Digidexo.com

laser hårfjerning klinik

PCOS Laser Hårfjerning

Overskudd av kroppshår er en ubehagelig, og noen ganger synlig pinlig bivirkning av polycystisk eggstokk-syndrom, endokrin en lidelse også kjent som PCOS. Kvinner som lider av denne tilstanden kan ha forhøyede nivåer av testosteron, som kan forårsake infertilitet, mannlig mønster skallethet og overflødig kroppshår. Langsiktige behandlinger for kroppshår bære stabilisere hormoner eller bruke androgen blokkere for å senke testosteron, men disse kan ta flere måneder å redusere hår. Kvinner med PCOS som ønsker en umiddelbar løsning kan slå til laser hårfjerning, som gir raskere resultater.

Før behandling

Før de ble behandlet med laser hårfjerning behandlinger, er det et par ting du bør vurdere. Laser hårfjerning er ikke en permanent løsning, spesielt for kvinner med PCOS som lider av en hormonubalanse. Hva laser hårfjerning kan gi, er imidlertid en lengre tid mellom hårfjerning behandlinger.

Suksess for laser hår behandlinger avhenger av flere faktorer, for eksempel hvor mørkt håret ditt er, hvor tykk håret ditt er og hvor mørk huden din er. Laserbehandling kan bare påvirke hårsekkene som har hår under behandlingen; andre follikler kan være latent og produsere håret senere, forårsaker et behov for ytterligere behandlingssykluser. Kvinner med lys hud og mørkt hår kan finne behandlingen mer vellykket enn de med lysere hår eller mørkere hud. Kvinner med suntans bør tillate sine tans å visne før de blir behandlet, ifølge Dr. W. Clayton, en hudlege ved Royal Free Hospital i London.

Før behandling, ikke voks eller nappe området. Dette fjerner hår fra hårsekken, og betyr at området ikke vil være klar til å bli behandlet. Trimming eller barbering av hår er å foretrekke, siden dette ikke påvirker bunnen av hår i hårsekken.

Hvis du bruker en hud produkt som Retin-A for å behandle akne, som også er et symptom på PCOS, kan huden din være mer følsomme for lys. Du bør slutte å bruke Retin-A før å ha laser hårfjerning behandlinger.

Etter behandling

Kvinner som har PCOS skal arbeide med sine leger å balansere sine hormonnivåer under behandlingen. Dette vil hjelpe til å regulere og normal hårvekst, slik at resultatene fra laser hårfjerning behandlinger er mer effektive, noe som betyr at virkningen av behandlingen vil vare lenger.

Du må kanskje 05:56 eller flere behandlinger til veksten er redusert. Ved hjelp av behandlinger som prevensjon eller androgen blokkere kan bidra til å normal hårvekst syklusen ved å blokkere overflødig testosteron. Kvinner som ikke bruker disse behandlingene kan trenge flere laser hårfjerning økter.

Hvordan bruke Lidokain Under Laser Hårfjerning

Lidokain er ofte brukt som en aktuell bedøvelse til nummen huden før en laser hårfjerning session. Lidokain aktuell kommer i mange forskjellige former for ulike bruksområder. For bruk på huden, kommer lidokain i en topisk krem, lotion, spray, løsning, film og transdermalt plaster. Lidokain kommer også i form av en topisk gel, slimhinnene løsning og munnspray, som er for brukt for tannkjøttet eller munnen.

Hvordan bruke Lidokain Under Laser Hårfjerning

•  Spør din lege eller sykepleier som utfører laser behandling for en resept eller å gi deg en aktuell form av lidokain.

Les instruksjonene på etiketten som alvorlige bivirkninger og komplikasjoner kan føre til når for mye krem brukes. Tretti minutter til førtifem minutter før laserbehandling, påfør en liten mengde lidokain på det området som er angitt for laser økten. Bruk den minste mengden som du kan bruke til å nummen området. Gjør dette hjemme hvis du kan eller ankomme tidlig for avtalen og gjøre dette på legekontoret.

Vent 15 til 20 minutter for kremen skal tre i kraft. Du skal føle området blir nummen. Når området føles nummen du kan fortsette med økten.

Hint

  • Laser hårfjerning kan være en helt trygg og tilfredsstillende prosedyre. For de fleste, kan det være et effektivt og feilfritt prosedyre som, i det lange løp, kan spare penger.
  • Det er viktig å merke seg at ved bruk av for mye Lidokain kan forårsake alvorlige bivirkninger og helseproblemer. Hvis brukt over for stort område, eller hvis du bruker varme, bandasjer eller en plastfolie for å behandlede områdene du kunne absorbere for mye av denne medisinen, noe som kan føre til en uregelmessig hjerterytme, tåkesyn, døsighet og rystelser. Hud som er kuttet eller irritert kan også absorbere mer aktuell medisinering enn sunn hud. Du kan forvente noen rødhet i huden etter laserbehandling og hevelse eller blemmer kan vises for folk med mørkere hud. Alle disse symptomer vil forsvinne i løpet av kort tid, men huden pigment misfarging kan være en varig bivirkning. Arrdannelse er sjeldne, men det er også permanent hvis det forekommer.

Burns Fra Laser Hårfjerning

Laser hårfjerning er en effektiv måte å redusere og fjerne uønsket hår fra haken, rygg, armhuler, overleppe og ben, blant andre områder. Lasere sender en lysstråle gjennom huden som varmer opp hårsekken og ødelegger det. Hvis laseren er satt for høyt eller tekniker er uerfaren, kan alvorlige brannskader oppstå.

Mer Common

Brannsår fra laser hårfjerning er blitt mer vanlig etter hvert som flere mennesker gjennomgår behandling og mer utrente teknikere utføre prosedyren. Teknikere som ikke er erfarne eller kvalifisert i prosedyren er ansvarlig for de fleste av brannskader, ifølge Docshop.com.

Blemmer

Hvis du opplever blemmer etter laser hårfjerning behandling, kan du ha et brannsår. Alvorlige brannskader opplevd fra laser hårfjerning har vært nest eller tredje grads forbrenning.

Annengrads forbrenning

En annengrads forbrenning vil ha blemmer, smerte og rødhet. Det kan ta tre uker å helbrede. Du bør se en lege.

Tredje Degree Burn

En tredje grads forbrenning er den mest alvorlige, med forkullet hvit, læraktig eller brun hud. Hud grafts kan være nødvendig, så bør du oppsøke lege.

Mørkere hud brenner lettere

Personer med mørkere huden har en tendens til å brenne oftere enn lys-flådd mennesker fordi laseren er tiltrukket mørk pigment og kan varme opp huden i stedet for håret.

Om Laser Hårfjerning

Om Laser Hårfjerning


En av de mer populære metoder for hårfjerning i dag, er laser hårfjerning ikke for alle. Mennesker med ulik hudfarge og hår farger vil få ulike resultater fra laser, og noen kan ikke være gode kandidater i det hele tatt for denne behandlingen. Sørg for at du er godt informert før du velger dette alternativet for hårfjerning, eller du kan bli skuffet over resultatet.

Historie

Vitenskap først eksperimenterte med å bruke laser for å fjerne hår i 1969. Tidlig laser behandlinger fjernet hår én follicle om gangen, og det ble påvist ineffektiv over tid. Det var ikke før sent på 1990-tallet som rimelig effektive laser hår fjerning metoder kom inn i eksistens, og de er fortsatt blir raffinert i dag.

Betydning

Innesperret i det siste til å bruke av kjemikalier og barberhøvler, viste laser hårfjerning for å være et stort sprang til de personer som søker en mer permanent hjelp av hårfjerning. Fra den lille barten til øyenbryn til bikinilinjen, har laser hårfjerning viste et levedyktig alternativ for millioner av mennesker, for det meste kvinner, over hele verden.

Funksjon

Ifølge Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning, "Laser hårfjerning er en medisinsk prosedyre som bruker laserlys --- en intens, pulserende lysstråle --- for å fjerne uønskede hår. Laser hårfjerning fungerer ved å sende en lysstråle gjennom huden. Laser mål mørkt pigment, kalt melanin i håret. Når lysstrålen treffer hårsekken (der hårvekst stammer), ødelegger den intense varmen hårsekken umiddelbart. "

Time Frame

Den tiden som er involvert i laser hårfjerning vil variere, avhengig av hudfarge, område av kroppen og grovhet på håret selv. Generelt vil du trenger mellom seks og åtte behandlinger med ventetider på 3 til 12 uker mellom behandlingene for å se fullstendig fravær av hår vekst i det behandlede området.

Misforståelse

Laser hårfjerning er ikke for alle. Hårfarge og hudtype vil avgjøre om du er en god kandidat for prosessen. Laser hårfjerning er mest vellykket på mennesker med svart eller brunt hår og lysere hud. Laser hårfjerning fungerer ikke på lys brun, lys rød, hvit eller blondt hår.

Advarsel

Blemmer, skorpedannelse, avskalling og arrdannelse er bare noen av bivirkningene er mulig med laser hårfjerning behandlinger. Andre forhold som kan oppstå inkluderer mørkere eller Rengjøring av huden, endringer i hudens struktur og endringer i håret selv. Alltid sørge for at legen utfører prosedyren er en lisensiert dermasurgeon med spesifikk trening i laser hårfjerning.

Er Laser Hårfjerning trygt under graviditet?

Laser hårfjerning kan hjelpe deg med selvfølelse problemer og følelsesmessig kaos. Kroppen din går gjennom flere endringer når du er gravid. Disse omfatter fysiske så vel som følelsesmessige forskjeller. Imidlertid er laser hårfjerning det beste valget for din graviditet og endringene som du opplever?

Betydning

Svangerskapet kan føre til store endringer i kroppen din. Hormoner kan gi uønsket hår eller en høyning i hårvekst. Du kan oppleve håret der du aldri har hatt det før. Dette inkluderer ansiktet, magen eller brystet. Du kunne også ha mer hår i dine kjønnshår området, ben eller underarmer. Dette kan gjøre deg mindre attraktiv og lavere selvtillit. Du kan også finne at fjerning av hår med en barberhøvel er mer utfordrende at det har vært i det siste. Laser hårfjerning kan virke som et bedre alternativ til barbering.

Expert Insight

Ifølge American Graviditet Association, har laser hårfjerning studier ikke vist seg å være trygg eller skadelig når du er gravid. Angivelig, har små studier er gjort på effekten og farene involvert i laser hårfjerning. Men resultatene er entydige. Større studier på dette området har ennå ikke blitt en prioritet. Dermed ekspertene er usikker på om laser hårfjerning er trygt under svangerskapet.

Betraktninger

Laser hårfjerning eliminerer hår ved hjelp av lys og varme for å stoppe veksten. Du vil trenge flere behandlinger for å fjerne håret helt hvor det ikke vil vokse tilbake. Dette er ikke permanent, men som hver person er forskjellige og hver kroppens reaksjon kan være forskjellig. Når du er gravid, er det hårvekst midlertidig. Mer enn sannsynlig vil det forsvinne når du leverer din baby.

Forebygging / løsning

Laser hårfjerning under graviditet har ikke blitt bevist eller avkreftet trygt. Metoden med å fjerne håret virker harmløse i teorien. Du kan ha ubehag av å sitte i en stilling for en lengre periode. Imidlertid vil de fleste laser teknikere ikke utføre prosedyren uten godkjenning fra ob / gyn.

Advarsel

Helsepersonell er skeptisk til å gi grønt lys på laser hårfjerning under svangerskapet. Sjekk med legen din før du fortsetter. Han må kanskje gi godkjenning før du får denne type behandling. Leve med overflødig hår kan være å prøve, spesielt når du har en vanskelig tid barbering. Men gjør det riktige valget for deg selv innebærer diskusjoner med ob / gyn samt din følelsesmessige tilstand.

Trinn for Laser Hårfjerning

Laser hårfjerning er en prosedyre som bruker laser for å fjerne kroppshår, ifølge Mayo Clinic. Når laseren treffer hårsekken, blir den skadet, noe som bremser hårvekst. Pasienter kan forvente en "hår-fri" perioden etter flere behandlinger, som er fordelt seks til åtte uker fra hverandre. Det hjelper å forstå fremgangsmåten for laser hårfjerning før du gjennomgå behandling.

Forberedelse

Laser hårfjerning krever vanligvis en konsultasjon, ifølge Mayo Clinic. I løpet av denne avtale, vil legen diskutere din medisinske historie og ta bilder av behandlingsområdet.
Soling eller bruker sunless tanning kremer kan øke sjansene for blemmer fra behandling. Av denne grunn, må pasienten vente til brunfargen er helt falmet før laser hårfjerning behandlinger.
Pasienter bør sørge for at hår i behandlingsområdet er synlig uten å bli klippet for kort. Prosedyrer som for eksempel voksing og plucking bør seponeres minst tre uker før en laser hårfjerning session.

Prosedyre

En lege eller sykepleier vil passere laseren over behandlingsområdet. Når laseren passerer håret, det skader hårsekkene, som er ansvarlig for hårvekst. Flere fremgangsmåter er vanligvis nødvendig for fullstendig fjerning.
Pasienten må bruke briller under prosedyren for å beskytte øynene mot utilsiktet laser eksponering, ifølge Mayo Clinic. Et lite område tar vanligvis flere minutter, mens et større område (slik som ben eller baksiden) kan ta et par timer.

Etter-Treatment Care

Etter prosedyren, rødhet eller hevelse kan forekomme. Dette er normalt. Smerte kan også forekomme så lenge som 48 timer etter behandling. Dersom behandlingsområdet blir tørr eller sprø, påfør vaselin for å holde det fuktig. Fysisk aktivitet bør unngås i 24 timer etter behandling, og soleksponering bør unngås.

Resultater

Laser hårfjerning kan redusere hår med 20 til 90 prosent, ifølge Mayo Clinic. Etter de første seks til åtte behandlinger, kan pasienter må planlegge vedlikeholdsavtaler som skal hindre gjenvekst.

Effektiviteten av Laser Hårfjerning

Effektiviteten av Laser Hårfjerning


Laser hårfjerning fungerer for mange hud og hår typer. Det er ingen måte å være positiv hvor effektive laser hårfjerning vil være for deg før etter noen få behandlinger, men du kan få en idé om behandlingene vil fungere for deg og være verdt pengene.

Effektivitet på Lys Hair

Fordi lasere må "finne" håret, kan de med veldig lyst hår trenger flere behandlinger enn de med mørkt hår.

Effektivitet på Grov Hair

Ideen om laser hårfjerning er å fjerne hår fra under roten, singeing det, og bringe hårvekst stoppet opp for seks måneder til to år laser. Grovt hår er tykk, slik at laseren kan ikke alltid finne roten for å hemme veksten.

Antall behandlinger

Enten håret ditt er lys eller mørk, grov eller fin, bestemmer alt hvor mange runder med laser hårfjerning du vil trenge for å oppnå ønsket utseende. Den gjennomsnittlige personen må gjennom seks til åtte runder, de fleste koster mellom $ 600 og $ 1200 per stykk.

Smerte

Mens smerten av laser hårfjerning er minimal i de fleste tilfeller, er det absolutt finnes og er å være forventet. Forvent en svak stikkende følelse som er rask og beveger seg raskt over området som behandles. Tar en smertestillende som for eksempel aspirin omtrent en time på forhånd kan gjøre vondt mindre alvorlige.

Effekter

Den vanligste misforståelsen om laser hårfjerning er at det stunts permanent veksten av hår, slik at du med glatt, silkemyk hud for alltid. Dette er ikke sant. Til slutt, de grunngjenoppstår og er i stand til å vokse, men det er som regel på en mye langsommere enn før.

Har Laser Hårfjerning forårsake kreft?

Ikke-ioniserende stråling

Laser hårfjerning forårsaker ikke kreft fordi den bruker ikke-ioniserende stråling. The United States Department of Labor definerer ikke-ioniserende stråling som "en serie av energibølger består av oscillerende elektriske og magnetiske felt som reiser på lysets hastighet." Denne type stråling frembringer intens varme, men ikke forårsaker cellemutasjon. Faktisk omgir ikke-ioniserende stråling oss hver dag. Kilder til denne typen stråling inkluderer ultrafiolett lys, synlig lys, kraftledninger, mobiltelefoner og mange husholdningsapparater. De lasere som benyttes for hårfjerning produsere mye den samme type varme som en vanlig lyspære.

Hvordan Laser hårfjerning fungerer

Laser hår behandling bruker laserlys til å skape intens og fokusert varme. Denne varmen blir rettet mot hårsekkene under huden. Fordi hårsekkene inneholder et mørkt pigment kjent som melanin, er varmen som genereres av laseren absorberes av de mørke melanin. Den intense varmen ødelegger hårsekken. Prosedyren har den høyeste suksessraten på folk med mørkt hår og lys hud. Det fungerer ikke på hår som er grå, hvit, lys rød, veldig lys brun eller blond. Selv om det ikke passer for alle, har prosedyren en suksessrate på opptil 90 prosent på kvalifiserte pasienter. Flere behandlinger kan være nødvendig for å produsere lange eller permanente perioder med hårtap.

Risikoer og bivirkninger

Selv om laser hårfjerning ikke forårsaker kreft, er det ikke en helt risikofri prosedyre. Midlertidig skorpedannelse og mild hudirritasjon er vanlige bivirkninger. Endringer i Etterveksten, slik som håret vokser i lysere eller hår som vokser i ved siden av det behandlede området er også vanlig. Laser hårfjerning kan også forårsake akne fakkel-ups. Hud forandringer i lysstyrken kan også forekomme og kan være permanent. Disse forholdene er kalt hyperpigmentering og hypopigmentering, henholdsvis. Selv om sjeldne, blemmer, arr og forandringer i hudens tekstur er også rapportert. Hud som har blitt garvet enten naturlig eller med hjem tanning produkter bør ikke behandles som solbrun hud er en økt risiko for bivirkninger, inkludert blemmer og hud farge endring.

Laser Hårfjerning og Hypopigmentering

Laser hårfjerning har vært økende i popularitet det siste. Laser hårfjerning hevder permanent håravfall og reduksjon. Vær på vakt mot laser fjerning spesialister der prisene er for godt til å være sant, og sørg for at du og din spesialist ha en grundig diskusjon om hvorvidt du er en god kandidat for laser hårfjerning, inkludert en diskusjon om hvorvidt du har høy risikoen for bivirkninger slik som hypo- og tap av melanin i hud.

Hypopigmentering

Hvis du utvikler hypopigmentering vil du få bleke, flekkete hud patcher som så bleket. Hypopigmentering er forårsaket når laserstrålen blir delvis absorbert inn i huden i stedet for å bli absorbert inn i hårsekken. Lasere kan inhibere pigmentering, noe som fører til en blekende effekt på huden. Folk i middels til mørkere hudfarge er på et høyere risiko for hypopigmentering enn en person av en lettere ansiktsfarge, slik tilfellet er med sin motsatte, hyperpigmentering, er mørkere i huden. Og mens hyperpigmentering er vanligvis reversibel, er hypopigmentering ikke.

Risiko

Ifølge en studie publisert i "Lasere i Medical Science" i 2006 og utført av Birmingham Skin Center, gjør de fleste mennesker som gjennomgår laser hårfjerning ikke har noen permanente bivirkninger hvis de er i hendene på dyktige leger. Vanlige midlertidig hårfjerning reaksjoner omfatter rødhet, hevelse og byller. Dette betyr ikke nødvendigvis at prosedyren ble gjort feil. I sjeldne tilfeller kan en pasient ha brannsår, hypopigmentering eller hyperpigmentering reaksjoner på en behandling som ble gjort riktig .Det er ingen generell lisensiering standarder for laser hårfjerning som foreløpig, så det sømmer seg å gjøre research før du velger hvem du vil gå .

Advarsel

Laser hårfjerning fungerer best for dem med lys hud og mørkt hår. Dette er fordi laseren er tiltrukket av melanin i mørket hår. Fremgangsmåten virker ikke så godt når det er mye av melanin i hud eller ikke nok i håret. Før laser hårfjerning, bør du ikke gå tanning, da dette kan øke risikoen for hypopigmentering og andre bivirkninger.

Lasere

Laser hårfjerning fungerer ved å målrette håret og ødelegge hårsekken. Fordi lasere fokusere på store områder av gangen, er det effektivt på store flekker av hår. Det finnes mange forskjellige typer lasere på markedet. Ifølge hairlasers.com, kan ved hjelp av en laser med en bølgelengde lang redusere risikoen for utvikling av hypo- i mørkere hud.

Andre Prosedyrer

Hårfjerning industrien er en multi-milliard dollar industrien, og det er en svimlende rekke krav og produkter på markedet. I tillegg til barbering, er det voksing, epilering og plukker metoder, som alle involverer trekke hårsekken ut ved roten. Den andre hårfjerning teknikk som hevder permanent håravfall er elektrolyse. Elektrolyse setter inn en liten metall nål inn i hårsekken. Det er en lengre prosess enn laser hårfjerning, og det er mer smertefullt. Som laser hårfjerning, er det noen risiko for hyperhypopigmentation og hypopigmentering med elektrolyse.

Laser Hårfjerning under graviditeten

Laser Hårfjerning under graviditeten


De hormonelle endringene som skjer under svangerskapet kan være ansvarlig for en økning i hårvekst, ikke bare på hodet, men overalt på kvinnekroppen. Med en mage som fortsetter å vokse seg større hver dag, kan det bli ganske vanskelig å gjennomføre enda en verdslig oppgave som barbering. På grunn av dette, noen gravide kvinner velger andre former for hårfjerning under sine svangerskap, for eksempel laser hårfjerning behandlinger.

Fakta

Laser hårfjerning er den medisinske prosedyre for å fjerne hår ved bruk av et lys som er ved en spesifisert bølgelengde og blir levert fra en håndholdte innretningen til huden. Det retter seg mot et mørkt materiale, som vanligvis er pigmentet i håret, og er beregnet til å forårsake termisk og / eller mekanisk skade på en hårsekken. Noen mennesker som har gjennomgått laser hårfjerning behandlinger har hatt permanent hår reduksjon, men begrenset studier har blitt gjennomført på hvor lenge reduksjonen i håret varer og hvor mye hår reduksjon er typisk.

Time Frame

Laser hårfjerning kan forlenge hår frie perioden til flere måneder eller flere år, avhengig av antall behandlinger som mottas. Med flere behandlinger, kan langvarig hårfjerning være en mulighet. I utgangspunktet er det vanlig å gjennomgå seks til åtte behandlinger fordelt seks til åtte ukers mellomrom for å oppnå betydelig reduksjon av hår og å bremse gjenvekst. Etter å ha fullført de første laser behandlinger, er det nødvendig å planlegge periodiske behandlinger for opprettholdt hår reduksjon.

Betraktninger

Det har vært noen studier for å evaluere sikkerheten eller for å bestemme eventuelle bivirkninger av laser hårfjerning under svangerskapet. Mange helsepersonell anbefaler å unngå laser behandlinger mens hun var gravid på grunn av mangel på informasjon om mulige bivirkninger for fosteret. Noen leger som utfører laser hårfjerning kan kreve en uttalelse som gir autorisasjon for behandling fra helsepersonell sett regelmessig under svangerskapet. Generelt, er laser hårfjerning ikke så effektiv på grått, rødt, eller blondt hår og bør brukes med forsiktighet på kvinner med mørkere hudtoner.

Fordeler

Laser hårfjerning kan gi langvarig eller permanent hår reduksjon i noen tilfeller. For de som har hår avkastning, kan det vokse finere i konsistensen og lysere i fargen gjør hårfjerning ikke så ofte. Det kan være spesielt nyttig under svangerskapet når magen gjør det vanskelig å nå områder på kroppen som vanligvis er lett å se og tilgang, for eksempel bikini området og ben. Det er også utmerket for store eller ofte er vanskelige å nå, for eksempel ryggen.

Advarsel

Konsultere med helsepersonell før har noen laser hårfjerning behandling økter under graviditet anbefales. Hvis mulig, bør laser hårfjerning i siste trimester bør unngås, spesielt på brystene hvis det er planer om å amme. I tillegg bør buken unngås i de siste ukene av svangerskap på grunn av sin høye følsomhet. Feil behandling kan føre til brannskader, sår, hud misfarging som varer flere måneder eller usammenhengende gjenvekst.

Top Diode Laser Hårfjerning

Varig fjerning av uønsket hår pleide å være smertefull, langsom og kostbar med elektrolyse som en av de få pålitelige metoder. Flere besøk til en estetiker bruker en elektro-ladet nål og pinsett til å arbeide gjennom hver og hårsekken kan ta mye tid og penger.

I dag, gjør at laserteknologi dekning av større områder raskere og like effektivt. Den eneste forvirrende delen er å velge riktig laser behandling for deg.

Typer Lasere

Når laser hårfjerning først gjorde sin debut, Ruby Laser var enheten av dagen. Disse lasere er fortsatt i bruk, men er mest effektive på lys skinned personer med mørkt hår.

Men som forskere avanserte teknologiene, utviklet de produkter som kan behandle mørkere flådd enkeltpersoner så vel som de med lysere hårsekker. Dette førte til Alexandrite, Diode, Q-slått Nd: YAG og Long-puls Nd: YAG lasere.

Av disse lasere, Diode og Long-puls Nd: YAG lasere har vist seg mest effektive på mørkere flådd individer. Ingen teknologi er ennå egnet for behandling av lette hårsekker.

Powered høy

En av de beste høy drevet Diode lasere er en Lightsheer Diode Laser System opprinnelig utviklet av Coherent Medical og nå eid og produsert av Lumenis Santa Clara, California. Produsenten hevder produktets korte og lange bølge evner gjør det mest kapable til å behandle et bredt spekter av hud og hår farger effektivt.

Enda viktigere, har en 2001 klinisk studie av hudleger ved University of Miami samt forskning av hudleger ved University of California i Irvine vist en Lightsheer systemet er i stand til en 89 prosent permanent hår reduksjon. Blant University of Miami prøvedeltakere, rapporterte 96 prosent seg fornøyd med resultatene.

Andre produkter

Andre effektive Diode lasere eksisterer. Mest spesielt er den andre drivkraft for denne klassen av lasere den SLP1000 ved Palomar av Burlington, Massachusetts. Det har også lang puls varighet, kraftig innflytelse, stor flekk størrelse og en enda raskere repetisjon hastighet enn lyset Sheer.

Andre produkter i Diode klassen inkluderer Apex-800, MedioStar, F1 Diode Laser og Epistar.

Når du velger en laser hårfjerning behandling, ta kontakt med en kvalifisert hudlege - og kanskje til og med vurdere å få flere meninger. Den beste laser behandling avhenger i stor grad på en persons pigmentering, hårtype og mål.

Laser Hårfjerning fra en manns kiste

Laser Hårfjerning fra en manns kiste


Dagens mann som ønsker å fjerne uønsket kroppshår har mange alternativer å velge mellom, inkludert elektrolyse, voksing, kjemiske behandlinger og til og med homeopatisk slanking. En nylig, populær metode er laser hårfjerning, som bruker en målrettet laserstråle for å drepe follikler som produserer ny hårvekst. I motsetning til de fleste andre behandlinger, er laser hårfjerning permanent. Når du har hatt prosedyren, vil håret aldri tilbake.

Bruksanvisning

•  Finn en lisensiert utøveren til å utføre prosedyren.

Snakk med legen din eller hårfjerning spesialist for å avgjøre om du er en god kandidat for laser hårfjerning. Hårfarge og hud pigmentering play rolle i å avgjøre om prosedyren vil være effektive. Behandlingen fungerer best på menn med rettferdig eller lys hud og svart hår. Menn med mørkere hud kan ha permanent misfarging hvis de gjennomgår laser hårfjerning.

Unngå overdreven eksponering for sollys før behandling. Enhver form for tan, naturlig eller kunstig, kan forårsake problemer. På grunn av kjemiske forandringer i huden når solbrent eller garvede, kan laser hårfjerning føre til blemmer eller misfarging. Dekke opp med en skjorte når du er ute i solen.

Planlegg dine økter over en kort periode. Laser hårfjerning er en tidkrevende prosess som tar flere økter. Dette gjelder spesielt for brystet hårfjerning, som dekker et mye større område enn under armene eller bena. Mens noen klinikker tilbyr en full-body sesjon, disse vanligvis koster mer enn flere økter. Du bør også vurdere smerter forbundet med prosedyren. Det kan være lurt flere økter for å tillate kroppen å helbrede.

La kroppen leges før retur til anstrengende fysisk aktivitet. Unngå eksponering for direkte sollys i minst to uker. Vær oppmerksom på at det sannsynligvis vil være noen dvelende smerte, så unngå sport og tung trening. Legen din kan foreslå en hud creme eller fuktighetskrem for å berolige ubehag og fremskynde helbredelsesprosessen.

Tips og advarsler

  • Laser hårfjerning er dyrt hovedsakelig fordi det er permanent og krever spesialutstyr. Vær sikker på å spørre om prisen før du bestemmer deg for å gjøre det.
  • Husk at laser hårfjerning er permanent. Kroppen din vil være i stand til å vokse hår i alle berørte området noensinne igjen. Prosessen er også irreversible. Før under prosedyren, være sikker på at du vil aldri ønske å vokse hår i dette området igjen.

Hvordan få forsikring å betale for Laser Hårfjerning

Hvordan få forsikring å betale for Laser Hårfjerning


Hvis du er interessert i laser hårfjerning, kan du være på utkikk etter en måte å betale for behandlinger. En vurdering er hvorvidt du kan sende inn en helseforsikring krav for denne prosedyren. Vanligvis er laser hårfjerning betraktet som en kosmetisk behandling. Fordi det blir sett på som et valgfag prosedyre, helseforsikring selskaper vanligvis nekte dekning.

Bruksanvisning

•  Gå gjennom bestemmelsene i din helse forsikring for å identifisere hva som konkret er dekket. I sjeldne tilfeller en helse-forsikring kan gi en viss nominell dekning til et generelt elektiv prosedyre. Vanligvis må du demonstrere en medisinsk nødvendighet for dekning.

Få tak i en skriftlig uttalelse fra en kvalifisert helsepersonell som en medisinsk nødvendighet finnes for deg å ha laser hårfjerning. Utøveren behov for å identifisere en fysisk årsak for behandling, i motsetning til noe som er forankret i en psykologisk problem.

Send en skriftlig anmodning om forhåndsgodkjennelse av ditt krav til helse forsikringsselskapet. Gi tilstrekkelig tid til en foreløpig vurdering, samt en gjennomgang av ditt krav, som det er sannsynlig å bli nektet innledning av forsikringsselskapet.

Tips og advarsler

  • Legen din må være en sterk talsmann for deg med din helse forsikringsselskap når du søker dekning for laser hårfjerning.
  • Innhenting forsikring for disse prosedyrene er ekstremt utfordrende. Utvikle en backup plan for å betale for laser hårfjerning behandlinger.

Laser Hårfjerning Fakta

Laser Hårfjerning Fakta


Tenk deg å våkne opp hver morgen uten å måtte barbere. Tenk å kunne kaste på en badedrakt uten å bekymre bikinilinjen. Dette er hva reklame for laser hårfjerning tilbudet, men er denne prosedyren verdt den høye prisen? Har laser hårfjerning arbeid og er det noen potensielle risikoen med inngrepet?

Historie

Laser hårfjerning kan virke som en moderne oppfinnelse, men det har faktisk vært brukt siden slutten av 1960-tallet. I 1969 en fiberoptisk sonde ble utviklet som skulle gi en smertefri, permanent løsning på uønsket hår. Den ble sendt til offentligheten uten å bli testet. FDA snart stoppet bruken av den, som det var ineffektiv og potensielt usikre. En annen laser led en lignende skjebne i slutten av 1970-tallet. Det var ikke før 1995 at FDA godkjente den første laser hårfjerning system. Men denne behandlingen ikke gi permanent håravfall og søksmål fra misfornøyde kunder snart førte til fjerning fra markedet. Dagens lasere målrette hårets melanin og ser ut til å gi bedre resultater, men forskning på langtidseffekter av laser hårfjerning fortsatt pågår.

Funksjon

Dagens lasere fjerne hår ved å sende en usynlig stråle av lys inn i hårsekken. Dette lyset gjelder konstant varme til hårsekken. Dette ødelegger håret rot og deaktiverer hårsekken, som betyr at nye håret ikke bør re-vokse svært raskt. Laseren kan målrette hårsekken ved å finne den melanin, kjemisk som forårsaker den mørke fargen på hår. Siden lyset sendes direkte til hårsekken, er den omgivende hud ikke skadet.

Time Frame

Hvor mye tid det vil ta å gjennomgå laser hårfjerning, avhenger av hvor mye hud som behandles. Laserpuls vil dekke om lag 3/8 av en tomme av huden, så det kan ta en stund å gjøre et stort område som bena. Lepper, en av de mindre områder, vanligvis tar omtrent 10 minutter å behandle. Ben eller rygg, kan skulder og nakke kombinasjon ta opptil to timer. De bikini og underarm områder, som ofte behandles sammen, ta i underkant av en time. Laser hårfjerning kan ikke fjerne alt av håret ditt fordi det fungerer best på hår som er aktivt voksende, og til enhver tid bare 85 prosent av hårsekkene er aktivt voksende. Av denne grunn hårfjerning prosedyren må gjentas for de beste resultatene.

Betraktninger

Hvis du bestemmer deg for å ha laser hårfjerning gjort, sørg for å se etter en erfaren tekniker. Se også etter en klinikk som bruker en lang pulset laser. Disse er ansett som den sikreste av laser hårfjerning systemer som er på markedet, fordi de gir huden mer tid til å kjøle seg ned mellom pulser. Vær også oppmerksom på at kostnaden for en laser hårfjerning prosedyren er ikke billig. Mens det varierer fra sted til sted, kan du forvente å betale tusenvis for å ha bena gjort.

Advarsel

Det er noen potensielle farer for innsending til laser hårfjerning. Lasere er ganske varmt og området rundt hårsekken kan brennes hvis teknikeren er ikke dyktige. Selv med en god tekniker, noen pasienter opplever hudirritasjon etter en laser hårfjerning prosedyren. Huden rundt hårsekken må behandles med en viss form for kjøleanordning, spray eller gel, mens fremgangsmåten som blir gjort for å unngå skade.

Expert Insight

Laser hårfjerning fungerer ikke for alle mennesker. De med mørkt hår og lys hud er de beste kandidatene for prosedyren. Dette er fordi prosedyren er rettet mot melanin i håret og mørkt hår har mer melanin enn lyst hår. Også personer med mørk hud har mye melanin i huden, noe som kan forvirre laseren. Det er nye produkter tilgjengelig for folk som ikke er ideelle kandidater for tradisjonell laser hårfjerning, men de tar flere økter for å fullføre.

Risiko for Laser Hårfjerning

Laser hårfjerning er et populært kosmetisk prosedyre for kvinner og menn. Avslører myk, halm-fri hud på leggene, under armene, brystet, ryggen og ansiktet eliminerer forlegenhet og oppfordrer tillit. Men som enhver medisinsk prosedyre, er det risiko involvert.

Hva er Laser hårfjerning?

En ekstremt høy konsentrasjon av laserlys blir brukt til å målrette melanin for å ødelegge uønskede hårsekkene å hemme vekst. Behandling er ikke effektiv på personer med lys, grå eller rødlig hår toner.

Er resultatene Permanent?

Av alle de hårfjerning metoder på markedet, er laser behandling den mest effektive i reduseres uønsket hårvekst. En innledende behandling program, kombinert med vedlikehold, kan produsere langsiktig, hår frie resultater. FDA anser dette regimet en løsning på permanent hår reduksjon.

Hvor Go

Konsultere en sertifisert medisinsk faglig er det viktigste steget for å være utdannet og vurderes på laser hårfjerning. Gå til andre typer anlegg øker risikoen for hudskader.

Risiko

Blemmer, kan skorpedannelse arrdannelse, betennelse, misfarging av huden og rødhet oppstå og er vanligvis forbigående. Enhver forekomst av blødninger kan være et tegn på infeksjon.

Bekymringer

For å unngå skader på hornhinnen og netthinnen, er det avgjørende for pasienter og medisinsk personell å bruke beskyttelsesbriller.

Laser Hårfjerning sertifiseringskrav

Laser Hårfjerning sertifiseringskrav


Ettersom populariteten til laser hårfjerning vokser, behovet for sertifiserte laser hår teknikere vokser også. Mens stater forskrifter varierer i hva de krever for en lisensiert og sertifisert laser hår tekniker, noen konsistente standarder finnes over hele landet.

Sertifisering

Profesjonell sertifisering fra en skole eller lisensiert byrå er nødvendig i de fleste stater for å utføre laser hårfjerning. Velg en tilstand akkreditert program når plukke den skolen som du ønsker å delta. De fleste programmer er ca 40 timer med kurs. Hvis du ikke delta på et statlig godkjent program, vil det påvirke din reputability når du begynner å utføre laser hårfjerning.

Sykepleier grad

Ikke alle stater tillater bare sertifiserte teknikere for å utføre laser hårfjerning. Stater som Alabama og Connecticut krever at du er en lisensiert sykepleier eller sykepleier utøveren å utføre hårfjerning. Arizona og Alaska, blant andre stater, krever at leger tilsyn teknikere. Noen stater, for eksempel Delaware og Hawaii, vil bare tillate leger til å utføre prosedyren. Selv i stater hvor sertifiserte teknikere har lov til å utføre laser hårfjerning, leger velger å ikke ansette noen uten en sykepleier grad og noen erfaring på området.

Opplærings Timer

Arbeids kan omfatte grunnleggende laser sikkerhet, laser teknikker, etterbehandling, og biologi av hud og hår. Arbeids kan også inneholde informasjon om juridiske spørsmål. Mange leger som leier laser teknikere foretrekker at du har annen kvalifiserende kurs også, eller en bakgrunn som passer laser hårfjerning, for eksempel kosmetikk, sykepleier eller en annen estetikk bakgrunn.

Hva er behandlingen for Laser Hårfjerning Burns?

Laser hårfjerning forbrenninger er altfor vanlige hendelser. I stedet for glatt og hårfri hud, lider finne seg selv med blemmer og rå patcher. Din tekniker skal gi råd til å behandle brannskader, og tilbud om å dekke kostnadene. Besøk en hudlege for å se på brannskader for å unngå smitte, og andre komplikasjoner. Beste behandlingene inkluderer bruk av en mild fuktighetskrem, og beskytter huden din mot elementene.

Historie

Laser hårfjerning forbrenninger er smertefullt, og kan være en traumatisk opplevelse. Ifølge Doc butikk, forbrenninger oppstår når huden, i stedet for i hårsekken, absorberer laserenergien. Uerfarne eller ukvalifiserte teknikere er ofte årsaken til brannskader.

Advarsel

Stygt forbrent flådd, eller hud som ikke har begynt å helbrede etter noen dager, bør behandles av en hudlege. Laser hårfjerning brannskader kan bli smittet, eller føre til arrdannelse uten riktig behandling.

Kjøling

Påfør en kald komprimere til det forbrente området, men unngå å plassere isen direkte på brannskaden. Ta en pause hvis huden din begynner å føle seg nummen, og bare behandle et par ganger om dagen. Kjør en vaskeklut under en kald trykk, og forsiktig svamp på huden din for å hjelpe kjøle det ned.

Fuktighetskrem Typer

Bruk en mild fuktighetskrem som Cetaphyl, eller be om en anbefaling fra legen din. Unngå potensielt tørking antibakterielle kremer, med mindre du blir bedt om å bruke en av utøveren. Noen mennesker foretrekker coco smør og aloe vera salve for å hjelpe lindre og fukte huden samtidig.

Betraktninger

Unn den brente huden med en mild rensemelk, og unngå barbering inntil huden leges. Du kan begynne å legge merke til hår Shedding rundt laser behandlet områder etter flere dager. Avstå fra klimpring eller trekke på hårene, og tillate dem å slough av naturlig. Bruk en vev å tørke bort spredt hår.

Forebygging / løsning

Avstå fra å bruke tid i direkte sollys, og holde huden dekket med lange ermer eller en lue for å beskytte ansiktet. Mørkere hud er mer utsatt for laser hårfjerning brannskader. Afrikansk-amerikanske kvinner er vanligvis ikke veldig gode kandidater for laser hårfjerning. Bruk solkrem og holde ut av solen før første behandling. Hvis du er virkelig flådd, kan du merke en mørkere pigment rundt det behandlede området.

Licensing

Finn ut om staten krever lisensiering for hårfjerning teknikere. Mange stater har ingen krav eller evalueringen. Som et resultat, er utrenet personell ofte tillates å utføre slike tjenester. Samle troverdige anbefalinger fra venner, og skuring Internett for vurderinger for å finne en dyktig tekniker. Vær på vakt mot billige priser og urealistiske løfter.

Barnas Hårfjerning

Hårfjerning produkter og teknikker for barn har vært en kontroversiell sak i flere år. I noen tilfeller, skjønt, kan barna vokse unormale mengder kroppshår. Det kalles pediatrisk hypertrikose, og det finnes måter å bremse veksten eller eliminere den helt.

Observer

Evaluer hårvekst i løpet av en tidsperiode (vanligvis i tidsrommet av to uker). Undersøke barnet for å finne om visse kroppsdeler vokse hår mer enn andre. Identifiser hårets tykkelse og mønster.

Discover

Forskning barnets familie medisinsk historie. Du kan bli overrasket over å vite at overdreven hårvekst kan være felles for mange familiemedlemmer.

Ta Note

Vurdere barnets alder. For mange unge, kan vekst spruter oppstå forårsaker atypisk hårvekst. Jenter begynner vanligvis i puberteten fra 8 til 13 år. For gutter, det begynner mellom alderen 10 og 14 (se referanser 2).

Oppsøk hjelp utenfra

Besøk barnets lege for en skikkelig medisinsk vurdering. Hypertrikose er et kosmetisk problem, men det kan også signalisere en underliggende medisinsk tilstand som krever umiddelbar behandling.

Hårfjerning

Se en profesjonell for å se om hårfjerning er riktig for barnet ditt. Fremgangsmåten omfatter oppløsning hårskaftet, noe som ødelegger håret pære. Mens resultatene blir vellykket, varer det i ca to uker. Barn som gjennomgår hårfjerning bør bare bruke dem i små områder av huden.

Laser

Planlegg en tur for å se en sertifisert laser hårfjerning spesialist for barn. Laser hårfjerning innebærer en laserstråle benyttes for å eliminere håret pære, roten av håret. Denne teknikken er foretrukket for kvinner med mørk, tykk hår. Sessions vanligvis varierer fra tre til fem uker, og er mer kostbare enn andre metoder. Laser hårfjerning er anbefalt å fjerne bryst hår permanent.

Elektrolyse

Planlegge en avtale for en konsultasjon for å blokkere barnets hår vekst på ubestemt tid. Fremgangsmåten involverer bruk av varme eller kjemisk energi fra en sonde for å fjerne uønsket hår på hudens overflate. Mens moderne teknologi har gjort prosessen mindre smertefull, kan irritabilitet forekomme. Topiske bedøvelsesmidler kan brukes for å lindre ling om nødvendig.

Betraktninger

De fleste barn som vokser kroppshår på overdreven priser gjør det fordi de har lidd av en traumatisk hendelse i sin fortid. Hvis barnet ditt tar noen medikamenter som minoxidil, en vasodilator, phenetoina eller ciklosporin, oppmerksom på at bivirkninger inkluderer hypertrikose. Når barnet ditt har avviklet å bruke stoffet, forbedrer tilstanden

Tips

Hold deg unna barbering, voksing eller plukker hår fra et barn. Disse teknikkene vanligvis gi irritabilitet grunn av sensitiv hud. I stedet velger barbering pulver, som kan påføres og fjernes uten smerte.

Grunnleggende Laser Training

Grunnleggende laser tilbys trening medisinske fagfolk som sykepleiere, leger, estetiske og kosmetiske kirurger, bioingeniører og laser produsenter. Opplæring for laserteknologi bruk tilbys på organisasjoner som Estetisk Science Institute og National Laser Institute.

Kurs

Kurs for grunnleggende laser opplæring vil variere fra institusjon og i henhold til yrket hvor denne type undervisning vil bli brukt. Estetiske og kosmetiske kirurger vil motta kurs i huden fysiologi, histologi, og laser og lys fysikk. Kosmetologer og skjønnhet industri personell vanligvis får kurs i områder som Laser Hårfjerning og omfattende Laser.

Trening

Påmeldingsavgifter, vil pensum og studiekrav for laser trening varierer fra institusjon. Laser trening avgifter varierer fra $ 1000 til $ 2500 og trening er vanligvis bare tilgjengelig for personell som skal bruke denne teknologien innenfor sitt yrke. Trening klasser kan vare i en dag eller noen programmer vil ta to uker å fullføre.

Sertifisering

Laser-sertifisering er tilgjengelig for fagfolk som har fullført opplæring og har vist at de er i stand til driftslaserutstyr for medisinske eller estetiske prosedyrer. Institusjoner som National Council on Laser Excellence (Ncle) og International Estetisk og Laser Association (IALA) er to organisasjoner som tilbyr sertifisering.

Laser behandling for hårvekst

Hvis du har vært spent på å kvitte seg med pinlig kroppshår, men har ikke råd til profesjonell laser behandling, er det gode nyheter. Laserbehandling for hårvekst, når kun tilgjengelig gjennom hudleger og andre spesialleverandører, er nå godkjent for hjemmebruk med et begrenset antall godkjente forbruker-enheter. Men før du gjør beslutningen om å slå stort, vet ærlig sannheten om laserbehandling for hårvekst - og hva du kan forvente fra begge typer behandling.

Er Laser behandling for deg?

Bli kvitt hår ved hjelp av laser behandling er en kostbar bestrebelse, uansett om du velger å forfølge profesjonelle tjenester eller kjøpe et hjem laserbehandling system. Forbrukerne er ofte forvirret når det gjelder laser hårfjerning og kan anta at dette er en permanent måte å eliminere hårvekst. Ikke så. Mens gjentatte laser behandlinger kan føre til en stabil reduksjon i hårveksten med mange økter, er denne metoden ikke anses som en permanent måte å kvitte seg med kroppen eller ansiktshår. Fordi laser behandling er mest effektiv på hårsekkene i den aktive fasen av vekst, må gjenvekst tas opp i senere behandlinger. Individuelle resultater ved hjelp av laser hår reduksjon kan variere dramatisk.

Professional Laser Treatment

Profesjonelle laser behandlinger som utføres av en hudlege eller annet helsepersonell gi forbrukerne optimale resultater. En laserstråle varmer og ødelegger hårsekkene av flere hår på en gang, noe som gjør dette til en effektiv og relativt rask måte å redusere hår. Ifølge Laser Hair Journal, 80 til 90 prosent av folk som er gode kandidater for laser behandling kan se en 80 prosent reduksjon i hårveksten etter 06:56 behandlinger. Imidlertid, fordi laserbehandling ikke eliminere håret helt, gjenvekst må stadig tas opp selv etter optimale resultater er oppnådd, slik at vedlikehold laserbehandlinger er nødvendig, vanligvis i det minste en gang i året.

Hjem Laser Treatment

Mot slutten av 2009, US Food & Drug Administration godkjent to hjem laser behandling enheter for hår reduksjon, Tria og Silk'n. Silk'n hevder å være den enheten som hudlege foretrekker, mens Tria hevder at laseren i sin enhet er nærmest de som brukes i profesjonelle kontorer. Begge hensikt å redusere hår med 50 til 70 prosent etter en rekke behandlinger.

Silk'n og Tria er små håndholdte enheter som brukes på huden, etter som en laserstråle er rettet mot hårsekkene. De dekker ikke så bredt av et areal som profesjonelle lasermaskiner, så hjem laser behandling systemer kan være en tidkrevende affære. Ifølge hjemmesidene til begge enhetene, kan forbrukerne forvente varme og prikking under hårfjerning prosessen, samt noen rødhet i huden etter behandling. Hjem laser behandling systemer er ikke godkjent av FDA for bruk i ansiktet.

Laser Behandling: I Office vs Hjem

Den mest åpenbare forskjellen mellom i-kontor og hjem laser behandling er kostnadseffektiv. Ifølge Laser Hårfjerning Journal, den gjennomsnittlige nasjonale prisen av en enkelt laser behandling utført av en lege var $ 366,75 i den første uken i September 2009, selv om kostnaden av behandlinger er også avhengig av regionen der du bor, årstid og kroppen del som skal behandles. Hjem enheter krever en engangs upfront pris, men de er ikke billig heller. Ifølge produsentens nettsider, Silk'n koster $ 499 og Tria $ 795.

Er du den beste kandidaten?

Uansett om du planlegge en avtale med en hudlege kontor eller velge å kjøpe ditt eget hjem laser hår reduksjon enhet som Tria eller Silk'n, denne metoden for hårfjerning gir preferanse for personer med visse hudfarger og hårfarge. The Mayo Clinic sier at de beste kandidatene for laser behandling er de som har blek hud og mørkt, grovt hår. Personer med mørkere hud og mørkt hår får også gode resultater. Men laserbehandling virker ikke på mennesker med rettferdig, rød eller upigmentert (grå eller hvit) kroppshår. Før du investerer i laser behandling for å bli kvitt kroppshår, sørg for at denne metoden vil gi deg de ønskede resultater.