Digidexo.com

barn adhd ting i munnen

Hva Legemidler kan gis for barn ADHD

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er en vanlig lidelse som berører barn, ifølge National Institute of Mental Health. Tilstanden er preget av problemer med å betale oppmerksomhet eller fokus, dårlig atferd kontroll og hyperaktivitet. En rekke medisiner er tilgjengelige for å lindre og kontrollere symptomene på ADHD hos barn.

Typer

Medisiner tilgjengelig for å behandle barn med ADHD inkluderer sentralstimulerende medisiner (som har blitt brukt til å behandle tilstanden i mange tiår) eller nonstimulant medisiner.

Sentralstimulerende

Stimulerende medisiner inkluderer amfetamin (Adderall) og dextroamphetamines (Dexedrine og Dextrostat), som er godkjent for barn i alderen 3 år og eldre. Extended-release amfetamin, metylfenidat (Ritalin, Methylin eller Concerta), dexmethylphenidate (Focalin) og lisdexamfetamine dimesylat (Vyvanse) er godkjent for bruk hos barn i alderen 6 og eldre.

Nonstimulants

Som i 2009, har bare én nonstimulant ADHD medisiner, atomoksetin (Strattera), er godkjent av United States Food and Drug Administration.

Side Effects

Vanlige bivirkninger av sentralstimulerende medikamenter inkluderer søvnløshet eller innsovningsvansker, angst, redusert appetitt, økt irritabilitet, mild ubehag i magen og hodepine. Vanlige bivirkninger av nonstimulant ADHD medisiner inkluderer økt irritabilitet, svimmelhet, munntørrhet, forstoppelse, søvnløshet, utslett og tretthet.

Sjeldne bivirkninger

Sjeldne bivirkninger kan omfatte økt risiko for hjerteinfarkt, hjerneslag og psykiatriske symptomer (som hallusinasjoner, paranoia og høre stemmer). Den nonstimulant medisinering, atomoksetin, kan også øke selvmordstanker hos barn og ungdom.

Hvilken Drug er best?

Finne den rette medisinen for barnet ditt er i stor grad en prøving og feiling prosess. Legen din må kanskje prøve flere medisiner før du finner en som vil mest effektivt behandle ditt barns ADHD.

Hvordan bruke johannesurt å behandle Barnas Sengevæting

Hvordan bruke johannesurt å behandle Barnas Sengevæting


Sengevæting er en pinlig, men vanlig problem for små barn. Noen ganger, er årsaken ikke medisinsk; barn kan sengevætere som en reaksjon på stress. Hvis dette er tilfelle, kan du behandle problemet med et naturlig middel som heter johannesurt. I tillegg til å lindre angst og stress, er denne urten kjent for å ha anti-vanndrivende egenskaper.

Bruksanvisning

•  Ta med deg barnet til barnelege for å avgjøre om det er noen underliggende årsak for hans sengevæting. Å ha en liten blære, ikke produserer nok ADH (antidiuretisk hormon) om natten, eller å ha diabetes kan forårsake sengevæting som ikke kan løses med johannesurt.

Drøft med barnelege din plan for å bruke johannesurt å behandle ditt barns nighttime inkontinens. Spesielt sjekk med henne for å se om urten kan ha en dårlig interaksjon med legemidler barnet ditt bruker.

Finn et helse-butikken i ditt område som du kan kjøpe Johannesurt urt. Den anbefalte forberedelse til å behandle barns Sengevæting er et skjær, som du enten kan forberede deg fra tørkede urter eller kjøpe i butikken.

Innkjøps bare standardiserte preparater. Dette betyr at urten er blitt behandlet for å sikre at minimumsnivået av den aktive ingrediensen er i preparatet. Ikke-standardiserte urter har en garantert nivå av potens.

Bruk opptil 10 dråper Johannesurt skjær ved sengetid for å behandle barnas sengevæting. Johannesurt er et naturlig middel for depresjon og angst. Hvis den underliggende årsaken til barnets problem er stress, kan det bidra til å avlaste sin angst.

6. Gi urten i form av en mild te hvis barnet ditt ikke tåler smaken av alkoholbasert skjær. Bruk 1 ss. av tørket johannesurt per 8-oz. kopp med varmt vann for å lage barne styrke te. Overlat det til bratt i ca 20 minutter.

Tips og advarsler

  • Få riktig mengde av urten. Johannesurt preparater bør være standardisert til å inneholde 0,3-prosent hypericins per dose.
  • Ikke gi johannesurt til barn under 2 år eller til barn som er på reseptbelagte antidepressiva.
  • Unngå mye soleksponering, som urt er kjent for å forårsake fotosensitivitet.

Learning & Behavior Problemer forbundet med barne ADHD

ADHD ofte forekommer sammen med andre lidelser. Mange barn med ADHD har også opposisjonell trass lidelse, depresjon og angstrelaterte lidelser. Omtrent halvparten av disse barna med ADHD har også noen form for lærevansker. Kombinasjonen eller ADHD og andre forhold kan gjøre livet litt vanskelig for barnet. Behandlingsmuligheter bør erverves for å håndtere alle forhold påvirket barnet.

Opposisjonell Defiance Disorder (ODD)

Ifølge Barne Helse Website, om lag 35 prosent av disse barna med ADHD har også opposisjonell trass lidelse. ODD er preget av raserianfall, motstand mot autoritet og handlinger bevisst trass.

Depresjon

Omtrent 18 prosent av disse barna med ADHD har også en stemning lidelse. Depresjon er et eksempel på en stemning lidelse en kan ha.

Angstlidelser

Omtrent 25 prosent av barn berørt av ADHD har også en angstlidelse. Lidelsen kan være i form av generalisert angst, tvangslidelser eller Tourettes syndrom.

Dysleksi

Mange barn med ADHD har også noen form for lærevansker. Dysleksi, noe som påvirker leseferdigheter, er en av de vanligste lærevansker som oppstår sammen med ADHD.

Dysgraphia

Dessuten kan barn med ADHD lider dysgraphia. Dysgraphia er en funksjonshemming som påvirker et barns evne til å skrive leselig.

Hvordan Vyvanse i behandling av voksne og barn ADHD

Attention Deficit Hyperactivity Disorder er en som plager millioner av amerikanere på en daglig basis. Avhengig av nivået av ADHD, kan du kreve bruk av sentralstimulerende midler. Sentralstimulerende midler har en opphevende effekt på hjernen av en ADHD person i at det faktisk roer dem i motsetning til å vekke dem. Selv om andre medisinske behandlinger er tilgjengelige, sentralstimulerende midler forblir den høyeste i effekt. En av de nyeste ADHD sentralstimulerende midler tilgjengelig er lisdexamfetamine, eller "Vyvanse."

Bruksanvisning

Avgjøre om du trenger Vyvanse

•  Se en kvalifisert lege for å avgjøre om sentralstimulerende behandling er nødvendig, før du begynner på et sentralstimulerende behandling for ADHD. Ifølge drugs.com, disse medikamentene er vane forming og kan utgjøre sterke bivirkninger, inkludert men ikke begrenset til: søvnløshet, hjertebank, angst og uro.

Ifølge Drug News, er Vyvanse foreskrevet i en gang daglig, 30 mg kapsel som skal svelges hele for å oppnå sine utvidet utgivelse effekter. Kapselen kan også bli tatt fra hverandre og satt inn i et glass vann for å være drakk umiddelbart ved oppløsning.

Monitor hvordan Vyvanse gjør at du føler. Hvis du opplever bivirkninger som hjertebank (racing hjertefrekvens), angst eller andre intense følelser, slutte å ta medisinen og kontakte lege umiddelbart.

Vyvanse er 100% Dexedrine, et medikament som brukes til å undertrykke appetitt. I motsetning til andre stimulerende midler, kan dette stoffet undertrykke appetitt enda mer enn normalt, noe som krever anvendelse av høye proteinsupplement drikkevarer.

Ta kontakt med legen din før du tar en over skranke eller reseptbelagte sovne, hvis Vyanese gjør det vanskelig for deg å gå i dvale.

Tips og advarsler

  • Vyvanse, som alle sentralstimulerende stoffer kan gi bivirkninger som kan bli så problematisk det kan være lurt å slutte deg selv eller barnet ditt mot å bruke stoffet. Hvis ja, må du kontakte legen din. Som med alle medisiner, er utdanning nøkkelen. Forskning og lære alt du kan om Vyvanse.

Hva du skal gjøre hvis barn svelger et Nickel?

Hva du skal gjøre hvis barn svelger et Nickel?


Barn sette ting i munnen uten å tenke. De forstår ikke farene som små gjenstander positur. Deres forkjærlighet for taktile og muntlig leting kan være farlig, spesielt hvis små gjenstander som mynter er involvert. Hvis et barn svelger en mynt som en nikkel ringe en lege.

Tømme Airway

Det viktigste du skal gjøre hvis et barn svelger en Nickle er å sørge for at barnets luftveier er klart. Pass på at barnet puster. Hvis barnet ikke puster, ring 911 og forsøke å rense luften passasje. Hvis objektet er innenfor rekkevidde, pakke den med en sveipende bevegelse ved hjelp av en buet finger bak objektet ikke å presse den ytterligere ned i halsen. Hvis objektet ikke er innenfor rekkevidde, bruke Heimlich manøver for å utvise mynt og begynne HLR når luftveiene er klart.

Lung X-Ray

Hvis barnet puster, ring klinikken og informere en lege av situasjonen. Selv om barnet puster riktig, kan mynten har gått inn i en lunge. Hvis det ikke blir ordentlig tatt vare på den kan forårsake skade. Barnet vil trenge å ha et røntgenbilde for å bestemme om mynten er i lungene.

Vent til Nickle å passere gjennom

Hvis legen bestemmer at Nickle ikke er i lungene, vil mynten passere i en av barnets fremtidige avføring. Se barnets bolle bevegelser tett i en uke, og hvis mynten ikke passerer bringe barnet i for en annen X-ray.

Hva er farene med rensemiddel Wipes?

Hva er farene med rensemiddel Wipes?


Hånddesinfeksjon Serviettene inneholder såpe og etylalkohol. De er praktisk når du er på farten eller har små barn som leker på en germy lekeplass. Hånddesinfeksjon våtservietter er nyttige mot virus og bakterier. Imidlertid, bærer de risikoer, særlig til barn. Det er nyttig å vite dette, slik at du kan utnytte fordelene av hånden sanitizer våtservietter samtidig redusere risikoen.

Hudirritasjon

Hånddesinfeksjon våtservietter kan irritere huden, spesielt sensitiv hud. Bruke våtservietter kan gjøre kutt eller skraper smertefullt, kløe og kan også føre til utslett på huden. Årsaken til svie og brenning i kutt og skrubbsår er alkohol innhold. Hvis du har tørr hud og håndtere hånd sanitizer våtservietter, kan det forverre tilstander som eksem. Hvis du har sensitiv hud, teste rensemiddel wipes på en liten del av huden før du bruker dem.

Poison

Ifølge American Association of Poison Kontroll-senter, i 2006, var det om lag 12 000 tilfeller av forgiftning forårsaket av hånd sanitizers. Noen av symptomene på forgiftning forårsaket av rensemiddel våtservietter er oppkast og svimmelhet. Farene ved forgiftning er på grunn av høyt alkoholinnhold. Fordi små barn putte ting i munnen, er det viktig å holde hånden sanitizer tørker bort fra dem.

Brann

Det høye alkoholinnholdet i hånd sanitizer våtservietter er også en farlig brannfare. De må holdes borte fra alle kilder til varme eller flamme. For å redusere denne risikoen, ikke røre noe som løper risikoen for brann etter håndtering av hånden sanitizer våtservietter. Faktisk, er det best å vente en betydelig mengde tid, for eksempel en time, før du berører noe som har potensial til å være brannfarlig.

Hvordan hjelpe ADHD barn få vekt

ADHD medisiner som Adderall, Ritalin og Vyvanse brukes til å behandle ADHD og ADD symptomer (ADHD / ADHD) hos barn, slik som impulsiv atferd, mangel på konsentrasjon, og hyperaktivitet. Men selv om disse medikamentene verk, en av de store bivirkninger av sentralstimulerende midler er en mangel på matlyst. Mange ADHD / ADD barn ned i vekt når de begynner å ta sentralstimulerende midler, og noen barn kan også miste mer enn 10% av sin kroppsvekt på grunn av undertrykt appetitt. Foreldre til ADHD / ADD barn, ta hjertet: det finnes måter å hjelpe ADHD / ADD barn få vekt - eller i det minste hindre vekttap.

Bruksanvisning

* Fokus på frokost og middag. Hjelp ADHD / ADD barn opp i vekt ved å servere en stor frokost, fortrinnsvis en som inneholder proteinrik mat, som melk, ost, magert kjøttpålegg, yoghurt eller cottage cheese. Forsinkelse gi barnet hans eller hennes ADHD / ADD medisiner før etter at han eller hun har spist en solid frokost - disse medikamentene kan gjøre det vanskelig å spise og føre til at noen barn til å klage over magesmerter når de prøver å spise. Appetitt i ADHD / ADD barn har en tendens til å plukke opp ved middagstider, så sørg for å tjene en ekstra stor porsjon - og en sengetid snack, også.

* Serveres små snacks. Min sønn med ADHD / ADD kunne avstå mat fra frokost til midten av ettermiddagen, men han vil tolerere små protein- og carb-rik snack kombinasjoner, som ost og kjeks eller magert kjøttpålegg og et eple. Hvis mulig, ber barnets lærer om han eller hun kan bære en liten snack å knaske mellom frokost og lunsj. Hvis barnet ditt er sulten på ettermiddagen, har en tettere snack da.

* Hold lunsj i perspektiv. Barneleger sier at lunsj er det vanskeligste måltidet for barn med ADHD / ADD som tar medisiner - de bare ikke føler deg sulten. Hvis kafeteriaen måltid skal urørt, pakke barnet ditt en liten sandwich, pudding, kjeks, eller andre enkle-on-the-magen matvarer - og oppmuntre ditt ADHD / ADD barn til å gå opp i vekt ved å i det minste prøver å spise noe på formiddagen time.

* Swap lav-fett for full-fett. For å hjelpe ADHD / ADD barn få vekt, leger ofte foreslår å bytte til full-fett meieriprodukter for de ekstra kaloriene. Selv om familien er vant til lav-fett produkter, holde en liter eller så av full-fettprodukter i kjøleskapet for ADHD / ADD barnet.

* Ikke overse kosttilskudd. Pediatric ernæring kosttilskudd, som for eksempel Boost Kid Essentials, kan hjelpe ADHD / ADD barn opp i vekt ved å legge til en ekstra dose av kalorier til sine dietter. Før du bruker disse typer kosttilskudd, sjekk med barnets lege.

Tips og advarsler

  • Sjekk inn med barnets lege for fred i sinnet. Bekymre deg for barnets vekt? Du er ikke alene; som en del av ditt barns ADHD / ADD medikamenthåndtering, bør barnets lege overvåke barnets vekt og vekst. Hvis du har spørsmål om hvorvidt barnet ditt er å miste for mye vekt, diskutere dine bekymringer med barnelege.

Dietter for ADHD barn

Dietter for ADHD barn


Endre kosten for barn med attention-deficit hyperactivity disorder (ADHD) kan bedre ADHD symptomer hos noen barn. En av de mest effektive dietter for ADHD barn er Feingold Diet. Innlemming noen av elementene fra Feingold diett kan hjelpe et barn med ADHD øke sin evne til å fokusere og styre sin hyperaktivitet.

Kunstige fargestoffer

Kunstige fargestoffer - særlig de røde og gule fargestoffer - kan forverre et barns ADHD symptomer. Prøv å fjerne alle kunstige fargestoffer fra barnets kosthold.

Kunstig smaksstoffer

Kjemikalier som brukes til å lage kunstige smakstilsetninger kan påvirke ADHD barn. Fjerne alle kunstige smakstilsetninger fra en ADHD barns kosthold kan forbedre sine symptomer.

Kunstige søtstoffer

Kunstige søtningsmidler, som aspartam, har vært knyttet til ADHD symptomer. Fjerne alle kunstige søtningsmidler fra et barns kosthold kan bidra til en ADHD barn har mer fokus og kroppskontroll.

Konserveringsmidler

Konserveringsmidler - for eksempel butylhydroksyanisol (BHA), butylhydroksytoluen (BHT), og tertiær butylhydrokinon (TBHQ), som vanligvis brukes til å bevare mat - kan forverre et barns ADHD symptomer. Prøv å fjerne alle konserveringsmidler fra barnets kosthold.

Omega-3 kosttilskudd

Tar Omega-3 tilskudd eller spise dietter rike på Omega-3 (fiskeolje) kan være svært effektive i å hjelpe ADHD barn fokus og kontroll hyperaktivitet.

Fisk

Fordi fisk er rik på omega-3, kan spise masse fisk hjelpe et barn administrere sine ADHD symptomer. Fordelene av å ta omega-3 tilskudd gjelder å spise en diett med mye fisk.

Sunt kosthold

Mens du spiser et sunt kosthold er ikke til å "kurere" et barns ADHD, en sunn diett som er rik på økologisk frukt og grønnsaker er gunstig for et barn med ADHD.

Vitamin rettsmidler for barn med ADHD

Vitamin rettsmidler for barn med ADHD


Hvis barnet ditt har ADHD, har du sannsynligvis blitt gitt muligheten til å medisinere ham for å kontrollere sin lidelse. Mens medisiner hjelper, er det mange foreldre ikke ønsker at deres barn skal være på medisiner. Noen foreldre foretrekker å kontrollere sine barns ADHD gjennom naturlig måte. Det er flere vitaminer som vil tillate en forelder til å kontrollere sine barns ADHD, muligens holde dem av medisiner.

Omega 3

Kanskje den viktigste vitamin et barn trenger for å hjelpe med henne ADHD er Omega-3 fatty acid. Omega 3 fatty acid hjelper opprettholde hjernens helse, funksjon og utvikling. Denne fettsyren anses som helt nødvendig, men kan ikke gjøres i kroppen; derfor barnet ditt har å få nok av det i kostholdet hennes. Barn med ADHD har ofte en mangel på omega-3 fettsyrer sammenlignet med barn som ikke er plaget med sykdommen. Omega-3 fettsyrer er ofte funnet i linfrø, valnøtter og sjømat som laks eller kveite.

B-vitaminer

Det er flere vitaminer i B-gruppering, som, når de tas sammen, bidra til å kontrollere symptomer av ADHD. Disse omfatter tiamin, riboflavin, niacin, pantotensyre, B6, B12 og biotin. Alle disse vitaminene utfyller hverandre, arbeider for å fremme hjernens funksjon og bidra til å holde energinivået høyt ved å bistå med produksjon av energi fra maten. Sørg for at barnet får et B-kompleks vitamin; ta en uten de andre kan føre til en vitamin mangel. Vitamin B er også finnes naturlig i mange matvarer som korn, kjøtt, fisk, fjærkre, peanøttsmør, melk, yoghurt og ost.

Kalsium og magnesium

Kalsium og magnesium er også bra for lider av ADHD. Fordelene med kalsium for bein styrke er godt kjent, men kalsium bidrar også med muskelstyrke og vekst, og med avslapning (som er en stor fordel for folk med ADHD). Kalsium hjelper også overføring av nerveimpulser i hjernen, og kan faktisk hjelpe lider av ADHD opphold på oppgaven. Kalsium finnes først og fremst i melk og andre meieriprodukter, men det er også funnet i laks, juice, brokkoli og grønnkål. Magnesium hjelper kalsium med sine funksjoner. Det hjelper å opprettholde muskelavslapning og regulering av blodtrykk. Magnesium finnes hovedsakelig i grønne, mørkegrønne grønnsaker, som spinat og brokkoli, men det er også funnet i belgfrukter, cashewnøtter, kveite, solsikkefrø og melk.

Alternativ Diet for ADHD barn

Foreldre hvis barn har blitt diagnostisert med oppmerksomhets deficit / hyperactivity disorder kan bestemme at de ikke ønsker å stole bare på medisiner for å håndtere symptomene. Disse familiene kan vurdere å endre sine barns (og familiens) diett for å eliminere kunstige tilsetningsstoffer og sukker og øke proteiner.

Protein

Legge til ekstra protein til ditt barns kosthold kan lette noe av hans symptomer. I stedet for sukret frokostblanding, gi ham et egg sammen med sin melk, juice eller toast. Noen foreldre synes sine barn gjøre det bedre hvis de parer et protein med en sukkerholdig mat. Proteinet balanserer ut "sukker crash" eller dukkert i energi og hjelper barnet til å opprettholde en bedre satsing.

En studie gjennomført av Dr. Richard Wurtman, en nevrolog ved Massachusetts Institute of Technology, viser at protein kan utløse utnyttelse av en årvåkenhet-induserende nevrotransmitter, mens kosten karbohydrater kan gjøre det samme med signalstoffer som induserer døsighet. Hvis barnet ditt trenger å ta medisiner for å håndtere sine ADHD symptomer, spise ekstra protein kan bidra til å redusere fuktighetssensor irritabilitet eller rastløshet forårsaket av medisinen.

Avhengig av barnets alder og størrelse, kan han trenge mellom 24-30 gram protein per dag. Én kopp melk, egg, en kopp soyamelk eller en unse av kjøtt eller ost hver gir syv gram protein.

Sukker

Enkelte foreldre opplever at deres barns ADHD symptomene blir mer uttalt hvis de ha spist noe med høyt sukkerinnhold. Hvis du bare redusere mengden av sukker i barns kosthold, kan han svare med en lessening av hans symptomer. Mens naturlig sukker kan forverre symptomene på ADHD, kan kunstige søtstoffer ikke være noe bedre. Stoffer slik som aspartam eller sukrose kan bidra til enkelte ADHD symptomer. Imidlertid uttalte en studie publisert i New England Journal of Medicine at ingen merkbar atferdsproblemer eller kognitive effekter ble observert hos barn som antas å være følsomme for sukker.

Feingold Diet

Dr. Benjamin Feingold, en barnelege og allergolog fra Kaiser Permanente Medical Center i San Francisco, begynte å argumentere for en spesiell diett han hadde utviklet på 1970-tallet. Denne planen eliminerer kunstige næringsmiddelfargestoffer, konserveringsmidler, smaksstoffer og søtningsmidler, så vel som salicylater, som finnes i enkelte frukter og grønnsaker. Selv om Feingold er kosten planen ble avvist og kalt "ineffektiv", en studie som ble publisert i desember 2004 Journal of Behavioral og utviklings Pediatrics fulgt 15 tidligere publiserte studier og konkluderte med at tilsetningsstoffer og konserveringsmidler kan ha en negativ effekt på irritabilitet, hyperaktivitet og søvnløshet i barn som har blitt diagnostisert med AHDH. Noen foreldre og barn har konstatert at de opplever symptomer hvis de spiser eller drikker noe som ikke er tillatt på Feinberg kosthold.

Urte medisiner for barn med ADHD

Attention Deficit Hyperactivity Disorder innebærer hyperaktivitet, depresjon og impulsivitet hos barn. Vanlige bivirkninger av legemidler omfatter endringer i appetitt, vekt, atferdsmessige reaksjoner og søvnløshet. Mange foreldre søker behandling for ADHD som ikke involverer bivirkninger fra medisiner som Ritalin, Focalin, Adderrall og Meta.

Alternative behandlinger for ADHD

ADHD er ikke et læringsforstyrrelser og er forårsaket av en ubalanse i kjemien i hjernen. Hvis barnet ditt har blitt diagnostisert med ADHD og du ikke vil ha henne til å bli satt på medisiner, kan det være lurt å vurdere naturpreparater. Å besøke en herbalist kan hjelpe deg å komme opp med riktig behandling og beløp for barnet ditt. Det er flere naturlige midler som ofte er effektive i behandling av ADHD.

Naturlig rettsmidler for ADHD

Avena Sativa kan inntas via en væske i et skjær eller som en oat. Det bidrar til å avlaste søvnløshet og reduserer stress satt på nervesystemet. Brahmi fungerer som en forsterker til hjernen og kan hjelpe med uoppmerksomhet ved å stimulere kognitiv funksjon. Ginseng bidrar til å endre reaksjoner på stressende situasjoner ved å påvirke funksjonen av hypotalamus og hypofysen skjoldbruskkjertelen. Ginkgo biloba økte strømmen av blod og oksygen til hjernen. Det er også en antioksidant, slik at den kan bidra til å befri hjernen av giftstoffer, som ofte reduserer symptomene på ADHD etter en lengre tids bruk. Hyoscyamus bidrar til å redusere oppstemthet til barn og balanserer kjemikalier i hjernen. Det fremmer også hukommelse og kognitiv funksjon. Passion Flower er en urt som hjelper nervesystemet slappe av og beroliger følelsesmessige reaksjoner. Saint John Surt regulerer nevrotransmittere og støtter sunn hjernefunksjon. Dette kan hjelpe barnet ditt med fokus på oppgaver og har et bedre syn.

Spør en ekspert

Selv om urter er naturlig og lettere tolerert av menneskekroppen, er det fortsatt mulige bivirkninger og interaksjoner med legemidler. Kinesiske naturmedisinere eller en naturopathic lege gir ofte en personlig blanding for å bekjempe symptomene på ADHD. Det er ulike kombinasjoner av urter som kan være effektive i behandling av ditt barns ADHD.

The Best & sikreste Medisinering for barn med ADHD og OCD

The Best & sikreste Medisinering for barn med ADHD og OCD


Det finnes medisiner som brukes til å behandle ADHD (oppmerksomhetssvikt og hyperaktivitet) og OCD (obsessive-compulsive disorder), som regnes som trygge, og effektiv. Å si det er tryggeste eller beste medisiner for disse lidelsene er ikke veldig produktiv som det finnes medisiner som er trygge, og det er medisiner som er best egnet for bestemte grupper av mennesker. For eksempel, mange mennesker opplever bivirkninger med visse legemidler, mens andre ikke gjør det.

Ritalin

Kanskje den mest kjente medisiner som brukes for ADHD hos barn er Ritalin. Mens det er et sentralstimulerende, fungerer Ritalin godt i ADHD barn fordi det korrigerer en biokjemisk tilstand i barnets hjerne som forstyrrer oppmerksomhet og impulser. Ritalin arbeider for å redusere destruktiv atferd hos barn, samt bedre faglige prestasjoner gjennom redusert oppmerksomhet lidelse symptomer. Ritalin effektivt og sikkert behandler ADHD i mellom 70 og 80 prosent av barn. Den andre 20 til 30 prosent av barn ikke får fordeler av å bruke Ritalin. I disse tilfeller vil en annen form for medikament benyttes. Ifølge Dr. Alan Wachtel i sin bok, The Attention Deficit Svar Book ", Dexedrine og Ritalin er to av de sikreste medisiner administrert til barn - og begge har track record for å bevise det i de svært lave doser brukes til behandling av ADHD. , har de ikke skaper fare for avhengighet eller gjøre barn mer disponert for å rusmisbruksproblemer senere i livet. "

Trisykliske antidepressiva

I noen tilfeller vil legen forskrive trisykliske antidepressiva som Clomipramine eller Amitriptyline for ADHD hos barn. I tilfelle hvor det var ingen fordeler mens du tar sentralstimulerende midler og i tilfelle hvor det var negative bivirkninger mens de tok sentralstimulerende midler, kan antidepressiva være foreskrevet. Effektiviteten av disse medikamentene har blitt studert grundig, og i mange tilfeller har trisykliske antidepressiva vært den beste og sikreste medisiner for barn med ADHD.

Terapi

For foreldre bekymret for å bruke medisiner for sine barns ADHD, vil mange leger tillate familien å først utelukke alle ikke-medisinske behandlinger som for eksempel atferds, pedagogiske og terapeutiske metoder.

Serotoninreopptakshemmere

Den vanligste medisiner som brukes til å behandle OCD er serotonin reuptake inhibitors. Det finnes to forskjellige typer serotonin reopptakshemmere og en av disse kategoriene har jobbet som de beste og sikreste medisiner for ulike grupper av barn som lider av symptomer på tvangslidelse. Denne gruppen av legemidler virker i behandling av symptomer på OCD fordi det påvirker serotonin nevrotransmittere, som direkte påvirker obsessive-compulsive tendenser.

Klomipramln

Fellesbetegnelse for Clomipramine er Anafranil. Dette serontonin reuptake inhibitor er det mest studerte av SRIer. Åtti prosent av barn som tar Clomipramine merke en forbedring i sine OCD symptomer. Klomipramin er en av de sikreste og mest effektive medisiner for OCD hos barn.

Klonazepam

Fellesbetegnelse for Clonazepam er Rivotril. Klonazepam er i benzodiazepin familie av medisiner som brukes til å behandle tvangslidelser. Denne familien av narkotika har en beroligende effekt og kan i stor grad redusere angst hos barn. Benzodiazepiner har en høyere sjanse for å skape en rusmiddelavhengighet hos voksne, men de er en av de sikreste medisiner som brukes til å behandle OCD hos barn. Klonazepam kan være den mest effektive benzodiazepin i behandling av symptomer på OCD.

Hvordan takle et barn som har ADHD

Coping med ditt barns ADHD er ikke lett. Det krever innsats, flid og noen fasthet. Du kan gjøre det. Etter hvert som du lærer å takle vil du oppdage at du og ditt barn kan ha et nært, pleie forholdet som er sunt og lovende for dere begge. Gi deg selv litt tid. Du vil komme gjennom dette ett skritt av gangen.

Bruksanvisning

Hvordan takle et barn som har ADHD

•  Godta diagnosen. Du kan ikke løpe og gjemme fra ADHD. Later det ikke er der, eller at barnet ditt er akkurat som alle de andre barna er skadelig for forholdet du har med ham eller henne. Denial vil bare bringe ekstra stress som du og barnet ditt kan klare seg uten.

Aksepter barnet ditt. Barn med ADHD kan ikke lastes for deres tilstand. Omfavner barnet ditt for ingen annen grunn enn at hun er barnet ditt vil lære ubetinget kjærlighet, lettelser en falsk byrde hun kan bære på grunn av hennes lidelse. Å være trygg på din kjærlighet vil bygge selvtillit hos barnet ditt også.

3 Fokuser på det positive. Dessverre er det altfor lett å bli fanget opp i de negative sidene ved barnets diagnose. Glemt lekser og rotete rom kan samle mer oppmerksomhet enn barnets gaver. Barn med ADHD har en tendens til å være ekstremt kreativ. Oppmuntre musikk- eller kunstundervisning som et utløp for sin energi og talent. Dette vil gå en lang vei mot å øke selvtilliten.

Ta en pause. Oppdra et barn med ADHD er som å skyte på et bevegelig mål med en ert skytespill. Det er rett og slett ikke lett og kan være utmattende. Husk at det er greit å trenge å komme bort til roligere hjørner av verden en gang i blant. Verve hjelp av en betrodd venn eller slektning som har tålmodighet til å kjærlig se barnet ditt mens du komme bort for et par timer.

Få rådgivning. En familie psykolog kan hjelpe deg og barnet ditt med å lære å takle ADHD sammen som et team. Rådgiveren kan ha ikke bare praktiske råd, men konkrete tiltak du og barnet ditt kan ta sammen for å skape et roligere hjem og tettere forhold.

Bli med i en støttegruppe. Du er ikke alene. Det er foreldre i din meget samfunnet står overfor de samme slag og kamper. Å ha en gruppe som empathizes uten dom kan lette en falsk byrde av skyld du kan bære.

Tilskudd til barn med ADHD

For mange barn er diagnostisert med ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) hvert år. Ironisk nok, de familiene som er rammet hardest av tilstanden er de som ikke har råd til helsetjenester for å behandle tilstanden. Det er derfor det er tilskudd som gis til institusjoner for studiet av ADHD, slik at barn kan behandles og går på å leve normale liv.

Typer av ADHD

Det er tre typer av ADHD: primært hyperaktive / impulsive, primært uoppmerksom, og en kombinasjon av de to. Primært hyperaktive ADHD synker etter hvert som barnet aldre. Uoppmerksom ADHD holder seg lenger med et barn som han vokser. Mesteparten av tiden, er et barns ADHD mer merkbar når han er sammen med en gruppe motsetning til å være alene.

Friske mennesker 2010

The Public Health Service jobber med The National Institutes of Health (NIH) i å fremme den landsomfattende kampanjen Healthy People 2010. NIH finansierer forskning på ADHD, slik at leger og forskere til å søke etter en DNA link til sykdom, en årsak, en behandling, en kur, og en forebyggende strategi. Dette tilskuddsmidler fem års studier.

Prosjektet SHAPE

Prosjektet SHAPE, utviklet ved Institutt for klinisk og helsepsykologi ved Universitetet i Florida, er et stipend finansiering ADHD forskning med fokus på foreldre-barn-interaksjon terapi for å finne ut om behandlingen har langsiktig innvirkning på barnet. Tilskuddet undersøker også hvor mye foreldre-barn-interaksjon terapi vil spare penger i det lange løp.

Cincinnati Children Hospital Medical Center

Et stipend-finansierte studien ble gjort ved Cincinnati Children Hospital Medical Center. Overveldende bevis fra studien antydet at over 2 millioner barn har ADHD symptomer, over halvparten ikke er diagnostisert, og bare en tredjedel får behandling. Studien fant at fattige barn får liten eller ingen behandling på grunn av begrensede ressurser.

National Institute of Mental Health

Det er to tilskudd finansiert av National Institute of Mental Health. Den første bevilgningen Studien er ledet av leger ved Ohio State University. Det fokuserer på en alternativ terapi kalt neurofeedback, også kjent som EEG tilbakemeldinger. Barnet er kablet mens du spiller et spill og hjernebølger generere signaler. Legene kan deretter isolere hjernebølger mest assosiert med ADHD. Det andre tilskuddet er ledet av leger fra Universitetet i Buffalo. Den fokuserer på sammenhengen mellom ADHD og bipolar lidelse og andre stemningslidelser. Dette bidrar til å bestemme påvirker av ADHD-medisiner på affektive lidelser og bidrar til å regulere reseptbelagte doser.

Slik Spot Symptomer på forgiftning hos barn

Slik Spot Symptomer på forgiftning hos barn


Barn vil, av natur, utforske verden rundt dem. For yngre barn er dette ofte betyr å sette ting i munnen, mens for eldre barn kan det bety å prøve å lage vitenskap eksperimenter med hva ingredienser kan bli funnet. Hver av disse scenariene bærer en høy risiko for utilsiktet forgiftning, symptomene som alle foreldre bør være i stand til å oppdage og behandle på riktig måte. Les videre for å lære mer om hvordan du kan oppdage symptomene på forgiftning hos barn.

Slik Spot Symptomer på forgiftning hos barn

Spot Symptomer på forgiftning hos barn

1 spot tegn på kjemisk forgiftning på barnets hud og klær. Uvanlig hudutslett eller forbrenninger vedlagt tilhørende tårer, hull eller flekker på et barns klær kan tyde på at han har vært i kontakt med giftige husholdning kjemikalier. Fjern øyeblikkelig de berørte klær og skyll huden hans med varmt vann i minst 15 minutter før du kontakter ditt lokale giftkontrollsenter.

Legg merke til merkelige lukter på barnets pust, spesielt hvis hun har vært ute av syne i et par minutter, eller hvis hun har uvanlige merker rundt munnen hennes. Det kan tyde på at hun har kommet inn og svelges noen type giftig væske eller spist bær eller blader av en giftig plante.

Se for plutselig tretthet eller slapphet, da disse er symptomer på mange forskjellige typer forgiftning. Karbonmonoksid-forgiftning, spesielt, forårsaker tretthet, svimmelhet og hodepine. Siden karbonmonoksid er en vanskelig å oppdage, luktfri gass som kan lekke sakte over tid, er det viktig ikke å avvise disse symptomene selv om de er gradvis og vedvarende.

Be om en blodprøve for å sjekke nivåer av bly i barnets blod. Symptomene på blyforgiftning er irreversible og noen ganger etterligne de av ADHD. Barn som bor eller har bodd i boliger bygget før 1979 og er stille problemer med hukommelse, motoriske ferdigheter og beslutningsprosesser skal være testet for blyforgiftning før en endelig diagnose for ADHD er gjort.

Suspect inntak forgiftning hvis barnet ditt har problemer med å puste, halssmerter, oppkast og uforklarlig innholdsrik siklende. Se deg rundt i området for å se om du kan oppdage eventuelle åpne eller tomme beholdere som kan indikere hva barnet svelging.

Treat forgiftning hos barn

Fjern giftige stoffet fra ditt barns rekkevidde, og har ham spytte det ut hvis han ikke har svelget det ennå. Med små barn må du kanskje med makt fjerne stoffet ved å bruke to fingre for å øse den ut av munnen.

Ring redning troppen umiddelbart hvis barnet ditt har problemer med å puste, er bevisstløs, ser ut til å være å ha kramper eller har svelget eller vært i kontakt med et ukjent stoff.

Ring Giftinformasjonssentralen for instruksjoner om hvordan å motvirke forgiftning hvis du vet hva barnet ditt har kommet i kontakt med, og synes ikke å være i umiddelbar medisinsk fare. Ikke prøv å gjøre henne spy mindre annet er spesifikt til, siden noen etsende gift kan føre til ytterligere skade på vei opp igjen.

Hint

  • Hold alltid tallene for giftkontrollsenter og redning troppen på et lett tilgjengelig sted og sørge for at ungdommer vet hvor du finner dem.
  • Forlat aldri husholdning kjemikalier eller medisiner på et sted hvor barn kan komme til dem. Hvis mulig, holde disse stoffene i et låst skap.

Parasitt rens for barn

Dessverre, noen mennesker opplever parasitt invasjoner i kroppen sin. Parasitter kan gjøre veien inn i kroppen gjennom en rekke måter, og når de gjør det, er umiddelbar behandling for å bli kvitt dem. Parasitter er spesielt vanlig å se hos barn fordi de er unge og ikke forstår viktigheten av ting; slik som å vaske hendene så vel som de setter ting i munnen. Heldigvis finnes det måter å kvitte barn av disse parasittene.

Hva er parasitter?

Parasitter er organismer som finner veien inn i kroppen og gjør seg et hjem. De strømmen av det menneskelige legeme, hovedsakelig av blod, og kan føre til skade på vevet. De kan leve i mange forskjellige organer i kroppen; De vanligst, tarmene. Men de har også blitt funnet å leve i visse organer, slik som leveren og hjernen. De er ekstremt farlige former for liv, og kan føre en person til å bli veldig syk hvis den ikke behandles umiddelbart.

Diagnostisering Parasitter hos barn

Når parasitter er diagnostisert, kan du begynne å behandle dem. Det finnes noen måter å diagnostisere parasitter og mange ganger det kommer an på hvor parasittene er plassert, samt hvilken type de er. Noen parasitter; særlig de som finnes i tarmkanalen, kan diagnostiseres gjennom å se på et utvalg av avføring under et mikroskop. Noen parasitter kan ses på ultralyd eller andre filmer, så vel som gjennom blodprøver. Når de har fått diagnosen, kan rense berørte området med en parasitt rens begynne.

All nautral parasitt Cleanser

Å behandle parasitter, er en rens anbefales. Dette rens, hvis brukt som angitt, vil ikke bare kvitt barnet av parasitter, men av sine egg også. Det er en helt naturlig rens består av svart valnøtt skrog, malurt og felles fedd. Alle tre urter må brukes sammen og tas oralt for å kvitte barnet av parasitter. Det har blitt sagt at disse tre urter vil kvitte seg med mer enn 100 parasitter.

All Stop Parasite Cleanser

All Stop er en parasitt cleanser som hevder å kvitte barnet ditt av mer enn 100 parasitter inkludert bendelorm. Det er en 21-dagers renselsesprosess som vil kvitte barn av protozoer, flukes, rundormer, sprett og hele bendelorm, som mange rensemidler sies ikke å være i stand til å gjøre. Med All Stop, kan du bli kvitt en bendelorm hode og hale, så det er ingen sjanse for gjenvekst. Alle Stop er en god intestinal avgiftning system, fordi det er en anti-inflammatorisk, så vel som den vil øke blodstrømmen og blodsirkulasjonen i de berørte områdene.

Effekter av Parasite Renser

Effektene av parasitt renset er å få ditt barns kropp tilbake til god helse. De er ment for å stoppe parasitter fra tappe mer av ditt barns næringsstoffer og vitaminer enn nødvendig. De vil hjelpe barnet ditt bli bedre og samle krefter mye raskere. Fordi parasitter kan gjøre barnet ditt veldig syk, særlig på lengre disse parasittene har lov til å bo i kroppen, det er bedre å få dem i gang med en cleanser så snart som mulig.

Vedvarende hoste hos barn

De fleste barn vil hoste på ulike tidspunkter i løpet av året. Hoste kan være forstyrrende og alvorlige, eller det kan være en kortsiktig tilstand som vil gå bort av seg selv. Kroppen produserer hoster til å rydde luftveiene og gjør det mulig for barnet å puste. Det tvinger ut noe som ikke er ment å være i lungene, halsen og passasjer i mellom. Men hvis hosten henger i mer enn en uke eller to, kontakt lege, bare i tilfelle det er noe mer alvorlig skjer.

Vanlige årsaker

Flere faktorer kan føre til et barn å utvikle en hoste. En kald kan gi en rennende nese og en vedlikeholdslading av slim i halsen eller øvre luftveiene, noe som forårsaket en hoste som blir verre når han legger seg ned. Falsk krupp er en hoste som høres ut som en bark, og det vanligvis blir verre om natten. Respiratorisk syncytialt virus har symptomer som ligner på en kald, bare hosten blir verre og produserer anstrengt pust. RSV er mest vanlig i de kalde månedene, og generelt er ikke mer alvorlig enn en kald.

Astma, allergi og luftbårne irritanter

Astmatiske barn ofte hoste ganske mye, spesielt når du ligger nede. Allergi kan skape en hoste som etterlater inntrykk av en kald som ikke noen gang gå bort. Luftbårne irritanter som røyk eller sterke kjemiske bruk i et uventilert området kan også føre til hoste.

Bihulebetennelse

Når bihulene er irritert eller infisert, kan slim renne inn i barnets hals, som genererer trangen til å hoste. Andre symptomer er en kronisk rennende nese, mørke ringer under barnets øyne og hevelser rundt øynene.

Mer alvorlige årsaker

Hvis barnet puster inn eller svelger en gjenstand han ikke burde ha, kan det føre til en kronisk hoste. Hvis et barn er utsatt for å sette ting i munnen, og den eneste symptom han er en kronisk hoste, har en lege sjekk for et fremmedlegeme i barnets hals eller luftveier. Hvis denne tilstanden ikke behandles tidlig, kan det føre til lungebetennelse.

Med lungebetennelse, er et barns hoste sannsynlig å bli verre. Det er ofte ledsaget av feber, frysninger og pustevansker. Bronkitt er en infeksjon i bronkier og må behandles med antibiotika for å forhindre komplikasjoner. Andre årsaker, som for eksempel kikhoste eller cystisk fibrose, kan vurderes hvis hoste henger, og begge disse sykdommene krever en spesialist for behandling.

Når skal ringe legen

Mesteparten av tiden, er det ikke nødvendig å søke legehjelp for en hoste. Men hvis barnet har pustevansker, wheezes eller har blod i hans slim, ringe legen sin umiddelbart. Du trenger også å få profesjonell medisinsk hjelp hvis feberen er over 103 grader eller barnet har et hjerte eller lungesykdom. Hvis barnet er yngre enn 6 år gammel, be barnets lege før du gir ham noen over-the-counter medisiner for hoste.

Behandlinger for Worms hos barn

Behandlinger for Worms hos barn


Parasitt orm infeksjoner er vanlige hos barn. De fleste barn blir smittet ved å komme i kontakt med andre infiserte barn eller ved uhygieniske praksis, for eksempel å spise mat fra bakken eller ved å konsumere forurenset mat eller drikke. Pinworms er den vanligste ormen infeksjon. De er preget av små hvite ormer som er omtrent en centimeter lang. Tegn på at barnet ditt kan ha ormer inkluderer kløe nær baken eller kjønnsorganer, feber, diaré, oppkast, irritabilitet og tilstedeværelse av ormer i sin avføring. De fleste ormer lever i tarmen, og de bruker mye av næringsstoffene, frata kroppen av næring som den trenger for å være sunn.

Reseptbelagte legemidler

Ta et anthelmintikum, anti-parasittiske medikament foreskrevet av legen din for å behandle ormer. Denne medisinen kan komme i form av en pille eller flytende løsning. En andre kurset er vanligvis nødvendig to uker senere for å sikre at alle ormer blir drept fordi det kan ta opptil to uker for nye ormer til å klekke ut eggene. I noen tilfeller kan hele familier trenger å bli behandlet for å redusere risikoen for tilbakevendende infeksjon. Kontakt legen din for å finne den mest effektive kurs for behandling.

Naturlig rettsmidler

Kokos er den mest effektive hjem rette for alle typer innvollsorm, ifølge hjem rettsmidler for deg. De anbefaler 1 ss. av nykvernet kokos under frokosten, etterfulgt av 1 til 2 oz. av lakserolje blandet med 8,5 til 13 oz. lunkent vann etter tre timer. Andre rettsmidler foreslått er å spise en liten kopp revet gulrot hver morgen og sette fersk hvitløk fedd i skoene og vandre rundt og la hvitløk olje inn i blodbanen gjennom føttene.

Endre sengetøyet

Endre sengetøy og vask i ekstremt varmt vann alle tepper, håndklær, vaskekluter og klær som barnet bærer. Ikke la barnet ditt til å dele en seng eller klær med noen før han er ferdig med behandling og er herdet fra ormer.

Forhindre reoccurance

Når ormer har blitt behandlet, er det viktig å avbryte atferd som kan ha bidratt til orminfeksjonen å unngå å få ormer igjen. Lær barnet ditt å vaske hendene hele dagen, spesielt etter å gå på toalettet og klappe dyr. Minn barnet ditt ikke å sette ting i munnen, særlig hvis gjenstandene har vært på gulvet. Bare drikke rent vann og begrense eksponering for rått kjøtt.

Grønne Avføring hos barn

Barna komme inn i en masse forskjellige ting og sette de fleste av disse ting i munnen. På grunn av dette, de fleste foreldre er svært takknemlig for giftfri fargestifter, maling og markører. Mens du spiser en grønn fargestift kan føre til grønne avføring kan det være mer til det. Forstå galle rolle i avføring og hvordan fordøyelsesprosessen kan påvirkes vil hjelpe deg å finne ut hva som skjer. Rådfør deg alltid med barnelege når bekymret barnets heia.

Galle og Poop

Leveren produserer galle som den forbrenner fett i kroppen. Bile produsert av leveren og lagres i galleblæren er lys grønn i naturen. Som det reiser ned i tarmkanalen den skifter farge til brun. Normale fordøyelsesprosesser gi galle nok tid til å skifte fra grønt til brunt. Når ting fremskynde, kan du finne grønn krakk fordi gallen ikke har hatt tid til å bli brutt ned med bilirubin.

Infeksiøs Diaré

Diaré er avføring som ikke har tid til å herde og reiser nedover tarmkanalen veldig fort. Som et resultat, vil barn med smittsom diaré har lys grønn diaré. Barnet kan få denne tilstanden fra dårlig hygiene, forurenset mat, pet avføring eller bare har fanget influensa bug. Ta kontakt med din barnelege om hvorvidt barnet trenger antibiotika. Hvis barnet ditt har diaré gjør at han ofte vasker hendene og drikker mye væske. Det er viktig å holde seg hydrert mens håndtere diaré. Fargen skal gå tilbake til normal når barnet begynner å føle seg bedre.

Stress

Barn ofte reagerer på stress i subtile fysiske måter. Mens et barn ikke kan fortelle deg om stress av start skole eller et problem på skolen, kan du legge merke til at hennes avføring er en annen farge. Dette kan være et resultat av fordøyelsessystemet reagerer på stress og påskynde prosessen med avføring. I mange tilfeller kan barnets avføring vil sannsynligvis normalt bortsett fra fargen. Snakk med barnet ditt for å se om det er noe som plager dem. Hvis det nye er å bli vant til en ny situasjon, for eksempel en ny skole, det kan bare være litt tid før fordøyelseskanalen justeres, noe som gir galle nok tid å bli brun. Legemiddel, dette er ikke en stor bekymring, men snakke med barnelege om stress hvis det synes å være en langsiktig endring.

Cøliaki

Barnet kan ha cøliaki, som er en absorpsjon tilstand utløst av inntak av gluten eller produkter med gluten som brød, pasta, kjeks eller pizza. Dette kan føre til dårlig opptak av næringsstoffer og skape leverproblemer blant nervesystemet, leddsmerter og andre symptomer. Har barnet ditt testet hvis du føler at det kan være en allergisk reaksjon mot gluten og fjerne gluten produkter fra kostholdet sitt. Det finnes ingen kur for denne tilstanden, men med smart å spise barnet kan leve et sunt liv uten langsiktige risikoen. Snakk med din barnelege om kosttilskudd programmer hvis barnet ditt har cøliaki.

Diet

Hvis barnet ditt har en søt tann, kan du forvente å se noen interessante ting i toalettet på anledningen. Det lyse blå iskrem eller slushie kan ha nok konditorfarge til å finne veien til toalettet. Hvis barnets avføring som ellers er vanlig i størrelse og sele, tenke på hva snacks barnet ditt har spist som kan ha farget avføring. Mange godteri, iskrem og frosne behandler bruke høye mengder av konditorfarge med konserveringsmidler som kroppen din ikke vil forbrenne. Dette vil stille tarmen og fjernes med avføring. Fjern kilden og ditt barns krakk vil komme tilbake til det normale.
Også hvis barnet spiser en uvanlig mengde spinat eller annen grønn bladrike grønnsaker, kan du se avføringen blir mer grønt.

Hvordan vet en Kid Om ADHD

Hvis barnet ditt har blitt diagnostisert med ADHD, kan du være å hjelpe ham ved å gi ham foreskrevne medisiner, endre måten du disiplin ham eller ta ham til terapi. Du har sikkert fortalt lærerne sine om diagnosen, slik at de vet hva som venter og kan imøtekomme hans behov. Men har du satte seg ned og snakket med barnet om ADHD? Det er viktig at han forstår hva som skjer med hans kropp og sinn, slik at han kan spille en aktiv rolle i sin behandling.

Bruksanvisning

Snakker om ADHD

Få skumle ting ut av veien først. Barn vanligvis tenker å se leger og ta medisin betyr at de må være syke. Forsikre barnet om at hun ikke er fysisk syk, at hun ikke trenger å få et skudd eller gå til sykehuset.

Diskuter skylden versus ansvar. Det er ikke barnets feil at han har ADHD, og ​​han må vite det. Han ville ikke ta den fra noen, og kan ikke gi det til noen. Det er bare en del av måten han har gjort, som fargen på håret eller størrelsen på føttene.

Erkjenne det faktum at ADHD kan gjøre det vanskelig å kontrollere oppførselen hans noen ganger, men forsterke det faktum at ADHD ikke er en unnskyldning for å oppføre seg men han ønsker. Fortell barnet ditt at han må jobbe hardt for å huske å følge reglene, og sørge for at han vet at du tror på hans evne til å gjøre dette.

Bruk positivt språk: ikke henviser til barnet ditt som "gal", "hyper" eller "lat".

Gi alderstilpasset informasjon. En seks år gammel sannsynligvis ikke vil forstå en diskusjon om ulike teorier om årsakene til ADHD, men en høy schooler kan føle mer kontroll over livet hennes bevæpnet med så mye informasjon som mulig.

Bruk konkrete eksempler på hans oppførsel for å hjelpe ham å forstå hans tilstand. Bare å si "du er mer aktiv enn de fleste barna" er vage og sannsynligvis ikke vil hjelpe ham se hvorfor han trenger ekstra pleie. I stedet, gi konkrete eksempler. "Det er vanskelig for deg å sitte stille gjennom hele matematikk leksjon Hvis vi jobbe med å kontrollere din ADHD, vil du bli bedre på det, vil karakterene dine bedre, og du vil ha mer tid til å spille i stedet med redoing lekser hver kveld. "

Hvis barnet ditt tar medisiner, snakk med ham om hvorfor han trenger det, og viktigheten av å ta riktig dose og ta det hver dag. Når barnet er gammelt nok til å ta sin medisin uten din direkte tilsyn, understreker farene ved å dele sin medisinering med andre barn, å ta for mye, eller stoppe uten å snakke med deg og legen hans.

Lytt til hennes bekymringer og svare på hennes spørsmål ærlig. Hvis du ikke vet svaret på et spørsmål, gå til legen eller en annen pålitelig kilde sammen for å finne den.

Ta med søsken i en diskusjon om ditt barns ADHD, og følge de ovennevnte retningslinjer når du snakker til dem. Å leve med et barn med ADHD kan være vanskelig: det berørte barnet ofte får mer oppmerksomhet enn de andre barna, rett og slett fordi han krever det. ADHD kan føre til at barn å være aggressiv og forstyrrende, og gjør ting ubehagelig og ubehagelig for andre barn i hjemmet. Å være ærlig om hennes tilstand kan hjelpe dempe bitterhet mellom henne og hennes søsken og oppmuntre forståelse og et bedre forhold.