Digidexo.com

pancreas problemer

Hvordan identifisere symptomer på Pancreas Problemer

Mange tilstander kan forekomme i bukspyttkjertelen. Disse inkluderer diabetes mellitus, akutt pankreatitt, kronisk pankreatitt, og tumorer i bukspyttkjertelen. Betingelser for bukspyttkjertelen er mulig å behandle, og resultatet er som regel bra. En rask diagnose er nøkkelen. Her er hvordan du kjenner symptomer.

Hvordan identifisere symptomer på Pancreas Problemer

Hvordan identifisere symptomer på Pancreas Problemer

Rapporter eventuell sterke smerter med legen din. Med pankreatitt, smerten oppstår vanligvis i øvre del av magen. Legen din vil sannsynligvis be deg om å rangere smerten du opplever.

Se deg lege er du opplever oppkast eller feber. Disse er begge tegn på en tilstand av bukspyttkjertelen og bør alltid diskuteres med din lege.

Fortell legen din er magen føles øm. Mange ganger en enkel berøring på magen vil føre til ubehag for den lidende. Legen din vil vite hvilke områder av magen bør sjekkes.

Diskuter med legen din noen generelle følelsen av sykdom. Følelsen syk kan ha en absolutt mangfold av årsaker og kan lett bli avvist. Være vedvarende hvis du må.

Be om å bli testet hvis du føler det er nødvendig. Ingen vet kroppen din som du gjør. Ikke la dine symptomer avvises. En ultralyd eller abdominal CT kan oppdage eventuelle problemer med bukspyttkjertelen.

Hint

  • Mange mennesker har blitt sendt hjem av leger udiagnostisert fordi symptomene er enkle. Fortell legen din alt du opplever. Hvis symptomene blir tatt lett på, får en ny mening.

Hva som forårsaker Cystisk fibrose?

Hva som forårsaker Cystisk fibrose?

Hva er Cystisk fibrose?

Cystisk fibrose (CF) er en arvelig sykdom i de små kjertler som produserer svette og slimete. CF hovedsakelig påvirker bukspyttkjertelen, lunger, lever, kjønnsorganer og bihuler. I CF, spesielle kjertler skape unormale sekreter. Noen mennesker med milde former for CF kan ikke ha noen symptomer før de når sine ungdoms år eller bli unge voksne. På den annen side, kan folk med alvorlige tilfeller ha alvorlige fordøyelses og lungeproblemer hele livet. Alvorlighetsgraden av CF avhenger av graden av defekt i CFTR-genet.

CFTR Gene

Sykdommen er forårsaket av en defekt gen som involverer CFTR-genet (cystisk fibrose transmembranregulator). Et barn som arver en unormal CFTR genet fra begge foreldre har CF. Imidlertid vil et barn arver en unormal CFTR genet fra en av foreldrene og et normalt gen fra den andre ikke har CF, selv om han vil være en bærer for CF.

Funksjon av CFTR Gene

Den protein CFTR tjener som en kanal gjennom cellemembraner som produserer slimete, svette, tårer, spytt og fordøyelsesenzymer, som bærer negativt ladede kloridioner i og ut av cellene. Dette bidrar til å kontrollere vann bevegelig i vev, noe som er essensielt for produksjon av tynne slimete som flyter fritt. Mucus er stoffet som smører samt beskytter fôr av fordøyelsessystemet, reproduksjonssystemet, luftveiene og andre vev og organer. CFTR protein kontrollerer hvor andre kanaler fungerer, inkludert de bevegelige natriumioner (som er positivt ladet) over cellemembraner. Disse kanalene er viktige i normal funksjon av organer som bukspyttkjertelen og lunger.

Lungeproblemer fra CF

Når CFTR-genet virker som den skal, fremstilles et protein som kontrollerer bevegelige vann og salt når det strømmer inn og ut av cellen kropp. Imidlertid ikke CFTR genet fungere ikke skikkelig hos personer som har CF. Denne feil resulterer i klissete slim og salte svette akkumuleres i lungene. Som slimete fortsetter å samle inn, den blokkerer luftveiene, som er rørene som frakter luft inn og ut av lungene. Dette slimete buildup skaper en grobunn for bakterier å vokse, noe som fører til alvorlige lungeinfeksjoner som kan alvorlig skade lungene over tid.

Pancreas Problemer

Slimete kan også blokkere kanaler eller rør til bukspyttkjertelen. Mens luftveiene kjertlene produserer tykke, tørre sekreter, produserer bukspyttkjertelen en klebrig, tykk gjørme. Dette hindrer de enzymer fra bukspyttkjertel på vei til tynntarmen. Enzymer fra bukspyttkjertelen bidra til å bryte ned maten, noe som gjør det mulig å absorbere proteiner og fett. Når enzymene ikke kan gjøre jobben, mat næringsstoffer forlate kroppen uten å bli benyttet, noe som kan resultere i tarmgass samt voluminøse avføring, forstoppelse og smerte.

10 grunner til ikke å drikke alkohol

10 grunner til ikke å drikke alkohol


Forbruk av alkohol kan være lovlig over hele verden, men det endrer ikke det faktum at alkohol kan være et vanedannende og farlige stoffet. Sporadisk høyt alkoholforbruk kan påvirke korttidshukommelsen formasjon, føre til vitaminmangel og resultere i lever hevelse. Kronisk alkoholforbruk kan forverre disse medisinske problemer og kan resultere i alvorlige skader på lever, bukspyttkjertel og nervesystemet.

1) leversykdom

Leversykdom er den helseeffekt som er oftest assosiert med overdrevent alkoholforbruk. Rus fører til at leveren til å hovne opp, noe som kan føre til smerter i alvorlige tilfeller. Blant kroniske alkoholbruk, vil dette leveren hevelse slutt føre til infiltrasjon av fettstoffer lipider og forstørrelse av leveren. Alkoholisme kan til slutt resultere i levercirrhose, noe som reduserer leveren til en gul, hoven, arrete og ikke-funksjonelle organ.

2) Minne og lærevansker

Langvarig bruk av alkohol er forbundet med hjernen krymping og vevsskade, og kan føre til hukommelse og læring problemer. Alkoholikere også demonstrere forminskede romlige evner og oppmerksomhet spenn, og har problemer med å fullføre problemløsende oppgaver. I alvorlige tilfeller kan føre til alkoholisme antero amnesi, hindrer den enkelte fra å være i stand til å danne nye minner. For lette og tunge drinkers alike, er koding av nye minner svekket under alkohol påvirkning.

3) vitaminmangel

Overdrevent inntak av alkohol fører til flere vitaminmangel. Disse manglene er et resultat av alkohol tendens til å interferere med absorpsjonen av vitaminer av kroppen. Kroppens folat, vitamin B-6, vitamin B-12, tiamin og vitamin A nivåer er redusert med inntak av alkohol. Alkohol resulterer også i tap av sink via urinrøret, begrenser den gastrointestinale absorpsjonen av jern, og er assosiert med anemi.

4) akademiske resultater

En studie 2005 utført ved University of Wisconsin-Lacrosse fant at mannlige studenter som drikker, eller som bor sammen med en samboer som drikker, har en tendens til å ha lavere gpas enn ikke-drikkere og studenter som lever med ikke-drikkere. Interessant, ble disse forskjellene i prestasjon observert å være mye mindre for kvinnelige studenter, noe som tyder på at menn kan være mer sårbare for de negative effektene av gruppepress og alkoholbruk.

5) Medisinering Interactions

Mange typer medisiner kan ha negative interaksjoner med alkohol. Ifølge forskere ved University of Oklahoma, kan til og med moderat alkohol forstyrre kroppens evne til å forbrenne narkotika eller kan forsterke effekten av visse medisiner. Medisinering interaksjoner kan ofte føre til overdreven døsighet og kan føre til leverproblemer. Typer narkotika som samhandler med alkohol inkluderer antibiotika, antidepressiva, smertestillende medikamenter, antihistaminer, barbiturater, opioider og muskelavslappende.

6) Pancreas Problemer

Alkohol kan føre til kortsiktig svekkelse av pancreatic system fordi alkohol stimulerer bukspyttkjertelen sekresjon, men svekker produksjonen av ytterligere pancreatic enzymer. Dette resulterer i problemer med fordøyelsen og manglende evne til å oppta næring. Kronisk alkohol kan til og med resultere i alvorlig pankreatisk dysfunksjon, slik som pankreatitt.

7) Sleep Mangler

Mens du drikker alkohol kan noen ganger hjelpe folk sovner, er alkoholforbruk forbundet med søvn fragmentering og natta kroppen opphisselse. Drikking resulterer også i mindre REM søvn. Når en kronisk drikker slutter å drikke alkohol motsatt effekt er ofte observert, hvor perioder med overdreven REM søvn er comingled med perioder med merket søvnløshet.

8) Saturday Night Parese

Den folkemunne-kalt "lørdag kveld parese" er en type tilleggsnerveskader som oppstår når en hyppig drikker sovner mens du setter stort trykk på hender, føtter eller en annen lem, som beskrevet i en rapport fra Penn State University forskere publiserte i tidsskriftet Alcohol Helse & Research World. Siden alkohol forstyrrer kroppens evne til å kommunisere med hjernen, kan de berørte lem føler "død" i noen dager eller et par uker. I ekstreme tilfeller av rus, kan tap av blod til en lem også føre til amputasjon eller død.

9) Dehydrering

På kort sikt kan drikke alkohol føre diurese, eller rask dehydrering. Forbruk av alkohol fører til redusert utskillelse av antidiuretisk hormoner som hindrer dehydrering; dehydrering er en av de viktigste årsakene til bakrus symptomer etter å ha drukket. Det er aldri en god idé å drikke alkohol når du planlegger å engasjere seg i fysisk aktivitet eller planlegging på å være ute på en varm dag.

10) føtalt alkoholsyndrom

Ifølge State University of New York i Potsdam, hvis du drikker alkohol mens du er gravid du setter ditt ufødte barn i fare for å utvikle føtalt alkoholsyndrom. Babyer som lider av føtalt alkoholsyndrom erfaring lærevansker, deformerte ansiktstrekk, mindre hoder og unormalt utviklede ledd og lemmer. De har også veier mindre og er kortere enn andre babyer.

Pancreas insuffisiens hos barn

Pancreas insuffisiens hos barn


Pankreatisk insuffisiens hos barn kan oppstå som et resultat av progressiv skade på bukspyttkjertelen fra lidelser som Shwachman-Diamond sydrome (SDS), og cystisk fibrose (CF). Barn som lider av bukspyttkjertelen insuffisiens har problemer med å få vekt og har symptomer på malabsorpsjon.

Identifikasjon

Pankreatisk insuffisiens er kroppens manglende evne til å produsere og transportere fordøyelsesenzymer som er nødvendige for å bryte ned maten i tarmen og tillater absorpsjon. Dette er en sjelden tilstand hos barn, men det er en årsak til mistrivsel hos barn og og kan føre til mange problemer fra malabsorpsjon.

Symptomer

Symptomene som vanligvis forbindes med bukspyttkjertelen insuffisiens hos barn kan omfatte kronisk diaré, unnlatelse av å få vekt, anemi, hypoalbuminemi (en tilstand som påvirker nivåene av albumin i blodet serum) og steatorrhea. Ifølge Praktisk Gastro, er steatorrhea utskillelsen av fett som overstiger 7 prosent av fett inntak. Symptomer forbundet med steatorrhea inkluderer symptomer på bakteriell overvekst, unnlatelse av å trives, diaré, hypoalbuminemi, sporstoffet eller mineralmangel og ødem (hevelse).

Årsaker

Den vanligste årsak til pankreatisk insuffisiens hos barn forårsaket av cystisk fibrose. Cystisk fibrose fører til en klebrig oppbygning av slim i kroppen, og kan føre til alvorlige problemer i pancreas og lungene. Cystisk fibrose er en genetisk lidelse som vanligvis diagnostisert i tidlig barndom.

En annen årsak til bukspyttkjertelen insuffisiens hos barn er Shwachman-Diamond syndrom. Dette er en sjelden sykdom som rammer bukspyttkjertelen og er den nest vanligste årsaken til bukspyttkjertelen insuffisiens hos barn. Barn som lider av denne tilstanden som får symptomer som unnlatelse av å trives, mateproblemer og tilbakevendende infeksjoner. Ifølge Shwachman-Diamond syndrom Foundation, ca 85 prosent av alle barn diagnostisert med denne tilstanden lider av tilbakevendende infeksjoner, som kan være alvorlige.

Diagnose

For å gjøre diagnostisering av pankreatisk insuffisiens hos barn, må legen anser et bredt spekter av medisinske tilstander som kan forårsake lignende symptomer. Diagnostiske tester for å fastslå om barnet har cystisk fibrose eller Shwachman-Diamond syndrom kan utføres. Svetten Test, en krakk smøre og pust testing finnes tester som kan gjøres for å bekrefte diagnosen av bukspyttkjertelen insuffisiens og oppdage den underliggende årsaken til denne tilstanden.

Behandling

Behandlingen for bukspyttkjertelen insuffisiens hos barn kan omfatte enzymerstatningsbehandling og overvåking vektøkning. Spedbarn som er diagnostisert med denne tilstanden kan plasseres på en morsmelkerstatning som er høy i medium-chain triglyserider og supplert med fett-oppløselige vitaminer.

Pancreas Cancer Cure

Pancreas Cancer Cure


Som en eksokrin kjertel, skiller bukspyttkjertelen fordøyelsesenzymer som kombinerer med galle fra leveren og galleblæren, tømming inn i tolvfingertarmen (eller tynntarmen) å fordøye proteiner og fett. Som en endokrin kjertel, samlinger av spesialiserte celler i pancreas (Langerhanske øyer) utskiller hormonet insulin, som kontrollerer nivået av glukose (sukker) i blodet, og glukagon og somatostatin, noe som også bidrar til å kontrollere glukosenivåer. Kreft kan oppstå i alle deler av bukspyttkjertelen.

Kirurgi

Ett stort problem med kirurgisk behandling er at kreft i bukspyttkjertelen er ofte avansert før symptomer (smerter, vekttap, gulsott, diabetes, anemi) oppstå. En laparoskopi (et fleksibelt rør inn i magen med et kamera på slutten) blir vanligvis utført før kirurgi for å undersøke for metastasering (eller spredning av cancer); hvis kreften har spredning, er svulsten ubrukelig.
The National Cancer Institute sier at 90 prosent av svulster oppstår i kanalene, mest i hodet i bukspyttkjertelen (nær tolvfingertarmen). Lokaliserte svulster i hodet av bukspyttkjertelen, som vanligvis blokkere galle drenering, eller de Langerhanske øyer, som endrer insulinnivået, kan fjernes kirurgisk.

Kirurgi omfatter vanligvis fjerning av en del av magesekken, en del av bukspyttkjertelen, galleblæren og kanaler og duodenum (i det som kalles Whipple prosedyre). Hele eller deler av bukspyttkjertelen kan fjernes, men fullstendig fjerning fører til alvorlige diabetes. Ved kirurgisk fjerning av tumoren ikke er mulig, blir noen ganger en stent (tube) plasseres i kanalene for å holde dem åpne, og lindre symptomene.

Kjemoterapi

Kjemoterapi gis vanligvis etter kirurgisk fjerning av en tumor for å sikre kontroll av enhver uidentifisert spredning av kreftceller utsiden av bukspyttkjertelen. Kjemoterapi er også gitt til direkte behandle kreft hvis den har spredd seg og er ubrukelige. Overlevelse har vært veldig dårlig med kjemoterapi, men nylig, ifølge National Pancreas Foundation, en ny agent, gemcitabin, viser løfte. Den kjemoterapeutisk middel som oftest anvendes er 5-fluoroucil (5-FU), som har alvorlige bivirkninger.

Omløps kliniske studier sammenligner bruken av gemcitabin alene, i kombinasjon med 5-FU, og i kombinasjon med andre legemidler for å bestemme den beste behandlingstilnærming. I tillegg er de kliniske studier å evaluere en ny type av stoff som hemmer et enzym (farnesyl transferase) som er aktivt med kreft.

Stråling

Stråling er ofte brukt i kombinasjon med kjemoterapi for å behandle kreft i bukspyttkjertelen etter kirurgi eller når kreften er ubrukelige. Den kjemoterapi gir systemisk behandling, mens stråling gir lokal behandling, som de eneste celler som påvirkes er de som direkte mottar stråling. I noen tilfeller, kan stråling brukes for å krympe tumorer for å lindre smerte eller symptomer, selv om en kur er ikke mulig.
En nyere form for behandling er stereotactic radiosurgery med Cyberknife, et datastyrt system som fokuserer flere bjelker av stråling på små områder. Rocky Mountain Cyberknife rapporterer at studier har vist at Cyberknife behandling krymper eller stopper veksten av bukspyttkjertelen svulster. Kliniske studier er i gang ved Stanford University, ved hjelp av Cyberknife behandling etter kjemoterapi.

Eksokrin pancreas insuffisiens i Humans

Folk har gjort vitser om tendensen av hundeeiere og deres kjæledyr til å ta på hverandres personligheter og egenskaper. Men noen felles egenskaper, som for eksempel alvorlige sykdommer er ikke noe å le. Dr. Jörg M. Steiner av Gastrointestinal Laboratory sier eksokrin pancreas insuffisiens er en vanlig og underdiagnostisert tilstand hos hunder og katter. I en artikkel, forklarer han at mennesker kan ha denne sykdommen også, og det kan være like vanskelig å diagnostisere og behandle.

Funksjoner

Dr. Steiner forklarer at eksokrin pancreas insuffisiens er en betennelse i eksokrin pankreas som fører til problemer med fordøyelsen og muligens nyresvikt. Når bukspyttkjertelen ikke produserer nok enzymer eller bukspyttkjertelen celler som gjør fordøyelsesenzymer, de næringsstoffer mennesker trenger fra mat ikke blir absorbert eller fordøyd.

Symptomer

Fordøyelsesproblemer er symptomatisk for mange mangler, så det er ikke lett å selv-diagnostisere eksokrin pancreas insuffisiens. Magesmerter er et vanlig symptom på pankreatitt, som kan bety eksokrin insuffisiens. Overvåking unormal avføring utslipp kan gi en viss pekepinn. Det utslippet er fet, blek og avgir en uvanlig stygg lukt, bør personen søke lege mening. Palo Alto Medical Foundation rapporterer at vanlige symptomer er gass, oppblåsthet og overflødig olje i avføringen. Skjelettsmerter, lett blåmerker og muskelkramper er også vanlige symptomer.

Årsaker

Type 1 og type 2 diabetes pasienter er ofte utvikle eksokrin pancreas insuffisiens. Cystisk fibrose, som ofte går i familier, er også en viktig årsak til pancreas insuffisiens. Studier ved Gastrointestinal Laboratory viser at andre sykdommer kan ha en person som vanskeliggjøre funksjonene til bukspyttkjertelen kan føre til ineffektivitet senere.

Diagnose

Forskere ved University Institutt for geriatri Llandough si at metodene som brukes for å diagnostisere eksokrin pancreas insuffisiens ikke har blitt skikkelig standardisert fordi det er antatt at denne sykdommen er mer en feline sykdom. Men, rapporterer de, "The 'gullstandard" for diagnostisering av pancreas insuffisiens er ved direkte testing, og krever dobbel lumen mage og duodenal intubering. " Dr. Steiner rapport viser at mange leger bruker en bukspyttkjertel biopsi.

Behandling

Palo Alto Medical Foundation sier at akutte mangler kan opprettholdes ved endring i valg av livsstil og fordøyelses enzym kosttilskudd som kan tas med måltider. De anbefaler at en lege bør overvåke fremgangen din når du legger til enzymer og antioksidanter til regelmessige måltider. De foreslår "minske smerte og forebygge tilbakefall av pankreatitt ved å ta en daglig supplement inneholdende beta-karoten (9000 IU), vitamin C (540 mg), vitamin E (270 IU), metionin (2000 mg) og selen (600 mcg; Bemerk at dette beløpet bør være under oppsyn av helsepersonell) ".

Problemer med alkohol og røyking

Problemer med alkohol og røyking


Alkohol og røyking er knyttet til mange negative helseeffekter. Kombinasjonen av tung alkoholbruk og røyking øker risikoen for mange sykdommer og sykdommer. Tung alkoholbruk varierer avhengig av kjønn, størrelse og vekt, men er vanligvis ansett som mer enn én drink per dag for en kvinne og to drinker per dag for en mann.

Minne

Røyking og alkoholbruk har vist seg å føre til hukommelsesproblemer med konsekvent bruk. Alkohol gjør vondt muligheten for en person til å få nye langsiktige minner. Alkohol påvirker også kortsiktige minner, for eksempel når en person opplever en blackout mens du drikker. Røyking reduserer mengden oksygen som hjernen mottar, noe som kan forårsake skade som fører til hukommelsestap. Noen av kjemikaliene i sigaretter, slik som toluen, også bidra til hukommelsesproblemer, inkludert redusert hukommelse anerkjennelse.

Kreft

Alkohol og røyking øker risikoen for mange typer kreft. Alkohol har vært knyttet til økning i munn, svelg, strupehode, tykktarm, spiserør og leverkreft. Tung drikking øker risikoen for brystkreft hos kvinner og prostatakreft hos menn. Alkohol skader kroppens vev og tapper kroppen for vitaminer som bidrar til å forebygge kreft. Røyking er sterkt forbundet med en økt risiko for lungekreft, som er den ledende årsak til kreft dødsfall i USA. Røyking øker også risikoen for mange andre typer kreft, inkludert kreft i munn, svelg, nyre, pancreas, blære og cervix.

Surhet og halsbrann

Både alkohol og røyking kan bidra til problemer med mage surhet og halsbrann. Vanlige symptomer på halsbrann er hodepine, svie i nedre bryst, oppkast, kvalme og magesmerter. Surhet har vært forbundet med slike problemer som skadede matvare rør, gastrointestinal blødning, kolitt, gastritt og galle tilbakeløp. Alkohol kan bidra til disse problemene ved å løsne ventilen som holder syre i magen. Når en person drikker alkohol, er mengden av syre i magen øker. Røyking kan bidra til disse problemene ved å svekke den nedre del av spiserøret, skade øvre luftveier og skade spyttkjertler som bidrar med sunn fordøyelse.

Informasjon om Social Security Disability for nevrologiske problemer

Informasjon om Social Security Disability for nevrologiske problemer


Mens mange nevrologiske problemer kan betraktes funksjonshemninger medisinsk, folk noen ganger synes det er vanskelig å få uføreforsikring fra Social Security.

Typer

Det er seksten kategorier som Social Security Administration plasserer nevrologiske lidelser. En liste og detaljer om disse finnes på FreedomDisability.com (se referanser).

Krav

Hvis du har en nevrologisk lidelse, må det være alvorlig eller alvorlig nok til å møte Social Security Administration uførhet guidebok notering. Det må holde deg fra å være i stand til å arbeide eller fungere normalt.

Søknad

Etter søknad om uføretrygd, kan du bli undersøkt av en lokal nevrolog godkjent av Social Security Administration. Han vil bekrefte eller legge til eventuelle medisinske notater som er sendt inn av deg, din lege eller advokat.

Stroke funksjonshemminger

Uføretilfeller arkivert av slagpasienter kan ikke avgjøres i minst tre måneder etter et hjerneslag oppstår. En av grunnene er at Social Security Administration må måle effektene av hjerneslag for å sikre at full funksjon ikke har returnert til pasienten.

Epilepsi og astma

For pasienter med epilepsi eller astma å bli godkjent for uføreutbetalinger, må de ha et bestemt antall angrep over en alloted tid som har skjedd selv om pasienten har trofast tatt foreskrevet medisiner.

Behandlingen for Problem Gambling

Behandlingen for Problem Gambling


Problem gambling anses å være en impulsiv kontrollforstyrrelse, noe som gjør det vanskelig for enkeltpersoner å kontrollere deres behov for å gamble. Denne avhengigheten kan føre til brutte relasjoner med familiemedlemmer og sted gamblere i økonomiske problemer. For å behandle problemet, må spillerne først erkjenne at det er et problem. Når problemet er identifisert, kan gamblere søke behandling for å bidra til å endre atferd som forårsaker gambling lyster.

Støttegruppen Behandlinger

Spilleavhengige kan søke hjelp gjennom støtte grupper som Anonyme Gamblere. Dette programmet, mye som Anonyme Alkoholikere eller Anonyme Narkomane, følger en 12-trinns recovery program som hjelper gamblers identifisere deres problem med gambling og opprettholde et liv borte fra den. Disse programmene gir også ikke-dømmende støtte fra andre problemspillere og tildeler en sponsor som kan yte bistand til gamblere bekymringer i deres nød.

Kognitiv atferdsterapi

Kognitiv atferdsterapi er en form for terapi for å hjelpe spilleavhengige identifisere sine spilleproblem. Gamblers er trent til å endre sine usunne sedvanlig tanker og atferd, samt lære å motstå deres trang eller trenger å gamble. Problemspillere lære å møte økonomiske problemer og reparere ødelagte relasjoner forårsaket av deres gambling besettelse gjennom denne formen for terapi. Kognitiv atferdsterapi kan også problemspillere å restrukturere sine tanker og ReWire deres sinn for et sunnere gambling-fritt liv.

Selvstyrt terapi

Selvsentrert terapi gir en fire-trinns program undervisning problemspillere å relabel, reattribute, refokusere, og revaluere sine tanker og lyster. Relabeling brukes for å ha gamblers identifisere sine tvangsproblemer og fortelle seg selv at deres trang til å gamble er en tvangstanke. Det neste trinnet er å ha gamblers reattribute og gjenkjenne sine lyster heller enn å bekjempe dem. Gamblere må forstå at de som ikke trenger å handle på slike lyster. Refokusering, det tredje trinnet, hjelper gamblers refokusere sine tanker ved å gjøre andre aktiviteter for å tømme tankene for trang til å gamble. Etter de tre første trinnene har vært praktisert, blir spilleavhengige da lært å revaluere sine tanker og minner hjernen at disse tanker og lyster er bare tvangshandlinger som ikke trenger å bli handlet på.

Hvordan behandle Balance & Sway Problemer

Hvordan behandle Balance & Sway Problemer


Mange tilstander, slik som lavt blodtrykk, angst og ulike medikamenter, kan føre til balanse og svaie problemer. Kroppen din bruker flere systemer for å opprettholde balanse, og hvis en av disse ikke fungerer som den skal, kan ubalanse oppstår, forårsaker du å føle deg ør, kvalm og off-balanse. Mengden av behandling som en ubalanse tilstand vil kreve avhenger av tilstanden i seg selv - kan ta bare noen dager, andre år.

Hvordan behandle Balance & Sway Problemer

•  Diskuter din tilstand med legen din. Han vil være i stand til å gjennomføre en rekke tester for å identifisere årsaken til problemet du har og foreskrive en passende løpet av medisinering.

Unngå brå eller raske bevegelser, som for eksempel å stå opp for fort, hvis saldoen problemene er forårsaket av lavt blodtrykk - også kjent som hypotensjon. Dette kan føre til en ekstra blodtrykksfall, forårsaker svimmelhet og bevisstløshet i alvorlige tilfeller.

Gå for regelmessige turer. Øvelse som krever balanse - som gåing og løping - kan hjelpe deg med å administrere din tilstand. Selv mens du står stille, forsiktig flytte saldoen fra den ene foten til den andre. Dette vil bidra til å trene kroppen til å takle eventuelle balanse problemer.

Unngå situasjoner der stressnivået vil stige, som noen balanse Problemene forsterkes ved stress. Hvis du finner deg selv stresset, lindre spenning ved å ta en lang tur eller et varmt bad, eller gjør noen andre aktiviteter som du finner avslappende. Du kan også finne at terapitimer bidra til å roe deg ned.

Hvilke problemer kan Neck Problemer Årsak?

Hvilke problemer kan Neck Problemer Årsak?


Problemer i ryggraden og ører noen ganger stamme fra uløste nakke problemer. Vedvarende smerte, stivhet eller annet ubehag i nakke og langs ryggraden, så vel som andre symptomer, inkludert endrede hørsel, signalisere behovet for konsultasjon med en lege.

Ringing i ørene

Nakkeproblemer kan foreslå skader på nerver og muskler, belastningen på som kan påvirke vevet i ørene. Slikt stress kan resultere i konstant øresus, en tilstand som kalles tinnitus.

Spinal Problemer

Ubehag i halsen kan være knyttet til spinal betingelser. Dr. Sanjog Mathur skrev i Deccan Chronicle i februar 2010 at nakkesmerter kan være en indikasjon på ulike spinal lidelser.

Skuldersmerter

Nakkesmerter og skuldersmerter er ofte relatert. Krisha McCoy skrev i mai-2009-utgaven av Everyday Health at nakkeproblemer som for eksempel et bein anspore eller en herniated disk kan forårsake skuldersmerter.

Nevrologiske problemer

Siden halsen er en del av nakkesøylen, eller de første syv ben som går fra bunnen av hjernen til skulderbladene, kan skade på dette området fører til neurologiske problemer. Hvis nakkesmerter vedvarer, er det nødvendig utredning og behandling for å hindre varig skade.

Betraktninger

Nakkesmerter kan være ledsaget av andre symptomer som hodepine, smerter rundt skulderbladene, svimmelhet, tåkesyn, feber, nattesvette og utilsiktet vekttap.

Smerter på grunn av problemer med disken i Neck

Smerter på grunn av problemer med disken i Neck


Hvis du opplever smerter i nakke og nærliggende områder som skuldrene, kan det være forårsaket av problemer med cervical disker i halsen. Legen din kan anbefale behandlingstilbud.

Cervical Disks

Cervical disker er myke runde pads som ligger i mellom ryggvirvlene i nakken. De pute ryggraden og bidra til å gi den fleksibilitet.

Diskproblemer

Diskproblemer er mer vanlig hos eldre voksne fordi diskene tørke ut og krympe over tid. Dette gjør det mer sannsynlig en disk vil sprekke. Når dette skjer, kjernen av disken skyver ut gjennom kanten av disken, legger press på ryggmargen.

Neck Pain

Diskproblemer i nakken kan føre til smerter i nakken. Det vil vanligvis oppstår når du beveger nakken og kan føles som prikking, svie eller pulserende.

Andre Pain

Hvis du har problemer med disken i halsen, kan du også oppleve dyp smerte i området av skulderblad. Smerte kan også stråle ned armene.

Behandlinger

Behandlinger for disk problemer i halsen inkluderer anti-inflammatoriske medisiner, immobilisering av halsen og kirurgi for å fjerne den utstikkende del av platen.

Jakie są objawy hip Flexor problem?

Zginacze biodrowe są grupą mięśni znajdujących się w biodra i uda, które pozwalają na elastyczność w biodrze i kolanie. Ta grupa mięśni pomaga stabilizować nogi. Zginacze bioder mogą doznać obrażeń ciała lub przepracowany lub szczepu, jeśli nie są odpowiednio rozciągnięte. Oto kilka objawów problemu zginaczy stawu biodrowego.

Sztywne nogi

Problem zginaczy stawu biodrowego jest zwykle wskazywany przez niemożność podniesienia nogi lub kolana. Stara się podnieść nogi mogą być bardzo bolesne.

Nieruchomość

Szkoda zginaczy stawu biodrowego może spowodować unieruchomienie przez co trudne, bolesne lub praktycznie niemożliwe do marszu lub biegu.

Obrzęk

Obrzęk, zaczerwienienie i bolesność w okolicy stawu biodrowego może być oznaką uszkodzenia zginaczy stawu biodrowego.

Siniaki

Mięśni zginaczy stawu biodrowego może zobaczyć siniaki przez skórę, jeśli są ranni, co wskazuje na problem z mięśniem.

Skurcz

Choć skurcze są rzadko objawem, mięśnie zginaczy biodra mogą skręcać lub drgać po szczepu lub szkody.

Hip problemer hos barn

Hip problemer hos barn


Den vanligste hip problem hos barn er utviklings hofteleddsdysplasi eller DDH. Det påvirker babyer og små barn. Ifølge Lucille Packard Children Hospital, DDH skjer en gang i hver 1000 fødsler. Tilstanden utvikler seg i livmoren eller i løpet av barnets første leveår. Det er en mye mer vanlig forhold i jenter enn gutter. Forholdet mellom femur og hofteskålen påvirkes på den ene eller begge hofter. DDH kan være mild eller alvorlig avhengig av barnet og situasjonen. Hvis det er mildt, er barnets hofte i leddet, men kan bli forstuet ganske enkelt. Det kalles ustabil hofteleddsdysplasi. Hvis DDH er alvorlig, kan hip være helt eller delvis ut av ledd, som kalles subluksasjon.

Årsak

Legene kan ikke forklare hvorfor hofteproblemer forekommer hos barn. Noen ganger, senene rundt leddene er løs, noe som kan være arvelig. Andre ganger kan barnets stilling i livmoren eller etter fødselen påvirker dannelsen av hofteleddet. Stress er satt på hoftene om babyen er seteleie under fødselen, noe som motvirker normal utvikling.

Symptomer

Du kan ikke merke noen symptomer fordi noen barn ikke kan oppleve noen smerte. Imidlertid kan barnets ben og rumpe ser annerledes ut. Dette kan ikke være merkbar før han begynner å gå. Barnet ditt kan ha en svak halting hvis en hip påvirkes av DDH. Han kan svaie eller vralte når han går hvis tilstanden påvirker begge hofter. Imidlertid kan det være vanskelig å oppdage noe unormalt under bevegelse dersom begge hofter er helt forstuet.

Diagnose

Tidlig diagnose av hofteproblemer hos barn er viktig for å unngå store problemer. Barnelege tidlige helsen er det viktigste verktøyet for å diagnostisere DDH. Har babyen din vist så tidlig som mulig, spesielt hvis hun var seteleie, eller hvis du har en familiehistorie med hofteproblemer. Legen vil bruke tester som Barlows test eller Ortolani manøver for å oppdage om babyens hip beveger seg upassende.

Behandling

Behandling av hofteproblemer hos barn varierer avhengig av alvorlighetsgrad og alder på barnet. Du må kanskje sette to eller tre bleier på barnet ditt til enhver tid. Hvis dette ikke fungerer, det er en spesiell sele som kalles en Pavlik sele som kan brukes i flere måneder. Dette holder hoftene på plass. Hvis barnet ditt er eldre, vil legen bruke røntgen for å se om hip er stabil. Legen kan anbefale en stående program for å hjelpe hofte utvikle riktig.

Kirurgi

Eldre barn kan gjennomgå en operasjon for å behandle hofteproblemer. Det er gjort under narkose. Kirurgen flytter hip forsiktig og bestemmer om det kan settes tilbake i stikkontakten. De bruker Gjennomlysning, som er en X-ray system, for å se bekken og hofte bein mens de stiller opp. Barnet har å bære en cast fra livet til tå for å holde hofteleddet på plass til vevet stramme.

Problemer med Elbow

Problemer med Elbow


Mange baseball-spillere og folk som løfter vekter har problemer med sin albue. Fabrikkarbeidere, havnearbeidere og folk som bruker albuene mye kan også være utsatt for albue smerter og skader. Albue problemer kan variere fra enkle muskelbetennelse og smerte til ligament stammer og tårer. De fleste kan behandles med resten, is og legemidler som ibuprofen. Avrevne leddbånd vanligvis krever kirurgi.

Tennis Elbow

Tennisalbue (epikondylitt) eller senebetennelse påvirker utsiden eller radius (tommelen side) del av albuen. Det kan utløse både betennelse og smerter. Tennis albue oppstår vanligvis når arm og underarm muskler stadig gni mot lateral epicondyle, en fremtredende bein i det området. Tennisalbue kan ansporet av repeterende bruk av arm eller overtrening på treningsstudio. Bursitt (betennelse i bursa sacs) oppstår som regel når tendinitis er til stede. Personer eldre enn 40 er spesielt utsatt for begge problemene.

Golfalbue

Gjentatte bruk av musklene på innsiden av albuen kan føre til golfalbue. Denne skaden oppstår når armmusklene stadig gni mot den mediale epicondyle, en fremtredende bein på innsiden (lillefinger side) av albuen. Betennelser og smerter kan føre til. Idrettsutøvere bruker ofte albue bukseseler for å støtte dette området bedre når du spiller deres bestemt idrett.

Elbow Smerter i nedre Triceps

Av og til kan folk ha albue problemer i nedre del av deres triceps (muskel sener). Dette kan være forårsaket av en rekke fysiske aktiviteter som vektløfting eller tunge arbeidsoppgaver. Enhver bevegelse der man støtter sin vekt ved å trykke ned kan potensielt belastningen dette området. Vektløfting som utfører sittende og stående fall kan ofte anspore denne type skader.

Elbow Smerter i nedre del Biceps

Folk som gjør mye av biceps curls eller løfte tunge gjenstander gjentagelser kan være utsatt for albue smerter i nedre biceps området. Dette kan føre til muskel spenninger og betennelse. Underarm flexor muskler som strekker seg inn i de nedre utenfor biceps får ofte overarbeidet. Musklene på innsiden fremre delen av albuen kan påvirkes også.

Leddbånd Stammer & Tears

Ligament stammer og tårer kan oppstå når en person faller eller rykk tunge gjenstander rundt. Baseball mugger ofte skade deres radial eller mediale leddbånd (bak armen) fra år med å kaste baseballs. Ligament stammer ta lengre tid å lege enn muskel stammer. Dette er fordi blodgjennomstrømningen er mer begrenset i leddbånd enn muskler. Ligament tårer er ekstremt smertefullt. Man kan lide av tretthet og tap av koordinering med denne type skader.

Brinks CO Detektor Problemer

Brinks CO Detektor Problemer


Selv Brinks Home Security er best kjent for sine hjem sikkerhetssystemer, har selskapet utvidet sin produktlinje i de senere årene for å inkludere ting som karbonmonoksid, eller CO, detektorer. Karbonmonoksid er en fargeløs, luktfri, smakløs, men giftig gass som kan være dødelig hvis det ikke er identifisert. Imidlertid har Brinks CO-detektor vært kjent for å ha sin andel av problemer, som fører til funksjonsfeil og tilbakekallinger av produkter.

Recall

Ifølge DetectaGas.com, alle av Brinks 'ESL SafeAir 240-COE CO-detektorer som ble produsert mellom november 2000 og august 2002 ble tilbakekalt i høsten 2008 Tilbakekallingen skyldes en feil i detektoren som forlot den i stand til å oppdage den giftige CO-gass i ett år etter installasjon. Slik defekt kan føre til død, som CO-detektorer er forventet å vare i minst fem år.

Feilsøking

Brinks CO-detektorer kommer fastkoblet inn i sikkerhetssystemet, som en del av et hjem sikkerhet og CO-detektor kombinasjonspakke. Men fordi det er ikke en frittstående CO-detektor, presenterer det sin andel av problemer i tillegg. For eksempel, hvis detektoren feil, er det vanligvis ikke noe som den gjennomsnittlige hus kan reparere seg selv. Fordi det er fastkoblet inn i sikkerhetssystemet, kan noen fiksing og triksing med det påvirke hele sikkerhetssystem. Når disse fastkoblet CO-detektorer feil, er det nesten alltid nødvendig å ha noen fra Brinks gjøre de nødvendige reparasjon, noe som kan koste hundrevis av dollar.

Kostnad

Ett område hvor Brinks CO-detektorer kan være et problem for huseiere, er i form av deres pris. På tidspunktet for publisering, de fleste CO-detektorer koste rundt $ 20; og kan enkelt installeres av hus. Men en av Brinks 'CO modeller er integrert i et sikkerhetssystem. Så ikke bare er du betaler for sikkerhetssystemet, må du betale for Brinks profesjonell installasjon i tillegg: Ifølge HomeSecurityTopics.com, prisen på ett av disse systemene starter rundt $ 99.

Dekningsnivåer

Ifølge Alarm-Overvåking-Service.com, bare Brinks CO-detektorer plukke opp alvorlige nivåer av karbonmonoksid. Imidlertid, i henhold til Environmental Protection Agency, kan eksponering av selv lave nivåer av CO være nok til å forårsake helseproblemer; som hodepine, svimmelhet, forvirring og kvalme. Catching slike forhold tidlig kan forhindre disse mindre effekter oppstår, i tillegg til de mer alvorlige effekter som kan oppstå ved økt eksponering for dette skadelig gass.

Kan Ear Problemer bli assosiert med migrene?

Migrene er en vanlig foreteelse blant personer i alderen 15 til 55. Det er vanligvis en familie historie med migrene. Øre problemer har vært forbundet med visse typer migrene. Disse kan forårsake reisesyke samt andre balanse relaterte problemer.

Identifikasjon

Migrene påvirker mer enn 29,5 millioner amerikanere og tre ganger flere kvinner enn menn. Migrene kan påvirke mange områder av kroppen, inkludert ørene. Denne type er referert til som en vestibular migrene.

Symptomer

Symptomer på en vestibulære migrene kan føre til balanseproblemer, svimmelhet, bevegelsesfølsomhet, svimmelhet og ustøhet. Videre kan hørselen bli berørt, som lyder kan sløvet og øresus kan forekomme.

Årsaker

Den sannsynlige årsaken til migrene forbundet med øre problemer er en innsnevring av blodårer, i og rundt hjernen. Men eksakte årsakene til migrene fortsatt noe av en gåte.

Betraktninger

Ifølge eksperter ved Johns Hopkins University, er det ikke uvanlig for folk å oppleve indre øret og balanseproblemer blottet for hodepine smerte. Tilstanden kan fortsatt betraktes som en vestibulære migrene.

Triggere

Visse matvarer eller miljømessige forhold - omtalt som triggere - kan motregning en migrene episode. De inkluderer koffein, sjokolade, visse matvarer, stress, søvnforstyrrelser og hypoglykemi.

Vanlige hodebunnen problemer

En sunn hodebunn bidrar til å sikre et sunt hår. Men mange mennesker bekymre deg mer om styling håret og unnlater å ta vare på hodebunnen sin. Noen er heldige nok til ikke å ha en vedvarende hodebunnen problem, men hva er de vanligste hodebunnen problemer andre må møte?

Flass

Må ikke forveksles med tørr hodebunn, flass flak er store hvite eller brune døde hudceller i hodebunnen eller i håret som faller av på nakke og skuldre. Ofte flak er fet og kan ha en lukt. Flass lider også oppleve rødhet og kløe i hodebunnen, og ikke skikkelig og grundig skylling etter en sjampo forverrer problemet.

Tørr hodebunn

Når hodebunnen er tørr, føles det stramt, blir kløende og danner tørre hodebunnen flak som er mindre enn flass. Flak faller når håret er kjemmet eller børstet.

Fet hodebunn

Kroppen har en stor samling av kjertler i ansiktet og hodebunnen som skiller ut en fet substans som kalles talg. Dersom et overskudd av sebum er produsert, er tilstanden kalles seborrhea. Denne prosessen skjer i hodebunnen bærer ansvaret for fett hår utseende. Noen med en fet hodebunn kan føle fettete skorper når berøre hodebunnen, og han kan lage riper vanskelig på grunn av intens kløe og forårsake betennelse. Babyer opp til tre måneder gamle og voksne over 40 er mest sannsynlig å ha hodebunnen oiliness. I babyer, er tilstanden kalles vugge cap, en gul og fet skorpedannelse rundt hodet.

Hodebunnen Acne

Akne i hodebunnen er forbundet med overdrevet fet hud og kan forekommer på den øvre panne, langs hårfestet eller over hele hodebunnen. Mild hodebunnen akne er mindre og skjemaer på pannen og langs hårfestet. Mer alvorlig hodebunnen akne er stor, sort og betent; disse er vanligvis cyster forårsaket av midd, gjær, bakterier eller andre mikroorganismer. Hvis akne er virkelig ille, kan det føre til lesjoner som i stor grad skade hårsekkene og føre håret til å falle ut.

Håravfall, Tynning og Brekkasje

Hårtap, tynning og brudd påvirke folk flest som de blir eldre, selv om det kan starte i løpet av tenårene. Genetikk spiller en del i tillegg; menn med en familie historie av hårtap kan gå helt skallet, mens kvinner kan finne håret tynner ut. I gjennomsnitt mister en person opp til 100 hårstrå hver dag. I tillegg kan en person lider av hårtap, tynning eller brudd på grunn av hår trekke eller vri vaner, mangel på protein og / eller jern i kosten, eller skader fra hårpleieprodukter som tørketrommel, curling strykejern eller rett kammer, og perms.

Andre vanlige hodebunnen problemer

Små insekter uten vinger kalles hodelus er vanlig i barn i skolealder, og de forårsaker kløe og røde flekker i hodebunnen. Ringorm, en infeksjon i ytre hodebunnen lag, ser ut som en klar sirkel med hevet, orm-formet kanter som utslettet sprer seg utover.

Hva er årsakene til balanse problemer?

Hva er årsakene til balanse problemer?


Balanseproblemer kan være forårsaket av mange situasjoner. De er spesielt plagsom hos eldre, som er på et høyere risiko for å bryte et bein. Men i yngre individer kan de skape problemer på jobb eller i daglige aktiviteter. Balanseproblemer kan variere fra en mild irritasjon til en mer alvorlig og invalidiserende tilstand. Nedenfor er noen grunnleggende informasjon om de ulike situasjoner som kan påvirke din evne til å opprettholde balansen.

Identifikasjon

For å opprettholde balansere hjernen din trenger for å motta informasjon fra dine øyne og ører, og fra presset mot huden og musklene. Du må også ha god muskelstyrke. Alle disse systemene fungerer sammen for å gi informasjon til hjernen om hvor kroppen din er i rommet og hva er nødvendig korreksjoner for å opprettholde balansen. Når noen av disse systemene er påvirket av sykdom eller når de ikke fungerer som de skal, så du kan ha opplevelser av spinning, ørhet og problemer med å fokusere øynene dine. Du kan da miste balansen og falle.

Alder

Som du alder det skjer endringer i dine øyne, ører og hudens evne til å oppfatte press. Alle disse endringene redusere mengden av informasjon tilgjengelig for hjernen å hjelpe deg å opprettholde balanse. I tillegg, er det en tendens til å bli mer stillesittende, noe som kan føre til muskel tetthet og svakhet. Ifølge National Institute on Aging Senior Health Division, om lag 40 prosent av personer over 65 år faller hvert år. Dette fører til enda mindre aktivitet på grunn av frykt for å falle igjen. Dette skaper en nedadgående spiral, der individet blir mer og mer utsatt for å miste balansen og fallende. Delta i en passende styrke trening programmet kan bidra til å motvirke denne prosessen.

Vertigo

Ifølge Vestibulær Disorders Association, er svimmelhet den vanligste formen for svimmelhet. Det finnes forskjellige typer av vertigo, men alle er forårsaket av et problem i det indre øret. Dette problemet kan være inflammasjon, Menagerie sykdom, tumorer eller andre vekster i øret, visse medisiner og mange andre forhold. Når det er et problem innenfor det vestibulære systemet, kan du oppleve symptomer som svimmelhet, vertigo, ubalanse, romlig desorientering og andre symptomer.

Endringer i blodtrykket

Ortostatisk hypotensjon er en tilstand som oppstår når det er et betydelig fall i blodtrykket. Det har en tendens til å skje når stiger fra liggende eller sittende stilling. Komme opp for fort kan føre til at blodtrykket å slippe for lavt og kan bringe på følelser av ørhet eller besvimelse. Hjertesykdommer som aterosklerose, kardiomyopati, arytmi og andre hjertelidelser kan føre til at blodtrykket å slippe. Dette betyr at du vil ikke ha en tilstrekkelig tilførsel av blodstrømmen fra hjertet. Dette kan redusere nivåene av oksygen og føre til balanse problemer.

Sykdommer og behandlinger

The National Institute on døvhet og Other Communication Disorders sier at balanse problemer kan også være forårsaket av en svulst som påvirker et område av hjernen. Infeksjoner og hodeskader kan også føre til at du føler deg ut av balanse. Medisiner for å behandle disse forholdene og andre medisinske tilstander har ofte en bivirkning av tretthet eller svimmelhet. Det er viktig å snakke med din lege eller apotek for å finne ut hvilken effekt medisiner kan ha på saldoen. Dette kan være spesielt viktig dersom du bruker mer enn én reseptbelagte medisiner eller bruker over-the-counter rettsmidler eller urte-behandlinger som det kan være interaksjoner.

Colon Problem Symptomer

Colon Problem Symptomer


Symptomer på kolon problemer inkluderer anal blødning, kløe, magesmerter, diaré og forstoppelse, og deres alvorlighetsgrad kan variere fra mildt ubehagelig å ekstremt alarmerende. Symptomene er tegn på kolon problemer, inkludert hemorroider, polypper, anal fissur, inflammatorisk tarmsykdom, divertikulitt eller kreft.

Anal Bleeding

Anal blødning innebærer blod oser ut av anus. Blodet er vanligvis lyse rødt, men kan noen ganger være mørk rød, og ofte kommer ut som en person har avføring. Hvis blødningen er ledsaget av smerter rundt analåpningen, er årsaken mest sannsynlig hemoroider eller en sprekk (tåre) i anus. Hvis ingen smerte er til stede rundt anus, kan blødningen være et symptom på inflammatorisk tarmsykdom eller divertikulitt (sekker langs tykktarmen).

Anal Kløe

Kløe rundt anus åpningen er vanligvis et tegn på hemoroider, som er hovne vener i endetarmen. Hemorroider er ofte ledsaget av anal blødning og smerter.

Magesmerter

Magesmerter er vanligvis et tegn på en sykdom eller infeksjon i tykktarmen. Smertefulle inflammatoriske tarmsykdommer, slik som Crohns sykdom, er vanligvis ledsaget av diaré. Magesmerter uten andre symptomer er vanligvis et tegn på diverticulitis, som er en betennelse i sekker langs kolon veggen.

Diaré

Diaré ledsaget av blod eller smerte kan være et tegn av inflammatoriske tarmsykdommer, slik som Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt. Disse symptomene kan også indikere en unormal vekst i tykktarmen, som kan være kreft eller benign.

Forstoppelse

Forstoppelse og andre tarmbevegelsesendringer er av og til en indikator på unormal vekst i tykktarmen. Disse vekster kan være godartede polypper, eller de kan være kreft.