Digidexo.com

lov om støvmaske

Ohio lover om Dedikert parkering for funksjonshemmede

Ohio lover om Dedikert parkering for funksjonshemmede


En rullestol krever mer manøvrering plass enn en kropp. Det kan være vanskelig å få rullestoler ned på siden av biler når de er parkert ved siden av hverandre. Ohio lover følge Americans with Disabilities (ADA) retningslinjer for tilgjengelige parkeringsplasser, som krever fellesområder for å ha tilgjengelige parkeringsplasser for rullestolbrukere og lister opp kravene i kapittel 4511,69 av Ohio Revidert Code, med forskrifter spesielt for funksjonshemmede funnet i del E gjennom jeg og § K.

Minimum Dimensjoner

Parkeringsplasser må være minst 96 inches bredt, og van parkeringsplasser må være minst 132 inches bred. Mellomrommene skal merkes for å definere bredden og bør ha en tilstøtende tilgang midtgangen. Van parkeringsplasser får lov til å være 96 inches bredt hvis tilgangen gangen er også minst 96 inches bred.

Tilgang Aisles

Tilgangsganger kan være delt mellom tilstøtende parkeringsplasser og kjøre ved siden av dem. De må være minst 60 inches bred og strekker seg i hele lengden av den plass som de tjener. Tilgangsganger skal merkes for å hindre parkering i dem. De ganger bør ikke overlapper den kjøretøy måte, og kan være plassert på hver sin side av parkeringsområdet, unntatt for van mellomrom, hvor de skal ligge på passasjersiden. Tilgangen gangen må være på samme nivå som parkeringsplass de tjener.

Vertikal Lagersalg

Oppstillingsplassene for varebiler og tilgangsskip og Vehicular ruter til dem må ha et minimum vertikal klaring av 98 inches.

Identifikasjon

Parkeringsplasser identifikasjons skiltene bør inkludere det internasjonale symbolet for Accessibility (en rullestolbruker). Hvis parkeringsplassen er for en van så skiltet bør utpeke "Van tilgjengelig." Skilt bør plasseres 60 inches over gulvet.

Forholdet til Accessible Routes

Den parkeringsplasser og tilgang gangen design bør bety at tilgjengelige ruter ikke er blokkert når kjøretøyet er parkert i dem.

Definisjon av Møte

Definisjonen av en handikappet person i Ohio er "enhver person som har mistet bruken av ett eller begge ben eller en eller begge armer, som er blind, døv, eller så sterkt handikappet som å være ute av stand til å bevege seg uten hjelp av krykker eller en rullestol, eller hvis bevegelighet er begrenset av et fast hjerte-, lunge-, eller annet handikap tilstand. "

Straff og forskrift

Ikke riktig merking dine funksjonshemmede parkeringsplasser kan resultere i bøter på opp til $ 25. Kjøretøy som bruker mellomrom bør ha frontruten plakater eller spesielle bilskilt, og kan parkere to ekstra timer i tillegg til juridiske parkeringsnormer, unntatt når bilen er ansett som en trafikkfarlig.

Hvor mange poeng har du lov på Weight Watchers?

Weight Watchers har lenge vært en populær metode for å gå ned i vekt. En del av selskapets suksess er på grunn av sin enkle, brukervennlige metoder. Det er ingen merkelige oppskrifter du må følge eller farlige piller du må ta for å felle den pounds. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at du holder deg innenfor ukentlig punkt kvote.

Hva er Weight Watchers?

Weight Watchers er i ferd med å endre livsstil, ikke slanking. Ifølge nettstedet Medicinenet.com, "Weight Watchers ikke fortelle folk hva de kan og ikke kan spise. Målet er å hjelpe folk gjøre sunne spise beslutninger og oppmuntre dem til å nyte mer fysisk aktivitet, og dermed miste vekt trygt og fornuftig. At lokale gruppemøter, Weight Watchers medlemmer får motivasjon, gjensidig støtte og oppmuntring i å håndtere utfordringer i ferd med å endre atferd. "

Point System

Weight Watchers 'godt strukturert poengsystem er det som skiller dem fra andre vekttap tilnærminger. I stedet for å telle kalorier, er hver tilordnet en mat punkter verdi basert på fett og fiber, samt kalorier. Når du starter med Weight Watchers, vil du få et visst punkt område basert på din vekt. Du har lov til å spise hva du vil så lenge du holder deg innenfor du tildelt poeng utvalg. Men hvis din daglige poeng utvalg er 25, vil du sannsynligvis tenke to ganger før du spiser en Big Mac, som har 14 poeng.

Aktivitet Poeng

Hvis du trener, kan du få poeng for å være aktiv. Du trekker ditt aktivitetspoeng fra maten poeng. For eksempel, hvis du er en kvinne og du gå eller sykle i et moderat tempo i en halvtime, vil du motta to aktivitetspoeng. Med andre ord, hvis din daglige poeng utvalg kvote er 25, kan du spise mat verdig 27 poeng så lenge du også få to poeng igjen av trening.

Virker det?

Ifølge nettstedet healthyweightforum.org, "Den gjennomsnittlige vekttap blant Weight Watchers Points deltakerne 'er ikke veldig mye i forhold til hva folk håper de vil miste, eller hva folk trenger å miste for å nå den ønskede, svelte selv,' rapportert studie forfatteren Dr. Stanley Heshka. " Men en artikkel om CBSnews.com, påpekte dette: "Forskning viser at folk som går til Weight Watchers møter er mye mer sannsynlig å gå ned i vekt enn folk som prøver å gå ned i vekt på egen hånd."

Betraktninger

Ideen om at du kan spise hva du vil så lenge du ikke spiser for mange poeng er ikke stor fra et ernæringsmessig synspunkt. På en 25-punkts daglig rekkevidde, kan du gå ned i vekt av å spise bare én og en halv Big Mac per dag, men du vil ikke få alle de næringsstoffene kroppen din trenger for å fungere skikkelig.

Måter å bli kvitt Love Handles med Exercise

Måter å bli kvitt Love Handles med Exercise


Mange mennesker har ulike problemområder på kroppen der de er mer sannsynlig til å lagre fett. Jo lavere midje over hoftene - vanligvis referert til som "love handles" - er en av de beryktede områder. Selv om det ikke er mulig å få øye redusere noen bestemt del av kroppen din, kan du inkludere kardio og styrketrening i din livsstil for å bli kvitt de pinlige kjærlighet håndtak, samt slanke og tone over hele kroppen.

Måter å bli kvitt Love Handles med Exercise

•  Spis et sunt kosthold. Du kan trene konsekvent, men hvis du spiser junk food hele dagen, vil du finne det svært utfordrende å miste de elsker håndtak. Prøv å spise 250 kalorier om dagen mindre enn du vanligvis gjør - og erstatte junk food med frukt, grønnsaker og magre proteiner som kylling og fisk.

Innlemme mer mosjon i din daglige rutine ved å gjøre cardio og styrketrening. Vekt heis, løpe, gå, svømme eller sykle på en jevnlig basis. Leie en personlig trener for en økt hvis du trenger en ekspert for å vise deg hva styrke øvelser for å utføre, og hvordan du gjør dem. Mål å brenne 250 kalorier om dagen fra disse øvelsene - gjør din cardio trening fem ganger i uken og styrketrening to til tre ganger i uken.

Øvelse Mage å målrette midsection. Jo mer muskler kroppen din har, jo flere kalorier vil du forbrenne i løpet av dagen og i ro. Må sit-ups, crunches og planker til firmaet opp din kjernevirksomhet og redusere forekomsten av kjærlighet håndtak. Trygt og effektivt utføre crunches, ligge flatt på gulvet med knærne bøyd og føttene flatt på gulvet. Sett armene over brystet - ikke bak hodet, fordi det kan understreke halsen - og knase abs så skulderbladene kommer opp fra gulvet. Går opp høyere enn det vil resultere i en sit-up i stedet for en crunch, som er den eneste forskjellen mellom de to trekk. Som for planker, komme inn i push-up posisjon med kroppen i en rett linje, men hvile på underarmene i stedet for hendene. Hold abs stramt og hold i 30 sekunder, hvile i 30 sekunder og gjenta.

Drikk to 8 oz. glass vann før hvert måltid. Det er en teknikk for å bidra til å fylle deg opp før måltider som holder deg fra overspising. Dette vil hjelpe deg å forbruke mindre kalorier og gå ned mer i vekt i det lange løp.

Hint

  • Ved å brenne av 250 kalorier fra trening og 250 fra kosten, vil du ha eliminert 500 kalorier per dag. Ved å gjøre dette for en uke, vil du forbrenne 3500 kalorier, noe som tilsvarer £ 1 Du kan blande opp hvordan du forbrenner kalorier. Brenne flere kalorier per dag hvis du ønsker å gå ned mer enn £ 1 per uke, husk at sunn rate å gå ned i vekt er 1 til 2 kg. per uke.

Californias lov & HIV Positive

Californias lov & HIV Positive


AIDS har drept mer enn 25 millioner mennesker siden de ble identifisert i 1981 Ved funn, søkt forskere medisinske løsninger som lovgivere søkt juridiske løsninger. California lovgivere etablerte lover for å sikre offentlig sikkerhet mens beskytte rettighetene til HIV-positive individer.

Historie

De første tilfellene av aids ble anerkjent i New York og California. I 1992 ble AIDS den ledende dødsårsaken i menn i alderen 25-44 i USA.

Misforståelse

Rykter, frykt og misoppfatninger om AIDS var utbredt på 1980-tallet og utover. I noen tilfeller ble HIV-positive leietakere kastet ut fra New York leiligheter ved utleiere frykter spredning av sykdommen. I 1987, lanserte det amerikanske Røde Kors en kampanje med slagordet "Ryktene sprer seg raskere enn AIDS" for å rette feilinformasjon om spredningen av AIDS gjennom uformell kontakt, for eksempel håndtrykk og delt leilighet boliger.

Betraktninger

California lovgivere fastsatt lover for å beskytte enkeltpersoner, kamp misoppfatninger, og beskytte andre mot smitte. California lov sier at enhver person som vet at han er HIV-positiv og "utsetter en annen for å HIV ved å delta i ubeskyttet seksuell aktivitet er skyldig i en forbrytelse ..." The California Høyesterett fastslått i 2006 at personer som «har god grunn til å vite at de kan være infisert med viruset "har ansvar for å informere seksualpartnere HIV risikoeksponering.

Effekter

Lovene i California inkluderer avsetning til AIDS utdanning forebygging i skolen og forebygging av diskriminering i arbeidslivet, offentlige rom, forretningstransaksjoner og bolig for HIV-positive individer. Ofre for kriminalitet, helsepersonell og andre som kan ha blitt utsatt for HIV har rett til å vite HIV testresultater av personer som muligens smittet dem.

Lov om resept briller

The Federal Trade Commission vedtatt "brille regelen" i 1978 under handelspraksis del av den amerikanske Federal Code.

Reseptbelagte Rettigheter

Hver forbruker har rett ved lov å kjenne sin brille resept etter en synsundersøkelse. Det eneste tilfellet hvor dette ikke ville være sant er hvis forbrukeren ikke hadde betalt for sin eksamen.

Kjøp

Ifølge loven er øye omsorg leverandører begrenset fra condition et øye eksamen eller resept på kjøp av en av sine egne produkter. Ved å gjøre dette, er forbrukeren fritt til å gjennomgå en synsundersøkelse fra én leverandør og bruke sin resept for å shoppe rundt for briller.

Avgifter

I henhold til loven, er øye omsorg leverandører også forbudt fra lading noen ekstra avgifter for å slippe andre enn den avgiften resept enige om å for eksamen.

Ansvar

Loven også klart sier optiker leverandører er ikke lov til å slippe seg selv eller tvinge en pasient til å løslate ham fra ansvar i tilfelle en resept er feil.

Rapportering

Forbrukere som føler de har blitt mishandlet av sin optiker leverandøren bør minne leverandøren av loven forbundet med øye glass resepter. Forbrukere kan også sende inn en klage til Federal Trade Commission.

Hvordan Gi en gave til en Organic Food Lover

Hvordan Gi en gave til en Organic Food Lover


Økologisk mat bevegelsen er en måte for helsebevisste mennesker til å få mer kontroll over hva de legger i sine organer. Organiske foodies noen ganger står overfor en utfordring i å finne produkter som passer deres filosofi. Finne den perfekte gave til din økologisk mat lover trenger ikke å være vanskelig skjønt. Lyst til å imponere dine helse-elskende venner? Gi dem en gjennomtenkt gave som passer inn i deres organisk livsstil.

Hvordan Gi en gave til en Organic Food Lover

Ønsker du å gi en gave som vil glede din organisk mat lover hver måned? Hodet til Ecoexpress hjemmeside og sjekk ut Organic månedlige gave klubber side. Enten din sunn eater er en kaffe eller vin entusiast eller en frisk frukt eller bakt varer fan, er dette din one stop shop for noe organisk foodie.

Få litt Kanghi Organic Miso saus for organisk kokk i din gruppe. Selv om den har en orientalsk smak, kan den brukes til årstid en rekke retter. Er din økologisk mat eater blir lei med det samme gamle krydder? Dette er en kreativ svar. Se ressurs område nedenfor for en link for å få din.

Få dem en kokebok. Det er mange kjempefint organiske kokebøker der ute som faller i de unike sensibilities av økologisk mat lover. "The Organic Cooks Bible" av Jeff Cox og "Mat til å leve av" av Myra Goodman, Linda Holland og Pamela McKinstry er gode bøker til å begynne med.

Sjekk ut Organic Consumers Association nettside. Ikke bare har de linker til mat relaterte elementer og leverandører, men de lister også andre "grønne" bedrifter som øko-vennlig individ ville elske å sjekke ut. Klikk på linkene der for å finne alt fra mat til huset rengjøring forsyninger. Det kommer garantert til å imponere din organisk entusiast.

•  Endelig hengi sparsommelig shopper i deg og gå til Diamond Organics for gratis levering av gaveartikler. Velg mellom tørket frukt kurver, økologisk vin og ost gaver og en gourmet greener og grønnsaker pakken.

Lover og regler for sykepleier assistenter i Florida

Lover og regler for sykepleier assistenter i Florida


En hjelpepleier eller sykepleier til unnsetning, er en medisinsk fagperson som arbeider under oppsyn av en sykepleier. Hjelpepleiere hjelpe pasienter med sine daglige levende oppgaver som bading, stell og fôring. I Florida, må hjelpepleiere bli en sertifisert av Department of Health.

Sertifisering Test

Hjelpepleiere i Florida må ha en gyldig sertifisering til å arbeide lovlig. For å få sertifisering, må du passere både en skriftlig og ytelse eksamen administreres av Florida Department of Health. Selv deltar på et treningsprogram ikke er nødvendig for å ta eksamen, er det sterkt anbefalt av Florida Nursing Assistant registeret.

Andre Kvalifiseringskrav

Florida lov krever også hjelpepleiere til å passere en bakgrunn screening som vurderer alle tidligere straffbare forhold med unntak av trafikk billetter. Florida Department of Law Enforcement (FDLE) gir den kriminelle historie til Department of Health for gjennomgang. Siste dom for grove forbrytelser og forseelser automatisk diskvalifisere deg fra å jobbe som pleieassistent i Florida, selv om søkere kan be om en anke eller søke om dispensasjon.

Registrering

Alle sertifiserte hjelpepleiere i Florida er pålagt å registrere seg hos Florida Nursing Assistant Registeret ved lov.

Department of Health
Florida Nursing Assistant Registry
4052 Bald Cypress Way, Bin # C13
Tallahassee, Florida 32399-3263
850-245-4125

On-Going Sertifisering

Under Florida lov, sertifiseringer er bra for to år. Søkere kan fornye lisensen ved å betale en årsavgift på $ 55 og bekrefter at de har vært konsekvent ansatt som pleieassistent for de siste to årene. Hvis noen enkelte ikke har jobbet som pleieassistent, vil hun måtte re-sertifisere med staten ved å ta skriftlig og praktisk eksamen på nytt. Sertifiserte hjelpepleiere som ikke klarer å fornye lisensen på tid vil måtte betale en ekstra sen gebyr på $ 50. Under lovovertredelse, er sertifisert hjelpepleiere heller ikke lov til å arbeide i Florida.

Lover om Elder Forsømmelse

Lover om Elder Forsømmelse


Elder forsømmelse er den vanligste formen for familievold og fysiske overgrep mot eldre, ifølge Drugs.com. Elder forsømmelse omfatter kilde mat, medisin, klær og gjenstander som er nødvendige for dagliglivet. Forsømmelse også ikke inkluderer bading eller omsorg for eldre person. Den føderale loven bistår i forebygging av eldre omsorgssvikt og støtter state-spesifikke lover om eldre misbruk gjennom føderal finansiering. Det er viktige lover å være klar over om eldre forsømmelse.

Føderale lover

Den vesentligste føderal lov satt på plass om eldre misbruk er Omnibus Budget Avstemming Act av 1987, også kalt sykehjem Reform Act. Ifølge Elder Parent Hjelp, sykehjemmet Reform Act gir føderal lovfestet beskyttelse for innbyggerne i sertifiserte sykepleie anlegg. Før NHRA, var det ingen minstestandard for omsorg av hvilke fasiliteter ble dømt. Den NHRA gir innbyggerne rett til frihet fra overgrep, omsorgssvikt eller mishandling. Beboere har rett til privatliv, informasjon om medisinske endringer, rett til å gi uttrykk for misnøye uten diskriminering, og innkvartering av fysiske, følelsesmessige og sosiale behov. Sykehjemmet Reform Act også endret måten statene inspisere anlegg, med innføringen av uanmeldte undersøkelser og intervjuer med beboere. Sykepleie anlegg i strid med NHRA er underlagt en rekke straffer og kan også være midlertidig stengt.

Staten lover

Ifølge National Center på Elder Abuse, har hver stat lover om eldre misbruk og omsorgssvikt. Disse lovene tillate staten levering av Adult Beskyttede Services (APS) for å opptre i tilfeller av eldre misbruk. Voksen beskyttende lover ofte dekke eldre beboerne lever med familiemedlemmer. Noen stater legge institusjonelle misbruk lover for å beskytte eldre som bor i sykehjem og andre eldre omsorg fasiliteter. APS lovene omfatter lover som forbyr bruk av fysiske begrensninger, overvåke måten eldre pasienter får omsorg og oppmuntre eldre til å bli involvert i sin egen omsorg. Voksen beskyttende statlige lover støtter også en persons € ™ s rett til å være fri for emosjonelle og fysiske overgrep, motta e-post og administrere oneâ € ™ s egne saker. Brudd på Voksen beskyttet service lover vanligvis føre til straffer og bøter.

Kriminelle Laws

Kriminelle handlinger mot den eldre omfatter forbrytelser som tyveri, voldtekt, batteri og overfall. Disse forbrytelsene ofte resultere i fysiske bevis, slik at domstolene å herske i favør av den eldre person hvis tilstrekkelig bevis er funnet. Kriminelle handlinger er straffbart og kan føre til fengselsstraff. Noen stater krever at kriminelle bakgrunnen sjekker utføres på personer som søker jobb hos eldre hjem for å utelukke en historie med vold, voldtekt og seksuelle overgrep.

Medicare Rights

Anlegg som mottar Medicare finansiering for en eldre residentâ € ™ s forsiktighet må overholde alle Medicare lover som regulerer eldre misbruk. Beboere er sikret en liste over beboernes rettigheter, inkludert retten til privatliv, verdighet og respekt, informerte medisinsk behandling og kunnskap om forhåndsbestemte avgifter før vi går en sykepleier anlegget. Sykehjemmet skal gi innbyggerne med en kopi av disse rettighetene.

Hvordan bruke en støvmaske for å hindre influensa

Når det gjelder kulde og influensa sesongen, er det viktig å ta alle nødvendige forholdsregler for å unngå å pådra de ekstremt smittsom bugs. I mange asiatiske land, enkeltpersoner bruk støvmasker for å beskytte seg, ikke bare fra hverdagens støv og skitt, men også fra infeksjonssykdommer og smittsom forkjølelse og influensa virus. Dette er en viktig forholdsregel for å avverge en mulig smitte fra virus som vanligvis inhalert gjennom munnen og nesen.

Bruksanvisning

•  Bruk støvmaske hvis du vet du kommer til å være rundt mennesker som har eller har vært utsatt for influensa. Dette inkluderer iført en hjemme hvis et familiemedlem har influensa. Sørg for å holde støvmaske når gi denne personen antibiotika.

Bruk en støvmaske hvis du er i et område med mange mennesker. Et sykehus eller skole er en kloakk for influensa bug, og du kan enkelt og raskt kan spre feilen.

Bruk støvmaske hvis du skal bruke offentlig transport, spesielt når du flyr. Flyene har resirkulert luft, så hvis en person har influensa, er sjansen stor for at du kan fange den, spesielt hvis du er på en lang flytur.

Sett støvmaske på hvis du får influensa for å hindre spredning av det til andre.

Alzheimers Driving Lover

Alzheimers, en form for demens, påvirker millioner av amerikanere over 60. Denne sykdommen, preget av forvirring, hallusinasjoner, hukommelsestap og forvirring, kan gjøre kjøringen en vanskelig oppgave for dem som lider av det. Mens mange med denne sykdommen vil prøve å hevde at de er, faktisk, passer til å drive videre et motorkjøretøy, er loven interessert i å beskytte alle involverte parter. Kjøring med Alzheimers kan ha alvorlige konsekvenser, så det er viktig at de som lider av det i samsvar med loven.

Når skal ta forholdsregler

Hvis du merker at du er glad i blir stadig mer forvirret, blander opp kjøre lover, blir desorientert eller ofte blir borte, det er på tide å snakke med sin lege. Sitte ned og diskutere realiteten av din kjære ens evne til å kjøre bil, inkludert faren han kan være å sette seg selv eller andre i. Snakk om alternativer som begrenser kjøring til mindre travle tider på dagen, opphørte å kjøre på motorveier eller kjører bare med en annen person i bilen.

The Law

Noen stater, som California, gjøre det umulig å innføre en aldersbasert test på drivere. Men har nesten hver stat en prosedyre for hvilke leger kan rapportere problemdrivere. Mange ganger kan en lege ringe DMV og be om at sjåføren ta en test for å opprettholde sine privilegier som en lisensiert driver. Denne testen omfatter vanligvis en synstest, en generell DMV test og en muntlig intervju. Hvis deltakerne mislykkes, vil de ha sine kjøring privilegier opphevet.

California

I California er det nødvendig at alle leger varsle staten problemdrivere. Dette betyr at de må informere DMV om eventuelle drivere som er tilbøyelige til å miste bevisstheten mens du kjører eller kan være en trussel mot andre drivere, for eksempel i tilfelle av Alzheimers. Hvis en person lider av Alzheimers eller demens, må hun gi konkrete bevis av en lege som det er i en mild nok stadiet at hun fortsatt kan kjøre. På den tiden, vil hun bli bedt om å planlegge en annen test. Hvis føreren ikke kan bevise at hennes demens er mild via bekreftelse fra en lege, vil hun bli kalt inn for å ta en test. Hvis hun mislykkes, vil hennes kjøring privilegier tilbakekalles.

Oregon

I Oregon, er alle sjåfører over 50 år som kreves for å ta en synsundersøkelse hvert åttende år. Som med California, er problemdrivere som kreves for å bli rapportert til DMV, og de vil bli kalt inn for å ta en test for å vurdere sine ferdigheter som sjåfør.

Rapportering Problem Drivers

I de fleste stater, kan familiemedlemmer, venner og andre rapporterer et problem driveren til DMV eller gå gjennom sin lege eller lokale politiet. Dette er spesielt nyttig for mange familiemedlemmer av noen med Alzheimers, men i den tidlige fasen, kan det være vanskelig for den lidende til å akseptere en slik skjebne. Noen ganger vil han prøve å ikke overholde loven for å kunne fortsette å opprettholde en følelse av uavhengighet. Motta en rapport fra DMV kan gjøre situasjonen virke mer ekte og minne den lidende at det er konsekvensene hvis han fortsetter å kjøre. Sjekk med staten for å se hva lover er nødvendig for å rapportere et problem driver.

Laplace lov og leggsår

Laplace lov og leggsår


Hvert år, 500.000 til 600.000 mennesker i USA utvikler leggsår, ifølge "leggsår Management." Leger kan foreskrive behandling, inkludert komprimering plagg som er brukt ved hjelp av Laplace lov.

Leggsår

Leggsår er sår eller sår som utvikler seg under en persons kneet. De er vanskelige å helbrede og kan holde tilbake. De kan bli behandlet med komprimering plagg.

Laplace lov

Laplace lov er en lov i fysikk om indre og ytre press av et fartøy, knyttet til fartøyets diameter. Medisinske fagfolk bruke Laplace lov til å bestemme riktig mengde press en komprimering plagg eller bandasje bør sette på en pasientens ben.

Betraktninger

Ikke ved hjelp av Laplace lov kan føre til komprimering blir for lys til å behandle leggsår eller blir for stramt og forårsaker skade på beinet gjennom blod begrensning, ifølge "Nursing Practice:. Hospital and Home"

Hva er hensikten med medisinsk praksis lover?

Hva er hensikten med medisinsk praksis lover?


Medisinsk praksis lover ble vedtatt av enkelte stater å beskytte publikum mot ukvalifiserte leger og uredelig medisinske prosedyrer. De definerer de fleste aspekter av medisin og fungere som sikkerhetsmekanismer mellom den medisinske profesjon og allmennheten.

Praktisere medisin er et privilegium

Medisin kan bare utøves av kvalifiserte personer som har oppfylt bestemte pedagogiske og lisenskrav. Etter at alle nødvendige studier og eksamener er oppfylt, handlinger sørge for tilsyn medisinsk trenings perioder hvor nye leger fortsette sin medisinske utdannelse.

The Privilege å praktisere medisin er styrt av lover og forskrifter

Lokale, statlige og føderale lover mandat at leger kan bare utstedes medisinske lisenser etter at de har møtt strenge kvalifikasjoner. Regelverk vil gjennomgå leger på en kontinuerlig basis og straffe de som praktiserer medisin med ugyldige, opphevet eller suspendert lisenser, eller de som ikke klarer å holde deg oppdatert på sine fagområder, eller de som har medisinsk praksis fare for publikum.

State Medical Boards

Stater vedtar medisinske boards med arbeidsoppgaver for å beskytte befolkningen mot ulovlige og ukvalifiserte leger. Gjennom deres medisinske praksis Apg, staten medisinske styremedlemmer definere de spesifikke lege kvalifikasjoner er nødvendig for å praktisere medisin i sine stater. De regulering og tilsyn med utstedelse, sertifisering og re-sertifisering av medisinske legitimasjon og de vurderer leger som ble uteksaminert fra utenlandske medisinske skoler. De utsteder begrensede lisenser for leger i videreutdanning, og de definerer detaljene for obligatorisk rapportering og undersøkelse av ulike medisinske situasjoner. Til slutt bestemmer de seg på fjerning av nedskrevne leger og utvikle håndheving og disiplinære prosedyrer mot ukvalifiserte rettighetshavere.

Definisjoner av The Practice of Medicine

Medisinsk praksis Apg spesifisere alle relevante medisinske definisjoner. De omfatter nærmere detaljer om hvordan medisinsk praksis kan bli annonsert av hvilke typer sykdommer eller skader som er behandlet. De viser hvordan medisinsk utstyr og teknikker som brukes i behandling vil bli beskrevet, og de diktere hvor utleverte legemidler skal bemerkes. For å unngå tvetydighet og forvirring, Apg medisinsk praksis også fastsette hvordan skriftlig medisinske meninger vil bli gitt og hvordan medisinske betegnelser som Doctor, Doctor of Medicine, Lege, kirurg, MD og en variant eller kombinasjon av disse kan brukes.

Hva legekontor Apg ikke regulerer

Legekontor Apg regulerer ikke mange leger og prosesser. De kontrollerer ikke medisinstudenter, enkeltpersoner som gir øyeblikkelig hjelp uten kompensasjon eller vurdering, eller bestilt medisinske offiserer av verken USA væpnede styrker, de Forente Stater offentlige helsetjenesten eller Krigsveteranenes Administration. Handlingene også gjelder ikke for tannleger, sykepleiere, optikere, Fotpleie, psykologer og andre medisinske disipliner som er utelukket av statlige medisinske boards. Handlingene omfatter ikke de som forvalter til lidelser for enkeltpersoner gjennom prinsippene for religion eller mentale eller åndelige midler, og de gjelder ikke for de som forvalter medisinske tjenester til medlemmer av deres familier.

Sysselsetting lover i Kina

Sysselsetting lover i Kina


Arbeiderpartiet Law av Folkerepublikken Kina trådte i kraft 1. januar dikterer 1995. Lovgivningen forholdet mellom kinesiske arbeidsgivere og arbeidstakere. Mens lokale myndigheter kan iverksette tiltak som er spesifikke for sin lokalitet, hvis noen av disse tiltakene motsier den generelle Labor Law, blir de betraktet ugyldig.

Grunnleggende rettigheter

Arbeidere i Kina har juridisk rett til å velge sine egne yrker, får arbeid på lik linje og motta betaling for det arbeidet som de gjør. De kan også søke om å bosette arbeidskonflikter, ta pauser og ferier og motta ferdigheter, sikkerhet og sanitær trening, behandling velferd og sosial forsikring.

Kvinner og mindreårige

Kinesiske arbeidsgivere er forbudt fra å ansette folk som er yngre enn 16. Arbeidstakere i alderen mellom 16 og 18 bør ikke være ansatt for å gjennomføre fysisk krevende eller farlig arbeid. Arbeiderpartiet lov sier at mødre som har født må tillates inntil 90 dagers fødselspermisjon.

LO

I henhold til artikkel 7 i Labor Law, arbeidstakere har rett til å organisere og delta i fagforeninger på arbeidsplassen. Fagforeningene må forsøke å ivareta legitime interesser og rettigheter arbeiderne de representerer.

Kontrakt

En arbeidsgiver må utarbeide en skriftlig arbeidskontrakt som skisserer arbeidsgiver-arbeidstaker forhold i samsvar med prinsippene om frivillighet, likeverd og gjensidig samtykke. Typiske kontrakter vil inneholde en stillingsbeskrivelse, varighet periode, vilkår som må forventes mens du arbeider, godtgjørelser, vilkår for oppsigelse og atferd som fører til et brudd på kontrakten.

Hvordan beskrive forholdet til Boyles lov å Ventilasjon

Hvordan beskrive forholdet til Boyles lov å Ventilasjon


Boyles lov sier at hvis vi måler volumet og trykket av en gass, da figuren vi får fra multiplisere trykk ganger volumet vil aldri forandre seg. I lekmann premisser som betyr hvis vi legger press ved å klemme gassen inn i en strammere plass, vil volumet gå ned. Hvis volumet utvides, fordi gassen er plassert i en stor beholder, vil trykket avta. Denne loven har implikasjoner for ventilasjon, eller puste.

Bruksanvisning

State Boyles lov i enkle ord. Volumet av en gass går opp når trykket er redusert. For å si det enda enklere, har luft (gass) mer press på en liten plass og mindre press i en stor plass.

Beskriv lungene som de utvider. Den ekspanderte område øker volum og senker trykket i lungene. Luft strømmer fra det høyere trykk luften rundt oss til den nedre trykkrommet i lungene.

Påpek at de små rør i lungene ta opp oksygen og utvise karbondioksid. Lungene har nå karbondioksyd som må støtes ut.

Beskriv hvordan kontrahering lungene gjør dem mindre. Det betyr at det er mindre volum for den gass, som betyr at mer trykk, og den beveger seg ut av lungene og inn i lavtrykksatmosfære. Dette er exhaling.

Oppsummer forholdet ventilasjon til Boyles lov som dette: Fordi økt volum avtar trykket i en gass, skaper utvidet lunge mer volum og lavt trykk, forårsaker utenfor, til høyere trykk luft bevege seg i avtale lungene reduserer volumet tilgjengelig for. luft, og dette øker trykket. Jo høyere trykk luft beveger seg ut av lungene, gjennom strupningen i atmosfæren. Breathing kontrollerer lufttrykket ved å utvide og kontraktør volumet av lungene.

Lover For Naturopathic leger

Lover For Naturopathic leger


Naturopathic leger, også kjent som naturopaths, er spesialister i bruk av naturlige og alternative healing behandling, inkludert urtemedisiner, hydroterapi og kosttilskudd. Noen stater lisens naturopathic leger, tillater dem å øve naturmedisin og i noen tilfeller, å opptre som fastleger. Lover som regulerer naturopaths generelt krever at lisensierte naturopaths oppfylle bestemte og pågående pedagogiske krav og begrensninger i deres medisinske autoritet og praksis.

Utdanning

Statene som lisensierer naturopathic leger vanligvis krever kandidater til å fullføre en fire-årig kurs i naturmedisin som er godkjent eller akkreditert av visse yrkesorganisasjoner, akkrediteringsinstanser eller av staten lisensiering bord. Kandidatene er ofte også nødvendig å passere Naturopathic Physicians Licensing Examination. Etterutdanning kan også være nødvendig som en betingelse for å holde og fornye en lisens til å praktisere naturmedisin (se referanser 1).

Scope of Practice

Omfanget av praksis for naturopaths varierer betydelig mellom stater. I California, for eksempel, kan en naturlege utføre fysiske undersøkelser og bestille laboratorietester for sine pasienter. Hun kan også bestille røntgenbilder, men kan ikke tolke røntgenbilder selv. Noen stater, som Oregon og California, tillate en naturlege å delta på kvinner i fødsel, forutsatt at han fullfører ytterligere sertifisering og opplæring (se referanser 2 og 3 og 7 685,135).

Naturopaths kan også være begrenset fra å utføre visse alternative behandlinger uten å bli akkreditert eller lisensiert i at terapi. For eksempel ikke Maine ikke tillate en naturlege å utføre akupunktur med mindre han har gjennomført en 1300-timers treningsprogram og bestått en sertifisering eksamen (se referanser 4).

Forskrivning narkotika

I noen stater, som Oregon, naturopathic leger er i stand til å foreskrive, bestille eller administrere visse legemidler (i motsetning til urter eller kosttilskudd) til sine pasienter. Avhengig av statlig lovgivning, kan den naturlege kunne skrive eller bestille en resept uavhengig eller kanskje bare være i stand til å forskrive legemidler i samråd med en lege eller osteopat (se referanser 3 og 6).

Titler og Avsløringer

Staten lover kan kreve at en naturlege formidle til pasienter og potensielle pasienter om at han er en naturlege, og at hans trening er i naturmedisin, ikke konvensjonell medisin. Forskrifter og lover kan også begrense hva slags titler som en naturlege kan bruke profesjonelt. For eksempel har både Alaska og Maine forby en naturlege fra beskriver seg selv som en "lege" (se referanser 5 Sec. 08.45.050), mens Oregon lover ikke (se referanser 7 685,020).

Lover på Abort & Foreldre Notification

Lover på Abort & Foreldre Notification


Abort er et hett tema, og tenårings abort er en enda varmere tema. Noen stater har vedtatt lover som krever foreldrenes samtykke før du utfører en abort på en tenåring. I andre stater, må foreldrene bli varslet før jenta kan ta abort, selv om deres samtykke ikke er nødvendig. Noen stater har ikke enten kravet, og tillater en lege å samtykke til abort i stedet for tenåring forelder.

Foreldrenes samtykke

Per september 2010, statene som kreves foreldrenes samtykke for en abort var Alabama, Arkansas, Idaho, Indiana, Kentucky, Louisiana, Massachusetts, Michigan, Mississippi, Missouri, North Carolina, North Dakota, Ohio, Oklahoma, Pennsylvania, Rhode Island , South Carolina, Tennessee, Texas, Utah, Virginia, Wisconsin og Wyoming. Noen av disse statene krever at begge foreldrene gi samtykke, mens andre krever bare en av foreldrene til å samtykke.

Foreldre Melding

Per september 2010, statene som krevde foreldre varsling før en abort kan utføres var Colorado, Delaware, Florida, Georgia, Iowa, Kansas, Minnesota, Nebraska, Oklahoma, South Dakota, Texas, Utah, West Virginia og Wyoming. Noen av disse statene krever både foreldre varsling og foreldrenes samtykke. Noen få av disse stater tillater leger å omgå foreldre meldeplikt.

None

Per september 2010, kunne de statene som ikke krever foreldrenes samtykke eller melding før en tenåring ta abort var Alaska, California, Connecticut, Washington, USA, Illinois, Maine, Maryland, Montana, Nevada, New Hampshire, New Jersey, New Mexico, New York, Oregon, Vermont og Washington.

Alabama HIPAA lover om avdøde Pasienter

Alabama HIPAA lover om avdøde Pasienter


HIPAA refererer til helseforsikring bærbarhet og Accountability Act av 1996. Dette er en føderal lov som er designet for å gi rettigheter til pasienter, og for å beskytte deres personlige helseinformasjon. Alabama borgere samt alle amerikanske borgere er beskyttet av HIPAA lover.

Avdødes rettigheter

HIPAA lover like beskytte personvernet til både levende og avdøde pasienter. For eksempel vil en person som bor i Alabama trenger tillatelse for å få tilgang til medisinske poster av en avdød pasient, akkurat som han ville trenge tillatelse til å få tilgang til medisinske poster av en levende pasient. Hvis en pasient dør, men mandater loven at medisinske fasiliteter slipper pasientenes informasjon til autoriserte personer.

Representanter

Pasientrepresentanter er enkeltpersoner som har vært lovlig oppnevnt av pasienter til å opptre på deres vegne. Hvis en Alabama pasienten signerer en HIPAA utgivelse eller oppnevner en person som utøver av hennes eiendom, da pasienten har gitt at individuell juridisk rett til å tjene som hennes personlige representant. HIPAA lover ville ikke forby denne personen får tilgang til pasientens medisinske opplysninger. Hvis en avdød pasient ikke utnevne en personlig representant, da staten lov må avgjøre hvem som har rett til å få tilgang til den avdøde pasientens medisinske opplysninger.

Alabama Provision

Delstaten Alabama gjør ikke bestemmelser som automatisk tildeler en avdød pasientens familie medlem rett til å få tilgang til pasientens medisinske opplysninger. Alabama gjør legge til rette for en Alabama helsepersonell for å frigi en avdød pasientens medisinske opplysninger til lovlig gitte personer.

Lover om Family Nurse utøvere i Tennessee

Lover om Family Nurse utøvere i Tennessee


Opprettet av staten parlament, oppnår styret of Nursing sin misjon å ivareta helse, miljø og velferd Tennesseans gjennom å føre tilsyn kvalifikasjonene til dem som praktiserer sykepleie innenfor Tennessee. Styret vedtar statlige lover som regler for regulering av sykepleiefaget, som begge har lovs kraft. Styret undersøker alle brudd på reglene, og kan tilbakekalle tillatelsen til eller pålegger sivile straffer på de som finnes skyldig.

Sertifisering

Per statlige regler, er en sertifisert sykepleier utøveren en sykepleier med en mastergrad eller høyere i en sykepleier spesialitet som har fått utstedt et sertifikat fra Tennessee Board of Nursing. Men hvis innhentet før til 1. juli 2005 ikke sertifisering krever ikke en mastergrad. The Tennessee Board of Nursing tilsier minimumskravene for alle godkjente sykepleier programmer. Passerer Nasjonalt råd lisensstatusen Eksamen, bare tilgjengelig for dem uteksaminert fra godkjente skoler sykepleie, kreves av styret for å få et sertifikat av fitness. Alle sykepleier utøvere må ha en gyldig lisens til å praktisere i Tennessee. Styret krever sertifisering fornyelse hvert 2. år. Sertifisert sykepleier utøvere som oppfyller disse kravene kan bruke tittelen "avansert praksis sykepleier" eller "APN".

Lege Tilsyn

Tennessee vedtekter krever tilsyn av alle APN. Dette tilsynet krever ikke kontinuerlig tilstedeværelse av lege, men krever konstant tilgjengelighet for konsultasjon mellom APN og lege, og, hvis ikke annet engasjert, må behandlende lege legge til rette for en erstatning legens tilgjengelighet.

Protokoller

Den behandlende lege må utvikle kliniske retningslinjer, det vil si, protokoller, i samarbeid med APN. Godkjennes både av behandlende lege og APN, disse protokollene avgrense gjeldende standard vare. Kravene omfatter en biennale gjennomgang, en regnskapsmessig for alle rusmidler ved passende Formulary (en liste over legemidler som er godkjent for å være foreskrevet og / eller utstedt av en APN henhold til lov) og en regnskapsmessig av den spesifikke befolkningen sett. Protokollene skal være datert og signert, tilgjengelig på øvelsesstedet og tilgjengelig på forespørsel for inspeksjon av regulatoriske boards.

Resepter og Sight

APN til hensikt å foreskrive eller administrere kontrollerte stoffer må også skaffe og opprettholde en Drug Enforcement Administration sertifikat for å foreskrive kontrollerte stoffer. De som kvalifisert må bruke tallene tillagt dem av DEA ved forskrivning kontrollerte stoffer. APN må holde nøyaktige pasientjournaler, og utlevering av kontrollerte stoffer krever å opprettholde en egen logg. En lege gjennomgang er nødvendig når en resept skrevet av APN skjer utenfor rammen av protokollene eller etter forskrivning av et kontrollert stoff. Ellers må den behandlende lege personlig anmeldelse av ikke mindre enn 20 prosent av diagrammer som er skrevet av APN og besøke noen eksterne området minst hver 30 dager.

Ansvarlighet for Resepter

APN forblir ansvarlig for resepter skrevet og signert. Legen må gi forhåndstrykte reseptbelagte pads reflekterer navn, adresse og telefonnummer til lege og APN. APN som bestiller resept må signere sitt eget navn på hver resept. Hvis den forhåndstrykt resept puten reflekterer navnene på mer enn én lege, må APN indikere hans behandlende lege ved å plassere en sirkel rundt, eller hake ved siden av, at legens navn.

Straffer

Styret of Nursing besitter ekspress fullmakter og plikter for suspensjon eller tilbakekall av tillatelse for rapporterte krenkelser av en APN av statlige regler eller lover, samt fullmakt til å begjære noen krets eller kanselliet domstol avhengig egregiousness av overtredelsen.

Lover om kjøp av medisiner fra Canada

Lover om kjøp av medisiner fra Canada


Amerikanske borgere er ofte forvirret om hva som er lovlig akseptabelt om kjøp av medisiner fra Canada. The United States Food and Drug Administration (FDA) er myndighet å håndtere strømmen av medisiner til USA på den kanadiske grensen. Selv om FDA tillater personlig bruk, medisinering kjøp til å komme inn i landet fra Canada, FDA har merket seg at disse kjøpene er ulovlig og kan bli beslaglagt på ethvert tidspunkt.

Hva er ulovlig

Det er ulovlig å selge, importere eller distribuere narkotika i USA som ikke har blitt godkjent av US Food and Drug Administration. Dette inkluderer noen stoffet kjøpt fra Canada, Mexico eller i utlandet. Narkotika blokkert fra import og kjøp i USA av FDA kan godkjennes av canadiske myndigheter som lovlige stoffer i Canada. Men dette betyr ikke at de kan importeres eller føres tilbake over grensen til USA. Det er tilfeller når et personlig kjøp av en foreskrevet medisiner i Canada kan være fysisk ført tilbake inn i US

Personal Use Veiledning

FDA personell og den amerikanske Border Patrol følge visse retningslinjer (kalt personlig bruk veiledning) når det gjelder å skille mellom en personlig kjøp av medisiner fra Canada og en kommersiell kjøpet (bevisst import av ikke-godkjent legemiddel eller narkotika i den hensikt masse markedsføring og salg). Denne veiledning brukes for å identifisere omfanget av et kjøp. Personlig bruk er identifisert av disse hovedpunktene: importøren (en enkelt person grensepassering blir sett på som importør) har en gyldig resept skrevet av en amerikansk-lisensiert lege, er den gyldig resept for importøren (resept og personens pass må samsvare) og mengden av medikament som blir importert er en tre-måneders forsyning eller mindre.

Innkjøp On line

Kjøp av legemidler fra on line apotek lokalisert i Canada og frakt til USA er ulovlig. På linje kanadiske apotek er sett av FDA som opererer utenfor amerikansk lov, og kan ikke være regulert av den amerikanske Dette betyr at medisiner som selges kan være uriktig, adulterated eller ikke-godkjent i henhold til amerikansk lov, og til slutt blir dømt av FDA som farlig for amerikanske forbrukere . Noen on line kanadisk-baserte apotek hevder at personlig bruk veiledning som FDA og Border Patrol bruker også gjelder på linje kjøp. Dette er ikke sant.

Lover på Prescription Drug Flasker

Lover på Prescription Drug Flasker


Mange stater har spesifikke reseptbelagte stoffet flaske lover, spesielt når det kommer til transport av medisiner utenom en borger residens. Bevissthet om relevante lover er en nøkkel mot å hindre en mulig kriminell kostnad, spesielt når det gjelder å gjennomføre kontrollerte stoffet resepter som hydrokodon eller amfetamin.

Grunnleggende lover

Mange stater, inkludert Georgia, krever de foreskrevet noen medisiner for å bære dem bare i de opprinnelige reseptbelagte flasker, ifølge "The Times-georgiske" avis.

Mulige konsekvenser

Unnlatelse av å bære noen foreskrevet medisiner i sin opprinnelige apotek utstedt flasken er vanligvis en forseelse lovbrudd, ifølge "The Times-georgiske" avis. Forseelser kan straffes med fengsel i noen stat.

Over-the-counter medisiner

Reseptfrie legemidler som paracetamol bør gjennomføres kun i originalbeholder av sikkerhetsmessige grunner. Men "The Times-georgiske" avis bemerker det normalt ikke betraktet som en forbrytelse å bære reseptfrie legemidler i andre beholdere.

Etiketter på Flasker

Informasjons etiketter på reseptbelagte stoffet flasker, for eksempel "ta med vann" eller "unngå alkohol mens på denne medisinen," er regulert av Food and Drug Administration (FDA), avhengig av stoffet.

Photo identifisering og andre Monitoring

De fleste statene krever de plukke opp reseptbelagte flasker med kontrollert substans narkotika for å presentere legitimasjon. Mange stater også bruke elektronisk resept overvåking databaser; disse systemene spore hva slags reseptbelagte stoffet flasker enkeltpersoner plukke opp i et forsøk på å dempe misbruk eller ulovlig resept narkotika salg.