Digidexo.com

utregning av kaloribehov eldre

Hukommelsestap hos eldre

Hukommelsestap hos eldre


Som du alder, ikke bare vil du begynne å miste hjerneceller, vil kroppen produsere mindre av kjemikaliene som trengs for å gjøre gjenværende hjernecellene fungerer. Som et resultat kan du begynne å miste hukommelsen. Flere ulike faktorer fremskynde denne prosessen i senior. Noen forhold har en medisinsk behandling, mens andre vil uunngåelig gjøre minnet stadig verre. Gjenkjenne symptomene på hukommelsestap og dens årsak.

Alzheimers sykdom

Alzheimers ødelegger hjerneceller, forårsaker hukommelsestap. Den forstyrrelse i hjernen utvikler seg over en periode på flere år. Selv om symptomene kan synes å oppstå fra normal aldring, kan lider også begynne å vise endringer i atferd og personlighet. Sykdommen har ingen behandling, som i 2010, men en lege kan anbefale behandlinger for å hjelpe et lidende avtale med symptomer. Stoffet kan hemme nedbrytningen av kjemisk budbringer i de nervene som fremmer læring og hukommelse.

Mild Cognitive Impairment

En senior med mild kognitiv svikt kan merke at hans minne eller mental funksjon er sviktende. En person med nedskrivnings kan glemme avtaler og sosiale arrangementer, begynne å ha problemer med å navigere kjente miljøer, kan bli mer impulsive eller utviser dårlig dømmekraft. I tillegg til hukommelsestap, kan en person med MCI også oppleve depresjon, irritabilitet og aggresjon, angst og apati. Selv om verdifall kan øke en senior risiko for å utvikle andre typer demens, kan noen mennesker ikke fortsette å oppleve en nedgang i deres minne og i noen tilfeller minne kan forbedre. En lege kan av og til foreskrive Alzheimers medisiner for å hjelpe til med hukommelsestap.

Mini Strokes

Mini slag kan føre til reduksjon av blodstrømmen til hjernen. Hvis blodstrømmen stopper i mer enn et par sekunder, kan hjernecellene dør, forårsaker skade på cortex av hjernen, noe som resulterer i hukommelsestap. Den tilstand, kalt vaskulær demens, kan skje gradvis eller brått, avhengig av alvorlighetsgraden av slag eller mengden av slag senior har. Nettstedet, Help Guide, sier at nesten 50 prosent av tilfellene av vaskulær demens skyldes hypertensjon (høyt blodtrykk). Se en lege hvis du tror du eller noen du elsker har hatt slag. For å redusere risikoen for denne type demens, bør seniorer arbeide for å kontrollere blodtrykket, kolesterolnivået, og unngå å røyke sigaretter og overindulging i alkohol.

Vitaminmangel

Mangel absorpsjon av vitamin B12 kan føre til symptomer på demens, som inkluderer hukommelsestap hos eldre. Dr. Majid Fotuhi ved Johns Hopkins University School of Medicine konkluderer med at vitamin B12-mangel utgjør opptil 10 prosent av ikke-Alzheimers hukommelsestap. En senior som forbruker en diett med sunne mengder B12 kan ikke produsere nok av proteinet som trengs for å absorbere det. Dr. Fotuhi anbefaler en person som har lave nivåer av vitamin take kosttilskudd. Noen eldre kan trenge injeksjoner av vitamin.

Spill å spille for eldre med Memory Tap

Spill å spille for eldre med Memory Tap


Som senior statsborger, spill og aktiviteter er ikke bare morsom, men kan også være funksjonelle og forbedre livskvaliteten. Visse spill og aktiviteter er nyttige for å dele latter, liming samt stimulere og trene hjernen. Bruk minne spill for å hjelpe eldre forbedre deres kognitive evner.

Kryssord

Kryssord er spill for folk i de fleste aldre til å spille. Disse oppgavene er gunstig for å øke ordforrådet og oppmuntrende mental årvåkenhet. Trekk ut en ordbok sammen med noen kryssord og ha det gøy. Disse oppgavene er også morsomt når det gjøres som en gruppeaktivitet med to eller tre personer. Du kan også holde et kryssord konkurranse der flere grupper konkurrerer om å se hvem som kan fullføre kryssord først. For konkurranser, bruk en enkel oppgave som tar ikke mer enn 10 minutter å fullføre.

Puslespill

For å spille fotopuslespill, skiller gruppen av eldre inn i to grupper. Ta et bilde av hver gruppe og forstørre bildet på et kopierings til størrelsen på en vanlig papir. Skjær bilde i flere biter, noe som gjør et puslespill. Gi hver gruppe sitt bilde puslespill og instruere gruppen for å fullføre puslespillet. Den første gruppen som fullfører puslespillet vinner en liten premie.

Spelling Bee

Stave bier er ideelle for bruk av kognitive evner. Samle en gruppe av eldre og gi hver senior en fargerike stykke bygging papir. Har de eldre sitte i stoler som er plassert i en enkelt linje vendt mot fronten av rommet. Starter på den ene enden av linjen, gi en senior en stave ord. Hver gang en senior staver ordet feil, legger han sin farge-kort i en kurv. Den siste senior resterende vinner stavekonkurranse. Denne aktiviteten fungerer også med matte multiplikasjon spørsmål.

Minne

En god måte for eldre å forbedre sine minne ferdigheter er ved å jobbe med flash-kort. Disse kortene er tilgjengelig som forhåndslagde spill for språk, sekvensering, matching, grammatikk og ordforråd. En nyttig spill å spille med to og to flashcards er minne. For å spille minne, først blande kortene, så legg dem med forsiden ned på et bord i selv rader. Den første spilleren svinger over to kort på jakt etter et matchet par. Fortsett med spillet før matche alle kortene. Spilleren med flest par vinner spillet.

Sentrale oppgaver fra sittende posisjon for eldre

Sentrale oppgaver fra sittende posisjon for eldre


Kjernen muskler er plassert i bagasjerommet, eller midsection av kroppen din. Mage, rygg, hofte og bekken muskler utgjør kjernen. Mange øvelser for kjernen utføres mens du ligger nede eller stående. Styrking kjernen kan være lettere for pensjonister, men hvis det gjøres i sittende stilling.

Fordeler

Nesten hver bevegelse, enten du sitter, står eller ligger, krever at du bruker musklene kjernen, ifølge University of Rochester Medical Center. Fordeler med å styrke kjernen gjennom trening inkluderer forbedret mobilitet, balanse og stabilitet. Dette er alle ting som kan avta med alderen, og dermed øke risikoen for skader. Sentrale oppgaver også bidra til å beholde og bygge bentetthet.

Sittende i en stol

En rekke øvelser for seniorer innebærer å sitte i en stol med knærne bøyd og føttene hviler på gulvet for å gi stabilitet. The National Institutes of Health anbefaler sittende rad en motstand band for å styrke ryggen samt din skulder og nakkemusklene. Plasser midten av en motstand band sikkert under føttene og grep endene, en i hver hånd. Trekk opp på bandet før albuene er bøyd og hendene er i brysthøyde. Hold kort før du senker armene, fremdeles holder bandet. Fullføre minst 10 rader per sett. Selv om denne øvelsen fungerer hovedsakelig den øvre delen av kjernen, du også engasjere magemusklene under aktiviteten, noe som gjør dem sterkere.

Sitter på gulvet

Sentrale oppgaver som du utfører mens du sitter på gulvet styrke magemusklene og baksiden på samme tid. En øvelse er en modifisert sit-up. Sitt på gulvet med knærne bøyd og føttene flatt på gulvet. Legge armene i kors foran brystet og lene seg tilbake så langt du kan komfortabelt. Tilbake til nøytral posisjon og gjenta for totalt 10 repetisjoner. Kronglete kjerne øvelse kalt en koffert rotasjon fungerer ikke bare dine magemuskler men også din obliques på sidene av overkroppen din. Fra den modifiserte sit-up posisjon, skyver bena ned til hælene hvile på gulvet. Ta tak i en medisin ball ikke tyngre enn 2 pounds med begge hendene på brystet nivå. Holde ryggen rett, rotere kroppen din til venstre, pause på et sekund og deretter vri til høyre.

Sikkerhet

Eldre voksne må bruke sunn fornuft for å forhindre treningsrelaterte skader. Varm opp med en kort spasertur før trening for å varme opp musklene dine. Alltid øke antall repetisjoner gradvis for å unngå å trekke en muskel i ryggen eller magen. Ikke trening til det punktet av smerte. Dette er spesielt viktig når du utfører kronglete kjerne øvelser som legger press på ryggen og hoftene.

MS-symptomer hos eldre

MS-symptomer hos eldre


Multippel sklerose (MS) er en sykdom som påvirker sentralnervesystemet. Sykdommen rammer folk i alle aldre, men vanligvis begynner mellom 15 og 50. MS kan påvirke de eldre, og i slike tilfeller er symptomene ikke er konsistent blant folk som har blitt diagnostisert. Det ser ut til at symptomene på MS kan være tilfeldig og vare i forskjellige lengder av tid. Følgende er de vanligste MS-symptomer hos eldre.

Visuelle symptomer

Multippel sklerose påvirker synsnerven, noe som kan føre til nedsatt syn. Noen av MS-symptomer hos eldre er tåkesyn, tap av fargesyn, blindhet, dobbeltsyn og blinkende lys når øynene beveger seg. De eldre kan også føle smerter i øyet, har jerky øyebevegelser, konstant og skyter øyebevegelser, mangel på koordinering mellom de to øyne og unormal elev svar.

Motoriske symptomer

Symptomer på MS er mest merkbar for andre når lidelse påvirker motoriske ferdigheter. Disse symptomene igjen varierer fra person til person og ikke har en bestemt alder da de begynner. Men noen av symptomene på MS som kan påvirke den eldre er muskel svakhet, som kan omfatte milde eller delvis lammelse; total eller tap av muskelstyrke; og tap av muskeltonus som forårsaker stivhet, smerte og begrensning av å bruke de berørte lemmer. Andre symptomer er utydelig tale; muskel tap; ufrivillig sammentrekning av muskler; stilling problemer; tics; krampetrekninger og kronglete av muskler; ufrivillig bevegelse av bena; og foten å dra.

Sensoriske symptomer

MS-symptomer kan føre til forskjellige typer følelser i kroppen, noe som vil gi forskjellige sensoriske symptomer. MS kan føre til delvis nummenhet, prikking, summende og vibrasjons sensasjoner. De eldre kan også føle seg komplett nummenhet eller tap av følelse; smerte uten åpenbar årsak; svie, kløe og elektriske sjokkfølelser; summende opplevelser når du flytter hodet; tap av bevissthet om plassering av kroppsdeler; og ansikts smerter.

Koordinasjon og balanse Symptomer

Ofte personer med MS føler et tap av koordinering og har en vanskelig tid å holde sin balanse. Noen av symptomene på MS som påvirker koordinasjon og balanse skjelver når du utfører gode bevegelser; konstant under eller skyter beinbevegelser; unormal balanse funksjon i det indre øret; kvalme, oppkast eller følsomhet for reisesyke fra vestibular ataksi; problemer med å koordinere tale; stamming; langsom lem posisjon tilbakemeldinger. Det kan være et tap av evne til å produsere vekslende raskt bevegelser, for eksempel for å flytte til en rytme.

Tarm, blære og seksuelle Symptomer

Dessverre, MS-symptomer er ikke diskriminerende om hvor de påvirker kroppen. Det er noen symptomer som kan påvirke tarmer, blære og seksuelle ytelse. Disse symptomene inkluderer urin haster og inkontinens; urinretensjon og oppbevaring; mannlig og kvinnelig impotens; manglende evne til å oppnå orgasme; ejaculating inn i blæren; manglende evne til å bli seksuelt opphisset; sjeldne eller uregelmessig avføring; tarm haster; og tarm inkontinens.

Kognitive symptomer

MS angriper alle områder av kroppen og ikke har noen kognitive symptomer. Pasienten kan begynne å ha kortsiktige og langsiktige minneproblemer; glemsomhet; langsom ord tilbakekalling; demens; humørsvingninger og / eller eufori; bipolar syndrom; angst; og nedskrivning til tale forståelse og produksjon.

Andre symptomer

Symptomene på MS er en lang liste over områder i kroppen hvor det kan bli et problem. Disse symptomene er vanlig for mange andre sykdommer eller sykdommer, så vel, og bare fordi du har noen av disse symptomene betyr ikke at du har MS. Hvis du har noen bekymringer, kontakt lege fra legen din. Noen andre symptomer som ikke nødvendigvis passer inn i en kategori er tretthet; øke i alvorlighetsgrad av symptomer med varme; acid reflux; nedsatt følelse av smak og lukt; epileptiske anfall; svelgeproblemer; luftveisproblemer; sove uorden; feilaktig kalde kroppsdeler; og autonome nervesystemet problemer.

Symptomer på lavt blodtrykk hos eldre

Symptomer på lavt blodtrykk hos eldre


Lavt blodtrykk (hypotensjon) er et vanlig problem for mange mennesker. The Mayo Clinic definerer lavt blodtrykk som å være på eller under 90/60. Det kan føre til en hel rekke symptomer, men kan være spesielt vanskelig for eldre fordi det setter dem på en økt risiko for fall. Det kan også ta en fysisk toll på en eldre person som allerede er i dårlig helse.

Svimmelhet / Svimmelhet

Svimmelhet er et vanlig tegn på lavt blodtrykk hos eldre. Mange eldre mennesker ofte får ør når de står opp fra sittende eller liggende stilling. Faktisk The Mayo Clinic rapporterer at blodtrykksfall etter stående skjer først og fremst hos personer i alderen 65 år og eldre. Dette kan være svært farlig, spesielt hvis personen ikke har noe å bidra stødig dem eller noen til å ta dem hvis de faller.

Kvalme

Kvalme oppstår ofte under episoder med lavt blodtrykk og vanligvis skjer i tillegg til svimmelhet eller hotheadedness. Mange ganger kvalme forårsaket av den plutselige fall i blodtrykket, men det kan også være forårsaket av svimmelhet. Kvalme og oppkast kan også føre til dehydrering som er kjent for å forårsake lavt blodtrykk. For en eldre person, kan kvalme føre til ytterligere problemer slik som redusert appetitt og vekttap.

Besvimelse

Besvimelse eller synkope er et vanlig problem i aldrende mennesker. Faktisk, en tilstand som kalles ortostatisk hypotensjon, som er forårsaket av en blodtrykksfall når du står opp, er en problematisk hendelse for noen eldre. Nettsiden for AGS Foundation rapporterer at besvimelse er sett dobbelt så ofte hos voksne 70 år og eldre og tre til fire ganger så ofte hos voksne 80 og eldre enn i noen yngre voksne. Plutselig besvimelse er farlig for alle. Imidlertid, på grunn av den eldre ha skrøpelig hud og ben, kan det resultere i en alvorlig, ødeleggende skade eller død for en eldre person.

Mangel på konsentrasjon

Når en persons blodtrykket er i stadig synker, er det et tap av blod til hjernen. Dette kan føre til at en eldre person til å ikke være i stand til å fokusere eller har problemer med å konsentrere seg om noe. De kan også bli stadig glemsom og kan selv ha problemer med å huske enkle daglige oppgaver. Familiemedlemmer kan tro at roten årsaken til denne oppførselen er demens når det kan være noe helt annet.

Depresjon

Det antas at depresjon kan være et symptom på lavt blodtrykk. Studier har vist at mange depresjon lider har også problemer med lavt blodtrykk. Det er foreslått av noen i det medisinske fellesskapet som lavt blodtrykk fører til apati og manglende ønske om å gjøre noe. Dette kan igjen skape en følelse av depresjon. Imidlertid er forskning på det nøyaktige forhold mellom lavt blodtrykk og depresjon fortsatt i dets tidlige stadier.

Hva er årsakene til svimmelhet hos eldre?

Hva er årsakene til svimmelhet hos eldre?


Svimmelhet er et vanlig problem blant eldre mennesker. Svimmelhet som oppstår hos eldre vanligvis varer lenger enn hos yngre mennesker, og kan ha flere årsaker. Det blir ofte nødvendig å søke medisinsk behandling for vedvarende eller invalidiserende svimmelhet.

Identifikasjon

Svimmelhet er beskrevet som en hvirvlende følelse eller en følelse av tap av balanse. Svimmelhet kan være mer fremtredende når bøyd over eller når du står opp raskt.

Vertigo

Vertigo kan være en årsak til svimmelhet hos eldre. Øvelser kjent som Brandt-Daroff manøvrene er ofte utført i tre uker eller mer for å lindre symptomene på svimmelhet. Medisiner som antihistaminer kan lindre svimmelhet, men kan være sederende.

Ménières syndrom

Ménières syndrom kan påvirke mennesker over 50 og ofte fører til en brølende i ørene, en nedgang i hørsel og svimmelhet. Én behandling for Menieres syndrom er en injeksjon av medikamenter direkte inn i trommehinnen.

Sentral Svimmelhet

Sentral svimmelhet kan forekomme etter en hendelse som et slag som involverer hjernestammen og lillehjernen, og kan også komme foran andre farlige forhold. Personer som lider av denne typen svimmelhet ofte opplever kvalme, svimmelhet og illusjoner av bevegelse for en lang periode.

Betraktninger

Svimmelhet kan være et tegn på en mer alvorlig medisinsk tilstand. Konsultere legen din dersom du opplever pågående eller invalidiserende svimmelhet å få en riktig diagnose.

Hva er årsakene til svimmelhet i en eldre mannlig?

Svimmelhet er en mer konsekvent og vanlig problem hos eldre menn sammenlignet med den yngre befolkning. Det kan være mange årsaker til svimmelhet hos eldre menn som ikke finnes hos yngre individer. Nesten hver årsak til svimmelhet blant eldre menn er assosiert med en forstyrrelse av øret eller hjernen.

Otologic Svimmelhet

Otologic svimmelhet er forårsaket av en tilstand som kalles benign paroksysmal posisjonsvertigo, der det indre øret akkumuleres rusk. I en alder av 80, er 50 prosent av svimmelhet på grunn av dette problemet, ifølge Svimmelhet-og-Balance.com.

Sentral Svimmelhet

Hjernerelaterte forhold som parkinsonisme, beslag og andre nevrologiske lidelser kan også føre til svimmelhet og vertigo.

Proprioseptive Problemer

Vitamin B12-mangel, diabetes, perifer neuropati og cervical spondylose kan også føre til svimmelhet blant eldre menn.

Medisinering

Eldre pasienter er vanligvis på flere legemidler. Visse typer legemidler, inkludert antiepileptika antihypertensiva, beroligende medisiner og legemidler for parkinsonisme kan gi bivirkninger som svimmelhet.

Medisinske tilstander

Hjertesykdommer, hypotensjon og lavt blodsukker, som er vanlig blant eldre menn, kan føre til svimmelhet.

Hva er Thrush i de eldre?

Hva er Thrush i de eldre?


Pseudomembranøs candidiasis, vanligvis kjent som trost, er en soppinfeksjon som dannes på muntlig slimhinnene i munnen og spiserøret. I den eldre, kan det være særlig problematisk, fordi det blir stadig vanskeligere å opprettholde en god munnhygiene grunn protese bruk, sykdom, svekket immunrespons, dårlig ernæring og mental svekkelse. Hvis venstre ubehandlet, kan denne infeksjonen blir systemisk, forårsaker alvorlig sykdom.

Identifikasjon

Thrush vises som en hvit film tildekking av overflaten av tannkjøttet, tunge og innsiden av munnen som ikke kan bli fjernet med forsiktig skraping. Små lesjoner og sprekker kan danne forårsaker smerte og vanskeligheter med å svelge. En lege diagnose tilstanden ved å ta en cellekultur fra en lesjon.

Proteser

Protese bruk utgjør en spesiell risiko for trost. Mange eldre mennesker har problemer med å oppnå en god passform med sine proteser og mat kan lett bli fanget mellom proteser og tannkjøtt. I tillegg, dårlig hygiene tillater bakterier å vokse på proteser selv. Når trost er mistenkt, er det viktig å ta en pause fra protese bruk før infeksjonen forsvinner helt.

Medvirkende faktorer

Mange fysiske forhold vanlige blant eldre som diabetes mellitus og kreft kan bidra til utvikling av trost. Eventuelle eldre person gjennomgår kreft behandlinger som stråling eller kjemoterapi bør overvåkes nøye.

Advarsel

Mange medisiner som kortikosteroider, antibiotika og immundempende kan endre den normale muntlige flora og redusere kroppens evne til å bekjempe infeksjoner. Begge disse handlingene kombinert kan lage standard aktuelle behandlinger ineffektive og kan kreve mye sterkere medisiner for å bekjempe infeksjonen.

Betraktninger

Underernæring og kognitive svekkelser som Alzheimers sykdom er også vanlige problemer for eldre mennesker. En utilstrekkelig kosthold reduserer kroppens evne til å bekjempe infeksjoner, mens demens hindrer ofte god munnhygiene, diagnostisering og behandling. Det er uhyre viktig at personer med disse risikofaktorene får konsekvent oppfølging og hjelp fra omsorgspersoner.

Hva er årsakene til eldre Svimmelhet og tap av bevissthet?

Hva er årsakene til eldre Svimmelhet og tap av bevissthet?


Svimmelhet er et vanlig problem blant eldre mennesker. Når svimmelhet oppstår med et tap av bevissthet, kan det være et tegn på en alvorlig underliggende medisinsk tilstand.

Identifikasjon

Svimmelhet er følelsen av hvirvlende i hodet. Svimmelhet kan forekomme alene eller sammen med kvalme. Til tider kan folk lider et tap av bevissthet (også kjent som mørkla) etter en periode med svimmelhet.

Sentral Svimmelhet

Sentral svimmelhet kan oppstå etter et hjerneslag eller kan det komme før en alvorlig tilstand som involverer hjernestammen og lillehjernen. Denne typen svimmelhet er ofte en advarsel tegn på en mer alvorlig hendelse som kommer.

Epileptisk Vertigo

Beslag generelt ikke forårsake svimmelhet før tap av bevissthet. Imidlertid kan epileptisk vertigo føre en person til å oppleve korte, intense spinnende opplevelser før du mister bevisstheten. Denne tilstanden responderer vanligvis godt til medisinering.

Diagnostisk testing

Mens det er ofte vanskelig å finne årsaken til svimmelhet, er det visse diagnostiske tester som kan utføres. Hos eldre pasienter som opplever svimmelhet med et tap av bevissthet, kan en elektroencefalogram bidra til å få en riktig diagnose.

Betraktninger

Svimmelhet er vanlig i eldre voksen alder og ofte går udiagnostisert. Dersom tap av bevissthet oppstår også, er det viktig å søke medisinsk behandling for å finne årsaken. Dette kan være et symptom på en alvorlig medisinsk tilstand.

Medisinske årsaker til kroppslukt hos eldre mennesker

Medisinske årsaker til kroppslukt hos eldre mennesker


Medisiner og visse typer matvarer kan føre til kroppslukt i mennesker i alle aldre. Men kroppslukt i eldre mennesker som også har underliggende medisinske problemer er mer merkbar skyldes naturlige endringer i kroppen som oppstår med aldring. Kroppslukt hos eldre mennesker resulterer fra en økning av palmitolensyre og lipidperoksider fremstilt ved en økning av fettsyre dekomponering som kombinerer med bakterier på huden.

Mageproblemer

På grunn av en minsking av saltsyre i løpet av årene, eldre folk har en tendens til å ha problemer med fordøyelsen. "Hypochlorhydria" er den medisinske termen for denne tilstanden. Estimater viser at rundt 13 prosent av saltsyre er tapt hvert 10. år. Dette resulterer i tap av mat som forblir i kroppen som forårsaker overvekst av bakterier som resulterer i mat fermentering og nedbrytning. Problemer som oppstår fra hypochlorhydria inkluderer dårlig ånde, gastro-esophageal reflux sykdom, eller "GERD," overdreven gass, candidiasis --- en overvekst av gjær i kroppen, og irritabel tarm syndrom også kjent som "IBS." Alle disse kan føre til ubehagelig kroppslukt.

Gallestein

Personer over 60 år har høyere risiko for å utvikle gallestein uavhengig av livsstil, og kvinner er to ganger større sannsynlighet for å utvikle gallestein enn menn. Enkeltpersoner som tar kolesterolsenkende medisiner og diabetikere er også i en høy-risiko kategorien.

Gallestein formen når et overskudd av galle og / eller en kombinasjon av galle og kolesterol samler seg i leveren. Bile hjelper kroppen i fordøyelsen av fett og feilaktig eliminering av galle vil resultere i forårsaker kroppen til å lukte som råtne egg.

Kolecystitt er et resultat av betennelse i galleblæren og fører til en dårlig smak i munnen, dårlig ånde og overflødig kroppslukt sammen med illeluktende, lys avføring.

Redusert nyre funksjoner

Nedsatt eller nyresvikt skjer når giftstoffer ikke blir metabolisert og eliminert fra kroppen under urinering. Eldre mennesker er mest sannsynlig å ha en reduksjon av nyre-funksjoner som kan føre til nyresykdom. Reduksjonen av nyrefunksjonen eller en beslektet problem kalt "Uremia" vil føre til at ånde eller urin for å avgi en ammoniakk-lignende lukt og kan også skape en ammoniakk eller urin lukt på kroppen.

Redusert enzymproduksjon

Evnen av legemet for å skape de enzymer som er nødvendige for å forbrenne mat avtar med alderen, og resulterer i frigivelse av giftstoffer gjennom huden via svettekjertlene. I eldre personer som ikke lenger kan produsere de nødvendige enzymer, forbruker organiske forbindelser slik som løk, hvitløk eller karri vil medføre lukt fra de forbindelser som gjennomtrengende huden. Vanligst, lukt fra metabolske ubalanser lukter fisk, gass, søppel, brent gummi, råtne egg eller avføring.

Diett for en eldre Cat med nyresykdom

Nyresykdom er en vanlig sykdom av aldring katter. Kronisk nyresvikt (CRF) kan behandles på mange måter å holde katten din levende og godt i flere år. De viktigste symptomer på CRF er en økning i fluidforbruk og mer hyppig vannlating. Symptomer generelt ikke vil bli lagt merke til nyre arbeider ved 25 prosent kapasitet. CRF er nr 1 dødsårsak hos eldre katter.

Årsaker

Ifølge Dr. Jean Hofve, DVM, og nyere forskning, kan det være en link mellom feline distemper skudd og nyresvikt.

Også når katter har vært på en tørr kattemat diett meste av sitt liv, de er mer sannsynlig å utvikle CRF. Tørr kattemat gir bare halvparten av mengden av vann som katten din trenger, og over en periode dette kan stresse nyrene.

Diet

Det har vært uenighet om nytten av å begrense protein i kosten av katter med nyresykdom. Det er Fosforgul i proteinet som må elimineres. Avtagende protein så mye som mulig kunne hjelpe mange eldre katter med nyresykdom føle deg bedre; Men katter trenger litt protein for å overleve.

Mate katten din våt mat som er lav i natrium og fosfor. Det viktigste er å gi katten din mat som han vil spise. Sette ut fersk mat daglig i romtemperatur. Hold styr på katten din daglige matinntaket for din veterinær.

Hydration

Katten din trenger å drikke mye vann for å holde nyrene fungerer. Har skåler med vann rundt hele huset, og bruke vannkoker som er fri for de fleste kjemikalier. Din veterinær kan foreslå hydra katten din subkutant flere ganger i uken. Veterinæren kan gjøre dette på kontoret eller vise deg hvordan du gjør det hjemme.

Diverse

Hold styr på kattens vannforbruk, og sjekk søppel boksen daglig for eventuelle endringer i eliminering. Sjekk katten din hud for klumper eller endringer. For å sjekke for dehydrering, klype huden rundt halsen; og hvis det ikke dukker tilbake, vil det tyde på at han er dehydrert. Gjør dette daglig.

Hvordan hjelpe Eldre baby når hun har magen influensa

Hvordan hjelpe Eldre baby når hun har magen influensa


Nylig, min syv måneder gamle fikk magen influensa fra min fire år gamle. Jeg har tatt med instruksjoner om hva du skal gjøre når din eldre barnet har magen influensa.

Fra mine enkle trinn, vil du være i stand til å hjelpe barnet ditt når hun har gastroenteritt.

Hvordan hjelpe Eldre baby når hun har magen influensa

•  Først, hvis du har søkt og funnet denne artikkelen, sjansene er babyen din har vært å kaste opp eller har hatt alvorlig diaré. Symptomer på gastroenteritt, eller magen influensa inkluderer å kaste opp og eller diaré. Så, hvis barnet er ellers frisk og opplever noe av dette, skjønner at hun har fått infisert av viruset.

Etter at barnet kaster opp, skje mate Pedialite væske til henne en time etter at hun kaster opp, hver på 15 grader 20 minutter. Ikke forsøk å mate henne ennå, fordi sjansene er hun vil holde gulpet opp. Hvis det i et par timer, hun ser ut til å ønske noen melk, kan du mate henne litt etter litt. Hvis du over mate henne, vil hun kaste det opp.

Plukk opp noen tilsølte klær, puter, etc og spray dem med Lysol og kaste dem i vaskemaskinen. Hvis noen kroppsvæsker landet hvor som helst, rydde dem opp umiddelbart og spray Lysol hvor de hadde landet. Dette vil bidra til å hindre spredning av viruset.

Hvis babyen kastet opp på deg, og du er både skittent, starte dusjen eller baby bad. Dusjen eller baby bad bør være varm (90F, 32C eller lavere). Ren og kle barnet ditt opp først, og deretter sette henne i en barneseng eller spille penn i nærheten av deg og rense deg opp neste.

Babyen vil sove mye mens hun er syk. Holde henne varm og ren til enhver tid. Hvis hun hadde diaré, vil du lukte det, slik at så snart du gjør, rydde henne opp. Hvis klærne hennes ble skitten, straks vaske henne og endre hennes. Hvis hun er lei, eller mens hun må vente en time før å bli lei igjen, satte henne i en lekegrind i nærheten av deg med massevis av rene leker.

magen influensa går som regel bort etter 48 timer. Dette betyr at barnet skal hvile og spise litt om gangen i denne perioden. Kontroller at du sjekke henne for feber med jevne mellomrom, og innser at hun trenger å ha en våt bleie hele tiden.

Hvis barnet ikke kaster opp lenger, er følelsen mye bedre, og hennes avføringen blir mindre vassen, kan du mate henne biter av myke nudler. Bare bruke rene fingre å bryte biter av en noodle og forsiktig plassere den i munnen hennes. Du kan også øke melkeinntaket med 2 flere unser (over hva hun hadde tidligere).

Hvis barnet nekter å spise, og hun har ikke hatt en våt bleie i åtte timer, må du ta henne til sykehuset fordi hun vil bli lider av dehydrering. Lykke til, og jeg håper barnet ditt føles bedre.

Hint

  • Mens barnet ditt er sykt, gi henne ekstra oppmerksomhet og oppfylle hennes behov.
  • Hvis babyen din føler seg bedre, gi henne noen leker å leke med.
  • Husk å rengjøre hennes leker regelmessig.
  • Glem å jobbe, når babyen er syk, hun trenger deg.
  • Hvis barnet ditt har en høy feber, og er ikke å spise, må du ta henne til han legen.
  • Jeg kan ikke holdes ansvarlig for babyen å bli verre.
  • Ikke noen gang prøve å tvangsfore babyen når hun er syk fordi du vil ende opp med å bruke det du matet henne.

Kolektomi for behandling av ulcerøs kolitt hos eldre

Ulcerøs kolitt (UC) er en sykdom i familien av inflammatoriske tarmsykdommer. Sykdommen forårsaker smerter i magen, rektal blødning, og varierende grader av diaré. Behandlingstilbud for UC bære medisinering, IV behandling, og en endelig muligheten til en kolektomi. En kolektomi blir mer nødvendig for eldre grunn av fysisk truende side av sykdommen, og den økte risikoen for kreft i tykktarmen.

Kirurgisk Necessity

Det er av største betydning enn eldre med ulcerøs kolitt møtes regelmessig og ofte med GI lege. GI lege vil utføre en kolonoskopi årlig for å vurdere tilstanden til pasienten er tykktarmen. Det er etter flere evalueringer at GI legen kan foreslå en kolektomi hvis tykktarmen begynner å se kreft eller om en eldre person har problemer med å gjøre det til badet hele tiden.

Proctocolectomy med Ileostomioperasjon

To typer operasjoner er tilgjengelige for en kolektomi. Proktokolectomi med ileostomi er den første og mer tradisjonelle alternativ. Dette alternativet er også mer vanlig hos eldre pasienter på grunn av gjenopprettingsprosessen. Proktokolectomi med ileostomi omfatter to separate operasjoner: fjerning av tykktarmen og anus, og deretter tilsetning av en kolostomi pose som er festet til midtpartiet av legemet til å passere gjennom avføring.

Proctocolectomy med Ileostomi Recovery

Gjenopprettingsprosessen for eldre er mye raskere med proctocolectomy med ileostomi kirurgi enn med det andre alternativet. Dette er fordi det krever bare ett sett med operasjoner og ett sykehus opphold (for ca en uke). For ca fire til seks uker, må du spise en endret kosthold (se en ernæringsfysiolog eller din GI legen) fordi kroppen må venne seg til å bruke den eksterne bag. Når du er restituert, skjønt, kan du spise som normalt og ofte du vil, uten at noen av bivirkningene felles med kolitt. Vet at en kolostomi posen skal tømmes flere ganger om dagen. For eldre pasienter, kan bistand være nødvendig på grunn av fingerferdighet slik prosess krever.

Restorative Proktokolectomi Surgery

Restorative proctocolectomy er en nyere prosedyre mer vanlig hos yngre og sunnere pasienter. Men dette betyr ikke at dette alternativet ikke er tilgjengelig for eldre pasienter. Restorative proctocolectomy omfatter fjerning av tykktarmen (kolon), men tillater kroppen å passere avfall naturlig. Dette gjør det ved den utvikling som en J-posen n tarmkanalen som "forlenger" de gjenværende tarmen. Denne fremgangsmåten krever tre eller fire separate operasjoner, noe som kan være komplisert for eldre pasienter som kunne sliter med mengden av kroppen stress.

Restorative Proktokolectomi Recovery

Utvinningen for eldre er den samme som for en ung pasient. Et sykehusopphold for hver prosedyre er alt fra fire til syv dager. Den samlede utvinning perioden med for alle operasjoner kan vare opptil seks måneder. Dette vil innebære en begrenset diett, flere medisiner, og en endret livsstil. Dette er hva som viser seg vanskelig for eldre. Mange eldre pasienter har spesielle dietter, vitaminer og medisiner de må ta på daglig basis. Også på grunn av faste inntekter, kan enkelte eldre pasienter synes det er vanskelig å endre livet sitt for en slik lengre periode.

Vannkopper bivirkninger i en eldre voksen

Vannkopper er en svært smittsom sykdom forårsaket av varicella-zoster virus. De fleste kontrakt sykdommen i sin barndom, men voksne som fange vannkopper står overfor en mye høyere risiko for død og komplikasjoner.

Symptomer

Tidlige symptomer på vannkopper er hodepine, feber og sår hals. Etter en eller to dager, vil små, kløende blemmer som ser ut som insektsbitt danne. Vabler vare i fem til syv dager.

Risikofaktorer

Vannkopper infeksjoner er vanligvis mild og fri for komplikasjoner for friske barn. Grupper med risiko for alvorlige komplikasjoner omfatter personer med nedsatt immunforsvar, spedbarn, gravide kvinner, tenåringer og voksne.

Komplikasjoner

Voksne er mer sannsynlig å dø av vannkopper enn barn som fanger sykdommen, ifølge National Foundation for infeksjonssykdommer. Den vanligste komplikasjon er bakteriell hudutslett, men i noen tilfeller kan det spres på indre organer, og forårsake hjernebetennelse. Hos gravide kvinner, øker vannkopper risikoen for alvorlige misdannelser.

Helvetesild

En alvorlig komplikasjon av vannkopper for voksne er helvetesild, som er smertefulle blemmer forårsaket av en ny fremvekst av sovende varicella-zoster virus. Helvetesild rammer én av 10 personer som har hatt vannkopper, ifølge Mayo Clinic, og er mer vanlig hos eldre og immunsupprimerte personer.

Forebygging

Ifølge National Foundation of Infectious Diseases, vannkopper vaksine, når det tas i to doser, er nesten 100 prosent vellykket på å forebygge denne sykdommen. (En enkelt dose er 70 til 90 prosent effektiv.) Den helvetesild vaksine, anbefales for folk over 60, er 50 prosent effektivt for å forhindre helvetesild.

Hvordan å miste vekt når du er eldre

Det er mulig å gå ned i vekt når du er eldre. Å miste vekt er ikke lett, men det kan gjøres med utholdenhet og besluttsomhet. Får sunnere er den viktigste grunnen til eldre mennesker ønsker å gå ned i vekt, siden fedme kan føre til mange sykdommer som diabetes, hjertesykdom, hjerneslag og kreft. Ved å miste vekt, blir en eldre person kvitt fett og også gjør det lettere for kroppen å fungere på et høyere nivå. Den beste måten å gå ned i vekt er å bruke sunn fornuft; krasje dietter og andre metoder er farlige og er vanskelig å vedlikeholde. Mens mange mennesker sliter med å miste uønsket pounds, er det trygge og effektive måter å gå ned i vekt i alle aldre.

Hvordan å miste vekt når du er eldre

Hver dag drikker minst 8 glass vann. Dette vil skylle ut systemet og fjerne giftstoffer. Det vil også la deg mett slik at du vil spise mindre. I tillegg til vann, drikke frukt og grønnsaker, som er sunne væsker.

Spis små måltider 4-6 ganger om dagen. Metabolisme bremser ned når kroppen blir bare tre store måltider om dagen. De lange timer mellom måltidene setter kroppen inn i sult-modus; å beskytte mot dette, reduserer kroppens metabolic rate, slik at maten er behandlet saktere. Ved å spise små måltider oftere, forblir metabolic rate høy.

Spis færre fett og karbohydrater. Mens disse næringsstoffene er viktig i kostholdet, prøver å spise gode fettstoffer eller gode karbohydrater. Spis mindre junk food, og mer frukt og grønnsaker. Prøv å spise økologisk mat hvis mulig, som er sunnere fordi de har færre giftstoffer, som konserveringsmidler. Hvis du spiser for mange karbohydrater hver dag og ikke bruke dem som brensel, blir det overskytende karbohydrater lagres som fett. Dette er spesielt uheldig hvis du har en stillesittende livsstil som krever mindre energi.

Vitaminer og mineraler er nødvendig for ulike prosesser i kroppen, så ta multivitamin og multimineral kosttilskudd. Hvis du er på medisiner, sjekk med legen din for å finne de beste for dine behov.

Oppgave så ofte du kan. Bare fordi du er eldre betyr ikke at du ikke kan trene. Det er lav-effekt trening klasser tilgjengelig som er laget bare for pensjonister, og noen øvelser som kan gjøres mens du sitter i en stol. Turgåing er alltid bra; vannaerobic reduserer belastningen på leddene. Trening er en fin måte å forbrenne fett og får hjertet ditt pumper, og dermed styrke den. Hvis du ikke har trent på lenge eller har medisinske tilstander, ta kontakt med legen din før du starter et treningsprogram.

Tegn og symptomer på dehydrering hos eldre

Det er mange helserisiko å være forsiktig med når omsorg for en eldre person. En av disse er dehydrering. På grunn av flere kroppslige endringer eldre mennesker opplever, er de med høy risiko for å bli dehydrert. Feber, mental forvirring og redusert vannlating er noen av de enkleste tegn å få øye på. Det finnes måter å ta vare på og stabilisere en eldre person som blir dehydrert, hvis du kjenner symptomene og få dem hjelpe.

Fever

Ofte det første tegnet på at en eldre person lider av dehydrering er en plutselig feber. Fordi en eldre person kroppstemperatur er vanligvis lavere enn en ung person, er det viktig å måle en feber mot individets normale temperatur. Den gjennomsnittlige temperatur i en eldre person er vanligvis rundt 97 grader C, i stedet for 98,6 normal temperatur i en yngre persons. Hvis feberen er ledsaget av ingen andre tegn på sykdom, og følgende tegn på dehydrering er til stede, det mest sannsynlig skyldes dehydrering. Fordi kroppen ikke har nok væske til å kjøle seg, feber ofte resultater fra dehydrering.

Desorientering

Et annet tidlig tegn på en dehydrert eldre person er forvirring og desorientering. De kan virke irritable og ikke forstår hvor de er eller hvem som er rundt dem. Igjen er det verdifullt å ha en følelse av personens vanlige mentale tilstand, slik som å måle om de er usedvanlig desorientert. Stille enkle spørsmål som personen normalt kunne svare og prøve å få en følelse av om de er tilsynelatende unormalt forvirret.

Andre symptomer

Bortsett fra de tidligste tegn på feber og desorientering, en eldre person vil trolig presentere andre tegn på dehydrering. De kan ha svekket muskler, redusert vannlating, økt hjerterytme, innsunkne øyne og løsnet huden på pannen eller sternum. Hvis noen av disse symptomene oppstår i forbindelse med hverandre, bør personen bli vurdert av en lege for dehydrering.

Behandling

Den mest grunnleggende form for behandling av dehydrering, er selvfølgelig å hydrere eldre person. Fordi de kan trenge mer næring enn vann gir, kan en lege velge et supplement, for eksempel Pedialite for personen å drikke. Hvis personen ikke er å drikke på egen hånd, eller kan ikke drikke på egen hånd, vil en lege trolig satt henne på en IV til dehydrering stabiliseres.

Årsaker

Fordi eldre mennesker går gjennom flere fysiologiske endringer, de er mer utsatt for dehydrering enn yngre mennesker. For det første, har de om lag 10 prosent mindre kroppsvæske enn yngre mennesker. I tillegg, siden smakssansen avtar etter hvert som de blir eldre, har de mindre interesse for mat, som inneholder vann. De er også ofte mindre raske til å svare på deres kroppens behov, slik som tørst, og kan rett og slett ikke drikke nok. Til slutt, når en person er ekstremt eldre, kan de miste den fysiske evne til å drikke enkelt og derfor bruker mye mindre væske.

Vekttap mat for eldre kvinner

Vekttap mat for eldre kvinner


Vekttap hos eldre kvinner kan være problematisk. Først, det er bare ikke så lett å gå ned i vekt. Og fra et medisinsk perspektiv, kan vekttap hos eldre kvinner også føre til muskel tap; uten muskler, kan en eldre kvinne bli skrøpelig og miste henne mobilitet. Åpenbart er det viktig at eldre kvinner snakker med sine helsepersonell om noen plan for å gå ned i vekt for å sikre at de gjør det på en fornuftig måte. For mange vil en bit av øvelsen kombinert med de rette vekttap matvarer hjelpe dem å oppnå sine mål og opprettholde god helse.

Redusere Fat

Ernæringsfysiologer og leger er enige om at en diett lav på fett er bra for å miste vekt og holde den av. Velg magert rødt kjøtt: grille en London Broil snarere enn en mørbrad marmorert med fett. Nyt en kyllingbryst i stedet for en drumstick, og grill den eller broil det i stedet for å steke den. Velg magre meieriprodukter. Kok med rapsolje, solsikkeolje eller jordnøttolje (olivenolje er bra, men den ryker ved en forholdsvis lav temperatur).

Ikke så mye sukker

Kutte ned på raffinert sukker og stivelse er en annen god strategi for eldre kvinner som ønsker å slippe noen vekt. Bruke kunstig søtningsmiddel i te; pep opp hele korn frokostblanding med fersk frukt i stedet for sukker; spise brun ris og hele korn brødet.

Rikelig med kalsium

En rekke studier viser at kalsium i kosten kan hjelpe eldre kvinner redusere deres nivå av kroppsfett og gå ned i vekt eller holde den av. Det finnes en rekke av kalsium-rik mat å velge mellom: magre meieriprodukter (fettfri melk, fettfattig yoghurt), fruktjuice med kalsium lagt, og grønne grønnsaker (bok choi, brokkoli, grønnkål, spinat) kan være akkurat den riktige tingen å hjelpe til med vekttap.

Sunn Snacking

Snacks kan være en katastrofe for en eldre kvinne som prøver å gå ned i vekt. Velg riktig mat, skjønt, og snack kan faktisk være gunstig. For eksempel kan kvinner som ikke har en allergi nyte en håndfull peanøtter eller peanøttsmør på en selleri pinne som gode kilder til vitaminer og mineraler, samt fiber. Trenger du noe søtt? Ha en liten skål med sukker-fri pudding laget med fettfri melk for ekstra kalsium.

Krydre ting opp

Forbedre smaken av mat med krydder og krydder som legger smak uten å legge salt, sukker eller kalorier. Avhengig av fatet, gran det opp med løk, pepperrot eller parmesan ost. Og kanel lagt til mat kan ha en rekke positive konsekvenser: det fremmer bedre hukommelse, hjelpemidler i reduksjon av kolesterolnivået og bidrar til å kontrollere blodsukkeret og bekjempe fedme.

Hvordan øke virilitet hos eldre menn

Hvordan øke virilitet hos eldre menn


En forutsetning for at eldre menn kan oppleve en nedgang i virilitet. Stress og sykdom er to faktorer som ofte blir knyttet til denne type tilstand, som er midlertidig i de fleste tilfeller. Det er noen tilfeller der en langsiktig nedgang i virilitet kan oppstå. En redusert virilitet nivå kan være en svært frustrerende tilstand å håndtere det kan negativt påvirke kvaliteten på personlige relasjoner, samt selvtillit. Det finnes en rekke metoder som kan øke potensen, hvorav noen er former for medisinsk behandling, og noen av disse er rettet mot den enkeltes sinnstilstand.

Hvordan øke virilitet hos eldre menn

•  Reduser stress nivå. Høyt stressnivå vil redusere virilitet. Stress og depresjon er alvorlige plager som ikke bare påvirker din virilitet, men kan også påvirke negativt din selvfølelse, selvtillit og evne til å fungere i hverdagen. Pusteøvelser, redusere arbeidsmengden og yoga øvelser kan lindre stress. Hvis du tror du ikke kan håndtere kronisk stress på egen hånd, søke hjelp av en lisensiert psykolog.

Ta urte kosttilskudd som kan øke virilitet nivåer. Ginseng har vært kjent for å øke virilitet og behandle erektil dysfunksjon, ifølge Mayo Clinic. Effektene av impotens kan også bli mildnet med ginseng. Ginseng kan infunderes i din te å høste fordelene som tilbys av anlegget.

Følg en øvelse diett. Regelmessig trening gir kollektive goder, for det kan forbedre din fysikk og generell helse, og gir en følelse av velvære som kan øke virilitet nivåer. Dere skaper grunnlaget for en økt sexlyst hvis du ser bra ut og føles bra om deg selv.

Kick din røyking vane. Regelmessig røyking reduserer blodstrømmen til penis og kan også påvirke sædkvalitet i din sæd. Røyking vil også flekker på tennene, og ingen ønsker det.

Gå til legen hvis ingenting fungerer for å øke virilitet. Legen kan forskrive testosteron til hjelp i å øke virilitet nivåer. Erektil dysfunksjon, som ofte er kombinert med redusert virilitet nivåer, kan være et tegn på hjertesykdom, ifølge Dr. Michael Bohm. Hans studier funnet en omfattende sammenheng mellom hjertesykdom og erektil dysfunksjon.

Hint

  • Vær forsiktig når møtt med produkter som gir en "instant" kur for impotens. Det finnes mange svindel i markedet.

Testosteron kosttilskudd for eldre menn

Lave nivåer av testosteron, Chief mannlige kjønnshormonet, kan resultere fra kjertelproblemer eller andre medisinske eller genetiske faktorer, eller rett og slett fra å bli eldre. Reduksjoner i testosteronnivå kan føre til seksuelle og psykologiske problemer og andre negative effekter på helsen din. Testosteron kosttilskudd er tilgjengelig i flere former, men studier av deres effektivitet har vært inkonsekvent. Kosttilskudd har også potensielle risikoer, inkludert prostata kreft og muligens hjerteinfarkt og hjerneslag.

Symptomer

Hvis du har lavt testosteronnivå, kan symptomene inkludere kognitive vansker, hukommelsessvikt, nedsatt sexlyst, erektil dysfunksjon, redusert sædkvalitet og fruktbarhet, økt bryststørrelse så vel som psykiske problemer som depresjon, sinne og irritabilitet. Noen menn har hetetokter. Langvarig og alvorlig reduksjon i testosteron produksjonen kan føre til benskjørhet, redusert muskelmasse, redusert testiklene størrelse og tap av kroppshår.

Rettsmidler

Testosteron kosttilskudd er tilgjengelig i geleer eller patcher, i pilleform eller som injeksjoner. Gels betegnelse som testosteron gel. Patches er kjent som testosteron depotsystemer. Injiserbare testosteron kommer i de generiske former for testosteron cypionate og testosteron enanthate. Testosteron undecanoate er tilgjengelig i pilleform, men i en helt solgt bare i Canada, Mexico og Europa, ifølge Hormone Foundation.

Fordeler

Fordelene kan omfatte økt libido, bedret erektil funksjon, økt bentetthet og muskelmasse, og forbedringer i kognitiv funksjon og psykisk helse. Men en United States Department of studie Veterans Affairs sier at du bør ikke forvente kognitive forbedringer fra testosterontilskudd og anbefaler ikke testosterontilskudd for kognitiv funksjon. Også en nederlandsk studie fant at menn tar testosterontilskudd hadde forbedret insulinfølsomhet, men ingen forbedring i bentetthet eller kognitiv funksjon.

Risiko

Testosteronbehandling, eller kosttilskudd, kan føre til forstørret prostata, prostatakreft, og muligens hjerteinfarkt og hjerneslag. Andre potensielle risikoer inkluderer pusteproblemer, brystforstørrelse (som også kan være et symptom på lavt testosteron), høyere kolesterolnivå, kviser og hann-mønster baldness. Men den seks måneder nederlandsk studie fant ingen skadelige effekter av testosteron kosttilskudd i menn som var ellers frisk.

Betraktninger

Det viktigste du bør vurdere er at lavt testosteron kan påvirke din helse og forkorte livet ditt, men testosterontilskudd også bære potensielle risikoer sammen med sine fordeler. Alltid diskutere dine symptomer, avbøtende muligheter og risikoer med legen din. De menn helsenett sier din primære omsorg lege kan sjekke testosteronnivå med en enkel blodprøve, og anbefaler at eldre menn legge testosteron screenings til sine regelmessige legekontroller.

Trening for eldre å miste vekt

Hvis målet ditt er vekttap og du er i din 60s eller 70s, du kan ikke trene på samme måte som en 25-åring. Kroppen og behovene til eldre er forskjellig fra mye yngre individer. Den mest vesentlige forskjellen er mangelen på muskelmasse ikke-trener seniorer opplever rett og slett grunn til å ha alderen.

Vekt trening

Ifølge en fersk artikkel i US News and World Report, "muskelmasse avtar med alderen, med start i 40-årene og plukke opp fart etter ca 50 år" Og etter det, artikkelen fortsetter, muskel tap virkelig begynner å akselerere, til det punktet at det kan bli alvorlig svekkende. Nettstedet FitnessTipsForLife.com sier at, "en kilo muskler vil ta ca 50 kalorier for å opprettholde for en dag mens pund av fett vil ta ca 2 kalorier for å opprettholde per dag." Vekt trening mens du spiser riktig er den beste måten å legge muskelen til kroppen. Siden en muskuløs kropp trenger betydelig mer kalorier for å opprettholde seg selv enn en feit kropp, betyr det at den viktigste formen for trening for en eldre voksen er å vekte tog.

Den statlig støttet nettstedet CDC.gov publiserer noen gode råd for begynnelsen senior vektløfter. Du ønsker å gjøre øvelser som inkluderer alle de store muskelgruppene. Dette er de bein, hofter, skuldre, rygg, bryst, mage og armer. Du kan bruke vekter eller motstand band. Du kan også bruke din egen kroppsvekt som når du gjør en push-up eller pull-up. Hold deg til mellom åtte og tolv repetisjoner per øvelse og sørge for at det er vanskelig å fullføre den siste rep. Når det blir lett å løfte vekten etter siste rep, finne en tyngre en.

Vurdere å registrere deg med en personlig trener opplevd med trening en eldre befolkning, som du kan lett skade deg selv hvis du er ny til å jobbe med motstand. Før du setter i gang, gå til legen din og få ham klar deg til å trene.

Aerob trening

Miriam Nelson, leder av John Hancock Center for fysisk aktivitet og ernæring ved Tufts University, er enig i at styrketrening er svært viktig. Men, påpeker hun at "muskelvev trenger å effektivt lagre glykogen og har kapillærer som fyller det med blod, som begge er hjulpet av aerobic komponent." Med andre ord, må du også gjøre noen cardio. En rask 30 minutters gange fem dager i uken i tillegg til styrketrening to ganger i uken er bra.