Digidexo.com

magefett ved overgangsalderen

Fakta om Losing Belly Fat

Buk fett kan være forårsaket av arvelighet, endringer i hormoner, eller til den naturlige aldringsprosess. Få fett i magen er ikke sunt og øker risikoen for å utvikle hjerte-problemer og diabetes. Selv om mange produkter på markedet hevder å løse problemet med overflødig magefett, livsstilsendringer og mosjon er de beste måtene å kjempe en uønsket midsection.

Genetikk

Genetikk spiller en viktig rolle i hvor mye magefett du har. Hvis du er et eple form i motsetning til en pære, så kroppen din lagrer automatisk mer av sin fete forsyninger i magen, i motsetning til dine hofter og lår. Dessverre er det ikke mulig å endre genetisk predisposisjon for kroppen din form, men det er fortsatt mulig å redusere magefett ved å gjøre endringer i livsstilen din.

Livsstil Årsaker

Stress er en av de største problemene bak å få magefett. Når du er stresset, produserer kroppen et kjemikalie som kalles kortisol. Kortisol forteller leveren til å frigjøre overskytende sukker som forårsaker du å bli sulten, noe som ofte fører til at du spiser jo mer og få vekt, noe som ofte forekommer i midjen. Finne metoder for å kontrollere stressnivået kan hindre produksjonen av kortisol og fjerne ønsket om å binge og eliminere magen fett.

Misforståelse

En stor misforståelse er at crunches er svaret på å miste magen fett. Midsection trening er bra for å bygge en sterk midsection, bedre holdning, og lindre smerter i korsryggen, men de trenger ikke føre til at du mister magen fett. Sannheten er, cardio er nøkkelen til å miste fett av magen din. Hvis du bare gjør crunches, vil du bare tone den underliggende muskler og ikke miste fett.

Forebygging / løsning

For å optimalisere tap av magefett, ifølge Mayo Clinic, må du se på ernæring Spis mer naturlige matvarer og eliminere bearbeidet og sukkerholdige matvarer fra kostholdet ditt og innlemme rå matvarer i stedet. Rå mat forsyne kroppen med bedre næringsstoffer for energi og optimal ytelse. Hold deg unna bleket mel fordi de målrette nedre del av magen. Å spise mindre mengder oftere vil øke stoffskiftet og hjelpe deg å forbrenne mer kalorier.

Redusere alkoholforbruket

Hvis du drikker regelmessig, kan kutte ned på alkoholforbruket redusere magefett. Drikking kan føre til fett å samle seg rundt midjen din og føre til vektøkning. Alkohol har tomme kalorier og ikke er nyttige for helsen til kroppen, slik at den er bare lagres som fett i kroppen.

Betraktninger

Spise innen to timer etter leggetid gir ikke kroppen din mulighet til å fordøye maten du spiser, noe som betyr at energi vil slå inn sukker og resultere i en annen fett innskudd, som oppmuntrer vektøkning til magen. Ved å unngå å spise sent på kvelden, kan du unngå å ha sukker nivåer slå til fett.

Dietter for magen bule

Høy-protein, low-carb, lav-fett, Middelhavet, Weight Watchers, grapefrukt: listen over populære dietter for å miste buk fett er omfattende. Mange av disse dietter virker, før du begynner å føle fratatt på grunn av kosttilskudd restriksjoner. Ikke stole på en diett og ett sett med kosthold regler. I stedet, lage din egen diett med matvarer bevist å redusere fett, forbedre energi og generell trivsel. Soya dietter, lav GI indeks dietter og protein dietter inneholder matvarer bra for helsen og bra for smaksløkene.

Soya dietter

Legg soya i kostholdet ditt. Ifølge tyske forskere, kan kvinner som spiser en soya snack daglig miste opp til 29 pounds i seks måneder. En studie av forskere ved Brigham Young University rapportert at kvinner som gjør soya en del av deres kosthold miste dobbelt så mye magefett som kvinner som ikke (se referanse 1).

Lav GI indeks dietter

Å spise riktig mat før trening er nøkkelen til å miste mer magefett. Forskning publisert i Journal of Nutrition bekrefter kvinner som konsumerer mat lavt på glykemisk indeks (GI) før én time treningsøkter brenne 50 prosent mer kalorier enn kvinner som spiste mat høyere opp på GI indeksen. Mat lavt på GI indeksen fordøye sakte, noe som tvinger kroppen til å bruke lagret fett som energi til drivstoff treningsøkter (se Referanse 2).

Det er mange lav GI indeks matvarer å velge mellom når du bygger ditt daglige kosthold plan. Noen av disse er riskli, all-bran, kirsebær, grapefrukt, svisker, epler, pærer, jordbær, plommer, fersken, kirsebær, aprikos, druer, brokkoli, kål, sopp, løk, rød paprika, gulrøtter, salat, hel -wheat spaghetti, linguine, egg fettuccini, bygg, müsli, yoghurt og melk.

Protein dietter

Protein dietter er svært restriktive. Mest begrense karbohydrater, sukker og fett i favør av muskelbyggende protein. Protein er mer mettende enn andre typer mat og tar lengre tid å fordøye. En studie utført ved Louisiana State University funnet ut at å spise protein reduserer sannsynligheten du vil overspise under et måltid. Studien deltakerne som spiste en frokost med egg fem ganger i uken forbrukes i gjennomsnitt 300 færre kalorier om dagen (se Reference 3).

Protein bekjemper magefett ved å bygge muskelmasse. Muskel krever mer kalorier for å vedlikeholde enn fett. Ettersom mengden av muskler i kroppen øker, krever kroppen flere kalorier til å opprettholde aktuelle vekt. Få mest mulig ut av proteinet du spiser uten å sabotere din kalori teller ved å velge små porsjoner av magert kjøtt, kylling og fisk. Kombiner disse matvarer med soya og lav GI indeks mat for en godt balansert kosthold som smaker så godt som det virker.

Lengde på overgangsalder

Lengde på overgangsalder


The Mayo Clinic sier at overgangsalderen er nådd etter at en kvinne ikke har menstruert for et helt år. Dette stadiet i livet varer i 20 til 50 år, avhengig av kvinnens alder ved debut og livslengde. Overgangsalder overgang tid er ofte referert til som premenopausale og kan vare noen måneder til flere år. Ifølge The National Institute on Aging, begynner overgangen med svingninger i østrogen og progesteron sekreter. Denne kvinnelige hormonproduksjonen, laget av eggstokkene, synker gradvis i nivåer som begynner rundt 40 år Imidlertid kan noen kvinner oppleve denne endringen i yngre alder på grunn av sykdom, kirurgi eller genetisk makeup.

Symptomer

Hver menopausal eller premenopausale kvinne vil ha en annerledes opplevelse. Man har liten ubehag og knapt legger merke til endringen, mens en annen har alvorlige symptomer i mange år. Ifølge Mayo Clinic og Illinois Department of Public Health, en av de første signaler om at overgangsalder er på horisonten er uregelmessig, tungt eller veldig lys perioder. Hetetokter kommer på uten advarsel som kroppens indre termometer svinger på grunn av hormonforandringene. Disse ofte gi umiddelbar svette og forekommer ofte om natten, forstyrre søvnsyklus. Det kan være vaginal irritasjoner som tørrhet, kløe, svie eller hyppige infeksjoner. Noen kvinner også merke en økning i magen fett sammen med hårtap.

Helsemessige bekymringer

Ifølge Mayo Clinic, en nedgang i østrogennivået øker risikoen for hjertesykdom, og hjerte-og karsykdommer er den ledende dødsårsaken hos kvinner. Osteoporose, tap av bentetthet, er en annen bekymring. Osteoporose fører til at bein å bli skjør, noe som øker risikoen for hofte, håndledd og spinal frakturer. Inkontinens kan også forekomme som et resultat av urethra og vaginalvegg miste fleksibilitet. Videre mange kvinner opp i vekt i løpet av denne tiden, spesielt rundt midsection.

Menopausal Ufrivillig barnløshet

Ifølge National kvinner Health Information Center, menopausal hormonterapi (noen ganger kalt hormonbehandling) kan lette symptomer. Brukes under tilsyn av en lisensiert lege, kan overgangsalderen hormonbehandling forhindre eller forsinke bentap og bidra til å lindre eller redusere irriterende menopausale symptomer. Menopausal hormonterapi kan bidra til å redusere hetetokter og nattesvette som ofte fører til søvnmangel, samt reduksjon vaginale irritasjoner som tørrhet som påvirker seksuell aktivitet.

Naturlige urter og kosttilskudd

Mange kvinner foretrekker naturlige alternativer til reseptbelagte stoffet terapi, og fytoøstrogener (østrogen avledet fra planter) har blitt en populær erstatning. Ifølge Mayo Clinic, kan klaseormedrue lindre hetetokter, nattesvette, angst, vaginale irritasjoner som tørrhet og hjertebank. The National Kvinners helse Information Center sier at soyaprodukter kan også bidra til å lindre symptomer. Andre fytoøstrogener tilgjengelige er vendelrot, dong quai og wild yam.

Anbefaling

Menopause, i alle sine scener, er en tid med dramatisk endring for enhver kvinne. Hvis alvorlige symptomer er erfarne, ta kontakt med en lege om hvordan å håndtere dem med reseptbelagte medisiner eller vitamin og urte kosttilskudd. Risikoen ved overgangsalderen hormon terapi bør diskuteres med lege. Alltid avsløre for helsepersonell alle medisiner (inkludert over-the-counter narkotika) og kosttilskudd tiden blir tatt.

Hvordan eliminere magen kroppsfett om kvinner

Som kvinner alder, naturlig minker metabolisme. Dette faktum av livet kombinert med dårlig kosthold og lavt mosjonsnivå er de viktigste faktorene i magefett vektøkning blant kvinner. Du kan bekjempe magefett ved å være bevisst på kostholdet ditt, og pass på at du får nok mosjon og legge kosttilskudd for å hjelpe deg å fordøye mat bedre.

Hvordan eliminere magen kroppsfett om kvinner

Tiltak for å redusere Belly Fat

•  Gå til din lokale helsekost butikk og kjøpe en probiotiske og kokosolje. Ifølge (Ref. 1) Thatsfit.com, probiotika øke næringsopptak, slik at du vil ha mer energi og vil redusere magefett. Kokosolje varmer opp under fordøyelsen og setter fart på stoffskiftet. Ta 1 ss. daglig som et supplement eller bruk kokosolje i stedet for din vanlige matolje.

Øk fiber inntaket ved å spise mer frisk frukt, grønnsaker og helkorn. Et fiberrikt kosthold hjelper kontrollere oppblåsthet. Dette reduserer magefett buildup og vil gi deg en flatere mage.

Utvikle en spiseplan. Det bør være høy i fiber og protein, men lite karbohydrater. Eliminere junk food. Hold deg hydrert. Tilsett yoghurt til kosthold. Ifølge (Ref. 2) Womenfitness.com, er kalsium i yoghurt nøkkelen til å bygge sterke muskler. Muskler "spise" fett, så de sterkere dine magemusklene er, jo mindre magefett du vil lagre.

Lag en øvelse rutine. Utøve et minimum av tre dager i uken i 1 time. Jo mer du trener, jo raskere vil stoffskiftet være. Pass på at 10 til 15 minutter av din rutine er dedikert til magemusklene. To effektive ab øvelser for å eliminere magen fett er bekkenløft og bekken tilt. Instruksjoner for disse to øvelsene kan bli funnet på (Ref. 3) Mayoclinic.com.

Hint

  • Hver gang du endrer din diett eller begynne et nytt treningsprogram, er det anbefales at du konsultere legen din.

Hva bidrar til å redusere Belly Fat?

Hva bidrar til å redusere Belly Fat?


Selv om noen mennesker ønsker å redusere magefett for kosmetiske grunner, kan ekstra fett rundt midsection være dødelig. Personer med økt magefett er utsatt for hjertesykdommer, kreft og diabetes. Menn bør ha en midje måling av mindre enn 40 inches, og kvinner bør ha et mål på mindre enn 35. Det er to typer av magefett: viscerale, som dekker de indre organer; og subkutan, som ligger like under huden. Redusere magefett gjennom kosthold modifikasjon og mosjon. Utøve fem dager per uke, og øke forbruket av frukt, grønnsaker og helkorn.

Diet

Konsumere protein og fiber-rik mat som egg, magre meieriprodukter, bønner, havregryn, olivenolje, hele korn og magert kjøtt. Snack på rå frukt og grønnsaker.
Protein-fueled matvarer som egg, magre meieriprodukter og magert kjøtt gir muskelbyggende aminosyrer, som hjelper kroppen å forbrenne fett hele dagen. Fiber-rik mat som bønner, hele korn og havregryn holde deg følelsen fornøyd.

Lage mat og spise mat så nær sin naturlige tilstand som mulig. Grill, damp eller stek kjøtt, grønnsaker og korn i en spiseskje olivenolje. Aldri steke eller frakk mat i tunge panering, sauser eller ost.

Utfasing av buk-fett som øker sukker, hvitt mel og bearbeidet mat. Redusere saltinntaket, fordi natrium oppfordrer oppblåst mage.

Trening

Redusere magefett ved å ta en hel-kropp tilnærming til trening. I stedet for å trene en del av kroppen din eller gjør en form for trening, vedta en styrke / cardio rutine som inkorporerer både øvre og nedre del av kroppen. For eksempel hoppe knebøy mens også gjør skulderpress med et par manualer, eller gjøre hopping knekt med manualer.
Mange av de nyeste fitness DVDer, inkludert de av trenere Jillian Michaels, Jackie Warner og Tony Hornton, tilbyr 45-minutters til én time cardio og styrke-bygningen treningsøktene.

Gjør abdominal crunches alene vil ikke redusere magefett, men ab øvelser vil styrke og bygge muskler under. For å styrke magemusklene, gjør dobbel reverse crunches. Få inn en knase posisjon på gulvet med hendene bak ørene. Som du ta med skuldrene opp fra gulvet, trekke knærne mot brystet, og kontrakt magemusklene. Gjør denne bevegelsen 50 ganger, ta ett minutts pause, og deretter gjøre 50 flere crunches.

Matvarer som skaper Belly Fat

Matvarer som skaper Belly Fat


Jorge Cruise, forfatter av boken "The Belly Fat Cure," forklarer at magefett er ikke bare skjemmende, men høye mengder av det kan føre til tretthet, søvnapné og hormonelle forstyrrelser. Belly fett er også farligere enn fett plassert et annet sted på grunn av sin nærhet til hjertet og andre organer. Å miste disse ekstra pounds rundt midsection er mulig ved å unngå visse matvarer og erstatte dem med sunnere alternativer.

Trans fett

Selv om mange mennesker har hørt om transfett, få mennesker forstår faren for denne type fett. Injeksjon av en ekstra hydrogenatom i vanlige oljer forårsaker mat å være bedre smak, men langt mer ødeleggende for kroppen enn på andre fettstoffer. Jack Chellam siterer en Wake Forest University studie illustrerer dette poenget i sin bok, "Stopp Prediabetes nå:" Monkeys fikk 30 prosent mer magefett ved inntak av transfett enn andre aper som forbrukes olivenolje.

For å eliminere trans fett fra kosten din, unngå pakket stekt mat som turnovers og donuts. Pizzabunner, cookies, margarin og andre matvarer er også høy i trans fett. Les den ernæringsmessige etiketten og unngå alt merket, "delvis hydrogenert".

Enkle karbohydrater

Sukker, og dermed karbohydrater, føre til insulin å pigge. Legemet behandler denne reaksjonen som et behov for å lagre fett. Derfor, unngå sukkerholdige matvarer som tilbyr noen næringsstoffer. Slike matvarer inneholder godteri, brus, hvitt brød og potetgull.

Selv om frukt inneholder enkle karbohydrater, inneholder den nyttige næringsstoffer som fiber, vitaminer og antioksidanter. Næringsrik mat begrense appetitten mens næringsfattige matvarer, som de enkle karbohydrater som er nevnt ovenfor, signaliserer kroppen til å holde spise. For en sukker fikse, ta et stykke frukt.

Alkohol

i sin bok, "The Belly Off! Diet, "Jeff Csatari antyder unngå alkohol som en måte å bli kvitt magefett. Sukkerholdige drikker som margaritas, gode drinker og selv øl er lastet med sukker og tomme kalorier. Alkohol er en rask måte å pakke pounds uten å innse det: Bare en 12-oz. margarita kan inneholde 25 til 30 prosent av det daglige anbefalte kaloriinntak.

Fast Foods

Med unntak av noen få grillet forretter og salater med lav-kalori dressing, de fleste fastfood alternativer er en mage verste mareritt. De fleste restauranter laste sine pommes frites og løkringer med transfett, og hamburgere dripping med saus er fullpakket med kalorier og kolesterol. De brus og tilsynelatende sunt lemonade er høye på sukker.

Opt for smørbrød uten majones på sunnere kjeder som Subway eller Quiznos. Bedre ennå, pakke lunsj og gjøre en sandwich ved hjelp mager kalkun eller vegetabilske karbonader. Ta med buljong-baserte supper og snacks på luft-poppet popcorn i stedet for potetgull.

Kremet Foods

Selv himmelsk til smaksløkene, mange kremet matvarer skape kaos på midjen. Mat laget av fløte, som iskrem, sauser og salatdressinger er høy i kalorier. I tillegg er krem ​​høy i mettet fett og kolesterol. Eksempler på slike fetende mat er makaroni og ost, ostekake, mousse, Alfredo, quiche, krem ​​paier og krem ​​supper.

Cortislim Vs. Relacore

Cortislim Vs.  Relacore


Cortislim vs. Relacore: Er et produkt virkelig bedre enn den andre? Begge forbrukerprodukter tilstand de fremme bedre helse gjennom vekttap, redusert stress og økt følelse av velvære. Begge produkter er tilgjengelige over disk på ulike butikker inkludert Wal-Mart og Target. Kostnaden for cortislim og Relacore er omtrent det samme, i $ 15 til $ 20 serien. Resultatene varierer fra bruker til bruker og verken produktet er godkjent av Food and Drug Administration. Til slutt, er verken bedre enn den andre, og begge er avhengige av falsk reklame og falske håp for å gjøre et salg.

Historie

Cortislim og dens produsenter (Window Rock Bedrifter) mottatt et brev fra FDA i 2004 detaljering deres falsk reklame og falske påstander om at deres produkt bidratt til å redusere magefett ved å eliminere kortisol (et hormon som produseres når kroppen er under stress). Søksmål senere i 2004, også beskrevet som cortislim annonsert feilaktig og ikke hjelpe forbrukerne til å redusere sin vekt. Relacore er et lignende produkt som lover å redusere kortisolnivå. FDA utstedt en advarsel brev til Relacore med hensyn til markedsføring av det som en legemiddelbasert behandling for depresjon og angst relaterte problemer.

Betydning

Produkter som cortislim og Relacore fokus på fedme problemer i USA og behovet for en rask løsning. Produktene lover å "gjøre vekttap lett" og "redusere stress", men også utstede instruksjon (med svært liten skrift) at brukerne av produktene skal bruke dem i forbindelse med regelmessig mosjon og en skikkelig spiseprogrammer. Med andre ord, vil disse "slankepiller" rette eller fungere som placebo, men er ikke egnet til å fungere hvis en person ikke er å trene og spise riktig.

Funksjon

Pillene fungere å redusere kortisolnivå i kroppen. Kortisol er et stresshormon kroppen produserer under stress. Når en person lider av kronisk stress kan han overprodusere kortisol, forårsaker problemer med fordøyelsen, eliminering, hjertefrekvens og angst nivåer. Kronisk angst kan føre til GAD, eller generalisert angstlidelse, økt tretthet, magefett og andre helsemessige problemer som kan redusere mengden og kvaliteten på livet. Produkter som Relacore og cortislim kan ikke reversere effektene av kronisk stress.

Betraktninger

Hvis en person lider av kronisk stress og en manglende evne til å gå ned i vekt, hun trenger å oppsøke lege. Hennes lege kan hjelpe henne titt på hennes treningsprogram. Legen kan også anbefale en ernæringsfysiolog som kan undersøke matvaner. Dårlige matvaner blant amerikanerne er svært vanlig, spesielt med en avhengighet av fastfood og enkle å tilberede måltider. Produkter som Relacore og cortislim bør ikke tas på ansiktet verdi og bør ikke tas uten godkjenning fra en medisinsk faglig, spesielt hvis en person tar MAO-hemmere eller andre reseptbelagte medisiner for behandling av angst.

Misforståelse

Slankepiller som Relacore og cortislim selges under dekke av en rask løsning. Brukere tror at ved å følge instruksjonene og ta pillene to eller tre ganger om dagen, de er å redusere mengden kalorier de lagre og brenner ekstra kalorier. Dessverre, hvis brukeren ikke vesentlig endre hans trening og matvaner, han vil ikke dra nytte av disse programmene.

Hvordan å miste Belly Fat etter overgangsalderen

Som mange kvinner vet, kan overgangsalder føre til vektøkning rundt midten delen. Økende vekt i overgangsalderen er ikke en uvanlig ting og mange ganger, ekstra magefett er et av de stedene som den ekstra vekten er lagret. Men ved å følge noen enkle prinsipper, buk fett kan gå tapt etter overgangsalderen. Her er hvordan du gjør det.

Hvordan å miste Belly Fat etter overgangsalderen

Øvelse fleste dagene i uken. For å miste magen fett, må du opprette en kalori underskudd, eller brenne mer kalorier enn du forbruker. En av de beste metodene for å gjøre dette er trening. Tar sikte på å gjøre tre dager med kardiovaskulær trening og tre dager med styrketrening. Prøv å gjøre hver økt 30-60 minutter i lengde. Målet for en moderat intensitet. Du bør bryte en svette og pulsen bør øke.

Miste magen fett ved å følge prinsippene om riktig ernæring. Referere til USDA er mypyramid stedet for en personlig sunn spising program. Husk også at du må forbruke mindre kalorier enn du spiser for å miste noen form for kroppsfett. Tar sikte på å opprette en daglig kalori underskudd på 500 kalorier for å miste 1 kilo kroppsfett per uke. Dette vil bidra til å redusere magefett.

Tren kjerne og magemuskler. Selv om det er umulig å "spot train" et område, er det mulig å hjelpe din innsats sammen med trening målområder. Gjør ab øvelser tre ganger ukentlig. Utføre kjerne styrke øvelser så vel som Yoga eller Pilates.

Hint

  • Ikke overse styrketrening. Muskler forbrenner kalorier og fett.
  • Rådfør deg med lege før du begynner et treningsprogram.

Menstrual symptomer etter overgangsalderen

Symptomer på menstruasjon som tretthet, irritabilitet oppblåsthet og blir ofte referert til som premenstruelt syndrom. Hormonelle svingninger er ansvarlig for symptomer på premenstruelt syndrom, og kan også føre til lignende symptomer etter overgangsalderen. Mens hormonerstatningsterapi kan behandle noen av symptomene ved menopausen, kan bruken av østrogen etterligne noen symptomer på å ha en periode.

Oppblåsthet

Oppblåsthet er et symptom som kan oppstå som en del av premenstruelt syndrom og kan opptre etter menopause som en bivirkning av østrogenbehandling.

Irritabilitet

Lave nivåer av østrogen etter overgangsalderen kan forårsake irritabilitet, noe som er vanlig under kvinners menstruasjon.

Vektøkning

Etter overgangsalderen, kan kvinner oppleve vektøkning som følge av væskeretensjon som kan ligne vektøkning under menstruasjon.

Ømme bryster

Kvinner som bruker hormonbehandling etter overgangsalderen kan oppleve symptomer på ømme bryster som ligner på menstruasjons ømme bryster.

Hodepine

Hodepine er en vanlig menstruasjons symptom, og kan også oppleves etter overgangsalderen på grunn av hormonsvingninger.

Redusert libido

Manglende interesse for sex oppstår ofte under kvinnens menstruasjonsperioden, og er vanlig etter overgangsalderen på grunn av lave nivåer av østrogen.

Fatigue

Utmatting er et symptom på menstruasjon som også kan oppstå under menopause som et resultat av hormonelle og metabolske endringer.

Smertefull sex etter overgangsalderen

Smertefull sex etter overgangsalderen


Tørrhet i skjeden og tynning av vaginal veggene i overgangsalderen kan øke friksjonen under samleie, og kan føre til smerter.

Lindring fra vaginal tørrhet kan innebære bedre kommunikasjon med sin partner, en endring i medisinering, hormonbehandling eller en kombinasjon av behandlinger.

Smøremidler

Vannbasert glidemiddel kan gi midlertidig lindring fra vaginal tørrhet ved å tilføre fuktighet og redusere friksjon forårsaket under samleie. Unngå olje og petroleumsbaserte smøremidler, som kan havnen bakterier som kan føre til en vaginal infeksjon.

Østrogen Kremer

Østrogen kan brukes direkte til vaginalområdet i form av en krem ​​som er påført topisk. Kremer øke blodgjennomstrømningen når de er brukt til vagina. Den økte blodstrømmen bidrar til å øke følsomheten som kan føre til lettere orgasmer.

Vaginal Setter

Vaginal østrogen kan også bli administrert i en vaginal tablett eller en ring som er satt inn i vagina. Østrogen frigjøres sakte og absorberes gjennom skjedeveggen.

Hormon kremer og innsatser kan brukes i forbindelse med over-the-counter smøremidler for å lette system av smertefulle kjønn etter menopause.

Hormonbehandling

Østrogennivået faller under overgangsalderen, noe som fører til vaginal vev å bli tynnere og tørrere. Denne smerten kan variere fra mildt ubehagelig å ekstremt smertefullt.

Hormonbehandling, ofte referert til som HRT, kan bidra til å redusere symptomer som fører til smertefull sex etter overgangsalderen.

Medisiner

Noen medisiner, for eksempel kaldt og allergi medisiner, noen antidepressiva og anti-østrogen medisiner, kan senke sexlysten og forårsake vaginal tørrhet. Legen kan være i stand til å foreskrive en mindre tørking alternativ eller komme med forslag for å lindre tørr skjede.

Kommunikasjon

Mangel på opphisselse kan også føre til tørrhet i skjeden som kan forårsake smertefulle sex etter overgangsalderen. Menopausal kvinne bør diskutere måter å øke opphisselse, slik som utvidet forspill og hyppigere seksuell aktivitet, med sin partner.

Hva er behandlingen for mannlige overgangsalderen?

Mann menopause er en hormonell tilstand som er forbundet med aldring, kosthold, søvnmangel og stress. Ifølge mayoclinc.com, er mannlige overgangsalderen også kalt Ufrivillig, testosteronmangel eller androgen mangel og er brakt videre av en reduksjon i testosteron nivåer. Det kan begynne så tidlig som 30 år og etter alder 70 testosteronnivå kan ha redusert med opptil 50 prosent. Mann menopausale symptomer inkluderer redusert muskulatur, økt kroppsfett, søvnforstyrrelser, mangel på seksuell lyst, infertilitet, gynekomasti (mannlige bryster) og depresjon. Behandlinger for mannlige overgangsalderen kan bidra til å lindre noen av disse symptomene.

Testosteron (TRT)

Testosteron-replacement therapy vil hjelpe deg å gjenopprette testosteronnivået til det normale. Andrology.com foreslår å ha en FAT eller gratis tilgjengelig testosteron-test for å avgjøre om våre testosteronnivå er lav nok til å bli vurdert for denne behandlingen. Legen din vil trolig gjøre en full workup inkludert rektal, lever, hjerte og prostata eksamen før anbefale behandling. Testosteron terapi kan leveres gjennom en testosteron gel eller mukoadhesive plaster, implantat, oralt eller ved intramuskulær injeksjon. Doser og tid på medisiner er avhengig av din testosteron-mangel nivåer og respons på behandling. Fordi testosteron erstatning kan gi en økt risiko for prostatakreft, er det nødvendig å ha økt prostata helsen mens under TRT behandling.

Diet

Endringer i kostholdet kan lindre symptomer på mannlig overgangsalder. En studie utført av Longevity Center i Manchester Connecticut fant at menn som behandlet symptomer ved å inkludere vitamin C og E, samt sink i sine dietter bidra til å stimulere seksuell stasjonen. I tillegg, urter og aminosyrer som muira puama og L-arginin, henholdsvis, vil bidra til en forbedret libido.

Livsstil

Testosteron ubalanser kan bli forverret av livsstilsvaner som overflødig alkoholforbruk og fedme. Drikker overdrevet og som har overskytende fett kan føre til en økning i aromatase-enzym, noe som reduserer leverfunksjonen, og kan føre til en overdreven omdannelse av testosteron til østradiol (østrogen). Dette kan føre til en hormonell ubalanse på grunn av østrogen overproduksjon som vil føre til symptomer på mannlig overgangsalder. Å behandle menopausale symptomer, eliminere alkohol og overdreven mettet fett fra kostholdet ditt. I tillegg begynner en øvelse som inkluderer styrke og kardiovaskulær trening minst tre dager per uke i 30 til 60 minutter per økt for vekttap.

Stress og søvn

Søvnmangel kan redusere testoserone nivåer, og forhold som søvnapné eller søvnløshet bør rettes for å bidra til å redusere symptomer på mannlig overgangsalder. I tillegg, stress kan føre til lavere testosteronnivåer. Behandling for symptomene bør inneholde 8 til 10 timer søvn per natt for å unngå søvn-relatert Ufrivillig. I tillegg øve aktiviteter som vil hjelpe deg å lindre stress, slik som yoga og meditasjon.

Hvordan kan kvinner i overgangsalderen Reduser Testosteron?

Hvordan kan kvinner i overgangsalderen Reduser Testosteron?


For kvinner i overgangsalderen som er bekjempelse forhøyede nivåer av testosteron, kosthold rettet til å håndtere hormonnivået kan hjelpe. Mens en legens råd bør være første skritt mot å redusere testosteronnivå, kan kosttilskudd endringer optimalisere effekten av eventuelle foreskrevne behandlinger og kanskje etter hvert erstatte dem.

Reduser fettinntaket

En 1997 Pennsylvania State University studie fant at å redusere mengden av fett (enumettet og mettet) i kosten til mindre enn 20 prosent av det daglige kaloriinntaket betydelig lavere testosteronnivå.

Når redusere fettinntaket for å redusere testosteronnivå, er målet å maksimere inntaket av flerumettet fett som fett i laks (eller annen type fet fisk) og vegetabilske oljer. Mettet fett fra rødt kjøtt og eggeplommer er høyt kolesterol (en annen testosteron stimulerende) og mye mindre sunt for deg enn enumettede (plantebasert) fett. Videre deres høye sink nivåer stimulere testosteron produksjonen.

Erstatte kjøtt med Soy

En 2000 Cambridge University studie fant at erstatte kjøtt i kostholdet ditt med tofu kan redusere testosteronnivå. Ikke bare på grunn eliminere animalsk protein menes å eliminere en mulig kilde til testosteron økning, men fordi tofu har blitt funnet å redusere nivået av testosteron hos dem som bruker den. Ved å eliminere den tidligere, og som omfatter det sistnevnte, kan menopausale kvinner betydelig redusere testosteronnivåene.

Hvis du ikke er forberedt på å kutte alle animalske produkter ut av kostholdet ditt, bør du vurdere å fjerne noen av de største synderne. Proteinet i egg bidrar til å beskytte kroppen fra en dukkert i testosteronnivået. Rødt kjøtt og fjærfe inneholder høye nivåer av sink, som støtter testosteron produksjonen.

Unngå Testosteron-Økende Foods

Redusere inntaket av sink, som finnes i matvarer som brun ris, ost, østers, pinjekjerner og kalkun. Fordi testosteron produksjonen er avhengig av dette mineralet, kan høye nivåer av disse matvarene i kostholdet ditt drivstoff testosteron nivåer.

Matvarer som asparges inneholder høye nivåer av vitamin E, som også stimulerer produksjonen av testosteron.

Mat høyt på vitamin B6 som egg, avocado og laks og annen fisk ikke bare øke produksjonen av testosteron, men også øke sin innflytelse.

Foods som produserer enumettet fett som nøtter, oliven, olivenolje, rapsolje og avokado bør unngås eller brukes i begrensede mengder. Forskning viser at folk som bruker høye nivåer av enumettet fett har høyere nivåer av testosteron. For matlaging, bruke safflower olje, solsikkeolje eller maisolje i stedet for olivenolje eller rapsolje. Disse tre oljer er rike på flerumettede fettsyrer, som er sunnere for deg, og vil holde testosteronnivå intakt.

Mest brukte hormonbehandling i overgangsalderen

Når en kvinne nærmer overgangsalder kroppen hennes går gjennom mange endringer som er forårsaket av en reduksjon i østrogen og progesteron, hormoner som produseres hovedsakelig i eggstokkene. Disse hormonene er viktige for en rekke prosesser i kroppen vår, mest spesielt regulering av menstruasjon og etableringen av sterke, friske bein. Under overgangsalderen eggstokkene redusere produksjonen av både hormoner, de umiddelbare effektene av disse er typiske symptomer på overgangsalder: hetetokter, nattesvette og tørr skjede. Hormonbehandling er resepten fleste leger anbefaler å lette disse symptomene og, forhåpentligvis, forebygge osteoporose og andre sykdommer.

The Need For østrogen

Et tap av østrogen i en kvinnes kropp ikke bare fører til symptomer som hetetokter, vaginal tørrhet og nattesvette, men kan også føre til hjerte-og karsykdommer og osteoporose, en sykdom karakterisert ved svake bein. Faktisk, ifølge Paul Mystkowski, en endokrinolog ved Virginia Mason Medical Center i Seattle, den vanligste årsaken til osteoporose hos kvinner er et østrogenmangel.

I et forsøk på å erstatte tap av kritiske hormoner som bryter fra våre organer i overgangsalder, hormonbehandling, eller HRT, er vanligvis foreskrevet.

Tradisjonell hormon replacement under overgangsalder

Hormonbehandling, eller HRT, i flere tiår har vært den mest brukte teknikk for å lindre symptomer på overgangsalder. Terapien innebærer en kombinasjon av hormoner progestin og østrogen i medikamenter slik som Premarin (østrogen bare) og prempro (en kombinasjon av østrogen og progestin). Millioner av kvinner har funnet lindring utnytte disse stoffene. I 2002, derimot, kvinner Health Initiative publiserte resultatene av en studie på helseeffekter av HRT. Hva de fant slått den farmasøytiske verden på hodet og har etterlatt mange kvinner lurer på hvor du skal henvende deg for østrogen.

Kvinner Health Initiative

Tilbake i 1991, National Institutes of Health lanserte kvinner Health Initiative (WHI) å spesifikt studere helseproblemer av postmenopausale kvinner. De foretok et sett av kliniske studier med mer enn 150.000 friske kvinner. En av disse studiene så på effekten av hormonbehandling, spesielt østrogen-plus-progestin terapi i bruk på den tiden. I 2002 ble studiene brått stoppet da det ble klart at tradisjonell hormonbehandling fører til en økning i hjerteinfarkt, brystkreft og slag hos kvinner.

HRT dag

FDA har ikke annonsert noen planer om å trekke stoffer som Premarin fra markedet. Faktisk, i løpet av året etter at WHI studien ble utgitt, FDA kom ut med nye anbefalinger for kvinner som søker lettelse fra symptomer på overgangsalder: ". Bruk den laveste dosen og ta det for kortest mulig tid"

Bioidentical hormoner

Bioidentical hormoner har eksistert i mange år, men først nylig, med kjendis Anbefalinger fra Suzanne Somers og Oprah Winfrey, har de blitt brakt til seg oppmerksomheten til mainstream-Amerika. Vanligvis laget av planter, er den kjemiske struktur av disse hormonene identiske med de som er laget i kroppen.

Den primære forskjellen mellom farmasøytiske og bioidentical hormonbehandling er at sistnevnte innebærer skredder compounding av hormoner for den enkelte pasient.

Bioidentical hormonbehandling

Denne terapi innebærer å tilpasse hormon resepter. En lege vil avgjøre en bestemt kombinasjon av bioidentical østrogen og progestin, på individuell basis, som deretter forverret, eller kombinert, av en compounding apotek. Kjent som BHRT, har denne behandlingen kommet under ild fra FDA. Selv om bioidentical hormoner er FDA godkjent, egendefinerte sammensetninger ikke.

Så langt er det ingen bevis for at BHRT er overlegen til konvensjonell hormonbehandling. Postmenopausale kvinner står nå overfor et dilemma: ta den tradisjonelle ruten til symptomlindring og risikere økt mulighet for sykdom; ta den nyere, mindre studert avenue av BHT; eller ikke gjør noe.

Forholdsregler etter overgangsalderen

Kvinner naturligvis gå inn i overgangsalderen scenen i slutten av 40-årene eller begynnelsen av 50-tallet. Kvinner som har en hysterektomi eller erfaring undertrykkelse i produksjon av kvinnelige hormoner grunn behandlinger for sykdommer slik som kreft kan utvikle menopausale symptomer for tidlig. Menopause bringer om ubehagelige symptomer på grunn av fysisk ubalanse i hormonene. Det er også noen helseproblemer du bør være klar over som er knyttet til denne endringen i livet.

Hjertesykdom

Hjertesykdom er ansett som den ledende dødsårsaken hos kvinner. Din risiko for hjertesykdom stiger når østrogennivået reduseres, noe som er en naturlig forekomst i kvinner i overgangsalderen. Du kan gjøre mye for å eliminere denne risikoen. Hvis du røyker, bør du vurdere å stoppe. Røyking øker blodtrykket og setter deg på et høyere risiko for slag eller hjerteinfarkt. Å spise en lav-fett diett med mye hele korn, frukt og grønnsaker vil redusere risikoen for hjertesykdom. Inkludert en daglig mosjon rutine er også bra for hjertet.

Osteoporose

Kvinner er også utsatt for osteoporose etter de når overgangsalderen. Kvinner normalt miste bentetthet på et relativt hurtig tempo i løpet av de første årene av overgangsalderen før det flater ut. Dette etterlater dem i fare for osteoporose, som etterlater bein skjør og svak. Selvfølgelig, dette fører til brudd. Kvinner i overgangsalderen er spesielt utsatt for brudd i håndleddet, hofte og ryggrad. Så, er det viktig at du sørge for at du får nok kalsium og vitamin D i kostholdet ditt. Kvinner som går gjennom overgangsalder trenger 1200 til 1500 mg kalsium og 800 enheter av vitamin D hver dag. Trene er svært viktig, også. Du bør gå eller jogge hver dag for å holde skjelettet sterkt.

Vektøkning

Kvinner som går gjennom overgangsalder opplever ofte en økning i vekt. Økende vekt er ikke forbundet med de hormonelle endringene opplevde under overgangsalderen. Det er på grunn av livsstilsvaner, eller noen ganger er det genetisk. Du kan være mer inaktive i løpet av disse årene. Du kan spise mer, og brenner færre kalorier. Dette er lett løses ved å følge en streng diett og mosjon tidsplan. Vårt kosthold er svært viktig gjennom hele livet, men når vi nå menopause, er det mer tydelig enn noen gang hvor viktig våre spisevaner og mosjon er for vår helse.

Hva er fordelene med prevensjon etter overgangsalderen?

Overgangsalder er opphør på de månedlige menstruasjon for tolv måneder. Etter fylte 40, er sjansene for en kvinne naturlig å bli gravid er redusert med femti prosent. Også etter denne alderen, kan mensen bli uregelmessig og vanskelig å forutsi, også kjent som perimenopause.

Metoder

Det finnes ulike typer prevensjon, for eksempel p-piller, barrierer og injeksjon. Den mest effektive form for prevensjon er en hysterektomi. Denne prosedyren innebærer hel eller delvis fjerning av de kvinnelige kjønnsorganer. Dette er en permanent inngrep. Barriere prevensjonsmidler som kondomer beskytter mot overføring av kjønnssykdommer.

Orale prevensjonsmidler

P-piller, når det tas på riktig måte, kan være 99% effektiv i å hindre en uønsket graviditet. Fordi den månedlige perioden kan være ustabil under perimenopause, kan eggløsning fortsatt forekomme, noe som gjør prevensjon en nødvendighet.

Barrierer

Barriere prevensjon, for eksempel kondom eller pessar, blokkere sædcellene fra å befrukte egget. De bidrar også til å forhindre seksuelt overførbare sykdommer.

Cancer Prevention

P-piller som inneholder en lav dose av hormoner kan bidra til å forhindre utvikling av eggstokkreft, livmorhals, og livmorkreft.

Etter overgangsalderen

Noen symptomer på overgangsalder som hetetokter og vaginal tørrhet er noen ganger til stede før, under og etter overgangsalderen og kan lindres ved å ta p-piller.

Den beste måten å bli kvitt tomter magefett

Den beste måten å bli kvitt tomter magefett


Redusere fett i ett område av kroppen din - kjent som spot reduksjon - er ikke mulig med mindre du vurdere fettsuging som et alternativ. Den eneste måten å naturlig bli kvitt overflødig magefett er å starte med å miste fett over hele kroppen. Gjør mageøvelser som crunches og sit-ups er ikke til å bli kvitt magefett; må du justere dine matvaner og få rikelig med hjerte-og styrketrening trening. For å oppnå langvarig fett tap, justere din livsstil.

Den beste måten å bli kvitt tomter magefett

•  Spis sunnere mat og unngå bearbeidet mat, stekt mat, sukker, alkohol og natrium. Erstatte enkle karbohydrater som hvit ris og hvitt brød, med komplekse karbohydrater som brun ris og hele korn brød. Spis magre proteiner i form av kylling, fisk og kalkun, og forbruker umettet, "hjerte-sunt" fett som finnes i rå nøtter og avokado.

Spis oftere for å holde stoffskiftet brenne kalorier og fett hele dagen lang og å mate kroppen din konstant næringsstoffer slik at den ikke krever resultat sabotere matvarer. Konsumere et lite måltid hver tredje time og mål for en total på fem-seks måltider per dag.

Slapp av, fordi stress utløser produksjon av kortisol i kroppen. Ifølge Anne Collins nettsted, stimulerer kortisol fettlagring rundt midjen. Ta noen minutter å puste dypt under stressende tider, eller se nærmere på praktisere meditasjon.

Beveg kroppen din for å få pulsen opp og hoppe-start stoffskiftet. Få minst 45 minutter med kardiovaskulær trening per dag i minst tre dager per uke. Cardio hjelper forbrenne fett av hele kroppen, inkludert magen.

trener med vekter for å la stoffskiftet gå inn overdrive og raskere fettforbrenning. Bygge muskelvev, fordi det tar opp mer energi slik at stoffskiftet må jobbe hardere. Trening med vekter to til tre ganger per uke og trene hele kroppen. Hvile en dag etter hver treningsøkt.

Tone Mage ved å gjøre crunches for øvre mage, side bend for obliques, og omvendt crunches for nedre magemuskler. Arbeid deg abs tre dager i uken. Ikke begrense mage trening til bare disse øvelsene; se på alternativer som trening Mage på en stabilitet ball eller bruke mage maskiner hvis du har tilgang til et treningsstudio.

Hold deg hydrert ved å drikke vann hele dagen lang. Ifølge Mayo Clinic nettsted, bør kvinner drikker ni 9 oz. kopper vann daglig, og menn bør drikke 13 kopper. Mangel på vann kan føre til dehydrering og en reduksjon i energi.

Få syv til ni timer søvn hver natt for å tillate kroppen å fylle seg selv. Mangel på søvn kan påvirke ditt humør, energinivå og generell helse.

Kan du få en flat mage bare ved å gå og gå på en diett?

Kan du få en flat mage bare ved å gå og gå på en diett?


Mens spot reduksjon er umulig, turgåing og se hva du spiser kan hjelpe deg å miste vekt og tone opp over alt, inkludert magen. Hvis du er ute etter å gå ned i vekt, så må du forbrenne mer kalorier enn du forbruker. Ved å endre kostholdet og gå de fleste dagene i uken, vil du raskt være på vei til en flat mage.

Forståelse Belly Fat

Fettet på magen er forskjellig fra fett på resten av kroppen din. Magen har to typer fett: subkutan og visceral. Når du knipe magen din, er den myk fett som du føler underhudsfett. Visceralt fett ligger utenfor rekkevidde, fylle opp områder rundt abdominal organer. Legge til trening og se kosthold er den mest effektive måten å miste overflødig magefett, ifølge Harvard Medical School.

Walking Routine

Hvis du er ute etter å felle magen fett, tar sikte på å gå 20 miles per uke, ifølge "Diabetes Care." I en 2009 studie, sammenlignet personer som gjorde ingen trening, og de som gikk eller jogget på ulike forskere ved Duke University Medical Center intensiteter. De som gikk 20 miles eller mer per uke var de eneste som mistet både visceralt og underhudsfett. For å gjøre alt dette vandre håndterlig, dele den opp i fire kilometer går fem ganger per uke. Hvis du ikke har nok tid til å gjøre fire miles på en gang, skiller det i biter. Går for flere turer i løpet av dagen gir sammenlignbare, og i noen tilfeller større, helse og fitness fordeler enn kontinuerlig trening, i henhold til "Journal of Strength and Conditioning Research" i 2006.

Vekttap Basics

Å miste en kilo fett, må du brenne 3500 flere kalorier enn du forbruker. Hvis du klipper ut eller brenne 500 til 1000 kalorier per dag, kan du forvente å miste 1 til 2 pounds per uke, et sunt mål, ifølge Mayo Clinic. Begynne i det små ved å betale oppmerksomhet til din del størrelser, sjekke mat etiketter og bytte høy-kalori mat for lavere kaloriinnhold alternativer.

Diet Nærmere

Hvis du ønsker en mindre midje, så styre klar av hvitt brød, bearbeidet kjøtt, brus og margarin, ifølge "PLoS One" i 2011 En studie av nesten 50.000 menn og kvinner fant at en diett som er høy i frukt og meieriprodukter produkter bidrar til å forebygge mage fett opphopning. Frukt og grønnsaker er grunnlaget for et sunt kosthold fordi de er lave i kalorier og rik på næringsstoffer, vitaminer, mineraler, fiber og antioksidanter. Målet for fem porsjoner frukt og grønnsaker hver dag. En annen bryteren er å velge sunne karbohydrater, slik som hele korn og bønner, over usunne karbohydrater, som fordøye lett og forårsake toppene i blod sukker nivåer.

Hvordan å miste vekt selv etter overgangsalderen

Hvordan å miste vekt selv etter overgangsalderen


Dette er ikke den typiske vektkontroll artikkelen. Jeg har lest hundrevis av disse artiklene om å miste vekt og de er alle det samme: spise riktig og trene. Jeg er helsekost dronningen og jeg får rikelig med mosjon. Så hvorfor har jeg så mye problemer med å miste vekt? Jeg er postmenopausal og jeg kan si det, uten tvil, klamrer kroppen min til hver trevl av fett for å lage materialet jeg gi så voldsomt som en tiger klynger seg til et stykke rått kjøtt. Dette er ikke en generell artikkel, er det bestemt. Her er det bestemt måte at jeg endelig å miste vekt. Jeg håper det fungerer for deg.

Hvordan å miste vekt selv etter overgangsalderen

Etter overgangsalderen, bremser en kvinnes metabolisme ned. Du kan fungere ganske godt på mindre drivstoff, så enkelt er det. Trist men sant. Så det første du trenger å gjøre er å spise mindre. De kaller dette "del kontroll." Hvordan kan du spise mindre og ikke være sulten? For meg, min egen versjon av Zone Diet, opprinnelig utviklet og fremmet av Barry Sears, ser ut til å fungere. I denne dietten, spiser du en kombinasjon av karbohydrater, fett og proteiner til hvert måltid, og dette etterlater deg fornøyd, redusere mat cravings. Karbohydrat kommer primært fra frukt og grønnsaker, må fettet være "god" fett, og proteinet må være lav-fett. (For å finne ut mer om sonen diett gå til http://www.zonediet.com/?CATAdReferrer=RSM .) The Zone Diet er ikke low-carb. Det redefinerer karbohydrater. Men jeg spiser mer korn karbohydrater enn det som er anbefalt på denne dietten.

Jeg tenker på de fleste korn karbohydrater nå som "dyrt", som betyr jeg kan ikke bruke mye av min carb inntak på dem. Så jeg spiser svært få korn og ingen poteter. Av korn mener jeg ris, pasta, brød, frokostblandinger, kjeks, etc. Jeg spiser også noen matvarer som inneholder sukker, unntatt som en sjelden godbit. Trikset for å tillate deg selv en og annen sukker godbit er å stoppe etter en liten del. Jeg spiser litt brød hver dag, fordi jeg tror kroppen trenger korn, men, og dette er veldig viktig, jeg bare spise 100% spiret korn brød. Jeg bekjenner at jeg er ikke sikker på hvorfor akkurat, men kroppen behandler spiret korn annerledes enn raffinert korn. At hele klamrer-til-alle-shred-of-tilgjengelige-fett stakere syndrom oppstår ikke med spiret brød. På helsekostbutikk, er jeg i stand til å finne spiret korn tortillas, engelsk muffins, kjeks og andre produkter som hjelper tilfredsstille det brød craving. (Men ikke gå ut og spise et brød av spiret korn brød. To skiver om dagen er rimelig.)

Den karbohydrater du forbruker på Zone Diet er frukt og grønnsaker, med mer grønnsaker enn frukt, og også bønner og belgfrukter. Forskning hva som menes med gode fettstoffer, som inkluderer olivenolje, avocado og nøtter (også mutter Butters). Merk at disse fett har kalorier, så du må moderere hvor mye du spiser (som del kontroll ting igjen). Men du trenger ikke å ta med noen gode fettet med hvert måltid for å være "i sonen". Den siste delen av Zone Diet er protein, som kan være magre meieriprodukter eller soyaprodukter, fisk eller magert kjøtt. (Barry Sears fraråder å spise egg, men jeg er vegetarianer og jeg elsker de eggene.) Så, for eksempel, her er en typisk dag for meg. Frokost er en kopp kaffe, tre cashewnøtter (fett), en kube av fettfattig ost (protein), og en halv honningmelon (carb). Lunsj er en stor salat med salat, tomat, agurk, oliven, oregano (carb), olje og eddik dressing (fett), og fetaost drysset sjenerøst på toppen (protein). Middag er en skive av spiret hvete brød (carb) med en vegetarisk burger og sennep (carb og protein), coleslaw (mer carb pluss fett i dressing), tomatsalat (carb), stekt Portobello sopp (carb), majones på veggie burger (fett), og en skive ost på vegetarisk burger (protein). Jeg har ofte litt frukt senere på kvelden for å ta kanten av sukker cravings. Når jeg snack, jeg spiser en frukt / veggie, 3 eller 4 mandler, og et lite stykke ost (for å oppfylle alle matvarer for å være i sonen). Ved første, spise i henhold til sonen diett var vanskelig, men som jeg ble vant til det, jeg gjorde virkelig slutte å ha cravings for mer mat. Jeg får full ganske raskt nå. Selv om det ikke er lett, er det mulig for meg å si til meg selv, "du er ferdig, trenger du ikke å spise lenger nå."

Jeg drikker aldri kalorier. Jeg holder meg til vann, kaffe og te (vanligvis alle koffeinfri). Jeg unngår fruktjuice fordi, selv om det har store vitaminer og mineraler, har det mye kalorier. Det er bedre å få disse vitaminer og mineraler fra hele frukter og grønnsaker. Jo mer vann du kan drikke den bedre. Jeg gjør ikke kullsyreholdige drikker, men jeg antar at hvis det hjelper deg ut, kan du bruke diett brus for å hjelpe deg å opprettholde din diett. Hvis jeg gjør drikke litt fruktjuice som en godbit, spiser jeg et par mandler og et lite stykke ost til å være i sonen.

Som for øvelsen del, vel det er virkelig viktig for helse, men ikke nødvendigvis hva som vil hjelpe deg å miste vekt. Trening er viktig som vi blir eldre for å beskytte hjertet helse, lindre stress, redusere faren for diabetes (for å enten forhindre utbruddet eller leder en eksisterende diabetiker tilstand), og for mange, mange andre helsemessige årsaker. En fersk studie rapporter, men at trening ikke nødvendigvis at du skal gå ned i vekt. En grunn til dette er at det øker appetitten! Hvis du ikke trener regelmessig så ja, starter en øvelse programmet vil hjelpe deg å miste vekt. Hvis du allerede trener regelmessig deretter øke din trening kan ikke nødvendigvis bidra med vekten. Ideelt sett bør du være trener nok til å heve en svette for en time om dagen. Men seriøst, hvem har tid til det? Jeg går i 30-40 minutter hver morgen. Jeg virkelig gjøre. Religiøst. Men jeg er ikke flink til styrketrening (løfte vekter, etc.), som også er viktig for helsen. Mitt forslag er at du konsultere legen din eller annet helsepersonell og utforme en hensiktsmessig øvelse plan som vil fungere for deg, så hold deg til den. Det er ingen vits i å lage en øvelse plan som er for ambisiøs, fordi du ikke vil gjøre det. Og du trenger ikke å delta i et treningsstudio hvis du ikke har råd til det. Jeg sier det igjen: lage en plan som fungerer for deg.

Den dystre sannheten om administrere din vekt etter overgangsalderen er at du må gjøre permanente endringer i livsstilen din, særlig matvaner. Det er ingen vei tilbake. Du må spise mindre og finne måter å være fornøyd med dette. Husk at i sosiale situasjoner, er det ikke handler om mat. Det er mer om mennesker. Husk at du ikke trenger å gjøre barna spise de samme tingene du gjør for å nyte et måltid sammen. Husk at det er greit å jukse nå og da, men gjør det med måte. Og holde drikke det vannet.

Hint

  • Husk å drikke mye vann.
  • Ta alltid kontakt med helsepersonell for nøyaktig helseinformasjon.

Fibroids i overgangsalderen

Ingen vet nøyaktig hva som forårsaker fibroids. Imidlertid er det antatt at fibroider påvirkes i noen grad av den kvinnelige hormoner østrogen og progesteron. Ifølge Mayo Clinic, fibroids ser ut til å avta betydelig i størrelse (eller forsvinne helt) en gang en kvinne har gått gjennom overgangsalderen.

Fibroids

Ifølge US Department of Health and Human etatens kvinner Health.gov hjemmeside, muskelknuter (overdreven cellevekst) er mest vanlig hos kvinner som er i 40-årene eller 50-tallet, men de kan forekomme i løpet av andre aldersgrupper også. Imidlertid har de en tendens til å krympe etter menopause. Fibroids er vanligvis ikke kreft eller merkbar når undersøke noen kvinner. De kan imidlertid forårsake komplikasjoner hvis de blir store nok (eller vokse i et område av livmoren som er mer påvirket av deres størrelse eller forekomst).

Menopause Age

Kvinner ikke alle nå menopause stadium i livet på samme tid. Faktisk noen kvinner faktisk nå det før fylte 30. Dette er uvanlig, men det kan skje. Derfor kan fibroids oppstå (og deretter krympe) ved ulike aldre også, siden det antas at kvinnelige hormoner spiller noen rolle i etableringen og krympende fibroids.

Overgangsalder og Fibroids

Nærmer seg slutten av en kvinnes 30-årene, eggstokkene vanligvis begynne å produsere mindre av to viktige hormoner (østrogen og progesteron). Disse to hormonene hjelpemiddel i flere viktige funksjoner under childbirth år: regulerer menstruasjon sykluser og bidra til å stimulere opprettelsen av livmorslimhinnen (for graviditet formål).

Selv om en nedgang i nivåene av disse to hormonene begynner vanligvis i slutten av 30-årene --- og sakte faller som kvinner fortsetter å alder --- det er ikke før etter overgangsalderen at nedgangen i hormonnivået når et punkt som positivt påvirker fibroids nok til å begynne å krympe dem.

Behandlingstilbud

Siden fibroids ofte krympe etter overgangsalderen, leger minne kvinner denne muligheten når rådgivning dem om deres behandlingstilbud, spesielt hvis kvinnen nærmer seg overgangsalderen alder. Men hvis komplikasjoner blir opplevd er problematisk nok, eller fibroid vokser for stor for sin plassering i livmoren, finnes behandlingstilbud.

Disse alternativene omfatter medisiner som Danazol, kirurgiske operasjoner som en hysterektomi (fjerning av livmor og muskelknuter) eller myomektomi (livmor er igjen på plass, men fibroids er fjernet), samt andre typer prosedyrer som for eksempel en fokusert ultralyd (ødelegger fibroids uten behov for et innsnitt).

Betydning

Mens fibroids kan være problematisk før en kvinne er gjennom overgangsalderen, noen kvinner (inkludert de som er i overgangsalderen) er mer påvirket av fibroids enn andre. Kvinner som har en familiehistorie er mer sannsynlig å ha muskelknuter enn de som ikke gjør det, og afrikansk-amerikanske kvinner har fibroids oftere enn hvite kvinner, ifølge US Department of Health and Human Services.

Fordelene ved Plant Østrogen

Fordelene ved Plant Østrogen


Plant østrogen, også kalt phytoestrogen, er et naturlig stoff som finnes i mange grønnsaker og frukt som er svært lik menneskelig østrogen. Som mennesker alder, deres organer gradvis produserer mindre østrogen, som kroppen trenger for slike funksjoner som beinbygging og reproduktive prosesser. Noen studier, for eksempel én publisert i Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism i 1998, viser at det å spise mat rik på plante østrogen kan forhindre at enkelte kroniske sykdommer.

Kreft Forebyggende

Ifølge Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism, det er bevis for at å spise en diett høy i phytoestrogen inneholder matvarer, spesielt soya-baserte matvarer, kan bidra til å forhindre visse kreftformer, spesielt hormon-assosiert kreft i bryst, livmor og prostata. Forskere ved University of Texas også ser på verdien av anlegget østrogen i å forebygge andre kreftformer, for eksempel lungekreft.

Cardiovascular Health

Det er dokumentert, ifølge Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism, at å spise en diett rik på matvarer som inneholder plante østrogen - for eksempel soya, hvete, linfrø, epler og gulrøtter - kan gi helsemessige fordeler på hjertet og sirkulasjonssystemet . I land der folk spiser dietter rike på plantebasert mat og lite fett og karbohydrater, det er en lavere forekomst av hjertesykdom og aterosklerose, eller åreforkalkning. Plant østrogen kan også bidra til å regulere kolesterolnivået i blodet.

Bone Health

I land der folk spiser en diett rik på phytoestrogen inneholder matvarer og lite fett og karbohydrater, det er en redusert forekomst av osteoporose, eller tap av beintetthet. Noen studier tyder på at folk i disse landene mister benmasse senere i livet og saktere enn andre mennesker.

Menopause

Ifølge Hospital for Special Surgery i New York City og Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism, kan en diett høy i plante østrogen avverge symptomer på overgangsalder, som hetetokter og humørsvingninger. Noen studier ser på hvorvidt tilskudd av phytoestrogen kunne lindre menopause symptomer når de begynner.

Advarsler

Legene på sykehuset for Special Surgery advare at supplere med phytoestrogen før overgangsalderen kan bære helserisiko, og andre forskere advarer om at å ta store mengder plante østrogen i supplement form kan forårsake infertilitet og reproduksjonsforstyrrelser.