Digidexo.com

postnasal drypp

De beste sovende Postures for postnasal drypp

De beste sovende Postures for postnasal drypp


Du normalt ikke merke mucus du produserer hver dag (nesten en liter). Men hvis du har postnasal drypp, er du sannsynligvis smertelig klar over sekreter kontinuerlig kjører ned i halsen din. Den følelsen forårsaker hoste, spytting, harking, hacking, og slim utvisning. Allergi, infeksjon, cervical spinal problemer, og selv gastrisk refluks (mageinnholdet kommer inn i halsen) årsaken postnasal drypp. Å få nok hvile er en behandling for sinus problemer. Men å sove med denne irriterende tilstand er vanskelig.

Støtte opp seng

Mothernature.com foreslår propping opp hodet på sengen for å få best mulig søvn med postnasal drypp. Nettstedet antyder sette bøker eller store klosser under bunnen av headboard. Når hodegjerde er støttet opp, sove på ryggen. Side og magen sover vil kompromittere nakken. Hvis postnasal drypp er et tilbakevendende problem, sjekk til å kjøpe en justerbar seng som gjør at du kan heve hodet og / eller føtter.

Støtt opp Your Head

Hvis du ikke kan lett støtte opp din hodegjerde, bruke flere puter bak hodet. Ved hjelp av to eller tre vil hjelpe slim renne ned i halsen når du sover på ryggen. Ifølge Rtmagazine.com, heve hodet kan lindre sinus problemer, som å ligge helt flatt skaper større blodkar i nesen og stimulerer puster gjennom munnen. Når du velger puter, finne de som er allergivennlige, fordi en allergisk reaksjon kan forverre postnasal drypp.

Magen Sleeping

Hvis du må sove på magen, legger en pute under magen heller enn under hodet ditt, som vil holde nakken i bedre justering. Cervical problemer, for eksempel en herniated disk, kan forårsake eller forsterke postnasal drypp. Sette en pute under magen holder også kroppen fra å være flat og fremme nasal betennelse. Hvis det er vanskelig å sove uten hode pute, finne en cervical eller bolle pute for mage sviller.

Hva er botemidler for postnasal drypp?

Sinus hulrom er stadig produserer slim for å holde sinus hulrom fuktig og ren. Sinus hulrom er et stort tomrom ligger rett bak øynene og nesen. Dens formål er å filtrere luften før den kommer inn i lungene. Sinus hulrom er stadig tømming slim inn i baksiden av halsen uten en person noen gang å være klar over det. Når slimet tykkere og kroppen overproduces, kan det overskytende bli følt i baksiden av halsen som forårsaker postnasal drypp.

Årsaker

Postnasal drypp er ofte forårsaket av irritasjon i bihulene. Bihulene er meget følsom og kan bli irritert bare ved forandring i luftfuktigheten, lufttrykket eller klimatemperatur. Bihulene oppleve mye endring i sommermånedene på grunn av konstant inn og ut av air condition (kald, tørr luft) og utenfor (varm, fuktig luft). Dette fører til at bihulene å overprodusere slim som primært avløp i baksiden av halsen.

Medisinsk behandling

Den vanligste behandlingen for postnasal drypp, er å ta en over-the-counter decongestant. En slimhinneavsvellende vil tørke opp overdreven slim og bidra til å redusere hevelse i nesehulen. Dersom postnasal drypp er forårsaket av sesongmessige allergier, tar en 24-timers, vil daglig antihistamin hjelpe begrense kroppen fra å produsere histaminer som forårsaker allergi symptomer. En kombinasjon av både en slimhinneavsvellende og antihistamin kan være nødvendig dersom postnasal drypp gjenstår.

Natural Cures

Nøkkelen til herding postnasal drypp er naturligvis å opprettholde den riktige fuktighet i hulrommet sinus. Saltvann spray er en måte å naturlig fukte bihulene. Kjøre en luftfukter om natten mens du sover vil også bidra til å opprettholde en sunn fuktighet for bihulene. Sinus hulrom opererer best i 40 prosent luftfuktighet. For mye fuktighet kan også forårsake sinus irritasjon fører til postnasal drypp.

Forebygging

For å forhindre postnasal drypp unngå allergener og opprettholde et sterkt immunsystem. Du kan bygge ditt immunsystem ved å spise en godt balansert kosthold, trene fire ganger i uken, får åtte timer søvn per natt, og drikker minst seks 8-oz. glass vann daglig. Ved første tegn på overbelastning eller rennende nese, ta en over-the-counter decongestant for å hindre postnasal drypp.

Komplikasjoner

Hvis postnasal drypp vedvarer, kan det føre til irritasjon i halsen, en kronisk hoste og urolig mage. Slimet kan enkelt bygge opp på baksiden av halsen forårsaker irritasjon som fører til en halsinfeksjon. Som slim bygger seg opp, spesielt når du sover, kan det føre til en urolig mage og oppkast. Dersom postnasal drypp er forårsaket av en bihulebetennelse, kan spre infeksjonen til ørene, øynene og hjernen.

Botemidler for postnasal drypp & Hoste

Botemidler for postnasal drypp & Hoste


En postnasal drypp kan være ganske irriterende problem å ha. Når dette kombineres med en hoste, går dagen fra ille til verre. Det er mange ulike behandlingstilbud der ute for å hjelpe deg å undertrykke hoste og rennende nese. Du eier sannsynligvis mange av behandlinger "ingredienser allerede, så før du går til legen, kan du prøve en ut.

Apple cider eddik

Apple cider eddik har mange helbredende egenskaper som kan hjelpe deg kjempe deg hoste og nasal drypp. Dens helbredende enzymer har blitt brukt til å hjelpe overvinne mange andre medisinske tilstander som fordøyelsesproblemer. For en hoste og kaldt, bland noen spiseskjeer av eddik med et glass vann. Legg den i kjøleskapet eller på sengekanten, avhengig av hva som vil være mer praktisk. Ta en slurk hver gang du føler trang til å hoste og følelsen skal gå bort.

Hvitløk

Hvitløk er en av naturens mirakel arbeidere. Det har lenge vært brukt til å behandle mange forskjellige medisinske tilstander som influensa og forkjølelse. Det er også fantastisk på å behandle en hoste. For denne anvendelse kan hvitløk gjøres til en hostesaft som vil belegge halsen nok til å stoppe hoste, som i sin tur vil stoppe nasal drypp. For å forberede, hogge et par fedd hvitløk opp og plassere dem i et norgesglass. Fullstendig dekke hvitløk med honning og la marinere i minst 24 timer. Når du har trang til å hoste, ta en spiseskje av blandingen og hosten vil stoppe.

Steam

Mange ganger hoste og forkjølelse er forårsaket av for lite fuktighet i luften passasjer. Hosten stammer fra tørrhet og mange ganger halsen blir betent, forårsaker postnasal drypp. For å motvirke dette, må du gjeninnføre fuktighet inn i luftveiene. Dette kan gjøres ved å ta en varm dusj eller badekar og puste i dampen. Du kan også koke litt vann på stovetop og pust i damp det avgir.

Slik Clear postnasal drypp

Slik Clear postnasal drypp


Kroppen produserer ofte ekstra slim når du arbeider med en kald, allergi eller sinus problemer. Slim kan utløse lunger i nesen og hodet, og slim kan noen ganger renne inn på baksiden av halsen og forårsake andre problemer som hoste, svelgeproblemer og sår hals. Men det er mulig å stoppe postnasal drypp og bli kvitt overflødig slim.

Bruksanvisning

Gurgle med saltvann for å tørke og klare slim i halsen. Varm opp en 8 oz. glass eller kopp med vann i mikrobølgeovnen og tilsett ca 1 ts. av salt. Gurgle blandingen flere ganger om dagen for å hjelpe postnasal drypp og lindre en sår hals i forbindelse med slim.

tynne ut slimet med en luftfukter. Det er vanskeligere å utvise eller hoste opp tykt slim bak i halsen. Bruk en luftfukter for å fortynne og klare slim i halsen.

Drikk mye væske. Vann og juice også fortynne og hjelpe tynne slim fra postnasal drypp.

Bruk en saltvannsnese løsning. Kjøp saltvann nesespray fra et apotek og bruke medisiner som instruert til å kvitte seg med overflødig slim i halsen.

Ta kaldt, allergi eller sinus medisinering. Ta over skranke medisiner som anvist for å redusere slimproduksjon og stoppe postnasal drenering.

Hint

  • Begrens krydret mat. Hot krydder raskt åpne nasal passasje og kvitte seg med lunger, men krydret mat også fremme nasal drenering og kan forverre postnasal drypp.

Behandling for Allergi og postnasal drypp

Nese og svelg kjertlene produserer slim regelmessig for å fukte og rense nesen, fuktigere luft, felle fremmedlegemer og bekjempe infeksjoner. Normalt er slimet produseres svelget ubevisst. Men hvis allergi forårsake overflødig slimproduksjon, tynne slimet eller forårsake tykkere enn vanlige sekreter, kan det hende du føler dette overflødig eller tykt slim samle på baksiden av halsen din. Denne følelsen av overflødig slim kalles postnasal drypp.

Allergier

Når et slikt stoff til kroppen, som har en naturlig aversjon kommer inn i kroppen, reagerer immunsystemet til å bekjempe den av, forårsaker den allergiske reaksjon. I bekjempelse av allergi, kan kroppen produsere tykt slim, eller overflødig slim. Det kan også tynne slimet. Hver av disse effektene fører til postnasal drypp.

Diagnostisering av postnasal drypp

Postnasal drypp er preget av følelser av sårhet og irritasjon i halsen som ikke skyldes en infeksjon. Vev i halsen og mandlene kan hovne opp, og du kan føle deg som om det er en klump i halsen.

Behandling av allergi

Vanligvis er postnasal drypp behandlet ved å forvalte de allergier som forårsaker det. Det finnes et antall forskjellige metoder. Ideelt sett kan du identifisere og unngå årsaken til allergi, noe en allergi test kan hjelpe deg å gjøre. En lege kan også foreskrive et antihistamin eller decongestant å behandle allergiske symptomer, inkludert unormale slim som forårsaker postnasal drypp. Andre behandlinger inkluderer cortisones (cromolyns og steroider), nesespray, immunterapi (skudd eller dråper administreres under tungen) og andre steroider.

Generelt Behandling av postnasal drypp

Dersom behandling av allergi eller unngåelse av allergifremkallende stoffer ikke er mulig, kan generelle behandlinger hjelpe slim skal svelges lettere å redusere ubehag forbundet med postnasal drypp. Å drikke ekstra vann, og unngå koffein og diuretika kan lette ubehag og hjelpe slim å passere lettere. Medisiner, inkludert Robitussin, kan også tynt slim for å hjelpe det til å passere uten irritasjon, mens nese irrigations (utføres med nasale Douches eller Water Piks) kan hjelpe med tykke sekret. Endelig kan også bidra til nesespray.

Side Effects

Noen antihistaminer kan føre slim å tykne enda mer, og forverre effekten av postnasal drypp. Hvis dette skjer, kan en resept av ikke-sederende antihistamin være nødvendig. Høyt blodtrykk kan forverres av slimhinneavsvellende midler. Endelig kan steroid behandlinger produsere komplikasjoner ved bruk i lengre tidsperioder, og pasienter som har fått steroid behandlinger bør overvåkes.

Behandlinger for postnasal drypp

Postnasal drypp er en vanlig tilstand hvor sinus hulrom munner ut på baksiden av halsen og inn i magen. Sunn bihulene er stadig produserer et tynt lag av slim som holder dem fuktig og ren, men når sinus hulrom blir irritert det overproduces og tykner slimet, forårsaker ubehag og overdreven drenering. Postnasal drypp kan påvirke folk forskjellig. Noen opplever det på en daglig basis, mens andre kanskje bare opplever tilstanden under en kald eller allergisk reaksjon.

Diagnose

For å behandle postnasal drypp effektivt, må man ha riktig diagnose. Postnasal drypp er forårsaket av sesong allergier, sykdom eller irritasjon fra omgivelsene. Personer med sesongmessige allergier kan lett gjenkjenne postnasal drypp som følge av endringen i sesongene. Postnasal drypp kan også være forårsaket av sykdom, slik som forkjølelse eller bihulebetennelse (bihulebetennelse). Til slutt kan det være forårsaket av luftforurensning eller den drastiske endring i lufttemperatur og fuktighet.

Behandling

Dersom postnasal drypp er forårsaket av allergier, ta en 24-timers, over-the-counter antihistamin daglig for varigheten av allergi sesongen. Hvis tilstanden er et resultat av vanlig forkjølelse, ta en over-the-counter decongestant. Hvis det er på grunn av en bihulebetennelse, se en lege for å få på resept antibiotika. Hvis miljøspørsmål luftforurensning eller er årsaken, kan du bruke saltvann spray hver time og sove med en luftfukter på 40 prosent luftfuktighet.

Time Frame

Behandlingen for postnasal drypp er avhengig av årsaken. Hvis årsaken er av sesongmessige allergier, kan tilstanden vare så lenge sesongen. For de som lider av kronisk bihulebetennelse, kan postnasal drypp trenger å bli behandlet gjennom en mannsalder. Hvis det er resultatet av en vanlig forkjølelse eller sinusitt, deretter lindring tar bare tre til fem dager, avhengig av varigheten av kulde eller infeksjon.

Forebygging

Den mest effektive måten å forebygge postnasal drypp er å ta en decongestant ved første tegn på tette bihuler eller utslipp. Decongestant vil tørke opp overdreven slim i sinus hulrom, hindrer det drypper på baksiden av halsen. Drikker minst seks 8-oz. glass vann vil også hjelpe kroppen rense seg selv ut og gjøre slimet tynn og lett uttrykk fra kroppen.

Komplikasjoner

I alvorlige tilfeller kan mennesker som lider av kronisk bihulebetennelse oppleve bivirkninger fra overforbruk av antibiotika. Antibiotika er ment å brukes svært sjelden, men de er den eneste effektive måten å kurere infeksjonen. Overforbruk av antibiotika kan gjøre en person mer utsatt for bakterier og immune mot vanlige antibiotika.

Slik unngår du at postnasal drypp

Postnasal drypp forekommer når mucus som normalt renser og beskytter innsiden av neseborene drypper fra baksiden av nesen og akkumuleres i halsen. Postnasal drypp er forårsaket av allergi (både mat og miljø); Sinus og nese infeksjoner; vær - spesielt i vintermånedene; tørr inneluft eller visse medisiner og rusmidler.

En lege kan behandle postnasal drypp med antibiotika, antihistaminer, decongestants, steroid spray eller til og med kirurgi. Men det er noen trinn som du kan ta selv, etter anbefaling fra en lege, som kan bidra til å forhindre postnasal drypp.

Bruksanvisning

Forebygging

•  Drikk mer vann. Riktig fuktighet hjelper tynt slim som gjør at den glir ned i halsen mer fritt.

Slutte å drikke koffein. Kaffe, te, brus og energidrikker forårsake en overdoser av slim, noe som kan føre til postnasal drypp.

Bruk en luftfukter. Postnasal drypp er spesielt ubehagelig om natten. Sov med en luftfukter i rommet for å legge fuktighet til luften, som holder neseslimhinnen fuktig.

Nasal Vanning

Mix 1/4 ts. salt med to kopper varmt vann.

Fyll en sprøyte med saltvann.

Len deg fremover over vasken og sett spissen av sprøyten inn i neseboret. Ikke sett for dypt, bare om lengden på tuppen av fingeren.

Angle sprøyten litt innover og forsiktig klem pære av sprøyten så saltvannet går inn i nesen.

La væsken skylle ut av nesen. Det kan komme ut av det andre neseboret eller munnen. Gjenta. Bruk to fulle sprøyter på begge neseborene.

Hint

  • Alltid diskutere eventuelle og alle helseproblemer med en lege før du prøver noen hjemme rettsmidler.

Hvordan behandle postnasal drypp med alternative løsninger

Post-nasal drypp er en tilstand karakterisert ved en overproduksjon av slim i baksiden av nesen din, i bihulene og i halsen. Årsaker kan være allergier, forkjølelse, forurensing, bihulebetennelse og rhinitt. Hvis du har post-nasal drypp, kan du lider symptomer som tett nese, sår hals, hoste, halitosis og pusteproblemer. Legen din kan foreslå å ta en antibiotikakur eller gjør et saltholdig nese vanning. Du kan også finne over-the-counter decongestants. Men du kan også velge å søke flere naturlige alternativer til å behandle tilfeller av post-nasal drypp.

Bruksanvisning

Gjør en saltvann gurgle med et glass varmt vann med 1/3 teskje salt lagt til den. Dette kan fjerne drenering forårsaket av post-nasal drypp. Mengden salt som brukes bør være trygt nok for dem som lider av høyt blodtrykk å bruke.

Kok opp en stor kjele med vann med 1/2 ts ingefær, 2 1/2 ss timian og 1 ts salt. Etter at det har kommet for å koke, skru av varmen og la den avkjøles litt, og deretter sette den på et bord. Sitte i nærheten av potten med et håndkle over hodet og sakte puste inn røyken, noe som bør gi lindring til dine symptomer. Pass på at vannet ikke er så varmt at det fører til skader eller brannskader på innsiden av neseborene. Sitt nær nok til å ta i damp, men ikke nær nok til å skade deg selv.

Kutte ned på eller helt eliminere melkeprodukter fra kostholdet ditt. De kan være ansvarlig for å utløse anfall av post-nasal drypp og bygge opp slim. En hvilken som helst produkt som kommer fra kumelk har laktose, noe som resulterer i en overvekst av mugg og bakterier i kroppen og bidrar til slimproduksjon.

Drikk væske for å kvitte svelget av slim. Hot urtete, kylling sjy, drue juice, eplejuice og destillert vann er alt bra for clearing ut slim og lettelser irritasjon.

Reach for natron. Legg en liten mengde av natron og en teskje salt til en kopp varmt vann og bruke enten en dropper eller en sprøyte for å sprute løsningen i nesen, med hodet tittelen bakover. Umiddelbart blåse nesen etterpå; mye slim skulle komme opp.

Tips og advarsler

  • Hvis symptomene dine forverres, og du får feber, bør du kontakte legen din.

Matvarer som hjelper med postnasal drypp

Matvarer som hjelper med postnasal drypp


Forårsaket av opphopning av slim i baksiden av halsen, kan dryppende nese gjøre livet ganske elendig. På toppen av noe som gjør det vanskelig å puste og svelge, kan dryppende nese også gi deg en sår hals, føre til at du hoster og klarne strupen overdrevet, og bli veldig hes. Lindre disse symptomene med flere matvarer og drikkevarer som kan hjelpe lindre halsen og fjerne noen av de overskytende mucus blokkeringer.

Non-alcholic, Uncaffeinated Drikke

Hvis du opplever dryppende nese, bor hydrert er avgjørende; ikke bare vil drikke de riktige væsker hjelpe lindre en sår hals, bør det hjelpe å rydde vekk mye av slim buildup. Det er mange drikker som du kan drikke, men det er også flere som å unngå. For eksempel, begrense alkoholforbruket samtidig opplever symptomer på post nasal drypp. Også unngå koffeinholdige drikker som kaffe og brus, samt meieribaserte drikker som melk. Også disse kan forverre dryppende nese symptomer. I stedet holde seg til å drikke rikelig med kaldt vann og juice, samt varm te, for å berolige din hals.

Milde, klar kjøttkraft Supper

Suppe er en beroligende, trøstende måltid alternativet når du opplever innlegget nasal drypp symptomer som sår hals og svelgeproblemer. Selv om du kan lage en hjemmelaget utvalg for en ekstra spesiell godbit, kan du også konsumere beleilig prepackaged supper hvis du er på farten. Ikke alle supper er skapt like, men når det gjelder å lindre symptomene på post nasal drypp. Unngå krydret supper som disse kan øke slimproduksjon, andstay unna veldig kremet og tykk supper, spesielt hvis du har problemer med å svelge. I stedet holde seg til milde, klare buljong-baserte supper som den klassiske kyllingnudler.

Kald, Non-Meieri Treats

Unn deg selv en kjølig rette for post nasal drypp symptomer. Dette betyr ikke at du skal gå ut og bestille en banana split eller en iskrem smørbrød; som med andre mat og drikke varianter, vil du ønsker å unngå elementer som inneholder mye meieri som dekadent melkesjokolade eller iskrem baserte godbiter. I stedet prøver å suge på en frukt-basert popsicle variasjon å berolige dine sår hals. Hvis du føler at du ikke kan gjøre det uten en iskrem sundae mens du kjemper dine innlegg nasal drypp symptomer, prøv sorbet i stedet for iskrem, og en fruktkompott i stedet for tunge sauser.

Vitaminer, mineraler og Lozenges

Bortsett fra å ta i matvarer og drikker, konsumerer andre edibles som vitaminer, mineraler og pastiller for å hjelpe fart på utvinningen. Suger på en over-the-counter hoste dråpe eller et stykke hardt godteri kan bidra til å øke spyttproduksjon og i sin tur bidra til å rydde slim og lindre halsen din, så hold noen pastill varianter som disse. Forbruker vitaminer og mineraler kan bidra til å føle deg bedre og samtidig bidra til å forhindre at dine symptomer fra snu til noe mer alvorlig. Ta anbefalte doser av elementer som vitamin A og C, så vel som sink og jern.

Hvordan kontrollere Innlegg nasal drypp

Når slimet akkumulerer på baksiden av nesen eller halsen område og drypper ned i halsen, resulterer det ofte i kronisk hoste og sår hals. Innlegg nasal drypp er en vanlig tilstand som rammer utallige mennesker som lider av allergi, forkjølelse eller influensa symptomer. Det er spesielt plagsomt om natten når en person prøver å sove. Den vedvarende hoste passer og smertefulle sår hals er nok av et ubehag å avbryte eller forhindre fredelige slummer. Men dette er en tilstand som kan utbedres for å oppnå lindring.

Bruksanvisning

•  Puss nesen inn i ansiktsservietter på en jevnlig basis. Dette vil bidra til å eliminere overflødig slim.

Skyll neseborene med saltvann.

Bland 1/2 teskje iodized salt med åtte gram av varmt vann. Sørge for at saltet er oppløst i vannet.

Tegn noen av saltvann løsning i en nasal aspirator, og sett spissen av aspirator i ett av neseborene.

Bøy hodet bakover, hold aspirator parallelt med taket av munnen din, og forsiktig klem aspirator å vanne neseborene.

Få ut vannet som ender opp i munnen i en vask.

Gjenta med det andre neseboret, og deretter blåse nesen for å fjerne den.

Skyll neseborene tre ganger per dag, i fem dager på rad, etter behov.

Gurgle med saltvann for å klarne strupen.

Bruk samme løsning som angitt i trinn 2. gurglevann tre ganger om dagen, etter behov.

Drikk rikelig med væske, men unngå melkeprodukter. Enkelte eksperter tror at meieriprodukter, slik som melk, resultere i overskudd av slimproduksjon.

Varmt vann med sitron eller urte te kan hjelpe postnasal drypp flytte ut av de øvre luftområdet.

Ta antihistaminer, eller et antihistamin og slimhinneavsvellende kombinasjon medisinering. Du kan kjøpe disse over-the-counter, eller du kan be legen din om en resept. Antihistamin vil hjelpe tørke opp dryppende nese, og decongestant vil bistå i å eliminere en tett nese.

Hint

  • Drikk rikelig med væske mens du bruker antihistaminer. Dette vil hjelpe deg å unngå å ha en tørr munn.
  • For å bidra til å holde nesegangene fuktig om natten, fylle en luftfukter med destillert vann og la den gå i samme rom hvor du sover.
  • Du kan velge å bruke en Neti potten i stedet for en nasal aspirator å vanne din nese passasjer.

Halitosis forårsaket av Post nasal drypp

Forståelse halitosis

Halitosis er den medisinske termen for kronisk dårlig ånde. Den sterke lukt kommer fra baksiden av munningen på det område av tungen som kalles fotens rygg, hvor gassene som kalles flyktige svovelforbindelser trives. Flyktige svovelforbindelser er bygget opp av hydrogensulfid og merkaptaner, som er fremstilt ved spaltning av proteiner i forskjellige substanser, som for eksempel visse matvarer, blod og slim som dannes i løpet av en kald eller infeksjon.

Vanligste årsaken til halitosis

Postnasal drypp er en av de vanligste årsakene til halitosis, muligens andre bare til munntørrhet forårsaket av dårlig pust. Ifølge dentalresource.org, er det sannsynligvis den vanligste årsaken til dårlig ånde hos barn.

Postnasal drypp kan føre til dårlig ånde fordi slimete dannet i bihulene drypper ned på baksiden av halsen der noen av slimete blir fanget på ryggen. Proteinene i den mukøse brytes ned av disse bakteriene, og flyktige svovelforbindelser dannes.

Løsninger

Det er to fremgangsmåter for å løse problemet med dårlig ånde, fordi det kan være to problemer. En mulighet er at bakteriene er overabundant i munnen. Dette ville være på grunn av andre enn postnasal drypp forhold fordi postnasal drypp utspring i bihulene. For de fleste er dette ikke en Dire problem, som vi alle har en viss mengde bakterier i vår munn. For noen er munnen en bedre grobunn for lukt-bakterier enn andre.

Mer relevant er løse postnasal drypp problemet. Bruk over-the-counter legemidler kjent som decongestants eller antihistaminer for å tømme bihulene av gjørme. Men muligens mer langsiktig effektive er nasal vanning, som vil skylle overflødig slimete ut i stedet for å hemme den kjemisk. Nasale irrigators eller LAVAGES, kanskje må bestilles på nettet hvis de ikke kan bli funnet på din lokale stoffet butikken.

Innlegg nasal drypp Behandlinger

Postnasal drypp er en fellesbetegnelse for de overskytende mucus bihulene produserer. Forkjølelse, kan allergi og influensa føre til bihulene å overeact. Ofte lider føler sekret drypper ned i halsen. Postnasal drypp kan være klar eller tykk og ofte kan gå forut for en sår hals, hoste eller ørebetennelse. Du kan få noen lettelse med flere forskjellige behandlinger.

At Home

Drikk rikelig med væske, særlig vann. Juice er en god kilde til vitamin C, og varm buljong noen ganger lindrer lunger. Bruk en luftfukter for å legge fuktighet til rommets luft. Lag en saltvannsnesespray løsning ved å blande 1e halvliter vann og en teskje salt eller bakepulver. Hver av disse hjem rettsmidler bidrar til å tynne slim, forårsaker den til å passere gjennom bihulene, nese og hals lettere. Hvis postnasal drypp er utløst av allergi, unngå hva utløser spesifikke allergi (støv, visse planter, dyr, for eksempel).

Over-the-counter behandling

Antihistaminer bidra til å redusere slimproduksjon, og slimhinneavsvellende midler bidra til å redusere nasal betennelse og stuffiness. Begge disse medisiner kommer i flytende, pille eller nesesprayform. Hvis postnasal drypp utløser en hoste, prøv guaifenesin, som er tilgjengelig som en væske eller pille. Mange over-the-counter kulde medisiner inneholder en kombinasjon av disse legemidlene. Sjekk etiketten på noen medisiner før du tar den for å se mulige restriksjoner og bivirkninger. Noen kalde medisiner er off-limits til personer med høyt blodtrykk, hjerteproblemer, stoffskiftesykdommer og gravide og ammende mødre. Også, sjekk for å se om medisinen forårsaker tretthet; noen etiketter anbefaler at du avstår fra kjøring og / eller bruk av maskiner når du tar dem.

Resepter

Hvis symptomene ikke bedres etter 10 til 14 dager, eller hvis du har ledsagende symptomer, som utslett, leddsmerter eller feber av 102 grader eller høyere, bør du kontakte legen din. Hvis allergi er å klandre, kan legen din henvise deg til en allergi spesialist. Hvis legen din bestemmer at du har en bakteriell infeksjon, for eksempel en bihulebetennelse eller strep hals, hun vil foreskrive en antibiotika. Sørg for å ta hele løpet av antibiotika, selv om du føler deg bedre før du er ferdig. Din lege kan også foreskrive en sterkere form for antihistamin, decongestant eller hoste medisin.

Innlegg nasal drypp hjem rettsmidler

Innlegg nasal drypp hjem rettsmidler


Postnasal drypp er forårsaket av en overproduksjon av slim som fjerner bakterier og andre fremmedlegemer ut av nesegangene. Denne ekstra slim da drypper ned i halsen og forårsaker hoste eller hals clearing. For å lindre disse symptomene, kan du prøve hjemme rettsmidler som kan være like effektive som over-the-counter medisiner.

Symptomer og årsaker

En hacking hoste, sår hals, eller rett og slett en "kile" på baksiden av halsen kan være et signal om at du har postnasal drypp. Forkjølelse, influensa og allergi de viktigste årsakene til postnasal drypp. Luftforurensning og støv er også vanlige gjerningsmennene.

Good Old Salt Water

Det kan virke gammeldags, men gurgle med saltvann fungerer. Prøv å blande 1/2 ts salt for hver 8 oz. vann. Saltet bidrar til å absorbere noe av det overskytende slim.

Hopp Milk

Laktose, en type sukker som finnes i kumelk, faktisk stimulerer slimproduksjon. Hoppe melken, eller finne et laktosefritt alternativ, kan gi lindring av symptomene dine.

Naturlig rette for Post nasal drypp

Postnasal drypp kan utvikle seg over en luftveissykdom som en forkjølelse eller influensa, med sesongmessige allergier eller etter eksponering for et irritasjonsmoment som kjemisk spray eller luftforurensning. Heldigvis finnes det mange måter å behandle postnasal drypp, inkludert naturmidler som kan brukes trygt hjemme av folk i alle aldre, selv om folk med alvorlige luftveislidelser eller hvis symptomene ikke forsvinner med naturlig rettsmidler kan være nødvendig å bruke over disk eller reseptbelagte medisiner.

Atferdsendringer

Visse atferdsendringer kan fungere som naturlig rettsmidler for postnasal drypp, ifølge Mayo Clinic. Heve hodet om natten mens du sover kan hjelpe slim avløp og reduserer irritasjoner i halsen. Unngå irritanter som tobakksrøyk, alkohol og koffein kan også redusere symptomene på postnasal drypp.

Luftfuktere

Luftfuktere brukt innsiden av hjemmet eller kontoret kan fungere som et middel for postnasal drypp, ifølge Mayo Clinic. Ved hjelp av en luftfukter på natta kan bidra til å redusere symptomer som forstyrrer sove, slik som hoste og tett nese forårsaket av postnasal drypp. Luftfukter kan også bidra til å redusere irritasjoner i nese og hals som kan forverres av postnasal drypp.

Væsker

Holde slim tynn ved å øke mengden av væske som forbrukes er et naturlig middel for postnasal drypp, ifølge National Library of Medicine. Dreven slim forårsaket av forkjølelse kan behandles med den klassiske naturlig rette med kyllingsuppe eller kylling kjøttkraft. Drikker mye vann, kan fruktjuicer eller sportsdrikke også fungere som naturlig rettsmidler for å behandle postnasal drypp.

Slim Fjerning

Ifølge Mayo Clinic, fjerne slim fra nese og bihuler er et naturlig middel for postnasal drypp. Hos eldre barn og voksne, kan dette gjøres ved å blåse nesen eller svelger slimet. I babyer, kan foreldrene trenger å bruke suge pærer til å fjerne slim; squirting noen dråper morsmelk inn i neseborene av babyer kan også tynne slim og redusere postnasal drypp hos babyer.

Nasal Vanning

Neseskylling omfatter flere ulike metoder for å vaske ut slim fra nesen, og er et naturlig middel for postnasal drypp ifølge Mayo Clinic. Saltvann dråper kan sprutet eller sprøytes inn i ett nesebor om gangen, og er trygge for alle, fra babyer til voksne. Ved hjelp av en saltløsning for å vanne nesen med en neti potten er et naturlig middel for postnasal drypp som bruker tyngdekraften til å bidra til å få slim ut av nesen og bihulene.

Vitaminer og kosttilskudd

Visse vitaminer og mineraler kan tas for å redusere symptomer på postnasal drypp, ifølge Mayo Clinic. Postnasal drypp som er forårsaket av infeksjon med forkjølelse kan behandles med vitamin C dråper eller kosttilskudd for å forkorte varigheten av ubehag. Mineralet sink og urten Echinacea kan også redusere postnasal drypp som er forårsaket av vanlig forkjølelse, særlig hvis de er tatt like etter start av symptomer.

Årsaker til Bihulebetennelse

Årsaker til Bihulebetennelse

Hva er Bihulebetennelse?

Berører om lag 37 millioner amerikanere årlig, er bihulebetennelse en smertefull tilstand når bihulene (hulrom langs slimhinner) blir betent eller infisert. Lider kan også oppleve smerter i pannen over øyenbrynene eller rundt og bak øynene. For barn, symptomene er vanligvis en tett nese sammen med hodepine. Hvis bihulene er smittet, kan feber også forekomme. Andre symptomer inkluderer slimete kjører ned på baksiden av halsen (postnasal drypp), sår hals og hoste.

Typer av Bihulebetennelse

De to hovedtyper av bihulebetennelse er akutt og kronisk bihulebetennelse. Akutt bihulebetennelse, som enten kan være viral eller bakteriell, avtaler med midlertidige forhold, som normalt siste tre uker eller mindre. På den annen side, har kronisk sinusitt mindre smertefulle symptomer, selv om de kan vare så lenge som 3-8 uker, og noen ganger kan vare i måneder eller år. Denne tilstanden kan gjenta seg med smertefulle anfall av akutt bihulebetennelse.

Virale årsaker til akutte Bihulebetennelse

Virusinfeksjoner er den vanligste årsaken til bihulebetennelse. Øvre luftveisinfeksjoner (forkjølelse) kan vare fra en uke til syv dager, begynner med en sår hals. Andre symptomer vanligvis følger, inkludert en rennende nese, nesetetthet og selv ansikts smerter. Hoste kan utvikle på grunn av økt postnasal drypp. Virusinfeksjoner kan være så alvorlig at lammet eller ødelagt flimmerhårene felle slim i nesen og ikke klarer å bli kvitt det.

Personer med astma må ta ekstra forholdsregler under en kald fordi astma symptomer kan forverres, utvikler seg til bihulebetennelse.

Bakterielle infeksjoner

Bakterielle infeksjoner, på grunn av forkjølelse, hoste og influensa, ofte føre til bihulebetennelse. Gjennom bakterieinfeksjoner, bihuler åpninger kan bli tett med slim fanget i kroppen, så det renner ned i halsen, noe som skaper et paradis for bakterier. Dette fører til bihulebetennelse, som lammer flimmerhårene og fører til hevelse i slimhinnen, og skaper verre blokkering i bihulene.

Allergier og andre årsaker til akutte Bihulebetennelse

Høysnue og andre allergier kan føre til bihulebetennelse. Nese blødning, på grunn av for mye trykk å blåse nesen, kan føre til bakterieinfeksjoner å sette inn, forårsaker sinusitt. Dykking samtidig ha en kald skaper også utilbørlig nese trykket, noe som resulterer i en bakteriell infeksjon i bihulene. Bivirkninger fra medisiner kan skade slimhinnene. Selv luftforurensning kan være en årsak.

Fungus svelges med mat kan forårsake bihulebetennelse. Mikroskopisk i størrelse, plante eller muggsopper kan enten inhaleres eller spises, irriterende bihulene eller skade immunsystemet. Syke tenner kan være en kilde, så vel.

Svulster kan også være en årsak fordi bihulene kan bli blokkert når vekster spire nær sinus åpninger. Dette fører slimete drenering, hindrer bihulene. Med mindre luft og slimete rennende, mer slimete ryggen opp, noe som gjør bihulene svak og skape grobunn for infeksjoner og bakterier å vokse. Dette fører til bihulebetennelse.

Årsaker til kronisk bihulebetennelse

Fordi kronisk bihulebetennelse gjelder vanligvis defekter i karosseristruktur, er det mer permanent. Noen årsaker til kronisk bihulebetennelse inkluderer astma, dehydrering, temperatur og luftfuktighet, defekte slimhinner og trange bihuler. Kjent som en merkelig septum, trange bihuler skape smertefull hevelse, noe som gjør det vanskelig å puste. Noen ganger operasjon er nødvendig for å korrigere tilstanden.

Polypper (sacs av ​​hovne vevet på grunn av allergi eller infeksjoner) kan forårsake bihulebetennelse fordi de kan hindre bihulene fra skikkelig drenering etter en infeksjon.

Bihulebetennelse kan være forårsaket av dehydrering fordi ikke får nok vann kan gjøre slimet tykkere og hindrer den fra å bevege seg gjennom bihulene.

Grunner for dårlig ånde

Grunner for dårlig ånde


Dårlig ånde, også kalt halitosis, er et betydelig problem for mange mennesker (og folk som må være rundt dem). Det er mange årsaker til dårlig ånde. Noen er ganske rett frem, mens andre krever betydelig innsats for å rette opp.

Munntørrhet

Visse medikamenter kan bidra til tørr munn. Når munningen mangler spytt, er det vanlig å ha dårlig ånde. Bakterier ansvarlig for dårlig ånde kan elimineres ved spytt. Medisiner som kan bidra til tørr munn inkludere noen antihistamin, blodtrykk medisiner, antidepressiva og forkjølelsesmidler.

Foods

Visse matvarer føre til dårlig ånde. Matvarer som har mye syre, som for eksempel løk, hvitløk, krydret mat og kaffe, er gjerningsmennene. Også, kan matvarer som meieribaserte eller har høyt sukkerinnhold også føre til dårlig ånde. Når matvarene ikke spyles skikkelig fra munnen, kan dårlig ånde være et resultat.

Hulrom & Plakk

Dårlig ånde kan være et resultat av plakk, hulrom eller tannkjøttsykdom. Dårlig ånde stammer ofte fra mat råtner i mellom tennene eller i hulrom, noe som etterlater seg en lukt. Urene munn fra folk som ikke pusser tennene eller kanskje ikke børste dem riktig vil også føre til dårlig ånde.

Cigarettes & Alcohol

Folk som røyker sigaretter og de som drikker alkohol vil ofte ha dårlig ånde fordi begge handlinger føre til en reduksjon i spytt.

Medisinske problemer

Dårlig ånde kan være forårsaket av visse medisinske problemer. Infeksjoner i lunger, nese, bronkitt, bihulebetennelse og postnasal drypp alle føre til dårlig ånde. Det er andre helsemessige lidelser i lever, nyrer og diabetes som kan være årsaken til dårlig ånde.

Om sinus maxillaris sykdom

Om sinus maxillaris sykdom


Bihuler - hull i skallen din og ansiktsknokler som er foret med membraner som hemmelige slim - bidra til å hindre irritanter og allergener fra inhaleres inn i luftveiene. Sinus maxillaris sykdommer (også kalt maxillaris bihulebetennelse eller bare bihulebetennelse) er den vanligste av alle bihulebetennelse på grunn av sin beliggenhet og struktur. Likevel er relativt enkelt å behandle når du gjenkjenne symptomer sinus maxillaris sykdom.

Sinus maxillaris

Sinus maxillaris sykdom er en infeksjon som påvirker sinus maxillaris hulrom, en av de fire sinus hulrom i hodet ditt. Det er den største av sinus hulrom. Det er også den mest sårbare for smitte på grunn av sin beliggenhet og drenering mønster. Sinus maxillaris hulrom er funnet under øynene, på hver side av nesen. Slim fra sinus maxillaris avløp oppover til nesehulen og dermed drenerer best når du lener deg framover med hodet ned.

Årsaker

Din sinus maxillaris kan bli syk eller infisert på grunn av en blokkering i ostium, den åpning som slim renner fra sinus maxillaris. Hvis du har en infisert tann i nærheten av området, kan bakterier eller sopp finne sin vei gjennom tilkobling av munnen og nesehulen, ned til sinus maxillaris området. En vanlig forkjølelse eller dine vanlige allergier kan sette deg i fare for denne typen bihulebetennelse.

Symptomer

Det er flere tegn på en sinus maxillaris sykdom. Nesetetthet er en vanlig en, som er en hodepine eller feber. Nasal utslipp øker også når du har sinus maxillaris sykdom, selv ned på baksiden av halsen. Du kan også oppleve postnasal drypp eller overdreven nese når du vipper hodet fremover. I tillegg kan sinus maxillaris sykdom manifesterer seg som smerte eller ømhet i nærheten av sinus hulrom rundt kinnene eller kjevene, eller tann smerte.

Behandling

Anti-inflammatoriske medisiner og decongestants er den vanligste måten å behandle sinus maxillaris sykdom. Din helsepersonell kan også råde deg til å bruke en varm komprimere på området for å avlaste buildup eller blokkering. For mer alvorlige tilfeller kan din heia omsorgsperson fjerne buildup eller blokkering gjennom nasal vanning med en sprøyte med varmt saltvann. For worst-case scenario, kan du kreve oral kirurgi, men dette er svært sjelden.

Forebygging

Hindre sinus maxillaris sykdom ved å styrke immunforsvaret. Et balansert kosthold og fitness rutine gjør underverker for å hjelpe deg å bekjempe eventuelle infeksjoner, inkludert alle typer bihulebetennelse. Du bør også begrense eksponering for miljømessige allergener eller personer med smittsom forkjølelse eller influensa. Også utøve god munnhygiene for å hindre eventuelle infeksjoner i munnen spre seg til din sinus maxillaris. Puss tennene minst to ganger om dagen og bruke en antibakteriell munnvann.

Årsaker til langvarig kontinuerlig tørr hoste

GERD

En ofte oversett årsak til en vedvarende tørr hoste er gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). GERD skjer når syre i magen kommer inn i spiserøret, og til og med opp i halsen området. En grunn til denne årsaken er oversett er fordi mange ganger, pasienter sover når syre i spiserøret. Imidlertid er effekten oppleves på dagtid. Esophageal og irritasjon i halsen er forårsaket av kontakt med syre, noe som fører til heshet og vedvarende tørr hoste.

ACE-hemmere

Angiotensin-converting-enzym (ACE) hemmere er en gruppe legemidler som brukes til å behandle høyt blodtrykk. Disse typer narkotika har en beryktet historie for å forårsake folk til å ha tørr hoste. Grunnen til at dette skjer er fordi ACE-hemmere føre til at kroppen til å øke sin produksjon av bradykinin, et polypeptid som danner blodplasma globuli, som bygger seg opp i brystet, forårsaker en tørr hoste.

Postnasal Drenering

Når du har en allergisk reaksjon, går kroppens immunsystem i overdrive, gjør alt den kan for å fjerne det den oppfatter som fremmede inntrengere. I løpet av denne prosessen, kan du oppleve kløende øyne, hevelse og rennende nese. Når slimet fra dine nesehulen lekker inn i baksiden av halsen, er det kjent som postnasal drypp. Dette kan samle seg i lungene, bygge seg opp og forårsake en produktiv hoste. En produktiv hoste er forskjellig fra en tørrhoste i den forstand at det er vått, og genererer slim. Men postnasal drypp ikke alltid resultere i en produktiv hoste. Det noen ganger resulterer i en tørrhoste. Det er en vanlig feil å utelukke postnasal drypp som årsak for en tørr hoste, så hvis du opplever både symptomer, sjekk med legen din for å se om de er tilkoblet.

Hvordan Beat Rebound Congestion

Hvordan Beat Rebound Congestion


Nesetetthet rammer millioner av amerikanere hvert år, og er svært vanskelig å bekjempe. Mens ingen permanent kur finnes for å lindre tett nese, kan man i stedet ta medisiner og tiltak for å redusere symptomer og dempe virkningene av nesetetthet. Rebound lunger er definert som unormal hevelse og utvidelse i neseslimhinnen kjertler og passasjer. Denne alvorlige formen for lunger blokker nesegangene, som begrenser luftstrømmen og forårsaker ekstremt ubehag til sine ofre.

Hvordan Beat Rebound Congestion

Bruk medisinske slimhinneavsvellende midler til å tørke opp bihulene og hindre postnasal drypp, noe som fører til en sår hals. Vær forsiktig så du ikke overdrive nesespray, noe som kan forverre rebound blodansamlinger. Over tid disse rebound blodansamlinger vil bare svare på det bestemte nesespray, forårsaker avhengighet.

Puss nesen forsiktig når det trengs. Ikke blokker ett nesebor mens blåser, og ikke blåse hardt eller makt.

•  Hold luften i hjemmet ditt fuktig ved hjelp av en kjølig tåke luftfukter i stedet for en varm luft luftfukter. En kjølig tåke luftfukter vil holde nesen og nesegangene tørker ut.

Drikk varme væsker ofte som varm te, eller spise varm suppe. Dette vil holde nesegangene tørker opp og la flimmerhårene i nesen for å jobbe raskere, som vil utrydde slim enklere.

Hint

  • Konsultere legen din om hva medisiner er best for returen, og tett nese. Unngå overusing antihistaminer, som kan være vanedannende.

Rettsmidler for Sinus Lukt

Du tror kanskje det er et tilfelle av dårlig ånde, men det merkelig lukt som kommer fra nesen kan være et tilfelle av bihulebetennelse. Ifølge Medhelp.org, er bihulebetennelse betennelse i slimhinnene som linjen din lomme hulrom. Hvis legen din har diagnostisert deg med denne sykdom, vil han sannsynligvis foreskrive en antibiotika og selv nesedråper. Det finnes også midler du kan prøve hjemme for å bli kvitt den lukten.

Bihulebetennelse

Med en sykdom som for eksempel sinusitt, kan betennelse være på grunn av en allergi, en infeksjon eller eksponering for irriterende for eksempel forurensning. Dine symptomer kan omfatte press i området av bihulene, hodepine, tett nese sammen med lukt som kommer fra din nese, sår hals, postnasal drypp og gul eller grønn nasal drenering.

Hjem Rettsmidler

Ifølge mothernature.com, hvis du har bihulebetennelse du bør stå i dusjen to ganger om dagen for å løsne opp slim av inhalering av damp. Pass på at vannet i dusjen er varmt nok til å tåke opp speilet. Du kan også prøve lener seg over en gryte med dampende varmt vann med et håndkle drapert over hodet.

Kjøre en luftfukter i hjemmet er også nyttig, da dette vil holde nesegangene tørker ut. Legen din kan forskrive et antihistamin som Sudafed å hjelpe tynne ut postnasal drypp. En nasal vask kan også bidra til å fjerne slim og bakterier fra nesen. Prøver å spyle neseborene fra sekret med saltvann. Du kan også lage din egen flukt med 1 ts. av bordsalt, to kopper varmt vann og en klype natron. Hvis du vil bruke disse dråpene, hell denne blandingen i en liten skvett flaske og bøye hodet bakover. Sprute i ett nesebor, blåse nesen, og deretter gjenta med det andre neseboret.

Når det kommer til kosthold, kan fettinnholdet i enkelte meieriprodukter faktisk tykkere slim som blokkerer nesen. Prøv å ikke spise meieriprodukter i løpet av denne tiden, eller velge de med mindre fett. Pass på å drikke mye vann for å hjelpe tynne ut slimet.

Hvis nese lukten vedvarer, kontakt lege.