Digidexo.com

tylenol sinus virkning

Er det OK å Bland Clarin & Tylenol Sinus Day Med?

Er det OK å Bland Clarin & Tylenol Sinus Day Med?


Sinus sykdom påvirker mellom 30 millioner og 35 millioner amerikanere, ifølge Centers for Kronisk nasal og Sinus dysfunksjon. En av de vanligste resultatene av sinus problemer er sinus hodepine. Sinus hodepine er smerter i eller rundt hodet som er forårsaket av sinus press trykke på øynene, ansiktet eller ørene. Hvis sinus problemer er knyttet til sesongmessige allergier, kan en person ønsker å ta et antihistamin som Claritin mens du tar Tylenol Sinus Day medisiner, noe som er helt trygt.

Claritin Funksjon

Claritin er et antihistamin (loratadin) som hindrer kroppen fra å produsere histamin. Histamin er hva som forårsaker reaksjonene i hele kroppen, for eksempel rennende nese, lunger og postnasal drypp. Claritin vil bare behandle sinus problemer hvis relatert til sesongmessige allergier.

Tylenol Sinus Day Funksjon

Tylenol Sinus Day er en kombinasjon av paracetamol og fenylefrin. Den første stoffet, acetaminofen, blir brukt for smerte og feber reduksjon, mens fenylefrin anvendes som en nasal dekongestant. De to stoffene fungerer veldig godt sammen i behandling av sinus hodepine og kan kombineres med Claritin.

Time Frame

Claritin kan brukes i en lengre periode for å forebygge og behandle sesongmessige allergier, men det er ikke anbefalt å bruke Tylenol Sinus Day i mer enn to uker uten å konsultere lege.

Betraktninger

Using Tylenol kan forårsake langsiktige rammer som leverskader. Ta bare den anbefalte dosen. En person med høyt blodtrykk eller en forstørret prostata bør ikke ta fenylefrin uten å bli ledet av en lege. Claritin er den mest effektive når de tas konsekvent i to til tre dager.

Fordeler

Ved hjelp av de tre legemidlene sammen kan bringe sinus problemer som lunger, hodepine og utslipp til en slutt i løpet av kort tid. Disse stoffene er trygt for friske mennesker, og kan hindre utvikling av komplikasjoner som en lomme eller ørebetennelse.

Kan du ta Tylenol Sinus Med Mucinex?

Kalde og influensasesongen har oppdratt sitt stygge hode, og du ønsker å ta noe du kan for å føle seg bedre. Blanding narkotika - resept eller over-the-counter - er fristende, men ikke alltid en god idé.

Tylenol Sinus

De aktive ingrediensene i Tylenol Sinus er paracetamol, guaifenesin og fenylefrin. Paracetamol behandler smerter, guaifenesin er en slimløsende, og fenylefrin er en decongestant.

Mucinex

Den aktive ingrediensen i Mucinex er guaifenesin, en slimløsende.

Mer er ikke alltid bedre

Det er egentlig ikke nødvendig å ta Tylenol Sinus og Mucinex sammen - Tylenol Sinus inneholder den aktive ingrediensen i Mucinex.

Alternative Doser

Hvis du ønsker å ta Tylenol Sinus og Mucinex, alternative doser. Ta Tylenol Sinus som anvist, og i stedet for å ta neste dose, bytte til Mucinex for den runden og gjenta. Ved å følge denne rutinen, vil du få fordelene av både medisiner uten å øke risikoen for overdose.

Symptomer på overdosering

Hvis du opplever flushing, diaré, forvirring, nummenhet i fingrene eller tær, oppkast, kvalme eller hallusinasjoner, slutte å ta narkotika umiddelbart, og ta kontakt med legen din.

Hva kan jeg gjøre for Sinus press?

Når en bihulebetennelse oppstår det kan gjøre det føles som om du kan ikke engang tenke klart: Sinuses bli betent, øm og sår, og når de sveller det kan øke trykket i nesegangene. Du kan oppleve hodepine og smerter rundt nesen, øynene og pannen, samt i kinnene.

Hvor Sinus Trykk stammer

Du har fire ulike sett med bihulene, som alle kan bli irritert, infisert, fylt med slim, betente og såre når du er forkjølet, infeksjon eller allergi. Det ene ligger rett i regionen av pannen, identifisert som frontal sinus passasjer; de som er direkte bak hver av dine kinnben er kalt sinus maxillaris passasjer; og ethmoid og sphenoid passasjer, som er plassert mellom og bak øyehulene, henholdsvis.

Bebygd slim og betennelse forårsaket av økt histaminnivåer eller sykdom kan føre til press på nervene i området rundt lomme passasjer, noe som resulterer i smerte eller ubehag.

Effektive behandlinger for Sinus Pressure

Hold lomme passasjer fuktet til enhver tid for å bidra til å redusere tykkelsen av slim og fremme naturlig fjerning av kroppslige væske. Drikker masse vann hver dag vil hjelpe opprettholde hydrering av kroppen og sinus dine passeringer. Forbruker varme væsker som supper og te hjelper også å holde nesegangene åpne og fuktig, så dampen naturlig lindrer trykk og smerte og hjelper løsne slim.

Holde luften fuktig, enten ved å koke vann i en gryte eller bruke en luftfukter, vil hjelpe deg å puste med mindre smerter, som vil bruke en damp gni som inneholder eukalyptus.

Over-the-counter medisiner

Alltid konsultere med en lege for å finne ut om det er greit å bruke en over-the-counter medisiner, men populære produkter inkluderer Mucinex og Robitussin, som begge er expectorants at tynne ut mye slim i lungene og nesegangene, slik at bihulene til renne. Medisiner som Tylenol Sinus kan også brukes til å bidra til å tørke opp dreven slim i lungene og nesegangene og redusere sinus trykk. Rådfør emballasjen for riktig dosering informasjon og for eventuelle forholdsregler før du tar noen over-the-counter sinus rette.

Vitamin C

Konsumere 1000 til 2000 milligram av vitamin C-tilskudd daglig mens du lider av en sinus-relatert sykdom, som det vil styrke ditt immunsystem og tillate kroppen å bekjempe infeksjoner.

Virkningene av Tylenol

Tylenol, et merkenavn for paracetamol, er en smertestillende som ofte valgt av leger fordi den ikke har mange interaksjoner eller bivirkninger. Tylenol brukes til mange typer smerte uten gastrointestinale problemer som har blitt assosiert med anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen. Tylenol kan imidlertid ikke redusere betennelse.

Smertelindring

Tylenol er en smertestillende som fungerer uten døsig effekt av reseptbelagte smertestillende. Noen av de bruker inkluderer hjelp ryggsmerter, forstuinger, stammer, muskelsmerter, tannpine og leddgikt smerte. Tylenol er ofte brukt til å lindre smerter under forkjølelse og influensa. Det kan også hjelpe med kramper før og under menstruasjonen.

Fever Reduction

En effekt som Tylenol har på kroppen er å redusere feber. Dette er særlig nyttig hos barn ettersom aspirin, den andre felles feber-redusering, har vært knyttet til Reyes syndrom. Denne alvorlige og noen ganger dødelig sykdom har vist seg å forekomme hos personer med influensa, forkjølelse, vannkopper og lignende sykdommer som tar aspirin og salisylater mens syk.

Hodepine Stopper

Det finnes mange typer av hodepine. Tylenol har ikke vist seg å være mye hjelp for migrene, som kan være ødeleggende og krever reseptbelagte medisiner. Tylenol gjør hjelpe smerten av andre typer hodepine, inkludert spenning, cluster og muskuløse hodepine. Det kan også hjelpe med smerte av sinus hodepine.

Side Effects

Mens Tylenol regnes som en av de sikreste over-the-counter medisiner for kortsiktig bruk og allergisk reaksjon er sjeldent, er det ikke helt uten bivirkninger. Langvarig bruk av mer enn 10 dager med Tylenol, eller ta mer enn anbefalt dose kort sikt, har vært knyttet til leverproblemer. Å drikke alkohol mens du tar Tylenol kan øke risikoen for leversvikt. Tylenol bør også brukes med forsiktighet av gravide og ammende kvinner, etter godkjenning av helsepersonell.

Versjoner

Tylenol selges i ulike styrker og versjoner. Barnet (160 mg), Lekeplass (160 mg), Regular styrke (325 mg) og Extra Strength (500 mg) inneholder bare paracetamol. Tylenol 8 Hour og Tylenol Leddgikt inneholder paracetamol (650 mg) i en time-release formel for å vare lenger. Det finnes også en rekke Tylenol over-the-counter medisiner som inneholder flere ingredienser, som Tylenol Allergi Multi-symptom, Tylenol Sinus Congestion og Tylenol PM. Tylenol versjoner er tilgjengelig i piller, kapsler, væsker, chewables og meltaways.

Hvorfor folk ta Tylenol?

Tylenol er en av de mest populære over-the-counter smertestillende medikamenter, men det har mange andre bruksområder i dagens moderne liv.

Pain Relief

Tylenol var opprinnelig ment til bruk som et smertestillende medikamenter, men det er en av de ledende over-the-counter legemidler for behandling av leddgikt. Det fritar ikke betennelser, som er den viktigste styrken til aspirin, men det hjelper lindre litt smerte, slik som hodepine, menstruasjonssmerter og tannpine.

Tylenol Sinus og andre medisiner

Tylenol gjør også medisiner for å lindre sinus press og produserer Tylenol PM, som er et smertestillende med en søvn aide, samt Barnas Tylenol.

For bruk under graviditet

Tylenol viktigste ingrediens, paracetamol, er vanligvis mer skånsom for kvinner som er gravide, og anbefales for behandling av feber og leddsmerter.

Bad mikser

Noen mennesker bruker Tylenol når sine resepter ikke kan tas med aspirin. Det er noen prevensjon og blodtrykket medisiner som ikke bør b kombinert med Tylenol. I tillegg er folk med hjerteproblemer eller blodpropp komplikasjoner ikke anbefales å ta aspirin fordi det tynner ut blodet, slik at de kan bruke Tylenol for smertene i stedet.

Aspirin Allergi

Noen mennesker har allergiske reaksjoner på aspirin, utvikle elveblest, kløende utslett og noe hevelse. Følgelig, mange tyr til Tylenol.

Sinus medisiner bivirkninger

Sinus medisiner, både foreskrevet og over-the-counter, har et bredt spekter av fordeler for behandling av bihulebetennelse. Disse fordelene, men noen ganger kommer med ubehagelige bivirkninger. Det er viktig å lære om mulige bivirkninger av disse sinus medisiner før du tar dem. Noen vanlige sinus medisiner er antibiotika, decongestants, mucolytics, nasale kortikosteroider og antihistaminer.

Antibiotika

Noen kjente merkevarer inkluderer Amoxil, Trimox, Augmentin, Omnicef, Avelox og Septra.

Antibiotika hjelper drepe bakterier og stoppe bihulebetennelse fra framdrift til en mer alvorlig komplikasjon. Overbruk av antibiotika, kan imidlertid føre til at noen typer av bakterier for å bli resistente. Som et resultat, vil du trenger mer kraftige og trolig dyrere antibiotika for å slå ut disse bakteriene. En annen ulempe av antibiotika er at de også ødelegge den vennlige bakterier i dine luftveiene, noe som kan føre til gjær og soppvekst i nasal passasje. Noen andre mulige bivirkninger av sinus antibiotika er urolig mage, kvalme og diaré.

Decongestants

Noen kjente merkevarer inkluderer Actifed, Advil Kald og Sinus, Tylenol Sinus, afrin Nesespray og Sinex nesespray.

Sinus decongestants er tilgjengelig i to former: oral medisin og nesespray. Begge disse kan muligens føre til alvorlige bivirkninger. Den muntlig form kan forårsake uro, søvnløshet, urinretensjon og uregelmessig hjerterytme. Den nesespray spray er tryggere å bruke, selv om noen mennesker kan oppleve en midlertidig stikking eller brennende følelse i nesen etter å ha brukt den. Hvis du overforbruk av nesespray, vil det bli ineffektiv eller til og med forverre lunger, som er kjent som "the rebound effekt."

Mucolytics

Noen kjente merkevarer inkluderer Erdostin, Mucotec, Guiatuss og Mucomyst.

Mucolytics er ikke vanlig å behandle bihulebetennelse, men noen ganger leger kan foreskrive dem til pasienter som har mye slim i lungene og nasal passasje. Mucolytics hjelpe tynne slimet, slik at pasientene å hoste den opp og ut av lungene lettere. Mulige bivirkninger av mucolytics er mild magesyke, tretthet, kvalme og tetthet i brystet.

Nasal Kortikosteroider

Noen kjente merkevarer inkluderer Nasarel, Nasonex, Beconase AQ og Veramyst.

De er også kjent som nasal steroid spray, som effektivt kan avlaste Sinus congestion, forårsaket av rhinitt eller høysnue. De bidra til å redusere betennelse og gjøre slimete fôr i nesen reagerer mindre alvorlig for allergener. Mulige bivirkninger av nasale kortikosteroider er en stikkende eller brennende følelse i nese, hodepine, nysing og neseblødning.

Antihistaminer

Noen kjente merkevarer inkluderer Claritin, Alavert og Benadryl Allergi.

Antihistaminer er ikke ideelt for behandling av bihulebetennelse, så de tørker ut slim i nesehulene og gjøre det lettere for bakterier å formere seg. Den eneste gangen du bør bruke antihistaminer for å avlaste bihuleproblemer er når du har alvorlige allergier. Mulige antihistamin bivirkninger er tretthet, magesmerter, hodepine, svimmelhet og tap av matlyst.

Lettelse for Sinus Pain

Enten du lider av allergi eller har hatt et hode kaldt, er sjansen du har hatt å forholde seg til sinus press. Selv sinus press kan være ubehagelig, kan trykket bli mildnet både medisinsk og med hjem rettsmidler. Følg disse grunnleggende, billig tips for å få mest mulig ut av behandlingen.

Triggere

Før du legger ut på en lomme-lettelse reise, prøver å unngå triggere som kan gjøre sinus press verre. For eksempel unngå allergener som støv ved venter på å rense huset ditt før etter bihulene føle seg bedre.

Fuktigere

Fukting miljøet, spesielt hvis du bor i et tørt klima, vil bidra til å flytte slim gjennom bihulene. En enkel måte å lage luftfuktigheten er å stå i en varm til varm dusj. Dampen vil løsne opp tykt slim som kan være årsaken press. Du kan også stå en liten avstand fra en kokende kjele med vann og inhalerer dampen. Et annet alternativ er å bruke et rom luftfukter mens du sover. Legge mentol til damp også kan bidra til å åpne bihulene.

Bruk en Neti Pot

Ifølge en studie utført av University of Wisconsin School of Medicine og folkehelse, er nasal vanning en effektiv tilleggsbehandling for å lindre sinus problemer. Ved hjelp av et verktøy som for eksempel en Neti potten, som ser litt ut som en tekanne med en rett tut, kan bidra til å vanne nasal passasje. For å få mest mulig ut av en Neti potten, bør du fylle den med varmt vann, tilsett ikke-iodized salt (les instruksjonene på potten) og la den oppløses. Bring potten til en vask eller andre vannbassenget, setter spissen av potten tuten i ett nesebor, tilt hodet, og varmt saltvann vil strømme inn bihulene og til slutt kommer ut den andre neseboret. Å gjøre dette renser ut irritanter og slim og fukter bihulene.

Sinus Massasje

Ved å plassere press på enkelte punkter langs bihulene, kan du få lindring, i henhold til "Natural Solutions" magazine. Disse punktene er vanligvis på pannen, rundt kinnbenet, og langs nesen.

Nesespray

Nesespray kommer kan bli medisinert eller enkle saltvann spray. Saltvann spray legge fuktighet og bidra til å fjerne irritanter, pluss de inneholder ingen vanedannende egenskaper. Medierte nesespray som afrin og Dristan hjelp decongest neseslimhinnen som er hovne. De kan også hjelpe behandle begynnelsen stadier av forkjølelse eller en virusinfeksjon. Men hjelpsomme de kan være i enkelte tilfeller, bør de ikke brukes i mer enn tre til fem dager fordi kroppen din står sjansen for å bli avhengige av dem.

Oral medisin

Det er mange over-the-counter decongestants og antihistaminer som hjelper avlaste bihuleproblemer. Hvis du har en sinus hodepine samt andre kaldt symptomer, ta en kombinasjon produkt (for eksempel Advil Kald og Sinus eller Tylenol Sinus). Hvis du har allergi-relaterte bihuleproblemer, bruker et antihistamin (for eksempel Benadryl), som kan bidra til å avlaste drenering koblet til allergisk betennelse. Til slutt, hvis du har problemer som allergisk drenering pluss lunger, bruke et medikament som kombinerer et antihistamin med en decongestant.

Hvordan avlaste Nesetetthet

Hvordan avlaste Nesetetthet


Nesetetthet oppstår når membraner i nesen blir hovne, gjør det vanskelig å puste. Nesetetthet kan være forårsaket av vanlig forkjølelse, en bihulebetennelse, allergi eller influensa. Det er mange enkle måter å lindre tett nese gjennom medisiner og hjem rette behandlinger.

Bruksanvisning

Prøv over skranke medisiner. Se etter medisiner som inneholder decongestants og antihistaminer. Decongestants vil redusere hevelse i nesegangene, mens antihistaminer vil tørke opp overflødig slim. Populære medisiner for nesetetthet inkluderer Claritin og Sinutab. Du kan også kjøpe kombinasjonsprodukter som for eksempel Tylenol Sinus eller Advil Kaldt og Sinus, som kombinerer en smertestillende med en decongestant.

Bruk nesespray for umiddelbar lindring. Nesespray som afrin gir umiddelbar ennå noen ganger midlertidig lindring fra nesetetthet. Selv om de ikke kan kurere årsakene til dine tett nese, nesespray kan hjelpe deg å føle deg bedre. Ikke bruk nesespray i mer enn tre eller fire dager uten å konsultere lege. Lengre bruk av slike sprayer kan føre til at symptomene forverrer seg, og noen mennesker kan bli avhengige.

Kok opp vann og salt i en liten kasserolle. Slå av ovnen og vent til blandingen er avkjølt til en lunken temperatur. Ved hjelp av en pipette, satt tre eller fire dråper av saltvann i hvert nesebor. Hold lener hodet bakover i to minutter. Gjenta 2-3 ganger per dag for å lindre tett nese.

Steam bihulene. Kok vann i en stor kjele. Legg mynteblader eller eukalyptus blader mens kokende. Ta kjelen fra ovnen. Mens vannet fortsatt er varmt og dampende, hold ansiktet rett over pannen for å la dampen inn dine nesegangene. Du kan legge et håndkle over hodet for å danne et telt og holde dampen i.

Masser ansiktet. Masserer sidene av nesen, vil pannen og andre trykkpunkter i ansiktet ditt bidra til å redusere hevelse i din lomme passasjer og redusere nesetetthet.

Hint

  • Hold hodet hevet mens du sover som ligger nede flatt vil forverre nesetetthet.
  • Ta kontakt med en lege hvis du tett nese fortsetter i mer enn en uke.

Sinus Lavage hos barn

Sinus Lavage hos barn


Sinus kylling er et begrep som brukes for å beskrive spyling av sinus hulrom som kan bli fylt med slim og rusk. Praksisen har fått mer og mer mainstream aksept og oppmerksomhet, og leger er å innlemme det mer i deres behandling planer for personer med bihuleproblemer. Denne artikkelen utforsker sinus kylling for barn.

Kylling for barn

Klinisk forskning har vist at barn i alderen 5 og eldre som har problemer som en bihulebetennelse, postnasal drypp eller blokkert nasal passasje dratt nytte av bruk av sinus kylling.

Proetz Method

Den Proetz metoden er en måte for foreldre å gjøre sinus kylling hos barn. Barnet bør ligge over fanget til voksen mens hodet er justert til en 90-graders vinkel.

Proetz Method (forts.)

Slippe noen dråper fenylefrin (tilgjengelig til enhver stoffet butikken) nesespray i hvert nesebor. Fyll begge neseborene med en saltoppløsning.

Proetz Method (forts.)

Suge løsningen ut ved hjelp av en pære sprøyte som vil forsegle nesen. Fortsette fylling motsatt neseboret med saltvann og utsuging for å skape en pumpe lignende virkning som fjerner rusk og slim fra nesen.

Advarsel

Ta alltid kontakt med lege eller lege før du starter noen lavage protokollen på et barn. Isotonisk og hyper tonic kan hver være gunstig for utskylling, så eksperimentere med begge deler.

Forebygging

Den beste måten å forebygge langsiktige bihuleproblemer hos barn er å ha dem pusse nesen helt når det blir fylt.

Hvordan avlaste Sinus Trykk i Temples

Hvordan avlaste Sinus Trykk i Temples


Føler sinus press bygge opp i templer kan gjøre hele hodet føles som det er i ferd med å bryte sammen. Det er noen gode løsninger som bruker noen ganske grunnleggende husholdningsartikler som kan hjelpe deg å avlaste dette presset og for å holde hodet fra følelsen som en prippen, luftfylt ballong.

Hvordan avlaste Sinus Trykk i Temples

•  Ta litt over disk hodepine medisin umiddelbart. Det finnes en rekke forskjellige typer som Advil, Tylenol, og Ibuprofen som kan hjelpe deg å takle smerter i templer. Ibuprofen er en av de sterkeste så det kan være lurt å bare ta fire av disse. Du kan også være lurt å prøve å ta noen medisin laget for å hjelpe til med sinus press som Sudafed, Benadryl, og Comtrex.

Kjør varmt vann i dusjen så varmt som du kan muligens stå det. Gi dusjen tid å bygge opp en god sunn mengde damp før du hopper på. La dampen å fylle opp hele badet. Etter dusjen, bare sitte på badet en stund til all dampen er borte. Dette bør bidra til å åpne deg opp og avlaste noen av sinus press.

Ta et tykt lag med menthol krem (noe som Vicks) og bruke den til templer. Masser kremen inn i huden før det forsvinner. Etter noen minutter kremen vil begynne å brenne. Ikke bli skremt, så dette er rett og slett kremen gjør jobben sin for å hjelpe deg med hodepine.

Varm opp en varmepute og legg et håndkle over puten. Dette vil hindre deg fra å brenne huden din. Brett og plassere varmeputen hele pannen og øynene for rundt 25 minutter.

Skru opp en luftfukter. Fyll luftfukter med vann og la den slå vannet i en tåkesky. Plasser et teppe over hodet og over luftfukter. Pust damp i for så lenge du kan, og deretter fjerne teppet. Gjenta etter behov.

Hva er Sinus Hodepine?

Hva er Sinus Hodepine?


Noen ganger kan det være vanskelig å fortelle hvilken type hodepine du opplever, som symptomer kan overlappe. Sinus hodepine oppstår når nasal musling hovne opp, noe som gir følelsen av lunger eller press. Hvis du lider av allergi, kan de være mer vanlig i løpet av en sesong som blusser din allergi.

Symptomer

Noen vanlige symptomer på en sinus hodepine er smerter (ofte kjedelig eller bankende) og press rundt kinnene og pannen, ømme ansikt, smerte som forverres med bøye eller legging, tretthet, følsomhet for plutselige temperatur skift og noen ganger kvalme (på grunn av drenering fra bihuler på baksiden av halsen). Du kan ofte opplever symptomer på bihulebetennelse (betennelse i bihulene) inkludert sår hals, lunger, feber og grønn / gul nese.

Screening

Legen din kan ønske å gjøre noen tester for å utelukke andre typer hodepine. Sinus filmer (X-ray), CT skanner og MRI er en svært vanlig indikator. Andre måter inkluderer å trykke forsiktig på bihulene å se om de er møre eller undersøke din nese passasjer med en tent rør (endoskop).

Årsaker

Vanlige årsaker er forkjølelse, infeksjoner, allergier, et svekket immunforsvar, obstruksjon av nesehulen (for eksempel nesepolypper) og hyppig svømming.

Behandlinger

Vanlige behandlinger målrette den underliggende betennelse og kan inkludere nesespray, decongestants, antihistaminer, en menthol-baserte inhalator, antibiotika, nasale kortikosteroider og Tylenol å behandle infeksjonen og lunger. Noen alvorlige tilfeller krever endoskopisk bihulekirurgi.

Forebygging / løsning

Ved hjelp av en luftfukter, ved hjelp av saltvann nesespray, inhaling damp, slappe av og ha akupunktur kan bidra til å lindre mindre symptomer eller hindre fremtidige angrep.

Enkel måte å bli kvitt en Sinus Hodepine

Enkel måte å bli kvitt en Sinus Hodepine


Sinus hodepine er vanligvis et resultat av hovne, betente og irriterte bihuler. De kan være forårsaket av forkjølelse, allergier, infeksjoner, strukturelle problemer i nesehulen, eller et svekket immunsystem. Symptomer kan inkludere gul eller grønn rennende nese, smerter eller trykk i kinnben og panne, trette øyne, såre tenner, sår hals, hoste, feber og tretthet.

Varme og kalde omslag

Begynn ved å bruke en varm, våt komprimere til ansiktet ditt. Suge en vaskeklut i varmt vann og bruke den under øynene på kinnben. Den våte varmen vil løsne slim og bidra til å fjerne nesehulen. Vaskeklut bør stå på i minst 15 minutter. En varm dusj fungerer godt, også. Veksle varme omslag med et kaldt omslag. Plasser en vaskeklut i kaldt vann og bruke det på ansiktet ditt. Kulden vil krympe sinus membraner og bidra til å lette hodepine.

Medisinering

Hvis dine bihuleproblemer er et resultat av en bihulebetennelse, vil legen forskrive et antibiotikum og kanskje en nesespray for å hjelpe deg å bekjempe infeksjonen. For umiddelbar smerte, prøv en over-the-counter smertestillende medikamenter. Ta Tylenol hver fire til seks timer for smerte. Nasal spray, slik som saltvann, spray fungere godt for å avlaste lunger og irritasjon i nesen, samt decongestants. Begge kan kjøpes over disk.

Urtemedisiner

Mange naturmidler kan lindre smerten av en sinus hodepine. Eucalyptus, peppermynte, drue frø ekstrakter og ingefær er alle urtemedisiner for bihuleproblemer. Eucalyptus fungerer som et slimløsende og kan tynne ut slimet. Noen mennesker er følsomme for urter og bør være forsiktig når du tar noe nytt.

Migrene og Sinus Relief

Migrene og sinus hodepine er ofte forvekslet for hverandre. Men disse to sykdommer oppstår fra forskjellige kilder. Noen behandlinger kan brukes til begge typer hodepine, men visse medisiner og forebyggende tiltak varierer, avhengig av om hodepine er migrene eller sinus relatert.

Sinus Hodepine

Sinus hodepine kan medføre symptomer på feber, ansikts ømhet og hevelse, sår hals og generell følelse av tretthet. Denne typen hodepine er forårsaket av en forkjølelse eller influensa og allergi, som alle forårsaker nesegangene å hovne opp og bli overbelastet. Behandle en sinus hodepine med antihistaminer som Claritin eller Benadryl og slimhinneavsvellende spray eller muntlige faner. Gå til en lege hvis du har hyppige lomme hodepine. En lege kan forskrive en nasal steroid hvis symptomene vedvarer og kan se etter mer alvorlige problemer som krever videre diagnostisering. Combat lomme hodepine med livsstilsendringer som å bruke en luftfukter, ved hjelp av nese salt spray daglig og utfører nakke ruller og strekker seg å øke blodsirkulasjonen. Legg kosttilskudd til din diett av Bromelain og quercetin eller probiotika. Eucalyptus, Sinupret, Djevelens Claw og Willow bark er urter som har blitt funnet for å lindre sinus press. Homøopatiske midler, kiropraktisk behandling og akupunktur tilby alternativ lettelse også.

Migrene Hodepine

En migrene hodepine har symptomer på kvalme, lysfølsomhet, støy og bevegelse, bankende følelse i hodet og tretthet. Migrene hodepine skyldes forstørrede blodårene i hodet som påvirker de omkringliggende nerver. Nervene utvise kjemikalier som forårsaker ytterligere betennelse, som igjen fører til smerte og utgivelsen av flere kjemikalier. Således migrene er vanskelige å bekjempe. Migrene ofte er reaksjonen av stress på kroppen, og er relatert til spenningshodepine. Noen av de enkleste hjelpe hjelpere er søvn, is eller varme kompresser, over mot narkotika som Advil eller Tylenol og i noen tilfeller, forbruker koffein. Sørg for å se en lege hvis symptomer vedvarer. En lege kan forskrive en Triptan eller ergot medisiner som fungerer ved å hemme blodårene. Akupunktur er en alternativ behandling for migrene hodepine.

Tips

Ta alltid kontakt med lege hvis nødhjelps hjelpere ikke virker eller hodepine dukker opp igjen med jevne mellomrom, fordi dette kan være et resultat av et alvorlig helseproblem. Les alle bruks og advarselmerker før inntak over skranke medisiner eller andre remedier. Forebygging er nøkkelen til bekjempelse av hodepine; spise sunn mat, få nok søvn og mosjon, og å ta vare på din mentale velvære er nødvendig for å redusere virkningene av migrene og sinus hodepine.

Hvordan behandle Sinus Eye Pain

Smerter rundt eller bak øynene forårsaket av hovne eller infiserte bihuler kan være ganske ubehagelig, forstyrrende, og selv ødeleggende til tider. De fleste mennesker opplever noen smerter av denne typen på et tidspunkt i livet. Heldigvis, med sinus-relaterte smerter i øyet, som andre typer sinus smerte, er det mulig å effektivt behandle sinus smerte hjemme uten å søke legehjelp. Mens tilfeller av kronisk eller svært alvorlig sinus smerte bør fortsatt bli henvist til en medisinsk faglig, kan de fleste tilfeller av sinus øyesmerter behandles hjemme.

Hvordan behandle Sinus Eye Pain

Behandle hevelse med varme og fuktighet

•  Dekk smertefulle delen av ansiktet med en varm komprimere (et håndkle dyppet i varmt vann). Den fuktighet og varme vil bidra til å redusere svelling sinus og lindre smerten.

Ta lange og hyppige varme dusjer. Puste i varm, fuktig luft og damp dusj produserer bør bidra til å tømme ut bihulene.

Drikk mye væske. Gjør du det kan hjelpe å tynne ut slimet clogging bihulene og gjenoppleve smerte. Varm drikke kan være spesielt effektive og sterke urtete er sterkt anbefalt (mynte kan være spesielt effektivt).

Bruk en luftfukter eller vaporizer. Fuktig luft kan bidra til å rense ut slim clogging bihulene og redusere hevelse.

Pust inn dampen fra en vannkoker. Vær veldig forsiktig når du gjør dette, så dampen kan også brenne sensitive indre deler av nesen. Varmen og fuktigheten skal bidra til å redusere hevelse i bihulene.

Skyll nesen med saltvann. Skylle ut nesegangene med salt vann vil redusere hevelse og bidra til å rydde ut noen av de blokkerer slim.

Medisinering

•  Ta decongestants. Disse legemidlene er utformet for å redusere sinus hevelse. De kan finnes enten som nesespray (som afrin) eller i form av tabletter (som Sudafed). Følg instruksjonene og doser nøye som noen decongestants har svært potente ingredienser.

8. Ta smertestillende. Over skranke painkillers som Advil eller Tylenol ikke vil gro bihulene, men de kan bidra til å redusere sinus smerte mens kroppen helbreder seg selv.

Prøv allergi medisiner. Hvis du tror din lomme problemer kan være forårsaket av allergi, ta allergi medisiner regelmessig kan forbedre dine symptomer.

Dårlige bivirkninger av Tylenol

Tylenol brukes til å redusere feber samt avlaste smerter forbundet med hodepine, ryggsmerter, tannpine, muskelsmerter og leddgikt. Selv Tylenol er tilgjengelig over disk, det er bivirkninger du bør være klar over. Løse eventuelle bekymringer med legen din.

Allergisk reaksjon

Søk medisinsk hjelp umiddelbart hvis du opplever symptomer på en allergisk reaksjon på Tylenol. Ifølge drugs.com, kan symptomer inkluderer elveblest, hevelse i ansiktet, utslett og pustevansker.

Interaksjoner

Ifølge Medisin Net, kan visse medisiner og urter samhandle med Tylenol, som isoniazid, sulfinpyrazon, fenobarbital, zidovudin og fenytoin.

Overdosering Symptomer

Ikke kombiner Tylenol med andre medisiner som inneholder paracetamol, for eksempel over-the-counter kulde lettelse produkter. Symptomer på overdose inkluderer gulsott, magesmerter, kvalme, tretthet og mørk urin. Hvis du overdose på paracetamol, gå til legevakten umiddelbart.

Sjeldne bivirkninger

Sjeldne bivirkninger bør rapporteres til legen din og kan omfatte en vedvarende sår hals, infeksjon og øm hud som blåmerker og blør lett. Dessuten kan leverskade oppstå hvis du regelmessig konsumerer Tylenol med alkohol.

Graviditet og sykepleie

Ifølge Medisin Net, er Tylenol generelt ansett som en trygg smertelindring stoffet å bruke under graviditet. Imidlertid er dens virkning på barn som ammes ikke fullt ut forstått, så sjekk med en lege før du bruker Tylenol hvis du ammer.

Hvordan avlaste Sinus press når gravid

Sinus press kan være utrolig smertefullt. Det oppstår når sinus hulrom er hovne, hindret eller fylt med slim. Mens det er nok av sinus medisiner på markedet, ikke alle er egnet for gravide. Hvis du er gravid, må du ta spesielle hensyn når det kommer til de behandlinger du benytter for å avlaste Sinus press. Heldigvis er det flere alternativer tilgjengelige for deg.

Bruksanvisning

•  Ta en varm dusj. Dampen fra det varme vannet vil bidra til å tynne slim og avløp dine sinus hulrom. Du kan også ta et varmt bad; bør imidlertid vanntemperaturen ikke være høyere enn 100 grader F. Temperaturer høyere enn det som kan være skadelig for babyen.

Be legen din om over-the-counter sinus medisiner. Vanligvis, acetaminofen, også kjent som Tylenol, er trygt å ta mens gravid, siden den ikke krysse inn i placenta. Ikke ta noen medisiner uten først å rådføre deg med legen din.

Plasser en varm komprimere på din lomme hulrom. Suge en vaskeklut i varmt vann og legg den over øynene og nesen. La det forbli der i fem til ti minutter. Hvis smertene vedvarer, på nytt.

Drikk vann. Dehydrering sterkt forverres sinus press. Forbruk av vann vil også bidra til å tynne slim sekreter og klare giftstoffer fra kroppen din. Drikk minst 64 oz. daglig. Andre klare liquidsm som juice og buljonger, vil også bidra til hydrat deg.

Masser dine sinus hulrom. Bruk fast, jevnt trykk til å gni fingrene nedover pannen, nesen og under øynene. Dette vil bidra til å drenere områder og redusere smerte.

Bruk en luftfukter. En luftfukter vil fukte luften, bidrar til å løsne slim og lindre sinus press. Plasser en ved siden av sengen din og du vil puste lettere mens du sover.

Fyll en bolle med kokende vann. Legg 2-3 dråper lavendel essensielle olje. Legg et håndkle over hodet og pust inn dampen i ca 10 minutter. Dampen vil hjelpe drenere bihulene og avlaste trykket. Den lavendelolje inneholder beroligende egenskaper og bidrar til å lindre smerte.

Tips og advarsler

  • Ikke ta noen medisiner uten først å rådføre deg med legen din.

Rettsmidler For Sinus Allergi

Sinus hulrom er hulrommene rundt nesegangene rundt nesen. Bihulene produserer slim som deretter drenere inn i nesen. Disse bihulene kan bli smittet fra bakterier, allergener og forurensende stoffer og årsaken slim for å bli blokkert. Når bihulene blir smittet, kan de slå inn en bihulebetennelse eller bihulebetennelse.

Årsaker

Allergier som høysnue kan blokkere sinus hulrom forårsaker betennelse. Høysnue kan være forårsaket av pollen, støv og kjæledyr dander. Sporer fra mugg eller sopp kan også forårsake allergiske reaksjoner.

Symptomer

De vanligste symptomene på bihulebetennelse er hodepine, ansiktssmerter, nasal stuffiness, sår hals, misfarget nese og feber. Bihulebetennelse kan også ha symptomer på kløende røde øyne, nysing og blå farget huden under øynene.

Behandling

Bakteriell infeksjon i bihulene blir behandlet med antibiotika som amoxicillin. En viral infeksjon i bihulene ikke trenger antibiotika og er behandlet for å lindre symptomer. Nasale kortikosteroider som Flonase behandle betennelse i nesegangene. Saline nesespray vil skylle nesegangene. Over-the-counter decongestants som Sudafed kan bidra til å redusere stuffiness i nesen. Aspirin, Tylenol og Advil kan hjelpe med ansiktssmerter og hodepine. Antihistaminer som Claritin kan lindre kløe i nese og øyne. Vær forsiktig med antihistamin bruk som de kan gjøre deg døsig.

Hjem Rettsmidler

Drikk rikelig med væske for å hjelpe med drenering. Dampende din lomme hulrom kan også bidra til å fremme drenering og lette smerter. Pust inn damp fra en bolle med varmt vann med et håndkle drapert over hodet eller ta en varm dusj og puste i fuktig damp. Varm komprimerer brukes på ansiktet vil også lindre smerter og press. En pære sprøyten kan benyttes til å skylle nesegangene med en oppløsning av saltvann. Dette bidrar klart ut bihulene. Til slutt, til å sove med to puter heve hodet slik bihulene kan renne enklere og redusere flaskehalser.

Unngå alkohol for å redusere hevelse i slimhinnen i nese passasjer.

Sinus Trykk Pain Relief

Sinus Trykk Pain Relief


Sinus press er vanligvis sekundært til bihulebetennelse. Bihulebetennelse er vanligvis forårsaket av infeksjon, allergi eller forkjølelse. Bihulene er luftkamre bak kinn, øyenbryn og kjeve. Bihulene normalt renne ned i nesen gjennom ostia (små åpninger i nesegangene). Hvis ostia blir blokkert, kan bihulene ikke renne. Slim da bygger seg opp i bihulene, noe som resulterer i press og smerte.

Hydroterapi

Vekslende varmt og kaldt komprimerer over bihulene kan bidra til å redusere sinus press og smerte. Start med tre minutter av varmt, etterfulgt av 30 sekunder av kulde. Gjenta tre ganger, og endte med kulden.

Luftfuktighet bidrar til å lindre sinus trykk og smerte ved å holde flimmerhårene arbeids, slim renner og bihulene drenert. Ta en varm dusj eller bad to ganger om dagen. Gjør det varmt nok til å tåke opp speilet. Fyll en bolle med dampende vann og helle over den med et håndkle drapert over hodet, og skaper en damp telt. En varm kopp te, kaffe eller suppe kan også gi en viss lettelse. Kjøre en luftfukter bidrar til å hindre nese og bihuler passasjer fra å tørke ut.

Naturmedisin

En kombinasjon av goldenseal (Hydrastis canadensis), ryllik (Achillea millefolium), solhatt (Echinacea purpurea) og vill indigo (Baptisia tinctoria) kan bidra til å avlaste trykket, smerte og øke immunsystemets evne til å bekjempe infeksjoner. Goldenseal kan blandes med en nasal vask med saltvann.

Vitaminene A, C og E bidrar til å lindre betennelser. De øker også immunforsvaret for å forhindre infeksjon. Sink kan også redusere alvorlighetsgraden og varigheten av forkjølelse.

Cajun spice krydder er laget med Cayenne chili peppers, som inneholder capsaicin. Capsaicin stimulerer nervefibre, og fungerer som en naturlig decongestant. Andre chilipepper fungerer på samme måte.

Medisinering

Reseptbelagte antibiotika kan være foreskrevet hvis sinus smerte og trykket blir forårsaket av en infeksjon. Antibiotika er vanligvis tatt for 10 til 14 dager, men de fleste begynner å føle deg bedre i løpet av få dager. Det er likevel viktig å ta alle medisiner, så infeksjonen ikke kommer tilbake.

Steroid nesespray er ofte foreskrevet for å redusere betennelse. Steroider ikke inn i blodbanen, slik at de ikke har de samme bivirkningene som orale steroider gjøre. Steroide nesespray har til å bli brukt for et par uker for å oppnå maksimal effektivitet.

Over-the-counter decongestants (som Sudafed) kan tas på kort sikt å avlaste Sinus press og smerte. Decongestants innsnevre blodårene, reduserer hovne membraner og tillater luften å passere. Decongestants bør unngås hvis det er en infeksjon, da de kan koble deg opp mer når uttørking nesesekreter.

Over-the-counter smertestillende midler (for eksempel Tylenol eller Advil) kan tas på som nødvendig grunnlag for å lindre hodepine og smerte.

Sinus smerte rettsmidler

Sinus smerte er forårsaket av bihulebetennelse, noe som kan være en av de mest ubehagelige og smertefulle tilstander som påvirker ansiktet og hodet. Bihulebetennelse oppstår når sinus membraner bli betent og hoven, forårsaker mucus å buildup i ansiktet. Det overskytende mucus årsaker trykk og smerte å bli følt i kinnene, i pannen og rundt øynene. Dessuten kan tette bihuler resultere i forferdelig lomme hodepine.

Ikke-medisinske behandlinger

Drikke mye vann kan bidra til å vanne ut overflødig slim slik at det kan renne riktig, lindre ansikts press. Også, inhaling damp fra en varm dusj eller en bolle med veldig varmt vann kan hjelpe slimet avløp og kan hjelpe leksjon sinus smerte. Dessuten kan det være nyttig å holde varme, fuktige kluter på de berørte områdene av ansiktet. I tillegg kan en neti potten brukes til å skylle ut nesegangene.

Medisiner for å behandle Bihulebetennelse Symptomer

Over-the-counter smerte medisiner som ibuprofen eller Tylenol kan lindre sinus smerte. Også, over-the-counter slimløsende midler kan bidra til å lindre sinus trykk. Enkelte individer kan oppleve at saltvann nesespray også hjelpe kontroll symptomer. Dessuten kan nasale kortikosteroider som Nasonex eller Flonase også hjelpe. Reseptbelagte medisiner kan være foreskrevet når over-the-counter alternativene ikke er effektive.

Medisiner for å behandle årsaken til Bihulebetennelse

Ofte sinusitis er forårsaket av en bakteriell infeksjon. Således vil antibiotika være nødvendig for å behandle tilstanden, noe som igjen vil lindre smerte på sin påvirker. Noen ganger sinusitt kan være forårsaket av allergi eller en annen type inflammasjon. I dette tilfellet kan kortikosteroid piller eller nesespray være foreskrevet for å redusere betennelse.

Slik Clear en Stuffed Sinus hulrom

Trykkende bihuler, enten de er overbelastet på grunn av en forkjølelse eller influensa eller allergi, kan være elendig. Luften føles ikke ut som det kommer til baksiden av din lomme hulrom og sannsynligvis ikke. Dessuten føles hodet som om du har vært fylt med en solid blokk. Selv om tilstanden er sannsynlig å vedvare mens du er uopplagt, kan det midlertidig lindres ved å skylle ut bihulene. Fordi det finnes ingen medisiner involvert, kan du gjenta prosedyren så ofte du trenger. Sinus vanning er også anbefalt av John Hopkins Sinus senter som en del av oppgangen og helbredende prosess for pasienter som har gjennomgått bihulekirurgi.

Bruksanvisning

•  Hell en liten mengde salt i bunnen av koppen. Deretter fyller koppen med varmt vann og løs opp salt i det.

Bruk en ren øret vask pære. Klem slutten av pære, og sett deretter dysen enden i saltvann. Slipp pære enden slik at pæren vil trekke saltvann opp på innsiden av det.

Sett munnstykket enden inn i det ene neseboret. Mens bøyd over vasken på badet, klem pære vanskelig å skyte saltvann inn i bihulene. Det kan svi litt, men det er bare salt er naturlig antiseptisk virkning. Hvis det svir for mye, helle ut noen av miksen og vann det ned, fordi du kan ha brukt for mye salt. Saltvann skal gå gjennom bihulene og tøm ut det andre neseboret, tar med seg mye av slim stuffing nesen.

Gjenta prosessen, setter munnstykket inn i det andre neseboret. Deretter gjentar for begge neseborene før du har vasket ut nok slim til å puste lettere.

Hint

  • Ta hensyn til fargen på slim. Hvis det kommer ut utpreget grønn eller lys gul, kan du bli håndtere en øvre luftveisinfeksjon. I så fall bør du oppsøke lege for å hindre smitte i å spre seg til nedre luftveiene (lunger).