Digidexo.com

Hvordan tar folk piller

Hvordan å avvikle p-piller

Hvordan å avvikle p-piller


P-piller eller p-piller, er hormoner som tas daglig for å forhindre graviditet og regulerer menstruasjonssyklusen. Kvinner kan velge å avvikle bruken av p-piller når du prøver å unnfange et barn. P-piller kan også bli stoppet hvis en kvinne ønsker å endre type prevensjon hun bruker (for å bytte til et skudd, ring eller annen metode), for å gi kroppen en pause fra p-piller, eller om hun har oppdaget at hun er gravid mens du tar p-piller.

Hvordan å avvikle p-piller

Hvordan å avvikle p-piller

•  Diskuter med din lege årsaken til at du stoppe bruken av p-piller. Han kan være i stand til å anbefale alternative prevensjonsmetoder hvis du prøver å forhindre graviditet. Hvis du prøver å bli gravid, kan han anbefale prenatal vitaminer.

Slutt å ta p-piller. P-piller kan bli stoppet når som helst i løpet av syklusen eller etter en pakke har blitt ferdig. The Mayo Clinic anbefaler at når pillen er stoppet, kan vaginal blødning føre på grunn av hormonelle endringer.

Bruk en alternativ form for prevensjon hvis du prøver å forhindre graviditet. Kondomer, prevensjon skudd og ringer, og spermicider er alle tiltak som hindrer befruktning.

Forvent menstruasjonssyklusen å være uregelmessig i omtrent tre måneder. Eggløsning forekomme like etter avsluttet bruk av p-piller, eller det kan ta flere måneder for eggløsning og menstruasjon å skje.

Hint

 • Hvis du prøver å bli gravid, kan det være nyttig å bruke alternative metoder for prevensjon for de første månedene etter avsluttet p-piller for å bedre beregne datoen for unnfangelsen, ifølge Mayo Clinic.
 • Hvis menstruasjonen ikke har gjenopptatt innen tre måneder etter avsluttet p-piller, anbefaler Mayo Clinic å ta en graviditetstest hjemme. Hvis halvt år passere uten en periode, bør du oppsøke lege.

Hvordan ta smertestillende piller mens gravid

Hvordan ta smertestillende piller mens gravid


Smerte er en vanlig foreteelse under svangerskapet. I tillegg kan du ha hatt kroniske smerter før graviditeten. Noen smertestillende piller er trygt å konsumere mens andre ikke er det. Det er viktig å kjenne til risikofaktorer på alle medisiner du bruker. Misdannelser og spontanaborter kan skje hvis pasienten ikke følger spesifikke retningslinjer eller ikke lærer hvordan å ta smertestillende piller mens gravid.

Bruksanvisning

•  Unngå smertestillende piller de første tre månedene av svangerskapet. Ifølge FamilyDoctor.org, kan visse reseptbelagte eller over-counter medisiner kan forårsake fødselsskader. Hvis det er mulig, bruke naturlig smertelindring i disse månedene. Dette inkluderer pusteøvelser og meditasjon.

Lær risikofaktorer for over-the-counter medisiner. Ifølge American Family Lege, tildeler FDA hver over-the-counter medisiner en risikofaktor kategori. Tylenol er klassifisert i kategori B som dyrestudier motbevise noen skade på fosteret. I tillegg er Tylenol smerte pille av valget under graviditet. Unngå aspirin gjennom hele svangerskapet og ibuprofen eller Naproxen i løpet av tredje trimester.

Kommunisere at du er gravid til hver lege du besøker. Dette inkluderer tannleger og spesialister. Vanligvis når OBGYN sender deg til en annen lege, kan han ikke vet at du er gravid. Han kan gi deg medisiner eller prosedyrer som kan være skadelig for det ufødte barnet.

Ta den laveste dosen av piller. Når du må forbruke trygge smertestillende piller, starte med en lavere dose. For eksempel kan du ta fire Tylenol når du ikke er gravid. Men mens du er gravid begynne med en Tylenol og øke dosen hvis smertene ikke avtar ikke innen en time. Les alltid advarsler på smertestillende medikamenter og aldri overstige anbefalt mengde i en 24-timers periode.

Tips og advarsler

 • Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, gjør studiet av smertestillende medikamenter hos gravide kvinner ikke forekomme. I stedet drektige dyr teste med alle medisiner. Da FDA kategoriserer medisinen med resultatene. Derfor visse smertepiller er mer enn sannsynlig sikrere enn andre. Rådfør deg alltid med OBGYN før du tar piller. Legen kan anbefale den sikreste løsningen for dine behov.

Hvordan ta kollagen piller

Kollagen piller har vært kjent for å bidra både med vekttap og med reduksjon av rynker. Kollagen piller kan være foreskrevet av en lege; men det er også mulig å kjøpe dette produktet uten resept. Selv om de ikke har blitt offisielt utviklet et vekttap produkt av FDA, har kollagen piller hjulpet mange enkeltpersoner miste vekt og korrigere huden blemishes.

Hvordan ta kollagen piller

•  Spis siste måltid minst fire timer før du går til sengs; magen din skal være tom når du tar kollagen piller. Du bør ikke ta noen andre medisiner eller drikke vann i løpet av denne fire-timers periode.

Ta en kollagen pille rett før du går til sengs.

Unngå å drikke væske eller spise noen måltider før neste morgen.

Fortsett denne prosessen for 60 til 90 dager. Hvis du ikke klarer å se noen endring i vekt eller hud, unngå å bruke.

Hvordan identifisere Lisinopril piller

Hvordan identifisere Lisinopril piller


The National Library of Medicine narkotika informasjon ressurs nettsted er DailyMed. Ifølge DailyMed, er lisinopril en generisk legemiddel i en klasse for medisiner som kalles ACE (angiotensin converting enzyme). Det er foreskrevet i første rekke å redusere høyt blodtrykk, eller hypertensjon, og lindre symptomer på hjertefeil. Det er også brukt som behandling innen 24 timer etter utbruddet av akutt hjerteinfarkt henvist til klinisk som hjerteinfarkt. Som antihypertensivt, lisinopril er tatt ved 10 til 40 mg / dag. Pasienter med hjertesvikt kan få 5 til 40 mg / dag. Hjerteinfarkt lider øke doseringen gradvis fra 5 mg / dag til 10 mg / dag i seks uker. Fordi disse Doseringskravene er så strenge, er det viktig å være i stand til å identifisere en lisinopril tablett lot eller gir den til en pasient.

Hvordan identifisere Lisinopril piller

DailyMed er en håndbok for alle FDA-godkjente medisiner. Det er en gratis tjeneste som avtegner viktig informasjon for narkotika resepter. Det inkluderer godkjent bruk for narkotika og deres dosering retningslinjer basert på kliniske studier og tilhørende bivirkninger. Det gir den samme informasjonen farmasøyter gi om hva andre medisiner motvirke eller høyne narkotika 'effekter; tilstrekkelige lagerforhold og hva du kan forvente i tilfelle en overdose. DailyMed, som i oktober 2010 viser viktige data for ca 16267 narkotika.

Finn den hvite søkeboksen under overskriften på hjemmesiden. Skriv inn ordet "lisinopril," og klikk "Go". En liste siden vil generere viser alle slags lisinopril tablett tilgjengelig fra hver lisinopril produsenten. Hvert medikament leverandøren skaper pillen med et annerledes utseende vise manufacter eierskap. Et søk på DailyMed viser totalt 59 forskjellige lisinopril piller på markedet.

"Klikk" på ett av de 59 lisinopril leverandører. Under "Drug Etikett kapitler," finn filen fanen merket "Hvordan følger med." Ved å klikke på denne fanen vil åpne en del som vil forklare utseendet deres merkevare av lisinopril i stor detalj. Detaljer som tilbys inkluderer form og farge på produsentens tablett. Seksjonen vil vise om pillene er belagt for enklere fordøyelsen. Det vil forklare hvorvidt pillen er scoret for enkel skjæring. Scoret tabletter har karakteristiske linjer der piller kan lett skjæres eller brytes for å skape mindre doser. I tillegg, "Hvordan Leveres" lister pille doser som er tilgjengelig for kjøp, antall piller tilgjengelig per flaske og identifiserer alle forlagene, hvis noen.

Mål din bortkommen tablett mot disse kvalifiserende markører for å verifisere pillen identitet. Selv om pillen ikke oppfyller alle eller noen av de beskrivelser fra den første produsenten, det er 58 flere produsentens muligheter til forskning.

Hvordan ta Quinine piller

Kinin er et stoff som vanligvis brukes for å behandle malaria. The Food and Drug Administration har forbudt salg av alle ikke-godkjente merker av kinin - det er foreløpig bare en godkjent merket på markedet for bruk i behandling av malaria (Qualaquin, 324 mg kapsler). Selv kinin piller er tidvis tilgjengelig på Internett for behandling av andre forhold, for eksempel leggkramper, bør du ikke ta noen splitter unntatt godkjent merkevare, og bare for behandling av malaria som foreskrevet av lege. Kinin har en lang liste over alvorlige bivirkninger; misbruk av stoffet kan føre til utvikling av alvorlige komplikasjoner eller død.

Bruksanvisning

Tar kinin piller

•  Ta to 324 mg Qualaquin kapsler oralt tre ganger daglig i opptil sju dager, hvis foreskrevet. Legen din vil foreskrive en bestemt varighet som du bør ta kinin. Selv om du kan ta kapslene sammen med mat eller på tom mage, tar stoffet med mat reduserer magesyke.

Vær spesielt oppmerksom på listen over medikamenter for å unngå at legen gitt til deg. Kinin piller samhandle med en rekke legemidler, forårsaker alvorlige bivirkninger. Ifølge FDA, og de kliniske studiene utført først for å støtte godkjenning av kinin, noen av de vanligste typer narkotika som kinin kommuniserer med omfatte visse typer antidepressiva, syrenøytraliserende, visse typer antibiotika, hoste medisiner, statiner, medikamenter som behandler reflukssykdom eller halsbrann, hjerterytme medisin, antiseizure narkotika, legemidler som behandler psykiatriske lidelser og antinausea medisiner.

Ta medisin for den fulle foreskrevne tidsrom. Du vil vanligvis begynne å føle seg bedre i løpet av en eller to dager og se symptomene avtar; fortsette å ta medisinen så lenge legen foreskrevet det.

Ring legen din umiddelbart hvis du opplever alvorlige bivirkninger, inkludert rask eller flagrende hjerterytme, brystsmerter, svak eller grunne pust, pustevansker eller problemer med syn eller hørsel.

Tips og advarsler

 • The Food and Drug Administration har forbudt salg av alle merker av kinin unntatt Qualaquin, og har ikke godkjent bruk av kinin for behandling av noen annen enn ukomplisert malaria infeksjon tilstand. Kinin piller hentet fra en hvilken som helst annet enn en forskrivende lege ikke kan inneholde de samme nivåene av virkestoffet eller følge de samme doseringsanvisningene kilde. Snakk med legen din hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon om resept for kinin.

Hvordan bruke Diurex piller

Diurex er en over-the-counter medisiner som kan brukes for å drive ut overskudd av vann fra kroppen. Markedsført som "rask og effektiv," Diurex hevder å lindre oppblåsthet og hevelse fra overflødig vann retainment i kroppen. Pillene består for det meste av kalium salicylate, magnesium og kalsium; den blå fargestoff som brukes til å farge pillene kan slå urinen blå. Hjelp Diurex er ganske grei. Husk at du bør aldri ta mer enn produsentens anbefalte dosering.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Diurex piller

Svelg en pille med vann etter frokost.

Svelg en pille med vann etter lunsj.

Svelg en pille med vann etter middagen.

Svelg en pille med vann før sengetid.

desist bruk etter lindring oppnås. Hvis du fremdeles føler oppsvulmet fra overflødig vann etter 10 sammenhengende dager, ta kontakt med en medisinsk faglig.

Tips og advarsler

 • Dette er ikke lege. Denne artikkelen følger foreskrevet dose på produsentens emballasje.

Hvordan hypnotisere folk

Eldgamle sivilisasjoner trodde at hypnose var en måte å endre den menneskelige sinnstilstand, for å fremme underbevissthet helbredelse av kroppen. Dessverre har mye av dagens samfunn ser hypnose som ikke mer enn en privaten triks. Men det mange ikke vet er at de er i en hypnotisk tilstand flere ganger om dagen! Hver gang du finner deg selv stirrer, eller kjøring og ikke huske hvordan du kom dit fordi hjernen din var vandrende, du var faktisk i en hypnotisk tilstand! Best beskrives som en meditativ tilstand, der sinnet er avslappet og fokusert, hypnose kan være en av de mest nyttige verktøyene hjernen vår har å tilby oss. Breaking vaner, smertebehandling, anestesi og helbredelse progresjon, kan alle bli forbedret ved bruk av hypnose. Ved å bruke kraften i forslaget, kan hypnose skape en avslappet tilstand som kan hjelpe mottakeren å overvinne en rekke hindringer. Den følgende artikkelen vil hjelpe lære deg hvordan å hypnotisere folk, for å oppmuntre fordelene med underbevissthet healing.

Bruksanvisning

Opprett en avslappet setting for ditt hypnose skal foregå. Dempet belysning og et rolig område uten distraksjoner vil fungere best

Snakk forsiktig og be den personen som du ønsker å hypnotisere å slappe av. Du vil at hypnotisert lagt føler deg helt komfortabel, avslappende alle muskler og deres sinn.

Be personen til å lukke øynene og pust dypt inn og ut, igjen fremme ytterligere avslapping.

Legg merke til om personen ser ut til å være helt avslappet av betatt. Hvis ja, er du klar til å begynne mer vokal del av hypnose. Spørsmål og svar, eller effekt av forslaget. Ved hjelp av dine ord for å "foreslå" lindring av smerte eller stress fra fagene sinn.

Lukk økten ved å foreslå et ord som vil bryte trance lignende tilstand. Slike som: "Når jeg sier ordene" åpne øynene, "du vil forlate dette nivået av bevissthet og gjenvinne full sinnstilstand."

6. Oppmuntre personen i økter slutt å tro på kraften i hypnose. For å forstå at ved å la deres sinn til å slappe av og akseptere kraften i forslaget, at de kan være i stand til å høste fordelene av hypnose.

Tips og advarsler

 • Vær sikker på at den personen som du ønsker å hypnotisere helt enig og ønsker å bli hypnotisert!
 • Hold området som du ønsker å bruke for hypnose gratis og fritt for hindringer eller noe som kan være farlig for noen i en hypnotisk tilstand i sjelen.
 • Forsikre deg om at personen er helt våken, og har full bevissthet før du tillater dem å forlate hypnose området.

Hvordan stoppe p-piller Under premenopause

Mange kvinner ser frem til å gå gjennom overgangsalder fordi det betyr slutten på ubehagelige perioder. Men rett før overgangsalderen, går en kvinne gjennom premenopause (perimenopause), som forekommer tre til fem år før hennes siste periode. Mange kvinner tar p-piller, men på et tidspunkt en kvinne har for å komme ut av p-piller som hun nærmer overgangsalder. Det er et par ting som du trenger å gjøre hvis du ønsker å slutte å ta p-piller under premenopause.

Bruksanvisning

•  Gå til legen din for en vurdering. Før du kan stoppe prevensjon under premenopause, må legen din for å gi deg en fullstendig evaluering (sammen med medisinske tester) for å finne den beste tiden for deg å slutte å ta pillen. Legen din må også sjekke din follikkelstimulerende hormon (FSH) for å finne ut hvor nær du er til overgangsalder. Avhengig av hvilken type pille du tar, kan legen din starte med å bytte deg til en lavere dose p-pille først. Bytter du til en lavdose p-pille først kan hjelpe kroppen din overgangen mye enklere under premenopause.

Foreta justeringer i kostholdet ditt. Før du slutter å ta p-piller, bør du etablere et sunt kosthold for å følge, som skal bestå av masse hele korn, frukt og grønnsaker. Sørg for å legge til soya i kostholdet ditt og redusere eller eliminere koffein og alkohol inntak. Å spise sunn mat kan holde deg følelsen god, gir deg energi og bidrar til å redusere bivirkninger kan oppstå når du slutter å ta p-piller under premenopause (for eksempel hetetokter, tørr skjede, søvnforstyrrelser, humørsvingninger og redusert seksuell lyst) .

Få nok mosjon. I tillegg til å spise sunt, bør du delta i fysiske aktiviteter, som å gå, jogge, aerobic, tennis eller svømming. Deltagelse i et treningsprogram bidrar til å holde deg sunn og passform.

Fullfør din siste pakke med piller. Legen din vil informere deg når du kan slutte å ta p-piller. Det er viktig å fullføre hele pakke med piller for at syklusen og ikke hoppe over noen av dem.

Ta en naturlig progesteron supplement. Etter at du slutter å ta p-piller, kan det hende du må bruke en progesteron produkt for å hjelpe med bivirkningene. Siden de syntetiske gestagener i p-piller vanligvis redusere nivåene av naturlig progesteron i kroppen din, kan legen din foreslå at du tar naturlig progesteron supplement for å støtte hormonell ubalanse. Dette produktet kommer i form av en pille, vaginal krem ​​og lapp, og legen din kan hjelpe deg å velge det riktige å bruke.

6. Bruk hormonell terapi for å behandle bivirkninger. Avhengig av hvor nær du er inn i overgangsalderen, kan legen din skifte til østrogenbehandling eller hormonbehandling umiddelbart etter at du slutter å ta p-piller. HRT kan hjelpe deg bedre takle de vanligste bivirkningene av overgangsalder.

Hvordan ta jern piller mens gravid

Mens gravid, vil du finne at kroppens behov for jern vil øke. Mens noen kvinnekropper vil lett kompensere, andre vil ikke. Hvis kroppen din ikke produserer nok jern, vil du bli blodfattig. Hvis du blir blodfattig, vil du føle deg svak og ofte svimmel. Du kan ha en økt hjertefrekvens og føler "foggy- på vei." Legen din kan kjøre en enkel blodprøve for å se om du er blodfattig. Hvis du finner ut at du er, vil legen forskrive jern piller

Bruksanvisning

•  Spis et sunt måltid. Tar jern piller på tom mage kan føre til kvalme og oppkast.

Fyll glasset med vann. Du kan bruke flaskevann hvis du foretrekker det. Hvis du finner ut at de jern piller opprørt magen, prøve å ta dem med appelsinjuice.

Ta et glass vann og hold den i munnen. Plasser jern pille i munnen og svelge. Svelge pillen hele for maksimal absorpsjon.

Tips og advarsler

 • Du kan ta jern piller når som helst i løpet av dagen.
 • Du skal bare ta jern piller mens gravid hvis legen din anbefaler deg å gjøre det. Jern piller kan føre til forstoppelse.

Hvordan bruke koffein piller trygt

Hvordan bruke koffein piller trygt


Koffein piller er ofte brukt for vekttap, og som en pick-me-up senere på dagen. Den gjennomsnittlige koffein pille inneholder 200mg av koffein, tilsvarende to kopper sterk kaffe. De er ikke i seg selv farlig, men krever forsiktighet.

Bruksanvisning

•  Bruk koffein piller med måte.

Drikk åtte glass vann om dagen. Koffein har en vanndrivende effekt.

Ta koffein piller tidlig på dagen. Ved hjelp av dem etter 16:00 vil gjøre det vanskelig for deg å sove.

Ta ekstra kalsium hvis du bruker koffein piller mer enn en gang i uken. Koffein fører til at kroppen underutilize tilgjengelig kalsium.

Sjekk pulsen din mens du er på koffein piller. Det bør være mindre enn 86 slag per minutt. Hvis pulsen er 90 eller høyere, må du ikke bruke dem igjen.

Taper koffein piller sakte for å unngå abstinenssymptomer, som for eksempel hodepine og irritabilitet.

Vet at erstatte koffein piller for en god natts søvn er en dårlig idé. Det finnes ingen erstatning for en god natts søvn. Du kan ha en falsk følelse av våkenhet, bare for å finne deg selv i søvn bak rattet øyeblikk senere.

Hint

 • Koffein er en viktig ingrediens i mange over-the-counter smertestillende midler som inneholder acetylsalisylsyre og phenacetin. Hvis du er følsom for koffein eller prøver å slutte å ta den, lese etikettene på smertestillende.
 • En av de større koffein pille produsenter er legemiddelfirmaet Smithkline Beechum. Hvis du har flere spørsmål om koffein piller, ringe selskapet på en ukedag på (800) 245-1040.
 • Unngå å bruke koffein piller hvis du er gravid eller mistenker at du kan være. Koffein øker risikoen for spontanabort.
 • Hvis du tar antikoagulantia eller MAO-hemmere, sjekk med legen din før du tar koffein piller. Ikke ta dem hvis du er under 18 år, hvis du har noen historie med anfall (selv de som er forårsaket av feber da du var et barn), eller hvis du har blodtrykk eller hjerteproblemer.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, bør du kontakte en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan Quit Tar smertestillende piller

En lege som oftest foreskriver smertestillende medikamenter til en person som opplever smerte, hvis smertene kan bli langvarig, og hvis smertene ikke kan kontrolleres av over-the-counter medisiner. Noen smertestillende piller er vanedannende. Folk kan være lurt å slutte å ta smertestillende piller fordi deres smerte er overkommelig på andre måter, eller fordi de er redde for å bli avhengige. For å slutte å ta smertestillende piller, er det viktig å rådføre seg med legen din og følge en regimented plan.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med legen din for å forsikre deg om at du bør slutte å ta smertestillende piller. Diskuter dine grunner for ikke lenger ønsker å ta piller med legen din. Hvis du er bekymret for avhengighet, spør legen din for å få informasjon.

Bestem med legen din hvordan håndtere eventuelle eksisterende smerte du kan ha når du har sluttet å ta smertestillende piller. Legen din kan foreslå over-the-counter medisiner, eller en annen reseptbelagte medisiner som bærer mindre risiko for avhengighet. Andre alternativer kan inkludere trening, massasjeterapi, eller akupunktur.

Fortsett å ta smertestillende piller på foreskrevet dose mens beslutninger om fremtidig smertebehandling.

Følg legens regimented plan for å kutte ned på smertestillende medikamenter.

Legen din kan råde deg til å begynne å ta en lavere gjør, slik som tre fjerdedeler av din vanlige smertestillende medikamenter. Ta hans råd om hvordan du kan kutte ned på smertestillende piller på denne første nivå. Han kan be deg om å gjøre dette i minst tre eller fire dager.

Evaluer din smerte nivå. Hvis du har mer smerte, vurdere alternative behandlingsformer for å lindre smerte, eller vurdere å bo på smertestillende medikamenter. Hvis du ikke har smerter, eller smerten er overkommelig, gå videre til neste trinn.

Legen din vil be deg om å kutte ned igjen på smertestillende piller. Vanligvis vil han be deg om å begynne å ta 1/2 av den typiske dose. Begynn å ta den reduserte dosen som han anbefaler. Han kan be deg om å gjøre dette i minst en uke.

Evaluer smerte nivåer. Hvis du har sett en økning i smerte, eller din smerte ikke er overkommelig, vurdere igjen på smertestillende medikamenter. Oppsøke alternativ behandling for å håndtere smerte hvis du foretrekker det. Hvis smertene er overkommelig, gå videre til neste trinn.

9. Begynn å ta en fjerdedel av din foreskrevne dose med godkjenning av legen din. Han kan be deg om å gjøre til sin i minst én uke.

Evaluer smerte nivåer med hjelp av legen din. Avgjør sammen hvis denne dosen er en god dose for deg, eller hvis du ønsker å slutte helt. Snakk med legen din om alternative smerte ledelse metoder. Disse kan inkludere å ta over disk smertestillende medikamenter i stedet for reseptbelagte piller, erstatte kraftig trening for de gangene hvor du ville ta smertestillende medikamenter, eller prøver massasjeterapi eller akupunktur i stedet for smertestillende medikamenter.

Slutt å ta smertestillende piller helt, med godkjenning av legen din.

Fortsett å se din lege regelmessig for å vurdere smerte, snakke om alternative smerte kontroll metoder, eller diskutere kommer tilbake på medisiner for å håndtere smerte.

Tips og advarsler

 • Snakk gjennom prosessen med familien
 • Ikke slutt å ta smertestillende medisiner uten å konsultere lege først.

Hvordan bruke Nitrat piller

Hva er nitrat piller? A nitrat pille er laget for å åpne en persons arterier for å øke blodstrømmen til hjertet. Det er ment å bli tatt før utbruddet av en angia, eller brystsmerter angrep. Bare en lege kan foreskrive denne medisinen fordi folk kan utvikle toleranse for det. Du skal bruke nitrat piller, lese følgende for å sikre din medisinering er tatt på riktig måte.

Hvordan bruke Nitrat piller

Bruk Nitrat Pills

•  Få stasjonær. Pass på å sitte ned med en gang før du bruker nitrat piller. Det er vanlig for folk å passere ut siden medisinen kan senke blodtrykket falle brått.

Få en hodepine. Du vil vite pillene dine jobber hvis du får hodepine når du bruker dem. Vet du kan også føle seg svimmel eller får andre mindre bivirkninger.

Få et ritual. Altfor ofte, folk nesten dø fordi de glemmer sine nitrat piller hjemme. Gjør et poeng av å holde pillene dine med deg.

Still spørsmål. Lær hvordan andre bruker sine nitrat piller. Leger er ikke alltid empatisk og noen av de mest nyttige informasjonen vil trolig komme fra andre pasienter, som deg selv.

Oppbevar nitrat piller riktig. Leger generelt fortelle folk til å lagre sine piller i en mørk lufttett beholder. Unngå varme eller soleksponering som de kan føre til piller for å miste potensen.

Hint

 • Ring 911. Hvis du ikke er i stand til, har en nabo eller venn ringe 911. Det er en god idé å ta noen forebyggende tiltak i tilfelle du ikke er i stand til å gjøre det selv. Tips en nabo om din tilstand eller abonnere på en medisinsk advarsel service.
 • Sørg for å snakke med legen din om du tar andre foreskrevne medisiner. Blande piller kan være dødelig.

Hvordan Kast reseptbelagte piller

Hvordan Kast reseptbelagte piller


Mange av reseptbelagte legemidler som sitter i medisinskapet ubrukt kan bare kastes i søpla. For andre, derimot, bestemte avhendingsmetoder er nødvendig i henhold til Food and Drug Administration. Det er viktig å kvitte seg med reseptbelagte piller på riktig måte slik at de ikke kommer i gale hender. Du ønsker ikke barn og familiehunder for å få tak i medisiner. Noen medisiner kan skade miljøet også.

Bruksanvisning

Kontroller eventuelle spesielle etiketter eller emballasje med reseptbelagte medisiner for å se om de inneholder instruksjoner for å bli kvitt reseptbelagte piller. Spyl ikke reseptbelagte legemidler ned i toalettet med mindre emballasje med narkotika sier å gjøre det.

Kast dine piller i søpla når emballasjen forteller deg å gjøre det, men ta spesielle forholdsregler. Når du setter dine piller i søpla, legge noe uønsket som kattunge søppel eller brukt kaffegrut. Sett blandingen i en forseglet pose eller annen beskyttelsesbeholder, slik at innholdet ikke kan lekke ut. Dette gjør pillene mindre ønskelig for barn og kjæledyr, og for folk som kan gå gjennom papirkurven.

Søk etter samfunnet returprogrammer hvor du kan riktig avhende reseptbelagte piller. Finn disse programmene ved å ringe din byens søppel eller resirkulering avdelinger. Når du tar med resepter til returprogrammer, vil byen avhende dem riktig.

Tips og advarsler

 • Skrap ut noen identifiserende informasjon om reseptbelagte piller som kan gi bort din identitet. Dette vil beskytte deg og personvernet ditt helseinformasjon.
 • Hold reseptbelagte piller til deg selv. Bare en lege kan foreskrive medisiner og de gjør det for en grunn eller en viss tilstand du kan ha. Ikke gi medisiner til familie og venner.

Hvordan identifisere Diet Pill bivirkninger

Hvordan identifisere Diet Pill bivirkninger


Overalt en person ser ut i dag; det er en annonse eller artikkel om å miste vekt. Folk har blitt besatt om deres vekt. En vanlig og kontroversielle vekttap verktøyet er dietten pille. Før du tar en diett pille av noe slag en person bør være i stand til å identifisere de potensielle bivirkninger av disse pillene.

Bruksanvisning

•  Sjekk for å se om en person har problemer med fordøyelsen etter å ha tatt en slankepille. Ett potensielt område av kroppen ved å påvirke dietten pillen er fordøyelsessystemet. Slankepiller kan føre til kvalme, oppkast og diaré.

fastslå om dietten pille brukeren har noen syn eller balanse problemer. En annen potensiell området berørt av inntak av slankepiller er forekomsten av tåkesyn, svimmelhet og skjelvinger.

Finn ut om personen som tar slankepiller har hatt endring i personlighet. Slankepiller kan gi en bruker til å bli nervøs og uoppmerksom. En annen mulig bivirkning av slankepiller er depresjon. Derfor, hvis det er noen endringer i brukernes emosjonelle tilstand bør du kontakte lege.

ta oppmerksom på eventuelle endringer i dietten pille brukernes fysiske utseende. Har det vært noen hår tap eller utstående øyne? Dette er mulige bivirkninger av slankepiller.

Følg eventuelle endringer i kostholdet bruker pille hjerterytme eller blodtrykk. Slankepiller kan skade hjertet og sirkulasjonssystemet.

Hint

 • Ikke ta noen piller uten å konsultere lege før inntak av pillene.
 • Forstå at slankepiller er ikke en erstatning for et balansert kosthold.

Hvordan å stoppe folk fra å trykker på knappene

Hvordan å stoppe folk fra å trykker på knappene


Folk kan presse knappene - alle fra medarbeider som vanligvis bruker og forlater arbeidsplassen i en rot til den relative som konsekvent gjør ufølsomme kommentarer om hvordan du velger å leve livet ditt. Når du reagerer på en emosjonell måte til folks hensynsløs atferd, kan du miste din evne til effektivt å håndtere situasjonen. Ennå, kan du lære teknikker for å holde kontroll og stoppe folk fra å trykker på knappene.

Bruksanvisning

•  Lag en liste over ting som folk som presser knappene. Å være klar over hva som utløser negative følelser vil hjelpe deg å stoppe folk fra å få det beste av deg.

Forbered deg på forhånd slik at du kan holde fra å bli opprørt, hvis du planlegger en interaksjon med noen som vanligvis skyver knappene. Tenk om årsaken til hvorfor persons handlinger eller ord uroe deg. Spør deg selv om det er virkelig verdt det å bli opprørt. Prøv å tenke på situasjonen på en annen måte som vil være mindre opprivende. Visualisere situasjonen og forestill deg selv bor rolig, uansett hva.

Ta et dypt pust og telle baklengs til 10 stille eller gjenta en stille mantra i hodet ditt, for eksempel "Jeg vil holde deg rolig" eller "Jeg vil ikke bli provosert" når noen begynner å prøve å presse knappene.

Tenk på en hyggelig situasjon som vil mentalt fjerne deg fra stress i situasjonen, slik som å se en solnedgang eller ta en tur i en varmluftsballong, hvis du føler at dine følelser tar over.

Trekk deg fra situasjonen slik at du kan trekke seg tilbake til et privat sted å samle tankene dine og roe dine følelser hvis du føler at du mister kontrollen.

Hvordan identifisere Generiske piller

Generiske legemidler er raske å bli svaret på høye kostnader reseptbelagte legemidler. Generisk legemiddel er sammenlignbar med sin motpart, merkenavnet narkotika. Det kan være en liten forskjell mellom de to, men medisinske fagfolk generelt enige om at forskjellen er så liten (vanligvis inaktive ingredienser) som i de fleste tilfeller, er det trygt å foreskrive de generiske legemidler. På helsen nettstedet Dr.Weil.com, Dr. Andrew Weil, MD, sier at generiske legemidler som selges i USA er pålagt ved lov å ha samme kvalitet, styrke, renhet og stabilitet som brand-name narkotika.

Hvordan identifisere Generiske piller

•  Se på hvordan stoffet er skrevet på resepten. I farmasøytiske bøker og på internett, vil alle generiske legemidler merkes med den første bokstaven i små bokstaver. Store bokstaver er reservert for merkevare-navnet rusmidler bare.

Sjekk kiosker i drugstores. De gir tilgang til informasjon for å identifisere generiske legemidler og forskjellene mellom generiske og merkenavn narkotika. Bruke kiosker for å innhente informasjon når butikken plasseringen er åpen, men apotek innenfor er lukket.

Sjekk med din forskrivende lege. Han bør være i stand til å gi deg all informasjon du trenger om din resept. Spør om resepten er skrevet for generiske eller merkevare-navnet narkotika.

Sjekk medisinsk oppslagsverk. Dette er et enkelt sted å finne informasjon om identifisering av generiske legemidler. Søk etter narkotika alfabetisk. De fleste gir fargerikt bilde av pillene selv for identifikasjon. Legens Desk Reference er et populært valg.

søkeinformasjons reseptbelagte nettsteder. De fleste gir beskrivelser av generiske piller, full farge bilder og sammenligninger til merkevare-navnet narkotika. RXlist.com og Genericsforhealth.com er to populære referanseområder.

Hint

 • Ikke ta generisk eller reseptbelagte stoffet uten først å rådføre deg med legen din.

Hvordan ta fiskeolje piller

Hvordan ta fiskeolje piller


Fiskeolje er en fin måte å få omega-3 fettsyrer kroppen trenger for å holde seg frisk. Fiskeolje inneholder også DHA. Sammen DHA og omega-3 fettsyrer arbeidet med å redusere betennelser i kroppen. De kan også redusere kolesterolnivået. Et annet ekstra fordel for fiskeolje er at det reduserer stress. Selv om fiskeolje har mange helsefordeler, må du ta det på riktig måte, eller det kan være skadelig for kroppen din.

Hvordan ta fiskeolje piller

En butikk nøye for fiskeolje piller. Du ønsker å kjøpe en flaske med fiskeolje som inneholder 30 prosent av det anbefalte daglige beløpet (RDA) og DHA. Hvis den gjør det, vil flasken lese at hver pille inneholder 180 milligram EPA og 120 milligram DHA.

Ta en fiskeolje pille per dag for den første uken. Dette vil hjelpe kroppen din venne seg til fiskeolje. Ta pillen første tingen i morgen med et glass vann.
Øke dosen ved å ta to fiskeolje piller per dag den andre uken. Du kan ta en om morgenen og en om kvelden.
Gradvis legge til en annen pille for totalt tre fiskeolje piller per dag. Ta en om morgenen, en på ettermiddagen og en på kvelden.
Dette er den normale dose for et gjennomsnittlig menneske uten store medisinske tilstander.

Se en ernæringsfysiolog hvis du har en medisinsk tilstand, og tror en høyere dose av fiskeolje vil gagne deg. Basert på din fysiske tilstand og diettbehov, kan de gi deg råd om riktig dosering.

Hint

 • Ta fiskeolje pillen sammen med mat hvis det gjør du føler deg kvalm.
 • Fiskeolje piller kommer med noen bieffekter. Vær oppmerksom på at du kan begynne å føle kvalm, oppblåst og gassy. Du kan også få dårlig ånde. Spør legen din for å gi deg en blodprøve for kvikksølv å være sikker på flaske fiskeolje du tar er uten kvikksølv.

Hvordan rapportere Folk som forsettlig Spread AIDS

Hvordan rapportere Folk som forsettlig Spread AIDS


Etikk sanksjoner mot folk som forsettlig sprer AIDS er svært kontroversielt blant personer med AIDS, hjelpe fagfolk og offentlige beslutningstakere. I 2002 ble felles FN-program om HIV / AIDS kom andre i opposisjon bruken av rettssystemet til å straffe atferd som kan overføre HIV / AIDS. Men mange stater har lover som kriminaliserer slik oppførsel og sted jurisdiksjon i hendene på politiet og kriminelle påtalemyndigheten.

Hvordan rapportere Folk som forsettlig Spread AIDS

Utarbeide og Beskytt deg selv før du rapporterer Andre

•  Ta kontakt med en advokat om de potensielle konsekvensene, for andre og for deg selv, hvis du rapporterer folk som du tror kan med vilje spre AIDS.

Finn ut om din tilstand har eller vurderer en lov som kriminaliserer tilsiktet overføring av AIDS-viruset.

opplyse deg om straffeansvar forbundet med en slik lov. Også undersøke eventuelle sivile dommer som kan ha kommet gjennom i staten i saker som slås på tilsiktet overføring av AIDS-viruset.

Avgjør om det er trygt og / eller hensiktsmessig for deg eller noen du kjenner til å kommunisere direkte, men uformelt med en person som du vet er å engasjere seg i atferd som kan spre AIDS.

Oppmuntre folk som kan engasjere seg i risikofylt atferd for å bli testet regelmessig og ofte for AIDS-viruset og andre seksuelt overførbare sykdommer og for å utdanne seg om hvordan å hindre spredning av AIDS. Med mindre noen vet at han eller hun har AIDS, er det lite sannsynlig at de kan bli holdt ansvarlig for forsettlig å spre det.

Rapporter Folk som forsettlig og ondskapsfullt Spread Aids

engasjere en advokat til å rapportere folk som forsettlig og skadelig spre AIDS. En advokat ansatt for å representere dine personlige interesser vil bidra til å beskytte deg mot gjengjeldelse, mot-anklager om uvøren oppførsel, trakassering og negativ publisitet eller andre former for krenkelse av personvernet.

støtte kravet du rapporterer for forsettlig overføring av AIDS-viruset ved å sørge for at de rammede individer, enten det er deg eller andre, får en fysisk undersøkelse så snart som mulig etter hendelsen for overføring.

8 report folk som forsettlig og skadelig spre AIDS til politiet eller statsadvokaten kontor i kommunens eller fylkes jurisdiksjon hvor slike hendelser har skjedd. Hvis du mener at rapporten ikke blir håndtert på riktig måte, kan du også velge å lage en rapport til statsadvokatens kontor eller statlige politiet.

Hint

 • En ulempe til passering og håndheving av lover som kriminaliserer aidsrelatert atferd er at det kan utilsiktet bidra til spredning av sykdommen ved nedslående folk fra å bli testet hvis de frykter at positiv status, eller deres kunnskap om det, kan utsette dem for kriminelle kostnader i fremtiden.

Hvordan bruke vekttap piller

Hvordan bruke vekttap piller


Vekttap piller er et produkt som mange mennesker viker unna fordi de ikke vet hvordan de fungerer, og tror de er bare en gimmick. Vel, faktum er vekttap piller kan arbeide, og kan være en integrert del av din vekttap plan og snu kostholdet ditt, inn i en rask diett.

Bruksanvisning

Ok, først av, det er ingen magi vekttap piller som du kan ta for å smelte av 20 pounds av fett i måneden. Det er imidlertid vekttap piller som vil øke din vekttap hvis du allerede etter et vekttap plan, er at kosthold og mosjon. Med dette sagt fortsette under for den mest effektive diett pillen for deg.

Først skal vi snakke om hvilke typer vekttap piller og hvem de er utformet for å hjelpe.

1) Thermogenics: Disse slankepiller er laget for å bare øke stoffskiftet og kroppstemperatur, og dermed brenner mer kalorier. Dette er de generelle vekttap piller som de fleste andre kan bruke. Vanlige ingredienser i disse er koffein, yohimba og Synephrine HCL (A stimulerende som fører til at utgivelsen av adrenalin). Det er noen thermogenic produkter tilgjengelig som er sentralstimulerende gratis.

2) Neste er Carb-stopper: Siden vi begjærer carb tung mat når vi dietten disse er flott hvis det er det som holder tilbake din vekttap plan. Enkelt sagt, disse blokkerer enzymet som er ansvarlig for å fordøye karbohydrater slik at de passerer rett gjennom deg, mindre kalorier i, mer vekttap.

3) Appetitt demper: Hvis du er konstant sulten når du diett, er denne type diett pille for deg. De har som regel hoodia som er en afrikansk urt vist seg å undertrykke appetitt.

4) Thyroid regulatorer: Disse ligner thermogenic type vekttap piller. Forskjellen er disse søker å regulere skjoldbruskkjertelen til å holde seg stoffskiftet opp. Hvis du føler deg sliten og unalert mens slanking kan det være lurt å prøve denne type diett pille først.

5) Fat stopper: Disse ligner carb blocker men blokkere fett i stedet. En vanlig bestanddel er Chitosan, som er en naturlig fiber. Alli er en populær fett blocker på markedet i dag for å slå din treg kostholdet til en rask diett.

6), og til slutt er det kortisol blokkering: Cortisol er ansvarlig for oppsamling av fett på kroppen, spesielt i midtseksjonen. Hvis du spiser mye sukker eller få lite søvn kan dette hjelpe deg som disse faktorene øker organer produksjonen av kortisol.

Nå som du vet de forskjellige typer vekttap piller bestemme hvilken som er best for deg. Sett deg ned og tenke på hvordan du spiser og hvordan du føler deg når du prøver å gå ned i vekt. Med denne kunnskapen bør du være i stand til å plukke ut den rette vekttap pille for vekttap plan.

Begynn å bruke slankepiller sakte i begynnelsen. Les alltid etiketten og følg den til punkt og prikke, bør du oppsøke lege før du bruker noen diett pille.

Når du er klar til å kjøpe vekttap piller vurdere en online ressurs, vil de ha et større utvalg, og du kan lese ingredienser og foreta en informert beslutning. Du vil finne noen gode lenker til ressurser høyre på denne siden for å hjelpe deg å kjøpe den beste dietten piller på den beste prisen!

Hint

 • Velg riktig type vekttap pille for dine behov
 • Alltid konsultere med legen din og lese etikettene nøye

Hvordan fortelle folk du er deprimert

Hvordan fortelle folk du er deprimert


Føler tidvis trist er normalt. Likevel, følelser som blir depresjon - når følelsene forstyrrer ditt liv og daglige fungering - trenger hjelp. The National Institute of Mental Health rapporterer at mange deprimerte mennesker ikke søker hjelp. Dette kan skyldes skam eller forlegenhet forbundet med følelsen deprimert. Søker hjelp gjennom å snakke kan hjelpe deg å takle og selv får du behandlingen er nødvendig for å hjelpe deg å føle deg bedre.

Bruksanvisning

•  Snakk med en betrodd venn eller slektning. Sprette av hva du føler, og ber om at din kjære en lytt.

Snakk med en rådgiver på skolen hvis du er en student, som foreslått av psykologi Info. En rådgiver på skolen kan gi deg et trygt miljø å slippe noen følelser du opplever.

•  Finn en støttegruppe. Folk opplever det som du også kommer gjennom kan hjelpe.

Konsulter med en mental helse profesjonell om din depresjon. Spør om samtaleterapi, som kan hjelpe deg å forstå hvorfor du føler deg deprimert, og hvordan du kan bekjempe depresjon.

Ring en krise hotline hvis du er for flau til å snakke med en kjær. Anonymiteten til å snakke over telefonen kan likevel gi deg komfort.