Digidexo.com

tropiske sykdommer utslett i ansiktet

Naturlig behandling for et utslett i ansiktet

Naturlig behandling for et utslett i ansiktet


De kan være kløende, smertefullt og rødt. Utslett er alltid ubehagelig, men kan være spesielt belastende på ansiktet ditt. Ifølge Mayo Clinic, virus, parasitter, sopp, varme og medisiner er alle potensielle gjerningsmennene.

Typer

Du kan fylle en bok med alle de forskjellige typer utslett. Vanlige utslett i ansiktet inkluderer rosacea, narkotika reaksjoner, eksem og Poison Ivy.

Diagnose

Det er best å ha en medisinsk faglig avgjøre hva slags utslett du har og om et hjem rette vil være i stand til å berolige eller fjerne utslett, eller om det vil kreve medisinsk behandling.

Aktuelt

Noen aktuelle anvendelser av naturlige produkter kan gi lindring til smerte, rødhet og kløe. Grannymed.com anbefaler å bruke honning til den berørte delen av ansiktet i ca 15 til 30 minutter. Aloe vera gel eller en mint omslag kan også være effektivt.

Trening

Trene for å øke sirkulasjonen i kroppen og strømmen av blod kan noen ganger hjelpe klart eller lette en utslett.

Komprimere

Hvis du føler et utslett kommer på, kan du muligens stoppe det i sitt spor ved å bruke en kald komprimere. Ved å dyppe en klut i isvann og trykke den til utslett, kan det stoppe betennelser.

Typer av tropiske sykdommer

Typer av tropiske sykdommer


Hvert år, tropiske steder tjene som ideelle ferie flekker for millioner av turister. Selv om vakre, er tropiske land yngleplasser for en rekke sykdommer. Ifølge Stanford Program on International og Cross Cultural Education (SPICE), er ca 500 millioner mennesker smittet med malaria hvert år. Hvert år, 1 million av disse 500 millioner mennesker dør av malaria, bare en av flere sykdommer utbredt i tropene. Sykdom er en alvorlig fare for både tropiske populasjoner og turister som besøker disse landene.

Typer sykdommer

Folk som besøker eller bor i tropene er utsatt for en rekke sykdommer. Ifølge "Hva er tropiske sykdommer?" en artikkel fra fountia.com, Verdens helseorganisasjon (WHO) fokuserer mest av sin innsats på de neste 10 tropiske sykdommer: Sovesyke, Chagas sykdom, dengue feber, leishmaniasis, spedalskhet, lymfatisk filariasis, malaria, onchocerciasis, schistosomiasis og tuberkulose.

Ifølge American Society of Tropical Medicine og hygiene, bakterier, virus og parasitter er de viktigste organismene som forårsaker tropesykdommer. Forurenset vann og mat kilder spre sykdommer blant tropiske populasjoner og turister. Tropiske sykdommer er også overføres av insekter som mygg, og ved kontakt med en person som er infisert med sykdommen. De fleste tropiske infeksjoner angripe en persons øyne eller hud.

Utbredelsen av sykdom blant fattige lokalsamfunn

Folk som bor i tropiske områder, så vel som turister, er i konstant fare for å smittes av sykdommen. WHO hevder at fattige lokalsamfunn som er mest utsatt for tropisk sykdom. Ifølge en mai 2008 rapport fra WHO, av de 2,7 milliarder fattigste menneskene i verden, 1,2 milliarder er rammet av tropisk sykdom. Folk som bor i fattige lokalsamfunn har verken tilgang til medisinsk hjelp eller de sanitære tiltak for å bekjempe disse dødelige sykdommer.

Forebyggende tiltak

Leger rundt om i verden har studert tropiske sykdommer og vedtatt flere metoder for å behandle smittede mennesker. Leger bruker medisiner og avfallshåndtering og sanitær planer om å hindre spredning av sykdommen. Farmasøytiske selskaper, Verdensbanken og regjeringer rundt om i verden har donert medisiner og penger til å behandle mennesker som er rammet av tropiske sykdommer. Tropiske miljøer har også dratt nytte av bruk av myggnett, økt tilgang til insektmiddel og sanitære tiltak, herunder å vaske hendene og retter og kokende vann for å drepe smittsomme bakterier.

Årsaker til en fet utslett i ansiktet

Årsaker til en fet utslett i ansiktet


En fet utslett på huden din kan være pinlig og irriterende. Å vite årsaken til fet hud er det første skrittet til å bli bedre. Enten på grunn av hormonelle endringer, visse medisiner du kan ta, eller dårlig kosthold, er det viktig å huske at du ikke er alene. Fet hud påvirker de fleste alle på et eller annet tidspunkt i livet. Oppdag årsaken til fet utslett ved å vurdere faktorer i det daglige liv.

Pubertet

En viktig faktor i en fet hud utslett er som oftest en endring i hormonelle sminke. Hormoner svinger naturlig gjennom ens liv. En ungdom vender pubertet ansikter økt hormonnivået på en jevnlig basis. Forekommer i både gutter og jenter, er disse hormonene ment å hjelpe kroppen din utvikle seg til en fullvoksen voksen. Dessverre, kan bivirkningene av oppveksten være farlig for utseendet ditt. Som økte nivåer av østrogen og testosteron frigjøres hos kvinner og menn henholdsvis huden kjertler reagerer ved å produsere mer olje. Oljen løslatt fra porene er ment å bidra til å holde huden fuktig, men likevel kan skape et utslett når det blandes med døde hudceller og skitt i hudens tilstoppede porer.

Utvikling av en vanlig ansikt vask rutine kan være nyttig, men dessverre er dette problemet er en du må bare vente ut. Å se en hudlege kan være nyttig for å oppdage en rensing rutine som er riktig for deg.

Graviditet

Hormonnivået også endres i løpet av svangerskapet som svar på den voksende livet inni deg. Akkurat som i puberteten, når hormonnivået stige under svangerskapet, er hudens naturlige forsvarssystem for å produsere økte nivåer av olje. Og igjen, når denne oljen kombinerer med døde hudceller og skitt, porene blir tilstoppet skape en fet utslett i ansiktet ditt.

Bare ett av de mange ofrene av morsrollen, er dette stadiet av svangerskapet best tjent med rutine ansikt vask og tålmodighet. Som svangerskapet utvikler seg og østrogennivået begynner å stige, kan fet utslett i ansiktet begynner å lette opp og forsvinner.

Medisiner

Hvis du er på noen medisiner som påvirker hormonnivåer, for eksempel p-piller eller steroider, kan du oppleve den samme effekten av akne-ridd pubertet. P-piller innføre hormoner til kroppen din for å kontrollere utgivelsen av egg fra eggstokkene. Som kroppen justerer til innføring av regelmessige hormonbehandling, kan huden din naturlige forsvarssystem sparke i, og skaper en fet utslett i ansiktet ditt.

Steroider fungerer på en lignende måte, innføring av hormoner til kroppen din for å stimulere muskelvekst og utvikling av mannlige egenskaper. Enten brukes gjennom en resept på en legitim sykdom eller misbrukt ulovlig, steroider har effekt av å lage en fet utslett i ansiktet ditt, så vel som på andre deler av kroppen din. Hvis en steroid resept, snakk med legen din om måter å bekjempe denne irriterende bivirkning. Hvis misbruker steroider, kan du vurdere å søke profesjonell medisinsk hjelp.

Olje Basert Kosmetikk

Hvis du bruker oljebasert kosmetikk, kan dette ofte føre til en fet utslett i ansiktet ditt. Forskningen din nåværende kosmetisk å fastslå om det er olje basert. Prøv å gå en uke eller så uten å ha på sminke for å finne ut om det er den faktiske årsaken til fet ansikt utslett. Shoppe rundt for ulike kosmetiske alternativer som ikke vil innføre ekstra olje til sensitiv hud.

Diett

En diett rik på sukker, salt og fett kan føre til fet utslett på ansiktet ditt. Vurdere å redusere disse elementene fra matvaner. Introdusere økte nivåer av protein, frukt og grønnsaker for å bekjempe fet hud utslett gjennom magen. Sørg også for å drikke rikelig med vann for å holde huden hydrert. Dette vil hjelpe huden kjertler motstå impulsen til å frigi olje for å holde huden fuktig.

Årsaker til tørr hud og et kløende utslett i ansiktet, ryggen av knær og lår

Årsaker til tørr hud og et kløende utslett i ansiktet, ryggen av knær og lår


Utslett vises som tørre, kløende, skjellende områder på ulike deler av kroppen er ofte forårsaket av eksem. Eksem utslett vises på ansiktet, ryggen av knær og lår, og kan variere i utseende, alvorlighetsgrad og årsak. Eksem er et generelt begrep og dekker ulike typer utslett. Den presenterer vanligvis seg selv i barndommen, hovedsakelig hos barn som har allergi eller astma eller som har familiemedlemmer som gjør. Voksne kan også lider av eksem, spesielt i de bøyelige områder av kroppen.

Hva er eksem?

Eksem, også kalt atopisk eksem, er en vanlig hudlidelse som rammer både barn og voksne. Eksem forårsaker en rekke hudsykdommer som rød, flassende, kløende eller betent hud. Den konkrete årsaken til eksem er ikke kjent, men det er vanligvis en reaksjon på hud irritanter som for eksempel vaskemidler, såper og noen stoffer. Klimaet kan allergener og stress også utløse eksem. Tilstanden er ikke smittsom.

Områder berørt av Eksem

De som er berørt av eksem områdene varierer fra person. Hos voksne, utslett vanligvis vises på hender og albuer. Det vises også i skrukker eller bøyd områder av kroppen, slik som innsiden av albuer og undersiden av knærne. Det vanligvis påvirker barn forskjellig og kan dukke opp i ansiktet, hodebunnen, knær, albuer og hender. Eksem er ikke begrenset til disse områdene; det kan dukke opp hvor som helst på kroppen.

Symptomer på Eksem

Eksem produserer en rekke symptomer: kløe, rød hud; små, væskefylte blemmer som oser når riper; eller skjellete, tørr og crusted hud som blir tykk og læraktig fra overdreven skrape. Huden kan bli smittet hvis brutt mot riper. En lege kan diagnostisere eksem ved å undersøke huden og ta med en pasient historie. Noen ganger kan en del av skjellete hud er testet for å utelukke andre smittsomme hudsykdommer.

Behandling av Eksem

Behandlingen for eksem, avhenger av alvorligheten av utslett. Utslettet kan behandles med over-the-counter produkter som inneholder kortison for å hjelpe rolig kløe, hevelse og rødhet. Men hvis utslettet er alvorlig eller vedvarende, en resept på kremer som inneholder aktuelle immunomodulatorer (Tims) er vanligvis foreskrevet. De virker ved å endre kroppens immunrespons mot allergener. Andre alternativer er Kortison skudd eller piller.

Årsaker til utslett flekker i ansiktet

Årsaker til utslett flekker i ansiktet


Årsaken til et utslett kan de fleste ganger bestemmes av utseendet av utslettet seg selv, ifølge The New York Times. "Et utslett er vanligvis preget av rødhet i huden, vanligvis flekkete, som kan noen ganger klør. Utslett i ansiktet er vanlige og de fleste utslett er noen form for eksem.

Dermatitis

Dermatitis kan fremstå som en kløende eller flassende utslett. Dermatitt kan bli funnet på ansiktet eller andre deler av kroppen som et irritasjonsmoment berører. Irritanter som forårsaker dermatitt med latex, såper, make-up, kjemikalier og Poison Ivy. En annen fra av eksem er seboreisk eksem, som kan bli funnet på øyelokkene, munn, nese, bak ørene og øyenbrynene. Når denne typen eksem er funnet i hodebunnen er det som kalles flass. Eksem er et utslett som er relatert til eksem. Det er en rød, kløende, flassende utslett som vanligvis led av folk med allergi eller astma.

Psoriasis

Dette utslettet viser seg ofte i hodebunnen, men det kan bli funnet langs utsiden av hodebunnen. Psoriasis er også et skjellete, kløende tilstand. Det er særlig funnet i patcher som er sølvhvitt utseende. Ifølge National Psoriasis Foundation, dette er en autoimmun sykdom som er påført kronisk.

Vannkopper

Vannkopper er vanligvis en barndom sykdom, men voksne kan lide av det også. Disse små røde prikkene er utslett som klør og kan være smertefullt. De vises i ansiktet og på andre deler av kroppen, så vel.

Rosacea

Rosacea er en vanlig lidelse som fører til rød, betent utslett på nese og kinn. Ifølge Rosacea.org årsaken til rosacea er ukjent og sykdommen er ikke kureres. Rosacea kan se ut som kviser eller synlige blodkar i ansiktet.

Lupus

Lupus er en autoimmun sykdom som har mange flere symptomer enn bare en ansikts utslett, men ansikts utslett er godt dokumentert. Ifølge "The New York Times," denne sykdommen kan identifiseres av en "sommerfugl" utslett over kinnene og neseryggen. Dette symptomet påvirker over 50% av de med denne immunsykdom. Utslettet kan bli verre i sollys.

Utslett hos barn

Utslett hos barn


Utslett - En reaksjon i huden, noe som kan ta på seg ulike former - er vanlige problemer hos barn. De kan ha mange årsaker, inkludert infeksjoner og allergier eller være en reaksjon på et medikament. Vanligvis, elveblest, virale infeksjoner og skabb forårsake utslett synlige på hele kroppen mens en allergi-relaterte utslett viser bare i ett område.

Utseende av utslett

Utslett kan ha ulike opptredener, fra elveblest i huden betennelse eller "humpete" og pimply utslett. De kan være Lacy, hevet, flat, og kanskje eller kanskje ikke vises som flekker.

Bakterielle og virale Utslett

Utslett som kommer med flere barnesykdommer faller i denne kategorien. Mens vannkopper viser én bestemt type utslett, andre sykdommer kan ikke nødvendigvis bli anerkjent av utseendet sitt utslett alene.
Bakterielle eller virale utslett ofte - men ikke alltid - start på stammen og deretter spredte seg til ekstremiteter. De fleste virus er ufarlige, men du bør alltid se en barnelege for å være sikker.
Et utslett forårsaket av vannkopper starter som et lite område av rødhet med en blemme i sentrum, som vil sprekke til slutt. Utslettet er kløende og vanligvis vises først i lysken, i hodebunnen eller armhulene.
Etter noen dager med sykdom, meslinger kommer også med en brunaktig utslett i ansiktet, som deretter sprer seg til kroppen.
En rosa utslett i ansiktet er et symptom på røde hunder. Utslettet går deretter videre til kroppen.
Skarlagensfeber er preget av en grov utslett, mens lyse røde kinn er typisk for Fifth sykdom, også kalt "fiket kinn" sykdom.
Roseola infantum er en sykdom, som vanligvis oppstår hos barn yngre enn to år gammel. Som feber løser, vises et utslett preget av små, rosa, flat eller svakt hevet lesjoner.

Utslett forårsaket av allergi

Allergier kan påvirke flere kroppsdeler, som luftveiene, tarmen eller nervesystemet. Hudutslett i ulike former er en annen vanlig resultat når folk reagerer på visse stoffer rundt seg eller i miljøet.
Noen barn viser allergiske reaksjoner på klær eller klær tilsetningsstoffer, husholdningsartikler som maling, voks, polish, vaskemidler sammen med mat, planter, kjemikalier eller narkotika. Miljø allergi triggere inkluderer støv, pollen eller mugg.
Når du finner ut hva som forårsaker barnet ditt til å reagere allergisk, er det best å unngå kontakt mellom barnet og produktet eller mat eller gjøre endringer i miljøet. Dette vil lindre symptomer og hindre fremtidige utslett eller andre reaksjoner.

Utslett hos nyfødte

Babyer kan lide av spesifikke former for utslett, blant dem infantile akne, bleie utslett og vugge cap.
Cradle cap er preget av en gul til rød humpete utslett i hodebunnen. Det kan også oppstå bak ørene, i armhulene og bleieområdet.
I de første ukene av livet, mange babyer lider av infantile akne, en lidelse som vanligvis forsvinner av seg selv.
Det finnes ulike former for bleie utslett - alt fra trost til eksem. Det er best å ha barnelege ta en titt og la henne bestemme hvordan du skal gå om behandling.

Eksem

Et eksem - ofte finnes på de indre albuene og bak knærne hos spedbarn og små barn - kan være en allergisk reaksjon, eller det kan være tegn på en kronisk tilstand.

Insektbitt

Barnet kan vise flere røde nupper forårsaket fra insektsbitt. Disse er som regel ufarlig og forsvinner av seg selv.

Heat utslett

Svette, ekstrem varme og iført klær som er for varm kan forårsake varmeutslett i barnet ditt. Tiny, røde kviser eller ujevnheter er et typisk symptom. Kule barnet eller ta henne klærne av.

Hvordan diagnostisere hevelse i ansiktet

Hvordan diagnostisere hevelse i ansiktet


Hevelse i ansiktet, eller ansiktsødem, er opphopning av væske i vevet i ansiktet. Denne tilstanden kan oppstå når som helst, uansett årsak. Hevelse i ansiktet kan gi hele ansiktet eller bare en del av det en deformert utseende, noe som kan vare noen minutter eller flere dager. Noen tilfeller tilstander eller sykdommer kan få ansiktet til å hovne opp, men det finnes måter å effektivt diagnostisere hevelse i ansiktet.

Hvordan diagnostisere hevelse i ansiktet

•  Undersøk ansiktet med en tent speil, eller sørg for at rommet ditt er godt opplyst Se etter eventuelle smertefulle røde eller rosa støt eller en gruppe av mindre støt på ansiktet eller pannen. Disse symptomene kan bety at du har en hud infeksjon som akne, carbuncles eller koker.

Se etter smertefull hevelse i nærheten av en eller begge ørene. Smerter som er ledsaget av feber når tygge eller svelge kan tyde på at du har kusma. Kusma er en smittsom virusinfeksjon som påvirker parotid kjertler som ligger foran og under ørene.

Se etter fet, flassende, røde områder på kinnene, i foldene av nesen og områder nær hodebunnen. Disse symptomene kan bety at du har en hud irritasjon forårsaket av seborrhea eller akne rosacea.

Se etter noen fast smertefri klumper på halsen, hodet eller ansiktet. Dette er talgcyster. Disse små saktevoksende cyster er en samling av olje under huden.

Se etter hevelse i øyne og lepper samt eventuelle utslett som ligner myggstikk. Disse symptomene kan være fra elveblest eller en allergisk reaksjon. Dersom hevelsen blir alvorlig, eller halsen blir tett og har du problemer med å puste, gå til legevakten.

Ansikts & Neck Utslett

Ansikts & Neck Utslett


Utslett er irriterende for den enkelte og kan være en indikasjon på et underliggende helseproblem. Mens de fleste utslett oppstår på grunn av hud irritanter eller allergener, noen utslett krever legehjelp. Utslett i ansiktet og nakke området kan noen ganger bli unngått ved å praktisere god hygiene, unngå irritanter og behandle berørte områdene med aktuelle løsninger.

Lupus

Utslett kan utvikle seg i ansiktsregionen som et symptom på lupus. Ifølge Mayo Clinic, oppstår Lupus når kroppens immunsystem angriper friskt vev og organer, forårsaker kroniske betennelser i ledd, hud, nyrer, hjerte og lunger. En uforklarlig sommerfugl-formet utslett i ansiktet ledsaget av feber og vedvarende smerter kan være et tegn på lupus. Andre symptomer er tretthet, vektendring, hud og munn lesjoner, lett blåmerker og hukommelsestap. Rådfør deg med legen din dersom du opplever disse symptomene for å finne ut om du har lupus eller annen kronisk sykdom.

Allergier

Allergi kan føre til at huden til å reagere ved å bryte ut i et utslett eller elveblest. På halsen, kan utslett oppstå på grunn av solbrenthet, kviser, insektbitt, mat eller medisiner allergi, helvetesild og sykdommer i lever eller nyre. Noen vanlige allergier inkluderer smykker som inneholder nikkel, uvaskede klær, hår fargestoffer og kosmetikk som irriterer huden; og matvarer som peanøtter, skalldyr, og frukt som inneholder pektin. De fleste allergiske utslett er ikke en trussel for helsen din, men hvis utslettet er ledsaget av vanskeligheter med å puste eller svelge, bør du kontakte lege umiddelbart.

Irriterende Contact Dermatitis

Irritanter som kan forårsake kontakteksem inkluderer såper, rengjøringsmidler, glassfiber, løsemidler og Poison Ivy eller forgifte eik. Disse typer av utslett oppstå når de irriterende skader huden ved kontakt. Irriterende kontakteksem kan påvirke alle i alle aldre med nok eksponering eller gjenta eksponering mot det samme irriterende. Utslett kan variere fra mild med sprukken hud til alvorlig med hevelse, blemmer og avskalling av huden. Utslett fra irriterende kontakteksem kan reduseres ved hjelp av emollients og kremer til det berørte området. Du kan også bruke en aktuell kortikosteroid å redusere mengden av hevelse i det berørte området.

Hot Tub Rash

Boblebad utslett er forårsaket av bakterie Pseudomonas aeruginosa, og kan infisere et individ som har vedvarende kontakt med vann som er forurenset med bakterie. Utslett vises etter bading i en privat eller offentlig basseng som ikke er godt vedlikeholdt, og kan utvikle seg på ansikt, nakke eller andre deler av kroppen. Det kan også dukke opp etter bading i et forurenset innsjø. Utslettet ser ut som kløende røde flekker som til slutt blir en humpete utslett i det berørte området. Pus-fylt blemmer er også vanlig rundt hairlines. Badestamp utslett kan påvirke folk i alle bakgrunner og forsvinner vanligvis uten komplikasjoner etter flere dager. Du kan beskytte deg mot badestamp utslett ved dusjing umiddelbart etter bading i et basseng, innsjø eller badestamp og vaske badetøy umiddelbart etter bruk. Opprettholde riktig nivå av bakterie-drapet kjemikalier i bassenget eller spa for å redusere sjansen for spiren forurenser vannet.

Juvenile utslett

Juvenile utslett


Huden beskytter deg mot bakterier, regulerer kroppstemperaturen, og fungerer som en barriere for dine indre organer. Irritanter, allergener og visse medisinske tilstander kan inflame huden, noe som resulterer i hevelse, kløe og et område med rødhet kalles et hudutslett. Barndommen hudutslett kommer i mange forskjellige former og størrelser. Selv om de fleste utslett er ufarlige, noen juvenile utslett krever legehjelp, så er det viktig å vite hvordan å identifisere dem.

Vaksine Reaksjoner

Vaksiner kan forårsake ulike bivirkninger hos yngel, inkludert feber, stølhet og hudutslett. Stivkrampe, difteri og kikhoste vaksine kan forårsake en mild rød-hevet utslett eller blemmeaktig utslett som heter elveblest, som oppstår som et resultat av en alvorlig allergisk reaksjon på vaksinen. Den vannkopper vaksinen kan forårsake en mild hudutslett i opp til 30 dager etter administrasjon. De fleste vaksinereaksjoner er midlertidige, men foreldrene bør søke akutt medisinsk behandling for tegn på alvorlige vaksinerelaterte bivirkninger som følger med hudutslett, slik som høy feber, atferdsendringer og problemer med å puste.

Vannkopper

Vannkopper er en vanlig ungdom sykdom karakterisert ved en hud utslett av væskefylte blemmer over hele kroppen, som begynner i ansiktet, hodebunnen og bagasjerommet. Vannkopper er forårsaket av varicella zoster-virus, som kan forebygges gjennom vaksinering mot sykdom. Vannkopper er svært smittsom og kan spre seg til andre mennesker gjennom direkte kontakt med utslett og luftbåren sekret fra luftveiene. Den vannkopper vaksine kan forhindre eller forkorte virusets alvorlighetsgrad, spesielt hvis gitt før pådra viruset. Vannkopper vanligvis klarner opp i løpet av to uker, men ta kontakt med ditt barns barnelege hvis utslettet sprer seg til øynene, som kan være farlig.

Juvenile autoimmune sykdommer

Juvenile autoimmune sykdommer kan føre til betennelse i leddene og utslett. Autoimmun betyr at kroppen angriper seg selv ved en feiltakelse. Systemisk juvenil revmatoid artritt er preget av leddgikt i hender, håndledd og ankler, høy feber og en blek utslett på ungdommens bryst og lår. Juvenile lupus erythematosus er en autoimmun sykdom karakterisert ved leddsmerter og en sommerfugl-formet utslett over neseryggen og kinnene.

Begge autoimmune sykdommer blir behandlet med immunundertrykkende medikamenter som demper kroppens aktiv immunrespons. Se en barnerevmatolog som spesialiserer seg på autoimmune lidelser hvis du mistenker at din ungdommens utslett er forårsaket av en autoimmun lidelse.

Eksem

Begrepet eksem omfatter en gruppe av hudsykdommer som begynner med irritert, kløende hud og utvikler seg til små væskefylte humper. Infantil eller juvenile eksem kan oppstå fra barndom til ungdomstid og er ofte utløses av miljømessige irritanter, for eksempel pollen, støv, mugg og enkelte matvarer. Utslettet ser rød og betent med perioder med oser og skorpedannelse over reddened områder. I infantile eksem, begynner utslett i ansiktet, på pannen og hodebunnen, men kan utvikle seg til resten av kroppen. Eksem er ikke smittsomt og er behandlet med steroide kremer som reduserer betennelse i huden. Ta kontakt med en hudlege for en sikker diagnose av juvenile eksem.

Hva er behandlingen for alvorlige ansikts utslett?

Ansikts utslett kan være forårsaket av allergiske reaksjoner, en immunforstyrrelse, insektsbitt eller Poison Ivy, og akne og sykdommer. Forskjellige behandlinger er tilgjengelig for ulike årsaker. Hvis du ikke er sikker på hva som forårsaket utslett, kan det være lurt å se din lege for å få ham diagnostisere tilstanden og hjelpe deg å avgjøre hvilken type behandling som fungerer best for din tilstand.

Medisiner

Benadryl er en av de mest vanlige medisiner gitt for å avlaste utslett. Det er en antihistimine, noe som betyr at det blokkerer histaminer i kroppen din som kan være årsaken til utslett på grunn av en allergisk reaksjon. Oral kortison medisiner kan gis hvis utslettet er alvorlig. Dette bidrar til å lindre symptomer som rødhet, hevelse, svie og kløe. Disse kan være farlig hvis tatt lang sikt, slik at legen din kan være lurt å prøve andre måter å behandle utslettet først.

Kremer og Salver

Kremer kan være gunstig for ansikt utslett. Mange forskjellige typer kremer kan hjelpe utslett i ansiktet, og mange av disse inneholder steroider. Steroider kan redusere betennelser og være gunstig for kløe, men de kan også ha bivirkninger. For eksempel, kan langvarig bruk forårsaker fortynning av huden. Rike kremer kan faktisk føre til mer irritasjon i huden og bør brukes med måte.

En krem ​​eller aktuell behandling er Calamine lotion. Denne lotion kan berolige og lindre kløe og svie i forbindelse med utslett. Caldryl fungerer på samme måte som Calamine og kan redusere rødhet og roer irritert hud. En annen aktuell behandling som kan hjelpe med svie på huden er å bruke enten olivenolje, vitamin E eller tran. Forsiktig påføres huden, disse hjem rettsmidler har naturlig healing og hud-beroligende egenskaper som kan bidra til å redusere effektene av utslett.

Naturlig rettsmidler

Naturlig rettsmidler har medisinske egenskaper og kan holde huden fuktig og hydrert, noe som bidrar til utslett.

Noen naturlige behandlinger for huden vil hjelpe til med irritasjon, rødhet, kløe og tørrhet forårsaket av et utslett. Løvetann er anerkjent som en naturlig detox for huden. Det fungerer ved å rense blodet og lymfesystemet. Dette bidrar til å fremme fuktighetsgivende for huden ved aktivt fuktighetsgivende det. Dette er spesielt viktig for utslett fordi utslett tendens til å tørke huden ut og øke peeling.

Andre urter som kjerringrokk og rosmarin hjelp med teksturen i huden. De bidrar i turgor, tone og styrke huden, noe som er viktig for å helbrede et utslett i ansiktet. Kali sulph og silicea er kjent for å ernære hudceller. De arbeider på cellenivå for å holde en normal væskebalanse, dypt inne i hudens vev.

En annen naturlig rette for utslett er aloe vera. Aloe vera har lenge vært anerkjent som et naturlig hjelpemiddel for huden. Det lindrer huden, hydrater det, lindrer svie og fremmer helbredelse. Dette gjelder spesielt for utslett som har en burn-type følelse. Aloe vera kan bidra til å roe nerveendene som forårsaker smerter og betennelser.

Forsiktig vaske ansiktet i en havremel-basert produkt, for eksempel Aveeno, bidrar til å lindre utslett på huden. Dette er en over-the-counter produkt som har blitt brukt i årevis for å behandle tørr og irritert hud.

Viral Utslett hos barn

Et bredt utvalg av utslett er sett hos barn, de fleste av dem poserer bare mindre helsemessige bekymringer og alle av dem kan spores til bestemte underliggende årsakene. Vanlige årsaker til slike utslett, ifølge Livestrong.com, inkluderer hudlidelser, allergiske reaksjoner, overoppheting og både bakterielle og virale infeksjoner. Vanlige virus utslett sett hos barn, ifølge eMedicine.com, inkluderer varicella (vannkopper); meslinger og røde hunder; femte sykdom; roseola infantum; og enterovirale sykdommer, inkludert herpangina og hånd-fot-og klovsyke.

Varicella (Vannkopper)

Det første tegnet på dette viral infeksjon er vanligvis et dryss av røde flekker eller ujevnheter som lett kan forveksles med insektsbitt. Flere og flere humper vil følge, og de eldre humper vil trolig slå inn blemmer. Barn blir vanligvis febrilsk kort tid etter dette viruset tar tak, ifølge AskDrSears.com. Som sykdommen utvikler seg, vil noen av de eldre lesjoner utvikle en crusty dekker. Infiserte barn er sannsynlig å oppleve kløe i tillegg til feber, og i sjeldne tilfeller sår hals eller systemisk sykdom kan forekomme. Barn med vannkopper vanligvis er smittsom for en periode på 8 til 10 dager, ifølge Medical College of Georgia Kontinuitet Clinic Notebook.

Meslinger og røde hunder

Begge disse virale infeksjoner er sett sjeldnere nå at de fleste barn blir beskyttet gjennom den utbredte bruken av MMR vaksine som gir immunitet mot meslinger, kusma og røde hunder. De første symptomene på meslinger er mer beslektet med de som er sett med en forkjølelse eller influensa --- høy feber, tett nese, slapphet, hoste og rødhet i øyet. Sykdommen karakteristiske røde utslett vises vanligvis på den tredje eller fjerde dagen av infeksjon og kan vare i sju eller åtte dager. Rubella, også kjent som røde hunder, begynner med en rød eller rosa utslett i ansiktet som snart spres til resten av kroppen. Infeksjonen er kortvarig, som varer omtrent fire eller fem dager, og vanligvis fører til langt mindre ubehag enn meslinger.

Fifth sykdom

Forårsaket av parvovirus B19, femte sykdommen også er kjent som femte barnesykdom og vanligvis bare fører til mindre ubehag hos ellers friske barn. Barn som er infiserte først viser tegn på generell sykdomsfølelse, som er etterfulgt kort tid av utseendet på en Lacy rødt utslett i ansiktet. Utslettet snart sprer seg over hele kroppen, og berørte barn kan kjøre en liten feber og opplever kløe. Dette viruset er smittsomt bare før utslettet viser seg, så det er unødvendig å isolere barn som har utslett.

Roseola infantum

Vanligvis sett hos barn 4 år eller yngre, er roseola infantum forårsaket av herpesvirus-6, i henhold til Continuity Clinic Notebook. Infeksjonen er utbruddet er preget av en høy feber, som kan utgjøre en trussel for feberkramper i noen spedbarn, fulgte kort tid etter et utslett som først vises på stammen og deretter sprer seg til barnets ekstremiteter. Feber ledelse med paracetamol er den anbefalte løpet av behandlingen. Dette er ikke en smittsom tilstand, så berørte barn trenger ikke være isolert.

Enterovirale sykdommer

De to vanligste enterovirale sykdommer --- hånd-fot-og klovsyke og herpangina --- er forårsaket av coxsackievirus. Det er heller ikke spesielt truende for et barns helse, og begge er ledsaget av feber, som best kan behandles med paracetamol. Den tidligere Sykdommen karakteriseres ved feber og utslett som kan inkludere blemmer i munnen og på tungen, samt på hender og føtter. Herpangina pasientene også vil kjøre en feber, vanligvis ledsaget av en sår hals og smertefulle blemmer eller sår på baksiden av munnen.

Hvordan diagnostisere en kladdete utslett på et barns ansikt

Har barnet ditt utviklet et utslett i ansiktet? Her er noen nyttige tips til å diagnostisere årsaken.

Hvordan diagnostisere en kladdete utslett på et barns ansikt

Hvis utslett er alvorlig konsultere legen din over telefon eller på kontoret hans. Hvis utslettet er utrolig dårlig ute og forårsaker en god del ubehag, eller andre symptomer med utslett synes ekstraordinært, bør du kontakte lege. Det er ikke verdt risikoen i vente eller prøver å finne ut av det på egen hånd.

Se etter andre symptomer. Barnet ditt kan være lider av mer enn bare et utslett. Pass på at barnet ikke har andre symptomer som feber, problemer med å puste, kløende hals eller magesyke. I så fall kan disse hjelpe deg å diagnostisere utslett som ulike kombinasjoner av ulike symptomer kan tyde på visse viral eller bakteriell plager.

Ta kontakt med en medisinsk bok eller online medisinsk nettsted som hjelper deg med å diagnostisere symptomene trinn-for-trinn, for eksempel WebMD. Nettsteder som dette lede deg gjennom hver eneste symptom og bruke din beskrivelse å hjelpe deg å diagnostisere hva årsaken kan være Husk, hvis symptomene er alvorlige, bør du ikke diagnostisere utelukkende på egen hånd. Med en kladdete utslett, vil du ønsker å ta oppmerksom på hvilken type splotchiness (dvs. i et bestemt mønster eller stikkende versus runde støt), hvorvidt utslett er febrilsk, og om ikke utslettet er siver noen form for væske .

Sjekk mer enn én bok eller nettside for å se om konklusjonene er de samme. Pass på at svaret du fikk er mest sannsynlig riktig. En fin måte å gjøre dette på er ved kryssreferanser to eller flere nettsteder. Annet enn WebMD.com, kan du også bruke et nettsted som YourDiagnosis.com. Hvis du mottar forskjellige svar fra hvert område, bør du vurdere å ta barnet til en lege med en gang.

Ikke bruk produkter på et barns utslett uten å konsultere lege. Hvis du bruker feil produkt på hans kladdete utslett, kan resultere i en dårlig reaksjon eller forverring.

Face Utslett hos barn

Det er mange mulige årsaker til en ansikts utslett på et barn. Noen ganger kan en ansikts utslett er et tidlig tegn på en sykdom, men andre ganger er det den viktigste karakteristisk for en tilstand. Her er noen forhold knyttet til ansikts utslett.

Meslinger

Barn blir vaksinert mot meslinger, men fortsatt kan avtale det. En rødt utslett i ansiktet utvikler seg etter tre eller fire dager for å ha meslinger og raskt sprer seg. Det varer i ca syv dager.

Rubella

Hvis røde hunder er under kontrakt, vil en rosa / rødt utslett på kinnene vises og spre seg. Bedring sees etter fire dager.

Skarlagensfeber

Med skarlagensfeber, utvikler en rød, blussende ansikt, sammen med sår hals. Utslettet og blussende ansikt er ikke alvorlig, og går bort av seg selv.

Fifth sykdom

Femte sykdommen forårsaker barnets kinn å være veldig rød. Med varme eller trening, vil utslett vises mye lysere og kanskje klø mer. Barnet er ikke smittsom når utslettet presenterer seg.

Milia

Milia er en ansikts utslett hos spedbarn preget av gule eller hvite humper. De går unna på egenhånd i tid og er ikke smittsom.

Eksem

Eksem er en svært vanlig utslett som kan være i ansiktet eller andre deler av kroppen. Utslettet kan være kløende, røde eller hovne. Den er forårsaket av noen type irriterende.

Hvordan bruke sitronsaft på en Shingles utslett

Hvordan bruke sitronsaft på en Shingles utslett


Helvetesild er en virusinfeksjon som ligger latent i huden. Når det blusser opp, fører det til en smertefull utslett i ansiktet eller kroppen. Medisinering er ofte foreskrevet av leger til å behandle helvetesild. Alternative metoder kan brukes hjemme for å tørke opp viral utslett.

Bruksanvisning

•  Skjær en sitron i to med en kniv.

Klem saften ut av en halvdel av en sitron i en liten bolle.

Dypp en bomullsdott i juicen.

Påfør juice til grus. Re-suge bomullsdott etter behov.

Gjenta denne metoden seks ganger om dagen til helvetesild forsvinne.

Hvordan bli kvitt et rødt utslett på Face

En rød utslett i ansiktet kan være forårsaket av en allergisk reaksjon, psoriasis eller infeksjon. Din utslett kan være glatt eller hevet, og det kan klø. Medisiner kan også forårsake en rød ansikts utslett, som kan irritasjon fra hårfjerningsprodukter og barbering. Du må finne årsaken og få behandling for ditt ansikts utslett, fordi hvis du ikke gjør det, kan du risikere å permanent arrdannelse i huden din. Det finnes tiltak du kan ta for å bli kvitt et rødt utslett i ansiktet.

Bruksanvisning

Se legen din. Legen din må visuelt inspisere utslett å finne ut hva som forårsaker det. Han kan sende deg til en hudlege, en lege som spesialiserer seg på forholdene i huden. Legen vil anbefale behandling basert på hans undersøkelse funn.

Vask med mild såpe. Ifølge American Osteopathic College of Dermatology, bør du rense ansiktet med mild såpe som Dove eller annen ansiktsrens som Cetaphil. Forsiktig vaske ansiktet ditt, og unngå å skrubbe.

Ta antibiotika. Visse ansikts utslett forårsaket av bakterier kan svare på antibiotika. Antibiotika er kun tilgjengelig med en resept fra lege. Kontroller at du tar alle dine antibiotika eller ellers din infeksjon og utslett kan komme tilbake.

Go naturlig. Ikke bruke sminke før utslett avtar. Mange kosmetikk inneholder ansikts irritanter som vil forverre din røde ansikts utslett. Når utslettet er grodd, kan du begynne å bruke sminke. Bruk hypoallergenic sminke for å unngå risiko for en allergisk utslett.

Bruk kortikosteroid krem. Ifølge Academy of Allergy, Asthma og immunologi, aktuell kortikosteroid kremer er effektive i behandling av utslett. Du kan få disse kremene over disk, men alltid lese etiketten før du bruker dem.

Tips og advarsler

  • Prøv et antihistamin. En over-the-counter antihistamin vil redusere rødhet og kløe i ditt ansikts utslett. Ikke kjør når du tar antihistaminer fordi de forårsake døsighet.
  • Hvis den røde utslett i ansiktet ditt er ledsaget av feber, drenering eller alvorlig kløe, ring din lege. Du kan ha en alvorlig infeksjon eller medisinsk tilstand som krever rettidig behandling.

Afrikansk-amerikanere og utslett

Afrikansk-amerikanere og utslett


Afrikansk-amerikanere kan være plaget med de samme hudsykdommer som kaukasiere, men det finnes visse hud lidelser som er unike for dette løpet. Melanin er hudens pigment, som afro-amerikanere har mer av det enn lettere flådd folk. Melanin står for den mørkere hudfarge og gir dem mer beskyttelse mot solen; Men afrikansk-amerikanere ikke er unntatt fra flere typer hudproblemer, inkludert utslett.

Melasma

Melasma er en hud lidelse som rammer mennesker med brun hud. Uregelmessige grå-brun merkene vises på ansiktshuden, inkludert nese, panne, kinn, hake og overlepper. Melasma er svært vanlig i brunhudede kvinner som er 21-40 år gammel. Det noen ganger dukker opp i løpet av svangerskapet - det er ofte referert til som maske av svangerskapet - og det kan også oppstå når en kvinne tar p-piller.

Acne Vulgaris

Acne vulgaris er en hud tilstand som rammer mange afro-amerikanere, og andre som har brun hud. Det resulterer i patcher og mørke flekker, som dukker opp når en acne avslapnings oppstår. Denne tilstanden kan føre til permanent arrdannelse og misfarging av huden.

Eksem

En vanlig hudsykdom i afrikansk-amerikanere er eksem, som kan føre til hyperpigmentering eller hypo-pigmentering i folk av farge. Eksem kan være en arvelig tilstand. Det er referert til som atopisk dermatitt. Eksem resultater i blemmer, rå, røde nupper som brenner og klør. Huden kan sprekke og bli tykkere. Den blemmer kan sive puss. I kroniske tilfeller, tykke, mørke flekker med fremtredende linjer vises.

Seboreisk eksem

Afrikansk-amerikanske kvinner og andre brunhudede kvinner blir ofte plaget med seboreisk eksem, noe som påvirker hodebunnen, hårfestet, øyenbryn og området mellom hjørnene av munnen og nesen. Noen ganger er halsen og brystet berørt. Fettete, tykke, gule flak kan vises. Flak kan også være fin og hvit.

Tinea capitis

Hodebunnen ringorm, eller tinea capitis, resulterer i skalering og flekkvis håravfall, noe som gjør hodebunnen ser møllspist.

Psoriasis

Psoriasis er en hudsykdom som er svært vanlig blant alle raser og etniske grupper. Denne tilstanden er ikke smittsom. Det fører hudceller raskt reprodusere og dette fører til tørr, rød og fortykket hud.

Pityriasis Alba

Pityriasis alba er en tilstand som rammer afrikansk-amerikanske barn og fører lett flekker som er runde og skjellete i tekstur skal vises på childâ € ™ s armer og ansikt. Legene anser denne tilstanden for å være en mild form for eksem.

Lupus

Afrikansk-amerikanere som har lupus er mer sannsynlig at lider av splid lupus, noe som resulterer i røde hudområder og scaliness og kan føre til arrdannelse. Skalaer og patcher generelt dukker opp i hodebunnen, og kan føre til håravfall og utslett i ansiktet.

Om Ansikts Utslett

En ansikts utslett er egentlig betennelse i huden. Det er flere årsaker til ansikts utslett. I tillegg kan ansikts utslett variere i utseende. Én person kan oppleve ømhet eller rødhet, mens en annen person avtaler med elveblest, små støt eller sprukket hud. Det finnes måter å behandle og forebygge ansikts utslett. Men først må du kjenne de forskjellige typer ansiktsbehandlinger og identifisere riktig behandling.

Typer

Det finnes ulike typer ansikts utslett. Eksem er et vanlig utslett preget av hoven hud som kan vises humpete, skjellende og rødt. Elveblest er en annen vanlig ansikts hudutslett, som er et vanlig tegn på en allergisk reaksjon. Dette utslett kan føre til hevelse i ansiktet og støt, og vanligvis vises etter en bug bite, tar medisiner, eller å spise visse matvarer. Eksem er en tredje vanlig type hudutslett. Vanlig hos barn, denne ansikts utslett forårsaker tørr, flassende og humpete hud.

Time Frame

Ansikts utslett er sjelden varig, og de fleste utslett ikke krever medisinsk behandling. Utslett forårsaket av allergisk reaksjon på en bug bite eller mat vanligvis forsvinne innen et par timer til et par dager. Avhengig av alvorligheten av den allergiske reaksjon, kan lider ta over-the-counter anti-histaminer for å redusere symptomene. I sin tur, allergiinduserte ansikts utslett har en tendens til å fjerne i løpet av få timer. Personer som lider av eksem eller en annen medisinsk tilstand som forårsaker ansikts utslett (lupus, psoriasis, impetigo) kan bruke resept hydrokortison kremer eller aktuelle antibiotika. Disse medikamentene berolige huden og lindre symptomer.

Identifikasjon

Selv om det er mange årsaker til ansikts utslett, er det liten variasjon mellom symptomer. Folk som handler med periodiske eller tilbakevendende utslett på ansiktet deres normalt opplever rødhet og ømhet. På grunn av betennelse, kan ansiktet føles varmt. I tillegg kan ansikts utslett forårsake tørr, kløende flekker; og lider kanskje merke til små nupper, blemmer eller flassende hud. Self-diagnose er vanskelig. Men legene er i stand til å identifisere den eksakte årsaken til en ansikts utslett basert på utseendet sitt.

Betraktninger

Ansikts utslett kan komme plutselig, og noen mennesker er fristet til å søke medisinsk behandling. Men de fleste ansikts utslett skyldes mindre irritasjoner og ikke krever legehjelp. Self-behandling er mulig, og ansikts utslett vil gradvis forsvinne. I mellomtiden, ikke klø eller gni ansiktet. Kontaktdermatitt (utslett forårsaket av et allergen) kan spre seg til andre områder av kroppen. I tillegg er det best å unngå duftende såper, sminke og lotion før utslettet forsvinner. Påfør Calamine lotion eller aktuell kortison krem ​​til den infiserte området med en klut.

Expert Insight

I sjeldne tilfeller kan en ansikts hudutslett indikere et alvorlig medisinsk problem. Hvis utslettet ikke svare på hjem behandlinger eller reseptbelagte medisiner, eller hvis utslettet sprer seg til andre deler av kroppen, kontakt lege. I tillegg kan utslett være tidlig tegn på en infeksjon eller en alvorlig allergisk reaksjon. Ring lege hvis du merker leddsmerter, feber eller sår hals. Gå til legevakten eller ringe en ambulanse hvis du har problemer med å puste.

Typer kvise Utslett

Typer kvise Utslett


Utslett er vanlig, spesielt hos barn. Utslett vanligvis ikke utgjøre en alvorlig medisinsk trussel, men er ofte kløende, ubehagelig eller pinlig. Noen utslett vises som kvise-lignende blemmer på huden. Utslett som vises som kviser er vanligvis behandles med hydrokortison krem. Ta en kjølig bad eller rengjøre det berørte området med en kul vaskeklut til å lette symptomer.

Kontakt Rash

Kontakt utslett er vanlig og forårsakes når en person kommer i kontakt med et stoff som han er allergisk. Utslettet kan dukke opp hvor som helst på kroppen, og er ofte forårsaket av sjampo, vaskemidler, såper, nye klær som ikke er vasket eller gress. For å dempe symptomene, bruke en hydrokortison krem ​​etter behov. Prøv å finne årsaken til utslett, slik at du kan hindre en gjentakelse forekomst.

Rosacea

Rosacea er en hud tilstand som skaper kvise-liknende utslett i ansiktet. Denne tilstanden produserer flare-ups som gjør at huden ser rød og betent. De små kvise-lignende støt er ofte fylt med puss. Rosacea flare-ups kan være forårsaket av visse matvarer. Hud produkter som kremer eller rensemidler kan også føre til fakkel-ups, ifølge Mayo Clinic.

Varme Rash

Heat utslett er forårsaket når huden utsettes for varme og svette. Iført trange klær i varmt vær kan forårsake eller forverre denne tilstanden. Varme utslett skjer oftest på den midterste delen av legemet, på baksiden av halsen og den nedre del av ryggen. For å lindre symptomene på varmeutslett, avkjøle det berørte området med et kaldt bad eller bruke en våt klut på området. Løstsittende klær i varmt vær for å hindre varmeutslett.

Fifth sykdom

Femte sykdom er en vanlig sykdom forårsaket av et virus. Symptomene kan være en pimply eller Lacy utslett på den midterste delen av legemet, armer og ben. En rennende nese, hoste og feber er også assosiert med denne sykdommen. Sykdommen fører også til kinnene å vises veldig rød. Sår hals og diaré kan også forekomme. Utslettet kan vare i opptil tre uker. Fordi femte sykdom er forårsaket av et virus, er det ingen behandling, skjønt fremgangsmåten kan bli tatt for å lindre symptomer.

Hvordan få en kvitt en Utslett på Face

Utslett i ansiktet kan være forårsaket av mange forhold. Et utslett kan være forårsaket av en allergisk reaksjon, medisiner, eller systemisk sykdom. Du må oppsøke legen din slik at han kan undersøke deg og finne kilden til utslett. Legen din vil også basere behandlingen på resultatene av sin evaluering. Det finnes tiltak du kan ta for å bli kvitt et utslett i ansiktet når du har fått riktig medisinsk vurdering.

Bruksanvisning

Se din lege. Utslett kan være forårsaket av mange forhold. Legen din vil måtte gjøre en diagnose før han kan begynne behandlingen av ditt ansikts utslett. Sørg for at du gir legen din en detaljert historie av nye matvarer som du kanskje har spist, eller noen kjemikalier eller vaskemidler som du kanskje har kommet i kontakt med. Legen må utelukke årsaker til utslett, for eksempel allergiske reaksjoner.

Spør om antibiotika eller antivirale medisiner. Visse utslett i ansiktet kan være forårsaket av infeksjoner. Helvetesild er en virusinfeksjon som kan forårsake en blemme-lignende utslett i ansiktet og øyepartiet. Hvis du har helvetesild, kan legen forskrive en anti virus medisiner. Andre utslett kan være forårsaket av bakterieinfeksjoner, hvori antibiotika ville være en passende behandling.

•  Prøv aktuell hydrokortison kremer. Aktuelt hydrokortison kremer kan redusere betennelse og rødhet av utslett. Disse kremene er effektive i healing ansikts utslett, og hvis utslettet er ledsaget av kløe, vil aktuell hydrokortison bidra til å avlaste den. Sjekk med legen din før du bruker denne medisinen. Vær forsiktig så du ikke få det i øynene dine.

Spørre om oral steroid medisinering. Mange ganger et utslett i ansiktet ditt vil svare på muntlig steroid medisiner. Spør legen din om orale steroider er riktig for deg. De er meget effektive i behandling av utslett, er de imidlertid ikke uten bivirkninger. Hvis utslett er motstandsdyktig mot annen behandling, kan orale steroider være riktig for deg.

Bruk is. Ice kan bidra til å redusere rødhet og betennelse i et utslett. Det kan også lindre smerte eller irritasjon som kan følge en ansikts utslett. Bruk is til utslett hver tredje time i ca 20 minutter. Bruk alltid en is pose og aldri bruke isen direkte på huden din.

Ikke klø. Skrape utslett kan hindre helbredelsesprosessen. Du vil bli kvitt ditt ansikts utslett raskere hvis du avstå fra å skrape den, og ved å holde hendene borte fra ansiktet.

Tips og advarsler

  • Hold ansiktet rent. Når du har et utslett i ansiktet ditt, er det viktig å holde det rent, slik at det ikke blir infisert. Spør du legen til å foreslå en mild ansiktsvask som ikke vil irritere utslett.
  • Hvis utslettet i ansiktet ditt er ledsaget av smerter, feber eller frysninger, varsle legen din så snart du kan. Dette kan tyde på en infeksjon, og vil trenge rask behandling.

Hvordan diagnostisere et rødt utslett på Face

Hvordan diagnostisere et rødt utslett på Face


Utslett er aldri en hyggelig opplevelse. Utslett i ansiktet er vanligvis mye verre for den lidende enn andre steder, som de forårsaker en viss forlegenhet i tillegg til de vanlige helsemessige bekymringer som går sammen med utslett.

Bruksanvisning

Hvordan diagnostisere et rødt utslett på Face

•  Inspiser utslett i et speil. Hvordan ser det ut? Hvis den røde utslett er skjellende, kan det være et visst utvalg av lidelser. Men hvis det ikke er skjellende, kan det være et helt annet sett med hudproblemer.

Føl utslett. Hvis det er avrundet det kan være mange forskjellige lidelser. Imidlertid, hvis det er flatt, kan det være et helt annet sett med problemer. Og likevel, hvis det er tørr og flassende det kan være helt annerledes. Vet at røde, ikke-skjellende, hevet utslett er oftest forårsaket av insektbitt. Disse små røde nupper vil ligne på kviser, bortsett fra at de vil være mer tallrike. Nyfødte har også lignende ser utslett som kalles Strawberry Nevus.

Forstår at røde, ikke-skjellete, kan flate utslett være tegn på mer alvorlige lidelser. Topper blant dem er meslinger. En annen vanlig lidelse er cellulitt, noe som resulterer i øm hud og må kureres med antibiotika. En alvorlig utslett med disse symptomene er Stevens Johnson syndrom som kan være et tegn på en reaksjon på medisinering.

Undersøke røde, skjellende utslett nærmere, kan disse være alvorlige tegn på langsiktige hudlidelser. Eksem, ringorm og lupus alle dele et lignende utseende, og alle har varierer alvorlighetsgrader og remedier.