Digidexo.com

blodsukker 5.3 vs 7.7

Hvordan vite om du har høyt blodsukker

Har du tisser ofte, har overdreven tørst eller uforklarlig vekttap? Hvis du opplever noen av disse symptomene, eller du er bekymret for blodsukkeret, kan du teste blodsukkeret hjemme ved hjelp av en glukosemåler, eller ved å besøke legen din for en blodsukkermåling. Testing blodsukkeret hjemme med en glukosemåler er raskt og enkelt, og gir resultater i løpet av sekunder.

Hvordan vite om du har høyt blodsukker

•  Vask hendene grundig med såpe og vann, og tørk dem med et rent, tørt håndkle. Dette sikrer at det ikke er noe på hendene som kan forurense blodsukker test.

Velg en ny lancette og ta den ut av emballasjen. Sett lancette inn blodprøvetakeren.

Kontroller teststrimler for å være sikker på at de er innenfor sin utløpsdato. Fjern en stripe og sette det inn i glucometer med blodprøvetaking enden vendt ut.

Velg en testside og rengjør den grundig med en alkoholserviett. La alkohol tørke grundig før testing.

Plasser blodprøvetakeren på testing nettstedet og utslipp enheten. Plasser blodprøvetakeren til side.

6 Vent en liten dråpe blod å strømme fra testområdet. Du må kanskje massere området litt for å oppmuntre blodstrøm.

•  Plasser blodprøvetaking enden av strimmelen på testområdet og la den absorbere nødvendig blodprøve for testing. De fleste meter piper når de har samlet nok av en prøve for testing.

Sjekk din målerens skjerm for et resultat. De fleste glucometers nå gi en lesning i løpet av sekunder. En fastende blodsukker lesing over 100 regnes som en høy lesing, og en fastende blodsukkerverdi over 125 kan være en indikator på diabetes. Hvis du tester etter et måltid, snakk med legen din for å finne et mål blodsukker lesing for å hjelpe deg å identifisere hvis blodsukkeret er høyt.

Hint

  • Hvis du mener at du har høyt blodsukker, eller blodsukker resultatene er i høy området, bør du rådføre deg med lege for behandling anbefalinger eller ytterligere testing.

Betyr Cinnamon Fix lavt blodsukker?

Betyr Cinnamon Fix lavt blodsukker?


Markedsførere av urte kosttilskudd ofte vagt se "glukose balanse" i merking kanel kosttilskudd. Som med alle urte kosttilskudd, være forsiktige og ta notat av vitenskapelige studier før de bestemmer seg for å bruke denne høyt elskede krydder som noe mer enn en smakstilsetning.

Diabetes kontroll

Det er viktig å merke seg at studier av effekten av kanel på blodsukkeret fokusere på personer med diabetes - ikke mennesker hvis glukosenivået er lavt. Hypoglykemi (lavt blodsukker) kan være en forløper for senere utvikling av diabetes eller en komplikasjon av diabetes, men kanel er effekter på blodsukkeret - så sant noen effekter virkelig eksisterer - ikke sies å heve lave blodsukkeret inn i en sunn rekkevidde. Effekten - fortsatt studert - er å muligens lavere glukosenivå, ikke øke dem.

Tidlige studier

En tidlig studie, godkjent av American Diabetes Association i 2003, testet 60 personer med diabetes, noe som gir dem daglige doser på opptil 6 g kanel i 40 dager. Den type av kanel brukes for undersøkelsen var Cinnamomum aromaticum, også kalt cassia eller kinesisk kanel.

"Resultatene fra denne studien viser at inntak av 1, 3, eller 6 g av kanel per dag reduserer serum glukose, triglyserider, LDL-kolesterol og total kolesterol i mennesker med type 2-diabetes, og foreslår at inkludering av kanel i dietten personer med type 2-diabetes vil redusere risikofaktorer knyttet til diabetes og hjerte-og karsykdommer, "konkluderte forskerne.

Senere studier

Oppfølgingsstudier gitt blandede resultater. Mens noen studier indikerer bruken av Cassia kanel er effektive i å senke blodglukose og bedre lipid nivåer, ikke alle studier har vist de samme resultater. For eksempel, i april 2006-utgaven av Journal of Nutrition, publisert av American Society for ernæring, siterer en studie av forskere i Nederland som viser ingen forbedring blant postmenopausale kvinner med diabetes.

"Vi konkluderer med at kanel tilskudd ikke ... ikke forbedre hele kroppen insulin sensitivitet eller oral glukose toleranse og ikke modulere blod lipid profil hos postmenopausale pasienter med type 2 diabetes," skrev forskerne i denne studien. "Mer forskning på de foreslåtte helsemessige fordeler av kanel tilskudd er hjemlet før helsepåstander bør gjøres."

Mer Doubt

Januar 2008-utgaven av bladet "Diabetes Care", utgitt av American Diabetes Association, siterer en studie, "Effekt av kanel på glukosekontroll og lipidparametere."

"Cinnamon synes ikke å forbedre A1C, FBG, eller lipidparametrene hos pasienter med type 1 eller type 2 diabetes," artikkelen statene. "Cinnamon evne til å forebygge diabetes hos pasienter med pre-diabetes og de med høy risiko er ukjent."

Sikkerhet

Selv om noen nytte av kanel er ennå ikke bevist hinsides spørsmålet, er det sannsynlig trygt for folk flest å legge kanel som kosttilskudd.

Ifølge WebMD, kan kanel samhandle med diabetes medisiner, forårsaker blodsukkeret til å slippe for langt, så tar mer enn 6 g per dag er trolig ikke en god idé. (En teskje er 4,75 g.) Være på vakt for tegn på hypoglykemi, og ikke bruke kanel i mer enn 40 dager om gangen, anbefaler WebMD.

Kumarin, et kjemisk stoff som finnes i Cassia kanel, kan provosere leversykdom hos personer som er følsomme for kjemiske eller forverre eksisterende leversykdom. Personer med leversykdom skal ikke bruke store mengder kanel.

Siden ikke nok er kjent om kanel og graviditet eller amming, anbefaler WebMD unngå dens bruk i disse tider.

Hvordan behandle et lavt blodsukker

Hypoglykemi er en tilstand som oppstår når det er for mye insulin og ikke nok glukose (sukker) i blodet. Denne tilstanden er mest vanlig hos diabetikere, spesielt de som tar insulin. Dårlige matvaner, vanstyre av diabetes medisiner og alkoholforbruk kan føre til hypoglykemi hos en diabetiker. Når blodglukosenivået blir for lavt, til kroppens frigjør adrenalin i et forsøk på å få reservere forsyninger av glukose inn i systemet. Dette utslippet av adrenalin kan forårsake rystelser, irritabilitet og hjertebank. Andre symptomer er tap av koordinasjon, tap av motoriske ferdigheter, tap av bevissthet, svimmelhet, slapphet, hodepine, forvirring og beslag. Behandling av akutt hypoglykemi er veldig enkelt, men må overvåkes nøye. Les videre for å lære hvordan man skal behandle et lavt blodsukkernivå.

Hvordan behandle et lavt blodsukker

Bruke blodsukker test kit, sjekk blodsukker nivåer. Dersom måleren viser et blodglukosenivå under 70 mg / dl, er det for lavt.

spise eller drikke noe med høyt sukkerinnhold, for eksempel godteri, kake frosting, fruktjuice, vanlig brus (ingenting diett), 1 ss. av rent sukker eller gelé eller tre glukosetabletter.

Vent 15 til 20 minutter og test blodsukkeret igjen.

Hvis blodsukkernivået er fortsatt for lavt, gjenta trinn 2.

Hvis personen er sløv eller bevisstløs, bør glykogen gis gjennom injeksjon. Vet at 10 til 15 minutter etter å ha fått injeksjonen bør personen viser signifikante tegn på forbedring. Dette inkluderer oppvåkning, hvis de hadde vært sløv eller bevisstløs. På dette punktet, administrere sukker muntlig og kontakte helsepersonell.

Gjør en avtale med legen for å diskutere anfall av hypoglykemi og hvordan du best kontroll eller hindre dem.

Hint

  • Invester i en medisinsk varsle armbånd som indikerer en diabetiker tilstand slik at en diagnose kan enkelt gjøres bør forvirring eller tap av bevissthet oppstår.
  • Bær en blodsukker test kit og en sukkerholdig element til enhver tid.
  • Utdanne familie, venner, kollegaer, omsorgspersoner og lærere om symptomene på hypoglykemi, når man skal administrere sukker muntlig, når man skal gi en glykogen injeksjon, og når du skal søke akutt hjelp.
  • Grunnleggende endringer i livsstil kan redusere antallet og hyppigheten av hypoglykemiske episoder. Foreslåtte endringer er langsiktig måltid planlegging, nøye planlegging av perioder med trening og hvordan de sammenfaller med måltider, til kommunikasjon med helsepersonell om medisiner typer og dosering, og god journalføring av anfall av hypoglykemi å fastslå årsakene.
  • Forsøk aldri å gi sukker muntlig til noen som er søvnig eller bevisstløs. Dette kan være svært farlig.
  • Riktig og streng styring av diabetes medisiner er obligatorisk for effektiv kontroll av blodsukkeret. Riktig behandling og kontroll av hypoglykemi er nødvendig fordi, selv om det sjelden, kan alvorlige tilfeller være dødelig.
  • Alkoholforbruk kan bidra til hypoglykemi. Diabetikere bør begrense alkoholinntaket.
  • Enkelte medisiner, inkludert de som brukes til å behandle hjertesykdommer og høyt blodtrykk, kan maskere symptomene på lavt blodsukker.
  • I noen tilfeller av hypoglykemi, spesielt hos personer tar insulin, sykehusinnleggelse kan noen ganger være nødvendig. Glucagons kan administreres intravenøst.

Hva er årsakene og symptomer på lavt blodsukker?

Lavt blodsukker er referert til av leger som hypoglykemi, som er en treatable tilstand hvis du nøye administrere maten du spiser og når du spiser dem. Symptomene på lavt blodsukker kan utvikle seg raskt uten forvarsel, og kan være forårsaket av kosthold og visse medisinske tilstander. Vurdere denne informasjonen fra Mayo Clinic og American Diabetes Association om symptomer og årsaker til lavt blodsukker.

Nevrologiske symptomer

Hvis blodsukkeret blir for lavt, kan du oppleve nevrologiske symptomer som forvirring, angst, uvanlig oppførsel, dobbel eller tåkesyn og beslag.

Hjerte Symptomer

Lavt blodsukker kan føre til at du har en rask hjerterytme, lavt blodtrykk eller tap av bevissthet om blodsukkeret holder seg lav for lenge.

Økt appetitt

Appetitten og tørst kan øke når blodsukkeret blir lavt, og du kan kreve godteri, frukt og brød eller pasta, som er mat med store mengder sukker.

Medisiner

Medisiner som stort gjør av insulin, metformin, og kinin kan føre til lavt blodsukker.

Alkohol

Hvis du drikker alkohol på tom mage, kan blodsukkeret holde seg lav på grunn av virkningene av alkohol på leveren din evne til å frigjøre glukose (sukker).

Fordøyelsessykdommer

Forstyrrelser i fordøyelsessystemet, inkludert bukspyttkjertelen svulster, toksisk hepatitt, nyresykdom, feilernæring og komplikasjoner fra vekttap surgeries kan føre til lavt blodsukker.

Hormon Disorders

Hvis du har forstyrrelser i hypofysen, binyrene eller skjoldbruskkjertelen, kan du ha hormonmangler som forårsaker lavt blodsukker.

Forhøyet blodsukker hos barn

Forhøyet blodsukker hos barn, også kjent som hyperglykemi, skjer når glukose akkumuleres i blodet forårsaker blodglukosenivået til å være for høyt. Ifølge Dr. Steven Dowshen av Nemours Foundation, er forhøyet blodsukker og hyperglykemi hos barn "kjennemerket til diabetes" og oppstår når barnekropper er i stand til å lage insulin, også kjent som Type 1 diabetes, eller når kroppen ikke klarer å svare til insulin på riktig måte, er kjent som Type 2 diabetes.

Identifikasjon

Ifølge Dr. Dowshen, kan barn med forhøyet blodsukkernivå symptomer slik som hyppig vannlating forårsaket fra nyrene forsøk på å skylle kroppen av overflødig glukose, sammen med en ekstrem tørste som et resultat av overskytende urinering. Barn med forhøyet blodsukker kan også oppleve en økning i appetitt ennå gå ned i vekt på grunn av kroppens nedbryting av muskel og lagret fett for å gi drivstoff og energi for cellene som mangler insulin for å behandle glukose for energi. Barn kan også føle ekstrem tretthet på grunn av deres kroppens manglende evne til å bruke glukose riktig for energi.

Behandling

Behandling av forhøyet blodsukker hos barn omfatter behandling av den underliggende årsak til økningen i glukosenivå. Mulige behandlinger kan omfatte å sikre at barnet ditt får riktig dosering mengde insulin, sjekke ditt barns blodsukkernivået jevnlig, justere insulininntak basert på ditt barns kosthold, som arbeider med en registrert kostholdsekspert for å lage eller justere barnets daglige måltid planer, planlegging daglig mosjon for barnet ditt, overvåking barnets stressnivå, som arbeider med barnelege i tider med sykdom å overvåke blodsukkeret og sjekke at all ekstra bruk av medikamenter ikke fremmer forhøyede blodsukkernivået.

Betraktninger

Dr. Dowshen advarer foreldre som vedvarende perioder med forhøyede blodsukkernivået hos barn kan føre til diabetisk ketoacidose eller DKA. Diabetisk ketoacidose kan føre til symptomer som tretthet, overdreven tørste og vannlating, dehydrering og tørr munn. Alvorlige diabetisk ketoacidose symptomer kan være kvalme, oppkast, magesmerter, rask og / eller dyp pust, fruktig ånde, forvirring eller bevisstløshet også kjent som en "diabetisk koma." Snakk med din barnelege om hjemme urinprøver som overvåker ketonnivå å diagnostisere diabetisk ketoacidose og overvåke symptomene for å hindre alvorlige komplikasjoner. Blodsukkermålere kan også være tilgjengelig med keton overvåking alternativer.

Forebygging / løsning

Behandling av forhøyede blodsukkernivået hos barn, eller hyperglykemi, er riktig det beste virkemidlet for å riktig håndtere sine symptomer og hindre utvikling av DKA. Følg barnets foreskrevet diabetes forvaltningsplanen og sørge for at barnet ditt tar insulin og diabetes medisiner som foreskrevet. Overvåke blodsukkeret regelmessig og ketonnivå når indikeres og følger foreskrevet måltid planer og egnede mekling justeringer hvis endringer i måltider er laget.

Advarsel

Hvis du mistenker at barnet ditt begynner å lide av DKA som følge av vedvarende forhøyet blodsukkernivå, søke legehjelp umiddelbart. Dr. Dowshen anbefaler at alle voksne familiemedlemmer og alle dine barns skole personale og omsorgspersoner bør vite om risikoen ved DKA som følge av vedvarende forhøyet blodsukkernivå og når du skal kontakte krisepersonell for medisinsk assistanse. Han anbefaler også at foreldre lærer barna sine å bruke noen form for medisinsk identifikasjon for eksempel en kjede, armbånd eller tilbake-pack sjarm for å gi relevant medisinsk og informasjon om nødtelefon.

Lavt blodsukker hos babyer

Ifølge Barnas Hospital of Boston, om lag to av 1000 nyfødte babyer har lavt blodsukker. Det er visse faktorer som øker barnets risiko for å utvikle lavt blodsukker. Men kan noen baby være i fare hvis hans blod sukker er ikke normalt. Barnesykehuset i Boston sier at lavt blodsukker hos babyer ikke kan forebygges i noen tilfeller, så det er viktig at du være proaktiv ved å overvåke babyens helse.

Fakta

Lavt blodsukker, eller hypoglykemi, er en tilstand hvor det er en mangel på glukose i kroppen avledet fra matvarer. Glukose brukes som energi, og i babyer, er avgjørende for hjernefunksjonen. Premature babyer og de med en hypoglycemic mor har en økt risiko for å utvikle lavt blodsukker.

Årsaker

Lavt blodsukker hos babyer er et resultat av lave nivåer av glukose i leveren eller blodet. Noen babyer er født med tilstanden skyldes manglende eller næring fra moren inne i livmoren, leversykdom, eller en mor med ubehandlet hypoglykemi.

Symptomer

Barnesykehuset i Philadelphia sier at symptomene på hypoglykemi i babyer kan være vanskelig å oppdage, fordi de kan være lik de andre forhåndseksisterende betingelser eller normale aktiviteter. Disse symptomene er apnea (uregelmessig pustemønster), blå farging av huden, hypotermi, jitteriness, mangel på kropps tone, slapphet, dårlig fôring, kramper, tretthet, overdreven sult, rask puls, rask puls og forvirring.

Forebygging / løsning

Hvis du har mistanke om eventuelle symptomer på lavt blodsukker i babyen, se barnelege for en blodprøve og diagnose. Dersom legen bekrefter at hypoglykemi er til stede, vil hun foreskrive glukose behandlinger. Mengden av behandling varierer, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen, babyens alder, og babyens generelle helse og toleranse for medisiner. Når under behandling, følge nøye med barnets blodsukkernivået og sørge for at hun blir testet regelmessig.

Advarsel

Normale blodsukkernivået er avgjørende i babyer, fordi glukose er den viktigste kilden til hjernen energi på dette stadiet i livet. Lavt blodsukker nivåer i babyer kan føre til hjerneskader og beslag. Comas kan også forekomme i alvorlige eller langvarige tilfeller av lavt blodsukker. Hvis du mistenker at barnet ditt har hypoglykemi, ringe legen din umiddelbart.

Hva er lavt blodsukker?

Hva er lavt blodsukker?


Lavt blodsukker er en betingelse for å ha lavere enn normalt nivå av sukker i sirkulerende blod. Også kjent som hypoglykemi, har lavt blodsukker er en patologisk tilstand som har milde til alvorlige effekter. Overvåking blodsukkernivået og opprettholde et sunt kosthold kan forebygge lavt blodsukker under 60 mg / dL.

Identifikasjon

Under normale forhold, er kroppen i stand til å opprettholde normale blodsukkernivået. Lavt blodsukker, men er forårsaket av flere faktorer. Det er forårsaket av inntak av en økt mengde insulin og andre medisiner. Alkohol er kjent for å senke blodsukkernivået. Hoppe over et måltid eller spise tilstrekkelig vil også lavere blodsukkernivået.
Infeksjoner, adrenal funksjonsfeil, kreft, lever-eller nyresvikt, eller en svulst som produserer insulin er flere årsaker til hypoglykemi. Lavt blodsukker er et svært vanlig symptom hos pasienter med diabetes mellitus. Det kan skje fra en ubalanse i sine medisiner program, samt fra deres gratis kosthold og treningsprogrammer.

Betydning

Når blodet faller under 60 mg / dL, kan personen oppleve flere fysiologiske endringer, som for eksempel hodepine, humørsvingninger, problemer med synet, takykardi eller hurtig puls, og sult. Farlige nivåer av lavt blodsukker produserer de mer alvorlige symptomer på atferdsendringer, forvirring og til og med kramper eller bevisstløshet. Eventuelle endringer forårsaket av lavt blodsukker kommando øyeblikkelig legehjelp.

Forebygging / løsning

Lavt blodsukker kan unngås når vernetiltakene er på plass. Den første øyeblikk at eventuelle symptom oppstår, ta opp blodsukkeret umiddelbart. Vær spesielt nøye med å kontrollere blodsukkeret flere ganger om dagen. Også holde på hånden umiddelbare mat kilder til sukker for å bekjempe et anfall av lavt blodsukker når den oppstår. Husk at lavt blodsukkernivå kan også være forårsaket av visse medisiner. Betale hensyn til din egen kropp, og ta kontakt med legen din når du blir bekymret for sukker nivåer. Andre kan gi støtte ved å være bevisst på lavt blodsukker er tegn og symptomer.

Betraktninger

Hvis du er i faresonen for lavt blodsukker, bør noen nær deg bli opplært i å håndtere en glukagon nødssituasjon kit. Glukagon er et medikament foreskrevet av leger, som stimulerer umiddelbar løslatelse av sukker fra leveren. Skulle en nødsituasjon forekomst av lavt blodsukker skje, ring 911 og umiddelbart administrere en nødsituasjon glukagon kit med hjelp av en utdannet person. Snakk med din lege om hvordan du skaffer en glukagon nødssituasjon kit.

Advarsel

Lavt blodsukker forekommer oftere hos kvinner, og det rammer hovedsakelig eldre voksne. Tidlig oppdagelse og en rask behandlingsrespons resulterer vanligvis i en god prognose. Tvert imot, kan ubehandlet hypoglykemi forårsake alvorlige skader på nervesystemet og til og med føre til døden.

Lavt blodsukker Informasjon

Lavt blodsukker Informasjon


Lavt blodsukker (hypoglykemi) forekommer hos personer som ikke har diabetes, så vel som de som gjør. Flere år siden, mange mennesker hevdet de led av hypoglykemi. Som et resultat av legene prøvde å ignorere lidelse og fjerne sin eksistens. Nylig, leger innser at selv om ikke alle hevder å ha hypoglykemi faktisk har det, det er mange mennesker som har problemer med å håndtere raffinert sukker, som de opplever vanlige symptomer til diabetikere.

Identifikasjon

Også kjent som lavt blodsukker, er hypoglykemi når blodsukkeret faller under normalt nivå. Glukose, laget hovedsakelig fra karbohydrater, er kroppens viktigste kilde til energi, det er gjennomført til hver celle gjennom blodet. For å fungere riktig, trenger kroppen akkurat den rette mengden av glukose. Når blodsukkernivået er av og er enten for høyt eller for lavt, viser kroppen visse symptomer på en hypoglykemi angrep.

Symptomer

Blek og svett hud er et symptom på lavt blodsukker. Det er på grunn av de høye nivåer av adrenalin som kroppen utgivelser å øke blodsukkeret til å forebygge hypoglykemi. Angst, hjertebank og skjelvinger er andre symptomer. Hodepine, uklart eller dobbelt syn, tretthet og ekstrem sult kan oppstå på grunn av mangel på glukose nå hjernen, orgel lider mest fra lavt blodsukker. Beslag, kan forvirring og tap av bevissthet skje i de verste tilfeller av utilstrekkelig glukose strømmer til hjernen.

Typer

Hypoglykemi er enten diabetiker relatert eller ikke koblet til diabetes. For folk som ikke har diabetes, kan to typer hypoglykemi oppstå med symptomer i begge typer som ligner på diabetesrelatert hypoglykemi. Reaktiv hypoglykemi eller postprandial (etter middagen) hypoglykemi skjer om to til fire timer etter å ha spist et høyt karbohydratrikt måltid. Fasting hypoglykemi (postabsorptive hypoglykemi) forekommer på tom mage, og kan være forårsaket av ulike årsaker, for eksempel hormonmangel, leversykdom, arvelighet, enzym eller insulinproduserende svulster.

Behandling for diabetikere

Hvis det er mulig, kontrollere blodsukkernivået og spise eller drikke noe for å heve nivået raskt. For eksempel bære hard candy (5 til 6 stykker) med deg til enhver tid, i tillegg til små fruktjuicer eller glukosetabletter. Sjekk blodsukkeret 15 til 20 minutter senere, og hvis det er fortsatt for lavt spise mer harde drops før det er 70 mg / dL (milligram per desiliter). Deretter, når du får med legen din, beskrive episoder slik at han kan avgjøre hva som utløste angrepene og justere diabetes behandling plan.

Behandling for ikke-diabetikere

Hvis pasienten ikke har en historie med diabetes, vanligvis leger forsøker å fastsette vilkårene for angrepet, etterfulgt ved å ta blodprøver og gjennomføre en fysisk undersøkelse på pasienten. Ofte er det på grunn av dårlig ernæring eller faste. Faktisk, mange mennesker har lavt blodsukker uvitende. Men hvis symptomene vedvarer, folk som lider av det bør søke ytterligere legehjelp for å avdekke de opprinnelige årsakene til sykdommen.

Forebygging / løsning

Diabetikere bør regelmessig sjekke blodsukkeret, spesielt før du kjører en bil. Å spise hyppige små måltider og gjennomføring akutt snacks er en god sikkerhetsforanstaltning. Folk som ikke har diabetes bør spise godt balanserte måltider med nok protein, mat med høyt fiber, hele korn matvarer, frukt og grønnsaker, unngå høyt sukker matvarer. Konsekvent trening er også et godt forebyggende tiltak.

Misoppfatninger og advarsler

Mange er skeptiske til å ta insulin fordi de frykter en hypoglykemi angrep. Men gjør de ikke skjønner det er insuliner som reduserer sjansene for hypoglykemi. Nøkkelen til å hindre et angrep er å lære hvordan å administrere insulin for å unngå en hendelse.
Hvis diabetiker, bære et ID-armbånd og trene familiemedlemmer og kolleger hva de skal gjøre i tilfelle et angrep. Et angrep av lavt blodsukker skjer vanligvis plutselig. Oftest det kan behandles ved å spise eller drikke noe glukose rik. Hvis ikke adressert, kan det vokse verre, forårsaker forvirring, klossethet eller besvimelse. I alvorlige tilfeller kan hypoglykemi føre til anfall, koma eller død.

Hvordan virker lavt blodsukker påvirke deg?

Hvordan virker lavt blodsukker påvirke deg?

Innledning

Når mange mennesker tenker på sukker, tenker de på de skadelige ting som for mye sukker kan føre til, slik som fedme. Men er sukker en viktig del av kostholdet ditt som hjelper kroppen til å fungere. Sukker er ansvarlig for å gjøre et viktig produkt som kalles glukose som brukes til å lage energi. Uten det, blir kroppen din sakte hypoglycemic, og hvis blodsukkernivået er fortsatt for lav for lenge, vil du ikke overleve.

Adrenalin

De første tegnene på lavt blodsukkernivå oppstår hovedsakelig på grunn av et hormon som heter adrenalin. Adrenalin er utgitt av binyrene, som ligger over nyrene. Denne utgivelsen oppstår når blodsukkeret faller under normalt og fører til økt angst, stress, skjelving og irritabilitet. Det øker også pulsen betydelig. Dette er alle begynnelsen tegn på hypoglykemi på grunn av lavt blodsukker.

Glukose deprivasjon

Hvis kroppen din er uten tilstrekkelige mengder glukose for en lengre periode, kan du oppleve hodepine, og konsentrasjonsvansker og holde fokus. Til slutt, hvis den forblir ubehandlet for lenge, glukose deprivasjon kan føre til anfall, koma og død.

Hva er årsakene til lavt blodsukker?

Som forekommer som et resultat av en ubalanse i kroppens kjemi, er lavt blodsukker erfaren når kroppens glukose er brukt opp for raskt, eller frigjøres for sakte inn i blodet. Lavt blodsukker er også opplevd når bukspyttkjertelen utgivelser for mye insulin i blodet, noe som igjen reduserer blodsukkeret i blodet. Den medisinske betegnelsen på lavt blodsukker er hypoglykemi.

Identifisere lavt blodsukker

En pasient kan bli diagnostisert som hypoglycemic da hans blodsukkeret synker lavere enn 45 mg. av glukose per desiliter av blod. I tillegg kan en pasient også bli diagnostisert som har lavt blodsukker ved å overvåke hvor raskt hennes blod sukker toppene og stuper etter å ha drukket en sukkerholdig løsning administreres av lege.

Symptomer

Viktige symptomer på lavt blodsukker inkluderer opplever svakhet eller skjelving, og følelsen forvirret eller ute av stand til å tenke rasjonelt. Ofte kan disse symptomene kan lindres ved å spise mat.

Å ha lavt blodsukker kan også føre til utallige andre symptomer som hodepine eller tretthet, indre skjelving, kronisk kalde hender og føtter, og tåkesyn.

Andre uvanlige symptomer inkluderer å være ulykkesfugl, følelsen krypende fornemmelser på huden, og å være følsom for lys og støy.

Årsaker

Hypoglykemi kan oppstå når en diabetiker glemmer å ta henne medisin eller ikke har spist nok mat. Det er imidlertid en annen type hypoglykemi kalt idiopatisk hypoglykemi som har årsaker som er ofte vanskeligere å peke ut. Denne typen hypoglykemi oppleves når en pasient har en underliggende sykdom eller tilstand annet enn diabetes som fører ham til å oppleve symptomer på lavt blodsukker. Det er mange tilstander som kan forårsake dette, inkludert leversykdom og tumor i bukspyttkjertelen.

Det er andre situasjoner som kan føre til en ellers frisk person å oppleve idiopatisk hypoglykemi. Disse inkluderer, men er ikke begrenset til, alkohol, langvarig faste og lange perioder med hard trening.

Risikofaktorer

Påvirker en av 1000 personer, er hypoglykemi ofte oppleves hos personer med diabetes. Det kan også oppleves av kvinner som er i de tidlige stadier av svangerskapet. Risikoen for å kontakte hypoglykemi er ikke spesifikke for noen bestemt alder, rase eller kjønn.

Matvalg

For å holde blodsukkeret på et moderat nivå, spise mat som økologisk kjøtt, grønnsaker og frukt, høy kvalitet proteiner, og frisk frukt og grønnsaker anbefales.

Fordi forbruker tabellen sukker vil føre blodsukkeret til raskt å pigge og deretter falle ned, ved hjelp av en naturlig kunstig søtningsmiddel som Stevia er anbefalt i stedet for sukker.
I tillegg til sukkerholdig snacks, stekt eller bearbeidet mat, pølser, pølser og kjøttpålegg bør også unngås.

Hvordan gjenkjenne og behandler lavt blodsukker

Lavt blodsukker er også kjent som hypoglykemi. Det er en tilstand som er utløst av en lavere enn normalt blodsukkernivå, og kommer med mange faresignaler. Årsaker til hypoglykemi hos diabetikere kan stamme fra medisiner eller utilstrekkelig, sent, eller hoppet over måltider, eller fråtseri i fysisk aktivitet og alkohol. Les advarselen tegn på hypoglykemi. Hvis disse tegn peker på hypoglykemi, følge en pre-planlagt behandling. Følgende informasjon vil hjelpe deg å gjenkjenne og behandle lavt blodsukker.

Hvordan gjenkjenne og behandler lavt blodsukker

symptomene på diabetisk hypoglykemi
Når noen har lavt blodsukker, kan de føle seg sulten. De kan også føle seg svak, skjelven og nervøs. En person med hypoglykemi noen ganger svetter unormalt, har søvnløshet, mangler mental klarhet, blir svimmel, har et problem med å snakke, og de kan føle seg engstelig og svak. Symptomer på lavt blodsukker kan dukke opp mens han sov i form av mareritt og anfall av gråt, rikelig svette og følelser av apati og irritabilitet.

behandling av diabetisk hypoglykemi
En blodprøve og apparatet kan brukes til å indikere om en blodglukosenivået er lavt. En lesning under 70 mg / dL kan heves ved inntak av glukosetabletter (3-4), en servering av glukose gel, 4 gram av en brus eller fruktjuice, 8 gram melk, Hard Candy (5-6 stk), eller en spiseskje sukker eller honning. Etter 15 minutter, bør blodglukosenivået kontrolleres på nytt, og fremgangsmåten bør følges igjen før en avlesning på 70 mg / dl eller høyere oppnås. Når blodsukkernivået er hevet, bør et lite mat skal spises til tidevannet man over til neste fullverdig måltid. For alvorlige tilfeller av lavt blodsukker hvor personen har besvimt, kan glukagon injiseres for å normalisere blodsukkernivået. En glukagon nødssituasjon kit kan fås fra en helsepersonell for dette formålet.

Symptomer på ikke-diabetikere hypoglykemi
Folk som ikke er diabetiker kan ha enten reaktiv hypoglykemi eller fastende hypoglykemi. Symptomene på disse typer lavt blodsukker matche symptomene på hypoglykemi hos diabetikere. Symptomene er en følelse av å være sulten, svetter, føler skjelven og svimmel, en følelse av å være ørhet, søvnløshet, mental forvirring, talende problemer, angst og en følelse av svakhet.

Årsaker til reaktiv og Fasting hypoglykemi
Reaktiv hypoglykemi årsaker er usikre. Årsaker som ikke anses som vanlig, men anses visst, inkluderer gastrisk kirurgi og enzymmangel. Fastende hypoglykemi årsakene er narkotika, alkohol, alvorlig sykdom, mangel på hormoner, svulster og barnesykdommer.

Forebygging
Råd fra en helsepersonell og en registrert kostholdsekspert i stor grad kan hjelpe i forebygging av hypoglykemi. Disse fagfolk kan opplyse pasienten om hvordan medisiner påvirker hypoglykemi og om hvordan du kan spise. Ytterligere råd til alkoholforbruk kan også hjelpe i forebygging av hypoglykemi.

Hvordan å regulere blodsukker hos menn

Menn bør holde blodglukosenivåer i løpet av et forholdsvis smalt område til enhver tid. Dette skjer normalt ved å spise regelmessige sunne måltider, men noen medisinske tilstander, spesielt diabetes, krever at du aktivt styre blodsukkernivået. Diabetes er en samling av metabolske forstyrrelser som resulterer i utilstrekkelig produksjon av insulin, et hormon som reduserer blodsukkernivået. Det finnes en rekke tiltak du kan ta for å heve eller senke blodsukkernivået.

Hvordan å regulere blodsukker hos menn

Mål blodsukkernivå med en hjemme test kit. Disse pakkene gjør det mulig for diabetikere å teste sitt eget blod sukker hjemme. Vanligvis vil en fjærbelastet lansett trekke en dråpe blod automatisk, som deretter plasseres på en plastlist som bestemmer mengden av glukose i blodet. Diabetikere bør teste blodsukkeret minst en gang om dagen, og en lege kan anbefale å teste flere ganger per dag.

Bestem høye blodsukkerverdier. Høyt blodsukker (hypoglykemi) er generelt ansett for å være mer enn 180 milligram glukose per desiliter blod (mg / dL) to timer etter et måltid. Dette nivået er bare en generell retningslinje og kan avvike med hver pasient.

Unn hyperglycemi ved å spise mindre måltider og å redusere mengden av sukker i kosten. Det kan også være nyttig å øke inntaket av kostfiber; aerob trening bør også senke blodsukkernivået. Diabetikere kan være nødvendig å injisere insulin for å redusere blodsukkernivået raskt.

Bestem lavt blodsukker. Lavt blodsukker (hypoglykemi) er mindre enn 90 mg / dl glukose før et måltid. Dette nivået er bare en generell retningslinje og kan avvike med hver pasient.

Unn hypoglykemi ved å spise eller annen form for enkle sukker, slik som sukkertøy, fruktjuice eller glukosetabletter. Blodsukkernivået faller mellom måltidene slik at diabetikere kan ha behov for å spise oftere enn andre mennesker. Det kan også være nødvendig å heve blodsukkernivået i en nødssituasjon ved å injisere glukagon.

Lavt blodsukker Remedy

Lavt blodsukker, også kjent som hypoglykemi, er forårsaket av en ubalanse av glukosenivåer i blodet og er motsatt av diabetes. Heldigvis finnes det flere hjem rettsmidler som vil heve lavt blodsukker.

Symptomer

Symptomer på lavt blodsukker inkluderer svetting, skjelving, kvalme, irritabilitet, hjertebank og nummenhet. I tillegg kan cravings for stivelse og søtsaker mellom måltidene indikerer lavt blodsukker. Når hypoglykemi streik, binyrene, lever og / eller hypofysen ikke fungerer ordentlig, og kan ikke behandle sukker, slik at blodsukkeret faller, symptomene øker.

Rettsmidler

Det første trinnet for å øke blodsukkeret er å innta en heaping teskje sukker. Lengre sikt behandlinger inkluderer et daglig inntak av vitamin C, E og B-komplekser, samt å spise et sunt kosthold. Anbefalte daglige doser er: 2000 til 5000 milligram av vitamin C; 1600 IE vitamin E; og 50 milligram vitamin B6.
Spise to små epler med skreller etter måltider vil bidra til å kontrollere blodsukkernivået, så vil inntak av melasse.

Det er viktig å endre kostvaner til å kontrollere lavt blodsukker og inkluderer mat som rå frø, nøtter og kokte korn. Frø og nøtter gir protein og tilberedte korn slipper sakte inn i blodstrømmen, og dermed kontrollere blod sukker for en lengre periode.
Unngå bearbeidet mat som hvitt mel, raffinert sukker, hvit pasta, brus, kaffe og kommersielt tilberedt mat som hamburgere og pommes frites.
Hjemmelaget mat laget med hvetemel, hvete pasta og hvete brød er gode alternativer, og søtpoteter er erstatninger for hvite poteter.
Spis seks til åtte små måltider om dagen i stedet for tre store måltider. Eksempler er peanut smør, kjeks og melk, epler og selleri med fruktjuice, helkorn frokostblandinger med en bit av eple og solsikke eller gresskar frø.

Tilleggsvurderinger

Mosjon og vekttap kan hjelpe kontroll blod sukker, så vel, ved å slippe stress og spenning. Likevel er det viktig å besøke en lege for regelmessige kontroller og for å holde en tett skjerm på blodsukkernivået.

Om blodsukker hos barn

Voksne og barn bruke de samme fysiske prosesser for å opprettholde blodsukkernivået. Fordi barn er mer følsomme for effektene av høye og lave nivåer, bør blodsukker hos barn overvåkes nøye.

Fakta

Hos barn, akkurat som hos voksne, nivået av sukker i blood-- glukose - reguleres av hormonet insulin, som er produsert av bukspyttkjertelen. Insulin flytter glukose fra blodet inn i cellene i kroppen, fyre opp muskler og kroppens systemer. Vanligvis denne prosessen er automatisk og balansert. I noen barn, er imidlertid prosessen avbrytes, noe som fører til blodsukkernivå som er for høyt eller for lavt. Enten ekstrem kan indikere eller forårsake helse-og atferdsproblemer.

Diabetes

Hvis et barns blod sukker øke til et farlig høyt nivå, kan det barnet har diabetes. De fleste barn med diabetes har type 1 diabetes, en autoimmun sykdom der bukspyttkjertelen produserer lite eller ingen insulin. Barn med diabetes må overvåke sine blodsukkernivået nøye, følge et balansert kosthold og ta insulin for å holde blodsukkeret på et normalt nivå. Hvis deres blod sukker bli for høy, risikerer de tåkesyn, besvimelse, koma og død.

Hypoglykemi

Hvis et barns blodsukkeret synker for lavt, vil kroppen være ute av stand til å skikkelig drivstoff selv. Denne tilstanden kalles hypoglykemi. Det kan forekomme hos barn med diabetes hvis for mye medisiner blir administrert eller hvis et måltid er savnet. Hvis et barn ikke har diabetes, da blodsukkeret kan falle på grunn av sult, en reaksjon på medisiner eller en stoffskiftesykdom som hyperinsulinism.

Behavior

Noen studier har knyttet økt blod sukker til atferdsproblemer hos barn. Mens ingen definitiv kobling mellom sukker og hyperaktivitet er funnet, kan økte sukker nivåer forårsake episoder av oppstemthet, angst og dårlig konsentrasjon. Det høye nivået av sukker i blodet fører til at kroppen for å frigjøre mer insulin. Kroppen kan overkompensere, skjønt, slippe for mye insulin, og forårsaker blod sukker for å slippe for lavt. Kroppen deretter utgivelser adrenalin å returnere blodsukkernivået til det normale. Dette kan føre til barns dårlig oppførsel, som hormonet adrenalin interesserer dem.

Betraktninger

Barn og voksne ikke håndtere brå endringer i blodsukkeret på samme måte. Barn er mer følsomme for effektene av både høye og lave blodsukkerverdier. Etter opplever høyt blodsukkernivå, barnas nivåer slipp mye lavere enn for voksne. Barn er mer påvirket av den adrenalinrush som følger lavt blodsukkernivå, så vel.

Er lavt blodsukker farlig?

Lavt blodsukker kan være livstruende hvis du har en alvorlig sykdom som diabetes eller Graves sykdom. Men noen andre plager - slik som reaktiv hypoglykemi - resultere i lavt blodsukker uten risiko for koma av død. Denne artikkelen forklarer farene ved lavt blodsukker for de mer vanlige tilstander.

Diabetes

Ifølge National Institutes of Health, kan mange diabetes medisiner føre til hypoglykemi som klorpropamid og glimepirid. Hypoglykemi kan føre til koma eller død hos pasienter med diabetes; livstruende hypoglykemi er mer vanlig i type 1 diabetes.

Postprandial reaktiv hypoglykemi

Til tross for den ubehagelige fysiske symptomer på postprandial reaktiv hypoglykemi (kvalme, frysninger, rister etc.), ikke sant reaktiv hypoglykemi ikke føre til koma eller død. Når blodsukker dråper, kroppen kompenserer ved å produsere vanligvis mer glukose i løpet av 20 minutter, unngår en livstruende tilstand.

Ketotisk ("smårollinger") Hypoglykemi

Ketotisk hypoglykemi oppstår vanligvis hos små barn opp til ti år gammel. Hvis venstre ubehandlet, kan hypoglycemic staver føre til hjerneskade.

Medfødte tilstander

WedMD sier at det er mange årsaker til medfødt hypoglykemi hos nyfødte, inkludert: et barn med en diabetiker mor, traumer eller redusert oksygen under fødselen, Beckwith-Wiedemann syndrom (en overvekst lidelse), og sjeldne genetiske tilstander. Avhengig av alvorlighetsgraden av den underliggende lidelse, hjerneskade og koma er mulige utfall for hypoglykemi.

Kreft

Hypoglykemi kan være forårsaket av en alvorlig underliggende tilstand som kreft. WebMD lister opp flere mulige hypoglykemi forårsaker kreft inkludert: leverkreft, fibrosarcoma, hepatoma, mesothelioma, og fibrosarcoma. Akutt hypoglykemi i disse tilfellene kan være livstruende.

Andre alvorlige forhold

Det er mange andre årsaker til hypoglykemi som kan være livstruende tilstander, inkludert lever og nyre lidelser. Det beste løpet av handlingen for udiagnostisert hypoglykemi er å besøke en lege omgående.

Hvordan behandler lavt blodsukker

Lavt blodsukker (hypoglykemi) er generelt definert som en glukosekonsentrasjon på mindre enn 70 milligram av sukker per desiliter av blodet (mg / dl). Denne måling skal tas like før et måltid, når blodsukkeret er på sitt laveste nivå. En blodsukkeret tatt på dette tidspunkt bør være mellom 90 og 130 mg / dl. Mild hypoglykemi kan korrigeres med enkle tiltak hjemme, men alvorlig hypoglykemi kan kreve nødtiltak i et sykehus.

Hvordan behandler lavt blodsukker

•  Spis noe som inneholder en enkel sukker. Dette er vanligvis den enkleste og raskeste måten å korrigere mild hypoglykemi. Enkle sukker er lett å bryte ned til glukose og bør raskt bli absorbert i blodet. Praktiske former av dette sukkeret omfatter harde sukkertøy og fruktsaft. Glukosetabletter trenger ikke å bli brutt ned i det hele tatt, og vil øke blodsukkeret svært raskt.

Ta mindre måltider oftere. Blodsukkeret vil normalt falle mellom måltidene, så spiser oftere kan hindre rask reduksjon av blodsukkeret. Sørg for å redusere størrelsen på hvert måltid så ditt daglige kaloriinntak ikke endres.

Konsumere mer komplekse karbohydrater (stivelse) til hvert måltid. Komplekse karbohydrater vil etter hvert bli brutt ned til glukose og bør danne grunnlaget for hvert måltid. Dette er generelt sant for alle, men er spesielt viktig hvis du har en tendens til hypoglykemi.

Administrer glukagon. En person med alvorlig hypoglykemi må kanskje ha glukagon injiseres direkte i en blodåre. Denne fremgangsmåten vil raskt øke blodsukkeret, og bør kun utføres som en nødløsning.

Gir intravenøs druesukker. En lege kan administrere druesukker å behandle ekstreme tilfeller av hypoglykemi hvor pasienten allerede har hatt et anfall eller er i koma.

Vanlig kosthold for personer med lavt blodsukker

Personer som har lavt blodsukker trenger å spise visse matvarer og eliminere eller redusere andre. Det er viktig å spise ofte for å opprettholde blodsukkernivået. Vær proaktiv om å spise, og du vil finne at du sjelden oppleve effekten av lavt blodsukker.

Sukker

En viktig endring som skal gjøres til et hypoglykemisk diett er å redusere eller eliminere sukker. Sukker, spesielt raffinert sukker (tror junk food og hvitt brød), utløser kroppens insulin respons og fører til et fall i blodsukkeret.

Hvis du spiser sukker, sørg for at det er bare en liten mengde og er ledsaget av fett eller protein. Protein og fett redusere kroppens reaksjon på sukkeret. Protein er et bedre valg av de to, og kilder til protein vanligvis inneholder litt fett.

Komplekse karbohydrater

I stedet for å spise raffinert sukker og junk food, spise komplekse karbohydrater. Dette er matvarer som poteter, brun ris og hele korn. Frukt gjør utløse en insulin respons, så pass på å spise den med en kilde til protein for å hjelpe begrense dukkert i blodsukkeret.

Protein

Det er viktig å spise mer protein og færre karbohydrater enn den gjennomsnittlige person. Gode ​​kilder til protein er magert kjøtt, fisk, bønner, lav-fett meieriprodukter, egg, nøtter og frø. String ost gjør en god matbit og gir litt protein. Det er ideelt å inkludere noen kilde til protein til hvert måltid eller mellommåltid.

Spis ofte hele dagen, ca hver tredje time. Pass på at du spiser i løpet av noen få minutter av å våkne opp, eller vil du oppleve en krasj i blodsukkeret fordi det har vært timer siden du spiste sist. Spise ofte bidrar til å holde blodsukkeret jevnt. Du trenger ikke å spise store måltider hver gang. Du sannsynligvis vil ønske å spise fire eller fem mindre måltider og noen snacks hele dagen.

Ha alltid med snacks med deg som kjeks og ost eller peanøttsmør eller nøtter. Disse tingene trenger ikke å være nedkjølt og ikke tar opp mye plass, slik at de er praktiske. Du bør også holde noe med deg som er høy i sukker (for eksempel en candy bar) for å spise i tilfelle du opplever lavt blodsukker. Det er viktig å få blodsukkeret sikkerhetskopiere raskt i tilfelle en krasj.

Andre ting du bør unngå

Du bør unngå sigaretter og begrense alkohol. Vær spesielt forsiktig med å konsumere fruktige blandede drinker, da de inneholder svært høye mengder sukker. Du kan oppleve sterkere følelser av beruselse når du drikker og har lavt blodsukker.

Ikke drikk fruktjuice. Fruktjuice er svært høy i sukker og har ingen protein for å oppveie effekten av sukkeret. Det samme gjelder for vanlige brus og søt te; disse vil raskt utløse en krasj i blodsukkeret.

Vurdere å konsultere en ernæringsfysiolog eller registrert kostholdsekspert for å lage et måltid plan for deg. Dette vil bidra til å eliminere eventuelle misforståelser som du måtte ha om hva du skal spise, hvor mye og hvor ofte.

Hva er behandlingen for lavt blodsukker?

Hva er behandlingen for lavt blodsukker?


Lavt blodsukker oppstår vanligvis hos personer med diabetes, men ikke alltid. Det er andre årsaker til lavt blodsukker hos personer som ikke er diabetiker, som inkluderer for mye alkohol, visse sykdommer, medisiner eller metabolsk dysfunksjon. Avhengig av hvor lavt sukkernivået er, kan lider oppleve alt fra kvalme og nervøsitet til forvirring, tåkesyn og problemer med å gå, selv anfall eller koma. Lavt blodsukker er oppdaget av en fysisk undersøkelse og blodprøver. Din tidligere medisinsk historie er også tatt hensyn til.

Snacks

Når du begynner å føle symptomer på lavt blodsukker, for eksempel sult og kvalme, ørhet, ustøhet eller forvirring eller andre symptomer, spise eller drikke mat som inneholder sukker. Dette kan være alt fra en soft drink (ikke-diett), fruktjuice, rosiner, godteri, kjeks eller melk. Glukosetabletter er også tilgjengelig. Disse matvarer vil angi blodet alt fra fem til femten minutter. Du bør bære matvarer med deg som bidrar til å øke blodsukkeret.

Injeksjoner og skjermer

Glukagon injeksjoner gis til folk som lider med svært lave blodsukkernivåer, eller alvorlig hypoglykemi. De med type 1 diabetes er mer sannsynlig at dette alvorlig lavt nivå av blodglukose. Glukagon injeksjoner vil bringe blodsukkeret tilbake til det normale. En glukagon nødssituasjon kit kan bare foreskrives av en lege som kan også utdanne venner, familie eller andre mennesker som vil være i nær kontakt med diabetiker å bli undervist i hvordan å gi injeksjonen.

Glukose skjermer brukes til å sjekke ditt eget blod sukker. Du må få en dråpe blod ved hjelp av en liten lansett enhet i fingertuppen eller underarmen. Bloddråpen overføres til en strimmel og plassert i glukose skjerm, som deretter analyserer blodet og gi deg blodsukkernivået.

Trening

Trening kan senke blodsukkernivået, men nivåene bør sjekkes før trening som noe fysisk aktivitet kan gjøre nivåene for lavt. For å unngå dette, kan legen din foreslå en matbit eller en justering i medisiner samt sjekke nivåer oftere. Modifikasjoner til ditt aktivitetsnivå og hvor mye tid du har trent må kanskje gjøres av legen din.

Oppdage Årsak

Når du har blitt diagnostisert med lavt blodsukker, er det best å se om det er noen endringer i livsstil som du kan gjøre. Noen ganger er det situasjoner som har ført til lavt blodsukker diagnose. Legen kan anbefale å endre din diett eller medisiner. Du kan unngå fremtidige problemer ved å gjøre noen endringer i livsstil.

Mat som hjelper til med lavt blodsukker

Mat som hjelper til med lavt blodsukker


Hvis du har en tendens til å lide av lavt blodsukker, kalt hypoglykemi, være forberedt til enhver tid fordi lavt blodsukker kan føre til svakhet, svimmelhet og med tap av bevissthet.

Å være forberedt betyr at du har noe lett tilgjengelig å spise som kan heve og stabilisere blodsukkeret.

Fakta

Når blodsukkeret ditt er lavt, bør du spise mat som er omfattet av komplekse karbohydrater. Komplekse karbohydrater er absorbert på lavere hastighet enn enkle karbohydrater. Den langsomme absorpsjonen bidrar til å stabilisere deg blodsukkeret uten en skarp topp i blodsukkernivået ditt.

Karbohydrater

Matvarer som inneholder komplekse karbohydrater inneholder grønnsaker, korn, frukt brød og pasta.

Matvarer som inneholder enkle karbohydrater kaker, kjeks kaker og paier.

Høye Fibers

Konsumere mer fiberrik mat. Når du spiser mat med høyt fiber, er karbohydrater du forbrukes absorberes saktere. Noen matvarer med høyt fiber inkluderer hvete, brokkoli, kål, poteter, gulrøtter og epler.

Drikkevarer

Unngå å drikke alkohol, for alkohol kan føre til at blodsukkeret til å slippe. Du bør også prøve å unngå mat og drikke som inneholder koffein.

Det er bedre å spise frukt i stedet for å drikke en fruktdrikk med sukker.

Annet

Noen krise ting du kan spise eller drikke som vil hjelpe med lavt blodsukker er biter av hard candy (fem eller seks stykker), 5 til 6 oz. av vanlige ikke-diett brus, 1 ss. av gelé eller sukker eller tre glukosetabletter.

Glukosetabletter er tilgjengelige uten resept på de fleste apotek.

Hva å spise når du har lavt blodsukker

Hypoglykemi er nært forbundet med diabetes, men ifølge Native rettsmidler, signaliserer lavt blodsukker en mangel på viktige vitaminer, mineraler, aminosyrer og essensielle fettsyrer. Å gjøre de nødvendige diett endringer for å behandle hypoglykemi er ganske enkel. Ifølge reaktiv hypoglykemi, for å lykkes administrere lavt blodsukker krever å velge de beste mat å spise og når du skal spise disse matvarene.

Diet

Lavt blodsukker setter kroppen i en svekket tilstand fordi kroppen krever glukose for energi. Mat rik på vitamin C, E og B-kompleks forbedre sukker og karbohydrat toleranse å normal sukker metabolismen slik at kroppen har den nødvendige energien den trenger for å fungere skikkelig.

Ifølge Mayo Clinic, kan spise små måltider hver to til tre timer i løpet av dagen bidra til å opprettholde normale blodsukkernivået. New Medicine antyder spise høy-protein matvarer som laks, kylling, makrell, frukt, grønnsaker, nøtter, bønner og belgfrukter som kan stabilisere blodsukkernivået. Snacking mellom måltidene kan hjelpe administrere blodsukkernivået. Prøv snacking på nøtter og frø som gresskar og solsikkefrø. Du kan også drikke fersk melk, kulturmelk eller fruktjuice med de planlagte måltider.

Mat-Med.com antyder unngå raffinert og bearbeidet mat som hvitt sukker, hvitt mel og produkter laget ved hjelp av slike matvarer. Reduser mengden salt og sitrusfrukter du spiser. I stedet spiser epler, bær, fersken og ananas. De beste grønnsakene å spise inkluderer aubergine, asparges, rødbeter, gulrøtter, agurker, salat, erter, spinat og tomater.

Emergency Foods

Hvis du lider av lavt blodsukker, foreslår reaktiv hypoglykemi bærer disse "krise matvarer" Når du er borte fra huset, for eksempel 8 biter av livreddere godteri, 2 ss rosiner, 7 små gumdrops, fruktjuice eller vanlig brus. Du bør holde en tilførsel av disse matvarene i bilen i vesken eller lommer og på kontoret.

Hvis du opplever et angrep hjemme, andre matvarer som bidrar til å øke blodsukkeret inkluderer en kopp fettfri melk, 1 ss honning eller sirup og 2 ss av jam. Glukose tabletter er anvendbare for å lindre et lavt blodsukker-angrep, samt.

Reaktiv hypoglykemi sier disse matvarene er gunstig for å stabilisere blodsukkernivået. Bare spise disse matvarene når du trenger å spise dem. Hvis spise riktig ikke forbedrer din lavt blodsukker, så gå til legen din. Lavt blodsukker kan kobles til andre helseproblemer.