Digidexo.com

sår hals og magesmerter

Sår hals og magesmerter

Sår hals og magesmerter


Flere forhold kan forårsake sår hals og magesmerter. Men når du arbeider med begge forholdene samtidig, er acid reflux en sannsynlig gjerningsmann. Produksjonen av overskytende magesyre kan bringe på ubehag i magen, og tilbake flyten av syre i spiserøret kan opprette en sår hals.

Symptomer

Sammen med magesmerter og sår hals, symptomer på refluks inkluderer halsbrann, hoste og mulig oppgulp.

OTC rettsmidler

Flere produkter er tilgjengelig fra narkotika butikker å kontrollere reflux og kurere magesmerter og sår hals assosiert med denne tilstanden. Ta en syrenøytraliserende som tums å avhjelpe ubehag.

Reseptbelagte medisiner

Hvis ikke kan kontrollere reflux med OTC medisiner, bør du oppsøke lege for reseptbelagte syrenøytraliserende for å redusere magesyre og lindre magesmerter og sår hals.

Naturlig rettsmidler

I forbindelse med medisiner for å stoppe produksjonen av sure oppstøt, naturlige kosttilskudd som sink pastiller og knust is hjelp berolige en irritert hals, mens urtete som kamille og ingefær hjelpe rolig magesmerter.

Expert Insight

Ifølge Medline Plus Encylcopedia, kan matvarer som stekt, krydret, syrlig og sitrus bringe på reflux og rask symptomer som magesmerter og sår hals. Alkohol, koffein og kullsyreholdige drikker er også vanlige gjerningsmennene.

Typiske influensasymptomer

Influensa, eller influensa, er forårsaket av et virus som er funnet i både pattedyr og fugler. Selv om feber og hoste er de vanligste symptomene, influensa kan også manifest på andre måter. Influensa spres ved passering av viruspartikler fra én person til en annen, vanligvis ved nysing eller hosting.

Tidlige symptomer

Influensa starter vanligvis et par dager etter smitte, med frysninger som fører til en feber er de første symptomene. Vanligvis feber er mellom 100 og 103 grader F.

Andre symptomer

Muskelsmerter, hodepine, sår hals og magesmerter også er symptomer på influensa. Vanligvis en smittet person kan ikke komme ut av sengen under varigheten av viruset.

Voksne

Vanligvis er diaré ikke et symptom på influensa hos voksne. Virus som forårsaker gastrointestinale problemer ikke er i samme familie som influensa.

Barn

Symptomer som diaré og oppkast er mer vanlig hos barn med influensa.

Alle har ulike symptomer

Alle reagerer på influensa annerledes. Gamle mennesker, barn og de med nedsatt immunforsvar er mer utsatt for å utvikle alvorlige symptomer og fare for død når du kommer ned med influensa.

Foot Kramper hos barn

En tredjedel av alle barn opplever foten og kalv muskelkramper på et tidspunkt, ifølge Children Hospital of Illinois. Mesteparten av tiden, dette er en benign tilstand, selv om en som forårsaker stort ubehag. Hvis barnet ditt har en sår hals, feber, magesmerter, hevelse i ledd, tap av styrke og vekttap sammen med foten kramper, og dette skjer på en tilbakevendende basis, hun trenger å se en lege, ifølge barnelege Flavia Marino i den nye York University Medical Center.

Som er ofre?

Fot og leggkramper er tilbøyelig til å slå barn som er fysisk aktive, men stillesittende barn kan lider av kramper i tillegg. Hvis et barn som ikke er spesielt aktive styrker seg til å holde tritt med de andre barna i gym klasse, kan han overdrive sine muskler, som ikke er akklimatisert til fysisk belastning, ifølge George H. Durham II, en barnelege på Bryner Clinic i Salt Lake City. Kramper kan oppstå.

Typer

Sanne kramper, den vanligste typen av skjelettmuskelkrampe, er et resultat av hypereksitabilitet av nervene som stimulerer musklene, ifølge Medicinenet.com. Barnet kan oppleve denne type krampe etter at hun har pådratt seg en skade i en muskel. Høy aktivitet kan føre til en sann krampe, og det kan forekomme i løpet av aktiviteten eller senere. Dehydrering, lavt kalsium, magnesium og kalium nivåene kan føre sanne kramper som kan sove eller hvile. Når en krampe oppstår på grunn av mineral mangler, dette kalles en tetany krampe. Alle nervecellene i kroppen din kan aktiveres og dette stimulerer musklene og resultater i kramper og spasmer.

Andre muligheter

Kontraktur kramper resultere når barnets muskler ikke kan slappe av og kramper forekomme, noe som er resultatet av adenosintrifosfat (ATP) uttømming. ATP er en energi kjemikalie som er inneholdt i cellene. Muskelfibrene er ute av stand til å slappe av når ATP er ikke tilstrekkelig, og dette skaper en krampe.

Forebygging / løsning

Hvis barnet opplever foten kramper, ta forebyggende tiltak for å prøve å redusere forekomsten. Barn kan få varme kramper når de trener i ekstrem varme. Minn barnet til å drikke mye væske mens du trener, noe som vil bidra til å holde ham hydrert og forebygge kramper oppstår. Når disse kramper gjøre streik, de er smertefulle og vil vekke barnet ditt når de oppstår i løpet av natten. Når en krampe oppstår, gi barnet noe å drikke og oppmuntre henne til å strekke ut muskelen. Påfør en ispose til området i 20 minutter, råder Dr. Brian Halpern, klinisk instruktør for idrettsmedisin ved Hospital for Special Surgery i New York City. Noen barn foretrekker en anvendelse av varme. Masserer kramper foten vil også hjelpe. Masser trangt muskel i retning muskelen går.

Tilleggsvurderinger

Dr. Williams Sears av Parenting.com bemerker at et barn som har flate føtter og pronasjon vil være mer utsatt for foten kramper. Pronasjon oppstår når føttene slå innover. Når et barn har denne tilstanden det overstresses bein og muskler i føttene og leggen. Har barnets føtter undersøkt. En bue støtte kan være svaret. Sørg for at barnet har et godt balansert kosthold. Hvis et barn har en omega-3-mangel, kan dette føre til leddsmerter og kramper.

Hvordan å amme et sykt barn

Hvordan å amme et sykt barn


Å få barn betyr at man har å forholde seg til hyppige forkjølelser, øreverk, influensa og andre barne plager. Fordi de er mindre i stand til å kommunisere hva vondt og hvordan de føler, tending til et sykt barn krever flid og intuisjon. Et sykt barn ikke vet hva hun trenger å føle seg bedre, slik at den som er ansvarlig for å pleie henne tilbake til god helse er det viktig at du kjenner minst det grunnleggende omsorg for syke barn. Heldigvis finnes det en rekke enkle ting du kan gjøre for å hjelpe barnet ditt.

Hvordan å amme et sykt barn

Hvordan å amme et sykt barn

•  Hold barnet hydrert. Et sykt barn vil sannsynligvis ikke føler for å spise eller drikke mye, så oppmuntre hydrering ved å holde vann tilgjengelig til enhver tid. Et par gram av 100 prosent juice blandet med vann kan lokke barnet til å drikke, så kan spesielle sugerør eller kopper. Sykdommer som involverer diaré og oppkast utgjøre ekstra risiko for dehydrering, så gi barnet ditt en alderstilpasset elektrolytt drink som Pedialyte å holde barnet fra å bli sykere.

Oppmuntre barnet til å holde spise. Syke barn, akkurat som syke voksne, ofte mister appetitten, så gi henne små måltider gjennom dagen for å holde henne energien oppe. Tilby henne trøstende og enkle å spise mat, spesielt hvis hun har en sår hals eller magesmerter, som eplemos, nudler og suppe hvis hun er gammel nok. Frukt smoothies kan gå over bra, og tilbyr fall som hummus kan gjøre maten mer attraktivt.

gir komfort og lav viktige aktiviteter. Barn trenger ekstra ømhet og forståelse når de er syke. Sørg for at syke barn har hennes favoritt teppe, utstoppede dyr, bøker og leker i nærheten. Mens hun trenger mye søvn, kan barnet ditt bli lei og grinete fra alle de andre, så gi henne leker, puslespill, fargestifter eller noe annet hun liker at hun vil leke med stille.

Vit når du skal ringe legen. Hvis barnet ditt har vedvarende diaré eller oppkast, eller har blod i hennes avføring, ring din lege. Ifølge familydoctor.org, mange leger vurdere barn å ha feber hvis de har en muntlig høyere temperatur enn 99,5 grader F (37,5 grader C) eller en rektal temperatur høyere enn 100,4 grader F (38 grader C). Hvis barnet ditt har feber er det best å ringe legen din umiddelbart; for barn fra 6 måneder og eldre, ringe legen din hvis barnet ditt temperaturen når 103 grader F (39,4 grader C). Selv om barnet virker fint annet enn å ha feber, kaller henne lege for råd. Hvis du ønsker å administrere medisiner eller homeopatiske midler til barnet ditt, sjekk med legen din først for å være sikker på at du gir riktig dosering. Også ta kontakt med legen din dersom barnet ditt ser ut til å ha en øreverk, hodepine, utslett, pusteproblemer, magesmerter, ingen matlyst, eller har en høy-pitched gråter eller viser andre uvanlige symptomer eller atferd.

Hold deg rolig. Gjør ditt beste for ikke å vise barnet ditt bekymring eller frykt når hun er syk. Omsorg for et sykt barn er ikke lett, og det er vanskelig å se barnet ditt ulykkelig, så helle på din lege, familie og venner for støtte heller enn å uttrykke til barnet ditt at du er bekymret eller stresset av sykdommen hennes.

Hint

  • Aldri nøl med å ringe legen din hvis du tror det er noe galt med barnet ditt. Ikke prøv å diagnostisere sykdommer på egen hånd eller administrere medisiner uten å snakke med legen din. Selv om det viser seg barnet ditt ikke er syk eller har en mindre sykdom som en kald, er det alltid godt å spille det trygt og ta kontakt med helsepersonell. Vær også forsiktig med elektrolytt drikker som Gatorade. Disse drikker er formulert for voksne, ikke barn, og kan alvorlig forstyrre et barns elektrolyttbalansen og gjøre dem sykere. Hvis det er alt du har, ta en drink på en halv Gatorade og halvparten vann, og få et barns elektrolytt drikke så snart du kan.

Salmonellabakterien Disease

Ifølge Centers for Disease Control (CDC), Salmonella typhi sykdom, også kjent som tyfoidfeber, er uvanlig i USA. Det kan slå hardt i utviklingsland, med 21,5 millioner tilfeller diagnostisert årlig.

Bakterier

Ifølge microbes.historique.net, der mer enn 100 stammer av bakterien Salmonella ente typhi, hver med varierende egenskaper som forårsaker tyfoidfeber.

Transmission

Salmonellabakterien spres via fekal-oral rute. Det er utgytt i avføringen av en transportør, og er kontrahert ved å spise mat eller drikkevann forurenset av bakterier.

Symptomer

En vedvarende høy feber er vanligvis det første symptomet, melder CDC. Andre symptomer er hodepine, slapphet, tretthet, sår hals og magesmerter. Hvis ubehandlet, kan du oppleve fortsatt høy feber, alvorlig forstoppelse eller diaré, vekttap eller delirium.

Behandling

Antibiotika er den eneste metoden for behandling for tyfoidfeber, sier CDC. Antibiotikaresistens, er imidlertid blitt mer vanlig.

Forebygging / løsning

Hindre fekal forurensning av drikkevann og mat --- gjennom forbedret hygiene, vannrensing og hensiktsmessig avfallshåndtering --- er nøkkelen til å unngå infeksjon. Tyfus vaksiner kan også gi beskyttelse, sier CDC.

Om tyfoidfeber

Omtrent 400 tilfeller av tyfoidfeber forekommer i USA hvert år, ifølge Centers for Disease Control and Prevention, men sykdommen er mye mer utbredt i utviklingsland i Asia, Afrika og Latin-Amerika.

Identifikasjon

Tyfus er en infeksjon forårsaket av Salmonella-bakterier som spres gjennom forurenset mat eller vann, samt direkte kontakt med en person som er syk fra bakterien. Etter å utvinne, noen ofre for sykdommen bære bakterier i galleblæren eller tarmen og kan fortsette å spre det gjennom deres avføring.

Typer

Milde tilfeller av tyfoidfeber vanligvis responderer på behandling og forsvinner i løpet av fem dager til en uke, ifølge Mayo Clinic. Mer alvorlige tilfeller vare i uker og ofte føre til dødsfall.

Effekter

Tyfus forårsaker høy feber, hodepine, sår hals og magesmerter samt diaré eller forstoppelse i en tidlig fase. Hvis sykdommen utvikler seg, blir diaré alvorlig og resulterer i vekttap, og pasienter til slutt bli delirisk.

Advarsel

Alvorlige tilfeller av tyfoidfeber føre til potensielt dødelig blødning eller perforering av tarmen. Andre dødelige komplikasjoner av sykdommen inkluderer hjernehinnebetennelse, hevelse av hjertet, lungebetennelse og pankreatitt.

Løsning

Ciprofloxacin og Rocephin er de mest foreskrevet antibiotika for tyfoidfeber behandling. En vaksine er også tilgjengelig for forebygging av sykdommen.

Ernæring Forvaltning av gastroøsofageal refluks

Forskjellige matvarer og drikkevarer kan utløse gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), som refererer til tilbakestrømning av magesyre i halsen. Men heldigvis, kan kosttilskudd endringer raskt lindre symptomer og stoppe reflux.

Symptomer

Halsbrann er et typisk symptom på gastroesphageal refluks. Men i tillegg til en brennende følelse eller smerte i brystet, vanlige tegn på reflux inkluderer en kronisk tørr hoste, sår hals, kvalme, magesmerter og oppkast.

Time Frame

I gjennomsnitt, symptomer på GERD utvikle umiddelbart etter å ha spist et måltid eller drikke enkelte drikker.

Betraktninger

Mat er en vanlig syre reflux trigger, og håndtere denne sykdommen innebærer endring i kostholdet. Eliminering av visse matvarer fra kosten som fet mat, stekt mat, krydret mat, sitrus mat hvitløk, koffein, løk og tomat-produkter kan forbedre tilstanden din og stoppe reflux helt.

Forebygging / løsning

I forbindelse med å gjenkjenne matvarer som forårsaker GERD, mink maten porsjoner kan hjelpe lindre symptomene. Spise mindre forhindrer overspising, som er en nøkkelfaktor i gastroøsofageal reflukssykdom. Konsumere 05:56 små måltider om dagen.

Expert Insight

En sunn kroppsvekt kan avverge og reversere reflukssykdom (ekstra vekt legger press på magen og stimulerer tilbake flyten av syre). Redusere fett, kalori-og sukkerinnhold kan hjelpe deg å kaste ekstra pounds og få kontroll over gastroøsofageal refluks.

Bivirkninger av Fosamex

Fosamax er en resept medisin som brukes for behandling av bentap sykdommen kjent som osteoporose. Medisinen er klassifisert som en biphosphonate. Det fungerer ved å senke celle aktiviteter som resulterer i ødeleggelsen av bein. Det finnes flere forskjellige typer av bivirkninger som kan oppstå som et resultat av å ta Fosamax.

Vanlige bivirkninger

Det er noen vanlige bivirkninger av Fosamax at brukerne ofte opplever. Disse bivirkningene har en tendens til å være små og kortvarig, og omfatter influensa tegn (mot begynnelsen del av behandlingen), hodepine, følelse av fylde eller oppblåsthet, gass, felles, bein eller muskel verke, mild magesmerter, smaksforandringer, kvalme , kaster opp, svimmelhet, forstoppelse og diaré. Hvis du har problemer med noen av disse bivirkningene, eller hvis de ikke avtar raskt, bør du snakke med legen din.

Alvorlige bivirkninger

Noen mennesker kan også oppleve alvorlige bivirkninger av denne osteoporose medisiner. Hvis du skulle ha noen potensielt alvorlige Fosamax bivirkninger, må du få akutt medisinsk hjelp. Disse bivirkningene er: smerte eller hevelse i kjeven; ekstrem muskel, ledd eller bein smerte; dvelende eller ekstrem sår hals eller magesmerter; ledd, hender eller ben hevelse opp; blodig, tjæreaktig, eller mørk avføring; kaster opp eller hoste opp blod; har en hard tid å svelge; munnsår; ekstrem halsbrann; blemmer, rød, peeling eller hoven hud; og brystsmerter.

Allergiske Reaksjoner

Alvorlige allergiske reaksjoner er også en mulighet, men ikke veldig vanlig, med å ta Fosamax. Hvis du skulle ha noen tegn på allergisk reaksjon, må du oppsøke lege umiddelbart. Noen tegn på allergisk reaksjon på medisinen er tetthet i brystet, hevelse, kløe, utslett, elveblest og har problemer med å puste.

Forsiktig

Det er viktig å være forsiktig når du vurderer å ta Fosamax. Du bør diskutere alle dine medisinske forhold med din lege (samt full medisinsk historie), særlig plager slik som nyresykdom, mangel på vitamin D, hypokalsemi og spiserøret eller magesår. Disse forholdene kan kreve spesialiserte testing eller doseendringer for å sikre trygg bruk av Fosamax.

Overdose

Hvis du tror at du har tatt store mengder Fosamax, har du sannsynligvis har overdosert og må umiddelbart få legehjelp. Noen symptomer på Fosamax overdose er muskelkramper, prikking eller nummenhet i muskler, magesmerter, halsbrann, kvalme, kramper, unormal atferd eller tanker, stramme ansiktsmuskler, diaré og irritabilitet.

Reaksjoner på influensa og lungebetennelse Vaksiner

Reaksjoner på influensa og lungebetennelse Vaksiner


Ifølge Centers for Disease Control og Prevention (CDC), er mange underimmunized barn og voksne ikke beskyttet mot infeksjoner som influensa og lungebetennelse. Sjansen for å bli smittet reduseres dersom vaksinert. Imidlertid kan vaksiner føre til bivirkninger.

Fakta

CDC advarer om at barn og voksne som får influensa og lungebetennelse vaksiner kan oppleve bivirkninger. I de fleste tilfeller er disse bivirkningene er små og bare vare i noen få dager. Selv om det er risiko forbundet med vaksinering, kan beslutningen om ikke å motta en vaksine øke risikoen for å pådra seg smitte.

Inaktivert influensavaksine

Milde bivirkninger forårsaket av inaktivert influensavaksine inkluderer sårhet der skuddet ble mottatt, heshet, sår eller røde øyne, hoste, kløe, feber eller smerter. I svært sjeldne tilfeller kan alvorlige problemer som for eksempel livstruende allergiske reaksjoner oppstå etter å ha fått denne vaksinen.

Leve Influensa vaksine

Milde bivirkninger av levende influensa vaksine inkluderer rennende nese eller tett nese, hodepine og muskelsmerter, feber, hoste, sår hals, tungpustethet, magesmerter og oppkast eller diaré. Det har også vært tilfeller der vaksinen forårsaket livstruende allergiske reaksjoner, men dette sjelden skjer.

Pneumokokk konjugatvaksine

Det er milde bivirkninger assosiert med konjugert pneumokokk eller PCV7 vaksine for lungebetennelse. De omfatter rødhet der skuddet ble gitt, feber, uklarhet, tretthet eller tap av appetitt. Ifølge CDC, har moderate og alvorlige bivirkninger som ikke er blitt rapportert fra pasienter som får denne vaksinen.

Pneumokokkpolysakkaridvaksinen

Ifølge CDC, halvparten av pasientene som fikk pneumokokk polysakkarid eller PPSV23 vaksine for lungebetennelse erfaring rødhet eller sårhet der skuddet ble gitt. I tillegg, er mindre enn 1 prosent av pasienter rapporterer feber eller muskelsmerter etter å ha fått vaksinen.

Insekt og Spider Bite Treatment

De fleste insektbitt svarer godt til egenomsorg, men visse edderkopp biter kan kreve medisinsk behandling. Følgende informasjon skisserer behandling forslag og tegn å se opp for at indikere behov for mer seriøs behandling.

Når å søke legehjelp

Du bør søke lege for en matbit eller stikke hvis du opplever hevelse i ansiktet, lepper eller hals, kvalme, magesmerter, problemer med å puste, oppkast, forvirring, rask hjerterytme, svimmelhet eller elveblest, sier Mayo Clinic. Du bør også oppsøke lege hvis du mistenker at din edderkopp bite har kommet fra en sort enke eller brun eneboer edderkopp.

Redusere Venom Spread

Du kan redusere spredningen av giften ved å forbli rolig og begrense bevegelse da dette fremskynder spredningen av giften gjennom kroppen, innpakning en bandasje rundt bittet for å begrense spredningen hvis bitt på armen eller benet og fjerne stinger, hvis den finnes.

Medisiner

Visse medisiner kan lindre symptomer-de inkluderer antihistaminer, over-the-counter smertestillende medikamenter og hydrokortison kremer og bedøvende spray som inneholder benzokain. Leger vil bruke anti-gift (vanligvis refererer til som antivenin) eller andre typer medisiner for å behandle sorte enke og brune eneboer edderkopp biter.

Egenomsorg

Redusere hevelse og kløe ved å bruke is til bitt hver time for de første seks timene. WebMD gir ikke råd til å forlate isen på lenger enn 15 til 20 minutter om gangen. Heve berørte området for å redusere hevelse. I fravær av hevelse, kan du bruke varme til bittet etter seks timer.

Hjem Rettsmidler

WebMD antyder følgende hjem rettsmidler kan hjelpe, men har ikke blitt bevist. De inkluderer å bruke trollhassel eller deodorant og soaking det berørte området i varmt vann og Epsom salt.

Hva er behandlingen for type A influensa hos barn?

Ifølge US Centers for Disease Control and Prevention, influensavirus føre to hovedtyper av influensa hos mennesker; disse er type A og type B. H1N1 eller svineinfluensa er en variant av type A influensa. Flu behandling er den samme for begge type A eller B. Behandling er rettet mot å redusere tidsrammen av sykdommen og lindre symptomer.

Symptomer

Et barn med influensa kan virke sløv og har dårlig matlyst. Andre symptomer inkluderer vanligvis feber, frysninger, rennende nese, tett nese og hoste. Noen barn kan også oppleve hodepine, irriterte øyne, sår hals, kvalme, magesmerter, oppkast og diaré.

Betraktninger

Omsorgspersoner bør søke medisinsk behandling hvis barnet har feber over 103 F eller høyere eller har feber som varer mer enn tre dager. Andre symptomer som garanterer medisinsk behandling inkluderer tungpustethet eller dehydrering. Et barn kan bli dehydrert hvis de ikke urinerer eller om sine lepper og munn vises tørket ut.

Flu Medisinering

En lege vil vanligvis foreskrive Tamiflu til å behandle influensa virus. Denne medisinen er tatt over en periode på fem dager for å forkorte levetiden av viruset. Barn kan også gis Tylenol og Motrin å behandle feber og muskelsmerter.

Andre behandlinger

Tilby barnet ekstra væsker. The Baby Senter hjemmeside anbefaler buljong, suppe, frossen frukt barer, juice og vann.

Forebygging / løsning

Influensa vaksiner er tilgjengelige hvert år. Disse bildene er anbefalt årlig av US Centers for Disease Control and Prevention.

Hjem rette for Insect Sting Relief

Bee og andre insektstikk kan banke moro ut av en bakgård grill. Fordi disse hendelsene som regel skje i hjemmet, er det lurt å ha på hånden noen behandlinger som vil lindre smerte og kløe forbundet med insektstikk.

Is

Den enkleste og mest effektive behandlingen for et insekt stikk er is, noe som bidrar til å redusere hevelse og numbs stikket området. Pakk isen i en oppvaskklut eller ansikt klut. Du kan også bruke en hvilken som helst pose med grønnsaker i fryseren.

Husholdningenes Ingredienser

Påfør tannkrem til stikket området for å lindre smerte, hevelse og kløe. Innen noen få minutter, vil ubehaget begynner å avta.
Lag en pasta av natron, kjøtt mørsalt og eddik, og gjelder for stikket området. Denne behandlingen kan ta flere minutter å begynne å jobbe, men det kan lindre symptomer for noen få timer.

Over-the-counter medisiner

Bruk Caladryl lotion. Du kan også bruke hydrokortison krem. Begge disse produktene er tilgjengelig på alle apotek. Over-the-counter anbefales også antihistaminer for kløe og smerte.

Bruk Forsiktig

Overvåk reaksjon på insektstikk, og se etter tegn på anafylaksi. Se etter pustevansker, hevelser i ansikt og hals og magesmerter. Ring 9-1-1 umiddelbart hvis noen av disse symptomene er observert. Se etter noen medisiner som personen kan ha med henne for å håndtere denne type reaksjon, for eksempel en EpiPen.
Hold personen i ro mens du venter for nødetatene å ankomme. Løsne klærne og hvis choking skjer, prøve å rulle den personen på hennes side.

Typer bakterier som finnes på tannbørster

Typer bakterier som finnes på tannbørster


Forskere har funnet mer enn 10 millioner bakterier som lever på en enkelt tannbørste. Det er så mange som du ville finne på en toalettbørste. Toalett bakterier og tannbørster har direkte kontakt på grunn av fordampet toalett vann som er i luften på badet ditt. Oddsen for forurensning er høyere hvis badet er dårlig ventilert. Tannbørster vanligvis bli forurenset i så lite som en uke til en måned etter første gangs bruk, og inneholder flere farlige bakterier.

Influensa virus

Influensavirus, ofte finnes på tannbørster, er en sykdom forårsaket av RNA-virus (virus som har ribonukleinsyre som sitt genetiske materiale) som infiserer luftveiene. Influensa symptomer inkluderer feber, hoste, hodepine og tretthet. Noen mennesker utvikler sår hals, oppkast og diaré. Ifølge Medisin Net, kan influensa føre til mer alvorlig sykdom og død.

Herpes Simplex jeg

Herpes simplex virus I (HSVI) forårsaker infeksjon som kan påvirke munn, ansikt og hud. Mange kan ha viruset uten symptomer, men for noen, blemmer (kalt forkjølelsessår eller munnherpes) vises i nærheten av området der viruset kom inn i kroppen. I tilfelle av en tannbørste, betyr dette i og rundt munningen. Herpes infeksjoner tendens til å gjenta seg så ofte som en gang i måneden.

Streptokokker bakterier

Streptokokkinfeksjoner variere fra mild forårsaker en sår hals, til dødelig, forårsaker nekrotiserende fasciitt (den "kjøttspising 'sykdom). Ifølge Medisin Net, det er mer enn tjue typer streptokokker bakterier, men gruppe A, som påvirker huden og halsen, er den typen som vanligvis finnes på tannbørsten din. Denne typen forårsaker strep hals og mindre hud infeksjoner som impetigo. Type A kan føre til mer alvorlige problemer dersom det går lenger inn i kroppen, for eksempel inn i blodet, og kan føre til meningitt eller lungebetennelse.

Stafylokokker Bakterier

Stafylokokker bakterier forårsake abscesser, byller, og hudinfeksjoner. De fleste stafylokokker bakterier er resistente overfor antibiotika, som gjør dem vanskelige å behandle hvis de blir alvorlig.

E. Coli

E. coli (Escherichia coli) er en bakterie som vanligvis finnes i tarmen. Det er ikke skadelig når inne i tarmen og tykktarmen, men en gang utenfor, kan E. coli-bakterier spre sykdom. E. coli kan spre seg fra person til person via ekskrementer, og dette er hvordan det ender opp på tannbørsten din. Symptomer på E. coli-smitte inkluderer blodig diaré og sterke magesmerter og ømhet uten feber.

Candida albicans

Candida albicans er en gjær som lever i munnen, svelg, tarm og urogenitalsystem (orgel system av reproduksjons- og urinveier) og regnes for å være en normal del av organismene i vår lavere fordøyelseskanalen. Et sunt immunforsvar holder veksten av gjær i sjakk, og candida gir ingen symptomer. Men ifølge Pediatric Dental Health, hvis immunsystemet er svak, en tilstand som kalles trøske kan føre til. Den candida virus kan trives i et perfekt miljø tannbørsten gir. Det kan føre til mange sykdommer preget av en rekke symptomer. Disse kan være mild som tett nese, blemmer i munnen, sår hals eller magesmerter, eller de kan være alvorlig som tretthet, svimmelhet og humørsvingninger.

Koliforme bakterier

Koliforme bakterier som finnes på tannbørsten vanligvis kommer fra avføring. Tilstedeværelsen av denne bakterien kan ikke være skadelig i seg selv, men hvis fecal koliforme blir funnet, betyr det at man sannsynligvis ha andre sykdomsfremkallende organismer sammen med den.

Hindre Tannbørste Forurensning

For å hindre tannbørste forurensning, anbefaler Pediatric Tannhelse at du endrer din tannbørste minst hver tredje måned. Hvis noen i ditt hjem blir syk, endre tannbørster så snart som mulig. Oppbevar tannbørster i et godt ventilert sted og aldri plassere i en lukket beholder. Desinfiser tannbørste daglig ved å plassere tannbørster over natten i en husholdning blekemiddel (1 del blekemiddel til 4 deler vann). Skyll med rent vann og la det lufttørke. Du kan også rengjøre tannbørster ved å kjøre dem gjennom oppvaskmaskinen hver kveld og la det lufttørke.

Kløe grunn av Seroquel

Kløe grunn av Seroquel


Seroquel er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle symptomer på schizofreni og bipolar lidelse. Sin generiske navn er quetiapin, og det er laget av Astra Zeneca. Seroquel virker ved å endre visse naturlige stoffer innen kjemien i hjernen. Ifølge Drugs.com, er kløe ikke en typisk bivirkning av Seroquel bruk.

Allergisk reaksjon

Kløe kan være tegn på en allergisk reaksjon, som er svært alvorlig og kan omfatte elveblest, pustevansker og hevelse i ansiktet, lepper, tunge og hals. Hvis du tror du kan ha oppstått en allergisk reaksjon, må du kontakte en lege eller søke krisehjelp.

Bivirkninger

Mer vanlige bivirkninger er forstoppelse, tretthet, rennende nese, oppkast, bryst hevelse, svimmelhet, sår hals, hodepine, magesmerter, vektøkning, svakhet, tett nese eller tørr munn.

Alvorlige bivirkninger

Ifølge Drugs.com, kan alvorlige bivirkninger inkluderer feber, stive muskler, forvirring, svetting, rask eller ujevn hjerteslag, forvirring, problemer med syn, tale, ubalanse, hyppig eller sjelden vannlating, eller overdreven sult. Hvis du opplever noen av disse bivirkningene, kontakt lege umiddelbart.

Demens

Fra Seroquelxr.com: "Eldre pasienter med demensrelatert psykose (som har mistet kontakten med virkeligheten på grunn av forvirring og hukommelsestap) behandlet med denne type medisin har en økt risiko for død, sammenlignet med placebo (sukkerpille) Seroquel Depot. er ikke godkjent for behandling av disse pasientene. "

Ikke-typiske bivirkninger

Hvis du opplever ikke-typiske bivirkninger som kløe, kan du ta kontakt med FDA for å rapportere dem, etter å ha sett en lege. (1-800-FDA-1088 eller http://www.fda.gov/medwatch)

Bivirkninger av Carbimazole

Carbimazole, et stoff som regnes som en "pro-drug" fordi det konverterer til Methimazole etter inn i kroppen, blir brukt til å behandle personer med en overaktiv skjoldbruskkjertel. Brukere av dette stoffet har en rapportert en rekke milde til alvorlige bivirkninger.

Identifikasjon

Carbimazole er et reseptbelagt legemiddel som er ofte solgt under merkenavnet Tapazole. Det er ansett som en antithyroid middel fordi den blokkerer produksjonen av skjoldbrusk hormon for å redusere sin produksjon til mer normale nivåer. Drugs.com melder at det "... brukes til å behandle hypertyreose (overaktiv skjoldbruskkjertelen). Det er også brukt før thyroid kirurgi eller radioaktivt jod behandling." Annen bruk av Carbimazole kan bestemmes av legen din.

Vanlige bivirkninger

Vanlige bivirkninger som har blitt rapportert av brukere av Carbimazole omfatter svimmelhet, tretthet, hodepine, smerter i ledd, kvalme, oppkast, urolig mage, muskelsmerter, smaksendringer og nummenhet. Selv om mindre alvorlige enn andre bivirkninger, kontakt legen din dersom noen av disse bivirkningene blir mer plagsomme eller regelmessig oppstå.

Alvorlige bivirkninger

Ifølge Drugs.com, I sjeldne tilfeller kan de følgende alvorlige bivirkninger oppstår som følge av bruk av Carbimazole: gulfarging av hud eller øyne, feber, frysninger, vedvarende sår hals, skjelvinger, magesmerter, alvorlig hodepine, lett blåmerker eller blødning, håravfall og visjon endringer. Ta kontakt med en fullstendig liste over bivirkninger før du bruker Carbimazole. Hvis noen av de ovennevnte bivirkninger oppstår, oppsøke lege umiddelbart.

Overdose

I tilfelle av en overdose, søk øyeblikkelig legehjelp. Symptomer på overdose kan inkludere brystsmerter, leddsmerter, kvalme, hodepine, hevelse og oppkast. Strengt holder seg til akkurat din resept for å unngå forekomst av overdose. Aldri ta en dobbel dose av Carbimazole å kompensere for en glemt dose.

Sikkerhetsinformasjon

Bruk av alkohol kan forårsake bivirkninger av tretthet og svimmelhet å bli mer alvorlige. Bruken av Carbimazole kan forårsake skade på det ufødte fosteret. Kontakt legen din dersom du er gravid eller planlegger graviditet. Ta kontakt med en fullstendig liste over mulige interaksjoner før regelmessig med Carbimazole.

Er Seroquel en Barbiturat?

Er Seroquel en Barbiturat?


Seroquel er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle symptomer på schizofreni og bipolar lidelse. Sin generiske navn er quetiapin. Seroquel er ikke i klassen av legemidler som kalles barbiturater, som er medisiner som forårsaker avslapning og søvnighet ved hovedsak bremse hjerneaktiviteten. Seroquel virker ved å endre visse naturlige stoffer i kjemien i hjernen og er i en klasse som kalles anti-psykotiske legemidler. Seroquel har vært kjent for å forårsake lignende bivirkninger til barbituates som tretthet.

Bruksområder

Når det tas som foreskrevet av lege, kan Seroquel redusere humørsvingninger og hallusinasjoner, øke konsentrasjonsnivåer, og bedre selvtillit og selvbilde.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger er forstoppelse, tretthet, rennende nese, oppkast, bryst hevelse, svimmelhet, sår hals, hodepine, magesmerter, vektøkning, svakhet, tett nese, eller tørr munn.

Alvorlige bivirkninger

Ifølge Drugs.com, kan alvorlige bivirkninger inkluderer feber, stive muskler, forvirring, svetting, rask eller ujevn hjerteslag, forvirring, problemer med syn, tale, ubalanse, hyppig eller sjelden vannlating eller overdreven sult. Hvis du opplever noen av disse bivirkningene, kontakt lege umiddelbart.

Forholdsregler

Fortell legen din hvis du tar noen andre reseptbelagte medisiner, over-the-counter medisiner, vitaminer eller urter. Alkohol kan øke visse bivirkninger fra Seroquel som døsighet og svimmelhet. Seroquel kan påvirke blodsukkeret slik legen din bør vite hvis du er diabetiker eller hypoglycemic.

Advarsel

Fra Medline Plus: "Studier har vist at eldre voksne med demens (en forstyrrelse i hjernen som påvirker evnen til å huske, tenke klart, kommunisere og utføre daglige aktiviteter og som kan føre til endringer i humør og personlighet) eller som tar antipsykotika ( medisiner for psykiske lidelser) som quetiapin har en økt risiko for død under behandling Hvis du opplever noen av følgende symptomer, ringe legen din umiddelbart. treg eller vanskelig tale, plutselig svimmelhet eller besvimelse, eller svakhet eller nummenhet i en arm eller ben . "

Selvmord

I kliniske studier, noen barn, ungdom og unge voksne som tok antidepressiva som Seroquel ble suicidal eller hadde selvmordstanker og / eller tendenser. Informer legen din dersom du opplever noen uvanlige tanker eller følelser mens du tar Seroquel.

Long-Term Accutane bivirkninger

Roaccutane, som er et merkenavn for generisk legemiddel isotretinoin, brukes til å behandle alvorlige tilfeller av akne. Pasienter på dette stoffet opplever mange kortsiktige effekter, for eksempel sprukne lepper, tørr hud og følsomhet for solen. Fosterets misdannelser er en annen alvorlig bivirkning av dette stoffet, som er årsaken til iPLEDGE program som brukes til å forhindre graviditet i en måned før, i løpet av, og i en måned etter seponering av det Accutane behandling. Men det er også noen alvorlige langtidsvirkninger av å ta dette stoffet som må vurderes seriøst før du fyller en resept for accutane.

Mental Helse

En av de langsiktige effektene av Roaccutane er depresjon. Dette depresjon kan føre til selvmord hvis den ikke behandles av en mental helse profesjonell. Men de fleste tilfeller av depresjon ikke krever behandling i institusjon eller lang sikt medisiner regimer.

Bone Density

Roaccutane kan føre til en reduksjon i bentetthet. Av denne grunn, Food and Drug Administration sier at folk som er involvert i anstrengende aktiviteter ikke er ideelle kandidater for dette stoffet. Denne langsiktige effekten kan også forårsake ryggsmerter og leddproblemer, inkludert leddgikt.

Hørsel og synsproblemer

Folk på Roaccutane kan oppleve øresus eller tåkesyn mens du tar medisinen. Disse bivirkningene kan virke som en liten pris å betale for å rydde opp akne. Men uten riktig behandling, kan disse symptomene bli permanent. Faktisk en nedgang i nattsyn og døvhet er vanligvis permanent.

Brain Problemer

Roaccutane kan føre til hevelse i hjernen. I de mest alvorlige tilfeller kan dette føre til blindhet, slag eller anfall. Symptomer som tilbakevendende hodepine, smerter i øyet eller svimmelhet bør rapporteres umiddelbart til legen din.

Organskade

Hvis du merker at huden eller øynene er gulnet, eller hvis du har alvorlig hals eller magesmerter, kontakt legen din med en gang. Dette er tegn på at leveren, bukspyttkjertelen, spiserør eller tarm kan bli berørt av Roaccutane behandling. Hvis skaden til disse organene blir for ille, kan dine organer ikke krefter.

Når kombinert med andre medisiner

De langsiktige effektene av Roaccutane er økt når du tar visse medisiner i forbindelse med Accutane. For eksempel kan ta tetracyklin sammen med Roaccutane føre til økt trykk i hjernen, noe som kan føre til livslange komplikasjoner.

Øre, nese og hals infeksjoner

Øre, nese og hals infeksjoner


Infeksjoner som oppstår i ører, nese og hals inkluderer bihulebetennelse, mellomørebetennelse, betennelse i mandlene, mononukleose, eller mono, og streptokokkinfeksjoner, ellers kjent som strep hals. Mellomørebetennelse, eller en ørebetennelse, og tonsillitt oppstår oftest hos barn, mens bihulebetennelse påvirke ca 10 til 15 millioner mennesker hvert år.

Otitis Media

Mellomørebetennelse er den medisinske termen for ørebetennelser, som er mest vanlig hos spedbarn og små barn. Symptomer inkluderer tette ører på grunn av væske og slim buildup, som kan skade hørselen.

Tegn på at enkeltpersoner kan ha en øreinfeksjon inkluderer øret drenering, balanse og søvnvansker, hørselsproblemer og slite i ørene. Babyer med ørebetennelser kan gråte oftere.

I noen tilfeller kan enkeltpersoner trenger bare en smertestillende og ørebetennelse går bort av seg selv. Men helsepersonell anbefaler antibiotika for alvorlige infeksjoner og ved behandling av spedbarn. Barn som får hyppige ørebetennelser kan trenge kirurgi for å plassere rørene inni ørene for å lindre trykket og øke hørsel.

Bihulebetennelse

Bihulebetennelse, ellers kjent som bihulebetennelse, kan være forårsaket av en bakteriell, viral eller soppinfeksjon. I de fleste tilfeller oppstår bihulebetennelse sammen med betennelse i nesegangene. Vanlige symptomer på bihulebetennelse er smerter, ømhet, tett nese og hodepine. Det finnes to typer av bihulebetennelse: akutte, som går bort i løpet av en måned, og kronisk, som er preget av vedvarende og tilbakevendende infeksjoner som varer lengre enn tre måneder.

Bihulebetennelse behandlinger inkluderer kortikosteroid eller saltvann nesespray, decongestants og ikke-steroide anti-inflammatoriske smertestillende midler. Varme kompresjoner, dampende, drikke mye væske og sover med hodet hevet kan også bidra til å lindre trykket og smerten forbundet med bihulebetennelse.

Tonsillitt

Betennelse i mandlene er en vanlig tilstand blant barn. Det er forårsaket av en viral eller bakteriell infeksjon, forårsaker mandlene blir hovne og smertefull. Andre symptomer kan være hvite flekker på mandlene, sår hals, svelgeproblemer, hodepine, feber og frysninger, og mister stemmen. Barn kan også oppleve magesmerter.

Mesteparten av tiden, er tonsillitt forårsaket av et virus. I slike tilfeller vil en antibiotika ikke hjelpe. Imidlertid vil en over-the-counter sår hals medisin lindre smerter og betennelser. Det kan ta en til to uker å komme seg.

Når tonsillitt er forårsaket av en bakteriell infeksjon, er antibiotika nødvendig. Hvis behandlingen ikke forbedre tilstanden, kan en mandlene for å fjerne mandlene bli anbefalt av helse-omsorg leverandøren.

Drikking varme væsker som te eller supper og gargling med varmt saltvann kan også bidra til å lindre symptomer på betennelse i mandlene.

Mononukleose

Mononukleose, eller mono, er forårsaket av et virus og kan overføres ved kyssing eller deling av glass og bestikk med noen med mono. Vanlige symptomer er slapphet, tretthet, sår hals, feber, hovne mandler og lymfekjertler, hudutslett, tap av matlyst, nattesvette og en hoven milt.

Uheldigvis, på grunn mono er forårsaket av et virus, antibiotika vil ikke behandle den. Recovery innebærer 10 til 12 timer med sengeleie daglig, mye væske for å holde hydrert, gurgle med varmt saltvann og tar over-the-counter smertestillende midler og sår hals medisiner. Helsepersonell anbefaler også at pasienter unngå aktiviteter som kan føre til at milten til å sprekke.

Streptokokkinfeksjon

Streptokokkinfeksjoner eller strep hals, er mindre utbredt enn mono og er forårsaket av en bakteriell infeksjon. I noen tilfeller kan en person med mono også lider av strep hals. Strep hals kan utløse en mandel eller bihulebetennelse.

Symptomer på strep inkluderer sår hals, feber, hodepine, magesmerter og utslett. Penicillin er den vanligste behandlingen. Hvis venstre ubehandlet, kan strep hals forårsake revmatisk feber og betennelse i nyrene.

Felles hals problemer

Felles hals problemer


Faryngitt, eller sår hals, er en av de hyppigste årsakene til besøk til familien leger, ifølge University of Maryland Medical Center. De fleste sår hals er forårsaket av virus, og vil gå bort på egenhånd i en uke eller mindre. Andre vanlige tilstander forbundet med sår hals krever medisinsk behandling.

Forkjølelse eller influensa

I tillegg til sår hals, symptomer på forkjølelse innbefatte hoste, nysing og feber opp til 102 grader Fahrenheit, mens symptomer på influensa inkluderer hoste, kvalme, muskelsmerter og feber over 102 grader. Virus forårsaker både forkjølelse og influensa. I de fleste tilfeller vil leger anbefaler å behandle symptomene til du får bedre ved å gjøre ting som å få nok hvile, drikke mye væske og gurgle med varmt saltvann eller bruke pastiller for å lindre vond hals. I alvorlige tilfeller av influensa, kan en lege foreskrive en antiviral medisiner, ifølge Family Doctor.org.

Mononukleose

I tillegg til sår hals, symptomene på kyssesyke inkluderer feber, trøtthet, hovne kjertler i nakken og armhulen, tap av matlyst og nattesvette, ifølge Family Doctor.org. Mononukleose er forårsaket av Epstein-Barr-viruset, som finnes i spytt og slim, og kan spres ved å kysse, noe som er grunnen til at det er noen ganger kalt "kyssesyken", så vel som ved eksponering til å hoste eller nyse eller dele mat kjøkkenutstyr. En lege kan utføre en blodprøve for å bekrefte diagnosen. Den mono-viruset går unna på egen hånd, med symptomer vanligvis varer i fire uker. Behandling av symptomer inkluderer hvile, væsker og gargling eller pastiller for svelg.

Strep Throat

Bakterier av slekten Streptococcus forårsake streptokokker. Symptomer i tillegg til sår hals inkluderer feber, hodepine, hvite flekker i halsen eller på mandlene, røde og hovne mandler, smerter ved svelging og hovne og ømme kjertler i kjeven og halsen. Magesmerter og oppkast er flere symptomer som er mer vanlig hos barn. Hvis strep hals ikke behandles, kan det føre til nyre betennelse eller revmatisk feber. Å fastslå årsaken til sår hals, kan legen gjøre en rask strep test, som tar ca 15 minutter, og / eller en hals kultur. En hals kultur, som tar mellom 24 og 48 timer, kan avgjøre om sår hals er forårsaket av en annen enn Streptococcus eller av et virus bakterien. Sår hals med en bakteriell årsak behandles med antibiotika.

Tonsillitt

Symptomene på betennelse i mandlene, en infeksjon i mandlene, likne de av strep hals, ifølge Family Doctor.org. Tonsillitt, derimot, er et resultat av enten bakterier eller virus. Hensiktsmessig behandling avhenger av årsaken, så rask og nøyaktig diagnose er viktig, ifølge Mayo Clinic. Betennelse i mandlene er mest vanlig fra førskolen årene til midten av tenårene. Tonsillectomies, eller kirurgisk fjerning av mandlene, kan være nødvendig for ofte tilbakevendende betennelse i mandlene, kronisk betennelse i mandlene eller bakteriell betennelse i mandlene som ikke responderer på antibiotikabehandling.

Honning botemidler for magesmerter

Honning er produsert av honningbier fra blomsternektar i de fleste land over hele verden. Det har vært brukt i århundrer for å kurere plager fra akne til hjertesykdom. Honning er akseptert av det medisinske feltet som har betydelige medisinske egenskaper og er et trygt sukker erstatning.

Magesmerter

Drikker en blanding av to spiseskjeer honning og en halv kopp med varmt vann vil gi lindring av magesmerter som følge av syre eller gass i magen og magesår. En blære infeksjon kan også være årsaken til magesmerter. Drikker en blanding av to spiseskjeer med kanel pulver og to teskjeer honning i åtte gram vann kan drepe bakterier og bakterier i blæren.

Honning og sitron for magesmerter

Bland en spiseskje honning, saften fra en halv av en sitron, en fjerdedel teskje revet ingefær og en halv kopp varmt vann. Drikk som en te å berolige en urolig mage, magesmerter og mageinfluensa. Denne blandingen vil også fungere godt for en sår hals og mild sinus lunger.

Honning Allergi

Honning er produsert fra nektar av blomster og ofte inneholder bakterier som kan være skadelig for små barn og spedbarn. En barnelege bør konsulteres før du legger honning til noe mat eller drikke barn vil forbruke for å finne ut om de er i faresonen. I tilfeller der voksne er allergisk mot bier, bør en lege også konsulteres for å avgjøre om det er trygt å konsumere honning.