Digidexo.com

hva kan höns spise

Hva kan en diabetiker spise til frokost?

Hva kan en diabetiker spise til frokost?


Et sunt kosthold for alle, inkludert noen med diabetes, inneholder karbohydrater, proteiner og fett. Nøkkelen for en diabetiker er å være konsekvent med hva du spiser og for å holde blodsukkeret innenfor målområdet.

Karbohydrater

Karbohydrater som brød, frokostblandinger og frukt heve blodsukkernivået. Angi en grense for frokost med 45 til 60 karbohydrater. En god frokost ville inkludere et stykke toast, 2/3 kopp yoghurt og en liten bit av frukt pluss et protein (magert kjøtt eller belgfrukter).

Glykemisk indeks

Glykemisk indeks tildeler en verdi til mat i henhold til hvor høyt det hever blodsukkeret. Mat lavt på skalaen er best for frokost. Prøv hele korn brød og korn som bygg, havre og hel hvete.

Porsjonskontroll

Porsjonskontroll er viktig for et sunt kosthold. Prøv å plukke mat med høyt næringsstoffer for kalorier forbrukes. Havregryn har mer karbohydrater enn sjokolade, men er åpenbart den beste frokosten valget.

Balanse

Ifølge American Diabetes Association, kan en diabetiker spise alt en nondiabetic kan spise, så lenge det er en sunn balanse mellom kosthold og muntlig medisiner (eller insulin). En ernæringsfysiolog kan hjelpe deg med å lage en plan som holder blodsukkeret jevnt uten spesielle måltider.

Eating Out

Du kan spise frokost på en restaurant så lenge du velger også. Hold dine ernæringsmessige mål i tankene og bestille de mindre bearbeidede valg - en vanlig bagel eller en engelsk muffin, kald frokostblanding eller vanlig eggerøre.

Hva kan en person spise på Atkins diett?

The Atkins Diet ble skapt av Dr. Robert Atkins. Det er en lav karbohydrat diett som unngår høyt bearbeidede karbohydrater som mel, sukker og høy fruktose mais sirup. Dietten understreker hele ubehandlet mat lave i sukker. Mange dieters har hatt stor suksess med vekttap på diett og holder seg til spising plan for livet. Som med alle dietter er Atkins dietten ikke uten kontroverser.

Proteiner

Magert kjøtt og fisk er spist rikelig på Atkins dietten. De omfatter: tunfisk, laks, såle, ørret, flyndre, sardiner, sild, kylling, kalkun, and, gås, Cornish høne, vaktel, fasan, østers, blåskjell, hummer, blekksprut, muslinger, biff, bacon, svin, kalv, vilt og skinke. Østers og blåskjell er å være begrenset til fire gram per dag. Det samme gjelder for innmat. Egg er også anbefalt.

Ost

Tre til fire gram ost om dagen er tillatt. Dette inkluderer hard, semi-myk, alderen, og full fete oster som Cheddar, geitost, kremost, Gouda, blå ost og Swiss.

Grønnsaker

To til tre kopper om dagen av grønnsaker er tillatt og oppmuntret for sitt høye fiberinnhold. Disse inkluderer: Alfalfa spirer, sopp, arugula, endive, persille, escarole, bok choy, paprika, selleri, fennikel, radicchio, sikori, jicama, reddiker, gressløk, salat, agurk, mache og sorrel.

Fett og oljer

Smør er tillatt. Margarin bør unngås. Olivenolje, rapsolje, valnøttolje, grapeseed olje, soyaolje, sesam, er safflower og solsikkeolje premitted

Drikkevarer

Vann er et must, og drikke minst åtte gram om dagen er oppmuntret. Også klare buljonger, bullion, club soda, kan 2-3 teskjeer en dag med tung eller lett krem, koffeinfri kaffe og te, diett brus (med Splenda), urtete, og sitron og lime juice tas fritt.

Alkohol, Friut, Korn

Alkohol, korn og frukt (med unntak av meloner) er ikke tillatt i de to første ukene på Atkins Diet. Etter den tid, blir de introdusert i begrensede mengder.

Fire faser

The Atkins Diet er brutt ned i fire faser; Introduksjon, vekttap, Pre-vedlikehold, og vedlikehold. Det er ikke for alle, og som med alle kostprogram bør du alltid ta kontakt med helsepersonell før du begynner på en streng og begrenset diett.

Hva kan jeg spise hvis My Blood Glucose er for høy i morgen?

Glukose kommer inn i blodet gjennom maten vi spiser, og deretter obligasjoner med et hormon som heter insulin, som gir kroppen med energi. Noen medisinske tilstander, som diabetes eller insulinresistens, kan føre til at kroppens blodsukkeret blir for høyt. The American Diabetes Association anbefaler å behandle høyt blodsukker med et riktig kosthold, mosjon og medisiner eller insulin under tilsyn av helsepersonell.

Range

Normale blodglukosenivået er mellom 70 mg / dl og 120 mg / dl (milligram glukose til desiliter blod). Hyperglykemi er en tilstand der blodsukkeret pigg høyere enn 120 mg / dl. Blodglukosenivåer lavere enn 70 mg / dl kan resultere i en tilstand som kalles hypoglykemi.

Diet

Fordi karbohydrater og sukker er de viktigste kildene til blodsukker, en lav-karbohydrat, bør dietter med lavt sukker følges for å hindre farlige toppene i blod-glukosenivå. Ikke alle karbohydrater er skapt like, så de brytes ned i kroppen på ulike priser, og gi varierende mengder av blodsukker.
Glykemisk indeks (GI) priser matvarer fra 1 til 100, med ren glukose på 100, i henhold til hvor lang tid de tar å bryte ned og hvor mye blodsukker de tillater i systemet. Matvarer som er vurdert mindre enn 55 er lav-GI matvarer og er gode valg for et sunt kosthold. Noe mat rangert høyere enn 77 bør unngås, og de i mellom de to bør bare inntas i moderate mengder.
Ifølge glykemisk indeks, god frokost mat for å hindre en blod-glukose spike inkluderer hele korn eller multigrain toast, All-Bran frokostblanding eller sukkerfrie frokostblandinger basert på havre, bygg og kli, grøt eller fettfattig yoghurt.
Når morgen blod-glukosenivået er høyt, opphold med mat som inneholder minimale eller ingen karbohydrater. Kjøtt og egg inneholder ikke karbohydrater, slik at de ville gjøre en akseptabel frokost. Brokkoli og asparges er vurdert lav GI og ville være et godt tillegg til en omelett. Grapefrukt er en annen lav-GI vurdert frokost alternativ.
Det er også matvarer som anses som "gratis mat" for en diabetiker som bør vurderes hvis blodglukosenivået er ekstremt høy. Usøtet kaffe, buljong, consomme og sukker-fri gelatin er gratis mat som kan spises i moderate mengder som helst. En halv kopp oppskåret agurk med to spiseskjeer med en fettfri salat dressing er på gratis mat liste, sammen med en og en halv mellom dill pickles eller en spiseskje av fettfri kremost. Disse matvarer kan bare spises i enkeltporsjoner spredt ut på tre ulike tider på dagen.

Forebygging

Konsultere legen din for å finne ut hvorfor morgen blodsukkernivået er høyt, og hva kan gjøres for å hindre det. Legge til eller endre medisinering, trene mer og spise en konsekvent sunt kosthold kan alle være oppmerksom på.

Hva Kan Folk på diabetiker dietter spise?

Hvis du er en diabetiker, kan du bekymre deg mer enn en nondiabetic om hva slags mat du spiser. Du må holde ditt blodsukker / sukker innenfor målområde for god helse, så det betyr at et sunt kosthold høyt på stivelse og lavt på fett og søtsaker. Diabetiker Food Pyramid gjør at du vet hva slags mat er best for deg og hvilke du bør unngå (eller i det minste forbruker i små mengder).

Food Pyramid

Før du gjør noen justeringer i kostholdet ditt, ta kontakt med en ernæringsfysiolog eller lege. Faktorer som kroppstype og fysisk aktivitet vil diktere din daglige ernæringsmessige og kaloriinntak (som varierer fra 1200 til 2400). Det vil også påvirke din serverer størrelser.

Diabetiker Food Pyramid gir en sunn spising modell for de som lider av diabetes. Du ønsker å spise det meste av mat typen på bunnen av pyramiden (stivelse) og den minste av hva som er på toppen (fett, søtsaker og alkohol). Mellom topp og bunn er frukt og grønnsaker (plassert over stivelse) og melk og kjøtt / kjøtt erstatter (plassert over frukt og grønnsaker og under fett og søtsaker).

Stivelse, Grønnsaker og frukt

Stivelse gir karbohydrater, fiber, mineraler og vitaminer, så du bør spise rikelig av følgende: bønner, brød, frokostblandinger, mais, kjeks, linser, pasta, pretzels, poteter, ris, tortillas og yams. Du ønsker å ha 6 til 11 porsjoner per dag.

Grønnsaker gir fiber, mineraler og vitaminer, og er lav på karbohydrater. Ha minst 3 til 5 daglige porsjoner med grønnsaker som brokkoli, rosenkål, kål, gulrøtter, blomkål, selleri, chili, greener, grønne bønner, salat, paprika, spinat, tomater og grønnsaksjuice.

Frukt gir karbohydrater, fiber, mineraler og vitaminer. Konsumere 2 til 4 porsjoner daglig av noen frukter som epler, bananer, bær, hermetisk frukt uten tilsatt sukker, cantaloupe, tørket frukt, fruktjuice, grapefrukt, guava, mango, appelsiner, papaya, fersken, pærer, rosiner, jordbær og vannmelon.

Kjøtt / kjøtt erstatter, fett og søtsaker

Diabetes Food Pyramid øvre regioner inneholde typer mat du ønsker å konsumere minst av. Melk gir kalsium, karbohydrater, mineraler, proteiner og vitaminer, men du bør begrense deg til 2 til 3 daglige porsjoner med fett-fri eller lettmelk (eller yoghurt).

Mens kjøtt og kjøtt erstatter gi mineraler, proteiner og vitaminer, spiser små mengder på en daglig basis (og, hvis mulig, lage mat og spise kjøtt i lav-fett måter som broiling, grilling og steking). Du bør ikke ha mer enn 4 til 6 oz. Gjenstander som biff, hermetisert tunfisk, ost, kylling, cottage cheese, egg, fisk, lam, peanøttsmør, svinekjøtt, tofu og kalkun.

Forbruker lave mengder fett og søtsaker vil hjelpe deg å miste vekt og kontrollere blodsukker og fettstoffer i blodet. Du ønsker ikke å konsumere for mye av noen av følgende fete matvarer: avokado, bacon, smør, fløte ost, margarin, majones, olje, oliven eller salat dressing. Søtsaker er fristende, men lagre kake, cookies, donuts, iskrem, pai og sirup for spesielle anledninger.

Hva kan man forvente når du forventer den første måneden

Hva kan man forvente når du forventer den første måneden


Den første måneden av svangerskapet kan være både veldig spennende og litt overveldende. Alle slags spørsmål kommer opp for forventningsfull forelder, og svarene på disse spørsmålene er generelt lett å finne.

Prenatal Health Care

Den første bestillingen av virksomheten bør være et besøk til en svangerskapskontroll helse spesialist, for eksempel en fødselslege / gynekolog (OB / Gyn), Nurse Practitioner, Tillatt jordmor, eller familien lege. Der vil du bli gitt en blodprøve og urinprøver for å finne ut nøyaktig hvor gravid du er og hvor du er gestationally snakker i 40-ukers periode. En fysisk eksamen, inkludert en bekken eksamen, vil bidra til å finne ut om alt går som det skal. Din helsepersonell kan eller ikke kan foreslå en ultralyd på dette tidlige stadiet å påvise fosterets progresjon. Du vil også motta andre instrukser som å ta prenatal vitaminer, ta vare på kroppen din som svangerskapet skrider frem, og andre viktige prenatal forholdsregler knyttet til livsstilsvalg. Hvis du er en høy-risiko svangerskap på grunn av alder eller andre helsemessige forhold eller helsen din historie, vil din helse utøveren råde deg hvordan du skal håndtere disse problemene. Ikke avhengig av resultatene av hjemme graviditet tester som de kan være misvisende.

Spise sunt

Nå som du spiser for to (eller flere!), Er det visse retningslinjer for hva du bør spise og hva du bør unngå. Alkohol, sigaretter, narkotika (unntatt de som foreskrevet av helsepersonell), sushi og andre matvarer er på listen for stoffer og matvarer du bør unngå under graviditeten. Det beste alternativet for å holde seg frisk er å spise mye frukt, grønnsaker, proteiner og hele korn, og å drikke rikelig med væske, akkurat som du ville gjort for å opprettholde helse ellers. Spise mat rik på jern og protein er anbefalt, som er å ta pauser i løpet av dagen og får minst åtte timers søvn hver natt. Kroppen jobber hardt for å gjøre en person, så behandle det godt.

Trening

De fleste øvelser, gruppetrening, og treningsutstyr er generelt trygt under svangerskapet, men det hele avhenger av den opprinnelige helsen til mor. Holde opp din fitness rutine er viktig for å øke energinivået. Sjekk med legen din om din oppgave diett og hva som er trygt for deg å starte eller fortsette å gjøre.

Kvalme og trøtthet

Kvalme begynner ikke for de fleste vordende mødre før om seks uker inn i svangerskapsperiode på 40 uker. Noen mødre å bli opplever ingen kvalme overhodet under svangerskapet. Andre er kvalm 24/7 (ikke bare om morgenen) fra svært tidlig i svangerskapet. Tommelfingerregelen er at på rundt fire måneder, bør kvalme avta noe hvis ikke forsvinner helt. Vordende mødre ofte finne sine sanser forbedret, spesielt deres luktesans, og kan reagere kraftig på lukter som, før graviditeten, ikke påvirker dem, for eksempel lukten av fisk, biff, egg, fjærkre, og kaffe. Så ta det med ro i morgen og unngå kvalme utløser nevnt ovenfor.

Fatigue er et annet symptom du kan oppleve i din første trimester. Få nok søvn hver natt (sju til ni timer anbefales), fortsett med din helse-omsorg leverandøren godkjente fitness diett, og drikke mye væske for å hindre dehydrering.

Ømhet

Den følelsesmessige berg-og dalbane av hormoner under den normale perioden av svangerskapet til side, vordende mødre ofte merke at brystene erfaring ømhet. Denne ømhet kan være en brennende følelse på sidene av brystene, ekstremt følsomme nipler, og nesten umiddelbar vekst av bryststørrelse. Disse og andre nye fysiske fornemmelser er en del av den fantastiske reisen du vil oppleve tidlig i svangerskapet.

Fortelle andre

Som du fremgang i svangerskapet, kan du velge å dele informasjon med venner og familie. Mange vordende mødre vente til den første trimester (tre måneder) har passert før du deler sine gode nyheter. Grunnen til dette er at de fleste spontanaborter skjer tidlig i svangerskap, og måtte fortelle de samme menneskene at svangerskapet ikke går slik du håpet gjør det dobbelt vanskelig for foreldrene. Andre vordende foreldre avvise dette motvilje mot å dele den gode nyheten som ren overtro og frydefullt kunngjøre for hele verden at de forventer. Uansett beslutning du gjør, vet at så snart du begynner å fortelle folk, råd fra andre foreldre (og ikke-foreldre, også) vil da strømmer. Så gjør deg klar for angrep av informasjon som kommer din vei, og vurdere å bevæpne deg selv med en av de mange forventningsforeldre bøker der ute.

Hva skjer hvis du spiser for mye Fet mat?

Vi vet alle at for mye av noe er sannsynligvis ikke en god ting. Vi vet alle at det å spise mat med høyt fett er trolig ikke bra for oss. Men hva er risikoen ved å spise for mange mye fett matvarer?

A Love Affair

Amerikanerne har et kjærlighetsforhold med mat. Dessverre blir alt for ofte de matvarene vi elsker rett og slett lastet med fett. Fra hurtigmat hamburgere, til løkringer på en bar og grill, til iskrem vi har til dessert, mange av våre favoritter, om ikke spist i moderasjon, kan føre til alvorlige helseproblemer. Hva skjer hvis du spiser fett-laden matvarer til overflødig?

Fedme

Den første (og mest åpenbare konsekvensen) av å spise en diett høy i fett er en økt risiko for fedme. Dette er først og fremst fordi fett har et høyere "kaloritetthet." Ifølge Phillip Allen Wood, i sin bok hvor fett Works, et gram av fett har omtrent ni kalorier sammenlignet med ett gram av karbohydrater (sukker og stivelse) eller protein, som har bare fire. På grunn av dette høyere tetthet, er det mye lettere å forbruke en større mengde kalorier i en mindre mengde mat.

I tillegg er noen ekstra kalorier som kroppen ikke bruker med en gang lagres som kroppsfett. Dette gjelder uansett om disse kaloriene kommer fra fett eller fra karbohydrater. Men studier har antydet at karbohydrater er lettere metaboliseres av kroppen - det er, er det lettere for kroppen å forbrenne kalorier som kommer fra karbohydrater. Fat kalorier, på den annen side, er mer sannsynlig å slå direkte inn i kroppsfett.

Den mest åpenbare konsekvensen av fedme er effekten det har på din fysiske utseende - du blir fett. Det er imidlertid også mange alvorlige helseproblemer i forbindelse med fedme. Ifølge Centers for Disease Control, fedme er knyttet til:

Økt risiko for koronar hjertesykdom og hjerneslag
Økt risiko for type to diabetes
Flere typer kreft, inkludert brystkreft og tykktarmskreft
Høyt blodtrykk
Gynekologiske problemer, inkludert ufruktbarhet
Artrose og andre degenerative ledd og skjelett
Søvnapné og andre søvnforstyrrelser

Med andre ord, er fedme ikke bare knyttet til lidelser som kan redusere livskvaliteten, men er også knyttet til lidelser som kan betydelig redusere forventet levealder.

Acid Reflux

Selv fedme er muligens en av de mer alvorlige konsekvenser av å spise for mye fet mat, er det flere andre lidelser som kan være forårsaket av eller forverret av høyt fettinntak. Et eksempel er syre refluks. Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer (NIDDK), oppstår acid reflux sykdom når spiserøret ikke fungerer riktig og lar magesyre å unnslippe magen. Dette forårsaker alvorlig halsbrann, og kan føre til mer alvorlige problemer, slik som sår eller kreft i spiserøret.

Selv om årsakene ikke er kjent, har det vært antydet at fedme er en faktor. Det som er sikkert er at å spise stekt eller fet mat kan være en "trigger" for de som allerede lider av acid reflux sykdom, forårsaker at symptomene forverrer seg, eller for å bli mer hyppige.

Irritabel tarm syndrom (IBS)

Ifølge NIDDK, er irritabel tarm syndrom en fordøyelses tilstand preget av oppblåsthet, kramper, gass og diaré eller forstoppelse. Selv om, som acid reflux sykdom, er ukjent den ultimate årsaken til denne tilstanden, er det kjent at høy-fett matvarer forverre symptomene. Selv om det ikke antas at IBS fører til mer alvorlige helseproblemer, er det trygt å si at det er en tilstand som fører til ekstremt ubehag, og reduserer livskvaliteten din.

Healthy Living

Mens det er åpenbart upraktisk (om ikke umulig) å eliminere alle fete matvarer fra kosten din, er det en enkel sak å redusere mengden fett du spiser. Unngå stekt mat. Kjøp magert kjøtt, og redusere størrelsen på porsjonene du spiser. Bruk matlaging spray i stedet for smør når du forbereder mat. Moderasjon er nøkkelen. Kanskje enda viktigere, øke mengden fysisk aktivitet - det er den eneste måten å brenne overflødige kalorier du spiser, og det vil bidra til å holde vekten av når du har mistet den.

Hvordan Les Hva kan man forvente når du venter

Hvis du er gravid, eller tenker på å ha en baby, boken "Hva kan man forvente når du venter" kan være en omfattende ressurs for å veilede deg gjennom svangerskapet og fødsel opplevelse. Hvis du vet hvordan du skal lese og bruke "Hva kan man forvente når du venter" på riktig måte, kan du finne et vell av informasjon innenfor sine sider som vil fungere som din første forsvarslinje mot graviditet forvirring og spørsmål.

Bruksanvisning

•  Planlegg svangerskapet. Boken har et kapittel om hvordan å bli gravid, herunder planer om å inkludere et barn i livet ditt og finne din eksakte eggløsning tidsplan. Det inkluderer også tips for dads-å-være om hvordan å forberede seg farskap. Det andre kapittelet av boken inneholder tips om hvordan du kan vite om du er gravid, inkludert tidlige tegn og informasjon om graviditetstester. Det inkluderer også en guide til å velge en OBGYN å jobbe med deg i løpet av svangerskapet og fødsel.

Klargjør for legebesøk. Denne boken inneholder informasjon om hvilke typer tester og prosedyrer legen skal utføre i løpet av prenatal besøk og eksamener. Den inneholder også informasjon om graviditet helse, og hvordan visse pre-eksisterende forhold kan bli problematisk under svangerskapet (for eksempel seksuelt overførbare sykdommer eller endometriose). Boken kan guide deg gjennom hva du kan forvente på hver av dine månedlige legebesøk, så du vil ikke føle skremt av de ukjente sidene ved svangerskapskontroll.

Leve en sunn graviditet livsstil. "Hva kan man forvente når du venter" kan hjelpe deg å forstå hvordan å holde seg aktiv og sunn under svangerskapet. Det vil gi deg forslag til sunne diett alternativer, og inkluderer informasjon om hvordan dine ernæringsmessige behov endres når du er "spise for to." Også inkludert er en del på trening under svangerskapet, og sunne livsstilsvalg som ikke røyke eller drikke alkohol, eller andre rusmidler eller medikamenter som ikke er godkjent av eller forskrevet av legen din.

Se babyen vokser. Som magen utvider seg, kan denne boken hjelpe deg å forstå de endringer som skjer i kroppen din og babyen måned for måned. Hver måned av svangerskapet kan du lese om hva barnet ditt ser ut, hvor stor han er, og hvilke nye ting han lære å gjøre. Du kan også finne informasjon om symptomer du kan ha oppstått hver måned, og andre problemer du kan møte (for eksempel å jobbe mens du er gravid).

Klargjør for arbeidskraft og levering. "Hva kan man forvente når du venter" inneholder informasjon om hvordan å gjenkjenne tegn på arbeidskraft, hva du skal gjøre når du går inn i arbeid, og hva du kan forvente under fødsel. Den inneholder informasjon om stadier av arbeidskraft, fra å føle sammentrekninger til å levere barnet og til slutt morkaken. Den inneholder også informasjon om ekte arbeidskraft vs. falsk arbeidskraft, noe som kan være spesielt nyttig for førstegangsfødende som ikke vet hva arbeidskraft føles.

overleve de første ukene av morskap. Etter at barnet er født, "Hva kan man forvente når du venter" vil fortsette å guide deg gjennom dine første tiden med baby. Det inneholder informasjon om amming og mating med flaske, postpartum depresjon, og den fysiske gjenopprettingen etter fødsel. Det vil hjelpe deg å håndtere urolige netter og utmattet dager, melkesyren lekker ut og håravfall.

Hva kan man forvente med depresjon

Depresjon er forårsaket av en kjemisk ubalanse i hjernen som gjør det vanskelig for hjernecellene til å kommunisere med hverandre, ifølge Family Doctor. Depresjon betyr ikke at du er gal, svak eller lat.

Symptomer

Du kan føle deg håpløs, trøtt og har smerter og smerter som ikke blir bedre med behandling. Du kan miste interessen i livet eller mat, og sove for mye eller for lite.

Betydning

Depresjon kan utløses av stressende hendelser som arbeidsledighet, skilsmisse eller sykdom.

Hva kan man forvente

Før du søker hjelp for depresjon, kan du ha negative tanker om deg selv. Du kan tenke på selvmord eller død. Eller du føler deg verdiløs.

Time Frame

Søk medisinsk behandling hvis du har symptomer i mer enn to uker. Legen vil spørre deg spørsmål om symptomer, familiehistorie eller helseproblemer. Du må kanskje gjennomgå en fysisk eksamen.

Behandling

Din depresjon vil bli behandlet med rådgivning, medisiner eller begge deler. Antidepressiva kan korrigere kjemisk ubalanse som utløste depresjonen. Psykoterapi kan inneholde 8-20 besøk med en terapeut eller psykiater for å diskutere dine tanker og følelser.

Hva kan du fortelle fra en Spot Urin analyse?

Hva kan du fortelle fra en Spot Urin analyse?


Spot urin analyser brukes til å oppdage et bredt spekter av lidelser og tilstander. De kan detektere nyresykdommer, urinveisinfeksjon og diabetes, og de kan også brukes til å teste for vitaminmangel eller droger i kroppen. Forhøyet natriumnivået i urinen kan tyde på elektrolyttforstyrrelser. Spot urin analyse kan også oppdage graviditet.

Helse utredning og diagnostisering

En spot urin analyse kan utføres av fastlegen din til å vurdere din generelle velvære, ifølge Mayo Clinic. Mange symptomer kan be legen din for å bestille en urin flekk analyse, inkludert magesmerter, blod i urinen eller hyppig eller smertefull vannlating. Noen ganger kan kroniske sykdommer, slik som nyresykdom eller sykdommer i urinveiene, spør legen din for å bestille regelmessige sted urinprøver for å overvåke tilstanden din.

Hva kan man forvente

En spot urin analyse krever legen din for å få en prøve av urinen din. Vanligvis vil du bli bedt om å urinere i en steril kopp. Hvis du ikke klarer å urinere på grunn av smerter, infeksjon eller nyrestein, kan legen sette inn et kateter for å trekke ut urin. Et kateter er et tynt rør som er satt inn i urinrøret og gjenget opp til blæren, ifølge National Institutes of Health.

Resultater

Legen din vil først gjennomføre en visuell eksamen på urinen din for å fastslå om det er overskyet eller klart. Han vil lukte det å avgjøre om en uvanlig lukt er til stede. En peilepinnen (en plastlist med ulike kjemikalier på det) vil bli plassert i urinen din. Peilepinnen viser forskjellige farger for å indikere tilstedeværelse av ulike kjemikalier. Målepinner kan oppdage surhet, protein, sukker, ketoner og symptomer på infeksjoner, ifølge Mayo Clinic.

Identifikasjon

En unormal flekk urin analyse vil vise forhøyede nivåer av røde blodceller, glukose eller protein. Det kan også vise glukose i blodet, noe som kan være en indikasjon på en nyreforstyrrelse. Hvis den inneholder proteiner eller blod, kan det hende du har en urinveisinfeksjon. Hvis flekk urinanalyseresultatene viser unormale celler, kan det være et tegn på kreft. Hvis den inneholder humant choriongonadotropin (HCG) du kan være gravid, ifølge Medical News Today.

Oppdager autisme

Ny forskning fra Imperial College of London har identifisert uvanlig mikrober i tarmen av barn som lider av autisme. Mikrober kan identifiseres gjennom en flekk urin analyse. Imperial College Forskerne håper at oppdagelsen av disse mikrobene kan føre til nye behandlinger for autisme og til slutt til en kur.

Hva Tuna er trygt å spise?

Hva Tuna er trygt å spise?


Tunfisk er en god kilde til protein, omega-3 fettsyrer og andre næringsstoffer. Hermetisk tunfisk er en ingrediens i tunfisk salater og tunfisk pålegg oppskrifter og fersk tunfisk er en bestselger på sushibarer og andre restauranter. Som de fleste fisk og skalldyr, den inneholder spormengder av kvikksølv, som er trygt for folk flest å spise i moderate mengder.

Fresh Tuna

Kjøpe fersk tunfisk fra en aner fiskehandler og sørg for at den er fri for fishy lukt og har fast, støvfrie kjøtt. Trim alt fettet og huden fra tunfisk som det er der mulig PCB - polyklorerte bifenyler - er konsentrert. Selv om PCB ble forbudt av myndighetene i 1979, har de fortsatt somle i sedimentet og mat i fiskemiljøet. Tine frossen tunfisk i kjøleskapet for å hindre bakterievekst.

Canned og veske Tuna

De to vanligste typene av hermetisk og posen tunfisk er blings lys og hvit albacore, tilgjengelig pakket i vann eller olje. Butikken hermetikk og pose tunfisk ved romtemperatur. Kast tunfisk i beholdere som er svulmende, rustne, bulkete eller revet. Hold åpnet hermetisert tunfisk eller tunfisk salat i kjøleskapet i en plast eller glassbeholder. Hvis lagret på riktig måte, er kommersielt pakket tunfisk trygt å spise opp til fem år fra kjøpsdato.

Forbruk Retningslinjer

Mengden av tunfisk som er trygt å konsumere er basert på kroppsvekten og typen av tunfisk. Hvit albacore tunfisk vanligvis har høyere nivåer av kvikksølv enn blings lys tunfisk. Anbefalingene er basert på Food and Drug Administration testresultater og Environmental Protection Agency analyse av trygge nivåer av kvikksølv i tunfisk. Jo mer du veier, jo mer tunfisk kan du trygt spise. For eksempel kan en 20-lb. Barnet kan trygt spise en 6 oz. servering av hvit albacore tunfisk hver 10 uker og samme mengde blings lys tunfisk hver tredje uke. Etter den tid barnets vekt er 60 kg., Kan forbruket økes til hver tredje uke for hvit albacore og hver syv dager for blings lys tunfisk. En voksen som veier minst 150 kg. kan spise en 6 oz. servering av hvit albacore hver ni dager og blings lyset hver tre dager uten å overskride anbefalt kvikksølv forbruksnivå.

Høyrisikogrupper

Selv om kvikksølv i tunfisk er forsvinnende liten, bør det spises mer sparsomt av gravide kvinner, ammende mødre, kvinner som kan bli gravide eller små barn. Denne forholdsregelen er basert på studier som har knyttet nevrologiske sykdommer og utviklingsproblemer til kvikksølv. Oppsøke lege for å få veiledning om sikker tunfisk forbruk hvis du eller dine familiemedlemmer faller inn i disse kategoriene.

Hva Age Skal babyer spise kornblanding?

Hva Age Skal babyer spise kornblanding?


Griper på store søstre 'frokostblanding eller dytter små hender i en bolle med eplesaus kan være et tegn på at det er tid for fast føde. All nødvendig næring babyen krever kommer fra morsmelk eller morsmelkerstatning. Men når et barn kan sitte og holde hodet oppreist, hun kan trygt begynne å spise. Babyer vet når de trenger supplerende næringsstoffer så se etter skilt rundt fire eller fem måneder.

Når tiden er inne

Spedbarn har en ekstrudering refleks, der de presser maten ut av munnen ved hjelp stikker tungen bevegelser. Denne refleksen begynner å forsvinne på 4-5 måneder. Spedbarn må være i stand til å klemme maten mellom tannkjøttet samt holde mat i munnen, før de er klare for fast føde. Babyens fordøyelsessystemet utvikles samtidig evne til å svelge matvarer vises. Barnet må også være i stand til å svelge frokostblanding uten choking, selv om dette kan kreve litt trening.

Andre Signs Baby er klar

Først sparker babyen bordet, velter mors appelsinjuice og fniser. Deretter vil barnet å leke titt-tei gjentatte ganger, og så, endelig, blir nysgjerrig på maten familien spiser. Barnet kan være inn i en ny fase i utviklingen og kan kreve mer mat energi for å øke aktivitetsnivået. Merke seg at babyen er fortsatt sulten etter flasken kan være et tegn også, men fordøyelsessystemet kanskje ikke være fullt utviklet. Barn yngre enn fire måneder gamle ikke krever fast føde til å sove bedre om natten. Hvis barnet er urolig eller ikke synes å bli sovende, vurdere å tilby mer formel, eller sjekk tannkjøttet for teething ubehag.

Frokostblandinger

Barn vil ikke være klar for voksen frokostblanding på fire måneder, men ris korn er en veldig bra start fordi det er gluten-fri og forårsaker mindre mat allergier enn andre barnemat. Begynn dagen mate babyen morsmelk eller morsmelkerstatning. Legg en liten bit av frokostblanding med et par dråper væske fra flasken og la barnet prøve det. Ikke ta med kornblanding i tåteflasken; Ellers kan barnet ikke får den forbindelse at de må spise og svelge maten annerledes enn melk eller formel. Begynn mate babyen frokostblanding en gang om dagen, og la dem bli vant til opplevelsen av å holde maten i munnen og svelger.

Andre hensyn

Foreldre kan la spedbarn bestemme når de er villige til å begynne å spise fast føde. Men babyer trenger fortsatt formel eller brystmelk til de er minst ett år gammel. Fast føde alene ikke kan erstatte alle de næringsstoffene et barn trenger i løpet av første leveår. Når du er ferdig å spise, vil babyer holde sin munn lukket nekter neste skje. Barn kan også lene seg tilbake i stolen, eller begynne å leke med frokostblanding. Spedbarn kan noen ganger lukke munnen for å tempo seg for den neste delen så ta hensyn til barnets signaler.

Hva kan man forvente dagen etter en Mageplastikk

Mageplastikk, eller mageplastikk, er et allment utført prosedyre i USA. Ifølge American Society of Plastic Surgeons, ble 120.000 Mageplastikk prosedyrer ferdig i 2008. Men selv om magen tucks er populære, de er en omfattende kirurgi og utvinning bør ikke tas lett på.

Utmattelse

Dagen etter operasjonen, vil pasientene føler seg ekstremt sliten. Dette skyldes en kombinasjon av kroppen som reagerer på støt av operasjonen, og effekten av de smertestillende medikamenter man tar. Nok hvile er oppmuntret og vil hjelpe deg å gjenopprette.

Mild Pain

De fleste kvinner vil oppleve mild smerte i mageregionen dagen etter operasjonen. På grunn av de smertestillende medikamenter bør du ha fått før, under og etter operasjonen, bør denne smerten ikke være alvorlig. Hvis smertene er uutholdelige, ta kontakt med legen din.

Kontoret Visit

På grunn av kompleksiteten i mageplastikk, mange leger se sine pasienter for et kontor besøk dagen etter operasjonen. Bruk komfortable klær og ha en venn eller et familiemedlem hjelpe deg til bilen og kjører deg til å følge opp. Du kan føle deg veldig medisinert mens på kontoret, og det er fint. Legen vil bare sjekke snittene og sørge for at dine medisiner fungerer som de skal.

Hunching

Fordi mageplastikk fjerner overflødig fett og hud fra magen og vanligvis strammer mage veggen muskler, vil du ikke være i stand til å stå oppreist i noen dager etter operasjonen. Dette er forventet, og normalt for noen få dager til en uke.

Kvalme

Mange pasienter opplever mild kvalme dagen etter en mageplastikk prosedyre. Kvalme er ofte på grunn av effektene av anestesi, og kan motvirkes ved å spise et tørt diett av kjeks, supper, bananer og ris dagen etter operasjonen.

Hva er fordelene med å spise rå solsikkefrø?

Til tross for sin lille størrelse, solsikkefrø har en overraskende stor liste over helsemessige fordeler når du spiser dem. Redusert risiko for kreft og hjerte- og karsykdommer topper listen. Og kvinner kan finne fordeler spise solsikkefrø i overgangsalderen. Du kan også få din daglige anbefaling for magnesium, selen og vitamin E i omtrent en fjerdedel av en kopp.

Historie

Solsikkefrø var en av de første plantene dyrkes i USA, og ble brukt av indianere som mat og olje kilde. Solsikkeolje er en av de mest brukte oljer i verden.

Funksjon

Solsikkefrø inneholder Vitamin E og bidrar til å nøytralisere frie radikaler i kroppen vår som kan skade cellemembraner og hjerneceller. En kvart kopp rå solsikkefrø inneholder om lag 90 prosent av vårt daglige anbefaling for vitamin E.

Effekter

Vitamin E finnes i rå solsikkefrø tilbyr også anti-inflammatorisk fordeler og reduserer astma og revmatoid artritt. Spise rå solsikkefrø kan også redusere oddsen for tykktarmskreft og hjerte-karsykdommer.

Fun Fact

Kvinner kan oppdage at solsikkefrø lette frekvensen av hetetokter i overgangsalderen.

Teorier / Spekulasjoner

Ifølge Verdens sunneste Foods, selen, som kan bistå i DNA-reparasjon og hjelpe skadede celler, kan også bli funnet i solsikkefrø. En fjerdedel kopp frø utgjør mer enn 30 prosent av den anbefalte dosen av selen.

Betraktninger

Solsikkefrø inneholder også aminosyrer og magnesium, som kan redusere symptomene på astma, migrene og risikoen for slag. Magnesium hjelper også vår energiproduksjon og holder våre bein sunt.

Hva kan jeg spise på Fat Loss For Idiotene Diet?

The Fat Loss for Idiotene diett programmet er en online diett plan som gir abonnenter med noen unike vekttap prinsipper i den komforten av deres eget hjem. Planen bruker en metode som kalles kalori skiftende å hjelpe sine brukere miste overflødig vekt.

Prinsipper

The Fat Loss for idioter programmet gir abonnenter med en liste over matvarer å velge mellom på deres online måltid-plan generator. Kosten velger mat de liker å spise det meste og bare disse utvalgte matvarer er innlemmet i en elleve dagers måltid plan. Dieter er å følge måltider hver dag i elleve dager rett, spise fire måltider hver dag. Måltidene fra generatoren kan spises i hvilken som helst rekkefølge, og hvert måltid gir tre eller fire mat opsjoner, hvorav dieter kan velge å spise alle eller bare én. Måltidene skal spises ikke mindre enn 2 1/2 timer og ikke mer enn 4 timer fra hverandre. Etter elleve dager, krever planen at dieter ta en tre dagers pause, der dieter kan velge hva de ønsker å spise. Etter tre dager til dens tilbake til dietten generatoren får en ny måltider.

Protein

Protein er en stor del av fett tap for idioter programmet. Måltider generator gir Kosten flere lean protein alternativer å velge mellom. Noen eksempler på disse matalternativer inkluderer tunfisk, kylling uten skinn, egg, cottage cheese, ost og melk. Måltidet Planen vil diktere hvilke proteiner er spesifisert for hver dag på diett.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker er vanligvis en stor stift i enhver diett og det samme gjelder for fett tap for idioter. Faktisk er det en dag av hver syklus som er en "frukt bare" dag. De fire måltider på dieter måltid plan vil alle inkluderer flere frukt opsjoner og ingen andre matvarer er å bli spist før neste dag. Bare om noen frukt eller grønnsak er akseptabelt på denne dietten, men dieter vil bare få lov til å velge de som er tilgjengelige i måltidet plan generator.

Karbohydrater

The Fat Loss for idioter måltid plan består av svært få muligheter til å spise stivelsesholdige karbohydrater som brød, ris og pasta. Men det er en og annen dag da en porsjon havregryn eller pasta er tillatt for et måltid.

Måltider

Ett prinsipp i Fat Loss for idioter som skiller seg ut er at det er ingen kalori eller måltid retningslinjene for størrelse. Dieter er instruert til å spise hvert måltid bare til de er fornøyd. Dette betyr å slutte å spise like før det punktet av fylde. Denne delen av programmet krever litt disiplin og god dømmekraft når det gjelder å lytte til kroppens signaler.

Hva kan du spise med Nutrisystem?

Hva kan du spise med Nutrisystem?


Nutrisystem er en vekt-tap programmet hvor du velger diett plan, og menyen du ønsker, og få maten levert til huset ditt. På grunn av fleksibiliteten i planen, er det en rekke matvarer du kan spise.

Frokost

Frokostmenyen er ganske sunt, men maten synes deilig og ikke tørt eller kjedelig. For eksempel har planen eple kanel havregryn og eple granola barer. Det er også blåbær-flavored pannekaker og banan muffins. Det interessante er mangelen på frukt-bare retter siden frisk frukt er en god frokost element.

Lunsj

Lunsjmenyen virker veldig deilig og har et bredt utvalg av måltider. For eksempel kan du spise røde bønner og ris på den første dag i uken, spise kylling noodle soup på den andre dagen, og rundt en uke fri med minestrone suppe. Sjokolade snacks som sjokolade bringebær bar er også bra.

Middag

Når du ser på middagsmenyen, er det vanskelig å skille mellom hva som er på der og vanlige bearbeidet mat, men siden måltidene er porsjon ut før levering til hjemmet ditt, bør det ikke være så ille. Noen interessante måltider omfatter BBQ biff over bønner og ris, kylling og dumplings, biff med poteter og saus, og grillet kyllingbryst.

Vegetarianer

Nutrisystem selv har noen måltider for vegetarianere. Noen av måltider inkludert er ost ravioli, sopp risotto, pasta primavera med tofu og vegetabilske lasagne. Imidlertid er vegetar-meny ikke så stor som de andre menyene, slik at vegetarianere kan være lurt å supplere Nutrisystem måltider med sine egne.

Betraktninger

Før du registrerer deg med Nutrisystem, kan det være lurt å prøve å forberede dine egne ukentlige måltider som er like sunt som dette programmet. Selv om du får de første tre ukene av mat gratis, må du betale en månedlig avgift fra det punktet på.

Hva kan du spise med en Low Carb Diet?

Hva kan du spise med en Low Carb Diet?


En rekke matvarer er hensiktsmessig å spise på en lav-karbo diett. For å holde seg frisk, må du spise litt karbohydrater. Velg karbohydrater som er bra for deg, for eksempel komplekse karbohydrater som hele korn, grønnsaker og frukt. Karbohydrater for å unngå kalles enkle karbohydrater, som finnes i raffinerte matvarer og sukker.

Kjøtt

Spise kjøtt når du vil på en lav-karbo diett - kjøtt er karbohydrat gratis så lenge det ikke har saus eller panering. Kjøtt bør være grillet eller bakt så det ikke tar opp karbohydrater gjennom olje eller smør. Du kan spise biff, svinekjøtt, fjærfe og sjømat. Kjøttpålegg kan ha tilsetningsstoffer så sjekk etiketten før stole på det å være carb gratis.

Grønnsaker

Grønnsaker har karbohydrater, men de er sunne slag. Imidlertid inneholder vegetabilsk juice mer karbohydrater per porsjon, og kan konverteres til sukker i blodet mye raskere. Det er best å spise grønnsaker som helhet mat. De fleste grønnsaker er hensiktsmessig å spise på en lav-karbo diett, med unntak av stivelsesholdige varianter som mais, erter, rødbeter og poteter.

Frukt

Frukt har mer sukker enn grønnsaker og bør brukes med forsiktighet. Frukt som er lav i sukker og karbohydrater er bær som tyttebær, bjørnebær og bringebær, og rabarbra og sitroner. Frukter som har en moderat mengde sukker og karbohydrater bør begrenses. Disse inkluderer vannmelon, blåbær, epler, fersken, nektariner, appelsiner, ananas og grapefrukt. Noen frukter er svært høy i sukker og bør spises sjelden. Disse inkluderer druer, bananer, fiken, granatepler, kirsebær og tørket frukt. Spis hel frukt oftest og drikke fruktjuice måte siden det er omdannet til glukose mye raskere.

Korn

Legg fullkorn i kostholdet ditt. Dette er sakte fordøyd karbohydrater, som ikke forårsaker toppene i blodsukkeret og er bra for deg. Bønner inneholder gode karbohydrater, og er også en god kilde til protein. Spis brun ris, fullkornspasta, hvete bær eller bulgur som tilbehør i stedet for poteter eller mais. Spis gammeldags havre eller fullkorn frokostblanding til frokost. Hvis du spiser brød, velger hele korn variasjon og spise det med måte.

Low-carb etiketter

På grunn av populariteten til low-carb dietter som South Beach Diet og Atkins Diet, har markedet blitt oversvømmet med en rekke matvarer som kalles "low carb." Du kan kjøpe low-carb iskrem, low-carb snackbarer og low-carb brød. Disse produktene kan gjøre det lettere å holde seg til en lav-karbo diett, men bare sørg for å lese hele ernæring etiketten før du kjøper. Forstå hva som utgjør en servering størrelse og hvor mange karbohydrater og hvor mye fett du vil forbruke med hver servering.

Hva kan en person med høyt blodtrykk spise?

Nøkkelen til et sunt kosthold hvis du har høyt blodtrykk er å spise mat med lavt natriuminnhold. En god start er å bare kaste bort din table-top saltbøsse, slik at å legge salt til maten på måltid tid er ikke et alternativ. Utover det, er det nok av sunne måter å legge til smaken til din favoritt retter og masse oppskrifter designet nettopp for å redusere natrium inntaket. Velge mat rik på kalium bidrar også administrere blodtrykk.

Frukt og grønnsaker

All frukt og grønnsaker er, i seg selv, naturlig lav i natrium. Inkludert massevis av frukt og grønnsaker er en sikker måte å unngå for mye natrium, forutsatt, selvsagt, er at salt ikke lagt enten under eller etter kokeprosessen. Men i visse tørkede frukter eller frukter som brukes i kombinasjon med andre ingredienser, kan natriuminnholdet stiger --- eplekake, f.eks. Frosne grønnsaker gir de samme næringsstoffene og lav natrium teller som friske barn, med unntak av de som har tilsatt salt eller de som er utarbeidet i krem ​​sauser. Hermetiske grønnsaker er vanligvis ikke et godt valg, men det er lav-natrium hermetisert varianter av grønne bønner, mais, spinat og andre.

Brød, frokostblandinger, korn

De beste valgene for å spise sunt når det gjelder brød er hele korn varianter, som vanligvis har en lav natrium teller. De fleste kjeks er lastet med natrium, men det er lav natrium varianter på mange dagligvarebutikkhyllene; melba toast er vanligvis et godt valg. For frokostblandinger, velge blant granolas, puffet hvete eller ris korn og strimlet hvete. De fleste tørre pasta er i seg selv ganske lav i natrium, men ikke pakket eller hermetisert pastaprodukter, som for eksempel makaroni og ost.

Hovedretter

Du kan føle deg ganske sikker på at hvis du plukke opp noen ferske svinekoteletter, til en kylling, noen torsk, eller andre hovedretter lage mat til middag, spiser du lav-natrium matvarer. Imidlertid er nesten alle bearbeidet kjøtt er høy i natrium, som er frossen kylling, som ofte blir bevart i en natriumløsning. Hermetisk kjøtt og fisk er generelt høy i natrium, men lite salt tunfisk og laks er tilgjengelig. Andre gode kilder for protein er peanøttsmør, uten tilsatt salt, eller egg.

Snacks

For noe søtt kan du vanligvis regne med de fleste iskrem og sherbets å være lav i natrium. Noen pakket pudding mikser er lav i natrium. Prøv usaltet popcorn, eller bruke en salt erstatning. Usaltet nøtter er et godt valg. Mange snack produkter er nå tilgjengelig i lav natrium varianter. Fruktdrikker og brus sannsynligvis ikke vil legge mye til ditt daglige inntak av natrium.

Spise ute

Spise ute kan være vanskelig for personer med høyt blodtrykk; men er det mulig å ha et måltid på en restaurant og hold deg til din lav-natrium diett. Foreta valg som unngår sauser og ingredienser naturlig høy i natrium. På bedre restauranter, kan du be om at maten skal tilberedes uten salt. For fast-food restauranter, gå å vite nøyaktig hva som er de beste valgene ved å sjekke med en kilde som Fast Food Explorer (se Ressurser), som gir natrium innhold av menyelementer på hundrevis av restauranter i kjeden.

Hva kan jeg spise på en 1200-kalori diett?

Telle kalorier kan være både utfordrende og forvirrende. Du vet kanskje ikke hva du skal spise for å holde seg innenfor en 1200-kalori diett. Frykt ikke, det er alltid håp. Nedenfor er åtte gode måter å hjelpe deg med din diett spørsmål og bekymringer. Husk at nøkkelen til å miste vekt er å holde kalori teller ned.

Spis Seasonal frukt hele dagen

Epler, meloner, jordbær og druer er deilig og vil ikke veie deg ned. Naturlig frukt er fylt med vann, noe som gjør det lett fordøyelig. Rå frukt utfyller en 1200-kalori diett pent. Rå frukt består av minst 80 prosent vann og generelt har mindre enn 70 kalorier per porsjon med unntak av avokado, bananer og tørket frukt.

Grill, Bake og Steam

Grill eller stek kylling og fisk. Et triks for å måle et kyllingbryst eller et stykke kjøtt uten å bruke en skala er ved å kutte det ned til størrelsen på en kortstokk. Dette gir deg ca 3 gram. Bake eller grill laks, torsk eller tilapia med løk. Damp eller grill skalldyr som reker, som er lav i fett.

Tenk Brown

Du har lov til å spise hele korn pasta, brød og kjeks. Sørg for å lese de ernæringsmessige informasjonsskiltene på baksiden eller på siden av emballasjen. Dette er den beste måten å korrekt telle kalorier slik at du holder deg innenfor 1200 per dag. Disse etikettene også gi antall fett, karbohydrat og protein gram per porsjon.

Grønnsaker

Rå grønnsaker er de beste. Prøv skarpe brokkoli spyd, gulrot og selleri. Til middag kan du lett damp grønnsakene og tilsett krydder for smak. Grønnsaker er en ypperlig siderett til et måltid.

Snack på It

Spis matvarer som lav-fett, lav-kalori yoghurt, 2 ss mandler, gelatin, fettfri popsicles og pretzels. Substitute frossen yoghurt for iskrem. Prøv å snack på anledningen. Målet er å nyte din diett uten å føle ulykkelig om det.

Gjør det selv

Lag velsmakende måltider som er lav i kalorier og fett. For eksempel erstatte en hjemmelaget mager kalkun burger for en tykk, saftig cheeseburger. Substitute fettfattig ost laget med skummet melk for hele ost. Erstatte vanlig yoghurt krydret å smake for kremet dressinger. I stedet for å kjøpe butikk-brakt pizza, som er lastet med fett og kalorier, skape lav-kalori pizza lastet med grønnsaker, kalkun pepperoni eller pølse.

Drinker

Konsumere mye vann. Hold deg unna sukkerholdig brus og saft drikker med små prosenter av ekte frukt juice. For eksempel, mange kartonger og flasker "juice" er bare 10 prosent av ekte frukt juice og har en tendens til å være full av kalorier og sukker.

Sauser

Som en tommelfingerregel, sauser med fløte, melk og olje har en tendens til å være høyere i kalorier. Så prøv redusert kalori sauser. En annen tommelfingerregel er at krydder som salatdressing, merket lite fett, har en tendens til å ha færre kalorier også. Pickles, ketchup og mustards som Dijon, gul og honning er alle akseptable og kan spises uten bekymringer.

Hva kan jeg spise med kolitt?

Et vanlig spørsmål spurt av noen som er diagnostisert med ulcerøs kolitt er "Er det en spesiell diett som jeg kan gå videre til leksjon alvorlighetsgraden av eller fjerne symptomene mine?" Hvis du lurer på om det er en diett som vil kurere ulcerøs kolitt, svaret er dessverre nei. Imidlertid kan et sunt kosthold som er skreddersydd til dine personlige behov være gunstig i å håndtere kolitt symptomer.

Ta hensyn til ditt hjerte

Et godt barometer for å bruke til å finne ut om noe du spiser er bra for kolon er å spørre deg selv: "Er dette bra for hjertet mitt?" Mat som er høy i kolesterol og mettet fett har en negativ innvirkning på våre hjerter og generelle helse. Det samme gjelder når du vurderer dine diettbehov i forhold til kolitt. Legg magre proteiner i kostholdet, som fisk og fjærfe, og fjerne fet mat som pizza og potetgull.

Alkoholforbruket

Alle som har ulcerøs kolitt og går ut for en natt med tung drikking kan fortelle deg at inndrivelsesprosessen neste dag er verre enn noen bakrus du kunne ha husket før de blir diagnostisert. Symptomer selvsagt variere, men som en generell regel, vil konsumere alkohol har en negativ effekt på kolitt. Hvis du befinner deg i remisjon kan det føre til en blusse opp, og hvis du ikke er i remisjon enn det vil forverre din nåværende symptomer. Måle hvordan kroppen din reagerer når du drikker for å fastslå hvilket beløp som er riktig for deg. Et par glass vin bør ikke være et problem, en flaske vin mest sannsynlig vilje.

Dairy

Mens laktoseintoleranse ikke er forårsaket av ulcerøs kolitt, er det vanlig å ha problemer med rike meieriprodukter. Ost pizza, at glass helmelk, Philly cheese steak - disse elementene kan lukte ødeleggelse på kolitt. Igjen er den beste testen pasienten for ditt tilfelle av kolitt deg. Hvis du finner ut at du har en moderat til alvorlig problem med meieriprodukter, da blir du nødt til å begrense inntaket deretter. Bare husk at det er essensielle næringsstoffer i meieri og hvis du kommer til å seriøst begrense mengden av meieri du forbruker, investere i noen suppliants.

Det dreier seg om Texture

Kolitt er egentlig sår i endetarmen og tykktarmen. Sår er åpne sår, slik at håndfull peanøtter du er i ferd med å innta er kanskje ikke den beste ideen. Mange personer med kolitt har problemer med å fordøye grove matvarer. Disse kan omfatte rå grønnsaker. Siden grønnsaker er avgjørende for et godt balansert kosthold, koker dem for å se om dette lindrer noen av symptomene. Ellers finne en god multivitamin som vil erstatte noen av de næringsstoffene som du er i fare for å miste fra å konsumere enten en begrenset mengde eller ingen grønnsaker i løpet av dagen.

Fakkel-Ups

Hvis du opplever en oppblussing knyttet til et bestemt element av mat eller drikke, kuttet dette elementet ut av kostholdet ditt før du er i stand til å få din ulcerøs kolitt tilbake under kontroll. Husk at på grunn av din kolitt du er i risikosonen for underernæring, anemi, og dehydrering. Holde en forsiktig øye på matinntaket i henhold til en godt balansert kosthold er viktig å leve sunt. Spør legen din hva kosttilskudd du bør ta, hvis noen, og hvis du skal besøke et kosttilskudd spesialist for å sikre at du spiser sunt og være sterk.

Hva kan jeg spise for Snacks på Diet Evolution?

The Diet Evolution utviklet av Dr. Steven Gundry er en tre-fase plan for å endre måten du spiser, gå ned i vekt og holde den av. Måltid planer er forutsatt inkludert hva du kan spise som snacks.

Historie

Dr. Gundry utviklet Diet Evolution å endre måten folk spiser. Hans grunnleggende teorien er basert på hvordan hjernen oppfatter matvaner og det han kaller "killer gener."

Funksjoner

The Diet Evolution følger tre faser: Den Teardown, Gjenopprettelsen fase og The Longevity fase. Disse fasene er konstruert for å endre din måte å spise for livet og for å hjelpe deg å bli en vegephile, noen som liker å spise grønnsaker.

Snacks

Inkludert i kosten plan er to snacks en dag; begge består av 1/4 kopp rå, usaltet nøtter. Peanøtter bør bli stekt.

Advarsel

Kontakt legen din før du starter en diett plan og sørg for å drikke de anbefalte åtte til ti glass vann per dag for å holde seg hydrert.