Digidexo.com

alvorlige bivirkninger av metex

Alvorlige bivirkninger av Toprol

Toprol er et reseptbelagt medikament som brukes for behandling av høyt blodtrykk, angina (brystsmerter) og hjerteinfarkt. Produsert av legemiddelfirmaet Astrazeneca, Toprol ble godkjent av Food and Drug Administration (FDA) i 2001 Bivirkninger av Toprol inkluderer kortpustethet, svimmelhet, diaré, depresjon og mangel på energi eller trøtt.

Dosering

Toprol er vanligvis foreskrevet i 25 til 100 mg doser (og styrken på resept vil avhenge av alvorlighetsgraden av din tilstand). Sørg for å ta Toprol nøyaktig slik det var foreskrevet, og ikke gå glipp av, eller hoppe over en dose. Hvis du glemmer å ta Toprol, ta den så snart du husker det. Ikke dobbelt opp på din dose av Toprol, da dette kan føre til en overdose. Toprol overdose symptomer inkluderer svakhet eller svimmelhet, en ujevn hjerterytme, kortpustethet eller blå-farget negler (som indikerer at kroppen din ikke sirkulerer nok oksygen). Søk medisinsk hjelp hvis du opplever Toprol overdose symptomer.

Alvorlige Toprol bivirkninger

Toprol er noen ganger forbundet med alvorlige bivirkninger som krever umiddelbar akutt behandling. Hvis du opplever en ujevn hjerterytme eller hjerte racing eller pounding eller følelse av å besvime, svimmel etter å ha tatt Toprol, så du kan være å ha en aversjon mot denne medisinen. Andre alvorlige bivirkninger relatert til Toprol er gulsott (en misfarging eller gulfarging av hud og øyne), ankelen hevelse, kortpustethet eller skarp magesmerter. Sørg for å søke akutt hjelp hvis du opplever noen alvorlige bivirkninger etter å ha tatt Toprol.

Toprol og depresjon

Toprol er også forbundet med den bivirkning av depresjon. Du bør informere legen din dersom du har hatt depressive tanker eller har en historie med klinisk depresjon før du starter denne medisinen. Toprol kan gjøre depresjon symptomer, eller eksisterende symptomer kan forverres som følge av denne medisinen. Symptomer på depresjon inkluderer manglende evne til å sove eller sleeping, tap av appetitt eller overspising, tap av interesse for dine interesser og hobbyer, konsentrasjonsvansker og angst. Fortell legen din dersom du tror du opplever symptomer på depresjon som følge av å ta Toprol. Oppsøk akutt behandling hvis du har tanker om å skade deg selv eller andre.

Moderate bivirkninger

Noen ganger Toprol er assosiert med mer moderate bivirkninger som tretthet, som forekommer i 10 prosent av brukerne. Andre moderate bivirkninger av Toprol kløende hudutslett, kvalme og oppkast, nedsatt sexlyst eller impotens. Diskuter med legen din om disse bivirkningene, eller noen andre du føler du kan ha oppstått som følge av å ta Toprol. Legen din kan ønske å justere medisineringen.

Interaksjon

Noen interaksjoner med Toprol kan føre til komplikasjoner oppstår. Det er viktig at du ikke bruker alkohol mens du tar Toprol. Når du har en kirurgisk prosedyre, er det viktig å informere deg legen om at du tar Toprol (selv om operasjonen er tannlege). Ikke ta Toprol hvis du har en historie med hjerte komplikasjoner, som for eksempel hjerteblokk, hjertesvikt eller langsom puls. Gi legen din med ditt fulle medisinske historie slik at han kan vurdere eventuelle komplikasjoner som følge av Toprol interaksjoner.

Om Omeprazole alvorlige bivirkninger

Omeprazol er et medikament som oftest brukes til å behandle tilstander som halsbrann og gastroøsofageal reflukssykdom. Det er en protonpumpe-inhibitor som virker ved å redusere syreproduksjon i magen, noe som bidrar til å lindre symptomene på halsbrann og GERD. Omeprazol er en generisk legemiddel som er tilgjengelig under merkenavnet Prilosec. Det pleide å være en reseptbelagte medisiner i USA, men det er nå tilgjengelig over disk. De fleste som tar omeprazol vil ikke oppleve noen bivirkninger, men hos noen mennesker bivirkninger, noen ganger alvorlige, vil utvikle seg.

Svimmelhet

Noen personer som tar omeprazol kan bli svimmel. I de fleste tilfeller er svimmelhet mild og ingen grunn til bekymring. Men fordi svimmelhet kan føre til problemer under kjøring eller bruk av maskiner bør brukerne være forsiktige før de vet hvordan det vil påvirke dem.

Vitamin B-12 mangel

Når den brukes over en lang tidsperiode, for eksempel tre år eller mer, kan omeprazol forårsake en vitamin B-12 mangel. Tegn på en B-12 mangel omfatter en sår tunge, uvanlig og uforklarlig svakhet og nummenhet og prikking i hender og føtter.

Allergisk reaksjon

Som med alle medisiner, kan omeprazol forårsake en allergisk reaksjon i sjeldne tilfeller. Tegn på en allergisk reaksjon inkluderer elveblest, pustevansker, hevelser i munnen, ansiktet eller brystet og tetthet i brystet. Fordi folk har en allergisk reaksjon kan gå inn i sjokk, bør den behandles som en medisinsk nødsituasjon.

Andre alvorlige bivirkninger

Andre bivirkninger av omeprazol som kan tyde på et problem omfatter gulsott, mørkere enn vanlig urin, brystsmerter, feber eller frysninger, sår hals, en rask eller uregelmessig hjerterytme, plutselig vektøkning, rød, blemmer eller flassende hud, blåmerker eller blødning og hevelse i hender, føtter eller ankler. Folk som opplever slike bivirkninger bør rapportere dem til lege umiddelbart.

Ikke-alvorlige bivirkninger

Noen bivirkninger av omeprazol er ingen grunn til bekymring, fordi de ikke er en indikasjon på et mulig problem. Disse omfatter diaré og hodepine. Hvis disse bivirkningene blir plagsomme, kontakt legen din for å diskutere andre behandlingsalternativer.

Alvorlige bivirkninger av Plavix

Plavix er en reseptbelagte medisiner som bør tas på en daglig basis for å bidra til å minske risikoen for å få hjerteinfarkt eller hjerneslag. Generelt, personer som nylig har lidd enten et hjerteinfarkt eller slag er folk som er anbefalt å ta Plavix. Det er også diagnostisert for folk som har hatt perifer arteriell sykdom (PAD). Som med alle medisiner, er det noen potensielt negative bivirkninger forbundet med å ta Plavix.

Vanlige bivirkninger

De to vanligste bivirkninger ved bruk av Plavix er relativt små, og også svært sjeldne. De to mest utbredte Plavix bivirkningene er mindre blødninger og blåmerker veldig lett. Disse bivirkningene er vanligvis betraktet som ufarlig, men hvis de slutter å stoppe eller bli spesielt belastende, bør du oppsøke lege.

Alvorlige bivirkninger

Det er også arisk potensielt farlige bivirkninger forbundet med å ta Plavix. Disse mer skadelige bivirkninger inkluderer visjon endringer, endringer i mengden av urin, blodig eller mørk urin, gulfarging av øyne eller hud (som gulsott), taleproblemer, økt menstruasjonsblødning, blødning fra skjeden, appetitt tap, tannkjøtt blødning under tannpuss, tetthet i brystet, brystsmerter, feber, sår hals, hodepine, kramper, blek hud, svakhet, uforklarlige blåmerker, vekttap og mer. Hvis du opplever noen av disse, bør du slutte å bruke Plavix og søke legehjelp.

Allergiske Reaksjoner

De som bruker Plavix kan oppleve noen allergiske reaksjoner også. Hvis du merker tegn på alvorlig allergisk reaksjon, inkludert å ha en hard tid puste, kløe, bryte ut i elveblest eller uforklarlige utslett på huden, bør du slutte å bruke medisinen og kontakte lege.

Dreven blødning

Plavix kan øke sjansene for å oppleve negative og potensielt dødelig bivirkning av overdreven blødning. Hvis du oppdager at det tar lang tid for det slutter å blø, bør du søke legehjelp så snart som mulig. Noen symptomer som du bør ta hensyn til er blodig nese, blod i urinen eller avføring, blodig oppkast, eller røde eller lilla flekker som vises på huden.

Mindre vanlige bivirkninger

Det er også noen bivirkninger av Plavix som er svært sjelden og forekommer i mindre enn 2 prosent av folk som tar medisinen. Noen av disse bivirkningene inkluderer reduksjon av blodplater, hypertensjon (høyt blodtrykk), depresjon, anemi, reduksjon av visse celler i immunsystemet, urinveisinfeksjon og sår eller mageblødning. Hvis du opplever noen av disse mer sjeldne bivirkninger, bør du kontakte din lege, så vel.

Hva er noen av de alvorlige bivirkninger fra Dextran infusjoner?

For pasienter med jernmangel, leger vanligvis foreskrive muntlig jerntilskudd til øker jernnivåer i kroppen. Når oral kosttilskudd ikke er effektive, eller hvis en pasient ikke er i stand til å svelge medisiner, leger stole på injeksjoner eller intravenøse infusjoner av jern dekstran, som utgjør en risiko for alvorlige bivirkninger.

Identifikasjon

Den mest alvorlige trusselen fra dekstran-infusjoner er at av anafylaktisk eller allergisk reaksjon, forårsaket av et immunsystem følsomhet for supplement. I mange tilfeller, anafylaktiske reaksjoner til dekstran-infusjoner er livstruende.

Typer symptomer

Symptomer på en anafylaktisk reaksjon inkluderer magesmerter, høy-pitched puste lyder eller hvesing, angst, forvirring, hoste, diaré, kortpustethet, svimmelhet, følelse av å besvime, elveblest, nesetetthet, kvalme, oppkast, hjertebank, hud rødhet og utydelig tale, ifølge US National Library of Medicine.

Time Frame

Anafylaktiske reaksjoner på grunn av jern dekstran infusjoner oppstår vanligvis i løpet av noen minutter etter infusjonen, ifølge RxList.

Behandling

Når anafylaktiske reaksjoner fra jern dekstran oppstår, leger administrere en injeksjon av adrenalin, noe som bidrar til raskt å avlaste den allergiske reaksjonen.

Forebygging

Leger vanligvis administrere en liten testdose av jern dekstran å se etter en mulig allergisk reaksjon, men disse testene er ikke idiotsikker, og ikke garantere at det ikke vil være en anafylaktisk reaksjon når hele infusjonen gis, ifølge RxList. Heldigvis er jern dekstran vanligvis administrert i et sykehus der pasientene overvåkes nøye for symptomer på anafylaksi og man får rask behandling.

Andre risikoer

Andre, mindre vanlige risiko forbundet med jern dekstran infusjoner inkluderer brystsmerter, kramper, bevisstløshet og endringer i hjertefrekvensen. Leger vanligvis unngå å bruke jern dekstran hos pasienter med en historie med lever, nyre eller hjertesykdom eller leddgikt på grunn av infusjons mulige bivirkninger, melder RxList.

Alvorlige bivirkninger av Neurontin

Neurontin er et medikament utviklet for å behandle anfall eller kramper. Den har en annen bruk, noe som er for behandling av brennende smerte av nerver at folk noen ganger opplever i lange perioder etter at de opplever helvetesild. Neurontin bør tas tre ganger daglig, hver eneste dag, for å effektivt kontrollere anfall. Som med alle typer medisiner, det er negative bivirkninger og risiko forbundet med Neurontin.

Vanlige bivirkninger

Noen bivirkninger forbundet med Neurontin er relativt vanlig og vanligvis ikke grunn til alarm. Disse bivirkningene inkluderer infeksjoner, oppkast, kvalme, koordinasjonsproblemer, søvnighet, svimmelhet, følelsen av å være ør, væskeansamling eller hevelse i bena, hender, armer eller føtter, og bisarre, uforklarlige bevegelser av øynene. Disse bivirkninger forekommer i mellom 8,3% og 28% av Neurontin brukere.

Mindre vanlige bivirkninger

Det er flere litt mindre vanlige bivirkninger som oppstår fra noen Neurontin brukere (disse bivirkningene skje med mellom 1% og 7% av folk som bruker medisiner). Disse mindre vanlige bivirkninger er skjelvinger, tåkesyn, taleproblemer, hukommelsestap, halsbrann, dårlig fordøyelse, ryggsmerter, sår hals, bronkitt, ulykkesskade, munntørrhet, fordøyelsesproblemer, angst, har problemer med å gå, rykninger, rosa øye, høye blodsukker, vanskelig med konsentrasjon, tretthet, svakhet, ørebetennelse, hetetokter og rødme. Hvis du merker noen av disse symptomene, bør du søke legehjelp umiddelbart.

Potensielt alvorlige bivirkninger

Det er også noen bivirkninger av Neurontin som er sjeldne og potensielt svært alvorlig. Disse alvorlige bivirkninger inkluderer følelser av fiendtlighet, depresjon, aggresjon, alvorlig forvirring, kraftig svimmelhet, selvmordstanker eller atferd og allergiske reaksjoner tegn (elveblest, utslett eller kløe). Hvis du merker noen av disse symptomene, du søker medisinsk hjelp umiddelbart.

Ekstremt sjeldne bivirkninger

Andre bivirkninger er potensielt forbundet med Neurontin, men siden mindre enn 1% av alle personer som tar Neurontin opplever dem, det er usikker på om de er direkte resultat av medisinen. Disse bivirkningene inkluderer magesår, høyt kolesterol, hemorroider, vekttap, "hangover" følelser, leddgikt, seksuell dysfunksjon, sol følsomhet, snorking, psoriasis, nyrestein, skjoldbrusk problemer, irritabel tarm syndrom (IBS), hiatal brokk og diverse andre. Hvis du merker disse symptomene, bør du oppsøke lege om de er knyttet til bruk av Neurontin.

Advarsel

En bivirkning av Neurontin er følelsen veldig døsig og mye mindre på vakt enn vanlig, spesielt i begynnelsen stadier av å bruke medisiner. Hvis du kombinerer Neurontin med morfin, øker du sjansene for å oppleve "døsig" bivirkninger. Du bør unngå å kjøre bil eller bruke maskiner eller noen oppgave som krever mental årvåkenhet når du får slike symptomer.

Hvordan å behandle alvorlige bivirkninger av omeprazol

Hvordan å behandle alvorlige bivirkninger av omeprazol


Omeprazol er en vanlig medisiner som brukes til behandling av sure oppstøt, også kalt acid reflux, og andre mageproblemer. Medisinen selges under mange forskjellige navn, den mest kjente er Prilosec, og er også tilgjengelig som en generisk. Milde bivirkninger som er mest vanlig når man tar omeprazol og de fleste symptomene stopper etter noen få dager. Men omepazole har alvorlige bivirkninger også.

Hvordan å behandle alvorlige bivirkninger av omeprazol

Omeprazol er foreskrevet for magesyre problemer

Omeprazol brukes til å behandle mageproblemer, inkludert magesår, syrerelaterte sykdommer som sure oppstøt og GERD (gastroøsofageal reflukssykdom), erosive øsofagitt og konsekvent halsbrann.

De fleste milde symptomer vil minske eller forsvinne som kroppen justerer seg til medisinen. Bivirkninger av omeprazol er diaré, kvalme, urolig mage, gass og tap av appetitt. Mild hodepine og svimmelhet er mulig også.

Ta omeprazol før måltider for å få riktig dose medisin og unngå magesyke. Denne typen medisiner som fungerer best på tom mage.

Bruk en foreskrevet eller foreslått mengde paracetamol (som Tylenol) for hodepine fra omeprazol. Andre reseptfrie smertestillende medikamenter, for eksempel ibuprofen og aspirin, kan føre til mer magesyke.

Ta kalsium hvis du er bekymret for osteoporose eller andre bein tetthet problemer. En studie fra 2006 i Journal of American Medicine rapporterer at hoftebrudd kan øke med omeprazol typen medisiner og legge kalsium til kosthold er forsvarlig.

Rapport alvorlig bivirkninger av omeprazol med legen din. Hvis du opplever pusteproblemer, hevelse i ansikt, lepper eller tunge, alvorlige nervesystemet problemer, hoftebrudd, nervøsitet, leddsmerter, brystsmerter, ringing i ørene, hevelse i magen, hoste, visjon endring, sterk tørste eller søvnforstyrrelser, bør du kontakte legen din så snart som mulig.

Hint

  • Slutt å ta omeprazol hvis du utvikler noen alvorlige bivirkninger, og ringe legen din umiddelbart.

Alvorlige bivirkninger med Phentermine eller Adipex

Adipex-P er et merkenavn for stoffet phentermine, som legene foreskriver for å bistå i vekttap. En stimulerende og appetitt suppressant, er medisiner ment for overvektige mennesker til å bruke på en kortsiktig basis sammen med en diett og treningsprogram. Noen alvorlige bivirkninger er mulig.

Primær pulmonal hypertensjon

Primær pulmonal hypertensjon er en mulig bivirkning av fentermin bruk. Tegn inkluderer pustevansker, ankelen hevelse, blå lepper eller hud, brystsmerter, svimmelhet, besvimelse, tretthet og svakhet.

Andre kardiovaskulære effekter

Andre kardiovaskulære bivirkninger forbundet med phentermine bruk inkluderer høyt blodtrykk og en økning i hjertefrekvens.

Legemiddelinteraksjoner

Phentermine samhandler med flere andre legemidler, inkludert trisykliske antidepressiva. Kombinere det med fenfluramin er svært farlig. Phentermine kan også være livstruende hvis tatt innen 14 dager fra tidligere tar en monoaminooksidasehemmer (MAO-hemmer).

Konsentrasjonsproblemer

Spesielt i de første ukene, kan phentermine påvirke pasientens evne til å utføre oppgaver som krever konsentrasjon, for eksempel kjøring og bruk av maskiner.

Allergisk reaksjon

I sjeldne tilfeller kan folk oppleve en allergisk reaksjon på phentermine. Tegn er utslett eller elveblest, kløe, hevelse, pustevansker og problemer med å svelge.

Alvorlige bivirkninger av Seroquel

Seroquel er et antipsykotisk, stemningsstabiliserende medisiner foreskrevet for schizofreni og bipolar lidelse. Denne medisinen behandler hallusinasjoner, sosial tilbaketrekning og tankeforstyrrelser assosiert med schizofreni, og styrer akutt manisk og alvorlige depressive faser av bipolar lidelse. Pasienter anbefales å unngå alkohol, røyking, og rekreasjonsbruk av narkotika. Seroquel ikke utgjør potensielt uønskede bivirkninger og pasienter som tar dette stoffet må overvåkes nøye av en lege.

De vanligste bivirkningene bivirkninger

De mest vanlige bivirkningene bivirkninger av Seroquel inkluderer ekstrem tretthet, munntørrhet, svimmelhet, irritabilitet og agitasjon, økt kolesterol, utmattelse, hodepine, slapphet, muskelstivhet og kramper, forstoppelse og økte triglyserider telle. Høyere nivåer av triglyserider kan føre til diabetes og nyresykdom hvis den forblir ubehandlet.

Andre uønskede bivirkninger

Seroquel presenterer sporadisk, mindre vanlige bivirkninger bivirkninger i tillegg, slik som vektøkning, synsproblemer, magesmerter, oppkast, appetitten øker, halsbrann, fordøyelsesbesvær, tremor, økt hjertefrekvens, feber, sår hals, slapphet, nesetetthet, ryggsmerter og rennende nese.

Allergisk reaksjon bivirkninger

Tegn på allergisk reaksjon er ansett å være mer alvorlige bivirkninger av quetiapin. Uvanlige utslett, kløe, elveblest, hevelse, problemer med å svelge eller puste, og tungpustethet må rapporteres umiddelbart til lege.

Andre alvorlige bivirkninger

Andre alvorlige bivirkninger av Seroquel inkluderer diabetes symptomer, for eksempel økt tørste, høye blodsukkeret, hyppig vannlating, konstant følelse av sult og rask, overdreven vektøkning. Intern jitteriness, rastløshet, tanker om selvmord, uvanlige muskelbevegelser og svimmelhet etter henstand fra sittende eller liggende stilling er også vurdert å være alvorlige bivirkninger.

Ekstremt Sjeldne bivirkninger

Ekstremt sjeldne uønskede bivirkninger kan også presentere når du tar Seroquel. Disse inkluderer canker sår, sliping av tennene, migrene, svimmelhet, anemi, tørre øyne, nakkesmerter, neseblødning, hoste, ringing i ørene, eksem, kviser og økt spyttsekresjon.

Alvorlige bivirkninger av Topmax

Topimax er en krampestillende medisiner for å forebygge anfall og migrene. Et merkenavn for topiramat, Topimax også er noen ganger foreskrevet som et antidepressivum og å behandle bipolar lidelse. Mange av bivirkningene er mulig, noen farlig.

Funksjon

Topimax roer unormale elektriske signaler i hjernen som forårsaker anfall og kan bidra til migrene.

Hyppige bivirkninger

De hyppigste Topimax bivirkninger er nummenhet og prikking i huden i armer og ben (parestesier). Andre vanlige bivirkninger omfatter endret smak, koordinasjonsvansker, svimmelhet, tretthet, tretthet, kvalme, nervøsitet og forvirring.

Alvorlige bivirkninger

Mange alvorlige bivirkninger er mulig. De inkluderer blodpropp; redusert svette, noe som kan føre til overoppheting; høyt blodsukker; nyrestein; lavt eller høyt blodtrykk; og allergiske reaksjoner.

Psykiatriske Effects

Det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) advarer om at krampestillende legemidler, inkludert Topimax, i betydelig grad øke risikoen for selvmordstanker og selvmordsatferd. Andre alvorlige psykiatriske effekter kan inkludere agitasjon, angst, humørsvingninger, depresjon, paranoia og hallusinasjoner.

Legemiddelinteraksjoner

Topimax kan redusere effekten av p-piller. Det reagerer også med alkohol og andre sentrale nervesystemet depressiva, hjerte medisiner, diuretika, diabetes medisin og legemidler som brukes til å behandle psykiske lidelser, for eksempel risperidon og litium.

Remeron Alvorlige bivirkninger

Remeron er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle depresjon. Til tross for dets effektivitet, utgjør Remeron risiko for bivirkninger hos noen pasienter.

Betydning

Ifølge kliniske studier publisert av Food and Drug Administration på RxList.com, 16 prosent av deltakerne i studien avviklet bruk av Remeron på grunn av bivirkninger.

Vanlige bivirkninger

Vanlige bivirkninger av Remeron inkluderer forstoppelse, svimmelhet, tretthet, tørr munn, økt appetitt og vektøkning.

Risiko

Noen pasienter på Remeron utvikle agranulocytose, en medisinsk tilstand som fører til mangel på visse typer hvite blodceller. Agranulocytose øker risikoen for å utvikle bakterier, sopp, virus eller protozoal infeksjoner.

Advarsel

Sjelden, pasienter utvikler selvmordstanker eller utstillingsselvskadelig atferd relatert til Remeron. Symptomer på selvmordstanker omfatte angst, uro, panikkanfall, aggresjon, impulsivitet, rastløshet og mani.

Betraktninger

Tar en MAO-hemmer narkotika innen 14 dager Remeron utgjør en risiko for alvorlige bivirkninger som hypertermi eller anfall. Siden det har potensial til å forårsake svimmelhet og tretthet, bør du ikke bruke et motorkjøretøy eller tunge maskiner før du vet hvordan Remeron påvirker deg.

Alvorlige bivirkninger av Lithium

Litium er en resept bare anti-manisk middel som anvendes ved behandlingen av bipolar forstyrrelse. Det fungerer som en stemning stabilisator, forebygge ekstreme humørsvingninger og redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av mani. Det kan også forbedre depresjon hos pasienter med bipolar lidelse. Flere former for litium er tilgjengelig, inkludert vanlige kapsler, tabletter og sirup og vedvarende-release kapsler og tabletter.

Funksjon

Litium arbeider direkte i hjernen ved å stabilisere nivået av en nevrotransmitter som kalles glutamat. Selv om det er usikkert hvor glutamat nivåer påvirke humøret og bipolar lidelse, forblir litium den mest effektive behandlingen for den maniske fasen av tilstanden. Fordi litium virker direkte på hjernen, er noen bivirkninger forbundet med stoffet knyttet til hjernens funksjon; andre er et resultat av toksisitet forårsaket av medikamentets virkning på andre deler av kroppen.

Effekter

Litium kan forårsake en rekke bivirkninger, men de fleste synes nytte av stoffet oppveier bivirkningene det forårsaker. Gastrointestinale bivirkninger er vanlige, og inkluderer fordøyelsesbesvær, kvalme, diaré og flatulens. Redusert thyroideafunksjonen kan oppstå mens du tar litium. Dette kan føre til vektøkning, håravfall, depresjon, og svekkelse av hår og negler. De fleste bivirkningene kan minimeres ved dosejusteringer og endringer i kostholdet.

Betydning

Regelmessige blodprøver må utføres mens du tar litium, på grunn av risikoen for litiumtoksisitet. Symptomer på litiumtoksisitet ta beslag, utmattelse, driftsikkerhet, hallusinasjoner, synsforstyrrelser, kløe og tap av koordinasjon. Noen alvorlige bivirkninger kan forekomme selv om nivået av litium i blodet ikke er overdreven. Enhver forstyrrende eller særlig plagsom bivirkning skal umiddelbart rapporteres til legen din.

Betraktninger

Litium bør ikke tas av personer som har nedsatt nyrefunksjon, hjertesykdom eller som må være på en lav-natrium diett. Barn og gravide kvinner er spesielt utsatt for å oppleve alvorlige bivirkninger mens du tar denne medisinen. Lithium går over i morsmelk og kan skade en baby, så det bør ikke tas av ammende kvinner. Litium kan forårsake forskjellige bivirkninger hos eldre enn i andre grupper, så det må brukes med forsiktighet hos personer over 65 år gamle. Enkelte legemidler, inkludert diuretika, antipsykotika og astma medisiner kan gi alvorlige interaksjoner hvis tatt med litium.

Advarsel

Lithium overdose er alvorlig og kan raskt føre til multiorgansvikt og død. Symptomer på overdose inkluderer alvorlig diaré, kramper, tap av koordinasjon, svakhet, oppkast, tretthet og pustevansker. Oppkast og diaré redusere mengden av vann i kroppen, noe som ytterligere øker litiumnivåer og forverrer den innledende dosering. Søk nødstilfelle legehjelp hvis du, eller noen du kjenner, har tatt for mye litium.

Phentermine: Alvorlige bivirkningerPhentermine er en medisin som er foreskrevet av leger for å hjelpe til med vekttap. De fleste av de menneskene som bruker den er overvektige, og ønsker ytterligere hjelp som kan komme fra å bruke en diett aide. Selv om sjeldne, alvorlige bivirkninger er mulig ved bruk av Phentermine.

Hjerte

Phentermine kan føre til at noen mennesker til å oppleve hjerte-problemer, for eksempel arytmi, økt hjertefrekvens, høyt blodtrykk, smerter i brystet og ventilproblemer. En økning i blodtrykket er også mulig.

Nervous System

Noen mennesker har hatt alvorlige bivirkninger i sentralnervesystemet, inkludert rastløshet, blir overstimulert, søvnforstyrrelser, følelse av eufori, hodepine, og selv opplever psykotiske humørsvingninger og merkelig oppførsel.

Seksuell

Phentermine har blitt rapportert å påvirke noen mennesker med alvorlige seksuelle bivirkninger. Drastiske forandringer i libido, og en manglende evne til å oppnå orgasme, samt erektil dysfunksjon, er mulige.

Allergiske Reaksjoner

Noen av de mest alvorlige bivirkningene kan synes å være en allergisk reaksjon, og bør rapporteres til lege. Hudutslett, elveblest, pusteproblemer, kløe, problemer med å puste eller føler trang i brystet, alvorlige humørsvingninger, hevelse, og opplever skjelvinger er alt mulig.

Mest Alvorlig

Det har vært noen rapporterte tilfeller av dødsfall ved bruk av Phentermine. Denne alvorlig reaksjon, på grunn av bivirkninger av hjertet, nervesystemet eller alvorlig allergisk reaksjon, har vært mer sannsynlig når Phentermine er tatt sammen med et annet medikament eller legemiddel, men må anses som en mulig bivirkning.

Alvorlige bivirkninger av plastisk kirurgi

Plastisk kirurgi blir stadig mer vanlig som prosedyrer som en gang var ment å hjelpe de med misdannelser og andre hudskader er tilpasset til andre formål. Selv om det teknisk, refererer plastisk kirurgi for å kirurgi håndtere naturlige problemer eller skade, har begrepet blitt synonymt med kosmetisk kirurgi og forfengelighet operasjoner som nese jobber, facelifts, leppe endringer og bryst endringer. I begge form, bærer plastisk kirurgi betydelig risiko for alvorlige bivirkninger.

Infeksjon

Når huden er brutt og indre vev utsettes for fremmedlegemer, er det en sjanse for at kroppen skal bli infisert med ondsinnet bakterier. Leger bruker sterilitet verktøy i rene omgivelser, men selv den beste forberedelsen kan ikke eliminere alle sjansene for infeksjon. I tillegg snitt, kutt, suturer og stifter som kan stå bak etter plastisk kirurgi presentere en avenue for infeksjon å angripe kroppen. Normalt. en infisert kirurgiske området kan behandles effektivt med over-the-counter medisiner eller antibiotika.

Arrdannelse

En uunngåelig del av å lage hull og kutt i huden er at de etterlate arr bak, en ironisk faktum for en type kirurgi ment å fremme skjønnhet. Kirurger prøver å skjule arr ved å utføre kirurgi laparoskopisk (gjennom et lite snitt i huden) for å begrense hvor merkbar arret vil bli. Noen prosedyrer gjort i nesen eller munnen kan gjennomføres ved hjelp av bare incisions gjort ut av syne. Likevel, til tross for en kirurgenes beste innsats, kan mange prosedyrer som for eksempel bryst implantasjon og reduksjon forlate arr som er merkbar når sett fra en viss vinkel.

Nerve Damage

En annen risiko for plastisk kirurgi er at prosedyrer kan føre til nerveskader. Hvis en kirurg kutt nerver når de fullfører en operasjon, kan det føre til en delvis eller totalt tap av følelse i visse deler av kroppen. For eksempel, i en bryst implantasjon kirurgi, er det mulig for de nerver som fører til nippel og areola å bli skadet, noe som kan føre til et tap av følelse under seksuell aktivitet. Mens nerveskader er en ganske sjelden komplikasjon, dens effekter er ofte permanent.

Allergiske Reaksjoner og mer alvorlige bivirkninger

Når noen gjennomgår kirurgi, blir hun gitt ulike medisiner for smerter og hevelse. Disse kan føre til allergiske reaksjoner hos pasienten. Alvorlighetsgraden av allergiske reaksjoner kan variere alt fra mild hoste og feber til utvikling av elveblest eller død. Plastisk kirurgi utføres under narkose, som er kjent for å bære en liten sjanse for å sette pasienten i dvale slik at han ikke er i stand til å bli gjenopplivet. Så å begrense antall narkose prosedyrer man gjennomgår er klok. Kirurgi kan også føre til en sjelden form for infeksjon, kalt toksisk sjokksyndrom, som bærer en forholdsvis høy dødelighet.

Operasjoner ofte ikke går som planlagt

En stor risiko for plastisk kirurgi er at resultatene er aldri garantert. En lege kan spekulere hvordan operasjonen vil gjøre pasienten utseende etter hevelse og blåmerker avta, men resultatet er ofte annerledes enn hva pasienten planlagt. For eksempel kan en ansiktsløftning forlate pasienten følelsen som om huden hennes ser for kunstig, kanskje en nese jobb forlate nesen krokete, og brystimplantater kan være større eller mindre enn forventet. Dette resulterer ofte i flere operasjoner for å fikse problemet. resulterer i bortkastet penger og mer eksponering for andre risikoer.

Alvorlige bivirkninger av vitamin D3

Alvorlige bivirkninger av vitamin D3


Vitamin D er viktig for å opprettholde sterke bein og tenner og utvikle et sunt nervesystem. Vitamin D3 er bare tilgjengelig fra sol eller animalske produkter. Gode ​​kilder til D3 inkluderer sjømat, biff lever, ost og eggeplommer. Ingen bivirkninger er registrert fra lave doser av vitamin D3, men overdosering kan føre til alvorlige konsekvenser.

Dosering

En typisk vitamin D3 supplement er 25 mikrogram (mcg), eller 1000 IE (internasjonale enheter), tatt daglig. På dette nivået er det ingen bivirkninger for friske individer. Selv tar det dobbelte av anbefalt mengde for en lengre periode viser ingen dårlig effekt. National Institutes of Health tyder på at bivirkninger begynner over 100 mcg, eller 4000 IE, selv om American Journal of Clinical Nutrition sier at vanskeligheter ikke kan begynne før en person tar 250 mcg, eller 10.000 IE, per dag.

Milde Effects

Milde effekter lagt merke til lavest mulig overdose nivå over 100 mcg er forstoppelse, kvalme, oppkast, generell svakhet, mild svimmelhet, slapphet og vekttap. En overdose av vitamin D3 kan også føre til hyppig vannlating, ekstrem tørste, nervøsitet og kløe.

Alvorlige effekter

Hyperkalsemi, eller høye kalsiumnivåer, produsert ved å ta store doser av vitamin D, skaper høyt blodtrykk, noe som kan føre til hjertesykdom ved å bremse blodstrømmen til hjertet. Kalsium innskudd fra kronisk høye nivåer av vitamin D3 kan produsere nyre-og blærestein. Kalsium toksisitet kan også føre til både anoreksi og nyresvikt ved å begrense fluidsirkulasjon i hele kroppen.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner er den eneste negativ effekt skapt av vitamin D3 ikke er relatert til overdosering. Utslett, kraftig svimmelhet, pustevansker, eller hevelse i ansikt, tunge eller svelg er alle tegn på allergi og krever øyeblikkelig legehjelp.

Medical History

Vitamin D3 kosttilskudd bør ikke tas av de med visse medisinske tilstander, inkludert pre-eksisterende hyperkalsemi og vanskeligheter absorbere kalsium fra maten. Kosttilskudd komplisere sykdommer i lever, nyre og hjerte, pluss immunsystemet som sarkoidose. Fortell legen din før du tar tilskudd av vitamin D hvis lider av tarm eller fordøyelsesproblemer, inkludert Crohns sykdom, Whipples sykdom, lite eller ingen magesyre, eller lave nivåer av galle.

Legemiddelinteraksjoner

Bivirkninger kan oppstå hvis noen tar vitamin D3 med blodtrykk piller eller hjertemedisiner. Visse legemidler som brukes til å behandle nyresykdom allerede inneholder høye doser av vitamin D3, og tar D3 kosttilskudd kan føre til hyperkalsemi. Sjekk om antacids eller avføringsmidler inneholder vitamin D før du tar dem.

Alvorlige bivirkninger av Acai Berry

Alvorlige bivirkninger av Acai Berry


Populariteten til acai bær og acai Berry kosttilskudd er stadig økende. En sterk antioksidant, lover acai å hjelpe folk kaste ekstra pounds, bekjempe sykdom og også bekjempe aldringsprosessen. Mens alle disse fordelene høres flott ut, mange lurer på om det er noen negative effekter på bær eller noen kosttilskudd som inneholder bær. Forskning av denne antioksidanten er pågående, men noen bivirkninger har blitt registrert.

Allergiske Reaksjoner

Som med hvilken som helst annen mat, kan folk har allergiske reaksjoner på acai bær. Folk som er ekstremt allergisk mot pollen, eller folk som er følsomme for blåbær, tyttebær eller druer er i faresonen for å ha en følsomhet for acai og risiko å ha mindre allergiske reaksjoner. Personer som er allergiske mot acai vanligvis har symptomer som rennende øyne, utslett eller kløende hud. Symptomene er ubehagelig, men ikke livstruende. I sjeldne tilfeller kan mer alvorlige reaksjoner oppstår, forårsaker magesmerter og svimmelhet. I noen svært alvorlige tilfeller kan en person lider av anafylaksi, som kan føre til en person å ha en hard tid puste.

Diaré

Acai bær inneholder en stor mengde av fiber. I moderate mengder, acai bær utgjør ingen risiko for mageproblemer som diaré, men folk som bruker et ekstremt stort volum av bær eller drikke for mye juice kan ha disse problemene. Overforbruk kan føre til magesmerter eller diaré, men ikke noe alvorlig. Folk som drikker acai berry juice er mer sannsynlig å konsumere et større beløp enn folk som bare spiser bær fordi det er vanskelig å si akkurat hvor mye man får fra juice.

Andre hensyn

Folk lurer på om negativ effekt av acai berry fordi det fortsatt er så nytt og forskere er fortsatt å finne alle sine fordeler. Acai er et naturlig bær og er ikke annerledes enn noen annen frukt, så de negative effektene er ikke mye annerledes enn de av et eple eller en drue. Noe å tenke på, er imidlertid det faktum at flere selskaper markeds acai Berry produkter som detox og kosttilskudd. Mens disse produktene i hovedsak bestå av acai, det er andre ting i dem, også, som for eksempel koffein og andre rusmidler. Når du tar acai kosttilskudd med tilsatte kjemikalier, må folk være forsiktige av de negative effektene disse andre rusmidler kan ha på dem. For eksempel, er folk med høyt blodtrykk rådes til å ha liten eller ingen inntak av koffein, så acai kosttilskudd kan føre til en topp i blodtrykket, eller svimmelhet. Eventuelle effekter en person kan ha mens du tar disse produktene er mer enn sannsynlig ikke direkte relatert til bær selv, men til de andre medikamenter i tillegg.

Alvorlige bivirkninger av linfrø

Alvorlige bivirkninger av linfrø


En blå plante som blir dyrket for sin olje i både nordøst i USA og Canada, har linfrø vært spioneringen for en rekke helsemessige fordeler for både voksne og barn. Men det er noen mulige bivirkninger av å ta linfrø at forbrukerne bør se opp for.

Allergiske Reaksjoner

Ifølge WebMD, noen mennesker har rapportert allergiske reaksjoner etter å ha tatt linfrøolje eller sprinkling linfrø på mat; Likeledes har fabrikkarbeidere som jobber med linfrø også bemerket allergiske reaksjoner. Som med alle nye mat, er det viktig å begynne i det små, og sørge for at det ikke fører til elveblest, kløe, hodepine eller andre tegn på en allergisk reaksjon.

Gass og diaré

Folk som tar linfrøolje for sine avføringsmiddel egenskaper trenger å se dosering sine, fordi linfrø har vært kjent for å forårsake både gass og diaré. På grunn av sin høye fiberinnholdet kan linfrø hjelpe med forstoppelse men bør tas i svært små doser for å starte og alltid med vann.

Blødning

Menn og kvinner med blødningsforstyrrelser kan ha risiko for økt blødning etter å ha tatt linfrø. Hvis du har andre blødningsforstyrrelser, snakk med legen din før du tar linfrøolje. Likeledes kan linfrø også øker blødningsrisikoen i en operasjon, så pasienter bør slutte å ta det minst to uker før planlagt prosedyre, ifølge WebMD.

Kreftrisiko

Mens det er ingen bevis for at linfrø fører til prostatakreft, på grunn av sitt høye innhold av fytoøstrogener (forbindelser som finnes også i soya produkter, som fortsetter å bli studert), eksperter anbefaler at menn som har en høy risiko for prostatakreft unngå linfrø. I tillegg bør alle som står i fare for brystkreft, eggstokkreft eller livmorkreft også ta linfrø bare etter anbefaling fra sin lege.

Alvorlige bivirkninger av Effexor

Effexor, også kjent ved dets generiske navn av venlafaksin, er en reseptbelagte medikamenter som ofte brukes i behandling av depresjon og forstyrrelser relatert til angst eller panikk. Dette bestemte medisiner balanserer visse kjemikalier eller hormoner i hjernen, i likhet med hvordan noradrenalin og serotonin gjør, for effektivt å endre en persons humør, mink perioder med angst, panikk eller tristhet ofte følte med disse forholdene. Som med de fleste reseptbelagte medisiner, er det potensiale for noen mennesker å oppleve uønskede bivirkninger fra bruk av Effexor.

Kognitive Forstyrrelser

En mer vanlig bivirkning av Effexor er periodiske forstyrrelser i kognitiv helse, slik som forbigående hodepine eller anfall. Mangel på fokus og konsentrasjon er også vanlige bivirkninger, sammen med forvirring eller hukommelsestap.

Digestive Problemer

Effexor kan også forårsake problemer med fordøyelsessystemet, slik som kvalme eller oppkast. Det kan komme som en endring i frekvens og konsekvens av avføring, som diaré eller forstoppelse. Effexor kan også føre til en økning eller reduksjon i appetitten.

Hjerte- Issues

Effexor kan også påvirke kardiovaskulær helse og kan føre til en uregelmessig eller ujevn hjerterytme. Det kan også føre til en person til å lide av en bankende eller rask hjerterytme.

Hudproblemer

Effexor kan også føre til utslett. Et utslett kan manifestere seg som en hevet rødme i huden eller en blemmer eller avskalling til tilfeldige flekker langs kroppen. Det kan også føre til at noen mennesker til å lide en økt blåmerker på grunn av en påvirkning eller press som normalt ikke ville be et blåmerke.

Seksuell Forstyrrelse

Forstyrrelser i seksuell lyst eller evne er også vanlige bivirkninger. Det kan skape en reduksjon i en persons libido, impotens eller manglende evne til å oppnå orgasme.

High Blood Pressure

Effexor kan også føre til en økning i en persons systolisk samt diastolisk blodtrykk, spørre utseendet prehypertension eller hypertensjon, noe som ofte fører til hodepine, svimmelhet, tåkesyn og neseblod.

Fever

Når noen bruker Effexor som behandling for psykisk helse, kan han begynne å lide av periodiske feber. Disse feber vil være mild i naturen, rundt 99-100 grader F, men kan be noen svette og smerte eller stivhet i musklene.

Bivirkninger av Avonex

Avonex er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle multippel sklerose. Medisinen gis gjennom injeksjon. Det er ikke ment å kurere sykdommen, men for å hjelpe i å håndtere sin svakhet angrep og bremse ned sin progresjon. Det er flere mulige bivirkninger som kan oppstå som følge av å ta denne medisinen.

Vanlige bivirkninger

Det er noen vanlige bivirkninger av Avonex. Disse bivirkninger er vanligvis ansett for å være mindre, fordi de har en tendens til å avta meget hurtig. Men hvis du finner disse forholdene å være vedvarende eller forårsaker du store ubehag, bør du få dem sjekket ut av legen din. Disse bivirkningene er rødhet, smerte eller hevelse der Avonex ble injisert; influensalignende tegn (som frysninger, feber, tretthet, ryggsmerter, hodepine, svakhet og muskelsmerter); og magesmerter.

Alvorlige bivirkninger

Selv om relativt uvanlig, noen mennesker også kan oppleve alvorlige bivirkninger fra Avonex. Disse bivirkningene kan være farlig, så de må få øyeblikkelig legehjelp: ekstrem svakhet eller utmattelse, uvanlige vekt endringer, infeksjon der medisinen ble injisert, synsforstyrrelser, uregelmessig eller rask hjerterytme, hovne ankler, urinering oftere om natten, føler enten varmt eller kaldt alltid, depresjon, mørkere farget urin, blødning eller blåmerker veldig lett, kortpustethet, beslag, selvmordstanker og gulfarging av hud eller øyne.

Allergiske Reaksjoner

Skadelige allergiske reaksjoner er vanligvis lite sannsynlig, men kan skje med Avonex. Hvis du tror at du kanskje opplever en allergisk reaksjon på denne medisinen, søke medisinsk hjelp så snart som mulig. Noen symptomer på Avonex allergisk reaksjon har problemer med å puste, tyngde eller tetthet i brystet, utslett, elveblest, hevelse og kløe.

Andre mulige bivirkninger

Det er noen andre mulige bivirkninger av Avonex, inkludert leddsmerter, tannpine, infeksjoner (som bihulebetennelse eller bronkitt), tap av hår, øyenproblemer, migrene, anemi og spyling. Hvis du har noen av disse bivirkningene for en lengre periode, eller hvis de er spesielt problematisk, søke medisinsk hjelp.

Forsiktig

Før du bruker denne medisinen, må du informere legen din over alle dine medisinske tilstander, så vel som hele medisinske historie. Dette er særlig aktuelt hvis du har medisinske tilstander som angina, depresjon, andre stemningsrelaterte lidelser, hjertesvikt, epilepsi, leversykdom (som skrumplever, hepatitt og leversvikt), arytmi eller eventuelle allergier til mat eller medisin.

Bivirkninger av Betaseron

Betaseron (interferon beta-1b) er en resept legemiddel som brukes for behandling av multippel sklerose. Medisinen gis gjennom injeksjon. Betaseron er ikke ment å kurere medisinsk tilstand, men å minske angrepene sine og tregere sin progresjon. Det påvirker immunsystemet og kjemper mot effektene forårsaket av multippel sklerose. Det er noen mulige Betaseron bivirkninger.

Vanlige bivirkninger

Flere vanlige bivirkninger av legemidlet kan forekomme. Disse effektene skje ofte, men de er generelt mindre siden de visne bort raskt. Men hvis du finner bivirkningene å være problematisk, bør du konsultere legen din. Disse bivirkningene inkluderer svakhet i musklene, muskelsmerter, kaster opp, svakhet, økt svetting, smerte, hevelse eller rødhet der medisinen ble injisert, urolig mage, kvalme, hodepine, leddsmerter, hyppig vannlating og influensasymptomer (som kroppslig ubehag , lav feber og frysninger).

Alvorlige bivirkninger

Betaseron bruk kan også resultere i noen mer alvorlige bivirkninger. I motsetning til de vanlige bivirkninger, disse effektene ringe for akutt legehjelp, da de kan være skadelig. Disse bivirkningene inkluderer gulsott, huden blir blå-svart der medisinen ble injisert, forvirring, brystsmerter, ekstrem magesmerter, alvorlig angst eller nervøsitet, høy feber, alltid føler deg kald eller varm, mentale eller humørforandringer, infeksjon, unormal vektøkning eller hevelse, uregelmessig eller rask hjerterytme, krampeanfall, selvmordstanker og uvanlige blødninger eller blåmerker.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner på Betaseron skje også, selv om de er uvanlig. Disse reaksjonene er ansett for å være alvorlig, så er det svært viktig at du sørge for å få akutt hjelp for dem. Tegn på allergisk reaksjon på Betaseron er tetthet i brystet, kløe, vanskeligheter med å puste, hevelse, elveblest og utslett.

Forsiktig

For sikker bruk av Betaseron, er det avgjørende at du varsle legen din om alle eventuelle medisinske tilstander som du måtte ha (samt hele sykehistorie). Dette er spesielt viktig for de med tilstander slik som epilepsi, skjoldbruskkjertel lidelser, leversykdom, depresjon, blodpropp eller blødningsforstyrrelser (som hemofili) eller anemi.

Gravide og ammende Kvinner

Betaseron kan forårsake skade på fosteret. Som et resultat, bør gravide hunner unngå å bruke denne medisinen. Dessuten er det ikke bekreftet om hvorvidt eller ikke denne medisinen skilles ut i morsmelk, så for å være på den sikre siden, bør ammende kvinner snakke med sine leger om Betaseron før du tar den.

Bivirkninger av Triptaner

Triptaner er en type av reseptbelagte medikamenter som brukes ved behandling av migrene. Triptanlegemidler fungere ved innsnevring av hjernens blodårer, og dermed beroligende hevelse og lindre hodepine. Triptaner som mål å behandle symptomene på migrene, som inkluderer hodepine, kvalme, kaster opp, og følsomhet for lys og lyd. Disse legemidlene er imidlertid ikke til hinder for at migrene skjer i første omgang. Som med alle type medisin, er det noen mulige negative bivirkninger som er til assosiert med Triptaner.

Vanlige bivirkninger

Det finnes flere vanlige bivirkninger som ofte er forbundet med å ta noen Triptaner. Generelt er disse bivirkningene anses å være mindre etter hvert som de har en tendens til å avta på egen hånd som kroppen tilpasser seg til legemidlet. De bør imidlertid forverres eller somle, kan legehjelp være nødvendig. Disse bivirkningene er sensasjonen av kulde eller varme, svimmelhet, følelse ør, prikkende, prikking og svie, kvalme, tretthet, munntørrhet, rødhet i huden (spesielt i ansiktet), og følelser av tetthet, trykk, eller tyngde (det meste rundt nakke, hals og bryst).

Alvorlige bivirkninger

Det er også noen alvorlige bivirkninger som kan oppstå som et resultat av bruk av triptaner. I tilfeller av alvorlige bivirkninger, er det viktig å søke legehjelp så snart som mulig. Disse potensielt farlige bivirkninger er synsforstyrrelser, synstap, kortpustethet, ekstrem tetthet i brystet eller verke, blodig diaré, plutselig, intens magesmerter, følelse ør, svimmelhet og besvimelse.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner er også ansett for å være alvorlige bivirkninger av Triptaner bruk. I situasjoner med allergisk reaksjon, er det viktig å oppsøke lege umiddelbart. Noen tegn på allergisk reaksjon på Triptaner er kortpustethet, unormal hevelse, tungpustethet, bryte ut i elveblest, uvanlig utslett og kløe.

Forsiktig

Ved vurderingen av om å ta triptaner eller ikke, er det viktig å rådføre seg med legen din og varsle ham / henne om din medisinske historie, inkludert alle tidligere og nåværende forhold, spesielt høye kolesterolverdier, høyt blodtrykk, diabetes, tidligere involverer TIA, hjerneslag eller blødning i hjernen, depresjon, epilepsi, eventuelle allergier, noen blodårer relaterte lidelser, leverproblemer (som for eksempel skrumplever), hjerteproblemer (spesielt angina, hjerteinfarkt eller hjertesykdom), og om du har gjennomgått overgangsalder.

Overdose

Hvis en person har mistanke om at de kan ha overdose på Triptaner, må de søke akutt medisinsk hjelp umiddelbart. Noen tegn på Triptaner overdose føler ør, døsighet, kramper, lammelser, spenninger i nakken, høyt blodtrykk, koordinering tap, ben eller armer hevelse, utvidede eller utvidet elever, rennende øyne, mer spytt, og føler deg usikker. Dersom en person opplever noen av disse symptomene etter at de mistenker at de kan ha tatt mer enn den anbefalte dosen av triptaner, må de søke hjelp så snart som mulig.