Digidexo.com

diabetes spise sopp

Natural Healing: Maitake Sopp Vs. Diabetes

Hvis du lider av diabetes du sikkert klar over mylderet av behandlinger og anbefalte tiltak for å ta for å bidra til å bekjempe sykdommen. Som med alle medisinske forekomst det finnes også en god del naturlige eller organiske metoder for å bidra til å bekjempe diabetes. En slik naturlig ingrediens som ofte brukes det maitake sopp, og spiselig japansk sopp ofte studert for det oppfattes helsemessige fordeler.

Maitake Mushroom for Diabetes

Diabetes er forårsaket av en ubalanse i blodsukkeret som følge av kroppen ikke riktig gjenkjenne insulinnivået. De som lider av diabetes har ofte blodsukkeret som er unormalt høy, og som sådan har til å kontinuerlig overvåke deres blod for å regulere sukkernivået. Maitake sopp har lenge vært brukt som et medisinsk mat for å bekjempe dette sukkeret ubalanse. Nyere medisinsk testing har vist at maitake sopp inneholder et kjemikalie som øker kroppens følsomhet overfor insulin, og derved også øke dens evne til å gjenkjenne glukosenivåer. Medisinsk sett betyr dette at maitake sopp kan faktisk direkte hjelpe kroppen lavere og bedre regulere blodsukkernivået. Å fremskynde prosessen som maitake sopp oppnår dette, er doser av maitake ekstrakt ofte tatt i stedet for bare å spise sopp. Disse konsentrerte mengder måles og behandles mye som en dosering av medisin ville være og har lenge vært antatt å hjelpe på diabetes pasienter. I tillegg er maitake sopp vanligvis antatt å bidra til å senke blodtrykket, og dermed redusere risikoen for hjerte-problemer som ofte oppstår hos pasienter med diabetes.

Risiko og forsiktighetsregler

Det er viktig å merke seg at testing på maitake sopp og deres effekt på diabetespasienter har vært omfattende med i dyr bare. Svært lite testing har blitt gjort på mennesker, med det meste av det som blir utført på mus som viser blodsukkernivået lik som en diabetiker menneske. Av denne grunn kan det ikke bevises og heller ikke helt stole på at maitake sopp område fullt stridende for diabetes. Videre, selv om det har vært brukt som mat i japansk kultur i mange år det er ikke helt kjent hva mengden av en rå maitake sopp er trygg å spise. Hvis du er interessert i å bruke maitake som en naturlig måte å bekjempe diabetes, bør du oppsøke lege om å få et utdrag av det i oppmålte doser trygt for forbruk.

Diett for insulinavhengig diabetes

Hvis du lider av type I diabetes, også kjent som barndommen diabetes eller insulinavhengig diabetes, spise en balansert, sunt kosthold er avgjørende for din trivsel. Limit bearbeidet mat når det er mulig, og spise rikelig med rå frukt og grønnsaker og helkorn å holde diabetes under kontroll.

Lav GI Foods

Matvarer som har en lav glykemisk indeks, eller GI, vil frigjøre glukose fra karbohydrater i et saktere tempo enn matvarer med høy GI. Dette bidrar til å regulere mengden av blodsukkeret. Et sunt kosthold for personer med type I diabetes består av lav-GI matvarer, inkludert meieriprodukter, ferske belgfrukter, ikke-stivelsesholdige grønnsaker som kål, bok choy, brokkoli, asparges, paprika, selleri, salat og sopp og noen frukter, inkludert kirsebær, sitrusfrukter, fersken, epler, pærer eller plommer.

Lav Kolesterol

Mat som er lav i trans-fett, kolesterol og mettet fett vil bidra til å redusere høye triglyseridnivåer i kroppen og holde blodsukkeret balansert. Disse matvarer inneholder hele korn, frukt, belgfrukter og andre matvarer som inneholder mye fiber og stivelse. Konsumere magre proteiner, slik som hvite kjøtt kyllingbryst, hvit svinekjøtt, lam eller fisk sammen med stivelsesholdige karbohydrater å forsinke opptaket av sukker i blodet.

Begrense alkohol

Begrense eller eliminere alkohol fra kostholdet ditt hvis du lider av type I diabetes, som det brytes ned til sukker raskt og tilbyr liten eller ingen verdifulle næringsstoffer i kosten. Hvis du drikker, prøve å konsumere ikke mer enn et glass rødvin eller øl daglig, og sørg for å spise et sunt måltid med alkoholholdig drikke for å hjelpe bremse sukker absorpsjon i blodet.

Antioksidanter

Sørg for å ta med rikelig med friske, fargerike frukter og grønnsaker i kostholdet ditt, da disse er rike på antioksidanter, fytokjemikalier og verdifulle næringsstoffer som er viktige for god helse. Spis grønnsaker eller frukt i sin rå form når det er mulig, som bearbeidet mat har en høyere GI count enn ferske matvarer. Bønner og erter bør tørkes og nystekt når det er tilgjengelig, og karbohydrater bør spises i små porsjoner i løpet av dagen, i stedet for alle på en gang.

Symptomer på Diabetes i smårollinger

Diabetes er alvorlig, spesielt i en smårolling. Fordi han ikke med sikkerhet kan si hvordan han føler, er det opp til foreldrene å se symptomene han opplever og få medisinsk behandling slik at han kan bli diagnostisert raskt. Hvis hans diabetes går udiagnostisert, kan han bli veldig syk.

Diabetes

En pjokk med diabetes spiser fortsatt normalt. Kroppen hennes bryter ned sukker i maten hennes, og sukkeret er fraktet til cellene i kroppen hennes. Imidlertid kan hennes bukspyttkjertelen ikke lage insulin. Som et resultat, kan sukkeret ikke bevege seg inn i cellene i kroppen, frata disse celler av energi. Sugar fortsetter å bygge i blodet hennes, men hun er veldig sliten. Hennes nyrer filtrere det overskytende sukker ut av blodet hennes, men prosessen fungerer ikke riktig. Nyrene hennes skille ut overflødig sukker gjennom sin urin, og vannet i kroppen hennes utskilles også.

Tidlige symptomer

En pjokk med diabetes vil oppleve hyppig vannlating i store mengder, ekstrem tørste, dehydrering, svakhet, vekttap og økt appetitt. Avhengig av hvor ung han er, kan han utvikle seg til mer alvorlige symptomer raskere enn en ungdom.

Relaterte symptomer

Hvis en pjokk med diabetes er fortsatt i bleier, kanskje hun har en sopp-relaterte bleie utslett. Gjær, en hovedkomponent av sopp, trives i høyt sukker miljø av en diabetiker barnets urin. Hun har også kan utvikle gjær infeksjoner i skjeden hennes. Dette kan være mer tydelig i en eldre kvinnelig barnet, med kløe og utflod vanlig for gjær infeksjoner.

Alvorlige symptomer

En pjokk som viser de mer alvorlige symptomer på diabetes vil klager over magesmerter; han også kan være kvalm og spy. Hans foreldre vil merke at han puster tungt og raskt; dette kalles Kussmaul puste. Ketoacidose er en av de mest alvorlige symptomene på diabetes: Barnet kan miste bevisstheten og kan dø hvis ikke sett av en lege. Legen kan lett diagnostisere ketoacidose ved å lukte på barnets pust, fordi det vil lukte som aceton. Når legen har diagnostisert dette syndromet, vil han bestille intravenøs væske og starte barnet på insulin.

Effekter

Hvis en diabetiker barn er udiagnostisert, kroppen hennes etter hvert vil begynne å bryte ned kroppen fett og proteiner; hun vil gå ned i vekt. Når denne prosessen begynner, produserer kroppen hennes ketoner; nyrene hennes prøver å kvitte kroppen hennes av dette stoffet, men de blir overveldet. På dette punktet, kan hun ha magesmerter, oppkast og begynne å puste tungt. Dette er en måte kroppen hennes forsøker å kvitte seg med de overflødige ketoner.

Helsemessige fordeler av shiitake sopp

Helsemessige fordeler av shiitake sopp


Shiitake sopp har lenge vært brukt som mat og medisinsk behandling i Asia, men er stadig mer populært i USA for begge formål. Noen studier tyder på at shiitake sopp kan bidra til å bekjempe sykdommer som kreft, hepatitt og HIV / AIDS, men mer forskning på mennesker er nødvendig for å bevise fordelene med disse sopp.

Historie

Shiitake sopp har blitt dyrket og spist i ca 2000 år i Asia, hvor de har lenge vært antatt å ha helsemessige fordeler, men har bare funnet veien til Vesten i det siste halve århundre eller så. De har vært kommersielt dyrket i Japan og andre asiatiske land siden ca 1940 I dag er rundt 50 prosent av Japans shiitake avling eksportert til USA, med noen amerikanske produksjonen skjer i Ohio, Virginia, Pennsylvania og California. Den amerikanske produksjonen av shiitakes har vokst etter hvert som flere mennesker ta en interesse i shiitakes 'mulige helsemessige fordeler.

Identifikasjon

Shiitakes er en brun sopp med en noe konveks hette. De er vanligvis 2 til 4 inches i diameter. Deres vitenskapelige navnet er Lentinus edodes.

Funksjoner

Tørket shiitake sopp eller utdrag fra soppen blir brukt til både matlaging og alternative medisinske behandlinger. Shiitakes er sagt av noen å bidra til å bekjempe visse sykdommer fordi de hjelper immunsystemet produserer interferon, en familie av forbindelser som hjelper kroppen motstå sykdom. Tre kjemiske komponenter i shiitakes kan ha helsemessige fordeler. En, lentinan, kan retardere vekst av tumorer. Den sammensatte eritadenine kan endre kolesterol absorpsjon i blodet, og dermed redusere samlede kolesterol. Til slutt aktiveres heksose-inneholdende forbindelse - også kalt 1,3-beta-glukan - kan redusere tumorvekst og redusere bivirkningene av kreftbehandling.

Teorier / Spekulasjoner

Forskning på de helsemessige fordelene av shiitakes har pågått i USA siden 1960-tallet. Noen studier har støttet disse helsebringende kvaliteter shiitakes. For eksempel har noen studier på dyr og med celler dyrket i laboratoriet viser at shiitakes kan bekjempe kreft, redusere viral aktivitet og lavere kolesterol. En studie på mennesker viste at lentinan forlenget livet av mage og tykktarm kreftpasienter som også fikk kjemoterapi. En annen studie hos menn med prostatakreft, men viste ingen effekt av shiitakes på sin sykdom. Ytterligere randomiserte kliniske studier på mennesker for å endelig å bevise noen helsemessige fordeler av shiitake sopp.

Betraktninger

Studier utført hos mennesker oppdatert med shiitakes har brukt ekstrakter av soppen som sannsynligvis sterkere enn enkeltpersoner kan forberede hjemme eller kan få ved bare å spise sopp. Derfor, mens du spiser shiitakes som en del av et måltid er ikke sannsynlig å skade deg med mindre du er allergisk mot dem, de også vil sannsynligvis ikke ha noen kraftige sunne effekter på kroppen din. Shiitakes kan faktisk etter hvert bli funnet å ha virkelige helsemessige fordeler, men de er ikke medisin på egenhånd, og bør ikke anses som en behandling for noen alvorlig sykdom.

En diett for mugg og sopp allergier

En diett for mugg og sopp allergier


Hva du spiser kan bidra til alvorlighetsgraden av mugg og sopp allergier. Disse organismene er en del av vårt kosthold mer regelmessig enn du kanskje tror. De eksisterer i mat så som oster og syret brød. Vi selv spiser sopp, fruiting kroppen av en sopp. Det betyr ikke bare stoppe ved å kutte disse matvarene fra kosten, men. Andre matvarer kan også gi antihistaminer og de nødvendige byggesteinene for immunforsvaret til mer effektivt håndtere denne allergien.

Symptomer på mugg og sopp allergier

Astma-og Allergiforbund Foundation of America (AAFA) identifiserer mold allergi symptomer som svært lik andre allergiske reaksjoner. Du kan oppleve kløe, nysing, rennende nese og lunger. Noen folk legger merke til tørr og flassende hud eller eksem i alvorlige tilfeller. Av og til, muggsporer resultere i høy feber, og hvis de kommer ned i lungene, kan de forårsake allergisk bronkopulmonal aspergillose (ABPA), noe som resulterer i hoste opp blod og tunge tungpustethet.

Holde en matdagbok

Det første skrittet til å behandle disse allergi med en diett er å identifisere matvarer som gjør din allergi bedre eller verre. Gjør dette ved å holde en dagbok over alle matvarer som du spiser for to til tre uker. Når det er mulig, skrive ned en matens ingredienser for å hjelpe finne gjerningsmannen og gunstig mat. Etter to-tre uker, bør du legge merke til et mønster med visse typer matvarer og alvorlighetsgraden av symptomene dine. Fra dette, kan du lage en liste over matvarer som hjelper og matvarer du bør unngå.

Matvarer for å unngå

Å være klar over matvarer som naturlig inneholder mugg og sopp lar deg bedre kontrollere allergier ved å unngå disse matvarene. Rush University Medial senter forteller at matvarer som ost, sopp, tørket frukt og noe mat som inneholder gjær (inkludert syret brød) kan øke din allergi. Soyasaus og eddik kan gjøre det samme. The Cleveland Clinic legger til denne listen: øl, vin, surkål, røkt kjøtt, rømme, kulturmelk og kjøtt eller fisk som er eldre enn 24 timer. Du kan prøve å unngå disse matvarene helt, eller eksperimentere med dem for å se hvilke matvarer fungere for deg.

Fordelaktig Foods

Fersk frukt og grønnsaker kan hjelpe utrolig, men du bør inspisere og vaske dem grundig før du spiser dem. Matvarer som inneholder vitamin C (askorbinsyre), slik som guava, papaya, appelsiner og paprika, kan være spesielt nyttig. I alternativ medisin samfunnet, er vitamin C hyllet for sin antioksidant og antihistamin egenskaper. Det er "foreløpige bevis" for dette, ifølge University of Michigan Medical Center, men i dybden kliniske studier fortsatt er fortsatt mangelfull.

Angripe Mugg

Mugg oppstår ofte på mat som er fuktig, holdt i et lukket beholder og glemt. Dette kan være rester i kjøleskapet, eller den boksen av chewy sjokolade cookies skjult bak de hermetiske grønnsaker i skapet. Noen ganger mugg er åpenlyst til stede og du trenger ingen advarsel annet enn avfeldig tilstand av boksen, men mesteparten av tiden, vil det ha infisert maten din før du kan selv se det. Hvis allergi er spesielt ille, gjør en vane å ikke holde gammel mat som rester som kan falle inn i et mørkt hjørne, og lære å lage mat konservativt. Hvis du finner mat som allerede har grønne flekker, kaste den ut i stedet for å prøve å skjære av dårlig stykke; råte har trolig spredt spores gjennom hele mat som du ennå ikke kan se.

Urte kosttilskudd

Hvis du finner ut at din allergi vedvarer selv etter diett kontroll, vurdere å legge en urte supplement til diett. Brennesle (Urtica dioica) ekstrakt er en slik urt som kan være nyttig. En studie fra 2009 i HerbalScience Gruppen studerte rollen Nettle og enzymer som finnes i sin pakke. Deres funn viste at urten reduserer betennelser og irritasjon knyttet til allergi. Opp til 5 milliliter nesle ekstrakt av enten roten eller blad kan tas tre ganger daglig ved ganske enkelt å blande den med en kvart til en halv kopp vann, melk eller te. Kvinner, derimot, bør være klar over at denne urten er en mild emmenagogue; det kan endre menstruasjonssykluser, og gravide kvinner bør unngå det.

Hvordan forhindre Diabetes

Hvordan forhindre Diabetes


Diabetes har blitt den tredje største dødsårsaken blant amerikanerne. Ifølge National Institute for Diabetes og Digestive og nyre sykdommer, en av National Institutes of Health, nesten 13 prosent av amerikanerne over en alder av 20 har diabetes, men mindre enn halvparten har fått diagnosen. Diabetes angir et fundament for hjertesykdom og øyet problemer, så vel som sykdommer i nyrene, munn og hud. Innsats for å hindre utbruddet av denne morderen bør begynne i tidlig alder.

Hvordan forhindre Diabetes

•  kontrollere vekten. Vi alle legge pounds som vi alder. Fedme er den eneste beste indikator på sannsynligheten for utbruddet av svangerskapsdiabetes. Det begrenser kroppens evne til å bruke insulin riktig og bidrar til problemer som dårlig sirkulasjon, høyt kolesterol eller hjerte-og karsykdommer, som igjen er indikatorer på pre-diabetes. En sunn Body Mass Index (BMI) bør være mellom 19 og 24. Alt over 29 regnes som overvektige.

Velg riktig mat. Crash dietter og vilt varierende vekt kan være like farlig som å gjøre ingenting, ofte påvirker det endokrine systemet og kaste av blod kjemi, banet vei for type 2 diabetes 'manglende evne til å bruke insulin. Den kostholdsråd gitt til pre-diabetikere fungerer for oss alle: limit porsjoner, følg næringspyramiden anbefalinger, spiser rå grønnsaker og helkorn, og begrense bruken av sukker og stivelse. Spise mye glukose-produserende mat (som de med raffinert sukker og bleket mel) "sjokk" systemet.

•  Tren regelmessig. Gå, løpe, svømme, eller sitte i en stol og gjør spesialdesignet calisthenics. Sykle eller pumpe en tilbakelent sykkel. Klippe plenen eller bruke trappene i stedet for heisen. Uansett hva du gjør, gjør det i 30 minutter om dagen, minst 5 dager ut i uken. Poenget er å holde systemene i gang, for å holde vekten nede og holde blodet gjør sin jobb med å frakte næring til alle deler av kroppen din. Exercise (eller endring i type trening) vil hoppe starte vekttap når det platåer etter den første store tap.

Lag en plan, og verve din lege hjelp i å implementere den. Sette rimelige mål, og bestemme hvordan du vil belønne deg selv når du når dem. Hvis du er eldre og pre-diabetiker, spør legen din om et program for trening med eller uten et stoff som heter metformin som er blitt vist seg å være effektive i å redusere utbruddet av type 2 diabetes. Rådfør deg med en ernæringsfysiolog for å sette opp en diett for vekttap eller "carb" kontroll. Til slutt, delta i dine egne kontroller, spør om blod resultater og avhør hva som bør være "normal" i stedet for bare å akseptere at "alt ser fint."

Beskytt barna. Hvis du eller personer i din familie har type 1 (insulinavhengig diabetes), kan barna arve den. Barn fra disse familiene bør undersøkes umiddelbart av sine barneleger for tegn på juvenil diabetes. De som kommer fra familier uten en historie bør bli oppmuntret av sine foreldre til å følge de samme reglene som alle voksne ville følge for å unngå å utvikle type 2 (ikke-insulinavhengig diabetes): spise riktig og trene.

Hint

  • Fedme har nådd epidemiske proporsjoner blant barn som sitter ved dataskjerm eller foran konsoller for for mye av sitt liv. Få barna utendørs for å spille. Enda bedre, bli med dem. Plant og pleier en hage sammen eller frivillig på den lokale dyr ly å gå hundene og rense ut katteburene. Type 2 diabetikere må lære å håndtere karbohydrater --- enheter av glukose skapende stoffer som stivelse og sukker tilsvarende 15 gram karbohydrater --- ved å spise 4-6 små måltider om dagen i stedet for tre store. Dette mønsteret av å spise også holder kalori-brenning mekanismer som går hele tiden. Følelsen av sult som ofte følger med denne type diett betyr at kroppen er alltid brenner fett --- hvis du holder deg til dietten. For å vurdere risikofaktorer for diabetes, bruker Risk Test publisert av American Diabetes Association. Ikke få panikk. Type 2 diabetes, sammen med å være mer utbredt i dag, er også en av de mest studerte sykdommer i eldre befolkning. Forskning har produsert ny forståelse og metoder for styring ukjent bare et tiår siden.
  • Rapid vekttap kan være farlig --- eller et tegn på en underliggende tilstand. En alvorlig vekttap program bør alltid være under oppsyn av helsepersonell som en lege eller kostholdsekspert, og tapet bør ikke overstige 1 til 2 kg. per uke.

Diabetes Dietter

Kontrollere diabetes gjennom kosten regulering trenger ikke å være en restriktiv bedrift. Hvis du har diabetes. foreta noen grunnleggende endringer i livsstil som bidrar til å styre de ødeleggende effektene av sykdommen, og i mange tilfeller hindre dem helt.

Riktig Meal Planning

En av de beste måtene å øke din suksess og kontrollere diabetes er å riktig planlegge måltidene. Ved å planlegge å lykkes, kan du unngå mange av de fallgruvene forbundet med dårlig planlagt diett forsøk. The Mayo Clinic anbefaler å spise omtrent samme mengde kalorier og karbohydrater på en daglig basis (se referanse 1). Dette vil hjelpe til med vektkontroll og holde blodsukkeret konsekvent. Ved å planlegge måltidene på forhånd, kan du også sørge for at du setter av riktig porsjonsstørrelser og plukke riktig mat for kostholdet ditt.

Hvilke matvarer bør du spise?

For å redusere effekten av diabetes, spise en godt balansert kosthold rikt på protein, hele korn, frukt og grønnsaker. Hvis det er mulig, spise ofte og unngå stivelsesholdige karbohydrater som de i hvitt brød. Også unngå eller redusere inntaket av fett, sukker og alkohol. Disse kan ha en ugunstig virkning på legemet ved å skape en usunn økning i blod sukker. Spis mat med høyt fiber og lite fett for å kontrollere vekten og unngå hjertesykdom. Personer som har diabetes er vanligvis på et høyere risiko for å utvikle livstruende hjertesykdommer.

En sunnere livsstil

I tillegg til å spise en sunnere meny av matvarer, innlemme øvelsen i din daglige rutine. Øvelse ikke bare brenner kalorier, men bidrar også til å regulere metabolske funksjon inkludert insulin nivåer. Ved å trene minst 30 minutter hver dag og skikkelig planlegging og å se på kostholdet ditt, kan du unngå mye av den negative virkningen av diabetes.

Hvordan spise suppe hvis hendene Rist

Ustø hender og spise suppe ikke går godt sammen. Hvis du er en av de mange som er hendene rister på grunn av en helsetilstand, er dette ikke aktuelt for deg. Og når du spiser suppe blir et problem på grunn av ustø hender, kan sosial spisesituasjoner plutselig synes å alltid inkludere suppe. Spesielt kan ustø hender gjøre å spise suppe i en restaurant eller annet offentlig sted en pinlig ildprøve. Det finnes måter å håndtere ustø hender som kan gjøre suppe spise mindre av en sosial fare.

Bruksanvisning

Velg en suppe med en tykk konsistens, hvis mulig. Tykkere supper, som stuinger, vil holde deg til din skjeen og søler mindre.

Ha ekstra servietter på hånden. Hvis hendene riste og forårsake et spill, kan du tørke den opp uten å vekke ekstra oppmerksomhet. Også plassere en ekstra serviett i fanget. De ekstra lag vil beskytte klærne.

Fyll din suppebollen bare halv eller trekvart full. Hvis du spiser på en restaurant, spør din servitør for å fylle din suppebollen bare en del måte. Denne måten hvis ustø hender føre til at du bump suppe bolle, vil utslipp være mindre sannsynlig.

Bruk en stor, dyp skje. En stor dyp skje vil inneholde suppen selv om hendene riste litt.

Fyll suppe skjeen bare halvveis fordi suppen vil være inneholdt selv om hendene riste.

Steady underarmen på kanten av bordet. Du kan finne at dette reduserer risting.

Bruk den andre hånden til jevn spising hånd. Du kan ikke føle elegant, men det er bedre enn å søle.

Len deg over din suppe bolle som du spiser slik at du ikke trenger å flytte hånden så mye.

Lær å spise suppe med enten venstre eller høyre hånd. Noen mennesker som lider av ustø hender merke til at på en gitt dag én hånd vil riste mindre enn den andre. Å kunne velge hvilken hånd du bruker til å spise suppe kan komme godt med.

Tips og advarsler

  • Hvis ustø hender skyldes lavt blodsukker, som i diabetes, spise litt annen mat, som brød eller knekkebrød, før du spiser suppe. Litt mat og ekstra tid vil gi blodsukkeret en sjanse til å stige, og hendene kan riste mindre.
  • Aldri ignorere en uforklarlig angrep av ustø eller svake hender. Hvis du ikke kan tilskrive dine ustø hender til en kjent medisinsk tilstand, overdreven koffein eller nervøsitet, bør du oppsøke lege. Ustø hender kan være et tegn på et medisinsk problem.

Hvordan kan Diabetes Gjør du besvimer?

Hvordan kan Diabetes Gjør du besvimer?

Oversikt

Hypoglykemi

Hypoglykemi, eller et unormalt lavt nivå av glukose i blodet, kan føre til besvimelse. Når en person med diabetes tar for mye insulin eller medikamenter eller ikke nok spise nok, kan han uforvarende senke hans nivå av glukose (sukker) til et farlig nivå. Ifølge Din Total Health, kan dette føre til tap av bevissthet, noe som resulterer i en besvimelse spell. Hjernen trenger glukose for næring, og kroppen trenger tilstrekkelig nivå for å regulere blodtrykket. Besvimelse skjer når hjernen er fratatt eller når blodtrykket blir for lavt, og problemet er forsterket med overrelease av adrenalin og kortisol i reaksjon av mangel på glukose.

Hyperglykemi

Hyperglykemi, eller et unormalt høyt nivå av glukose i blodet, kan føre til besvimelse og diabetisk koma. Når noen med diabetes spiser for mye av en usunn mat eller hopper henne medisiner eller insulin injeksjon, kan hennes blodsukkeret stige til et farlig nivå. Din Total Health advarer om at dette kan få henne til å besvime og skli inn i en diabetiker koma. Før besvimelse, vil hun ser ut til å være forvirret og muligens usammenhengende.

Hjerteproblemer

Ifølge din totale helse, hjerteproblemer er en av de langsiktige bivirkninger av diabetes. Besvimelse kan være et symptom på mange av disse hjerte-relaterte tilstander, fordi de ofte avbryte strømmen av blod til en persons hjernen. Når noen med diabetes besvimer og hennes blodsukkeret er normalt, bør hun undersøkes for mulige hjerteproblemer som kan være den underliggende årsaken.

Nerve Damage

Nerveskade er en vanlig langtidseffekt av diabetes. Din Total Health sier at hvis denne skaden er nevrologiske, kan det utløse besvimelsesanfall i den berørte person på grunn av forstyrrelser i hjernens riktig funksjon.

Diabetes & Low Protein dietter

For personer med diabetes, spise for mye protein kan være skadelig. Dette gjelder spesielt hos personer med diabetes som har nedsatt nyrefunksjon. Det medisinske miljøet anbefaler at personer med diabetes følge en moderat til lav-protein diett og arbeide med en ernæringsfysiolog for å utvikle en spiseplan som støtter verk med sin sykdom og livsstil behov.

Nyrer og Protein

Når store mengder proteiner forbrukes i kostholdet, er ekstra arbeid plassert på nyrene å filtrere ut og eliminere avfallsstoffer som produseres i løpet av protein sammenbrudd. Dette kan føre til utbruddet av nyresvikt, fordi nyrene er allerede skadet av diabetes. Å spise en lav-protein diett vil redusere belastningen på nyrene.

Protein hensikt

Protein er nødvendig i kosten fordi den brukes til å reparere alle deler av kroppen din. Proteiner brukes i røde blodceller og antistoffproduksjon, de regulerer væskebalanse, og hjelpe til med blodpropp. Uten protein i kosten, vil kroppen din begynne å bryte ned og fordøye sitt eget muskel for å få proteinet den trenger for å fungere skikkelig.

Daily Intake

The United States Department of Agriculture, eller USDA, anbefaler at en sunn voksen forbruker mellom 40 og 60 gram protein hver dag for å opprettholde god helse. For personer med diabetes eller nyresykdom, bør mengden begrenses til 30 til 50 gram, avhengig av helsen til den enkelte.

Proteinkilder

Animalske produkter er den vanligste kilden til protein. Kjøtt, fisk, fjærkre og meieriprodukter anses høy-protein matvarer. Disse typer protein matvarer kan ha for å være begrenset i kosten fordi selv en liten porsjon proteinrik mat kan inneholde for mange gram protein for kroppen din trygt kan benytte. Nedre-protein matvarer fra planteriket er anbefalt fordi et høyere volum av mat kan inntas for å tilfredsstille sult og gi oppfyllelse. Hensyn må tas, men fordi lavt proteinplantekilder inneholder også stivelse, som er brutt ned av kroppen til sukker, og dette kan forverre diabetes.

Stretching Protein

En måte å gjøre det virke som om du får mer protein enn du er, er å bruke tynne kjøttstykker som gir inntrykk av en større porsjon. En annen måte er å tjene måltid på en måte hvor grønnsakene blir hovedrett og kjøtt er en siderett. Dette kan gjøres ved å tjene større deler av grønnsaker på plate, og utforme måltider for å utfylle smaken av grønnsakene i stedet for den vanlige metoden for å ha grønnsakene utfylle kjøttet. Salater kan serveres med hakkede kjøtt og nøtter sprinkled på toppen, og soyabaserte dressinger vil legge plantebaserte proteiner.

Diabetes & Heart Attack Diet

Omtrent to av tre personer med diabetes lider et slag eller hjertesykdom relatert død, ifølge American Diabetes Association (ADA). Livsstilsendringer slik begrense karbohydrater, lese mat etiketter, se på kolesterol og spise rikelig med ferskvannsfisk kan hjelpe diabetikere leve et lengre og sunnere liv.

Begrense Karbohydrater

Diabetikere bør spise et utvalg av sunn mat som grønnsaker, frukt, ikke-fett meieri, hele korn og magert kjøtt, ifølge American Diabetes Association. Det er også viktig å se på karbohydrater nøye.

Siden karbohydrater føre blodsukkeret til å stige, velge komplekse karbohydrater (korn, brød og frokostblandinger) over enkle karbohydrater (sukker og fruktose) er viktig når håndtering av diabetes.

Karbohydrat behov vil variere avhengig av en rekke faktorer, slik som aktiviteten. Ifølge American Diabetes Association, som hovedregel, bør personer med diabetes spiser ikke mer enn 45 til 60g karbohydrater i løpet av hvert måltid. Snakk med en ernæringsfysiolog for å finne ut dine nøyaktige karbohydratbehov per måltid.

Les mat etiketter

Les etiketter og bli kjent med karbohydrater teller for matvarer som ikke har en etikett. For eksempel, et lite stykke frukt har 15g karbohydrater, ifølge American Diabetes Association. En kopp suppe, brødskive og ½ kopp havregryn inneholder også ca 15 g karbohydrater.

Når du leser mat etiketter, er det viktig å ta hensyn til porsjonsstørrelser. Prøv pre-måle porsjoner i små baggies. Dette vil hindre deg fra å doble eller tredoble karbohydrat forbruk ved å spise ekstra porsjoner.

Også anbefaler ADA begrense mettet og trans fett, som kan øke risikoen for slag og hjertesykdom.

Cut Out Tomme kalorier

For bedre kardiovaskulær helse, anbefaler American Heart Association (AHA) kutte ut "næringsfattige matvarer." Disse matvarer inneholder sukkerholdige drikkevarer og mat pakket med fett, kolesterol og natrium. AHA anbefaler å spise 300mg eller mindre av kolesterol hver dag.

Hold deg unna høye natrium matvarer, spise 2,300mg eller mindre av natrium daglig. Når redusere natrium, se opp for frossen og bearbeidet mat, som bruker high-natrium konserveringsmidler. Cook kjøtt uten huden å kutte ut ekstra fett og begrense alkoholforbruket til ikke mer enn en drikke hver dag.

Aksje opp på Fish

Å spise fisk to ganger i uken kan redusere risikoen for koronarsykdom, ifølge AHA. Spis ferskvann fisk rik på omega-3 fettsyrer, som laks, sild og ørret. Når du tilbereder fisk, velger hjertet sunt olivenolje i stedet for margarin.

Tegn og symptomer på diabetes og hodepine

Tegn og symptomer på diabetes og hodepine


Diabetes og hodepine kan føre til at du mye stress både fysisk og mentalt. Begge kan oppstå i alle aldre. Diabetes oppstår når hormonet insulin slutter blir produsert. Uten nok insulin i kroppen din, bygger glukose opp i blodet ditt. Kroppen din er i stand til å bruke glukose for energi, fører dette til type 1 diabetes. Hodepine kan være forårsaket av stress, overanstrengelse, høye lyder og andre eksterne faktorer. Erkjennelsen av tegn og symptomer på både diabetes og hodepine kan hjelpe deg med å få riktig pleie så snart som mulig.

Diabetes: Spise Patterns

Du kan begynne å føle seg veldig sulten. Å være ekstremt tørst er en vanlig følelse også.

Diabetes: Uvanlige endringer

Hyppig vannlating, uskarpt syn og blir mer sliten eller trøtt er et tegn på diabetes. Du kan begynne å gå ned i vekt uten å prøve å gjøre det. Det motsatte kan skje også, kan du få vekt. En kriblende følelse i føttene er også et tegn.

Diabetes: High Blood Sugar

Disse symptomene oppstår når blodsukkeret er for høyt. Høyt blodsukker er vanlig i noen med diabetes. Du kan oppleve dyp, rask pust. Din hud og munn kan bli tørr. Pusten kan lukte fruktig. Magesmerter, kvalme, oppkast eller manglende evne til å holde nede væsker er alle tegn på høyt blodsukker.

Hodepine: Tension Hodepine

Du kan føle smerte som begynner på baksiden av hodet og øvre nakke som band-lignende tetthet eller trykk. Bandet press føles som om det er omkringsittende hodet og den mest intense smerten er over øyenbrynene. Smerten du føler med en spenningshodepine er mild og bilaterale (rammer begge sider av hodet).

Hodepine: Cluster Hodepine

Cluster hodepine kommer i grupper som siste uker, opp til måneder, men er atskilt med hodepine frie perioder på måneder eller år. Du kan føle intense ensidig smerte som er beskrevet som en brennende eller piercing kvalitet som er bankende. Smerter bak det ene øyet eller i øyet regionen er vanlig. Noen ganger de berørte øyet kan bli betent, rød og vassen. Smerten varer i ca. 30 til 90 minutter. Men det kan vare alt fra 15 minutter til tre timer. Cluster hodepine forsvinner vanligvis bare oppstår på nytt senere på dagen. Disse hodepine forekommer regelmessig, rundt samme tid hver dag.

Hodepine: Sinus Hodepine

En dyp, konstante smerter i kinnbena, vil pannen eller neseryggen forekomme. Smerten kan intensivere hvis du gjør en brå hodebevegelser eller belastende. Sinus hodepine oppstår vanligvis med andre sinus symptomer som, utflod fra nesen og følelser av fylde i ørene. Feber og hevelse i ansiktet er vanlige sinus symptomer i tillegg.

Hodepine: Migrene

Med migrene smerten er moderat til alvorlig. Det kan påvirke hele hodet, eller skifte fra den ene siden til den andre. Du vil oppleve ekstrem følsomhet for lys, støy og lukt. Synet kan bli uskarpt. Kvalme, oppkast, urolig mage og magesmerter er vanlig. Merkelige opplevelser av å være veldig varmt eller kaldt er også vanlig. Du kan også miste appetitten. Du kan se blek, føler trøtt eller svimmel. Får feber er sjelden, men mulig.

Sopp og Toe Blisters

Sopp og Toe Blisters


Sopp og tå blemmer er felles for folk som idrettsutøvere som holder sine føtter dekket det meste av tiden. De kan også skyldes feil fottøy, uhygieniske treningssentre, svømmebassenger eller langvarig bruk av sokker. Føttene blir svett på grunn av fuktighet og varme, så de gni mot fottøy, forårsaker blemmer.

Blemmer

Blemmer er et utbrudd, og væske samles innenfor lag av huden. Med langvarig friksjon blemme forstørrer, reddens og blir smertefullt. Tilsvarende fot sopp eller utøveren & rsquo; s fot er forårsaket av et sopp Trichophyton kalt og er svært vanlig.

Symptomer

Fot sopp starter med kløe mellom tærne som blir uutholdelig, og du vil føle en brennende følelse og kan se skalering av huden. Tå blemmer ligne gjennomsiktige bobler og er smertefullt å berøre. Mesteparten av tiden disse blemmer løse på egen hånd, men de kan bli infisert og utslipp væske. På dette stadiet krever det legeundersøkelse fordi hvis igjen uten tilsyn kan det føre til en alvorlig såret.

Diabetes og sopp og Toe Blisters

Diabetespasienter lider av diabetisk nevropati. Dette er en tilstand der pasientene er ikke klar over sensasjoner i deres øvre eller nedre ekstremiteter på grunn av nerveskader forårsaket av diabetes mellitus. Så hvis en diabetiker får en fot blemme eller sopp han ikke kan være klar over det eller ikke kan ta det på alvor. Dette kan gå ubemerket inntil koldbrann setter inn. I noen verste tilfellene kan det også føre til amputasjon av tå eller foten avhengig av omfanget av skaden.

Forebygging

Hvis små forholdsregler er tatt i tid de sparer deg fra mye smerte. Her er en sjekkliste for hva du skal gjøre for å forhindre gnagsår og sopp:

& Bull; Unngå å holde føttene våte eller fuktige for lang varighet. Alltid holde et ekstra par sokker eller noen talkum hendig å holde fuktighet borte.
& Bull; Holde endre dine sokker med jevne mellomrom. Fottøy bør også vaskes og desinfiseres på en jevnlig basis.
& Bull; Sørg for å bruke riktig mykgjørende kremer og anti-allergiske fuktabsorberende medisinert pulver.

Behandling

Ingen store behandling er nødvendig hvis soppen eller blemme har nettopp satt i. Så vidt blemmer er bekymret det er best å la dem urørt som de kan bli infisert. Mange over-the-counter aktuell kremer og medisinert pulver er tilgjengelig. Hvis du ser pus eller klar væske eller blod, og deretter vurdere å besøke en podiatrist.

Næringsinnhold: Sopp

Mer enn 2000 typer spiselig sopp vokse rundt om i verden, men amerikanerne forbruker svært få av disse varianter av sopp. Disse sopp inkluderer hvit, shiitake, maitake, enoki og porta. Du kan kjøpe fersk, hermetisk og tørket sopp hele året fra forskjellige deler av verden på dagligvarebutikker eller bondens marked. Du kan plukke sopp om du kan skille mellom spiselige og giftige arter.

Kalorier og Kalium

Sopp er ca 100 kalorier per unse og er sammensatt av 80 til 90 prosent vann. Disse soppene har nesten ikke fett eller natrium og er gode kilder til fiber. Dr. Winston Craig, professor i ernæring ved Andrew University, sier en porta sopp inneholder mer kalium enn en banan eller et glass appelsinjuice. Fem eller seks små sopp inneholder ca 400mg. Fiber og kalium i sopp gjør dem en næringsrik alternativ hvis du ser på din vekt, og de senke blodtrykket og kjempe hjerneslag risiko.

Antioksidanter

Sopp er rik på antioksidanten selen, et spor element som trengs for ernæring. En servering av sopp tilsvarer den daglige anbefalte kvote på mellom 55 og 70 mikrogram. Ifølge National Institutes of Health Office of Kosttilskudd nettside, denne antioksidanten kjemper celleskader forårsaket av frie radikaler som bidrar til kreft og hjertesykdom. Selen regulerer skjoldbrusk funksjon og hjelper immunforsvaret.

B-vitaminer

Sopp inneholder B-vitaminer riboflavin (B2) og niacin (B3). Du trenger B-vitaminer for riktig vekst og utvikling, for kjemiske reaksjoner som hjelper kroppsfunksjoner og for å bryte ned fett, karbohydrater og proteiner til energi. The American Cancer Society nettsted sier riboflavin gir den energien som trengs for å be enzymer som trengs for riktig muskler, nerver og hjertet fungerer. Niacin gir energi som trengs for celleproduksjon og hjelpe huden forbli ung og frisk. Vegetarianere nytte av å spise sopp fordi det er den beste plantebasert kilde til niacin.

Vitamin D

Ti små sopp inneholder anbefalt daglig inntak av vitamin D. Du er utsatt for vitamin D-mangel hvis du bor på steder som opplever lange vintre med begrensede mengder dagslys. Office Kosttilskudd nettsted sier vitamin D bidrar til å absorbere kalsium er nødvendig for sterke ben og tenner i voksende barn og aldrende voksne. Vitamin D fremmer et sunt immunsystem.

Forbruk

Ikke spis skogsopp med mindre du kan identifisere de nonpoisonous varianter. Mange foretrekker portobello sopp grillet, og de er en god erstatning for kjøtt. Bruk hvite sopp for pizza og quesadillas. Bruk enoki sopp i salater eller på hamburgere. Legg enoki, maitake og shiitake sopp til supper.

Ernæringsmessige verdien av sopp

Spise sopp vil hjelpe deg å opprettholde en sunn livsstil mens du mottar næringsstoffer og vitaminer kroppen din trenger for å operere på optimal effektivitet. Sopp kan hjelpe avverge visse sykdommer og lidelser når de blir en konsistent del av kostholdet ditt.

Kalium

Spise sopp vil sørge for at du får en tilstrekkelig mengde av kalium. Kalium bidrar til å redusere blodtrykket; en konsekvent høyt blodtrykk er en risikofaktor for hjerteinfarkt og slag.

Selen

Sopp er en god kilde til selen, som er en antioksidant som bidrar til å nøytralisere frie radikaler, som kan skade cellene i kroppen. Selen bidrar til lavere forekomst av prostatakreft.

Brystkreft Reduction

Noen undersøkelser viser at risikoen for brystkreft synker betraktelig når du spiser sopp på en jevnlig basis, på grunn av deres inneholder et enzym som hemmer produksjonen av østrogen.

Fiber Rich

Sopp er en god kilde til fiber, noe som bidrar til regularitet. Alle som har problemer med forstoppelse bør innlemme sopp i sin diett.

B-vitaminer

Sopp er en god kilde til B-vitaminer, som kan bidra til å lindre depresjon, stress og angst. Hukommelsen din er mer pålitelig når du spiser sopp, på grunn av B-vitaminer.

Protein

Sopp er protein som er bedre enn den man får fra protein grønnsaker grunn av aminosyrer som finnes i sopp.

Herbal Behandling for Thrush

Herbal Behandling for Thrush


Thrush er et annet begrep for candidiasis eller gjær infeksjoner som oppstår i munnen. Det kan føre til at tungen for å se hvitt og blir irritert. Det kan også føre til oppblåsthet av magesekken og tarmene. Det er flere urte behandlinger som kan hjelpe deg å bli kvitt denne infeksjonen.

Kosttilskudd endringer

Nettstedet for Natures clinicals rapporterer at å endre kostholdet og fjerne noen matvarer med mugg eller gjær er en god start. Nettstedet anbefaler at du slutte å drikke alkohol og sukkerholdige drikker. Den anbefaler også å ikke spise sopp (sopp), gjær brød, hele korn, frukt og krydder. Nettstedet melder at du bør i stedet spise mer friske grønnsaker, nøtter, frø, oljer og acidophiles yoghurt. Det er også svært viktig å drikke mye vann for å skylle ut systemet.

Naturlige Soppmidler

Nettstedet for Natures clinicals rapporterer at det er visse naturlige soppmidler som kan hjelpe til med behandling og forhindring av gjær. Disse inkluderer:

Hvitløk
Oregano
Kanel
Sage
Nellik

Herbal rettsmidler

Nettstedet for Natures clinicals viser ulike urter som kan tas i form av kapsler, te og pulver. De anbefaler at du bruker en ts per kopp varmt vann og drikke 2-4 kopper te per dag. Disse urtene er som følger:

Soppdrepende: pau d'arco bark - best brukt som te.
Anti-inflamatory: kamille og lakris (ikke ta lakris hvis du har høyt blodtrykk).
Digestive og immunstimulanter: goldenseal, berberis og Oregon drue rot.

Det finnes selvsagt andre typer urte rettsmidler som du kan prøve. Din lokale helsekostbutikk eller apotek kan hjelpe anbefale ulike urter. Hvis infeksjonen vedvarer bør du oppsøke lege.

Helse og leverfunksjon

Helse og leverfunksjon


Leveren er en av de mest vitale organer i kroppen. Den har en myriade av funksjoner og uten det døden er uunngåelig. Det er mange årsaker til nedsatt leverfunksjon og mange tegn på en dysfunksjonell leveren. Når leveren unnlater å gjøre jobben sin hele kroppen lider på en rekke måter. Leversvikt er den verste fall scenario og er en tilstand som krever umiddelbar intervensjon.

Leverfunksjon

Leveren er kroppens detoxifier. Det forbrenner og utskiller narkotika, alkohol og miljøgifter i kroppen. Det gjør også proteiner, herunder albumin (for å opprettholde volumet av blodet) og blod koagulasjonsfaktorer. Det syntetiserer, lagrer og behandler fett, inkludert fettsyrer og kolesterol. Leveren metaboliserer og lagrer karbohydrater, som brukes som kilde for sukker i blodet som brukes av røde blodceller og hjernen. Det eliminerer de potensielt skadelige biokjemiske produkter laget i kroppen, som for eksempel bilirubin fra nedbrytningen av gamle røde blodceller og ammoniakk fra nedbryting av proteiner.

Alkoholisk leversykdom

Alkoholisk leversykdom er tap av leverfunksjon på grunn av bruk eller misbruk av alkohol. Den mildeste form av alkoholisk leversykdom er kjent som fettlever. Fettlever kan skje etter bare noen få dager med tung drikking. I en fettlever, som også kan forårsakes av å spise fet mat, er det ofte ikke noen symptomer. Leveren bare får en fet og gulaktig utseende, i motsetning til den normale rosa-brun farge i leveren. Fettlever er 100% reversibel hvis den underliggende årsaken er adressert.
Hvis det er symptomer de vanligvis manifest som en generell følelse av tretthet, oppblåsthet, og en endring i avføring.

Hepatitt

Hepatitt bokstavelig talt betyr betennelse i leveren. Dette er den andre fasen av alkoholisk leversykdom og ofte er det første tegnet noe er galt med leveren. Dette er forårsaket av overdreven eller overstadig drikking og igjen kan variere fra milde symptomer, til mer alvorlige problemer, inkludert en hoven mage, gulsott, tap av matlyst, og i verste fall psykiske lidelser kalt lever encaphalopathy som fører til stor forvirring.

Alkoholisk hepatitt behandles vanligvis med enkel unngåelse av alkohol og er vanligvis reversibel, men det antas at hepatitt er en forløper til cirrhose.

Skrumplever

Det er to former av cirrhose, ett kalles kompensert og den andre er dekompensert. I kompensert cirrhose en pasient kan leve i årevis med riktig ernæring og medisinsk behandling. Dekompensert cirrhose kan bringes tilbake til kompensert cirrhose, men har en mye høyere dødelighet. De med kompensert cirrhose som unngår alkohol kan leve normale liv for år å spise spesielle dietter med proporsjonal inntak av protein, rå mat, frukt og grønnsaker og unngå giftstoffer.

Et unntak fra ovennevnte er Gilbert sykdom som også fører til nedsatt leverfunksjon med alle de samme manifestasjoner av alkoholiker eller annen leversykdom samt en skrumplever. Dekompensert cirrhose krever nesten alltid en levertransplantasjon for å overleve.

Paracetamol og andre rusmidler

Den mest akutte form for leverskade kan oppstå når folk spiser sopp som er gift til leveren eller ta store mengder paracetamol eller paracetamol. En overdose av denne medisinen kan føre til umiddelbar skade på leveren som resulterer i alvorlig arrvev og død innen 72 timer hvis den ikke behandles med et medikament som heter N-acetylcystein. Dette er gitt intravenøst ​​på sykehuset.

Hva er meningen med 'Arteriosclerosis'?

Hva er meningen med 'Arteriosclerosis'?


Arteriosklerose refererer til åreforkalkning, som er blodkar som transporterer næringsstoffer og oksygen til kroppen din. Arteriene stivne når en hard substans som kalles plaque former av fett og kolesterol, og som bygger seg opp på arterieveggene. Åreforkalkning, som kalles aterosklerose, kan kompromittere blodstrømmen til organene eller blokkere blodtilførselen helt.

Effekter

Arteriosklerose kan påvirke hvilket som helst av de organer i kroppen, slik som nyrer, lunger, lemmer, hjerte og hjerne. Begrenset blodstrøm kan føre til hjerteinfarkt og angina. I tillegg kan små biter av løsnede plakk forårsake et slag eller pulmonær emboli.

Symptomer

I noen mennesker, kan arteriosklerose ikke forårsake symptomer før blodstrømmen har blitt betydelig begrenset. Andre mennesker kan merke angina, brystsmerter, kortpustethet, arytmi eller tretthet. Symptomene på arteriosklerose kan også variere i henhold til hvilke arterier blir påvirket. For eksempel kan herding arterier nærheten hjernen føre snakke vansker, lem nummenhet eller hengende ansiktsmusklene. I tillegg er mange menn med arteriosklerose erfaring erektil dysfunksjon.

Diagnose

Leger diagnostisere arteriosklerose ved å lytte til ditt hjerte med et stetoskop. Arteriosklerose noen ganger resulterer i en bruit eller blåser lyd, over en arterie. En rekke tester kan utføres for å diagnostisere arteriosklerose, inkludert hjertestresstesting, arteriografi, CT, intravaskulær ultralyd og pulmonal angiografi.

Behandling

Folk kan redusere åreforkalkning ved å gjøre livsstilsendringer som å spise et sunt kosthold med mange frukter og grønnsaker, trene regelmessig og ikke drikker alkohol overdrevet. Personer som har høyt kolesterol eller blodtrykk bør også behandle disse forholdene. Flere operasjoner eksisterer også til å behandle arteriosklerose, inkludert angioplastikk og stent, carotisar kirurgi, koronar bypass kirurgi og abdominal aortaaneurisme reparasjon.

Risikofaktorer

Risikofaktorer for å utvikle arteriosklerose inkluderer fedme, før hjertesykdom eller familiehistorie med hjertesykdom, røyking, diabetes, spise en fettrik diett, drikker tungt, høyt blodtrykk og høyt kolesterol. I tillegg blir arteriosklerose mer sannsynlig som en person aldre.

Forebygging

Hindre blodårene dine fra herding ved å spise et sunt kosthold med mye frukt og grønnsaker. Unngå fet og høy kolesterol matvarer. Utøve i 30 minutter daglig og redusere stress gjennom teknikker som dyp pusting eller muskelavslapning. Hvis du røyker, bør du snakke med legen din om strategier for å slutte. Sørg for at blodtrykket blir sjekket hver ett til to år, og kolesterol er sjekket hvert femte år.

Hvordan Boost Min antistoffproduksjon

Hvordan Boost Min antistoffproduksjon


Det er viktig å ta hensyn til kroppens antistoffproduksjon, spesielt hvis du er utsatt for sykdom eller fange influensa. Det er også viktig hvis du arbeider rundt små barn, som gjør lærere eller barneleger. Det finnes måter å endre din ernæring for å øke antistoffproduksjon ved å spise visse matvarer og drikker forskjellige juice, som alle kan føre til bedre helse og en forbedring i hvordan kroppen din fungerer.

Hvordan Boost Min antistoffproduksjon

•  Drikke masse appelsinjuice, som inneholder et høyt nivå av vitamin C, et av de beste naturlige måter å øke antistoffproduksjonen. Andre matvarer som inneholder mye vitamin C inneholder brokkoli, blomkål, paprika og jordbær.

Serve kalkun til middag eller velge en kalkun sandwich, som sink i Tyrkia kan øke antistoffproduksjon. De fleste rødt kjøtt inneholder gunstige mengder sink, eller prøve å spise sopp, østers og belgfrukter.

Tilbered dine måltider med mye hvitløk. Hvitløk multipliserer antistoffer og gjør disse antistoffer sterkere ved å fremkalle hvite blodlegemer til å reprodusere. Hvitløk er også tenkt å bidra til å hindre visse typer kreft. Det fungerer i enten rå eller kokt skjemaet.

Spis laks en gang i uken til middag eller lunsj, som laks er rik på fettsyren omega-3. Omega-3 øker antistoff beskyttelse ved å multiplisere phagocytes, en type hvite blodlegemer. Hvis du ikke liker fisk, prøve å ta en skje linfrøolje hver dag, som inneholder høye nivåer av Omega-3.

Snakk med legen din om å få en resept på et antistoff medisiner, som vanligvis bare nødvendig for de med farlig lavt antistoffproduksjon. Legen din kan hjelpe deg med å avgjøre om en slik medisinering er et godt alternativ for deg.

Hint

  • Bruk antistoff boosting matvarer for å mate familien din, slik at dine barn og ektefelle sunnere også.
  • Pass på å ikke spise for mye laks, som fisken inneholder kvikksølv, noe som er farlig i store mengder.

Sugar Free Candy Ingredienser

Sugar-free godteri ikke inneholder granulert eller sukker i den rå, sirup eller andre organiske søtstoffer som kan kalles "ekte" mat. Kunstige søtningsmidler kan være fremstilt med sukkerholdige organiske stoffer som base. Mange som har diabetes spiser sukkerfrie drops som en sunn erstatning for vanlige søtsaker. Men kunstige søtstoffer kan fortsatt legge for mange gram sukker per servering. Kosten og diabetikere mennesker både bør konsultere de ernæringsmessige innholdet i godteri og kontakt lege hvis det er hensiktsmessig.

Typer av kunstig søtstoffer

Sukkerfritt sukkertøy er forskjellig fra vanlig sukkertøy, fordi den inneholder en eller annen form for sukker alternativ. Forskjellige typer kunstige søtningsmidler anvendes for sukkerfrie drops. Noen vanlige de er sorbitol, sakkarin og aspartam. Sukker erstatter som brukes i sukkerfrie drops inkluderer xylitol, som finnes i sukkerfri tyggegummi, og laktitol, som brukes i sukkerfrie sjokolader, myke og harde drops og tannkjøtt. Malitol er også brukt i sukkerfrie sjokolader. Merk forskjellen mellom sukkeralkoholer og kunstige søtstoffer, ifølge "Sugar Free Candy." Sukkeralkoholer inneholder ernærings sukker og kalorier. Kunstige søtningsmidler, som sakkarin og aspartam, inneholder ikke sukker eller kalorier. Sukkeralkoholer omfatter sorbitol, laktitol og generelt enhver bestanddel slutter med suffikset "-tol."

Andre ingredienser

Andre ingredienser i sukkerfrie drops er generelt de samme som sukret godteri, med unntak av at noen ganger erstatter eller tilføyelser brukes til å lage sukkerfrie drops mer like i tekstur og utseende til vanlig sukkertøy.

Fargestoffer

Sukkerfrie drops kommer i mange farger. Disse fargene er laget ved å legge til kunstige fargestoffer til sukkerfrie drops ingredienser. Kunstige fargestoffer kan forårsake allergiske reaksjoner og er notert på godteri emballasje.

Varianter

Sukkerfrie drops kommer i nesten enhver tenkelig form for godteri. Sjokolade kan gjøres med usøtet kakaopulver. Sukkerfrie drops kan omfatte tyggegummi eller maismel for jevning formål i elementer som karameller.

Smakstilsetning

Smaks tilsetningsstoffer er tilnærmet ubegrenset, og kan være kunstig eller ekte, som brukes i harde og gel godteri. Sukkerfrie drops smaker kan omfatte butterscotch, kanel, vørterøl, frukt som jordbær og andre smaker, som mynte.

Extras

Sukkerfrie drops kan også inneholde peanøtter, mandler og andre nøtter. Disse typer av bestanddeler ikke påvirker sukkerinnholdet i maten. Tørket frukt har kommet med sukker og generelt brukes ikke i sukkerfri godteri.