Digidexo.com

sur mage

Slik Cure Diaré og sur mage

Diaré og en sur mage vanligvis ikke er grunn til alvorlig bekymring og oftest gå bort på egen hånd i én til fem dager. Diaré og en sur mage vanligvis er forårsaket av viral gastroenteritt, også kjent som magen influensa. Men det er flere billige, Hjemme alternativer som kan lindre magesmerter, gjør avføringen mindre vassen og bidrar til å kontrollere diaré.

Slik Cure Diaré og sur mage

Slik Cure Diaré og sur mage

•  Identifiser kilden til diaré eller sur mage. Magesmerter og diaré vanligvis er forårsaket av den felles omgangssyke, matforgiftning eller gass. Når du har identifisert kilden til diaré eller sur mage, kan du begynne å behandle den.

over-the-counter medisiner som Pepto-Bismol og Imodium kan bidra til å redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av diaré og lette magekramper og smerter. Hvis din sur mage er forårsaket av gass, prøve over-the-counter anti-gass medisiner som Gas-X og Mylanta. Hvis du mener at diaré eller sur mage er forårsaket av en bakteriell infeksjon eller en parasitt, kontakt legen din.

Unngå visse matvarer og væsker. Melk og andre meieriprodukter kan gjøre diaré og en sur mage verre, som kan alkohol, koffein, fet mat og kunstige søtstoffer. Også unngå mat med høyt fiber.

Følg Brat kosthold. Personer med diaré kan være lurt å holde seg til bananer, ris, epler og toast, som er mat alternativer som vanligvis ikke forverre diaré. Ingefær te kan også lette magesmerter og kramper assosiert med diaré.

Kontakt legen din hvis diaré eller sur mage varer mer enn fem dager; om det er blod i avføringen; Dersom avføringen er svart, fet eller overdrevet illeluktende; eller hvis du har feber over 101 grader. Legen din vil være i stand til å foreskrive sterkere medisiner eller for laboratoriearbeid for å finne ut om det er en mer alvorlig underliggende årsak mage woes.

Hint

  • Kontakt legen din hvis diaré eller magesmerter varer mer enn to dager i et barn.

Definisjon av en sur mage

Definisjon av en sur mage


Omtrent 95 millioner amerikanere lider av noen form for fordøyelsesforstyrrelser, inkludert sur mage, melder Johns Hopkins University. Selv ubehagelig, er en sur mage ofte behandles.

Identifikasjon

Noen ganger kalles en urolig mage eller fordøyelsesbesvær, begrepet "sur mage" beskriver en ubehagelig følelse i øvre del av magen. Snarere enn å være en sykdom, er en sur mage bare en samling av symptomer som har en rekke mulige årsaker, forklarer Mayo Clinic.

Symptomer

Symptomer på en sur mage inkluderer mett raskt når du spiser eller være ubehagelig full etter et måltid, og smerte eller brenning fra bunnen av brystbeinet til navlen. Kvalme og oppblåsthet er mindre vanlige symptomer på en sur mage.

Årsaker

Vanlige årsaker til sur mage inkluderer å spise for mye eller for fort; krydret eller fet mat; sjokolade; alkohol; koffein; røyking; nervøsitet; eller medisiner som ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner, antibiotika og aspirin. En sur mage kan også ha mer alvorlige årsaker som mage eller bukspyttkjertelbetennelse, magesår, gallestein eller magekreft.

Behandlinger

Spise små måltider, får regelmessig mosjon, opprettholde en sunn vekt og håndtere stress alle bidra til å redusere hyppigheten og intensiteten av sur mage. Over-the-counter medisiner som antacida og H-2-reseptorantagonister, eller reseptbelagte legemidler som protonpumpehemmere og prokinetics, også lindre symptomene på sur mage.

Betraktninger

Hvis symptomene på en sur mage er også ledsaget av vekttap, tap av matlyst, oppkast, svart eller tjæreaktig avføring eller gulfarging av hud eller øyne, må du kontakte legen din. Symptomer på sur mage som oppstår med kortpustethet eller smerter i brystet, arm eller kjeven kan være tegn på et hjerteinfarkt, og krever øyeblikkelig legehjelp, advarer Mayo Clinic.

Sur mage Relief

Sur mage Relief


Selv om vanlig, hvis venstre ubehandlet, kan sur mage føre til langsiktige problemer som magesår. Også kalt syrefordøyelsesbesvær, sur mage kommer fra for mye syre i fordøyelseskanalen, noe som ofte fører til brenning i magen seg selv, så vel som sure oppstøt og halsbrann. Her er noen måter å behandle sur mage. Men hvis du opplever det ofte over en lengre tidsperiode, er det best å oppsøke lege eller spesialist som omhandler fordøyelseskanalen.

Drikk Relief

Prøv en skje med natron oppløst i et glass med vann, og drikke det raskt. Hvis du er kvalm om smaken, prøv ingefær te, som lindrer magen og få ned syre nivåer. Legg til en klemme av frisk sitron, som vil nøytralisere syren.

Endre matvaner

Gå lett på stekt mat, spesielt hvis du spiser sent på kvelden. Generelt bør du unngå å spise tunge måltider hvis du planlegger å sove i løpet av de neste 2 til 3 timer. Kroppen din kan ikke fordøye maten ordentlig mens du ligger nede. Også unngå å drikke eller spise disse matvarene i seg selv: kaffe, sitrusfrukter, fet mat, alkohol og sjokolade, som alle kan skape eller forverre sur mage.

Endre livsstil

Slutte å røyke hvis du gjør. Tobakk irriterer mer enn bare lungene; det irriterer halsen og tarmsystem, og øker risikoen for magesår. Vurder også langsiktige endringer. Stress kan forverre mageproblemer, så tar del i daglig mekling og yoga samt trening vil gagne deg over tid. Når været tillater det, kan du hoppe på tredemøllen og hodet inn i en park eller skog og kontakt med naturen. Det er bra for sinn, kropp og sjel.

Hva som forårsaker sur mage?

For mange mennesker, kan sur mage være en kronisk tilstand. Men det er rettsmidler som er tilgjengelig over disk og i ditt hjem for å behandle og forebygge sur mage. Mens disse rettsmidler ikke kan gi 100 prosent forebygging mot sur mage, de er effektive. Lær hva som forårsaker sur mage og hvordan du kan hindre det.

Identifikasjon

Ifølge Wise Computer, oppstår sur mage når en overdreven mengde saltsyre er til stede i magen og fordøyelsessystemet. Lider oppleve en brennende følelse som saltsyre føres inne i fordøyelseskanalen og er fortsatt fanget der i flere minutter til flere timer. Unnlatelse av å bruke medisiner eller endre basis livsstil valg kan resultere i kroniske og vedvarende sur mage, eller dårlig, slik det også er kjent.

Vanlige symptomer

Vanlige symptomer assosiert med sur mage inkluderer sure oppstøt og halsbrann, og i noen tilfeller magesår. Vanligvis sår bare skje når kronisk fordøyelsesbesvær ikke er behandlet. Ved utbruddet av sur mage, lider generelt føler en brennende følelse eller skarpe smerter. Denne følelsen kan bli etterfulgt av en trang til å kaste opp eller besvime. Noen lider også oppleve et bankende følelse i brysthulen. Begge symptomer er et resultat av hvor mye saltsyre er til stede og lidende følsomhet for det som det samler i fordøyelseskanalen.

Betraktninger

Flere teknikker og livsstil valg kan gjøres for å minimalisere hyppigheten av sur mage. Limit mat forbruk flere timer før sengetid og, når det er mulig, ta en rask spasertur før sengetid for å stimulere fordøyelsen. Dette vil forhindre at syre stiger inn i tarmsystem og skape en brennende følelse i brystet.

Andre Bidrag

Andre bidrag til sur mage inkluderer stort forbruk av høy-fett matvarer og røyking. Når det er mulig, erstatte høy-fett mat alternativer for næringsrike matvarer som grønnsaker og proteiner. Ved å velge for lettere måltider på slutten av dagen, vil lider merke en umiddelbar reduksjon i sur mage. Ikke bare er disse matvarene lettere å fordøye, men de også gi ut lite eller ingen syre under fordøyelsen. Måltider med større deler av proteiner, grønnsaker, frukt og korn er best, mens høy-fett matvarer bør reserveres for tidligere i dag, og i mindre porsjoner.

Forebygging / løsning

Utbedring sur mage med syrenøytraliserende. I de fleste tilfeller bør lider ta 03:59 antacids ved utbruddet av symptomene. Reseptbelagte medisiner er også tilgjengelig, og bør tas på et angitt tidsrom før du spiser store måltider eller mat med høyt fett. Brød, ris, epler og toast har også vist seg å redusere symptomer assosiert med sur mage.

Slik Cure sur mage

Hvis du føler deg litt kvalm etter middag eller magen er churning ved tanken på frokost, det er forskjellige remedier du kan prøve å bosette magen. En sur mage kan være et signal om at du trenger å endre dine spisevaner eller endre din livsstil for å redusere stress på fordøyelseskanalen. Mens alle får en og annen sur mage, kan stadig kjemper med en opprørt buk kreve et besøk til legen din.

Slik Cure sur mage

Slik Cure sur mage

•  Drikk et glass rent, friskt vann. Vannet bør være kjølt, men ikke kaldt. Nippe det sakte mens du står.

Sett på vannkokeren til å koke vannet. Mens du nipper til et glass vann, koke vann til te.

Gjør ingefær te hvis du ikke har spist noe i mer enn 2 timer. Å avlaste en sur mage på grunn av nylige matvarer du inge, prøv peppermynte eller peppermynte te. Å avlaste en sur mage på grunn av stress, gjør kamille te.

Sitt i en komfortabel stol mens du drikker te, men sitte opp. Ikke len deg tilbake i en recliner eller lå på sofaen. Hold ryggen rett og føttene lavere enn hoftene. Denne posisjonen skal hjelpe til med å fordøye te. Nippe te; ikke svelge det ned.

Lukk øynene i 5 minutter etter endt te. Pust langsomt og dypt, slik at kroppen din til å slappe helt av.

Vent 15 til 30 minutter før du spiser et måltid etter din te. Spis et lett måltid av myke matvarer, for eksempel havregryn søtet med honning og skiver banan. Spis hver 2 til 3 timer i løpet av dagen, men bare små snacks laget av slike matvarer som graham crackers, eplemos eller sukkerfrie gelatins. Drikk kjølt, rent vann til hvert måltid.

Endre matvaner å unngå situasjoner som induserer sur mage. Disse inkluderer å spise innen en time for å gå til sengs, hopper over frokost eller spiser fet mat til frokost, spiser for mye frukt eller for mange sure matvarer og ikke nok karbohydrater, eller spiser for fort.
Gå til legen din hvis du konsekvent har en urolig mage eller sur mage, halsbrann eller ikke er i stand til å spise uten å føle kvalm etterpå. Du kan ha en fordøyelsessykdom som krever medisinering eller annen behandling.

Hint

  • Etter å ha spist krydret mat, drikke myntete. Ta en tur etter ditt siste måltid på dagen. Dette hjelpemidler fordøyelsen og hindrer morgen sur mage.

Sur mage symptomer og rettsmidler

Sur mage er en medisinsk tilstand som rammer millioner av voksne og barn. Med vanlige symptomer og enkle å bruke rettsmidler, diagnostisering og behandling av tilstanden er ikke vanskelig. Mens de fleste tilfellene er milde til moderate, noen individer opplever tilbakevendende sur mage som krever dem til å ta ikke-tøffe naturpreparater før måltider. Lær symptomene på sur mage og behandle tilstanden med naturlige og over-the-counter rettsmidler.

Identifikasjon

Ifølge WiseGeek, "sur mage er karakterisert av en stor mengde av saltsyre som finnes i magesekken og tarmkanalen." Tilstanden er ikke livstruende, men kan føre til magesår hvis den ikke behandles over tid. Grunnleggende endringer i livsstil, som ikke forbruker store mengder mat rett før sengetid og unngå fet mat, kan drastisk redusere symptomer assosiert med tilstanden, hvis ikke hindre sur mage helt.

Symptomer

Sur mage er preget av vedvarende eller tilbakevendende smerter eller ubehag i midten til øvre del av magen. Symptomer inkluderer oppblåsthet, overdreven raping, og i noen tilfeller, kvalme og halsbrann. Personer som lider av sur mage skal ikke oppleve kronisk oppkast eller andre ernæringsmessige eller fordøyelsesproblemer.

Rettsmidler

Ifølge John Hopkins-Health, "Antacida og histamin (H2) blokkere er de to mest effektive over-the-counter medisiner for dårlig." Antacida og histamin (H2) stopper er tilgjengelig i medisin midtgangen på detaljister som Target. Disse over-the-counter medisiner er designet for sporadisk lettelse og bør ikke brukes til å behandle tilbakevendende sur mage. "Antacida som kalsiumkarbonat (tums og andre) og magnesiumsalter (Mylanta og andre) nøytralisere magesyre," i henhold til John Hopkins-Health.

Naturlig rettsmidler

Sur mage er lett å bøte med hjem og naturpreparater. Ifølge HomeRemediesForYou.com, gulrot juice, sitronsaft og natron er effektive naturlige rettsmidler for sur mage. Bland gulrot juice med like deler vann, og drikke på utbruddet av smerte eller ubehag. Kombiner 1 ss. sitronsaft med varmt vann og ta det før måltider for å hindre sur mage. Tilsett 1 ss. natron til vannet for rask lindring.

Advarsel

Personer som opplever tilbakevendende sur mage, eller som lider av alvorlige symptomer bør oppsøke lege umiddelbart for å utelukke en større medisinsk tilstand. Personer med tilstander som gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) eller magesår ofte opplever symptomer som ligner på de som er forbundet med sur mage. Feildiagnostisering er vanlig som folk feilaktig tror de lider av sur mage når de faktisk lider av en tilstand som GERD.

Sur mage Cures

Sur mage, også kjent som sure oppstøt eller syrefordøyelsesbesvær, er forårsaket av et overskudd opphoping av syre i magen og fordøyelsessystemet. Heldigvis finnes det en rekke kurer som kan overvinne din sur mage raskt og effektivt.

Endre din diett

Visse matvarer øker syreproduksjonen og bør spises med måte. Hold deg unna animalske fettstoffer og sitrusfrukter, for eksempel ananas, appelsiner, sitroner og tomater. I mellomtiden, øke inntaket av brød og andre karbohydrater, som vil bidra til å absorbere ekstra syre i magen. I tillegg drikker peppermynte eller ingefær te, som begge har beroligende egenskaper som vil bidra til å helbrede en sur mage.

Slutte å røyke og drikke alkohol

Hvis du er en røyker og erfaring sur mage vaksinen kan være så enkelt som å holde seg unna tobakksprodukter. Alkohol og tobakk stimulere syreproduksjon i magen og fordøyelsessystemet og vil øke sure mage symptomer. Selv om det kan være vanskelig å fjerne disse stoffene fra kosten helt, prøve å begrense det daglige forbruket så mye som mulig, spesielt når du har en urolig mage.

Slapp

Stress er en stor faktor i sur mage og syreproduksjon, noe som er grunnen til at når du er opprørt vondt i magen ser ut til å følge. Prøv å holde seg borte fra stressende situasjoner og trening i minst 10 til 15 minutter per dag, noe som vil avlaste stress, frigjøre endorfiner og redusere syreproduksjonen i kroppen. Yoga og meditasjon er gode alternativer, men hvis du ikke klarer å presse inn en treningsøkt finne en avslappende hobby eller ta en beroligende bad for å bidra til å redusere symptomene.

Behandling for en sur mage

Sur mage er forårsaket av en økt oppsamling av saltsyre i magen og fordøyelsessystemet. Du kan bruke en rekke naturlige ingredienser for å kurere en sur mage. Mange ganger, rett og slett innebærer rette raiding ditt kjøkken spiskammer for å finne de riktige ingrediensene.

Brød og kjeks

Å spise brød vil bidra til å absorbere mye av det overskytende magesyre. Og kjeks eller pretzels både absorberer syre godt.

Drikke te

Varm-te er kjent for sine beroligende egenskaper, spesielt når de er blandet med honning. Velg en urtete eller prøv te med peppermynte, kamille, kanel, ingefær, bjørnebær eller bringebær å hjelpe lindre magesmerter og skylle ut overflødig syre. De beroligende egenskaper også vil hjelpe kroppen din slappe av, noe som igjen vil redusere syreproduksjonen.

Redusere gasstrykk

Mange ganger en sur mage blir smertefullt som gasstrykket bygger. Å avlaste overflødig gass, drikke en kullsyreholdig drikke eller brus vann. Carbonation nesten umiddelbart vil avlaste gasstrykk, frigjøre spenninger i magen. Hvis du ligger ned på en sofa eller seng, holde hodet hevet for å hindre overflødig syre fra siver inn i spiserøret. Bruk ekstra puter under hodet og øvre del av ryggen.

De beste midler for en sur mage

En sur mage er ofte forårsaket av akkumulering av overdrevne syre i magen. Også kjent som syre dårlig, er halsbrann sannsynlig til å følge denne tilstanden, spesielt hvis syren begynner å krype tilbake opp i spiserøret. Finne de beste midler for en sur mage kan tillate deg å redusere syre og lindre ubehag.

Ha en Snack

Når du har en sur mage, spise noe lite kan hjelpe absorbere syre i magen, lindre fordøyelsesbesvær. Bland matvarer, for eksempel kjeks, fungerer best. Sure matvarer og søte frukter kan fremme syre, noe som gjør at du føler deg verre.

Forbruker vann

Når følelsene til en sur mage begynner, prøve å drikke et lite glass med kaldt vann. Enkelheten av vann hjelpemidler i fordøyelsen og ikke ytterligere forverre din ubehag. Det er viktig å unngå koffein og sukkerholdige drikker mens følelsen kvalm. Nipp vannet sakte mens du sitter eller står. Unngå liggende nede mens du drikker.

Hev Your Bed

Når folk legger seg ned for tidlig etter å ha spist, kan syre i magen sikkerhetskopiere, noe som resulterer i en sur mage. Hvis dette skjer, rekvisitt hodet opp på ekstra puter for å øke høyden. Dette bidrar til å holde magesyre fra å bygge opp og gir mer effektiv fordøyelse.

Antacida

Syrenøytraliserende arbeid ved å nøytralisere syrer i magen. Disse bør tas med de første tegn på halsbrann eller fordøyelsesbesvær, som de tar et par minutter å fungere. Du kan gjøre en syrenøytraliserende blanding ved å tilsette 1/2 ts. natron til et glass vann.

Årsaker og risikofaktorer av sur mage

Sur mage er følelsen av ubehag i magen kjent som fordøyelsesbesvær. Selv om det er vanligvis forårsaket av mat følsomhet eller livsstil, kan hyppig fordøyelsesbesvær være et resultat av en underliggende tilstand.

Symptomer

Vanlige symptomer er ubehagelig fylde eller oppblåsthet, raping, gass, kvalme, magesmerter og en brennende følelse i øvre del av magen.

Livsstil og kosttilskudd årsaker

Fordøyelsesproblemer kan være forårsaket av overspising, krydret mat, fet mat, kullsyreholdige drikker og overdreven koffein, alkohol og sjokolade. Andre årsaker inkluderer røyking, følelsesmessige traumer, stress og graviditet. Du må kanskje se en lege hvis symptomene vedvarer i to eller flere uker.

Fordøyelsesbesvær som et symptom

Noen forhold som fordøyelsesbesvær kan være et symptom inkluderer magesår, mageinfeksjoner, irritabel tarm-syndrom og magekreft.

Behandling / medisiner

Hvis avstå fra utløse mat ikke avlaste dårlig, kan over-the-counter antacids hjelpe ved å nøytralisere magesyre. Legen kan også anbefale H-2-reseptorantagonister (H2RAs), protonpumpehemmere, antibiotika eller antidepressiva etter behov.

Livsstil og alternative løsninger

Å miste ekstra vekt og holde den av ved å trene regelmessig og spise et sunt kosthold vil redusere tilbakefall av fordøyelsesbesvær. Drikking 03:57 kopper peppermynte eller ingefær te per dag kan bidra til å lindre ubehag og fremme bedre gastrointestinal helse.

Mat for en sur mage

Mat for en sur mage


En sur mage kan være distraherende og ubehagelig. Når symptomene inkluderer gass, oppblåsthet, forstoppelse, kramper, oppkast, diaré eller kvalme, er det best å være snill mot fordøyelsessystemet, spesielt med maten du spiser. Heldigvis finnes det noen naturlig mat rettsmidler som kan hjelpe avgjøre en sur mage, for eksempel de med en myk tekstur, samt klare væsker og noen frukter og te.

Soft-preget Foods

Matvarer med en myk tekstur er lettere for magen å prosess når det verker. For eksempel er havregryn et godt eksempel på lettfordøyelig myk mat. Denne high-fiber godbit vil oppmuntre fordøyelseskanalen å rense det som er opprørende det, og uløselig fiber i havregryn er en fin måte å avlaste forstoppelse. Andre myke tekstur mat alternativer omfatter vanlig brød eller stk saltet kjeks. Disse matvarer er lett brytes ned, bidrar til å få fordøyelsen tilbake på sporet.

Klare væsker

Klare væsker som buljonger laget av kylling og grønnsaker, og også sportsdrikke, saft og vann kan bidra til å roe ned sur mage. Klare væsker gi din skrantende kroppen med drivstoff til å kjempe inntil symptomene forsvinner ved å gi næring uten å øke ubehag. Viktigst, vil disse matvarene holde deg hydrert, som er viktig i begynnelsen å føle seg bedre.

Frukt

Myke hermetisk frukt kan hjelpe en sur mage føle seg bedre. For eksempel vil hermetisk fersken eller aprikoser gi kroppen din med viktige antioksidanter som beskytter cellene. Disse vitaminrike frukt er også lettere for magen å behandle enn friske varianter, men likevel gi næringsstoffer. I tillegg kan du prøve applesauce drysset med kanel, som er en naturlig, beroligende krydder for magen. Eplemos vil gi deg viktige næringsstoffer.

Tea

Urtete gi naturlige plantesteroler kjent for å lette sure mager. For eksempel, er kamille te full av antioksidanter og har antimikrobielle egenskaper, som lette magekramper, spasmer og dårlig fordøyelse. Men hvis du har en allergi mot ragweed, kunne kamille te føle deg verre. Ingefær er også effektiv på å løse en sur mage. Å drikke ingefær te hjelper slappe kroppen som den strammer fra bekjempelse av en sur mage. Til slutt kan peppermynte hjelpe motvirke irritabel tarm og fordøyelses stress, og berolige magen.

Slik unngår du at en sur mage

Slik unngår du at en sur mage


Sure oppstøt, ofte referert til som en "sur mage" eller "halsbrann," er en vanlig tilstand som påvirker fordøyelses nesten 60 millioner amerikanere minst en gang i måneden, i henhold til American College of Gastroenterology. Acid reflux oppstår når magesyre flyter tilbake gjennom åpningen av magen og inn i spiserøret. Pasienter vanligvis beskrive følelsen som en smertefull brennende som spres gjennom brystet og øvre del av magen. Som mange forhold, er den beste behandling for acid reflux forebygging gjennom riktig kosthold og livsstil modifisering.

Slik unngår du at en sur mage

•  Vent minst tre timer mellom spising og ligger nede. Reclining etter å ha spist et stort måltid gjør at magesyre å strømme tilbake gjennom spiserøret lettere enn hvis du sitter eller står oppreist. Hev hodet ditt høyt på flere puter når du legger deg å vinkle kroppen oppreist og begrense magesyre tilbake flyten.

Gå ned i vekt og slutte å røyke. Ifølge National Digestive Information Clearing House, overvekt og røyking øker sjansen for å få en sur mage. Overvekt krefter press på magen, presser syre oppover i spiserøret. Regelmessig røyking slites ned slimhinnen i spiserøret, noe som gjør det følsomt for mindre mengder syre tilbake flyten som du ellers kanskje ikke legge merke til.

Spis riktig mat og unngå de som forårsaker acid reflux. Matvarer som vanligvis forbindes med sur mage inkluderer de mye fett, krydder og syre slik som pizza, chili eller appelsinjuice. Du bør også unngå andre matvarer i den grad at de forårsaker ubehag. Noen av de mindre åpenbare gjerningsmennene av acid reflux inkluderer koffein, peppermynte, sjokolade, kullsyreholdige drikker og alkohol.

Hint

  • Tar en antacid kan hjelpe symptomene på sur mage etter at de oppstår, men vil ikke nødvendigvis å forebygge tilstanden.
  • Hjerteinfarkt symptomer hos kvinner kan føle ligner på halsbrann. Hvis du opplever vedvarende smerter og ubehag i øvre del av brystet kontakte legen din eller umiddelbart sykehuset.

Rette for en sur mage

Sur mage, mest kjent som "Acid Fordøyelsesproblemer," er en svært vanlig sykdom. Opplever sur mage kan være svært ubehagelig, spesielt når visse matvarer er spist. Sur mage oppstår vanligvis når det er overflødig saltsyre buildup, som går inn i spiserøret forårsaker ubehag. Det er mange effektive virkemidler som kan brukes i hjemmet for å bringe nødhjelp til sure magesyke.

Aloe Vera

Aloe vera har antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper og har vært brukt som et hjem rette for mange år. Det er også en effektiv hjem rette for sur mage. Aloe vera juice kan finnes i helsekostbutikker eller kan brukes frisk fra hagen.

Lemon Juice

Sitronsaft kan legges til et glass vann og drukket før du spiser måltider. Det hjelper til å nøytralisere syre i magen.

Papaya

De enzymer som finnes i papayafrukt kan bidra til å avlaste sur mage. Spis papaya daglig for å lindre sur mage.

Baking Soda

Baking soda er en effektiv hjem rette for sur mage. Bland 1 ts. av natron i et glass vann og drikk umiddelbart.

Ingefær

Ingefær har vært brukt i mange år for medisinske formål. Ginger, når laget i form av te, kan berolige magen og lindrer sur mage.

Mat for en Acid Mage

Mat for en Acid Mage


Å ha en sur mage kan være smertefullt, forårsaker acid reflux, magesår og andre mage plager. Visse matvarer kan føre til en syre mage til å være mer smertefullt, inkludert krydret mat som chili eller salsa, og sure drikker som appelsinjuice og kaffe. Andre matvarer kan hjelpe til å lindre symptomene på en syre i magen.

Dairy

Unngå mat som er høy i fett kan bidra til å lindre en syre magen, fordi de er lettere å fordøye. Bytt til en prosent eller fettfri melk og meieriprodukter. Sjokolade også inneholder koffein, noe som kan forstyrre en syre i magen, så unngår sjokolademelk eller andre sjokolademeieriprodukter.

Kjøtt

Høy-fett kjøtt er vanskelig å fordøye. Se etter magert kjøtt, som også har mer ernæringsmessig verdi. Unngå fete kjøtt som pølse, bacon og dyr huden.

Frukt og grønnsaker

Cook grønnsaker for å gjøre dem lettere å fordøye, og aldri stekt. Tomater er sure, så unngå tomater og tomatsaus. Også unngå sitrusfrukter som appelsiner, grapefrukt, sitroner, lime og ananas. Bananer, epler, bær, fersken og andre ikke-sure frukter er skånsom mot magen.

Hva er årsakene til Sour Mager?

Symptomer assosiert med kronisk eller sporadisk sur mage variere i alvorlighetsgrad, men er fortsatt bestå om type. En liste over vanlige symptomer er gitt for å avgjøre om symptomene er forenlig med sur mage.

Hovedårsaker

Ifølge Ratnakar Kini, MD, "De to viktigste årsakene til sår mage er infeksjon med Helicobacter pylori og inntak av NSAIDs (smertestillende)." Lider som opplever kronisk sur mage bør oppsøke lege for å finne ut om andre årsaker, for eksempel virusinfeksjoner, granulomatøs sykdommer, eosinofil gastritt, alkohol og stråling, er mulig. En diagnostisk test vil avgjøre om en bakteriell ubalanse eller infeksjon er til stede, og det medisinske middel skal administreres.

Symptomer

Sur mage eller fordøyelsesbesvær, som det også kalles, er en tilstand karakterisert ved slike symptomer som oppblåsthet, følelser av fylde og overdreven raping. Kvalme og halsbrann, så vel som abdominal smerte kan også forekomme. Visse triggere kan forverre tilstanden inkludert visse typer medisin, visse matvarer og unnlatelse av å gi riktig fordøyelse før sove eller bli svært aktiv.

Varighet

Sur mage kan vare i flere minutter eller flere timer, men symptomene bør ikke vedvare over flere dager. Lider kan oppleve en letthet av symptomer og da oppleve et nytt tilfelle av sur mage ved å utløse nye symptomer eller opplever en reaksjon på visse typer medisiner. I dette tilfellet bør den lidende bestemme hans triggere og arbeide med en lege for å unngå avtrekkeren (e) og / eller bruk medikament som er nødvendig for å hindre en blusse opp.

Morsomme fakta

Ifølge Johns Hopkins Health varsler, en fjerdedel av amerikanske voksne lider av noen grad av fordøyelsesbesvær. Faktisk, om lag 70 prosent av pasienter som søker lege gjøre det for gastrointestinale klager. Ifølge nettstedet, kvinner er mer sannsynlig at lider av tilstanden; Men menn er ikke immune mot opplever sur mage også. Eldre voksne er mindre sannsynlighet for å oppleve sur mage som rapporterte tilfeller reduserer dramatisk blant eldre befolkninger.

Advarsel

Kronisk sur mage kan være et resultat av en større helseproblem med magekreft, en bakteriell infeksjon i tarmsystem, gastroøsofagal reflukssykdom (GERD), eller magesår. Enhver slik tilstand skal bli diagnostisert og behandlet av en lege med riktig medisinsk og adferdsendringer foreskrevet basert på helse og alder på pasienten. Aldri behandle kronisk sur mage med over-the-counter hjelpemidler uten først å konsultere lege.

God mat for mage syre

Enzym-rik mat er den beste maten for magesyre. Enzymer er nødvendig for å forbrenne og fordøye mat. Disse matvarer hjelpe produsere magesyre som ødelegger skadelige bakterier og parasitter, mens også støtter fordøyelses og immunforsvaret. Uten riktig mat magen mister surhet som fører til halsbrann, urolig mage, sur mage og selv kvalme.

Funksjon

Magesyre har en viktig rolle i fordøyelsessystemet og immunforsvar. Det ødelegger skadelige bakterier og parasitter som kommer inn i kroppen gjennom mat. Magesyre bistår også i fordøyelsen av protein og nedbryting av matvarer.

Kjøtt

Rødt kjøtt kan være vanskelig på magen, spesielt når det er tilberedt ved hjelp av høy varme eller overstekt. Det kreves en betydelig mengde magesyre og enzymer for å bryte ned kjøtt som er kokt ved høy varme eller stekt fordi kjøttet mister fuktighet. Som anbefalt av healingnaturallybybee.com, marinering kjøtt i syrlig juice som tomat, sitron eller lime juice eller eple cider eddik er de beste metodene for å "pre-fordøye" eller "pre-koker" kjøtt.

Fermentert mat

Fermentert mat er gunstig for magesyre fordi disse matvarene er fullpakket med gode bakterier for tarmen og enzymer som kroppen trenger for å hjelpe i fordøyelsesprosessen, ifølge artikkelen "Got bakterier? 8 grunner til å spise fermentert mat." I tillegg til å fremme sunn fordøyelse, fermentert mat forbedre kroppens evne til å absorbere næringsstoffer. Eksempler på slike matvarer er surkål, kål rejuvelac, og Kimchi (koreansk surkål) som inkluderer flere grønnsaker og urter.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker rike med pektin og planteslim beskytte tarm slimete og fremme fordøyelsen ved å holde tarmen sunn. Botanisk Online foreslår å spise epler, bananer og gulrøtter. Disse løselig fiber fremme sunn avføring relatert til et fungerende fordøyelsessystem. Andre frukter og grønnsaker som er rike på pektin og planteslim inkluderer tyttebær, terte plommer, druer, okra, fiken og agurkurt.

Krydder og urter

Krydder er stor for å aktivere produksjonen av magesyre. Havsalt er foreslått for bruk med måltider, fordi den støtter riktig fordøyelsen og fremmer produksjonen av magesyre, ifølge healingnaturallybybee.com. Noen urter er bra for lindrende magemusklene. Kamille, ingefær, og gentian er nyttige som naturlig rettsmidler. Andre nyttige urter omfatter fennikel frø og gurkemeie.

Andre tips

I tillegg til å spise god mat for magesyre, skikkelig tygge maten hjelper også hindre magesyre. Verdens sunneste Foods antyder sakte tygge maten og tillater 20 minutter for å spise et måltid. Spise små måltider og tygge maten ordentlig vil hjelpe kroppen din fordøye mat enklere. Spis 02:58 balanserte måltider daglig. Tillate snacks i mellom måltidene, og drikk rikelig med vann.

Hva er mage syre?

Magesyre er i vår mage for en grunn. Det er en stor del av fordøyelsesprosessen som bryter ned mat og deretter sorterer dem ut i de rette stedene, drepe bakterier, virus og sopp før de kan gå inn i kroppen. Det viser også vitaminer og mineraler i former kroppen kan suge opp og bruke. Imidlertid kan magesyre føre til at noen helseproblemer. Når muskelen som holder noe av innholdet fra bobler opp i spiserøret ikke lukkes ordentlig, skyver magesyre oppover i spiserøret og halsen, forårsaker acid reflux og symptomer på halsbrann. Hvis du er blant de 95 millioner mennesker som sliter med dette problemet regelmessig, ikke bekymre deg. Ifølge National Institutes of Health, med noen kosttilskudd og endringer i livsstil, kan du berolige disse fordøyelsesbesvær.

Identifikasjon

Fordøyelsen innebærer å blande mat med fordøyelsesenzymer juice, flytte den gjennom fordøyelseskanalen, og bryte ned store molekyler av mat. Når man spiser, beveger mat fra munnen gjennom spiserøret og inn i magesekken, hvor den vil bli spaltet. Prosessen begynner faktisk når du tygge og svelge, og fullføres i tynntarmen. I normal fordøyelse, åpner den nedre esophageal sphincter muskel til å tillate mat å passere inn i magen og lukker for å hindre mat og andre sure magen juice strømmer tilbake til spiserøret. Når fordøyelsesenzymer juice unnslippe magen og komme tilbake opp gjennom spiserøret fordi muskelen er svak eller slapper upassende, vil du oppleve acid reflux. Dette kan også føre til en rekke andre symptomer som raping, bellyaches, oppblåsthet og en følelse av mat blir sittende fast i spiserøret etter svelging.

Teorier / Spekulasjoner

Magesyre problemer kan være forårsaket av en rekke faktorer. Noen leger mener magesår eller hiatal brokk kan være en medvirkende årsak. Dette skjer når den øvre delen av magen beveger seg inn i brystet gjennom en liten åpning i muskelen som skiller magen fra brystet. Symptomer på magesyre problemer kan være forårsaket av overspising, bøyd over, ligge, drikking, iført trange klær eller fysisk anstrengelse for tidlig etter å ha spist et måltid. Jevn angrep ledsaget av en brennende følelse eller innsnevring i halsen kan være forårsaket av at muskelen på bunnen av spiserøret, som tillater syre å strømme tilbake fra magen.

Forebygging / løsning

Forhindre magesyre problemer ved å unngå fet mat, bytte til sukkerfrie drinker og får mer mosjon. Tretti minutter daglig mosjon kan lette symptomer fordi det øker produksjonen av serotonin, et antidepressivum hormon viktig for fordøyelses-veisfunksjon. Trimme fett når det er mulig. Fat slapper ventilen på toppen av magesekken, slik syre til å sprute opp i spiserøret. Den gode nyheten er at å kutte ca 10 gram fett fra ditt daglige kosthold kan redusere risikoen for halsbrann 50 prosent eller mer. Å trimme fett, drikke to glass 1 prosent melk i stedet for helmelk. Også hoppe over eggeplommene av din omelett og ha en kopp lys fjærfe i stedet for mørkt kjøtt. Ta minst 30 minutter å spise det største måltidet på dagen. På denne måten, er du mindre sannsynlig å oppleve halsbrann. Prøv å eliminere matvarer du mistenker bringe på det brenne, deretter gjeninnføre dem en om gangen, slik at du kan identifisere hvilke, om noen, gi symptomer.

Behandling

Diet er meget viktig ved behandling av magesyre. Leger som er spesialister i behandling av sure mager anbefaler et tørt diett av små, regelmessige måltider, inkludert matvarer som melk, ris, fisk, kylling og frokostblandinger. Hvis symptomene fortsetter en stund, bør du oppsøke legen din, som kan foreskrive en syrenøytraliserende preparat som aluminiumhydroksid eller magnesiumtrisilikat som nøytralisere surheten i magen. Du kan også være lurt å besøke en gastroenterolog, en lege som behandler sykdommer i mage og tarm. Du må kanskje tester for å utelukke andre tilstander.

Effekter

Å sørge for at magen har nok syre til måltidene, tygge maten grundig og ordentlig. Det er viktig å få spytt blandet inn i maten som du tygger. Dette vil få fordøyelsen til en god start. Vet at naturen ment for deg å spise enzym-rik mat. Denne måten, mat som kommer inn i magen er fylt med fordøyelsesenzymer, som da ville pre-fordøye maten. Bearbeiding og tilberedning ødelegge enzymer i mat. Nyt minst en kopp yoghurt daglig. Den inneholder aktive kulturer, en stor kilde til vennlige bakterier som bidrar til å hemme veksten av skadelige organismer i fordøyelseskanalen.

Misforståelse

Kirurgi for å stoppe magesyre fra sikkerhetskopiering i spiserøret gir ingen bedre langsiktig lettelse enn å ta Aciphex eller Nexium. Ifølge nyere University of Oklahoma studier, protonpumpehemmere (PPI) lettet halsbrann for 91 prosent av student fagene i så lite som en dag. Også, spise høy-fiber, kan helkornbrød kutte halsbrann bluss-ups med 50 prosent fordi det soaks opp kjemikalier som slappe magemuskler.

Alternative Cures for spedbarn Acid Reflux

Noen spedbarn er utsatt for syre reflux. Overfôring, uriktig sovende posisjonering, eller mavesmerter kan bidra til utløpet av mage væsker i spiserøret, forårsaker barnet å bli irritabel og i smerte. Babyen vil ha mye gulping problemer og vil lide av en sur mage. Selv om acid reflux i et spedbarn bør vurderes av en barnelege, er det noen alternative behandlinger som kan være effektiv på lindrende spedbarnets symptomer.

Posisjonering

Plassert der babyen sover og spiser vil ha mye å gjøre med hvor ille sure oppstøt og spytter opp vil bli. Ved å kjøpe eller lage en sovende og fôring kile, kan du spare deg selv og barnet ditt en mye smerte og lidelse. Mate babyen din på en kile - slik at hans ryggraden forblir rett - vil legge mindre press på magen og mindre syrer vil jobbe seg opp fra magen. Spedbarn bør stå oppreist i 60 til 90 minutter etter å ha spist. Å sette en baby til å sove på en kile vil holde hodet og brystet hevet, stopper mengden syre nå spiserøret.

Kiropraktor

Ukentlige besøk til en kiropraktor kan hjelpe babyens acid reflux. Kiropraktoren vil gjøre svært små fingertupp justeringer til babyen din, manipulere nerveendene som går fra hjernen nedover ryggraden, som kan hjelpe med babyens reflux. Kiropraktoren kan svært forsiktig justere barnets ryggrad, som kan vise seg effektiv på å redusere mengden av magesyre som blusse opp etter at barnet spiser.

Gripe Water

Gripe vann er en annen måte å prøve å gjøre opp syre i babyens mage. Gripe vann er vann som er blandet med flere urter, blant annet ingefær, kamille, fennikel og peppermynte. Det sies å ha en beroligende effekt på babyens hele fordøyelsessystemet, som fører magen til å produsere mindre syre. Gripe vann er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker og mange spedbarn-forsyne butikkene. Hvis babyen er flaske-matet, bruker du bare gripe vann i stedet for standard springen eller sterilt vann du vanligvis bruker. Hvis babyen er ammet, prøv å bruke et spedbarn dropper å droppe noen av de gripe vann inn i babyens munn før eller etter du sykepleier.

Tips

Du må kanskje prøve mer enn én strategi for å finne hva som fungerer best for din baby.

Ikke prøv noen alternative behandlinger for barnet ditt uten først å konsultere med en lege eller sykepleier.

Urter for å kurere acid reflux i babyer

Urter for å kurere acid reflux i babyer


Acid reflux i spedbarn og babyer er veldig vanlig. Mayoclinic.com rapporterer at de fleste babyer vil oppleve acid reflux i løpet av sine tre første månedene av livet. Når en baby har acid reflux, spytter de opp mer enn vanlig. De kan bli irritabel under fôring og rastløs etterpå. Som forelder vil du barnet vårt til å være frisk og lykkelig. Det kan være lurt å vurdere å bruke urter for å kurere en sur mage.

Intern Healing

Det finnes en rekke metoder for å lette syre tilbakeløp i spedbarn og barn. Herbalist Andrea Candee foreslår å gi din syke babyen te. Kamille, fennikel frø, og sitronmelisse te er alle hjelpsomme i lettelser ubehag i magen. Disse urtene er klassifisert som antispasmodics og carminatives. Antispasmodics er urter som lindrer mage og intestinal kramper. Vindturbiner er urter som hjelper kvitt fordøyelseskanalen av gass.

Å administrere te til et spedbarn, klinisk herbalist og mor, sier Susan Perri å bruke en pipette. Det-te skal gis til babyen før hver foring i en dose på en teskje av te til en teskje av vann. Oppløsningen bør være oppvarmet til den samme temperatur som barnet morsmelk eller formel. Denne metoden kan bli brukt ikke bare som et middel, men også som et forebyggende metode. Perri anbefaler også at ammende mødre drikker disse te samt fordi fordelene vil bli overført til barnet ditt gjennom melk som du produserer.

Ekstern Healing

Fordelene med krampeløsende og carminative urter er tilgjengelig for barnet ditt selv om du ikke vil mate spedbarn urtete. Ved å legge kamille eller lavendel olje til babyens bad, kan barnet få de samme fordelene og lettelse. Bare legg en eller to dråper til sin badevannet. Andrea Candee foreslår også å lage en urte pose å legge til badet. Ta en liten musselin pose og fyll med tørker kamille og lavendel blomster. Når du har gjort at den er forsvarlig festet, kan du bruke denne posen som en bade svamp for baby.

Lett massasje kan også dra babyens opprørt buk. I forholdet mellom en dråpe viktig kamille eller lavendel olje til en teskje av mandelolje, kan du bruke dette til å lindre babyens magesmerter. Denne massasjen bør følge fordøyelseskanalen og begynner like nedenfor og til høyre for barnets navle. Forsiktig arbeider i en rektangulær urviseren, fortsette å massere over midsection og ned på venstre side av kroppen.

Hva er bivirkningene av Biaxin?

Biaxin (generisk: klaritromycin) er et antibiotikum medisiner foreskrevet for å behandle bakterielle infeksjoner som bihulebetennelse og bronkitt. Biaxin potensielle bivirkninger varierer fra milde symptomer til farlige allergiske reaksjoner som krever legehjelp.

Bivirkninger

Ifølge Mayo Clinic, Biaxin er vanlige bivirkninger er diaré, gass, halsbrann og sur mage. Alvorlige bivirkninger omfatter svart avføring, svelgeproblemer, forvirring og allergiske symptomer som elveblest, blemmer hud og hevelse i ansiktet.

Behandling for bivirkninger

Vanlige bivirkninger ikke krever legehjelp, men kan fortsette gjennom hele Biaxin terapi (vanligvis 7 til 14 dager). Alvorlige bivirkninger krever øyeblikkelig legehjelp, som de kan føre til respirasjonssvikt, hjertesvikt eller slag.

Effekter av Biaxim på graviditet

Ifølge PDRHealth, er Biaxin sitert å ha negative effekter på fosteret, og dermed kvinner som er gravide eller planlegger å bli gravide bør ikke ta Biaxin mindre andre alternative behandlinger for herding bakterielle infeksjoner har mislyktes.

Seponering

Ingen bivirkninger eller abstinenssymptomer er forbundet med avviklingen av Biaxin. Biaxin bør ikke brukes utover sin normert. Overdreven bruk kan føre til resistens mot antibiotika, slik at medisinen ineffektive mot fremtidige bakterielle infeksjoner.

Drug Interaction

PDRHealth forteller at da samtidig tatt med statiner som lovastatin, tioridazin og tioridazin eller HIV-medisiner som didanosin og zidovudin, kan effekten av Biaxin økes, reduseres eller på annen måte endret.