Digidexo.com

benign intrakraniell hypertensjon

Årsaker til Benign intrakraniell hypertensjon

Benign intrakraniell hypertensjon, også kjent som pseudotumor cerebri, er et syndrom som viser økt trykk i hjernen som ikke er forårsaket av svulster. Symptomene er de samme som de som følge av hjernesvulster og andre typer intrakraniell hypertensjon. De er hodepine, kvalme, dobbelt syn og tap av syn. Det er noe uenighet mellom ulike grupper om årsaker, men det er noen kjente årsaker, deriblant flere reseptbelagte medisiner.

Reseptbelagte medisiner

Det finnes mange dokumenterte tilfeller av benign intrakraniell hypertensjon blir forårsaket av resepter. Tetracyclin, minocycline og doxycycline antibiotika har forårsaket intrakraniell hypertensjon hos menn og kvinner i alle aldre og størrelser. Andre medisiner som kan føre til godartet intrakraniell hypertensjon inkludere akne stoffet Roaccutane, uregelmessig hjerterytme medisin amiodaron, litium og Norplant. Veksthormon behandlinger og tilbaketrekning fra steroider også føre til intrakraniell hypertensjon.

Fedme

Benign intrakraniell hypertensjon som ikke er forårsaket av medisiner er mest vanlig hos kvinner mellom 20 og 50 år som er overvektige. En rapport fra en University of Utah professor i nevrologi og oftalmologi finner at 90 prosent av kvinnene med intrakraniell hypertensjon symptomer som hodepine, pulserende lyder i hodet, synsproblemer og kvalme er overvektige.

Vitamin A

Den Intrakraniell Hypertensjon Research Foundation viser dokumentasjon fra det 16. århundre av flere tilfeller av intrakraniell hypertensjon forårsaket av høye nivåer av vitamin A. Store mengder av vitamin A er anerkjent som en årsak til intrakraniell hypertensjon.

Smittsomme sykdommer

Sykdommer som kan forårsake intrakraniell hypertensjon omfatter HIV, syfilis, malaria, Lyme sykdom, hjernehinnebetennelse og mononukleose. Men de trisykliske legemidler som brukes til å behandle disse sykdommene kan også føre til godartet intrakraniell hypertensjon.

Expert Insight

Kathleen B. Digre, professor i nevrologi og ophalmology, anbefaler alle som bruker trisykliske medikamenter som har en hodepine eller andre symptomer bli testet og behandlet. Behandling kan inkludere vekttap, stoppe medisinering, tar medisin for å avlaste trykket og kvitte seg med væske og kirurgi. Oppfølgingssynsundersøkelser vil være nødvendig å overvåke visjon endringer.

Intrakraniell hypertensjon Symptomer

Intrakraniell hypertensjon, også kjent under navnet pseudotumor cerebri, er en tilstand karakterisert ved en økning av trykket inne i skallen. Ofte ligne symptomer på en hjernetumor, er denne form for hypertensjon antas å være forårsaket av en unormal mengde av cerebrospinalvæske. Normalt er denne væsken absorbert i en persons blodstrømmen, men, når dette ikke skjer, kan mer og mer væske bygges opp i skallen, noe som resulterer i en økning i trykket, så vel som en rekke uønskede symptomer.

Hodepine

Av alle symptomer på intrakraniell hypertensjon, hyppig hodepine er trolig en mer vanlig. Disse hodepine varierer i intensitet fra moderat til alvorlig og er hovedsakelig følte like bak øynene, men du kan oppleve dette smerter overalt i skallen. De ofte forverres når du endrer ditt synsfelt.

Vision endringer

Ofte følger disse hodepine er en endring i visuell persepsjon. Og avhengig av personen og mengden av trykket inne i skallen, endrer disse visjon manifest i varierende alvorlighetsgrad. For noen mennesker, de begynner å lide av uskarpt, nedtonet eller doblet visjon. For andre, kommer dette symptomet om som delvis eller sidesynet tap. Det kan også føre til periodiske episoder av blindhet.

Kognitive problemer

Intrakraniell hypertensjon kan forårsake symptomer som involverer din kognitive helse. I denne situasjonen, vil du begynne å oppleve de "uforklarlige" opplevelser av svimmelhet, ørhet eller svimmelhet. Dette kan be noen ustabilitet eller et tap av balanse.

Digestive Issues

Det er også mulig å lide av en viss mengde av fordøyelsesproblemer, nemlig urolig mage, kvalme og oppkast. Mesteparten av tiden, er disse symptomene knyttet til hodepine, synsforstyrrelser og svimmelhet, men du kan oppleve dem på egen hånd.

Auditive Avbrudd

Noen ganger kan intrakraniell hypertensjon føre til problemer som involverer dine auditive sanser. Når dette symptomet manifesterer, ofte ber det en ringer, summende eller surring innenfor ørene. For de fleste er det en rytmisk lyd som er normalt i takt med rytmen av sitt hjerte.

Søvnforstyrrelser

Selv om mer av et symptom på andre symptomer, som hodepine, fordøyelsesproblemer og auditive forstyrrelser, er det ikke uvanlig for en person med intrakraniell hypertensjon å oppleve en endring i søvnmønster. De kan begynne å lide av problemer både med å få sove og bor sover.

Intrakraniell Hypertensjon syndrom

Intrakraniell hypertensjon (IH) resultater fra overskytende beløp eller mangelfull absorpsjon av cerebrospinalvæsken (CSF), som forårsaker trykket inne i skallen. Denne tilstanden kan være akutt eller kronisk. Behandlinger inkluderer generelt medisiner for å kontrollere intrakranielt trykk eller kirurgi for å lindre symptomer.

Årsaker

Akutt IH skyldes en alvorlig hodeskade eller indre blødninger som følge av en aneurisme eller hjerneslag. Trykket stiger svært raskt og kan være dødelig uten riktig behandling.

Kronisk IH regnes som en nevrologisk lidelse der CSF bygger opp og holder seg høy over tid. Hvis du har idiopatisk IH, kan legene ikke fastslå en årsak for din tilstand. Forskning tyder på å være overvektig kan bidra til idiopatisk IH, men dette forholdet er fortsatt under etterforskning. Sekundær IH kan knyttes til flere ting. Du kan oppleve sekundær IH hvis du har et hjerneslag, blodpropp, eller lever eller nyresvikt. Visse medisiner er knyttet til sekundær IH og inkluderer noen antibiotika, Accutane, litium, Norplant og visse steroid og hormonbehandlinger. Smittsomme sykdommer som meningitt og HIV er også mulige årsaker.

Symptomer

De typiske symptomer på intrakraniell hypertensjon syndrom er alvorlig hodepine, synsforstyrrelser som er resultatet av en hoven synsnerven og en susende lyd i ørene som oppstår i takt med pulsen din. Selv om disse er de mest utbredte symptomer, kan du ikke oppleve alle tre samtidig.

IH kan også påvirke andre områder av kroppen i tillegg til hodet. De mest sett symptomene er smerter i armer, ben og rygg, stiv nakke, problemer med å balansere, føle deg svimmel og ør, nummenhet, prikking, kvalme, og spinalvæske lekker fra nesen.

Diagnose

En Spinal Tap eller spinalpunksjon er den primære testmetode for intrakraniell hypertensjon syndrom. Denne fremgangsmåten måler trykket i CSF.

Hvis Spinal Tap bestemmer du har IH, vil legen deretter arbeide for å finne ut årsaken. For å diagnostisere idiopatisk IH, vil legen bruke Endret Dandy Kriterier for idiopatisk intrakraniell hypertensjon. Denne offisielle kriteriene tilbyr legen en retningslinje for å utelukke andre tilstander for å bestemme en passende diagnose.

Sekundær IH er diagnostisert ved å få din historie og avgjøre om noe i den peker til å forårsake IH, som visse medisiner eller pre-eksisterende forhold.

Medisiner

Du lege kan forskrive karboanhydrasehemmere. Denne medisinen forstyrrer CSF produksjon, noe som senker intrakranielt trykk. Vanlige legemidler inkluderer Diamox, Neptazane, Lasis og Topimax. Hvis det lykkes, kan disse behandlinger eliminere behovet for kirurgi.

Smerte er vanlig i IH, spesielt hodepine. I tillegg til de karboanhydrasehemmer, kan legen forskrive trisykliske antidepressiva, betablokkere og kalsiumkanalblokkere. Reseptbelagte smertestillende blir noen ganger brukt; de er vanligvis ikke effektive på denne typen hodepine, men kan redusere intensiteten.

Kirurgi

Hvis synsnerven er hevelse, en prosedyre som kalles synsnerven fenestration kan avlaste trykket. Denne prosedyren er vanligvis gjøres for å bevare synet ditt i stedet for å lindre hodepine.

Nevrokirurgiske shunts tar sikte på å avlaste synsnerven hevelse og bevare synet ditt. De kan også anvendes for å behandle hodepine. Disse shunter CSF renne inn i en annen del av kroppen, noe som avlaster intrakranialt trykk.

Mat og aktiviteter for å unngå Med Intrakraniell Hypertensjon

Intrakraniell hypertensjon (også kjent som Pseudo cerebri) er forårsaket av en overdreven oppbygning av cerebrospinalvæske rundt hjernen. I noen uten problemet, følger denne væsken normalt fritt i hele hjernen og ryggmargen. Men hos personer med intrakraniell hypertensjon, slik oppsamling av trykket forårsaket høyt blodtrykk, alvorlig migrene, oppkast, en ekstrem følsomhet for lys og synsproblemer. De med denne tilstanden bør være forsiktig om ting de spise og drikke, medisiner de tar, og aktiviteter der de deltar.

Foods

Unngå fet mat og salt mat. Siden vitamin A og tyramin har vært forbundet med intrakraniell hypertensjon, bør du prøve å unngå matvarer som inneholder disse. Lever, gulrøtter, tomater og grønne bladgrønnsaker alle har store mengder vitamin A. Cheese, salami, liverwurst, øl og pepperoni alle har høye nivåer av tyramin. Selvfølgelig, siden du prøver å unngå fett og salt, mange av disse matvarene ville være av deg handleliste uansett. Koffein synes også å gjøre tilstanden verre.

Medisiner

Hold en nøye oversikt over alle medisiner du bruker, og sørg for at noen lege behandler deg er klar over hva du tar. Ikke ta noen over skranke medisiner uten først å rådføre deg med legen din, siden en medisin som kan ha liten effekt på noen andre kanskje har en ekstrem effekt på deg. Med de medisiner du er foreskrevet, ta dem akkurat som beskrevet, og ikke slutte å ta dem uten først å la legen din vite.

Aktivitet

Unngå aktiviteter som kan forverre symptomene. Fysisk trening kan gjøre at symptomene forverres hvis aktiviteten innebærer mye bøying eller innstramming av magemusklene. Negativt, siden en av de viktigste årsakene til denne tilstanden synes å være fedme, bør du prøve å gå ned i vekt, noe som ville innebære litt mosjon. Derfor må du snakke med legen din om å sette opp en øvelse plan som vil fungere for deg og dine spesielle behov.

Hvordan finne støtte for Intrakraniell HypertensjonDenne artikkelen vil gi deg forskjellige nettsteder og støttegrupper for å lære mer om Intrakraniell Hypertensjon og kontakt med andre som har denne tilstanden.

Bruksanvisning

•  Gå online for å www.ihrfoundation.org Dette stedet hever penger til forskning på Intrakraniell Hypertensjon og tilbyr også mye innsikt til denne tilstanden.

Intrakraniell Hypertensjon informasjon kan også finnes under sin eldre navn som pseudo cerebri hvis du google det.

De er mange IH grupper på Myspace og Facebook som tilbyr støtte og råd om IH. Hvis du allerede er medlem bare gå til grupper og skriv inn IH og de ulike IH grupper vil se ut som du kan bli med.

Hvis du er ute etter mye støtte, og for å bli venner med andre med denne tilstanden kan du besøke min personlige nettside på Myspace på http://www.myspace.com/ptcawareness . Hvis du klikker i henhold venn kategoriene du finne kategorien IH / PTC mennesker, og du kan legge til noen av de menneskene som dine venner.

Tips og advarsler

  • Kom i kontakt med så mange mennesker som du kan med denne tilstanden for å lære mer om tilgjengelige medisiner og behandlinger.
  • Spre ordet om din tilstand slik at andre vil donere til årsaken.
  • Intrakraniell Hypertensjon varierer sterkt fra person til person, så ikke la en persons historie skremme deg.
  • Nettstedene nevnt i denne artikkelen er ikke ment å erstatte noen råd fra en lege.

Farlige bivirkninger av Roaccutane

Isotretinoin er reseptbelagte medisiner tilgjengelig under flere merkenavn, inkludert Accutane, godkjent for behandling av alvorlig skjemmende nodulær akne. I økende grad er leger forskrivning det for moderat og selv mild akne også, selv om stoffet har mange bivirkninger, noen farlige og noen som kan være permanent. The Food and Drug Administration (FDA) krever en svart boks advarsel på dette stoffet, dets mest alvorlige handlingen utenfor en tilbakekalling. Denne etiketten sier at isotretinoin bærer en betydelig risiko for alvorlige negative effekter.

Fødselsskader

Accutane bør ikke brukes av gravide kvinner eller kvinner som kan bli gravide, fordi isotretinoin forårsaker alvorlige misdannelser, spontanaborter, for tidlig fødsel og spedbarnsdød. Alle som bruker denne akne medisinering må delta i en FDA-mandat program kalt iPLEDGE, som har flere krav. Kvinner må ha to negative graviditetstestresultater før medisinen er foreskrevet, og må ha en graviditetstest hver måned mens du tar Accutane. De må også bruke to effektive og ulike former for prevensjon mens du tar Accutane. Menn bruker Accutane også må signere iPLEDGE og følg prevensjon kravene.

IBD

Accutane er forbundet med to faste typer av inflammatorisk tarmsykdom (IBD): Crohns sykdom og ulcerøs kolitt. I begge, blir tarmslimhinnen betent, forårsaker magesmerter og alvorlig diaré, som kan være livstruende. Disse tilfeller er relativt sjeldne, men folk har anlagt søksmål på grunn av disse bivirkningene.

Øyesykdommer

En annen sjelden bivirkning forbundet med Accutane er en nedgang i nattsyn, som kan vare i måneder etter avsluttet stoffet, og noen ganger er en permanent bivirkning. Noen pasienter har også rapportert å utvikle grå stær mens du tar Accutane, og noen opplever midlertidige endringer i farge persepsjon. En mer vanlig bivirkning er tørre øyne som følge av utilstrekkelig tåreproduksjon.

BIH

Noen personer som tar Accutane oppleve en tilstand som kalles benign intrakraniell hypertensjon (BIH), som innebærer en økning i trykket av væske rundt hjernen. Dette er også en sjelden bivirkning. Symptomer er hodepine, synsforstyrrelser, kvalme og oppkast. Kan senkes trykket på hjernen ved å drenere overflødig væske med spinal kraner eller shunter. Pasientens lege kan forskrive steroider for å redusere hevelse av hjernevev.

Psykologiske faktorer

Psykiske lidelser, inkludert depresjon, selvmordstanker og selvmordsforsøk, er rapportert hos pasienter som tar Accutane. Forskere har ikke kunnet gjøre en definitiv sammenheng mellom Accutane og depresjon, fordi depresjon er ikke uvanlig i den typiske aldersgruppen tar Accutane, spesielt når factoring i de alvorlige akne problemer.

Lever og nyre Bekymringer

Accutane kan forårsake permanent leverskade, så leger krever regelmessige blodprøver for å sjekke for forhøyede enzymer. Folk kan utvikle hepatitt, eller har symptomer på gulsott eller mørk urin. I tillegg har noen pasienter rapportert utvikle nyresykdom mens du tar Accutane. Sjeldne tilfeller også ha blitt laget av rabdomyolyse, en lidelse som involverer muskel sammenbrudd med rester inn i blodet som kan forårsake nyreskade. Forskning blir gjennomført for å bekrefte denne linken.

Hvordan forberede for en Spinal Tap

Hvordan forberede for en Spinal Tap


En Spinal Tap, eller spinalpunksjon, er en medisinsk prosedyre som innebærer å sette inn en hul nål inn i spinalkanalen for å samle spinalvæske. Fluidet brukes til å teste for en rekke nevrologiske lidelser, eller for å redusere trykket for pasienter med intrakraniell hypertensjon eller normalt trykk hydrocefalus. Forberedelse for en Spinal Tap handler om mental forberedelse, så vel som fysisk forberedelse. Det er viktig å beholde roen og ordne dag rundt prosedyren.

Hvordan forberede for en Spinal Tap

•  Drikk rikelig med væske kvelden før for å forbli hydrert, med mindre legen din forteller deg noe annet. Spis en lett en frokost dagen av prosedyren.

Ta medisiner som vanlig. Hvis du tar en blodfortynnende medisiner som aspirin eller en anti-inflammatorisk som ibuprofen ringe legen din og be når du skal slutte å ta disse medisinene.

Tenkt å tilbringe to til tre timer på legekontoret. Lammende og forberedelse tar ca 30 minutter, selve inngrepet tar noen minutter, og resten av tiden tilbringes liggende flat for å fremme blodpropp i 30 minutter til to timer.

Legge til rette for en utpekt sjåføren eller taxi for å ta deg hjem etter inngrepet.

løstsittende, bomull klær for komfort etter inngrepet.

Hint

  • Husk å ta med en liste over dine medisiner og forsikring informasjon til kontoret.
  • Hvis du har diaré eller annet problem som vil hindre deg fra streng sengeleie i to timer, bør du kontakte legen din før prosedyren for ytterligere instruksjoner.
  • Leger kan kreve en CT eller MR-undersøkelse før prosedyren. Dette vil øke tiden som brukes på kontoret ved ca 30 minutter til en time.

HGH bivirkninger på Skull

HGH bivirkninger på Skull


Humant veksthormon (HGH), også kjent som Somatrophin, er en naturlig forekommende hormon i legemet som fremmer vekst og reproduksjon / regenerering av cellene. Den kliniske HGH bruk for pasienter med mangler har vist seg å være ganske fordelaktig i de fleste tilfeller. Injeksjon av HGH i en sunn kropp har vist noen utfordrende bivirkninger, på skallen spesielt. HGH kan tas som et supplement eller ved injeksjon. HGH injeksjoner bør kun injiseres av lege (endokrinolog), for han vet når hormonet som forårsaker bivirkninger. Leger anbefaler at alle friske mennesker som ønsker å ta HGH ta kosttilskudd og unngå injeksjoner.

Pseudotumor cerebri

Pseudotumor cerebri er også kjent som idiopatisk intrakraniell hypertensjon (IIH). Den primære problemet er kranietrykk (følelse av trykk i hodeskallen) som er kronisk forhøyet, og det viktigste nevrologiske effekten er kjent som papilledema, som er ganske enkelt hevelse av papillen. Papilledema kan føre til optisk atrofi og med blindhet.

Akromegali

Acromegaly er en hormonell tilstand forårsaket av overdreven produksjon av veksthormon. Denne lidelsen er sett det meste hos middelaldrende voksne og barn denne lidelsen er kjent som gigantism. Symptomer er kjent å forekomme snikende, og dermed tar år til tiår å bli tydelig. Veksten av ekstremiteter er også et annet symptom på akromegali.

Andre bivirkninger

Bortsett fra de effekter som høye nivåer av veksthormon har på skallen, det er andre bivirkninger, for eksempel myalgi (muskelsmerter), artralgi (leddsmerter), carpal tunnel syndrom, og perifert ødem (hevelse av vev i underekstremitetene) .

Bendelorm betingelser og behandling

Bendelorm betingelser og behandling


Bendelorm er en tarminfeksjon forårsaket fra å spise kokt kjøtt. Det finnes seks typer bendelorm som infiserer mennesker ofte. Taenia Solium som er den svinetypen, Taenia saginata, biff form, og Diphyllobothrium latum, fiskearter, er den største. De kan variere i størrelse fra 25 m til 10 m i lengde. De mindre versjonene er Hymenolepis nana, også kalt "dverg", Hymenolepis diminuta, gnager bendelorm, og Dipylidium caninum, hunden bendelorm. De små versjoner gjennomsnitt 25mm til 70cc i størrelse. Gnager, hund, dverg og fiske bendelorm er de vanligste formene diagnostisert i USA.

Symptomer

I de fleste tilfeller, symptomene er ikke åpenbar, spesielt i dverg, gnager og hundetyper. I sjeldne tilfeller, Taenia Solium, Taenia saginata og Diphyllobothrium latum kan medføre kvalme, diaré, tretthet, svimmelhet og sult.

Behandling

Når Praziquantel administreres i enkeltdoser, det er den vanligste formen for behandling og er 99 prosent effektiv. Imidlertid ikke Praziquantel ikke drepe egg fra bendelorm. I mange tilfeller kan et mildt avføringsmiddel være foreskrevet for å eliminere egg. Videre, hvis nye eggene klekkes, kan cysticercosis utvikle.

Komplikasjoner

Cysticerkose er diagnostisert i de med fortid intestinal bendelorm infeksjon. Det er et larve-infeksjon. Det er anslått at nesten 20 millioner mennesker hvert år blir diagnostisert med cysticercosis og anslagsvis 50 000 dødsfall forekommer årlig. Diagnostisering av cysticercosis inneholder en historie Taenia Solium, samtidig eller tidligere intestinal bendelorm forurensning og er ofte preget av hodepine og anfall. Inkubasjonstiden er som regel 1-5 år.

Cysticerkose Staging

Cyster utvikler seg i forskjellige faser, og i forskjellige deler av den menneskelige anatomi. Cysticercotic encefalitt scenen er sjelden og forekommer kort tid etter cysticerci har utviklet i hjernen. En feber kombinert med en hodepine er sjef klager. Parenchymal cyster iscenesette multipliserer og sprer. Symptomer er preget av hodepine, oppkast, nevrologiske utfall og intrakraniell hypertensjon.

Behandling

Forebygging av bendelorm kan bli sterkt redusert ved riktig tilberedning av kjøtt for temperaturer på eller over 165 grader C eller 65 grader C. Fisk skal tilberedes og ikke spises rå, som med sushi. Frysing av lang varighet kan redusere sannsynligheten for forurensning. I tillegg vil vaske hendene etter og før måltider redusere spredningen av bendelorm.

Diagnose

Bendelorm kan noen ganger sees i avføringen. Egg fra bendelorm kan blitt oppdaget i et laboratorium innstilling under mikroskopisk utsikt. Diagnostisering av Cysticerkose bestemmes av katt scan (CT) eller magnetisk resonans imaging (MRI). I tillegg kan en immunologisk tekst skal utføres. Imidlertid er immunologisk testing kun nyttig når førende cyste er til stede.

Bivirkninger av HGH Stimulator

Bivirkninger av HGH Stimulator


Veksthormon-frigjørende hormon (GHRH) fremstilles ved hypothalamus å stimulere veksthormon (GH) sekresjon fra det fremre hypofysen. GH stimulatorer søke å forbedre GH utgivelsen og ingen godkjent medikamentell behandling finnes for å stimulere GH utgivelse, med ulike "alternative produkter" aktivt markedsført med liten eller ingen påvist fortjeneste. Syntetisk menneskelig veksthormon (HGH eller r-HGH), (somatotropin) ble godkjent av FDA i 1985 for flere svært spesifikke bruksområder, spesielt for behandling av veksthormonmangel hos barn. Den brukes i behandling av idiopatisk kortvoksthet som følge av hGH-mangel i puberteten, og representerer et viktig fremskritt innen endokrinologi (studie av hormoner). HGH har også blitt fremmet for en rekke "off label" bruk (som ikke er godkjent av FDA), hvorav de fleste anses personlige forbedringer som folk søker for seg selv eller sine barn.

Human Growth Hormone (HGH)

Veksthormon er en viktig del av et komplekst hormonsystem som regulerer veksten av muskel-skjelettsystemet, formidler metabolske / katabole prosesser og særlig støtter overgangen fra pubertet til full fysisk voksen alder. Det opprettholder en viktig rolle i hele livet i forbindelse med kjønnssteroider (androgener), insulin og andre vekstfaktorer (IGF I og II) for å opprettholde normal fysisk masse. GH-mangel hos voksne er assosiert med redusert muskelmasse og øke kroppsfettet. Dens effektivitet i å forbedre fysiske prestasjoner er ikke bevist, der HGH brukes for dens potensial anabole aktivitet (mannlige hormoneffekter) på veksten.

HGH Kliniske Indikasjoner for bruk

De viktigste faktorer assosiert med gunstige svar på HGH terapi i både GH og ikke-GH mangelfulle individer er veksten som oppstår under den første behandlingsåret, som starter bruk i yngre alder, hGH dose og flere andre variabler. GH behandling av GH-mangelfulle voksne eller eldre menn øker nitrogen oppbevaring (viktig for proteinproduksjon), lean body mass og det reduserer andelen av kroppsfett. GH behandling er klinisk berettiget for eldre skrøpelige pasienter, enkeltpersoner som har opplevd langvarig underernæring, alvorlige forbrenninger, kakeksi og alvorlig tap av vekt og muskelmasse forekommer med AIDS sløse, og for pasienter med en etablert lav GH nivå.

Viktige bivirkninger

Som en generell betraktning, hormoner som brukes på naturlige fysiologiske nivåer gir gunstige effekter med få bivirkninger. Men når det gis utover fysiologiske nivåer, sikkerhet bekymringer oppstår. HGH kosttilskudd ved høye doser og i lengre perioder av ganger kan indusere akromegali, hypoglykemi (lavt blodsukker), leverfunksjon, økt triglyceridemia (øker risiko for vaskulær sykdom), negative endringer i beinmetabolisme og kan stimulere svulster som fører til kreft. Akromegali representerer en klassisk endokrin lidelse som følge av en hypofyse svulst som produserer høye HGH nivåer og fører til svært høy vekst, en utstående kjevebeinet, og et utvalg av skjelett- og muskelsykdommer.

Ytterligere bivirkninger

Andre bivirkninger av HGH behandling ved høye nivåer inkluderer vev turgor kompleks, en følelse av at musklene vil briste, musculoskeletal ubehag, pseudotumor cerebri og carpal tunnel syndrom. Intrakraniell hypertensjon, synsforstyrrelser, hodepine, kvalme og oppkast er også rapportert i noen patients.Tumor veksten er fortsatt en av de viktigste konsekvensene og andre bivirkninger som skadelig nevromuskulære tiltakene ofte ikke-reversible. De kortsiktige negative effektene av GH terapi kan reduseres ved å bruke lav-doseregime.

Langsiktige konsekvenser

Enkeltpersoner må være klar over at å stimulere GH utgivelse og bruk av HGH ikke er definitivt vist seg å øke fysisk utholdenhet eller generelle idrettslige prestasjoner hos friske individer. HGH har en rekke potensielle langsiktige bivirkninger som er irreversible, og selv kan være livstruende. Det er viktig å snakke med en spesialist som en endokrinolog og ikke en allmennpraktiserende lege om ditt ønske om å forfølge hGH behandling og hvorvidt du har en ekte HGH mangel eller underliggende tilstand som kan kreve en mer omfattende medisinsk tilnærming.

Hva er Isotretinoin?

Isotretinoin er i dag en acne medisiner foreskrevet for moderat til alvorlig akne forhold. Isotretinoin er avledet fra vitamin A og, som sådan, er kjent som en retinoid. Isotretinoin er en potent og til og med farlig medisin som har kommet i søkelyset med hensyn til om resept bør tillates innenfor mange land.

Historie

Bygger på forrige vitamin A akne behandling metoder kan dateres så langt tilbake som på 1930-tallet, utviklet forskere for Hoffmann-La Roche corporation en retinoid derivat kjent som 13-cis-retinsyre av sin IUPAC nomenklatur. Dette stoffet ble senere kalt isotretinoin og frigitt for produksjon og distribusjon i 1982.

Effekter

Selv isotretinoin faktiske kjemisk mekanisme i kroppen er ukjent, er dens virkninger veldokumentert. Isotretinoin reduserer sebaciøs kjertelaktivitet og tørker de naturlig forekommende sloughed-off hudceller av epidermis. Dette dermatologisk effekt reduserer direkte de medvirkende faktorer som fører til kviser hos mennesker.

Typer

Isotretinoin er navnet opprinnelig gitt til denne medisinen ved sin respektive utbygger ved løslatelse. Men patentrettighetene til denne medisinen har siden utløpt, og som en konsekvens, har flere forskjellige selskaper begynt produksjon av generiske versjoner av stoffet under ulike navn som Accutane, Amnesteem, Claravis, Oratane og mange andre. Selv om de farmasøytiske egenskapene er de samme, kan dosene variere avhengig av medikamentet produsentens produksjonsprosessen.

Betraktninger

Isotretinoin toksisitet er av umiddelbar betydning for alle som er eller ville vurdere dette stoffet som en behandling. Isotretinoin toksisitet presenterer seg mye som vitamin A toksisitet stammer fra sin retinoid avledning. Felles toksisitet bivirkning inkluderer acne bluss, skjør hud, utslett og permanent hår tynning. Mer alvorlige bivirkninger av isotretinoin inkluderer psykose, pankreatitt, hepatitt, intrakraniell hypertensjon og optikusnevritt.

Advarsel

Isotretinoin er klassifisert som en FDA Graviditet Kategori X stoffet på grunn av sin teratogenisitet. Denne medisinen skal ikke under noen omstendighet bli tatt av en gravid eller snart å være gravid mor som fødselsskader at dette stoffet kan føre til mangler øreflippene, hørsel og synshemming, mental retardasjon og ansikts dysmorfisme. Som et resultat av dette ekstreme effekt, FDA startet iPLEDGE program i et forsøk på å hindre gravide kvinner fra å ta denne medisin.

Problemer med Accutane

Opprinnelig utviklet og fortsatt brukes til å behandle en rekke kreftformer, Roaccutane (isotretinoin) er et medikament for behandling av moderat til alvorlig akne. Det er ofte det siste resept behandling for akne, og baksiden av sin styrke er at det kan føre til både små og store problemer. Brukere bør snakke med sine leger om disse potensielle bivirkninger.

Fødselsskader

Roaccutane er høyst sannsynlig føre til fødselsskader under graviditet. Mental retardasjon, manglende øreflippene og synshemming er vanlige fødselsskader forårsaket av Accutane. Kvinnelige pasienter må begynne å holde fra å bli gravid før to uker med begynnelsen Accutane, og må være registrert i iPLEDGE, et program innført av FDA i 2005 for å bidra til at kvinner ikke blir gravid, eller er klar over virkningene av å ta stoffet hvis de allerede er gravid.

Depresjon

Flere studier har antydet en link mellom Accutane og depresjon. I tillegg er det varierende rapporter hevder at Accutane har forårsaket selvmord. Dette faktum er omstridt på begge sider, men basert på normale selvmordsrater og underrapportering av selvmordsrater på begge sider av argumentet. Studier tyder på en økt risiko for klinisk depresjon for de som tar Accutane.

Tørrhet

Pasienter på Accutane vanligvis avtale med tørrhet i huden og i en generell kroppslig forstand. Tørrhet i slimhinner, lepper og hud er vanlig. Dette strekker seg til øynene, også, som pasienter rapporterer tørre øyne, øyeirritasjon og til og med øyekatarr. Personer som lider disse virkninger på huden har rapportert etterfølgende permanent tynn hud, så vel.

Sjeldne eller Sjeldne Effects

Pasienter kan oppleve flere sjeldne eller sjeldne bivirkninger. Blodnivået blir overvåket, som hevet blodsukker kan oppstå med Accutane. Tretthet, menstruasjons komplikasjoner, inflammatorisk tarmsykdom, psykose og en rekke andre mindre vanlige effekter er også mulig.

Legemiddelinteraksjoner

Medisinske fagfolk fraråder å ta accutane med tetracyklin antibiotika, som i betydelig grad øker risikoen for idiopatisk intrakraniell hypertensjon. Vitamin A kosttilskudd er ikke anbefales også, som de øker risikoen for vitamin A toksisitet. Pasientene vil bli overvåket med leverfunksjonsprøver og bivirkninger hvis du bruker med metotreksat, som kan øke metotreksat nivåer og øker risikoen for levertoksisitet.

Kontra av en High Frequency Oscillator

Høyfrekvente oscillasjon ventilasjonen er en enhet som bruker små mengder gass og høye gjennomsnittsluftveistrykk for å hjelpe mennesker puster. Høyfrekvente oscillasjon ventilasjonen hjelper oksygenatet og lufte uten lungeskade forårsakes vanligvis av ventilatorer. Høyfrekvente svingninger kan utvikle problemer når pasienten lider av alvorlig luftveisobstruksjon. Dessuten kan pasienter med intrakraniell hypertensjon utvikle komplikasjoner.

Intrakraniell Hypertensjon

Intrakraniell hypertensjon er av høytrykks cerebrospinal fluid inne i hodeskallen. Cerebrospinal fluid er en av de viktigste deler av skallen. Det er bare så mye plass i hjernen, slik at når det er for mye press fra en del av hjernen, slik som spinalfluid, er det mindre plass for andre stoffer, som for eksempel blod. Cerebrospinalvæske spiller en viktig rolle i hjernen, og tilveiebringe demping det næringsstoffer. Imidlertid er det også svært viktig blodet, noe som gir oksygen og næringsstoffer til hjernen. Blodmangel kan føre til slag og andre alvorlige helseproblemer.

Lung Obstruksjon

Pasienter med lungeobstruksjon sykdom bør ikke bruke høyfrekvente oscillatorer. Sigarettrøyking er vanligvis årsaken til lungeobstruksjon sykdom, men langvarig eksponering for røyk, støv og forurensning kan også føre til det. Når pasienten ikke kan puste, på grunn av en hindring i luftveiene, vil høyfrekvent oscillator ikke hjelpe pasienten puster.

Bronkitt og emfysem

Når mennesker puster, passerer luft ved luftblærer i lungene. Oksygen trer inn i blodet og karbondioksid kommer ut av den. To hovedformer for obstruktiv lungesykdom er emfysem og kronisk bronkitt. Emfysem resultater fra ødelagte luftblærer, som mister sin form og ikke absorberer så mye luft. Irritert og betent luftveiene føre til kronisk bronkitt, noe som reduserer hvor mye luft kan passere gjennom luftveier.

Emfysem Treatment

De som lider av lungeemfysem skal slutte å røyke sigaretter. Leger kan foreskrive bronkodilatorer, for å lindre hoste, eller kortikosteroider. Leger kan arbeide med pasienter i lungerehabiliteringsprogrammer og hjelpe dem engasjere seg i pusteøvelser og teknikker utviklet for å bidra til å forbedre deres evne til å puste ved å øke lungekapasiteten. Pasientene er også ofte på ekstra oksygen, noen ganger 24 timer i døgnet. Pasienter med svært alvorlig emfysem har ofte kirurgi, inkludert lungevolumreduksjon eller en lungetransplantasjon.

Bronkitt Behandling

Pasienter vanligvis gjenopprette fra bronkitt på egen hånd etter å ha drukket væsker, puster varm, fuktig luft og hvile. Pasienter kan ta antibiotika for å bekjempe infeksjoner, hoste medisin for å undertrykke hoste og andre medisiner, for eksempel en inhalator for å bidra til å redusere betennelse i luftveiene. Pustetreningsprogrammer administrert av en luftveis terapeut kan også hjelpe.

Bivirkninger av Doxycycline for Malaria

Doksycyklin anvendes for å forebygge malaria. Malaria er en sykdom som overføres av mygg til folk. Malaria er lettere å forhindre enn å kurere. Bortsett fra å hindre malaria, er Doxycycline brukes som tilleggsbehandling sammen med andre legemidler til behandling av malaria. Doksycyklin ikke bære noen ubehagelige bivirkninger, men de kan avta med tiden som den personen gjenvinner sin helse og er avvent av medisin.

Common

Vanlige bivirkninger av Doxycycline er diaré, kvalme, dårlig fordøyelse og halsbrann, hud reaksjon på sollys også kjent som fotosensitivitet, oppkast og tap av appetitt.

Farlig

Disse symptomene, sammen med allergiske og sjeldne reaksjoner, bør behandles av en lege umiddelbart. De farlige symptomer på Doxycycline er vannaktig diaré, problemer med å svelge eller dysfagi, alvorlig hals smerter, blodig avføring, tåkesyn, hodepine, utslett, leddsmerter, feber, tretthet og alvorlige magekramper.

Allergisk reaksjon

Eventuelle allergiske reaksjoner bør behandles umiddelbart av lege. Tegn på en allergisk reaksjon er elveblest, kløe, tungpustethet, utslett, hevelse i hals eller munn og pustevansker.

Sjeldne

Sjeldne reaksjoner på Doxycycline kan oppstå og må behandles umiddelbart. De er sjeldne, men ikke helt usannsynlig. De sjeldne effektene er endringer i synet, leverskader, spiserør sår, irritasjon i spiserøret også kalt øsofagitt, økt trykk i hodeskallen også kjent som intrakraniell hypertensjon, tunge hevelse eller glossitt, forverring av systemisk lupus, økt produksjon av røde blodlegemer ødeleggelse eller hemolytisk anemi, redusert blodplater i blodet eller trombocytopeni, alvorlig tarminfeksjon eller enterokolitt og vaginal gjær infeksjon.

Konklusjon

Doxycycline er en hendig medisin for å forebygge malaria. I beste fall, vil man motta injeksjon før malaria er under kontrakt, og han blir syk. Doksycyklin kan fortsatt bidra til å behandle malaria, selv etter diagnosen.

Pseudo Cerebral Tumor

Idiopatisk intrakraniell hypertensjon, eller pseudo cerebral tumor, er en tilstand som oppstår når for mye væske er til stede i skallen, forårsaker trykk. Symptomer på pseudo cerebral tumor ligne hjernesvulster (derav navnet), men det er ingen faktiske svulst tilstede. Med riktig medisinsk behandling, er pseudo cerebral tumor en reversibel tilstand.

Betraktninger

Det er ingen kjent årsak for pseudo cerebral tumor. En faktor som ofte forbindes med tilstanden er vektøkning, forårsaker noen til å tro hormoner spiller en rolle, men ingen definitive funn har blitt oppdaget hittil. Kvinner er mer sannsynlig å utvikle sykdommen enn menn er.

Medvirkende faktorer

Selv om ingen årsak er kjent, er det medvirkende faktorer assosiert med tilstanden. For mye vitamin A i kosten eller i supplerende form, steroider brukes for å øke muskelmasse, og blokkeringer eller blodpropp i venene er sett hos personer med pseudo cerebral tumor. Medisiner inkludert tetracyklin, litium, og tamoksifen, sammen med NSAIDS, eller ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, er blitt assosiert med tilstanden. Hypoparathyroidisme og hypotyreose, sammen med Cushings sykdom, nyresvikt, og anemi har også blitt koblet med pseudo cerebral tumor.

Symptomer

Symptomene på pseudo cerebral tumor inkluderer hodepine som kan være alvorlige (inkludert migrene), og ikke blir bedre med medisiner, nedsatt syn eller blindhet, hørselstap, oppkast og kvalme, hukommelsestap, skuldre eller nakke, smerter bak øynene, en "susende" eller øresus, og svimmelhet. Symptomer kan bli verre under fysisk aktivitet.

Diagnose

Testene som brukes for å bekrefte pseudo cerebral tumor inkluderer CAT scan eller MR for å utelukke tilstedeværelse av en faktisk svulst, en spinalpunksjon for å vise ekstra intrakranielt trykk, og synsprøver for å sjekke for hovne synsnerver.

Behandling

Vekttap er det beste behandlingsalternativet når du arbeider med pseudo cerebral tumor. Sammen med vekttap, diuretika og reduksjon i saltforbruket for å minske væske buildup, og kortikosteroid medisiner brukes. Hvis ikke virker disse tiltakene, er kirurgi ofte kalt for. Operasjoner for å hjelpe pseudo cerebral tumor inkluderer synsnerven skjede fenestration, hvor spaltene er kuttet i synsnerven belegget tillater væske å lekke ut og redusere press; lumbar og shunter, hvor et rør er benyttet i den fluidrommet i hjernen og kjøres til bukhulen, noe som reduserer trykket og eliminere symptomer.

Hva er årsakene til respirasjonsstans?

Hva er årsakene til respirasjonsstans?


Når noen slutter å puste det kalles apnea. Apnea kan være midlertidig eller langvarig. Respirasjonsstans er forlenget apnea. Hos barn er hjertestans ofte forårsaket av respirasjonsstans, men hos voksne, er respirasjonsstans ofte forårsaket av hjertestans. Respirasjonsstans er livstruende og må behandles umiddelbart, selv når hjertet banker fortsatt. Vitale organer kan bli skadet på mindre enn fem minutter. Bortsett fra hjertestans, er det flere mulige årsaker til respirasjonsstans.

Luftveisobstruksjon

Luftveisobstruksjon (choking) kan være et resultat av slim, spy, blod, kramper eller hevelse på stemmebåndene, traumer, fremmedlegeme, aspirasjon, pneumoni, drukning, lungeblødning, lungeødem, bronkospasme eller svulst. I tillegg enkeltpersoner som har medfødte utviklingsforstyrrelser har ofte en unormal luftveier som kan bli hindret med lite problemer.

Narkotika

Overdose kan føre til respirasjonsstans på grunn av svekkelse av sentralnervesystemet. Opiater, som heroin, morfin og kodein, blokkere nevrotransmittere i hjernen å bremse puste. En overdose kan føre til fullstendig respirasjonsstans. Andre stoffer som kan føre til overdose og respirasjonsstans omfatter narkotika, barbiturater, anestesi og alkohol.

Skade / sykdom

Infeksjon i sentralnervesystemet, hjernestammen blødning, ryggmargsskade eller intrakraniell hypertensjon (cerebrospinalvæsken trykket er for høyt) kan føre til respirasjonsstans. Neuomuscular sykdommer, som for eksempel myasthenia gravis, botulisme, poliomyelitt, Guillain-Barre 'syndrom og metabolske forstyrrelser kan alle føre til åndedrettsmuskelsvakhet, som kan føre til respirasjonsstans.

Andre årsaker

Andre årsaker til respirasjonsstans hos barn kan ta beslag, for tidlig fødsel, holder pusten og gastroøsofageal refluks (halsbrann). Andre årsaker hos voksne kan omfatte cyanidforgiftning, kullosforgiftning, uregelmessig hjerterytme, hjerneslag og nevromuskulære blokkerende legemidler (muskelavslappende).

Betraktninger

Du bør få akutt medisinsk behandling for alle som har et anfall, blir slapp, forblir døsig og ikke svarer, mister bevisstheten eller begynner å bli blått. Hvis personen har sluttet å puste, og du vet HLR bør du begynne å utføre den. I enkelte offentlige steder kan du finne en automatisert ekstern defibrillator, en enhet som kan behandle hjertearytmier (uregelmessige hjerteslag), som kan være livstruende. Følg instruksjonene for å bruke den til hjelpen kommer.

Definisjon av Akutt Hypertensjon

Definisjon av Akutt Hypertensjon


Hypertensjon er presset av 140/90 eller høyere blod. (Den øverste nummeret er det systoliske og lavere, det diastoliske.) Med hypertensjon, hjertet må jobbe hardere for å pumpe blod gjennom fartøy, forstyrrer levering av oksygen til vevene. Hypertensjon kan være primær (ukjent årsak) eller sekundær (relatert til en identifisert årsak som for eksempel nyresykdom). Med akutt hypertensjon, betyr forhøyet blodtrykk ikke svare på konvensjonelle behandlinger som diuretika (vanndrivende) og anti-hypertensive medikamenter.

Hypertensive haster

Hypertensive haster oppstår med blodtrykk over 220 systolisk eller 125 diastolisk. Hypertensjon kan være essensielt asymptomatisk eller assosiert med ødem (hevelse) i syns disk i øyet og / eller begynnelsen tegn på progressiv organfunksjon; er imidlertid organsvikt ikke overhengende. Hypertensive haster krever behandling i løpet av få timer, sakte senke blodtrykket for å unngå å redusere oksygentilførselen til organene. Vanligvis behandling tar sikte på å senke blodtrykket en tredjedel i de første seks timer, en tredjedel i løpet av de neste 24 timene, og en tredjedel i løpet av de neste to til fire dager.

Hypertensiv Emergency

Hypertensive krise oppstår når diastolisk blodtrykk lesing stiger 130 med bevis for organskade som hjernen (hodepine, forvirring, intrakranielle blødninger og slag), nyrer (blod eller protein i urinen og nyredysfunksjon) og hjertet (brystsmerter og hjerteinfarkt). Hypertensive krise kan oppstå under svangerskapet med pre-eklampsi eller svangerskapsforgiftning, setter både deg og barnet ditt i fare. Hypertensive krise har vanligvis plutselig innsettende og krever umiddelbar aggressiv behandling for å redusere blodtrykket.

Ondartet Hypertensjon

Ondartet hypertensjon er en progresjon av hypertensive krise der det er klare bevis for økende organskade som involverer hjernen (blødning, hjerneslag, encefalopati, forvirring og koma), hjertet (hjerteinfarkt; dysfunksjon; disseksjon - rive eller splitting --of aorta, hovedpulsåren fra hjertet, lungene (væskeansamling og hevelse, pustebesvær og hoste) og nyrer (redusert urin utgang som nyrene svikter) Du har kanskje generalisert ødem (hevelse) som sirkulasjonen svekkes Ondartet.. hypertensjon er livstruende og kan føre til permanent organ skade.

Advarsel

Enhver vedvarende episode av akutt hypertensjon kan føre til livstruende organskader uten adekvat behandling. Behandling for akutt hypertensjon omfatter både intravenøs og oral medisiner for å slappe av og strekke dine skip og øke Urinutsondringen å fjerne overflødig væske. Blodtrykket må overvåkes nøye under behandling fordi noen av de medisiner som brukes til å senke blodtrykket er kraftig og kan forårsake en plutselig stupbratt fall i blodtrykket, noe som kan føre til at du går inn i sjokk.

Forebygging

Mens akutt hypertensjon kan oppstå plutselig i de som er sunt med normalt blodtrykk, er det mer sannsynlig å oppstå når underliggende hypertensjon eksisterer. Hypertensjon er vanligvis asymptomatisk til skade på hjertet og fartøy allerede har skjedd. Den beste måten å forebygge høyt blodtrykk er gjennom livsstilsendringer som inkluderer å slutte å røyke, redusere vekten til normalt nivå, redusere saltinntaket, spise en lav-fett moderat protein diett, trene regelmessig og begrense alkoholinntaket til ikke mer enn to daglig for menn og en daglig for kvinner.

Hvordan identifisere Benign paroksysmal posisjons Vertigo

Benign paroksysmal posisjonsvertigo er en ganske ufarlig tilstand, men det kan føre til ekstremt ubehag. Det er preget av en følelse av at rommet er spinning. Folk som har denne tilstanden vil merke det når de endrer fra en sittende eller stående stilling, eller når de går fra stående til liggende eller omvendt. Benign paroksysmal posisjonsvertigo er en av de vanligste årsaker til svimmelhet.

Hvordan identifisere Benign paroksysmal posisjons Vertigo

Hvordan identifisere Benign paroksysmal posisjons Vertigo

•  Forstå hvordan det føles å ha denne tilstanden. Benign paroksysmal posisjonsvertigo er preget av en følelse av svimmelhet, ustøhet, tap av balanse, en følelse av at du eller dine omgivelser er spinning, en følelse av svimmelhet, kvalme eller oppkast.

Vit når du skal se en lege om din tilstand. Du bør få sjekket ut om din svimmelhet varer lenger enn to uker. Dessuten vil du trenge medisinsk hjelp hvis symptomene er ledsaget av en alvorlig hodepine, feber på 101 grader eller høyere, dobbelt syn eller tap av syn, hørsel tap, problemer med å snakke, svakhet i armer eller ben, tap av bevissthet, nummenhet eller prikkende følelse eller smerter i brystet eller langsom hjerterytme.

Vær oppmerksom på andre problemer benign paroksysmal posisjonsvertigo kan forårsake. Alvorlige tilfeller kan forårsake konstant oppkast som kan føre til dehydrering. Også svimmelhet og spinning sensasjon kan potensielt forårsake skader på grunn av den økte risikoen for å falle.

Hint

  • Risiko for å utvikle godartet paroksysmal posisjonsvertigo øker med alderen.
  • Hodeskader kan føre til godartet paroksysmal posisjonsvertigo.

Tegn på primær pulmonal hypertensjon

Primær pulmonal hypertensjon er en uvanlig, men behandles sykdom som fører deg til å utvikle farlig høyt trykk i arterier som fungerer lungene. Du kan ikke merke tegn på primær pulmonal hypertensjon fordi de utvikler langsomt og ligner symptomer på andre sykdommer. Ifølge American Heart Association og National Library of Medicine, tegn på primær pulmonal hypertensjon omfatter pusteproblemer og hudforandringer.

Tretthet

Noen av de første tegnene du kan oppleve som følge av primær pulmonal hypertensjon er vedvarende fysisk tretthet og mental utmattelse.

Pustevansker

Kortpustethet og smerte når du puster er tegn på primær pulmonal hypertensjon som kan oppstå selv mens du hviler.

Dårlig sirkulasjon

Svimmelhet, ørhet og besvimelse er tegn på primær pulmonal hypertensjon som kan skyldes dårlig blodsirkulasjon.

Pain

Smerter i brystet, øvre del av ryggen og langs sidene av ribbeina, spesielt under eller etter trening er tegn på primær pulmonal hypertensjon.

Hevelse

Hevelse i ansikt, hender, føtter og ankler er et tegn på primær pulmonal hypertensjon etter at du har hatt sykdommen i lang tid.

Hudforandringer

Primær pulmonal hypertensjon kan forårsake dine lepper, fingre og tær for å slå en blålig farge og resten av huden din til å bli blek eller vises mørbanket.

Hva er symptomene på benign prostata sykdom?

Prostatakjertelen ligger like under urinblæren og omgir urinrøret. Kjertelen vokser vanligvis som en mann aldre. Ifølge US National Library of Medicine, prostata problemer er mer sannsynlig hos menn over 50. Benign prostata sykdom, også kjent som benign prostatahyperplasi (BPH), er definert av American Urological Association Foundation som ikke-kreft forstørrelse av prostata. Det er flere symptomer å være klar over om BPH.

Frekvens

Forstørrelse av prostatakjertelen kan føre til at behovet for å urinere ofte. Dette kan ofte som hver time eller to, spesielt om natten.

Trenger

Trykk mot bunnen av blæren kan gi følelsen av å måtte urinere. Mannen kan heller ikke være i stand til å vente en gang trang til å urinere oppstår.

Svak Stream

BPH kan legge et press på urinrøret forårsaker en svak urinstråle. Dette kan føre til en dribling av urin.

Problemer med å starte

Godartet prostata sykdom kan forårsake problemer med å starte strømmen av urin på grunn av press på urinrøret. Mannen kan ha å anstrenge seg for å begynne vannlating.

Urinretensjon

I noen tilfeller prostata kan bli så forstørret at det ikke vannlating kan forekomme. Dette symptomet vil kreve rask legehjelp.