Digidexo.com

krem mot tørre neglebånd

Slik Cure Tørre neglebåndene

Slik Cure Tørre neglebåndene


I vintermånedene neglene kan bli tørr og sprukken. Tørre neglebånd kan faktisk være et tegn på dårlig kosthold. Etter en skjoldbrusk problem er utelukket, kan enkle endringer i kosthold, samt enkle cuticle omsorg bidra til å forbedre din negl.

Slik Cure Tørre neglebåndene

fil tilbake dine tørre neglebånd. Dette kan gjøres med en spiker Filer og en cuticle buff. Når du gjør dette, suge hendene i lunkent vann i ca tre minutter.

Påfør ren vitamin C olje på neglebåndene. Jeg bruker konsentrert essensielle oransje olje som er lett å påføre. Du kan imidlertid bruke olje direkte fra en appelsin. Gni dette inn i neglebåndene og bruke daglig inntil helbredet.

Påfør en fuktighetskrem med tea tree og aloe oljer i neglebåndene. Tea tree lotion vil ytterligere helbrede neglebåndene og hindre ytterligere skade. Aloe vil holde neglebåndene fuktes. Dette bør også gjøres på en daglig basis.

Tørre neglebånd stammer fra en mangel på viktige næringsstoffer som vitamin C. Pass på å bruke en multi-vitamin høy i vitamin C daglig. Også inkludere matvarer som er høy i antioksidanter som Acai Berry og druer i din daglige ernæring diett. Gjør disse få, enkle ting kan bidra til å forbedre dine neglebåndene.

Hint

 • Sørg for å legge vitamin C og Acai Berry i kostholdet ditt
 • Ta en multi-vitamin daglig
 • Invester i organisk oransje olje
 • Påfør lotion rik på tea tree olje daglig

Hvordan bli kvitt overflødig neglebåndene på Toe

Hvordan bli kvitt overflødig neglebåndene på Toe


Cuticle kontroll er viktig hvis du søker friskere, velstelte tær. Neglebåndene beskytte tærne mellom tånegl og negl, så kutte dem eller skraping dem bort kan være smertefulle eller skadelige for tærne. Neglebåndene på tærne løpe fra bunnen av den hvite neglespissen til basen. De kan noen ganger føre til en infeksjon hvis de ikke blir tatt hånd om på riktig måte. Etter å ha fjernet overflødige neglebånd, skjemme bort tåneglene og cuticle området for å hindre uønsket vekst og for å fremme sunne tånegler.

Bruksanvisning

•  Gni skjellaget eller shea smør krem inn i tånegl neglebånd og huden rundt tånegl. Masser kremen inn i neglebåndene til du føler neglebåndene blir mykere og mer smidig.

Trykk på neglebåndene forsiktig tilbake, ved hjelp av den flate enden av en appelsin pinne. Begynn på den ene enden av tånegl og delikat jobbe din vei over skjellaget linjen på spikeren. Trykk på neglebåndene så langt tilbake ut av tånegl som du kan få det uten å forårsake smerte. Trykk den oransje pinne og skjellaget til de er flush med huden i begynnelsen av tånegl.

Slipp mandel olje på neglebåndene og massere det godt inn. Hvis neglebåndene er ekstremt tørr, bruke så mange dråper som det tar å myke opp de tørre neglebånd.

Gni en spiker buffer over neglebånd og tåneglene. Bufferen vil fjerne overflødig cuticle huden mens polering og skinner tåneglene. Gjenta denne prosessen ukentlig.

polere neglene med en klar negleforsterker eller massasje Vitamin E olje inn neglebåndene etter rasping. Masserer Vitamin E olje hver dag vil bidra til å hindre at neglebåndene fra å vokse tilbake over tånegl.

Hvordan å forstørre brystene

Hvordan å forstørre brystene


Du kan ikke kjøpe større bryster over disk eller fra Internett, så å spare penger på kosttilskudd og kremer som gjør slike løfter. Med mindre du ønsker å betale for kirurgi, er du sannsynligvis bedre å lære å elske brystene du har. Det er imidlertid et par ting du kan prøve å fremheve bysten din.

Bruksanvisning

Alternativer for å forstørre brystene

Gevinst vekt. Siden brystene er for det meste fettvev, vil økende vekt gjøre dem større. Men kanskje du finner ut at du er så fornøyd med resten av kroppen din som du ikke kan sette pris på dine større bryster.

•  Få gravid. Graviditet fører kroppen din til å øke sin produksjon av østrogen, som stimulerer brystvekst. Husk imidlertid endrer at graviditet utseendet på kroppen din, og amming vil endre utseendet på brystene dine.

Ha brystforstørrelse operasjon. Dette er den mest effektive måten å forstørre brystene, men det er dyrt. Også, i likhet med alle kirurgi, det kommer med risiko.

Bruk østrogen krem. Hvis kroppen din produserer tilstrekkelige mengder av østrogen og brystene er små, kan østrogen krem ​​hjelpe forstørre dem. Denne metoden er ikke anbefalt for de som allerede produserer nok østrogen som noen medisinske eksperter mener høye østrogennivået er knyttet til visse typer kreft.

Alternativer for å gjøre brystene virke større

Arbeid dine brystmuskulaturen. Disse musklene ligge under brystene. Bygge dem vil tvinge brystene utover litt.

Bruk riktig størrelse BH. Mange kvinner bruker en BH som er for liten for å forbedre deres cleavage, men de sitter igjen med noen brystvev stikker ut under sine armer, noe som gjør dem ser fett. Riktig BH vil holde alle dine brystvev inne koppene.

•  Spis riktig. Hvis du nylig har vært på en drastisk vekttap diett, kan brystene har krympet som følge av dårlig ernæring. Forbedre ernæring vil hjelpe "fylle" brystene dine.

Bruk inserts. Myke silikoninnlegg passer i bunnen av dine bra kopper, noe som gjør brystene ser større og forbedre din cleavage. De er umulig å oppdage når du er fullt påkledd.

Tips og advarsler

 • Rett mann-mannen som er ment for deg-er kommer til å like brystene dine som de er. Han kan ha likt større bryster før han møtte deg, men han vil ombestemme seg. En mann som ber deg om å forstørre brystene eller ogles stor-breasted kvinner er ikke rett mann for deg.

Hvordan behandler du Eksem Når det er i håret?

Hvordan behandler du Eksem Når det er i håret?


Eksem i hodebunnen er også kjent som seboreisk eksem, en hud tilstand som forårsaker kløende, røde flekker på hodebunnen som er ubehagelig, men ikke farlig. Foreskrevet medisiner for å behandle hudens tilstand kan være kostbart, som behandling er en daglig sjampo som styrer dermatitt og krever månedlige innkjøp for å holde tilstanden fra fakling opp. Over-the-counter medikamenter for seboreisk dermatitt er effektive for å redusere alvorlighetsgraden av tilstanden og er betydelig billigere enn foreskrevet behandling.

Bruksanvisning

•  Vask håret med anti-flass sjampo. Anti-flass sjampo som inneholder selen sulfide, salisylsyre eller tjære bidra til å lindre symptomene på tørre flekker og kløe når de brukes daglig. Disse aktive ingrediensene berolige hodebunnen irritasjon samtidig opprettholde hårets naturlige oljer, som er nødvendig for å holde hodebunnen sunn og fuktig.

Påfør en krone-størrelse mengde anti-sopp krem direkte på kløende patch. En over-the-counter anti-sopp krem ​​som inneholder klotrimazol reduserer irritasjon når det brukes som anvist. Alternativt, massere en krone-størrelse mengde hydrokortison krem ​​mot kløende område på hodebunnen for å redusere rødhet og tørrhet.

Unngå harde sjampo og balsam. Sjampo og balsam som inneholder sodium lauryl sulfate stripe håret av naturlige oljer som trengs for å hindre hodebunnen kløe. Bytt til en fuktighetsgivende sjampo og balsam for å unngå forverring av huden din tilstand.

Unngå å lage riper. Det er fristende å klø i hodebunnen når det klør, men klør forverrer tilstanden og kan føre til infeksjon som skyldes bakterier på dine negler og fingre. Bruk hansker om natten under sengetid hvis du har en tendens til å klø i hodebunnen i søvne.

Hvordan bli kvitt Winter Itch

Hvordan bli kvitt Winter Itch


Vintersopp er en vanlig frase gitt for å beskrive kløende, tørr hud forårsaket av bitre vind, kaldt vær og lav luftfuktighet. Eksponert hud chaps, tørker og klør hvis fukt ikke er gitt for å etterfylle hudens naturlige oljer. Løsningen på bor hydrert i løpet av vinteren er en kombinasjon av tykke, varme klær for å beskytte huden mot vær og en tung fuktighetskrem for å holde huden myk og smidig.

Bruksanvisning

Bade eller dusj med varmt vann. Varmt vann kan føles beroligende etter å ha vært ute i kulden, men vanntemperaturen fjerner hudens fuktighet og forverrer kløe og tørrhet. Bade for ikke lenger enn 10 minutter for ikke å ytterligere redusere hudens naturlige oljer.

Rengjør huden med en mild såpe, eller en såpe utviklet spesielt for sensitiv hud. Sterke såper stripe huden fuktighet og la den sårbar for tøffe forhold. Mange gel rensemidler og fuktighetsgivende kroppsvask er tilgjengelig for rengjøring av huden uten å fjerne din naturlige oljer.

Blot huden tørr med et håndkle. Ikke gni håndkleet mot huden din til å absorbere vann, som rubbing årsaker gnaging.

Masser en tung fuktighetskrem over hele kroppen umiddelbart etter frotté av. Huden absorberer kremer og fuktighetsgivende oljer lettere når det er litt fuktig. Re-bruke fuktighetskrem over hele kroppen to ganger om dagen for å opprettholde hudens fuktighet. Bruk en duft-fri fuktighetskrem, som parfymerte kremer kan forårsake en allergisk reaksjon og kan forverre kløe.

Påfør en resept kortison krem på tørre, kløende flekker av hud for å redusere symptomene. Din hudlege eller fastlege kan foreskrive aktuell medisinering, som har mer potens enn over-the-counter medisiner. Bruk som anvist.

Hvordan Clip tåneglene slik at du ikke får inngrodde tånegler

Hvordan Clip tåneglene slik at du ikke får inngrodde tånegler


Inngrodde tånegler er en ganske vanlig og behandles medisinsk tilstand som skjer når kanten vokser inn i omkringliggende hud. De to øverste årsakene er iført sko som ikke passer og uriktig spiker trimming, ifølge US National Library of Medicine er Medline Plus. Du kan behandle en inngrodd tånegl hjemme med skikkelig rengjøring, fuktet med varmt vann og masser. Mer alvorlige inngrodde negler bør behandles av en lege og de verste tilfellene kan kreve kirurgi, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons. For å bidra til å forhindre inngrodde tånegler, må du trimme neglene riktig.

Hvordan Clip tåneglene slik at du ikke får inngrodde tånegler

•  Forbered tåneglene og avklipt for trimming ved å rense med varmt såpevann. For tøffere negler, suge føttene i varmt vann i noen minutter før trimming negler.

Starter fra ytterkanten, tettsittende Clippers mellom neglen og huden over - hvor huden og negle møtes.

Trim hver spiker rett over toppen. Vær ekstra forsiktig i hjørnene på hver negl, spesielt på stortåen - hvor flere klipp kan være nødvendig for å trimme hele neglen - slik at neglene ikke taper på kantene. Begynn med din lille tå, som har den minste spiker, og jobbe mot større tær, noe som kan ha tøffere negler.

Pass på å ikke trimme neglene for kort. Spikeren bør ikke være kortere enn kanten av din tå.

Etter trimming neglene, prøve å holde føttene rene og tørre. Dette bidrar til å hindre infeksjon, hvis en tånegl ikke blir inngrodde.

Hint

 • Hvis du trimme en tånegl for kort eller mistenker en inngrodd tånegl, suge foten i varmt såpevann flere ganger hver dag. Holde foten tørr resten av tiden, og ha gode sko. Ta ibuprofen eller paracetamol hvis tånegl forårsaker ubehag.
 • Personer med diabetes bør ha rutine fot og negle checkups med en lege.
 • Symptomer på alvorlig inngrodde negler inkluderer overdreven hevelse, smerte, rødhet og utslipp.

Årsaker til mørke sirkler under et barns øyne

Grunnleggende årsaker

Mørke ringer under et barns øyne kan bare bety at barnet er trøtt eller at han har gnidd øynene ofte forårsaker en irritasjon av huden og blodårene i huden rundt øynene. Men ofte er det en medisinsk grunn. Vanligvis har årsaken til den mørke sirkler å gjøre med nesegangene eller bihuler for barnet.

Tett nese

Når er overbelastet et barns nese, kan dette legge press på venene under øynene, slik at disse årer synlig mørkere i fargen og større. Denne mørke viser gjennom huden i form av mørke ringer. Fargen på det blå, unoxygenated blod i disse venene er det som gir den mørke sirkler sin dyp blå farge. Mørke ringer vises ofte når et barn lider av sesongmessige allergier eller er å ha en annen allergisk reaksjon som forårsaker lunger. En annen type nese problem som kan føre til mørke ringer under øynene er store adenoids som blokkerer barnets nese passasjer.

Sinus Pressure

Press fra lunger i bihulene kan også føre til press på venene rundt øynene, forårsaker mørke sirkler. Bihulebetennelse kan forårsake uttalt sirkler som varer i flere dager på grunn av det konstante presset fra slim blokkerer bihulene.

Skin Tone

Jo lettere hudfarge av barnet, vil de mer merk mørke ringer være. Mens et barn med en mørk hudfarge kan ha forstørret årer under øynene, kan de ikke være lett synlig.

Genetikk

I noen tilfeller kan mørke ringer under et barns øyne være forårsaket av en genetisk predisposisjon mot større årer under øynene.

Balansert kosthold for en Infant

Spedbarnsernæring er ekstremt viktig. Sørge for at barnet får mat, vitaminer og næringsstoffer han trenger hjelper ham vokse opp sunn og glad. Spedbarn vokser raskt, og deres ernæringsmessige behov endres noe med noen måneder. Sjekk med din barnelege før du gjør noen betydelige endringer til hans fôring tidsplan eller kosthold.

1 til 3-måneders-Olds

For de tre første månedene av livet, babyen krever bare morsmelk eller morsmelkerstatning. Morsmelk er best som det inneholder antistoffer for å hjelpe spedbarn bekjempe infeksjoner. Etter at barnet er født, hun spiser flere ganger om dagen og bruker små mengder melk eller formelen på hver fôring. Spedbarn vokser raskt i løpet av de tre første månedene av livet, og babyen beveger seg mot færre feedings og forbruker mer melk ved hver fôring. Babyen lar deg vite når han har fått nok ved å bremse ned eller slå unna. Hvis barnet virker generelt innhold og er stadig mer vekt på et sunt tempo, er han mest sannsynlig får nok melk eller formel. Morsmelk bør ta vitamin D-tilskudd av den tiden de er to måneder gamle. Solid mat og juice er ikke anbefalt i løpet av de første tre månedene. Hvis du mater formel fra en flaske, sørg brystvorten hullet er riktig størrelse slik at væsken drypper sakte ut. Melk som strømmer ut av en flaske gjør det enkelt å overfeed.

4 til 7-måneders-Olds

The American Academy of Pediatrics anbefaler å gradvis introdusere fast føde ved seks måneder gamle. Legen kan anbefale å starte tørrstoff tidligere avhengig av barnets utvikling. Ikke rush faste stoffer hvis barnet virker uinteressert eller ikke ønsker å spise dem. Formel eller morsmelk fortsatt gir alle babyens ernæringsmessige behov opp til syv måneders alder. Rice frokostblanding er en god solid mat til å begynne å innføre faste stoffer. Bland frokostblanding med mye væske, slik at det er lettere for barnet å slurp av skjeen. Ikke legg korn i babyens flaske da dette kan føre til at barnet ditt å få vekt på en usunn tempo. Når barnet ditt er å spise frokostblanding, kan du prøve å innføre frukt og grønnsaker. Introduser én matvare om gangen og unngå egg, sitrus og honning. Ikke gi barnet ditt sjømat, peanøtter eller tre nøtter til hun er to eller tre år gammel på grunn av risikoen for allergier.

8 til 12-måneders-Olds

Etter den tid barnet er åtte måneder gammel kan du begynne å introdusere tabellen matvarer som du kan kutte opp i små biter eller mos for å gjøre dem lett for barnet å håndtere. Frukt, grønnsaker og kjøtt er alle aktuelle i denne alderen, men fortsette å unngå egg, sjømat og sitrusfrukter. Gi fruktjuice i en sprutet kopp i stedet for en flaske for å hindre at juice sukker fra sittende mot babyens tenner for lenge. Ved tiden babyen er et år gammel kan du slutte å gi ham formel. Fortsett å amme hvis du velger eller begynne å gi ham melk i en sprutet cup.

Hvordan brenne fett raskt uten piller

Den eneste sunn måte å brenne fett er med kosthold og mosjon. Slankepiller er falske håp i en kapsel. De er dyre og komme med mulige bivirkninger og helserisiko. Jobbe ut og spise fornuftig kan brenne fett uten fare for piller. Slankepiller er dyre; de kan føre til hjerteproblemer, depresjon, impotens og uønskede interaksjoner med reseptbelagte meds.

Hvordan brenne fett raskt uten piller

Jump-start stoffskiftet. Tidlige treningsøktene pleier å super metabolismen til å forbrenne kalorier mer effektivt enn senere på dagen. For å maksimere fettforbrenningen uten piller, planlegge en ekstra treningsøkt. To 30-minutters økter er mer effektive enn en 60-minutters økt. Bruk tidlig morgen øvelser for å gjøre moderate cardio rutiner, og senere på dagen gjør styrke eller vekttrening.

Oppgave først før du spiser. Arbeid ut 30 minutter før man spiser en sunn frokost. Tidlig trening forbrenner mer enn dobbelt så mye fett som trening senere på dagen fordi natten kroppen din brenner karbohydrater. Når du først våkner opp og kroppen din er lav på karbohydrater, vil det brenne fett i stedet.

Alltid spise frokost. Frokost vil faktisk fyre opp stoffskiftet. Hvis du ikke spiser til lunsj, bremser stoffskiftet ned og fungerer mindre effektivt når det ikke er "drevet" skikkelig. Fornuftig spising etter morgen trening vil dempe trangen til å komme for en sukkerholdig snacks. Det hjelper deg til å føle deg mer energisk og bedre i stand til å takle stress av dagen. Forbruker mer fiber, særlig grønne grønnsaker, for å forbrenne fett effektivt.

Bruk nesen. Puste gjennom nesen tendens til å stabilisere hjerterytmen og fremmer utholdenhet. Med større utholdenhet, vil du være i stand til å fullføre treningen og brenne mer fett.

Stå eller sitte rett opp. Moren din fortalte deg god holdning var viktig, men hvem visste at det var bra for å brenne fett? Enten på treningsutstyr eller gåing eller jogging, fremmer god kroppen innretting bedre pust og mer inntak av fett-brenning oksygen. Bruk håndtakene på ergometersykler eller annet utstyr bare for balanse.

kutte kalorier. Du vil fyre opp fett-brennere med disse tipsene, men hvis du kombinerer dem med et sunt kosthold med frukt, grønnsaker og magre kjøtt som kylling og fisk, vil du se endringer raskt. Du kan også klippe din del størrelser i to for å hjelpe du enkelt kutte kaloriinntaket.

Hint

 • Prøv forskjellige øvelser for å holde deg gående. Som tankene dine, får du kroppen lei av de samme gamle ting. Som kroppen blir vant til en rutine, stopper det brenner kalorier effektivt. Et godt utvalg av kondisjonstrening og styrketrening med vekter vil holde deg og kroppen din interessert i treningen og gjør fremskritt.
 • Alltid konsultere en lege før du endrer din oppgave diett eller tar skritt mot større vekttap.

Fish Oil Vekttap Dosering

Fiskeolje gir mange helsemessige fordeler, med en bonus kobling til vekttap. Tar en høykvalitets fiskeolje er viktig for å hindre fra å konsumere harsk olje eller kvikksølv-Laden fiskeolje. Tar den anbefalte doseringen som et supplement vil hjelpe til med vekttap.

Fordelene av fiskeolje

Fiskeolje er en Omega-3 olje anbefales for hjertet helse for å forebygge mot hjerte-og karsykdommer og senke kolesterolet. Fiskeolje inneholder fettsyrer er essensielle for utvikling av hjernen og hindre depresjon. Fiskeolje øker immunforsvaret, hjelpemidler i riktig funksjon av nervesystemet og hjelper mot tørre øyne. De omega-3 fettsyrer i fiskeoljen reduserer risikoen for utvikling av artritt. Fiskeolje er også stor for å opprettholde sunn, akne-fri hud og skinnende hår.

Dosering for Weight Loss

Den anbefalte dosering for vekttap er 6g om dagen. De fleste kapsler kommer i 1000 mg dose, så du vil trenge for å konsumere seks kapsler om dagen.

Bivirkninger av fiskeolje

Mens fiskeolje har mange store fordeler, er det noen ting å merke mens forbruker dette tillegget. Som fiskeolje reduserer blodpropp, er det ikke anbefales å ta fiskeolje kosttilskudd før under operasjonen.

Andre mindre bivirkninger inkluderer urolig mage eller magesmerter, diaré, økt gass, sure oppstøt / halsbrann / dårlig fordøyelse og en fishy ettersmak når raping. Du minimere gastrointestinale bivirkninger ved å ta fiskeolje supplement med mat og gradvis øke dosen inntak. Det er fiskeolje kosttilskudd med sitron smak å eliminere den fishy ettersmak når raping.

De beste måtene å begynne å miste vekt

De beste måtene å begynne å miste vekt


Å miste vekt er ikke en enkel eller umiddelbar prosess i motsetning til hva noen annonser og infomercials tilstand. Det krever hardt arbeid og utholdenhet til å gå ned i vekt, noe som gjør nå målet ditt enda morsommere. Suksess starter og trives i deg. "Bli din egen beste venn-og din tøffeste coach," sier Ann Louise Gittleman, MS, CNS og Joanie Greggains i fett flush fitness plan. Ikke la unnskyldninger eller hindringer stopper reisen din. Bruk dem som hopper poeng til målet ditt.

Små endringer

Det er ikke lurt å ha en alt eller ingenting holdning når det kommer til vekttap. Det er best å gjøre små endringer mot større prestasjoner. I stedet for å avslutte din favorittmat cold turkey, prøve å kutte ned på forbruket. "For eksempel, i stedet for å banne av brus, holde bare én kan i kjøleskapet om gangen, og lagre resten i kjelleren," antyder Fitness Magazine. Denne måten vil du tenke på om du virkelig ønsker det før du må gjøre turen nede. Med trening kan du begynne med å få opp tidlig en dag i uken og jobbe opp derfra.

Support

Support er en viktig ressurs i vekttap reisen. Dette betyr ikke noen har til å se på alt du putter i munnen. Men vil det hjelpe å ha en cheerleader og en skulder å lene seg på når du trenger det. Søke støtte fra familiemedlemmer og venner. Hvis det ikke er mulig, er det grupper som eater er anonym og topper Club som tilbyr støttegrupper. Også er det online support sider som Sparkpeople, vekttap Buddy og Peer Trainer.

Små mål

Store mål kan virke skremmende, men å sette små mål vil bidra til å opprettholde sterk motivasjon gjennom hele reisen. Hvis ditt endelige mål er å miste 50 pounds, kan du sette miniatyr mål på fem eller 10 pounds til du kommer til 50. Hvis du vil kjøre en 5K, men kan bare gå kort avstand det er OK. Du kan starte med å gå til postkassen, deretter rundt blokken, deretter en mil, jobbe deg opp til 5K. Andre muligheter er å bare ha dessert fire kvelder i uken, til slutt redusere det ned til ett eller jobber mot å spise frokost hver morgen, hvis du er en person som har vært å hoppe over frokosten.

Planlegging

Selv om planlegging kan virke kjedelig, det er en veldig effektiv måte å begynne å miste vekt. Hvis du planlegger måltidene dine på forhånd, vil du ikke å tenke på hva du spiser når du kommer hjem fra jobb. Selv matlaging måltider på forhånd og fryse dem lar deg ha sunne valg. Planlegging kan selv transcendere til å spise ute. "Hvis du spiser ute, prøv å tenke på sunn mat på forhånd, og hvis du går til en restaurant som har deilig brød eller tortilla chips, har en liten snack før du reiser, slik at du ikke er skrubbsulten når du kommer der ", foreslår Dr. Melina Jampolis, en lege og ernæringsspesialist.

Hjelpe hårvekst med progesteron

Hjelpe hårvekst med progesteron


Aktuelt Progesteron er har blitt brukt siden 1970-tallet som en krem ​​for hårtap. Ikke mange studier har blitt gjennomført for å hvor effektivt Progesteron virker i behandling av hårtap. Men det er allerede flere produkter der ute som bruker progesteron som hovedingrediens.

Bakgrunn

Progesteron er et sterkt strukturert forbindelse som ligner på testosteron. Den bruker de samme enzymene som testosteron for å få kontakt med en androgen reseptoren. Således er progesteronforbindelse i stand til å fungere som en androgen.

Negative studier

Det var en studie tatt der 12 menn, i alderen 18 og 39. brukt aktuell progesteron for 10-48 måneder for skallethet. Ingen av menns hår vokste i denne perioden. Faktisk seks personer hadde faktisk mer tynning og seks hadde den samme. (Androgeneticalopecia.com)

Positive studier

I en 12-måneders studie av hvordan hydroxyprogesterone - 11 alfa lotions påvirket 18 menn, viste gruppen ut til å ha en økning i anagen hår. ni av de ti hadde forbedringer. Syv av de åtte hadde en reduksjon i anagen hår. (Androgeneticalopecia.com)

Beste resultater

Den beste metoden for å oppnå Etterveksten er å bruke en eller to prosent aktuell konsentrasjon av progesteron krem ​​mot hodet. Den mest vanlige doseringen som brukes er 10-40 mg per dag avhengig av om du er mann eller kvinne.

Advarsel

Hvis du er en kvinne, ikke overstiger 10-40 mg per dag dose eller du kan begynne å oppleve menstrual uregelmessigheter. Det kan være en god idé å oppsøke lege om kremen før du bruker den, og hvis kremen gir deg irritasjon, utslett eller andre uregelmessigheter, kontakt lege omgående.

Fordeler og ulemper av progesteron Versus Østrogen Cream Supplement

Fordeler og ulemper av progesteron Versus Østrogen Cream Supplement


Som kvinner inn menopause, både østrogen og progesteron reduseres. Selv om den generelle østrogen kan falle med 50 prosent, vil progesteronnivået synker til nesten null, ifølge Dr. John Lee og Virginia Hopkins i Virginia Hopkins Health Watch. Hormonell balanse er avgjørende for trivsel. Østrogen og progesteron kremer tilbyr et flott alternativ for kvinner som ikke kan, eller ikke vil, svelges muntlige hormoner. Imidlertid kan det være negative bivirkninger med enten krem.

Østrogen Cream: Fordeler

Østrogen kremer kan behandle vaginal tørrhet, redusere trang til å urinere, minske ubehag i bekkenet og minimere ubehagelig samleie, ifølge Drugs.com. De kan være det beste alternativet for peri-menopause og menopausale symptomer. Du har valget mellom vaginal kremer eller hud kremer. En vaginal østrogen krem ​​kan målrette problemer som vaginal tørrhet bedre enn en samlet hudkrem.

Østrogen Cream: Cons

Bruke østrogen kremer, som Premarin og reg ;, kan øke risikoen for å pådra livmorkreft, ifølge Drugs.com. Også er det en risiko for å øke din sjanse for hjerneslag, hjerteinfarkt, demens og blodpropp hvis du bruker en østrogen krem ​​alene uten gestagener (syntetisk gestagen som ligner progesteron). Det er også noen kontraindikasjoner for bruk av Premarin & reg; krem spesielt slik som leverproblemer, har hatt slag, vaginal blødning eller sirkulasjonsproblemer. Ifølge Midlife Passages, kan østrogen kremer ikke erstatning for systemisk behandling spesielt for å behandle tilstander som osteoporose. En 12-ukers studie utført av Dr. Bachmann og kolleger i 1997, og publisert i "Primary Care Update for OB / GYNs," fastslått at selv om østrogen krem ​​var like effektivt, kvinner foretrakk vaginal ring for behandling.

Progesteron Cream: Fordeler

Progesteron kremer har færre bivirkninger sammenlignet med orale medisiner, i henhold til Virginia Hopkins Health Watch. I tillegg, med kremen, betyr leveren trenger ikke å behandle progesteron først. Ifølge Dr. Eckhart, kan progesteron krem ​​fremme sunt hår, lykkelige stemninger, en sexlyst og vekt vedlikehold spesielt for hofte og buk-området. Vasomotoriske symptomer kan også forbedres med progesteron krem, ifølge en studie utført av Dr. Helene B. Leonetti og kolleger og publisert i "Obstetrics & amp;. Gynecology"

Progesteron kremer: Cons

Over tid, kan for mye progesteron krem ​​akkumuleres i kroppen din og forverre en hormonell ubalanse. Dr. Eckhart antyder at hvis kvinner blir utsatt for xenoestrogens (stoffer som etterligner østrogen) deretter midlertidige negative bivirkninger som kan skje fra progesteron kremer. Noen av disse kan være mer alvorlige menstruasjonssmerter, hodepine, økt størrelse for livmor fibroids og tynt hår.

Østrogen Versus Progesteron

Østrogen kan ikke erstatte progesteron og vice versa. Du må vite hvilken hormon mangler, og behandle deretter. Også, hvis du trenger både ved hjelp av kremer er ikke det beste alternativet. Ifølge Dr. Rind, kan østrogen dominans påvirke opp til 50 prosent av kvinner i USA forårsaker problemer som for eksempel cyster på eggstokkene. Ved hjelp av progesteron krem ​​er en måte å bekjempe østrogen dominans. Men for å kunne vurdere de mest effektive kremer for din situasjon, har en grundig konsultasjon og fysisk med en medisinsk faglig.

Hvordan Plasser slagpasienter

Hvordan Plasser slagpasienter


Tilsiktet posisjonering av noen som har hatt slag er i stor grad unstudied. Den beste posisjon for en slagpasient er fortsatt ukjent, i henhold til de Oxford tidsskrifter. Men noen undersøkelser finnes, og flere forsøk er blitt utført og analysert for å bestemme effekten av ulike stillinger. Ettersom flere konklusjoner dukke opp, vil legene være bedre i stand til å gi råd om pasienten posisjonering.

Bruksanvisning

•  Hold slagpasient på ryggen umiddelbart etter slaget, for å øke mengden av oksygen til hjernen, råder en studie publisert i Oxford Journals (Volume 37, Issue 5). Å plassere pasienten i stående stilling frembringer den minste mengde av oksygen i hjernen, slik at det er mindre ønskelig i de umiddelbare trinn etter et slag.

Plasser pasienten komfortabelt under rehabiliteringsfasen, noe som vil hindre liggesår, redusere stivhet og hevelse i leddene og fremme helbredelse, ifølge Stroke Rehab Online.

Oppmuntre bevegelse for å sette fart i rehabiliteringsprosessen. Hvis en pasient har opplevd tap av bevegelse på en bestemt side av kroppen, Stroke Rehab Online foreslår å plassere den siden mot større eller mer aktiv del av et rom slik at pasienten må flytte den siden oftere, styrke den.

Arbeid med pasienten for å finne en håndterbar balanse mellom komfortable stillinger og de ​​mer utfordrende positurer som utvikler styrke og koordinasjon.

Hvordan å gjøre Pranic Healing

Pranic healing er eksperimentelle. Demonstrasjoner eller aktiviteter snakker om Pranic healing leverer bare en del av praksisen. Det er nødvendig for en person å forsøke å oppleve prana eller praniske healing, som en del av sin egen selvstudie. Introspektive øvelser kan være nyttig. Støtte fra et fellesskap i å praktisere praniske healing gir dypere, utvide kunnskap.

Bruksanvisning

Pusteteknikk er en fellesnevner blant alle mennesker og dyr. Inneholder pusten og tilpasse ferdigheter til å manipulere pusten skape spesielle effekter på kropp og sinn. Bringe oppmerksomhet til aktiviteten av pusting trekker en innover fokus. Dette er et redskap for selv healing.

Meditations og bilder bidrar til å innlede sinnet mot åpen mottakelighet. Alle som er i stand til å utføre praniske healing på vilje. Noen trenger å bli veiledet gjennom bruk av hørsels auditive forslag. Prana er beskrevet som den energi som inneholdes i aktiviteten av pusting. Pranic healing beskriver fokusert bevissthet regissert av pusten med intensjon. Prosessen med å flytte din bevissthet er innover en lært ferdighet.

pranic helbredende åndedrag kan praktiseres hver dag. En enkel og spesifikk ånde er den dype abdominal pusting benyttes for å oppnå innledende avslapning. Start med å lage kroppen komfortabel, hendene i fanget mens du sitter, eller håndflatene vendt oppover fra en utsatt posisjon, tilbake mot gulvet. Fyll lungene med oksygen sakte og mindfully, føler den nedre mage, side mage, rygg kroppen utvide til sitt høyeste. På toppen av pust, pause og varsel. Så, sakte begynne å puste ut noen vedlegg til tanker, følelser, følelser og ideer. På bunnen av din naturlig dypt pust, før neste pust, ta pause og konsentrere seg om mellomrommet mellom utpust og inhalerer. Gjenta så mye som nødvendig.

Som kroppen slapper av, være vitne til dine tanker. Prana er skapt med en dypere innånding og regissert med bevissthet mot følelser, sykdom, sykdom eller smerte i en utpust. Fokusering din intensjon å helbrede det berørte området er hovedkomponenten til praniske healing. Puste dypt bistår med avslapning, men fokusert bevissthet og mental klarhet beveger deg mot å skape endring i dine tanker og fysisk form.

Ansvarlighet i din egen selvhelbredelses er målbare. Øve dyp pusting daglig vil gjøre skuer innover lettere oppnås. Variasjon er også av betydning. Hvis praktisere en fire-telling av inhalerer og en fire-telling av puster i 10 minutter daglig har du lei og engstelig, endre pusteteknikk som passer din daglige intensjon.

Dypt innånding og kraftig exhaling er et pust teknikk som kan bringe deg nærmere dine indre primal energier. Den kan brukes til å hjelpe bakken selv i tider med stress. En rask spasertur og fem minutter av utvise pusten som en drage puste ild er vilt å slippe unødvendig sinne og frustrasjon.

Tips og advarsler

 • Å bygge et fundament for din egen praniske healing starter med daglige praksis. Finn noen pust teknikker som passer dine behov og evne. Logge daglige intensjoner om din tid og tilhørende tanker og følelser vil hjelpe din reise mot større forståelse av et sinn-kropp-tilkobling. Øve puste med en erfaren profesjonell er sterkt anbefalt for nybegynnere.
 • Det er ingen måte å praktisere praniske healing. Vær skeptisk til å ta på andres energi når praktisere breath med dem. Inkluder en intensjon om sikkerhet og beskyttelse for din egen praksis, men legger merke til og oppleve ting akkurat som de er, ikke som du ønsker, eller noen andre kan forvente seg å være.

Den beste typen CPAP Chin Strap for Beards

Den beste typen CPAP Chin Strap for Beards


Nasal CPAP (Continuous Positive Airway Pressure) kan være en livreddende modalitet hos pasienter med pusteforstyrrelser under søvn, så holder dem fri for risikofaktorer forbundet med obstruktiv søvnapné (dagtid søvnighet, høyt blodtrykk og fedme) er betinget av deres utnyttelse av utstyret. I den forbindelse la noe så lite som ansiktshår forstyrre tilpasning av en maske bør løses umiddelbart og ikke på bekostning av pasientens utseende.

Comfort

Vurdere komforten av hakestroppen i form av stoff og elastisitet. Neopren er stretchy, hefter godt til huden og kan være hånd-vasket. De fleste haken stropper tilbys i dette materialet, både justerbare og små, mellomstore og store størrelser. Respironics har en Deluxe hakestropp med brede stropper laget av en elastisk hvit bomull sikret med borrelås; Men det har ikke den komforten av neopren.

Fit

Velg en hakestropp som samsvarer med formen på hodet. Tiara Medical gjør Ruby hakeremmen som er designet spesielt for søvnlaboratorier der medisinsk etterlevelse er nødvendig og en søvn tekniker ikke alltid har tid til å passe pasienten og bruker hakeremmen som en større grad av forholdsregler for å holde masken på . Justeringen er gjort på kronen av hodet og nakken, og haken området er rikelig dekket. Dette reduserer klyper på ansiktshår når du justerer stroppene. Respironics tilbyr sine Premium hakestropp som har en integrert haken cup i stroppen selv som reduserer potensiell belastning på strukturer som støtter haken.

Størrelse

Størrelse bør ikke være et problem i forhold til passform, siden stroppene er rettet mot større pasienter med svært få petite alternativer. SP Medical tilbyr både en justerbar og ikke-justerbar modell i neopren med eventuelle justeringer som er gjort på toppen av hodet og nakken. Tiara Medical gjør sin Ruby modellen i en XL størrelse. I form av justeringer med en pasient med ansiktshår, er en maske som krever ingen justeringer og er dimensjonert mindre sannsynlighet for å forverre området rundt nakken med borrelås i tilfelle det fester seg utilsiktet til ansiktshår.

Stil

Chin stropper er ikke akkurat den mest elegante av medisinske forsyninger. Hvis pasienten er uvillig til haken stropper helt, kunne han velge den Respironics Optilife maske som har en pseudo-hakestropp vedlegg med nesemaske hodeplagg. Men den mest elegante av haken stropper som ville tilby noen lettelse å ansiktshår irritasjon i kløften området er PureSom Classic, som har et kutt ut i hakeremmen selv.

Hvordan utvikle en Low Calorie Diet

Hvordan utvikle en Low Calorie Diet


Uansett hva du kaller det - punkter, telle karbohydrater, begrense fett - det legges opp til å redusere kaloriinntaket. En grunnleggende kunnskap om porsjonsstørrelser og standardernæringsmessige målinger utstyrer deg med å utvikle en lav kalori diett som passer din personlige livsstil. Uansett hvordan du pakker det, er den eneste måten å gå ned i vekt for å endre dine spisevaner for å redusere det daglige kaloriforbruket. Men du trenger ikke å gi opp alle dine favoritt mat å gjøre denne jobben for deg så lenge du ser hvor mye og hvor ofte du spiser dem.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med legen din eller en registrert kostholdsekspert for å vurdere din vekt mål, aktivitetsnivå og medisinske forhold. Bestem et sunt nivå av redusert kaloriinntak som vil beskytte din velvære samtidig som du kan kaste den vekten du trenger å miste.

Utdanne deg selv på hvor mange kalorier (karbohydrater, proteiner og fett) finnes i standard del størrelser av dine matvalg. En standard servering av de fleste matvarer går mellom 1/2 og 1 kopp (07:56 gram), men kaloriinnholdet varierer mye mellom ulike matvarer. The American Dietetic Association gir utveksle lister som kan hjelpe deg med å identifisere disse viktige ernæringsmessige fakta når du planlegger din diett.

Del dine anbefalte daglige kalorier inn 3-6 måltider eller snacks fordelt utover dagen. Tillate mer for morgen og ettermiddag når kroppen din mest trenger energi til å brenne i dine daglige aktiviteter. En mindre kveldsmåltid runder ut din nødvendig kaloriinntak for å holde kroppen sunn uten å forlate overflødige kalorier for å somle i systemet ditt mens du sover når bremset fordøyelsen kan bidra til vektøkning.

Design en mal meny som angir hvor mange porsjoner av hva slags mat du kan ha til hvert måltid for å holde seg innenfor de fastsatte kalori grenser. For eksempel kan en 500-kalori frokost inkluderer: tre magert kjøtt porsjoner, en frukt porsjon (1/2 kopp, 60 kalorier), en stivelse servering, to (tre ozs, 175 kalorier.) (1 oz, 80 kalorier.) fett porsjoner (to teskjeer til 2 spiseskje, 90 kalorier), en lettmelk porsjon (1 kopp, 90 kalorier) for totalt 495 kalorier.

Lag et personlig repertoar av menyer for frokost, lunsj, middag og snacks som inneholder dine personlige mat preferanser mens du bor innenfor kalori grenser for hvert måltid. For eksempel kan du fullføre frokost planen ovenfor med 3/4 kopp cottage cheese, 1/2 kopp fersken, 1/2 bagel med fire teskjeer peanøttsmør og en kopp lettmelk. Å gjøre flere alternativer for hvert måltid på forhånd sparer den kjedelige problemene med å telle kalorier på hvert måltid, som fraråder deg fra å fortsette å følge dietten plan. Inkludert noen av dine favoritt mat råder deg til å feste med det.

Hint

 • Du må omskolere kroppen og hjernen til å være fornøyd med mindre som den kulturelle utviklingen mot større del størrelser forhold deg til å tenke at kroppen din trenger mer mat enn det som faktisk er nødvendig for sunn funksjon råder National Center for Chronic Disease Prevention and Health Promotion .
 • Skyld er mot sin hensikt. Vær snill mot deg selv. Hvis du splurge tidvis for en spesiell anledning eller bare fordi, bare kutte tilbake overskudd på et annet måltid eller kompensere med ekstra trening. Poenget er samlet reduksjon i kalorier og endre spisevaner. Innse at kosthold planlegging er en flytende og fleksibel prosess. Hvis du er for rigid med din meny, er du sette deg opp til å mislykkes. I stedet tillate deg selv litt frihet til å spise hva du vil, slik at du vil være mer sannsynlig da å holde seg til planen og oppnå dine vekttap mål.
 • Extreme kalori begrensning, spesielt når fortsatte over en lengre periode kan forårsake alvorlig skade på kroppen din mentale og fysisk funksjon. Utvise ekstrem forsiktighet og fortsett bare under kvalifisert medisinsk tilsyn.
 • Motstå trangen til å ha tilfeldige, ikke planlagte snacks hele dagen. Denne vanen av "beite" visker ut effekten av noe vekttap innsats som det øker kaloriinntaket.

Holistisk Cures for Herpes

Det er tre typer av herpes-infeksjoner. HSV-1 forårsaker mild hud utbrudd som manifesterer som forkjølelsessår på munnen og leppene. I sjeldne tilfeller kan denne formen for herpes vises på kjønnsorganene. HSV-2 er den mer alvorlige form og er kjent som genital herpes, selv om det noen ganger kan vises på munnen. Til slutt, er herpes zoster ansvarlig for vannkopper og helvetesild. Naturlige behandlinger bidra til å hindre viruset fra å implantere seg selv eller om allerede implantert, tar sikte på å ødelegge viruset uten å skade vev.

Kosttilskudd

Ifølge University of Maryland Medical Center, har studier på effekten av lysin vært blandet, men noen har vist at det reduserer tilbakevendende utbrudd av forkjølelsessår og, i mindre grad, genital herpes. Også, lysin forkorter varigheten av utbruddet. Ta 1000 til 2000 milligram daglig og / eller øke forbruket av matvarer som fisk, kylling, egg og poteter. Personer med høyt kolesterol, hjertesykdom, eller høye nivåer av triglyserider bør ikke bruke dette tillegget.

En studie ledet av M. Huleihel på propolis, som ble publisert i en 2002 Israel Medical Association Journal, fant at denne harpiks laget av bier holdt både HSV-1 og 2 fra å multiplisere. Denne informasjonen ble brukt til å teste en propolis salve mot Zovirax, en vanlig foreskrevet aktuell agent for å behandle herpes og de som bruker propolis salve opplevde raskere helbredelse ganger.

Sink har også vist evnen til å stoppe viruset. En studie ledet av HR Godfrey som ble publisert i en 2001 utgave av alternativ behandling i helse og medisin testet en sink oksid krem ​​mot en placebo. Sår behandlet med sink helbredet raskere.

Herbal behandlinger

En studie ledet av BK Vogler som ble publisert i en 1999 utgave av British Journal of General Practice observert at aloe gel lettet symptomer på genital herpes hos menn. De opplevde raskere helbredelse ganger enn de som bruker en placebo. Det har potensielt samme nytte for munnsår, men det har ikke blitt undersøkt.

En seks måneders studie av 93 personer som tar Siberian ginseng fant at denne urten effektivt redusert hyppighet, alvorlighetsgrad, og lengden på utbrudd. Ikke bruk denne urten hvis du har høyt blodtrykk, søvnapné, narkolepsi eller er gravid eller ammende. Denne studien ble publisert i en 1999 utgave av European Journal of Clinical Pharmacology.

Basert på vurderinger av tidsskriftartikler og annen litteratur om naturmedisin, University of Maryland Medical Center foreslår også følgende urte behandlinger for herpes.

Sitronmelisse har vært gjenstand for flere studier og brukes lokalt, kan det begynne å helbrede forkjølelsessår i så lite som to dager. En sveitsisk studie sammenlignet rabarbra krem ​​med Zovirax og observert de var like effektive. Peppermynteolje har sterke anti-viral egenskaper og i reagensglass, det var effektivt mot herpes virus.

Hypnose

Hypnose har vist positive resultater som en form for behandling for mange forhold. En studie ledet av PA Fox som ble publisert i International Journal of STD og AIDS testet hypnoterapi på de med genital herpes med positive resultater. Deltakerne deltok i en seks-ukers treningsprogram; Resultatene inkludert en 50 prosent nedgang i utbrudd, og forbedret humør.

Slik behandler Nail Endringer fra Kjemoterapi

Slik behandler Nail Endringer fra Kjemoterapi


Mange kjemoterapi pasienter står overfor bivirkninger av behandling som er uventet. En slik bivirkning er endringer i negler og tånegler. Denne bivirkningen oppstår ikke med alle typer cellegift, og heller forekommer det med hver pasient. Men de som står overfor denne bivirkningen synes det er utfordrende og ofte like forferdelig som hår loss.Nail endringer ta former for linjene på spikeren, misfarging av neglen sengen, og skjørhet. Noen mennesker opplever spiker tap der neglen løfter helt av neglesengen. Tørre neglebåndene er vanlig. Det er veldig viktig å ta vare på hender og føtter, inkludert neglene, under kjemoterapi. Disse områdene er utsatt for infeksjon og blir ofte glemt i mylderet listen over kjemoterapi bivirkninger.

Bruksanvisning

Slik behandler Nail Endringer fra Kjemoterapi

•  Diskuter dine negle med onkolog. En lege bør overvåke kjemoterapi bivirkninger svært tett, men spesielt med neglene. Hvis du opplever spiker tap, er negl ekstremt mottakelig for smitte. I svekket tilstand fra kjemoterapi, spiker infeksjon kan stikke sitt stygge hode og legge til din ubehag. Infeksjoner av denne typen er vanligvis behandles med en syklus av antibiotika og ved å øve ekstremt forsiktig hygiene.

Vask hendene i varmt vann med en mild såpe ofte. Hender og fingre er kjønns catcher av verden så sørg for at beskytte deg selv. Ikke skrubb neglene siden mange kjemoterapi pasienter klager over svært følsomme negler. Fokus på rengjøring under hver spiker grundig og sørg for å endre håndklær regelmessig.

Fukte hendene regelmessig. Finn en god håndkrem og bruke den. Tørr hud er en vanlig kjemoterapi bivirkning og neglebåndene er sannsynlig å være tørr også. Arbeid fuktighetskrem rundt neglebåndene på begge hendene regelmessig for å forhindre hangnails og sprekkdannelser. Den massasje vil føle stor!

klippet forsiktig eventuelt henge negler med steriliserte Clippers. Dette gjelder for både negler og tånegler. Begge områdene er svært utsatt for smitte, og at infeksjonen kan gjemme seg i dine feil renset spiker clippers. Sug clippers i en husholdning desinfeksjonsmiddel for å rense dem riktig.

Hvis du besøker en neglesalong, ta dine egne neglepleie produkter. Mange leger anbefaler å unngå sterke kjemikalier som brukes i negleprodukter. En mild hånd, fingernegl, og fot massasje er en god idé skjønt. Det vil stimulere blodsirkulasjonen og slappe av deg.

Hold neglene korte, både fingre og tær. Det er mindre sannsynlighet for brudd hvis neglene er korte. Det er enklere å holde neglene rene også. Sørg for å sterilisere neglen clippers før bruk.

Noen mennesker opplever at å bruke et tynt lag med neglelakk bidrar til å styrke sprø eller svake negler. Neglelakk kan også skjule skjemmende negl misfarging som ofte oppstår med kjemoterapi.

Dekk disse neglene opp! Kjøp en myk par bomullshansker og bære dem. Kjøp gummihansker for hagearbeid eller husarbeid. Du kan selv finne kjøpe sko en halv størrelse større kan bidra til å lette noen spiker smerten du føler i tåneglene.

Skjønnhets Fordeler med Olive Oil

Olivenolje er ikke bare for matlaging lenger. Den inneholder antioksidanter og vitamin E, som gjør det til et utmerket produkt for kroppen din. I det siste har det vært brukt som en naturlig medisin og selv i kosmetikk, men mange mennesker er fortsatt dra nytte av disse fordelene i dag.

Som en Moisturizer

Olivenolje er en utmerket fuktighetskrem for tørr hud områder. Du kan bruke den til albuer, knær, og ansiktet ditt til å rydde opp flekker med tørr hud.

Som en Hair Conditioner

Ved hjelp av olivenolje som en hårbalsam gjør håret mykt og skinnende. For de av dere som har naturlig fett hår, er dette et produkt du kan være lurt å holde seg unna, fordi det ville gjøre håret enda fetere.

Som en Cuticle Treatment

Hvis du har tøffe tørre neglebånd, er olivenolje et utmerket produkt for å glatte på dem. Det setter fuktighet tilbake inn i huden din og hjelper mykne neglebåndene.

Som en Makeup Remover

Olivenolje kan brukes til å ta av selv de tøffeste av makeup. Den etterlater også huden din følelse super myk og glatt.

Som en Skin Healer

Hvis du har en solbrenthet, eller enda mindre hudirritasjoner, er olivenolje en utmerket måte å berolige disse problemene. Alt du trenger å gjøre er å bruke den direkte på huden, og du bør legge merke til en klar forbedring.