Digidexo.com

rift subscapularis

Postpartum Care for Perineal rift

Samtidig som det gir føde vaginalt, mange kvinner opplever flenger av perineum. Perineum er området mellom vaginalåpningen og rektum. I aktiv arbeidskraft, vil fødselslege råde deg når du skal presse, slik at du kan unngå rifter, men de fleste kvinner ender opp med varierende grad av flenger til vaginal eller perineal regionen. Fødselslege og postpartum sykepleier eller jordmor vil gi deg råd om hvordan du kan ta vare på perineum flenger.

Perineal rift Post-Birth Treatment

Etter å ha levert babyen og morkaken din, vil fødselslege fastslå graden av dine flenger. Han vil da bruke masker for å lukke såret. Disse sømmene vil oppløse gradvis på sin ene. Du trenger ikke å gå tilbake til å ha stingene fjernes på sykehuset.

Etter stingene er på plass, vil postpartum sykepleier gi deg råd om hvordan du kan ta vare på dine flenger. Hun vil også sjekke sårene på en jevnlig basis for å sikre at ingen infeksjon former. I tillegg vil hun sjekke perineum for en hematom, som er en rund område fylt med blod. Hematomer er forårsaket av sprukne blodkar rett under huden din. Hun vil også sjekke din rektal område for hemorroider.

Postpartum Perineal Care

For de første 24 timene etter fødselen, vil postpartum sykepleier gi deg kalde omslag til slitasje inni undertøy, over din sanitetsbind. Hun kan også gi deg trollhassel pads å bruke over isen pakker. Sørg for å bringe hjem en pakke av disse trollhassel pads og et par kjøleelementer, avhengig av alvorlighetsgraden av dine flenger.

Hver gang du tisser eller avføring, bruk en skvett flaske fylt med rent, varmt vann for å skylle perineum. Dette trinnet vil bidra til å redusere smerte og vil redusere risikoen for infeksjon. Du kan også sitte direkte inne i en sitz bad tre til fire ganger om dagen. En sitz bad er et lite basseng fylt med varmt vann som passer på toppen av et toalett.

Etter 24 timer, kan du bruke varm komprimerer for å lindre smerten. Du kan også vurdere å bruke en medisinert spray til nummen perineum. Spør postpartum sykepleier for anbefalinger og instruksjoner.

Sårskader Infeksjon Care

I sjeldne tilfeller kan noen kvinner oppleve infeksjon på stedet av deres sårskader. Tegnene på perineal rift infeksjon er feber, smerter som øker over tid, illeluktende utflod og pus lekker fra sårskader.

For å unngå smitte, vaske hendene grundig før du berører perineal området og tørk forfra og bakover etter å ha avføring. Bruker bare bind for postpartum blødning, ikke tamponger.

Hvis du mistenker at du har en infeksjon, kan du kontakte helsepersonell umiddelbart. Han starter du på en antibiotikakur. Du må ta hele løpet av antibiotika, selv om du føler deg bedre etter de første par piller. Tar alle foreskrevet pille vil sikre at infeksjonen er borte. Få så mye hvile som du kan og drikk rikelig med væske mens infeksjonen er healing.

Hva er behandlingen for en rift i Rotator Cuff?

Rotator cuff skader påvirker vanlige mennesker, men det er viktig å forstå hva de er og hvordan de blir behandlet for å helbrede vellykket.

Hva er en Rotator Cuff Tear?

Rotator cuffs er en vanlig muskel å rive fordi de gjør så mange ting med skulderen (de roterer, stabilisere og holde skulderen på plass). De kan bli skadet på en gang, eller over tid. En rive kan skyldes et fall eller overstrekking, eller det kan være et resultat av konstant bevegelse og kan vokse i alvorlighetsgrad over tid.

At Home Behandlinger

Små tårer og mild smerte kan behandles med aspirin relaterte smertestillende medikamenter og is. Det er også viktig å hvile skulderen og avstå fra å delta i kontaktsport for en stund.

Mer alvorlige Tears

Mer alvorlige tårer må sannsynligvis reseptbelagte smertestillende medikamenter, og vil kreve en lege overvåking. Is og resten er fortsatt foreskrevet, men noen ganger steroider eller kortison skudd brukes til å roe betennelser.

Kirurgi

Etter at alle ikke-kirurgiske midler er oppbrukt og rive er fortsatt et problem, vil de fleste leger anbefaler kirurgi. Operasjoner vil vanligvis fjerne bein rundt mansjetten å avlaste trykket. Folk som velger kirurgi vanligvis har bedre resultater, men restitusjonstiden er lengre.

Prognose og Recovery Time

Små rifter i en rotator cuff kan ta alt fra tre til fem uker å helbrede uten kirurgi. Kirurgiske pasienter blir nødt til å holde seg i ro i tre uker og deretter kan ta på fysioterapi. Avhengig av personens healing og alvorlighetsgraden av rive, kan rotator cuffs ta alt fra tre til åtte måneder å gro helt.

Slik unngår du at Rift Valley Fever

Slik unngår du at Rift Valley Fever


Rift Valley Fever er medlem av en gruppe av virusinfeksjoner som kalles viral hemoragisk feber. De er gruppert etter en felles patofysiologien heller enn etiologi og er forårsaket av virus fra forskjellige familier. Medlemmer av Phlebovirus slekten føre Rift Valley Fever og forekommer først og fremst i Afrika. Det er vanligvis en mindre febersykdom og dødelig i mindre enn 1 prosent av tilfellene.

Bruksanvisning

•  Vær forsiktig når du reiser i områder med kjente dyre verter og insekt vektorer, spesielt de med kjente utbrudd. Disse områdene bør unngås hvis det er mulig, spesielt når de kan være forurenset med ekskreter fra dyre reservoarer. Den mest effektive måten å forebygge spredning av Rift Valley Fever er å unngå å bli bitt av infiserte dyr fordi en vaksine er ikke tilgjengelig.

Utrydde gnager og leddyr vektorer. Storskala kontroll av disse bestandene er ofte upraktisk i fattige land hvor Rift Valley Fever er endemisk.

Bruk lange ermer og bukser når du reiser til Afrika. Bruk insektmidler og myggnetting for å hindre bitt fra insekter som suger blod. Du bør også unngå gnagere fordi deres biter er farlig, så vel.

Ta spesielle forholdsregler ved håndtering av potensielle mellomverter som slaktet husdyr eller primater for vitenskapelig forskning. Syke primater bør vurderes nøye. Blod og vev fra infiserte dyr er spesielt farlige, spesielt aborterte fostre.

Implementere smittsomme sykdommer forholdsregler. Øv barriere sykepleie ved å isolere infiserte pasienter, sterilisering og desinfisering fasiliteter.

Hvordan helbrede en rift i et leddbånd på Finger Joint

En avrevet leddbånd i fingeren leddet er en vanlig skade, spesielt for de som aktivt deltar i idrett eller friidrett. Avhengig av alvorligheten av riften, kan hånden bli behandlet i hjemmet eller ved kirurgi. Nedenfor er en liste over tiltak man kan følge for å lykkes helbrede en revet finger ligament hjemme.

Bruksanvisning

Behandling

Rest. Det er viktig å hvile på revet ligament i fingerledd for de første 48 timer etter skade oppstår. Ikke gjør noe som coud re-skade eller forverre finger.

Bruk en hånd splint. En splint spesielt designet for å holde fingeren i riktig posisjon, kan leddbånd til å gro raskt og riktig. Splint hindrer potensielt skadelig bevegelse.

isen ligament. Bruke isen til leddbåndet i 15 minutter, en gang per time for den første dagen vil bidra til å redusere hevelse og fremme riktig blodstrøm. Is ligament i 15 minutter en gang hver tredje time for de følgende dagene.

Heve fingerledd. Prøv å holde hånden hevet over hjertet for å hindre blod fra feilaktig sirkulerer rundt ligament. Dette vil redusere hevelse og lette smerter.

Ta en anti-inflammatorisk narkotika. Et stoff gitt av legen din vil redusere betennelse rundt tåre og la felles å gro raskt. Stoffet vil også lette smerte og redusere hevelse.

6. Styrke felles. Utfør finger styrke øvelser som anvist av legen din. Øvelser vil hjelpe felles gjenvinne utvalg av bevegelse og styrke.

Akillessene rift Treatment

Akillessenen er flexor sene plassert på baksiden av ankelen som forbinder hælbeinet til leggmuskelen. Skader til denne senen er vanlig, spesielt blant de som deltar i idrett. En sårskader i sene, men er mindre vanlige og krever en av to øyeblikkelige behandlinger for riktig helbredelse.

Konservativ behandling

Den konservative tilnærming til behandling av en lacerated akillessene er en ikke-kirurgisk alternativ som innebærer immobilisering av benet. Etter først å behandle eventuelle sår involvert i senen sårskader, er selve senen lov til å helbrede seg selv ved å plassere beinet i en serie av under-the-knee-kaster, ifølge Medscape.com.
I løpet av seks til tolv uker, vil leger endre kastene og sette foten i ulike bøyd posisjoner. Den endelige posisjonen vil være en plante stilling og pasienten vil bli bedt om å begynne å legge liten vekt på den skadede foten sammen med krykker. Foten vil ikke ha vekt på det i seks uker. Noen vil bli pålagt å bære en hæl løft etter cast fjerning.

Kirurgisk Approach

Selv om det er støtte for ikke-kirurgisk metode for å helbrede en lacerated eller knust Achilles, forblir den kirurgiske tilnærming førstevalget for behandling av tilstanden. Etter første behandling såret, vil direkte sene omsorg ved kirurgi skje. Operasjonen innebærer å gjenoppta kontakten senen og fjerne arrvev. Senen må kanskje suppleres og kan være lenger på grunn av operasjonen, men forlengelsen (som kan forårsake "dytte bort" problemer) vil trolig være mindre dramatisk enn den ikke-kirurgiske metoden.
Etter operasjonen selv, vil pasienter som gjennomgår de støpemetoder som benyttes i konservativ behandling. Pasienten må holde vekten av foten i seks uker eller mer.

Passer for Kirurgi

Noen ganger beslutningen om å gå med en konservativ eller kirurgisk versjon av behandling avhenger av pasienten. Den skadde personen må anses egnet for kirurgi. Tilstedeværelsen av hudproblemer i området kirurgi, dårlig sirkulasjon, fremskreden alder, kan en stillesittende livsstil eller andre eksisterende medisinske problemer gjøre en person mindre egnet for den kirurgiske fremgangsmåten, i henhold til Arthroscopy.com. Idrettsutøvere og unge, ellers friske pasienter er ansett som de beste kandidatene for kirurgi.

Argumenter for begge

Kirurgi er den vanligvis foretrukket metode først og fremst på grunn av sin lavere pris for re-ruptur. Ifølge Orthopaedia.com, har de operativ behandling en re-bruddrate på bare rundt to prosent, mens data viser en re-ruptur hastighet på alt fra 10 til 30 prosent for konservativ metode for behandling. Dette er grunnen til at idrettsutøvere eller de som forventes å sette press på senen i fremtiden er anbefalt å gå med kirurgi. Infeksjon, stivhet og hud komplikasjoner er argumentene mot kirurgi.
Den ikke-kirurgisk konservative metoden kan føre til redusert styrke i senen, fordi arrvev som bidrar til å koble til sårskader vil gjøre senen lenger, gir det mindre fleksing makt. Forutsatt enhver overflate såret har blitt riktig behandlet, ikke konservative metoden medfører ingen fare for infeksjon eller hud komplikasjon.

Hva er årsaken til Rotator Cuff Tear Retraction?

Rotator Cuff Anatomy

Rotator cuff er en gruppe på fire forskjellige muskler som viktigste funksjon er å stabilisere og gi støtte til skulderen. Musklene i rotator cuff er supraspinatus, infraspinatus, subscapularis, og teres minor. Muskler og sener som fester dem til humerus (den lange bein i overarmen) kan bli skadet hvis det er en muskel ubalanse, tretthet traumer eller kronisk impingement av skulderen. På grunn av den unike skulder anatomi, en rotator cuff tåre oppstår nesten alltid i supraspinatus muskel-sjelden er de andre musklene helt revet.

Rotator Cuff Injury

Det er ulike årsaker til rotator cuff skade, men fullføre tårer er oftest sett hos personer med en lang historie med skulderproblemer. I tillegg er det uvanlig å se en komplett rotator cuff tåre i noen under en alder av 40. Den primære årsaken til en full-tykkelse tåre er akutt traume for eksempel et fall, eller kronisk skulder impingement der supraspinatus senen er komprimert mellom bein. Impingement kan være et resultat av dårlig holdning, genetisk bein misdannelse av acromion, eller repetitive bevegelser over hodet som skyter en volleyball.

Rotator Cuff Retraction

Inntrekking av supraspinatus kan oppstå når det er en full tykkelse rift i muskelen magen eller i senen. Betegnelsen "tilbaketrekkingen" refererer til en refleksiv forkortelse av muskler umiddelbart etter den fullstendige brudd av sene eller muskel magen. Musklene i kroppen er elastiske (hvilket betyr at de kan forkorte og forlenge til en viss grad), og kontraktil (som betyr at man kan forkorte frivillig muskelen). Når en skade oppstår, musklene som er involvert eller rundt skaden ofte går i spasmer og forkorte, som en måte å beskytte mot videre skade. Supraspinatus muskel har noen konstant spenning under normale omstendigheter, så når et fullstendig brudd oppstår, muskel trekker seg tilbake (forkorter), forlater et gap som kan noen ganger bli sett eller følt. Når dette forekommer, er det noen alternativer for behandling. Avhengig av pasientens livsstilen og aktivitetsnivå, kirurgi kan eller kan ikke være nødvendig.

Hva er en Rotator Cuff Tear?

Rotator cuff er en serie på fire forskjellige muskler. Disse musklene - supraspinatus infraspinatus, teres mindre og subscapularis muskler - er ansvarlig for å stabilisere skulderen samt bistå det med visse bevegelser, for eksempel heve armen ut til siden, en prosess som kalles bortføring. Rotator cuff tårer kan oppstå på grunn av alder eller på grunn av traumer.

Definisjon

En tåre av Rotator cuff er en rift i senen av ett eller flere av musklene i rotator cuff.

Akutt Tear

En akutt tåre vil manifestere seg som en plutselig "rive" følelse i armen, etterfulgt av sterke smerter. Selv om smerten vil gå bort etter noen dager, kan det være umulig å løfte armen ut til siden.

Kronisk Tear

Kroniske tårer kan påvirke personer over 40 år, og føre til en gradvis økning i smerte som ofte er verre om natten. Det kan også føre til en manglende evne til å heve armen ut til siden.

Delvis Tears

En delvis tåre er når senen blir frynsete, men er ikke helt sprukket. Riften kan øke over tid.

Full Tears

Hvis senen ryker helt, er det kjent som en full tåre. Den sene kan også helt løsner fra benet.

Hva er en coracoid Dekompresjon?

Hva er en coracoid Dekompresjon?


Coracoid dekompresjon er en kirurgisk teknikk som brukes for å lindre smerten og hemming av bevegelse som kjennetegne coracoid impingement i skulderen. Den coracoid prosess er en av de ben som stabiliserer skulderleddet.

Definisjon

Den coracoid prosessen er en liten bein festet til baksiden av skulderblad, under toppen av deltamuskelen.

Indikasjoner for kirurgi

Coracoid impingement oppstår når mellomrommet mellom coracoid prosess og leddhodet er overfylt eller overtatt på. Ømhet, kan hemning av bevegelse, og en "klikke" følelse med bevegelsen alle være symptomer på denne type anslags.

Kirurgisk prosedyre

I denne fremgangsmåten artroskopisk, sener blir fjernet fra toppen av coracoid, blir en liten del av spissen fjernes, og sener er re-koblet til den gjenværende ben.

Effekter

Coracoid dekompresjon gir mer plass for sener til å bevege seg, lindre spenning, smerte og hemning av bevegelse.

Alternativ Reason

Operasjonen er også noen ganger gjennomført for å reparere små rifter i subscapularis sene.

Typer Perifer vestibulær Disorders

Typer Perifer vestibulær Disorders


Ifølge den vestibulære Disorders Association (VEDA), er det perifere vestibulære system ansvarlig for videresending av informasjon om hodet posisjonering til hjernen og er en kritisk komponent i kroppens evne til å opprettholde balansen. Hvis det er en dysfunksjon i perifere vestibulære systemet, kan du utvikle svimmelhet, svimmelhet, en følelse av "slagside", klossethet, svimmelhet, hørselstap og synsproblemer. Det finnes flere typer perifere vestibulære lidelser --- som benign paroksysmal posisjonsvertigo (BPPV), Ménières sykdom og perilymph fistel --- som gjør det mer utfordrende å riktig diagnostisere pasienter som viser symptomer.

Benign paroksysmal posisjons Vertigo (BPPV)

Benign paroksysmal posisjonsvertigo (BPPV) er forårsaket av en opphopning av rusk, sammensatt av kalsiumkarbonat, i det indre øret. De ørsmå krystaller av kalsiumkarbonat kalles ocotonia, eller noen ganger "øre bergarter." Ifølge VEDA, fører BPPV om lag 20 prosent av alle tilfeller av svimmelhet. BPPV utløses eller forverres av å bevege hodet, for eksempel når rulle over i sengen. Mange ganger, er ingen grunn til BPPV oppdaget. Partikkel-reposisjonering manøvrer som løsne ocotonia er ofte en effektiv behandling, sammen med vestibular fysioterapi øvelser for å minne hjernen din hvordan å opprettholde balanse.

Ménières sykdom

Når det indre øret akkumuleres overdrevent store mengder fluid, kalt endolymph, kan det resultere i Menieres sykdom. Ménières årsaker mange av de samme symptomene som andre perifere vestibulære lidelser, inkludert kvalme, tinnitus og svimmelhet. Ekstrem svimmelhet er et felles trekk ved sykdommen, og angrep kan vare opp til 24 timer, ifølge VEDA. Hørselstap er også vanlig med Ménières, og alvorlighetsgraden øker etter hvert som sykdommen utvikler seg. Ifølge Dr. Gerald Gianoli, MD, har en tendens Ménières for å få kroniske stede etter 10 til 15 år med fakkel-ups. Behandlingen inkluderer å spise en lav-natrium diett, til medisiner for bivirkninger og diuretika bidra til å rydde bort overflødig væske. Opptil 40 prosent av pasientene ikke klarer å svare på kosthold og medisiner, og en kirurgisk eller kjemisk labyrinthectomy å ødelegge den berørte vestibular nerve er noen ganger berettiget.

Perilymph Fistel

Perilymph fistel er forårsaket av en rift i den skjøre membran som skiller den midtre og indre øret. En "tung" følelse i øret, eller ringer, sammen med intermitterende hørselstap, er vanlige symptomer på perilymph fistel. Endringer i høyde ofte forverre symptomene. Ifølge VEDA, hodeskader forårsaker de fleste tilfeller av perilymph fistel, selv om dykking, vektløfting og fødsel kan også føre intrakranielt trykk som fører til en fistel. Typisk behandling er strengt sengeleie for å la fistel å helbrede. Hvis fistelen vedvarer, eller hvis det er progressive hørselstap, din lege kan anbefale operasjon for å lukke tåre.

Hvordan avlaste i kjeve og nakke Tension

Hvordan avlaste i kjeve og nakke Tension


Din hals er bundet til å være spent - tross alt, den tilbringer hele dagen holder opp hodet. Jaws, også er ofte steder med spenning og muskelsmerter. Oftest, folk er ikke klar over at de er bærer spenning i disse områdene inntil smerten blir uutholdelig eller deres utvalg av bevegelse begrenset. Mindfulness er grunnlaget for å håndtere nakke og kjeve smerter. Ifølge "Yoga Journal," muskelspenninger kan føre til hodepine og andre helseproblemer. Regelmessig stretching og massasje kan lindre anspente muskler.

Hvordan avlaste i kjeve og nakke Tension

•  Vær oppmerksom på din spenning. Sjekk inn med deg selv minst en gang i timen: er din kjeve strammet og sammenbitte tenner? Er halsen anstrengt fremover og bunched opp i knop? Slapp av kjeven og halsen hver gang du sjekker inn og finne musklene spent opp.

Strekk ut nakkemusklene med Supta Baddha Konasana yoga positur. Ligg på ryggen. Plasser et teppe eller pute på korsryggen din. Med hodet på gulvet, strekke ut nakken. Hold bena utstrakt foran deg, eller ta på bunnen av føttene sammen. Ifølge "Yoga Journal," Denne øvelsen utgivelser spenning fra nakken. Du kan også prøve en enkel hals strekning ved skrivebordet. Sett haken til brystet, strekke ut baksiden av nakken din. Hold positur i 15 til 20 sekunder. Peke haken ned, og strekker halsen til venstre og høyre. Ifølge Mayo Clinic, holde strekninger skånsom og kort for å unngå rifter og smerte.

spent opp kjeven så hardt du kan og deretter la den slappe av. Pust dypt og holder halsen og kjeven avslappet og samtidig legge på magen i 5 til 10 minutter. Prøv "The Jaw Slide." Sett fingrene under øreflippene mens du ser i et speil. Pust inn gjennom nesen og puster gjennom munnen. Flytt kjeve sakte mot høyre så langt det går, deretter sakte til venstre. Ifølge massagetherapy.com, kjeven glide reduserer spenning i kjeven og over tid vil omforme ansiktsmusklene.

Pakk en varmepakning rundt halsen og la den på i 10 minutter. Varm opp pakken og på nytt til halsen etter behov.

Gni en smertestillende krem i nakken og på sidene av kjeven din, rett under øreflippene hver kveld før du går til sengs. Masser kremen inn i nakke og kjeve ved hjelp av indeksen og midtre fingrene. Arbeid i sirkler, gni forsiktig stramme muskler.

Hint

  • For alvorlige, kroniske nakke og kjeve spenning, se en fysioterapeut eller kiropraktor.

Symptomene på Torn muskelvev

Symptomene på Torn muskelvev


En muskel kan bli revet når det er anstrengt eller over-utøvde, handlinger som forårsaker muskel fibrene til å trekke fra hverandre. Selv om avrevne muskler kan oppstå hvor som helst i kroppen, de er mest vanlig i beinmuskulaturen. Heldigvis er det mange måter å diagnose en revet muskel. Etter diagnose, behandling kan redusere eventuelle smerter eller ubehag mens akselererende helbredelsesprosessen.

Symptomer: Torn muskelvev

Selv om avrevne muskler kan oppstå hvor som helst, de ofte forekommer i beinmuskulaturen. Flere vanlige revet muskel forholdene er hamstring belastning, plantaris belastning, quadriceps belastning, og gastrocnemius belastning, ellers kjent som en kalv muskel pull.

Gastrocnemius stammer vanligvis oppstår når foten er bøyd oppover utover sitt normale utvalget av bevegelse; dette tvinger leggmuskelen utover sine grenser. Vanligvis pasienter rapporterer høre eller føle en popping, som oppstår når muskelen tårer bort fra akillessenen. Disse stammer er utbredt blant idrettsutøvere, inkludert tennisspillere og joggere.

En plantaris belastningen rammer den plantaris muskel, en tynn muskelen som ligger ved den nedre enden av femur (det største ben i den øvre benet) og kneleddet. Fordi denne muskelen ikke tjener en funksjon i å bøye kneet, vil en rift ikke resultere i meget store smerter. Denne belastningen kan forekomme alene eller i forbindelse med gastrocnemius belastning. En rift i hamstring muskel - den muskelen som strekker seg ned på baksiden av låret - kan oppstå fra å kjøre, sparke eller hoppe.

Vanligvis pasienter beskriver å høre eller føle en popping, vanligvis på baksiden av låret. En quadriceps belastning påvirker den store gruppen av musklene i forsiden av låret, som medvirker til å rette ut kne. Denne skade er vanlig i løpere, og smerte er vanligvis plassert i forsiden av låret.

Umiddelbar Behandling av Torn muskelvev

Umiddelbart etter å gjenkjenne disse symptomene, er det viktig for pasienten å stoppe enhver anstrengende aktivitet, og i stedet heve beinet. Dette fører til at blod kan strømme bort fra såret, lettelser ubehag i muskelen. Bruk is for å redusere hevelse, men det er viktig å ikke sette isen direkte på huden. I stedet brytes isen i en vaskeklut eller håndkle. Dersom revet muskelen er plassert på baksiden av benet, plasserer isen under benet. Hvis det er på leggen eller låret, anvende is til forsiden av leggen, ved hjelp av elastiske for å holde isen i stedet. Is skaden i 15 til 20 minutter hver noen timer for de første 48 til 72 timer.

Langtidsbehandling: Torn muskelvev

Ved å redusere ubehag i muskelen, er det nødvendig å avstå fra anstrengende aktivitet som kan sette belastningen på revet muskel. I stedet bør pasienter hvile inntil smerten avtar; det bør ikke forverres. Hvis den gjør det, er det viktig å hvile mer og kontakte lege. I tillegg bør pasienten avstå fra å forsøke å gå i trapper eller gå. Som quadriceps i front lår bistå i å komme ned trappen, hamstrings på baksiden av låret bistå i å gå opp trappene, og leggen bistå i å skyve tærne opp fra bakken. Pasienter kan også bruke anti-inflammatoriske medisiner - inkludert ibuprofen eller naproxen natrium - for å redusere hevelse og smerte. Rådfør deg med helsepersonell før du tar noen medisiner. Sørg for å følge alle doseringsanvisning.

Symptomer på Alvorlig revet muskler

Hvis du opplever varig smerte eller smerte forverres, er det viktig å kontakte lege umiddelbart. Dette kan være et tegn på en mer alvorlig skade, som kan ha behov for fysioterapi, eller kirurgisk reparasjon. Rådfør deg med helsepersonell før du tar noen medisiner. Sørg for å følge alle doseringsanvisning. Pasienter med mer alvorlige revet muskler opplever ofte symptomer som ødeleggende smerte, hevelse, blåmerker og langvarig healing.

Forebygging av Torn Abdominal Tissue

For å hindre tårer i musklene, varme opp musklene med strekninger og moderat trening. I tillegg pasienter som føler smerte i sine muskler når du skal fylle en aktivitet bør ikke arbeide mot smerte; i stedet, avstå fra aktiviteten til smertene avtar. Fortsetter handlingen kan føre til en revet muskel eller en mer alvorlig tilstand. Ta kontakt med en personlig trener eller fysioterapeut for å utvikle en personlig strekker rutine for å hindre deg fra skade. Alle muskler og deler av kroppen skal bli varmet opp og strukket før trening.

Muscle Tear Treatment

Muscle Tear Treatment


En muskel rift er også referert til som en muskelspenninger. Et muskelspenninger oppstår når overdreven belastning plasseres på en muskel utover hva det er i stand til og fibrene rives i stykker. Det er veldig vanlig blant idrettsutøvere. En mindre belastning er også referert til som en trukket muskel hvor musklene ikke faktisk rive. Du kan vanligvis behandle en muskel tåre på egen hånd, med mindre du har hatt sterke smerter eller smerter som ikke vil gå bort. De vanligste symptomene på en tåre er hevelse, ømhet, blåmerker og smerter.

Medisinering

Medisiner brukes oftest for å lindre symptomene på en muskel tåre mens det gror. Ibuprofen og Naproxen brukes til å lindre hevelse og ømhet i muskelen. Disse medikamentene også tillate deg å flytte rundt bedre. Medikamenter blir vanligvis kombinert med en annen form for behandling, slik som resten.

RICE Formula

RICE formelen er ofte brukt til å behandle en muskel tåre: Hvil området for skade. Hold deg ut av det og ikke gjenta den aktiviteten som forårsaket skaden før det har grodd. Legen din kan be om at du bruker krykker hvis skaden er å beinet eller ankelen. Bruke is til å bidra til å redusere hevelse. Påfør isposer flere ganger om dagen i 20 minutter om gangen. Bruk komprimering med en elastisk bandasje for å forhindre ytterligere hevelse og blodtap. Heve skade for å minimere hevelse. Prøv å støtte skaden opp slik at det er høyere enn ditt hjerte og blod og hevelse vil ikke bassenget rundt skaden.

TENS enhet

En Transkutan elektrisk nervestimulering (TENS) enhet er et elektrisk apparat som er slitt og elektrodene er plassert på huden. Et titalls enhet sender en elektrisk puls til skadestedet og handlinger for å stimulere kroppens egne naturlige narkotika for å helbrede området. De elektriske pulser kan også arbeide for å blokkere smerter fra skaden, slik at du vil være mer komfortabel som du helbrede. Det er striden rundt TENS enhet for smerte og hvorvidt det faktisk fungerer for alle.

Hva å gjøre med en Trakk Lysken på en kvinne?

Hva å gjøre med en Trakk Lysken på en kvinne?


En lyske belastning er når det er en rift eller trekk i de tre musklene i indre lår, også kalt adductor musklene. Denne kombinasjonen av musklene går fra lysken hele veien nedover innersiden av låret og kobles til kneet. En trakk lysken kan være forårsaket av mange forskjellige ting, for eksempel en direkte slag mot lysken, belaste muskelen utover hva det er i stand til, overdrive eller legge for mye stress på musklene når de ikke er korrekt strukket.

Symptomer på Kvinne Lyske trekker

Symptomer kan være mild til svært alvorlig i en lyske pull. Symptomer kan inkludere tetthet i lysken, smerte og ømhet, svakhet i adductor musklene, blåmerker, feber på stedet av belastningen, og en smellende eller kneppende lyd når musklene er anstrengt. Du vil oppleve smerte når du flytter, og du kan oppleve lyskesmerter når du går på do.

Hvordan det er diagnostisert

Din lege vil fysisk eksamen området til å finne noen hevelse eller klumper som vises på lysken. Den fysiske undersøkelsen vil avdekke hvorvidt smerte er et resultat av andre medisinske tilstander som nyrestein, forstørrede lymfeknuter eller andre bekken problemer som cyster på eggstokkene. Cyster på eggstokkene kan forårsake intense smerter som kan synes å kjøre nedover beinet og kan ligne en muskel pull. Røntgen, CT skanner og andre tester kan utføres for å utelukke eventuelle andre problemer før en full diagnose er gitt.

Behandling

Lyskesmerter hos kvinner varierer avhengig av diagnose under evalueringen. Den vanligste formen for behandling for en lyske pull er kvinner er hvile og medisiner. Ibuprofen og Naproxen er både anti-inflammatoriske medisiner som hjelper med hevelse og betennelse. Varme brukes til det generelle området eller et varmt bad kan gi midlertidig lindring. Behandlingen er basert på den eksakte årsaken til smertene. Enhver smerte som har oppstått i flere dager bør sees på av en lege.

Mest vanlig skulder skader

Mest vanlig skulder skader


Skulderen er et kuleledd som er designet for å håndtere mye bevegelse og motstand. Den brukes i skyve, dra og strekker seg etter gjenstander. På grunn av dens involvering i de fleste store bevegelser, kan skulderen være utsatt for skader. Det finnes flere vanlige skulderskader.

.

Skulder Stammer

Skulder stammer er den vanligste typen av skulderskade. Mange skulder stammer oppstår i front eller fremre hodet av deltoid, der biceps går under deltoid. Skulderstammer kan skje når noen løfter for mye vekt, rykk en tung vekt eller objekt rundt, eller faller. Stammer kan variere fra mild til alvorlig, avhengig av hvor mye muskelfibrene har blitt strukket. Stammer vanligvis leges på egen hånd, men isen kan være en effektiv behandling.

Rotator cuff tendinitis

Tendinitt oppstår i skulderen når det er en betennelse i rotator cuff sener og bursa som omgir dem. Stammer i dette området er teknisk kjent som skulder impingements. Tendinitt oppstår vanligvis når toppen av humerus (overarmsbenet) og acromiom, den utstikkende delen av scapula, gni sammen og irritere labral brusk. Personer som har senebetennelse kan ha smerter når de sover på deres berørte skulderen om natten. Personer med rotator cuff senebetennelse noen ganger har problemer med å heve armen over hodet.

Torn Rotator Cuff

En rotator cuff tåre er en annen vanlig skulderskade. Rotator cuff består av fire sener og muskler som støtter bevegelse av skulderen ball-and-socket joint. Hvilken som helst av disse sener kan rives ved å løfte tunge vekter i mange år, eller på grunn av alder. Noen vanlige symptomer er smerter på toppen av skulderen eller langs utsiden av armen til albuen. Personer med rotator cuff tårer synes det er vanskelig å løfte deres berørte armen over skuldernivå eller nå ut for objekter. De fleste av disse skadene kan leges på egen hånd, men noen ganger kirurgi er nødvendig. Hvile og is er de beste behandlinger for en rotator cuff tåre.

Labral Tear

Den labrum er en mansjett av brusk som tillater humerus bein å bevege seg fritt. Labral tårer kan verke eller forårsake smerte med visse bevegelser og aktiviteter. En type labral tåre er SLAP tåre. Det er når biceps er frittliggende. Denne skaden er vanlig med baseball-spillere. En annen labral tåre er Bankart lesjon, som er når skulderen blir forstuet eller spretter ut av ledd. En tredje type labral rive kalles en bakre labral rift, som oppstår på baksiden av skulderen. Det skjer når labrum og rotator cuff blir klemt sammen. De fleste labral tårer ikke krever kirurgi som de vil leges på egen hånd når brusk regenereres.

Skulder Separasjon

En skulder separasjon oppstår øverst eller skulderen der scapula og krageben bein møtes. Dette området kalles acromioclavicular felles. Denne type skade er vanligvis forårsaket av et fall eller skarpt slag på toppen av skulderen. Mange ganger, ligament, vev og nerver er skadet. Noen ganger kan man selv lider brukne bein i området. Vanlige symptomer er sterke smerter, hevelse og noen ganger blåmerker. En klump kan være til stede i noen mer alvorlige skader. Den beste behandling for en skulder separasjon er resten og is. Slynger er ofte brukt for å forhindre bevegelse og fremme helbredelse. Mer alvorlige skader kan kreve kirurgi.

Teknikker for Bandasjering en Hamstring

Hamstring skader er både smertefullt og ødeleggende, og en alvorlig man kan la deg i stand til å gå for kanskje uker om gangen. Erkjennelsen av en hamstringskade og umiddelbart påføre riktig type bandasje kan bidra til å forhindre skader fra forverring, og dermed kutte ned på den totale helbredende tid.

Hamstring Skader

Hamstring skader er svært vanlig blant idrettsutøvere som er pålagt å sprint eller endre retninger plutselig i midten av skrittlengde. Dette inkluderer hurdlers, sprintere og fotball og basketball spillere. Hamstring skader kan også være forårsaket av ekstrem overdrive eller en plutselig press plassert på musklene. Jo tidligere en bandasje er plassert på den skadde hamstring, jo mer sannsynlig er det at skaden til musklene skal minimeres.

Det er tre hovedtyper av hamstring forstuinger, merket med deres alvorlighetsgrad. En klasse en forstuing indikerer at muskler eller sener har vært hyper-utvidet, som fører til små tårer og skarp smerte. Grade 1 tårer vanligvis krever kort utvinning tid og vil leges raskere hvis de behandles raskt med en bandasje og kald komprimere umiddelbart etter at problemet er identifisert.

En grad 2 rift er mer alvorlig og indikerer at det har vært store rifter eller brudd i hamstring. Disse vil være svært smertefullt å ta på, kan danne blåmerker og vil begrense bevegelse av benet. Disse vanligvis ta mellom tre og seks uker å fullstendig leget, og i denne tiden en kompresjonsbandasje vil bidra til å holde musklene immobile.

Grad 3 hamstring skader er det mest alvorlige med en komplett rift i muskelen, eller fullstendig løsrivelse av ligament fra enten bekken eller kneet. Du kan identifisere disse lett, slik at muskelen vil bli gjort helt ubrukelig, store blåmerker langs utsiden av låret er synlig og muskelen selv kan virke klumpete utseende. Bandasjer bør brukes med forsiktighet for disse skadene som for mye press kan forverre tåre. Dette vil ta to til seks måneder å helbrede og vil ofte kreve kirurgi for å reparere den knuste hamstring.

Bandasjer

Kompresjonsbind gir et middel for å immobilisere skadde muskler for å forhindre ytterligere skade. For å bruke en av disse bandasjene du trenger for å holde hamstring forhøyet og rett, og forsiktig vikle bandasjen rundt det berørte området. Disse bandasjer brukes vanligvis som et midlertidig virkemiddel for å gi sikker støtte for en grad 1 eller 2 skade. Den kompresjonsbandasje påføres så snart som mulig etter skaden oppstår. Med alvorlige skader, spesielt grad 2 eller 3 forstuinger, alltid kontakte helsepersonell for legehjelp. Når legen gir deg klaring til å bruke disse hjemme, par kompresjonsbandasje med is og lys fysioterapi for å øke hastigheten utvinning.

Hvordan ta vare på en Trakk Lyske

En trakk lysken kan være en av de mest smertefulle og mest vanskelige skader å ta vare på. Vanligvis oppstår et trukket lyske når lukke longus, den lange muskel på innsiden av lårene, er overbelastet, og ofte revet. Den trekker eller rift oppstår vanligvis ca tre inches under bekkenet der senen og muskel koble til. Lyske skader som en trakk lyske er vanligvis brydde seg for konservativt gjennom hvile, is, varme og smertestillende midler.

Hvordan ta vare på en Trakk Lyske

•  Hvile er den enkleste og også det viktigste du kan gjøre for din trakk lysken. Ta ett til to-ukers pause fra enhver fysisk aktivitet som kan hindre lysken fra healing eller forsinke helbredelsesprosessen.

Ta over skranke medisiner som paracetamol, ibuprofen eller acetylsalisylsyre for å lindre smerten.

Påfør en ispose til trakk lysken som vil redusere smerte og hevelse. Påfør ispose minst tre ganger om dagen i 10 til 20 minutter om gangen. Hvis du har en pose med frosne grønnsaker i fryseren, kan den brukes som et alternativ til en ispose.

Påfør varme til trakk lysken når hevelsen avtar. Bruk en varmepute på den skadde lysken to ganger om dagen i 45 minutter. Dette vil bidra til å lindre smerte og løsne lysken muskler som vil hjelpe fremskynde helbredelsesprosessen.

Begynn tøyningsøvelser på de trakk lyske muskler to ganger om dagen når du føler det kan gjøres uten smerter. Ikke overdriv strekker seg så det kunne forsinke helbredelsesprosessen.

Resume fysisk aktivitet bare hvis smertene har avtatt eller etter å ha blitt klarert av legen din.

Hint

  • Vær tålmodig. Lyske skader kan noen ganger ta opptil seks uker å helbrede.
  • Wear boxer truser i stedet for boksere å bidra til å støtte den skadde lysken.

Raskeste måten å helbrede såre muskler

Starte et nytt treningsprogram eller delta i en ny fysisk aktivitet kan resultere i stølhet. Den medisinske tilstanden oftest referert til som stølhet er en medisinsk tilstand som kalles Forsinket Onset stølhet (DOMS). Dessverre er det ikke noe super kur for dette fenomen; Men det er mange remedier som øker frekvensen av helbredelse og bidra til å håndtere ubehag.

Ikke stopp lys Øving

Etter en intens treningsøkt, små mikroskopiske tårer oppstå på muskelen. Disse tårene føre til sårhet i hele tegnet muskler. Ifølge webmd.com, fortsetter med lett trening i løpet av sårhet bidrar til å øke utvinningen. Den lett trening bidrar til å frigjøre bygget opp melkesyre i musklene; dette hjelper helingsprosessen og reduserer sårhet. Stretching under stølhet hjelper også å slippe melkesyre bygge opp og hjelper hindrer ytterligere sårhet.

Tradisjonell behandling

Tradisjonelle behandlinger er de vanligste metodene for å påskynde den helbredende prosessen og redusere smerte; Dette innbefatter å plassere is på det berørte området i 15 til 20 minutter, og deretter plassere en varmekilde (for eksempel en varmepute) på musklene i ytterligere 15 til 20 minutter. Gjenta denne prosessen minst fire ganger kan lindre sårhet i musklene. Men mangler spesifikk vitenskapelig støtte, har denne metoden blitt brukt i årevis av profesjonelle trenere, sport terapi spesialister og utøvere. Soaking i et bad med en kopp Epsom salt er anbefalt som en ekstra metode for å lindre ubehaget av DOMS. Brukes av profesjonelle idrettsutøvere, blant fotballspillere, hevder Epsom Salt Rådet at bruk av Epsom salt hjelper musklene til å fungere skikkelig, og reduserer betennelsen i forbindelse med de små rifter som oppstår under intens trening.

Vitenskapelig støtte

Ifølge en studie fra Human Performance Biblioteket ved Universitetet i Burlington, i Vermont, det er nok å være en lyd behandling eller kur for doms, og mange av de virkemidlene som brukes i dag er ikke vitenskapelig støttet. Imidlertid viser studien noen tilsynelatende effektive behandlinger som er å få støtte blant det vitenskapelige samfunnet. Anti-inflammatoriske er medisiner som reduserer betennelse i kroppen, behandle mild smerte og redusere feber. Vanlige anti-inflammatoriske inkluderer ibuprofen og aspirin. Disse medikamentene er svært tilgjengelig og gjøre lindre symptomer på DOMS. Studien nevnte også spise mat rik på antioksidanter kan bidra til å fremskynde helbredelsesprosessen. Matvarer rike på antioksidanter inkluderer blå bær, granatepler, brokkoli, røde druer, hvitløk og spinat. For en utvidet liste, se Resources i denne artikkelen. Det er ikke vitenskapelig verifisering av disse krav; Imidlertid tyder tidlig forskning som anti-oksidanter og anti-inflammatoriske medisiner øke utvinningsgraden.

Forebygging

Nøkkelen til en rask kur til stølhet er forebygging. Utøvere på alle nivåer av fitness erfaring DOMS; Imidlertid, kan dens alvorlighetsgrad reduseres eller forhindres ved å ta spesielle forholdsregler. Stretching før alle treningsøkter reduserer stølhet og skader. Etter trening, hjelper en 10-minutters nedkjøling musklene skikkelig hvile etter fysisk anstrengelse. Drikke mye vann bidrar til å holde kroppen fra dehydrering og støtter kroppen i sin helbredende prosess. Før trening, drikke minst to kopper vann.

Hva kan gjøres for en indre lår muskel Pull?

Hva kan gjøres for en indre lår muskel Pull?


Når du trekker en muskel, føler du en skarp, indre smerte i det berørte området for en kort periode. Vanligvis en muskel trekke er ufarlig, men smertene kan være nesten uutholdelig. Det kan også føre til en manglende evne til å fungere hvor belastningen har oppstått. Disse tipsene kan bidra til å redusere smerte og få rett til kilden før det blir et større problem.

Årsak

En muskel pull er en rift som danner innenfor en muskel, også kjent som en distraksjon ruptur. Dette skyldes vanligvis at overdreven stretching, sprinting, tennis eller sykling. Hvis du opplever en trakk muskel i låret, umiddelbart stoppe den aktiviteten som forårsaket det. Forsiktig forlenge beinet og massere området. En vanlig myte er at du bør strekke beinet når du har en trakk muskel. I stedet er det best å la det være. Blodgjennomstrømningen i området vil øke raskt. Din jobb er å regulere blodstrømmen tilbake til sitt normale nivå.

Icy Hot

Den aktive ingredienser mentol og metylsalisylat funnet i ulike muskelspenninger produktene virker ved å penetrere en trakk muskel med kulde etterfulgt av varme for å lindre smerte. Gni en kvart størrelse mengde ønsket muskelspenninger produktet på det berørte området etter en varm dusj eller badekar. Ikke bruk mer enn fire ganger daglig. For ekstra lettelse, vikle en elastisk bandasje rundt i området for å stoppe mentol rømmer området.

Ice

Sett en stor mengde is i en lukkbar mat oppbevaringspose. Plasser posen på låret i minst 30 minutter to ganger daglig. Isen vil redusere blodtilførselen til området, som kan hjelpe trekke leges raskt. Avstå fra å legge press på låret til den er helt leget.

Krykker

Ideen er å la din indre lår muskel leges helt før du delta i noen fysisk aktivitet. Unnlatelse av å gjøre det fører til en annen trekker i samme område. Krykker tjene som et ekstra ben når man er skadet. Bruk dem til å unngå press fra å komme til pull. Jo mindre du går eller trening på en trakk muskel, jo raskere vil du gjenopprette.

Besøk en Sports Clinic

Mange sports klinikker har spesielle maskiner og røntgen for å vurdere hvor raskt en muskel pull er healing. Planlegge en avtale for å få en enkel test utført på låret. Testresultatene kan veilede deg i å vite hvor mye mer avslapping lår behov.

Hvordan å lindre smerte Fra revet muskler

Pushing muskler utover sine fysiske begrensninger fører ofte til skade. Disse muskelskader er ofte i form av muskel stammer, der muskelen er helt eller delvis revet. Selv små rifter i muskelfibrene forårsake smerte. Smertelindring fra muskel stammer er avhengig av å redusere hevelse og begynner helbredelsesprosessen. Dette krever redusere belastningen på muskel-og kjemisk eller mekanisk, noe som reduserer svelling gjennom medisinering og is. En vanlig akronym å huske trinn til muskel strekkavlastning er RICE, som betyr hvile, is, kompresjon og Høyde.

Hvordan å lindre smerte Fra revet muskler

Pain Relief

Søk førstehjelp så snart som mulig etter skaden. Dersom skaden ikke i utgangspunktet garanterer medisinsk behandling, fortsetter skritt mot smertelindring.

•  Pakk den skadde kroppsdelen med ess bandasje, noe som gjør at bandasjen ikke er på altfor stramt.

Bruk is til det skadde området i minst 20 minutter. Gjenta hver time eller etter behov for å lindre smerten.

Hvis den skadde muskelen er på en arm eller et ben, heve området over hjertet nivå mens søknad is.

Ta den anbefalte dosen for din alder av en over-the-counter medisiner som paracetamol, ibuprofen eller naproxen.

Hint

  • Alltid konsultere med legen din hvis du har noen bekymringer angående skaden din. De fleste muskel tårer leges på egen hånd. Men noen tårer er alvorlig nok til å kreve kirurgi eller mer avanserte terapier.
  • Gjelder ikke isen direkte på huden. Hvis smertene vedvarer i mer enn tre dager, forstyrrer dine daglige aktiviteter, eller blir verre etter hvert som tiden går, kontakt lege. Ikke ta mer enn den anbefalte dosen av smertestillende midler. Hvis du trenger mer smertestillende medikamenter enn det som er anbefalt, kontakt lege.

Hvordan behandle en muskel rive i Back

En revet tilbake muskel kan være et resultat av en ulykke eller slag. Du kan også rive en ryggmuskelen ved å ikke strekke ordentlig og over-anstrenge deg. Muskelen tårer kan variere fra 5 prosent av muskelen blir revet i en rift som strekker seg over hele bredden av en muskel. Mens en lege kan være i stand til å fortelle deg omfanget av skaden, vil gjenopprettingsprosessen være opp til deg. Ved å hvile og arbeide for å gjenoppbygge ryggmuskelen, kan du hjelpe fremskynde sin helbredelse.

Hvordan behandle en muskel rive i Back

•  Ta en anti-inflammatorisk medikament, slik som et NSAID (ibuprofen eller naproksen), som anvist av etiketten. Dette vil bidra til å få ned en hevelse som omgir revet muskel. For alvorlige tårer, kan legen forskrive reseptbelagte muskel relaxers, men ikke alle muskel tårer vil nødvendiggjøre slike legemidler.

Når han ikke jobber for å bygge din muskelen opp igjen --- og spesielt hvis skaden er fersk --- hvile ryggen din så mye som mulig, og unngå aktiviteter som sårer eller forverre revet muskel.

Øvelse ryggen. Ved å trene, styrke deg muskler og hjelpe det til å gro. Besøk en fysioterapeut eller en personlig trener for flere sesjoner, etter behov. Hun vil kunne hjelpe deg i å velge øvelser som hjelper i stedet for skade den berørte muskelen. Når du tar deg tid til å gjenoppbygge muskler, er du mindre sannsynlig å rive den samme muskelen igjen.

Vent en passende mengde tid før du går tilbake til en normal treningsøkt rutine og løfte tunge gjenstander. Det er normalt for en avrevet muskel til å ta en måned å lege.