Digidexo.com

herpes sinksalve

Hvordan behandle genital Herpes med alternative løsninger

Genital herpes er en seksuelt overførbar sykdom forårsaket av HSV eller herpes simplex virus. Mange mennesker vet ikke engang at de har denne tilstanden, siden det kan være i dvale i flere år før selve utbrudd starter. Symptomer på et utbrudd av genital herpes inkluderer utseendet på åpne sår, sår eller blemmer i eller nær kjønnsorganene og anus, smerter ved vannlatning, hovne lymfeknuter i lysken, feber, hodepine og kløe. Angrep kan utløses av slike ting som trøtthet, menstruasjon, et dårlig immunforsvar og stress. Dette er en sykdom som er ført gjennom samleie med en infisert person. Hvis du har blitt diagnostisert med genital herpes, bør du ikke være seksuelt aktiv når du har et utbrudd. Selv når symptomene avta, bør du være forsiktig. Legen din kan foreskrive medisiner, for eksempel Zovirax, Valtrex eller Famvir for å behandle symptomene dine. Du kan også bruke alternative løsninger for å bidra til å støtte konvensjonell behandling.

Hvordan behandle genital Herpes med alternative løsninger

•  Bytt til en mer basisk kosthold ved å konsumere mat som frø, hele korn, friske grønnsaker og ikke-sitrusfrukter. Kutte ned på eller eliminere bearbeidet mat, peanøtter, cola, alkohol, bakt produkter, sukker, hvitt mel og melkeprodukter når du har et utbrudd av genital herpes, siden de har L-arginin, en aminosyre som kan forverre tilstanden din.

Enkel kløe og smerte ved å sitte i et varmt bad i 15-20 minutter. Legge Epsom salter kan bidra til å lette ubehag forbundet med genital herpes angrep. Det er viktig at du husker å tørke av, etterpå, for å holde sår fri for fukt.

Vurder å bruke tea tree olje, som er en naturlig antiseptisk, på lesjoner å hjelpe dem å tørke opp raskere. Drypp en dråpe på herpes sår rett etter du kommer ut av dusjen. Tea tree olje er avledet fra de duftende blader av en populær australsk tre som har vært brukt i flere hundre år, for å løse en rekke helseproblemer. Du bør bare bruke tea tree olje for eksterne formål.

Prøv å bruke sinksalve for å kjempe genital herpes utbrudd, som noen individer har funnet dette gunstig. Unngå å sette kortison krem ​​på sår, som det kan virke mot sin hensikt til helbredelsesprosessen, hindre immunforsvaret og selv bidra til viruset vokser videre.

Fight virusinfeksjon og bidra til å bygge immunitet med kattens klo. Kattens klo kommer fra roten og bark av en vinranke funnet i regnskogen i Amazonas. Det ble først brukt av de gamle inkaene for sine medisinske egenskaper, og har vunnet popularitet i moderne tid for sin evne til å øke immunforsvaret. Sørg for at du får en standardisert ekstrakt, som kan komme i flytende eller kapselform. Hvis du er gravid eller ammer, har hatt en organtransplantasjon, lider av tuberkulose, har en autoimmun sykdom eller har hatt en hud pode, bør du ikke ta kattens klo. Konsultere legen din før du bruker kattens klo hvis du tar medisiner for diabetes, diuretika, blodfortynnende, ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner, østrogen eller immundempende medikamenter, for å sikre seg mot mulige interaksjoner.

Hint

 • Ikke ha samleie når du har et utbrudd.
 • Bruk kondomer, for å unngå spredning av viruset.
 • Informer legen din om eventuelle alternative løsninger du ønsker å ta.

Urinveisinfeksjoner Vs. Herpes

Både urinveisinfeksjoner og genital herpes påvirker underlivet. Ellers er de to tilstandene har svært lite til felles. De har særpreg, ulike årsaker og ulike behandlingsplaner.

UTI Fakta

Urinveisinfeksjoner (UVI) er ofte forårsaket av E. coli-bakterier invaderer urinveiene, som inkluderer blæren; urinrøret (røret som går fra blæren til utsiden av kroppen); urinlederne (rørene som frakter urin fra nyrene til blæren) og nyrer.

Herpes Fakta

Genital herpes er forårsaket av herpes simplex-virus, og er en seksuelt overført sykdom. Det påvirker huden i underlivet.

UTI Symptomer

Symptomer på UVI inkluderer økt hyppig vannlating, smerter eller brennende mens urinering, sterk lukt, blod i urinen, skyet urin og en vedvarende og sterkt behov for å urinere.

Herpes Symptomer

Symptomer på genital herpes inkluderer åpne sår i anal / livet, små røde nupper i anal / underlivet og en kløe rundt på innsiden av lårene, rumpe eller kjønnsorganer.

Årsaker

UVI er forårsaket av bakterier og er ikke smittsom. Herpes, på den annen side, er en seksuelt overført sykdom som kan overføres ved direkte kontakt.

Behandling

UVI kan behandles og utryddet med antibiotika slik som nitrofurantoin, amoxicillin eller ciprofloxacin. Herpes er ikke kureres; behandlingsmålene er å lindre symptomer, redusere hyppigheten av utbrudd og minimere risikoen for å overføre viruset til andre.

Okulær herpes infeksjon hos barn

Okulær herpes infeksjon hos barn


Ocular herpes er en infeksjon av øyet forårsaket av herpes-virus. Når et barn har okulær herpes, hennes konjunktiv, hornhinne eller øyelokket er den delen av øyet som vanligvis er berørt.

Typer

De typer okulær herpes barn lider inkluderer herpes keratitt, stromal keratitt og iridosyklitt.

Effekter

Barn med okulær herpes vil ha hovne øyne, irritasjon, reoccurring infeksjoner, lysfølsomhet, utflod og rødhet. I alvorlige tilfeller vil de ha synstap fra arrdannelse.

Årsaker

Ocular herpes forårsakes ved å være i kontakt med en annen person som har viruset i løpet av et utbrudd.

Behandlinger

En lege vil foreskrive antivirale øyedråper og piller for å behandle et barn som har okulær herpes. Hvis et barn har arrdannelse fra okulær herpes, vil en lege utføre kirurgi for å prøve å gjenopprette visjon som har gått tapt.

Betraktninger

Det finnes ingen kur for okulær herpes. Behandlinger er kun brukt for å kontrollere utbrudd.

Sink Cure for Herpes

Herpes, en virusinfeksjon som produserer lesjoner og sår, spres gjennom direkte kontakt med sår eller kontakt med kroppsvæske av en person infisert med viruset. Om lag 25 prosent av amerikanere lider av genital herpes, og om lag 70 til 80 prosent lider av oral herpes. For å redusere graden og hyppigheten av utbrudd forårsaket av både oral og genital herpes, prøve behandling med sink.

Hvor befinner Zinc

Selv om ingen kjent kur for herpes eksisterer, vil leger ofte foreslå å bruke sink, et mineral som ofte finnes i sjømat og andre proteiner, som et middel for å bidra til å helbrede blemmer og minimere kviser.

Daglig sink inntak hjelper i vekst og utvikling, metabolisme funksjon og styrking av immunsystemet, som det bidrar til å produsere T lymfocyttceller --- viktige i kampen mot virus. Mens kosttilskudd gir en god sinkkilde, kan du også finne dem mineral i slike matvarer som biff, krabbe og svinekjøtt. For en stor sink boost, spise østers; de inneholder omtrent over 76 mg eller mer sink per porsjon (seks østers).

Hvordan Sink Hjelper

Hvis du lider av herpes viruset, øke inntaket av sink, pluss gjelder sink kremer og salver på lesjoner forårsaket av et utbrudd. Sink er en komponent i mer enn 300 enzymer som trengs for å reparere skader. Leger anbefaler at menn gjelder det lokalt for å hjelpe tørke ut blemmer og ofte lindre kløe og brenning forårsaket utbruddene. Ikke påfør sink topically til herpes blemmer hvis du er en kvinner; Tørkemidler kan skade slimhinnene der blemmene ofte vises i kvinner.

Bruk også sink topically på forkjølelsessår. Sink hjelper velig redusere varigheten av forkjølelsessår med 30 til 40 prosent og lindrer smerten de ofte føre. For forkjølelsessår påvirker munn, tannkjøttet eller lepper, vil noen leger gir et bilde av en liten mengde protamin-sink --- en protein-sink kombinasjon.

Luftbårne forholdsregler for Herpes zoster virus

Svineinfluensa, fugleinfluensa, SARS - verden har stått overfor smittsom sykdom pandemier de siste 10 årene. Nylig har amerikansk helsevesen og media vært fokus på vaksiner for herpes varciella zoster - kjent som helvetesild. Mange mennesker ønsker å vite om det er andre måter å hindre overføring av helvetesild.

Helvetesild

Zoster er en variant av varicella, virus som forårsaker vannkopper. Helvetesild ofte følger eller stammer fra å ha hatt vannkopper.

Selv zoster er en del av herpesfamilien av virus, er det ikke herpes simplex I og II, virus oftere referert til som "herpes" som er ansvarlig for forkjølelsessår og genitale lesjoner. Og mens helvetesild ikke vare livet ut, og er ikke seksuelt overført, det er smittsom og kan ha alvorlige farer for de med svekket immunforsvar eller som er svært ung eller gammel.

Transmission

Helvetesild er i utgangspunktet en sekundær infeksjon av vannkopper. Alle som har hatt vannkopper kan ha zoster forbli i hans system, ligget i dvale. Hvis zoster våkner, ofte reiser det til det sentrale nervesystemet som bidrar fordele den i hele kroppen.

Resultatet er et utslett svært lik vannkopper, bare det vanligvis dannes i en rad eller ordnet mønster på en side av kroppen. I mange tilfeller helvetesild vondt, med skyting smerter eller prikking rapportert.

Fordi Helvetesild kan bare skje med de som har hatt vannkopper, er det ingen direkte måte å få helvetesild. Noen som ikke er vaksinert for Varciella eller Varicella Zoster kan kontrakten vannkopper fra en helvetesild pasient. Overføring kan bare skje når helvetesild blemmer har sprukket og oser, og før de skorpe over. Når de åpne blemmer har klaka, er Varicella ikke lenger smittsom.

Airborne Forebygging

Varicella smitter ikke gjennom luften. Varicella er primært gitt videre gjennom fysisk kontakt, direkte og indirekte. Noen som aldri har hatt vannkopper eller vannkopper bør unngå å berøre noe en helvetesild pasient har berørt og spesielt unngå å berøre pasienten.

Ellers vanlig sunn fornuft regler gjelder. Hold overflater rene og desinfiseres Lysol og andre desinfisering produkter kan hjelpe med rengjøring tellere, bad, etc å sørge for at det ikke er noen levende virus fra indirekte kontakt. Vask sengetøy, håndklær og klær av pasienten raskt når hun har flyttet inn i "klaka over" fase.

Vaskebjørn og Herpes

Vaskebjørn og Herpes


Herpetic virus kan forårsake hjernebetennelse. Encefalitt er en hjernebetennelse som produserer influensalignende symptomer i milde tilfeller og feber og kramper i alvorlig seg. Det er ulike herpetic virus som kan forårsake hjernebetennelse og ulike måter vaskebjørn kan overføre encefalitt for mennesker.

Herpes simplex virus

Herpes simplex virus (HSV) er den ledende årsak til hjernebetennelse i mer økonomisk utviklede land. Det er to typer av herpes simplex virus. En er HSV-1, noe som fører til oral herpes. Den andre er HSV-2, noe som fører til genital herpes. HSV-1 kan også resultere i genital herpes men HSV-2 er det mer vanlig årsak.

Av de to, HSV-1 er den primære instigator av voksen-utbruddet encefalitt. Infant encefalitt er vanligvis forårsaket av HSV-2 fordi væske fra en mors genital herpes kan overføres til barnet under fødselen.

Varicella-zoster virus

Varicella-zoster virus er den bak vannkopper (varicella) og helvetesild (Herpes zoster). Vannkopper er den første utbruddet. Når symptomene avtar, forblir viruset i kroppen. Helvetesild er et resultat av varicella-zoster virus reemerging fra sin dvalen, men ikke hver person som hadde vannkopper vil nødvendigvis ha helvetesild senere. Varicella-zoster virus kan forårsake svært alvorlige tilfeller av encefalitt, men disse er sjeldne.

Epstein-Barr-virus

Epstein-Barr-viruset er kilden til mononukleose hos barn og unge voksne. Encefalitt forårsaket av Epstein-Barr er vanligvis milde og lett behandles.

Raccoon Roundworm

Raccoon rundorm (Baylisascaris procyonis) er en parasitt som lever i tarmen hos vaskebjørn. Det er ufarlig å vaskebjørn, men hvis et menneske kommer i kontakt med vaskebjørn avføring gjennom treet bark, flis eller jord, kan det resultere i alvorlig nervøs-system sykdom, inkludert encefalitt. Ikke holde vaskebjørn som kjæledyr og alltid sørge for å holde søppelskuret og fuglebrett utilgjengelige for dem.

Rabies

Encefalitt forårsaket av rabies er sjelden, men ofte dødelig. Selv vaskebjørn kan bære rabies, er de ikke ofte forbundet med denne type hjernebetennelse. Flaggermus er oftere den felles transportør.

Flåttbårne Encefalitt

Vaskebjørn kan også bære flått. Flåttbåren encefalitt er mer vanlig i Europa og Asia. I Nord-Amerika er flåttbåren encefalitt vanligvis spres gjennom Lyme sykdom og Rocky Mountain flekket feber.

Hvordan gjenkjenne symptomer på genital herpes

Hvordan gjenkjenne symptomer på genital herpes


Det kan være svært vanskelig å nøyaktig gjenkjenne symptomer på genital herpes. Dette er fordi symptomene på genital herpes ofte etterligne andre, mer ofte oppleves plager, slik som influensa, eller en gjærinfeksjon. Faktisk er det anslått at én av fem amerikanske voksne har genital herpes, men 90 prosent av disse menneskene er uvitende de har det.

Hvordan gjenkjenne symptomer på genital herpes

Gjenkjenne symptomer på genital herpes

•  Ta kontakt med en lege hvis du opplever noen av følgende symptomer i genital regionen som synes unormal: utslett eller små støt på huden, smertefull vannlating, utflod fra skjeden, prikking, kløe eller svie i ett område av kjønnsorganene.

Vit at symptomene på genital herpes kan vises i løpet av bare noen få dager etter eksponering. De første tegn på herpes infeksjon er utseendet av små, røde blemmer. Disse blemmer vanligvis utvikle seg til magesår innen et par dager, og til slutt skorpe over.

Ta hensyn til visse deler av kroppen din der genital herpes symptomer er mest sannsynlig å skje. Disse stedene inkluderer ****, pungen, anus, vagina, lår og rumpe. Du må kanskje bruke en håndholdt speil for å sjekke disse stedene grundig.

Noter ofte symptomer oppstår. Genital herpes utbrudd forekommer så sjelden som en gang per år. Imidlertid kan noen individer har dem så mye som en gang per uke. Påfølgende utbrudd tendens til å være mindre smertefulle og vare i kortere mengder av gangen.

Vær på utkikk etter hevelse i lysken. Dette er forårsaket av infiserte lymfeknuter og kan være en av de første symptomer på genital herpes.

Hint

 • Den mest kjente symptom på genital herpes er en klynge av små væskefylte blemmer som bryter og danner smertefulle sår som skorpe og helbrede i løpet av flere dager.
 • Sår kan vises 4 til 7 dager etter at en person er først smittet med herpes virus. Noen kan oppleve influensalignende symptomer, inkludert feber og hovne lymfekjertler i lysken etter å ha blitt smittet.
 • En avslapnings ikke alltid forekomme. Noen mennesker opplever ingen symptomer i det hele tatt. Andre, mindre åpenbare symptomer ofte rapportert er et utslett eller små støt på huden, smertefull vannlating, eller for kvinner, utflod fra skjeden.
 • I stedet for selv-diagnostisering, få en profesjonell vurdering hvis du mistenker at du har vært utsatt for genital herpes og tror du vise symptomer. Legen din kan forskrive medisiner som kan bidra til å holde symptomene under kontroll.

Hvordan behandle Genital Herpes Naturligvis

Hvordan behandle Genital Herpes Naturligvis


Herpes flare-ups kan være smertefullt og irriterende, men de trenger ikke å styre livet ditt. Det er noen ting du kan gjøre for å redusere ubehag og hjelpe hastighet helbredelse.

Hvordan behandle Genital Herpes Naturligvis

•  Bruk en ispose for å lindre smerte og hevelse.

Ta et varmt bad. Legg natron for å redusere kløe og smerte.

Hold genital området tørt og rent.

Unngå å ha sex før blemmer har fullstendig helbredet.

Ta kosttilskudd som hemmer viral vekst ved første tegn på et utbrudd. Vurder å ta aminosyren L-lysin. Antioksidant vitaminer og sink kan også hjelpe.

øke immunsystem. Ta echinacea, goldenseal og vitamin C daglig. Få nok hvile og redusere stress.

Unn blemmer lokalt. Dab tea tree olje, en naturlig antiseptisk, enten full eller halv styrke direkte på dem flere ganger om dagen.

Oppmuntre helbredelse ved å unngå matvarer som inneholder arginin, en annen aminosyre som undertrykker lysin: nøtter, meieriprodukter, kjøtt, frø, havre, peanøtter og mais.

Hint

 • Selv herpes simplex type I forekommer typisk i munnen og type II i underlivet, kan oral sex spres enten til begge deler av kroppen.
 • Kvinner som har genital herpes bør ha regelmessige celleprøver som herpes kan øke risikoen for livmorhalskreft.
 • Redusere eller dele vitamin C doser hvis diaré oppstår.
 • Hvis symptomene vedvarer eller hvis du har spesielle medisinske tilstander eller problemer, anbefaler vi at du kontakter lege. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan unngå å få genital herpes

Genital herpes, eller herpes simplex type II-viruset kan ikke kureres når den er sammentrukket. Viruset kan bo sovende i lange perioder av gangen, men stress eller sykdom kan utløse utbrudd.

Hvordan unngå å få genital herpes

•  Bruk kondom ved sex med mindre du er i et monogamt forhold med en infisert partner. Spermicider bidra til å drepe viruset, så for ekstra beskyttelse gjelder sæddrepende skum eller gele til kjønnsorganet ditt.

Be nye partnere om de har blitt testet for viruset, og om de har alltid praktisert sikker sex. En av seks voksne i USA bære den, så ikke anta partneren din er smittefri.

hindre gjentakelse: Beskytt din immunsystem, siden virus som influensa provosere utbrudd.

Spis godt og ta en multivitamin og vitamin C supplement daglig. Utøve og få nok søvn. Reduser stress, siden angst kan utløse utbrudd.

Hint

 • Selv herpes simplex type I forekommer typisk i munnen og type II i underlivet, kan oral sex spres enten til begge deler av kroppen.
 • Kvinner med genital herpes har en økt risiko for livmorhalskreft og bør få regelmessige Pap tester.
 • Hvis du har viruset, kan anti-virus medisiner kontrollere utbrudd og symptomer. Tre som er tilgjengelig er acyclovir, Valacyclovir og famciclovir.
 • Kondomer kutte ned på spredningen av herpes, men de er ikke 100 prosent idiotsikker.
 • Tyder på at herpes kan spres selv når det ikke er noen synlige utbrudd.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan å gjenkjenne tegn på genital Herpes

Hvordan å gjenkjenne tegn på genital Herpes


Du mistenker at du kan ha genital herpes, men vet egentlig ikke nok om dette utbredt seksuelt overførbar sykdom eller STD å gjenkjenne tegn. Tidlig behandling er avgjørende for å bidra til å forhindre utbrudd. Forholdsregler stopper spredning av denne sykdommen, så å vite hva du skal se opp for er ekstremt viktig for å få en tidlig diagnose.

Hvordan å gjenkjenne tegn på genital Herpes

•  Innse det åpenbare symptomer. Selv om tegn på genital herpes er noen ganger så mild at de er ubemerket, åpenbare tegn på genital herpes inkluderer røde nupper, sår eller blemmer på kjønnsorganene, anus, innsiden av lårene eller baken. Herpes er også gjenkjennelig med kløe eller smerter i disse områdene. Det er også viktig å vite at blemmer kan oppstå inne i kjønnsorganene, for eksempel på livmorhalsen for kvinner og inne i urinrøret for menn. Vannlating kan være smertefullt under et utbrudd, eller du kan få influensaliknende symptomer som feber, hodepine og muskelsmerter, eller hovne lymfeknuter i lysken.

Evaluer din risiko. Hvis du har sex med mange forskjellige partnere uten kondom (eller hvis partneren din gjør), er du høy risiko for å pådra en STD, inkludert genital herpes. Imidlertid, siden herpes kan spres ved hud-til-hudkontakt eller gjennom oral sex, kondomer ikke alltid gi fullstendig beskyttelse mot sykdommen. Herpes kan spres gjennom seksuell kontakt, selv om en smittet person ikke har et utbrudd i den tiden av samleie. Så, hvis du ikke har vært med partneren din i lang tid eller er usikker på sin seksuelle historie, kan det hende du har en forhøyet risiko for å pådra genital herpes.

•  Få testet. Hvis du har den minste mistanke om at du har genital herpes eller noen STD for den saks skyld, bør du bli testet av legen din. Hvis du har åpne sår, kan en kultur tas for å teste for sykdommen. Hvis du ikke har sår, men likevel mistenker at du har kontrakt genital herpes, det er blodprøver tilgjengelig. Du må kanskje bli testet mer enn en gang siden det tar noen uker for antistoffer til å dukke opp i blodet ditt.

Hint

 • Husk at forholdsregel og bevissthet er betyr forebygging med alle kjønnssykdommer, så handle deretter.

Hvordan leve med Herpes

Hvordan leve med Herpes


Herpes er et virus som ligger latent i kroppen mellom utbrudd. Det finnes mange forskjellige typer av herpes, men de mest vanlige typene er herpes simplex type 1 eller HSV-1 og herpes simplex type 2, eller HSV-2. De forårsaker sår på eller nær munnen eller kjønnsorganene. Lær hvordan du kan leve med herpes.

Hvordan leve med Herpes

leve en sunn livsstil og avstå fra stressende aktiviteter og situasjoner. Stress senker immunrespons, som kan tillate herpes å dukke opp fra remisjon og forårsake symptomer.

Spis en godt balansert kosthold. Vitamintilskudd kan være nyttig, og det er bevis på at aminosyrer og lysin, tilgjengelig i tabletter eller krem, kan også hjelpe.

Unn dine motgående symptomer på herpes ved å spørre legen din for en resept. Det finnes medisiner som kan minske symptomene på et utbrudd og noen ganger også hindre dem.

Bruk en leppepomade eller leppestift som inneholder sunblock. Solens stråler kan aktivere herpes og bringe den ut av remisjon.

Informer din seksuelle partner at du har herpes. Det er mulig for herpes å spres med viral Shedding, selv når du ikke opplever noen symptomer. Det er uetisk å utsette partneren din til denne risikoen uten advarsel.

Hint

 • Tørke herpes sår med et rent håndkle, som du må plassere omgå i skitne klær hemme eller vaskemaskin.
 • Du kan også bruke en hårføner for å tørke dine sår etter bading.
 • Unngå kyssing eller seksuelle forbindelser under en live utbrudd eller når symptomer på en møtende utbrudd presentere seg selv. Herpes er svært smittsom når et utbrudd begynner.
 • Ikke berør åpen herpes sår-du risikere å spre viruset til andre deler av kroppen din. Hvis du berører dem, vask straks hendene med såpe og varmt vann.
 • Hopp matvarer som nøtter, frø, sjokolade og korn under et utbrudd. Disse arginin holdige matvarer kan forlenge et utbrudd.

Hvordan leve med genital Herpes

Hvordan leve med genital Herpes


Herpes simplex type 1 eller HSV-1 og herpes simplex type 2, eller HSV-2, som begge forårsaker genital herpes. Herpes ligger latent i kroppen mellom utbrudd. HSV-1 kan spres fra munn til kjønnsorganer gjennom oral sex. HSV-2 kan spres via genital-til-genital kontakt. Lær å leve med genital herpes med disse trinnene.

Hvordan leve med genital Herpes

•  Ta et varmt salt bad for å berolige en smertefull genital herpes utbrudd. Legg en håndfull salt eller havsalt i et kar med varmt vann og suge deg selv.

Relax. Stress kan bringe herpes av remisjon. Leve en sunn livsstil og ta deg tid til å slappe av så mye som mulig.

Purchase aminosyren lysin, som er tilgjengelig i form av tabletter, for å redusere utbrudd eller forkorte dem. Spis et balansert kosthold og ta en multivitamin daglig.

Spør legen din for en antiviral resept, hvis du lider av hyppige utbrudd. Dette reduserer hyppigheten og alvorlighetsgraden av utbrudd.

avstå fra seksuell omgang under et utbrudd eller under prodromal, eller "prikking," scenen når du føler det er et utbrudd kommer. Herpes er svært smittsomt under prodromal stadium.

Informer partneren din at du har herpes før dere har sex. Herpes kan spres med viral Shedding mellom et utbrudd. Din partner må vite dette.

Hint

 • Ikke berør de aktive herpes sår. Tørk dem med et rent håndkle etter bading, og sette håndkle i skitne klær kurv eller vaskemaskin for å unngå spredning av viruset.
 • Bruk en hårføner for å tørke sår etter bading.
 • Bli en online diskusjonsgrupper for å få støtte fra andre med herpes.

Hvordan avlaste oral herpes Symptomer

Hvordan avlaste oral herpes Symptomer


Oral herpes er en infeksjon forårsaket av herpes simplex virus. Viruset forårsaker smertefulle sår på leppene, tannkjøttet, tungen, ganen og innsiden av kinnene. Det kan også forårsake symptomer som feber og muskelsmerter. Det finnes ingen kur for oral herpes, men det er mange forskjellige måter å behandle symptomene.

Hvordan avlaste oral herpes Symptomer

Avlaste oral herpes Symptomer

•  Bruk paracetamol eller ibuprofen for feber og muskelsmerter.

Drikk rikelig med væske for å hindre dehydrering.

Skaff en aktuell bedøvelse fra legen din, som kan være foreskrevet for å lindre smerte.

Seek muntlig eller IV medisiner hvis symptomene er ekstrem. Eksisterer denne behandling for herpes, men anbefales ikke for personer med en normal immunsystem. Den brukes kun for personer med svekket immunforsvar, spedbarn yngre enn 6 uker, eller personer med alvorlig sykdom.

Bruk is til blemmer å lindre smerte og hevelse som kan oppstå i forbindelse med et utbrudd.

Lag en oppskrift med ekstra hvitløk lagt til den. Hvitløk fungerer som en sterk infeksjon fighter, og kan bidra til å redusere symptomer på oral herpes utbrudd.

Hint

 • De sår og symptomer på oral herpes vanligvis klare opp i 2 til 3 uker. Men sårene kan dukke opp igjen under visse stressende situasjoner. Hvis du kan forutse utbrudd forårsaket fra stressende hendelser, kan du hjelpe behandle symptomene bedre ved å være forberedt.
 • Fordi sår er smertefulle, kan du ha problemer med å spise eller drikke. For å unngå dehydrering, ringe legen din så snart som mulig dersom du har problemer med å spise eller drikke. Ring legen din umiddelbart dersom noen av disse symptomene, som kan tyde på dehydrering, oppstår: en nedgang i vannlating, tretthet, irritabilitet eller tørr munn. Hvis barnet ditt utvikler sår av ukjent opprinnelse, snakke med ditt barns barnelege umiddelbart.
 • Varsle legen din hvis barnet er yngre enn 6 uker og sår vises. Alvorlig infeksjon eller sykdom komplikasjoner oppstår oftere hos spedbarn. Disse hendelsene er farlig fordi de kan forårsake mulig skade hjernen på grunn av infeksjon i hjernen av herpes simplex virus.
 • Hvis du har et svekket immunforsvar eller har HIV, bør du også ringe legen når sår vises. Immunsystemet ditt beskytter deg mot infeksjoner eller kamper infeksjon. Hvis systemet er svekket, er du mer utsatt for å utvikle komplikasjoner, slik som alvorlig infeksjon eller sykdom.

Hvordan avlaste genital herpes symptomer

Hvordan avlaste genital herpes symptomer


Genital herpes er vanligvis ikke en alvorlig sykdom, og det sjelden fører til andre langsiktige helseproblemer. Heldigvis, genital herpes utbrudd er sjeldne for det meste, og vanligvis klare opp i løpet av bare noen få dager. Utbrudd kan være ubehagelig, men det er mange ting du kan gjøre for å lindre de generelle symptomer på genital herpes.

Hvordan avlaste genital herpes symptomer

Avlaste genital herpes symptomer

•  Ta varme salt bad for å avlaste genital herpes symptomer. Healing salt vil hjelpe ren, berolige og tørke sår, som kan gjøre dem klare opp raskere. En eller to håndfuller av Epsom salt lagt til din bad kan gjøre utslaget.

Bruk en hårføner for å tørke av sårene, ta vare å sikre at tørketrommelen ikke er for varmt. Mange profesjonelle grade hårføner varme opp raskt, slik at du ønsker å være forsiktig at du ikke skader dine sår. Ved hjelp av en tørketrommel kan være mer behagelig enn å bruke et håndkle, som kan gni ubehagelig mot sår.

bruke undertøy laget av bomull eller treet papirmasse avledet produkt modal. Disse to stoffene absorberer fuktighet bedre enn de som er laget av syntetisk materiale, og vil bidra til å holde underlivet tørr og komfortabel.

Ta reseptfrie medisiner, for eksempel ibuprofen eller paracetamol, noe som kan redusere smerte og feber fra genital herpes.

Redusere faktorer som overeksponering for solen, trøtthet, irritasjon av huden av genital regionen og overdreven stress, slik at utbrudd er mindre sannsynlig å bli utløst.

Spis en bolle full av pasta med ekstra hvitløksfedd lagt til. Hvitløk antas å være en tøff virus motstander, og bidrar til å styrke kroppens immunforsvar generelt. Hvis du ikke liker å spise hvitløk, kan du prøve en av de smakløst, luktfri hvitløk kosttilskudd som selges i helsekostbutikker.

Drikk rikelig med vann for å fortynne urinen hvis vannlating blir smertefullt for deg. Det kan være lurt å vurdere å bruke medisinert pads, slik som de som brukes for hemorroider, i stedet for toalettpapir, minst til dine sår rydde opp.

slites løs undertøy som ikke klamrer seg å lindre symptomer. Irriterer huden der sår oppstår kan irritere dem, forårsaker hyppigere utbrudd og muligens enda blødning.

Hint

 • Ikke bruk kortison kremer på herpes sår som de kan gjøre utbruddet verre. Mange tror disse kremer er nyttig siden de blir ofte brukt for kløe, men de kan faktisk gjøre utbruddet verre.

Hvordan behandle et utbrudd av Herpes

Hvordan behandle et utbrudd av Herpes


Herpes er en type viral infeksjon som kan innlede en person på en av tre forskjellige måter, som en okulær herpes, oral herpes eller genital herpes. Alle tre manifestasjoner av sykdommen er forårsaket av samme virus, og alle er svært smittsom. Det er også svært vanskelig å behandle de utbrudd av herpes symptomer som lider håndtere på en varierende basis. Det er imidlertid effektive måter for behandling av et utbrudd av herpes.

Hvordan behandle et utbrudd av Herpes

•  Avstå fra kontakt med andre. Det er helt avgjørende under et utbrudd av herpes at du avstår fra kontakt med andre mennesker så mye som mulig. Dette vil holde deg fra å overføre herpes smitte til andre.

Så mye som mulig, holde seg borte fra det infiserte området. Det er mulig, ved å berøre det infiserte området og deretter berøre deg selv igjen, for å spre herpes smitte fra ett område til et annet på kroppen din. Du kan for eksempel under en muntlig infeksjon utbrudd av herpes, berører munnen og da, senere på, ta på kjønnsorganer eller øyne og spre smitte. Unngå dette så mye som praktisk mulig.

Ta smertestillende medikamenter for å håndtere eventuelle tilhørende smerter. Over-the-counter smertestillende som for eksempel paracetamol, ibuprofen eller naproxen natrium, kan brukes til å styre din smerte.

Spre kortison krem på det berørte området for å bidra til å redusere kløe, hevelse og generelt ubehag av utbruddet.

Ta en reseptbelagte medisiner for å bidra til å håndtere din nåværende utbruddet og hindre andre oppstår i fremtiden. Se legen din for å finne ut hvilke reseptbelagte medisiner er riktig å behandle herpes.

Hint

 • Vask hendene ofte mens midt i et utbrudd til å begrense sjansene for å spre din herpes smitte til noen andre eller deg selv.
 • Hvis herpes sår skadet på grunn av chaffing fra klær, løstsittende klær for å minimere effekten.
 • Da det er mulig å spre herpes selv når virusinfeksjon synes å være i remisjon. Ta alle nødvendige forholdsregler til enhver tid, om du har et utbrudd eller ikke.

Hvordan behandle Infant herpes infeksjon

Hvordan behandle Infant herpes infeksjon


Infant herpes infeksjon kan være en alvorlig og muligens livstruende tilstand som oppstår når en nyfødt har vært utsatt for herpes under fødselen. Et spedbarn som har blitt diagnostisert med herpes infeksjon trenger å motta behandling så snart som mulig for å unngå alvorlige nevrologiske og utviklingsmessige konsekvenser.

Hvordan behandle Infant herpes infeksjon

•  Ta spedbarn til legevakten eller barnelege kontor hvis du merker noen av de tegn på herpes infeksjon. Dersom det konkluderes med at de er smittet, må medisinsk behandling avgjøres med en gang.

•  Forvent barnet legges inn på sykehus. Infant herpes infeksjon krever behandling som er vanligvis bare tilgjengelig i et sykehus. Barnet kan trenge å bli behandlet på et sykehus i flere uker.

Start spedbarn på et kurs av antivirale medisiner. Acyclovir er det stoffet som oftest administrert siden det utgjør minst risiko for å forårsake komplikasjoner hos barnet.

Se om terapi for barnet. Barnet kan trenge flere behandlinger om hun har lidd av støt eller anfall på grunn av infeksjon. De kan trenge ekstra medisiner samt fysioterapi.

Finn ut om ettervern. Legen som har behandlet barnet ditt kan gi deg instruksjoner om hvordan du kan ta vare på babyen din med herpes. Tilbakefall av viruset kan oppstå i hele barnets levetid, og hun kan trenge suppressant medisiner.

Hint

 • For å unngå herpes smitte til barnet ditt, bør legen din herpes diagnose før levering for å redusere sjansen for overføring.
 • Det er alvorlige komplikasjoner som kan utvikle seg hos barn med herpes: lærevansker, hjerneskade, anfallslidelser, pusteproblemer og død.

Hvordan diagnostisere Infant herpes infeksjon

Hvordan diagnostisere Infant herpes infeksjon


Infant herpes infeksjon kan være en alvorlig og muligens livstruende tilstand som oppstår når en nyfødt har vært utsatt for herpes under fødselen. Herpes infeksjon hos spedbarn kan føre til alvorlige komplikasjoner, inkludert hjernen og nerveskader. Det er viktig for helsen til barnet at de blir diagnostisert tidlig.

Hvordan diagnostisere Infant herpes infeksjon

•  Finne ut om babyen har blitt utsatt for herpes virus. Det er viktig å la leger og sykepleiere vet om du tidligere har blitt diagnostisert med herpes virus. De fleste overførings tilfeller oppstår når mor ikke vet at hun har herpes.

Betrakt tidsramme. Siden infeksjon av herpes vil skje under fødselen, kan barnet ditt ikke blir symptomatisk før hun er flere uker gamle.

•  Legg merke til barnets disposisjon. En aktiv baby som blir smittet med herpes blir sløv og apatisk. Han kan bli irritabel uten noen åpenbar grunn, og miste sin appetitt.

Forvent barnet å bli syk fort om hun har herpes virus. Herpes infeksjon hos spedbarn kan føre til gulsott, oppkast og pustevansker.

Se etter hudlesjoner. En nyfødt som har vært utsatt for herpes virus kan eller ikke kan ha sår på det området av kroppen som kom i kontakt med viruset.

Har barnet vurderes av en barnelege. Han kan se etter andre mulige årsaker til symptomene og kjøre en rekke tester for å fastslå om det er herpes virus. Blod og urin analyser vil trolig bli gjennomført.

Hint

 • Du må la din barnelege vite om du har herpes viruset, slik at de kan vurdere sykdommen som en mulighet i det nyfødte.
 • Behandling for spedbarn herpes må skje så snart som mulig. Komplikasjoner fra viruset omfatter lærevansker, pusteproblemer, sjokk, anfall og død.

Natural Cures for Herpes Simplex 1

Natural Cures for Herpes Simplex 1


Herpes simplex 1 er et virus som forårsaker infeksjoner ofte referert til som forkjølelsessår eller munnherpes. Disse små, væskefylte blemmer vanligvis vises rundt munnen og nesen. De kan være svært smertefullt og kan komme tilbake med jevne mellomrom. Selv om infeksjonen alltid vil forbli i kroppen, kan de forkjølelsessår det forårsaker bli behandlet og forebygges.

Natural Cures for Herpes Simplex 1

•  Påfør sitronmelisse krem eller salve til det berørte området opp til tre ganger per dag. Når den brukes regelmessig, vil sitronmelisse sin antivirale egenskaper hastighet helbredelse og redusere hyppigheten av tilbakevendende utbrudd.

Kombiner ½ ts tørket salvie blader med en kopp kokende vann. Tillat blandingen å bratt opp til 15 minutter. Sil urter fra væsken. Tilsett 1 ts malt ingefær til den resulterende te og rør til det er oppløst. Drikk opp til 3 kopper te før forkjølelsessår har ryddet.

Ta fire acidophilus kapsler tre ganger per dag med en kopp melk så snart som svie eller kløe oppleves. Hvis tatt fort nok, er dette en av de naturlige botemidler som kan hindre utbruddet helt.

Rub ren aloe vera juice på det berørte området ved første tegn på et utbrudd for å hindre sår fra forming. Gni aloe vera juice på en etablert sår å fremskynde helbredelsesprosessen.

Ta 200mg av Echinacea, i kapselform, til fire ganger per dag styrke immunforsvaret. Denne urten er en av de beste naturlige botemidler for herpes simplex 1, på grunn av sin kraftige antibiotika og antivirale egenskaper.

Hint

 • Sitronmelisse krem ​​eller salve kan gjøres hjemme ved hjelp av sitronmelisse eterisk olje, eller kjøpt på helsekostbutikker. Alternativt kan du tilsette noen dråper sitron balsam eterisk olje til en grunnleggende kuldekrem og bruke på samme måte. Acidophilus behandling vil berolige sår og fremskynde healing, selv etter et utbrudd har begynt. Du kan også prøve å spise yoghurt med tilsatt acidophilus hvis kapsler er utilgjengelig. Aloe vera juice kan fås fra en aloe plante eller kjøpt fra helsekostbutikker. Pass på at du kjøper 100% ren aloe juice hvis du bruker denne naturlige kur.
 • Unngå å berøre forkjølelsessår. Herpes simplex 1 er svært smittsom og kan overføres til andre gjennom berøring, samt gjennom å dele personlige elementer som håndklær og drikkeglass. Imidlertid kan sårene ikke vises i 10-20 dager etter kontakt med viruset.

Hvordan vite om du har herpes

Legene hevder at én av fire voksne har herpes. Her er hvordan du kan vite om du har fått det også.

Hvordan vite om du har herpes

Hvis partneren din har herpes og du ikke bruker beskyttelse under sex, det er en god sjanse for at du vil få det også.

Hvis du har kløe, svie eller humper to uker etter eksponering for herpes, kan du ha herpes.

Hvis partner har oral herpes, er det mulig å spre den typen til kjønnsorganene også. Faktisk er denne type herpes er nå blitt bredt spredt.

Se legen din. Legen din vil utføre en test for å enten utelukke eller diagnostisere herpes.

Hint

 • Dens en veldig god idé å alltid bruke kondom for å unngå kjønnssykdommer samt unintented graviditet.

Hvordan behandle Herpes Zoster (helvetesild)

Herpes zoster (helvetesild) er en smertefull utslett forårsaket av varicella zoster virus. I de fleste individer dette er en selvbegrensende tilstand. Men det kan føre til noen komplikasjoner som kan forebygges med behandling. Følg disse trinnene for å behandle helvetesild.

Hvordan behandle Herpes Zoster (helvetesild)

•  Hold de berørte områdene rene og tørre.

Behandle alle pasienter med antiviral medisiner som Acyclovir. Behandlingen er mest effektiv når det tas innen 72 timer etter utseendet på helvetesild. Acyclovir stopper viruset i å formere, hastigheter helbredelse av utslett og reduserer varigheten av smerte.

Registrer deg smertestillende medikamenter slik som kombinasjoner av et narkotisk stoff og ikke-narkotiske medisiner.

behandle pasienter som utvikler nervesmerter (alvorlig nervesmerter) med lavdose trisykliske antidepressiva (amitriptylin), narkotiske medisiner (oksykodon) og en antikonvulsive (gabapentin). Topisk Lidokain (Xylocaine) gel, en lammende medisin, kan også påføres direkte på huden.

Hint

 • En vaksine for å hindre herpes zoster er nå tilgjengelig i USA, Europa og Australia.