Digidexo.com

prikking i venstre pekefinger

Hva er årsakene til Prikking i venstre arm?

Hva er årsakene til Prikking i venstre arm?


Når det oppstår prikking i armen din, enten det er venstre eller høyre arm, kan det være grunn til parestesi, noe som betyr at du opplever unormale følelser i huden, for eksempel prikking eller svie og kløe. Parestesi er generelt resultatet av perifer nerveskade.

Nevrologisk System

The Mayo Clinic forklarer at nerveskader kan forårsake perifer neuropati, signalisert av prikking og nummenhet. Nerveskade kan være et resultat av infeksjon, skade, eksponering for giftstoffer og metabolske problemer. Diabetikere ofte lider av nerveskader.

Betraktninger

Kribling i armen kan være forårsaket av en subluxated første ribbe, som er referert til som torakal utløps et syndrom. Når dette skjer, kan det nerve og arterie i halsen bli klemt, forårsaker diffuse kribling i stedet prikking i en bestemt del av armen, ifølge Chriopractic-help.com. Dette er beskrevet som en dermatomal mønster.

Eksempel

Et eksempel på dermatomal mønsteret er når du føler prikking i overarmen på siden og kanskje også i nedre arm. Dette kalles C5 dermatome og kan føre til svake biceps og deltoid muskler samt tennisalbue hvis den ikke behandles.

Neck Nerver

En irritert hals nerve fører til at huden din til å bli veldig følsom. Til slutt armen kan bli nummen.

Leddene

Leddene i halsen må flytte for å holde seg friske. Hvis noe skjer som fikser disse leddene, og de er ikke lenger bevegelig, sulter dette brusk av næringsstoffer og oksygen og giftige avfallsstoffer bygge opp. Avfallsprodukter irritere nerve i nakken, noe som fører arm kribling.

Leddgikt eller skiveutglidning

Hvis du har leddgikt og endringer forekommer i underarmen som følge av denne tilstanden, kan dette resultere i smerter i armen samt kribling. Prikking i venstre eller høyre arm kan også være et resultat av en skiveutglidning i ryggen.

Hva gjør Prikking i venstre arm Mean?

Hva gjør Prikking i venstre arm Mean?


Arm kribling, også kjent som parestesi, resultater fra dysfunksjonelle drift av nerver i venstre arm. Ofte, folk misdiagnose dette symptomet som noe å bli ignorert.

Stroke

Den kriblende i venstre arm kan indikere et slag symptom. Se etter tegn på alvorlig hodepine, vanskeligheter med å tale, visuell forvrengning og dårlig koordinering.

Heart Attack

Hvis du opplever prikking i venstre arm ledsaget av tetthet i brystet og stiv kjeve smerter, ring 9-1-1. Dette er hjerteinfarkt symptomer.

Carpal Tunnel Syndrome

Hvis ditt yrke inkluderer utstrakt bruk av fingre og hender, kan den kriblende følelse i armen være forårsaket av blokkert sirkulasjon på grunn av en klemt nerve i håndleddet, en tilstand som kalles Carpal Tunnel Syndrome. Kontorarbeidere, mekanikere eller musikere som grep gjenstander stadig vanligvis opplever Carpal Tunnel Syndrome.

Blodsirkulasjonen

Stramme klær, smykker og feil sovestilling kan innsnevre blodstrømmen. Folk også beskrive slike symptomer i eufemismer som "armen min sover." Ubehagelig sove eller vanskelige soveposisjoner føre denne armen kriblende følelse.

Andre

Prikking i venstre arm skje hvis du lider av og hva slags vascular problem, som constricts blodsirkulasjonen. Personer som lider av diabetes, muskel sklerose og migrene opplever også prikking.

Advarsel

Ikke overse den kriblende følelse i venstre arm, og sørg for å ta kontakt med 9-1-1 for hjerneslag og hjerteinfarkt symptomer.

Hvordan sjekke blodtrykk

Hvordan sjekke blodtrykk


Blodtrykks maskiner er populære akkurat nå. Men å ta trykket manuelt med en enkel mansjett og stetoskop vil gjengi en nøyaktig lesing. Bare følg disse trinnene.

Hvordan sjekke blodtrykk

•  Kjøp en blodtrykksmansjett som legen bruker. Det brytes rundt armen din og har en pumpe. Du finner disse i apotek eller narkotika butikker. De kommer i små, voksne, store og ekstra store størrelser.

Kjøp et stetoskop. De dyrere modellene vil levere klarere lyd.

•  Pakk mansjetten rundt armen litt over det press på underarmen. Plasser stetoskop på bretten av underarmen og pumpe mansjetten opp til 160. metallvedlegg på siden av pumpen gjør det mulig å blåse opp og tømme mansjetten.

Hør for systolisk og diastolisk tall. Du vil høre to forskjellige lyder med stetoskopet som du sakte tømme mansjetten. Den første lyden vil være sterk og den andre lyden lysere. Ved starten av hver ny lyd, se på avlesningen på mansjetten til å vise tallene med den første og sterkere lyd som representerer den øverste systolisk nummeret og det andre og mykere lyd som representerer det diastoliske nummer.

Gjenta blodtrykksmåling. Resultatene vil variere fra arm til arm. Ideell blodtrykk er 120/80. Du bør ta tre eller fire målinger og gjennomsnittet resultatene.

Hint

  • Kontakt lege dersom du opplever brystsmerter, kortpustethet, nummenhet, prikking i venstre arm eller utydelig tale. Dette kan være tegn på en alvorlig hjertelidelse.

Hvordan Sett på Color Kontakter

Så, du har kjøpt et nytt sett med farge kontakter, men du vet ikke hvordan du setter inn linsene. Første gangs kontaktlinsebrukere har ofte en vanskelig tid. Berøre din øyeeple er ikke normalt. Men det er ikke smertefullt, og de fleste kan sette inn en linse i løpet av få sekunder.

Hvordan Sett på Color Kontakter

•  Før du forsøker å sette i en farge kontaktlinser, sørg for å vaske hendene. Øynene dine er følsomme, og hvis du har noe på hendene som parfyme, lotion eller hårpleieprodukter, kan øynene dine brenne. Vann er ikke nok. Vask hendene med såpe i minst 10 sekunder og grundig tørr.

Fjern farge kontakter fra pakken eller tilfelle. Du må sakte åpne pakken eller saken. Åpner pakken eller tilfelle for fort kan føre til at linsen til å falle ut.

Håndter linsen med forsiktighet. Farge kontakter er delikat. Når du har åpnet linsepakke eller fall ta ut linsene en om gangen. Undersøke linsen. Kontroller at objektivet ikke er innsiden ut. Feilaktig sette linsen kan forårsake smerte og ubehag. I tillegg, sjekk objektiv for tårer eller lo.

Sette farge kontaktlinser er enkel. Plasser linsen på høyre eller venstre pekefinger. Med den andre hånden, bruke pekefingeren og tommelen til å holde øynene åpne.

Sett inn den første fargen kontaktlinse. Hvis du setter inn kontaktlinser for første gang, vil du sannsynligvis blinke et par ganger, og det kan ta flere minutter å sette på linsen. Bestrebe seg på å holde øynene åpne bredt. Mens du ser i et speil, lå forsiktig fargen kontaktlinse på øyeeplet.

Sjekk for komfort. Når du har satt inn det første objektivet, blinke et par ganger for å sikre komfort og god passform. Du bør ikke føle linsen. Hvis du er fornøyd, setter inn den andre linsen.

Hvordan Test for Binocular Vision

For å se en 3-D film på riktig måte, må du ha binokulært syn. Binokulært syn oppstår når begge øynene jobber sammen, på samme tid, hver signaliserer til hjernen hva de ser. Hvis du ikke har binokulært syn, 3-D-filmer vil ikke "pop" for deg. I stedet vil du se bare en vanlig film eller bilde, til tross for at du er iført 3D-briller. Testing for binokulært syn er alt som er nødvendig for å unngå dette problemet.

Hvordan Test for Binocular Vision

Tegn en sirkel omtrent på størrelse med en fjerdedel på et stykke papir. Sørg for at det er mørkt nok til å bli sett enkelt. Ved hjelp av gule blekket er ikke anbefalt. I stedet velger svart, blå, lilla eller rødt blekk.

Tack eller teip stykke papir på veggen. Plasser papiret slik at sirkelen du tegnet er øyehøyde til deg.

Step tilbake ca 2 meter fra veggen. Fokus på prikken på papiret i noen sekunder.

Løft tommelen eller en finger foran nesen din mens du fortsetter å fokusere på prikken på veggen. Plasser tommelen eller fingeren, slik at det er ca 1 eller 2 inches foran nesen din, ikke direkte på tuppen av nesen. Mens fokus på dot, vil en person med binokulært syn se to tommelen rammer inn prikk på veggen - en tommel på venstre side, og en på høyre.

Endre ditt fokus nå, slik at du fokuserer på tommelen. Mens fokus syn på tommelen, vil en person med binokulært syn se to prikker rammer inn tommelen - en prikk på venstre side og en på høyre.

Hvordan ta ut hardt Kontakter

Hvordan ta ut hardt Kontakter


Selv om de fleste kontaktlinser wearers nå velger for myke linser, noen mennesker fortsatt foretrekker å bruke harde kontakter siden de gir klar visjon og kan vare i mange år. Harde kontakter er vanligvis lett å sette inn, men de kan være vanskelig å fjerne, siden de er små og vanskelig å gripe. Med forsiktig trening og tålmodighet, kan harde kontaktlinser wearers raskt få taket på å ta ut sine linser.

Hvordan ta ut hardt Kontakter

•  Vask hendene med mild såpe. Du ønsker hendene og fingrene til å være rene før du tar på øynene dine. Bruk gjerne en såpe som er duft-fri for å hindre irritasjon i øynene.

Klargjør linseetui. Kast alle saltvann i ditt tilfelle, og vaske det ut med litt vann. Fyll tilfelle med løsningen i forberedelse til å fjerne dine kontaktlinser.

Stå over et flatt underlag. Plasser kroppen din over et flatt underlag (som et bad counter eller dresser) å sørge for at kontaktene dine vil ikke falle ned på gulvet ved et uhell.

Dekker ditt vasken. Hvis du bestemmer deg for å fjerne kontaktene dine over en vask, legg et håndkle over avløpet for å hindre at kontaktene dine fra å bli tapt.

Ta din høyre kontaktlinse. Først cup venstre hånd under høyre øye å fange kontakt når det faller ut. Sekund, plasserer høyre pekefinger på høyre side av øyet. Tredje, dra forsiktig i huden med fingeren og blinke et par ganger. Kontakten skal falle ut og slippe i hånden din. Sett kontakten inn i linsen tilfelle.

Fjern din venstre kontaktlinse. Først cup høyre hånd under venstre øye. For det andre setter du venstre pekefinger på venstre side av øyet. Tredje, dra huden med fingeren og blinke et par ganger. Fange kontakt når det faller ut av øyet og plassere den i linseetui.

Fukt øynene dine med noen dråper saltoppløsning, hvis du fortsatt ikke kan fjerne kontaktene dine. Noen ganger kan kontaktene dine holde seg til øynene hvis de er tørre eller hvis du har slitt dem for en stund. Plasser et par dråper løsning i øynene, lukk øynene, og deretter gni øynene forsiktig. Deretter gjentar trinnene ovenfor for å fjerne kontakter.

Bruk en miniatyr sugekopp å ta ut linsene, hvis du fortsatt ikke kan fjerne dem. Vanligvis vil øyelegen gi deg dette instrumentet når du først skaffe hard kontakter. Hvis ikke, kan du kjøpe en miniatyr sugekopp på ditt lokale apotek. For å bruke sugekoppen, bare peke koppen på din kontaktlinse og bruke koppen for å ta tak i kontakten.

Hint

  • Vask kontaktlinseetui gang i uken eller annenhver uke. Bruk en mild såpe for å fjerne eventuelle rester i saken.
  • Ikke ha kontaktene dine hvis de blir sprukket eller avskallet. Gjør en avtale med din optiker for å få nye kontaktlinser. Fjerne harde kontaktlinser hver kveld før du går til sengs. Holde kontaktene dine på innsiden av øynene dine lengre enn nødvendig kan føre til irritasjon og andre øyeproblemer.

Definer Congestion

Definer Congestion


Det er vanskelig for en person til å føle seg vel når de ikke kan puste riktig, eller har så mye væske i kroppen at flytting er ubehagelig. Hvis noen går til legen og klager de føler denne måten, legen godt kan fortelle dem hva de opplever er lunger. Hva betyr dette, og er lunger behandles?

Definisjon

Congestion oftest refererer til en opphoping av væske i lungene og sinus områder. Opphoping av væske kan legge press på vev i disse områdene. Generelt, dette gjør det vanskeligere å puste. Du kan oppleve en rennende nese, hoste, kløe eller rennende øyne i forbindelse med lunger.

Congestion mindre vanlig refererer til en opphoping av blod eller annen væske i kroppens vev. Congestion av denne definisjonen ikke nødvendigvis resultere i lunger co-symptomer som rennende øyne, men avhengig av årsaken til lunger, smerte eller en kriblende følelse kan forekomme.

Årsaker

Den mest utbredte årsaken til lunger som er knyttet til nasal og lunge lunger er infeksjon (f.eks forkjølelse). Allergisk reaksjon kan også resultere i lunger, spesielt hvis allergenet er inhalert. Lunger som oppstår med høysnue er et eksempel på dette.

Årsakene til ikke-sinus og lunge lunger oftest er knyttet til noen form for fysisk innvirkning på kroppen. For eksempel når leger gjør operasjoner, kan de klemme en vene eller arterie, som holder blodet i å forlate et område av kroppen som det normalt gjør. Sitter på foten er et annet eksempel på aktivt forårsaker lunger, siden vekten av kroppen din stopper blodet fra å komme til foten. Traumer kan også føre til overbelastning.

Behandling - Åndedretts

Decongestants krympe blodårene i det berørte kroppsvev, men de bør ikke brukes i mer enn noen få dager. Allergi medisiner eller terapi kan også hjelpe hvis lunger ikke er forårsaket av et virus. Prøv å sitte oppreist, kan du bruke en luftfukter og prøve en saltvann nesespray.

Behandling - Non-respiratorisk

Det er mange behandlinger for ikke-luftveisinnsnevring fordi så mange faktorer kan føre til blod og væske til å bygge opp i vevet. Under operasjonen, kan lunger bli løst så snart som lege lanserer en klemme. Leger må kanskje sette i stenter for å holde blodårene åpne og lindre lunger. Gravide kvinner kan avlaste vann lunger i føttene ved å levere barnet, holde føttene hevet og unngå lange perioder med sittende.

Advarsel

Hvis din lunger er så ille du føler svak fra ikke får nok oksygen, eller hvis det er ledsaget av smerter, gå til legevakten umiddelbart. Hvis smertene eller prikking i venstre arm, eller hvis den ene siden av kroppen føles veldig svak, disse er sanne medisinsk nødhjelp, som de foreslår lunger kan forårsake et hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Hånd Masserer Teknikker

Hånd Masserer Teknikker


Hånd masserer teknikker kan gi en naturlig måte å lindre eller hindre carpal tunnel syndrom, lavere smerte nivåer, slappe av spente muskler og holde hendene opererer på et optimalt nivå. Teknikker kan gjøres mens du sitter eller står, avhengig av dine personlige preferanser. Sjekk med din lege først, siden ikke alle teknikker kan være passende for din individuelle situasjon.

Finger klemme

Hånd masserer teknikker kan omfatte klemme. Bruk tuppen av venstre pekefinger og tommel pad for å starte denne massasje. Plasser disse fingrene over hver finger på høyre hånd, og starter fra basen, ifølge kinesiske holistisk helse øvelser. Forsiktig, men bestemt, presse hele lengden av fingeren til du kommer til spissen. Når du kommer til spissen, klem din vei ned igjen til startområdet. Gjør dette tre ganger per finger. Gjenta denne massasje med høyre hånd til å massere venstre hånd.

Hånd Roll

Hånd masserer teknikker kan bruke tennisballer som en rullende verktøyet. Plasser en tennisball mellom hendene. Rolig og bestemt trykk håndflatene sammen slik at du utstråler milde press mot ballen. Rull ballen opp mot slutten av fingertuppene og ned mot håndleddene. Gjør dette 10 ganger. Slapp av i 10 sekunder. Rull ballen fra side til side, som starter på fingertuppene og slutter ved håndleddene. Gjør dette massasje manøver 10 ganger.

Rubbing

Rubbing er en annen hånd masserer teknikk du kan bruke. Gni hendene sammen øker energinivået forårsaker varme og avslapping av muskler. Plasser hendene med håndflatene sammen, ifølge kinesiske holistisk helse øvelser. Gni hendene sammen så fort som mulig inntil håndflatene blir varm. Øk effektiviteten av massasjen ved å ta din høyre håndflate og plassere den over toppen av venstre hånd. Bruk en mild rubbing bevegelse for å massere venstre hånd. Hold denne posisjonen i to sekunder. Gjenta manøveren med venstre håndflate over toppen på høyre hånd.

Sene Roll

Hånd masserer teknikker kombinere milde trykke i et opplag bevegelse for å slappe av senene av hånden din området. Sitte oppreist ved et bord. Plasser din høyre arm på bordet, palm-side opp og slappe av armen, ifølge Japanshakuhachi.com. Ta en tennisball og bruke venstre hånd til å begynne å rulle ballen i en sirkulær bevegelse fra albuen til hånd området. Den sirkelbevegelse vil massere berørte sener i hele håndleddet og underarm området, de som er knyttet til hendene. Masser i 30 sekunder. Slapp av i 10 sekunder. Gjenta dette massasje teknikk ved å bruke høyre hånd til å massere din venstre arm.

Ved å trykke

Hånd masserer teknikker inkluderer trykke på for å frigjøre spenninger. Bruk venstre pekefinger og tommel pad å trykke mot høyre hånd finger pads, den kjøttfulle base av fingrene, ifølge kinesiske holistisk helse øvelser. Trykk forsiktig poeng og flytte venstre tommel og pekefinger i en sirkel masserer bevegelse. Masser hver finger basen 10 sekunder. Når du er ferdig med hver finger base, massere den kjøttfulle siden av din hånd, fra bunnen av pekefingeren til håndleddet. Deretter massere høyre tommel område, går fra bunn til felles med høyre pekefinger. Når du er ferdig masserer den ytre kjernen i din høyre hånd, begynne å massere den midtre delen av hånden og håndleddet.

Fysioterapi for Spinal-Cord Injury

Fysioterapi for Spinal-Cord Injury


Ryggmargsskade kan ta mange former. De mest alvorlige skadene, som involverer en kuttet ryggmargen, kan bety permanent lammelse av hele eller deler av kroppen. Midlertidig lammelse kan oppstå når vevet rundt ryggraden svelle. I alle tilfeller, kan hjelper fysioterapi.

Lammelse

Plasseringen av skaden på ryggmargen avgjør hvor mye av kroppen er berørt. Et slag mot nakken som skader ledningen kan føre til personskade så dyp at offeret mister kontrollen over hele kroppen, og kan ikke være i stand til å puste selv. Et offer uten bruk av armer eller ben kalles quadriplegic. En lavere på ryggraden skade kan forlate lammelse av bare ben, kalt paraplegi.

Fysioterapi

Fysioterapi for spinal skade pasienter innebærer manuelt stimulere musklene, hjelpe pasienten gjenopprette kjernen balanse for å holde ham oppreist og praktisere fingerferdighet.

Et eksempel på fysioterapi trening er ridning en spesielt utstyrt stasjonær sykkel. Pasientens føtter er festet til pedalene at terapeuten beveger seg mens en hjelper støtter pasienten. Pasientens muskler kontrakt og utvides etter hvert som pedalene slå, forbedre muskel tone og balanse. Dette styrker muskler, forhindrer atrofi og stimulerer alle aktive nerver.

Prosjekt Walk

Prosjekt Walk er en 501 (C) fysioterapi senter for spinale skade pasienter med tilknyttede lokasjoner i flere stater. Bruke Dardzinski metoden ™, implementerer Prosjekt Walk fem nivåer av rehabilitering terapi. Målene for fase 1 og 2 er å omorganisere nervesystemet ved å bygge nye nervebaner og styrke eksisterende. Fase 3 konsentrerer seg om å bygge muskelstyrke og koordinasjon ved å stimulere muskelsammentrekninger gjennom bevegelse og motstand. Fase 4 er utformet for å bedre koordineringen for å lære på nytt å gå og fullføre oppgaver. Fase 5, gåtrening, handler om å kontrollere dine nye muskler og balanse for å gå normalt.

Tidsramme

De fleste leger og forskere er enige om at den optimale vinduet til gjenvinning er i løpet av de to første årene etter skaden. Imidlertid har det vært mange eksempler på gjenoppretting etter en lengre periode. Christopher Reeve, Superman berømmelse, fikk oppmerksomhet i media da han ble frisk bevegelse i hans venstre pekefinger en full fem år etter hans ødeleggende skade, fulgt av bevegelse i armene, beina og til slutt bruke sin membran.

Har fysioterapi for ryggmargsskade arbeid for alle?

Delta i fysioterapi for ryggmargsskade kan ikke garantere suksess, og noen kontrovers omgir dette emnet, men det har fungert med hell for mange, og det er få alternative muligheter. Stamcelleforskning holder løftet, men levedyktig stamcelleterapi er fortsatt år unna.

Recovery for noen midler vandre igjen. For de fleste er det mindre dramatisk. Det kan bety å gjenvinne kontroll over tarmer, bygge styrke i armene for å bidra til å flytte rundt, eller bare relearning hvordan å børste sitt eget hår. Hver gevinst, uansett hvor lite det kan virke for andre, er noe de ikke har gjort før - og en triumf over oddsen.

Hva er Lemurian Quartz?

Lemuriansk kvarts kommer fra Brasil, Russland, Tibet, Zambia og USA. Crystal utøvere hevder lemuriansk kvarts som kommer fra Brasil utvikler en rosa skjær når arbeidet, og fra Uralfjellene i Russland den utvikler en blå tone. Noen mener at innbyggerne i det gamle landet Lemuria igjen meldinger i kvarts for de som ville finne dem i moderne tid.

Forskjeller

Personer som oppdaget de Lemuriske krystaller rapporterer at de første krystallene ble funnet som individuelle krystaller som ligger i sandbanker i nærheten av en krystall mine på et fjell i Brasil. Den lemuriansk kvarts ligger flere år senere i Uralfjellene også skjedd som individuelle krystaller og ble plassert i nærheten av en tidligere krystall mine. Quartz oppstår vanligvis i klynger av krystaller i huler eller områder av rock. De som oppdaget krystallene hevder at lemurerne lagret gammel visdom i krystallene som menneskeheten trenger i dag.

Opptredener

Lemuriske kvarts krystaller vises tydelig med en frostet utseende mot bunnen av krystallen. I enkelte lysene, kan krystallene ta på seg en rosa, blått, gull, røyk eller regnbue utseende. Krystallene har stige lignende striper langs ansiktet, og kan fremvise hieroglyf-type markeringer på krystallen ansiktet når de vises med et forstørrelsesglass. Raised trekanter av krystall kan vises på noen eller alle av ansiktene.

Formål

Crystal arbeidstakere mener at innbyggerne i Lemuria, eller Mu, venstre informasjons integrert i krystallene. Denne informasjonen inkluderer hvordan å bringe balanse til de åndelige og fysiske aspekter av livet, hvordan å bringe fred til planeten og hvordan du bruker den helbredende energien perfeksjonert av lemurerne. De hevder brukere av steinene kan skrive inn dypere meditativ tilstand og tilgang gammel visdom og åndelige veiledere med steiner. De får tilgang til helbredende energi av krystaller til fast på tvers av avstander og bringe endring til de som trenger det.

Hvordan bruke

Tømme tankene før du plukke opp krystallen. Røre det til det tredje øye, som ligger like ovenfor der øyenbrynene møtes. Hold krystallen lett i hånden og spore striper med venstre pekefinger som du åpner opp ditt hjerte og sinn til visdom ligger inne. Be om hva du trenger når du fokuserer øynene på formasjonene i krystallen. Følg mønstre inn i krystallen og la tankene dine til å utforske landskapet og fasetter du finner der.

Katrina Raphael sier at du kan ta krystall i hånden og gå rundt en person, sted eller ting i tre hele kretser og skape en beskyttende lys sirkel. Hun forteller også at du kan plassere den Lemuriske kvarts i krystallstein nett for å skape kraftige helbredende energi.

Hvordan gi deg selv en nakke massasje

Du trenger ikke være avhengig av noen andre for å lindre spenninger og stress du bærer rundt på halsen. Enten youâ € ™ re hjemme, på jobb eller sitter fast i en trafikkork på en lang pendle, Hereâ € ™ s hvordan du kan gi deg selv en nakke massasje.

Bruksanvisning

Løsne opp halsen din før du gir deg selv en nakke massasje, sakte strekke det forover, bakover og fra side til side.

Hell litt massasje olje i hendene og gni oljen mellom dem for å varme den (selv om du kan gi deg selv en nakke massasje uten det).

Flat høyre hånd og forme den til baksiden av nakken din. Fingrene skal vende mot venstre side og pakket rundt den siden av halsen. Trekk forsiktig, men bestemt hånd til høyre, ned mot brystet, ved hjelp av håndflaten og fingrene til å legge trykk på nakken som du går. Deretter må du gjøre det samme med venstre hånd. Alternative hver hånd gjentatte ganger i de samme feiende bevegelse flere ganger.

Gjør nevene og bruke den kjøttfulle siden av dem til å forsiktig, men bestemt pummel nakken. Begynn nederst der nakken møter skuldrene og jobbe deg oppover mot bunnen av hodet ditt. Tilbake samme vei tilbake ned halsen. Gjenta flere ganger.

Plasser tipsene dine rett pekefinger, langfinger og ringfinger på høyre side av halsen, på sin base der den møter skuldrene. Bruk fingertuppene til å lage små sirkulære bevegelser, jobber deg oppover halsen som du går. Tilbake samme vei ned igjen. Gjenta tre ganger. Deretter må du gjøre det samme med venstre fingre på venstre side av halsen.

Plasser både høyre og venstre pekefinger, langfinger og ringfinger på halsen, på sin base der den møter dine skuldre. I en treg feiende bevegelse, skyv fingertuppene opp lengden på halsen og tilbake igjen ned. Gjenta flere ganger.

Gjenta trinn tre, ved hjelp av håndflatene og fingrene til å lage feiende bevegelser på tvers av halsen.

Gjenta trinn en, gi nakken en mild strekk for å avslutte massasje.

Tips og advarsler

  • For best resultat, tilt hodet frem mot brystet når du gir deg selv en nakke massasje. Bare vær forsiktig så du ikke press den.
  • Du kan lage din egen avslappende olje til å massere nakken ved å kombinere en transportør olje, slik som drue-frø, solsikke eller safflower, med noen få dråper lavendel eterisk olje.

Qi Gong Muskel-Testing Teknikker

Qi gong muskeltesting er ett program av kinesiologi, eller studiet av bevegelse, som kan oppdage ubalanser i kroppen knyttet til stress, dårlig ernæring og matallergier, skader og kognitive lidelser. Muskeltesting gir tilbakemelding ved å lese kroppens energi og pinpointing muskelsvakhet, som antas å tilsvare spesifikt organ dysfunksjon. Ved å ha noen bruke et lett trykk til din hevet arm, for eksempel, kan du finne ut om et supplement eller mat som er rett eller galt for deg.

Muskel-Testing for vitaminer

Verve en hjelper til å hjelpe deg. Hold den nederste enden av en vitamin flaske til din solar plexus (midt mellom navlen og brystbenet) eller runde hvis du sitter. Løft den andre armen og utvide den slik at den er parallell med gulvet. Har din assistent trykk forsiktig 2 til 3 fingre mot armen, noen få inches over håndleddet, mot gulvet. Hvis vitamin er gunstig for deg, vil armen ikke flytte.

Svar Forklart

Vanligvis et bekreftende svar indikeres når din forlengede arm er fortsatt rett under press og føles sterk; imidlertid må det bøyes nedover eller svekke under trykk, indikerer dette at vitamin ville ikke være fordelaktig. Dette er ikke en test av styrke eller motstand; muskelsvakhet under lett press kan tyde på at det organ som tilsvarer den muskelen avviser stoffet du spør om.
Du kan spørre om matallergier, også, erstatte vitamin flasken med mat.

Spør en "Ja" eller "Nei" Spørsmål: The Self-Test

Trykk på pekefingeren til tommelen på høyre hånd som om du var å gjøre OK tegn. Plasser venstre pekefinger og tommel gjennom sirkelen til høyre som en kjede link. Ikke la for mye av finger pads å røre, bare fingertuppene.
Konsentrer deg som du prøver å trekke fingrene fra hverandre. Hvis fingrene forblir låst, er svaret "ja". Hvis de trekker fra hverandre, er svaret "nei".
"Bruk samme mengde press for å trekke fingrene fra hverandre når du ber 'ja' og 'ingen' spørsmål," sier Dr. Denice Moffat, en sertifisert tradisjonell naturlege. "Hvis fingrene dine ikke kommer fra hverandre når du tester et klart" nei "eller negativ spørsmålet, er du holder fingrene for stram."

Test din evne til å tolke "Ja" og "Nei" Answers

Loop fingrene liker sammen en kjede link. Spør et klart "ja" spørsmål, for eksempel "Mitt navn er (sett inn ditt navn)." Observer at kjedet ikke bryte. Legg merke til den styrken du føler deg i fingrene, hendene og armene. Nå oppgir et klart "nei" svar som "Mitt navn er (sett inn et annet navn)." Fingrene skal bryte fra hverandre, eller musklene kan føle seg svak. Med praksis, bør du føle hvordan kroppen din reagerer "ja" og "nei" uten mye arbeid. Hvis du imidlertid holde fingrene låst når du gjør en usann uttalelse, sjekk at fingeren pads ikke berøre eller at du ikke holder fingrene for stram.

Venstre Arm Prikking Symptomer

Prikkende følelse i venstre arm kan ikke være grunn til alarm; men det er en abnormitet som må sjekkes av lege. Hvis du opplever prikking symptomer i venstre arm eller andre steder på kroppen, kan det tas som et rødt flagg advarsel om at noe ikke kan være helt rett. Jo før du sjekke ut årsaken til symptomet, jo raskere kan du hindre eventuelle ytterligere problemer oppstår.

Årsaker

Årsakene til venstre arm kriblende symptomene kan variere fra små problemer til store misdannelser. Noen av de mulige årsaker til kriblende følelse kan inneholde:

En klemt nerve i nakken eller skulderen som kan forårsake nummenhet eller prikking i huden. Press på ryggsøylen forårsaket av en herniated disk. Carpal tunnel syndrom. Den "stikking" følelsen skyldes lem sovner fra å være i en bestemt stilling i lang tid. Bivirkninger fra bestemte medisiner. Multippel sklerose. Hjerneslag. Active skjoldbruskkjertelen. Dårlig sirkulasjon, noe som kan være forårsaket av plakk og kan være et mulig tegn på hjertesykdom.

Umiddelbar Care

Hvis du har et forhåndsdefinert sykdom som carpal tunnel syndrom eller smerter i korsryggen, kan det være visse øvelser du kan gjøre for å lindre symptomene dine. Det er svært viktig at du finne årsaken til symptomene så snart som mulig og få dem behandlet av legen din. Hvis årsaken til den kriblende kommer fra diabetes, vil du bli fortalt av legen måter å justere kostholdet ditt for å holde blodsukkernivået balansert. I tillegg må du diskutere med legen din mulige bivirkninger av eventuelle medisiner du tar for å lindre den kriblende symptomer.

Emergency Care

Ingen vet kroppen din bedre enn deg. Du vil vite forskjellen mellom en arm som har sovnet forårsaker prikking i huden eller en mulig medisinsk nødstilfelle. Ring 911 hvis noen av følgende skjer:
Hvis du oppleve kriblende følelse etter treffer hodet eller falle på ryggen.
Hvis du opplever fullstendig lammelse av armen.
Hvis du, til enhver tid, mister bevisstheten.
Hvis du opplever sløret tale eller synstap.
Hvis du opplever kontinuerlige svimmelhet eller muskelspasmer.
Hvis den kriblende forverres når du beveger armen.
Hvis du opplever brystsmerter og pustevansker.

Diagnose

Det vil være viktig at legen din stille konkrete spørsmål for å finne årsaken til din venstre arm prikking symptomer. Ettersom det er mange årsaker, å få riktig diagnose er viktig ved behandling av problemet effektivt. Kjenn din egen medisinske historie for å hjelpe legen forstå hvorfor du opplever disse symptomene. I tillegg kan det være en rekke tester du kan måtte gjennomgå for at din lege for å sikre en riktig diagnose. Beskriv symptomene så konkret som mulig. Vit når symptomene begynte, og hvor lenge du har vært inne i dem.

Betraktninger

Gå til legen din selv om du tror årsaken til dine symptomer er en liten en. På grunn av de mange årsaker til venstre arm prikking symptomer, vil du ønsker å være sikker på at det du opplever er ikke starten på en alvorlig sykdom. Husk at den kriblende symptomene er en advarsel tegn på at noe er galt med kroppen din. Være proaktive i å identifisere årsaken for å hindre at problemet blir verre.

Hva er årsakene til nummenhet i venstre arm?

Enhver følelse av nummenhet i venstre arm, eller en ekstremitet for den saks skyld, er en indikasjon på en nevral problemet. Nummenhet i armen også kan være ledsaget av prikking, tap av følelse eller mangel på mobilitet, noe som bør vurderes og behandles av familien din lege for å redusere sjansene for komplikasjoner eller varige skader. Dusinvis av forhold kan føre til nummenhet i venstre arm, og forstå noen av dem kan føre til at enkeltpersoner til raskt å søke legehjelp og råd.

Klemt nerve

En klemt nerve i nakken, ryggen eller skulderen kan forårsake en kriblende følelse i venstre arm. Nummenhet er ofte forårsaket av trykk mot nerver, noe som kan forstyrre blodstrømmen, meldinger nerve sti og nerveskader som påvirker følelsen.

Pleksusskade

Plexus brachialis er en bunt av nerver som går fra nakken gjennom skulderen. En klem, skadet eller skadet eller syk nerve i denne bunten kan påvirke noen del av arm og hånd, forårsaker nummenhet eller prikking som kan være konstant og bankende og føler seg som nåler.

Broken Skulder

Et brudd kan også forårsake nummenhet i venstre arm som et resultat av skade nerve vev eller blodårer. Fracture kan oppstå i krageben (kravebenet), scapula (skulderbladet), humerus (overarmsbenet), eller radius eller ulna (underarm bein).

Perifer vaskulær Issues

Trange blodårene i armen kan også lage prikking eller nummenhet i noen del av armen eller hånden. En viktig årsak til trange blodårer er et resultat av tilstoppede arterier forårsaket av høyt kolesterol, noe som skaper en oppbygging av plakk på blodårene.

Peripheral Neural Issues

En person diagnostisert med diabetes, parese eller andre forhold som påvirker nerve vekst og utvikling kan lide av perifere nerveskader til ekstremiteter.

Waking Up med prikking og nummenhet i hender

Waking hele natten med prikking og nummenhet i hendene kan være utmattende og frustrerende, spesielt hvis det skjer på en jevnlig basis. Siden disse følelsene kan være forårsaket av en rekke medisinske tilstander, bestemme den underliggende problemet er første steg til å motta riktig behandling og eventuell lettelse.

Carpal Tunnel Syndrome

Carpal tunnel er en smal passasje i håndleddet gjennom hvilke sener og median nerve løp. Median nerve er ansvarlig for motoriske og sensoriske funksjoner i tommelen, pekefinger, langfinger og ringfinger. Noe som øker presset på denne nerve forårsaker carpal tunnel syndrom. Smerter, prikking og nummenhet kan utstråle fra håndleddet ned til hånden eller oppover til armen, til slutt fører til svakhet i hånden, tap av grep styrke og tendensen til å slippe gjenstander. Carpal tunnel syndrom kan skyldes skade som fører til hevelse i håndleddet, væskeansamling på grunn av graviditet eller andre medisinske tilstander, som diabetes, revmatoid artritt, hypotyreose eller hormonelle lidelser. Den mest utbredte årsaken derimot er repeterende fleksjon og ekstensjon av hånden, særlig når det gjøres med stor kraft, i lange perioder av gangen.

Cervical spondylose

Cervical spondylose er en tilstand som følge av aldersrelatert slitasje av ryggvirvlene i nakken, vanligvis oppstår etter fylte 40. forverring av bein og brusk kan føre bein spurs (utvekster) for å danne på ryggvirvlene som kan komprimere nerver, forårsaker smerte, stivhet og muskelspasmer i nakke, skulder, arm, eller brystet. Nummenhet, svakhet og prikking kan oppleves i armer, hender, ben eller føtter. Andre symptomer inkluderer en mangel på koordinering, vanskeligheter med å gå og unormale reflekser.

Thoracic Outlet Syndrome

Thorax utløp er det lille området mellom kravebeinet (kragebenet) og brystkassen gjennom hvilke blodårer og nerver passerer på vei til armene. Kompresjon på nerver eller blodårer kan føre til nummenhet, smerter, svakhet og prikking i midten, ring og små fingre og i indre underarm. Nålestikk opplevelser kan også bli følt i nakke og skuldre, og blir ofte utløst av bære tunge gjenstander. Thoracic outlet syndrom kan skyldes tilstedeværelsen av en ekstra cervical ribbe eller tett bryst eller nakke muskler. Vanligvis personer som lider av denne tilstanden har en historie med en skulderskade eller overforbruk av skulderen.

Perifer nevropati

Perifer nevropati er en lidelse der nervene i det perifere nervesystemet (PNS) er skadet. Symptomene er avhengig av typen av nerver påvirkes. Sensoriske nerveskader forårsaker smerter, prikking, nummenhet og svie, mens motor nerveskader forstyrrer muskelkontroll og forårsaker kramper og svakhet. Perifer nevropati kan være forårsaket av sykdom av nerver i seg selv eller ved andre sykdommer slik som diabetes, alkoholisme og reumatoid artritt. Andre mulige årsaker er ernæringsmessige mangel, bly eller kvikksølvforgiftning eller tilstedeværelse av svulster.

Cubital Tunnel Syndrome

Ulnar nerve passerer gjennom en benete passasje bak albuen kalt cubital tunnel. Treffe din "funny bone" er faktisk treffe din ulnar nerve. Trykk eller irritasjon i ulnar nerve fører prikking og nummenhet i de to siste fingrene og håndflaten. Nummenhet er vanligvis utløses ved å holde albuen bøyd i lange perioder av gangen. Oftest opptrer cubital tunnel syndrom som følge av skade på albuen fra frakturer, forvridning eller vridning, men kan også skyldes arbeid som krever repeterende albue fleksjon.

Symptomer: Hot fingertuppene og Prikking

Symptomer: Hot fingertuppene og Prikking


En brennende og prikkende følelse i fingertuppene kan være forårsaket av en rekke ulike forhold. Alt fra nevrologiske problemer til carpal tunnel til en hud infeksjon kan forårsake disse symptomene. Hvis du opplever andre symptomer sammen med brenning og kribling i fingertuppene, er det best å oppsøke lege for å finne årsaken.

Carpal Tunnel Syndrome

Hot, kribling fingertuppene er oftest assosiert med carpal tunnel syndrom. Denne tilstanden skjer når trykket settes på median nerve i håndleddet, noe som bidrar til å flytte hånden og fingrene. Carpal tunnel er ofte forårsaket ved å gjøre et repeterende bevegelser med hendene, som for eksempel å skrive eller sy. Andre symptomer er smerter og svakhet i hånden, fingre eller håndledd. Tidlige symptomer på carpal tunnel er vanligvis behandles med en håndleddet klammeparentes, varme og kalde komprimerer og anti-inflammatoriske legemidler. Omtrent halvparten av alle tilfeller må behandles med kirurgi. Det kan føre til permanente nerveskader hvis den forblir ubehandlet.

Spinal stenose

Spinal stenose oppstår når spinalkanalen blir mindre og presser ned på ryggmarg og nerver. Når spinal stenose oppstår i nakken, kan det føre til en nummen, prikking og brennende følelse i fingre, hender og armer. Artrose, plate degenerasjon og spinal svulster og skader kan alle føre til denne tilstanden. Spinal stenose er ofte behandlet med spesialdesignede øvelser og fysioterapi, anti-inflammatoriske medisiner og akupunktur. Alvorlige tilfeller må behandles med kirurgi. Hvis venstre ubehandlet, kan spinal stenose forårsake alvorlig svakhet og lammelse.

Multippel sklerose

Dette symptomet kan også være forårsaket av neurologiske tilstander, så som multippel sklerose. Denne autoimmun sykdom påvirker sentralnervesystemet, inkludert hjernen og rygg akkord. Personer med multippel sklerose ofte føler svie og prikking i mange deler av kroppen, inkludert sine fingertupper. Andre symptomer inkluderer tap av balanse, muskelkramper, skjelvinger, svimmelhet og dobbeltsyn. Selv om det er ingen kur for multippel sklerose, er det en rekke medisiner som kan bremse sin progresjon og redusere alvorlighetsgraden av symptomene. Steroider er ofte vanligvis administreres for å gjøre angrep mindre alvorlig.

Finger Infeksjon

Årsaken til dine symptomer kan være en viral eller bakteriell infeksjon i huden på fingrene. Både en postherpetisk whitlow og cellulitt-infeksjon kan føre til en varm, kriblende følelse i fingertuppene. Postherpetisk whitlow er forårsaket av en virusinfeksjon som forårsaker åpne sår, ledsaget av rødhet og hevelse. Cellulitt er en overfladisk infeksjon forårsaket av bakterier som kommer inn i huden rundt fingrene. Den varme, kriblende følelse er ledsaget av hevelse og rødhet samt fingeren følelsen varm å ta på. Appelsinhud infeksjon er vanligvis behandles med orale og aktuelle antibiotika.

Venstre Leg Smerter i Strokes

En potensielt invalidiserende og livstruende tilstand, hjerneslag først og fremst truer eldre individer, men kan påvirke de av alle aldre. Smerter som stråler gjennom enten beinet ofte signaliserer starten på en hjerne i nød.

Identifikasjon

Smerter i begge ben kan indikere et slag forårsaket av utilstrekkelig oksygen og blod når kroppens kontrollsenter. Dette angrepet dreper hjerneceller og påvirker alle menneskelige ekstremiteter.

Betydning

Selv om problemet stråler ut fra hjernen, påvirker det hele kroppen. "Plutselig nummenhet eller svakhet i ansikt, arm eller ben, spesielt på den ene siden av kroppen" er en advarsel tegn på at et slag kan være i gang, ifølge American Heart Association.

Symptomer

Opplevelser av nummenhet eller prikking i hele ansiktet og halsen utvikle seg som gjør forvirring, talevansker, hodepine, synsproblemer, svimmelhet, problemer med å gå og tap av koordinasjon eller balanse.

Kvinner

Kvinner ser ut til å ofte opplever smerter som et tegn på hjerneslag, med symptomer som hikke, kvalme, kortpustethet og tretthet også mer utbredt hos kvinner enn menn, ifølge det amerikanske National kvinner Health Information Center.

Betraktninger

Leg smerte indikerer også perifer arteriell sykdom (PAD), en form for kardiovaskulær sykdom der blod og oksygen til beina blir blokkert. Venstre ubehandlet, kan PAD etter hvert bidra til hjerneslag.

Hva er årsakene til trekkende Artralgi & Prikking?

Hva er årsakene til trekkende Artralgi & Prikking?


Vandrende artralgi er en migrerende smerter i leddene som synes til tider å flytte fra ett ledd til et annet. Når dette skjer sammen med en prikkende følelse, kan det være forårsaket av reumatoid artritt, Lymes sykdom eller multippel sklerose. Dette er alle alvorlige tilstander som krever umiddelbar oppmerksomhet.

Revmatoid Artritt

Trekkende artralgi og kribling kan være symptomatisk for reumatoid artritt, spesielt når de forekommer hovedsakelig i leddene og overflaten av hendene. Revmatoid artritt fører også leddene å hovne opp, følelsen varm å ta på. Hvis dine symptomer blir forårsaket av revmatoid artritt, vil du bli gitt anti-inflammatoriske medisiner, inkludert aspirin og ibuprofen, og antirevmatiske legemidler, som for eksempel Rheumatrex og trexall, å behandle symptomene dine.

Lyme sykdom

Lyme sykdom er forårsaket av bakterien Borrelia (B) burgdorferi, som overføres gjennom hjort flåttbitt. Andre enn vandrende artralgi og prikking symptomer inkluderer feber og voksende røde flekker på huden. Disse er symptomene på det første stadium av Lyme sykdom og kan bli brukt til å diagnostisere og behandle sykdommen før den forverres. Hvis venstre ubehandlet, kan Lyme sykdom forårsake langvarig anfall av leddgikt. Antibiotika brukes til å kurere borreliose. The University of Maryland Medical Center sier at Lyme sykdom er kurert når de ble behandlet i nesten alle tilfeller.

Multippel sklerose

Multippel sklerose er en sykdom som påvirker nervesystemet. Immunsystemet til en person som lider av multippel sklerose produserer celler som angriper fettstoff som beskytter nerver, kalt myelin. Symptomer forårsaket av mutiple sklerose annet enn vandrende artralgi og prikking inkluderer blære og tarm dysfunksjon, tåkesyn eller dobbeltsyn og muskelstivhet. Multippel sklerose er behandlet på en rekke måter, inkludert interferon injeksjoner, noe som reduserer produksjonen av celler aggressive til myelin.

Andre årsaker

Vandrende artralgi og prikking kan ikke være forårsaket av det samme problemet. Trekkende artralgi kan være forårsaket av et bein tilstand slik som osteopeni, hvor beinmineraltetthet er lav. En kriblende følelse kan være koblet til en fanget nerve, som også kan føre til en kjedelig verke eller tyngde i det berørte lem.

Betraktninger

Hvis du opplever vandrende artralgi og kribling du bør diskutere dine symptomer med legen din så snart som mulig. De tre forholdene som er beskrevet er best behandles når fanget tidlig, og hvis symptomene er frakoblet hver kan indikere en alvorlig tilstand som krever oppmerksomhet.

Hvordan kan jeg avlaste Venstre Arm & Back Pain Do?

Hvordan kan jeg avlaste Venstre Arm & Back Pain Do?


Lindrende venstre arm og ryggsmerter er ikke en enkel ting å gjøre, siden det er mange forskjellige årsaker. Venstre arm og ryggsmerter kan være midlertidig eller langsiktig og kan forstyrre din daglige levende. Før du mottar behandling, se en lege for å finne årsaken til smertene. Det kan være vanskelig å fastslå, så legene vil vanligvis prøve ulike prosedyrer for å finne en kur. Inntil de finner svaret, kan de behandle smerte, slik at du kan fungere igjen.

Bruksanvisning

•  Bestem årsakene til venstre arm smerter. Se en kardiolog for å utelukke en mulig hjertesykdom. Innse at arm smerter kan også skyldes en plate skade i nakken eller fra spinal traumer irriterende nervene. Rådfør deg med en orthopedist eller en physiatrist, begge utdannet i å behandle smerte. Få en CAT scan eller MR for å forsøke å analysere problemet hvis det er nødvendig. Du kan ha trukket en muskel eller forårsaket betennelse i armen ved å sitte ved et skrivebord i lange perioder.

Identifiser ryggsmerter som en forutsetning for behandling. Vær oppmerksom på at noen ryggsmerter kan løse seg selv i et par uker. Lær mulige årsaker for eksempel plate skade eller spinal traumer. Sjekk for prikking eller nummenhet ved å trykke på huden for å se om du føler deg en sensasjon. Vite at det er 23 plater som utarte som du alder. Du kan ha spinal stenose, en tilstand som legger press på nervene. Se en orthopedist eller physiatrist som trolig vil bestille en MR eller CAT scan av ryggen.

Vurdere en smertebehandling senter for arm eller ryggsmerter eller begge deler. Følg instruksjonene som er gitt angående medisiner, som kan være anti-inflammatorisk, muskel relaxers eller smerte reduksjonsgir eksempel kortison. Slutte å røyke og gå ned i vekt hvis det er nødvendig. Unngå stress og korrigere holdning. Ordne for fysioterapi der massasjer og dype varmebehandlinger. Lære verdien av å trene. Få injeksjoner hvis legen din; disse kan inneholde kortison epidurals inn i ryggraden eller lidoderm inn triggerpunkter i en muskel. Unngå å bære tunge pakker og holde elementer tett inntil kroppen din. Hvis du arbeider på en datamaskin, stå opp og gå rundt hvert tjuende minutt. Vær forsiktig så du ikke faller.

Lær tilbake øvelser som foreslått av din fysioterapeut. Ligg på ryggen og flat den lille på ryggen mot gulvet og vippe oppover. Hold i 10 sekunder. Trekk knærne mot brystet og hold i 60 sekunder mens du ligger nede. Ligg på ryggen og rotere knærne til den ene siden. Hold i 60 sekunder. Alternativ til den andre siden.

Bruk hjem rettsmidler. Lag en varm komprimere og sette den på sår området i 20 minutter etterfulgt av is i 10 minutter. Ta hyppige turer. Lei en titalls maskin fra legen din. Dette er en liten enhet med batterier og elektroder som festes til det smertefulle området og forårsake vibrasjoner for å lindre smerte. Kjøp gnir fra stoffet butikken, spesielt de med capsaisin, et derivat av chilipepper. Bruk disse med jevne mellomrom etter behov.

Gå til en akupunktør for den gamle kinesiske nål behandling. Kjøp noen urte rettsmidler som capsaicin, ingefær eller gurkemeie. Besøke en spesialist i atferdsterapi eller biofeedback til å lære å kontrollere muskelspenning. Ta et bad med Epsom salt. Besøk en kiropraktor. Konsultere med en kirurg hvis ingenting annet fungerer.

Tips og advarsler

  • Les bøker som er anbefalt av American Chronic Pain Association slik som: "En tolv trinn Program for mestring ved kronisk smerte" av Dr. Richard A. Sternbach.
  • Hvis ditt første forsøk på lindring ikke fungerer, fortsette å prøve. Du vet aldri når du kan komme over din løsning.

Hva er årsakene til Prikking og kramper i føttene?

Hva er årsakene til Prikking og kramper i føttene?

Ifølge National Institutes of Health (NIH), prikking, kan kramper føtter signalisere en alvorlig medisinsk tilstand. Dersom endringer i vaner og vekttap ikke lette disse følelsene, kan du vurdere å utforske andre årsaker og løsninger med legen din.

Sirkulasjon

Diabetisk nevropati stammer fra redusert blodtilførsel fører til nerve død, som kan forårsake prikking og kramper i føttene. Sykdommer og infeksjoner som forårsaker betennelse i blodårer (kalt vaskulitt) trigger arrvev formasjon i skip, forstyrrer blodsirkulasjonen og fører til prikking og kramper i underekstremitetene.

Entrapment

Ifølge Merck Medical Library, kan revmatoid artritt av ankelen føre tarsal tunnel syndrom. Press fra nærliggende hevelse triggere prikking i føttene. Holde føttene forhøyet kan lette symptomer, men en lege kan foreslå kirurgi i kroniske tilfeller.

Skade

Parestesi og kramper fra traumatisk nerve komprimering kan utvikle umiddelbart etter en ulykke med ryggmargsskader eller brukket ben og føtter. Arrvev rundt nerver og leddgikt i ryggsøylen eller føtter kan utløse unormale fornemmelser og muskelspasmer år senere, forklarer NIH.

Ernæring

Kalsium er viktig for muskelsammentrekninger og nerveoverføring. Kalsium mangler kan forårsake muskelkramper og kribling, men kan signal nyresvikt, vitamin D-mangel, og hypoparathyroidisme (nedsatt funksjon av biskjoldbruskkjertelen), i henhold til NIH.

Hormoner

Forstyrrelser i hormonnivået kan føre til hovne føtter og ankler, legger press på nervene. Hevelse også griper inn i blodstrømmen til musklene, noe som resulterer i kramper fra melkesyre buildup og dårlig oksygenering.