Digidexo.com

ms med bare sensoriske symptomer

MS Sensoriske symptomer

Ifølge Multiple Sclerosis Foundation, sensoriske problemer i multippel sklerose (MS) pasienter forekommer i 20 til 50 prosent av befolkningen tidlig i sykdomsforløpet. De sensoriske problemer er vanlig og er vanligvis kjente i hendene eller ben, selv om de kan bli følt hvor som helst i legemet. Symptomer kan oppstå uten stimuli eller som en reaksjon på å bli rørt. MS sensoriske symptomer er forårsaket av endringer i nervebanene i ryggmargen.

Parestesi

Parestesi er en brennende, prikkende følelse som kan kjennes hvor som helst i kroppen, men er vanligvis følte i hendene, arm, ben eller føtter. Kronisk parestesi er et tegn på en nevrologisk sykdom som MS, eller nerveskader. Personer med MS kan føle delvis eller fullstendig nummenhet i sine ekstremiteter sammen med prikking, summende, vibrasjons opplevelser og økt følsomhet for å bli berørt.

Trigeminusnevralgi

Trigeminusnevralgi også er kjent som ansikts smerter. Det er forårsaket av lesjoner forming på nervene i hjernen som går til ansiktet. Det forekommer i den nedre delen av ansiktet og kan utløses ved å spise, drikke, en vind blåser over ansiktet, eller pusse tennene. Smerten er beskrevet som intense, skarpe og kan føles som et elektrisk støt. Ansikts smerter kan vare noen minutter eller føler et konstant brennende eller verkende følelse i ansiktet.

Nervesmerter

Nerve smerte kan oppstå hvor som helst i kroppen, og vanligvis følger en bestemt nerve som er nær overflaten av huden. Smerten er brennende i naturen og kan være intermitterende eller konstant. Berøring eller trykk på huden oppleves som smerte ved MS-pasienten.

L'Hermitte sin

L'Hermitte påloggings er et elektrisk sjokk og summende sensasjon som skjer når du flytter hodet eller senke haken mot brystet. Det vanligvis vare i bare noen få sekunder. L'Hermitte sin indikerer at det er skader i nakkesøylen, eller nakke området, i mennesker som har MS. Det er følt hvor som helst i kroppen under halsen, og kan bevege seg rundt påvirker forskjellige områder fra dag til dag.

Proprioceptiv dysfunksjon

Proprioseptive dysfunksjon er også kjent som sensorisk ataksi. Dette dysfunksjon er når hjernen har et tap av bevissthet om plasseringen av kroppsdeler og kan ikke ane hvor de er. En person med MS kan heller ikke påvise vibrasjoner og mister sin følelse av balanse.

Hvor lenge kan en person overleve med bare vann?

Verifiserbar Record

Den lengste en person noen gang har vært kjent for å overleve med bare vann er 73 dager, som Kieran Doherty oppnådd i 1981 før han døde av sult. Imidlertid vil de fleste mennesker ikke kunne overleve så lenge. Magikeren David Blaine slutte etter 44 dager med bare vann.

Fysiske forskjeller

Personer med lav fett og muskelmasse vil være i stand til å overleve mindre tid med bare vann enn noen som er større. En kilo kroppsfett inneholder 3600 kalorier, og gir en person om to dager igjen av energi. Forskjeller i stoffskiftet også påvirke overlevelsestiden.

Bottom Line

Leger generelt tyder på at folk kan overleve mellom fire og seks uker uten vann. Tynne mennesker eller de med høyt stoffskifte kan ikke være i stand til å vare denne lange, og flere overvektige mennesker med lavt stoffskifte kan være i stand til å overleve lenger.

Hvordan bli gravid med bare én Tube

Mens det kan være skummelt og følelsesmessig å bli diagnostisert med bare én sunn egglederen, er det viktig å vite at det fortsatt er mulig å bli gravid. Eggløsning skjer fra eggstokkene, noe som pleier å slippe et egg på vekslende sider hver måned. Egget så til en av egglederne hvor det kan bli befruktet. Med bare en egglederen, er det mest sannsynlig at du vil bli gravid på en måned at egget løsner fra eggstokken nærmeste sunn egglederen.

Bruksanvisning

Bli gravid med One egglederen

•  Begynn å ta prenatal vitaminer så snart du bestemmer deg for å begynne å prøve for en baby. Sørg også for at du spiser et sunt, balansert kosthold, slutte å røyke, og drikk rikelig med vann. Den sunnere kroppen din er på innsiden, jo mer sannsynlig er det at du vil være i stand til å bli gravid og har en sunn baby.

Spor kalenderen for å finne ut når du vil eggløsning. Hvis du har en konsekvent 28-dagers syklus, vil du mest sannsynlig eggløsning rundt 14 dager etter mensen startet. Hvis sykluser er generelt lenger, subtrahere 18 fra antall dager i korteste syklus. Etter neste periode begynner, teller foran så mange dager.

Se kroppen din for endringer i cervical slimete, og spore basal kroppstemperatur. Cervical slimete vil være klar og glatt like før eggløsning og skyet eller klissete etterpå. Basal kroppstemperatur vil typisk stige litt - mindre enn én grad - før eggløsning.

Se legen din. Hvis du ikke får gravide innen ni måneder etter første forsøk, snakke med legen din om det. Det kan være at det er noe mer galt, for eksempel, hvis du bare har én arbeider eggstokk og det ligger på motsatt side av sunn egglederen.

Spør legen din om fruktbarhet narkotika. Disse kan øke sjansene for eggløsning i den friske egglederen.

Tips og advarsler

 • Ifølge Mayo Clinic, mens et sunt kosthold er best for å få nødvendige vitaminer, kan prenatal vitaminer fylle eventuelle hull og kan hjelpe kroppen din være sunn og i bedre form for unnfangelse.
 • Ha realistiske forventninger og være tålmodig. Det kan ta lengre tid med bare én egglederen, men så lenge eggstokkene jobber, er fortsatt mulig befruktning.

Hvordan Humans Judge Avstand Med bare ett øye?

Hvordan Humans Judge Avstand Med bare ett øye?


Dybdesyn er evnen til å finne ut hvor langt unna et objekt er i forhold til betrakteren. Vanligvis oppnår sinnet dette ved å triangulere objektets posisjon ved hjelp av øynene som to hjørner i trekanten og objektet som den tredje. Denne prosessen er kjent som stereoskopisk syn. For mennesker med bare ett øye, må sinnet til å bruke andre triks.

Overnatting

Når du viser objekter innenfor fire meter i øyet, buler det menneskelige øyet inn eller ut for å fokusere på objektet. Dette fokuserer handling sender tilbakemelding til hjernen. Hjernen din kan fortelle hvor langt unna et objekt er basert på handlingen utføres for å bringe objektet i fokus.

Relative størrelse

Ditt sinn har en medfødt sans for størrelse. Hvis den ser et objekt som ser ut som en utrolig liten stol, grunner det at det er å se en stol fra betydelig avstand. Selv om sinnet ikke gjenkjenner et objekt, kan det vanligvis gjenkjenne en annen nærliggende objekt for å sammenligne størrelse,

Leder Movement

Ved å bevege hodet opp eller ned et visst beløp, kan en person lage et fenomen som ligner på triangulering skapt ved å ha to øyne. Mange dyr med øyne på hver sin side av hodet er avhengige av dette trikset, og mennesker kan i tillegg.

Epstein Bar Virus & Symptomer

Epstein-Barr-virus (EBV) er et vanlig virus av herpes-familien. Ifølge National Center for Infectious Diseases (NCID), har om lag 95 prosent av personer mellom 35 og 40 led en EPV infeksjon på et tidspunkt i livet.

Årsaker

Epstein-Barr-viruset vanligvis forårsaker mononukleose i tenåringer og unge voksne. EPV bare kan overføres gjennom spyttet hos en smittet person, i henhold til NCID.

Vanlige symptomer

EBV vanligvis forårsaker hovne lymfekjertler, tretthet, sår hals og feber. Noen individer opplever hevelse rundt øynene, hudutslett eller gulsott.

Behandling

Ifølge Merck.com, er Epstein-Barr symptomene vanligvis behandles med paracetamol, ibuprofen eller andre ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs). Leger noen ganger foreskrive en kort kur med steroider for å kontrollere hevelse av lymfekjertler eller svelg.

Komplikasjoner

Epstein-Barr-viruset kan være en faktor i utviklingen av nasofaryngealt karsinom og Burkitt lymfom, to sjeldne kreftformer ikke er vanlig i USA, melder Merck.com.

Betraktninger

Mens EPV symptomene vanligvis gå bort etter en måned eller to, forblir viruset latent i blodet, hals eller immunsystem celler for resten av pasientens liv, og kan reaktivere uten merkbare symptomer.

Hvordan Børst Med Bar Soap

Hvordan Børst Med Bar Soap


The Columbia News Service of Columbia University hevder at en økende interesse omgir bruken av lathery såper å erstatte vanlig tannkrem. Ulike merker av vaskemiddel-fri bar såper tilby kraftige rengjørings evner til munnen og fjerne plakk fra tennene. Selv om American Dental Association ikke har gitt godkjenning av kommersielle tenner såper, de står bak bruken av vegetabilsk glyserin som en muntlig cleanser. Dette betyr å bruke et vaskemiddel-fri bar såpe kan være nyttig i bekjempelsen av emalje tap og tannkjøttsykdom. Å vite hvordan å børste å bruke bar såpe er ikke en vanskelig oppgave; det kan erstatte ditt vanlige munnhygiene regime.

Bruksanvisning

•  Fukt bust av tannbørsten i henhold lunkent rennende vann.

Sweep de våte bust langs overflaten av et vaskemiddel-free såpe bar. Gjør dette forsiktig slik at du ikke kake klumper av såpe på bust. Du ønsker å oppnå et skum, ikke en gooey rot.

Påfør lathered bust av tannbørsten til tennene og kratt i en vertikal bevegelse. Unngå å ta på såpe til tungen for å holde fra å måtte smake på den.

Pensle kroner av tennene i sirkulære bevegelser og deretter ryggen av tennene på samme måte. Masser tannkjøttet linje med såpe tannbørste.

Swish litt lunkent vann i munnen i ca 30 sekunder før du spytter det ut. Skyll med en mild, flavored munnen skyll å gi pusten en frisk duft.

Hjemmelaget Detox Plan Med bare Urter

Du har kanskje sett annonser for avgiftning programmer eller retretter og tenkte at du ønsker å prøve å få bedre helse. Kostnaden kan ha vært mer enn du ønsket å betale, eller du kan rett og slett ønsker å tilpasse ditt eget program. Siden disse programmene er laget av urter og andre lett tilgjengelige kosttilskudd, kan du rense kroppen og gi støtte til din endokrine systemet hjemme.

Tarm rensing

Det første trinnet i avgiftning er å rense tarmen og begynner å spise hele, vitamin-rik mat. Mens moderne medisin er opptatt med å lage nye og mer kostbare kjemikalier for å behandle symptomer, er kroppen din roper på grønnsaker, frukt og rent vann. Når du har lært hva du spiser, de avfall linjene opp for eliminasjon fra tarmen.

Spise mat høy i løselig (frukt og grønnsaker) og uløselige (psyllium skrelle, hele kli) fiber bidrar til å rense tarmveggene og sørge for at avfallet blir fullstendig eliminert heller enn å sitte rundt som en potensiell bakterier avl bakken. Disse kildene til fiber holder vann og bulk opp, oppfordret tarmer å flytte. Senna er en urt som stimulerer fordøyelseskanalen. Du finner det i te eller kapselform hos din lokale helsekost butikk. Ikke bruk den i mer enn syv dager om gangen, fordi det kan føre til kramper, samt føre til at kroppen til å bli avhengig av det for eliminering med overforbruk. Aloe vera juice er en annen god avføringsmiddel. Sats på en tydeligere merkevare for å få den mest skånsomme hjelp med å flytte tarmer.

Andre veier for avskaff

Gi støtte til din endokrine systemet samt fordøyelseskanalen. Din lunger, hud, lever og nyrer arbeide sammen for å rense giftstoffer fra blodet og eliminere dem fra kroppen din. For å hjelpe disse organene i deres formål, omfatter følgende urter i din detox program. For leverstøtte, prøv en kombinasjon av noen av disse: løvetann, rød bete, liverwort, persille, kjerringrokk, bjørkeblader, kamille, velsignet tistel, klaseormedrue, kvann, gentian, og oker. For nyrene, prøv UVA Ursi, persille, einebær, marshmallow (anlegget ikke confection), ingefær, og goldenseal. Å tynne slim i lungene, og bistå i eliminering av giftstoffer når du puster ut, ta Comfrey, mullein, og / eller glatte alm. Disse kosttilskudd er tilgjengelig løs eller i pilleform på nettet og hos din helsekostbutikk. Noen selskaper kombinere dem for deg i kosttilskudd spesielt for leveren støtte, etc. Mullein kan også tas som en røyk flekk. Enkelt sagt bladene i en ildfast bolle, tenne dem og inhalerer røyken.

Huden er også et organ, og du eliminere avfall gjennom porene når du svetter. For å hjelpe huden din, bruk en tørr kropp børste daglig før du bader å slough av døde celler som kan blokkere porene. Dette også stimulerer blodsirkulasjonen i området. Bade i ½ kopp Epsom salt daglig under detox program. Det er beroligende og bidrar til å trekke urenheter ut av huden.

Betraktninger

Hvis du bruker aloe vera juice, unngå de med en høy latex innhold. Disse kan føre til intestinal kramper og diaré. Sjekk med legen din for å sikre at du er frisk nok til å følge en urte detox program.

Hjelp med alvorlig depresjon Symptomer

Depresjon kan være ødeleggende. Alvorlige symptomer, som tanker om selvmord, håpløshet, ekstreme vekttap og manglende evne til å sove, kan forstyrre funksjon og føre til en person til å ende opp på sykehus. Gjenkjenne symptomene på depresjon og få hjelp raskt kan bidra til å behandle alvorlige depresjon symptomer før de blir ødeleggende.

Erkjennelsen Symptomer på depresjon

Depresjon er en periode med tristhet som varer lenger enn to uker. Selv om depresjon er vanlig i visse omstendigheter, kan alvorlig depresjon forårsake betydelige fysiske og følelsesmessige symptomer. Vekt svingninger, forstyrret søvnmønster, hyppige hodepine og magesmerter, samt tanker om selvmord, følelser av verdiløshet og en generelt tap av glede, kan alt tyde på behovet for å søke umiddelbar behandling. Alvorlig depresjon kan føre en person til å isolere seg selv, noe som gjør det vanskelig for andre å gjenkjenne et potensielt problem.

Emergency hjelp for selvmordstanker

Det er mange måter å behandle alvorlige depresjonssymptomer. Det er viktig at en person som lider med selvmordstanker eller ønske om å skade seg selv umiddelbart søke profesjonell hjelp. I slike situasjoner er det alltid bedre å være safe than sorry. Mange true og selv forsøke selvmord som et rop om hjelp, slik at eventuelle forslag om å skade seg selv bør tas på alvor. Ring 911 hvis faren er overhengende eller gå til den lokale legevakten, og de vil finne riktig plassering for den deprimerte personen.

Søker profesjonell hjelp

Mange alvorlige symptomer vil kreve behandling med en profesjonell. Psykiatere kan foreskrive antidepressiva utviklet for å behandle de mer betydelige symptomer på depresjon. Behandling med en rådgiver kan hjelpe bekjempe årsakene til depresjon og hjelpe den deprimerte personen begynner å finne mestringsstrategier og løsninger for å behandle symptomene på depresjon henne.

Behandling Alternatives

Delta i støttegrupper, utnytte terapeutiske teknikker som journalføring og søker ut et støttesystem alle gir lindring for noen depresjon symptomer. Naturlige alternativer er også tilgjengelig for å behandle depresjon symptomer. Deltagelse i fysisk aktivitet er en velprøvd stemning enhancer og kan bidra til å lindre noen depresjon symptomer. Meditasjon og avspenningsteknikker kan være nyttig som mestringsstrategier, og kan tilby lettelse for noen symptomer. Bruken av naturlig sollys samt naturlige urter som johannesurt er foreslått som naturlige alternativer til uplift humør.

Hvordan hypnotisere folk med bare Your Eyes

Hvordan hypnotisere folk med bare Your Eyes


Hypnose er det lov å plassere en person i en bestemt sinnstilstand. Metoden via der folk er utløst for å gå inn i denne tilstanden kalles "hypnotisk induksjon." Når en person er hypnotisert, blir kraften i forslaget veldig sterk, og han kan gjøre eller si ting han ville ikke i vanlige liv. Den mistenkte Grunnen til dette suggestible staten er den samme som gjør underbevissthet tro at de tilsynelatende umulige hendelser i drømmene er virkelige mens de er "oppstår." En metode for hypnotisk induksjon er den direkte Blikket metode, en kraftfull teknikk som krever mye konsentrasjon på den delen av hypnotisør. Direct Gaze metoden er hypnose induksjon som bruker bare øynene av hypnotisør.

Bruksanvisning

Be den lagt stå oppreist, med sin vekt jevnt fordelt.

Tips motivet om å se rett foran ham. Peke til området like under høyre øye og fortelle ham til å fokusere blikket der. Stirrer tilbake mot motivet, opprettholde sterk, urokkelig øyekontakt. Ikke blink mens du ser på emnet.

Count down bakover svært langsomt fra 5. Oppretthold blikket uten å blunke. I mellom numrene, forteller observanden at øynene hennes blir hengende, øynene blir tunge, og til slutt at øynene hennes er avsluttende.

Si ordene "Sove nå" når du ser faget får hengende. Vær forberedt på å fange motivet og satte ham i en stol eller på gulvet, som kroppen hans vil falle helt slapp.

Gjenta denne passasjen til emnet når øynene er lukket. ". Du er nå i en rolig og behagelig tilstand av hypnose Det er ingenting i verden som vil avbryte behagelig tilstand før jeg fortelle deg å la det jeg vil du skal lytte til hvert ord jeg sier. "

Fortell emnet hva du ønsker at han skal gjøre. Dette kan være alt fra å miste vekt eller slutte å røyke til å spise en løk som om det var et eple. Hvis du ikke er en utdannet hypnotisør, uttrykker forsiktig når du snakker til motivet i denne tilstanden. Du må snakke med motivet på forhånd for å finne ut hva faget ønsker å bli påvirket til å gjøre (eller ikke gjør).

Ta et motiv ut fra hennes hypnotisk tilstand. Si noe langs linjene av: "Når jeg klappe hendene mine, vil du våkne frisk og ny, med nye krefter inngrodd inni deg og en følelse av ro og avslapping."

La pasienten til å legge seg ned i flere minutter etter hypnose og be ham om å reflektere over sin erfaring.

Tips og advarsler

 • Hypnose er mest effektiv når den gis av en lege eller profesjonell hypnoterapeut.
 • Hypnose er en alvorlig verktøy for å påvirke enkeltpersoner psykologisk. Ikke bruk disse verktøyene for underholdning eller en prank.

Spill Therapy Med Barn Utviser Symptomer på Attention-Deficit Hyperactivity Disorder

Spill Therapy Med Barn Utviser Symptomer på Attention-Deficit Hyperactivity Disorder


ADHD eller attention-deficit hyperactivity disorder er en vanlig diagnostisert lidelse, der de viktigste symptomene er manglende evne til å ta hensyn, glemme, manglende evne til å sitte stille eller konsentrere seg om en oppgave for en lang periode. Spill av terapi kan være en komponent av ADHD behandling.

Spill terapi er vanligvis brukes med barn mellom 3 og 11, og fokuserer på bevissthet gjennom lek, snarere enn på den typiske voksen "snakke" terapi.

Participatory Play

Ifølge en artikkel av Enrico Gnaulati, som har en doktorgrad i klinisk psykologi, i desember 2008 utgaven av Play Therapy, la barnet starte lek er viktig, men for å gjøre innhugg i tillit og la ADHD barnet til å føle oppturer og lows av følelser, bør terapeuten delta i lek og la stykket å ha et høyt aktivitetsnivå. Mange terapeuter har begynt å se ADHD som en sosial lidelse. Aktiv lek kan barna konkurrere og ta svinger, emote og trene sin sosiale underskudd i en trygg, tillitsfulle omgivelser.

Barne Sentrert Play Therapy

De fleste barn under en alder av 10, kommunisere naturlig gjennom lek. Barn reagerer på verbale og ikke-verbale interaksjoner med voksne, og i barnesentrert leketerapi, de voksne reagerer på barnets valg i spillet for å bidra til å kommunisere forståelse for barnet og øke deres bevissthet om atferd og følelser, og bringer en større betydning til stykket.

Strukturert Play Therapy

Strukturert lek terapi bruker spesifikke aktiviteter eller et utvalg av konkrete aktiviteter for å oppnå visse terapi mål. Med barn med ADHD, noen av disse terapi mål er blant annet økende tid på oppgaven, følgende retninger, tar svinger og fokuserer for minne oppbevaring.

Self-forordning

Barn med ADHD, ofte mangler evnen til selvregulering. De mangler ferdigheter i de områdene av å kontrollere sin fokus og kontrollere sine følelser. Når barn med ADHD opplever en høy grad av følelser, er det ofte vanskelig for dem å være i stand til å regulere sine emosjonelle nivået ned igjen til et funksjonelt nivå. Ifølge Laura Andrucki Izzo, en psykoterapeut og direktør FOCUS Center i Englewood, New Jersey, er lek den viktigste måten der barn lærer og "fordelene av lek terapi inkluderer muligheter til å lære emosjonelle så vel som fysisk selvregulering. En god spille terapeut bør alltid rollemodell og tilby barn en rekke sanseopplevelser samt fysiske aktiviteter og opplæring i avspenningsteknikker. "

Den terapeutiske relasjonen

Skape en positiv terapeutisk relasjon med barnet er viktig for å bidra til å påvirke bevissthet og endring. Forbindelsene mellom terapeuten og barnet hjelpe barnet til å føle seg trygg og til å stole på sitt spill kan være ekte. En følelse av humor og en holdning av omsorg og varme kan skape en atmosfære der barnet blir villig til å akseptere retning og være villig til å jobbe på de terapeutiske mål.

Hva er Tegn og symptomer på Smertefull sensorisk nevropati?

Når du går på tvers av rommet og føler at du går gjennom bakken glass, eller at bena er i brann, det kan påvirke din energi og mentale tilstand. Smertefull sensorisk nevropati har tydelige tegn og symptomer. Forstå hva de er vil hjelpe deg å avgjøre når du skal ringe legen.

Funksjoner

Selv om smertefulle sensorisk nevropati kan følte hvor som helst det er nerveender, de vanligste områdene er ben og føtter, selv om det også noen ganger påvirker armer og hender. Nervene som bringer følsomhet til huden og gi bevissthet om at huden blir berørt er berørt.

Signs

De fleste tilfeller av smertefulle sensorisk nevropati begynne med symptomer i ett eller begge føttene, men som tiden utvikler symptomer kan flytte opp bena.

To hovedtyper av symptomene som følger tilstanden. Negative symptomer føre til mangel på følelser eller opplevelser i det berørte området, mens positive symptomer føre til en følelse av smerte eller ubehag.

Når nevropati forårsaker negative symptomer, blir det vanskelig å føle om du står på en grov, kaldt, glatt eller varm overflate. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, manglende evne til å oppdage sensorisk informasjon gjennom føttene kan hindre nervene fra å forstå hva ledd og muskler i føttene og leggene gjør.

Negative Sensoriske symptomer

Symptomene på negative smertefull sensorisk nevropati inkluderer en manglende evne eller en redusert evne til å føle ting gjennom berøring. I tillegg kan de berørte deler av kroppen, vanligvis føttene eller bena, mister evnen til å registrere smerte.

Mange mennesker med negative sensoriske symptomer på smertefulle sensorisk nevropati finner ut at de ikke kan stå stødig hvis øynene er lukket eller de er i fullstendig mørke. Fordi de ikke kan føle hva de står på, hjernen er avhengig av visuelle ledetråder for å hjelpe kroppen holde seg oppreist.

Positive Sensoriske symptomer

Positive symptomer skape "ghost" følelser. Føtter eller ben kan føle at de blir knivstukket, eller at du går på bakken steiner eller glass. Et annet vanlig symptom er en brennende følelse. Det er også en økt følsomhet for berøring.

Disse symptomene ofte øke i intensitet om natten eller etter å ha gått i lange perioder.

Diagnose

Tegn på nevropati i en klinisk setting er demonstrert gjennom en følelse av redusert følelse. En stemmegaffel er ofte holdt til det berørte området for å finne ut om vibrasjoner kan oppdages. I tillegg er den skarpe enden av en sikkerhetsnål, lett dras over huden, kan fastslå graden av følelse eller følsomhet der. Pasientens beskrivelse av brenning, knivstikking eller andre sensoriske følelser er også brukt til å diagnostisere smertefulle sensorisk nevropati.

Influensa symptomer hos babyer

Tegn på influensa kan være vanskelig å oppdage hos babyer. Forkjølelse og andre virale sykdommer forårsake symptomer som ligner på influensa, for eksempel apati eller dårlig appetitt. Babyens sjansene for å få influensa er høyest under influensasesongen, som varer fra oktober til februar. Lære hva du skal se etter kan hjelpe barnet å få riktig omsorg for dette vanlig sykdom.

Betydning

The Centers for Disease Control and Prevention anslår at influensa sender over 20.000 barn under fem til sykehus hvert år. Barn i denne aldersgruppen står overfor en høy risiko for influensarelaterte komplikasjoner, inkludert lungebetennelse, bihuleproblemer, dehydrering, ørebetennelser og en hjernebetennelse som kalles encefalopati. Influensa kan også gjøre kroniske tilstander som astma eller hjertesykdom verre. Babyer under seks måneder gamle ansikt størst risiko for å lide komplikasjoner siden de er for unge til å få en influensa vaksine og kan ikke ta influensaantivirale medisiner for influensa behandling og forebygging.

Årsaker

Influensa spres gjennom luftbårne måter, for eksempel hoste eller nysing. Infiserte dråper passere gjennom luften og pustes inn av mennesker i nærheten. Dråpene kan reise en avstand på minst tre meter. Influensa blir smittsom en dag før symptomene dukker opp og er fortsatt smittsom i inntil fem dager. Personer med bare milde symptomer kanskje ikke innser at de har influensa, og at de setter andre i fare. Influensa sprer seg raskt på steder som barnehager og skoler.

Symptomer

Se for vanlige influensasymptomer som plutselig feber på minst 101 grader eller frysninger og tretthet etterfulgt av en tørr hoste eller rennende nese, spesielt under influensasesongen. Hoste eller lunger som oppstår før en feber betyr vanligvis en kald. Sjekk din baby for hovne kjertler og sår hals, som kan følge med en influensa. Babyen kan også kaste opp, har diaré, være uvanlig irritabel eller har magesmerter. Ring barnelege hvis barnet går høy feber, viser tegn på dehydrering som tørr hud, trekker på øret hans, blir syk igjen etter å utvinne fra influensa eller har pustevansker.

Behandling

Den mest effektive behandlingen for babyer med influensa innebærer rikelig med hvile og væske. Mate babyen oftere enn vanlig for å sørge for at hun får nok væske. Hvis hun kan spise faste stoffer, gi henne kjøttkraft eller suppe for å avlaste lunger. Din barnelege kan foreslå å gi barnet ditt paracetamol for spedbarn å lette ubehag. Hvis babyen din utvikler en ørebetennelse, bakteriell infeksjon eller bronkitt, kanskje hun trenger antibiotika også. Influensasymptomer bør begynne å forsvinne i tre til fem dager, selv om det kunne ta så lang tid som to uker for en full gjenoppretting.

Flu Vaccine

Hvis babyen er minst 6 måneder gammel, bør han få en influensa vaksine hvert år, spesielt hvis han har en kronisk sykdom som diabetes, et svekket immunforsvar eller alvorlig anemi. Effektiviteten av influensa vaksine avhenger av hvor nært det samsvarer med gjeldende influensa belastning og hvor sunt babyen din er. Skuddet gir bedre beskyttelse i sunnere barn. Hvis barnet ikke får influensa etter å ha fått en vaksine, bør det vise seg å være bare en mild sykdom. Alle familiemedlemmer seks måneder og oppover bør få en influensa vaksine for å redusere ytterligere babyens sjansene for å få influensa, spesielt hvis han ikke er gammel nok til å bli vaksinert.

Hygiene

Vask babyens hender og dine egne hender ofte med varmt vann og såpe. Sørge for at andre familiemedlemmer gjøre det samme for å stoppe bakterier sprer seg. Babyen bør holde seg borte fra andre mennesker som viser tegn på sykdom. Hvis du har influensa, bære en kirurgisk maske når vi samhandler med barnet ditt. Sørg for at du dekke til munn og nese når du nyser eller hoster og vask hendene etterpå.

Hvordan Spot High Blood Pressure Tegn og symptomer

Hvordan Spot High Blood Pressure Tegn og symptomer


Høyt blodtrykk tegn og symptomer kan bidra til å redde livet ditt. Dette silent killer kan snike seg med bare dagligdagse symptomer. Erkjennelsen av disse dagligdagse tegn og symptomer som mer enn vanlig er nøkkelen til å fange høyt blodtrykk før den fanger deg.

Hvordan Spot High Blood Pressure Tegn og symptomer

1 få regelmessig blodtrykkssjekk.

Resten av høyt blodtrykk symptomer denne artikkelen vil dekke bleke i forhold til dette ett skritt når det gjelder effektivitet. Ingenting slår faktisk teste blodtrykket. Hvis du bor i nærheten av et stoff butikk som har en maskin som du kan teste deg selv i at det er en hjelp. En mer nøyaktig test skjer med legen din. Vurdere å planlegge en to ganger i året sjekk opp med din lege.

Se for svimmelhet og svimmelhet.

Høyt blodtrykk kan føre til alle slags ødeleggelse med din følelse av balanse og velvære. Ikke bare riste disse slags symptomer off spesielt hvis du har en familiehistorie med høyt blodtrykk.

NOTE noen merkelige kvalme.

Hvis du opplever kvalme uten forklarlige årsak, følge nøye med. Spesielt hvis det blir kombinert med andre symptom kan du bli håndtere høyt blodtrykk. Hvis kvalme forekommer i forbindelse med lys anstrengelse dette kan være en ledetråd inn i en blodtrykket tilstand.

RAPPORT Gjentatte hodepine.

La din lege vite om du har tilbakevendende hodepine. Blodårene i hodet og ansiktet er spesielt følsomme for høyt blodtrykk.

VURDERE høyt blodtrykk NÅR sløret syn.

Ofte øynene dine vil være et tegn på høyt blodtrykk siden en betydelig mengde intrikate fartøy veve gjennom dine øyne. Uskarpt syn bør umiddelbart utforsket.

** Se tips og advarsler under.

Hint

 • Spis en vanlig diett av lavt kolesterol og fiberrik mat.
 • Øk din årvåkenhet hvis du har høyt kolesterolnivå på en blodprøve.
 • Ikke overse disse symptomene eller frata å se en lege. Ditt liv kan avhenge av det.

Slik Spot Alzheimers Disease Tidlige symptomer

Slik Spot Alzheimers Disease Tidlige symptomer


Alzheimers sykdom er en progressiv tilstand som ødelegger hjerneceller. Det påvirker hukommelse, så vel som evne til å lære og utføre daglige funksjoner. Alzheimers sykdom er en av de vanligste årsaker til demens. Lære å gjenkjenne tidlige tegn på Alzheimers er viktig for å få riktig behandling.

Memory Loss

Se for hukommelsestap som begynner å skje oftere. Hukommelsestap er en av de mest vanlige symptomer på Alzheimers sykdom, spesielt i de tidlige stadier. Alzheimers er mer enn enkle glemsel. Alle opplever noen grad av glemsel, spesielt når stresset eller i et rush. Som HealthGuidance.org illustrerer, »er Alzheimers ikke miste bilnøklene. Det er å ha bilnøklene i hånden og ikke være i stand til å huske hva du bruker dem til."

Forvirring

Personer som lider av Alzheimers sykdom vil vise symptomer på forvirring og desorientering. De kan bli forvekslet med datoer og klokkeslett. De kan gjenta setninger eller spørsmål under en samtale. Personer med Alzheimers sykdom kan også glemme nylige samtaler sammen, i tillegg til navn og nylige hendelser. De kan gå seg vill eller desorientert i kjente omgivelser, som for eksempel å glemme veien til den lokale dagligvarebutikken som de besøker ofte.

Konsentrasjonsvansker

Personer med tidlig Alzheimers kan utvise vanskeligheter med å fokusere på normale oppgaver som krever konsentrasjon, som for eksempel å betale de månedlige regningene eller balansere budsjettet. De kan oppleve problemer med å følge enkle instruksjonene for en oppskrift, et spill eller annen aktivitet. Selv om en person i tidlig stadium av Alzheimers er fortsatt i stand til å fungere selvstendig, er hukommelsestap og tegn på forvirring skape mer av en utfordring i hverdagen.

Mood Swings

Folk som lider av Alzheimers sykdom kan bli trukket tilbake. De ofte mister interessen for aktiviteter de en gang likte. De kan slutte å delta i hobbyer eller aktiviteter fordi de opplever hukommelsestap eller problemer med å utføre handlingene. De kan glemme å spise eller har problemer med å sove. En person med tidlig stadium Alzheimers kan bli irritabel eller frustrert på grunn av hukommelsestap eller manglende evne til å utføre en rutinemessig oppgave.

Flere Signs

Tidlige tegn på Alzheimers inkluderer også tap av sosiale ferdigheter, manglende evne til å lære ny informasjon og problemer med språk, for eksempel uttalen av visse ord eller huske navnene på kjente objekter. Personer med tidlig Alzheimers har problemer med persepsjon og kan ha problemer med å bedømme avstand eller bestemme farger. De ofte begynne å vise dårlig dømmekraft som i håndtering av penger eller økonomiske situasjoner. Deres evne til å lære blir tregere og det gjør deres reaksjoner. De kan bli sinte fordi de ikke kommuniserer effektivt eller har vanskeligheter med å forstå materialet. Personer med Alzheimers sykdom sakte nedgang i egenomsorg og grooming vaner. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, kan de glemmer å spise, bade eller ta sine medisiner.

Tips og advarsler

 • Hvis du oppdager flere tegn på Alzheimers sykdom har din kjære diagnostisert av lege.
 • Hvis du har mistanke om Alzheimers sykdom, selv med bare tidlige symptomer, være nøye med å holde vakt og sjekk jevnlig med din kjære.
 • Forsøk å holde rutine for tidlig Alzheimers pasienter så konsekvent som mulig.
 • Se relaterte artikler på denne siden for mer informasjon helse og diagnose assistanse.

Foot-Drop pleksopati Symptomer

Foot-Drop pleksopati Symptomer


En person som har en vanskelig tid å løfte den fremre delen av foten hennes kan ha fot-slipp pleksopati. Også kjent som dråpe foten, forårsaker tilstanden en person til å dra foran henne foten når han går. Ifølge Mayo Clinic hjemmeside, er tilstanden et tegn på en underliggende nevrologisk, muskuløs eller anatomisk problem. Tilstanden kan være midlertidig, men i noen tilfeller fot-slipp pleksopati er permanent.

Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, kan fot-slipp pleksopati være forbundet med bare ett symptom: vanskeligheter med å løfte den fremre del av foten. De diagnostisert med tilstanden kan dra sin fot på gulvet som de går. Smerter, svakhet eller nummenhet i foten er et tegn på fot-slipp pleksopati. Slapping foten ned på gulvet eller heve lår mens du går er også symptomer assosiert med tilstanden.

Testing

Foot-slipp pleksopati vanligvis påvirker bare den ene foten. Men tilstanden kan påvirke begge føttene, ifølge nettsiden til National Institute of nevrologiske lidelser. Tilstanden er vanligvis diagnostisert i løpet av en fysisk eksamen. I noen tilfeller kan det være anbefalt for ytterligere testing. Ved hjelp av et magnetfelt og radiobølger, en magnetisk resonansavbildning test, eller MRI, kan anvendes for en definitiv diagnose. Elektromyografi, eller EMG, kan benyttes for å måle elektrisk aktivitet i muskler og nerver.

Behandling

En person som lider av droppfot-pleksopati kan ha å bære en spenne på ankelen eller foten, for å holde foten i normal posisjon. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser, kan skoen setter også bringe lettelse. Fysioterapi er noen ganger brukt for å styrke musklene og å opprettholde et utvalg av bevegelse. I tilfeller av munn- dråpe pleksopati forbundet med et slag, kan nervestimulering anvendes for å forbedre tilstanden. Når foten-slipp pleksopati er permanent, kan kirurgi forbedre evnen til å gå. Under operasjonen, kan ankel eller fot bein være smeltet sammen. Sener kan også overføres til sterkere beinmuskulaturen for å minske de egenskapene forbundet med fot-slipp pleksopati.

Årsaker

Svakhet eller lammelse av musklene under kneet kan føre til fot-slipp pleksopati. I noen tilfeller kan nerveskader under hofte eller kneprotesekirurgi føre til tilstanden, ifølge Mayo Clinic. Muskeldystrofi kan bidra til fot-slipp pleksopati. Lidelser som påvirker ryggmargen eller hjernen kan også føre til fot-slipp pleksopati. Disse lidelser kan omfatte ALS, multippel sklerose eller slag.

Ved å ringe

Hvis du ikke kan løfte foten din, ring din lege. Også, hvis du drar foten din når du går, kan du kontakte din fastlege eller annet helsepersonell. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser, ikke en diagnostisering av munn- dråpe pleksopati ikke forkorte levealderen.

MS Symptomer: nummenhet

Multippel sklerose, også referert til som MS, er en kronisk sykdom som angriper det sentrale nervesystemet. Sentralnervesystemet omfatter hjernen, ryggmargen og synsnervene. MS kan bli invalidiserende for mange pasienter, men det er viktig å vite at ikke alle som lider av MS blir deaktivert. Forskere er ikke sikker på hva den eksakte årsaken til MS er, men nye studier er gjort hvert år, og med hjelp av spesialiserte leger, kan mange MS-syke leve normale liv.

Tidlige symptomer

Tidlige tegn på MS inkluderer prikking, nummenhet, tap av balanse, tretthet eller svakhet i lemmer og tåkesyn. Mange ganger disse symptomene vil konsentrere seg om venstre eller høyre side av kroppen, og begynner ofte i hender og armer. Symptomene på MS vanligvis dukker opp mellom 20 og 40 og kan komme på raskt eller veldig sakte, med bare én symptomer være opplagt i begynnelsen.

Mindre vanlige symptomer

Det er ikke veldig vanlig å ha noen med MS opplever følgende symptomer på MS tidlig. Disse symptomene inkluderer sløret tale, mangel på koordinasjon, problemer med å gjøre følelse av omgivelsene og plutselig innsettende lammelser. Men i sjeldne tilfeller er disse symptomene blir fulgt av andre mer vanlige symptomer som ikke var så opplagt og gikk ubemerket.

Symptomer som Ocurr som sykdommen utvikler seg

Som sykdommen utvikler andre symptomer blitt mer av en utfordring, slik som ekstrem tretthet, følsomhet for varme temperaturer, muskelspasmer, synsproblemer, svekket tenkning og tale problemer forbundet med vanskeligheter med å svelge. Disse symptomene kan ta år å vises i enkelte MS-pasienter, men for andre kan de dukke opp i løpet av bare måneder for å bli diagnostisert.

Hvem er i faresonen for MS?

Ifølge Mayo Clinic, er MS oftere diagnostisert hos kvinner enn menn. Faktisk nesten 50 prosent flere kvinner enn menn lider av MS. Dessuten spiller slektshistorie en faktor i MS. Du har en 1 prosent til 3 prosent større sjanse for å få MS hvis du har en forelder eller søsken med MS. Race spiller også en rolle, noe som viser at hvite mennesker er mer utsatt da asiatiske og afrikanske folk.

Mengden Of Pain av symptomer på MS

Ifølge National MS Society, rapporterte nesten halvparten av MS-syke som har kroniske smerter forbundet med sine symptomer. Smerten er ofte ødeleggende, og kan føre til den lidende til å gjøre store endringer i livsstil. Men hvis MS er fanget tidlig pasienten kan arbeide med sin lege for å lindre mange av utfordringene knyttet til MS.

Behandling for MS

Det har vært mange gjennombrudd behandlinger over det siste tiåret for å hjelpe behandle og bremse utviklingen av MS, samt hindre skader på kroppen som er ofte forårsaket av MS-symptomer. For å lese en grundig beskrivelse av hver medisiner for MS, se Mayo Clinic - Behandling referanse.

Divertikulitt Behandlinger

Divertikulitt er en tilstand karakterisert ved betennelse i diverticula, små poser som utvikler seg i slimhinnen i tykktarmen. Dannelsen av disse diverticula- er kjent som divertikulose. Behandlingen er vanligvis funnet gjennom livsstil og hjemme-måler, selv om mer alvorlige tilfeller kan det være nødvendig sykehusinnleggelse og, i noen tilfeller, alvorlig kirurgi.

Livsstil Behandlinger

Hvis du presenterer med bare milde symptomer som svake magesmerter, den eneste behandlingen som kan være nødvendig er en liten endring i livsstil. Under oppblussing av symptomer, kan legen anbefale at du følger en all-væske eller lav-fiber diett for å tillate god tid for fordøyelsessystemet til å helbrede. Dette kan benyttes i forbindelse med foreskrevet antibiotika for å drepe bakteriene som bidrar til infeksjon.

Som symptomene begynner å avta, kan du gradvis gjeninnføre fiber og mer solid matvarer i kostholdet ditt. Hvis du gjør alt på en gang, kan for mye fiber forårsake uønsket gass og oppblåsthet. Forbruker ca 20 til 35 gram fiber om dagen, enten gjennom mat eller kosttilskudd, kan bidra til å redusere risikoen for fremtidige fakkel-ups og hindre at sykdom oppstår i første omgang. Du bør også konsumere mye vann mens du er på en høy-fiber diett, som fiber binder seg med vannet for å gjøre avføringen mykere og lettere å passere. Neglisjere dette kan føre til forstoppelse.

Smerte og ubehag kan behandles gjennom over-the-counter medisiner som ibuprofen og paracetamol. Dersom disse enkle livsstils behandlinger ikke effektivt lindre symptomene dine, kan medisinsk intervensjon være nødvendig.

Kirurgiske behandlinger

I det tilfelle at symptomene vedvarer eller hvis komplikasjoner som abscesser, hindringer eller alvorlig blødning forekommer, kan operasjon kjent som en tarm reseksjon være nødvendig. En type operasjon som utføres er en tarm reseksjon, karakterisert ved at det berørte del av tykktarmen er fullstendig fjernet og de resterende sunne delene er festet til hverandre. Hvis nok av kolon påvirkes til hvor de resterende delene ikke kan festes, kan en tarm reseksjon med en kolostomi bag være nødvendig. Dette innebærer å feste en pose til kolon gjennom et hull i magen som kalles en stomi der avfallet vil passere. Avhengig av alvorlighetsgraden av din tilstand, kan dette være permanent.

Hvis det oppstår komplikasjoner på grunn av en svulst, kan det hende at abscess må dreneres. Dette oppnås gjennom bruk av en kateter. Når abscess har blitt drenert, kan legen sette deg på antibiotika for å avverge infeksjon; når den er fullstendig helbredet, kan en tarm reseksjon være nødvendig.

Hvordan lindre PMS symptomer med riktig ernæring

Premenstruelt syndrom er en tilstand som de fleste av menstruerende kvinner opplever hver måned. Symptomer på PMS rammer kvinner fysisk og følelsesmessig, og inkluderer ofte irritabilitet, angst, humørsvingninger, depresjon, ømme bryster, mat cravings, oppblåsthet, hodepine, migrene, vondt i ryggen, kramper og influensalignende symptomer. Selv om medisiner er tilgjengelige over disk og ved resept, kan en enkel endring i kostholdet være alt som er nødvendig for å bidra til å lindre symptomene forbundet med PMS.

Bruksanvisning

Hvordan lindre PMS symptomer med riktig ernæring

Reduser en karbohydratinntak i løpet av morgenen og øke mengden av karbohydrater mot slutten av dagen. Dette kan bidra til å kontrollere mat cravings og øke nivåene av serotonin. Sunne kilder til karbohydrater inneholder hele korn brød, fiberrik frokostblanding, popcorn, bønner, erter, granola og vill ris. I tillegg, hele korn er full av B-vitaminer, som kan hjelpe med hodepine, trøtthet og irritabilitet.

Reduser inntak av koffein. Koffein kan ta PMS symptomer som angst, depresjon og irritabilitet til nye høyder før menstruasjon. Koffein øker også blodtrykket, puls og respirasjonsfrekvens. Koffein er ofte funnet i te, kaffe, brus, energidrikker, energibarer og sjokolade.

•  Øke mengden av kalsium i dietten. Inkluder kalsium-rik mat daglig som melk, yoghurt, ost, brokkoli, okra, røde kidneybønner, grønne bønner, bønner i tomatsaus, pizza, lasagne, aprikoser og fiken. Kalsium kan redusere smerte, bidra til å redusere oppblåsthet, og forbedre humøret og evnen til å konsentrere seg.

Øke inntaket av matvarer som inneholder magnesium. Lave nivåer av magnesium kan tilskrives hodepine, migrene og angst, som alle er vanlige symptomer på PMS. Mat som er rik på magnesium er bønner, nøtter og grønnsaker.

Spis 4-6 små måltider hver dag i motsetning til tre store måltider. Dette vil bidra til å opprettholde energinivået og blodsukkerverdier, og redusere mat cravings og oppblåsthet.

Limit forbruket av bearbeidede matvarer. Bearbeidede matvarer har konserveringsmidler og andre kjente irritanter som bare forverre symptomer forbundet med PMS.

Øk mengden av grønne bladgrønnsaker i kosten. Grønne bladgrønnsaker inneholder vitamin E og kan bidra til å redusere symptom på ømme bryster i forbindelse med PMS.

Tips og advarsler

 • En næringsrik diett vil vise seg mer gunstig i å lindre symptomer assosiert med PMS hvis den praktiseres konsekvent og gjort en rutinemessig del av en sunn livsstil.
 • Redusere inntak av koffein kan kreve en gradvis tilnærming. Personer som rutinemessig konsumerer koffein kan oppleve bivirkninger som hodepine, irritabilitet og mental forvirring når koffein er brått eliminert.

Signere og symptomer assosiert med lungekreft

Signere og symptomer assosiert med lungekreft


Lungene er avgjørende for riktig funksjon av menneskekroppen. Lungene rense luften vi puster inn og sende den til resten av kroppen. Et utdrag fra Epidemiology of Lung Cancer sier: "I USA, forblir lungekreft den ledende årsaken til kreftdød hos både menn og kvinner." Lungekreft har flere grupperinger, som hver har spesifikke symptomer sammen med visse felles symptomer.

Vanlige symptomer

På MedicineNet.com, Melissa Conrad Stoppler, forklarer MD at opptil 25 prosent av personene som får lungekreft ikke har noen symptomer når legen oppdager kreften. I disse tilfellene er det første funnet av kreft gjennom en rutine brystet X-ray eller CAT scan. Av symptomer som manifesterer seg, de vanligste er en vedvarende hoste som ikke var der tidligere. Dette kan noen ganger føre til hoste opp av blod. Det kan også være brystsmerter, tungpustethet, og selv problemer med å puste. Gjentatte tilfeller av lungebetennelse og bronkitt er også mulige symptomer. En person med lungekreft kan også utvikle en hes stemme.

Generelle symptomer og tegn

Det er symptomer som manifesterer med lungekreft og mange typer kreft. Hvis du føler deg trøtt, svak, og begynner å miste vekt plutselig uten en forklaring, kan det være lurt å oppsøke lege.

Kronisk obstruktiv lungesykdom og en historie med en eller flere lungesvulster er tegn på at du kan ha eller utvikle lungekreft. I tillegg, hvis du er 60 år eller eldre og du røyker eller har røykt, kan du være i faresonen for lungekreft. Tidlig påvisning av lungekreft vil forbedre sjansene for utvinning og minske sjansene for at det påvirker andre deler av kroppen din.

Assosierte symptomer

Utbruddet av lungekreft kan gi opphav til flere tilhørende symptomer. Dreven hoste kan føre til hevelse i hals og ansikt. Dette setter noen ganger press på spiserøret og resulterer i vanskeligheter med å svelge. Det kan også føre til en hjerterelatert sykdom kalt superior vena cava syndrom, der det er stort trykk på vena cava arterie og overkroppen ender opp med å bli røde og hovne. Lungekreft tumorer kan også trenge inn i hjertets belegget, kjent som pericardium, og resultere i en kryss-forurensning av fluider.

Tegn på Sprer

Symptomer som puste problemer og hevelse av kroppen og ansiktet i overkant er indikasjoner på at lungekreft er å påvirke andre deler av kroppen. Visse andre symptomer også indikere de samme. Lammelse av membranen er et slikt symptom som indikerer at sykdommen har spredd seg og krever øyeblikkelig legehjelp. Overkroppen kan også beholde mye væske, noe som fører til hevelse. Utbruddet av pleural effusjon eller snarere innsamling av fluid mellom brystveggen og lungene kan også tyder på at sykdommen har spredd seg.

Tegn og symptomer på en baby med hjerteproblemer

Tegn og symptomer på en baby med hjerteproblemer


Hjerteproblemer hos spedbarn er forårsaket av medfødte hjertefeil stede ved fødselen. Med mindre en hjertefeil er alvorlig, kan det ikke bli diagnostisert før ungdomsårene eller voksen alder. Milde hjertefeil hos spedbarn kan presentere ingen symptomer. Alvorlige hjertefeil er vanligvis oppdaget under en ultralyd eller kort tid etter fødselen., Og kan være dødelig hvis den ikke diagnostiseres og behandles kort tid etter fødselen. Kirurgiske og medisinske behandlinger for å korrigere babyhjertefeil har høy suksessrate. Å vite hvilke tegn og symptomer å se etter i spedbarn kan bidra til å oppdage hjerteproblemer tidlig.

Tegn og symptomer

Når det kommer til hjertet, symptomer direkte knyttet til funksjoner oksygen, energi og kroppen. Tung pust, rask eller tung pust, problemer med å puste mens gråt eller spise, overflødig svetting og blå eller blek hudfarge er tegn på oksygenmangel. Et spedbarn med hjerteproblemer vil ikke vokse på en normal hastighet; han vil være undervektig og mangler appetitt. Noen spedbarn med hjertelidelser vil ha unormal blodtrykket og pulsen på tidspunktet for fødselen, varsling leger på problemet umiddelbart. Hvis barnet synes å arbeide mens du puster, spiser eller gråt, blir blå når gråt eller spiser eller ser ut til å ha ingen matlyst og er ikke å få vekt, spørre lege om å sjekke for medfødte hjertefeil.

Alvorlige symptomer

Medfødte hjertefeil er ansvarlig for flere spedbarn dødsfall enn noen annen fødsel defekt. Ifølge National Institutes of Health, er mer enn 35.000 babyer i USA født med medfødte hjertefeil hvert år.

Ifølge Mayo Clinic, en av de mest komplekse og sjeldne medfødt hjertesykdommer er hypoplastisk venstre hjertesyndrom (HLHS). Hypoplastisk venstre hjertesyndrom refererer til en kritisk underutviklet venstre side av hjertet. Babyer med HLHS kan bli alvorlig syk kort tid etter fødselen. Tegn på HLHS inkluderer, grå-blå hudfarge, rask pust, dårlig fôring og kalde hender og føtter. Babyer med HLHS kan gå inn i sjokk. Ifølge Mayo Clinic, tegn på sjokk inkluderer klam blek grå hud, svak eller rask puls, unormal treg eller grunne puste og stirrende øyne med utvidede pupiller. En baby som viser tegn på en alvorlig hjertesykdom eller sjokk trenger umiddelbar medisinsk nødhjelp.

Søker Behandling

En University of Michigan studie publisert online i Journal of Pediatric Cardiology fant at barn med spesifikke komplekse hjertefeil er mindre sannsynlighet for å dø hvis de blir behandlet på et senter som rutinemessig behandler et stort antall barn med medfødte hjertefeil.

Hjertesykdommer med mindre åpenbare symptomer, som transposisjon av de store arterier (TGA), kan være dødelig i de første seks månedene av livet. TGA er en medfødt tilstand der de store blodårene som fører mellom hjertet og lungene er byttet. Symptomer på TGA inkluderer, blå hudfarge, kortpustethet, manglende appetitt og problemer med å få vekt.