Digidexo.com

add symptomer

Ting å gjøre for å stoppe ADD Symptomer

Voksne og barn som lider av ADD, eller ADHD, kampen for å overvinne en rekke ulike symptomer. Disse utfordringene inkluderer manglende evne til å fokusere, problemer med å uttrykke sterke følelser, alvorlig mangel på organisasjon og et overskudd av energi. Flere metoder kan implementeres for å minimalisere symptomene på ADD.

Kosthold og trening

Kosthold og mosjon regime kan påvirke ADD symptomer. For eksempel, hvis du unngår sukker-fylt mat og drikke du kan være i stand til å minimere overaktiv, nervøs energi. Velg et utvalg av sunn mat, inkludert stivelse, frukt og grønnsaker. Øvelse på jevnlig basis. Trening hjelper deg å eliminere ekstra energi som kan distrahere deg, og forbedrer din langsiktige helse. Ved å kombinere disse to tilnærmingene kan hjelpe deg å håndtere hyperaktivitet. Trening har også en positiv effekt på humøret svinger vanlig hos de med ADD.

Sleep

Det er viktig at du etablere en vanlig søvn tidsplan når du har ADD. Når du ikke får nok hvile du igjen trøtt og verkende. Med tap av søvn, ADD lider har enda mer av en utfordring når du prøver å konsentrere seg om aktiviteter og ansvar. Personer med ADD bør ha minst syv til åtte timer søvn hver natt. I tillegg bør du opprettholde et vanlig seng tid. Hvis du kan få kroppen inn i en rytme, vil du sove bedre og mer regelmessig.

Praksiser og ritualer

En måte å hjelpe fokus og være mer produktiv når du har ADD er å etablere ritualer og praksis som hjelper deg å holde i øyeblikket. Bruk de fargekodede lister eller la påminnelser til deg selv for å holde deg på timeplanen, for eksempel. Kjøp en kalender. Komme i vane med å fylle ut informasjon på den regelmessig. Sjekk kalenderen hver morgen for å minne deg selv hva du har å gjøre for dagen. Oppdag måter som du kan bo på oppgaven og fokuserte også. Bruk personlige ritualer, som for eksempel å arrangere regninger etter dato eller å holde en journal for viktige hendelser.

Slik Cure ADD Symptomer Naturligvis

Mens det er ingen kur for ADD eller ADHD, det finnes behandlinger som kan redusere eller til og med kurere ADD symptomer uten bivirkninger for noen mennesker. Ved hjelp av naturlige behandlinger for å kurere ADHD symptomer kan tillate deg å unngå bivirkninger av farmasøytiske medisiner inkludert vekttap eller gevinst, søvnforstyrrelser og til og med hallusinasjoner. Mange av disse naturlige behandlinger for ADD er trygt for både barn og voksne, og kan brukes sammen med farmasøytiske medisiner hvis det er nødvendig.

Bruksanvisning

•  Start med diett. Endringer i kostholdet kan forbedre eller kur ADD symptomer naturlig for noen mennesker. Diett alternativer som har vært vellykket inkludere Feingold diett som eliminerer tilsetningsstoffer, konserveringsmidler og mat fargestoffer; en glutenfri, kasein-fri diett eliminere både hvete og melkeprodukter; og dietter som unngår bestemte matallergier. Holde en matdagbok kan tillate deg å gjenkjenne sammenhenger mellom atferd og matinntak.

Øvelse minst en time om dagen. En hel time med intens aktivitet kan gi mange mennesker med ADD med økt fokus og konsentrasjon. Eksperimentere med å trene om morgenen eller kvelden for å se hva som fungerer best.

Ta en god kvalitet Omega-3-tilskudd. Fiskeolje er den vanligste kilde for omega-3 fettsyrer. Disse kritiske komponenter hjernen bygge er en av de mest vellykkede behandlinger for ADD og kan også kurere ADD symptomer naturlig i noen mennesker. Besøk en veldrevet helsekostbutikk og be om merke anbefalinger.

Drikk kaffen din. Koffein er et naturlig forekommende stimulerende og kan være beroligende og avslappende for personer med ADD. Unngå koffein alternativer som inneholder mye sukker eller kunstige søtstoffer. Svart kaffe eller te er gode valg, som er over-the-counter koffein tabletter.

Få tilstrekkelig hvile. Søvnvansker ofte går hånd i hånd med ADD og ADHD. Mens medisiner kan behandle disse problemene, kan noen naturlige kosttilskudd også være nyttig. Melatonin kan hjelpe noen mennesker med en god natts søvn og er viden betraktet som sikre. Et naturlig kalsium og magnesium supplement kan også hjelpe med søvnforstyrrelser og kan kurere ADD symptomer, inkludert rastløshet.

Tips og advarsler

  • Mens hvile, mosjon og et sunt kosthold er passende for alle, ikke oppsøke lege før du gjør brå kosttilskudd eller endringer i livsstil.

ADD symptomer hos unge voksne

ADD symptomer hos unge voksne


En vanlig misforståelse er at ADD, eller Attention Deficit Disorder, er en tilstand som bare rammer barn; Dette er imidlertid ikke tilfelle. Symptomene på ADD fortsette inn i voksen alder hos opptil 50 prosent av personer med barndommen ADD, ifølge American Academy for leger. ADD har en rekke symptomer; en person kan få alle eller bare noen få av dem. Identifisere symptomene er det første skrittet for å forstå tilstanden.

Konsentrasjon

Unge voksne med ADD kan finne det svært vanskelig å konsentrere seg i lengre tid. Dette kan være frustrerende, spesielt fordi det kan føre til å være glemsom og utsikt oppgaver. Fattige lytteferdigheter ofte bety å bryte bort mid-samtale eller vises uinteressert. Dette kan føre til problemer, ikke bare hjemme, men også i skole og arbeidsliv. Mange unge mennesker som lider med ADD har en historie med skole og sysselsettingsproblemer ifølge Mayo klinikken.

Hyper Focus

Hyper fokus er det stikk motsatte av dårlig konsentrasjon, hvor en person blir så oppslukt av noe, er det vanskelig å bryte det fokuset. Emner av interesse eller givende oppgaver er mer sannsynlig å utløse hyper fokus. Dette symptomet er faktisk en måte å takle distraksjon, ifølge HelpGuide nettside. Hyper fokus kan være så sterk at den unge voksne mister alle spor av tid til det punktet av å glemme andre oppgaver eller fullføre dem sent. Dette er ett symptom som kan føre til unge voksne til å føle seg som om de er underachieving i skole eller arbeidsliv.

Organisatoriske ferdigheter

En ung voksen med symptomer på ADD vil ha problemer med organisering samt forvalte tiden effektivt. Dårlige organisatoriske ferdigheter kan gjøre det en kamp for å huske viktige avtaler og oppgaver. Den unge voksne kan også miste eller forlegge elementer regelmessig, for eksempel regninger, timekort og til og med eiendeler. Personer med ADD har en tendens til å sette ting av, levere oppgaver i sent på skolen eller ikke fullføre noe som en del av deres arbeid. Punktligheten kan også være et problem, med den unge synes det er vanskelig å få til viktige avtaler i tide eller i det hele tatt.

Atferdsvansker

Unge voksne med ADD har en tendens til å slite med sine følelser; de kan ikke være i stand til å kontrollere sinne eller ofte vises opphisset. En ung voksen med kan være vanskelig på seg selv og frustrert med henne ADD symptomer, til det punktet at hun føler på en ulempe i forhold til hennes jevnaldrende. ADD lider generelt har lav selvfølelse; Dette er hovedsakelig på grunn av usikre. Deres manglende evne til å håndtere visse situasjoner kan føre til irritabilitet og humørsvingninger fører til frustrerte utbrudd. De kan ha en eksplosiv temperament og vil mer enn sannsynlig være lett irritert. Disse symptomene kan være grunnen til at ADD lider generelt kamp for å opprettholde relasjoner, ofte vises uncaring og selv voldelig.

Om ADD symptomer hos kvinner

ADD symptomer hos kvinner kan ofte gjøre en kvinne synes uorganisert, rotete, eller selvopptatte. Det er ikke uvanlig for en kvinne med ADD å gjøre det til voksenlivet uten å bli diagnostisert. Fordi ADD mangler hyperaktivitet ADHD, er det mindre forstyrrende i et klasserom miljø og ikke så lett plukket opp av foreldre og lærere. Kvinner med ADD kan finne hverdagen frustrerende og overveldende.

Problemer Fokusering

Kvinne med ADD har ofte problemer med å fokusere på en oppgave for en lengre periode.

Uorden

Kvinne med ADD har ofte problemer med å organisere sine hjem og arbeidsmiljø. De skaper ofte hauger å prøve og skape organisasjon.

Overfølsomhet

Kvinne med ADD er ofte overfølsom for støy, berøring og lukt. Fylte steder kan være overveldende.

Sedvanlig Lateness

Kvinner med ADD har ofte en dårlig følelse av tid som ofte gjør dem sent til arbeid og andre arrangementer.

Lav selvfølelse

Symptomene på ADD ofte resultere i et mønster av feil som kan føre til lav selvfølelse i kvinne med ADD som går tilbake til barndommen.

Problemer med å slutt Prosjekter

Kvinner med ADD ofte ta på seg for mye og ikke klarer å fullføre prosjekter fordi de er overveldet og har dårlige organisatoriske ferdigheter.

Hyper-Fokusering

Attention Deficit Disorder er vanligvis forbundet med en mangel på oppmerksomhet, men kvinner med ADD har muligheten til hyper-fokus på prosjekter som de er interessert i med fantastiske resultater. Den kreative hjernen til en kvinne med ADD kan hjelpe henne utføre oppgaver på en unik måte.

ADD Symptomer i første klasse

ADD Symptomer i første klasse


Alle barn i første klasse er urolig eller rastløs i sine seter til tider. Et barn med ADD viser symptomer på uoppmerksomhet, hyperaktivitet og impulsivitet i de fleste situasjoner, for eksempel på skolen og hjemme, og mens du spiller med andre barn. Barn som bare av og til opplever symptomer som uro og dagdrømmer mest sannsynlig ikke har ADD.

Uoppmerksomhet

Uoppmerksomme barn kan være vanskelig å diagnostisere i første klasse. De kan skifte fra aktivitet til aktivitet, og har problemer med å være på oppgaven. Uoppmerksomhet fører også barn til å gå glipp av instruksjoner og detaljer om sine leksjoner. ADD barn kan bare være i stand til å fokusere på oppgaver som er hyggelig. Selv om dette kan virke vanlig i første-klassinger, de med ADD er uoppmerksom i større grad enn andre barn på samme alder. Barn med ADD kanskje ikke synes å være å betale oppmerksomhet når de blir snakket til, og kan ofte miste elementer.

Impulsivitet

Impulsiv atferd i ADD barn inkluderer viser utålmodighet når du venter på en tur i et spill. De kan også plumper ut uttalelser i timene, avbryter andre som snakker og uttrykke seg uten hensyn til konsekvenser. Raserianfall og følelsesmessige utbrudd er andre eksempler på impulsiv atferd hos barn med ADD.

Hyperaktivitet

Et barn med ADD kan finne det vanskelig å delta i rolig lek og spill. Ikke alle barn med ADD vise alle symptomer på nøyaktig samme måte. Et barn kan være uoppmerksom uten hyperaktivitet eller vise hyperaktivitet uten impulsivitet. Kombinasjonen av symptomer er individuell for barnet med uorden. Hyperaktivitet symptomer inkluderer manglende evne til å sitte stille, uro og konstant bevegelse. En ADD barn kan stadig riste henne beinet eller bank føttene på gulvet når du prøver å sitte stille.

ADD symptomer hos et barn

ADD eller ADHD, er en tilstand som rammer både voksne og barn. Symptomene vil vanligvis vises før barnet er sju år gammel og diagnose vil foregå på omtrent samme tid. Det er en tilstand som gjør det vanskelig for barnet å kontrollere sin atferd, og kan også påvirke hans evne til å fokusere og ta hensyn. Hvis barnet ditt viser kun noen få symptomer av og til, sjansene er det er normal barndom atferd. På den annen side, hvis han viser et flertall av symptomer i nesten enhver situasjon i hjemmet, på skolen og i lek, kan det være lurt å vurdere å ha ham undersøkt av en lege.

Betydning

Symptomene på ADD er kategorisert på tre måter: uoppmerksomhet, hyperaktivitet og impulsivitet. Hver av disse tre kategoriene har sitt eget sett av symptomer. Et barn trenger ikke å vise symptomer fra alle tre kategorier å ha eller bli diagnostisert med ADD. Faktisk kan mange barn bare være uoppmerksom mens andre er hyperaktive. Men fordi ADD har vært assosiert med hyperaktivitet, barn som viser en manglende evne til å fokusere eller dårlig dømmekraft og impulsiv atferd blir ofte oversett og gå uten diagnose. Det er viktig for foreldre å vite hva alle symptomene på denne tilstanden er slik at de kan søke behandling for sine barn, uansett hvilken form for ADD de lider av.

Symptomer på Uoppmerksomhet

Oftest et barn med ADD vil ha muligheten til å betale oppmerksomhet når hun gjør noe hun er interessert i, men hvis hun anser emnet kjedelig eller det er en repeterende oppgave, vil hun stille det ut raskt. Barn med ADD har en tendens til å ikke gi nok oppmerksomhet til hva de gjør, noe som resulterer i ufullførte oppgaver eller oppgaver som har trinn mangler. Organisasjonen er et annet problem for barn med ADD. De har problemer med å organisere sin tid og skolearbeidet, og er også lett distrahert når noe skjer rundt dem.

Symptomer på hyperaktivitet

Hyperaktivitet er den mest åpenbare tegn på ADD i et barn. Selv om de fleste barn er naturlig aktive barn med ADD synes å være i konstant bevegelse. De kan forsøke å gjøre mange aktiviteter på en gang og flytte fra den ene aktiviteten til den neste uten å stoppe. Selv om det er vanskelig for dem å sitte stille, hvis de blir tvunget til, kan det hende at en eller flere deler av kroppene deres er fortsatt i bevegelse. De kan tappe sine fingre eller hopp sine ben. Uansett hva, vil noen del av kroppen være i bevegelse.

Symptomer på Impulsivitet

Symptomene på impulsivitet som et barn med ADD skjermer kan skape kaos med sin sans for selvkontroll. Disse symptomene kan føre til andre rundt ham for å vise ham som å være uhøflig, rare eller trengende. Han kan ha en tendens til å avbryte når andre snakker og gjøre frekk observasjoner om andre rundt ham uten å tenke. Han kan be ekstremt personlige spørsmål uten å gi det en ny tanke eller innser at de tar feil. Barn med ADD er også tilbøyelig til anfall av humørsvingninger og kan overreagere følelsesmessig til situasjoner.

Misforståelse

Det er noen misoppfatninger om barn med ADD og hvordan tilstanden påvirker dem. Kanskje en av de største misforståelsene er at barnet vil vokse tilstanden. Egentlig ADD vil ofte fortsette inn i voksen alder. Dette er grunnen til at det er viktig for foreldre å søke behandling for sitt barn for å hjelpe henne lære å håndtere sine symptomer. En annen misforståelse er at den eneste måten å behandle ADD er ved hjelp av medisiner. Selv om medisiner er den vanligste formen for behandling, kan det ikke alltid være den beste behandling for barnet ditt. Andre behandlinger som kosthold modifikasjon, atferdsterapi, en sterk støtte system på både skole og hjem og mosjon kan være like effektive.

Om ADD symptomer hos barn

ADD, eller Attention Deficit Disorder, er en tilstand som kan forstyrre et barns utdanning, sosialisering og daglige aktiviteter. Barn med ADD vise et bredt spekter av symptomer; noen er mer opplagte enn andre. Hvis et barn viser symptomer på ADD, er det best å søke råd fra helsepersonell.

Impulsivitet

Et barn med ADD har svært dårlig impulskontroll. Dette inkluderer å forstyrre andre og gjør usikre valg som å løpe ut i veien.

Uoppmerksomhet

Uoppmerksomhet er en av de mest vanlige og merkbare symptomer på ADD. Barnet vil ha problemer med å fokusere på oppgaver i lengre perioder av gangen, blir lei lett eller ofte dagdrømme.

Distraherbarhet

ADD barn blir lett distrahert av ytre stimuli eller selv hans egne tanker. Dette gjør det vanskelig for barnet å fullføre oppgaver.

Disorganisering

Et barn med ADD vil ha problemer med å få og bor organisert. Dette sammenfaller med barnets manglende evne til å holde på oppgaven.

Moodiness

Et barn med ADD kan fremvise ekstreme følelser. De kan være altfor sensitiv, krevende eller lite samarbeidsvillig.

Hyperaktivitet

Hyperaktivitet kan være et symptom på ADD, som også kalles ADHD, Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Disse barna snakker ofte, flytte eller fidget hele tiden.

ADD Symptomer og Hvordan få hjelp

Som en barndom utviklingsforstyrrelse, er ADHD (ADD) anslått av Center for Disease Control å påvirke fra 3 til 7 prosent av barn i USA Symptomer på ADD inkluderer uoppmerksomhet, rastløshet, manglende evne til å fokusere eller konsentrere seg, og hyperaktivitet. Disse symptomene kan påvirke barnets evne til å fungere i sosiale og klasserom. Siden det ikke er noen medisinsk test for ADD, er observasjon av atferd den eneste måten å stille en diagnose.

Symptomer

Symptomene på ADD vil variere fra person til person. De kan inneholde en manglende evne til å konsentrere seg og fokusere, noe som gjør det vanskelig å fullføre oppgaver. Uoppmerksom oppførsel, slik som å være lett distrahert eller miste fokus på en samtale, er også et tegn. Vanskeligheter med organisering og oppfølging med oppgaver kan også være tegn på ADD.

Hyperaktivitet og impulsivitet er også symptomer på ADD. Disse kan sees i en slik oppførsel som nonstop snakker, vanskeligheter med rolige aktiviteter, og overdreven bevegelse, som løping eller fikle. Pasienten kan ha problemer med å vente hans eller hennes tur eller kan rope ut svarene på et upassende tidspunkt. Disse atferd kan føre til forstyrrelser i slike innstillinger som et klasserom.

Diagnose

Diagnosen ADD innebærer å observere pasienten i både kliniske og hverdags innstillinger, for eksempel hjemme eller i klasserommet. For en positiv diagnose, må symptomene har vært til stede i seks måneder eller mer i to eller flere innstillinger og må ha vært til stede før fylte 7, og andre lidelser må utelukkes.

Pasienten må oppvise seks eller flere tegn på enten uoppmerksomhet eller hyperaktivitet og impulsive for en positiv diagnose for å bli gjort. Symptomene må være forstyrrende og ikke passende for pasientens utviklingsstadiet. Basert på antallet av symptomer og den måte på hvilken de er vist, kan en pasient blir diagnostisert med en av flere typer ADD.

Behandlinger

Siden ADD er en nevrologisk forstyrrelse, behandling er ikke begrenset til medikamenter, selv om det er en mulighet. Atferds strategier kan bli lært opp til foreldrene til et barn berørt av ADD, og ​​skoler kan også implementere disse strategiene for å hjelpe et barn utføre.

Medisiner som behandler ADD faller inn i to kategorier: stimulanter og ikke-stimulanter. Stimulerende midler som metylfenidat, også kjent som Ritalin, er mye brukt til å behandle ADD. Ikke-sentralstimulerende midler ble godkjent for behandling av ADD i 2003; i dag, er det eneste godkjente ikke-stimulerende midler stoffet atomoksetin, også kjent som Strattera.

Adferdsterapi kan anvendes for å gi en følelse av stabilitet. Opprette en husholdning rutine, for eksempel, gjør barnet til å vite hva du kan forvente, og når du kan forvente det, minske behovet for fullstendig konsentrasjon om oppgaver. Kombinert med effektiv disiplin og foreldreopplæring, har atferdsterapi vist seg å være en vellykket ADD behandling.

På samme måte, klasserom involvering bruker også etablering av rutine, som å lage en lekser system eller mappe. Disse strategiene er kombinert med positiv forsterkning og rådgiver eller psykolog engasjement for å skape et godt miljø for barn som har ADD.

Herbal Behandling for Adult ADD symptomer

ADD ble betraktet som en lidelse som bare rammet barn, men nye studier viser at voksne lider av ADD også. Symptomene, inkludert fikle og rastløshet, er mild til alvorlig. Voksne som lider av ADD ble trolig feildiagnostisert som barn. ADD ikke bare utvikle over natten, heller ikke forsvinner det når en person når voksen alder. Selv om atferd og vaner kan læres som en person blir eldre, symptomer, impulser og distraksjoner er alltid der. Enkelte naturmidler kan bidra til å lindre symptomene på ADD hos voksne.

Advarsel

Urtemedisiner bør behandles med samme forsiktighet som andre medisiner. Administrere aldri en urte supplement til en person uten først å konsultere lege. Bruk av naturlige urter kan samhandle med over-the-counter eller reseptbelagte medisiner med alvorlige eller livstruende konsekvenser. Som med alle medisinske regime, spør en lege for spesifikke råd om bruk av urte kosttilskudd.

Nettles

Nettles er en stor kilde til B-kompleks vitaminer. B-vitaminer forbedre hukommelsen. Irritabilitet, forvirring og depresjon er tegn på et vitamin B-mangel. Dette er vanlige symptomer hos personer som lider av ADD.

Chickweed

Chickweed er høy i jern. Personer som lider av ADD trenger jern i kosten for å avlaste den tåkete følelse. Mangel på jern også påvirker dopamin-nivåer i hjernen. Lave dopamin nivåer har vært knyttet til ADD og ADHD.

Kamille

Personer med lave nivåer av magnesium er mer utsatt for hyperaktivitet. Angstnivået er høyt når magnesium nivået er lavt. Tilsetning av kamille til dietten øker de nivåer av magnesium i kroppen.

Red Raspberry Leaves

Bladene på den røde bringebær planten inneholder kalsium. Kalsium virker som et beroligende middel. Dette er gunstig for folk som lider av ADD fordi de er utsatt for angst angrep.

Ginseng

Effekten av ginseng på kroppen er mange. Denne urten har en annen kilde til B-kompleks vitaminer. Det hjelper også lindre trøtthet og stress, to symptomer på ADD.

ADD Symptomer hos Boys

Gutter er mer sannsynlig å ha ADD eller ADHD enn jenter med 4 prosent. Det er 4,5 millioner barn med ADD eller ADHD, ifølge Center for Disease Control and Prevention. Og det er mer utbredt i ikke-spanske, engelsktalende gutter og gutter som lever under fattigdomsgrensen - i jenter inntekt ikke gjøre en forskjell.

Attention Deficit

The American Psychiatric Association utviklet kriteriet for å diagnostisere ADD / ADHD. Det inkluderer atferd som har vært til stede i 6 måneder. Listen inkluderer ni symptomer - seks av de ni må være til stede. Gutten vil ha en adferd som inkluderer en mangel på oppmerksomhet på detaljer og vil gjøre slurvefeil i sitt skolearbeid. Han har problemer med å holde aktiviteter organisert eller lytte når snakket med, ofte blir distrahert. Han kan være glemsk med dag-til-dag-aktiviteter og ikke klarer å følge instruksjonene. Han vil unngå ting han misliker eksempel konsentrere seg om skolearbeid eller ting som krever mental anstrengelse. Han opprettholde oppmerksomheten om oppgaver eller spille på at han kan ha startet.

Hyperaktivitet

Hyperaktivitet er ofte en del av ADHD lidelse, særlig hos gutter. Som i de oppmerksomhet underskudd kriteriene, er ni atferd gitt og seks må være oppfylt som har vært til stede i mer enn 6 måneder. Disse atferd er også impulsive som vanligvis er de største årsakene til avbrudd i klasserommet. Gutter vil snakke for mye og hoppe ut av setene uten grunn. De er urolig med hendene, alltid i bevegelse eller de er rastløse i sine seter. Det er vanskelig for disse barna å gjøre rolige og avslappende oppgaver. Du kan ofte finne gutten kjører eller klatring. Han er alltid på farten.

Impulsiv atferd

Gutter med ADHD kan vise impulsiv atferd som inkluderer problemer med å vente på sin tur. De vil hoppe ut av linjen på skolen eller på filmen og kjøre til fronten. De kan ikke vente på tur til å snakke, ofte butting i samtaler. Hyppige utbrudd er vanlig i en gutt med impulsiv atferd. Han har ingen kontroll i tråd stille.

Typer

Det er tre typer av ADD / ADHD basert på en 6 måneders periode utstilt atferd. Den kombinerte typen ADHD omfatter oppmerksomhetssvikt og hyperaktivitet. Hovedsakelig uoppmerksom barn utvise oppmerksomhet underskudd bare - og ikke impulisve eller hyperaktiv atferd. Hovedsakelig hyperaktiv-impulsiv lidelse utstillinger hyperaktivitet, men ikke oppmerksomhet underskudd.

Årsak

Det er ikke klart hva som forårsaker ADD / ADHD og hvorfor gutter er mer utsatt for sykdommen. The Center for Disease Control and Prevention rapporterer at lav fødselsvekt og arvelighet er mulige årsaker. Hjerneskanning viser at gutter med ADD / ADHD viser en økt hjerneaktivitet i to områder av hjernen som styrer aktiviteten. CDC sier også mindre områder av hjernen hos gutter som har ADD / ADHD sammenlignet med gutter som ikke har sykdommen.

Hvordan identifisere ADD Symptomer

Hvordan identifisere ADD Symptomer


Barn med ADHD (ADD) utstillings uoppmerksomhet, hyperaktivitet og impulsivitet. Symptomene varierer i hvert barn - fra manglende evne til å sitte stille og være stille, til å ha faglige og sosiale vansker. Mens de fleste små barn utvise denne typen atferd, som de blir eldre de vil endre. Men for barn med ADD, ikke en slik utvikling ikke finner sted. De fleste av symptomene forbli under ungdomsårene og ofte inn i voksen alder.

Bruksanvisning

Uoppmerksom Symptomer på ADD

Observer hvis barnet lytter nøye når du snakker. Barn med ADD ofte ikke lytter når du gir dem regler å følge, eller prøve å snakke med dem direkte.

Legg merke til hvordan barnet håndterer sine oppgaver hjemme eller på skolen. Hvis barnet ditt viser kontinuerlig vanskeligheter med å organisere selv enkle oppgaver eller aktiviteter, kan det være et tegn på ADD.

Hold et øye på barnets konsentrasjon. En ADD barn vanligvis ikke kan fokusere på detaljer, og ofte gjør heedless feil i skolearbeid eller enkle plikter hjemme.

Merknad hvis barnet ditt er lett distrahert. Barn med ADD finner det vanskelig å ta hensyn når du utfører oppgaver eller selv mens du spiller. Når han gjør noe og blir forstyrret av andre ting som skjer rundt ham, kan hans oppmerksomhet lett bli viderekoblet bort fra oppgaven.

Se hvordan barnet ditt adlyder instruksjoner. Hvis barnet ditt er ute av stand til å følge enkle kommandoer og ikke fullfører vanligvis tildelt arbeid i skolen eller husarbeid hjemme, så dette kan være et tegn på ADD. Unnlatelse av å fullføre oppgaver hjemme eller på skolen, betyr ikke at barnet ikke forstår dine instruksjoner - han kan være ute av stand til å følge dem.

Overvåk barnets interesse i å håndtere mentale oppgaver. Et barn med ADD ofte hater, unngår eller nøler når du arbeider med aktiviteter som krever mental anstrengelse som skolearbeid eller lekser.

Følg nøye med hvor ofte barnet har utsikt ting. ADD barn ofte glemmer daglige aktiviteter, og vanligvis forlegge leker og ting som er avgjørende for aktiviteten i skolen (for eksempel bøker, blyanter eller skoleoppgaver).

Hyperaktive Symptomer på ADD

Legg merke til oppførselen til barnet ditt når du sitter. Et barn med ADD er ofte ikke i stand til å sitte stille og viser tegn til uro med stive bevegelser.

Observer barnets oppførsel når du er i skolen, hjemme eller andre steder. En ADD barn vil ofte forlate plassen sin i klasserommet eller i gitte situasjoner der hun blir bedt om å bli sittende.

Hold øye med barnets handlinger. De kan løpe eller klatre rundt ukontrollert og være urolig i situasjoner der slik atferd eller handling er uegnet.

Legg merke hvis barnet ditt har problemer med å være rolig og stille. Dersom barnet ditt har ADD, viser hun vanligvis tegn på å være overdrevent snakkesalig. Betyr finner hun det vanskelig å holde stemmen hennes ned? Har hun skrike selv når beskjed om å være stille.

Impulsive symptomer på ADD

Overvåk barns tålmodighet. Når det gjelder ventetid, ADD barn er ofte veldig utålmodig. De synes det er vanskelig å holde seg på plass og være klar for deres tur - de vil at det skal være dem med en gang før noen andre.

Legg merke til hvordan barnet svarer på spørsmål. Et barn med ADD utbryter ofte svar, selv før du er ferdig med å oppgi ditt spørsmål.

Observer hvordan barnet oppfører seg mot andre. Dersom barnet ditt har ADD, ofte forstyrrer han med virksomheten til andre mennesker - som stangar i samtaler at han eller forstyrre andre barneleker, selv om han ikke er en del av det.

Tips og advarsler

  • Barnet kan ha ADD hvis disse symptomene vedvarer lengre enn en 6-måneders periode og barnet er 7 år eller yngre. Symptomene må også være observert i forskjellige innstillinger som på skolen, hjemme eller en venns hus. Disse symptomene bør også vise tegn på at de er som påvirker sosiale relasjoner og prestasjoner på skolen eller med enkle hjemme-oppgaver.
  • Siden det ikke er noen måte å hindre ADD, tidlig diagnose og behandling av symptomer vil være fordelaktig for å hindre at andre problemer som er forbundet med tilstanden.

Symptomer på barndommen ADD

Oppmerksomhetssvikt-lidelse (ADD), noen ganger referert til som attention deficit hyperactivity disorder (ADHD), er en lidelse som fører til problemer med inhiberingen av spontane reaksjoner. Denne mangelen på hemninger fører til flere symptomer som kan negativt påvirke et barns liv.

Betydning

Da forblir ubehandlet, ADD symptomer kan føre til problemer hjemme og på skolen. Læring, få og beholde venner, og få ting gjort generelt er vanskelig for et barn med ubehandlet ADD.

Typer

Det finnes to hovedtyper av ADD: hyperaktive og uoppmerksomme. Disse typer føre de samme grunnleggende problemer, men varierer mye i symptomer.

Funksjoner

ADD har tre symptomer som varierer i intensitet fra barn til barn: uoppmerksomhet, hyperaktivitet og impulsivitet. Disse symptomene er ofte satt sammen, og ikke alle tre er til stede i hvert tilfelle av ADD.

Identifikasjon

Uoppmerksom-ADD fører til problemer med å følge retninger, etterbehandling prosjekter, organisering, miste ting, å bli distrahert og gjøre slurvefeil. Hyperaktiv-ADD er langt lettere å oppdage, som barna vil vanligvis være svært forstyrrende, vri og fidget hele tiden, og vil snakke overdrevet.

Time Frame

Tegn og symptomer på ADD eller ADHD vanligvis overflaten før fylte syv.

Betraktninger

Alle barn har noen symptomer på ADD. Hvis symptomene ikke eksisterer i alle situasjoner, er det sannsynligvis ikke ADD.

Symptomer på de seks typer av ADD

ADD, eller Attention Deficit Disorder, kan deles inn i seks ulike typer eller kategorier: ". Ring of Fire" Classic, uoppmerksom, overfokusert, Oral, Limbiske, og Denne artikkelen vil utforske de respektive symptomer på disse seks ulike kategorier av ADD for å hjelpe deg å bedre forstå hvordan de skiller seg fra hverandre.

Classic ADD

Classic ADD er oftere funnet hos menn enn hos kvinner. Det er preget av hyperaktivitet, uoppmerksomhet og manglende evne til å organisere arbeidsbelastning eller tidsstyring. Classic ADD er generelt tilskrives mangel på dopamin, og behandles med dopamin stimulatorer som Ritalin, Concerta eller Dexedrin.

Uoppmerksom ADD

Barn med Uoppmerksom ADD har ofte problemer med å konsentrere seg. Uoppmerksom ADD er ikke preget av hyperaktivitet, men det motsatte. Barn med Uoppmerksom ADD er ofte sløv og motvillige til å gjøre fysisk aktivitet. Uoppmerksom ADD tilskrives en mangel på dopamin og noradrenalin, og kan behandles med dopamin stimulatorer pluss L-tyrosin.

Overfokusert ADD

Barn med som overfokusert ADD ofte blir over involvert eller besatt av aktiviteten eller oppgaven. De lider ofte av angst og har problemer med å overføre fra arbeidet med en oppgave til en annen. Overfokusert ADD skyldes en ubalanse mellom nevrotransmittere serotonin, noradrenalin og dopamin, og kan behandles med antidepressiva.

Temporal ADD

De med Temporal ADD viser ofte aggressive, trassig, stridslystne atferd. De lider av dysleksi og depresjon. Temporal ADD skyldes utilstrekkelig aktivitet i i prefrontal cortex, mangel på dopamin og / eller en funksjonsfeil i tinninglappen. Temporal ADD kan behandles med dopamin stimulatorer, og hemmende nevrotransmitter aktivatorer som Tegretol.

Limbiske ADD

Limbiske ADD er preget av kronisk depresjon og negative utsikter. De med Limbiske ADD sliter med selvbildet. Limbisk ADD er forårsaket av redusert aktivitet av orbital og lateral prefrontale cortex, så vel som en mangel på dopamin og noradrenalin. Limbiske ADD kan behandles med en kombinasjon av antidepressiva, stablizers humør dopamin stimulatorer, og noradrenalin stimulatorer.

"Ring of Fire" ADD

"Ring of Fire" ADD presenterer et utvalg av alt ADD symptomer, og resulterer ofte i antisosial atferd og rusmisbruk. Årsaken er knyttet til en dysfunksjon av flere områder av hjernen, så vel som en mangel på dopamin og serotonin. Behandling omfatter dopamin stimulatorer og antipsykotiske medisiner.

Symptomer på ADD hos voksne kvinner

Fordi ADD mangler hyperaktivitet ADHD, mange kvinner med ADD gå gjennom livet uten noen gang å bli diagnostisert. Voksne kvinner er ofte diagnostisert med ADD bare etter deres barn er diagnostisert med atferdsforstyrrelse. ADD symptomer kan gjøre en voksen kvinne kommer over som selvopptatte, vimsete og ubesluttsom. Lær mer om symptomene på ADD hos voksne kvinner.

Focus Problemer

Voksne kvinner som lider av ADD har ofte problemer med å fokusere på én ting i lange perioder av gangen. De finner det også vanskelig å konsentrere seg om gjentatte eller kjedelige gjøremål som rengjøring.

Disorganisering

Binner med ADD har vanligvis problemer med å organisere sine levende og arbeidsrom. De kommer ofte over så slurvete og spredt.

Vante Tardiness

Voksne kvinner med ADD har vanligvis en veldig dårlig følelse av tid, noe som får dem til å kjøre sent på jobb, sosiale arrangementer og planlagte avtaler.

Emosjonelt Sensitive

ADD kvinner har en tendens til å være ekstremt følsomme for kritikk, følelsesmessig ladet og lett opprørt. Disse trekkene vanligvis forverres i perioder med hormonelle endringen, for eksempel PMS og overgangsalder.

Social Problems

Voksne kvinner med ADD har ofte problemer med å koble med andre på et sosialt nivå. De plumper ut ting uten å tenke, glemmer navn og har en tendens til å være stille ut når andre snakker.

Lav selvfølelse

Symptomene på ADD hos voksne kvinner vanligvis føre til et mønster av svikt, noe som fører til kvinnelige ADD lider å ha lav selvfølelse.

Medisinering for ADD hos barn

Attention Deficit Disorder (ADD) er preget av en manglende evne til å få og holde fokus på en gitt aktivitet eller oppgave. Et barn kan være veldig lett distrahert også. ADD er et resultat av en biologisk problem med nevrotransmittere i hjernen. Ifølge ADD nettsted, er den beste behandling for ADD en kombinasjon av terapi og medisiner. Flere forskjellige medisiner er for tiden foreskrevet for å kontrollere ADD symptomer.

Ritalin

Ritalin er en stimulere ofte foreskrevet til barn med ADD. Ritalin virker ved å påvirke kjemikalier i hjernen som kan utløse hyperaktivitet og det hjelper med kontroll av impulser.

Dexedrine

Dexadrine er også en stimulerer forskrives til barn med ADD. Det fungerer også ved å påvirke hjernen kjemikalier som omhandler hyperaktivitet og impulskontroll.

Adderall

Barn med ADD kan også foreskrive Adderall. Det er en amfetamin og det fungerer ved å påvirke kjemikalier i hjernen som påvirker atferd og oppmerksomhet span.

Bivirkninger av sentralstimulerende midler

Sentralstimulerende midler kan føre til rastløshet, søvnproblemer, irritabilitet, depresjon, nedsatt appetitt, svimmelhet, hodepine, racing hjerteslag, tics og urolig mage. I sjeldne tilfeller kan sentralstimulerende midler forårsake død hos personer med underliggende hjerteproblemer.

Strattera

Strattera er en ikke-stimulere. Strattera virker ved å øke noradrenalin, et kjemisk stoff i hjernen. Virkningene av Strattera vare i opptil 24 timer, som er lengre enn de stimulerer medikamentene som er nevnt ovenfor. Strattera hjelper også med depresjon. Strattera kan ha følgende bivirkninger: hodepine, magesmerter, søvnighet, svimmelhet, kvalme og irritabilitet.

Wellbutrin

Wellbutrin er et antidepressivum som noen ganger foreskrevet for de med både ADD og depresjon. Bivirkninger av Wellbutrin kan inkludere munntørrhet, svimmelhet, forstoppelse, irritabilitet, hodepine, kvalme, svetting, søvnproblemer og skjelvinger.

Hjelp for ADD Kids

Hjelp for ADD Kids

Ifølge Dr. Russell Barkley, en spesialist på oppmerksomhet-underskudd uorden, inneholder et klasserom med 30 mellom ett og tre barn med sykdommen. ADD påvirker et barns evne til å konsentrere seg og kan føre til hyperaktivitet, langsomme følelsesmessige utvikling og søvnproblemer. Hvis ubehandlet, kan barn med ADD har problemer på skolen. Det er mange måter å hjelpe et barn med ADD bortsett fra eller i tillegg til medikamentell behandling. Gir den aktuelle disiplin, kommunikasjon og stabilitet går en lang vei.

Behavior Insentiv Charts

En del av atferdsmodifisering terapi for barn med ADD er bruken av et insentiv diagram. Den av foreldrene viser ønsket og uønsket atferd for barnet. Basert på positive og negative resultater, blir barnet belønnet eller straffet.

Diet

Mens konseptet er ikke helt avgjørende, noen leger mener det er en sammenheng mellom et barns kosthold og hans ADD symptomer. Det er ingen hemmelighet at å spise mye sukker kan gjøre et barn hyperaktive, men å sørge for at et barn spiser protein sammen med karbohydrater kan begrense symptomene kom med en plutselig økning i blodsukkeret.

Struktur

Det er viktig at barn med ADD har en konsekvent, strukturert hjem liv. Foreldre må sette regler som er spesifikke og skissert så ofte som nødvendig. Når barnet gjør noe galt, forklare hvorfor det var galt og hva regelen hun brøt, opprettholde konsistent språk hvis det er mulig.

Mosjon og friluftsliv

Fysisk aktivitet er viktig for barn med ADD. Sport kan bedre konsentrasjon og selvtillit. Å få frisk luft også har vist seg å være positivt for barn med ADD.

Praise

Oppdra et barn med ADD er vanskelig og frustrerende. Husk barnas sterke sider, og gi positiv forsterkning når han viser ønsket atferd.

Tips for ADD

Tips for ADD


ADD står for ADHD. Denne lidelsen rammer både barn og voksne. Den manglende evne til å sitte stille eller konsentrere seg om én ting for en lengre periode kan forstyrre skolearbeidet, karriere og mellommenneskelige relasjoner. Men etter visse tips kan gjøre å få gjennom dagen og oppnå sine mål lettere.

Lag lister

Symptomer på ADD inkluderer problemer med å fullføre oppgaver og igjen organisert. For å hjelpe deg å holde fokus, fullføre prosjekter eller oppgaver du starte og holde arbeid, skole eller livet organisert, begynne å lage lister. Hver dag skrive en liste over ting du trenger for å oppnå den dagen som betale regninger, gjøre vaskeri og ringe telefonselskapet. Barn kan skrive en liste som inneholder: gjøre lekser, rent soverom eller lufte hunden. Når oppgaven er fullført, krysse det av listen din.

Ta notater

Skrive selv notater på gule lapper kan også hjelpe deg å holde orden og på sporet. Stick notater på steder du sannsynligvis til å se dem, slik som kjøleskap, bad speil eller på TV. Når du blir distrahert, vil disse tilfeldig plasserte notater minne deg på å betale en regning innen en bestemt dato, ferdig med et skoleprosjekt innen fristen eller få tøyet gjort slik at du har rent undertøy i morgen.

Trening

Daglig mosjon bidrar til å redusere manglende fokus forårsaket av ADD. Det reduserer også stress, fungerer av overflødig energi og roer sinnet ditt, slik at du kan fokusere bedre og fullføre oppgaver enklere. For trening kan du gå til gym, fottur eller sykkel utendørs eller bli med i en lagidrett. For å hjelpe deg med å holde forpliktet til din oppgave diett, spør en venn til å bli en trening kompis.

Sleep

Mangel på søvn kan øke ADD symptomer. En hel natts søvn hjelper deg å konsentrere seg og være mer produktiv i løpet av dagen. For å sikre en god natts søvn, ikke drikker koffeinholdige drikker sent på dagen, holde seg til en daglig sengetid --- selv i helgene - og etablere en sengetid rutine slik at kroppen din vet det er tid for hvile. Hvis du fortsatt har problemer med å sovne, prøve å ta en varm dusj eller bad før du går å sove om natten.

Spis sunt

Et sunt kosthold kan også lette uoppmerksomhet forbundet med ADD, samt lavere stressnivå. Hvis du lider av ADD, spise flere små måltider i løpet av dagen i stedet for tre store. Også prøve å ikke spise sukker, lavere karbohydratinntak og legge til mer protein i kosten din.

Terapi

ADD legger mye stress på romantiske forhold, arbeid relasjoner og vennskap på grunn av ubesvarte avtaler og tidsfrister og irrasjonell atferd. Reparere disse relasjonene ved å søke terapi. Terapi hjelper deg å forstå sykdommen bedre og kan lære din hvordan du kommuniserer og hvordan løse problemer bedre.

Diett for barn med ADD

Attention Deficit Disorder (ADD) er et atferdsmessig tilstand der en person har problemer med å betale oppmerksomhet og bor på oppgaven. Det kan påvirke voksne, men er mer vanlig hos barn. Selv om det ikke er noen dietter som er endelig vist seg å behandle ADD, noen foreldre finner ut at å endre en ADD barns kosthold kan hjelpe med atferdsproblemer uten å øke medisinering.

Eliminere Tilsetningsstoffer

Ifølge Attention Deficit Disorder Association, kan om lag fem prosent av ADD tilfeller hos barn behandles ved å fjerne kunstige tilsetningsstoffer i sine dietter, referert et program til som Feingold Diet. Dietten er basert på konseptet at enkelte mennesker er følsomme for kjemikalier i prosessert mat, som fører til atferdsproblemer av ADD. Dietten består av helt ridding et barns kosthold av all bearbeidet mat og husholdningsartikler som inneholder kunstige farger, smaker, konserveringsmidler og søtstoffer. Dette inkluderer elementer som fargerike frokostblandinger, brus med kunstige søtstoffer som aspartam og selv tannkrem som er kunstig farget.

Mate Legg til barn naturlig, ubehandlet mat for ca en måned og overvåke hans oppførsel. Selv om endring i kostholdet er ikke en bevist behandlingsmetode for ADD, kan noen foreldre finne noen gunstige endringer i barnas atferd. Selv om et barn ikke har overfølsomhet for kjemikalier i bearbeidet mat, er en diett høy i tilsetningsstoffer ikke anses ideelt uansett, så eliminere de som ikke vil være skadelig selv om det ikke behandle ADD symptomer.

Legge Balanserte Næringsstoffer

Selv om alle mennesker trenger en godt balansert kosthold, som sikrer et barn med ADD har en riktig balanse av ernæring kan være spesielt nyttig for å hindre forverring av ADD symptomer. Ifølge ADD magasinet "ADDitude Magazine", et barn med ADD bør spise magre proteiner, som kylling, soya, oksekjøtt, bønner, melkeprodukter eller nøtter i løpet av dagen for å holde henne blodsukkeret. Høye blodsukkernivåer fra en mangel på protein kan bidra til hyperaktiv atferd.

En riktig balanse av karbohydrater, frukt og grønnsaker og protein kan også holde en ADD barnets blodsukkeret jevnt. Et vanlig måltid bør bestå av 50 prosent frukt eller grønnsaker, 25 prosent protein og 25 prosent hele korn karbohydrater, som brun ris eller hele hvete pasta. Hele korn har en tendens til å inneholde mer fiber enn hvitt mel-baserte karbohydrater og kan holde et barns sult fornøyd. Når et barn med ADD mangler fiber i kosten hennes, kan hennes blodsukkernivået svinge og gjøre det enda vanskeligere for henne å konsentrere seg. Hvis du føler barnet ditt kan gå glipp av næringsstoffer, spesielt hvis hun er kresen i matveien, gi henne en daglig multivitamin å sikre at hun får nok vitaminer og mineraler for å holde kroppen hennes så sunt som mulig.

Hva er den beste naturlige middel for ADD?

Attention Deficit Disorder, eller ADD, fører mangel på konsentrasjon og hyperaktivitet hos barn og voksne. Noen 3 til 5 prosent av barn har lidelsen, og mange er behandlet for dette med narkotika. Noen foreldre og voksne kan ikke være fornøyd med stoffet regime og kanskje foretrekker naturlige rettsmidler for å bidra til å løse ADD problemer.

Diett

Noen leger mener at visse tilsetningsstoffer og mat varianter forårsake atferdsproblemer hos barn som dem utstilt ved lider av ADD. Dette kan være forårsaket av tilstedeværelse av allergener i disse matvarene som påvirker kjemiske balanse i hjernen. Kosten kontroller som å kutte ut sjokolade, farge tilsetningsstoffer, melk, har egg og hvete noen ganger forbedret atferdsproblemer. Feingold Diet, en additiv-fri diett, er et populært ADD alternativ rette. Disse dietter krever strengt oppsyn som de er bare effektive hvis de blir overholdt hele tiden.

Herbal rettsmidler

Flere urter har vist seg å bedre konsentrasjon og atferd hos barn og voksne som lider av ADD. GotuKola og Ashwaganda er to indiske urter kjent for å forbedre konsentrasjonen samt redusere angst. Hyoscyamus brukes til å hjelpe hyperaktivitet samt lindre noen av de muskulære tics forbundet med ADD. Disse kan bli funnet som supplement piller eller som pulver som kan bli utvannet i vann eller juice.

Næringsstoffer

Næringsstoffer er også stadig mer populært som en måte å naturlig behandle ADD symptomer. Tyrosin og Ievodopa er næringsstoffer som er syntetisert, eller endres i kroppen til dopamin, en naturlig relaxer. Disse næringsstoffene kan bli funnet på helsekostbutikker, men bør brukes under tilsyn av en lege i tilfelle av ADD. Overforbruk av Tyrosin og Ievodopa kan føre til en reduksjon i serotonin, som fører til depresjon.

ADD behandlinger for voksne

ADD behandlinger for voksne


Attention Deficit Disorder, eller ADD, er en tilstand som vanligvis antas å påvirke barn. Mange mennesker feilaktig anta at barna vil vokse ADD, men sannheten er, mange voksne sliter med tilstanden også. Voksne med ADD blir lett distrahert, stadig utsette, har problemer med å ta avgjørelser, og finne sammenhenger vanskelig å holde. Voksne ADD pasienter har en rekke behandlinger for å vurdere å hjelpe dem å kontrollere sine symptomer.

Årsaker til ADD

Forskere vet ennå ikke hva som forårsaker ADD, selv om genetikk antas å spille en rolle. Ingen kan forutsi hvilke saker vil bli vokst, og som vil følge en pasient inn i voksenlivet. En studie publisert i 2004 i Psychiatric News antydet en kobling mellom hjernefunksjon og ADD. Hjernens kjemi spiller også en rolle. Signalstoffene dopamin og noradrenalin er ansvarlig for regulering av oppmerksomhet og aktivitet, og hos pasienter med ADD, dopamin nivåer er typisk for lavt, og det er derfor mange medisinske behandlinger fokus på å kontrollere disse nevrotransmittere. Dette ble støttet i en studie fra 2006 publisert i australske og New Zealand Journal of Psychiatry tittelen "Timing, Space, og ADHD. Dopamin Theory Revisited"

Medisinering

Medisiner for å behandle ADD gjøre det ved å regulere dopamin og noradrenalin. Mange voksne med ADD velger å bruke medisiner som en del av sin behandling. Noen reagerer godt på sentralstimulerende medisiner, for eksempel Concerta eller Ritalin. Sentralstimulerende midler for voksen ADD noen ganger bære ubehagelige bivirkninger, inkludert angst, søvnløshet, irritabilitet og mageproblemer. Voksne som ikke svarer godt til sentralstimulerende midler eller oppleve ubehagelige bivirkninger kan gis antidepressiva, slik som Wellbutrine eller Effexor. Medisinering bør kun brukes som en del av en helhetlig behandlingsplan, og med hjelp og tilsyn av en lege.

Diett

Diet er nært knyttet til neurotransmitter syntese i kroppen, så noen pasienter fokusere på sine dietter som et middel til å kontrollere sitt voksne ADD symptomer. Slå til en diett som er rik på hele matvarer, lite sukker, og eliminerer kunstige farger kan bidra til å forbedre ADD symptomer. En diett for å kontrollere ADD symptomer ville redusere eller eliminere inntaket av bearbeidet mat, kunstige søtningsmidler, kunstige farger, meieriprodukter, stekt mat, og gule matvarer, selv gule frukter og grønnsaker. Voksne som ønsker å prøve denne tilnærmingen kan prøve slanking i to uker og overvåke sine symptomer.

Trening

Voksne som leter etter måter å kontrollere ADD uten bivirkninger kan være lurt å få mer aktive. Studier, som de utgitt av Dr. Ratey i en bok med tittelen Spark: The Revolutionary New Science of Exercise and the Brain, viser at trening, spesielt en øvelse som er rik på koordineringsoppgaver, kan forbedre symptomer på voksen ADD, fordi disse øvelsene omskolere hjernen slik at den bedre kan fokusere på ikke-trening aktiviteter. Aerobic også hjelpe ved å øke nivåene av dopamin og noradrenalin i hjernen. Siden øvelsen løfter stemningen, kan det hjelpe med irritabilitet som er vanlig for voksen ADD pasienter.

Behavior Therapy

Atferdsterapi fokuserer på å behandle angst, kaos og sommel som er konstant kamp for voksen ADD pasienter. Gjennom atferdsterapi, pasienter lære stress management og avspenningsteknikker som hjelper dem å kontrollere sin angst. De vil lære organisatoriske verktøy å bruke for å holde orden hjemme, og de vil lære atferds teknikker for å hjelpe dem å ta og holde sine relasjoner. Atferdsterapi vil også fokusere på å hjelpe pasienter kontrollere impulsiv atferd.