Digidexo.com

seneskade finger fleksjon

Hvordan Roter ledd på en finger for Artrose

Hvordan Roter ledd på en finger for Artrose


Flere arthritic forhold (artrose, revmatoid og psoriasis) kan føre til smerter og hevelse i små ledd som fingrene. I tillegg kan du spesifikt få leddgikt i fingerledd, ifølge Orthogate.com. I alle tilfeller, jo mer ubehag og symptomer du har, jo mindre sannsynlig er det å utøve dine hender og fingre. Likevel kan fingerøvelser redusere rødhet, smerter og betennelse av slitasjegikt. Konsekvent trening er en viktig del av enhver leddgikt-management program.

Bruksanvisning

Finger Øvelser

Utfør fleksjon finger (curling) og forlengelse (åpning). Åpne en hånd forsiktig. Så sakte krølle fingrene mot håndflaten gjør en knyttneve med tommelen på utsiden. Så sakte åpne hånden opp igjen. Ved å utføre finger fleksjon og ekstensjon, fingrene opplever negative og positive rotasjon. Bytt hender og gjør de samme øvelsene. Prøv å fullføre hver oppgave fem ganger.

Do finger bortføring (fingrene skille) og Adduktion (fingrene berøring). Med en åpen hånd, forsiktig spre fingrene, slik at du kan se mellomrom mellom hver finger. Hold i tre til fem sekunder. Så, ta med fingrene sammen igjen, slik at du ikke ser mellomrom mellom fingrene. Fullføre øvelsen fem ganger på hver hånd.

Roter hver finger med sirkulære bevegelser. Hold forsiktig din høyre hånd er pinky finger med venstre hånd. Lage små med og mot klokken rotasjoner av dine pinky finger flere ganger. Flytt til pekefingeren og gjenta. Gjøre de samme bevegelsene for hver finger på begge hender. Det kan være lurt å be en venn eller fysioterapeut til å utføre disse øvelsene på deg slik at du ikke overarbeid hendene.

Trekk forsiktig hver finger vekk fra hånden. Hold på din høyre lillefinger med venstre hånd. Holder fingeren på det laveste felles nærmest for hånden. Trekk forsiktig opp og bort fra hånden som om forlenge finger. Gjenta denne øvelsen for hver finger på begge hender. Du ønsker kanskje noen andre til å hjelpe deg med disse øvelsene for å minimere hånd overforbruk.

Plexus brachialis Therapy Aktiviteter

Den brachial plexus er en bunt av nervefibre som går fra ryggraden til den første ryggvirvlene av halsen, gjennom armhuleområdet og inn i armene, effektivt forbinder hjernen til armene. Når traumer oppstår til plexus brachialis --- strekk eller rive plexus brachialis --- tap av muskelkontroll i armen, håndledd eller hånd oppstår. Plexus brachialis skader kan behandles gjennom kirurgi eller gjennom en plan for fysioterapi.

Plexus brachialis Skader

Plexus brachialis skader oppstår først og fremst ved fødselen i babyer som er større enn normalt der skuldrene blir komprimert mens passerer gjennom fødselskanalen. Voksne kan oppnå plexus brachialis skader dersom traumer oppstår i nakken, hodet eller skuldrene.

Det er anslått at to i hver 1000 barn oppnå plexus brachialis skader under fødsel. Mens komplette avulsions og brudd må behandles med rettidig kirurgi for reattachment av plexus brachialis nerver, kan milde plexus brachialis skader hos barn leges av seg selv etter 3 eller 4 måneders alder.

Noen type fysioterapi er nesten alltid nødvendig å gjenopprette fra plexus brachialis skader uansett om kirurgi er brukt.

Terapi Aktiviteter

Hos spedbarn, er omfanget av bevegelse øvelser brukes for å gjenopprette full utnyttelse av armer og hender.

For første øvelsen --- skulder fleksjon --- legge spedbarn på ryggen. Stabilisere venstre skulder med venstre hånd og løft armen opp til skulderhøyde med tommelen ledende og armen rett ved albuen. Gjør dette ti ganger, og deretter gjenta denne prosedyren med den andre skulderen.

Albue fleksjon og ekstensjon er neste øvelse. Legge spedbarn på ryggen og stabilisere barnets høyre albue med høyre hånd. Bøy albuen så langt som mulig og deretter rett igjen. Fortsett denne øvelsen for ti repetisjoner og deretter bytte til den andre albuen.

For skulder bortføring, lå barnet på ryggen og stabilisere venstre skulder med venstre hånd. Løft armen sidelengs inntil armen er i skulderhøyde og deretter flytte armen tilbake barnets side. Fortsett denne øvelsen for ti repetisjoner og deretter bytte til den andre armen.

For håndledd adduksjon og abduksjon, lå barnet på ryggen og stabilisere barnets venstre underarm med venstre hånd. Hold barnets håndledd med høyre hånd. Beveg håndleddet forsiktig fra side til side i ti repetisjoner, og gjenta med den andre armen.

For finger fleksjon og ekstensjon --- med barnet på ryggen --- holder barnets venstre håndledd med venstre hånd. Hold barnets fingre i høyre hånd. Forsiktig bøye hver finger mot håndleddet, og deretter rette dem igjen. Gjøre dette 10 ganger med hver finger og bytte til den annen side, å gjenta prosessen.

Plexus brachialis Range of Motion Øvelser

Plexus brachialis er en bunt av nervefibre som forbinder hjernen til armene, som går fra ryggraden til halsen, gjennom armhulen området, og inn i armene. Når plexus brachialis er revet eller strukket, oppstår tap av muskelkontroll i armer, håndledd eller hender. Mens kirurgi er noen ganger brukt til å reparere plexus brachialis skader, følger nesten alltid en plan for fysioterapi.

Plexus brachialis Skader

Et flertall av plexus brachialis skader oppstår hos barn som er større enn normalt ved fødselen. Som de reiser ned gjennom fødselskanalen, er deres skuldre komprimeres forårsaker en strekk eller rive av plexus brachialis. Voksne kan også vise tegn på plexus brachialis skader hvis de får traumer til deres nakke, hodet eller skuldrene.

Om 2 av 1000 barn lider bronkial plexus skader i fødselen prosessen. Komplett avulsion og brudd må behandles med umiddelbar kirurgi, selv om milde plexus brachialis skader hos barn gro naturlig etter at barnet fyller 3 eller 4 måneders alder.

Plexus brachialis Range of Motion Øvelser

Utvalg av bevegelsesøvelser umiddelbart brukt til å behandle plexus brachialis, eller flere måneder etter operasjonen hvis operasjonen var nødvendig.

Skulder fleksjon returnerer noen skulder utvalg av bevegelse til pasienten. Legge spedbarn på ryggen og stabilisere venstre skulder med venstre hånd. Løft armen opp til skulderhøyde, noe som gjør at barnets tommelen er ledende og armen rettet ved albuen. Gjør 10 repetisjoner, og deretter gjenta denne prosedyren med motsatt skulder.

Albue fleksjon og ekstensjon er neste øvelse. Plasser barnet på ryggen og stabilisere sin høyre albue ved å plassere din høyre hånd forsiktig på skulderen. Bøy albuen så langt som mulig oppover og deretter rett igjen. Fortsett denne øvelsen i 10 repetisjoner, og deretter bytte til den andre albuen.

Skulder bortføring avkastning utvalg av bevegelse til skulderen og sideveis bevegelse av armene. Legge barnet på ryggen og stabilisere venstre skulder med venstre hånd ved å forsiktig legge press på skulderen. Løft armen sidelengs inntil armen er skulderen og flytt deretter armen tilbake til sin side. Fortsett denne øvelsen i 10 repetisjoner, bytte til den andre armen.

Finger fleksjon og ekstensjon øvelser bidra til å returnere hele spekteret av bevegelse til fingrene. Plasser barnet på ryggen og holde henne venstre håndledd med venstre hånd. Ta fingrene i høyre hånd. Forsiktig bøye hver finger mot håndleddet, og deretter rette fingrene. Gjør 10 repetisjoner på hver finger, og deretter bytte til den andre hånden.

Hvordan måle håndleddet fleksjon Range of Motion

Hvordan måle håndleddet fleksjon Range of Motion


Håndleddet felles trekk i to separate plan, men selv med semi-begrenset bevegelse, tjener håndleddet mange formål å tillate en menneskelig å fungere på en daglig basis. Den fleksjon bevegelse av håndleddet tillater fingrene å bli påpekt nedover fra en horisontal stilling. Alle bruker varierende grad av fleksjon for daglige aktiviteter. Imidlertid kan en person bli sterkt hemmet hvis deres håndleddet fleksjon ikke oppfyller de nødvendige utvalg av bevegelse.

Bruksanvisning

Hvordan måle håndleddet fleksjon Range of Motion

•  Sitt pasienten ned i en stol ved siden av en tabell som er om midje høy. Prop sin arm opp på bordet slik at hånden og den første tredjedelen av underarmen får lov til å henge over kanten av bordet. Dette vil gi rom for den største utvalg av bevegelse fra håndleddet felles.

Se på den laterale side av håndleddet (pinky finger side) og finne triquetrum bein. Den triquetrum sitter mot lillefingeren på undersiden av håndleddet. Det er et innrykk i håndleddet der dette benet ligger; du kan føle det dukker opp når du bøye håndleddet.

Plasser Fulcrum av goniometer over triquetrum. Stille opp den stasjonære arm av goniometer langs midtlinjen av underarmen. Line opp den bevegelige armen langs den femte metacarpal (hånden bein som festes til pinky finger).

Be pasienten om å bøye håndleddet slik at fingerspissene peker ned mot gulvet. La dem bøye håndleddet i den utstrekning slik at du kan måle deres største utvalg av bevegelse.

Flytt bevegelige arm av goniometer som håndleddet bøyes, følge stien av den femte metacarpal, som sikrer at din stasjonære arm er fortsatt på riktig sted. Når pasienten når han hele spekteret av bevegelse, merk graden lesing på goniometer. Dette er pasientens bevegelsesområdet for håndleddet fleksjon. Den aksepterte verdi som anses som "normal" er 80 grader.

Hint

 • Leddet fleksjon kan måles aktivt (har pasienten bevege håndleddet av seg selv) eller passivt (slik at du kan bevege håndleddet til fulle fleksjon).
 • Kontroller at du har nok av håndleddet og første tredjedel av underarmen hengende over kanten av bordet. Hvis du ikke gjør det, kan pasienten bøye håndleddet, og hvis deres hånd treffer bordet, kan lesing være skjev.
 • Vær oppmerksom på eventuelle klikke eller smertefull bevegelse i håndleddet under fleksjon. Dette kan tyde på problemer i håndleddet felles som må sjekkes ut av lege.

Hva er de tre deler av en finger Joint?

Hva er de tre deler av en finger Joint?


Hver av de fire fingre i en menneskehånd har tre ledd. Hånden inneholder 27 bein, åtte av dem i håndleddet. De metakarpale bein, som utgjør håndflaten, inkluderer fem bein. De fem fingre og tommel teller for de resterende 14 bein. Fingerledd har forskjellige navn. Hånden festes til armen av håndleddet felles, eller carpus.

Carpometacarpal Joint

Hver finger festes til håndflaten eller metacarpal av sin carpometacarpal felles, eller knoke. Knoker tillate fingrene å bøye. Knokene eller CMC leddene i fingrene er nummerert for fingrene. Du starter nummeret navngi med den første fingeren ved siden av tommelen. Denne finger er festet til hånden ved det første leddet CMC. Den fjerde CMC joint kobler den fjerde finger, eller pinky. CMC av tommelen er utpreget forskjellig fra CMC av de fire fingre.

Interfalangeale ledd

Fingrene er phalanges. Phalanges har tre seksjoner, den proksimale phalange, midten eller mellom phalange, og distal phalange. Den proksimale phalange (første segment av fingeren) for tilkobling til den hånd av CMC skjøten. På toppen av den proksimale phalange er den proksimale interfalangealledd felles. Denne felles forbinder det proksimale benet phalange til midten phalange benet. Hvert av disse ledd er oppkalt etter nummeret på fingeren. For eksempel, den første fingeren ved siden av tommelen har den første proksimale interfalangealledd felles. Den andre finger på hånden har den andre proksimale interfalangealledd felles, og så videre.

Middle Phalange

Den midterste delen av fingeren blir kalt midt phalange. Hver midten phlanage er formelt navngitt av nummeret på fingeren, en gjennom fire. Den midterste phalange har to leddene på den. I bunnen eller nedre ende av det midtre phalange er den proksimale interfalangealledd felles. På toppen av den midtre phalange er den distale interfalangeal felles. Den distale interfalangeal felles forbinder toppen av den midtre phalange til den distale phalange.

Distal og proksimal

De fjerne og nære interfalangeale leddene er like i design. Distale ledd er mindre enn proksimale leddene, men fungerer på samme måte. De sener, leddbånd og nevroner knyttet til finger leddene koble i en forseggjort system går gjennom hånd og håndledd til armene. Bevegelsen av disse leddene skjer gjennom kroppens beherskelse av muskler, sener og leddbånd. Leddene er utviklet for å fungere utelukkende på kommando av muskulaturen i hånden.

Likheter og forskjeller

De interfalangeale og metakarpale leddene er begge i stand til fleksjon og ekstensjon. Fleksjon bøying. Den lar deg slå fingrene ned og bort fra håndflaten til å forstå. Extension er utretting av fingrene for å holde dem i et fly med håndflaten. I tillegg er de metakarpale leddene tillate en andre bevegelse som de interfalangeale leddene ikke kan. Knuckles eller CMC leddene tillate bortføring og adduksjon. Bortføring er spredning av fingrene fra hverandre. Adduksjon er bringe av fingrene sammen.

Range of Motion Øvelser for Finger

Finger skader eller medisinske tilstander som leddgikt kan redusere omfanget av bevegelse i fingrene. Smerte, stivhet og begrenset bevegelse ikke bare hindre deg fra å delta i normale daglige aktiviteter, men kan også føre til atrophied muskler. Sammen med ergoterapeut eller på råd fra legen din, utfører spekter av bevegelsesøvelser for fingeren for å opprettholde mobilitet.

Fleksjon og ekstensjon

Plasser en hånd på et bord eller i fanget eller på et bord. Utføre disse øvelsene med hver finger, eller bare den berørte finger, avhengig av hva du føler er nødvendig. Gjør denne øvelsen fem ganger og deretter gjenta med den andre hånden hvis ønskelig.

Med baksiden av hånden hviler på en overflate, helt ut og deretter krølle i fingeren mot håndflaten. Gjør disse øvelsene sakte og jevnt.

Tommel Øvelse: Abduction

Hvil påvirket hånd på en bordplate eller på fanget, håndflaten vendt mot deg. Ved hjelp av den andre hånden, forsiktig og sakte sprer du tommelen og pekefingeren fra hverandre, ved hjelp av tommelen og pekefingeren på den andre hånden til å skille ut og strekke musklene i "V" skapt mellom tommelen og pekefingeren. Dette kalles en bortføring øvelse. Gjør dette fem ganger.

Tommel og finger Øvelse: Motstanden

Plasser hånden på fanget eller på en bordplate, håndflaten vendt oppover. Forsiktig tak tommelen med god hånd og veilede tommelen over håndflaten før du kan røre det til tuppen av lillefingeren. Hvis du må, dra pekefingeren litt innover for å imøtekomme strekningen før tommelen er sterk nok til å gjøre dette på egen hånd. Du kan gjenta denne fingertupp-rørende prosess med alle fingrene på den ene hånden fra tommelen til ringfingeren. Utføre denne øvelsen fem ganger og deretter gjenta med den andre hånden.

Homøopatiske midler for Låst Trigger Finger

Tilstanden kjent som "trigger finger" påvirker bevegelse av sener når de bøyer av fingrene mot håndflaten, kalt fleksjon. Det kan være forårsaket av gjentatte ganger gripe pistol-grepet elektroverktøy, kjører for lange timer, revmatoid artritt eller sene flenger. En nodul er dannet på senen, og når det blir for stor, kan den bli fanget bak ligament når fingeren er bøyd, slik at fingeren for å låse i denne stilling. Det er homøopatiske midler for låst trigger finger.

Arnica

Ta Arnica ved første tegn på muskel eller leddsmerter, spesielt hvis trigger fingeren har blitt forårsaket av en skade. Arnica er det første og beste medisin for alle felles, muskel og sene smerter. Det kan være etterfulgt av Ruta graveolens 6 for å redusere eventuelle betennelser. Arnica lindrer smerten slik at du kan fokusere på faste homeopatiske midler for låst trigger finger som Nux vomica, som er indikert for innsnevring av fingre og smerter når utvide fingrene, spesielt sener. Rhus Gift er indisert for leddbånd og lemmer når bevegelsen er begrenset.

Gikt

Noen av de samme symptomene for leddgikt er også sett i trigger finger; derfor noen av de samme homøopatiske midler brukes for begge. Cuprum metallicum er en del av de fleste homøopatiske midler for låste trigger finger og flexor kramper. Det er en generisk homøopatisk enkelt middel. Bruk bryonia for ethvert lem smerte som er verre når lem flyttes, hovedsakelig i hender og knær. Prøv Calcarea fluorica når smertene er forbedret med varme og hvis nodene har utviklet. Bruk Aurum metallicum når smertene er verre om natten og låse fingrene vekke deg.

Ytterligere forslag

Når finger er varmt og hovent med skarp smerte, kan Apis 30 hjelpe. Hvis fingeren blir hoven mens du hviler eller i fuktig vær, og føles bedre når varm og / eller flyttes, prøv Rhus tox å lindre hevelse og betennelse.

Forberedelse

Du kan kjøpe homøopatisk middel for låst trigger finger fra flere steder på nettet, så vel som på mange helsekostbutikker. Sett flere pellets fra noen av de ovennevnte homøopatiske midler i en dropper flaske og fyll den med vann. Rist flasken slik at pellets oppløses. Ta en dropperful av løsningen under tungen din flere ganger om dagen. Rist flasken hver gang du tar løsningen. Bruk disse løsningene for to eller tre dager, deretter lage en ny ladning hvis symptomene fortsetter.

Dosering

Velg en homeopatisk medisin som best samsvarer med dine spesifikke symptomer. Hvis du bestemmer deg for å prøve å helbrede deg selv, må du følge instruksjonene på pakken og begynne med lavere potenser som 6X, 6C, 12X, 12C, 30X, eller 30C, med mindre annet er regissert av en lege. For høyere potenser, se din lege eller en homeopathic utøveren.

Virkninger av Trigger Finger

Virkninger av Trigger Finger


Navnet "trigger finger," nå også kalt Blackberry Thumb, kommer fra symptom på smertefulle popping og klikke kalt "utløser". Det kan også hindre en person fra fullt rette ut den berørte finger eller tommelen; Dette kalles "låsing".

Hvem får Trigger Finger?

Stole på fingrene eller tommelen for flere repetitive bevegelser forårsaker ofte trigger finger. Det er vanlig blant bønder, industriarbeidere og musikere. Med så mye tid brukt på datamaskiner og smarttelefoner, kan folk som skriver eller tekst i lange perioder også bli påvirket. Medisinske tilstander, så som reumatoid artritt, gikt eller diabetes, er også vanlige årsaker. Iherdig å gripe gjenstander, som elektroverktøy, for lengre perioder kan forverre tilstanden. Selv om det oppstår som oftest i alderen 40 til 60, meninger om hvorvidt det er mer vanlig hos menn eller kvinner ser ut til å være blandet.

Symptomer på Trigger Finger

Opplever smerte ved foten av finger eller tommel kan være en av de første symptomer. Men smertefull klikke eller snapping, når du prøver å bøye eller strekke fingeren eller tommelen, er det vanligste symptomet. Ofte ser det ut til å bli verre når hånden er inaktiv så løsner opp litt med bevegelse. I de verste tilfellene fingeren eller tommelen blir hoven og faktisk låser inn i en bøyd stilling. Du må deretter forsiktig rette det med den andre hånden. Jo mer avansert tilstand, jo verre smerte. I ekstreme tilfeller kan fingeren ikke bli rettet ut i det hele tatt.

Diagnostisering av Trigger Finger

Diagnostisering trigger finger vanligvis innebærer en fysisk eksamen av hånden og fingrene av en orthopedist eller hånd kirurg. Siden det er en tilstand av sener, kan ingen røntgen eller laboratorietester viser finger. Det kan være en synlig nodule eller bump over skjøten i håndflaten på den berørte hånden. Den finger eller tommelen kan være hovne eller låst inn i en bøyd stilling, eller kanskje det er stivt. I de fleste tilfeller er det smertefulle.

Behandling av Trigger Finger

Begrense aktiviteter som forverre trigger finger er første skritt hvis tilstanden er forårsaket av repeterende handlinger. Legen din kan velge å sette den berørte hånden i en skinne for å begrense felles bevegelse. Hvis tilstanden vedvarer, anti-inflammatoriske medisiner, for eksempel ibuprofen eller naproxen, kan hjelpe. Det er best å forsøke ikke-steroide behandlinger først. Hvis de ikke hjelper, kan det være nødvendig for legen din å injisere en steroid medisiner, slik som kortison, i seneskjede. Hvis ikke noe av dette hjelper, kan kirurgi være anbefalt for å slippe seneskjede og gjenopprette bevegelse. Hvis kirurgi er nødvendig, vil tilstanden ikke gjentas i samme finger eller tommel etter seneskjede slippes.

Forstå Hvorfor Kirurgi kan være nødvendig

Injisering nettstedet igjen og igjen, hvis tilstanden oppstår på nytt, vil til slutt resultere i at steroider miste sin effektivitet. I tillegg bør bruk av steroider være begrenset på grunn av mulige bivirkninger. Trigger finger er forårsaket av innsnevring av kappen som omgir senen i de berørte finger. Hvis kappe er utvidet kirurgisk, vil senen bevege seg lett som skjede helbreder.

Råd Når får behandling

Behandling som er best fra en hånd kirurg som førstevalg eller en orthopedist hvis en hånd kirurg er ikke tilgjengelig. Hånden kirurg vet nøyaktig hvor du skal sette inn steroid for de mest effektive og minst smerte. Som for kirurgi, har disse spesialistene trolig gjort mange flere prosedyrer enn generelle orthopedists. Hånden er svært komplekse og bør behandles av noen med mest kunnskap og erfaring.

Hvordan behandle Trigger Finger

Hvordan behandle Trigger Finger


Trigger finger, også kjent som stenosing tenosynovitt, er ofte et resultat av gjentatt gripende og klemme bevegelser relatert til arbeid eller hobbyer. Denne smertefull tilstand er forårsaket av innsnevring av kappen som omgir sene i det berørte fingeren, noe som fører til det berørte finger for å bli midlertidig fastlåst i en bøyd stilling. Trigger finger forekommer oftere hos kvinner enn hos menn og hos personer med diabetes, men det kan skje med hvem som helst. Hvis smertene er alvorlig eller tilstanden varer i mer enn noen få dager, gjøre en avtale med legen din.

Unngå Repetisjon

Hvis din jobb eller hobby krever repeterende gripebevegelser, kan det være vanskelig å unngå dem. Men leger anbefaler å unngå repetitive gripe bevegelser for minst tre til fire uker etter symptomer. Hvis jobben krever repetitive gripe bevegelser, snakke med arbeidsgiveren din om å bytte oppgaver mens du gjenopprette fra skade.

Basic Home Care

Soaking de berørte finger i et vekslende blanding av varmt og kaldt vann kan bidra til å redusere smerte knyttet til å utløse finger. Sug din hånd 03:57 tidtakere per dag, vekslende mellom varmt og kaldt vann hvert 30. sekund i fire minutter. Forsiktig masserer det berørte området kan bidra til å redusere smerte, men fordelene er midlertidige.

Over-the-counter medisiner

Over-the-counter steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs), som ibuprofen, kan noen ganger lindre hevelse som constricts den berørte sene og smerte knyttet til å utløse finger. Bruk alltid NSAIDs som instruert av produsenten. Snakk med legen din før du bruker over-the-counter narkotika hvis du tar reseptbelagte medisiner.

Bruk en Splint

Ved hjelp av en splint på den berørte finger for å holde den rett kan minimere smerte som oppstår når fingeren eller tommelen fangst og låser på plass. Holde fingeren rett i en skinne kan også bidra til å hindre deg fra å klemme eller bruke fingeren på en måte som kan føre til symptomer å somle eller påvirke healing.

Kortison Injection

En lokalisert kortisoninjeksjon er den mest raskt effektiv behandling av avtrekkeren, i henhold til Medicine Net. I de fleste tilfeller kan pasienter som svarer godt til kortisoninjeksjon etter bare en behandling. Det kan imidlertid alvorlige tilfeller som ikke er bedre etter to injeksjoner krever kirurgi. Snakk med legen din om å få en kortison injeksjon dersom symptomene er alvorlige.

Forebygging

Forebygging trigger finger før det skjer er viktig. Trigger finger er ofte forårsaket av repetitive gripe bevegelser. Hvis du må utføre repetitive gripe bevegelser, kan du prøve å bytte hender fra tid til annen hvis det er mulig, og ta pauser regelmessig. Legg grunnleggende hånd tøyningsøvelser til din daglige rutine. Visse tilstander som leddgikt og diabetes, samt medisiner som brukes til å behandle dem kan også gjøre deg mer utsatt for å utløse finger. Snakk med legen din om forebyggende øvelser og medisinering alternativer hvis trigger finger er en bekymring.

Hvordan måle blod oksygen med Finger Devices

Enheter som finger-pulsoksimetre måle oksygenmetning i blodet ditt. Forhold som hypoksemi kan føre til lav blod oksygen. Finger-skjermer er små enheter som klemme på fingeren din. Skjermene streame to bølgelengder som passerer gjennom blodårene i fingeren. Disse bølgelengder rapportere blodets oksygenmetning. Måleren målinger bør være 95 prosent eller høyere. Avlesninger på mindre enn 90 prosent indikerer lav oksygen.

Hvordan måle blod oksygen med Finger Devices

•  Spør legen din hva slags oksimeter å kjøpe. Noen skjermer er utstyrt med alarmer som varsler deg når det er på tide å sjekke blod-metningsnivå.

Vask hendene før testing. Gni hendene sammen for å varme dem. Kalde hender skape en svak puls, som vil forvrenge målingene.

•  Plasser oksimeter på en finger. Sørg for at skjermen passer godt over neglesengen.

Slå på oksymeteret. Vent til skjermen for å vise resultatene. Tørk av enheten med en alkohol pad etter hver bruk.

Hint

 • Spør forsikringsselskapet om skjermen er dekket gjennom politikken. Noen forsikringsselskaper som Cigna vil dekke intermitterende bruk av pulsoksimetre.
 • Hvis skjermen vondt fingeren, plasser enheten på en annen finger.
 • Ikke ha neglelakk eller kunstige negler under testing.

Hvordan behandle en Herpes infisert finger

Postherpetisk whitlow er en infeksjon forårsaket av en herpes simplex virus (HSV) som påvirker hendene; Det kan enten være forårsaket av HSV-1, den kalde sår virus, eller HSV-2, genital herpes virus. Medline Plus melder at tilstanden rammer oftest helsepersonell og barn, selv om noen kan bli infisert. Riktig behandling for tilstanden krever en lege besøk for diagnose, etterfulgt av administrering av reseptbelagte medisiner.

Hvordan behandle en Herpes infisert finger

Administrerende Herpes Whitlow

•  Gå til legen din for en mistenkt herpes infisert finger. Ifølge US Army Center for Health Promotion and Preventive Medicine (USACHPPM), symptomer inkluderer en brennende eller prikkende følelse i fingrene eller tommelen, etterfulgt av et rødt utslett og blemmer som til slutt bryte åpen og skorpe over, lokale smerter og mindre vanlig , feber, hovne lymfeknuter og ubehag. Legen kan bekrefte diagnosen ved å ta en prøve fra en aktiv sår eller gjennom blodprøver.

Påfør en aktuell medisin hvis man er foreskrevet av legen din for forvaltning av det første utbruddet av postherpetisk whitlow. Ifølge Merck håndbøker, kan denne behandlingen forkorte løpet av den primære utbrudd av herpes infisert finger.

Ta oral anti-virus medisiner som foreskrevet av legen din i begynnelsen av fremtidige utbrudd. Fordelen av å besøke en lege for denne tilstanden er at reseptbelagte medisiner kan være til stede for å håndtere fremtidige symptomer. Som med andre herpetic forhold, begynner anti-viral behandling kort tid etter utviklingen av symptomene er nøkkelen i å begrense lengden og alvorlighetsgraden av et utbrudd.

Ta over-the-counter smertestillende for å håndtere smerte forbundet med postherpetisk whitlow. Den USACHPPM anbefaler å konsultere lege før du begynner på medisiner for smertebehandling av en herpes infisert finger.

Hint

 • Vær forsiktig så du ikke berører andre med herpes infisert finger under et utbrudd. Du bør også utvise forsiktighet når berøre andre deler av kroppen din under et utbrudd, som du risikerer å spre smitte.
 • Ingen behandling kan kurere herpes infeksjoner, inkludert whitlow. Imidlertid folk har en tendens til å ha færre herpes utbrudd over tid.

Hvordan virker en forstuet finger Heal?

Hvordan virker en forstuet finger Heal?

Årsaker og symptomer

Spille en sport er nummer én årsak til forstuet fingrene, men noen plutselige vri på en finger kan føre til at felles å bli forstuet. Hvis du føler deg plutselig, er intens smerte og fingeren eller tommelen i en unaturlig stilling som bakover, til siden eller mot håndflaten så er du i faresonen for en forvridning.

Behandling

Søker medisinsk behandling så snart som mulig er nøkkelen til å helbrede en forstuet finger. Mens instinkt kan fortelle deg å trekke på felles selv, kan dette gjøre ytterligere skade på leddet samt leddbånd og sener. Pakk hånd i et håndkle, bruke is og leder for legens kontor eller nærmeste legevakt. En helsepersonell vil ta røntgenbilder og se etter skader på ledd og sener, og deretter bruke en lokalbedøvelse før hun flytter fingeren. Legen vil da splint fingeren i henhold til skade; noen ganger en rett skinne er nødvendig, og til en buet skinne. Smertestillende medikamenter, is og heving vil være foreskrevet for poliklinisk oppfølging.

Healing Periode

Forvente å ha forskjøvet finger immobilisert i en skinne i minst en måned. Hvis det er skade leddbånd og sener kirurgi kan være nødvendig, og en lengre hvileperiode foreskrevet. Hovedmålet er å gi felles nok tid til å helbrede og la leddbånd som stabiliserer leddet på plass for å gjenvinne sin styrke og elastisitet. Når første healing perioden er fullført legen vil tildele spesifikke øvelser for å bygge finger styrke gradvis, slik at fingeren ikke vil være utsatt for fremtidige forvridning.

Advarsel

Selvbehandling eller ikke-behandling av en forstuet finger kan forårsake permanent skade som leddstivhet, en ustabil felles og langsiktig begrenset bevegelse av affisert finger. Skjøten kan påvirkes av leddgikt etter flere år.

Slik løser en Trigger Finger uten kirurgi

Trigger finger oppstår når fingeren eller tommelen flytter inn i en bøyd stilling. I alvorlige tilfeller kan det låse inn i denne posisjonen. Dette problemet oppstår når tildekking av senen i det berørte finger smalner. Du er mer tilbøyelige til å utløse finger hvis du utfører repetitive oppgaver som involverer gripende eller har visse medisinske tilstander som diabetes eller revmatoid artritt. Du kan behandle denne tilstanden uten kirurgi, men i noen tilfeller kan dette være det eneste alternativet. Behandlinger vil avhenge av alvorlighetsgraden og legen din kan foreslå en passende løpet av handling.

Bruksanvisning

Hvil fingeren i fire til seks uker. Du kan ikke helt unngå å bruke hendene, men du trenger å endre din vanlige rutine, som å utføre bevegelser som krever repeterende gripende, for å unngå overusing de berørte finger. Legen din kan gi deg råd om passende og upassende aktiviteter basert på dine omstendigheter.

•  Vurder splinting fingeren. Dette vil rette ut fingeren og hjelpe felles og sene helbrede. Det hindrer deg også i curling fingeren mens du sover.

Do fingerøvelser. Legen din vil vise deg spesifikke øvelser som vil fremme helbredelse. Gjør dem som instruert. Du ønsker ikke å forverre skaden

Unngå aktiviteter som krever repeterende gripende, gjentatt fatte eller utvidet bruk av vibrerende maskiner i minst tre til fire uker.

Masser finger for å lindre smerte.

bruke over-counter NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler) som Motrin, Advil eller Aleve å behandle smerter og betennelse i seneskjede.

Snakk med legen din om alternativer for smertelindring hvis hjem behandlinger ikke gir tilstrekkelig lindring. Han kan gi deg et steroid injeksjon som raskt virker på smerter og betennelser. Denne behandlingen er ikke så effektiv hvis du har visse medisinske tilstander som leddgikt eller diabetes.

8. Snakk med legen din om prosedyrer som kan behandle din utløse finger. Perkutan trigger finger utgivelsen innebærer å bruke en nål for å frigjøre finger; det er mest effektivt for ringen, midtre og pekefingeren. Hvis du ikke blir bedre med annen behandling, kan kirurgisk reparasjon av senen være nødvendig.

Hvordan Finger Prick å sjekke jern nivåer

Hvordan Finger Prick å sjekke jern nivåer


Jernmangel er den vanligste ernæringsmessige mangel i USA, ifølge Centers for Disease Control. Det er en spesielt vanlig tilstand hos barn og kvinner i fertil age.Symptoms av jernmangel er tretthet, hodepine, svimmelhet, kortpustethet og blek hud. En liten blodprøve innhentet gjennom en finger prikktest - også kjent som en hemoglobin test eller Hgb - er alt som er nødvendig for å fastslå grunn jern nivå. Denne testen er alltid utføres av en utdannet tekniker før donere blod. Det er også utført av sykepleiere eller andre trente individer i de fleste klinikker og legekontor.

Bruksanvisning

Vask hendene med såpe og varmt vann, betaler spesiell oppmerksomhet til områder som skjuler smuss og bakterier som for eksempel mellom fingrene og under neglene. Tørre hender grundig med en ren klut eller et papirhåndkle.

Sett på et par engangsprosedyre hansker. Med noen medisinsk prosedyre, er det viktig å opprettholde kroppens substans isolasjonsprosedyrer ved å bruke hansker eller annet personlig verneutstyr mandat av protokoller.

Velg en finger for å utføre testen. Unngå å bruke en finger som er sløvt eller skadet på noen måte. Velg en naken finger siden en ring kan constrict sirkulasjon.

Trykk på den valgte finger med hansker tommelen. Begynn på knoke og flytte til tuppen av fingeren med en vuggende bevegelse. Dette vil bidra til å øke blodstrømmen til fingertuppen og produsere et bedre utvalg.

Rengjør testområdet med en alkoholserviett. Alkohol kan fortynne prøven, forårsaker en falsk lesing, så la fingeren lufttørke før du utfører finger stikk.

Hold fingeren med hansker hånd, ved hjelp av milde press for å støtte både fingeren og hele hånden.

•  Bruk en lansett å foreta en liten punktering på den side av prøvefinger. Blod skal renne fritt fra området. Kast lansetten i en beholder for skarpe gjenstander.

Bruk en steril kompress for å tørke bort den første bloddråpen. Den første dråpe blod inneholder typisk en høy konsentrasjon av vevsvæske, noe som kan føre til en lav avlesning.

9. Påfør lett trykk til distal - enden - av fingeren til å produsere en stor dråpe blod. Unngå å klemme fingeren i nærheten av stikkstedet, da dette vil frigjøre mer vevsvæske inn i prøven.

Legg spissen av oppsamlingsanordningen i sentrum av bloddråpen. Blodet vil bli trukket inn i røret. For å få en skikkelig lesing, må røret fylles helt.

Tørk overskytende blod fra fingeren og på siden av oppsamlingsanordningen med gasbind. Påfør lett trykk på punksjonsstedet for å stoppe blødningen.

Inspiser samling enhet, på jakt etter luftbobler i prøven. Kast prøven hvis det er luftbobler som er tilstede i midten av prøven. Bobler mot toppen av prøven bør ikke påvirke avlesningen.

Sett prøven inn i testingen enhet eller sende den til riktig laboratorium.

Kast alle blodtilsølte elementer i en biohazard bag.

Kan du bruke Epsom salt på en Hovne Finger?

Bløtlegging en hoven ekstremitet, så som en finger, i en blanding av vann og Epsom salt vil redusere svelling. Epsom salt, magnesiumsulfat, gir også smertelindring for fysiske skader. Det anses effektive i behandling av både forstuinger og blåmerker.

Epsom Salt Veibeskrivelse

En halv kopp Epsom salt blandet med nok varmt vann til å fylle en mellomstor kar gjør en utmerket suge for en skadet hånd eller fot. Hvis hensikten er å suge hele kroppen, sammen med den skadede fingeren, kan to kopper Epsom salt tilsettes til et badekar med varmt vann. Suge i 20 til 30 minutter.

Epsom Salts Chemistry

Epsom salt er magnesiumsulfat. Magnesium er et naturlig forekommende element viktig for funksjonen av mange systemer i legemet, inkludert muskelfunksjonen i ekstremitetene slik som en finger.

Epsom Salt Treatment

Det varme vannet virker til å utvide blodkarene og forbedre sirkulasjonen slik at magnesium til å bli absorbert gjennom huden av fingeren. Ifølge nettstedet tranquilityisyours.com, reduserer magnesium hevelse, kramper og smerter og bedrer muskelfunksjon.

Lagt Epsom Salt Fordeler

Avslappende mens du nyter en skadet ekstremitet i et varmt bad ikke bare lindrer den skadde fingeren, men kan også gi en følelsesmessig fordel også.

Alternative former for Epsom Salt

Epsom salt er tilgjengelig i en gel form som kan brukes på forstuinger og blåmerker. Dette er effektivt for folk på jakt etter lettelse uten å ta seg tid til å blande en Epsom salt bad og soaking,

Årsaker til Liten Finger Nummenhet

Nummenhet i små fingre kan føre til at du føler ubehag og problemer med å gjøre ting i dagliglivet som skriving, skrive eller kjøring. Dersom nummenhet i små fingre sprer seg til andre områder eller er ledsaget av smerte eller hevelse, må du kanskje evaluering av en lege. Ifølge National Library of Medicine og Mayo Clinic, årsakene til nummenhet i fingrene inkluderer nerveskader og visse underliggende medisinske tilstander.

Carpal Tunnel Syndrome

Carpal tunnel syndrom kan forårsake nummenhet i ulike deler av hendene og armene, inkludert dine små fingre, og resultater fra overdreven repeterende bevegelser.

Nerve Damage

Skade på den øvre delen av ryggmargen eller nerver av armene kan føre til nummenhet eller prikking i håndleddene, hendene og små fingre.

Komprimert Disk

En komprimert disk i nakken eller øvre del av ryggen kan redusere følelse i armer og hender og forårsake nummenhet i små fingre.

Hånd Skader

Skader på hendene, for eksempel slamming fingeren i en dør eller bryte et bein kan føre til liten finger nummenhet.

Brain Damage

Nummenhet i små fingre og hender kan bli resultatet dersom du har hjerneskade fra en forbigående iskemisk attakk (TIA) eller slag.

Svulster

Svulster på en nerve i armen, håndleddet eller halsen kan forårsake nummenhet i fingrene på grunn av manglende blodtilførsel.

Hva er behandlingen for Mouse Finger?

Hva er behandlingen for Mouse Finger?


Mus finger er en tilstand forårsaket av repeterende bruk av pekefingeren til å klikke med datamusen. Tilstanden er nært knyttet til carpal tunnel syndrom og behandlinger er like.

Soaks

Varme eller kalde soaks med Epsom salter kan være gunstig å ta ned hevelsen. En pakkisen på toppen av det første fingerledd eller under leddet letter smerten.

Bukseseler

Støtte mens du sover er veldig viktig. Bruk en carpal tunnel brace når du ikke bruker hånden for å unngå ytterligere skade.

Ergonomisk utstyr

Kjøp en mus som er ergonomisk utformet slik at du ikke trenger å løfte en finger for å klikke. Prøv en polstret musematte for å se om du har fingeren høyere tar trykket av mens du klikker.

Rest

En av de beste tingene du kan gjøre for denne type repeterende bruk skader er å hvile den. Hvis du er i stand til å ta fri fra jobb, gjøre det. Sørg for å holde av maskinen hjemme så mye som mulig også.

Kirurgi

Det siste alternativet er å vurdere kirurgi for å avlaste trykket i carpal tunnel, som i sin tur vil bidra til at fingeren smerte.

Hvordan takle en fastkjørt finger eller tå

En fastkjørte finger eller tå skjer når det er en innvirkning skade, noe som resulterer i enorm smerte og hevelse. En enkel jam kan lett behandles hjemme og smertene vil avta i en uke eller to.

Bruksanvisning

Asses alvorlighetsgraden av skaden. En åpenbar brudd, kunne umiddelbar blåmerker eller mobilitet tap være tegn på en forstuet eller brukket finger eller tå.

Sug, is og heve finger eller tå i 20 minutter om dagen til smerten forsvinner. Bruke Epsom salter for ytterligere smertelindring.

Immobilize ekstremt smertefulle topp ved å bruke en finger eller tå splint. Bruke en bestemt finger splint funnet på drugstores eller pakk en popsicle pinne eller tunge depressor med medisinsk tape mot finger eller tå.

Tape det fastkjørte finger eller tå til en sunn en ved siden av den. Dette gjøres vanligvis for kortere fingre eller tær som er for liten til å bruke en skinne. Dette vil også bidra med mobilitet og smertelindring.

Ta paracetamol eller ibuprofen for smertelindring. Dette vil også bidra til hevelsen går ned. Når svellingen er under kontroll, er den vanligvis redusert smerte.

Kontroller at du kan bøye og rette hver finger. Hvis ikke, kan du ikke bare ha en fastkjørt finger eller tå. Ring legen din for å gjøre en avtale.

Hint

 • De fleste fastkjørte fingre og tær leges uten problemer i en uke eller to. Men hvis det er blåmerker eller smertene blir verre, bør du oppsøke lege for en x-ray. Også, hvis det tar lenger tid enn to uker å helbrede, kan det være et brudd eller forvridning. Disse vil ta måneder å lege, og du må kanskje søke medisinsk hjelp.

Hvordan å bandasje en Cut Finger

Hvordan å bandasje en Cut Finger


En finger kan få kuttet en rekke måter, inkludert arbeidsrelaterte ulykker, misbruk av kjøkkenkniver og sports-relaterte skader. Det er viktig å rense kutt og andre hud flenger så raskt som mulig for å unngå såret å bli smittet. Bruk alltid rene bandasjer, servietter eller papirhåndklær ved pakking et kutt finger.

Bruksanvisning

Hold fingeren hevet for å redusere blødning. Påfør en ispose på såret for å unngå hevelse mens du venter på rensing materialer om nødvendig.

Hold fingeren over en vask eller form og hell hydrogenperoksid over såret for å desinfisere og rense det. Den peroksyd vil boble over såret slik det anvendes.

Pakk fingeren med en ren gasbind bandasje. Bruk klebebånd for å feste bandasjen rundt fingeren. Ikke bandasje så tett som å kutte av sirkulasjon, men unngå løstsittende bandasjer også. Loose bandasjering gjør det mulig for smuss og andre forurensninger å gjøre veien inn i såret. Innpakning bandasje tett hjelper også stoppe blødningen.

Bruk og plaster for å dekke såret. Plaster kommer i alle former og størrelser, med noen enda designet for å dekke fingertupp sår. For små kutt og utklipp, bør en selvklebende bandasje arbeide for å beskytte såret.

Rengjør kuttet med hydrogen peroxide og erstatte bandasjen daglig inntil fingeren helbreder.

Hint

 • Bruk mild såpe og vann for å rense såret hvis hydrogen peroxide er ikke tilgjengelig.
 • Aloe vera kan rå eple cider eddik og sitronsaft også brukes til å rengjøre, desinfisere og fremme helbredelse i kutt og andre sår. Den stikkende følelse fra eddik og sitronsaft indikerer et drap av bakterier.
 • Bruk rent servietter, vev eller papirhåndklær til å pakke inn fingeren til bandasjer er funnet hvis det er nødvendig.
 • Få profesjonell medisinsk hjelp hvis såret blir infisert eller på annen måte ikke leges etter en uke eller så.
 • Hvis personen skadde er utsatt for besvimelse ved synet av blod eller i intens smerte gjør at minst én person er med dem hele tiden for å unngå ytterligere skader fra mørkla.

Hvordan kan et Fractured Finger Heal?

Hvordan kan et Fractured Finger Heal?

Finger Fracture

Et beinbrudd er et ødelagt eller sprukket bein. Finger frakturer kan være spesielt smertefullt fordi fingrene svingen. Finger frakturer er svært vanlig, fordi benene er små og fingrene er benyttet en masse, som gjør dem utsatt for skader. Det er viktig å ha en finger fraktur behandlet av en lege. En finger brudd som ikke gror skikkelig kan føre til livslang smerte og dysfunksjon i fingeren. Armdelene må allign riktig måte for å fungere optimalt uten smerte.

Behandling

En lege analyserer en finger bruddskade med en X-ray, slik at han kan se omfanget av skaden. De fleste fingeravtrykk frakturer er ikke alvorlige, og kan behandles uten kirurgi. Legen bruker hendene til å presse beinet på plass og gi den riktig justering. Fingeren er plassert i en skinne for å holde benet riktig innrettet. Splinten er vanligvis bæres i tre uker mens benet gror. Vanligvis etter tre uker, er benet sterk nok til at splinten kan fjernes, men beinet ikke fullstendig leget til sin opprinnelige tilstand for et par måneder. Bevis av bruddet kan være merkbar på X-ray for et par år. Frakturer som er alvorlige, kan ha behov for kirurgiske inngrep for å sette benet tilbake på plass. Operasjonen er utført av en ortopedisk kirurg. Under operasjonen, blir pinnene settes inn i benet for å holde den i riktig innretting. Utvinning tid etter operasjonen varierer sterkt avhengig av skaden og invasivitet av kirurgi.

Healing

Kroppen har en utrolig evne til å helbrede. Kroppen helbreder brukne bein i tre trinn.

1) Betennelse: Stedet for skade svulmer. Den inflammasjon er forårsaket av en øket mengde av blodstrømmen. Legemet øker blodstrømmen til området for å bringe immunsystemceller til området. Cellene fjerne skadet vev fra området.

2) Repair: Etter den skadde området er renset ut av skadet vev, begynner kroppen å bygge ekstern callus. Ekstern callus er en midlertidig vekst av beinstrukturen. Ved første eksterne callus er svak og utsatt for skade. Som ekstern callus vokser, calcifies det, og blir sterkere. Den eksterne callus stabiliserer skaden området.

3) Restaurering: Etter den eksterne callus er dannet, fungerer kroppen på å bygge splitter nye bein. Kroppen absorberer den eksterne callus som det bygger friske nye bein.

Yngre mennesker helbrede og bygge nye bein raskere enn eldre mennesker gjør.