Digidexo.com

nikotin og oxynorm

Nikotin og migrene relief

Nikotin og migrene relief


En migrene er ikke den typiske hodepine. Migrenepasienter er kanskje ikke klar over at det finnes en rekke triggere de kan unngå å hindre utbruddet av smerte. Selv rødvin, alderen ost og sjokolade er ofte kjente gjerningsmennene, en av de mindre kjente triggere er nikotin og dens slektning, passiv røyking.

Hvordan vet jeg om det er en migrene?

Noen av de vanligste tegn og symptomer inkluderer sterke smerter på den ene eller begge sider av hodet, kvalme, svimmelhet, svakhet, tretthet og følsomhet for sterkt lys, høye eller plutselige lyder og / eller bevegelsesendringer.

Den koffein / nikotin Connection

For mange pasienter, kan store mengder koffein være en migrene trigger, men andre pasienter opplever noen lettelse med moderate mengder. Migrene kan også utløses av plutselige koffein eller nikotin tilbaketrekning eller av irritanter som finnes i røyk av noe slag.

Role of Food Cravings

Denne tilstanden er vanligvis oppleves av slankere, gravide kvinner, de som ikke klarer å spise på sine vante måltidene, og de som lider tilbaketrekning fra nikotin, alkohol, narkotika eller visse medisiner.

Målrette Triggers

I tillegg til å regulere matinntak og søvn tidsplan, bør migrenepasienter holde et øye for sigarettrøyk. For mange lider, er enda passiv røyking en kjent trigger. Hvis du er en røyker, nå er det på tide å slutte.

Migrene Relief Tips

Nøkkelen til å motta effektiv behandling er å holde kommunikasjonslinjene åpne med legen din. Fordi hjelpebehov endres over tid, er det nyttig å holde en hodepine dagbok for å merke noen trender i å spise, sove eller andre vaner, som røyking, som kan være triggere.

Hvordan Quit Nikotin Supplements

Hvert år, mange amerikanere prøver å slutte å røyke. De går cold turkey, bli hypnotisert, ta medisiner eller urter, eller forsøke andre metoder. En populær fremgangsmåte er å ta nikotin kosttilskudd. Når tilgjengelig kun på resept, nikotintyggegummi, nikotinpastiller og nikotinplaster er nå tilgjengelig over disk på narkotika og lavprisbutikker. Nikotin inhalatorer og nesesprayer er tilgjengelig på resept. Disse kosttilskudd kan bidra til å lette røyking abstinenssymptomer, men du må da står overfor utsiktene til å slutte kosttilskudd selv.

Hvordan Quit Nikotin Supplements

Avslutte Nikotin Supplements

Bygg opp immunforsvaret ved å spise sunn mat inkludert magre proteiner, grønnsaker, frukt og helkorn. Ta en multivitamin daglig. Riktig ernæringsmessig støtte hjelper deg å administrere blodsukkeret, angst og andre helse og emosjonelle problemer bedre slik at du er mer i stand til å motstå trangen til å røyke eller ta nikotin kosttilskudd.

Kutte ned gradvis på nikotin supplement du har brukt. Dette vil variere avhengig av hvilken type supplement du tar. Hvis du bruker nikotintyggegummi, for eksempel, kan du tygge syv stykker en uke, seks neste, og så videre til du ikke lenger ta supplement.

Reduser forbruket av koffeinholdige drikker som cola og kaffe. Koffein øker angst og nervøsitet, noe som kan gjøre at du ønsker å strekke seg etter nikotin kosttilskudd oftere.

Få opptatt. Bli involvert i aktiviteter og arrangementer, så du ikke tenke på å ta nikotin supplement så mye.

Bruk tannpirkere, stangselleri og tyggegummi for å tilfredsstille krav til nikotin kosttilskudd og sigaretter.

Hint

  • Hvis du tar reseptbelagte nikotin kosttilskudd, sjekk med legen din før du avvenne av kosttilskudd. Hun kan tilby veiledning, bedømme din beredskap og vise deg hvordan du riktig og trygt avvenne deg fra kosttilskudd for best resultat.

Hvordan Do Nikotin Patches øke hastigheten på stoffskiftet?

Om Patch

Nikotinplaster brukes av sigarett røykere som ønsker å slutte. Når påført til legemet, gir de en jevn strøm av nikotin til blodet, som brukes for å hjelpe brukeren opphører sigarettrøyking og blitt vant til ikke lyser opp. Personen som gradvis ble endret til nikotinplaster som inneholder mindre og mindre nikotin, inntil personens kropp og sinn er ikke lenger avhengig av lappen eller sigaretter.

For å forstå hvordan den nikotinplaster kan påvirke metabolismen og derfor vekttap er å forstå kroppens respons til nikotin i legemet.

Kroppens reaksjon

Når en person tar et drag fra en sigarett, trer nikotin i lungene og deretter i blodstrømmen. Nikotin er ansett som et sentralstimulerende, noe som betyr at det øker pulsen og blodtrykket og constricts blodkar. Nikotin når hjernen på bare sekunder etter innånding. Mens nikotin påvirker mange reseptorer i hjernen, er de som arbeider med metabolismen funnet i sympathoadrenal kjertler. Når nikotin kommer inn i kroppen, er disse kjertler aktivert og stimulert av nikotin, noe som betyr at forbrenningen blir fremskyndet. Disse virkninger, kan imidlertid slites av når nikotin slites av, noe som ofte er i et par timer.

Plasteret Fakta

Når nikotin fra en sigarett slites av, ville en person trenger for å røyke en sigarett ekstra for å øke metabolismen igjen. Til sammenligning gir en nikotinplaster en konstant strøm av nikotin gjennom blodet, noe som betyr at virkningen på metabolismen er mer konstant.

Det er viktig å merke seg at mens metabolismen som øker fordelene med nikotin er en positiv for de som prøver å gå ned i vekt, er nikotin et svært vanedannende stoff som kan ha bivirkninger, for eksempel å endre trasé i hjernen.

Hvordan eliminere nikotin suget

Hvordan eliminere nikotin suget


Å gi opp sigaretter kan forbedre din totale velvære og redusere risikoen for høyt blodtrykk og kreft som esophageal, lunge og muntlig. Uheldigvis røyke sigaretter er en avhengighet, karakterisert ved at legemet har trang nikotin. På grunn av sterke cravings, noen mennesker er i stand til å holde seg borte fra sigaretter og de tilbakefall. Men det finnes måter å dempe nikotin suget og stoppe sigarettbruk for godt.

Hvordan eliminere nikotin suget

Velg røykfrie steder. Lukten av sigaretter kan utløse nikotin suget. Unngå steder som barer, klubber og restauranter som tillater inne røyking. Også, spør venner og familie for å unngå røyking i ditt nærvær.

•  Hold deg aktiv. Regelmessig fysisk aktivitet gjennom trening eller spille sport kan redusere nikotin suget og distrahere tankene dine. Gå for en 30 minutters joggetur, spasertur eller sykkeltur.

Finn andre distraksjoner. Holde tankene opptatt eller aktiv er en effektiv måte å bekjempe nikotin suget. Oppdag en hobby eller håndverket, lese en bok, starte hagearbeid eller organisere / rengjøre huset til trangen passerer.

Stimulere munnen. Ta tankene bort nikotin og sigaretter ved å tygge på tyggegummi, suge på drops eller spise nøtter.

Få støtte fra venner og familie. Bli med i en lokal eller online støttegruppe for røykere kan bidra til å dempe en nikotinavhengighet. Del og lese tips om hvordan andre taklet cravings, og ansette sine forslag i livet ditt. Hvis cravings er intense, ringe opp en slektning eller venn og lage planer for å snakke eller nyte fritidsaktivitet utenfor huset.

Hvordan redusere Nikotin

Hvordan redusere Nikotin


Røyking er ansvarlig for mange helseproblemer som hjertesykdom og lungekreft, ifølge National Cancer Institute. Nikotin er den viktigste bestanddel, naturlig forekommer i tobakk. Dette blek, gul substans gir en følelse av velvære og ro, som fører til at du ønsker å fortsette å bruke tobakksprodukter. Reduserende nikotinnivået i kroppen bidrar til å eliminere cravings og øker din suksess på sparker en vane. Kontakt lege før du prøver noen helhetlig eller medisiner for å redusere nikotin.

Hvordan redusere Nikotin

Kjøp en over-the-counter nikotinplaster, tyggegummi eller pastill, antyder MayoClinic.com. Nikotinerstatningsprodukter hjelpe deg gradvis redusere nikotin i systemet og dempe suget. Følg emballasje instruksjonene nøye for å unngå eventuelle bivirkninger.

2 Se en lisensiert akupunktør for å hjelpe redusere nikotin suget. Ifølge National Cancer Institute, kan akupunktur bidra til å stoppe cravings selv om klinisk forskning ikke kan bevise denne påstanden. Akupunktur er utført av strategisk plassere små nåler på ulike trykkpunkter på kroppen for å stimulere sansene og hjelpe rense kroppen for negativ påvirkning.

Tygg en stokk med tyggegummi eller spise en sunn snack bestående av frisk frukt eller grønnsaker. Ifølge MayoClinic.com, holder tygge munnen opptatt dermed redusere nikotin lyster.

Ta kontakt med din lege om røykeslutt medisiner. Reseptbelagte medisiner er tilgjengelige for å undertrykke nikotin suget gjennom hjernen og redusere sannsynligheten for at du vil plukke opp en sigarett. Ifølge National Cancer Institute, har antidepressiva og blodtrykket medisiner vist seg å redusere nikotin suget effektivt i testpersoner.

Tren regelmessig, foreslår Mayo Clinic. Turgåing, jogging eller sykling vil bidra til å holde deg opptatt. Som du konsentrere deg om din fysiske aktivitet, vil nikotin suget bli redusert siden hjernen er ellers opptatt. Mayo Clinic nettsted landene som bare 30 minutter med moderat trening er alt du trenger å eliminere en nikotin suget.

Effekter av nikotin på prenatal utvikling

Nikotin er et giftig kjemikalie i sigarettrøyk som kan bli absorbert inn i blodet gjennom lungene og gått fra en mor til hennes ufødte baby. Effektene av nikotin på ufødte barn kan være forårsaket både av mors røyking og eksponering for passiv røyking. Prenatal effekter av nikotin eksponering omfatter spontanabort, dødfødsel, vekst og utviklingsforstyrrelser og forsinkelser, og medfødte misdannelser.

Abort

Kvinner som røyker mens de er gravide er mer sannsynlig å ha en spontanabort enn kvinner som ikke røyker; dette kan skyldes genetiske mutasjoner eller utviklingsmessige problemer hos fosteret forårsaket av kjemikalier i sigarettrøyk.

Morkakeløsning

Morkakeløsning er en delvis eller fullstendig avløsning av placenta fra livmoren, og kan føre til for tidlig fødsel eller død av det ufødte barnet.

Placenta Previa

Morkake er implantering av placenta ved bunnen av livmoren, og kan forårsake problemer med føtal lunge utvikling, blodkarutvikling og øket risiko for fosterdød.

Dårlig vekst

Nikotin begrenser mengden av oksygen og næringsstoffer som mottas av fosteret, forårsaker lavere akkumulering av fett og muskel, noe som kan føre til lav fødselsvekt.

Brain Development

Prenatal utvikling av hjernen kan være begrenset av eksponering for nikotin, forårsaker mental retardasjon, ADHD (ADD) og andre utviklingshemming.

Medfødte misdannelser

Ifølge Stanford University Medical Review, har noen forskningsstudier funnet en økning i medfødte misdannelser i kroppen som følge av virkningene av prenatal nikotin eksponering (se Ressurser).

Kreft

Prenatal eksponering for nikotin kan forårsake genetiske mutasjoner som fører til utvikling av spedbarn eller barndommen kreftformer som leukemi og lymfom.

Effekter av nikotin på babyer

Sigaretter og andre nikotinholdige stoffene har dårlig effekt på helsen din. Du vet også at det er sannsynligvis ikke en god idé å røyke når du er gravid eller rundt et nyfødt - men vet du hvorfor?

Fødselsvekt og tidlig fødsel

Babyer med mødre som røyker under svangerskapet står overfor høyere risiko for tidlig fødsel. Selv de som gjør det hel periode i livmoren vil sannsynligvis ha veksthem, noe som resulterer i lav fødselsvekt.

Amming

Faren stopper ikke ut av livmoren. Hvis du røyker, reiser nikotin i morsmelk og til slutt til din baby.

Passiv røyking

Forskning fra University of California sier at spedbarn som inhalerer røyken second står overfor de samme risikoene som de som får nikotin fra morsmelk.

Brain Development

Uavhengig av hvordan den er forbrukt, påvirker nikotin babyens hjernen på en rekke måter. For eksempel, puste røykeffekter ditt barns evne til å tolke og svare på lydene rundt seg. Barn som utsettes for røyk som babyer er også mer sannsynlig å møte problemer med deres oppmerksomhet span.

Søvnmønster

Ifølge Monell Chemical Senses Center, forstyrrer nikotin en babyens søvnmønster. De forstyrret søvn resulterer i en all-around fussier baby.

Betraktninger

Disse funnene utelukker ikke snus, som fortsatt leverer doser av nikotin til babyen din, forårsaker de samme effektene.

Vekttap & Nikotin

Vekttap & Nikotin


Nikotin er et stimulerende middel som finnes i tobakksprodukter. Nikotin øker hjertefrekvensen, hemmer appetitten og, i større mengder, kan føre til kvalme. Nikotin er funnet oftest i tobakksprodukter som kan røkt, slik som sigaretter. Den røk som forårsaker skader på forskjellige deler av kroppen, inkludert lungene og hjertet. Når røkt, nikotin i tobakk når hjernen allerede etter seks sekunder. Ulike studier har blitt gjennomført som viser røyking fører til kreft, sykdom og til slutt død.

Blodtrykk og hjertefrekvens

Når forbrukes nikotin vil føre til en økning i blodtrykket. Hjertefrekvensen vil øke mellom 2 til 3 slag per minutt. Dette fører igjen til en økning av blodstrømmen til hjertet, noe som reduserer strømmen av blod til andre deler av kroppen, slik som ben og hjernen. Nikotin vil også medføre at alle blodårene i kroppen til å begrense. Hvis nikotin inntak oppstår som et resultat av å røyke, vil karbonmonoksid produseres og redusere mengden av oksygen i blodet. Dette øker behovet for oksygen i kroppen.

Nikotinavhengighet

En person som bruker nikotin blir tolerant av dens virkninger raskt. Dette vil kreve at brukeren kan forbruke mer av nikotin for å oppnå den ønskede effekt. Når først røykt, vil nikotin få brukeren til å bli mer våken og våken. Hvis bruken av nikotin fortsettes i løpet av dagen, vil brukeren legge merke til en svak eufori som vil føre dem til å forbruke mer nikotin. Ettersom denne prosessen fortsetter over tid, vil brukeren bli avhengige av nikotin.

Abstinenssymptomer som kan føre til vekttap

Abstinenssymptomer av nikotin som kommer med nikotinavhengighet kan føre en person til å gå ned i vekt. Etter at en person begynner å røyke vil de bli avhengige svært fort, og noen studier viser at en person kan bli avhengige i så lite som en dag. Når en person forsøker å slutte å røyke eller ikke røyker over en periode av tidsabstinenssymptomer begynne. Noen vanlige abstinenssymptomer er tretthet, nervøsitet, hodepine, kvalme, søvnvansker og økt angst. I tillegg er en person vil oppleve en endring i kroppstemperatur, puls, og appetitt. Vekttap kan forekomme på grunn av stress plassert på sentralnervesystemet under tilbaketrekning.

Body and Social bilde

En person kan begynne å røyke for å gå ned i vekt på grunn av misforståelse at røyking vil føre til ekstreme vekttap. Dette kan være på grunn av reklame som viser brukere av tobakksprodukter har en tendens til viser brukere som er tynne, i form, og gjør det bra i samfunnet. Denne oppfatningen kan føre en person til å begynne å røyke. Dette fenomenet oppstår vanligvis mellom 10 og 18 år. Sammenligningsgruppen av en person i denne aldersgruppen i stor grad påvirker hvorvidt de vil velge å røyke. I enkelte grupper røyking er sett på som en dårlig vane, og i andre er det akkurat det motsatte.

Betraktninger

Forskning viser at røyking er skadelig for din generelle all helse og fører til mange negative bivirkninger. En person skal ikke begynne å røyke for å gå ned i vekt. Et sunt kosthold og riktig trening regimer bør være hjørnesteinen i enhver vekttap plan.

Nikotin Gum og Vekttap

Nikotin Gum og Vekttap


En bivirkning av å slutte å røyke er den uunngåelige vektøkning forbundet med å fjerne nikotin fra systemet. Ett alternativ folk har når det kommer til røykeslutt er bruk av nikotintyggegummi for å hjelpe avverge cravings, og det er dokumentert at nikotin tyggegummi kan hjelpe til med vekttap for røykere som er avslutte og for ikke-røykere. Du bør kontakte legen din før du prøver noen nikotin-basert produkt for å diskutere hvorvidt det er hensiktsmessig for deg.

Nikotin og vektøkning

Ifølge American Academy of Family Physicians, om lag 80 prosent av røykerne har noen form for vektøkning etter at de sluttet å røyke. Folk flest få ca 10 pounds etter at de slutter å røyke, og mens det ikke kan høres ut som et høyt tall, kan det være drastisk for folk som ikke bor en sunn livsstil med trening og riktig kosthold.

Nikotin er nesten som en vekt-tap vidundermedisin. Det undertrykker naturlig appetitten, slik at du spiser mindre. Det øker også pulsen, som brenner mer kalorier, og fungerer som et vanndrivende for å fjerne væske fra kroppen din. Når dette stoffet blir fjernet fra systemet, går kroppen tilbake til det normale, og du begynner å pakke på pounds. De fysiske abstinenssymptomer også kan egner seg til mer spising som du bekjempe fidgetiness, oral fiksering og behov for en nikotin høy.

Nikotin Gum og Vekttap

Røykere som bestemmer seg for å slutte å bruke nikotintyggegummi eller annen behandling som introduserer nikotin inn i deres system kan se en nedgang i mengden av vekt fått på grunn av nikotin naturlige egenskaper. De er fortsatt å få nikotin, men det kan ikke være i samme mengder som når de var røyking. De som røykte lenger vil trenge større mengder nikotin for å få samme effekt. Sluttresultatet kan være en reduksjon i vektøkning, men ikke en fullstendig stopp til vektøkning.

Folk som ikke røyker og ønsker å ta nikotintyggegummi som en vekt-tap behandling bør advares om at det er et avhengighetsskapende stoff, og du kan bli avhengig av nikotin tyggegummi på samme måte som røykere er avhengig av sigaretter. Mens dens naturlige egenskaper gjør låne den godt til vekttap, og hvis de brukes med riktig kosthold og trening kan det øke mengden av vekttap, vekttap er ikke foreskrevet hensikten med nikotintyggegummi. Det er flere appetittdempende midler og medikamenter som er godkjent av Food and Drug Administration for vekttap som kan brukes i stedet.

Effekten av nikotin på Hjerte Stents

En hjerte stent er en metode for behandling av stabil angina, eller en tilstand hvor smerten er forbundet med et hjerte som er pumping vanskeligere å holde tritt med kravene til kroppen. En stent er en metall-spole som er satt inn i en blokkert blodåren for å forbedre funksjonen.

Constricts blodkar

Nikotin fører til innsnevring av blodårene, noe som gjør det vanskeligere for stent for å holde arterien åpen og fungerer.

Stimulerer hjertemuskelen

Nikotin er et sentralstimulerende, slik at hjertet må jobbe hardere mens i ro, noe som kan øke hastigheten på hjertesykdom prosessen, clogging tent og hindre dem fra å kunne fungere normalt.

Propper

Nikotin bruk har vist seg å øke faren for blodpropp, som kan tette til stenten, forårsaker hjerteanfall eller slag.

Hjertesykdom

Det er en direkte sammenheng mellom nikotin bruk og utvikling av hjertesykdom, som i sin tur kan føre til angina. Fortsetter å røyke vil øke hastigheten som sykdommen utvikler seg, forårsaker for tidlig svikt i tent og gjøre fremtidige stenter nødvendig.

Mangel på mosjon

Nikotin bruk vil gjøre fysisk aktivitet ubehagelig for de fleste, hindrer en angina pasient fra å få den nødvendige trening han trenger å være så sunn som mulig.

Hva er farene ved Nikotin Lozenges?

Nikotin pastiller er klart bedre for deg enn sigaretter, som pastiller ikke inkluderer tjære eller karbonmonoksid som finnes i tobakk. Likevel, det er bivirkninger og farene forbundet med nikotin pastiller.

Hjerte risiko

Nikotin i noen form, inkludert pastiller, øker risikoen for hjertesykdom, innsnevring av arteriene i hjertet og øke blodtrykket.

Avhengighet

Nikotin pastiller er nesten like avhengighetsskapende som sigaretter, som brukere av pastiller har vært kjent for å ta dem i år ved røykeslutt.

Kostnad

De fleste nikotin pastiller er betydelig mer kostbart enn tobakksprodukter - en boks med 72 kan koste alt fra $ 40 til $ 45. Det er samme pris som om lag 160 sigaretter.

Tannråte

Mangeårige brukere av nikotin pastiller og til oppleve problemer med råtnende tenner og tannkjøtt, som pastiller ofte ta opptil 40 minutter eller mer for å løse opp.

Aspartam

Nikotin pastiller vanligvis er smaksatt med aspartam, en lav-kalori søtningsmiddel funnet i diett brus som har blitt anklaget for å forårsake kreft og nevrologiske problemer av noen i det medisinske feltet.

Nikotinsyre Vs. Nikotin Gum

Nikotinsyre Vs.  Nikotin Gum


Nikotinsyre er et kosttilskudd som inneholder niacin (vitamin B3) og niacinamide. Nikotin tyggegummi inneholder den samme aktive bestanddel som tobakk, og brukes til å bidra til redusert bruk av disse produkter. Til tross for lignende-klingende navn, nikotinsyre og nikotin er ikke kjemisk beslektet.

Effekter

Nikotinsyre forhindrer niacin-mangel og kan senke kolesterol-og triglyseridnivåer. Nikotintyggegummi etterligner effekten av tobakksprodukter, som inkluderer økt hjertefrekvens, vasokonstriksjon og følelser av ro.

Indikasjoner

Nikotinsyre brukes til å behandle niacin mangelsyndromer, og er noen ganger foreskrevet for pasienter med høyt kolesterol, i henhold til drugs.com. Nikotin tyggis gir en erstatning for tobakksprodukter, eliminere de tilknyttede helserisiko mens hindre alvorlige abstinenssymptomer.

Produkter og bruksområder

Nikotinsyre er solgt som et kosttilskudd enkeltvis eller i kombinasjon med andre vitaminer og mineraler. Nikotin forekommer naturlig i tobakk, og kan også finnes i plantevernmidler og nikotin-erstatningsprodukter som for eksempel tyggegummi, plaster og elektroniske sigaretter.

Bivirkninger

Ifølge medicinenet.com, kan nikotintyggegummi forårsake munnsår, fordøyelsesbesvær, økt spyttproduksjon og hodepine. I høye doser, er nikotinsyre kjent for å forårsake "niacin flush", som innebærer svette, hud rødhet og en kriblende følelse.

Advarsel

Bruk av nikotintyggegummi av ikke-røykere kan føre til nikotinforgiftning, som kan være skadelig eller dødelig. Hvis du opplever rask hjerterytme, kald svette eller forvirring mens du bruker nikotintyggegummi, oppsøke lege umiddelbart.

Hvordan Test for nikotin i Blood & Urin

Selv en trekning av din gamle avhengighet kan nå lett oppdages med nikotin blod og urin testing kits. Alkaloid giften av tobakk kan forbli i kroppen din lenger i forhold som nyrestein eller nyre og leversvikt. Den minste oppdagelsen av nikotin i noen tester på legens kontor kan noen ganger føre til nye medisiner eller behandling anbefalinger.

Hvordan Test for nikotin i Blood & Urin

•  Stikk langfingeren med steril nål leveres i test kit.

•  Plasser blodprøve i nikotin test sone på strimmelen og vent i minst 30 sekunder.

Les test: resultatet er positivt, noe som indikerer nikotin i blodet, hvis ingen fargebånd former i testsonen. Et negativt resultat er indikert med en rosa bånd i testsonen.

urinere i det klare plastkopp som følger med urin test kit. Catch bare på midten av urinstrømmen.

Dypp teststrimmelen i urinen før den er grundig gjennomvåt. Vent i 30 sekunder til ett minutt for stripe å endre farge.

Tolke testresultatene basert på diagrammet inkludert i test kit. Vanligvis, hvis strimmelen ikke endrer farge, er det ikke var detekterbar mengde nikotin i urinen. Men hvis det blir mørk orange, var det nikotin.

Hint

  • Sammenlignet med den urinprøve, gir blodprøve mer nøyaktige detaljer av kroppens nikotininnhold. Et positivt resultat krever en konsentrasjon i urinen eller i blodet på minst 200 ng / ml av metabolitten cotinine, som er det strimlene analysere for.

Hvordan å skylle ut nikotin

Røykeslutt er en av de vanskeligste oppgavene å takle, men det er første skritt i å kvitte kroppen av nikotin. Nikotin er avhengighetsskapende middel som utløste din avhengighet, så, naturligvis, må du bli kvitt det. Når du skylle nikotin fra kroppen din, kan du begynne å fokusere på den emosjonelle siden av å slutte. Nikotin tar ofte opp til tre dager å gå ut av kroppen, men det er visse ting du kan gjøre for å sikre sin exit og begynne å utvikle en sunn rutine for ditt liv, ifølge University of Iowa.

Hvordan å skylle ut nikotin

Hvordan å skylle ut nikotin

•  Drikk mye vann. Totalt system rens - lik den for å eliminere nikotin - krever vann, og mye av det, ifølge SelfGrowth.com. Du blir nødt til å urinere ganske mye, og dette er en god ting. Det betyr at nikotin er spennende kroppen din.

trener minst en gang om dagen. Løping og jogging er en fin måte å svette ut nikotin i kroppen din. Hvis du har røkt i lang tid, være forsiktig. For mye trening for noen som er ute av form kan være skadelig for hjertet og lungene, men ifølge EMaxHealth.com, trening vil ikke bare flush nikotin fra kroppen din, det vil gjøre cravings mer utholdelig.

Ta masse vitamin C. Faktisk bør vitamin C være en av dine beste prioriteringer for de tre første dagene under skyll prosessen. Drikk appelsinjuice og ta vitamin C-tilskudd i løpet av dagen. Surhet av vitamin C er en stor bil for å avslutte nikotin, ifølge CiggyFree.com.

Pust dypt. Noen av de dypeste urenheter i lungene kan hentes av konsistente og hyppige pusteøvelser. Mens du sitter på kontoret eller i klasserommet, ta 10 dype åndedrag på rad, så ta en pause. Gjør dette flere ganger om dagen. Puste dypt kan også lette noe av stresset av å slutte å røyke.

Hvordan redusere nikotin suget

Breaking en nikotin vane kan være svært utfordrende, men det er ikke umulig. Med tålmodighet og besluttsomhet, kan du arbeide gjennom cravings og gi opp å røyke for godt.

Hvordan redusere nikotin suget

•  Hold deg fysisk aktiv. Gå for en joggetur eller bruke noen minutter gjøre hopping knekt. Bare få kroppen i bevegelse. Den fysiske aktiviteten kan bringe nikotin suget til å stoppe opp.

Lag en liste over grunner til at du ønsker å slutte å røyke. Inkluder de helsemessige fordelene, de årene du kommer til å legge til livet ditt og hvor mye penger du vil spare. Bær med deg listen og ta den ut og lese den som en påminnelse når du føler trang til å røyke. Les det rett før du går til sengs om kvelden for å sette det inn i underbevisstheten.

Opprett et støttesystem for deg selv. Har en venn du kan ringe når du trenger hjelp bor motivert. Dette kan også bidra til å holde deg distrahert fra dine krav.

Sett sigaretter med sunn mat. Når du føler trang til å røyke, tygge på gulrot eller stangselleri. Noen røykere synes det er nyttig å holde dem mellom deres første fingrene som en sigarett. Dette får dem gjennom suget, uten egentlig å røyke.

Belønn deg selv. Lag en oversikt og sette en liten gullstjerne på det hver gang du klarer å gjøre det gjennom en craving. Deretter planlegge en enda større belønning for å gi deg selv etter at du har tjent en viss mengde stjerner og har nådd andre milepæler med dine krav.

Hvordan virker nikotin komme inn i kroppen din?

Tar i Nikotin

Nikotin er et stoff som finnes i tobakk som fungerer som en stimulant i kroppen. Det finnes en rekke måter som nikotin kan bli absorbert inn i kroppen. Disse inkluderer å røyke sigaretter og tygge eller enda sniffing tobakk. Den mest vanlige og effektive måte å få nikotin inn i kroppen er gjennom innånding. Når en person begynner å røyke, vil nikotin lett diffundere gjennom huden, lungene og slimhinner.

Absorpsjon gjennom alveolene

Nikotin vil bevege seg inn i blodårene i huden, lungene og slimhinner hvor det vil reise til hjernen. Men som oftest er det blodkar i lungene som tar i den mest nikotin. Lungene våre er foret med millioner av luftblærer. Disse luftblærer eller alveoler, er der gassutveksling i lungene foregår. Alveolene dekke en massiv overflateareal som vil gi god tilgang for nikotin for å bli absorbert i blodet.

Flytter gjennom blodet til hjernen

Når nikotin har kommet inn i blodstrømmen ved hjelp av alveolene, vil det flyte nesten umiddelbart til hjernen. Når nikotin når hjernen, fører det til en nesten euforisk effekt i røyker, endre stemninger og forårsaker hyggelige fysiske fornemmelser. Det tar bare omtrent 7 sekunder for nikotin til å nå hjernen når en person puster inn på en sigarett, forårsaker nesten øyeblikkelig "lindring". Nikotin og dens virkninger vil vare i kroppen i ca 2 timer, før de røyker vil trenge en annen løsning. Fra hjernen, vil nikotin deretter reiser seg til andre deler av kroppen.

Long-Term Nikotin Gum Bruk

Long-Term Nikotin Gum Bruk


Tolv uker er den øvre grense for bruk av nikotintyggegummi. Starte behandlingen med en høy dose, og deretter gradvis redusere den dosen til du stopper å tygge tyggegummi etter tre måneder, eller tidligere hvis suget etter nikotin opphøre før da. Du kan bli forgiftet ved å tygge for mye tyggis eller fortsette å røyke mens du bruker nikotintyggegummi. Langvarig bruk av nikotintyggegummi kan øke risikoen for oral cancer.

Bruk

Du trenger ikke resept for å kjøpe eller bruke nikotintyggegummi. Du må imidlertid følge instruksjonene for bruk, slik at du ikke opplever problemer. Nikotintyggegummi, som inneholder virkestoffet nikotin polacrilex, kommer i versjoner som leverer 2 eller 4 mg nikotin per stykke. Jo sterkere versjonen er for tunge røykere; brukerveiledningen er de samme for begge versjoner. I løpet av de første seks ukene av behandlingen, kan du tygge ett stykke for så lenge som 30 minutter hver time. Aldri tygge mer enn 24 stykker av nikotin tyggegummi løpet av en 24-timers periode. For å få full dose uten å kjøre risikoen for overdoser, tygge et stykke til du smake nikotin eller føler en kriblende, så hold stykke mellom kinn og tannkjøtt til smaken eller kribling går unna. Gjenta til du får ikke mer smak eller følelse fra stykket. For de neste to ukene, kutte bruken tilbake til ett stykke hver 2 til 4 timer, og deretter klippe tilbake igjen til ett stykke hver 6 til 8 timer ved starten av den 10. uken. Hvis dine cravings gå bort, trenger du ikke å fullføre alle 12 uker anbefales behandling.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger ved bruk av nikotintyggegummi inkluderer verkende kjevemusklene, hodepine og sår i munnen. Fortell legen din hvis noen av disse symptomene blir alvorlige.

Nikotin Poisoning

Forgiftning er størst potensiell risiko fra å bruke nikotin i konsentrert form av tyggegummi. Symptomer å se etter i deg selv eller noen andre tygge nikotintyggegummi, spesielt hvis den personen er et barn som har fått inn i pakken, blant annet:

• Magekramper
• Uro
• Coma
• Forvirring
• Kramper
• Besvimelse
• Racing hjerterytme etterfulgt av langsom hjerterytme
• Rask pust
• sluttet å puste
• Oppkast

Iverksette umiddelbare tiltak i tilfelle av en nikotin overdose. Ring Giftsentralen på (800) 222-1222, og følg ekspertens retninger. En tur til legevakten kan være nødvendig for behandling med aktivt kull eller for en mage pumping. Ikke gjør offeret spy med mindre helsepersonell råder deg til å gjøre det.

Mulig kreftrisikoen

En stor gruppe av forskere basert i Storbritannia og Malaysia rapporterte en mulig sammenheng mellom bruk av nikotintyggegummi og utvikling av oral cancer i den elektroniske journal PLoS One den 16. mars 2009 Forbindelsen har ennå ikke sterkt etablert, men Det er kjent at nikotininntak fører til dannelse av protein merket FOXM1. Hva analysere celle og vevsprøver fra 75 pasienter med hode og nakke plateepitelkreft kreft, fant forskerne at pasientene hadde forhøyede nivåer av FOXM1. Squamous celler finnes i munnen, spiserøret og lepper, samt andre organ vev. Forskerne konkluderte med at deres "Studien bekrefter potensialet co-kreftfremkallende effekten av nikotin i tobakk erstatning terapi." Men gruppens talsmann Muy-Teck Teh fortalte London-avisen "The Times" den 22. april 2009 at "røyking er selvfølgelig langt mer farlig, og folk som bruker nikotinerstatning å gi opp bør fortsette å bruke det og ta kontakt sine (leger) hvis de er bekymret. Er viktig budskap for ikke å overdrive det, og å følge råd på pakken. "

Advarsler

Gravide og ammende kvinner bør ikke bruke nikotintyggegummi fordi nikotin kan svekke utviklingen føtal og neonatal. Aldri røyke eller bruke tobakk mens du bruker nikotin tyggegummi; gjør det kan føre til en overdose.

Interaksjoner

Du kan ikke være i stand til å bruke nikotintyggegummi, eller du må kanskje bruke mer eller mindre tannkjøtt, hvis du også bruker noen av følgende medisiner

• Paracetamol (f.eks Tylenol fra McNeil)
• Koffein
• Diuretika
• Høyt blodtrykk narkotika
• Imipramin
• Insulin
• pentazocin (f.eks Talwin fra Hospira)
• propoxyphene (f.eks darvon fra Xanodyne)
• propranolol (Inderal LA fra Akrimax)
• Theophyline
• VitaminsAvailability

Tannproblemer, en historie med hjertesykdom, kan skjoldbrusk problemer og sår også komplisere behandling med nikotintyggegummi. Snakk med legen din hvis du har noen av disse forholdene.

Tilgjengelighet

Nicorette, laget av GlaxoSmithKline, er den mest kjente merkevare-navnet versjon av nikotintyggegummi. Sin hjemmeside, Nicorette.com/Support.aspx, og tilbyr gratis røykeslutt ressurser og tilgang til "virtuelle slutte trenere." Det amerikanske Food and Drug Administration har godkjent Novartis 'branded nikotintyggegummi trives for salg. IVAX, Perrigo og Watson produsere rimeligere generiske legemidler for det amerikanske markedet. Apoteket kan selge generiske produkter under butikkens eget navn.

Hva er farene ved Nikotin Gum?

Når folk bestemmer seg for å slutte å røyke, noen slutte cold turkey, uten hjelp av røykesluttprodukter. Andre slår til disse produktene for å hjelpe dem kjempe deres nikotinavhengighet. En av de mer populære produkter er nikotin tyggegummi. Dette har imidlertid nyttig produkt sin egen farer og bivirkninger.

Formål

Nikotintyggegummi er ment å være et kortsiktig hjelpemiddel for å hjelpe en person slutte å røyke et tobakksprodukt, vanligvis sigaretter eller sigarer. Tannkjøtt leverer nikotin inn i personens system, assuaging cravings for en røyk som inneholder det samme stoffet. Gradvis en person kan tygge mindre og mindre nikotin tyggis til slutt han ikke trenger det lenger. Som blir sagt, den største faren med å tygge nikotintyggegummi er at en person kan utvikle en nikotinavhengighet, eller lage en eksisterende verre.

Innledende Farer

Ved først å tygge nikotintyggegummi, er det flere mulige farer og bivirkninger. Noen av de vanligste er stølhet i kjeven, munnsår, hodepine, dårlig fordøyelse og økt produksjon av spytt. Selv om disse er alle vanlige reaksjoner på stoffet, de ofte passere hvis tygge nikotintyggegummi fortsetter.

Pacing

Hvis nikotin tyggegummi tygges for fort, så er det sannsynlig at andre bivirkninger vil presentere seg selv. Svimmelhet, svimmelhet, hikke, oppkast og søvnløshet er alle vanlige effekter. Ofte tygge tyggegummi saktere, noe som gjør at nikotin utgivelsen ikke skjer så raskt, er den beste løsningen.

Nikotin Overdose

Tygge for mye nikotintyggegummi (mer enn 30 stykker på en dag) eller tygge riktig antall brikker for fort kan føre til en overdoser av nikotin i en persons system, som kan være svært farlig. Dette kan resultere i kaldsvetting, besvimelse, forvirring og et bankende hjerte. Alle disse symptomer er forårsaket av en økt og usikre mengde av en stimulant.

Allergiske Reaksjoner

Selv om det ikke er vanlig at de som har røykt eller tygget tobakk å ha en allergisk reaksjon på nikotin tyggegummi, har tilfeller blitt rapportert. Effekter som utslett, kløe, hevelse og problemer med å puste er alle kjennetegn på en allergisk reaksjon på nikotin tyggegummi. I dette tilfellet en lege skal varsles umiddelbart, og personen bør søke medisinsk hjelp.

Hvordan virker Nikotin påvirker hjernen?

Hvordan virker Nikotin påvirker hjernen?

Innledning

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, tobakk dreper anslagsvis 440.000 amerikanere hvert år. Med så mange dødsfall knyttet til tobakk, kan det være rart hvorfor noen ville fortsette å bruke produktet. Mye av ønsket om å fortsette å bruke tobakk, uavhengig av de helserisikoer, ligger i sin mest aktive ingrediensen nikotin og dens virkninger på hjernen.

Nevrotransmittere

Nikotin påvirker hjernen ved å etterligne nevrotransmittere. En neurotransmitter er en kjemisk budbringer som lar hjerneceller til å kommunisere. Hver nevrotransmitter er spesielt designet for å passe med en reseptor på en annen nervecelle. Når signalstoffet låses reseptoren side, aktiverer den en nervecelle og viderefører meldingen til den neste celle. Nikotin i hovedsak etterligner to nevrotransmittere kalles acetylkolin og dopamin.

Acetylkolin

Når nikotin kommer inn i kroppen og gjør sin vei til hjernen gjennom blodstrømmen, en av de viktigste områdene som det kan feste seg til er reseptoren områder for acetylkolin. Acetylkolin er en nevrotransmitter ansvarlig for en rekke kroppslige operasjoner, inkludert pust, puls, muskelbevegelser og kognisjon. Nikotin øker aktiviteten av disse receptor områder som er grunnen til at mange røykere føler en økning av energi eller økt evne til å konsentrere seg direkte etter å røyke en sigarett.

Dopamin

Nikotin kan også låse inn dopamin receptor områder. Dopamin er signalstoffet mest kjent for å føle glede. Det er ofte referert til som "belønning bane" i hjernen. Dopamin er designet for å frigjøre en god følelse hver gang du gjør noe som gagner kroppen som spiser eller trener. Dette forsterker sinnet til å ønske å gjenta handlingen på et senere tidspunkt. Den nikotin i tobakksprodukter skaper den samme behagelige følelsen, forsterker behovet for å fortsette å røyke eller bruke andre tobakksprodukter.

Endorphines

Nikotin kan også utløse hjernen for å frigjøre endorfiner. Endorfiner er proteiner som fungerer som naturlig smertemedisin for kroppen. Jo mer nikotin som kommer inn i blodet, desto større potensial for endorfiner å bli utgitt.

Toleranse / Uttak

Med så mange positive følelser assosiere seg med nikotin bruk, begynner hjernen å bli avhengig av produktet for å holde de gode følelsene kommer. Over tid hjernen utvikler en toleranse for nikotin og krever mer for å oppnå samme nivå av nytelse. Dette fører til avhengighet. Hvis av en eller annen grunn nikotinet er enten midlertidig eller permanent holdt fra hjernen, vil legemet gå inn abstinenssymptomer. Dette omfatter depresjon, kvalme, oppkast og irritabilitet.

Hvordan virker nikotin fungerer?

Hvordan virker nikotin fungerer?

Innledning

Ifølge National Center for Chronic Disease Prevention & Health Promotion, Sigaretter er nummer én mest forebygges dødsårsaken i USA. Mer enn 440.000 mennesker dør av sigarettrelaterte dødsfall hvert år, ifølge American Cancer Society. Det kan være vanskelig å forestille seg hvorfor noen skulle ønske å røyke etter å ha lest slike statistikker; Imidlertid kan stoffene i én sigarett være like avhengighetsskapende som illegale rusmidler. Det kan være så mange som 4000 kjemikalier i en sigarett, men likevel er det nikotin som fører til den høyeste grad av avhengighet.

Hva er Nikotin?

Nikotin er naturlig finnes i bladene av tobakksplanter. Når behandlet i en sigarett, kan det være så mye som 10 milligram nikotin tilstede; imidlertid bare 1 mg 2 mg nikotin-gjør det faktisk inn i blodet. Nikotin i høye nok doser kan være svært giftig. Nikotin i sin konsentrerte form brukes som aninsecticide.

I kroppen

Nikotin kan gjøre det inn i kroppen i et par forskjellige måter. Den vanligste er innånding gjennom lungene via sigaretter og muntlig gjennom skråtobakk. Nikotin kan også oppnås direkte absorberes gjennom huden, dvs. et nikotinplaster. Når nikotin er blitt absorbert det gjør seg direkte inn i blodbanen.

Brain

Når nikotin har kommet inn i blodet den leder direkte til hjernen. Her er der nikotin har størst effekt på kroppen. I hjernen er kjemiske signalstoffer som kalles acetylkolin. Acetylkolin kan påvirke en rekke hjernefunksjoner inkludert din energi og aktivitetsnivå. Når nikotin når hjernen har en umiddelbar effekt på kolinerge neuroner. Dette får dem til å begynne å produsere acetylkolin på en økt rente. Denne serie av acetylkolin produksjonen gir hjerne og kropp en betydelig økning av energi.

Dopamin

Sammen med en økning i energi, nikotin er stimulering av cholinerge neuroner fører også til hjernen for å øke produksjonen av et annet neurotransmitter kalles dopamin. Dopamin er en neurotransmitter som er ansvarlig for "premier pathway". En økning i dopamin rundt den synaptiske hullene av nervecellene kan forårsake både en euforiske høy, så vel som et oppsving i humør.

Glutamat

Nikotin stimulerer også utgivelsen av signalstoffet glutamat. Glutamat er ansvarlig for sinnets evne til å både lære og konsentrere seg. Dette er grunnen til at mange røykere er i stand til å fokusere bedre etter at de har hatt en sigarett.

Farene

Nikotin kan også lage en avhengighet forårsaker hjernen til å bli avhengig av den kjemiske. Over tid hjernen langsomt blir vant til den økte nivåer av nevrotransmittere frigis og utvikler det som kalles en toleranse. På grunn av denne toleranse hjernen begynner å kreve mer nikotin til å holde opplever de samme effekter. Over tid hjernen blir avhengig av nikotin for å fungere, og kan forårsake alvorlige uttak når nikotin nivåer har blitt kuttet av, eller redusert.