Digidexo.com

barn svarte ringer under øynene

Hjem rette for svarte ringer under øynene

Hjem rette for svarte ringer under øynene


Hvis du ønsker å unngå utseende alltid ser trøtt, eller å ha "vaskebjørn øyne", kan du gjøre noe med de mørke ringer under øynene. Injeksjoner, plastisk kirurgi og laser behandlinger er tilgjengelige for å behandle disse områdene, men det er også mange hjem rettsmidler som kan gjøres med enkle materialer og som ikke vil bryte banken.

Redusere under øynene sirkler

Å gjøre noen enkle endringer i livsstil kan gå en lang vei mot å redusere mørke ringer under øynene. Trene hver dag, drikker mye vann, ikke forbruker for mange salt mat og få minst åtte timer søvn hver natt kan bidra til å forhindre poser under øynene og vedlikeholde hudens elastisitet.

Påføring frosne teposer, agurk skiver eller baksiden av en kald skje til øynene dine vil midlertidig redusere sorte ringer og poser. Grønn te poser fungerer spesielt godt fordi de inneholder EGCG, en naturlig anti-inflammatorisk kjemikalie som reduserer væske buildup.

Ved hjelp av en hemorrhoid behandling, for eksempel Forberedelse H, kan midlertidig bidra til å forbedre farge og deflate under øynene poser, men vær forsiktig så du ikke får noe i øynene dine.

Du kan også bruke sitronsaft, knust mynte, mandelolje eller et lim bestående av gurkemeie pulver med ananasjuice til mørke ringer noen minutter to ganger om dagen. Eller lage en blanding av sitronsaft, agurk juice og lanolin krem ​​og bruke den til øyet området i 10 til 15 minutter hver dag.

Hvis du tror din under øynene mørke kan være forårsaket av en pigmentering problemet-et vanlig problem i både asiater og afroamerikanere-du kanskje vurdere å bruke en over-the-counter hud-lightening krem ​​på området.

Dekker under øynene sirkler

Bruk en under-eye primer før du bruker sminke for å bidra til å holde foundation og concealer på plass. Påfør alltid foundation før concealer. Hvis de mørke sirkler under øynene har en rødlig eller blålig støpt, bruk en fersken eller laks-farget concealer i stedet for en hvit eller kremfarget.

Hvis de ringer under øynene blir mørkere eller puffier etter påføring makeup eller hudpleieprodukter, kan det være at din kosmetikk forårsaker mørke ringer. Hvis du mistenker at dette er tilfelle, se etter unscented produkter, som dufter ofte føre til allergiske reaksjoner. Også unngå kosmetikk som inneholder glykolsyre eller salisylsyre, to kjemikalier som kan irritere den sarte huden rundt øynene dine og forårsake hevelse eller rødhet.

Hvordan bli kvitt svarte ringer under øynene

Hvordan bli kvitt svarte ringer under øynene


Mørke ringer under øynene kan gjøre ansiktet ditt vises sliten og stresset. Selv om noen mørke sirkler er arvelig, andre er forårsaket av livsstil. Det mørke utseende er et resultat av blod lekker ut av bitte små kapillærer under øyet. Fordi huden under øyet er meget tynt, er dette lekker blod mer åpenbar enn i andre områder av kroppen.

Bruksanvisning

•  Gå til sengs tidligere og få minst syv til ni timer søvn per natt. Dette er en av de enkleste måtene å bli kvitt under øyne sirkler, samt hindre dem fra å komme tilbake.

Gå til en lege for å finne ut om du har allergier. Selv om mørke ringer under øynene selv er ikke et tegn på en allergisk reaksjon, de er ett av symptomene. Hvis du har andre symptomer som hodepine, stuffiness, hoste eller en samlet sliten følelse, bør en allergi test skal utføres.

Drikk åtte til ti glass vann hver dag for å sikre at du holder deg fullt hydrert. Når kroppen din inneholder nok væske, er huden under øyet plumper som reduserer synligheten av mørke ringer.

Reduser forbruket av salt, koffein og alkoholholdige drikkevarer som disse elementene redusere effekten av lymfesystemet som bidrar overflødig væske renne bort. En velfungerende lymfesystemet fjerner væske buildup under øyet og eliminerer mørke ringer.

Bruk en vaskeklut fuktet med kaldt vann for øynene i 15 minutter en gang per dag for å berolige huden rundt øynene. Hvis ønskelig, kan to skiver av kjølt agurk brukes i stedet.

Om Mørke ringer under øynene og blå Feet hos barn

Foreldre kan noen ganger være et nervøst vrak når håndtere sine barns helse. Med mange pre- og post-natal forholdene fortsatt utbredt til tross for den medisinske samfunnets beste innsats, er det i noen sjeldne tilfeller, symptomer som kan oppstå som ikke har noen medisinsk relevans til hverandre og forvirre legene. To slike forhold er utseendet på mørke ringer under øynene og et blålig skjær på ekstremitetene; én er mer vanlig (og mer alvorlig) enn den andre.

The Eyes Have It

For voksne, har mørke ringer under øynene betyr vanligvis for mye stress og ikke nok søvn. For barn, mørke flekker er nesten alltid allergi relatert. Noen ganger referert til som "allergi", shiners sirklene manifest på grunn av opphopning av overfladiske blodstrøm rundt øynene, som bevirker reversert strøm av noen blodet tilbake gjennom venene.

Behandling

Ni av ti ganger, de mørke sirkler forsvinne når den spesifikke allergen har blitt adressert. Behandlingen kommer vanligvis i form av regelmessige antihistaminer, siden sirklene indikerer non food-relaterte allergier, og foreslå bivirkninger fra plantebåren pollen. Avhengig av alvorligheten av allergi, kan en serie med regelmessige injeksjoner være i rekkefølge. I noen tilfeller kan de mørke sirkler indikerer en adenoids problem eller alvorlig betennelse i mandlene. Søke råd hos barnets lege for å finne årsaken og hva løpet av handlingen til å ta.

Føler Blå

Selv om sjeldne, kan blåaktig farge på et barns fingre eller tær (også kjent som perifer cyanose) være et symptom på et større problem. Vanlige årsaker er medfødt hjertesykdom, forestående hjerteinfarkt, hjertesvikt, arteriell obstruksjon / lunger eller astma, for å nevne noen. I noen tilfeller kan Raynauds fenomen å klandre. Denne sykdommen, uvanlig, men ikke uhørt hos barn, er idiopatisk (som betyr årsaken er ukjent), men resulterer i vasokonstriksjon, innsnevring av blodårene.

Behandling

Foruten testing for de ulike nevnte årsaker (EKG, EEG, CAT skanner, etc.), blodprøver lete etter anemiske kvaliteter eller hypotyreose. Å være proaktiv og unngå visse triggere, for eksempel kalde omgivelser, blir rådet. Medikamentell behandling med kalsiumkanalblokkere som nifepidine er vanlig. Kirurgiske inngrep er vanligvis ikke normen; amputasjon er et alternativ når alt annet svikter. Alternative og naturlige medisiner, hovedsakelig ginkgo biloba, har vist seg å redusere hyppigheten av fakkel-ups i kroniske tilfeller.

Ytterligere varsel

Furthering den potensielle alvor av sykdommen, Raynauds fenomen (klassifisert som enten Raynauds sykdom eller syndrom, selv om det er liten forskjell mellom dem) kan være en indikasjon på andre livstruende auto-immune sykdommer som reumatoid artritt, lupus, skleroderma, eller kronisk og smertefull betennelse i spyttkjertler kjent som Sjøgrens syndrom. Oppsøke lege umiddelbart når symptomene på Raynauds manifest for å sikre presis og hensiktsmessig testing.

Om ringer under øynene i babyer

Vi er vant til å se det på voksne, men hvis barnet ditt har mørke ringer under øynene, kan det være svært urovekkende og bekymringsfull. Disse "shiners" sannsynligvis er ikke det du tror; de er ikke forårsaket av tretthet, en usunn diett, eller å bli truffet. De er oftest på grunn av overbelastning, og behandlingen kan være svært enkel.

Identifikasjon

Babyen ser ut som han har et par sorte øyne, eller shiners, eller at han ikke har fått nok søvn på grunn av mørke eller blålig under øynene sirkler. Hvis barnet ditt har en fair hudfarge, vil det være enda mer merkbar.

Misforståelse

De fleste foreldre anta at tilstanden er forårsaket av mangel på søvn, fordi det er det ofte fører til under øynene sirkler hos voksne. Den andre konklusjon er at det kan være på grunn av dårlig helse. Men mørke ringer under øynene i babyer vanligvis ikke er forårsaket av en av disse, så sjansene er babyen din er faktisk ganske godt uthvilt og frisk, bortsett fra én ting: hans bihulene.

Betraktninger

Den mest sannsynlige årsaken til mørke ringer under øynene i babyer er nesetetthet. Dette fører til årer rundt øynene for å få større og mørkere, noe som resulterer i mørket-sirkelen utseende.

Teorier / Spekulasjoner

I de fleste tilfeller vil behandle roten årsaken til babyens nesetetthet kvitte seg med sirkler.
Allergi tester er vanligvis ikke gjort på barn yngre enn fire eller fem, med mindre det er en matallergi, som ikke er sannsynlig i dette tilfellet. Det er heller ikke veldig vanlig for babyer å være allergisk mot hunder og katter som er til stede i hjemmet. Men hvis du fortsatt har mistanke allergi, snakk med en allergolog eller legen din om måter å redusere allergener i hjemmet ditt. Dette kan inkludere å endre sengetøy, støvtørking, rengjøring av gulv og støvsuging oftere, eller bruke en allergivennlig dekke på babyens madrass.

Forebygging / løsning

Tilstanden kalles "allergiske shiners" med god grunn. I mange tilfeller, roten årsaken til nesetetthet som gjør de mørke sirkler vises er høysnue eller annen allergi. Hos spedbarn, er allergi mer sannsynlig å være miljø enn sesong. Den vanligste er teppe muggsopp og støvmidd, som oppstår uavhengig av hvor ofte du støvsuge eller vaske huset. Imidlertid er et teppebelagt huset mer florerer med innendørs allergener enn en med tre eller flislagt gulv.
Hvis barnet gnir øynene mye, allergi er den mest sannsynlige underliggende årsaken til sinus problemer. De er ikke den eneste skyldige, skjønt. Andre årsaker til nesetetthet kan være tilbakevendende forkjølelse, kronisk bihulebetennelse, eller puste gjennom munnen på grunn av store adenoids (eller mandlene).

Hvilke vitaminer for å ta for mørke ringer under øynene

Huden under øynene er noen av de tynneste huden på kroppen. Det er flere blodkar i dette området, og det er noen faktorer som kan føre dem til å vise gjennom huden. Søvn og vitaminmangel er de to mest utbredte faktorer som forårsaker de stygge ringer under øynene. Ved å spise de riktige vitaminer og skaffe tilstrekkelige mengder søvn, kan du bli kvitt dine "vaskebjørn øyne" på kort tid.

Vitamin K

Den beste måten å hindre mørke sirkler under øynene er ved å få tilstrekkelige mengder søvn. Men du kan også legge litt krem ​​på huden rundt øynene for å hjelpe falme sirklene raskere. Se etter kremer som inneholder vitamin K. Vitamin K bidrar til å sørge for at blodet rundt øynene propper riktig, slutt hindre innsig. Når blodet ikke koagulere skikkelig, det begynner å vise gjennom huden under øynene dine, og du får de stygge svarte sirkler. Bare gni kremen under øynene før du sovner, og du vil legge merke til de mørke sirkler går unna. Du kan også øke inntaket av vitamin K ved å spise grønne bladgrønnsaker og frukt som avokado og kiwi.

Vitamin A

Vitamin A inneholder mange antiaging fordeler som kan hjelpe huden din. De som ønsker å bli kvitt rynker og strekkmerker både kan også dra nytte av vitamin A. Finn en krem ​​som du kan bruke under øynene dine når du går i dvale. Du kan også bruke en krem ​​som inneholder retinol, dyret form av vitamin A, som vil bidra til å redusere de mørke sirkler. Du kan også øke nivået av vitamin A i kosten eller ved å supplere, men du skal aldri ta mer enn rettet. Lever, søte poteter, gulrøtter og brokkoli er alle ideelle mat kilder til vitamin A.

Vitamin C

Vitamin C hjelper også å fjerne mørke ringer under øynene. Det øker kollagen og beskytter huden mot sol og varmeskader. Problemet er at hvis du bruker en aktuell vitamin C krem, vil oksygen gjengi den ineffektiv, og det kan faktisk være skadelig for målet ditt. Hvis du ønsker å bruke en aktuell krem, kan du kombinere en form for vitamin C, som kalles L-askorbinsyre, vitamin K og bruke den under øynene dine. Enten du bruker en aktuell krem ​​eller ikke, bør du sørge for at du innlemme et sunt nivå av vitamin C i kosten. Det kan bli funnet i de fleste frukter og grønnsaker.

Vitamin E

Vitamin E gjør egentlig ikke fjerne mørke ringer fra under øynene, men det bidrar til å regulere vitamin A eller retinol som brukes til å fjerne mørke ringer. Den beskytter også kroppen mot frie radikaler som ødelegger huden. Vitamin E er en kraftig antioksidant som beskytter huden mot ultrafiolett lys, samt andre skadelige faktorer. Det bør muntlig tatt i motsetning til topikalt, men du vil finne mange øye kremer som liste vitamin E som en av sine aktive ingredienser. Du kan finne en sunn kilde til vitamin E i asparges, avokado, oliven, nøtter og grønne grønnsaker.

Hvordan du enkelt kan bli kvitt mørke ringer under øynene

Hvordan du enkelt kan bli kvitt mørke ringer under øynene


Noen mennesker er født med mørke ringer under øynene, mens andre får dem fra mangel på søvn eller dårlig livsstil valg. Redusere fremkomsten av mørke øyne sirkler og hindre dem fra forming ved hjelp av disse omtalt tips.

Hvordan du enkelt kan bli kvitt mørke ringer under øynene

•  Begrens alkoholinntaket. Mange mørke under øynene sirkler dannes når du bruker for mye alkohol. Området under øynene kan være mørkere etter en tung natt med drikking. Menn bør holde seg til ikke mer enn tre alkoholenheter per dag og kvinner bør ikke overstige to. Hvis mørke sirkler under øynene er vedvarende vurdere å gi opp alkohol helt til dine under øynene sirkler visne helt.

Få minst åtte timer med Lukker øynene hver natt. Mangel på søvn kan føre til de beryktede vaskebjørn øyne å bli mer fremtredende, slik som mål å få en god natts søvn som består av åtte eller flere timer med uavbrutt søvn.

Leder av til apotek og kjøpe en grønnfargede makeup concealer. Concealer vil skjule utseendet svart under øynene sirkler, og det passer godt med foundation og andre makeup applikasjoner.

Medisinske årsaker til mørke ringer under øynene

Mørke ringer under øynene har mange forskjellige årsaker. I mange tilfeller det er flere årsaker, slik at leger må være forsiktig med å se på alle symptomer og ikke bare øyne sirkler bare. Årsakene kan variere fra sykdom, allergi og eksponering for kjemikalier. Disse sirklene finnes i både menn og kvinner, både unge og gamle, og er en mørk farge under øynene.

Sykdom

Mangel på søvn vanligvis skjer når man blir syk, noe som kan starte prosessen med mørke ringer under øynene. Dersom sykdommen utvikler seg og dehydrering oppstår fra et tap av væske vanligvis på grunn av oppkast, diaré eller feber, vil øyet sirkler gradvis bli mørkere i fargen. Bihulebetennelse vanligvis føre til overbelastning i lomme områder som kan øke trykket under øynene, noe mørkere sirklene eller skaper nye.

Allergier

Det finnes mange typer allergier som kan føre til mørke ringer under øynene. Allergier kan komme fra innendørs kilder som støv, dyr dander eller mold, eller utendørs allergi som trepollen, ugress pollen og frisk snitt gresspollen. Matallergier kan også føre til mørke ringer skal vises. De mørke ringer forårsaket av allergi er vanligvis referert til som "allergi shiners."

Skader

Hvis en person blir truffet i øyet av en knyttneve, vil det føre til en svart sirkel rundt øyet. Denne tilstanden kan også være et resultat av en ulykke forårsaket av et fall og et objekt treffer området rundt øyet.

Fungus Eksponering

Når man blir utsatt for en sjelden type sopp som heter Aureobasidium, kan mørke sirkler vises under øynene som ett av symptomene. Candida albicans er en annen type sopp som kan føre til de mørke ringene. Det er forårsaket av en allergi mot gjærsporer i kroppen.

Genetisk Disorder

Fenol sulfotransferase mangel er arvelig tilstand der kroppen ikke er i stand til å behandle giftige stoffer, herunder fenoler. Når det er en opphoping av disse giftige stoffer eller fenoler, mørke ringer under øynene er bare ett av symptomene som kan utvikle seg.

Symptomer på mørke ringer under øynene

De feige mørke under øynene sirkler er en bane for alle som besitter dem. Hvordan kan det være at du er sportslige vaskebjørn-lignende øyne, selv om du er godt uthvilt? Det kan være flere gjerningsmannen som er ansvarlig for dine mørke ringer under øynene.

Chinese Belief

Mørke ringer under øynene kan tyde på mange ting. Utøvere av kinesisk medisin hevder at mørke sirkler relateres til våre nyrer. Nyrene anses av kinesisk medisin utøvere å være grunnlaget for vår vitalitet, ifølge Naturaleyecare.com. Hvis noe har gått galt med nyrene, kan dette bli kringkastet av mørke ringer under øynene.

Årsaker

Mørke ringer under øynene kan i tillegg bli forårsaket av arvelige, stress, allergier, nyre mangel, adrenal utmattelse, og et dårlig kosthold.

Allergier

Binyrene, som nyrene er tilkoblet, kan bli slitt ned, og når dette skjer allergi kan spire opp. Mørke ringer er regnet som en klassisk symptom på allergi. Hvis du er lei, på toppen av lider av allergi, eller har ødemer (hevelser), du kan godt ende opp med mørke ringer under øynene.

Pigmentering

The Mayo Clinic ansatte forklarer at mørke ringer under øynene er medisinsk definert som uniform, runde områder av pigmentering som ligger under øyet. Barn kan utvikle mørke ringer akkurat som voksne gjøre.

Sun Eksponering

Vi arver våre hudtoner, inkludert åpenhet i huden. Avhengig av tonen i huden din under øynene sirkler kan synes mer utbredt, ifølge Darkcircles.net. Sirklene er faktisk forårsaket av svekket blodkar som ligger under huden. Hvis du har brukt mye tid ute i solen, kan dette gjøre mørke din under øynene sirkler vises mer fremtredende fordi soleksponering øker melanin (pigment) nivåer og bringer melanin nærmere overflaten av huden. Boost i melanin gjør eksisterende mørke sirkler ser enda mørkere.

Mørke ringer under øynene av allergi

Mørke ringer under øynene av allergi


Mørke ringer under øynene kan være forårsaket av en rekke faktorer som genetikk eller mangel på søvn. Men dette kan også være på grunn av allergiske reaksjoner. Ifølge en artikkel på MedicineNet.com, er histamin produksjonen vanlig allergisk reaksjon resultat som forårsaker mørk sirkel formasjon. Det er varierte produkter og behandling for denne skavank. De kan være alt fra enkle bleking krem ​​til avanserte medisinske laser prosedyrer.

Bakgrunn

Når en utenlandsk stoff kommer i kontakt med hud og andre sensitive kroppsdeler, beskytter kroppen seg ved å sende antistoffer til det berørte området. Som antistoffene kjempe allergener, produserer de mastceller kalles conjunctiva. Disse cellene frigjør histaminer og andre meklere. Histaminer i sving, initiere utvikling av utslett, kløe, rennende øyne, utvidede blodårer, rennende nese og spasmer. Konstant rubbing på grunn av kløe rundt øynene fører til dannelse av svarte sirkler under øynene.

Airborne

Eksempler på luftbårne allergi er støv midd allergi og høysnue. Høysnue refererer til en typisk nasal allergi mot pollen, muggsopp og andre luftbårne partikler. Begrepet brukes også løst brukes til andre typer allergier som dyr dander. Ifølge CureResearch.com nettsted, er om lag 35 millioner amerikanere lider av pollenallergi. Støvmiddallergi er en annen nasal allergisk reaksjon forårsaket av midd som er mikroskopiske organismer som bor i støvet. Dreven rubbing av øynene som forårsaket mørk sirkel formasjon kan være et symptom for denne allergien.

Mat

Matvarer kan også bidra til allergiske reaksjoner som forårsaker ansvarlig for mørke sirkler. Litt mat er iboende mer allergifremkallende for mennesker og ganske mange av dem kan føre til mørke øyne sirkler. Eksempler på slike matvarer er peanøtter, melk, hvete, valnøtter, soya og egg. Når du er helt sikker på at du er allergisk mot noe mat, kan du foreta noen forebyggende tiltak som for eksempel å opprettholde en diett som reduserer allergi matinntak. Alltid lese etikettene på maten før man spiser dem.

(Se referanse 4)

Betraktninger

Det er tilfeller, når mørkere i huden under øynene er et symptom på en mer alvorlig tilstand. Før de bestemmer seg noen behandling for mørke øyne sirkler, er det best å konsultere en hudlege for å forsikre deg om at dine øyne sirkler er forårsaket av allergi. Hvis du velger å bruke noe kunstig kommersielt produkt som huden bleking krem ​​for behandling av de mørke områdene, alltid observere forsiktighet. Slike produkter kan inneholde stoffer som kan forårsake ytterligere skade snarere enn godt for huden din.

Behandling

Nøkkelen til behandling av mørke øyne sirkler er å forhindre allergiske reaksjoner i det første sted. Det første trinnet er å unngå de ulike utløsere av allergi. Skrape kløende delen av øynene er ansett som en fysisk trigger, så det må ikke unngås. Du kan ta antihistamin øyedråper løsninger og tabletter for å blokkere histamin fra å utøve sine effekter og dermed redusere kløe og hevelse. Noen mennesker tar drastiske tiltak og gå gjennom kosmetiske prosedyrer som for eksempel laser kirurgi, ansikt heiser eller dermal fyllstoffer. Disse prosedyrene koste mer, men gir varige resultater.

Hvorfor Har Mangel på søvn Produser Mørke ringer under øynene?

Sleeping Horisontalt

Det er vanlig å ha mørke ringer under øynene dine når du ikke har sovet nok, men interessant, mørke sirkler er ikke en direkte følge av tretthet. Den vanligste årsaken til mørke ringer under øynene er sover for horisontalt. Når du sover horisontalt, ikke væske fra øynene ikke renne riktig, og vil hvile under øyet, forårsaker poser under øynene og skygger.

Tett nese

Ved mangel på søvn er på grunn av tett nese, på grunn av kulde eller allergier, skygger eller mørke ringer kan være en bivirkning. En tett nese kan også forårsake væskeretensjon under øynene, som fører til hevelser.

Blek og lei

Hvis det, etter mangel på søvn, er ansiktet blekere, kan dette være årsaken til mørke sirkler blitt tydelige. Kontrasten av lysere hud mot mørkere ringer under øynene kan gjøre dem vises verre enn de vanligvis er. Dessuten lar blek, tynn hud årer, hevelser og skygger for å fremtrer klarere under øyet, hvor huden er den mest delikate.

Kronisk nyresykdom

Hvis du kaste og slå i sengen om natten, fretting over et alvorlig medisinsk problem som involverer nyrene, kan de mørke sirkler under øynene faktisk være et symptom på problemet, ikke et tegn på søvnmangel. Poser eller skygger under øynene kan være et tegn på en kronisk nyresykdom.

En proteinmangel i blodet, på grunn av nyre-problemer, kan føre til svelling av ekstremiteter og under øynene, forårsaker mørke sirkler. Hvis du har en historie med nyreproblemer og er bekymret for mørke ringer under øynene, bør du oppsøke lege.

Om mørke ringer under øynene

I en tid da skjønnhet er lett å kjøpe, en bekymring mange menn og kvinner har er mørke ringer under øynene. Mørke ringer under øynene kan bidra til en eldre, sliten utseende og ofte er vanskelige å skjule med sminke. Disse mørke sirkler under øynene er vanligvis tilskrevet mangel på søvn eller sett på som rester av for mye å drikke kvelden før. Men det er flere årsaker til mørke ringer og flere ting du kan gjøre for å bekjempe dem.

Squelch the Sun

Overdreven eksponering for solen kan bidra til mørke sirkler, som vanligvis er en overdreven mengde av pigment i området. Blacks, italienere og asiater er mer utsatt for mørke sirkler.

Snus Nysing

Bare under øynene er små blodkar, og i løpet av allergi sesongen, kan de strekke. Dette kan gjøre de mørke sirkler under øynene mer synlig. En enkel løsning på dette er å ta et antihistamin.

Angst for Aging

Dekk mørke ringer med concealer og bruke rikelig med spesialisert øyekrem. Når vi blir eldre, blir huden vår tynnere. Blodårene i underkant av den tynne huden under øynene dine kan vises som mørke sirkler. Dessuten kan visse medisiner, for eksempel hormoner eller p-piller, føre til at årene utvider seg.

Spørsmålet deres eksistens

Ofte folk vet aldri årsaken til deres synlige mørke ringer. Produkter som inneholder AHA fruktsyre eller andre plumping midler kan brukes til å tykne den tynne huden under øynene. Også noen leger sier vitamin C og K kan også plumpe opp huden.

Blast Circles Away

Laser kirurgi vil gjenoppstår huden og bli kvitt pigmenterte celler under øynene. Denne prosedyren kan være smertefullt og dyrt, og det vil trenge tid til å gro, men det er effektivt.

Alternativ til Surgery

Injisere området med filler å plumpe opp området rundt øynene og forårsake mørke ringer for å være mindre synlig. Det er ikke mye ned tiden etter denne behandling. Denne midlertidige løsningen varer i opptil seks måneder, og vanligvis koster rundt $ 1000.

Hånd Me Downs

Mange leger sier mørke ringer under øynene er genetisk. Så, hvis foreldrene dine har dem, mer enn sannsynlig at du vil også. Bor hydrert og spise en sunn diett kan bidra til sunnere, plumper huden og redusere synligheten av disse blodårene under øynene.

Hjem tiltak for å redusere mørke ringer under øynene

Mørke ringer under øynene kan være forårsaket av en rekke faktorer: mangel på søvn, dehydrering, forurensing og allergier, blek hud eller genetikk. Huden under øynene er tynn, og blodårene på undersiden kan bli betent og merkbar, noe som gir under øynene området en mørk fargetone.

Agurker

Agurker er den mest kjente hjem rette for å redusere mørke ringer under øynene. Plasser tynt skiver, kule agurk over øynene i 15 til 30 minutter.

Teposer

Bratte teposer i varmt vann i 1 minutt, deretter i kjøleskapet til kult. Plasser over øynene dine i 10 til 20 minutter. Kamille-te er best, fordi den har anti-inflammatorisk egenskaper.

Almond Oil

Mandelolje vil berolige og fukte huden din. Mandelolje inneholder vitamin E, en antioksidant kjent for å redusere synligheten av mørke ringer, fine linjer og rynker.

Neti Pot

En neti potten er en nasal vanning system som bidrar til å avlaste lunger og spyler forurensing fra nese og bihuler. Sinus irritasjon og kløe i øynene kan føre til mørke ringer under øynene.

Forebygging

Få nok hvile og bor hydrert er to av de beste måtene å unngå å få mørke ringer under øynene. Spise et sunt, variert kosthold skal hjelpe deg å få riktige næringsstoffer.

Betyr Røyking føre til mørke ringer under øynene?

Årsaker

Det finnes en rekke mulige årsaker til mørke ringer. Blant dem er arvelige egenskaper, stress, dårlig ernæring, manglende søvn og til og med allergier. (The konstant nysing kan sprekke små blodkar under øynene.) En annen grunn for mørke sirkler er røyking.

Skadet Skin

Røyking kan skade huden og gjøre det vises mer alderen enn det er. Nærmere bestemt, det bryter ned kollagen i huden, noe som reduserer elastisitet. Dette skjer med fremstillingen av matriks-metalloproteinaser (MMP), som oppmuntrer til røyking.

Nikotin

Den nikotin i sigaretter har også en effekt på huden. Det constricts blodkar, noe som resulterer i dårlig sirkulasjon, noe som forbedrer utseendet til mørke sirkler. Nikotin innsnevrer blodårer ved å øke nivået av vasopressin, som er en type av protein.

Forebygging / løsning

Røykeslutt er nøkkelen til mange helsefordeler, inkludert å redusere mørke ringer under øynene. I tillegg til å slutte å røyke, kan du prøve å plassere et stykke agurk på øyelokkene i ca 10 minutter. Å drikke mye vann, spise frukt og grønnsaker, og få tilstrekkelig søvn vil også hjelpe huden under øynene.

Urter for å redusere mørke ringer under øynene

Mange mennesker sliter med mørke ringer under øynene sirkler og bruke hundrevis av kroner på øye kremer og concealers å avta og kamuflere de mørke flekker. Kosmetikkindustrien markedsfører en mengde produkter, men urter gir noen av de beste løsningene for mørke under øynene sirkler. En rekke naturmidler florerer, men hva som fungerer for en person kan ikke fungere for en annen. Hudtype, årsaken til de mørke sirkler, og pigment i huden varierer fra individ til individ, så teste en rekke urter for å se hva som fungerer best for deg.

Vanlige husholdnings Urter

Enkle hjem urter som salvie, persille, mynte og kamille tilby kostnadseffektive motgift for mørke ringer under øynene patcher. Prøv ett av følgende:

• Dekk øyeområdet med kamille te-poser som er gjennomsyret av kaldt vann i flere minutter. Hold teposer over øynene i 10 til 15 minutter.
• Bland finhakket salvie og persille med to ss. av rømme og bruke concoction under øynene. La stå i 20 til 30 minutter.
• Pakk ut saften fra frisk mynte og forsiktig bearbeid juice til øyepartiet og la tørke.
• Rør sammen en spiseskje hver av melk og muskat og gjelder for øynene før du går til sengs om kvelden. Ikke vaske av melk og muskat.

Urte pastaer

Urte pastaer er svært effektive for å redusere under øynene sirkler men involverer litt mer forberedelse og ingredienser. Alle lime oppskrifter nedenfor har de samme retninger etter bruk. La lim til å suge på øyet området i ca 20 minutter eller til den er tørr, og deretter vaske av masken.

• Kombiner ginseng, papaya, neem, mynte, sandeltre og mandelolje. Neem er en ayurvedisk urt som du kan finne på en ayurvedisk butikk eller på nettet.
• Lag en pasta av gurkemeie og ananasjuice. Du kan også lage en pasta av gurkemeie, tomatjuice, linser, og sitronsaft.
• Kvinner i India bruker et lim laget av rosevann, rød sandeltre, og sandeltre for sine mørke sirkler.

Interne løsninger

Hvis du prøver flere av urter i flere uker uten å lykkes, og søvnløshet er ikke et problem, da de mørke sirkler kan være en indikasjon på en svak leveren. Prøv å endre kostholdet til mindre bearbeidet mat, mer plantebasert mat, mindre sukker og mer fullkorn. Avgifte leveren din med forskjellige urtete kan bidra til å overvinne dine mørke sirkler. Løvetann, melk tistel, burdock, lakris og gurkemeie er alle urter som bidrar til å rense og forynge leveren din. Ehealthnaturalcenter.com anbefaler forbruker Åtte Herb Soup to ganger om dagen i en måned for et sunt leveren og reduksjon av under øynene sirkler. Suppa består av forberedt rehmannia rot, kornell frukt, kinesisk yam, Alismatis rhizome, Tuckahoe, Mutan bark, og krysantemum. Urtene er bakken og deretter kokt i vann. Du kan finne den nøyaktige oppskriften på Eight Herb Soup på ehealthnaturalcenter.com.

Hva kan en hudlege Gjør for mørke ringer under øynene sirkler?

Mørke under øynene sirkler kan gjøre at du ser trøtt, syk eller mager. Mens du kan skjule dine mørke sirkler med kosmetikk, kan du også besøke din hudlege for å lære om behandlinger som kan redusere dem. Siden noen tilfeller av mørke sirkler kan være forårsaket av en mangel på søvn eller andre underliggende helsemessige forhold, som for eksempel anemi, besøke en generell lege først. Så, ta kontakt med en hudlege for å finne ut om en behandling vil arbeide for dine mørke sirkler.

Laser Therapy

Ifølge Dr. Seckel.com, er intens pulset lys (IPL) laser terapi en effektiv måte å redusere under øynene sirkler og fremtredende under øynene årer. Før IPL behandling, vil din hudlege anbefaler at du bruker en hudkrem som inneholder hydrokinon, en hud-bleking agent. Denne behandlingen vil redusere alvorlighetsgraden av din under øynene hyperpigmentering. Når denne behandlingen er fullført, vil din hudlege anbefaler at du får en serie med IPL behandlinger over en periode.

Under hver prosedyre, må du bruke plastbriller. Det kan være lurt å ta ibuprofen før hver behandling. Mens behandlinger er ikke smertefullt, kan du føle en knipe sensasjon hver gang laseren samhandler med huden din. For folk flest, IPL behandlinger forårsake liten eller ingen nedetid og effektivt redusere eller eliminere deres mørke ringer under øynene.

Kjemisk peeling

Ifølge Docshop.com, kan kjemisk peeling være effektiv i å redusere mørke sirkler ved å peeling overflatelaget av huden og underliggende hud avslørende sunnere. De fleste hudleger anbefaler en rekke middels dybde skreller inneholder trikloreddiksyre (TCA) for mørk reduksjon sirkel. Før du begynner behandlingene, vil legen be deg om å bruke en glykolsyre eller alpha-hydroxy acid behandling hver dag i fire til seks uker. Dette vil forberede huden ved eksfolierende de aller øverste lagene av huden din, slik at TCA peeling behandlinger til å fungere bedre.

Før skallet økt, kan din hudlege gi deg beroligende eller smertestillende piller. TCA peelinger kan være ganske smertefullt. Deretter vil legen bruke TCA løsningen under øynene. Etter dette trinnet, vil avkjølt saltvann brukes til å nøytralisere skallet og stoppe smerten. Etter at huden er nøytralisert, vil den gå tilbake til sin normale farge innen 45 minutter. Så, til din hudlege vil gjelde en oljebasert salve på huden din fremme raskere helbredelse. Innen få dager vil overfladiske lag av huden løsner, avslører sunn underliggende hud. Peeling prosessen bør ende etter syv dager. Du bør merke en reduksjon i mørke sirkler etter denne behandlingen.

Fat Negl

Hvis du har hule områder under øyet sammen med mørke ringer, kan din hudlege foreslå en prosedyre som vil "fylle ut" disse hule områder med fett tatt fra et annet område av kroppen din. Ifølge Dr. Brooke Seckel, direktør for Lahey senter for kosmetisk og Laser Surgery i Lexington, Massachusetts, de fleste hudleger bruker en laser for å frigjøre Arcus marginalis, som forbinder nedre øyelokk til en underliggende bein. Bruke fett tatt fra en annen del av kroppen din, vanligvis navlen, vil legen din fylle i hule området over beinet. Utvinning fra denne prosedyren tar ca 10 dager. Din hudlege vil anbefale at du ikke anstrenge deg eller løfte noe tungt for to uker etter operasjonen. Under øynene kan bli merkbart lettere skadet under utvinning perioden.

Hva slags medisin er tilgjengelig for mørke ringer under øynene?

Hva slags medisin er tilgjengelig for mørke ringer under øynene?


Mange mennesker opplever mørke sirkler under øynene av tretthet, nesetetthet og andre årsaker. Mørke ringer er vanligvis ikke et alvorlig medisinsk problem. Flere behandlinger kan anvendes for å behandle mørke sirkler under øynene.

Hud Kremer

Ifølge MayoClinic.com, mange hud kremer er tilgjengelig over disk for å redusere mørke ringer under øynene. Hud kremer som inneholder retinol, kan vitamin K og andre vitaminer være en effektiv behandling for personer med irriterende øyne sirkler mørke.

Saline Sprays og vasker

Mørke, ringer under øynene som er forårsaket av nesetetthet kan reduseres ved å bruke en saltvannsspray eller annen saltvannsløsning for å skylle bihulene.

Concealer

Kosmetisk concealer effektivt kan dekke opp mørke ringer under en persons øyne.

Fyllstoff

Hudleger eller andre medisinske fagfolk kan injisere en filler inn i vevet under øynene for å eliminere hule områder som forårsaker skygger.

Cold Compress

Bruke en kald komprimere eller en kul, brukt tepose kan redusere forekomsten av mørke ringer under øynene.

Resepter

Leger kan foreslå reseptbelagte kremer som er sterkere enn produkter som er tilgjengelige over disk til å behandle mørke, ringer under øynene.

Knox Gelatin og mørke ringer under øynene

Knox Gelatin og mørke ringer under øynene


Mørke ringer under øynene kan være et resultat av mange faktorer, men noen enkle hjelpemidler kan bidra til å redusere deres utseende. En enkel aktuell rette bruker Knox gelatin for å minske mørke under øynene.

Årsaker

Noen mennesker er genetisk tilbøyelig til å utvikle mørke sirkler. Broken blodkar, kan mangel på søvn og dårlig kosthold også bidra.

Knox Gelatin

Knox gelatin er en enkel gelatin pulver som kan finnes på de fleste dagligvarebutikker.

Hvordan det hjelper

Knox gelatin er ekstremt høy i vitamin K, som er en viktig ingrediens i kampen mot mørke ringer. Vitamin K bidrar til å styrke kapillærveggene så blodkar wonâ € ™ t bryte så lett.

Søknad

Kombiner 1/4 til 1 ts. av Knox gelatin med 1 ts. med varmt vann. Bruk en bomullsdott å bruke væsken under øynene. Hvile ca 30 minutter og skyll huden med kaldt vann.

Resultater

Bruk rette hver dag i en uke for å minske utseendet til mørke sirkler. Etter den første uken, kan programmer bli redusert til en gang eller to ganger i uken.

Hva gjør mørke ringer under øynene Mean?

Å ha mørke ringer under øynene kan gjøre at du ser trøtt, mager og eldre enn du egentlig er. Mørke ringer under øynene kan være et resultat av personlige vaner, visse typer hudsykdommer eller arvelighet, eller kan være symptomer på visse sykdommer eller infeksjoner. Vurdere denne informasjonen fra Mayo Clinic om meningen med mørke ringer under øynene.

Livsstil

Livsstilfaktorer som ikke får nok søvn, å bruke tobakk eller forbruker store mengder koffein kan føre til mørke ringer under øynene som kan gå bort etter avtagende de atferd.

Eksem

Eksem er en kronisk betennelse i huden som kan føre til mørke ringer rundt øynene fra usammenhengende områder av misfarging og flassing.

Nesetetthet

Nesetetthet fra forkjølelse eller bihulebetennelse kan forstørre venene rundt øynene og nesen og resultere i mørke ringer og hevelser rundt øynene.

Pigmentering Disorders

Forstyrrelser i pigmentering av huden kan føre til at du utvikler mørke ringer under øynene, spesielt hvis du er av asiatisk eller afrikansk avstamning.

Too Much Sollys

Dreven eksponering for sollys kan føre til at du utvikler mørke ringer under øynene som et resultat av kroppen din å gjøre mer melanin, som mørkner huden din.

Aldring

Etter hvert som du blir eldre, kan huden din bli tynnere og mister sin farge, slik at venene under øynene dine ser mørkere.

Arvelighet

Å ha nære slektninger som en forelder eller søsken med mørke øyne sirkler kan øke risikoen for å ha dem også.

Hvordan får jeg kvitt leverflekker, pigmentflekker og mørke ringer under øynene?

Hvordan får jeg kvitt leverflekker, pigmentflekker og mørke ringer under øynene?


Ingen liker å forholde seg til å måtte kvitte seg med mørke ringer under øynene, pigmentflekker og leverflekker, men de skjer naturlig med alderen. Alder flekker eller leverflekker er små, brune flekker vanligvis forårsaket av overeksponering for solen. Alder flekker er ufarlig, men kan påvirke utseendet. Arv og dårlig helse er vanlige årsaker til mørke ringer under øynene. Det kan virke umulig å bli kvitt pigmentflekker, leverflekker og mørke ringer under øynene uansett årsak.

Bruksanvisning

Diett

•  Spis mat rikelig i jern og vitamin C. Disse næringsstoffene bidrar til å reparere og gi næring til huden. Mørke ringer under øynene og pigmentflekker eller leverflekker kan være en indikator på en vitamin mangel.

Kutt ned på matvarer og salt mat med høyt fettinnhold. Salte matvarer føre til væskeansamlinger under øynene og gjør de mørke sirkler skiller seg ut.

Drikk seks til åtte glass vann daglig for å fjerne skadelige giftstoffer og holder huden fuktig.

Prøv å begrense alkohol, søtsaker og koffein. Disse hemme sirkulasjon.

Hjem Rettsmidler

Bruk frisk aloe vera gel på pigmentflekker eller leverflekker for å redusere farge. Gni de pigmentflekker eller leverflekker med fersk hvitløk eller rødløk. Fargen skal lysne i løpet av få uker.

Bruk den gamle skjeen triks for å bli kvitt mørke under øynene sirkler. Plasser to teskjeer i kjøleskapet til de er kalde. Legg dem over øynene dine i ca 15 minutter. Du kan gjenta dette som nødvendig med ytterligere to skjeer.

bryte en Vitamin E kapsel i to, kutte i på midten horisontalt. Påfør oljen rett på leverflekker, og ikke skyll. Du kan gjenta dette daglig. Du kan ta vitamin E tilskudd for de samme resultatene.

Sun Eksponering

Limit soleksponering. Soling kan forverre pigmentflekker og mørke ringer under øynene, og kunne dem mørkere. Ingen soleksponering er best, men hvis du må gå ut dørene, unngå solen mellom klokken 10 og 14:00 når UV-stråler er den sterkeste.

9. Påfør solkrem regelmessig. Studier viser de som bruker solkrem har færre pigmentflekker.

Bruk klær som beskytter huden mot solen. Bære en lue for å beskytte ansiktet.

Naturlig behandling for mørke ringer under øynene

Ingenting gjør at du ser trøtt eller eldre enn du egentlig er mer enn skjemmende mørke ringer under øynene. Disse kan være forårsaket av en rekke ulike faktorer, og kan gjøre at du føler selvbevisst. Heldigvis er det noen enkle, naturlige behandlinger du kan bruke hjemme for å redusere disse sirklene.

Årsaker

Årsaker til mørke ringer under øynene inkluderer alder (ettersom huden blir tynnere og venene bli mer fremtredende), mangel på søvn, stress, depresjon, næringsmangel, hyperpigmentering, over-eksponering for sol og overdreven bruk av medisiner.

Naturlig rettsmidler

Sørg for å få nok søvn. Fatigue er nr 1 årsaken til mørke ringer.

Plasser frisk agurk skiver over øynene dine, eller bruke agurk eller potet juice under øynene med en bomullsdott.

Anvende en blanding av tomat og sitronsaft under øye to ganger daglig.

Kalde, våte teposer også vil hjelpe i falming de mørke ringer under øynene.

Drikk mye vann og alltid bruke solbriller når du går ut i solen.

Spis grønnsaker og frukt rik på vitamin E.

Øk inntaket av vitamin C.

Bryte åpne en vitamin E kapsel og massere oljen inn i mørke ringer, å være forsiktig for ikke å få det i øynene dine.

Påfør mandelolje, som kan kjøpes på en helsekostbutikk, under øynene og massere inn i huden. Ikke få det i øynene dine.

Påfør knuste mynteblader under øynene i opptil 20 minutter om dagen.

Sett skiver av oljerike avocado under hvert øye.