Digidexo.com

nye briller hodepine

Hvordan å bli vant til nye briller

Når du trenger briller for å korrigere synet ditt, hver så ofte reseptbelagte endringer. Sjelden er den personen som kan gå mange år med de samme briller. Vanligvis vil du være i stand til å venne seg til nye briller innen en dag eller to, men noen ganger vil det ta lengre tid. Hvis din nye resepten er for bifokale eller progressive glass, og du ikke har slitt den type briller før, kan du forvente en litt lengre periode med tilpasning, men det fortsatt ikke bør ta mer enn et par dager å venne seg til den nye resept .

Når du har problemer med å bli vant til nye briller, kan det hende du lider av tåkesyn, svimmelhet, belastningen på øynene, eller hodepine. Hvis disse problemene vedvarer i mer enn et par dager, må du undersøke årsaken. Mest sannsynlig er en feil i enten den opprinnelige resept eller i å gjøre linsene. En annen mulighet er at du trenger en annen type linse.

Hvordan å bli vant til nye briller

Hvis du bytter til bifokale eller progressive glass, spør optikeren for å få instruksjoner om hvordan du bruker dem riktig. Disse typer linser krever ukjente bevegelser av hodet og øynene til å se gjennom ulike områder av linsene. Den bestemt område i linsen du ser gjennom endringer, avhengig av om du leser, ved hjelp av en dataskjerm, eller vise objekter på en middels eller langt avstand.

Bruk dine nye briller hver dag. Bytte frem og tilbake mellom den gamle og nye briller vil bare hindre deg å bli vant til de nye.

Ta glassene tilbake til optikeren som gjorde dem hvis du ikke er vant til dem i løpet av få dager. Optikeren vil sjekke resept mot glassene for å kontrollere at de er gjort riktig. Hvis det viser seg briller var ikke bakken riktig, bør optiker gjøre deg et par nye briller uten ekstra kostnad.

Ta glassene til optiker eller øyelege som skrev brille resept. Øyelegen vil sjekke briller for å sikre at de ble gjort til den angitte resept. Hvis glassene ble gjort riktig, vil øyelegen sjekker synet ditt og skrive en ny resept hvis den opprinnelige resept var unøyaktig.

Be optikeren for å fortelle deg hva slags materiale linsene er laget av og om dine gamle objektiver er laget av det samme eller et annet materiale. Brilleglass er tilgjengelig i mange forskjellige typer materialer, og er laget av mange forskjellige produsenter. Hvis den gamle og nye objektivene er laget av forskjellige materialer, kan du oppleve at du ikke kan tilpasse seg den nye linsen materiale og må ha briller gjenskapt med en annen type linser.

Hint

 • Hvis resepten du fikk fra øyelegen ble skrevet inn i optiker datasystem eller kopiert for hånd på et bestillingsskjema, har optikeren kontrollere at resepten ble transkribert riktig. En feil gjort på dette punktet vil resultere i briller som ikke er laget til din faktiske resept.

Hva er symptomene på trenger nye briller?

Hva er symptomene på trenger nye briller?


Mange mennesker opplever øyeblikk eller korte perioder når deres øyne føler deg sliten eller objekter vises uskarpt. Men hvis tallene på mikrobølgeovn ser konsekvent uklart eller hvis du har begynt å holde ting lenger vekk for å lese liten skrift, kan det oppstå symptomer på trenger nye briller.

Skjeling

Skjeling er en av de vanligste symptomene på trenger nye briller. Ved å lukke øynene litt, refokusere du lys på netthinnen, som et øyeblikk hjelper deg å se mer tydelig. Øyelegen må justere din nåværende briller resept for å hjelpe deg å se bedre. Hvis du synes du er skjeling ofte, planlegge en oppnevne med din optiker så snart som mulig.

Hodepine

Hodepine er et annet symptom på at du trenger nye briller. Mens du leser, hvis øynene dine er anstrengende å se, over tid stress kan forårsake hodepine. Det samme gjelder for en avstand optisk resept. Hvis du kjører eller ser på TV eller en film og din briller resept ikke er riktig, kan belastningen av å prøve å se gjennom din nåværende linser føre til hodepine.

Nær og Intermediate synsproblemer

Et tydelig tegn på at du trenger nye briller er når du må begynne å holde trykksaker lenger vekk fra øynene dine til å lese det tydelig. Vanligvis betyr dette at du trenger bifokale eller din nåværende bifokale må gjøres sterkere. Men noen ganger problemer med nærsyn er ikke så lett funnet ut.

Enten du bruker briller for å se bedre på avstand eller på nært hold, eller begge deler, hvis du jobber på en dataskjerm, kan det være en tid da de nåværende briller ikke fungerer så bra med datamaskinen. I tillegg til tåkete syn, kan øynene dine føler seg sliten. Dette kan fikses ved å flytte skjermen nærmere eller lenger unna, hvis det er mulig, men noen ganger den eneste måten å løse problemet er å ha nye objektiver laget som er bare for å jobbe på datamaskinen. Ifølge Allaboutvision.com, dette kalles en "mellom korreksjon" fordi kraften som kreves er i mellom avstand resept og din nær resept.

Night Vision Problemer

Lavere lysnivå om natten fører elevene å forstørre og kan forsterke allerede eksisterende problemer med synet. Ifølge The College of optikere, hvis du merker problemer mens du kjører om natten, kan det hende du må endre din nåværende briller resept.

Hvordan å tilpasse seg nye briller

Hvordan å tilpasse seg nye briller


Uskarpt syn kan være forårsaket av manglende evne til øyemusklene å riktig fokusere øyet linsen, slik at bildet projiseres direkte på netthinnen. I dette tilfellet vil øyelegen foreskrive reseptbelagte linser i form av briller eller kontaktlinser. Noen pasienter synes det er vanskelig å tilpasse seg en ny resept, enten det er ditt første par glass eller en justert resept på grunn av en endring i syn. Imidlertid bør prosessen ikke ta mer enn et par dager før du er i stand til seg dine nye briller komfortabelt.

Hvordan å tilpasse seg nye briller

•  Vent til du kommer hjem for å bære din ny resept. Ikke kjør bil eller ri med dine nye briller. Bevegelse av bilen kan øke din følelse av vertigo. Også den ekstra rettssaken for å prøve å fokusere på objekter som de beveger seg kan forårsake hodepine samt belastningen på øynene.

Sett bort dine gamle briller. Når du setter på de nye brillene ikke satt på dine gamle briller igjen. Bytte frem og tilbake mellom resepter vil bare gjøre tilpasning tid lenger og føre til større belastning på øynene dine. Hvis du ønsker å gi brillene bort, mange optikere og veldedighetsorganisasjoner har programmer for å gi dine gamle briller til de som ikke har råd til dem.

Se på TV eller sitte rolig på verandaen din. Prøv ikke å flytte øynene rundt for mye, men i stedet, la øynene dine til å fokusere naturlig på et punkt langt. Dette gjør at øyemusklene tid til å tilpasse seg den nye brennvidde levert av glassene.

La øynene dine å hvile. Hvis belastningen på øynene dine blir smertefullt, fjerne dine nye briller. Lukk øynene i noen minutter for å la musklene til å slappe av. Dr. Russ Quiring, øyelege, anbefaler at du lar brillene for opptil en time om nødvendig. Hvis du synet er godt nok til at du kan lese uten briller, bør du vurdere å bruke tid å lese for å tillate øynene dine til å fokusere på noe uten belastning.

Plan å bo hjemme for en dag eller to etter å ha fått nye briller. Hvis du plukke opp din nye briller på onsdag, bør du vurdere å vente på helgen før du begynner å bruke dine nye briller. Kjøring og flytte mye rundt endrer fokuspunkt hele tiden og kan bidra til hodepine og belastningen på øynene mens tilpasse seg den nye resepten.

Hint

 • En ny visjon resept tvinger øyet å fokusere riktig og typiske symptomer er hodepine, svimmelhet og belastningen på øynene. Periodisk hvile øynene skulle avta disse symptomene. Men hvis symptomene vedvarer i mer enn et par dager, ta kontakt med øyelege umiddelbart.

Hvordan Juster til et par nye briller

Hvordan Juster til et par nye briller


Uansett hva årsaken til endring i syn, kan nye briller være nødvendig å justere til skifte i synet. Selv om et nytt par briller gjør at du kan se mer tydelig, kan den første endringen forårsake bivirkninger. Ubehaget skyldes øynene forsøker å tilpasse seg de nye reseptbelagte linser. Mens overgangen mellom et par nye briller kan være tøff, er det noen måter å lette ubehag av overgangen.

Hvordan Juster til et par nye briller

•  Ta hyppige pauser fra seg brillene. Iført dine nye briller stadig er anstrengende og forårsaker øynene dine til å stadig tilpasse seg de nye objektivene. Å ta dem av for et par minutter en time kan bidra til å slappe øynene dine.

•  I begynnelsen, ikke går med nye briller når det er nødvendig. Hvis du leser, spiser eller gjør noe som ikke krever at du å bruke briller, ikke bære dem. Iført nye briller mens du ser på noe nær vil forårsake svimmelhet og hodepine.

Veksle mellom dine gamle briller og nye. Bytte frem og tilbake gjør at øynene dine til å slappe av fra justeringen med den gamle par briller og gradvis venne seg til det nye paret også. Over tid øke frekvensen av seg de nye glass, til eventuelle bivirkninger forsvinner fra overgangen.

Se for vanlige bivirkninger som svimmelhet, hodepine og tørre øyne. Hvis det oppstår problemer, ta av deg brillene å la øynene hvile og ikke sette dem på før problemene avta. Hvis bivirkningene ikke går bort, kan du kontakte din øyelege. Du kan trenge en annen synstest og en endring i din resept.

Hvorfor har jeg problemer med å lese med nye briller?

Hvorfor har jeg problemer med å lese med nye briller?


Å tilpasse seg nye briller eller en ny resept kan ta tid, spesielt når du leser er involvert. Det er flere grunner til nye briller kanskje ikke ser riktig ut, og vite årsakene og løsningene skal bidra til å justere til å lese med nye briller enklere.

Riktig Fit

Briller trenger å sitte på ansiktet ditt riktig for den beste visjonen. Hvis dine rammer sklir for langt ned på nesen eller tipper inn eller ut litt (kalt pantoskopisk tilt), kan du ikke bli å se din beste. Prøv å flytte brillene opp eller vippe dem til å teste synet ditt. Om nødvendig, ta brillene tilbake til optikeren for å få justert for å hjelpe deg å se bedre.

Riktig resept

De fleste mennesker blir vant til sitt nye resept i løpet av to uker. Imidlertid kan noen ganger en mindre justering av kraften i linsen være nødvendig. Hvis du har gitt brillene en rettferdig rettssak periode og du fortsatt ikke ser riktig, planlegge en avtale med øyet lege for å få ham eller henne sjekker dine linser og din visjon og gjøre nødvendige justeringer.

Lese Lenses

Reading linser er brillene som brukes bare for arbeid på nært hold. Du kan ikke se på avstand med briller som er bare for lesing. Noen mennesker dra nytte av mer enn ett par briller, spesielt hvis de gjør en masse arbeid på nært hold. Sjekk med din optiker for å se om det er forskjellige typer linser som vil hjelpe med dine spesielle behov.

No Line Bifokale

Ingen linjer progressive briller, også kalt progressive eller usynlige progressive briller, ta en stund å tilpasse seg. Denne typen objektiv lar deg se på avstand, men det er et område av til sidene i objektivet som er uklare, og leser en del av objektivet er noe liten. De fleste mennesker blir vant til denne typen objektiv i et par uker.

Betraktninger

Hvis du har slitt bifokale med linjer tidligere, og bytter til ingen linjer progressive briller, kan du ha større problemer med å lese uten-line bifokale briller. Bifokale med linjer har en distinkt leseområde som vanligvis er større enn bifokale uten linjer, og ser fra avstand til leseområde er enklere med bifokale med linjer. Noen mennesker kan ikke bli vant til forskjellen, men optikeren kan undersøke og tolke din individuelle situasjon for den beste løsningen.

Problemer med nye briller

Problemer med nye briller


Kjøpe et nytt par briller kan være spennende, spesielt hvis du endrer rammestiler eller ved hjelp av en ny resept. Imidlertid kan visse bekymringer forsinke glede av din nye øye slitasje. Potensielle problemer inkluderer dimensjonering problemer, kosmetiske problemer og reseptbelagte feil. De fleste av disse problemene kan håndteres enkelt, slik at du kan se klart mens du ser ditt beste.

Dimensjonering Issues

Dimensjonering problemer oppstår oftest med briller som er bestilt på nettet. Selv om online øye slitasje utsalgssteder er praktisk og billig, eliminere de muligheten til å prøve på briller i person. Uten mulighet til å justere passformen før kjøpet, må kundene stole på sitt beste gjetning å finne ut hvilken størrelse rammer er best.

For å unngå å motta et par av dårlig tilpassede rammer, måle dimensjonene din nåværende briller og sammenligne dem med de rammene du har tenkt å bestille. Sørg for at templet lengde, bro bredde, linse bredde og ramme høyde stemmer med de gjeldende briller. Hvis du mottar briller som ikke passer, kontakt din optiker for å finne ut om du kan bytte dem for en mer behagelig par.

Reseptbelagte feil

Selv med en korrekt diagnose fra din optiker, er det fortsatt mulig å få et par briller med en resept feil. Når du mottar et nytt par briller som ikke korrigere synet ditt, eller til og med lage din visjon verre, kan det ha vært en mix-up med linsene eller en feil i produksjonsprosessen. Hvis det ser ut til å være en feil i din reseptbelagte linser, ikke slitasje briller. Kontakt din optiker for å diskutere den beste løpet av handlingen.

Kosmetiske problemer

Selv om de fleste nye briller får en kvalitetskontroll inspeksjon før de er utstedt, er det mulig at du kan få et par briller med et kosmetisk problem. Disse kan omfatte riper på linsene, sprekker i rammen eller chips på malingen. Hvis du mottar et par briller med skade eller en kosmetisk feil, returnere rammene til kjøpsstedet og be om en ny par.

Hvis du bestilte brillene fra et nettsted, kan det også være en mulighet for at rammene er ikke hva du forventet. Før du kjøper rammer på nettet, sjekk selskapets politikk på avkastning, refusjoner og utveksling. Mange online briller utsalgssteder har en politikk som gjør det mulig å utveksle rammer som ikke er til din smak.

Hvordan å bryte i nye Briller

Hvordan å bryte i nye Briller


Løsningen for å bryte i nye briller er rett foran øynene dine: Den beste måten å venne seg til et nytt par briller eller resept er å bære den nye brille så mye som mulig. Men noen unntak gjelder. Visse typer av resepter er ment å bæres kun etter behov. Nye brilleglass rammer ofte krever justeringer etter at du har slitt dem for noen dager eller uker. Ta brillene tilbake til din optiker hvis rammen er ubehagelig eller du kan ikke tilpasse seg den nye resepten etter noen uker.

Hvordan å bryte i nye Briller

•  Sjekk pass av brillene. De skal føle seg komfortable og kanskje en liten bit tettsittende først. Dette er fordi nye briller strekke litt som du bære dem og ta dem av og på. Brillene skal hvile komfortabelt på nesen og føler seg godt bak ørene, men ikke føler for stramt.

Bruk dine nye briller så mye som mulig, og som foreskrevet av øyelegen så du tilpasse seg raskt til ny resept. Din optiker eller øyelege spesifiserer på resept hvordan du skal bruke dine nye briller - enten for å lese bare, i nærheten av visjonen eller distansere bare. Progressive linser, også kalt no-line bifokale, ta litt lenger tid å bli vant to.Your optiker bør lære deg hvordan du bruker linser og forklare justeringsperioden.

Iført dine gamle briller er en no-no. Går frem og tilbake mellom en eldre resept gjør tilpasse seg nye briller vanskeligere.

Ta brillene tilbake til din optiker eller optometrist kontor hvis du ikke klarer å bli vant til dine nye briller etter en uke eller to. Optiker kan sjekke dine rammer for å sørge for at de er riktig justert, og vil bekrefte at linsene ble gjort i henhold til resepten. Hvis linsene er rett og dine rammer passer, planlegge en avtale med øyet lege for å diskutere resept.

Hint

 • De fleste linse produsenter og optiske Detaljhandel utvekslings objektiver innenfor en spesifisert prøveperiode hvis du ikke er i stand til å tilpasse seg linsene. Sjekk med din optiker for å finne ut hans eller hennes politikk på linse børser før du bestiller dine briller.

Hvordan Juster til Iført briller med prismer

Hvordan Juster til Iført briller med prismer


Det tar litt tid å venne seg til et nytt brille resept, spesielt en ny resept med prismer. Din øyelege kan foreskrive briller med prismer hvis øynene ikke spore eller justert riktig. Når du først får dine nye briller, kan du oppleve en følelse av øynene, hodepine og, i noen tilfeller, kvalme og svimmelhet. Det er viktig å gi deg selv tilstrekkelig tid til å tilpasse seg briller med prismer.

Hvordan Juster til Iført briller med prismer

•  Gi det tid. Det kan ta opptil to uker å fullt ut tilpasse seg en ny brille resept. Hvis du aldri har slitt briller før, eller hvis du aldri har slitt briller med prismer, forventer at det vil ta så lang tid å justere. Pasienter som har slitt prisme briller før og rett og slett ha en sterkere resept kan forvente at justeringsperioden blir kortere.

Unngå aktiviteter som gjør symptomene verre eller som kan sette deg i fare. Hvis du har problemer med dybdesyn eller svimmelhet, for eksempel ikke kjøre bil og unngå plutselige hodebevegelser.

bruke brillene dine så mye som mulig. Du må bruke mye tid på å la øynene venne seg til ny resept, og den beste måten å gjøre dette på er å bruke brillene dine hele dagen, hvis det er mulig. Ikke veksle mellom ny resept og din gamle resept, da dette bare vil gjøre symptomene verre.

Ring din øyelege eller optiker hvis symptomene blir verre, hvis de ikke forbedrer som tiden går, eller hvis to ukene går og du ikke er helt justert. Øyelegen må kanskje se deg å vurdere om din resept bør endres.

Hint

 • Ring øyelegen når som helst hvis du er bekymret for dine symptomer, eller hvis de synes spesielt alvorlig.

Hvordan Juster til Iført New Briller

Hvordan Juster til Iført New Briller


Det kan ta tid å tilpasse seg nye briller. Enten du har rett og slett endret rammer, eller bruker en annen resept, føles et par nye briller forskjellig og krever en justering periode. Gi deg selv litt tid til å bli vant til dine nye briller hvis du føler deg ukomfortabel. De skal føles naturlig og knapt merkbar i ca en uke.

Hvordan Juster til Iført New Briller

•  Spør din optiker til profesjonelt passe brillene til ansiktet ditt. Nye briller kan føle rart eller ubehagelig hvis de er tilpasset dine spesifikke målinger. Har dem profesjonelt montert slik at de er nivå, stramt nok og ser riktig.

Oppbevar dine gamle briller for å unngå å sammenligne den nye med den gamle, særlig hvis din resept er endret. Går det tilbake til det gamle paret vil bare forlenge justeringsperioden.

Bruk dine nye briller som foreskrevet av legen din. Du kan føle ubehag i dine nye briller, noe som kan gjøre seg dem føles vanskelig. Uansett, alltid bruke brillene dine så mye som mulig for å bryte dem inn.

Ta dine briller hvis du utvikler hodepine, smerter i øyet eller svimmelhet og holde dem av til symptomene avtar. Nye briller kan gi øynene dine til å refokusere på en ubehagelig måte. Dette vil etterhvert passere.

Besøk din optiker hvis du fortsetter å oppleve ubehag etter en uke med slitasje. Det bør ikke ta mer enn et par dager å venne seg til nye briller.

Bruker for Gamle Briller

Bruker for Gamle Briller


Hvis du har vært til optiker for nye briller nylig, lurer du kanskje på hva du skal gjøre med dine gamle briller. Du kan gjøre bruk av gamle briller, om du verdsetter sosial rettferdighet, resirkulering, eller bare ha det gøy med familien.

Keep Them

Hvis du nettopp har oppgradert til en fin ny ramme, men din resept er det samme, kan du bli fristet til å kaste dine gamle briller i søpla. Det er ikke alltid en god idé, spesielt hvis du trenger å bruke brillene dine hele tiden. Hvis du skulle bryte eller miste nyere briller, kan du ikke være i stand til å fungere til du får erstatninger. Selv bor i nærheten av en "one-hour" briller butikken er ingen garanti for at de vil være åpen når du trenger dem.

Donere dem

Hvis din resept har endret seg, eller du allerede har en backup par briller, donere brillene til en veldedig organisasjon som Lions Club. Disse veldedige gi dine gamle briller til folk i den tredje verden, hvor, ifølge Verdens helseorganisasjon, kan forholdet mellom optikere til folk være større enn 1 til 600.000. WHO rapporterer at det i disse områdene, ukorrigerte mindre synsproblemer - kjent som "brytningsfeil" - er en viktig årsak til forebygges blindhet.

Spill Dress Up

Hvis du har barn eller barnebarn du kan bruke gamle briller for dress-up, spesielt rundt helligdager som Halloween. Mange barn liker å sette på mammas og pappas briller. Noen briller er også bra for visse kostymer; for eksempel hornbriller fungere godt med 50-tallet puddel skjørt. For å unngå å gi bæreren hodepine og for å unngå risiko for skade, ta linsene ut av briller før du spiller med dem.

Gi dem som gaver

Hvis du har lesing briller, familiemedlemmer eller venner som finner seg selv sliter med å lese liten tekst kan virkelig setter pris på dine gamle specs, spesielt hvis økonomi er et problem. GlassesCrafter tyder på at lesebriller kan gjøre gode kneble gaver for dem som opplever milepæl fødselsdager, som for eksempel den 40. eller 50.. Pass på at mottakeren vil sette pris på gaven før du gir den; ikke alle liker å bli ertet.

Hvordan fikse antirefleks på Briller

Hvordan fikse antirefleks på Briller


Antirefleksbelegg legges til brilleglass for å forbedre klarhet og konsistens av visjonen. Reflekser kan forstyrre visjon når du arbeider på en dataskjerm eller ser på TV. Det kan også forstyrre synet i løpet av natta kjøring, noe som kan føre til ulykker. Vanlige symptomer på reflekser omfatte en brennende følelse i øynene og mild hodepine.

Hvordan fikse antirefleks på Briller

Vipp brillene så linsene fange sollyset. Antirefleksbelegg gir et grønnaktig skjær rundt linsene. Hvis dette skjær er synlig, da brillene nok fortsatt ha tilstrekkelig antirefleksbelegg og bare trenger å bli renset.

•  Spray forsiden og baksiden av hver linse med støvsugeren. Optikere vanligvis selger dette som en del av omsorgen regiment for briller med antirefleksbelegg. Rengjøringsspray hindrer antirefleksbelegg fra graver. Det hjelper også gjenopprette klarhet når linsene sky opp med kondens og flekker. Ikke forsøk å rengjøre linser når de er tørre, da dette kan forårsake riper. Fukt dem først.

•  Gni kluten på linsene til å tørke av spray. Bruk kun en klut levert av en optiker, da dette er myk nok til å beskytte den antirefleksbelegg. Grovere kluter kan gni vekk belegget over tid.

Gjør en avtale med din optiker hvis grønnaktig skjær ikke er synlig eller er veldig svak i sollys. Dette kan tyde på at overflaten er blitt slitt bort eller har blitt skadet og må skiftes.

Diskuter med din optiker den sannsynlige kostnadene ved å legge den antirefleksbelegg til din nåværende linser. Belegget er vanligvis lagt til når en linse er gjort. Legge det senere kan være dyrere; kan det være billigere å kjøpe nye briller.

Hvordan Juster til et nytt par briller med styrke

Årlige synskontroller vanligvis viser en endring i syn. Dette betyr nye reseptbelagte linser for å tilpasse seg stadig skiftende synsproblemer. Den nye resepten korrigerer visjon, men endringen kan føre til problemer. Denne ubehag er effekten av øynene justere til en ny resept. Det finnes noen måter å tilpasse seg et nytt par briller samtidig minimere resulterende ubehag.

Bruksanvisning

•  Ta pauser. Hver gang på en stund, ta de nye brillene i noen minutter. Å gi øynene litt tid til å slappe bidrar til å unngå belastningen fra working dem fra konstant justering.

Ved første, bare slitasje de nye briller når det er nødvendig.

Bytt dem ut. Bære de nye brillene for en stund, så slites de gamle. Bytte tilbake til de gamle brillene lar øynene litt tid til å slappe av, mens iført de nye lar øynene venne seg til dem. Over tid, øke mengden av tiden de nye brillene er slitt før det er ikke nødvendig å bruke de gamle i det hele tatt.

Se for problemer. Hodepine, svimmelhet og tørre øyne er vanlige problemer som følge av en annen resept. Når disse oppstår, bare ta av briller så snart som mulig, og la dem ut til symptomene avtar.

Tips og advarsler

 • Mange mennesker har ingen problemer med å tilpasse seg nye vanlige briller. Prøv å bruke dem hele tiden i starten, og fortsette hvis det ikke er noen problemer.
 • Problemene knyttet til nye reseptbelagte briller bør være svært kortvarig. Hvis de fortsetter i mer enn noen få dager, kan du gå til øyelege eller optiker igjen for å re-evaluere resept. Langsiktige problemer indikere en feil resept.

Hvordan finne Briller dekkes av Medi-Cal

Hvordan finne Briller dekkes av Medi-Cal

Hvis du er en av de som nyter godt av visjon omsorg tjenester som tilbys av California Medical Assistance Program, er prosessen med å finne briller ganske enkel. Etter å bestemme valgbarhet og finne en deltakende øye lege, må du arbeide med legen din for å finne ut om du trenger briller og hva resept du trenger. Finne steder å velge rammer og få resept fylt innebærer å finne en kvalifisert leverandør fra Californias Medi-Cal nettsted, men du kan ha til å gå lenger enn ditt eget øye legens kontor for å velge nye briller.

Hvordan finne Briller dekkes av Medi-Cal

•  Finn ut om du er medlem av gruppene kvalifisert for syns tjenester under Medi-Cal regler. Per 2014, betaler Medi-Cal for testing av tjenester i alle aldre, men bare visse grupper kvalifiserer til å motta briller. Du må være 21 år eller yngre med full Medi-Cal tjenester, kan en person bosatt i et sykehjem eller en gravid kvinne hvis lege attest som ikke har syns tjenester vil skade det ufødte barnet.

•  Besøk en optiker eller øyelege oppført som en leverandør i Medi-Cal program for å starte prosessen for å få briller dekket av Medi-Cal. Under planens krav, må legen din finne ut at brillene er medisinsk nødvendig. Finn et deltakende lege på California Department of Health Care Services "Finn et Vision Care Doctor" web side, og ta med fordelene ID-kort med deg til avtalen.

Velg et par brillerammer fra den optiske dispensary i øyet legekontoret hvis det er tilgjengelig. Hvis øyet lege ikke har rammer i hans eller hennes kontor, kan du ta med brille resept til en annen optiker, øyelege eller optiker med en brille dispensary å velge rammer og ha dine briller laget.

Hvordan Vellykket kjøpe briller Online

Hvordan Vellykket kjøpe briller Online


Innkjøp av briller på internett har aldri blitt populært. Jeg tror dette er sant fordi
det er kjøpers misoppfatninger om elektronisk bestilling av briller. Noen føler at kvaliteten på elektroniske briller er lav, montering av briller er umulig på nettet, og at montering er alltid en nødvendig "ansikt til ansikt" prosedyre - men jeg har ikke funnet disse bekymringene til å være sant. En god brille området vil lede deg gjennom prosessen med korrekt måling, slik at dine nye briller vil passe fint når du får dem - og jeg kan ikke se noen kvalitetsforskjell. Men, kan bestilling av elektroniske briller være litt vanskelig, og noen nettsteder gjør det enklere enn andre. Men hvis du kan komme forbi dette hinderet, store besparelser kan realiseres - ofte så mye som 80% eller mer, avhengig av din vanlige leverandør. Gi det en sjanse - Risikoen er minimal, og den potensielle belønningen stor!

Hvordan Vellykket kjøpe briller Online

Ja, vil du trenge en brille resept for å bestille din nye briller - det er din rett til å motta en kopi av resept når du har en synsundersøkelse. Men, vil du ikke være å sende den av hvor som helst - i stedet, vil du måtte overføre informasjon fra din resept til bestillingsskjemaet. Og avhengig av hva slags briller du får, må du gjøre litt enkel matematikk å disse tallene for å sikre at du får de riktige linser. Dessverre, kan informasjonen på en brille resept være skrevet på en rekke måter, og dette bidro til forvirring for bestilling online. Men den elektroniske brille leverandørene gjør en god jobb med å lede deg gjennom denne forvirring og hjelpe deg med å forstå prosessen - og jeg skal prøve å introdusere deg til de begreper og forkortelser du skal håndtere i denne prosessen.

Alle brille resepter vil inneholde skriftlige verdier for "Dist" (din nødvendig avstand korreksjon), og "Legg til" (din nødvendig å lese korreksjon). Disse vil som regel være kjent for hvert øye (R og L) med en på + eller - nummer. Disse er selvfølgelig de viktigste reseptbelagte nummer.

Du vil også se på resept vilkårene, "Cyl" og "Axis". Hvis det er skrevet tall i disse feltene, betyr det at du har en astigmatisme, en uregelmessighet i form av øyet, noe som fører til formforvrengning i det viste bilde. Hvis du i stedet har du "sph" skrevet i disse feltene, betyr det bare at du ikke har en astigmatisme, og at ingen korreksjon er nødvendig.

Forhåpentligvis vil din resept inneholde en skriftlig nummer for "PD" (pupillen avstand). Det brukes til å plassere den optiske sentrum av objektivet, slik at du vil være i stand til enkelt å se gjennom linsen, og å sentrere korreksjon foran pupillen i øyet, i briller. Denne målingen er viktig for riktig passform av brillene, og å posisjonere glassene skikkelig på ansiktet ditt. Imidlertid er det ofte ikke er inkludert på en brille resept, enten fordi det gjør alternativ innkjøp av briller vanskelig, eller, som mitt øye doc forklarer det til meg, er denne målingen bedre gjort av tech gjør personlig tilpasning enn de mer "upresise" måle gjort under en synsundersøkelse. Med all respekt for min doc, jeg helle mot den tidligere rasjonell. Hvis det ikke er på resept, for all del, ring legekontoret og be om PD.

Ditt resept kan inneholde en skriftlig verdi for "BCVA" (beste korrigerte synsskarphet). Selv om du ikke skal bruke denne verdien i bestilling av brillene, er det en interessant bit av informasjon, ikke desto mindre - i hovedsak, er det en indikasjon på graden av total korreksjon som kan gjøres med dine nye briller. For eksempel, hvis din BCVA er 20/20, så din nye briller vil korrigere synet ditt til det normale. Hvis BCVA er ikke 20/20, betyr det at dine nye briller vil forbedre, men ikke perfekt, din visjon.

Jeg foreslår at du besøker nettstedet, Brilleforhandler Reviews.com (se link nedenfor i Resources) for en veldig objektiv analyse av noen av de beste stedene på Internett der du kan få briller. De har også linker til hvert nettsted de gjennomgå, samt anmeldelser fra kunder av disse nettstedene også. Personlig har jeg brukt Zenni Optical (i California) til å kjøpe flere par briller, og har vært mer enn fornøyd med resultatene - kvalitet og utførelse var lett så høyt som noen av mine siste lokale briller.

Hint

 • Pass på at du forstår bestillings instruksjoner på nettsiden du bruker - og hvis du har et spørsmål, ikke nøl med å enten ringe eller e dem for avklaring.
 • Hvis du er komfortabel med prosedyren bestilling, og du be om at du fakse resept, og la dem fylle ut bestillingsskjemaet, være forberedt på en noe svar - grunnen til at prisene er så lave, er at de ikke investerer tid det ville ta å jobbe fra resept.
 • IKKE prøv å bestille briller hvis du ikke har en brille resept - det er umulig å bare gjette på din riktig resept - ikke engang prøve.
 • Bestille briller på nettet er ikke for alle - det kan være en forvirrende prosess, og noen kjøpere er bare komfortabel med personlig service av en lokal anlegget.
 • Hvis du har en spesielt kompleks resept, vil du sannsynligvis gjøre det bra for å unngå en online leverandør - og faktisk, de kan godt foreslå at du ser andre steder - Internett-leverandører har spesialisert seg på det vanlige, og det er det de gjør best.

Rengjørings Briller

Innledning

En måte å ta vare på dine briller er ved å rense dem hver dag. Dette forlenger også levetiden av linsene og ramme. Det er viktig å fjerne ansikts oljer, smuss og skitt fra linsene. Med rene linser kan du se mer tydelig, som er den tiltenkte formål briller. Det er produkter som allerede finnes i hjemmet ditt du kan bruke til å rense briller. For litt ekstra penger kan du kjøpe kommersielle produkter.

Rengjøring med produkter i Kitchen

Det første skrittet til skikkelig rengjøring briller er å skylle dem med vann, som fjerner små partikler du gni inn i linsene når du rengjør dem som kan ripe linsene. Noen optikere foreslår at du rengjøre brillene dine med oppvaskmiddel. Disse produktene vanligvis skjære gjennom olje og sot uten å etterlate en film eller et residuum. Ved hjelp av flytende såpe laget for hendene eller kroppen er et annet alternativ, men sørg for at disse produktene ikke inneholder kremer som vil etterlate rester. Med tommelen og pekefingeren gni cleanser inn begge sider av objektivet og rundt hele rammen. Skyll grundig med varmt vann. Hvis du har tid la briller lufttørke ved å plassere dem med riktig side opp. Aldri sette briller med ansiktet ned, da dette kunne forlate riper. Å tørke glassene raskt bruke en lofri bomullsklut. Unngå bruk av papirhåndklær eller toalettpapir. Begge vil forlate partikler på briller. En annen renere å prøve er hvit eddik. Denne rimelige og naturlige væske inneholder eddiksyre, en mild syre som forsiktig skjærer gjennom smuss og olje på linsene og etterlater dem veldig rent. Skyll med vann eller tørk med en bomullsklut.

Over-the-counter produkter

Det er rimelig kommersielle linse rengjøringsmidler og kluter på markedet. Mange brille rengjøringsmidler kommer i form av en nonaerosol sprayflaske. Ved hjelp av disse produktene er enkelt. I de fleste tilfeller kan du bare sprute noen dråper på glassene, gni forsiktig inn med fingrene og skyll av. To produkter som får gode anmeldelser med forbrukerne er Flents Tørk 'N Clear Brille Cleaner og EyeMagine Brille Spray Cleaner. Et annet alternativ er linse våtservietter. Disse produktene er forbehandlet eller premoistened med et rengjøringsmiddel. Alt du gjør er å trekke ut en tørke, rense briller og kaste bort. Macks Lens Wipes og See-Clear Brille Wipes er to eksempler. Wipes er praktiske fordi de er pakket enkeltvis. Dette gjør det mulig å rense briller uten innlagt vann eller flytende såpe. Wipes koster noen få dollar mer enn spray brille rengjøringsmidler. Et annet alternativ er brillerengjøringskluter. Disse er vanligvis myk, lofri og ikke sliper. Noen optikere gi kundene disse kluter når de kjøper par nye briller.

Hvordan tolker jeg en Briller resept?

Hvordan tolker jeg en Briller resept?


Etter et besøk hos øyelegen, hendene resepsjonisten deg en utskrift av ditt brille resept for å bruke når du bestiller et par nye briller. Du ser et diagram med en haug av positive og negative tegn, tall og desimaler. Det kan se ut som latin til deg, og du lurer på hva det hele kan muligens bety, eller hvordan noen kan tolke disse tallene for å lage briller som hjelper deg se perfekt.

Hvordan tolker jeg en Briller resept?

•  Identifiser hvilke øye resepten viser til. Noen ganger leger bruker "R" til å bety høyre og "L" til å bety venstre. Andre ganger, "OS" står for oculus skummel, eller det venstre øyet, og "OD" står for oculus dextrus, eller det høyre øyet. "OU" indikerer en måling for begge øynene.

"Sphere" målinger representerer objektivet som trengs for å korrigere synet ditt til 20/20. Linse målingene endres i trinn på 0,25 kalt dioptrier. Et positivt tall betyr at du har langsynthet og et negativt tall indikerer nærsynthet. Jo større den absolutte verdi av antallet er, jo dårligere syn du har.

Sylinder, eller "Cyl," indikerer målinger som trengs i objektivet for å korrigere skjeve hornhinner eller de-fokus i øyet på grunn av unormal optiske overflaten form. Den "aksen" måling tjener som et referansepunkt for den sylindriske måling, målt i grader opp til 180.

"Prism" målinger bidrar til å korrigere problemer som dobbelt syn eller en lat øye. Et prisme målingen er i dioptrier og flytter et bilde til venstre, høyre, opp eller ned. Den "Base" gir en referanse som til hvilken retning bildet må flyttes for å korrigere visjon problem. Base målingene er opp, ned, inn eller ut.

"Legg til" målinger betegne forskjellen mellom en avstand resept og en lesebriller resept. For eksempel, hvis en avstand resept var en dioptrier, ville det være å ha lest resept 2 diopters hvis det tok en hel ytterligere diopter til å lage lese resept.

Hvordan justerer jeg til kontinuerlig Vision briller?

Hvordan justerer jeg til kontinuerlig Vision briller?


Som du alder, kan du utvikle en degenerativ tilstand som gjør det vanskelig for øynene å fokusere på objekter, ifølge Maryland-baserte Shady Grove Eye og Vision Care. Du kan få lindring i form av sammenhengende visjon linser. På grunn av utformingen av disse objektivene, der strømmen av linsen justerer for å imøtekomme endrede avstander mellom deg og objektet du fokuserer på, disse brillene ta litt tid å bli vant til.

Hvordan justerer jeg til kontinuerlig Vision briller?

Kontroller at du er en god kandidat for denne typen objektiv i første omgang. På grunn av måten linsen er utformet, kan forvrengning resultere i de ytre delene av linsen i sin tur forvrenge din side visjon. Av denne grunn, må du utvikle teknikker for å tilpasse seg denne forvrengning, som å flytte hodet og ikke øynene fra side til side mens du leser, ifølge Dr. Mark L. Skowron of Illinois-baserte Skowron Eye Care. Fordi dette back-og-tilbake bevegelse er nødvendig, disse objektivene er sannsynligvis ikke en god ide hvis du er utsatt for reisesyke.

lære å lese på en annen måte. Dette er den største hindringen for folk som bruker denne typen objektiv, også kjent som en progressiv eller multifokal. Fordi du er avhengig av linser for å fokusere, og ikke dine naturlige øyne, vil du ønsker å flytte hele hodet mens du leser, ifølge Skowron. Dette kan virke veldig unaturlig i begynnelsen. Andre teknikker fungerer også, og bør snart bli vanlig. Skowron antyder at mens du leser en avis, for eksempel, du kan brette det og flytte papir i stedet for hodet ditt mens du leser.

bruker linsene så mye som mulig i starten, selv når du ikke virkelig trenger dem, ifølge Shady Grove. Ved iført dine nye briller for alle oppgaver, vil du få justert til denne nye måten å se raskere. De fleste øye omsorg leverandører, inkludert Shady Grove og Skowron, foreslår å ta minst to uker å bli vant til å bruke linsene effektivt før du får frustrert og gi opp på dine nye briller.

Hvis du fortsatt har problemer etter den anbefalte tidsramme, kan det være på tide å se din optometrist igjen. Oregon-baserte optiker klinikk og visjon sentrum en ny visjon rapporterer brillene passer kanskje ikke ansiktet ordentlig. En annen gjerningsmann kan være på størrelse med din ramme; det kan være for stor for ansiktet ditt. Uansett, må du ha en profesjonell Omkalkuler hvordan brillene passer så du endelig kan justere til linsene.

Se etter spesialiserte objektiver. For mennesker med problemer med fokus, det er en undergruppe av objektiver kalt "yrkesmessig." Hvis du har problemer spesielt med visse typer oppgaver, for eksempel å lese en dataskjerm eller skrive, vil du ønsker å få denne typen objektiv i stedet, ifølge en ny visjon. Hvis du gjør en masse arbeide på datamaskinen, vil du ønsker å vurdere yrkes linsene før du investerer i noen andre typer kontinuerlige visjon linser.

Hvordan prøve på briller

Hvordan prøve på briller


Du kan ha det gøy å prøve på briller på jakt etter egnede rammer som flatere ansiktet ditt. Briller er dyrt, så hvis man bruker briller er en nødvendighet, bør de passe godt og ser bra ut. Gjør leksene dine før du handler ved å evaluere stiler på den virtuelle Try-On Tool på Pearle Vision, eller ta Frame Personality Survey på LensCrafters å "se hva dine interesser og livsstil avsløre om den beste briller ser for deg." Når du handler, ta en kopi av resept og be om tilbud og priser før du ser på valg.

Hvordan prøve på briller

•  Snakk med en selger om spesielle priser og kampanjer, og hvilke rammer gjelder for disse.

Sett i dine kontaktlinser hvis man bruker dem. Dette gjør at du kan se deg selv i et speil gjennom klar linse av eksempel rammer.

Prøv på rammer. Tenk selgeren mening om stil og passform.

Når du har valgt en stil du liker, spør ekspeditøren å bekrefte at din resept objektivet vil passe rammen. Noen linser er bøyd eller tykk og virker kanskje ikke i noen rammer.

Legg inn bestillingen og vente på dine nye briller. Noen laboratorier kan gjøre briller i så lite som en time. Noen ganger tar det en uke for briller for å være klar for den endelige montering.

6. Gå tilbake til optisk butikk for en endelig montering. Ekspeditøren vil justere armer og nesestykker av briller for den mest komfortabel passform for deg.

Hvordan lage Briller Lighter

Hvordan lage Briller Lighter


Hvis du bryr deg om hvordan brillene ser, men er enda mer opptatt av at brillene føler deg komfortabel, er du ikke alene. En studie gjort av Vision Council of America rapporterte at 88 prosent av deltakerne i undersøkelsen sa brillepassform og komfort var den viktigste delen av å plukke ut nye briller. Velge visse typer linser og rammestiler vil bidra til å redusere vekten av brillene og føle seg bedre.

Hvordan lage Briller Lighter

Endre linsene. Hovedtyngden av de fleste brille vekten kommer fra linsene, som er tilgjengelig i tre typer materiale, ifølge Cleveland Clinic. Brilleglass er laget av glass, plast og polykarbonat. Glass er det opprinnelige glassmateriale og gir skarpt syn, men er tunge og bryter enklere enn andre materialer. Plast er den vanligste typen av materiale for linser, og spesielle typer plast, slik som høy-indeks og asfærisk, er skreddersydd for å være tynnere og lettere enn vanlige plastglass. Polykarbonat er en lett, støtsikre glassmateriale. Din optiker kan foreslå hvilket materiale vil gi deg den beste visjon og minst mulig vekt med din resept.

Plukk ut lettere rammer. Selv om linsene er den tyngste delen av et par briller, rammer legge vekt også. Rammer er laget av metall eller plast. Tykkere plast er vanligvis den tyngste type ramme. Titanmetall er den tynneste, letteste ramme stil tilgjengelig. Titan er også svært slitesterkt. All About Vision bemerker at metall rammer laget av beryllium er også lette, veldig sterk og veldig fleksibel.

Se etter mindre rammer. OpticianWorks bemerker at den gylne regelen for optikere er å finne den minste mulige ramme som passer riktig. Dette er fordi mindre glassene, de lettere og tynnere linsene. Som objektiv størrelse blir større, linsetykkelse proporsjonalt øker; jo mer tykkelsen på linsen, desto mer materiale og vekt i glassene.

Hvordan bestille Briller

Hvordan bestille Briller


Briller er akkurat som alle andre kjøp; du kan shoppe rundt og bestille dem fra en rekke ulike selskaper, ikke bare fra øyelegen. Noen selskaper pris sine briller billigere enn andre, så det & rsquo; s viktig å se deg rundt før du bestiller. Du kan bestille briller på nettet eller fysisk besøke en butikk og legge inn bestillingen. Så lenge du har din brille resept, bør du ha noe problem.

Hvordan bestille Briller

Bestill i person

•  Gjør en avtale med øyet lege for å få øynene sjekket om din resept er utløpt. De fleste resepter utløper ett til to år etter resept dato. Utløpsdatoen er vanligvis oppført på resept, men hvis det ikke er det, kan du ringe legen din for å finne ut om din resept er gyldig.

•  Besøk hvert lokale brillebutikken. Fortell en av de ansatte som du & rsquo; re interessert i å bestille briller og at du & rsquo; d liker å se på noen rammer. Ikke bestille briller under ditt første besøk; du bare ønsker å få en følelse for butikken, rammene de tilbyr, en potensiell pris og vennlighet av de ansatte. De ansatte skal være trent til å finne et par rammer som perfekt passer ansiktet ditt og trekke ut dine egenskaper. Hvis en butikk doesn & rsquo; t har et bredt utvalg av rammer, besøke en annen butikk.

Spør om priser. Selv om brillebutikken er en del av nasjonal kjede, mange butikker har uavhengige priser. Du kan spørre en ansatt prisene butikken kostnader.

Ta i din resept. Når du finner en butikk som du ønsker å bestille dine briller fra, bringe i din brille resept. Sett deg ned med en ansatt og plukke ut de to rammer du ønsker. Butikken vil ringe deg når brillene er tilgjengelig for henting.

Bestillings Briller Online

Se på din resept for en utløpsdato eller ring øyet lege for å finne ut om din resept er utløpt. Hvis din resept er utløpt, må du planlegge et øye avtale og få en gjeldende resept.

Bla nettbutikken & rsquo; s utvalg av rammer. Nettbutikker don & rsquo; t har den begrensende gulvplass at vanlige butikker gjør, så du & rsquo; vil vanligvis finne et bredere utvalg av rammer online. Dine valg for rammer vil typisk bestå av plast eller metall. Plast rammer er lette og ofte billigere enn metalliske seg, selv om de & rsquo; re lettere å bryte. Se på dimensjonene av rammene og sørge for at de ikke er for stor eller liten for ansiktet ditt.

Se på refusjon. Ulempen med å bestille briller på nettet er at du don & rsquo; t vet hvordan rammene vil passe ansiktet og resepten kan slå ut feil. Pass på at butikken & rsquo; s retningslinjer for retur sier klart og tydelig at de vil gi deg et par nye briller hvis du ikke er fornøyd.

Undersøk sikkerhetspolitikk. Hver butikk bør ha Secure Sockets Layer, eller SSL, teknologi, som krypterer dine personlige og kredittkortinformasjon. Sjekk også for sikkerhetssertifikater, for eksempel VeriSign eller GeoTrust. Klikk sikkerhetssertifikatet for å sørge for at det åpnes for sertifikatet & rsquo; s hjemmeside; identitetstyver plassere falske sertifikater på nettstedet deres, men de vant & rsquo; t åpnes når du klikker på dem.

Velg rammer og fakse eller e-posten din resept. Når du & rsquo; har valgt butikken du ønsker å bestille brillene dine fra, du & rsquo; ll trenger å fakse eller e-posten din resept. Du kan også skrive inn din lege & rsquo; s tall for butikken for å ringe legen din, hvis du skjønner & rsquo; t ønsker å fakse eller e-posten din resept. Når butikken verifiserer din resept, vil de sende deg en e-postbekreftelse og vil belaste ditt kredittkort eller debetkort.

Hint

 • Hvis du leter på nettet for rammer, eller du ønsker å plukke ut et par av rammer uten hjelp fra en ansatt i butikken, husk ditt utseende. Større rammer se bedre ut på et mindre ansikt, mens mindre briller ser bra ut på en liten ansikt. Hvis du handler i en vanlig butikk, bevege hodet opp og ned for å sørge for at brillene ikke faller av.
 • Kjøpe briller på nettet er ofte billigere enn å kjøpe dem i en vanlig butikk, men det er også mer risikofylt. Du kan ikke fortelle hvordan rammene vil se på ansiktet ditt, og om de vil passe på riktig måte.
 • Sørg for at legen skriver & ldquo; Elev avstand & rdquo; på resept.
 • De fleste nettbutikker vil sende deg en e-post når brillene er sendt.