Digidexo.com

bypass rehab

Hjerte Bypass Rehab Øvelser

Et hjerte bypass er en medisinsk kirurgisk inngrep for å løse vene blokkeringer for å fortsette normal tilførsel av blod til alle deler av kroppen. Hvis disse blokkeringene ikke er adressert, kan vitale organer slutter å fungere og kan føre til dødsfall. Men en vellykket hjertebypass ender ikke på operasjonsbordet. Pasienter bør huske på at postoperativ behandling og øvelser er like viktig som den kirurgiske prosedyren i seg selv.

Cardiac rehabilitering Program

Etter gjennomgått en hjerteoperasjon, vil personen observere at hans daglige aktiviteter har bremset ned. Hjerterehabiliteringsprogram må utføres for å hjelpe kroppen din igjen ved å gjenvinne personens styrke, forebygge hjerte tilstand fra forverring, og redusere risikoen for å utvikle andre hjerte plager i fremtiden. En lege må konsulteres på den aktuelle rehabiliteringsprogram og trening; mange sykehus rundt om i landet tilbyr denne typen program, hvilke pasienter kan melde deg inn. En rekke hjerte øvelser er en integrert del av hjerterehabiliteringsprogram.

Pre-trening Krav

Full checkup og screenings som «stresstester» bør gjennomføres før under hjerte øvelser for å se hvor godt hjertet fungerer. Dette vil bidra til å utforme den mest fit cardiac rehabilitering trening for pasienten.

Komfortable klær bør brukes ved hjerte øvelser. Riktig klær gjør at en pasient å puste normalt, og forhindrer eventuelle begrensninger i bevegelse, noe som kan forårsake skader.
Også har pasienten å sikre at det er et apparat eller en person til å overvåke sine vitale tegn. Hvis hjerterehabiliterings øvelser blir gjennomført på et sykehus, er det vanligvis sykepleierne som holder styr på pasientens hjerterytme før, under og etter hjerterehabiliteringsøvelser. Men hvis pasienten gjør øvelsene hjemme, han burde strengt følge hans legens retningslinjer og påminnelser om vitale tegn under øvelser.

Warm-up

Hjerte rehabilitering øvelser starte med stretching. Denne fasen av øvelsen inkluderer lem øvelser som knebøyninger, leg heiser, arm og skulder sirkler, overhead delene, og hode og nakke bevegelser. Leger skape et oppvarmingsprogram, som omfatter de spesifikke tøyningsøvelser og varighet, avhengig av pasientens kropp tilstand. Men vanligvis varer warm-up i 10 minutter.

Walking

Turgåing er en kjerne av hjerte øvelser. Gjennom å gå, er en persons ben styrke og utholdenhet brakt tilbake. En pasient kan i utgangspunktet begynne å gå, på en tredemølle eller utendørs, med lav hastighet. Etter en betydelig varighet av tiden har gått, kan han gradvis øke farten sin. Videre bør lengden på hjerte rehabilitering trening være i jevn trinn i tillegg. Pasienten bør aldri umiddelbart underkaste seg stressende øvelser, som kroppen er fortsatt på prosessen med å utvinne fra hjertet kirurgi.

Livsstil Utdanning

Hjerte rehabilitering øvelser bør støttes av livsstil utdanning. Gjennom riktig utdanning, kan usunne matvaner og aktiviteter tas opp for å støtte ytelse i rehabilitering øvelser og å administrere en rask utvinning fra hjertet bypass operasjon. På samme måte, hjelper riktig livsstil utdanning beskytte en person fra fremtidige hjertesykdommer.

Abdominal brokk Rehab Øvelser

Gjenopprette fra en brokk reparasjon er alltid en smertefull og lang erfaring. Mens ved første pasienten kan gjøre litt mer for å forsøke å gjenvinne normale bevegelsesmønstre uten smerter i det berørte området, til slutt må de utvikle seg til en rekke øvelser for å styrke og forsterke mageområdet for å hindre muligheten for tilbakefall. En tre-trinns progresjon av øvelser er tilgjengelig for de som ønsker å rehab sitt brokk.

"No sitter opp" situps

Målet med brokk rehab er å styrke musklene i magen i en slik grad at de trygt kan tåle påkjenningene ved daglig aktivitet uten igjen å bli skadet. Således begynner vårt Rehab programmet med de mest grunnleggende variant av sit-up mulig. Den sit-up er valgt for rehab på grunn av sin lave læringskurve og bred rekke alternative varianter.

Den første sit-up du skal utføre er egentlig ikke en "sit-up" i det hele tatt. Ligg på bakken på ryggen med føttene på gulvet og knærne bøyd i en 90-graders vinkel. Hold hendene i kontakt med gulvet eller over brystet. Nå initiere bevegelsen for en tradisjonell situp (kontrakt abs og begynner å løfte overkroppen opp fra gulvet), men stopp når du først begynner å føle spenningen i abs, før skulderbladene selv forlate gulvet. Dette er alt du skal gjøre i fase én av rehab.

Husk å holde puste naturlig gjennom hele denne øvelsen. Holder pusten og øke buktrykket etter brokk kirurgi er en god måte å gjenåpne din skade. Start forsiktig (med kanskje ett sett med mindre enn fem reps), og gradvis arbeide opp til tre sett med 15 reps. Når du kan fullføre alle tre settene, flytte til fase to.

Mage Crunches

Fase to av programmet vil bruke den nylig gjenvant abdominal styrke til å ta utfordringen nivå ett skritt videre. Anta samme posisjon som i den første øvelsen (liggende på gulvet med knærne bøyd i en 90-graders vinkel). I stedet for bare å øke fram til noen belastning føles, her vi skal bringe våre skulderbladene fullt opp fra gulvet. Fortsett sit-up til begge skulderbladene har fullt ryddet overflaten av gulvet, men stopper der. Tilbake til startposisjon, og dette fullfører en rep. Igjen begynner sakte og gradvis legge til flere reps og sett. Når du kan fullføre tre sett av 15 reps, er du klarert til å flytte til fase tre.

Full Crunches og mer

Fase tre av programmet er laget for å ta deg tilbake til nivået av styrke besatt før brokk. Anta det samme generelle stilling som i de to første faser. I stedet for å stoppe med bare skulderbladene opp fra bakken, fortsette bevegelsen inntil overkroppen din er i en 45-graders vinkel mot bakken. Dette er den grunnleggende "crunch", og siste etappe av din rehab reise. Trene med disse 45-graders crunches til du kan utføre en annen tre sett av 15.

For de som ønsker å videreskuddsikre sine Mage mot fremtidig skade, er neste skritt å utføre crunches på en 45-graders stigning. Arbeid deg oppover til tre sett av 15 med disse. Hvis du har gjort det så langt, gratulerer. Sjansene er gode for at ingenting du gjør i dag til dag liv vil føre til brokk til tilbakefall.

Faser av Rehab Restorative programmer i Long-Term Care

Faser av Rehab Restorative programmer i Long-Term Care


Kroniske lidelser og aldersrelaterte sykdommer lage spesifikke utfordringer for langtidspasienter. Målrettede strategier gir mindre intensiv behandling over en lengre periode. Eldre pasienter mister funksjonsevne på grunn av sykdom eller skade, men trenger styrke og utholdenhet til å opprettholde sin uavhengighet. Ifølge American Society geriatri, er evnen til å fungere nøkkelen til å opprettholde uavhengighet og livskvalitet. Vurdere de ulike fasene av rehab restorative programmer i langsiktig omsorg.

Ambulation

En lege bør utføre en fysisk undersøkelse før du begynner på ambulation program. Ifølge PubMed.gov, langsiktig omsorg beboere forbedret sin ambulerende status etter å ha deltatt i en walking program og opplevd mindre fall. Ambulation programmer er grunnlaget for rehab, restorative terapi. Turgåing er den mest populære formen for fysisk aktivitet for voksne, og det reduserer risikoen for hjertesykdom, diabetes og sjansen for fremtidig faller. Fordi gang reduserer risikoen for fall, det reduserer også risikoen for død på grunn av hoftebrudd.

Range of Motion

The Merck Manual of Geriatri stater som redusert omfanget av bevegelse fører til smerte, reduserer funksjonsevne og predisponerer pasienter til trykksår. Hjerteinfarkt, hjerneslag og immobilisering er en spesiell trussel mot langsiktig omsorg pasientens bevegelsesutslag. Manøvrer inkluderer aktiv omfanget av bevegelse øvelser for pasienter som kan delta uten assistanse, aktiv-assistanse øvelser og passive øvelser for eldre pasienter som trenger mye støtte fra medisinsk personell.

Muscle Styrking

For langtidspasienter, muskel styrke øvelser øke fleksibiliteten og muskel utholdenhet for å utføre dagligdagse oppgaver. Når musklene blir svake, bading, pusse tennene, få kledd og spise kan bli svært vanskelig. Dette reduserer i stor grad den enkeltes livskvalitet og øker risikoen for depresjon. Som muskel styrke øker, blir motstanden gradvis inntil den enkeltes terapi målet er nådd.

Koordinasjons Øvelser

Denne fasen fokuserer på oppgaveorienterte øvelser som forbedrer koordinering. Oppgaver bære gjentatt bestemte bevegelser som arbeider mer enn én felles eller muskel på en gang. Aktiviteter inkluderer å plukke opp gjenstander, rørende ekstremiteter og snu kontroller på og av. Samordnings øvelser for eldre voksne bedre balanse og redusere risikoen for fall. Vanskelighetsgrader er økt som balanse bedres, slik at pasientene til å forbedre sin koordinasjon når han går, trapper og stiger opp fra sittende stilling.

Transfer Training

Øvelsene som brukes for overføring trening avhenge sterkt på den enkeltes medisinske tilstand. Transfer trening er spesielt viktig etter å ha opplevd et hoftebrudd eller hjerneslag. Øvelsene er basert på om en pasient kan bære vekten på ett eller begge ben, har lydbalansen eller har lidd noen form for lammelse. Terapeuter lærer pasientene å bruke hjelpemidler som bidrar til bedre balanse når du skifter posisjoner. Medisinsk forsyne butikkene tilbyr også hjelpemidler for hjem-bundet individer. Bare fagfolk bør administrere rehabiliterende, restorative programmer, særlig ved behandling av langsiktig omsorg personer med kroniske sykdommer og skader.

Spiseforstyrrelse Rehab sentre

Spiseforstyrrelse Rehab sentre


Spiseforstyrrelser kan føre til stress og bekymring for familiemedlemmer av den personen som lider av dem. Legene har kategorisert flere typer spiseforstyrrelser, inkludert anoreksi og bulimi. Organisasjoner over hele landet arbeidet med å hjelpe de med spiseforstyrrelser overvinne tilstanden og gå på å lede produktive liv.

The Ranch

The Ranch gir behandling for flere av de vanligste spiseforstyrrelser inkludert bulimia nervosa, anorexia nervosa og overspising. Ligger i Nunnelly, TN, programmet begrenser forsettlig seg til ni klienter om gangen. Programmet omhandler også komorbide problemer, inkludert avhengighet, depresjon og angst. Terapeuter, ernæringsfysiologer og medisinske medarbeidere jobbe med kundene for å ta opp alle deres behov mens du går gjennom behandling. Ved hjelp av mat logger, eksponering for «frykt foods" og arbeider med ernæringseksperter for å utvikle sunne matvaner, klienter lære å sosialisere med andre under måltid ganger for å fjerne hemmelighold av å spise. Klienter må sende til ukentlig veie ins der de ikke lærer sin vekt. Emosjonell rådgivning samt avslapningstimer inkludert yoga og ridning avrunder den totale behandlingsplan som kan vare i opptil ett år. Det er et bolig program.

The Ranch

PO Box 38

Nunnelly, TN 37137

931-729-9631

www.recoveryranch.com

Casa Palmera

Casa Palmera, som ligger i Del Mar, fungerer CA å ta spiseforstyrrelser ved å få kunder forbi sine frykt om mat og spising. Ved ankomst, klienter gi en medisinsk historie og en mental historie slik at de ansatte kan diagnostisere en individualisert spiseforstyrrelse behandling plan for å møte pasientens behov. Ved hjelp av atferds teknikker og kognitive atferd modifikasjoner, lærer klienten å spise med måte og slå til mer hensiktsmessige tiltak for å håndtere livet stress. Gjennom terapi, ernæring veiledning og gruppetimer, de kundene med å ta den frykt, triggere eller problemer som skapte spiseforstyrrelse.

Casa Palmera

14750 El Camino Real

Del Mar, CA 92014

866-768-6719

www.casapalmera.com

Struktur Hus

Struktur Hus mål vektige personer og tilbyr en 28-dagers bolig program, der kundene må lære å gjøre del kontroll og gjøre sunne valg i menyen planlegging. Struktur Hus baserer sin behandling på rutine. Kunder med å utvikle en rutine for å trene, spise og avslapping. Åpnet i 1977, har rehabiliteringssenter gitt behandling for mer enn 30.000 kunder. Senteret gir også spesielle programmer for diabetikere kunder og klienter som har hatt gastric bypass operasjon.

Struktur Hus

3017 Pickett Road

Durham, NC 27705

800-553-0052

www.structurehouse.com

Hvordan spise etter gastrisk bypass kirurgi

Gastric bypass operasjon (GBP) er en voksende elektiv kirurgi i Amerika så vel som andre land. Dietten etter operasjonen varierer med hver klinikk utfører operasjonen, men det er visse kosttilskudd regler å følge for å unngå vektøkning og underernæring.

Hvordan spise etter gastrisk bypass kirurgi

•  Drikk kun klare væsker for tre dager etter operasjonen. Klare væsker er definert som alt flytende ved romtemperatur enn det som er gjennomskinnelig. Eksempler på væske tillatt på denne dietten inkluderer buljong, eplejuice, druejuice, vann, jello og popsicles. Nippe veldig sakte, så magen er nå svært liten. Hvis du drikker for fort, kan det føre til oppkast.

Begynne å spise most mat når klarert av din spesielle kirurg å gjøre det. Most betyr at konsistensen er lik babymat. Eksempler på matvarer tillatt på most kosthold er cottage cheese, eggerøre, yoghurt, pudding, havregryn og havregrøt. For de mer eventyrlystne gastric bypass pasient, kan blenderen brukes til puré noe som vil passe. Kylling enkelt most når den kombineres med en liten mengde av kjøttkraft for å holde på fuktigheten. Veldig fin tunfisk eller kylling salat er også et populært valg av matvarer på denne dietten, som det er lett fordøyd og mye protein. Proteinet trenger for de fleste pasienter etter gastric bypass range mellom 75 til 100 g per dag. En pasientens ernæringsekspert eller kirurg kan beregne de spesifikke behov basert på kroppsvekt ved tidspunktet for kirurgi. Avhengig magen posen størrelse, måltider tendens til å være rundt 4 oz. hver. Det kan være mindre enn dette umiddelbart etter kirurgi på grunn av svelling. The most diett fasen varer vanligvis fra 4 til 8 uker.

drikke bare mellom måltidene. En persons magen ikke lenger er stor nok til å holde både mat og væsker på en gang. Hvis en person skulle drikke under måltider etter GBP kan de potensielt bli underernært på grunn av ikke å få nok mat i, eller de kan strekke ut posen sin, forårsaker vektøkning i fremtiden. Ikke drikke 20 minutter før du spiser. Etter et måltid er fortært, vent 30Y minutter før du drikker igjen. Hvis det føles som om et stykke av mat setter seg fast på vei ned, kan en liten slurk vann tas for å flytte den gjennom. En annen viktig ting å vite om væsker er at mediene ikke med kalorier bør inntas etter GBP mindre det er skummet melk eller en protein shake. Juice, søt te og sportsdrikker er ikke tillatt. De inneholder for mye sukker og kan føre til dumping syndrom og igjen i vekt. Sukkerfrie drikker som Crystal Light, Sugar Free Kool-Aid og unsweet koffeinfri te er tillatt etter GBP. Ikke drikk brus etter GBP. Koffein bør bare inntas i små mengder, som det kan fremskynde mage-tarmkanalen motilitet og også forverre dehydrering.

Spis en lav-sukker, lav-fett, høy-protein diett etter most fasen av dietten. En høy-proteindiett er viktig fordi det hjelper en person som taper betydelige mengder vekt beholder muskelmasse. Protein er avgjørende i sårheling, og gjør en person føler deg mett raskere. Foods høy i protein inkluderer kjøtt, kylling, fisk, egg, bønner, protein shakes og protein barer. Protein pulver kan finnes i dagligvarebutikker, ernæring spesialforretninger og apotek, og kan legges til de fleste matvarer og drikke for å øke proteininnholdet.

ta vitamin-og mineraltilskudd hver dag etter GBP. Generelt er to tyggemultivitaminer daglig anbefales. En person etter GBP trenger 200 prosent RDA av vitaminer og mineraler. Kalsium er også viktig å ta daglig etter operasjonen. Den spesifikke type kalsium må være kalsium-citrat. Andre typer av kalsium, såsom kalsiumkarbonat kan ikke fullt ut absorberes i mage-tarmkanalen etter operasjonen. Det er en overflod av bariatric nettsteder tilgjengelig som selger vitamin-og mineraltilskudd for etter operasjonen (se Ressurser nedenfor). Den andre vitamin som er viktig å ta regelmessig etter kirurgi er B-12. Dette vitamin er ikke lenger absorbert fra mat etter operasjonen. Det er nødvendig å ta det enten sublingualt (under tungen) en gang per dag, gjennom en nasal spray en gang per uke, eller i et skudd formen en gang per måned. Bloodwork bør trekkes minst hver 6 til 12 måneder for å sjekke for eventuelle mangler. Vanlige næringsstoffer mangler etter kirurgi inkluderer jern, sink og vitamin D. Hvis en mangel er oppdaget er det viktig å erstatte dette med et tillegg umiddelbart.

Gjør noen form for trening i minst 30 minutter de fleste dagene i uken etter GBP operasjonen. Trening er en viktig faktor i å opprettholde vekttap. Det finnes ingen spesifikk øvelse som er anbefalt, ettersom hver person har sine egne begrensninger og evner. Turgåing er en god måte å trene, så er videoer og løfte vekter. Som en person taper vekt, og er mer fysisk i stand til aktivitet, bør utøve nivå og intensitet øker. Drikking kalorier er også en svært vanlig måte folk vil opp i vekt etter GBP.

Unngå fettrike matvarer etter GBP operasjonen. En person som spiser stekt mat hver dag vil få vekten tilbake uansett ha kirurgi eller ikke. Kalorier forbrukes med en fettrik diett vil fortsatt påvirke vektøkning etter operasjonen. Høy fett matvarer består av stekte produkter, kaker, mat med smør eller fløte, og høy-fett kjøtt som bakken chuck.

Hint

  • Være mentalt forberedt på de endringer i kostholdet som er nødvendige etter operasjonen før du søker til et program for å se de mest suksess mulig.
  • Ikke send inn til siste kveldsmat syndrom før operasjonen. Det er virkelig ingen matvarer som du aldri kan spise igjen etter operasjonen. Størrelsen på porsjonene og frekvens er det eneste som vil forandre seg.

Hvordan å få vekt etter gastrisk bypass kirurgi

Det har gått to eller flere år siden du gikk under kniven og hadde en del av dine innvoller permanent reorganisert slik at du ikke kan spise veldig mye, eller en laproscopic bandet plassert rundt magen. Du gjorde det fordi du var desperat, og etter mange år med yo-yo slanking og å få mer vekt etter de dietter, din helse var i dire fare. Som en siste utvei, valgte du for vekttap kirurgi.

Du forventet fullt ditt liv til å forandre seg, og vekten til å falle av som magi. Det gjorde det, for de første 6-12 månedene. Men det var det bryllupsreise perioden, og nå, noen av disse gamle atferd har begynt å dukke opp. Legene sa, "protein, protein, protein!", Og lite eller ingen karbohydrater hvis du vil beholde miste eller opprettholde vekttap. Vel ... legene vet ikke alt, gjør de?

Hvordan å få vekt etter gastrisk bypass kirurgi

•  Se bort fra alle dine legenes instrukser. Du har vært på disse gastric bypass nettsider hvor folk fikk sitt mål vekt, holdt det på i år, og de spiser hva de vil! Wow! Det er en drøm som går i oppfyllelse! Gå ned i vekt, holde den av for alltid og fortsatt nyte pizza, stekt chili ost frites kylling, donuts, iskrem, cheeseburgers, ... glemme de dumme leger! De mennesker på vekttap kirurgi nettsider er levende bevis på at de medisinske folk er ikke alltid rett!

Nekter å gå til din følge opp avtaler. Hvorfor bry seg? Du klarer deg fint, kjører rundt og shopping for første gang i år - og så hva hvis du stopper på mat domstol for å få en matbit i mellom gode kjøp? Du fortjener det. Du har holdt ut utrolig smerte med at kirurgi, og en liten belønning nå og da vil ikke skade. Du har bedre ting å gjøre enn å gå se at dumme gamle legen. "Jeg vil ha en bit av den tykke skorpe pepperoni med en side av hvitløk brød ..."

Skjul din bad skala. Eller gi det til din mor-i-lov, som trenger det mer enn du gjør. Eller enda bedre, kaste den ut. Veiing selv er drastisk overvurdert. Du vet at du ser bra ut!

fullstendig ignorere forskrekket stirrer og fikk panikk protester som kommer ut av munnen på elskede familiemedlemmer og venner:
"Har du tenkt å være å spise det?"
«Jeg trodde du ikke kunne spise raffinerte karbohydrater!"
"Legene sier at brød, pasta og ris vil gjøre deg kaste opp!"
"Kom igjen, det er nok! Visste at kirurgi slutte å virke eller noe?"
"Jeg trodde magen var for liten til å holde alle som mat."
"Du kan spise godteri?"

Hint

  • Slutte å trene. Du får en trening hver dag ved å ta en pause på jobben og gå over til automaten, eller kaffebar, eller "mort coach".
  • Fortell din familie og venner til å holde kjeft. Du vet hva legene sa, og hvis du trenger deres råd, ville du be om det.
  • Benekte at du kan ha en størrelse 20 på nytt, eller hvis du er en mann, har du trukket ut disse størrelse 40 midje bukser fra baksiden av skapet fordi ingenting annet passer.
  • Vær forberedt på å forsvare deg selv når familiemedlemmer, venner og kolleger nevne at du ser ut som du har satt på litt vekt. De trenger korrigerende øye kirurgi.

Gastric bypass kirurgi Versus Lap-Band Surgery

Vekttap kirurgi kan være et flott alternativ å vurdere for dem som lider helserisiko på grunn av fedme, og har problemer med å miste vekt. Det er vanligvis to alternativer for vekttap kirurgi: gastric bypass og Lap-Band. Hver har sine fordeler og ulemper som pasienter bør veie nøye seg med helsepersonell.

Prosedyre

Gastric bypass er en kompleks operasjon som involverer kirurgisk endre flere deler av fordøyelseskanalen. Lap-Band er langt mindre invasiv, installere en justerbar silikon ring rundt magen. Det endrer ikke de organer, og kan fjernes om nødvendig.

Recovery

Gastric bypass kirurgi innebærer narkose, vanligvis tar omtrent fire timer. Det krever tre til fem dager sykehusopphold. Lap-Band kirurgi innebærer også narkose, vanligvis tar ca 75 minutter, og generelt krever en tre-dagers sykehusopphold.

Risiko

Gastric bypass risikoer inkluderer hurtig vekttap, slapp hud, tarm blokkering, tarminnholdet lekker inn i magen, tap av muskelmasse, mal-absorpsjon av næringsstoffer, intoleranse for karbohydrater og sukker, og operasjonen har en 2 prosent dødelighet. Lap-Band risikoer inkluderer bandet glidning, erosjon der bandet virker inn i magen, veske utvidelse, og operasjonen har en .05 prosent moral rate. Begge operasjoner medfører risiko for infeksjon, kvalme, oppkast, utvikling av mat intoleranse og tap av muskelmasse.

Resultater

Begge typer kirurgi kan resultere i betydelig vekttap, og bidra til å løse eller reversere høyt blodtrykk eller kolesterol, astma, luftveisproblemer, søvnapné, sure oppstøt, halsbrann, smerter i korsryggen og degenerative plate sykdom. Gastric bypass har mer suksess i å løse eller reversere hjertesykdom, diabetes og urininkontinens.

Betraktninger

Gastric bypass resulterer i en raskere vekttap, mens Lap-Band vekttap er mer gradvis slik at huden justerer bedre og sags mindre. Lap-Band er tryggere for kvinner forventer å bli gravid som bandet kan justeres slik at matinntaket kan øke, og eliminerer risikoen for fødselsskader i forbindelse med gastric bypass på grunn av vitamin-og mineralmangel.

Mini Gastric Bypass Surgery Vs Gastric Bypass

Mini gastric bypass og den tradisjonelle gastrisk bypass (også kjent som Roux-en-Y eller RNY) er begge kirurgiske løsninger for å sykelig fedme, definert som de som er 100 eller flere pounds overvektig. Begge former for gastrisk bypass kirurgi omdirigere fordøyelsessystemet og redusere mengden mat du kan spise og hvor mye mat som absorberes av kroppen.

Advarsel

Enhver gastrisk bypass prosedyre bærer risiko under og rett etter operasjonen, herunder død. Vanlige komplikasjoner rapportert inkluderer obstruksjon, lungeemboli, operasjonssåret brokk og gastrointestinal lekkasje og risikoen er høyere med RNY, ifølge Centers for laparoskopisk Obesity Surgery.

Gastric Pouch

I noen mage-bypass kirurgi, er en del av magesekken som er adskilt med stifter for å skape en gastrisk pose, som tjener til å over en full mage for overvektige pasienter. I en mini gastric bypass, er posen lang og smal, mens i den tradisjonelle gastric bypass mage posen er høyere, mindre og runde.

Tarmer

I RNY, er tarmen halvert, ifølge Centers for laparoskopisk Obesity Surgery. Én til seks meter av tarmen blir forbigått i RNY, mens i mini gastrisk bypass ingen tarm er kuttet og om lag seks meter er forbigått.

Magen Connection

Magen er koplet til den ene enden av kuttet tarmen i den tradisjonelle mage-bypass, mens i mini gastrisk bypass magen er koblet til den siden av den fremdeles fullt intakte tarm, i henhold til Centers for laparoskopisk kirurgi fedme.

Sykehusopphold

Gjennomsnittlig liggetid er dramatisk mindre for mini gastric bypass enn RNY. RNY pasienter uten komplikasjoner vanligvis er innlagt på sykehus i ca 4-8 dager, mens mini gastric bypass-operasjoner krever vanligvis omtrent en til tre dager i sykehus.

Hvordan de gjør Minimal Invasive Gastric Bypass kirurgi gjøre?

Hvordan de gjør Minimal Invasive Gastric Bypass kirurgi gjøre?

Forberedelse

Før å ha minimal invasiv gastric bypass kirurgi, sier Cleveland Clinic at en potensiell pasienten må gjennomgå en grundig evaluering. Dette inkluderer å sjekke helsen hans endokrine, hjerte-og lungesystem. Han må også vurderes psykologisk for å vurdere hans kroppsbilde, til forventninger om utfallet og vilje til å gå sammen med de nødvendige endringer i livsstil som kommer med en gastric bypass. I tillegg vil han få ernæringsmessig rådgivning for å diskutere restriksjoner på å spise som er gjort nødvendig av en gastric bypass prosedyre.

Kirurgi

Minimal invasiv gastrisk kirurgi er en laparoskopisk prosedyre, meaining at svært små snitt brukes. Det er tre hovedtyper av minimalt invasive prosedyrer, som alle starter på samme måte. Kirurgen gjør 05:56 åpninger i magen, som hver er ikke lenger enn en tomme. Hun passerer et kamera, lys og kirurgiske verktøy inn i pasienten. Verktøyene er ikke bredere enn en penn. Deretter blåses hun magen med karbondioksid slik at hun kan vise magen og området rundt.

I den første typen operasjon, en Roux-en-Y gastrisk bypass, omgår kirurgen mer enn 95 prosent av magesekken, og etterlater en funksjonell del som er omtrent på størrelse med en egg. I den andre typen, gastrisk bånd prosedyre benytter kirurgen et bånd for å feste en del av magesekken. Bandet kan justeres senere, om nødvendig. I den tredje type, som kalles hylse gastrektomi, fjerner kirurgen to tredjedeler av magen, utenom pasientens tarm.

Post-Operative

Sykehusoppholdet for minimal invasiv gastric bypass kirurgi er en til tre dager. Ifølge Cleveland Clinic, flertallet av pasienter som har denne operasjonen komme seg helt, uten komplikasjoner. Men de er vanligvis anbefales å ta to til fire uker på arbeidet med å gi seg selv tilstrekkelig tid til å komme seg. De må nøye følge deres kosthold plan, som er designet for å imøtekomme deres redusert magen kapasitet. I løpet av det første året, vil de besøke deres kirurg regelmessig for å overvåke deres fysiske og psykiske utvikling. På et tidspunkt i løpet av de to første årene, vil mange pasienter også trenger en abdominiplasty, et kirurgisk inngrep som fjerner overflødig hud rundt magen at resultatene fra vekttap.

Fakta om Gastric Bypass Surgery

For de tusenvis av overvektige mennesker som har prøvd å gå ned i vekt gang på gang, synes gastric bypass kirurgi for å være det eneste håpet de har igjen. For noen er det et spørsmål om selvtillit, mens for andre er det et spørsmål om helse. Selv om denne operasjonen ser ut til å være lys i enden av tunnelen, før du tar en endelig beslutning om å forfølge det, er det alltid bedre å vite fakta om prosessen.

Kvalifikasjoner

For en pasient å være en kandidat for gastrisk bypass kirurgi, må han ha en kroppsmasseindeks større enn 40 eller veier 100 pounds eller mer.

Risiko

Det er risikoen med operasjonen, akkurat som med alle andre store operasjoner. De omfatter blødning, risiko for infeksjon, utvikle gallestein drastisk på grunn av vekttapet i en liten tidsperiode, og å utvikle en mangel på kalsium.

Process

Under operasjonen vil legen dele magen og gjøre en liten pose, som han deretter vil koble direkte til tarmen.

Time Frame

I gjennomsnitt, pasienter miste 10 pounds en måned for de to første årene; vekttap deretter begynner å avta.

Betraktninger

Selv om effektiv, er gastric bypass ikke en kur. Det hjelper rett og slett pasienten spiser mindre av mett raskere. For pasienten å motta den fullstendige fordelene med kirurgi, må hun trene regelmessig og spise riktig.

Hva kan du spise etter en Gastric Bypass?

I USA alene, er millioner av mennesker som overvekt. Problemet er så utbredt at, ifølge statistikk fra 2007, bare én stat i Amerika hadde en overvekt prosent lavere enn 20 prosent. Mange personer som lider av fedme slå til ekstreme vekttap tiltak for å slanke seg og forbedre sin helse, spesielt når fedme ikke er relatert til mangel på godt kosthold eller riktig trening. Et tiltak folk bruker for å behandle sine fedme er gastrisk bypass, men denne operasjonen krever store kosttilskudd justeringer.

Fase I

Etter å ha gastrisk bypass kirurgi, er et individ vanligvis på smertestillende medikamenter, med sin mage størrelse blir redusert til det samme som en valnøtt. Kroppen klarer ikke å håndtere fast føde under slike omstendigheter, så for å minske risikoen for kvalme og oppkast, er det kun flytende matvarer tillatt for første en til tre dager. Matvarer som klar buljong eller kokt korn er typiske.

Fase II

Når en person er tolerer flytende mat godt, er hun flyttet til most mat for omtrent en halv måned til en måned. Mat som smoothies er fine, forutsatt at de ikke har noen solide stykker.

Fase III

På rundt en måned etter operasjonen, er myk mat innført tilbake inn i dietten. Dette er når folk flest begynner å føle seg mer komfortabel, fordi de kan spise mange matvarer de liker, men bare må forberede dem på bestemte måter. Rå grønnsaker, for eksempel, ikke kan spises, men grønnsaker som har blitt kokt er tillatt. Andre gode matvalg inkluderer frisk, myk frukt og terninger kjøtt. Myk mat blir spist i ca to måneder.

Fase IV

Etter et individ viser en god toleranse for myk mat, kan hun gå tilbake til å spise fast føde igjen. Fra dette punktet, bør den enkelte være å spise et normalt kosthold, som bør være godt balansert.

Anbefalinger

De som har hatt gastric bypass må spise veldig ofte fordi deres magen størrelsen er redusert. I stedet for å spise tre store måltider, anbefales det at en gastric bypass pasienten spiser fem på seks mindre måltider. Vann eller juice bør tas utsiden av måltider i stedet for med måltidet, fordi magen ikke kan få plass til både mat og væske. Kostholdet bør være høy i protein, og kosttilskudd ofte må tas.

Mat / drikke for å unngå

Det er noen matvarer og væsker som gastrisk bypass pasienter bør unngå. Disse omfatter matvarer som inneholder mye sukker og fett. Væsker som har koffein eller karbonatisering også skal unngås. Alle næringsmidler og væsker trenger å bli introdusert i små mengder for å se hvordan de er tolerert.

Gastric Bypass Diet Retningslinjer

Gastric bypass kirurgi innebærer etableringen av en liten mage posen, noe som begrenser mengden mat som kan spises til enhver tid. Gastric bypass pasienter må følge strenge kosten retningslinjer etter operasjonen for å sikre at posen heals riktig og så at vekttap kan begynne. En kombinasjon av flytende dietter og forbruk av miniatyr størrelse, godt balanserte måltider er vanligvis en del av post-gastric bypass diett plan.

Funksjon

Gastric bypass kosthold retningslinjene er utformet for å sikre at gastric bypass pasienten ikke opplever noen ernæringsmessige mangler etter operasjonen og kan begynne å miste vekt etter healing perioden er over.
Ifølge BariatricChoice.com, er vekttap kirurgi effektiv bare 80 prosent av tiden fordi mange mennesker ikke følge dietten foreskrevet av ernæringsfysiolog eller bariatric kirurg.

Typer

Gastric bypass pasienter må følge flere forskjellige diett planer gjennom hver fase av healing og utvinning prosessen. Diett planer består av klar væske diett, full flytende diett, most kosthold og en myk mat diett.

Den klare væsken kosthold består av utvannet fruktjuice, proteinfruktdrikker, klare kjøtt og vegetabilske buljonger, ikke-kullsyreholdige drikkevarer og sukkerfrie gelatins. Full flytende diett består av lav-fett krem-baserte supper, skummet melk, yoghurt, protein shakes og smoothies, og kosthold puddinger. The most diett består av noen matvarer som er kombinert med melk, lav-kalori saus eller vann i en food prosessor. En myk mat diett består av svært mørt kjøtt, kokt eller dampede grønnsaker, godt kokte nudler og pasta, og andre fullt kokt mat. Hele matvarene innføres meget langsomt slik at magen er sterk nok til å bryte ned de matvarer etter operasjonen.

Tidslinje

For de tre første månedene etter gastrisk bypass kirurgi, magen posen gjennomgår en helbredende prosess. Ifølge Mayo Clinic, pasienter trenger å avstå fra å spise alle typer mat for én til to dager etter operasjonen. De kan deretter gå gjennom en diett progresjon av flytende og myk mat slik at kroppen kan tilpasse seg en ny spise mønster.

Den klare flytende diett må følges for de få dager etter operasjonen og bør etterfølges av en full flytende diett omtrent syv dager etter operasjonen. Etter det kan most mat bli introdusert for tre til fire uker etter operasjonen. Som magen begynner å helbrede og fordøyelsen blir enklere, kan myk mat spises i ca åtte uker. Pasienten kan da flytte inn matvarer med en fastere tekstur.

Process

Spise visse matvarer til rett tid på dagen og spise den rette kombinasjonen av matvarer er viktig for alle gastrisk bypass pasienter. Ifølge GICare.com, må gastrisk bypass pasienter spise mellom 3-6 måltider per dag, og sørge for at de tygge all maten grundig. Gastric bypass pasienter trenger å spise protein første fordi protein er en av de viktigste næringsstoffene i fedme diett plan; hvis pasienten blir for full til tidlig, kan han gå glipp av hans daglige proteinbehov.

Det er også viktig å holde godt hydrert hele dagen og velge drikke som ikke kullsyre fordi for mye gass kan forårsake oppblåsthet og gjøre det vanskelig å konsumere nødvendige matvarer og væsker.

The Mayo Clinic påpeker også at gastrisk bypass pasienter må ta et vitamin eller mineral supplement hver dag, som foreskrevet av ernæringsfysiolog eller bariatric kirurg.

Advarsler

Hvis gastrisk bypass kosthold retningslinjene ikke følges, går pasienten risikoen for å skade magen posen, økende vekt og opplever alvorlig ubehag. Brigham and Women Hospital, et undervisnings datterselskap av Harvard Medical School, viser at hver pasient må følge opp med sin lege eller registrert dietitcian regelmessig for å sørge for at han følger de riktige kosten retningslinjer gjennom hvert stadium av healing og gjenoppretting etter operasjonen.

Brigham and Women Hospital peker også på at det fortsatt er mulig å få vekt etter gastrisk bypass kirurgi ved å spise eller drikke høy-kalori mat og drikke hele dagen.

Hvordan holde miste vekt etter Gastric Bypass Surgery

Beslutningen om å ha gastrisk bypass kirurgi er liv i endring på grunn av risikoen involvert. Mange har operasjonen fordi de er desperate etter å gå ned i vekt. Studier viser to år etter gastric bypass kirurgi, kan du miste opptil 40 prosent til 50 prosent av overflødig kroppsfett. Etter det andre året, vekttap begynner å avta, og det er vanskeligere å gå ned i vekt. Mange mennesker får motet og finne seg selv har problemer med å holde motivert. Følelsene av en svikt skjedde fordi du risikerte livet for vekt-tap kirurgi, men ikke miste så mye vekt som du ville.

Hvordan holde miste vekt etter Gastric Bypass Surgery

Sunn Vekttap retningslinjer!

•  Skriv dagbok over alt du spiser og hvor mye du trener for dagen. Du ønsker å skrive ned hva du spiste til frokost, lunsj, middag og noe snacks du hadde. Sett ned hvor mange kalorier du hadde for hvert måltid. Målet er å spise ikke mer enn 1500 kalorier på en dag.

Sett skritteller på når du først våkner. Du ønsker å overvåke mengden av trinnene du vandrer i en dag og hvor mange kalorier du brenner. Sørge for at du holder aktiv hele dagen hjelper du fortsetter å gå ned i vekt. Du ønsker å gå mellom 5.000 til 10.000 skritt hver dag.

Spis en liten sunn frokost. Måltidet bør bestå av en frokost lean lomme eller to skiver av toast og egg med noen frukter. Å se hvor mye kalorier du har til frokost er viktig. Vi foreslår å ha ikke mer enn 400 kalorier til frokost. Drikk en iskald glass vann med frokost.

Øvelse 30 minutter etter frokost. Working ut inne i huset ditt er en god måte å komme i dine 30 minutter med trening. Går på en tredemølle eller ved hjelp av et treningsprogram som Walk Away Pounds av Leslie Sansone eller Richard Simmons trening DVDer kan hjelpe deg å forbrenne kalorier og fett.

Lag en sunn lunsj for å spise. Lunsj bør bestå av en liten porsjon kjøtt, som et stykke bakt kylling og grønnsaker. Tunfisk med kjeks eller en skinke sandwich med yoghurt eller noen type frukt. Lunsj hun består av ikke mer enn 500 kalorier. Drikk et glass vann og litt te eller eplejuice.

Fix middag rundt 18:00 og spise den. Middag bør være din tyngste måltid bestående av et varmt måltid. Måltidet bør bestå av en bakt svinekotelett med blandede grønnsaker og en rull. Du ønsker å ha et balansert måltid bestående av alle matvaregrupper. Middag bør ikke være mer enn 550 kalorier. Vi foreslår å spise frukt og yoghurt for en matbit. Ikke drikk brus eller spise desserter som kaker og paier. Du bør drikke te eller eplejuice med måltidet. Ikke spis noe annet etter 19:00

Gå i 30 minutter utenfor. Du kan gå rundt blokken eller gå på sporet, men gå utenfor i 30 minutter og få litt mosjon. Walking i et raskt tempo hjelper deg å forbrenne mer kalorier, men ta deg god tid og ikke presse deg selv.

Få en journal og ferdig med å skrive ned alt du har oppnådd for dagen. Du bør skrive hvor mange skritt du gikk og kalorier du har brent ifølge skrittelleren. Skrive ned hvor mye du spiser og mosjon holder deg motivert og klar til å fortsette din vekt-tap mål.

Hint

  • Vei deg en gang i uken for å overvåke utviklingen. Ikke drikk brus eller spise desserter med mye sukker. Drikk tre kopper iskaldt vann om dagen. Når du blir sulten, spiser frukt og grønnsaker. Spis til du er full, men ikke overspise eller spise når du ikke er sulten. Spis små måltider og spise sakte, noe som gir maten tid til å fordøye.
  • Ta noen foreskrevet medisin eller vitaminer hver dag. Ikke press deg selv for hardt når du trener. Kjenn dine egne grenser og stoppe når du er trøtt!

Post Gastric Bypass Surgery oppskriften tips

Beslutningen om å gå videre med gastrisk bypass kirurgi er en stor en for å gjøre for mange mennesker som er ute etter en sunnere vekt og et fyldigere liv. Å få operasjonen gjort er bare første skritt. Det er klare livsstilsendringer etter operasjonen for å oppnå vekt mål og vedlikeholde dem for livet. Oppskrifter kan hentes fra eksterne kilder eller ved å endre oppskrifter som vi allerede har av våre favoritt retter. Å designe dine egne oppskrifter, må du huske de grunnleggende ernæringsmessige tips gitt av legen din.

Ernæringsmessige Basics

For å gå ned i vekt på en sunn måte etter gastrisk bypass kirurgi, er det viktig å vedta bedre matvaner. Stikker til et næringsrikt måltid plan og holde seg unna unødvendig småspising er grunnlaget for en post gastric bypass kirurgi diett. Visse retningslinjer ernæring må vurderes når finne gyldige oppskrifter.

Skadede kroppens vev trenger protein for å reparere slitte celler. Kroppen lagrer ikke protein, så det må bli fortært hver dag for å oppfylle kroppens proteinbehov. Finn oppskrifter som optimaliserer magre proteiner som egg, fjærkre, fisk og lav-fett cottage cheese. Du bør spise minst 60 gram protein hver dag og minst en porsjon protein til hvert måltid.

Unngå for mye sukker og fett i oppskriftene etter mage-bypass kirurgi for å redusere risikoen for å utvikle dumping syndrom, en tilstand som oppstår når pasienter spiser en diett som er høy i sukker og fett. Dumping syndrom fører til en rask puls, kvalme, diaré, magesmerter, svette, søvnighet og ørhet. For å unngå dette, bruker mindre enn 10 gram sukker og fett i hver servering av dine oppskrifter.

Eksempel Oppskrift

En oppskrift som inneholder alle tipsene ovenfor er kylling gryte. Den har 21 gram protein og bare 2,5 gram sukker per servering. Ingrediensene er en kopp skinn kyllingbryst skåret i terninger, tre kopper av noe slag av sommeren pasta blanding (inkluderer skjell og blandede grønnsaker), Campbell kremen av kyllingsuppe (bruk 98 prosent fettfritt slag), en kopp strimlet cheddarost, ¾ kopp vann, hermetisk sopp og krydder som smakstilsetning. Hvis du bruker salt, sørg for at det er en salt erstatning.

Start med å forvarme ovnen til 350 grader. Mens du er matlaging pasta blanding (ta hensyn til emballasje for veibeskrivelse), bland alle de andre ingrediensene sammen; redde halvparten av osten til å strø over toppen av gryte. Tilsett krydder til din smak. Bland pasta blanding og de andre ingrediensene sammen og hell i en ildfast form. Spre ut osten over toppen og stek i ca 30 minutter.

Kan jeg ha Havregryn etter gastric bypass kirurgi?

Gastric bypass kirurgi påvirker ikke bare hvor mye en pasient spiser etter inngrepet, men også hva hun spiser. Lære å tilpasse seg en mer restriktiv diett livsstil tar tid. En pasientens matvaner vil utvikle seg som han lærer hva kroppen hans kan og ikke kan håndtere. Selv evnen til å spise en bestemt mat slik som havremel vil endre seg.

Funksjoner

Den post-gastric bypass (GB) kosthold utvikler seg fra flytende til myk til god. For fast føde, for å fullføre tygge gjengi maten myk og glatt er svært viktig. Av denne grunn, mange post-GB pasientene utvikler en forkjærlighet for mykere mat som havregryn. Pass på balansert ernæring er fortsatt oppnådd med de mer begrensede matvalg. Introdusere variasjon sakte, overvåking kroppen for eventuelle uønskede effekter.

Time Frame

Tidslinjer varierer fra individ. Highland Hospital i Rochester, NY, råder sine pasienter til å forvente videre til fast føde til å ta ni til 11 uker. Når fast føde er reintegrert i kostholdet, vil forsiktig eksperimentering for å fastlå matvarer beste tolerert. For eksempel kan en pasient være i stand til å spise vanlig havremel, men ikke i stand til å tolerere smakstilsatt havremel på grunn av sukkerinnholdet. En annen pasient kan være ute av stand til å spise havregryn med dadler, rosiner eller valnøtter grunn av den ekstra tørrstoff.

Betraktninger

Ser fett og sukkerinnhold sammen med konsistens gir størst suksess med færrest komplikasjoner. Spesielt for pasienter som har GB operasjoner inkludert intestinal bypass, spiser eller drikker for mye fett eller sukker på en gang vil føre til "dumping" syndromet. Ifølge Mayo Clinic, "dumping" oppstår når "mat og væske inn tynntarm raskt og i større mengder enn normalt, forårsaker kvalme, oppkast, diaré, svimmelhet og svetting."

Vær kreativ med Food

Gastric bypass kirurgi betyr ikke et liv fylt med tørt, kjedelig mat. Evnen til å spise et bredt utvalg av mat kommer tilbake over tid. Lær å bruke krydder for å lage smaksrike alternativer. Unngå å falle inn i et hjulspor og spise det samme dag etter dag. Ikke bare en repeterende diett bli kjedelig, men det mangler ernæringsmessig balanse. Tålmodighet er viktig når tilpasse seg eventuelle nye matvaner, inkludert de behov for av gastric bypass.

Expert Insight

Etter å ha Roux-en-Y gastrisk bypass i 1994, mine matvaner utviklet seg sakte. Ved første kunne jeg bare spise et par skjeer med vanlig havregryn. Med tiden har jeg kommet til en full 1.3-unse instant date, valnøtt og rosin instant havremel pakke, laget med 1/2 kopp vann, uten hendelsen. Femten år etter operasjonen, jeg fortsatt unngå høyere sukkerinnhold av brunt sukker og kanel havregryn for å unngå "dumping" syndrom, velger i stedet for lav-sukker frukt smaker. Lytt til kroppen din til å lære dine begrensninger.

Risikoer og komplikasjoner fra en gastrisk bypass

Gastric bypass, selv laparoskopisk, er en større operasjon. Selv om regnet ikke mer risikofylt enn hofteoperasjon, komplikasjoner fortsatt oppstå og pasienter trenger å være godt informert om hvordan du kan minimere risikoen.

Prosedyre

Gastric bypass er en kirurgisk prosedyre som brukes til å behandle sykelig fedme, definert som 100 eller flere pounds overvektig. Gastrisk bypass kan også brukes til å behandle de med mindre enn 100 pounds av overflødig vekt dersom de har en samtidig alvorlig medisinsk tilstand slik som høyt blodtrykk eller diabetes.

Vesentlige risikoer

Døden fra gastric bypass er sjeldne, med to primære årsaker. En er lekkasje langs stiften eller sutur linje, som fører til infeksjon eller byll. Den andre er utviklingen av blodpropper som beveger seg til hjerne, hjerte og lunger.

Vanlige Kortsiktige Komplikasjoner

Mange pasienter opplever noen små komplikasjoner under utvinning inkludert mindre innsnitt infeksjon, overflødig gass, og kvalme.

Long Term Risks

Gastric bypass pasienter har økt risiko for anemi på grunn av dårlig absorpsjon av flere grunnleggende næringsstoffer, inkludert jern, folsyre, kalsium og B12. Dumping syndrom, manglende evne til å tåle sukker, er en annen hyppig og livslang komplikasjon.

Betraktninger

Gastric bypass bør ikke foretas uten en grundig forståelse av prosedyren, gjenopprettingsprosessen, endringer i livsstil og risiko.

Gastric Bypass Pre-kirurgi Diet

Gastrisk bypass er et vekt-tap kirurgi hvori magen er gjort mindre og mat er omdirigert slik at den passerer gjennom en mindre del av tarmsystem. Hensikten er todelt - krympingen av magen er gjort for å hjelpe deg å føle deg mett raskere, og omlegging av maten er gjort slik færre kalorier absorberes av kroppen under fordøyelsesprosessen.

Diet Før operasjonen

De fleste leger anbefaler pasienter begynne en spesiell diett en eller to måneder før operasjonen. Dette vil forberede deg på den måten du vil spise følge din gastric bypass. Etter en gastric bypass, kan magen bare holde små porsjoner av mat på en gang, ellers vil du kaste opp. I tillegg, fordi kroppen din er absorberende mindre av maten du spiser, må du sikre at kroppen får de riktige næringsstoffene. Ved å begynne dietten før operasjonen, du blir vant til den nye livsstilen og sikre at du kan opprettholde den. Begynnelsen på diett før operasjonen hjelper deg også til å krympe leveren, noe som gjør at kirurgen å gjøre en mindre kirurgiske inngrep for å nå magen.

Mat å spise

Den presurgical kostholdet har visse krav. Leger anbefaler at du spiser mellom fire og fem porsjoner protein hver dag. To porsjoner hver av frukt og grønnsaker er anbefalt, sammen med 2 porsjoner av stivelse. Til slutt, tre porsjoner med fett utgjør den avsluttende delen av spising plan. Proteiner består av magert kjøtt og fisk, nøtter, bønner, ost, egg eller egg substitutter, meieri, peanøttsmør, cottage cheese og yoghurt. Grønnsaker inneholder tomatjuice, og kokte eller rå grønnsaker. Frukt inkluderer juice, epler, bananer, grapefrukt, druer, appelsiner og andre frukter. Stivelse inkluderer frokostblandinger, kjeks, pasta, ris, poteter, mais, squash, bønner eller brød. Fett inneholder margarin eller ulike oljer (raps, linfrø, solsikke, safflower og olivenolje).

Porsjonskontroll

Porsjonskontroll er viktig. Ved å spise pakket mat, bør du spise bare den foreslåtte servering størrelse oppført på etiketten. For mat uten servering størrelse forslag, måle dem å bli vant til å bestemme hvor mye av hver mat du trenger. Kjøtt deler bør være 3 gram, bønne porsjoner 4 gram, rå grønnsaker 1 kopp, kokte grønnsaker ½ kopp, juice porsjoner ½ kopp, pasta deler ½ kopp og frukt porsjoner varierer avhengig av type frukt. Snakk med legen din for spesifikke spørsmål angående porsjonsstørrelser for din foreslåtte kosthold.

Retningslinjer for Gastric Bypass Surgery

Gastric bypass er en kirurgisk prosedyre som brukes til å behandle sykelig fedme. Den kliniske definisjonen av sykelig fedme er en body mass index (BMI) på mer enn 40 eller en person mer enn 100 pounds overvektig. Fremgangsmåten kan også brukes til å behandle dem med en BMI på mer enn 35 dersom den enkelte har en alvorlig medisinsk tilstand som diabetes eller høyt blodtrykk som kan bli forbedret som et resultat av operasjonen.

Hvem bør vurdere Gastric Bypass?

Gastric bypass er aldri det første alternativet for vekttap. Vektige leger krever kandidater til å demonstrere de har prøvd andre alternativer uten hell før man vurderer en kirurgisk alternativ for å løse sine vektproblemer.

For å tilfredsstille stadig strengere forsikringskrav, vil mange leger krever ytterligere testing før kirurgi for å dokumentere samtidige tilstander som vil dra nytte av kirurgi. Jo mer solid saken, jo mer sannsynlig forsikring godkjenne operasjonen, et viktig kriterium for de fleste pasienter som ble prosedyren.

Betydelige fordeler har blitt dokumentert for de med høyt blodtrykk, høyt kolesterol, høye triglyserider, type 2 diabetes, astma, obstruktiv søvnapné, gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) og bevegelsesvansker. Begrensede studier har vist et visst potensiale for Type 1 diabetes der pasienten er samtidig overvektig, en situasjon som skjer mindre enn med type 2 diabetes.

Gastric bypass kandidater bør være godt informert, godt motivert og engasjert til å følge legens instruksjoner for å sikre et positivt resultat fra kirurgi.

Risiko og komplikasjoner

Dødelighet risiko fra gastric bypass kirurgi er langt mindre enn de fra vektrelaterte helseproblemer, hvis venstre ubehandlet. En juli 2009 studie i New England Journal of Medicine fant dødsrisiko å være noe mer enn 0,3%, eller lignende til risikoen fra en hofteprotesekirurgi.

De vanligste komplikasjonene er lungebetennelse, blodpropp i bena som beveger seg til lungene, hjertet eller hjernen, eller lekkasjer langs stift / suturlinje krever ytterligere kirurgi for å reparere og fører til infeksjon eller abscess hvis uoppdaget.

En økning i gallestein krever galleblæren kirurgi har blitt bemerket i mange år. En juni 2009 studie ved Johns Hopkins i Journal of Urology har også dokumentert en økt risiko for nyrestein. Selv om risikoen er fortsatt små på 8%, er det dobbel hastighet for de som ikke har operasjonen.

Omtrent én av fem pasienter opplever noen form for mindre komplikasjon umiddelbart etter kirurgi, inkludert drenering fra snittet, kvalme eller oppkast.

Lengre sikt bivirkninger er mer vanlig med malabsorptive prosedyrer som Roux-en-Y gastrisk bypass. Disse bivirkningene omfatter mineralmangel og dumping syndrom, forårsaket av kroppens manglende evne til å behandle sukker og fett lett, noe som fører dem til å bli "dumpes" i blodstrømmen, noe som resulterer i hurtig puls, svetting, kvalme, ørhet og, i noen tilfeller , diaré. Denne effekten kan minimeres ved veloverveide valg av mat.

Gastric bypass-prosedyrer

Gastric bypass er et kirurgisk inngrep for å behandle ekstrem fedme. Personer minst 100 pounds overvektig kan være kandidater for gastric bypass operasjon. Andre med spesielle medisinske tilstander som diabetes eller høyt blodtrykk som ikke er 100 pounds overvektig kan fortsatt bli vurdert som kandidater hvis ingen andre levedyktige alternativer finnes. Flere fremgangsmåter er tilgjengelige, avhengig av de fysiske og følelsesmessige behov for pasienten.

Lap-Band

Lap-Band er en restriktiv prosedyre, begrense mengden mat konsumert. En justerbar silikonbånd legges rundt magen, og deler den i to seksjoner; den mindre posen på toppen blir brukt til å spise. Mat avløp langsomt gjennom resten av magen og inn i tarmen ved hjelp av de vanlige veier og tillater normal absorpsjon av næringsstoffer. Recovery er rask som operasjonen er utført laparoskopisk.

Roux-en-Y Gastric Bypass

Roux-en-Y gastrisk bypass er den klassiske og mest fremførte prosedyren. Denne fremgangsmåten skiller malabsorbtiv magen i to deler, med den nye pose blir koblet direkte til tarmen, utenom den nedre mage og en del av tynntarmen. Som et resultat, er noen næringsstoffer ikke lenger absorbert fra mat - derav begrepet malabsorbtiv.

Laparoskopisk Gastric Bypass

Laparoskopisk gastric bypass er et mindre inngrep, utført gjennom 5 til 6 små snitt. I tillegg til Lap-Band kirurgi, kan den tradisjonelle Roux-en-Y også utføres laparoskopisk. Ved hjelp av en tent omfang projisert på lukket krets TV, kirurgen oppnår full oversikt over pasientens organer uten et åpent snitt. Recovery tid og dødelighet er begge redusert ved å ha disse sårene leges raskt. Ikke alle pasienter er kandidater for laparoskopisk kirurgi.

Silastic Ring Gastric Bypass

Den silastic ring gastric bypass legger et annet nivå av armering til den tradisjonelle Roux-en-Y prosedyre, enten utført åpen eller laparoskopisk. I denne forbedring, blir en maskering som er lagt rundt den nye uttak konstruert fra posen til tynntarmen. Ringen hindrer utløpet fra strekker seg over tid, å beskytte den lille diameter av åpningen. Selv om det ikke anbefales for alle pasienter, er vekttap generelt forbedret med dette tillegget.

Vertikal Banded Gastroplasty

Vertikal banded gastroplasty (VBG) er en restriktiv prosedyre som Lap-Band. Det begrenser mengden mat pasienten kan spise. Imidlertid, som Roux-en-Y-prosedyre, er stifter eller suturer anvendes for fysisk å separere magen i to seksjoner, hvorav den ene benyttes til å spise. I motsetning til den Roux-en-Y-prosedyren, er posen laget vertikalt i stedet for horisontalt for å kunne dra nytte av den eksisterende stikkontakt til tarmen.

Foods å spise etter en Roux-en-Y Gastric Bypass

Hvis du har gjennomgått Roux-en-Y gastrisk bypass kirurgi (RYGB), kan du lurer på hva slags mat du kan spise etter denne alvorlige vekttap prosedyre. Magen blir mindre, og det vil ta noe tid før du vil være i stand til å konsumere og fordøye mat som du tidligere har hatt. Ved å følge den en bestemt diett plan, bør du være i stand til å lette din vei tilbake til god mat diett og arbeid på å opprettholde en sunn vekt.

Væsker

Etter operasjonen, er du i fare for dehydrering, så du må drikke rikelig med væske når du begynner
sukker-frie, klare flytende diett, i forbindelse med et proteinsupplement. Etter operasjonen, kan en felles skuff på mat inkluderer klar kjøttkraft, kosthold jello, koffeinfri te eller sukkerfri saft, og vann. Du vil nippe små mengder væske (du vil ikke bruke et sugerør, da det kan øke gassproblemer og forårsake ubehag).

Legen din vil bestemme når du kan gå videre til en full flytende diett. Når du flytter til det stadiet, kan du spise elementer som kremen av hvete frokostblanding, fettfri krem ​​suppe, fett-fri pudding, havregryn og sukker-fri vanlig yoghurt. Legen din kan sende deg hjem når du har vist at du kan tolerere denne dietten.

Du bør ta et mineral eller vitamin supplement daglig etter operasjonen. I de første fire til seks uker, konsumere disse kosttilskudd i tyggeform. Når du er på en vanlig mat diett, kan du ta tilskudd i pilleform.

Myke Foods

Noen pasienter er i stand til å avansere raskere enn andre til en most diett bestående av myke halvfaste retter. Hvis du føler deg full etter bare et par teskjeer av mat, så må du kanskje holde seg til en full flytende diett for opp til seks uker før han flyttet til myk mat. Rådfør deg med legen din for å finne ut når du er forberedt på å flytte fra væsker til myk mat.

Når du gjør fremgang til en myk mat diett, bør du spise nonsolid mat i fire til seks uker, spise 550-700 kalorier og minst 60 g protein daglig. Du bør spise små matvarer som vil passere gjennom den nydannede posen og magen uten problemer, som den nye magen posen kan bare håndtere 1 til 2 oz. på en gang. Som tiden går, vil magen posen utvide litt, slik at du kan spise omtrent halvparten til to tredjedeler kopper mat under hvert måltid.

Noen matvarer du bør vurdere å spise inkluderer cottage cheese, eggehviter vispene, malt kjøtt, hummus, havregryn, pudding (fettfri og sukkerfri), ricotta ost, skummet eller 1 prosent melk, myke oster, myk flassende fisk, tofu produkter og tunfisk.

På dette tidspunktet, kan dine væsker med valg inkluderer kaffe, noncarbonated diett drikker, skummet eller 1 prosent lettmelk, eller te. Du bør spise minst seks 8-oz. kopper væske spredt over en dag. Sjekk med legen din for å se om, på et senere tidspunkt, alkoholholdige drikker som øl eller vin er akseptabelt å ha på anledningen.

Regelmessige Foods

Etter hvert vil din toleranse for myk mat gjør at du kan gå videre til en vanlig diett, hvor du kan konsumere vanlig mat. Du vil lære å tygge maten nøye og å drikke væske mellom måltidene heller enn med dem. Se hvilke matvarer du kan tåle og prøve å ha tre små måltider daglig (spiser sakte), med en eller flere proteintilskudd. Fortsett å begrense fett, frukt, sukker, grønnsaker og fullkorn, og mindre legen din sier noe annet, ikke spise snacks mellom måltidene. Hvis du begynner å føle deg mett, slutte å spise.

For å holde protein inntaket på høye nivåer, spise egg, fisk, belgfrukter (bønner og erter), kjøtt, nøtter og fjærfe. Du vil også få god protein fra meieriprodukter som melk og yoghurt. Hvis du er vegetarianer, kan du få protein fra bønner, korn, nøtter, soya, tempeh, tofu og grønnsaker.

Etter operasjonen, kan du ikke være i stand til å spise fiberrik mat, eller rødt kjøtt, ris og pasta; faktisk, bør du unngå rødt kjøtt for de første tre til seks måneder etter operasjonen. Husk at å spise feil typer matvarer (for eksempel fet mat, høy-kalori væsker og søtsaker) kan resultere i kvalme og oppkast.

Seks måneder eller så etter operasjonen, vil du følger en langsiktig vedlikeholds kosthold, som du vil følge for resten av livet ditt. Ditt kosthold vil bestå av vanlige bord matvarer, men i små porsjoner. Fortsett å rådføre seg med legen din, som dine diettbehov kan forandre seg etter som tiden går.