Digidexo.com

kiropraktor ved irritert tarm

Irritabel tarm syndrom Medisinering

Irritabel tarm syndrom er en ofte sett fordøyelseskanal lidelse som bringer med seg symptomer som kramper, gass, diaré og forstoppelse. De fleste som lider av irritabel tarm-syndrom ikke viser alvorlige symptomer, og problemet kan holdes under kontroll med medisiner. Medisiner inkluderer de å lindre smerten forbundet med kramper, anti-diaré medisiner, medisiner for å redusere forstoppelse og anti-krampaktig stoffer som lotronex.

Lotronex

Lotronex, også kjent som Alosetron, er det som kalles en nerve-reseptorantagonist. Det er en anti-krampaktig stoff som er designet for å slappe av musklene i tykktarmen. Det er et medikament for bare kvinner, som brukes når en kvinne som lider av alvorlig diaré forbundet med irritert tarm-syndrom. Lotronex var på markedet for bare 9 måneder før det ble fjernet av Food and Drug Administration. Det var forbundet med to dødsfall og ble mistenkt for å ha igang forferdelige alvorlige bivirkninger i så mange som 113 personer som brukte den. Lotronex ble satt tilbake i markedet i 2002, men under restriksjoner fra FDA om hvilke leger kan foreskrive den. Enhver lege forskrivning dette stoffet må ha blitt registrert i et spesielt program som omhandlet bruken. Kvinner som har alvorlig diaré, og har ikke blitt hjulpet av noen andre medisiner for irritabel tarm-syndrom er kandidater til å prøve lotronex.

Amitiza

Amitiza er også kjent som Lubiprostone. Det er et stoff som er ment for kvinner som er 18 år eller eldre som lider av forstoppelse symptomer på irritabel tarm syndrom. Tatt to ganger hver dag, kan Amitiza øke utskillelsen av væske i tynntarmen, og ved å gjøre det mulig krakk å passere gjennom regionen. Dette stoffet kan gi bivirkninger som kvalme og diaré, og har ikke vist seg å fungere for menn.

Medisiner for smerter symptomer

Irritabel tarm-syndrom smertestillende medikamenter fokusere på å lindre kramper smerter forårsaket av tarmen. Legemidler av denne art er laget for å bli tatt før måltider, normalt så mye som 1/2 time før du spiser. Medikamenter av denne type, enten kan komme i tablettform eller i en form som kan løses opp når de plasseres under personens tunge. Levsin, Levbid, NuLev, Bentyl og Donnatal er alle medisiner for dette formålet med barn å være i stand til å ta Pro-Banthine til lindring irritabel tarm smerter.

Anti-diaré medisiner

Legemidler som virker ved å øke vannopptak i tykktarmen og gjør en persons avføring mer konsekvent kalles anti-diaré medisiner. Medisiner som disse er å bli tatt før et måltid eller en potensielt stressende hendelse som kan føre til symptomer på diaré knyttet til irritabel tarm syndrom. Designet for å bli tatt sammen med vann, kan disse medikamentene vanligvis brukes hver dag. Imodium er den mest hyppig anbefalt medikamenter for dette formål. Den nevnte lotronex er en anti-diaré i tillegg.

Forstoppelse Medisiner

Fiber kosttilskudd som er løselig i vann blir brukt i mange tilfeller av irritabel tarm-syndrom å håndtere forstoppelse symptomer. Bruker avføringsmidler som melk av Magnesia er motløs, siden de kan være vanedannende og har en tendens til å skade tykktarmen ved å stimulere slimhinnen i den. Drikker store mengder vann og får riktige mengder av øvelsen gå en lang vei i å hjelpe med forstoppelse som er forårsaket av irritabel tarm syndrom.

Kiropraktikk og irritabel tarm syndrom

Kiropraktikk og irritabel tarm syndrom


Personer som lider av irritabel tarm syndrom (IBS) ofte lider av kronisk, vedvarende magesmerter og diaré og må være veldig forsiktig med hva de svelges. Siden det ikke finnes noen kur for IBS pasienter strever for å håndtere sine symptomer og søke etter effektive behandlinger for å lindre deres lidelser. En slik behandling er chiropractic omsorg, ofte oversett fordi det har lenge vært tenkt på som bare en behandling for ryggsmerter.

Irritabel tarm syndrom (IBS)

IBS er en lidelse som påvirker tykktarmen og midler, bokstavelig, at pasienten har irritert tarm. IBS fører til en stor del av smerte og ubehag, men ikke permanent skade på tykktarmen, og heller ikke føre til at det mer alvorlige tilstander som kolon skade eller kreft. For noen mennesker, er IBS mild og kan styres med kosthold og stressmestring. For mange andre, imidlertid er tilstanden deaktivering, slik at det er umulig å arbeide eller reise og med korte avstander.

Symptomer på IBS

IBS er preget av kramper, magesmerter og oppblåsthet, gass, diaré og forstoppelse. Pasienter som har IBS-relaterte diaré ofte føler et presserende og ukontrollerbar behov for å ha avføring. Mange veksler mellom diaré og forstoppelse. Også noen mennesker opplever at deres symptomer avta i månedsvis, mens andres IBS forverres over tid.

Årsaker til IBS

Ingen vet sikkert hva som forårsaker IBS, men det synes å være en sammenheng mellom følsomhet for mat og stress. Personer med mild cøliaki --- en tilstand der pasienten ikke kan fordøye gluten uten å forårsake smerte og skade på tynntarmen --- har lignende symptomer for mennesker med IBS. Det er også en høyere forekomst av IBS hos personer som lider av depresjon. Mens IBS har ikke en definitiv årsak, det har visse triggere. Disse triggere inkluderer å spise store måltider; oppblåsthet fra gass i tykktarmen; visse medisiner; hvete, rug, bygg, sjokolade, melkeprodukter eller alkohol; drinker med koffein (for eksempel brus, kaffe og te); og stress, konflikter og følelsesmessig opprørt.

Chiropractic Care som et alternativ behandling til IBS

Det har ikke vært noen studier som beviser kiropraktisk behandling hjelper IBS, men det blir et stadig mer populært alternativ behandling for sykdommen. Mange kiropraktorer melder at spinal manipulasjon har hjulpet sine pasienters IBS symptomer. Kiropraktisk behandling er kjent for å ikke bare gjenopprette balansen i kroppen, men også for å redusere stress, noe som er en av hovedårsakene til IBS symptomene. Mange forsikringsselskaper dekker nå kiropraktisk behandling, så vel.

Hvorfor Kiropraktisk behandling synes å fungere

Det antas at manipulering av ryggraden kan tilveiebringe en balanserende effekt på nerver forbundet med tarmkanalen. Ryggmargen huser nervene til magen og hele fordøyelsessystemet. Når nerve forsyning er redusert, må det rettes opp for for kroppen å fungere ordentlig. Mange kiropraktorer også lære eller anbefale workshops sikte på å hjelpe pasienter utvikle sunne vaner på "fyre opp" kroppen sin og holde dem så balansert og sunt som mulig. Kiropraktikk er også en form for behandling som ikke kommer med bivirkninger, som medisiner som antispasmodics gjøre.

Irritabel tarm symptomer

Personer som lider av en kronisk irritert tarm er ofte diagnostisert med irritabel tarm-syndrom, en tilstand preget av ubehag i magen og nød. Rundt 20 prosent av voksne amerikanere er tenkt å ha irritabel tarm syndrom, og det er en av de vanligste diagnosen medisinske lidelser. En eksakte årsaken er ikke kjent, men det er mer vanlig hos kvinner enn menn, og omtrent halvparten av pasientene begynner å oppleve symptomer før de slår 35. Behandlingstilbud omfatter medisiner og en advarsel for å unngå matvarer som er kjent for å forårsake flareups.

Magesmerter

En av de vanligste symptomene på irritabel tarm-syndrom er kronisk magesmerter eller kramper.

Oppblåsthet

Mange mennesker med irritabel tarm syndrom føler oppsvulmet eller har ubehag i magen når tilstanden fakler opp.

Passerer Krakker

Diaré og forstoppelse er symptomer på irritabel tarm syndrom. Diaré er mer vanlig, men noen mennesker har både symptomer til ulike tider.

Gass

Føler gassy eller passerer gass ofte er symptomer på irritabel tarm syndrom.

Slimete

Personer med irritabel tarm syndrom kan merke slimete når de passerer avføring. Noen ganger utbrudd av diaré er forårsaket av overflødig slim i avføringen.

Bacteriotherapy & irritabel tarm syndrom

Når årsaken til en sykdom ikke er kjent, som ved irritabel tarm, du kan bare behandle symptomene. Men med irritabel tarm syndrom, svært effektive behandlingstilbud er begrenset, siden en av behandlingene ble fjernet fra markedet etter bare ni måneder med tilgjengelighet (på grunn av FDA bekymringer), og en annen behandling faktisk har de samme bivirkningene som selve sykdommen. Det er derfor diskusjonen om et nytt behandlingsalternativ for denne tilstanden (Bacteriotherapy), og dens tilsynelatende suksess i nyere studier, er økende i medisinske kretser.

Irritabel tarm syndrom (IBS) Definert

Tilstanden til IBS er i utgangspunktet anses å være en kronisk problem opplevd i tykktarmen. Kolon manglende evne til å fungere normalt produserer forstoppelse, diaré, eller alternerende tilstand mellom de to, så vel som andre symptomer som magesmerte og oppblåsthet, gass og slim i avføringen.

Denne tilstanden kan fortsette i flere timer, flere dager eller uker, påvirker de daglige ansvar til den enkelte påvirket av det. Vanligvis kommer det og går og er noen ganger forsterket av stressende hendelser.

Bacteriotherapy Definert

Bacteriotherapy er prosessen med å innføre en form for bakterieflora i kroppen for å motvirke overdoser av andre bakterier i tarmen - Lactobacillus (Lb) plantarum ble bakterien brukes i tilfelle nevnt i Resources nedenfor, og synes å ha produsert positive resultater.

Denne type terapi har hatt en viss suksess i forsøk og studier utført hittil på kontrollgrupper over hele verden, spesielt i forhold til IBS-relaterte abdominal oppblåsthet og smerter, ifølge en studie utført av Lund Universitetssykehus i Sverige.

Bakterier som et nytt behandlingsalternativ

Det kan virke rart å bekjempe en sykdom med det som synes å være en bakterie, men det er bare hva noen i det medisinske miljøet tror vil fungere i kampen mot irritabel tarm, eller de i det minste føle seg ytterligere studier er berettiget på grunn av tidligere studie suksesser Bacteriotherapy.

Siden magen (gut) har tarmflora bakterier i det - den typen som hjelpemidler i fordøyelsen av mat og prosessene for å fjerne det fra kroppen - noen i det medisinske miljøet har stilt spørsmål om en ubalanse (overflod) i colonic flora er kanskje ikke den skyldige forårsaker IBS og andre lignende forhold. Således er en måte å bekjempe denne overflod å innføre bakterier til å drepe andre bakterier.

Sammenheng mellom IBS og bakterier Growth

Keck School of Medicine ved University of Southern California sier at det er bevis for at betydelige bakterier finnes overvekst i de enkeltpersoner som lider av IBS. Faktisk, prosenter er ganske høy: 78-84 prosent av folk studert som har IBS har også en overvekst av tarmbakterier. Denne statistiske signifikans tjener til å støtte behovet for ytterligere å studere Bacteriotherapy for behandling av de med IBS.

Betydning

Ifølge Mayo Clinic, har omtrent én av fem personer - eller vil oppleve - Irritabel tarm syndrom i løpet av hans levetid. Det regnes som en av de vanligste, men minst offentlig diskutert lidelser.

Gjeldende IBS behandlingstilbud

Bare to spesifikke medisiner er tilgjengelige for behandling av IBS på dette tidspunkt; Men ett - Aloestron (lotronex -. ble fjernet fra markedet etter to personer døde fra sine bivirkninger og en annen 113 hadde alvorlige reaksjoner på det, men det har siden blitt godkjent av FDA for å bli solgt igjen, men bare under streng Begrensninger: leger som deltar i et spesialprogram er de eneste lov til å forskrive det, og de kan forskrive det bare til pasienter som lider av de mest alvorlige diaré symptomer på IBS.

Lubitprostone (Amitiza), den eneste andre spesifikke IBS medisiner, faktisk har bivirkninger som er ganske vanlig og speil IBS også: diaré og magesmerter. Derfor er det ikke nødvendigvis et behandlingsalternativ som mange søker.

Posisjoner Brukes av Kiropraktorer

Kiropraktorer helbrede og fremme helse ved å returnere virvler i ryggraden til riktige posisjoner. De kan også mobilisere disse ryggvirvler, slik at de beveger seg fritt. Når ryggvirvlene ikke er justert riktig, kan de legge press på nerver som omgir ryggmargen. Dessuten er en sunn nervesystemet knyttet til en sunn ryggsøylen. Spinal manipulasjon, også kalt justeringer, er gjort for å fremme at helse. Det er spesifikke posisjoner brukt av kiropraktorer under behandling.

Liggende

I liggende stilling, ligger pasienten ned på ryggen med ansiktet oppover. Liggende stilling er den mest brukte av kiropraktorer som det er enklest for nakkemanipulasjon. Mye av kiropraktisk justering skje ved hjelp av halsen. Dermed er det fornuftig at denne posisjonen er favorisert.

Side-Posture

Den sidestilling stilling, også kjent som den laterale posisjon, er også ofte brukt. Patentet ligger på hennes side i en nøytral posisjon og i ro. Dette er en mildere posisjon, som justeringene ikke innebære noen vridning eller dukker som de gjør i liggende stilling.

Utsatt

Utsatt posisjon er en vanlig stilling under mid-back manipulasjon. Det er også brukt av kiropraktorer ved adressering problemer med nedre cervical ryggvirvlene. De aktivator og pro-justeringsmetoder bruker liggende stilling.

Knee-Posture

Kneet-holdning, også kjent som kneet brystet, er også brukt av kiropraktorer. Pasienten kneels på gulvet. Hun lener seg fremover og legger hodet på en polstret benk. Under den faktiske justering, blir pasienten med hodet til siden. Kiropraktor teknikker som Kale teknikken vanligvis bruker kneet-holdning posisjon.

Hvordan få en VA kiropraktor

Hvordan få en VA kiropraktor


The Department of Veterans Affairs (VA) tilbyr kiropraktikk tjenester for kvalifiserte veteraner på 36 Veterans Affairs Medical Centers per mai 2010. Mengden av tilgjengelige kiropraktikk tjenester har vært planlagt å øke i årene som kommer på grunn av bestått av Chiropractic Care tilgjengelig for alle Veterans loven. For å kunne motta VA kiropraktisk behandling, må du være registrert i VA Helse Fordeler System og bli henvist til en kiropraktor ved din primære omsorgsperson.

Bruksanvisning

•  Søk om VA Helsemessige fordeler hvis du ikke allerede har gjort det. Du kan søke om ytelser enten online, over telefon, per post eller ved å besøke en VA medisinsk innretning. Hvis du valgte å søke om ytelser på nettet, fylle ut et 10-10EZ form ved hjelp av den elektroniske funksjonen (se Ressurser). Per oktober 2010, fylle ut 10-10EZ Form online krever at Adobe Reader 9.2 være installert på datamaskinen som brukes til å fylle ut skjemaet.

Gå til en VA sykehus å søke om VA Helsemessige fordeler personlig eller ringe VA hvis du velger enten som det beste alternativet for deg å søke om ytelser. Ring VA kundeservice på 877-222-8387 for å søke om ytelser på telefon. Når du er ferdig med å søke om fordeler over telefon, vil VA sende deg en kopi av det utfylte søknads å signere og sende tilbake til dem. Ring VA eller VA medisinske anlegget direkte til sørge for å ta alle nødvendige dokumenter og identifikasjon før for å søke om helsemessige fordeler i person.

Skriv ut 10-10EZ skjemaet fra tilgjengelige VA link (se Ressurser) eller ring VA kundeservice på 877-222-8387 og be dem om å sende deg en 10-10EZ dersom du bestemmer deg for å søke om ytelser på den måten. Fullfør 10-10EZ form og deretter sende eller levere den personlig til noen lokale VA medisinsk innretning.

Planlegge en avtale for å se din VA primære omsorgsperson. Hvis du nylig har søkt om VA helsemessige fordeler, må du vente med å få godkjenning for at du har fått helsemessige fordeler før du gjør en avtale. Hvis du allerede er registrert i VA helsemessige fordeler, ringe og planlegge en avtale for å se din VA primære omsorgsperson. Du kan ringe VA 877-222-8387 hvis du trenger telefonnummeret til den primære omsorgsperson.

Meet med den primære omsorgsperson og be om å se en VA kiropraktor. Hvis den primære omsorgsperson gir deg tillatelse til å se en kiropraktor, vil du bli gitt nødvendig kontaktinformasjon å planlegge en avtale med den tildelte kiropraktor. Hvis du ikke har en VA kiropraktor i ditt område, men har blitt godkjent kiropraktisk behandling, vil en sivil kiropraktor bli tildelt deg og betalt for uten kostnad for deg.

Herbal Behandling for IBS

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en tarmsykdom som forårsaker mage kramper, oppblåsthet, forstoppelse og diaré. IBS er en kronisk tilstand, og alvorlighetsgraden av symptomer varierer fra dag til dag. Selv om den eksakte årsaken til IBS ikke er kjent, er det antatt at det er et resultat av kommunikasjonsproblemer mellom hjernen og innvollene som påvirker musklene i tarmen. Noen ganger understreke, bestemte matvarer eller visse medisiner kan utløse symptomer. Behandlingen er rettet mot den enkelte og kan innebære kosttilskudd kontroller, antidepressiva og antispasmodics. Urte behandling for IBS er ofte ganske effektivt.

Peppermynteolje

Lindre kramper med peppermynteolje. Peppermynteolje er en populær urte behandling for IBS. Det har også vært gjenstand for kliniske studier. Peppermynteolje sies å gi lindring fra de spasmer forbundet med irritert tarm-syndrom. Peppermynteolje er tilgjengelig i kapselform.

Aloe Vera

Få lindring fra forstoppelse assosiert med irritabel tarm-syndrom ved bruk av aloe vera. Aloe vera kan også gi lindring fra IBS smerte og ubehag. Det er tilgjengelig i flytende form ekstrahert fra gelen fra aloe vera-planten. Foreslått dosering er 2 ts av aloe vera juice to ganger daglig.

Ginger

Bruk ingefær å få fritak fra kvalme og kramper. Ingefær er en velkjent urt som brukes for å behandle gastrointestinale plager. Det er en naturlig behandling for morgenkvalme og kvalme i forbindelse med kjemoterapi. Ingefær kan tas som et supplement i pille form, eller den kan spises rå.

Kamille

Drikk en kopp beroligende kamille te for lindring av IBS spasmer. Kamille har vært brukt siden antikken når tidlige grekerne brukte blomstene til å behandle kolikk. Kamille er ansett som en trygg urt og er ofte inntatt som te.

Fennikel

Innhent lindring oppblåsthet og gass, de to mest vanlige symptomer på irritabel tarm-syndrom ved bruk av fennikel. Fennikel har en mild lakris smak og er ofte tatt av brygging det til en te. Du kan kjøpe tørket til fennikel på din helsekost butikk og lage te selv ved lett knuse frøene og dem brygging dem i varmt vann. Du kan også bare tygger på fennikelfrø. Fennikel sies å ha antispasmodic effekter på tarmer og stimulerer mage juice.

Karve

Legg karve til måltider for å hjelpe på fordøyelsen. Karve kan finnes der krydder er solgt. De kan legges til mat mens matlaging måltider eller frøene kan tygges av seg selv. Frøene kan også være brygget til en te å bli konsumert etter måltidet. Karve roe den glatte muskulaturen i tarmen for å hjelpe slappe av spasmer.

Reseptbelagte vekt-tap Patch

Vekttap patcher er klebrige, medisin-belagt patcher som ligner band-hjelpemidler. Lignende medisinert patcher blir også brukt som prevensjon og røykeslutt. Selv om ingen resept kontrollert vekttap patcher er på markedet, er det mange over-the-counter vekttap patcher som lover fantastiske resultater.

Studier

Til tross for overflod av over-the-counter vekttap patcher, har mange studier utført av Federal Drug Administration på ulike vekttap patcher bevist at vekttap patch løfter er ikke noe annet enn svindel. Mange av vekttap patcher FDA studerte der laget av selskaper som gjorde falske påstander om at vekttap patcher ble tidligere studert og godkjent av FDA.

Placebo Effect

Selv vist seg ikke å faktisk gi vekttap resultater, kan vekttap patcher fortsatt ha en effekt på personer som aldri har vært opplyst til svindel. Placebo har en tendens til å ha en positiv effekt på mange hypokondere og placebo vekttap patcher kan være effektive i å iverk sunne spisevaner og mosjon, i siste instans fører til vekttap.

ANBEFALT BRUK

Før du bruker et vekttap patch, en person bør rådføre seg med lege eller apotek, til tross for at vekttap patcher er reseptfrie patcher. Noen ingredienser i vekttap patcher kan samhandle med andre medisiner som brukeren kan ta. Vekttap patcher kan inneholde ingredienser som øker hjertefrekvensen, så personer med hjerteproblemer eller kvinner som kan være gravid bør ikke bruke vekttap patcher til slike forhold kan undersøkes eller utbedret.

Alternatives

Vekttap piller, både reseptbelagte og over-the-counter, har bedre resultater enn vekttap patcher. Vekttap piller som Hydroxycut og Xenaphrine, er eksempler på over-the-counter vekttap piller; Adiphex er et eksempel på en resept vekttap stoffet. Nyere vekttap mirakel narkotika blir gitt i alternative former; slik som Slim Quick vekttap skudd, bittesmå porsjoner med flytende vekttap kosttilskudd og legemidler.

Bivirkninger

I tillegg til forhøyet hjertefrekvens, ulike vekttap legemidler, inkludert vekttap plaster, også ha en rekke andre bivirkninger. Vekttap narkotika har tendens til å forårsake diaré og ellers irriterte tarmer, mage og tarm smerter, og skjelving. Allergiske reaksjoner som hevelser i ansikt, lepper, svelg og spiserør, og utslett kan forekomme ved bruk av et vekttap patch eller vekttap narkotika. Avhengighet til vekttap patch eller stoffet kan også oppstå som en bivirkning.

Chiropractic behandling for en herniated disk

En herniated disk er en smertefull tilstand som kan behandles på mange forskjellige måter, blant annet medisiner, fysioterapi og kirurgi. Vanligvis de fleste leger og pasienter prøver å utmatte noninvasive behandlinger før operasjonen. Kiropraktisk behandling er en ikke-invasiv, nonsurgical form for behandling som kan hjelpe lindre smerten av en herniated disk.

Herniated disk

Ryggsøylen består av ryggvirvler. Mellom ryggvirvlene er ryggsøylen. Disse ryggsøylen har en ytre ring kalt ringrommet fibrosus, som er bygget opp av lameller - en hard, men fleksibel kropp - og en midtring kalt nucleus pulposus, som består av en gel-lignende stoff laget av vann og kollagen. Disse diskene oppfører seg som en pute eller en støtdemper i mellom ryggvirvlene. De holder ryggvirvlene fra å gni mot hverandre eller bumping inn i ryggmargen. Disse ryggsøylen kan bli skadet eller forskjøvet som følge av alder eller skade. En brokk disk oppstår når intervertebral disken har blitt mindre elastisk eller skadet, og deretter begynner å sprekke eller det forskyves ut av sin normale beliggenhet.

Symptomer på en herniated disk

En herniated disk kan forårsake mange symptomer avhengig av alvorlighetsgraden av prolaps. En skarp skyting smerte er vanligvis den primære symptom. Pasienten kan også oppleve nummenhet, prikking og muskelsvakhet. Disse symptomene er et resultat av nerve irritasjon fra de fordrevne intervertebral disk. Noen pasienter selv opplever tarm og blæreproblemer.

Chiropractic behandlinger

Kiropraktisk behandling er en hands-on terapi levert av en lege av chiropractic. De mener at når en ryggvirvel er ut av stilling med resten av ryggraden - kalles en subluksasjon - det kan føre til en rekke helseproblemer. Kiropraktikk behandlinger medføre spinal manipulasjon for å sette de berørte ryggvirvlene manuelt tilbake til sin rette plass. Mange kiropraktorer bruke hendene til å produsere disse manuelle bevegelser og andre bruker en rekke verktøy for å oppnå samme mål.

Spinal Dekompresjon Therapy / fleksjon Distraksjon Therapy / Vertebral Axial Dekompresjon

Dette er en kiropraktisk behandling som er oftest brukt til å behandle herniated disker. Det går under mange navn, og er utført i mange former. Den grunnleggende forutsetningen bak behandlingen er at pasienten ligger på en spesiell bord som vil levere fokusert trekkraft til det skadde området. Pasienten er festet til maskinen, slik at traction bare påvirker det berørte området. Denne trekkraft skaper et vakuum inne i disken, og gjør det mulig for en del av disken som hadde brokk å bli trukket på plass. Dette er en langsom prosess. Pasienten vil trenge flere behandlinger for å bestemme om behandling vil fungere.

Bekken Blokkering

Bekken blokkering er en annen kiropraktisk teknikk som brukes for herniated disker. Før kiropraktor ved hjelp av denne metoden, gjennomgår pasienten ortopediske og nevrologiske undersøkelser for å identifisere den eksakte områder av skade. Kiropraktoren stiller spesielle kile puter under brukerens bekken og utfører deretter en mild spinal manipulasjon for å behandle herniated disker.

Coconut Oil Effekter Adverse Side

Coconut Oil Effekter Adverse Side


Kokosolje er ofte viden rost for sine anti-inflammatoriske egenskaper, og det brukes til å behandle mange gastrointestinale tilstander, inkludert irritert tarm syndrom (IBD) og Crohns sykdom. Men er oljen også kritisert av leger og leger som hevder oljen hever kolesterolnivået.

Funksjoner

Kokosolje er laget av pressing og raffinering kokosnøtter. Finnes i de fleste helsekostbutikker, inneholder olje essensielle omega-3 fettsyrer, en sunn kilde til fet olje. Mange homøopatiske leger prise kokosolje for sine anti-inflammatorisk og helbredende egenskaper. I tillegg er olje anses svært kostnadseffektivt, effektivt og rikelig.

Skadevirkninger av Coconut Oil

Kokosolje er en form av mettet fett, skjønt allment-betraktet som en "sunn" kilde av fettet. Likevel, mange leger mener mettet fett er dårlig for en pasients helse fordi de øke serumkolesterolnivåer og øke risikoen for hjertesykdommer.

Hydrogenert vs ikke-hydrogenert Coconut Oil

Selv om flere studier har knyttet kokosolje til høyere kolesterolnivå, har mange av disse studiene er gjennomført ved hjelp av hydrogenert kokosolje, en form for olje som er høyere i fett og serum kolesterol. Derfor er det mange homeopatiske leger og pasienter tro resultatene fra studiene er konkluderende og har gitt kokosolje en urettferdig rykte som usunn.

Fordeler med Coconut Oil

Oljen er rik på omega-3 fettsyrer, en form for fett som mange anser for å være knyttet til sunn hud og hår og forbedret hjernefunksjon. Mange homøopatiske leger fore oljen til pasienter med gastrointestinale tilstander, inkludert Crohns sykdom og irritert tarm syndrom eller IBD. Oljen er også ansett for å øke utvinningen og helbredende tid, og for å redusere irritasjon og betennelse rundt kroppslige vev.

Nyere studier

Selv om forskere har vært å studere de helbredende egenskapene til kokos olje siden 1980-tallet, har forskere bare nylig begynt å teste kokosolje for mulige negative bivirkninger. Men mange nylige studier indikerer at kokosolje bare øker kolesterolnivåer når trans fettsyrer er til stede i pasienten. Forskere tror dette er fordi fettsyrekjedene har blitt endret av oljeraffineringsprosessen fra sitt opprinnelige, naturlige form.

Bivirkninger av strålebehandling for prostatakreft

Bivirkninger av strålebehandling for prostatakreft


Bivirkninger av strålebehandling for prostatakreft kan forringe kvaliteten på livet til en pasient i mange år etter behandling. Typiske problemer menn støter inkluderer impotens og diaré. Andre bivirkninger inkluderer inkontinens og smertefull vannlating. Disse post-strålebehandling vanskeligheter er mulig å behandle og deres alvorlighetsgrad er først og fremst basert på nivået av stråling som brukes til å behandle prostatakreft.

Betydning

Utvikling endetarmskreft er en betydelig bivirkning noen pasienter utvikler etter under strålebehandling for prostatakreft. Risiko øker med 70 prosent for pasienter som ikke gjennomgår alternativ kirurgi behandling. Den økte risikoen for kreft i endetarmen er mer vanlig hos menn som gjennomgår høye doser av stråling behandling. En økt risiko for kreft hos andre deler av tykktarmen er ikke vesentlig, i henhold til American Cancer Society.

Irritert tarm-syndrom og diaré er vanlige bivirkninger fra strålingsterapi. Av og til blod i avføringen og endetarmslekkasje begynner under behandling. Disse bivirkningene vanligvis gå bort i løpet av to uker etter behandling avsluttes; i sjeldne tilfeller ytterligere behandling og kirurgi er nødvendig for å løse problemet.

Inkontinens, blod i urinen og smertefull brennende følelse ved vannlating er flere vanlige bivirkninger som følge av strålebehandling. Disse tre bivirkningene kan begynne rett etter behandling, og sjansen for å utvikle dem øker ett til tre år etter behandling.

Utvikling av impotens fra behandlingen begynner langsomt og øker som en følge av strålebehandling i løpet av det første året. De fleste menn som gjennomgår denne behandlingen lider av denne bivirkningen i løpet av de første fem årene, mens andre lider av impotens etter fem år. Jo eldre pasienten, skjer raskere impotens etter behandling.

Typer

Strålebehandling behandling er tilgjengelig i to forskjellige former. Den første er ekstern strålebehandling som bruker lave eller høye doser av stråling ligner på røntgen kalt intensitet-modulert strålebehandling (IMRT). Behandlingen gis poliklinisk fem dager i uken i ca åtte uker. Intern strålebehandling er planting av små pellets som jod 125 og palladium 103 i prostatakjertelen. Denne behandlingen er gitt ved hjelp av enten høye eller lave doser.

Bivirkningene fra både ekstern og intern strålebehandling er like i naturen og har de samme langsiktige effekter. Den eneste forskjellen mellom de to typer er at risikoen for å utvikle kreft i endetarmen er mindre med intern strålebehandling.

Fakta

Strålebehandling er den vanligste typen av behandling for pasienter med prostatakreft. Denne type behandling er ikke for alle pasienter på grunn av bivirkninger som har en høyere rate av impotens og økt risiko for kreft i endetarmen. Andre behandlingsalternativer finnes, og bør diskuteres med legen og onkolog før du tar en endelig behandlingsplan.

Betraktninger

Utvikling av bivirkninger fra kreftbehandling er normalt og hver prostatakreft pasienten må være klar over at de vil inntreffe. Konsultere med lege og onkolog behandle pasienten om hva du kan forvente og tegn på bivirkninger er viktig. Ofte bivirkninger kan minimeres når oppdages i sine tidlige stadier eller mestringsstrategier utvikles på forhånd når pasienten er fullt informert om hva du kan forvente.

Advarsel

Etter utpekt behandling utviklet av det medisinske teamet er avgjørende for å øke pasientens sjanse til å overleve prostata kreft. Bivirkninger kan være ødeleggende til tider, og pasienten må holde det medisinske teamet informert om deres alvorlighetsgrad, når de utvikler, og de endringene som skjer over tid.

Magesmerter og vekttap i Kids

Magesmerter er en vanlig plage blant barn og kan ha mange årsaker, fra stress til gastritt. Uforklarlig vekttap hos barn er mer problematisk, men kan også være godartet, forårsaket bare ved å ikke ta i nok kalorier. Men magesmerter og vekttap sammen kan indikere noen mer alvorlige muligheter.

Cøliaki

Cøliaki er en fordøyelseskanal lidelse. Barn med sykdommen har problemer med å fordøye gluten, som finnes i matvarer som inneholder hvete, bygg eller rug. Når noen med cøliaki tar i gluten, han skader sin tarmen og deretter har problemer med å absorbere næringsstoffer fra maten, ifølge Mayo Clinic.

Abdominal smerte og vekttap er blant de symptomer på cøliaki, sammen med diaré og oppblåsthet, men det er også mulig å ha cøliaki uten symptomer.

Crohns sykdom

Crohns sykdom er preget av magesmerter og alvorlig diaré, noe som fører til vekttap. Tilstanden fører til betennelse i slimhinnen i fordøyelseskanalen. Det er svært smertefullt, potensielt ødeleggende, og i noen tilfeller til og med livstruende, ifølge Mayo Clinic.

Tjue prosent av tilfellene påvirker barn, ifølge informasjon på hjemmesiden til Lucile Packard Children Hospital ved Stanford University. Crohns er sett hos barn så unge som syv.

Ulcerøs kolitt

Ulcerøs kolitt er en annen inflammatorisk tarmsykdom. Det fører til sterke magesmerter og vekttap, samt mulig blodig diaré.

Ulcerøs kolitt påvirker lange deler av tykktarmen - i motsetning til Crohns sykdom, som har en tendens til å oppstå over et større område av fordøyelseskanalen, men ikke som et kontinuerlig bånd av inflammasjon.

Som Crohns sykdom, kan ulcerøs kolitt også være ødeleggende og forårsake potensielt dødelige komplikasjoner. Sykdommen oftest begynner mellom 15 og 30.

Antibiotika-assosiert diaré

Hvis et barn har vært å ta antibiotika, kan han utvikle bivirkning av diaré. Dette er vanligvis milde, men i noen tilfeller kan føre til ubehagelige magesmerter og vekttap. Hvis betingelsen ikke er klare opp på egen hånd, det kan til slutt føre til kolitt, noe som krever medisinsk behandling, ifølge Mayo Clinic.

Mindre alvorlige årsaker

Magesmerter og vekttap kan også være forårsaket av mindre alvorlige forhold som viral gastroenteritt, bedre kjent som magen influensa, eller ved irritabel tarm syndrom. Forårsaker verken alvorlig risiko for mennesker som er ellers frisk, ifølge informasjon på Mayo Clinic hjemmeside.

Barn med gastroenteritt vanligvis ikke trenger å bli behandlet av en lege, i henhold til de Lucile Packard Children Hospital.
Behandling for barn med irritabel tarm syndrom kan fokusere på å redusere miljøbelastning, noe som begrenser laktose eller øke fiber i kosten.

Virkningene av mineralolje

Mineralolje har mange bruksområder; fra fjerning av sminke for å bli brukt som en hud mykner. Mer vanlig er mineralolje brukes for forstoppelse. Oljen kan fremme bevegelse i tarmen ved belegg tarm overflater. Som et resultat, er vannet ikke absorberes i kroppen din, og det overskytende vannet myker avføring. Effekten av å bruke mineralolje kan være mild til alvorlig avhengig av hvor ofte du bruker olje.

Vanlige bivirkninger

Inntak av mineralolje kan føre til at du føler kvalme. Magekramper kan også oppleves. Ifølge American Cancer Society, hvis du tar mineralolje i avføringsmiddel skjema for lang tid (over en uke), vil tarmer miste sin normale funksjon. Dette er på grunn av tarmer utvikle en avhengighet på bruk av mineralolje avføringsmidler.

Sjeldne Effects

Noen mennesker kan oppleve lekkasje fra endetarmen mens du bruker mineralolje. Men skjer dette hvis du får i deg mineral olje over den anbefalte doseringen. Diaré og oppkast er også sjeldne effekter av å ta mineralolje. Allergiske reaksjoner kan oppstå mens du tar mineralolje. Slike reaksjoner kan være elveblest, utslett, hevelse i ansikt og tunge eller vanskeligheter med å puste.

Lipid Lungebetennelse

Lipid lungebetennelse er en tilstand som resulterer etter innånding av lipider. Lipider referere til organiske komponenter slik som oljer eller fett. Mennesker har naturligvis bakterier som stafylokokker bor innenfor neseborene. Men når du tilfeldigvis inhalerer mineralske oljedråper, denne bakterien kan overføres til deg lungene via dråper. Dette vil resultere i lipid lungebetennelse. Ifølge Mayo Clinic, er det ikke anbefalt for barn under seks eller sengeliggende eldre til å ta mineralolje på grunn av muligheten for å utvikle lungebetennelse.

Mineral Absorpsjon

Mineralolje kan hindre opptaket av mineraler i kroppen din. Mineralolje kan stoppe opptaket av karoten. Når du tar på karoten, er dette næringsstoffet omdannes til vitamin A. Uten vitamin A, kan kroppen din utvikle hudinfeksjoner.

Natural Cures for Pediatric Forstoppelse

Barn som er gamle nok til å spise fast føde og gå mer enn tre dager uten avføring kan være forstoppet. Pediatric forstoppelse har mange årsaker som ikke spiser nok fiber, mangel på mosjon, ikke drikker nok væske, feil pottetrening og frykt for smertefulle elimineringer.

Diet

Gi babyer enn to måneders alder eplejuice daglig for å legge fiber i dietten. Babyer over fire måneder gamle kan spise fiberrik anstrengt mat som korn, svisker, bønner eller spinat hver dag. Barn over ett år skulle spise grønnsaker eller frukter tre ganger om dagen. Disse barna kan også begynne å spise mat med høyt kli som kli muffins, kli flakes, havregryn, Graham kjeks og brun ris. Mate barnet ditt en diett rik på fiber for å behandle forstoppelse og hindre den fra å returnere. Tilby rå frukt og grønnsaker som snacks mellom måltidene. Hakk opp og skjule kokte grønnsaker i spaghetti saus eller kjøttpudding. Fruktsaft kan øke fiber i fordøyelseskanalen slik at det passerer gjennom enklere. Reduser matvarer som er kjent for å forårsake forstoppelse som ost, yoghurt og andre meieriprodukter.

Potty Training

Hvis barnet ditt forstoppelse ser ut til å sammenfalle med forsøk på pottetrening, gå tilbake til bleier for en stund. Kilde avføring kan være barnets måte å si at han ikke er klar til å bruke potte. Tvinge pottetrening fungerer sjelden og kan starte en kamp med forstoppelse som er vanskelig å bryte. Når barnet viser interesse for potte, hjelpe ham å lære å bruke den ved å sitte ham på potte etter hvert måltid i ca 10 minutter.

Avføring myknere

Spør legen din før du gir et barn krakk myknere, avføringsmidler eller stikkpiller. Glyserin stikkpiller kan være nyttig, men bør ikke brukes ofte eller barnet ditt kan ha problemer med å flytte sitt hjerte uten en. Disse fungerer ved å stimulere tarmer og smøre endetarmen for enklere eliminering. Avføring myknere som citrucel og Metamucil er ikke så sterke som avføringsmiddel og kan brukes av eldre barn. Over-the-counter avføringsmidler ikke bør gis til barn uten lege.

Effekten av koffein på GI Tract

Effekten av koffein på GI Tract


Koffein er et stoff kategorisert som psykostimulerende. Effekten av koffein på menneskekroppen har vært gjenstand for mye debatt i mange år. Hovedsak, koffein påvirker sentralnervesystemet å avverge tretthet, men kan bli en vane. Folk som drikker for mye kaffe eller andre koffeinholdige produkter kan komme til å avhenge av det, akkurat som alle avhengighetsskapende stoffet. Koffein har også en innvirkning på fordøyelsessystemet og kan føre til pågående problemer i mage-tarmkanalen.

Hormoner

Koffein løfter hormonene kortisol, adrenalin og norephinepherine. Dette kan føre til økt hjertefrekvens, blodtrykk og angst. Skifting av blod ressurser bort fra mage-tarmkanalen skyldes hormonell forandring kan forårsake fordøyelsesbesvær. Dreven angst eller en fight-or-flight respons kan påvirke nevrale kontroll av GI-systemet.

Irritasjon

Stimulering av koffein kan føre til hyperaktiv sekresjon eller overdreven produksjon av mavesyrer. Prosessen av magetømmingen, mat flytte fra magen til tynntarmen, kan fremskynde når inntak kaffe. Denne svært etsende magesyre treffer slimhinnen i tarmen raskere enn det burde. Dette forårsaker irritasjon av slimhinnen og til slutt ødelegger vev.

Magnesium

Koffein påvirker kroppens evne til å absorbere magnesium. Magnesium er en viktig del i å opprettholde tarm regularitet. Magnesium er også en nødvendig næringsstoff for andre kroppsfunksjoner utenfor fordøyelseskanalen.

Vanndrivende

Koffein kan fungere som et vanndrivende, forårsaker overflødig vannlating og utskillelse av væske. Dette kan føre til dehydrering. Mangel på skikkelig hydrering påvirker kroppens evne til å danne riktige avføring, noe som fører til forstoppelse.

GABA Metabolism

GABA er en neurotransmitter som produseres naturlig i hjernen og mage-tarmkanalen. Det bidrar til å administrere humør og stress. GABA hensikt i fordøyelseskanalen er å fungere som et beroligende middel. Koffein interfererer med bindingen prosesser av denne viktige nevrotransmitteren, noe som resulterer i irritert tarm.

Om visine

Om visine


Overarbeidet, slitne og støvete-eyed folk kan ikke være i stand til å forestille seg livet uten visine. Denne klare, luktfri væske, laget av Johnson & Johnson, har vært lindre kløende, røde øyne i mange år. Visine kan være en gudegave for kløende, røde øyne, men det fungerer bare på overflaten. Det fungerer ved å hemme overflaten blodkar i øyet, noe som reduserer røde utseende. Selv om det er uklart når visine ble oppfunnet, er det klart at mange lignende produkter har siden oversvømmet markedet. Ingen, men kan konkurrere med den enorme populariteten eller forskjellige formler av the real thing.

Funksjon

Visine krav til berømmelse er å "få den røde ut." Hovedformålet med denne langvarige øyedråper er å lindre kløende, irritert og blodskutte øyne, gjenopprette dem til sin naturlige hvite farge. Vanlige årsaker til rødhet kan være pollen, støv, allergier, søvnmangel, svømming, en røykfylt rom eller forkjølelse. Visine er en stor stift for marihuanarøykere, hvis øyne er notorisk røde fra å røyke den skadelige luke.

Typer

Mens det har lenge vært tilgjengelig i sin opprinnelige formelen har visine også forgrenet seg til spesialiserte øyedråper for spesielle symptomer. Nyere formler inkluderer visine A., som omfatter et antihistamin; Visine AC, med en ekstra snerpende; Visine Avansert Relief, som inneholder et smøremiddel; Visine LR for langvarig rødhet lettelse; Visine Pure Tears, som kommer i enkeltdosebeholdere og visine til kontaktlinser.

Betraktninger

Visine har en rekke bivirkninger selv når det blir brukt riktig. Elevene kan bli midlertidig forstørret. Hvis for mye blir brukt, kan det føre til ytterligere rødhet. Produktet bør også undersøkes før bruk og ikke brukes i det hele tatt dersom oppløsningen er uklar eller farget med hvilken som helst farge. Hetten skal være godt skiftes ut etter hver bruk for å unngå forurensning og tuppen av flasken bør aldri bli berørt med noe. Med mindre folk er ved hjelp av formelen spesielt utviklet for kontaktlinser, bør linsene fjernes før bruk. Kvinner som ammer bør spørre sin lege før bruk og alle med trangvinkelglaukom bør unngå å bruke visine helt.
Mens visine er effektivt i å rydde opp symptomer på kløende, røde øyne, men det vil ikke kurere noen dypere underliggende årsaker til kløende rødhet.

Misforståelse

En urban legende sier at visine har blitt brukt for hevn ved irritert bartendere som skli et par dråper i en kundes drink, forårsaker et anfall av diaré. Mens denne historien kan være morsomt å tro, myten-busting nettstedet Snopes.com sa at dette er ikke sant. Mens bivirkninger av inges visine kan være akutt, en av dem ikke er en anfall av diaré.

Advarsel

Inntak visine, med den aktive ingrediensen i tetrahydrozoline hydroklorid, ikke kan gi diaré, men det kan tjene opp en rekke andre plager. Å drikke eller på annen måte å ta visine internt kan føre til uklart syn, lav kroppstemperatur, en forhøyet deretter kraftig droppet blodtrykk, kvalme og oppkast. Hvis nok er inntatt, kan personen oppleve anfall, skjelvinger eller slip i koma.

Acacia Fiber Vs. Psyllium

Psyllium og akasie er løselig fiber som stammer fra forskjellige planter, men er vanligvis brukes til å behandle likeartede gastrointestinale symptomer. Det er mer forskning som er gjort på effekten av psyllium enn det har på akasie fiber.

Opprinnelsen til Psyllium og Acacia

Psyllium er et skall av frø av en plantasje plante også kjent som Plantago ovata. Acacia er en tyggegummi fra akasie treet.

Gastrointestinale problemer

Psyllium og akasie fibre er begge brukes for behandling av symptomene ved irritabel tarm-syndrom. Psyllium kan anbefales for å redusere smerte forbundet med anal sprekker (sprekker i veggen av anus) og hemorroider.

Psyllium og kolesterolsenkende

Det er en stor mengde vitenskapelig bevis knytter psyllium inntak med lavere totalkolesterol, med mer av en effekt på å senke LDL-kolesterol (dårlig kolesterol) enn å senke HDL kolesterol (godt kolesterol), ifølge National Institutes of Health. Av denne grunn er psyllium tilsatt til noen korn.

Psyllium og forstoppelse

Psyllium er en viktig ingrediens i ulike bulk avføringsmidler. Vitenskapelige bevis har vist at psyllium inntak reduserer forstoppelse ved å øke avføring og redusere gut transittiden.

Forskning om Acacia Fiber

For tiden, er den dose av akasie fiber som ikke er kjent siden det ikke er nok forskning. Siden forskningen mangler på akasie fiber, er det ikke anbefalt for gravide eller ammende mødre.

Advarsler og bivirkninger

I en liten prosentandel av folk, kan Psyllium og akasie fiber forårsake allergiske reaksjoner. Acacia fiber kan reagere med noen medisiner, og spesielt forhindrer absorpsjon av amoxicillin.

Hvordan ikke kroppen regulere PH?

Hva gjør leger, naturmedisinere og ernæringseksperter har til felles? De mener at å opprettholde pH balansen er nøkkelen til friske kroppens systemer. Mange av dagens kjente sykdommer, for eksempel kardiovaskulære problemer, organsvikt og kreft, er funnet å være relatert til pH-ubalanse. Med det, er viktigheten av rutinemessig testing av indre kropps pH-balansen blir fremhevet. Opprettholde balansen mellom syre og alkaliske nivåer i kroppen din er avgjørende for helsen. Heldigvis er den menneskelige kroppen intelligent nok til å overvåke pH-balanse gjennom en rekke kroppssystemfunksjoner. I tillegg er markedet nå overfylt med mat-supplement produkter som hjelper kroppen din regulere pH-balanse. I tilfeller av ervervet helsemessige forhold, kan kroppen din enkelt få hjelp til å opprettholde og opprettholde en sunn pH-nivå.

Urin og lymfesystemet

Sunne urin og lymfatiske funksjoner aktivere kroppen til å skille ut giftstoffer og avfall. Opphoping av giftstoffer fremmer pH ubalanse, noe som bringer en alvorlig helserisiko.

Selv om kroppen din har en innebygd rensing system, tar kosttilskudd som hjelper rense kroppen din hjelper det å opprettholde regelmessig avføring og sunn lever og nyre-funksjoner, som støtter effektive avgiftningsprosesser. Dette hjelper til slutt balansere pH-nivå.

Mat og kosttilskudd

Mat enzymproduksjon er viktig for fordøyelsen. Får riktig ernæring er avgjørende for å opprettholde normale pH-verdier. I lys av dette, enzymer spiller viktige roller på assimilering av mat næringsstoffer som vil sikre pH-balanse.

Kroppen styrer sine alkaliske nivåer med grønn mat. I dagens næringsmidler, er dens næringsverdi kompromittert med yield. Hvis du tar sjansen på å få alle dine alkaliske midler utelukkende fra maten du spiser, har du ikke en sjanse i å forebygge sykdommer som skyldes økt kropps syre nivåer. Dermed blir kosttilskudd blir en vesentlig del av en daglig diett.

Vitaminer

Gjennom effektiv magnesium absorpsjon, beholder kroppen en tilstrekkelig mengde magnesium for å opprettholde en balanse mellom den alkaliske og sure nivåer. Magnesium er vanligvis tapt i urinen til lavere syrenivåer.

Riktig eller tilstrekkelig kalsiuminntak alkalizes kroppen. Mineralet, når metabolisert, produserer bufring forbindelser som bidrar til å heve pH-nivåer når det er nødvendig.

Blant de andre vitaminer hentet enten fra mat eller kosttilskudd, vitaminene A og D hjelper opprettholde pH balansen siden de er avgjørende for å hjelpe kroppen buffer syre.

Riktig vitamin C inntak fremmer oppbygging av nye celler. Det balanserer også interne kroppen pH-verdier ved å fremme rensing ved å maksimere tarm toleranse.

Assimilering av helsefordeler gjennom linfrøolje supplement inntak fremmer normale kroppslige systemfunksjoner.

Tips

Opprettholde et sunt kosthold og livsstil er nøkkelen til å hindre pH ubalanse. Tar masse grønn mat og supermat bidrar til å fremme en sunn syre-alkalisk miljø. Mens kosttilskudd ikke skapt like, ville velge riktig kosttilskudd hjelpe bufre syre og alkalisk, og opprettholde optimal helse forhold.

Advarsel

pH ubalanse fører vanligvis til følgende forhold:

Hjerte-og karproblemer vektøkning og fedme blære og nyreproblemer svekket immunsystem Accelerated skader forårsaket av frie radikaler som cancerous celle mutasjon. Hormonell ubalanse Osteoporose Kronisk tretthet tidlig aldring

Hva er årsaken til Gas Flatulens i People?

Eating

Det er noen matvarer som naturlig forårsaker gass bygge opp i systemet. Disse ville være mat som er høy i fiber og stivelse. Noen av disse matvarer inneholder bønner, cruciferous grønnsaker og helkorn.

Å spise for fort kan også føre til oppblåsthet. Dette vil spesielt være tilfelle med de ovenfor nevnte matvarer, er at de allerede føre gass til å begynne med. Når du spiser fort, ender du opp gulping store mengder luft, som ender opp med å slå til gass.

Sukker

Sorbitol er et naturlig forekommende sukker som finnes i frukt som pærer, epler og svisker. Det er også brukt som en kunstig søtningsmiddel i mange sukkerfri mat som er trygt for diabetikere som tannkjøtt, kjeks og godteri.

Irriterte tarmer

Irritabel tarm syndrom er en tilstand som påvirker fordøyelseskanalen. Musklene som hjelper fordøyelsen ikke fungere skikkelig, noe som fører til mat blir vedtatt gjennom magen for fort eller for sakte. Dette kan føre til magesmerter, oppblåsthet, forstoppelse, diaré og oppblåsthet.

Laktose

Melk har en sukker enzym i det som kalles laktose. Å bryte dette enzymet ned, må du ha et enzym i magen som heter laktase. Folk som er laktose intolerant har ikke dette enzymet. Når de bruker meieriprodukter som har laktose i dem, kan de har symptomer som mage oppblåsthet og gass.

Cøliaki

Cøliaki er en tilstand hvor kroppen mangler evnen til å bryte ned proteindelen av hvete kalt gluten. Flatulens kan utvikle seg når noen med denne tilstanden spiser matvarer som inneholder bygg, rug eller hvete.

Karbonatisering

Drikkevarer som er kullsyre er en todelt produsent av gass. De inneholder bobler, og de er også søtet med enten fruktose eller et kunstig søtningsstoff. Soda er en av de mest populære kullsyreholdige drikkevarer. Både vanlige og kosthold versjoner vil føre til oppblåsthet.

De beste hjem rettsmidler for diaré

Diaré oppstår når folk passerer omtrent en liter avfall en dag eller bruke toalettet mer enn tre ganger om dagen. The National Digestive Diseases Information Clearinghouse sier at akutt diaré går som regel bort i ca en eller to dager, og krever ikke spesialbehandling. Diaré som varer i mer enn to dager kan føre til dehydrering på grunn av tap av væske. Symptomer på alvorlig diaré kan innebære kramper, magesmerter, oppblåsthet, kvalme, feber og blodig avføring. Du kan effektivt bruke hjemme rettsmidler for korte episoder av diaré.

Spis en Clear Diet

"The Doctors Book of hjem rettsmidler," utgitt av Rodale Books, sier å spise en klar diett for å unngå irriterende magen når lider av diaré, noe som gir tarmene tid til å hvile. Klare matvarer inneholder kylling eller vegetabilske buljonger, Jell-O, og applesauce. Når symptomene begynner å bedre seg, sakte innføre myke matvarer som ris, bananer, applesauce og yoghurt. Når alle symptomene avtar, tilsett noen fast føde om gangen.

Hold deg hydrert

Mange mennesker opplever dehydrering på grunn av tap av væske i forbindelse med diaré, så det beste hjem rette er bor godt hydrert. Legg sitron, sukker, honning eller en klype fruktjuice til vann for mer smak. "The Doctors Book of hjem rettsmidler" har en oppskrift på en fuktighetsgivende drink. Ta 8 ozs. av fruktjuice og legge til enten ½ ts. honning eller sirup og en klype salt. Miks og drikke. Gatorade erstatter glukose og elektrolytter tapt gjennom diaré og ingefærøl og gulrot juice gjør avføringen mindre vassen. Ingefær te hjelper kramper. Unngå kullsyreholdige, koffeinholdige og alkoholholdige drikkevarer. Gassen i kullsyreholdige drikker forverrer diaré.

Unngå irriterende Foods

Unngå visse matvarer som forverrer denne tilstanden mens restituerte. Matvarer for å unngå å inkludere bønner, kål, rosenkål, pasta, grove kornvarer, havre, mais, svisker, epler, pærer, fersken og svisker. Meieriprodukter forverre diaré mens du gjenopprette.

Ta over-the-counter behandlinger

Selv om de beste hjem rette for diare er å la bout gå sin gang, over-the-counter medisiner bidra til å kontrollere kroppsfunksjoner ved å stivne tarmer. Disse behandlingene inkluderer Imodium, Kaopectate, og Pepto-Bismol. Mange tar disse medikamentene når deres diaré resultater fra matforbruk eller bakterielle infeksjoner.