Digidexo.com

fordeler med råhonning

Fordeler med Grapefrukt Essential Oil

Fordeler med Grapefrukt Essential Oil


Grapefrukt er en næringsrik sitrus frukt som er høy i antioksidanter. Naturmedisinere og folke leger tror grapefrukt eterisk olje har mange medisinske fordeler. Men kan kjemikaliene i grapefrukt negativt samhandle med kroppens stoffskifte av flere legemidler, inkludert de som behandler hjerterytmeforstyrrelser, depresjon, kramper, høyt blodtrykk, høyt kolesterol og immunsystemet sykdommer. Pasienter med disse lidelsene bør ikke bruke grapefrukt eterisk olje uten lege tillatelse.

Bekjemper tidlig aldring og infeksjons

Grapefrukt essensielle oljen inneholder vitamin C, en antioksidant som bekjemper frie radikaler. Frie radikaler føre til for tidlig vevsskade, visjon forringelse og nervøse lidelser. Internt forbruk av grapefrukt eterisk olje bidrar til å beskytte kroppen mot frie radikaler, og dermed redusere deres virkninger på tidlig aldring. Grapefrukt essensielle oljen er også fordelaktig når det påføres topisk på huden for å behandle rynker og akne og for å hindre sårinfeksjon. Det kan være irriterende for sensitiv hud hvis de utsettes for sollys etter påføring.

Vanndrivende Agent

Grapefrukt eterisk olje blir brukt som et diuretikum, som det kan fremme urinering. Dette hjelper nyrene fjerne giftstoffer mer effektivt, minske sjansen for vevsskade og urinveisinfeksjoner. Den vanndrivende effekten av grapefrukt eterisk olje også kan bidra til å kontrollere blodtrykket, fremme hjertet helse og redusere cellulitter.

Forbedrer fordøyelsen

Grapefrukt essensielle oljen inneholder fiber, som fremmer fordøyelsen helse ved å skape en mild avførende effekt for mer regelmessig avføring. Grapefrukt essensielle oljen stimulerer sekresjon av mage enzymer for å bryte ned maten og holde fordøyelsen strømmer.

Treats Depresjon

Terte sitrus smak og duft av grapefrukt eterisk olje kan ha en avslappende effekt på kroppen. Det kan også lindre treghet og fremme en positiv holdning. Grapefrukt essensielle oljen brukes i aromaterapi produkter for å redusere symptomer på angst og depresjon og oppdatere ånd.

Hair Tonic

En annen fordel med grapefrukt essensielle oljen er dens bruk som et hårvann. Folk leger forskrive det for skallethet som det stimulerer hårsekkene og fremmer hårvekst. Grapefrukt essensielle oljen også brukes for å holde friske hår tykk og sterk, og for å behandle flass.

Fordeler med Pulverisert Wheatgrass

Fordeler med Pulverisert Wheatgrass


Ettersom flere folk vende seg til naturlig helse og ernæring, gjenstand for hvete gress kommer opp. Kjeden butikker som selger smoothies tilbyr ofte "skudd av hvetegress" på ganske høye priser. Folk kjører inn disse butikkene i en hast for å få deres "skutt" av wheatgrass for dagen. Wheatgrass pulver kan kjøpes på noen naturlig mat butikk. Å få to eller tre doser av hvete gress om dagen har store helsemessige fordeler. Denne artikkelen er for de som er seriøse om å få de virkelige fakta om wheatgrass snarere enn "kjepphest" forklaringer.

Naturlige Fordeler med Wheatgrass

Når noen mennesker snakker om å ta en "shot av hvetegress," de ofte vil si at det gjør dem føles bra og gir dem energi. Når presset til å forklare hva den gjør, vil de si at det "renser ut systemet". Denne "rykter" Svaret er åpenbart ikke god nok. Bare å si at hvete gress inneholder antioksidanter ikke kommer nær til å beskrive avgiftende og helbredende effekter av hvete gress.

Fordøyelsessystemet

Faktisk hjelper hvetegress for å gjenopprette riktig pH balanse i fordøyelsessystemet. Denne balanse mellom syre og base som holder den riktige syrenivået er viktig for å holde den riktige balansen av bakterier i tarmkanalen. Hvis det er for mye "dårlige bakterier," dette bakterier produserer giftstoffer som er absorbert i blodet og går i hele kroppen, og bidrar til mange langtidssyke og selv påvirker mental helse. Det er for mye vekt i Amerika på protein i kosten. Dette overflødig protein forblir i tarmen. De "dårlige bakterier" strømmer på den. Overforbruk av antibiotika kan produsere den andre slags ubalanse ved å drepe av for mye av de "dårlige bakterier." Denne "dårlige bakterier" er nødvendig for å beholde de "gode bakterier" fra gjengroing. Hvis det overgrows, vil folk lider av en tilstand som kalles Candida overvekst, noe som gjør det vanskelig for kroppen å absorbere den næring den trenger fra tarmen. For mye hvitt, behandlet hvetemel, også, blokkeres tarmen og kan føre til mangelsykdommer.

Gjenopprette balansen

Wheatgrass har alkalisk i det som bidrar til å drepe av de "dårlige bakterier" ved å gjenopprette den sure nivå. Dette hemmer veksten av de "dårlige bakterier" og stimulerer veksten av "gode bakterier". Dette hjelper til å gjenopprette den riktige balanse. Generelt er hvetegress kjent for å bidra til å "rense ut" fordøyelsessystemet for å gjenopprette balansen. Dette omfatter det faktum at wheatgrass er svært høy i fiber, som er avgjørende for riktig avføring funksjon.

Immune System

Wheatgrass er en fantastisk kilde til essensielle næringsstoffer. Det styrker immunsystemet. Den har enzymer som hjelper kroppen å fordøye maten ordentlig. Den har alle de essensielle aminosyrene som er nødvendige for cellevekst. Det er en av de beste naturlige kilder til jern. Det er en rik kilde til mineraler og vitaminer inkludert folsyre og vitamin C.

God helse

Noen mennesker blande hvetegress pulver i litt vann og drikke det. Det er her uttrykket "et skudd av wheatgrass" kommer fra. Det er bedre å legge den til varme, urtete eller fruktjuice. Disse drikker vil legge ekstra kroppen rensing og ernæringsmessig verdi til wheatgrass. Wheatgrass bidrar til å bringe en person til god helse. Ved hjelp av hvetegress med et balansert og sunt kosthold vil hjelpe en person å holde seg frisk og kan bli en del av noens liv for resten av deres liv.

Fordeler med monolaurin

Monolaurin er et naturlig supplement brukes for å behandle vanlige tilstander som forkjølelse, influensa og virus. Monolaurin er en kokosolje derivat og arbeider for å beskytte kroppens immunsystem fra ulike smittestoffer. Monolaurin er helt fri for antibiotika og derfor ikke ødelegge noen positive bakterier. Det er forskjellige fordeler som vanligvis forbindes med å ta monolaurin.

Bakgrunn

Monolaurin er en type anti-mikrobielt middel som bidrar til immunsystemet. Det blir ekstrahert fra laurinsyre, en fettsyre som også fungerer som et bakteriedrepende middel. Laurinsyre er en komponent av morsmelk, og mikrobiologer har funnet ut at det fungerer å styrke immunsystemet hos babyer (som har systemer har ikke fullt utviklet ennå).

Sikkerhet

En fordel med å ta monolaurin er at det er kjent for å være trygg. Den inneholder en vesentlig bestanddel av morsmelk, som er laurinsyre. Nyfødte babyer stole på sine mødres morsmelk for å bygge opp immunforsvaret. Morsmelk inneholder en overflod av laurinsyre monoglyserider.

Fordøyelsen Helse

Monolaurin fremmer god fordøyelseskanal helse. En god balanse av fremmede celler som lever i fordøyelseskanalen har en stor effekt på om en person har god fordøyelses helse og også om han har en riktig fungerende immunsystem. Monolaurin bidrar sterkt til å fremme god fordøyelseskanal helse ved å sørge for at innholdet i fordøyelseskanalen er i god balanse til enhver tid.

Diverse Fordeler

Det er mange forskjellige fordeler som vanligvis er forbundet med å ta monolaurin, for eksempel det faktum at det er i stand til å balansere kroppen i en biokjemisk måte (oppmuntrende selvhelbredelses og prime helse), og er i stand til å inaktivere virus, sopp og bakterier. Det er ikke giftig og ikke skaper resistente organismer. Det kan være tatt sammen med de fleste medikamenter. Det amerikanske Food and Drug Administration har godkjent det som et trygt tilsetningsstoff.

Time Frame

Når monolaurin er tatt på en jevnlig basis som et kosttilskudd, trenger positive fordeler ikke vises umiddelbart. Det anbefales at monolaurin tas mellom 3 og 6 måneder før positive effekter begynner å synes tydelig. Imidlertid avhenger av individet; alle kropper reagerer ulikt.

Fordeler med Bio Identisk hormonbehandling

Bioidentical hormonbehandling, ellers kjent som BHRT, er en ny form for hormonbehandling opprettet for å bidra til å lette symptomer på overgangsalder. Disse hormoner kan lages fra enten syntetiske eller ikke-syntetiske kilder, og er antatt å ha den samme type kjemisk struktur som kroppens naturlige hormoner.

Advarsler mot bioidentical hormoner

Før du begynner å studere det som oppfattes fordelene med bioidentical hormonbehandling er det viktig å merke seg at FDA ikke har godkjent bruken. Fordi hormoner er vanligvis avledet fra enten Plant (ex. Yams, soya) eller dyr (f.eks. Hester, ping) kilder, mener FDA disse stoffene for å være "naturlig". Som sådan, bioidentical hormoner ikke kan patenteres og derfor mottar svært lite midler til forskning.

Den manglende evne til å patentere naturlige bioidentical hormoner har ledet noen farmasøytiske selskaper å skape syntetisk hormon erstatning terapi for å erstatte dem. I Europa har det imidlertid vært litt mer forskning, og det antas at bioidentical hormoner er tryggere enn syntetiske hormoner.

Fordelene ved bioidentical hormonbehandling

Det antas at fordelene med bioidentical hormonbehandling langt oppveier risikoen. Bioidentical hormoner har blitt brukt til å behandle pre-menopausal, overgangsalderen og peri-menopausale kvinner. Det antas at kvinner utnytte bioidentical hormonbehandling i stedet for å gjennomgår tradisjonell hormonbehandling vil oppleve mindre bivirkninger fra medisinene selv. Bivirkningene av BHRT vanligvis er hodepine, svimmelhet, kvalme, mild væskeretensjon og ømme bryster.

Noen av de generelle fordeler med bioidentical hormonerstatningsterapi, er som følger:

En personlig behandling Approach

Mange kvinner elsker bioidentical hormonbehandling fordi det fjerner seg fra begrepet en pille å være riktig behandling for alle kvinner. Hvis du velger BHRT du vil arbeide med legen din som vil ta en spyttprøve og deretter bruke den til å finne ut nøyaktig hvilke blanding av bioidentical hormoner er riktig for kroppen din. Farmasøyten vil da blande din personlige blanding som vil bli tatt i form av en krem, pille, injeksjon eller stikkpille.

Vektreduksjon

Mange kvinner som når overgangsalder opplever at deres metabolisme bremser ned, og dermed gjøre det vanskeligere å gå ned i vekt. Noen opplever at tradisjonell hormonbehandling forårsaker enda mer vektøkning. Hvis du prøver å gå ned i vekt vil du finne at hormonene i BHRT vil øke stoffskiftet og hjelpe deg å miste vekt på et mer fornuftig tempo.

Vaginal Tørrhet og Libido

Med overgangsalderen kommer vaginal tørrhet som, for mange kvinner, er en utrolig ubehagelig tilstand som bidrar til ytterligere skade deres allerede lave libido. Mange kvinner opplever at bioidentical hormonbehandling reduserer eller eradicates symptom på vaginal tørrhet. Med BHRT kan du oppleve at sammen med forsvinningen av vaginal tørrhet er du også opplever en økt libido og sexlyst.

Forbedrede mentale funksjoner

Dessverre mange kvinner går gjennom overgangsalder også begynne å oppleve depresjon. I noen tilfeller er symptomene er milde, men i andre er de veldig alvorlig. BHRT antas å beskytte mot de ville hormonelle svingninger som forårsaker depresjon og angst. Overgangsalderen kan også forårsake hukommelsessvikt og hendelser der synes det umulig å tenke klart. Bioidentical hormonbehandling antas å redusere disse symptomene også.

Andre fordeler av bioidentical hormonbehandling

Det finnes en rekke andre fordeler ved å bruke bioidentical hormonbehandling. De omfatter en reduksjon i forekomsten av hetetokter, redusert nattesvette, færre tilfeller av fibrocystic bryster og forbedret blodstrøm. Noen forskere mener også at BHRT kan redusere forekomsten av osteoporose, selv oppmuntre nye bein vekst.

Sørg for at du diskutere bioidentical hormonbehandling med legen din. Ikke alle leger tror på BHRT og du må kanskje få en second opinion, men sørg for at du lytter til hva legene har å si. BHRT kanskje ikke for alle.

Fordeler med flytende Coral Kalsium

Flytende korall kalsium er avledet fra korallrev fossiler funnet over havnivå. Det er en av de nyeste formene for kalsiumtilskudd på markedet. Coral kalsium er kjent for sine mange fordeler og, i sin flytende form, fordelene av koraller kalsium er betydelige.

Hurtig Absorpsjon

Studier har vist at væsker er enkelt og raskt absorberes og fordøyes av kroppen i forhold til faste stoffer, hvorav noen kan være vanskelig for kroppen å absorbere. Flytende kosttilskudd er lett absorberes i blodet og kroppen beholder opptil 98 prosent av næringsstoffer. Dette gjør flytende korall kalsium dobbelt så effektiv sammenlignet med andre kalsiumtilskudd.

Ingen tilsetningsstoffer

Flytende korall kalsium er et kalsiumtilskudd i sin reneste form, fordi det ikke inneholder noen tilsetningsstoffer, bindemidler, fyllstoffer, belegg eller andre ingredienser som kan være skadelig for kroppen. Mens piller kan inneholde belegg eller andre tilsetningsstoffer. Generelt, men de fleste flytende kosttilskudd ikke inneholder kunstige tilsetningsstoffer.

Helse

Hoved sammensetningen av væske korall kalsium er kalkstein eller kalsiumkarbonat. Når tatt etter måltider, reduserer det surhet og hjelper lett fordøyelse av mat. Denne egenskapen gjør flytende korall kalsium et godt supplement for å hjelpe med vekttap programmer. Flytende korall kalsium bidrar også styrke resultatene av hjerte og muskler. Dette tillegget kan også bidra til å forebygge og behandle osteoporose, og bidrar til å styrke bein, tenner, negler og hår.

Dødelige sykdommer

En annen fordel med flytende koraller kalsium er at den inneholder kalsiumsalter som er effektive for bekjempelse av forskjellige sykdommer som cancer, diabetes og Alzheimers. Disse samme egenskaper også bidra til å lindre smerte ved å skyve opp pH-nivået i legemet. Når pH-nivået er høyt, kan kreftceller ikke overleve, noe som gjør dette supplere et godt valg for battling sykdommer som kreft. Spesielt hjelper flytende korall kalsium tilskudd opprettholde en ideell nivå alkalisk pH, noe som bidrar til den generelle helse og velvære.

Energi og vitalitet

Coral kalsium har kalsium og magnesium i forholdet 2: 1, og det inneholder opp til 70 spormineraler. Dette tillegget hjelper også rense leveren, nyrer og tarmer mens forsterke den immunsystem som det bryter ned tungmetaller i kroppen. Flytende korall kalsium har også evnen til å vekke fallende stoffskifte og energinivå.

Fordeler med linfrø olje vs fiskeolje

Fordelene med fiskeolje er mye større enn de av linfrøolje. Dokosaheksaensyre (DHA) og eikosapentaensyre (EPA) er to av de viktige fettsyrene som gir gunstige resultater for en rekke helsemessige forhold. Begge finnes i fiskeolje, men ikke i linfrøolje.

Linfrøolje

Linfrøolje inneholder alpha-linolemic acid (ALA), en omega-3 fettsyre som også finnes i andre oljer som soya og raps, men i mindre mengder. ALA gir ikke de samme fordelene som DHA og EPA. Produsenter av linfrøolje hevder at ALA omdannes av kroppen til DHA og EPA. Det er imidlertid bare en meget liten mengde av ALA, mindre enn 1 prosent, som kan bli konvertert til DHA og EPA, i henhold til Bella nettet. Du må forbruke linfrøolje ved liter for å få mengden av DHA og EPA i en enkel 3-oz servering av laks.

Fish Oil

Fiskeolje ikke inneholder DHA og EPA, og noen av fordelene inkluderer redusert betennelse; lavere risiko for Alzheimers sykdom, hjertesykdom, hjerneslag, prostata-og brystkreft; lindring av PMS og overgangsalder symptomer; diabetes forebygging og økt hjernens funksjon. For å oppnå fordelene av fiskeolje, anbefales det at du spiser fisk som inneholder omega-3 fettsyrer, som laks, tunfisk, sardiner og ørret.

Kolesterol

Det er velkjent at fiskeolje kan bidra til lavere triglyserider. Triglyserider er en type fett som er lagret av kroppen din når du inntar overflødige kalorier. Triglyseridnivåer måles når du har en kolesterol screening. Høye triglyseridnivåer kan føre til åreforkalkning (åreforkalkning). Linfrøolje har liten eller ingen effekt på triglycerider eller kolesterol. The Food and Drug Administration har godkjent en resept-styrke fiskeolje for behandling av høyt kolesterol. Ulempene er at høye doser av fiskeolje kan sette deg på et høyere risiko for store blødninger på grunn av blodfortynnende, og noen mennesker har den bivirkning av fishy-tasting burps.

Hjertesykdom

Fiskeolje reduserer risikoen for død for mennesker som har lidd et hjerteinfarkt. Men forskning har vist at risikoen for hjerteinfarkt selv redusert med 59 prosent når høye nivåer av ALA ble inntatt over en seksårsperiode. Den ALA reduserer C-reaktivt protein, en markør for infeksjon som er forbundet med hjertesykdom. Dette synes å være den eneste enestående fordel med linfrøolje.

Linfrøolje bivirkninger

Linfrøolje kan ha noen alvorlige bivirkninger, inkludert løs avføring, overdreven gass, smertefull betennelse og en høyere risiko for prostatakreft. På grunn av slike store mengder av linfrøolje ville måtte bli konsumert for å oppnå de samme resultater som dem som fiskeolje, det foregående er ikke tilrådelig.

Advarsel

Før du tar noen kosttilskudd av enten tran eller linfrøolje, bør du diskutere det med legen din på grunn av mulige bivirkninger.

Fordeler med Rosehips

Fordeler med Rosehips


Når roser slippe sine kronblad, avslører de sine grønne frø pods. Kalt hofter eller haws, disse blir røde som de forfaller. Med seksti ganger så mye vitamin C enn sitroner, hofter bidra til å forhindre forkjølelse, influensa og infeksjoner.
Sies å styrke kroppens vev, bygge og vedlikeholde en sunn karsystemet og unngå skader på blodkar, rose hofter er tenkt å ødelegge smittsomme sykdommer når det tas daglig som et forebyggende.
Forskning har vist seg å være effektiv i behandling av hjertesykdom, artritt, slag og kreft.

Historie

Rosa canina er urteaktige busker fra tempererte områder gjennom begge halvkuler.
Sannsynligvis først dyrket i antikkens Persia, hundrevis av arter dyrkes nå over hele verden for sine blomster, men frøet pods har en viktig plass i medisin, parfymer, såper, matvarer og kosmetikk.
I det første århundre e.Kr., Plinius registrert 32 lidelser som responderte godt på rose forberedelser. Først nevnt om AD 470 i kinesisk medisinsk litteratur, rose hofter er fortsatt brukes for kronisk diaré med mage svakhet.
Indianerne brukte rose hofter å behandle muskelkramper. Den inneholder flavonoider; antioksidanter som beskytter mot aldring og stress.

Vitamin C

Nyper ble brukt under den andre verdenskrig i England å foreta en sirup høy i vesentlig vitamin C, som ikke kan fremstilles av menneskekroppen. Vitamin C bidrar til å forebygge og behandle infeksjoner, forkjølelse, influensa og lungebetennelse.
Mangelen på vitamin C fører potensielt dødelig skjørbuk. En japansk studie viste at risikoen for slag hos de med høye nivåer av vitamin C var 29 prosent lavere enn de med lave nivåer.

Nurses 'Health Study på mer enn 85.000 kvinner over 16 år, tyder på at høyere vitamin C inntak kan være cardioprotective.

Fordeler med te

Det er ingen måte å fortelle hvor mye rose hofter er i tillegg eller andre former. Brygging friske eller tørkede hofter inn te selv garanterer innholdet.
Plukk hoftene når de har blitt rød. Bruk hele pod, inkludert frøene når brygging, deretter press før drikking.
Drikk 3-4 store kopper daglig i to uker i begynnelsen av hver influensasesongen.
Putre fem på seks spiseskjeer av rose hip frø i tretti minutter i én liter vann og press. Drikk to kopper te daglig som en mild vanndrivende og for å lindre revmatiske smerter.
Te beholder sin effektivitet for tjuefire timer.

Rose hip rettsmidler

BBS News rapporterte i 2007 at i en seks-måneders prøveperiode i Danmark og Tyskland, Litozin inneholder rose hofter økt aktivitet og reduserte leddsmerter hos pasienter med revmatoid artritt, en potensielt ødeleggende lidelse i leddene.
Komponentene fette danne en sterk antioksidant som øker immunsystemet og er effektivt mot forkjølelse og influensa.
Rik på pektin --- en fiber som bedrer kolesterolet, hjerte helse og blod predigestive effektivitet --- rose hofter også fremme fylde og kan redusere sult cravings.
Olje laget av rose hofter inneholder naturlige trans-retinoic syrer brukes til å behandle rynker, pigmentflekker, hyper-pigmentering, arr og hud brent fra solen eller andre kilder.

Kostnad

The University of California i Berkeley advarer at vitamin C piller merket "med nyper" kan inneholde lite eller ingen hofter, siden helse supplement innhold ikke er regulert.

Rose hofter inneholder trolig gunstige fytokjemikalier (som bioflavonoider), men ingen studier fastslå hvordan disse til nytte for din helse eller det beløpet du bør ta.

Hofter er en konsentrert naturlig kilde til vitamin C, men 250 til 500 mil dagen er en anbefalt dose og 500 mil av rose hofter ville være på størrelse med en hest pille, sier UC Berkeley Wellness Letter, som stiller spørsmål ved om forbrukerne må betale ti ganger mer for å få vitamin C fra rose hofter enn syntetiske piller.

Fordeler med Betaine

Fordeler med Betaine


Betain er en naturlig kjemisk stoff som finnes i magen som bærer og donerer metyl molekyler i hele kroppen for å gjøre kjemiske prosesser arbeid. Det spiller også en betydelig rolle i å opprettholde hjerte helse og hjelpemidler riktig leverfunksjon og cellulær reproduksjon.

Fysisk ytelse

Betain forbedrer fysiske prestasjoner skyldes den kjemiske effekten det har på systemet ditt, som hjelper kroppen å bryte ned fett og protein. Betaine hjelper også kroppens metabolisme, som igjen kan hjelpe deg å gå ned i vekt og samtidig opprettholde din muskelvev. Som et resultat, kan den fysiske ytelsen optimaliseres.

Leveren helse

En annen fordel med betaine er den positive effekten det har på helsen til leveren din. Cellene i leveren produsere betaine naturlig, så tar ekstra tilskudd av betain bidrar til å holde din leverfunksjon på sitt beste. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan det også beskytte deg mot fettavleiringer som kan dannes i leveren som følge av alkoholmisbruk, diabetes og fedme.

Cardiovascular Health

Når betain blir brukt sammen med folsyre og vitamin B6 og B12, den reduserer giftige nivåer av aminosyren homocystiene, som kan være ansvarlig for hjertesykdom og slag. Hvis du lider av den genetiske sykdommen homocystinuri, betaine kosttilskudd bidra til å redusere de store mengder homocystiene som akkumuleres i kroppen som et resultat av denne tilstanden.

Intern Humectant

Ifølge danisco.com, hjelper betain beskytte kroppen mot dehydrering og vanntap på grunn av stress. Det hjelper også hydrat dine interne celler og opprettholde deres volum som det hjelpemidler i restaureringen av kroppens væskebalanse.

Bivirkninger og advarsler

Selv betaine gir mange fordeler, er det viktig å huske på at det også kan ha bivirkninger. Bruke betain kan føre til diaré, kvalme og urolig mage. Hvis du er overvektig, bør du snakke med legen din før du tar betaine fordi det kan øke kolesterolnivået. Også, hvis du lider av nyresykdom, kan betaine forstyrre de medisinene du tar for å redusere kolesterolnivået i blodet.

Fordeler med Immunocal

Fordeler med Immunocal


Som folk har blitt mer helsebevisste og mindre villige til å stole på narkotika som svaret på helseproblemer, har det vært en søken etter naturlige alternativer. Vanligvis disse alternativene bør gi påviste helsefordeler og bidra til å forebygge problemer før den starter. Ifølge Immunotec, svarer produkt Immunocal disse behovene. Det er en klinisk bevist naturlig produkt som har vist seg å fremme helse og trivsel. Immunotec siterer forskning som er utført i løpet av de siste tre tiårene som bevis.

Immune System

Den viktigste funksjonen til Immunocal er å øke immunforsvaret. Det øker kroppens nivåer av glutation, som hjelper deg å opprettholde et passende nivå av immunsystemet forsvar, vitale for god helse. Glutation fungerer som en antioksidant og hjelper kroppen din til å bekjempe skadelige frie radikaler, slik at din naturlige forsvar for å håndtere giftstoffer og forurensing som du møter i hverdagen. I tillegg er glutation avgjørende for god leverfunksjon, som det bidrar til å avgifte leveren din på cellenivå. Fordi leveren din fungerer å avgifte resten av kroppen din, dette ikke bare hjelper leveren din, fremmer det generelt god helse.

Produkt Makeup

En stor fordel med Immunocal er at det er et naturlig produkt som er mer enn 90 prosent rent protein. Den selges som et kosttilskudd og bør tas hver dag for å realisere sine fordeler. Den viktigste bestanddel er myseproteinisolat som inneholder cystein, nødvendig for å produsere glutation. Immunocal kommer i en kosher skjema samt den vanlige versjonen, og tilbyr sine fordeler og renhet til et større fellesskap. Immunocal har også den høyeste biologiske verdien (BV) av eventuelle tillegg du kan kjøpe. Dette representerer et mål på hvor stor del av proteinet er essensielle aminosyrer. Det faktum at Immunocal har alle essensielle aminosyrer er det som gir den sin høye BV rating. Supplere din diett med hele spekteret av essensielle aminosyrer i en ren form er en annen fordel.

Energi

Folk som tar Immunocal regelmessig rapporterer at de har økte nivåer av energi og utholdenhet. Immunotec sier at disse fordelene følge av optimal helse som kommer med et sterkt immunforsvar og en redusert belastning av giftstoffer for kroppen å håndtere. Den Immunotec nettstedet har attester fra Immunocal brukere som tilskriver sine følelser av velvære og høyt energinivå til å ta tilskudd.

Fordeler med polariserte linser

Polariserte linser har blitt brukt i flere tiår av skiløpere, snowboardere, fiskere og surfere som krever klar visjon om å utføre sine idretter. Polariserte linser inneholder filtre som er polarisert vertikalt for å motvirke reflektert lys, som er polarisert horisontalt. Polariserte linser er allment tilgjengelig for publikum, og tilbyr en rekke fordeler.

Avblending

Blending kan alvorlig svekke synet, og er potensielt farlig mens du kjører. Polariserte linser redusere eller fjerne gjenskinn, slik at visjonen ikke forringes.

Contrast Enhancement

Polariserte linser forbedre kontrasten og fargesans, noe som bidrar til å forbedre visjon. Fargene dristigere og lysere gjennom polariserte linser.

Klarhet

Klarhet i visjon er en fordel med polariserte linser. Dette kan tilskrives den forbedrede dybdesyn og visuell nøyaktighet at disse linsene gir.

Lys Sensitiviteter

Polariserte linser er gunstig for personer med lys følsomhet. Disse glassene reduserer belastningen av dataskjermer og TV på sensitive øyne.

Mindre belastning på øynene

Polariserte linser redusere belastningen på øynene som kan føre til mer alvorlige synsproblemer. Redusert gjenskinn og visuell klarhet tillate øyet å slappe av.

Fordeler med høye triglyserider

Ifølge American Heart Association, triglyserider er den kjemiske form som eksisterer mest fett i mat og i legemet. Triglyserider er også til stede i blodplasma, og danne plasmalipider forbundet med kolesterol. Et overskudd av triglyserider i plasma kalles hypertriglyceridemi, som er forbundet med koronar hjertesykdom. Forhøyede nivåer av triglyserider, har også blitt funnet å være en konsekvens av ubehandlet diabetes. Som blir sagt, noen leger mener høye triglyserider kan ha fordeler.

Kolesterol myte?

Dr. Uffe Ravnskov er forfatter av "kolesterolet Myter" og er en av bare noen få leger som mener at de med høyt kolesterol lever lengst. Dr. Ravnskov siterer en 1994 studie utført av Dr. Harlan Krumholz av Department of Cardiovascular Medicine ved Yale University. Studien velig fant at eldre mennesker med lavt kolesterol døde dobbelt så ofte fra et hjerteinfarkt som gjorde gamle mennesker med høyt kolesterol. Dr. Ravnskov, til tross for rapporter fra anerkjente kilder som sier noe annet, sier de fleste studier av gamle mennesker viser at høyt kolesterol ikke er en risikofaktor for koronar hjertesykdom.

Funksjon

Triglyserider har flere formål, den viktigste er deres evne til å reise gjennom den menneskelige sirkulasjonssystemet og enten brukes umiddelbart eller oppbevares, dermed fungerer som den mest tallrike form av lagret energi i kroppen. I tillegg til å tjene som en energikilde, triglyserider også bære fettløselige vitaminer, gi termisk isolasjon og bidra til strukturen av membraner.

Typer

Det er tre typer av triglyserider: Mettede triglyserider inneholder fettsyrer som ikke har noen dobbeltbindinger, umettede triglyserider inneholder fettsyrer som har en dobbeltbinding, og flerumettede triglyserider inneholder fettsyrer som har flere dobbeltbindinger. Betegnelsen "dobbeltbinding" refererer til den kjemiske egenskap av de triglycerider, og det i hovedsak bestemmer hvorvidt eller ikke en fettsyre er mettet eller umettet. Et eksempel på mat som inneholder mettet fett vil bli kjøttdeig, mens et eksempel på et næringsmiddel som inneholder umettet fett ville være fisk.

Fordeler

Ifølge Dr. Ravnskov, en fordel med høye triglyserider er beskyttelse mot infeksjon. Også, i henhold til legen, er de som har lavt kolesterol dobbelt så stor sannsynlighet for å teste positiv for HIV, sammenlignet med de som har høyt kolesterol.

Advarsel

Til tross Ravnskov påstander, må høyt kolesterol overvåkes, som det har vært knyttet til fedme, diabetes og hjertesykdommer. Ifølge National Cholesterol Education Program, normale nivåer av triglyserider er mindre enn 150 mg / dL. 150-199 mg / dL er borderline høy, mens noe som strekker seg 200-500 karakteriseres som høy eller svært høy og tenkte å være farlig.

Endring gjort. Takk! Joe

Fordeler med juicing Kale

Fordeler med juicing Kale


Kale, som er en fetter av kål, inneholder mange forskjellige vitaminer og mineraler. Fordelene med juicing grønnkål er mange, inkludert sunne doser av jern, kalsium og viktige vitaminer. Kale kan smake ganske bitter på egen hånd, så det er best å juice den grønne grønnsaker med søtere elementer som epler og gulrøtter. Oppbevare fersk grønnkål i kjøleskapet, som det wilts og blir mer bitter hvis utelatt.

Iron

Kale juice er en konsentrert kilde for jern, som bidrar til vern av anemi ved å bære oksygen til blodceller. For å maksimere denne kale juice fordel, sørg for å legge til noen sitrus juice. Syren i sitrus bryter ned jern, noe som gjør det lettere for kroppen å absorbere hele beløpet av det fra kale juice.

Vitamin C

Vitamin C er en annen fordel med grønnkål juice. Dette viktige vitamin fremmer et sunt immunsystem og og beskytter mot hjerte-og karsykdommer. Vitamin C hjelper også menigheten mot visjon problemer, inkludert øyesykdommer, og prenatal helseproblemer.

Vitamin A

Kale juice er en utmerket kilde til vitamin A. Vitamin A, som hovedsakelig finnes i animalske produkter, hjelper øynene fungere normalt. Antioksidanter i Vitamin A nøytralisere frie radikaler som kan skade kroppen, bidrar det til å beskytte mot sykdom og celleskader.

Kalsium

Kalsium, som er en av de store fordelene med juicing grønnkål, hjelper kroppen utvikle sunne bein og tenner. Det hjelper også på blodpropp, sunn muskelfunksjon og overføring av nervesignaler. Kalsium finnes hovedsakelig i animalske produkter, så kale juice kan være svært nyttig for de som ikke bruker meieribaserte elementer.

Fordeler med en dyre-baserte protein diett

Fordeler med en dyre-baserte protein diett


Det er en pågående debatt om hvorvidt mennesker skal spise kjøtt som proteinkilde. Vegetarianisme har blitt svært populært de siste årene og har vært praktisert av mange grupper av mennesker gjennom historien. Det er mange fordeler med å spise et vegetarisk kosthold, for eksempel en lavere kalori og kolesterol. Men det finnes også mange fordeler med et animalsk protein diett.

Komplette proteiner

En komplett protein betyr at proteinkilde inneholder alle nødvendige aminosyrer som vi trenger i riktige mengder og forhold. Når et menneske spiser et dyr protein, er det i en komplett form og det er ingenting annet som trengs. Planteproteiner kan ha noen av de nødvendige aminosyrer, men ikke alle, og kan kreve komplementær mat for å få de riktige mengder av alle aminosyrer. Et eksempel er en spise servering av bønner med en servering av hele korn ris, som kan levere alle de essensielle aminosyrene som trengs.

Høy protein dietter

Noen spise planer, som Atkins Diet, er kjent for å være lav-karbohydrat og høy-protein. Forskning på disse høye protein dietter har vist at de fører til vekttap og kan redusere risikoen for diabetes og hjertesykdommer. Mens protein kan komme fra planteriket, er disse kildene også vurdert høy i karbohydrater. Å spise dyre-baserte proteiner gir komplette proteiner, essensielle næringsstoffer, tilstrekkelig kalorier og dobbelt så mye protein som plantekilder.

Smakelighet

En stor fordel av dyre-baserte protein dietter er at for folk flest de er spiselig. Plant kilder til protein og kjøtt-mindre mat stoffer som markedsføres til vegetarianere for deres proteininnhold kan ikke være like spiselig for noen. En vegetarianer ville trenge å konsumere en 1/2 kopper tofu til lik proteinet i 8 oz. av kjøttdeig, ville selv om det være tre porsjoner med tofu. Vegetarianere noen ganger trenger å ta kosttilskudd for å møte diettbehov. Siden det er mer protein i dyrekilder enn i samme størrelse del av en plantekilde, er det nødvendig for vegetarianere å spise en større del av proteinrik mat som kan føre til en øket kaloriinntaket.

Iron

Jern, en mikronæringsstoffer, er nødvendig for å transportere karbondioksid og oksygen i kroppen og uten at det oppstår anemi. Jern er viktig for god helse og finnes i både dyre-og planteproteinkilder. Forskjellen mellom jern fra de to kilder er at jern fra animalske kilder blir lettere absorbert. Plant kilder av jern også inneholder store mengder fiber, og fiber er kjent for å redusere absorpsjonen av jern.

Fordeler med GMO-teknologi

Fordeler med GMO-teknologi


Genmodifiserte organismer er avlinger eller dyr hvis DNA er genetisk modifisert til å oppnå en fordelaktig egenskap, som for eksempel pesticider motstand eller økt utbytte. De første genmodifiserte avlinger ble introdusert i matforsyningen på 1990-tallet først og fremst av selskapet Monsanto. Mange landbruks bioteknologiske selskaper mener GMO-teknologi er løsningen på verdens sult, særlig ettersom verdens befolkning øker til 10,1 milliarder mennesker innen utgangen av århundret. Mange miljøvernere er bekymret for de mulige negative miljøeffekter av GMO, men det er fortsatt uten tvil mange fordeler med GMO-teknologi.

Redusert bruk av pesticider

Ved hjelp av genmodifiserte avlinger kan bidra til å redusere mengden av plantevernmidler en bonde trenger å sprøyte. Dette skyldes at gener kan innføres i DNA av avlinger som produserer proteinet versjon av samme insektmiddel. En perfekt eksempel er Bt mais. Opprettelsen av Bt mais innebærer å ta et gen fra en naturlig eksisterende jord bakterie som heter Bacillus thuringiensis og setter den inn i DNA av naturlig mais. Genet tatt fra bakterien produserer et protein kalt Bt delta endotoksin som dreper den europeiske mais borer, en vanlig plage som ødelegger mais avlinger. Farmers vanligvis vokser Bt mais i stedet for vanlig korn fordi den drastisk reduserer behovet for plantevernmidler. Dette hjelper bøndene spare penger og gjør sine avlinger mer attraktive for forbrukerne som kanskje ikke ønsker å kjøpe avlinger sprøytet med plantevernmidler.

Økt Yield

En annen fordel med å bruke GMO-teknologi er at GM-avlinger noen ganger gi bøndene med høyere avkastning. For eksempel har fattige bønder i India brukte Bt bomull og fått mellom 80 og 90 prosent høyere rente enn ikke-GM bomull, ifølge BBC News. De øke utbyttet oppsto fordi plantevernmiddel produsert av Bt bomull drept bollworm med en kropps, en vanlig plage som rammer ikke-GM bomull. Men noen miljøvernere bekymret over hva de langsiktige effektene Bt bomull vil ha på miljøet.

Ernæring

GMO-teknologi har bidratt til å bekjempe feilernæring i mange land i den tredje verden ved genetisk ingeniør avlinger til å produsere mer av visse vitaminer. For eksempel er gyllen ris en genmodifisert stamme av ris som er genmodifisert til å produsere høye nivåer av vitamin A. Verdens helseorganisasjon har uttalt at vitamin A-mangel påvirker mer enn 230 millioner barn rundt om i verden og en million barn dør hvert år på grunn av vitamin A-mangel. Golden Rice har blitt brukt av ris bønder i utviklingsland for å bidra til kampen mot vitamin A-mangel.

Potensielt Redusert Cost

GM-avlinger er kanskje billigere å vokse enn ikke-GM-avlinger fordi bøndene må kjøpe mindre plantevernmidler. Dette kan hjelpe bønder i utviklingsland som ikke har nok penger til å kjøpe dyre plantevernmidler, ugressmidler og gjødsel.

Fordeler med vegetarisk diett

Ifølge Brown University Health Education ", bredt definert, en vegetarianer er en person som ikke spiser kjøtt, fjærkre og fisk. Vegetarianere spiser hovedsakelig frukt, grønnsaker, belgfrukter, korn, frø og nøtter. Mange vegetarianere spiser egg og melkeprodukter men unngå skjulte animalske produkter som kjøtt og kylling aksjer, smult, og gelatin. Enten du er veganer, ovo-vegetarianer eller lakto-ovovegetarian, er det mange fordeler med et godt planlagt vegetarisk kosthold.

Arteriene

Vegetariske dietter, spesielt de som ekskluderer egg, er lav i mettet fett som tetter blodårene og fører til høyt kolesterol og koronar hjertesykdom.

Kreft

Dietter som primært plantebaserte redusere risikoen for visse kreftformer. The National Cancer Institute har knyttet forbruket av lav-fett diett til redusert risiko for brystkreft hos kvinner.

Vekt

Opprettholde en sunn vekt på et anlegg basert vegetarisk kosthold er enkelt på grunn av den lave fettinnhold. Hvis din vegetarisk kosthold er høy i karbohydrater som hvit ris og brød, vil opprettholde en sunn vekt være vanskeligere å gjøre.

Diabetes

Plantebaserte vegetarisk diett som er rik på fiber kan bidra til å regulere blodsukkeret og forebygge diabetes.

Matbårne sykdommer

Du vil minimere risikoen for å pådra matbårne sykdommer som e-coli og salmonella på et vegetarisk kosthold.

Betraktninger

Å høste alle fordelene ved et vegetarisk kosthold, bør det være godt planlagt og inkluderer usunn snacks.

Fordeler med kunstige lemmer

Fordeler med kunstige lemmer


Det er visse fordeler med å ha protese ben versus ikke å ha protetikk i det hele tatt. Mobilitet er et stort problem for amputerte, og ha protetikk kan hjelpe gjenvinne bevegelsesfrihet. I de senere årene har protetikk brukes i sportsarrangementer vært i søkelyset, som i sjeldne tilfeller protetikk er raskere enn naturlige ben.

Mobilitet

Den viktigste fordelen ved å ha kunstige lemmer er den bevegelsesfrihet som en mangel på ben forbyr. Protese ben feste til en delvis kuttet ben og er tilpasset bygget til spesifikasjonene for brukerens kropp. Protetikk ligne bevegelsen av naturlige ben og gir mulighet for full bevegelighet. Protetikk kan være vanskeligere å bruke enn naturlige ben, og enkelte terreng vil være vanskelig å umulig å navigere, men med alternativ for å være begrenset til en rullestol, protetikk heve livskvaliteten for brukeren ved å løfte de begrensninger som ligger til en rullestol.

Sporting

Protetikk i sportsarrangementer har blitt mer og mer vanlig som spillere eller deltakarar med kunstige lemmer er like akseptert som spillere uten. Spesialdesignet legg protetikk kan tillate en tidligere beinløse deltaker løp, sprint, snowboard eller svømme. I noen tilfeller, de kunstige beina opprettet for deltakeren tillate dem å kjøre fortere enn løpere med naturlige ben. Deltakerne i de olympiske leker fremdeles kan ikke konkurrere i standard hendelser, men må i stedet ta del i Special Olympics. I andre sportsarrangementer i USA, men er protese ben tillatt i de fleste, om ikke alle, faglige arrangementer, løp eller kamper.

Advancement Beyond Replacement

Med naturlige beina, kan belastning og tretthet spille en stor rolle i mobilitet, både i sportsarrangementer og i hverdagen. Med hjelp av proteser, kan en amputert reise lenger og raskere enn en person med naturlige bein, som deres lemmer er ikke lenger underlagt den samme belastningen. Denne oppdagelsen har bedt forskere til å se nærmere på protetikk som er slitt utenfor beina på uføre ​​med sine komplette lemmer som en måte å hjelpe dem å gjenvinne uavhengighet. Protetikk vil ikke bare bli erstatnings lemmer, men kan også bli en utvendig protese eller ekstrautstyr for mange mobilitet-hemmet individer.

Fordeler med en Raw Food Detox Diet

Fordeler med en Raw Food Detox Diet


The Raw Foods Detox Diet Planen er basert på en bok skrevet av ernæringsfysiolog Natalia Rose. Den inneholder trinn for å hjelpe gradvis endre matvaner og redusere avhengigheten av kokt mat. Hensikten med denne dietten er for kroppen for å oppnå den maksimale mengde av levende enzymer, som hjelpemiddel for å rense ut giftstoffer. Vekttap er også oppnås gjennom fjerning av avfall og redusert forbruk av høy fett, raffinert og sukkerholdige matvarer.

Betydning

En rå mat diett fungerer på grunnlag av at minst 75 prosent av maten fortært er ubehandlet og uendret av varme. Matlaging ved temperaturer høyere enn 115 grader er tenkt å fornedre den ernæringsmessige verdien av matvarer ved å ødelegge viktige levende enzymer. Typiske matvarer som inngår i kostholdet er rå frukt, grønnsaker, spiret korn, nøtter, frø og belgfrukter. Matvarer bør utarbeides så nær sin naturlige tilstand som mulig. De kan være blandet, Juiced eller sakte dehydrert.

Typer

Begynn en rå mat diett ved å starte på en av fem detox overgangs nivåer. Velg et nivå du er komfortabel med og ta deg tid overgangen til neste nivå.

Nivå fem tillater en kokt måltid om dagen, som vanligvis er en vegetarisk rett. Små mengder animalsk protein er tillatt, inkludert egg, kylling og fisk. Dairy er begrenset til upasteurisert eller ikke-homogeniserte produkter og geitost. Nivå fem krever 70 prosent rå mat forbruk.

Nivåer ett femtiseksti øke andelen rå mat du er pålagt å spise og sakte eliminerer animalsk protein og meieriprodukter. Dette hjelper deg sikkert flytte fra en altetende kosthold til en som er helt vegan.

Nivå én krever forbruk av bare rå frukt, grønnsaker og juice i løpet av dagen. En vegansk måltid av ukokt mat er tillatt for middag. Laks kan spises en gang i uken. Nivå én krever en diett på 100 prosent rå mat.

Fysiske helsemessige fordeler

Fordeler med en rå mat diett kan inkludere vekttap, bedre fordøyelse, økt hud klarhet, høyere motstand mot forkjølelse og influensa virus, reduserte menstruasjonssmerter, uregelmessighet og tyngde av flyt, forbedret fordøyelse og avføring, mindre forstoppelse, og en reduksjon av blære / nyre infeksjoner og hemoroider. En studie publisert i "The Journal of Nutrition" viste bevis på senket kolesterol-og triglyseridnivåer i de som bruker rå mat, noe som reduserer risikoen for hjerte-og karsykdommer. Folk har rapportert en økning i energinivået, bidrar til forbedret fleksibilitet, muskelstyrke og kardiovaskulær utholdenhet. Rå matvarer kan bidra til å redusere avhengigheten av vanedannende stoffer og medisiner, og hjelpe til battling kroniske sykdommer.

Mentale og emosjonelle helse fordeler

I en undersøkelse som involverer over 500 mennesker vedta en rå mat diett i to år, Lenka J. Zajic fant at generelle stressnivået falt dramatisk blant gruppen. 85,5 prosent av respondentene rapporterte en forbedret mental og emosjonell tilstand som resulterer direkte fra en endring i kostholdet. En rå mat diett kan hjelpe slaget depresjon, kronisk tretthet, angst relaterte lidelser, søvnforstyrrelser og PMS-relaterte stemningssymptomer.

Advarsel

Noen matvarer er giftig når spises rå, som bokhvete greener, alfalfa frø / tuter og kassava. Rå egg kan inneholde salmonella og bør ikke bli spist av de helt unge og eldre, eller ved de med dårlig helse. Vær forsiktig for å unngå matforgiftning, spesielt ved håndtering av rått kjøtt. Vask hendene før du tilberede måltider, og hold edibles nedkjølt. Kjøp ferske økologiske produkter når det er mulig, og unngå restauranter der mat håndtering er tvilsom.

Fordeler med Fiber Supplements

Kroppen trenger kostfiber for å fungere skikkelig. En av de åpenbare fordelene ved å bruke fibertilskudd er å kompensere for manglende fiber i dietten. De kan også bidra til å forhindre forstoppelse og uregelmessigheter og fremme generelle kolon helse.

Fiber Kosttilskudd er praktisk

Mange pulverisert fiber kosttilskudd kan legges til maten vi spiser og drikker vi drikker. Gjennom pulverisert kosttilskudd, kan legemet får den fiber det er behov for for å opprettholde en sunn kolon og et sunt immunforsvar med liten ulempe.

Fordeler med Fiber Supplements for hjertesykdommer

Høyt kolesterol er en viktig risikofaktor for hjertesykdommer og hjerte-relaterte sykdommer. Tilstrekkelig kostfiber i stor grad kan redusere kolesterolet i mange mennesker.

Fiber for Fordøyelsen Helse

Fiber kosttilskudd kan mykne avføring å behandle forstoppelse, hemorroider og andre kolon lidelser. Når du tar fiber kosttilskudd for fordøyelsen helse, pass på å drikke tilstrekkelige mengder væske. Tar fiber kosttilskudd uten tilstrekkelig væskeinntak kan faktisk øke alvorlighetsgraden av forstoppelse.

Fiber for å forebygge diabetes

Fiber kan redusere risikoen for å utvikle diabetes ved å hjelpe til å redusere mengden av blodglukose og for å regulere nivået av insulin i kroppen.

Fiber for Skin Health

Hudens elastisitet, akne, kan noen typer utslett og andre hud blemishes alle spores tilbake til mangel på kostfiber. Tar fiber kan hjelpe huden til å se sunn, og kanskje enda yngre enn den faktiske alderen på personen.

Fiber er mindre hard enn kjemi Laxatives

Fiber fungerer med naturlig biologisk rytme i kroppen for å fremme og opprettholde regularitet. I motsetning til sterke kjemiske avføringsmidler, har fiber små negative effekter på kroppen som en helhet.

Ernæringsmessige fordelene med rå honning

Ernæringsmessige fordelene med rå honning


Ifølge en artikkel publisert i Journal of American College of Nutrition tittelen "Honey for ernæring og helse: En gjennomgang" og er skrevet av sveitsiske Drs. Stefan Bogdanov, Tomislav Jurendic, Robert Sieber og Peter Gallmann, har rå honning helsemessige fordeler som er både fysiologiske og ernæringsmessige i naturen. Det er også en gren av alternativ medisin basert på den. Selv kommersielt behandlet honning har noen fordeler, de er bare en brøkdel av de som besatt av rå honning. Den beste rå honning er lokal rå honning.

Sammensetning

Nittifem prosent av tørrvekten av rå honey er sammensatt av en mengde av nærings-bestanddeler som omfatter karbohydrater (monosakkarider slik som fruktose og glukose, så vel som 25 forskjellige oligosacharides), organiske syrer, proteiner (enzymer og frie aminosyrer), vitaminer, mineraler, polyfenoler og aroma forbindelser. Disse alle varierer i mengder på grunn av den botaniske opprinnelse.

Fysiologiske fordeler

Rå honning er antimikrobielle ved at det hemmer veksten av mange mikroorganismer og sopp. Den antibakterielle effekten av rå honning er begge bakteriostatiske og bakteriedrepende virkning, og den dreper en lang liste av bakterier som inkluderer: Escherichia coli, Haemophilus influenzae, Helicobacter pylori, Mycobacterium tuberculosis, Salmonella cholerae-suis og Streptococcus pneumoniae. Rå honning også beskytter kroppen fra over oksidering, noe som er avgjørende for opprettholdelsen av et godt fungerende immunsystem.

Ernæringsmessige fordeler

Rå honning, spesielt rekke er kjent som Manukahonning - en meget sterk antimikrobiell honning, er vist i vitenskapelige studier for å ha en effekt som carioprotective faktisk stopper dental plakk bygge opp og gingivitt mens styrke tannemaljen.

Tilstedeværelsen av rå honning, spesielt unifloral Honeys av sur-tre, alfalfa og salvie opprinnelse, fremmer også en økning i gode fordøyelses bakterier som bifidobakterier og laktobasiller forårsaker en prebiotisk effekt.

Rå honning har også en bevist reduktiv effekt på allergi.

Selvutvikling

En hel gren av alternativ medisin har utviklet seg gjennom årene som sentre rundt bruk av rå honning og andre bee produkter. Det er kjent som Apitherapy og sies å ha midler mot over 500 sykdommer som påvirker hver system i kroppen.

Fordeler med Raw Thyroid

Fordeler med Raw Thyroid


Hypotyreose, en tilstand der skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok thyroid hormoner, er de viktigste grunnen til at folk tar rå skjoldbruskkjertelen. Dette produktet er et alternativ til å ta andre skjoldbrusk preparater, som for eksempel syntetiske skjoldbruskkjertelhormon medisiner. Det er mange fordeler ved å ta rå skjoldbruskkjertelen, som i hovedsak kommer i form av hypothyroid symptom reversering. Men ifølge nettsiden Beste form av livet ditt, er det mye mer vekt på forskning om medisiner fremfor kjertel kosttilskudd (som rå skjoldbruskkjertelen), så det er ikke en stor del av moderne forskning på temaet rå skjoldbrusk fordeler.

Definisjoner

Den skjoldbrusk er en del det endokrine systemet og er en sommerfugl-formet kjertel på forsiden av halsen, under adamseplet. Fordi skjoldbrusk hormoner påvirker hver celle og system i kroppen, kan symptomene også påvirke en person fra topp til tå. Raw skjoldbruskkjertelen (desiccated skjoldbruskkjertelen) er laget av tørket skjoldbruskkjertelen som vanligvis kommer fra kyr eller griser. Folk får uttørkede thyreoideapreparater enten ved resept eller som over-the-counter kosttilskudd.

Energi, Body Temperature

Lav energi og slapphet er vanlige symptomer med hypotyreose. De kan ha dyptgripende virkninger på en persons liv. Økt energi er en fordel med å ta rå skjoldbruskkjertelen, ifølge Dr. John C. Lowe. Som energi øker, øker også kroppstemperatur - lav kroppstemperatur, samt kalde hender og føtter, er flere indikatorer på lav skjoldbrusk funksjon.

Tenker, Moods

Brain tåke (manglende evne til å tenke klart), i tillegg til konsentrasjon og hukommelsesproblemer, er også klassiske hypothyroid symptomer. Tilhengere av rå skjoldbrusk bruk si disse har en tendens til å forbedre til det punktet av oppløsning med rå skjoldbruskkjertelen behandling. Depresjon og apati er vanlige symptomer på hypotyreose som talsmenn sier kan forbedre eller løse med bruk av rå skjoldbruskkjertelen. Nettstedet Stopp Thyroid Madness rapporterer kroppen fordeler gjennom redusert angst og færre humørproblemer.

Vekt, fordøyelse, ødem

Vektøkning er et vanlig symptom med hypotyreose fordi skjoldbrusk styrer stoffskiftet, noe som bremser ned når skjoldbruskkjertelen er underactive. Vekttap, og vanlig appetitt kan resultere fra bruken av rå skjoldbruskkjertelen, i henhold til STTM nettsiden. Talsmenn sier andre problemer kan forbedre med rå skjoldbrusk bruk, herunder ødem - hevelse av vev - og treg fordøyelse og forstoppelse.

Hår, hud

Tilhengere av rå skjoldbruskkjertelen si håravfall og tørr, flassende hud - symptomer på hypotyreose - vil forbedre med bruk av rå skjoldbruskkjertelen.