Digidexo.com

zoloft angst

Er Zoloft en god medisinering for angst?

Er Zoloft en god medisinering for angst?


Angst er en mental tilstand som er preget av følelser av frykt og ekstrem stress. Angst symptomer inkluderer spente muskler, svetting, hodepine, skjelvende og kvalme. Den Zoloft medisiner produsert av Pfizer Inc. er ofte foreskrevet for å behandle angst forhold hos voksne.

Typer

Zoloft er godkjent for å behandle spesifikke angstlidelser, inkludert sosial angstlidelse, panikklidelse, tvangslidelser (OCD) og posttraumatisk stresslidelse (PTSD). Zoloft er tidvis foreskrevet til OCD barn i alderen 6 til 17.

Funksjon

Zoloft er en selektiv serotonin-reopptaksinhibitor (SSRI), som blokkerer reabsorpsjon av serotonin nevrotransmitter. Serotonin er tenkt å regulere følelser av angst og depresjon.

Dosering

Zoloft er foreskrevet i 25 milligram, 50 milligram og 100 milligram muntlige tabletter. Den gjennomsnittlige halveringstid på en Zoloft dosering er 26 timer.

Bivirkninger

Noen angst pasienter som tar Zoloft lider av hodepine, søvnløshet, døsighet, diaré, urolig mage og seksuelle problemer. Andre vanlige bivirkninger er økt svetting, uklart syn og ukontrollerbare skjelvinger.

Advarsler

Angst pasienter som tar Zoloft trenger å kontakte legen sin umiddelbart hvis de merker forverring eller ny angst, selvmordstanker, panikkanfall, alvorlig uro eller impulsive handlinger.

Angst og panikk Relief hos barn

Angst og panikk lidelser ofte påvirker voksne, men barn også kan oppleve følelser av panikk og angst. Hvis du tror at barnet ditt lider av følelser av panikk eller angst, kan følgende behandlinger gi lindring.

Besøk en psykolog

Barnas psykologer blir ofte brukt som et første skritt i behandling av panikk og angst hos barn (på grunn av mangel på medisiner) og fokus på å kontrollere barnets følelser. Disse spesialistene ofte hjelpe barnet adresse underliggende tanker som kan føre til panikk, og de hjelper barnet lære å håndtere disse erfaringene. En barnepsykolog kan også anvende avspenningstrening og flom som et middel for å redusere angst svar, og guidede bilder og snakke terapi for å behandle angst.

Reduser Angst Stimuli

For å hjelpe barnet ditt å redusere følelser av angst og panikk, prøve å fjerne miljøstimulerende midler som kan drivstoffet disse følelsene. Eliminere koffein fra barnets kosthold og minimere bruk av astmamedisiner, nesesprayer, slankepiller og hoste medisiner, hvis det er mulig, da disse produktene inneholder ofte bronchodilators og teofyllin, som kan øke forekomsten av angst. I tillegg sørge for at barnet ditt får en tilstrekkelig mengde søvn hver natt, og redusere redusere stressende oppgaver og gjøremål i barnets hjem, jobb og skole.

Tenk Medisinering

Hvis en psykolog ikke kan hjelpe barnet å takle følelser av panikk eller angst, kan medisiner brukes for å kontrollere tilstanden. Benzodiazepiner er mest brukt til å raskt redusere følelser av angst. Eksempler inkluderer Serax, Valium, Ativan, Librium og Klonopin. Serotonerge medikamenter også er populære på grunn av den kortsiktige regiment; generelt, er barn foreskrevet medisiner i fire til seks uker. Eksempler inkluderer inkluderer Luvox, Prozac, Paxil og Zoloft.

Kan progesteron føre til angst?

Reproduktive hormon

Progesteron er et hormon som viktige i reguleringen av menstruasjonssykluser av kvinner. Normalt progesteron nivåene stige i løpet av de siste to ukene av syklusen for å stoppe blødningen og la slimhinnen i livmoren (endometrium) til å gjenoppbygge sin vev, slik at kvinnens egg (egg) er mottakelig for mannens sædceller.

Progesteron og lignende stoffer (gestagen og progestin) er til stede i prevensjon medisiner, brukes i overgangsalderen hormonbehandling og å regulere uvanlig blødning i menstruasjonen.

Effekter på Mood

Progesteron og gestagen øke nivåene av et kjemisk stoff i hjernen (MAO oxydase eller MAO) kjent for å forverre depresjon og irritabilitet hos kvinner som allerede har en tendens til depresjon. Imidlertid ikke kombinasjon av østrogen og gestagen som brukes i p-piller og østrogen ikke ut til å påvirke humøret siden stoffene avbryte hverandres effekter.

Postmenopausale hormon intervensjoner ved hjelp av ulike kombinasjoner av østrogen og gestagen / progesteron er undersøkt i dybden i PEPI rettssaken dekket i Journal of American Medical Association.

Slik fungerer det

En bolus (injeksjon) av progesteron stimulerer amygdala, en region av hjernen som styrer følelser, ifølge psykiatrisk forskning på tilstanden kjent som postmenstrual dysphoric lidelse (PMDD). I PMDD, som noen kvinner opplever angst og depresjon i uken før menstruasjon.

Forskere ved Radboud University i Nederland testet progesteron-amygdala hypotese og funnet at kvinner gitt en dose av progesteron viste økt aktivitet i amygdala i MR. Forskerne foreslår progesteron kan også påvirke andre områder av hjernen som er involvert i humør regulering.

Det er mulig at økt progesteron hisser amygdala samtidig det hindrer prefrontal cortex fra regulere at spenningen på grunn av endret følsomhet for østrogen, ifølge den nederlandske forskerteamet.

Kvinner med PMDD har en genetisk variasjon som skiller dem fra andre kvinner. Forskere ved Radboud University spekulerer i at denne genetiske forskjellen kan forklare hvorfor noen har dette følsomhet og andre ikke.

Det amerikanske Food and Drug Administration har godkjent flere medisiner for å behandle PMDD: antidepressiva Zoloft og Serafem, kontrollert-release paroksetin Paxil CR og oral contraceptive Yaz.

Progesteron og liming

Paradoksalt nok synes progesteron også å fremme følelser av velvære og redusere nivåer av angst og stress. En studie ved University of Michigan konkluderte med at sosiale bånd øker nivået av progesteron, som også er knyttet til et ønske om å hjelpe andre.

Michigan forskere mener progesteron kan være relatert til oksytocin, et hormon instrumental i morens respons, tillit og par-binding hos mennesker og andre pattedyr.

The Best Meds for behandling av sosial angst

Sosial angst er en tilstand der en person føler engstelig mens sosialt samspill med andre. I mange tilfeller, de enkelte frykter å bli dømt av de rundt ham i en slik grad at det forstyrrer hans livskvalitet. Personer med sosial angst er egentlig redd for å gjøre feil som kan føre til forlegenhet foran andre.

Sosial angst, er imidlertid en svært behandles tilstand og er vanligvis adresseres med en kombinasjon av medisiner og terapi.

SSRI og SNRI

SSRI og SNRI er de mest foreskrevne medisiner for behandling av sosial angst. De er også kjent som selektive serotonin reopptakshemmere og serotonin og noradrenalin reopptak. Eksempler på disse stoffene inkluderer Prozac, Zoloft, Paxil, Celexa og Lexapro. Disse klasser av narkotika arbeide for å forbedre humøret ved å øke hjernens bruk av signalstoffet serotonin.

Benzodiazepiner

Benzodiazepiner, som inkluderer Klonopin og Xanax, blir ofte brukt på en kortsiktig basis for å bekjempe panikk og angst. Vanligvis er de skrevet ut kun for korte perioder av gangen, som de kan bli vanedannende. Benzodiazepiner har en beroligende effekt. Hvordan de virker er ikke fullt ut forstått, men det antas at benzodiazepiner opptre i forbindelse med sendere i hjernen for å øke effektiviteten av en naturlig hjerne kjemisk kalt GABA, også kjent som? -Aminobutyric Syre.

Monoaminoksidasehemmere

Monoaminooksidasehemmere, eller MAO-hemmere, blir ofte foreskrevet for å behandle depresjon samt sosial angstlidelse. Eksempler på denne klassen legemidler omfatter Nardil og Parnate. Disse medikamentene er en eldre kategori av psykofarmaka, og de ser ut til å fungere spesielt godt i behandling av sosial angstlidelse.

Imidlertid, på grunn av potensielt alvorlige bivirkninger og interaksjoner, er de foreskrevne sjeldnere enn andre klasser av legemidler, slik som SSRI. MAO-hemmere arbeid ved å hindre hjernen fra å bryte ned protein kalt monoaminoksidase, og dermed korrigere kjemiske ubalanser i hjernen.

Hva er generell angst?

Generalisert angstlidelse (GAD) er en tilstand som rammer om lag 6,8 millioner voksne, ifølge National Institute of Mental Health.

Risikofaktorer

The Mayo Clinic viser rusmiddelbruk, genetikk, barndom motgang, sykdom, stress, personlighetstype og selv kjønn som mulige risikofaktorer for utvikling av GAD. Mer enn dobbelt så mange kvinner er diagnostisert med GAD sammenlignet med menn, ifølge Mayo Clinic.

Symptomer

Overdreven, overdrevet bekymring om hverdagen er en viktig symptom med generell angst. Ifølge WebMD, personer med GAD tendens til å forvente katastrofe. Andre symptomer inkluderer et urealistisk syn på problemer, rastløshet, irritabilitet, hodepine, konsentrasjonsvansker, tretthet, problemer med å falle eller forbli sovende og være skvetten.

Diagnose

En person diagnostisert med GAD oppfyller kriteriene oppført i Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM), utgitt av American Psychiatric Association. Disse kriteriene omfatter overdreven angst og bekymring om flere arrangementer eller aktiviteter de fleste dagene i uken, i minst seks måneder; problemer med å kontrollere følelser av bekymring; angst eller bekymring som forårsaker betydelig ubehag eller forstyrrer dagliglivet; angst som ikke er knyttet til en annen psykisk helsetilstand, slik som panikkanfall, rusmisbruk eller post-traumatisk stresslidelse; minst tre av følgende symptomer hos voksne og ett av følgende i barn: rastløshet, tretthet, problemer med konsentrasjon, irritabilitet, muskelspenninger eller søvnproblemer.

Behandling

Selv om de ikke kurere angstlidelser, kan medisiner hjelpe kontroll symptomer, ifølge National Institute of Mental Health. Noen medisiner som brukes til å behandle generell angst inkluderer Xanax, Valium, Ativan, Paxil, Effexor, Prozac og Zoloft.

Andre måter å kontrollere symptomer

Kognitiv atferdsterapi, avspenningsteknikker, daglig mosjon og et balansert kosthold også hjelpe kontroll symptomer.

Depresjon & angst behandlinger

Både angst og depresjon er vanlige og normale følelsesmessige reaksjoner på belastende livshendelser. Men hvis forekomsten av enten blir hyppig eller intens nok til å oppfylle kriteriene for psykiske lidelser som er skissert i American Psychiatric Associations "Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders," deres tilstedeværelse kan indikere en alvorlig psykisk helseproblem som krever legehjelp og behandling.

Depresjon medisiner

Antidepressiva er en gruppe av reseptbelagte legemidler spesielt designet for å normalisere nivåene av nevrotransmittere, visse naturlige kjemikalier i hjernen som styrer humøret, selv om forskerne ikke har oppdaget nøyaktig hvordan. Relevante nevrotransmittere inkluderer dopamin, noradrenalin og serotonin. Den hyppigst foreskrevet antidepressiva er merkevare-navnet SSRI (selektive serotonin reopptakshemmere) Celexa (citalopram), Prozac (fluoksetin), og Zoloft (sertralin). Monoaminoksidasehemmere (MAO-hemmere), serotonin og noradrenalin reopptakshemmere (SNRI) og trisykliske varianter av narkotika er også tilgjengelig, slik at pasienter til å bruke medisiner de reagerer på beste.

Depresjon Psykoterapi

Det finnes to hovedtyper av psykoterapi brukes til å behandle deprimerte pasienter: kognitiv - atferdsterapi, som viser lider hvordan du kan redusere negative tankeprosesser og atferd som fremmer og forlenge depresjon, og interpersonlig terapi, som hjelper pasienter takle problematiske forhold som bidrar til og forverre depresjon. Lengden av psykoterapi som trengs varierer fra pasient. Personer med mer alvorlige tilfeller av depresjon krever lengre behandling, ofte kombinert med medisinering.

Elektrokonvulsiv terapi

Hvis verken medisiner eller psykoterapi bidrar til å lindre symptomene på depresjon, er et alternativ elektrokonvulsiv terapi, også kjent som ECT og tidligere kalt sjokkterapi. Ikke lenger stigmatisert på grunn av betydelig forbedring og mangel på dokumenterte negative psykiske bivirkninger, innebærer behandlingsmetoden leverer elektriske impulser til en pasient under narkose - derav ingen smerte er filt. Sessions kan oppstå hvor som helst fra flere ganger i uken til ukentlig eller månedlig for opptil et år.

Angst medisiner

Mange medikamenter eksisterer for å hjelpe folk å styre alvorlighetsgraden av en angstlidelse, slik som de ovennevnte antidepressiva (MAO-hemmere, SSRI og trisykliske), som kan endre hjernens kjemi gunstig og redusere angst symptomer etter ca en måned. Andre anti-angst medisiner inkluderer benzodiazepiner, som vanligvis foreskrevet bare for korte intervaller fordi de skaper avhengighet, og betablokkere, som hindrer noen angstrelaterte fysiske symptomer.

Angst Psykoterapi

Psykoterapi tilnærminger til angst ofte innlemme kognitiv-atferdsterapi, en tosidig prosess som hjelper pasienter endre måten de tenker, for å redusere tanker som provoserer eller lette frykt, og også endrer hvordan de reagerer på situasjoner som skaper angst. Slik behandling er ofte mest effektive da sammen med medisinering.

Trening

Regelmessig fysisk aktivitet er en effektiv behandling alternativ for håndtering av angst og depresjon, når kombinert med psykoterapi eller medisiner. Trene i minst 30 minutter 3 til 5 dager hver uke kan øke endorfiner som produserer en følelse av velvære, og dermed bedre humør og lindre symptomene på disse mentale lidelser.

Medisin for depresjon og angst

Depresjon og angst er en pågående problem for 18,8 millioner amerikanere, ifølge National Institute of Mental Health. A 2004 studie publisert i Psychiatric Services viser at mer enn en million førskolebarn også lider av depresjon og angst. Det er mange medisiner tilgjengelig som behandler både depresjon og angst.

Zoloft

Zoloft er en del av selektive serotoninreopptakshemmere (SSRI) stoffet klasse. Det fungerer ved å gi balanse for kjemikalier i hjernen som forårsaker depresjon og angst. Zoloft kan brukes av barn over seks år gammel og voksne. Mulige bivirkninger av Zoloft inkluderer søvnløshet, munntørrhet, svimmelhet, tretthet, magesyke, appetitt endringer og redusert libido.

Cymbalta

Cymbalta er et annet SSRI som fungerer mye på samme måte som Zoloft; imidlertid kan den også brukes til å kontrollere smerte forårsaket av nerveskade. Cymbalta er ikke godkjent for barn under 18 år som det kan føre til en økning i suicidale tendenser. Mulige bivirkninger av Cymbalta inkluderer søvnløshet, leddsmerter, svimmelhet, munntørrhet og tåkesyn. Andre mulige bivirkninger er kvalme, søvnløshet, nedsatt libido og svingninger i vekt.

Elavil

Elavil er en trisykliske antidepressiva brukes til å behandle depresjon og angst. Elavil bør ikke brukes av barn, og bør ikke brukes under graviditet, da det har vist seg å ha negativ innvirkning på fosteret. Folk tar Elavil kan oppleve problemer med å konsentrere, mareritt, tretthet, svimmelhet, kvalme, tørr munn, nedsatt sexlyst og hevelse i brystene hos både kvinner og menn.

Wellbutrin

Wellbutrin er en antidepressant brukes til å behandle angst. Wellbutrin er vanligvis ikke foreskrevet for barn og effektene på et foster under svangerskapet er fortsatt ukjent. Det bør unngås når du ammer. Wellbutrin kan føre til migrene, søvnløshet, kvalme, svimmelhet, nedsatt libido og appetitt endringer.

Nardil

Nardil er klassifisert som en monoaminoksidase (MAO) inhibitor og brukes til behandling av angst som omfatter depresjon. Det bryter ned kjemikalier i hjernen som forårsaker angst og depresjon.
Hvis du er foreskrevet Nardil, lese apoteket sett nøye, da det er en lang liste over matvarer som kan forårsake alvorlige bivirkninger mens du tar stoffet. Brukere av Nardil kan også oppleve hodepine, tarmproblemer, væskeansamlinger, tørr munn, seksuell dysfunksjon og vektøkning.

Medisiner for angst angrep

En angst angrep oppstår når en person plutselig blir redd om en innbilt fare. Symptomer på angst angrep inkluderer rask hjerterytme, svetting, pustevansker, svakhet, tretthet og svetting. Personer som har en angst angrep ofte føler seg hjelpeløs, spent og de føler seg som om noe dårlig er i ferd med å skje. En rekke medisiner er tilgjengelige for å bidra til å lindre og forebygge angst angrep.

Benzodiazepiner

Benzodiazepiner er en type beroligende som reduserer nervøs spenning ved å bremse hjernen kjemiske bevegelse. Medisiner i denne klassen inkluderer Xanax, Librium, Klonopin, Valium og Ativan. Disse medikamentene er generelt tatt som trengs når en angst angrep oppstår. Medisiner lindre angst symptomer omtrent en time etter at medisinen er tatt. Bivirkninger av benzodiazepiner er tretthet, svimmelhet, balanseproblemer og muskel koordinering problemer. Disse medikamentene er vanligvis foreskrevet midlertidig fordi langvarig bruk er forbundet med avhengighet.

Buspar (buspiron)

Buspar kan forskrives som et alternativ til benzodiazepiner. Det er også brukt midlertidig, men dens fordel er at det er ikke vanedannende. Bivirkninger av Buspar inkluderer ørhet snart etter å ha tatt medisinen, hodepine, nervøsitet, søvnløshet og kvalme.

SSRI

Selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) kan bidra til å lindre angst ved å øke mengden av serotonin aktiv i hjernen. Disse medikamentene tas daglig i en lengre periode for å kontrollere angst symptomer. SSRI inkluderer Celexa, Lexapro, Prozac, Paxil og Zoloft. Bivirkninger av SSRI inkluderer seksuell dysfunksjon, nervøsitet, kvalme, tørr munn, hodepine, diaré, uro, vektøkning, rastløshet, utslett, søvnløshet og tretthet.

SNRI

Serotonin og noradrenalin reopptaksinhibitorer å lindre angst ved å øke aktiviteten til både serotonin og noradrenalin i hjernen. Disse medikamentene er brukt på ubestemt tid å administrere angst symptomer. SNRI inkluderer Effexor og Cymbalta. Bivirkninger av SNRI inkluderer søvnighet, kvalme, svimmelhet, oppkast, søvnløshet, merkelige drømmer, forstoppelse, tremor, gass, tørr munn, uskarpt syn, seksuell dysfunksjon og hodepine.

Andre behandlinger

Psykoterapi i form av rådgivning eller kognitiv atferds brukes ofte enten alene eller sammen med medisiner for å behandle angst og angstanfall. Kognitiv atferdsterapi er spesielt nyttig fordi den lærer pasientene å få kontroll over sine egne følelser og tanker. Angst er forskjellig mellom individer - og dermed må behandlinger individualisert å møte behovene til hver enkelt pasient. Personer som lider av angstanfall bør oppsøke lege om medisiner og andre behandlinger som kan hjelpe dem å føle seg bedre.

Zoloft & Restless Leg Syndrome

Zoloft & Restless Leg Syndrome


Selv om de nøyaktige årsakene til rastløse ben syndrom, en nevrologisk lidelse, er uklare, er symptomer på sykdommen forbundet med en type antidepressivt legemiddel som inneholder Zoloft.

Zoloft

Zoloft er merkenavnet på et medikament som heter sertralin. Zoloft er en selektiv serotonin reuptake inhibitor (SSRI) som kan forskrives av lege for behandling av depresjon, angst, panikklidelse, og tvangslidelser, blant andre forhold.

RLS

Restless legs syndrom, som kan bli referert til som RLS, er en tilstand karakterisert ved smertefull, brennende, eller snikende følelse i bena når beina er i ro, noe som gjør det vanskelig å sitte stille, sove og slappe av. De med RLS kan føle en trang til å bevege beina for å avlaste de ubehagelige opplevelser.

Årsak

Ifølge MayoClinic.com, ofte er det ingen identifiserbar årsak til rastløse ben syndrom. Ifølge HelpGuide.org, kan visse typer medisiner, inkludert SSRI, utløse en utbruddet av rastløse ben syndrom symptomer.

Side Effects

Ifølge MayoClinic.com, kan Zoloft forårsake bivirkninger beslektet med symptomer på rastløse bein-syndromet, som rastløshet, muskelkramper, bevegelsesforstyrrelser, og en manglende evne til å forbli stille.

Behandling

Mediacations som kan være foreskrevet for behandling av rastløse ben syndrom inkluderer opiods, antiepileptika, og anti-angst narkotika. Ropinirol er et stoff godkjent av Food and Drug Administration for behandling av rastløse ben syndrom.

Hva er behandlingen for angst og tvangslidelse?

Hva er behandlingen for angst og tvangslidelse?


Angstlidelser kommer i flere former, inkludert overdreven bekymring, depresjon, panikk og post-traumatisk stress. Obsessive-Compulsive Disorder, eller OCD, innebærer unødvendig repetisjon av visse tanker eller atferd - selv om personen vet dette er unødvendig. OCD seg selv er en form for angstlidelse. En rekke potensielle behandlinger finnes, herunder bruk av tysk kamille, skullcap, gotu kola og brahmi, sysselsetter noen form for atferdsterapi, og inntaket av konvensjonelle medisiner.

Tysk kamille

Kamille --- eller --- Tysk kamille har blitt brukt for å bekjempe symptomer på angst. Tysk kamille har en naturlig beroligende effekt, lettelser frustrasjon og redusere nervøs spenning. Den kan brukes av voksne som føler seg overarbeidet, engstelig eller stresset, men i små doser det hjelper også barn med diagnosen ADHD. Selv om det er sjelden, noen mennesker har utviklet allergiske reaksjoner på tysk kamille som manifesterer som hudirritasjoner.

Skullcap

Skullcap, eller scuttellaria laterfolia, har vært brukt i århundrer av folk som føler seg stresset eller overarbeidet. Skullcap sies å forbedre klarhet i sinnet og gir en likevekt av følelser, øker holdning og evne til å håndtere kompliserte eller normalt stress-induserende situasjoner. Kalott har ingen kjente alvorlige bivirkninger.

Gotu kola

Centella asiatica, eller gotu kola, sies å ha en naturlig styrke effekt på hjernen og nervesystemet. Ofte brukt av studenter, kan gotu kola bidra til å øke minne evner og klarhet og stabilisere følelser. Urten også forbedrer blodstrømmen til hjernen og øker blodsirkulasjonen i hele kroppen. Mennesker med angst og OCD har ofte problemer med å konsentrere seg, og gotu kola kan hjelpe dem å fokusere lettere. Gotu kola har ingen kjente alvorlige bivirkninger.

Brahmi

Brahmi, eller bacopa monniera, har lenge vært brukt til å bidra til å øke kognisjon, hukommelse og generelle hjernens funksjon. Brahmi kan hjelpe deg å huske det du har lært --- og mer viktig, å ha klarhet i sinnet til å lære nye ting. Selv om det er ingen kjente alvorlige bivirkninger for å ta brahmi, kan kvinner oppleve forbigående hørselstap.

Behavioral Therapy

I tilfelle av OCD spesielt, kan adferdsterapi være en effektiv behandling. Atferdsterapi innebærer vanligvis en av to metoder, som begge er bare forsøkt etter en terapeut har lært pasienten en slags avslapningsøvelser.

For det første er det systematisk desensitivisering, som innebærer langsomt, men konsekvent eksponere pasienten for høy-angst situasjoner, for derved å hjelpe pasienten til å tilpasse seg og til slutt endres og overvinne OCD.

Den andre metoden kalles flom, der pasienten er utsatt for en meget høy grad av engstelse på en gang, og er motivert til å praktisere de nevnte avspenningsteknikker. Atferdsterapi bør kun utføres av en lisensiert profesjonell.

Konvensjonelle medisiner

Ifølge Obsessive Compulsive Foundation, har flere konvensjonelle medisiner vist seg å være effektive i bekjempelsen av OCD. Disse inkluderer citalopram (Celexa), fluvoksamin (Luvox), sertralin (Zoloft), paroksetin (Paxil), fluoksetin (Prozac) og klomipramin (Anafranil). Den angstlidelser Association of America antyder også en rekke medisiner for å behandle angst, inkludert Luvox, Norpramin, Nardil, Effexor og Wellbutrin.

Ved hjelp av Passion Flower for Zoloft Tilbaketrekking

Ved hjelp av Passion Flower for Zoloft Tilbaketrekking


Zoloft er en populær medisin for behandling av depresjon og, som alle andre legemiddel på markedet, kan det ha en tilbaketrekning syklus. Abstinenssymptomer inkluderer kvalme, skjelvinger, ørhet, muskelsmerter, slapphet, søvnløshet og angst. Symptomene kan vare et par uker til mer enn en måned. Passion blomst er en homøopatisk kur for Zoloft tilbaketrekning og krever ikke en resept. Pasjonsblomst har også blitt sett å lindre abstinenssymptomer hos andre rusmidler i tillegg.

Bruksanvisning

•  Se en lege. Mens pasjonsblomst kan bli funnet på en rekke helse mat og vitamin historier uten resept, bør ditt første steg være å snakke med legen din. En medisinsk faglig kan hjelpe deg å avgjøre om lidenskap blomst kosttilskudd er rett vei å hjelpe til med tilbaketrekning.

Ta pillene. Legen din vil gi deg den foreslått dosering for å hjelpe ditt uttak. Kjemikalier i pasjonsblomst er kjent for å ha beroligende effekt på kropp og reduserer muskelkramper.

Se for bivirkninger. Mens pasjonsblomst kosttilskudd er generelt trygt for bruk, noen få bivirkninger er grunn til bekymring. Passion blomst bivirkninger inkluderer svimmelhet, forvirring og betente blodkar.

Følg opp med legen din, som kan diskutere eventuelle bivirkninger du har vært inne og hvis pasjonsblomst har hatt den ønskede effekt i å eliminere Zoloft tilbaketrekning. Hvis bivirkningene blir for mye eller ikke dempe tilbaketrekning, så vil du kanskje å bytte til en ny medisin.

Slutt å ta pasjonsblomst. Etter ca en måned, bør Zoloft være helt ute av systemet ditt og abstinenssymptomer burde ha sunket. Tilbaketrekningen sunket, bør du være i stand til å slutte å ta pasjonsblomst og ikke opplever ubehag.

Medisiner som brukes for angst som hjelpe til med vekttap

Hvis du er en person plaget av angst og har behov for medisiner for å behandle det, er det mange alternativer for deg å diskutere med legen din. Angstpasienter bekymret for muligheten for vektøkning på slike medisiner trenger ikke bekymre deg, med tanke på angst narkotika tilgjengelig som faktisk kan hjelpe til med vekttap.

Bupropion

Buproprion, eller Wellbutrin, er en NDRI, eller noradrenalin og dopamin-gjenopptak-inhibitor, som hjelper til med angst ved å balansere nivåene av disse kjemikalier i hjernen. En av bupropion er bivirkninger skjer for å være appetitt undertrykkelse, som nesten alltid fører til vekttap. Bupropion reduserer muntlige fikseringer hos pasienter som tar stoffet, og kan være foreskrevet for å hjelpe røykere å slutte å røyke på grunn av denne effekten.

Sertralin

Sertralin, eller Zoloft, er en SSRI, eller selektive serotonin reopptak inhibitor, som brukes til behandling av panikk og depresjon lidelser, sammen med sosial angstlidelse og tvangslidelser (OCD). Sertralin virker serotonin ved å gjenopprette balansen i hjernen. På grunn av bivirkninger av appetitt tap og kvalme, har angst pasienter på Zoloft gått ned i vekt. Vektøkning kan være en bivirkning hos noen pasienter, også.

Fluoksetin

Fluoksetin, eller Prozac, er et annet SSRI brukes av personer med depresjon, panikklidelser, tvangslidelse og angst. Blant Fluoksetin kjente bivirkninger rapportert av mange pasienter er betydelig vekttap, men dette er ofte på grunn av kvalme. Det er også mulig at en del av dette stoffet kan faktisk i vekt.

Paroksetin

Paroksetin eller Paxil, er enda et annet SSRI som brukes til ikke bare å behandle depresjon, angst lidelser, men også, OCD og premenstruelle dysmorphic uorden. På toppen av balansere hjernens serotoninnivået som det er ment å gjøre, har Paroxetin også vært kjent for å forårsake døsighet, kvalme, svimmelhet og vekttap i mange pasienter tar stoffet. Vektøkning kan oppleves av noen.

Venlafaksin

Venlafaksin, eller Effexor, forskrives til pasienter plaget med angstlidelser, depressive lidelser og panikklidelser. I motsetning til de nevnte medisiner, er dette stoffet en SNRI, eller serotonin-noradrenalin reopptakshemmere, som gjenoppretter balansen i hjernens serotonin og noradrenalin nivåer for å bedre humør problemer. Venlafaksin fører ofte redusert appetitt hos pasienter som tar stoffet, som igjen resulterer i vekttap. I enkelte personer, kan vektøkning være en bivirkning i tillegg.

Alprazolam

Alprazolam, eller Xanax, er i en gruppe legemidler som kalles benzodiazepiner som tregere bevegelse av hjernen kjemikalier som har blitt ubalansert. Alprazolam er foreskrevet for pasienter med angst og panikklidelse, samt personer med angst forårsaket av depresjon. Noen av alprazolam s mildere bivirkninger er irritabilitet, søvnløshet, kvalme og vekttap på grunn av endringer i appetitt.

Medisiner for Childhood Angst og ADHD

Attention-Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er en tilstand som rammer både barn og voksne. Barn med ADHD har ofte uoppmerksom atferd og problemer med å sitte stille eller fokusere på oppgaver. Noen ganger, kan ADHD også være ledsaget av andre problemer, som angst eller stress lidelser. Behandlinger for både ADHD og angst eksistere i mange former.

Sentralstimulerende

Leger ofte foreskrive sentralstimulerende midler for å behandle ADHD. Sentralstimulerende midler virker ved å øke og balansere nevrotransmitter i hjernen, som kan hjelpe med symptomer på hyperaktivitet og uoppmerksomhet. Noen barn med ADHD kan ta korttidsvirkende sentralstimulerende to eller tre ganger per dag, mens andre barn vil ta en langtidsvirkende pille eller plaster for å vare hele dagen. Bivirkninger kan være vekttap, søvnvansker og tap av appetitt; vanlige sentralstimulerende midler som brukes til behandling av ADHD inkluderer Ritalin og Adderall.

Ikke-stimulatorer

Den ikke-stimulerende medikament kalt Strattera kan også anvendes for å behandle ADHD symptomer. Dette vil være tilfelle for barn som ikke responderer på sentralstimulerende medisiner, eller som opplever alvorlige bivirkninger fra sentralstimulerende midler. Strattera kan arbeide for å avlaste tradisjonelle ADHD symptomer i tillegg til angst og blir vanligvis gitt i en eller to doser daglig.
Strattera kan også føre til at pasienter opplever tap av matlyst, vekttap og kvalme. I sjeldne tilfeller kan det føre til leverproblemer. I noen studier har det også blitt foreslått at Strattera kan øke selvmordstanker hos barn og tenåringer.

Andre ADHD medisiner

Noen leger kan foreskrive antidepressiva for å behandle ADHD symptomer, spesielt hvis pasienten ikke reagerer på de ovennevnte behandlinger eller har en stemning lidelse å følge ADHD. Høy blodtrykks narkotika, for eksempel klonidin, kan også hjelpe med ADHD symptomer som tics, søvnløshet og aggresjon.

Selective-serotoninreopptakshemmere

Selektive-serotonin reopptakshemmere (SSRI) er en klasse av antidepressiva ofte brukt til å behandle barndommen angstlidelser. Denne gruppen av medikamenter inkluderer Zoloft, Paxil og Prozac. Disse medikamentene bære en liten risiko for økte selvmordstanker hos barn og unge, slik at foreldre bør passe på barna sine mens de tar SSRI.

Barn og medisiner

Med noen barndom lidelse, er det viktig å overvåke barnet ditt når hun tar henne medisiner for å sikre at hun tar de riktige doser daglig og at ingen alvorlige bivirkninger vises. Noen barn kan ha vanskeligheter med å ta visse medisiner fordi de ikke er vant til å svelge piller (de fleste av stoffene som er nevnt her ikke kommer i flytende form), eller fordi de ikke vil innrømme at det er noe "galt" med dem. Arbeid med barnet ditt til å hjelpe ham å lære å ta sin medisiner daglig, og minne ham på at det hjelper ham til å føle seg bedre og leve sitt liv på en trygg og sunn måte. Overvåk barnet for fysiske eller emosjonelle bivirkninger, og snakke med legen din hver gang du mener noe har endret seg (for eksempel symptomer øker i alvorlighetsgrad eller utseendet på en bivirkning). Da legen kan forskrive en annen dose eller medisiner hvis det er nødvendig.

Hjemmelaget Natural Anti Angst Drug

Ofte kan mennesker sliter med angst redusere sine symptomer ved hjelp av hjemmelagde naturlig anti angst narkotika motsetning til et reseptbelagt legemiddel. Faktum er, folk har brukt naturlig rettsmidler for angst for tusenvis av år. Best av alt, mange av disse naturlige angst behandlinger er tryggere enn sine reseptbelagte kolleger.

Naturlige Beroligende midler

Mange bruker vanedannende reseptbelagte beroligende midler, som for eksempel Ativan, Valium eller Xanax for deres sederende eiendom. Beroligende midler kan være nyttig når du har angst eller panikk, men mange naturlige sedativa arbeid like godt som disse reseptbelagte beroligende midler. Bonusen er at naturlige beroligende midler er ikke vanedannende. Prøv humle, vendelrot, scullcap eller pasjons supplement for å oppnå en avslappet tilstand i tider med angst, panikk eller stress.

Naturlig anti angst behandlinger

Anti-depressiva er ofte foreskrevet for personer som har angstlidelser, fordi depresjon og angst er antatt å være forårsaket av de samme kjemiske ubalanser. Akkurat som deg en lege kan forskrive Prozac eller Zoloft for angst, er det en rekke naturlige angst behandlinger som du kan daglig for å forebygge angst. Naturlig angst rettsmidler arbeid fordi som reseptbelagte legemidler de bidra til å balansere de ubalanserte kjemikalier i hjernen. Prøv lakris rot eller St Johns Wort å redusere angst.

Ernærings behandling for angst

Det er ikke uvanlig for de med en vitamin eller mineralmangel for å utvikle kronisk angst. Tar en multivitamin kan gi en betydelig forbedring i en persons angstsymptomer. Når det er sagt, en rekke spesifikke kosttilskudd kan også forbedre angst, inkludert B-vitaminer og en aminosyre som heter 5-HTP. B-vitaminer bidra til å regulere nervesystemet og øke energinivået, og 5-HTP hjelper kroppen produsere mer serotonin. signalstoffet ansvarlig for ro og søvn.

Biologisk Forklaring for depresjon og angst

Biologisk Forklaring for depresjon og angst


Depresjon er en psykisk lidelse som mange mennesker over hele verden har opplevd på et eller annet tidspunkt. Selv om dens årsaker ikke er helt forstått, har forskerne identifisert visse biologiske forklaringer, nemlig av nevro-fungerende variasjon, blant andre miljømessige og genetiske faktorer.

Nuerotransmitters

Nevrotransmittere er naturlige substanser som hjelpemiddel i kommunikasjonen mellom en hjernecelle og en annen. For å si det på en annen måte, disse nevrotransmittere er en integrert del i riktig koding og dekoding av nevrologiske meldinger. Konkret har forskerne identifisert som serotonin, noradrenalin og dopamin, er tre sendere som ofte ubalanserte i deprimerte mennesker.

Konklusjon / symptomer

Forskere har konkludert med at uregelmessige serotoninnivået bidra til søvnproblemer, irritabilitet og angst. Mangel av noradrenalin, som vanligvis regulerer opphisselse og årvåkenhet, er assosiert med tretthet og en deprimert stemning. Virkningene av uregelmessige dopaminnivåer er mye av det samme.

Høna eller egget?

Forskere er ikke sikker på om uregelmessige nivåer av serotonin, noradrenalin og dopamin-systemer er en årsak til depresjon eller om depresjon i seg selv er en gjerningsmann for de uregelmessige nivåer av disse nevrotransmittere.

Mulige faktorer

Kortisol er et hormon som produseres av hypothalamus-hypofyse-binyrebark kjertel i tider et stress. Selv om bevis har ennå ikke funnet, har forskere testet at 50% av pasientene med diagnosen depresjon ble vist å ha hyperaktivitet av hypothalamus-hypofyse-binyrebark-aksen, noe som resulterer i en økt produksjon av kortisol.

Behandlinger og løsninger

Det er ingen enkel kur for klinisk depresjon, spesielt når depresjon i seg selv varierer i alvorlighetsgrad. Men det finnes flere typer reseptbelagte legemidler som har vist effekt mot denne sykdommen; SSRI (selektive serotonin reopptakshemmere) eller SNRI (serotonin-noradrenalin reopptakshemmere) virker ved å gjenopprette de riktige nivåer av serotonin og eller noradrenalin sendere. Vanlige merkenavn inkludere Zoloft, Paxil, Lexapro, eller Cymbalta. Medisinering er mest effektive i forbindelse med terapi psykologisk.

Naturlig rette for angst

Naturlig rette for angst


Sosial angst, generalisert angstlidelse og panikklidelse har alle blitt satt under lupen de siste tiårene, som fører til en rekke reseptbelagte legemidler for å løse disse problemene. Likevel er det naturlig rettsmidler som vil kurere angst som ikke krever kostbare legemidler som kan prøves før du ser til foreskrevet medisiner for lindring.

Kava Kava

Kava kava er en urt og kosttilskudd godkjent i mange europeiske land for å lindre angst og søvnløshet. Den gjør dette uten at du føler "dopet" eller "uklar" heller, da dette stoffet er hentet fra en naturlig rot. Kava kava rot er så effektiv som Serax, et benzodiazepin tranquilizer, men er ikke-vanedannende uten vanedannende potensiale. Men hvis du allerede tar visse medisiner, for eksempel Zoloft, Valium eller Halcion, unngå kava kava, da det kan føre til dårlige bivirkninger. Kava kava bør heller ikke kombineres med alkohol eller tatt hvis du har Parkinsons sykdom, som det kan øke rystelser.

Ashwagandha

Brukt i århundrer av indianere og afrikanere som en urtemedisin for å hjelpe kurere sykdom, betennelse og feber, og for å øke mental aktivitet, har ashwagandha urt blitt funnet å også redusere angst av forskere ved University of Texas Health Science Center. Som studiene er fortsatt pågående, har ashwagandha blitt tatt mer og oftere for homøopatisk lindring av angst.

Johannesurt

Mens en av de viktigste bruksområdene for johannesurt er å lindre symptomene på depresjon, har det også vært nyttig å lindre kroniske angstproblemer. Ifølge spineuniverse.com, har forskning vist at Johannesurt reduserer symptomer på angst så mye som Valium, men uten clouding tenkning som Valium. Det reduserer opptaket av serotonin i hjernen, som i sin tur øker opptaket av serotonin i kroppen, noe som skaper rolige følelser og lindre angst. Men hvis du allerede tar et antidepressivum, ikke ta johannesurt på grunn av muligheten for bivirkninger. Også, kan johannesurt gjøre deg mer følsom for solen, så bruk solkrem når du er utenfor.

Lexapro Vs. Zoloft

Lexapro Vs.  Zoloft


Lexapro og Zoloft brukes til å behandle depresjon og angst. Som begge tilhører klassen av legemidler som kalles selektive serotoninreopptakshemmere, deres generelle effekter, bivirkninger og røykeavvennings effektene er svært like. Mens de fleste individer reagere på samme måte som hver kan noen svare bedre til den ene eller den andre som et resultat av forskjeller i personlig kjemiske sammensetning, og den underliggende årsaken til depresjon.

Historie

Lexapro, utviklet av Forest Laboratories Inc., og er godkjent for anvendelse i behandlingen av depresjon av FDA i 2002, og inneholder den kjemiske escitalopram. Denne kjemiske var allerede på markedet som en bestanddel av den eldre stoffet Celexa. Det har vist seg å være mer effektive i sin nåværende form. Foruten depresjon, er Lexapro også brukes til å behandle OCD og generell angst.

Zoloft ble utviklet av Pfizer, og er godkjent for behandling av depresjon, generell angst og OCD i 1991. Det inneholder den kjemiske sertralin.

Effekt

Zoloft og Lexapro har vist lignende, signifikant effekt i studier. Mens reaksjon på hvert legemiddel er lik i gjennomsnitt, er det ikke uvanlig for dem å påvirke personer forskjellig. Noen pasienter kan respondere til en, men ikke den andre, eller oppleve flere bivirkninger med en enn den andre. Dette skyldes små forskjeller i hvordan de påvirker serotoninnivået. Den eneste måten å finne noe som er mer effektivt for den enkelte er å faktisk prøve hver.

Bivirkninger

Lexapro og Zoloft er kjent for å indusere svak somnolens (søvnighet), søvnløshet, kvalme og seksuell dysfunksjon, blant andre symptomer. I case-studier, en betydelig bivirkning rapportert var akatisi, en vag følelse av indre muskelspenninger, i likhet med rastløse ben syndrom. De fleste bivirkningene er bare til stede når du starter stoffet, eller doseendring. Som med effektiviteten, kan enkeltpersoner oppleve mer - eller verre - bivirkninger med en enn den andre.

Seponering

Det er tilsvarende seponeringssymptomer forbundet med SSRI generelt, og Lexapro og Zoloft er intet unntak. Blant vanlige symptomer er plutselige følelsesmessige endringer, og et symptom kjent som "hjernen zaps." Det anbefales at SSRI dosering reduseres gradvis ned, under lege tilsyn, når slutte et stoff, for å minimalisere disse effektene.

Statistikk

Per 2007 var det anslagsvis 28 millioner resepter skrevet for Zoloft. Det var 18 millioner skrevet for Lexapro. Dette bør ikke nødvendigvis bli vurdert i avgjørelsen av å bruke, så det er variabler som historie (Zoloft kan bli mer kjente rett og slett fordi det har vært på markedet lenger), markedsføring forskjeller og godkjent indikasjon forskjeller.

Mest effektive medisiner for angst Med depresjon

Depresjon og angst har tette bånd i det psykiske helse riket. For de som lider av begge problemene, det finnes en rekke medisiner å velge mellom som effektivt behandle begge.

Selektive serotoninreopptakshemmere

Selektive serotonin reopptakshemmere eller SSRI, representerer en klasse av antidepressive medikamenter som balanserer hjernens noradrenalin og serotonin. Depresjon pasienter som også opplever angst er ofte foreskrevet medisiner i denne klassen, slik som fluoksetin (Prozac) eller sertralin (Zoloft). Prozac er ofte anbefalt for pasienter med depresjon, tvangslidelser, panikklidelse og angst; Zoloft er på lignende måte foreskrevet for disse plager, så vel som sosial angstlidelse. Bivirkninger av begge kan være tretthet, kvalme, tap av appetitt og vekttap.

Noradrenalin-dopamin reopptakshemmere

Noradrenalin-dopamin reopptakshemmere, eller NDRIs, omfatte en medikamentgruppe som balanserer noradrenalin, serotonin og dopamin nivåer i hjernen. Bupropion (Wellbutrin) er den mest kjente av legemidler i denne klassen, foreskrevet for depressive og angstpasienter. Bivirkninger av Wellbutrin kan inkludere appetitt undertrykkelse og vekttap.

Sykliske og trisykliske antidepressiva

Blant stoffet klasser av sykliske og trisykliske antidepressiva er amoxapine (Asendin), desipramin (Norpramin) og nortriptylin (aventyl); og amitriptylin (Elavil), doxepin (Adapin) og Imipramin (Tofranil), henholdsvis. Asendin, Norpramin og aventyl er gitt til deprimerte og engstelige pasienter for å øke sine noradrenalin og serotonin, tilbake disse kjemikaliene til normal balanse. Bivirkninger er munntørrhet, svimmelhet, hodepine, søvnløshet, vektøkning og erektil dysfunksjon hos noen pasienter. Elavil, Adapin og Tofranil er foreskrevet til pasienter med manisk depresjon, angst og depresjon. De fungerer ved å blokkere a-1 og histaminreseptorer i hjernen, å stoppe aktivering av noradrenalin, stresshormon. Bivirkninger er tretthet, søvnløshet, vektøkning og forstoppelse.

Lexapro og Zoloft bivirkninger

Lexapro og Zoloft bivirkninger


Det er ikke uvanlig å oppleve stress, angst eller depresjon. For disse forholdene, kan leger foreskrive anti-depresjon medisiner. To slike medisiner er Lexapro og Zoloft. De er begge i SSRI gruppen av legemidler, som betyr at de er selektive serotoninreopptakshemmere. De lar kroppen til å bruke serotonin mer effektivt. Lave nivåer av serotonin fører ofte depresjon, angst og til og med personlighetsforstyrrelser. Som alle andre medisiner, er det viktig å være klar over de mulige bivirkninger av eventuelle medisiner du tar, inkludert Cipralex og Zoloft.

Lexapro

Skaperne av Lexapro hevder det er et relativt trygt legemiddel med lav utseende bivirkninger. De vanligste bivirkningene er søvnløshet, kvalme, økt svetting, utløsning lidelse, redusert libido, anorgasmia og søvnighet.

Andre bivirkninger

Pasienter som tar Lexapro kan også oppleve bihulebetennelse, tretthet, influensalignende symptomer eller en luftveisinfeksjon. Med fortsatt bruk av stoffet, rapporterte de fleste pasienter bivirkningene redusert eller sunket.

Zoloft

Pasienter som tar Zoloft vil oppleve lignende bivirkninger som de menneskene som tar Cipralex. De inkluderer skjelvinger, hodepine, nervøsitet, kvalme, angst, munntørrhet og diaré. Pasienter kan også oppleve endringer i sin vekt, appetitt, noen tretthet eller søvnløshet, impotens, redusert sexlyst og problemer med å oppnå orgasme.

Andre bivirkninger

Zoloft er mye mer sannsynlig enn Lexapro å gi folk gastrointestinale bivirkninger. Begge medisiner inneholder denne risikoen, men det er mer vanlig for folk på Zoloft å rapportere fortsatt problemer gjennom behandling for depresjon.

Advarsel

Mens du er på medisiner for depresjon, bør du søke øyeblikkelig hjelp hvis du har en allergisk reaksjon, endringer i blodtrykk, feber, uregelmessig hjerterytme eller puls, eller frysninger.

Betraktninger

Ikke alle pasienter vil oppleve bivirkninger mens på depresjon medisiner, men det er viktig å ta hensyn til eventuelle endringer eller ubehag i kroppen din og rapportere det til legen som forskrivning Zoloft eller Cipralex.

Cymbalta Vs. Zoloft

Cymbalta og Zoloft er to kjente medisiner vanligvis foreskrevet for depresjon, men de skiller seg betydelig. De to antidepressiva er ofte aktivt har sammenlignet basert på deres forskjeller. For de som søker mental hjelp gjennom medisiner, er det viktig å kjenne detaljene, forskjeller og effekter av hvert medikament før du bestemmer på hvilken du skal ta.

Funksjoner

Cymbalta er en selektiv serotonin og noradrenalin reopptakshemmere (SNRI) antidepressiva. Det antas å korrigere kjemisk ubalanse av serotonin og noradrenalin i hjernen ved å blokkere dens serotonin-gjenopptak, som behandler alvorlig depresjon. Det er også brukt for kronisk smertelidelse og de med diabetes som lider av nerveskader smerte.

Zoloft er en selektiv serotonin reuptake inhibitor (SSRI) antidepressiva. Det brukes til å behandle depresjon, panikk og angst lidelser, posttraumatiske stresslidelser (PTSD), premenstruelle dysphoric lidelse (PMDD) og tvangslidelser (OCD). Zoloft korrigerer kjemisk ubalanse av serotonin i hjernen ved å øke nivåene av serotonin, samtidig som blokkerer reopptak av serotonin.

Vesentlige faktorer

Cymbalta kommer i 20 mg, 30 mg og 60 mg kapsler, som er spesielt utviklet for gradvis tid utgivelsen. Det generiske navnet for Cymbalta er Duloxetine. Den vanligste produsenten av Cymbalta er Eli Lilly. Cymbalta er ikke godkjent for barn.

Zoloft kommer i 25 mg, 50 mg, 100 mg tabletter og 20 mg / ml mikstur, konsentrat. Generisk navn for Zoloft er Sertralin. Den vanligste produsenten av Zoloft er Pfizer. Zoloft er ikke blitt godkjent av FDA for barn som lider av depresjon, men Zoloft har blitt godkjent av FDA for behandling av tvangslidelse hos barn.

Betraktninger

Både Cymbalta og Zoloft kan ikke tas i kombinasjon med monoaminoksidasehemmere (MAO-hemmere). Smerte, kanskje feber og leddgikt medisiner forårsake lettere blåmerker eller blødning når du tar enten Cymbalta eller Zoloft. Før du tar Cymbalta, må du fortelle legen din dersom du tar blodfortynnende eller visse antibiotika. Før du tar Zoloft, må du fortelle legen din dersom du tar blodfortynnende eller hjerterytmen medisiner.

Bivirkninger

Bivirkningene av Cymbalta er generelt de samme som Zoloft. Noen vanlige bivirkninger som finnes i både medisiner, men er ikke begrenset til å oppleve munntørrhet, døsighet, mild kvalme, forstoppelse, gass, søvnløshet, leddsmerter, vektendring, nedsatt seksualdrift eller impotens. De mer alvorlige effekter som deles av både inkluderer, men er ikke begrenset til magesmerter, feber, appetitt og vekt svingninger, stive muskler, hjerte skjelvinger, hodepine, hukommelsesproblemer, svakhet, tap av koordinasjons eller grunne pust.

Advarsler

Vanlige over-the-counter medisiner som kald eller allergi medisiner eller søvninduse samt foreskrevet medisiner for anfall eller angst kan øke døsighet ofte forårsaket av både Cymbalta og Zoloft. Både Cymbalta og Zoloft antas å forårsake skade på barn av gravide eller ammende kvinner. Forhold som lever- eller nyresykdom, beslag eller epilepsi og bipolar lidelse er ekstremt følsomme for bivirkninger av Zoloft.