Digidexo.com

hjelp jeg blir stalket

Hvordan Hjelp jeg en fire år gammel gå ned i vekt på en vekttap programmet?

Hvordan Hjelp jeg en fire år gammel gå ned i vekt på en vekttap programmet?


Statistikken over overvektige barn i USA er svimlende. Noen studier viser at så mange som én av fem fire-åringer er overvektige. Populariteten til TV, internett og videospill er i stor grad ansvarlig for en generell mangel på fitness hos barn over hele landet. Heldigvis kan en nøye balansert tilnærming inkludert kosthold og trening hjelpe et barn å opprettholde en sunn vekt. Riktig ernæring er kanskje den viktigste brikken i puslespillet. Den beste måten å hjelpe en fire-åring å miste overflødig vekt er å starte barnet på en sunn spising program.

Hvordan Hjelp jeg en fire år gammel gå ned i vekt på en vekttap programmet?

Vekttap for Children

•  Sørg for sunn, næringsrik mat for din fire år gammel. Mate barnet ditt tre måltider om dagen, og prøver å begrense mengden av stekt og rask mat. En liten porsjon magert kjøtt, kombinert med større porsjoner med frukt og grønnsaker, er best. Fersk frukt er også et godt alternativ til desserter. Innlemme mye vann inn i barnets kosthold. Unngå for mange snack mat, og velger lav-fett eller skummet melk og sukkerfrie drinker og godbiter.

Oppmuntre barnet til å delta i regelmessig mosjon og fitness. Riding en sykkel eller bare hjelpe til med å lufte hunden gjennom nabolaget kan bidra til å få barnet ditt stoffskifte i bevegelse. Eller skru opp musikken og la barnet dans. Svømming er en annen aktivitet som brenner betydelige kalorier. Når du går shopping, parkere bilen lenger vekk fra inngangen. Ta trappen istedenfor heisen og finne tid til å ta barnet til parken for å løpe og leke.

Lov dine fire-åringen ofte for hennes innsats. Eksperter advarer om at et barns selvbilde kan bli påvirket selv før fylte fire. Være støttende for barnet ditt, og sørge for at han vet at du elsker ham uansett hva han veier. Små barn har liten kontroll over sine kosthold og mosjon aktiviteter, så det er opp til den forelder eller omsorgsperson for å hjelpe dem å oppnå en sunn kroppsvekt. Bli en god rollemodell ved å dele og delta i barnets nye, sunnere livsstil.

Ring barnelege. Hvis kontrollere fire år gamle kosthold og trening ser ikke ut til å hjelpe, vil du ønsker å fortelle barnets lege. Han eller hun kan være lurt å sette barnet på visse medisiner, eller kan anbefale å søke råd fra andre fagfolk, deriblant en psykolog eller klinisk ernæringsfysiolog.

Hint

 • Ikke forsøk å sette en fire-åring på en diett uten samtykke og tilsyn med barnets lege.

Hvordan hjelpe jeg et barn miste vekt etter en vektøkning fra medisin?

Hvordan hjelpe jeg et barn miste vekt etter en vektøkning fra medisin?


Det er mange reseptbelagte medisiner som forårsaker vektøkning. Mange unge er foreskrevet medisiner som forårsaker deres raske stoffskiftet å plutselig treg. Som forelder er det viktig å gå i når du oppdager at barnet ditt har gått opp i vekt som følge av medisinering. Uansett hva som har forårsaket vektøkning, kan det føre til andre helseproblemer, inkludert diabetes. Ved å gjøre endringer i ditt barns kosthold og treningsprogram, kan du hjelpe ham ned i vekt etter vektøkning fra medisin.

Hvordan hjelpe jeg et barn miste vekt etter en vektøkning fra medisin?

•  Spør barnet hva idrett hun ville være interessert i å spille. Logg henne opp med din byens sports liga. Det er en måte å sikre at hun får noen ukentlig trening og har det gøy mens du gjør det.

Innlemme trening i din familie tid. I stedet for å sitte ned som en familie å se en film, gå på tur eller jogge. Barnet ditt er mye mer sannsynlig å trene når det er en gruppe aktivitet.

Eliminer junk food fra hjemmet ditt. Mange tror det er ikke rettferdig for resten av familien å kutte ut godteri og chips, men det er urettferdig å forvente et lite barn til å stille plutselig selvkontroll når det kommer til mat.

Gjør sunne retter til middag som inkluderer rikelig med magre proteiner og grønnsaker.

Forbered sekk lunsjer for barnet ditt i stedet for å la ham kjøpe sin lunsj på skolen. Dette er en god måte å bidra til å overvåke sitt kaloriinntak på skolen.

Kontakt lege dersom du ikke merke noen vekttap etter å starte en trening og sunt kosthold plan. Legen kan være i stand til å tilby en annen løsning på vektproblem.

Jeg blir saksøkt for Medical Regninger Min forsikring ikke betale

Når din helseforsikring Selskapet avviser et medisinsk krav, er du ansvarlig for å betale gjelden. Unnlatelse av å betale denne gjelden kan føre til et søksmål anlagt av en medisinsk institusjon eller et inkassobyrå. Hvis du mener forsikringsselskapet feilaktig avvist kravet ditt er det viktig å være så proaktive som mulig. Dette omfatter en grundig gjennomgang av din helse politikk for å forstå nøyaktig hva som dekkes og hva som ikke er det.

Kontakt forsikringsselskapet ditt

Hvis du mener at forsikringsselskapet har tolket ditt helsepolitikk feil, ta kontakt med det så snart som mulig. Løse en faktureringsfeil kan stoppe samlinger prosessen og hindre en medisinsk institusjon, eller et inkassofirma, fra å fortsette med et søksmål. Ifølge Bank Rate hjemmeside, selv om kravet ble først nektet politikken bør inneholde rutiner for innlevering av krav anke. Denne prosessen kan oppdage feil i tolkningen av politikken og føre til forsikringsselskapet riktig å betale kravet i spørsmålet.

Svar på søksmål

Hvis du blir saksøkt det er viktig at du besvarer søksmålet skriftlig for å forhindre et sykehus eller inkassobyrå fra å sikre en standard dom mot deg. Dette betyr at kreditor vinner uten at du sette opp en kamp, ​​noe som kan føre til beslag av dine bankkontoer og lønns garnishment. Svare søksmålet innebærer en formell reaksjon sendt til retten om at du er klar over de søksmål mot og har tenkt å møte i retten på datoen nevnt i dine innkallingen.

Saksøke forsikringsselskapet

Hvis din helse forsikringsselskapet har åpenlyst ignorert sin plikt til å betale et krav i henhold til politikken, saksøker det i sivil domstol kan være den eneste måten å tvinge den til å betale. Du kan også rapportere forsikringsselskapet til riksadvokatens kontor i staten du bor. Hvis flere klager eksisterer mot selskapet, kan riksadvokatens kontor bestemmer seg for å starte en etterforskning. Dette kan styrke din egen sak og øke sannsynligheten for å sikre en dom mot forsikringsselskapet.

Erklære konkurs

Hvis forsikringsselskapet ikke har feilet i å nekte å betale din medisinske krav, er gjelden ditt ansvar. Hvis disse medisinske regninger langt overstiger inntekten, kan erklære konkurs være siste utvei i å eliminere gjeld. Filing konkurs gir også en automatisk opphold, som hindrer kreditorer fra videre samling forhandlinger, og søksmål, mens konkurs er i prosess. Kapittel 7 konkurs kan kvitte usikret medisinske gjeld, men du er pålagt å avvikle dine ikke-fritak eiendeler før gjelden er tilgitt. Dette kan bety at du mister verdifull eiendom for eksempel hjemme eller i bil. Kapittel 13 konkurs kan tillate deg å restrukturere gjeld og smelle dem over en 3-5 års periode. Noen gjeld rester på slutten av tilbakebetaling er expunged av retten.

Hvordan Hjelp jeg stopper den negative effekten av luftforurensning?

Hvordan Hjelp jeg stopper den negative effekten av luftforurensning?


Ozon (smog) og partikkelforurensning (sot) - fra kilder, for eksempel skitne kraftverk, gamle dieselbiler og tungt utstyr - kan skade kroppen din og forkorte livet ditt, i henhold til American Lung Association. Risikoen forbundet med å puste i luftforurensning omfatter hjerteinfarkt, slag og komplikasjoner for folk med astma, hjerte- og karsykdommer og diabetes. Barn, pensjonister, folk som jobber eller trener utendørs, og personer med de nevnte medisinske tilstander er spesielt sårbare for de skadelige effektene av luftforurensning.

Bruksanvisning

Sjekk daglig luftkvalitet og luftforurensning prognoser for ditt område. Mange aviser, nettsteder, TV og radiostasjoner gi luftkvalitets rapporter ved hjelp av Air Quality Index (AQI). Up-to-date luftkvalitet informasjon kan også oppnås ved AirNow.gov. En AQI score på mer enn 100 indikerer usunn luft forhold.

Hold deg innendørs så mye som mulig på dager når forurensningsnivået er høyt. Siden solskinn øker ozonnivåer, dette er spesielt viktig på høy ozon dager i byer i løpet av sommeren, ifølge Family Doctor.

Reduser aktivitet og unngå å trene utendørs om luftforholdene er dårlige. Jo raskere du puster, jo mer forurensing du tar inn i lungene, i henhold til fastlegen. Når luften er dårlig, gå innendørs i et kjøpesenter eller bruke en øvelse maskin hjemme eller på et treningsstudio.

Limit utendørs aktivitet, særlig aerobic trening, til de tidlige morgentimer eller etter solnedgang når ozonnivåer er lavere.

Unngå travle motorveier. Travle motorveier er høye risikosoner, spesielt for små barn, eldre, diabetikere og astmatikere. Puste inn forurensning nær trafikkerte veier forverrer eksisterende helsemessige forhold og øker risikoen for å utvikle kroniske sykdommer. En 2010 rapport fra "American Journal of Respiratory og Critical Care Medicine" funnet at eksponering for trafikk-relaterte luftforurensning kan føre til astma hos barn.

Hold inneluften så sunt som mulig. Lukk vinduer og dører og bruke en air condition-systemet for å sirkulere ren, filtrert luft rundt hjemmet. Ikke støvsug, røyk eller brenne tre peiser, gass ovner eller stearinlys for å holde innendørs luftforurensning til et minimum.

Tips og advarsler

 • Gå, sykle, Carpool eller ta offentlig transport i stedet for å kjøre bil og unngå brennende tre eller søppel for å bidra til å rydde opp i luften i din kommune.

Hvordan hjelpe Heal Your Isjias (Nedre ryggsmerter forårsaket Fra Nerve Pinch)

Hvordan hjelpe Heal Your Isjias (Nedre ryggsmerter forårsaket Fra Nerve Pinch)


Du har blitt diagnostisert med Isjias. Det kan være en svært vanskelig og ødeleggende for livet ditt. Her er noen ting du kan gjøre for å hjelpe din tilstand. (Jeg er ikke lege, og dette er bare fra min erfaring. Vennligst bruk dette på eget initiativ og kontakte lege før du prøver noe av dette.)

Bruksanvisning

•  Slutt å gjøre det samme du gjør. Det er hvordan du fikk på den måten. Sjansene er at du sitter med dårlig holdning og i en dårlig stol og de fleste med Isjias jobbe mens du sitter. Kjøp en fast madrass. Hvis det er ubehagelig i starten vil det føles bedre etter hvert. Da kjøpe en korsryggstøtte for ryggen. (Jeg foretrekker mesh slag). De er vanligvis $ 10 eller mindre på Walmart, og du kan plassere dem i bilen og på jobb.

Hvis du arbeider i et kontor, foreslår jeg sitter på en fast treningsball. Dette vil føles vanskelig i begynnelsen, men det vil hjelpe musklene blir sterkere og vil stoppe deg fra å lute. Daglig konsentrere seg om din holdning og lese bøker om hvordan å opprettholde den riktig.

Du må finne riktig kiropraktor. Chiropracting er et bredt felt med mange ideer og teorier. Jeg fant det mest nyttig å være de som trente i Active Release Technique. Disse legene hjelpe massere muskelen som forårsaker bekken eller skiveforskyvning som kunne knipe isjiasnerven. Med en vanlig kiropraktor, vil bein skifte rett ut av sted igjen. Hvis du ikke føler deg bedre etter noen få dager etter, har du ikke funnet den rette. For å spare penger, holde utkikk til du finner noen som kjenner musklene og vevet inn og ut.

Tips og advarsler

 • Sove på ryggen på et fast underlag
 • Hvis dette er for smertefullt deretter sove på din side
 • Shop Amazon for de høyest rangerte verktøy å omstille deg hjemme for å spare penger
 • Hvis smertene er intense, ice området og samtidig legge på magen din side
 • Ikke mist håpet! Kirurgi bør være en siste utvei!
 • Det finnes forskjellige typer isjiassmerter så sørg for at du er riktig diagnostisert
 • Dersom smertene øker, stoppe og se en lege umiddelbart

Hvor mange gram løselig fiber trenger jeg å senke LDL?

Kolesterol kan være din verste mareritt, men det kan også være din saving grace. Det skader helsen din, men det kan holde deg frisk, også. Ifølge American Heart Association, kommer kolesterol i to former: LDL og HDL. LDL står for low-density lipoprotein, og kan sees på som dårlig kolesterol fordi det bidrar til å bygge plakk i kroppen din. Ifølge Mayo Clinic, hjelper løselig fiber ved å blokkere opptaket av kolesterol i tarmen, og de anbefaler å konsumere 10 gram løselig fiber hver dag for å bidra til å redusere LDL.

Havregrøt

Havregryn er en god kilde til løselig fiber, og ifølge American Heart Association, havre er det beste valget for løselig fiber sammenlignet med alle andre korn. Starter dagen med en bolle med havregryn vil sette deg godt på vei til å motta de 10 gram løselig fiber du trenger hver dag.

Bønner

Ifølge American Heart Association, bønner er også en god kilde til løselig fiber. The Mayo Clinic anbefaler kidneybønner spesielt som en god kilde til løselig fiber. Du kan bruke dem i en gryte med chili for å få en god sunn dose, pluss at du vil få en god porsjon av jern. Hamburger kjøtt, bønner, hakkede tomater, tomatpuré og enda noen chili-krydder pakker er alle vesentlige kilder til jern, og er også de viktigste ingrediensene i mange chili oppskrifter.

Epler

Ifølge Mayo Clinic, epler er en annen god kilde til løselig fiber. The American Heart Association anbefaler eple cellulose spesielt. Epler kan brukes i en rekke måter, inkludert drikker eplejuice med frokosten, men den beste måten å spise dem er hele. Ifølge et intervju på forebygging nettside, kan epler også hjelpe tennene blir renere og klarere. Dette er på grunn av de skarpe kantene og syre de inneholder.

Produkter som hjelper oljeproduksjonen på fet hud

Produkter som hjelper oljeproduksjonen på fet hud


Hud kan være en ustadig ting. Ett minutt er det tørr og kløende, og det neste minuttet skinnende med olje. En rekke faktorer gå inn i hva som gjør huden fet noe som inkluderer arvelighet, hormonproduksjon og hygiene. Mens hormoner og arvelighet kan være vanskelig å kontrollere, bruke de riktige produktene på fet hud kan bidra til å finne balansen i riktig næring huden.

Såpe og vann

Ingenting kan være viktigere enn grunnleggende hygiene. Ved hjelp av varmt vann og et mildt rengjøringsmiddel, forsiktig vaske bort olje og skitt buildup fra ansiktet. Unngå å bruke bar såper som disse har en tendens til å tørke ut huden og har en strengere effekt på ansiktshuden generelt. Neutrogena har noen gode produkter for billig rensemidler.

Fuktighetskremer

En vanlig misforståelse om kremer er at de produserer mer olje i huden enn normalt. Huden trenger fuktighet, og behovet øker når du blir eldre. Charles Crutchfield III, MD, klinisk førsteamanuensis of Dermatology slår fast: "The oiliness av huden din vil forsegle i fuktighet du har, men vil ikke erstatte fuktigheten du taper, spesielt som du alder." Produkter som inneholder salisylsyre eller alfa-hydroksysyre er kjent for å være kollagen boostere som vil hjelpe huden i å gjenopprette den til dens optimale helse.

Aktuelt Behandlinger

Hvis ansiktshuden synes å være å produsere mer olje enn normalt, vil det være nyttig å velge et produkt som inneholder alkohol i den. Ved å bruke produkter som Biore eller proaktiv vil hjelpe tørke ut huden. Består av et produkt som inneholder Aloe Vera i din daglige hud diett vil hjelpe huden blir for tørr og sprukken.

Resept Treatment

Noen ganger fet hud kan føre til forlenget hud problemer, inkludert flere kviser, arrete og flekkete hud og tilstoppede porer. Reseptbelagte medisiner ville være et annet produkt valg som kan bistå i oljeproduksjonen i huden.

Det finnes to typer reseptbelagte medisiner, muntlig og aktuell. Oral antibiotika behandle personer med alvorlig eller kronisk akne. Spør en lege hva oral antibiotika ville fungere best fordi mange antibiotika har bivirkninger som kan variere fra flekker tennene for å forstyrre fordøyelsessystem.

Aktuelle behandlinger inkluderer antimikrobielle stoffer, som bistår i å forby akne å fylle, og retinoider, som bistår i unclogging porene og hindrer whiteheads.

Uansett hva produktet skjer for å være, er det viktig å gjøre de riktige forskning før du kjøper et produkt som skal svelges eller brukes på huden. Å vite hva som går inn produkter kan lagre en forbruker fra å kaste bort penger og tid.

Hvordan kan jeg få en bedre natts søvn uten piller?

Hvordan kan jeg få en bedre natts søvn uten piller?


Få en god natts søvn er nødvendig for å ha en produktiv dag og en sunn kropp. Men mange synes det er vanskelig å få den sårt tiltrengt hvile. Stress, ubehagelig sove forhold, eller en endring i kosthold kan alle bidra til søvnproblemer. Sovepiller gir bare en midlertidig løsning, og faktisk kan indusere søvnløshet og svekke korttidsminnet. Heldigvis er det flere naturlige metoder du kan prøve å hjelpe deg å få en god natts søvn.

Bruksanvisning

•  Hold deg til en sengetid tidsplan. Å gå til sengs på en fast tid hver kveld får kroppen forberedt på å hvile og gjør det lettere å sove. Bestemmer en tid når du skal gå i dvale og gå til sengs på den tiden hver kveld, selv om du ikke er trøtt i begynnelsen. Kroppen din vil snart komme inn i vanen med å svingete ned på det planlagte tidspunktet.

Exercise. Å være aktiv på dagtid hjelper kroppen slappe mer om natten. Gjør noen jogging, fotturer, eller løfte vekter i løpet av dagen kan forbedre kvaliteten på søvnen din. Du kan også prøve noen strekk eller gå en tur en time eller så før du går til sengs.

Unngå naps. Selv om du er sliten etter en dårlig natts søvn, unngå å ta en lur, fordi det kan rote opp din søvnsyklus, kaste deg av vanlig timeplan. Hvis du finner deg selv å bli sliten i løpet av dagen, gjøre noe aktivt som å vandre rundt i rommet, stretching, eller rengjøring for å vekke deg opp.

Unngå å spise eller drikke rett før du går til sengs. Ideelt sett bør du spise fire timer før du går til sengs, slik at fordøyelsessystemet er ikke så aktiv når du prøver å sove. Koffein og brus årsaken hyperaktivitet og våkenhet, svekke søvn og drikker for mye væske før du går til sengs kan få deg til å våkne for å tømme blæren.

Stopp jobbe noen timer før sengetid. Det er vanskelig å gå i dvale når hjernen din er aktiv tenkning om arbeid. Å sette til side noen timer å slappe hjelper sinnet blir mindre engstelig og forberede for søvn. Prøv å lese en lett bok eller spille et instrument for å distrahere tankene dine fra neste dags arbeid eller kommende frister.

6. Hold rommet mørkt. Et mørkt rom hjelper kroppen klokke erkjenne at det er på tide å sove, så lukker gardinene og slå av lysene. Hvis lyset fortsatt kommer inn i rommet fra gangen eller ute, prøve å bruke en sovende maske.

Sjekk romtemperaturen. Det er vanskelig å sove i et miljø som er for kaldt eller for varmt. Eksperimenter med romtemperaturen for å se hvilken temperatur du sove godt i. Prøv å sove i en litt kjølig rom med god ventilasjon og bruke ekstra tepper hvis nødvendig.

Gjør komfortabel seng. En ubehagelig madrass, flat pute, eller skrapete ark kan holde deg våken om natten. Prøv å kjøpe en ny pute eller ark, eller en skumgummipute.

Se en lege. Hvis du har prøvd flere triks og teknikker for å få til å sove, og du fortsatt har en vanskelig tid, bør du oppsøke lege. Det kan være en underliggende årsak til din manglende evne til å sove.

Måter å hjelpe utviklingshemmede

Måter å hjelpe utviklingshemmede


i 1971, FN vedtok en internasjonal erklæring om rettighetene til psykisk utviklingshemmede. Disse rettighetene inkluderer retten til rettferdig og tilstrekkelig juridisk representasjon, religionsfrihet, retten til å montere, vern mot diskriminering, retten til arbeid og bli betalt en rettferdig og rett til utdanning. Enkeltpersoner kan hjelpe utviklingshemmede ved å sikre de nyte disse grunnleggende menneskerettigheter.

Ansette

Hvis det er praktisk mulig, bør du vurdere å ansette den mentalt utfordret. Forstå at en psykisk utviklingshemmet person har betydelige underskudd i kognitiv funksjon slik at intelligens er vanligvis ca 30 punkter under gjennomsnittet, og det er underskudd på minst to områder av adaptiv funksjon, slik som grooming, sosiale ferdigheter eller pengene ledelse. Imidlertid er egenskaper som lojalitet, engasjement, punktlighet og fremmøte ikke relatert til IQ, men heller personlighet. Faktisk kan personer som er psykisk utviklingshemmede være mer tilbøyelig til å utføre rutinemessige eller kjedelige jobber godt. Føderale skatteincentiver er tilgjengelige for å ansette mentalt utfordret personer som kan tilby maksimalt skattefradrag på 40 prosent for første $ 6000 i løpet av det første året av sysselsettingen.

Utdanning

Under personer med funksjonshemminger i opplæringsloven vedtatt i 1975, er enhver deaktivert skolealder barn i USA har rett til lik og hensiktsmessig offentlig utdanning. Integrere barn med forskjellene i det ordinære klasserommet hjelper alle blir respektfull og akseptere av mangfold. Mentalt utfordret elevene kan delta på deres spesielle evne nivå i de samme erfaringene som vanlige studenter med støtte, etter behov, fra paraprofessionals, tale og fysioterapeuter. Der det er mulig, kan alle studenter delta på like vilkår i berikelse aktiviteter, som for eksempel musikk, kunst og kroppsøving. Teknologi er tilgjengelig for å hjelpe utviklingshemmede i klasserommet, fra adaptive tastaturer til dataskjermer og kommunikasjonsenheter.

Inkludering

Inkluder mentalt utfordret individ i aktiviteter. Hvis hun er åndelig, kan du invitere henne til kirken. Be om hennes ideer og prise hennes innsats likt. Utviklingshemmede kan føle en følelse av fellesskap med andre psykisk utviklingshemmede personer. Av denne grunn er det ombudene programmer som fremmer fritidsaktiviteter for psykisk utviklingshemmede, typisk gjennom lokale parker avdelingen. Special Olympics er en utmerket ressurs for samfunnsdeltakelse. Frivillige muligheter på mat banker er også tilgjengelig for utviklingshemmede.

Vennskap

Bli venn med utviklingshemmede - behandler ham akkurat som du ville noen andre. Spør ham over for middag og akseptere hans invitasjoner også. Psykisk utviklingshemmede trenger sosial stimulans som vennskap tilbud, og de føler stikket av sosial isolasjon like akutt. Hvis du ser noen som er handikappet og behov for hjelp, bør du spørre og tilby hjelp. Være en god samaritan ved å hjelpe noen som blir trakassert, forfulgt, skremt eller fornedret, akkurat som du ville gjort for noen annen person. Hvis du mistenker vaktmester misbruk, kontakt voksne beskyttende tjenester umiddelbart.

Hvordan bruke Axis jeg av DSM-IV-TR

Hvordan bruke Axis jeg av DSM-IV-TR


Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders-Fourth Edition-Text Revision, eller DSM-IV-TR, ble publisert av American Psychiatric Association i 2000. Det er de manuelle psykisk helsepersonell bruker for å diagnostisere lidelser. DSM-IV-TR bruker fem nivåer av klassifisering. Aksene er Akse I kliniske lidelser, Axis II personlighetsforstyrrelser og mental retardasjon, Axis III Generelle medisinske tilstander, Axis IV Psykososial og miljøproblemer og Axis V Global Assessment of Functioning. Axis jeg blir brukt for alle DSM-IV-TR lidelser, bortsett fra personlighetsforstyrrelser og mental retardasjon.

Bruksanvisning

•  Les og bli kjent med Akse I lidelser og deres kriterier. Det er umulig og upraktisk å lese hele DSM-IV-TR hver gang du diagnostisere en klient. Å ha en generell forståelse av hver diagnose og sine kriterier lage en Axis jeg diagnosen mer effektiv og nøyaktig.

Vurdere kundens symptomer. Vanligvis en psykososial vurdering er gjennomført som inkluderer mange diagnostiske kriterier, inkludert humør og angstsymptomer, nedbrytende atferd, tenkning mønstre, historie om misbruk eller traumer og slektshistorie. Svarene fra denne vurderingen er viktig for å bestemme en Axis jeg diagnose.

3 Les svarene fra det psykososiale vurdering. Basert på kundens svar, bestemme symptomene, eller diagnostiske kriterier, som er til stede. Basert på kunnskap om Akse I lidelser, identifisere alle lidelser som vil inkludere disse kriteriene. For eksempel, konsentrasjonsvansker, problemer med innsovning og irritabilitet kan tyde på affektive lidelser, oppmerksomhet-underskudd hyperaktivitet eller angstlidelser.

Utforsk Akse I forhold som er knyttet til symptomene, eller kriterier, som du identifiserte. Fastsette vilkårene som passer de fleste nøyaktig i henhold til de diagnostiske kriteriene angitt av DSM-IV-TR. Å utelukke alternative vilkår, les differensialdiagnose seksjon for hver Axis Jeg diagnose du vurdere. Bruk mer enn én diagnose hvis det er hensiktsmessig.

Identifisere nødvendige byggebransjen. Mange diagnoser inkluderer bransjen som ytterligere indikerer hva slags symptomer kunden har opplevd. For eksempel, beskrivende for oppmerksomhet-underskudd hyperaktivitet inkluderer kombinert type - hovedsakelig uoppmerksom type og overveiende hyperaktiv-impulsiv type. Andre bransjen indikerer alvorlighetsgraden av symptomer som mild, moderat eller alvorlig. Referere til DSM-IV-TR kriterier for å avgjøre om en specifier er nødvendig.

Tips og advarsler

 • Bare et trenet mental helse profesjonell bør diagnostisere psykiske forhold.

Autisme Aktiviteter

Autisme er en utviklingsforstyrrelse i hjernen som påvirker sosial interaksjon og kommunikasjon. Mennesker som faller på autismespekteret har varierende grad og symptomer på sykdommen. Det er ingen kjent årsak. Barn med autisme er ofte ekstremt intelligent, men har problemer med å uttrykke seg selv og knyttet på en sosialt akseptabel måte. Det er vanskelig for dem å forstå sosiale signaler og reagere hensiktsmessig.

Autisme Aktiviteter

Aktiviteter for å hjelpe elevene med autisme bære mye sosial interaksjon. De kan hjelpe elevene øve håndtere sosiale situasjoner. Noen inkluderer lærings tegn til følelser, som for eksempel ansiktsuttrykk, og hva det betyr at personen er følelsen.

Svamp Bob Square Pants

Dette er en aktivitet for autistiske studenter til å hjelpe dem å kategorisere følelser og hvordan de ser ut. Begynn med å diskutere flere forskjellige følelser, som glad, trist, sint, frustrert og lei. Da har elevene sitte som et publikum, og la elevene komme opp en om gangen. Har hvert barn velge og hemmelighet fortelle deg en følelse. Har ham si, "Sponge Bob Square Pants," ved hjelp av kroppsspråk og stemme tone og volum for å vise følelser. Studentene i salen gjette hva følelser blir vist.

Navn Spill

Studenter alle stå i en sirkel med instruktøren. Instruktør begynner med en ball og modeller aktiviteten. Begynne med å si studentens navn og øyekontakt. Når studenten gjør øyekontakt, sende ballen til henne. Studenter fortsette å sende ballen til hverandre etter å si neste personens navn og gjøre øyekontakt.

Når jeg blir voksen

La elevene brainstorm jobber og yrker de ønsker å bli når de vokser opp. Etter at du har en liste, ringe ut jobbene. Studentene skal kunne handle som de utfører jobben uten å snakke. Etter å ha gjort dette noen ganger kan du ha studentene spiller en gjettelek hvor de handler ut et yrke eller utføre en oppgave og la andre elevene gjette.

Hvordan bruke urter av Bibelen

Hvordan bruke urter av Bibelen


Forskning har funnet at mange urter fra Bibelen hjelpe folk så mye som reseptbelagte medisiner. Følg disse tipsene for å bruke urter i Bibelen.

Bruksanvisning

Saffron er en urt som er oppført i Bibelen. Bruk safran for depresjon. Saffron er en gammel Middle Eastern krydder som har vist seg å redusere depresjon så mye som Prozac uten bivirkninger. Den crocin stoff som finnes i safran kan faktisk øke din libido snarere enn minske det som de fleste antidepressiva. Finn safran-te eller trekke på helsekostbutikker.

Finn Saffron i Bibelen - Høysangen: 04:14

Virak er skrevet i Bibelen, og det reduserer angst. Nyere forskning tyder på at røyken fra brennende røkelse inneholder incensole, som er bevist å være en stemning som øker kjemikalie som reduserer angst. Det er også stor for en umiddelbar energi boost. Kjøp virak på aromaterapi butikker.

Finn røkelse i Bibelen - Jesaja: 60: 6, Jeremia: 06:20

Myrra, et tre harpiks, letter smerter fordi er har naturlig bedøvende ingredienser som nummen smerte signaler til hjernen. Finn myrra kapsler på helsekostbutikker.

Finn myrhh i Bibelen - Exodus: 30, 22-34, Song: 4, 6-14, Ordspråkene: 7-17, Åpenbaringen: 18, 11-14, og Johannes: 19, 39-40.

Prøv spisskummen for en magesmerter. Siden oldtiden har spisskummen blitt brukt til å lette fordøyelsesbesvær. Den inneholder stoffer som skylle ut giftstoffer som hindrer oppblåsthet og gass. Kjøpe spisskummen frø olje kapsler og spisskummen frø te på helsekostbutikker.

Spisskummen er nevnt i Det gamle og Det nye testamente: Jesaja 28:27 og Matteus 23:23.

Nevnt i både Det gamle og Det nye testamente, lindrer Isop lunger. Isop løsner slim og letter hevelser samt reduserer betennelse. Sett noen dråper på en varm komprimere og bruke på hodet eller brystet. Finn Isop på helsekostbutikker.

Salme 51: 7, "rense meg med isop så jeg blir ren."

Sjekk ut annen måte å leve kjemisk fri ved å følge linkene under.

Klikk på linkene nedenfor for mer naturlige leve tips.

Hvordan lage Ginger Infused Honey

Hvordan lage Ginger Infused Honey


Jeg liker å finne kreative måter å ta medisinen min. Honning og ingefær er to av mine favoritt ting å ta når jeg har flu-- spesielt hvis det innebærer en sår hals, feber eller frysninger. Jeg vet det virker litt rart, men ingefær bidrar til å senke feber og også bli kvitt frysninger.

En annen ting jeg liker med det er hvis du kjøper honning som ikke er pasteurisert, det er rik på enzymer og er flink til å jage bort de bakteriene. Og jeg bruker ofte ingefær å bidra til å styrke immunforsvaret mitt.

Problemet er, jeg blir lei av å drikke ingefær te hele tiden. Så jeg holder en god tilførsel av ingefær infused honning på hånden. Du kan røre noen i vanlig yoghurt, bruk det i havregryn og rør det i teen. Jeg liker spesielt det når blandet med enten kamille eller grønn te. Her er hvordan man skal sette mot ingefær med honning.

Bruksanvisning

Du kan finne ingefær rot på nesten hvilken som helst supermarked i dag. Se etter en rot som ikke ser innskrumpet og tørket ut. Noen ganger ser jeg dem sånn. Du ønsker å finne en som ser fin og frisk.

Klipp av en 2-tommers stykke fra ingefær rot. Ved hjelp av kanten av en skje eller en liten kniv, skrape av huden. Hvis roten er frisk det skal komme ut veldig lett.

Grovhakk roten og forsiktig knuse den med bunnen av et glass eller baksiden av kniven.

Legg den i en sterilisert 8 oz. glasskrukke (jeg liker å bruke et norgesglass). Hvis du ikke finner et norgesglass, kan du bruke alle jar du kan finne.

Hell honning over ingefær rot helt opp til toppen. Dekk tett og oppbevar i kjøleskapet. Du kan begynne å bruke den etter ca 4 dager. Det vil holde for ca 2 uker.

Tips og advarsler

 • Det kan være lurt å kjøpe upasteurisert honning for å øke honning er ernæringsmessig verdi.
 • Hvis du finner det, er økologisk ingefær alltid best.
 • Ikke bruk tørket ingefær. Fresh er alltid best.
 • Ikke gi dette til spedbarn to år eller yngre.
 • Ta alltid kontakt med lege.

Healing depresjon naturlig

Psykoterapi og medisinering er verktøy for healing klinisk depresjon, men noen ganger er de ikke rimelig eller tilgjengelig for folk som lider av tilstanden. Selv vedlikehold og mestring av depresjon kan praktiseres hjemme. Du kan helbrede depresjon naturlig ved å endre kosthold, praktisere positive selvfølelsen og få god trening.

Kosthold og ernæring

Maten du spiser kan hjelpe lette symptomer på depresjon som kan være forårsaket av kjemiske ubalanser. Visse matvarer og næringsstoffer bidrar til å produsere positive-humør nevrotransmittere som serotonin og dopamin. Matvarer som melk, egg og kalkun inneholder konsentrasjoner av tryptofan. Tryptofan er den aminosyre som bidrar til å bygge serotonin. Magnesium er en annen mental-helse booster. Magnesium er ansvarlig for å holde hjernecellene aktive og kommunisere. En studie publisert i desember 1977 Journal of nervøse og mentale lidelser viste at mange deprimerte pasienter har magnesiummangel. Omega-3 fettsyrer også ut til å være mangel på depresjon pasienter, ifølge en 2006 University of Pittsburgh studie rapportert på Science Daily nettside. Artisjokker, hele hvetemel og mandler er høy i magnesium, mens laksen er en god kilde til Omega-3. B-vitaminer som B6 bidra til å heve nivået av serotonin; B6 finnes i tunfisk, bananer og hvitløk.

Positive selvfølelsen

Psykoterapeuter kan gi deg selvfølelsen ideer som kan hjelpe deg å håndtere depresjon symptomer som underslo skyld og tap av selv videre. Mange av disse tankene er automatiske. Først erkjenner disse tankene høyt. Et eksempel kan være: "Jeg vil miste jobben min hvis jeg går glipp av altfor mange dager." Deretter undersøke følelser knyttet til disse tankene, for eksempel: "Jeg føler meg fryktelig for å forlate mine kollegaer bak." Til slutt erkjenner de positive og realistiske aspekter av disse tankene og situasjoner. For eksempel, "jeg blir bedre for hver dag og mine kolleger støtter meg gjennom denne krisen." Du trenger ikke en psykoterapeut for å gi deg det grunnleggende selvfølelsen; du kan bestille bøker som "Hva du skal si når du snakker til deg selv" av Jennifer Rothschild. Nettsteder som Amazon.com tilbyr også DVDer og lydbøker på positive selvfølelsen. Les brukeranmeldelser for å hjelpe deg med å velge de som passer best til dine behov.

Trening

Å få frisk luft og mosjon er en annen naturlig måte å helbrede depresjon symptomer. Trening stimulerer endorfin hormon, som bidrar til å produsere de "feel good" følelse over hele kroppen. Deltar i et treningsprogram som aerobic eller lagidretter kan også øke tilliten. Depresjon pasienter kan sette små, oppnåelige mål som programmene gå videre. Gjør yoga eller tai chi kan gi både mental og fysisk balanse som du konsentrere deg om bevegelser og oksygen sirkulasjon. Bare delta i øvelser som krever konsentrasjon kan tjene som et sunt distraksjon fra kontinuerlig depresjon relatert tenkning.

Om Lege ansvar

En legens ansvar utover nøyaktig fakturering og pasient konfidensialitet. En lege må gi medfølende, informert og respektfull behandling til hver pasient. De må opprettholde lov og etikk av sitt yrke og samtidig gi sin pasient med best mulig stell.

Historie

Leger har tjent behovene til sine lokalsamfunn i tusenvis av år. Hippokrates er "medisinens far" på grunn av hans faktiske og intellektuelle bidrag til teori og praktisering av medisin. Hans prestasjoner førte til den hippokratiske ed, som fortsatt brukes i dag som grunnlag for legens ansvar: "Jeg sverger ... Jeg vil fore regimer til beste for mine pasienter i samsvar med min evne og min dømmekraft og aldri gjøre skade på noen. Jeg vil ikke gi en dødelig legemiddel til noen hvis jeg blir spurt, og heller ikke vil jeg råde en slik plan, og på samme måte vil jeg ikke gi en kvinne et pessar for å forårsake en abort Men jeg vil bevare renheten av mitt liv og mine kunst.. Jeg vil ikke kutte for stein, selv for pasienter der sykdommen er manifest, jeg vil forlate denne operasjonen som skal utføres av utøvere, spesialister i denne kunsten I hvert hus hvor jeg kommer jeg vil gå inn bare for god for mine pasienter,. holde meg selv langt fra all forsettelig dårlig gjør og all forførelse og spesielt fra gledene ved kjærlighet med kvinner eller med menn, enten de er gratis eller slaver. Alt som kan komme til min kunnskap i utøvelsen av mitt yrke eller i daglig handel med menn , som ikke bør spres i utlandet, vil jeg holde hemmelig og vil aldri avsløre. Hvis jeg holder denne ed trofast, kan jeg nyte mitt liv og praktisere min kunst, respektert av alle mennesker og i alle tider; men hvis jeg dreie fra den eller bryter den, kan det motsatte være min lodd "(sitat fra pbs.org).

Funksjon

Moderne lege blant annet ansvar som følger av deres lisens, deres malpractice forsikring og retningslinjer fastsatt av sin forretningssted. Ansvaret for en lege er å gi medfølende, etisk og riktig behandling for pasientene.

Forholdet mellom en pasient og hennes lege må være betinget av tillit. Medisinske poster kan ikke deles med noen uten pasientens uttrykkelig tillatelse med mindre beordret av en rettslig domstol. En lege må kunne høre alt en pasient sier uten dom. En lege må kunne dispensere lege, medisinske anbefalinger og medisinsk behandling uten utlevering personlig dom eller angrep på pasienten.
Ved mistanke om overgrep (barn eller ekteskapelig), kan legen sende pasienten til legevakten hvor dyktige sosialarbeidere kan vurdere problemet. En lege kan, på et sak-til-sak basis, merke visse mønstre som indikerer misbruk og kan rapportere misbruk til barnevernet for undersøkelse.

Typer

Det er ansvaret til hver lege for å være kompetent i sitt valgte spesialitet. Nye rapporter og studier er publisert hver måned. Leger må holde deg oppdatert i sin medisinske kunnskap med hensyn til omsorg og behandling av medisinske tilstander.

Leger bør abonnere på medisinske tidsskrifter og refererer til American Medical Association hjemmeside for de nyeste funnene med hensyn til reseptbelagte medisiner, allergiske reaksjoner og behandlingsforslag. Leger ikke lenger forskrive antibiotika for å hindre sekundære infeksjoner hvis ingen sekundær infeksjon er til stede, i stor grad på grunn av mange infeksjoner er nå resistente mot antibiotika på grunn av deres over-resept. Uten å holde deg oppdatert, kan en lege fortsette å forskrive unødvendige medisiner.

Betraktninger

Alle pasienter skal behandles likt uten bias for alder, rase, kjønn, religion eller politisk tilhørighet. En lege ansvar er til pasienten, ikke noen andre. Leger bør også arbeide med sine mellommenneskelige ferdigheter for å unngå vises brå, uhøflig eller nedlatende. En lege med utviklede kommunikasjonsevner vil være i stand til bedre å lytte til sine pasienter og levere sine råd og medisinsk kompetanse på en bedre måte.

Leger må være i stand til å behandle deres pasientens følelser og meninger på alvor. De må også være følsom og respekterer deres pasientens tro og frykt. En lege bør aldri holde tilbake informasjon eller ty til svært teknisk sjargong som en pasient ikke kan forstå.

Misforståelse

Leger må overvinne den misforståelse at de er alle gud-like i sine holdninger og utilnærmelig. En lege bør være en pasients partner og fortrolige. Mens en lege må opprettholde grenser, inkludert ingen flørting, trakassering eller uetisk atferd, bør han være en pasients betrodde rådgiver.
Dette forholdet er tilrettelagt av legen som vil diskutere en pasients alternativer, avslører nytte og kostnader og hjelpe pasienten til å forstå nøyaktig hva løpet av behandling de velger for seg selv. Legen bør aldri ta et valg for pasienten uten deres samtykke. Leger bør også arbeide med hverandre, om pasienten søker en second opinion eller blir henvist til en spesialist.

Fordeler

Forstå en legens ansvar fordeler legen og hans pasienter. Ved å gi utdannet, medfølende og respektfull medisinsk behandling i en atmosfære som lover konfidensialitet og informert samtykke, vil legen være i stand til å behandle sine pasienter mer effektivt.

Hvordan bruke Self Hypnosis å nå dine mål

Hypnose er en terapeutisk verktøy som kan hjelpe deg å overvinne frykten, redusere stress og oppnå mål. En profesjonell bør hypnotisere deg, selv om du kan lære å hypnotisere deg selv. Følg disse trinnene.

Bruksanvisning

•  Forstå at hypnose er en reell medisinsk praksis som er godkjent av American Medical Association. Det kan hjelpe deg å oppnå mange mål som å miste vekt eller slutte å røyke.

Bestem deg for å gjøre en alvorlig forpliktelse til å endre. Hvis du ikke er klar til å virkelig forandre, vil hypnose ikke fungerer for deg.

Innse at det kan ta flere økter for å oppnå målene dine. Noen folk forventer raske resultater og ender opp skuffet når det tar litt tid å se resultater.

Kjøp en selvhypnose kit hvis du ønsker - det kan hjelpe deg å lære å hypnotisere deg selv enklere. Det finnes mange forskjellige programmer tilgjengelig, se inn i programmet fullt før du kjøper slik at du kan sikre at du får det programmet som passer for deg.

Sett stemningen med levende lys og rolig musikk for å hjelpe deg å slappe av. Sitt i en behagelig stol, kan du lene deg tilbake hvis du ønsker.

Slapp av og puste dypt mens fokus på positiv tanke. For eksempel hvis målet du ønsker å oppnå er å bli bedre organisert, kan tanken du fokuserer på å være "Jeg blir organisert".

Gjenta setningen i hodet ditt. Visual setningen så vel som sluttresultat.

Hva er bedsores?

Liggesår er smertefulle, røde flekker på kroppen som utvikler seg hvis for mye press blir satt på et område for en lengre periode. Hvis venstre ubehandlet, kan huden åpne og forringes, etterlot et stort krater eller hull i det berørte området. Folk som er sengeliggende eller er i rullestol er på et høyere risiko for å utvikle det fordi de ikke klarer å bevege seg så ofte.

Årsaker

Liggesår er forårsaket ved kontinuerlig trykk påføres på et område av huden, kutte av dens blodtilførsel. Ifølge University of Virginia, skaper dette et liggesår etter to til tre timer, forårsaker at huden til å dø. Dette skjer vanligvis hvis en person ligger i sengen, bærer en støpt eller sitter i rullestol for lenge uten å endre posisjon.

Symptomer

Symptomer på en begynnelse liggesår inkluderer en rød flekk på huden som ikke går bort. Det kan føles varm eller kløende. Hvis du trykker på, vil ikke huden blir ikke hvit. Avanserte seng sår kan slå inn åpne sår med hevelse og misfarging (se Reference 3).

Hvis det er en infeksjon, kan det hende at sår skille ut pus som lukter. Det er noen ganger ledsaget av feber (se Referanse 2).

Stages

Liggesår er klassifisert i fire stadier. Stage jeg er preget av røde, varme eller kløende hud. Det ser vanligvis blå eller lilla på folk med mørkere hud, for eksempel latinamerikanere eller folk av afrikansk avstamning.

Stage II er preget av huden tapet fra de øverste lagene. Det skal se ut som et åpent sår, blemme eller slitasje med misfarging rundt kantene.

Trinn III er karakterisert ved moderat tap av hud, som strekker seg til vevet under huden. Det er et dypt sår som ligner et krater.

Stage IV liggesår er preget av hud og vev tap som strekker seg til muskler, bein, sener eller ledd. Bein eller muskler er synlige fra den åpne sår. (Se referanse 3).

Behandling

Stage I liggesår rengjøres med vann og mild såpe for å holde det rent og fri for smitte. Åpne sår som har avanserte forbi stadiet jeg blir vasket med en saltoppløsning og bandasjert for å hindre smitte og ytterligere irritasjon.

Behandling også innebærer å fjerne skadet, infisert eller død hud vev, som gjør at liggesår å gro skikkelig. Dette gjøres kirurgisk gjennom en prosess som kalles kirurgisk inngrep, som bruker en skalpell for å fjerne vev. Antibiotika og muskelavslappende midler er også foreskrevet for å redusere smitte og oppmuntre healing.

Kirurger også utføre rekonstruktiv kirurgi for å minske synligheten av dype eller krater-lignende liggesår. En pute av muskel eller hud vev anbringes over såret for å dekke hullet eller i såret, slik at det ser mindre alvorlige eller merkbare. (Se referanse 3).

Forebygging

Ifølge EverydayHealth.com, er liggesår bygges ved å redusere trykk og friksjon på trykkpunkter, som for eksempel rumpe og armer. Endre lagposisjoner hver time, plassere puter under armer, ben, hofter eller rumpe og hviler på et saueskinn, vann eller skum madrass hjelper avlaste trykket. Vaktmestere kan hindre liggesår ved å løfte personen ut av sengen, være forsiktig med å dra personens lemmer for å forhindre irritasjon. Sengen eller hvileområdet bør være fri for partikler eller smuler, som også kan irritere huden. Albue pads og saueskinn støvler også hjelpe pute utsatte trykkpunkter.

Andre forebyggende tiltak er trener daglig, spise en diett rik på protein, kalsium, sink, vitamin C og E og holde huden tørr og ren. Tørr, ren hud reduserer risikoen for å utvikle liggesår.

Hva er behandlingen for Herpes 1?

Herpes Jeg er en svært vanlig virus. I noen land, har 100% av barn under 5 år opplevd Herpes I. Herpes Jeg er ansvarlig for ansikts forkjølelsessår, også kalt feber blemmer. Selv om Herpes I kan også forårsake genital herpes, er det store flertall av tilfeller av genital herpes forårsaket av Herpes II.

Behandling

Herpes I seg selv er ikke en behandle virus. Det finnes ingen kur eller metoder for å gjøre viruset forsvinne. Når du er infisert med Herpes I, kan det forbli i kroppen i år eller i en mannsalder. Det kan forbli sovende i lange perioder av gangen, noe som betyr at selv om du fortsatt er infisert du ikke har noen symptomer assosiert med viruset. Utbrudd, vanligvis i form av ansikts forkjølelsessår for Herpes I, opptrer med jevne mellomrom og kan være forårsaket av en rekke ulike faktorer. Behandling for herpes jeg først og fremst innebærer å minimere muligheten for utbrudd og behandle symptomene når de oppstår.

Minimere Utbrudd

Når Herpes jeg blir aktiv, vil munnsår og selv om de kan behandles, forkjølelsessår vanligvis nødt til å kjøre sine kurs. Dermed er en av de beste metodene for å behandle og administrere Herpes jeg å være klar over årsakene til utbrudd og gjøre ditt beste for å minimere eller unngå dem. Forkjølelse, røykkanaler og andre sykdommer som svekker immunsystemet kan føre til utbrudd av Herpes I, så du bør passe på å vaske hendene ofte, og / eller bruke antibakteriell gel. I tillegg kan soleksponering forårsake et utbrudd, så du bør bruke solkrem og leppepomade når du kommer til å bli utsatt for sollys.

Medisiner

Acyclovir er et medikament som brukes til å stoppe utbrudd av Herpes I. Stoffet kan tas oralt, og er effektivt for å forhindre både forkjølelse sår, og hvis viruset som forårsaker genital herpes, blemmer i underlivet i forbindelse med genital herpes. Acyclovir kan også brukes i kremform til forkjølelsessår når viruset er aktiv og sårene vises.

Andre over-the-counter kremer som inneholder den aktive ingrediensen benzoylperoksid kan hjelpe forkorte løpet av forkjølelsessår i ansiktet forårsaket av Herpes I, men bare hvis den anvendes ved første tegn på en kald sår.

Hjem Rettsmidler

For de som ikke ønsker å bruke medisiner for å behandle utbrudd av Herpes I, en rekke ulike alternativer er tilgjengelige. Påføring av saften fra en aloe plante eller en tepose til en kald sår kan bidra til å forhindre sår sprer seg og hjelpe forkorte løpet av sårene. En isbit påført på sår i en time flere ganger daglig kan også bidra til å lindre smerte og redusere syklus av utbruddet. Hver av disse rettsmidler er mest effektiv hvis brukt så snart den kalde sår vises.

Vitamin kosttilskudd

En sur pH-nivå i kroppen har en tendens til å aktivere I Herpes-virus, så opprettholde en balansert pH-nivå kan være nyttig for å bidra til å unngå at et utbrudd av Herpes. Vitamintilskudd, blant annet vitamin C, E og sink, kan bidra til å unngå utbrudd av Herpes I.

Hvordan behandle søvnløshet Med Self-Hypnosis

Hvordan behandle søvnløshet Med Self-Hypnosis


Om du har hatt en hard tid å sovne, eller du sovner raskt og deretter våkner senere og kan ikke falle tilbake til å sove igjen, kanskje du har søvnløshet. Self-hypnose kan hjelpe i behandlingen av insomni, en felles søvnforstyrrelse. Hypnose hadde blitt brukt siden 1930-tallet i å hjelpe folk sover bedre.

Bruksanvisning

Spill beroligende bakgrunnsmusikk som klassikere eller naturlyder. Dette bidrar til å sette stemningen for å hjelpe deg å slappe av og sovne.

Lay på ryggen, armene hviler på din side, øynene lukket.

Ta dype åndedrag. Flex og slipp musklene begynner med tærne og jobbe deg opp mot skuldrene og ned til fingrene.

Konsentrer deg om å slappe av. Hvis hjernen din begynner å vandre, å arbeide legge alle tanker ut av hodet og fokusere på å slappe av.

Begynn en nedtelling som du setter deg selv i en heis går ned. Floor 4, jeg blir veldig trøtt. Floor 3, sleepier og sleepier. Floor 2, mer avslappet. Første etasje, så trøtt, jeg kan knapt holde seg våken. Mind er drivende, søvn.

Kose inn puta og sove.

Tips og advarsler

 • Med musikk spilles i bakgrunnen, snakker deg gjennom heis etasjer. Gjenta helt til enden av båndet.
 • Du kan kjøpe CD-er som kan gjøre deg søvnig med selvhypnose.
 • En sertifisert hypnotisk terapeut kan hjelpe deg å lære selvhypnose teknikker, hvis du har en i nærheten av der du bor.
 • Ikke vær redd eller nervøs. Selvhypnose er trygt og en sikker måte å slappe av.

Strategier for å håndtere sinne

Synes du selv blåser din topp lett? Disse anger management strategier kan hjelpe deg holde deg rolig selv i en opphetet situasjon. Strategiene er rettet mot å forebygge sinne triggere, avslappende kroppen din, og endre din holdning, slik at du kan håndtere en vanskelig situasjon og riktig administrere sinne.

Forebygging

Den beste måten å stoppe fra å bli sint er å hindre at det til å begynne med. Først identifisere dine sinne tegn. Noen mennesker knytte nevene, puste raskere, eller føler meg veldig hot akkurat når de er sinte. Ved å identifisere disse skiltene, vil du være i stand til å kjenne igjen når du er i ferd med å bli sint. Sekund, holde styr på når de fleste av dine sinne triggere oppstå. Er de på kvelden rett før du går i dvale? Tidlig på morgenen når du er helt opp ennå ikke? Etter ukentlige møter på jobben? Identifisere tider og situasjoner som er mest sannsynlig å treffe dine sinne knapper, og enten unngå situasjoner (om mulig), eller forberede deg på forhånd slik at du ikke vil bli sint.

Avslapping

Meditasjon og dyp pusting kan hjelpe deg å slappe av når du føler deg selv i ferd med å eksplodere med sinne. Hvis du trenger å gå bort fra situasjonen i noen minutter, det er langt bedre enn å blåse din topp. Øv bekreftelser på at du kan si når du er sint, for eksempel "jeg er frustrert, men dette vil passere" eller "Jeg kan holde deg rolig." Hvis det er mulig, forsøke å distrahere deg fra situasjonen, enten ved å trene, lese et kapittel fra en god bok, eller lytte til musikk. Når du kommer tilbake til situasjonen senere, kan du finne deg selv i stand til å se det mer logisk.

Holdningsendring

Noen ganger er det ikke så lett å bare gå bort og slappe av. Når du sitter fast i en sinne-produserende situasjon, kan du endre din holdning til å holde deg rolig. For eksempel, hvis du begynner å føle sint at hele verden er mot deg, omstrukturere dine tanker ved å tenke "Jeg vet at det er folk som bryr seg om meg, men jeg er så frustrert at jeg fokuserer på folk som ikke gjør det. " I stedet for å tenke "Jeg må ha det, og du ikke gi det til meg!" du kan tenke "Jeg vil definitivt like å ha det, men jeg trenger ikke det, og jeg blir bra hvis jeg ikke får det." Se opp for ordene "aldri" eller "alltid" når de kjører gjennom dine tanker. Nesten ingenting skjer "aldri" eller "alltid". Erstatte disse ordene med "noen ganger" eller "sjelden", og du kan finne deg selv å roe ned betraktelig.