Isposer er viktig å ha på hånden i tilfelle noen i familien lider et fall eller opplever noe hevelse. Isposer er også nyttig for tannpine. Det er veldig enkelt å lage din egen ispose hjemme. Når du gjør ditt ispose, må du bruke litt rensevæske, som vil holde isen fryser fast. Isen gel-type pakke vil være lettere å mold til din skade. Dette gjelder spesielt hvis du skader albuen eller kneet.

Bruksanvisning

•  Hell vann og sprit i fryseren bag.

Lukk plast fryser bag, Vær forsiktig med å presse all luft ut av posen.

La hjemmelaget pakkisen satt i fryseren i minst en time.

Ta isen pakke ut og bruke den etter behov. Når du er ferdig, returnere det til fryseren slik at den kan gel igjen.

Tips og advarsler

 • For ekstra beskyttelse, kan du plassere din hjemmelaget ispose i en annen plast fryser bag. Gjør dette før du plasserer den i fryseren.
 • Alltid vikle din hjemmelaget ispose med et tynt håndkle før du holder den mot huden din.

Hvordan lage Bug Spray med Skin-So-Soft

Hvordan lage Bug Spray med Skin-So-Soft


De fleste har bare midlertidig smerte og hevelse etter insektbitt. En overfølsom person kan oppleve en potensielt dødelig reaksjon hvis den ikke behandles raskt. Deet er et kjemisk stoff som finnes i mer enn 400 bug repellents som har vist seg svært effektiv. Som med alle kjemikalier, kan det forårsake bivirkninger, for eksempel utslett, slapphet, muskelkramper, kvalme og irritabilitet. En ekstrem reaksjon kan føre til døden. Ifølge gardenmandy.com, det er hjemme rettsmidler for å frastøte insekter uten giftige kjemikalier. Nedenfor er en oppskrift for å lage en bug frastøtende med Avon hud så myk.

Bruksanvisning

Hvordan lage en Bug Spray Med Skin Så Soft

Kombiner Skin Så Soft med rubbing alkohol i en sprayflaske.

Rist blandingen grundig.

Spray lett på huden og klærne før du går inn i en bug infested området.

Tips og advarsler

 • Alltid riste blandingen før ny påføring.

Hvordan lage en Sandbag

Hvordan lage en Sandbag


Bruk sandsekker for å fylle i lavtliggende områder rundt din eiendom og å omdirigere vannet vekk fra hjemmet ditt. Her er hvordan å lage sandsekker og bruke dem til å beskytte landet.

Bruksanvisning

•  Du trenger følgende forsyninger fra en maskin eller hjemme forbedring butikken: klut eller plastsandsekker, polyetylen lag med laken, sand, en spade og en trillebår.

Plan for å jobbe med en annen person. Én person bør holde posen mens den andre fyller det.

Fyll sandbag en fjerdedel til en halvfull med sand. Det bør veie ca 40 kg.

Brett den tomme delen av posen over. Vær sikker på at når du plasserer posen blir brettet-over siden ned, slik at det ikke siver inn. Hvis en bag lekkasjer, vil hele haugen bli ødelagt.

Grav en grøft rundt området du vil beskytte. (Standarden grøft er vanligvis 4 til 6 inches dyp og 18 til 24 inches bred.)

Legg den polyetylen sheeting i grøften og fest den med flere sandsekker. Sandsekkene skal plasseres i retning av vannstrømmen, og det bør ikke være noe mellomrom mellom posene.

Fullfør en rad før du begynner den neste.

Stagger andre rad på toppen av den første (på samme måte som murstein er forskjøvet i en vegg). Dette systemet gir ekstra beskyttelse.

Begrens stabelen din til tre lag med sandsekker, siden noe mer kan ikke være solid.

Etter regntiden, tømme sand inn i hagen din og lagre poser for neste år.

Tips og advarsler

 • Vent med å plassere sandsekker før regntiden er nær, siden posene kan forringes over en lengre periode med gjentatte ganger å bli våt og deretter tørking.
 • Sandsekker fungerer best for å fylle i lave områder av to meter eller mindre.
 • I stedet for sand, vurdere å fylle posene med sement for å skape en permanent dam.
 • Bruk jord hvis du ikke har sand.

Hvordan lage en elektrolyttløsning

Hvordan lage en elektrolyttløsning


Elektrolytt løsninger er en viktig behandling for voksne eller barn som lider av diaré. Det er nok av elektrolytt løsninger tilgjengelig for kjøp i apotek og dagligvare butikker, men de grunnleggende ingrediensene i en elektrolytt løsning-salt, sukker og vann - er så allment tilgjengelig, som du kan like gjerne lage en hjemme.

Hvordan lage en elektrolyttløsning

Mix 8 ts. av sukker og 1/2 ts. av salt i 1 liter vann. Oppbevar i kjøleskapet i 24 timer. Bland frisk etter 24 timer. The National Institute of Health anbefaler å legge bare en svært liten mengde appelsin eller eplejuice å forbedre smaken av en hjemmelaget elektrolyttoppløsning.

Vurder å bruke melasse eller rå sukker i stedet for hvitt sukker. Melasse og råsukker inneholder mer enn kalium hvitt sukker, og kalium er en viktig komponent i elektrolyttoppløsninger. For den ekstra kalium, puré (eller mos) en banan og rør inn litt sukker og svært lite salt etter smak, kanskje 1/4 ts. Tilsett litt vann for å tynne den ut hvis du må.

Lag en løsning som inneholder stivelse. Stivelse er en viktig komponent for å utvinne næringsstoffer tapt på grunn av diaré. Bland 1/2 til 1 kopp precooked babyen ris frokostblanding eller 1 1/2 ss. sukker med 2 kopper vann og 1/2 ts. salt. Bland godt.

Hint

 • Hvis du velger å erstatte melasse eller rå sukker, smak som du blander. Hvis det er spiselig for deg, bør det være greit for spedbarn.