Digidexo.com

bactrim kombinasjon

Informasjon På Bactrim DS Drug

Informasjon På Bactrim DS Drug


En merkevare-navnet medisiner, inneholder Bactrim Dobbelt Strength (DS) en kombinasjon av narkotika sulfametoksazol og trimetoprim. Leger ofte foreskrive Bactrim DS for behandling av visse typer infeksjoner forårsaket av bakterier.

Funksjon

Bactrim DS virker ved å hindre bakterieceller fra å produsere visse kjemikalier nødvendig for bakterier å vokse og spre seg. Uten disse kjemikaliene, blir bakteriene svak og til slutt dør.

Bruksområder

Bactrim DS er effektivt for infeksjoner i urinveiene, mellomøret og bronkitt, samt for reisediaré og noen typer bakteriell lungebetennelse. Stoffet har potensial til å drepe Shigella, Pneumocystis carinii, E. coli, Streptococcus, H. influenzae, Klebsiella og Enterobacter arter av bakterier.

Funksjoner

En tablett Bactrim DS inneholder 160 mg trimetoprim og 800 mg sulfametoksazol, sammenlignet med 80 mg trimetoprim og 400 mg sulfametoksazol funnet i den vanlige versjonen av Bactrim, ifølge US National Library of Medicine.

Time Frame

Den tiden leger fore Bactrim DS varierer avhengig av hvilken type av sykdommen, men i de fleste tilfeller, et kurs av antibiotika varer 10-21 dager, melder det amerikanske National Library of Medicine.

Betraktninger

Bactrim DS er ikke trygt for bruk hos barn under 2 måneders alder. Hvis du har en historie med anemi, astma, folatmangel, HIV, nyre- eller leversykdom eller anfall, kan det ikke være trygt for deg å ta Bactrim DS, advarer Mayo Clinic.

Bruker for Bactrim DS

Bruker for Bactrim DS


Bactrim DS er et antibiotikum fremstilt av en kombinasjon av trimetoprim og sulfametoksazol. Dette antibiotika brukes til å behandle flere forskjellige bakterieinfeksjoner. Denne medisinen er bare tilgjengelig etter resept, og det må tas nøyaktig som anvist for å være mest effektive ved behandling av bakterielle infeksjoner. Pasientene må være sikker på å konsumere rikelig med væske når du tar denne antibiotika for å hindre dannelse av nyrestein, sier RxList.

Middle ørebetennelse

Denne typen av infeksjon, også referert til som otitis media, er en av de mest vanlige sykdommer hos små barn, sier Mayo Clinic. Barn med denne typen ørebetennelse kan oppleve øresmerter og hodepine; de kan trekke på sine ører; en klar væske kan renne fra sine ører; de kan gråte oftere; de kan ha feber høyere enn 100 grader Fahrenheit; og de kan ha problemer med å sove, være unormalt irritabel og ikke svare på lyder. Voksne med dette ørebetennelse kan oppleve en øreverk, midlertidig tap av hørsel, feber høyere enn 100 grader Fahrenheit, og føler at de har en blokkering i øret. Infeksjonen hos voksne og barn kan bli behandlet av Bactrim DS.

Urinveisinfeksjon

Denne type infeksjon kan behandles ved Bactrim DS og begynner i og påvirker, urinveiene. Urinveiene består av urinlederne, urinrøret, nyrer og blæren. De fleste urinveisinfeksjoner påvirker blæren og urinrøret. Ifølge Mayo Clinic, generelle symptomer inkluderer en vedvarende og sterk trang til å urinere, bakterier i urin, svie ved vannlating, blod i urinen, passerer lite urin ofte, skyet urin og urin med sterk lukt.

Hvis nyrene er smittet, også referert til som akutt pyelonefritt, kan pasienten oppleve smerter i siden og øvre rygg, oppkast, høy feber, kvalme, frysninger og skjelvende.

Hvis blæren er infisert, også referert til som blærekatarr, kan pasienten oppleve bekken press, smertefull og hyppig vannlating, ubehag i nedre del av magen og lavgradig feber.

Hvis urinrøret er infisert, også referert til som uretritt, kan pasienten oppleve brenning under vannlating.

Øvre luftveisinfeksjon

Denne infeksjonen, også behandle med Bactrim DS, kan ramme alle deler av de øvre luftveiene, inkludert nesen, bronkiene, bihuler, strupehode, luftrør og svelg. Det er visse symptomer som pasienter kan oppleve uavhengig av den delen av øvre luftveier berørt, inkludert tett nese, sår hals og nysing. Ifølge Cleveland Clinic, kan andre symptomer inkluderer feber, rennende nese, ansiktssmerter, hodepine, tannpine hoste (noen ganger med sputum), tretthet og lett feber.

Tarminfeksjon

Denne typen av infeksjon, også referert til som en bakteriell infeksjon fordøyelses, kan være forårsaket av en rekke bakterier, inkludert Shigella enteritt, salmonelle enteritt og E. coli-enteritt, sier feil diagnose. Visse symptomer kan oppstå uavhengig av type bakterier som forårsaker infeksjonen, inkludert oppkast, slapphet, diaré, økt hjertefrekvens, kvalme, magesmerter og magekramper.

Bivirkninger av Bactrim

Bactrim er merkenavnet på en kombinasjon av de to antibiotika narkotika trimetoprim og sulfametoksazol. Noen av de forholdene det brukes til å behandle er urinveis og ørebetennelse, spesielt hos barn, reisediaré og tilbakevendende bronkitt. Det er også brukt i behandling og forebygging av en form for lungebetennelse kjent som Pneumocystis carinii, særlig hos personer med immunsystemet svakhet.

Vanlige bivirkninger

De vanligste bivirkningene av Bactrim er kvalme, oppkast, tap av appetitt, utslett, søvnløshet og leddsmerter. Noen pasienter har utviklet allergi mot trimetoprim eller sulfametoksazol. Pasienter rådes til å informere sine leger hvis de utvikler tegn på allergisk reaksjon inkludert elveblest, hoven tunge, lepper eller ansikt og pustevansker.

Pasienter som har en historie med allergisk reaksjon på andre sulfonamidderiverte narkotika rådes til å diskutere dette med sin lege før du tar Bactrim.

Alvorlige bivirkninger

Sjelden har noen pasienter utviklet følgende sykdommer som er forårsaket av alvorlige allergiske reaksjoner på sulfametoksazol som resulterte i dødsfall: Stevens-Johnson syndrom, anafylaksi, toksisk epidermal nekrolyse og aplastisk anemi. Andre mulige alvorlige bivirkninger til Bactrim inkluderer blodig avføring, alvorlige magesmerter, blemmer eller flassende hud og vannlating problemer.

Bivirkninger i sykepleie babyer

Gravide og ammende kvinner på det sterkeste til ikke å ta Bactrim. Sulfonamider som sulfametoksazol kan gå over i placenta og morsmelk. Dette kan skade en pleie baby ved å forårsake en tilstand som kalles kjerneicterus, som er en form for hjerneskade forårsaket av alvorlig gulsott. Bactrim kan også forårsake leverproblemer og anemi hos babyer.

Legemiddelinteraksjoner

Bactrim kan redusere effekten av visse prevensjon piller, så backup prevensjonsmetoder anbefales mens du tar stoffet. Tar Bactrim med følgende legemidler kan øke bivirkningene av hver medisiner: perorale antidiabetika, metyldopa, valproinsyre, sulfoxone, metenamin og Dilantin.

Advarsler

Bactrim kan føre til økt følsomhet for sollys fører til solbrenthet. Det anbefales at pasienter unngå soleksponering og solarium. Pasienter med AIDS som tar Bactrim for Pneumocystis carinii lungebetennelse vil sannsynligvis oppleve flere bivirkninger enn pasienter uten AIDS som har denne lungebetennelse.

Kronisk bruk av høye doser av Bactrim kan resultere i benmargsdepresjon og tilstede som trombocytopeni, leukopeni eller megaloblastisk anemi. Langvarig bruk kan også føre til vaginal gjær infeksjon eller trøske.

Bactrim anbefales ikke for barn under 2 måneders alder. Det kan også føre til svimmelhet, og pasienter rådes til å unngå bruk av tunge maskiner hvis dette skjer.

Liste over Kombinasjon medisiner for migrene

En migrene hodepine er en smertefull tilstand som kan være ganske alvorlig. Tendensen til å utvikle migrene er arvelig og ser ut til å innebære serotonin, et kjemikalie i hjernen, ifølge Medicine Net, Inc. Smerter fra en migrene hodepine kan vare fra noen timer opp til et par dager.

Migrene kan forstyrre din dag-til-dag liv, og når du har blitt diagnostisert med dem, kan legen starte deg på en bestemt medikament regime. En vanlig metode for behandling av migrene er med kombinasjonen medisinering.

Excedrin migrene

Dette var den første reseptfrie medisinen godkjent av FDA for å behandle symptomene på en migrene, ifølge Novartis Consumer Health, Inc. Du kan bestemme seg for å begynne å lindre symptomene på migrene på egen hånd, med over-the-counter medisiner. Excedrin migrene inneholder en kombinasjon av ingredienser, inkludert paracetamol, aspirin og koffein. I kliniske studier, etter å ha tatt Excedrin migrene, selv pasienter med tøffe migrene opplevd en merkbar reduksjon i smerte i løpet av 30 minutter.

Midrin

Som over-the-counter medisiner, reseptbelagte legemidler kommer ofte i kombinasjoner. Denne kombinasjonen medisiner brukes til å avlaste spenninger og migrene. Acetaminofen bidrar til å redusere smerte fra hodepine. Isometheptene bidrar til å begrense de utvidet blodkar i hodet. Dichloralphenazone bidrar til å slappe av kroppen, ifølge Healthcentral.com.

Cafergot Oral

Denne kombinasjonen av ergotamin og koffein i denne medisinen brukes for å behandle eller forebygge migrene. Ergotamin reduserer bankende effekter ved å begrense blodårene i hodet, mens koffein øker opptaket av ergotamin.

Fioricet Oral

Denne kombinasjonen medisiner brukes til å behandle migrene forårsaket av spenningshodepine. Paracetamol reduserer hodepine smerter, mens butalbital - et beroligende middel, bidrar til å redusere angst og forårsake søvnighet og avslapping. Koffein bidrar til å øke effekten av paracetamol og butalbital.

Fiorinal Oral

Fiorinal fungerer på samme måte Fioricet; imidlertid er acetaminofen erstattet med aspirin. Denne kombinasjonen av aspirin, koffein og butalbital brukes til behandling av migrene ved å redusere smerte, redusere angst som forårsaker spenninger og økende døsighet mens koffein hjelpemidler i absorpsjon.

Hvordan bruke Bactrim for MRSA

Staph infeksjoner er vanligvis en plage, og skaper utslett, byller og andre hudsykdommer, men sjelden noe dødelig. En ny type staph injeksjon har oppstått som er motstandsdyktig mot de vanligste penicillin baserte antibiotika vanligvis foreskrevet. Meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA) har ført til dødsfall, men det kan behandles med andre former for antibiotika, inkludert Bactrim.

Hvordan bruke Bactrim for MRSA

Fighting MRSA med Bactrim

•  Kontakt legen din hvis du har en hud tilstand som ikke går bort. Han vil teste for å se om det er en staph infeksjon og deretter foreskrive penicillin-baserte antibiotika. Hvis disse antibiotika ikke virker, er betydningen den MRSA, vil legen forskrive en ny antibiotika som Bactrim.

Følg legens retninger. Nøkkelen til bekjempelse av MRSA ved hjelp av disse nye antibiotika som Bactrim er å følge legens anvisninger til punkt og prikke. Antibiotika vil ikke rydde opp i problemet med en gang. Det tar vanligvis to til tre dager for antibiotika for å påvirke staph bakterier, så ikke mist motet hvis det ikke skjer noe på den første dagen. Du bør også ta full diett av antibiotika selv om infeksjonen synes å ha ryddet opp. Stoppe medikament tidlig kan føre til at staph til igjen å formere seg, og denne tid kan det være resistente mot antibiotika.

Få litt hvile. Kroppen kjemper en krig inni og dens behov sine soldater i best mulig form. Hvis du har blitt diagnostisert med MRSA bør du holde deg hjemme fra jobb og skole, og få nok søvn slik at kroppen kan reparere seg selv. Den Bactrim, sammen med dine egne antistoffer, bør gjøre kort prosess med MRSA.

Drikk rikelig med væske. Du kroppen trenger også drivstoff til å slå bakterier, og du bør drikke rikelig med væske mens du tar Bactrim. Vann vil holde deg hydrert og dine celler i toppform. Dessuten kan Bactrim bosette seg i nyrene hvis ikke nok vann inntas i løpet av dagen og kan føre til nyrestein. Symptomer på en nyrestein inkluderer sterke magesmerter og blod i urinen.

Se for alvorlige bivirkninger. Mens Bactrim er effektiv mot de dødelige MRSA-bakterier, har medisinen også vært kjent for å forårsake død på grunn av sin ingrediens sulfametoksazol. Det kan føre til alvorlige blemmer og lilla utslett, progressiv nedbrytning av det ytre lag av huden, plutselig og alvorlig leverskade, en alvorlig blodsykdom (agranulocytose), og en mangel på røde og hvite blodlegemer på grunn av en benmargs lidelse, ifølge til drugs.com. Hvis du merker noen av disse bivirkningene, ringe legen din umiddelbart.

Skabb Behandling Bruke Bactrim

Skabb er en vanlig og irriterer huden infeksjon forårsaket av gravende midd. Det er overført av hud-til-hud kontakt, spesielt mellom familiemedlemmer og mennesker som lever i nært hold. De vanlige symptomene er kløe og utslett, spesielt mellom fingrene, på albuene, på genitalia hos menn og rundt brystvortene hos kvinner. Mens skabb ikke er en bakteriell infeksjon kan det noen ganger føre til sekundære bakterieinfeksjoner som krever andre legemidler for behandling.

Årsaker

Kløe midd, Sarcoptes scabiei var hominis, er den skyldige som forårsaker sykdommen. Den kvinnelige mite Burrows inn i huden for å legge sine egg; når larvene klekkes de kommer til å pare seg og syklusen gjentas. Den midd kan kun lever i noen dager i fravær av en human vert. Mangel på god hygiene og overbefolkning er de viktigste faktorene som fremmer spredning av skabb.

Behandlinger

Leger vanligvis behandle skabb med en pediculicide, en krem ​​som er brukt over hele kroppen fra halsen og ned for å drepe midd. Lindan, permetrin og crotamiton er alle vanlige alternativer. Lindan bør ikke brukes til barn under 2 år i eller gravide eller ammende mødre. Det er viktig å rense klær og sengetøy fordi midd kan overleve i opptil tre dager utenfor en vert og kan benytte anledningen til å få haik på venner og familie.

Bactrim

Bactrim er handelsnavnet for et antibiotikum med de aktive bestanddeler sulfametoksazol og trimetoprim, som ofte administreres oralt, men også i andre formuleringer. Det er vanligvis brukes til å behandle øret og blære infeksjoner, blant andre forhold. Som de fleste medikamenter, har Bactrim bivirkninger, ofte inkludert svimmelhet, søvnproblemer eller en hoven tunge, selv om den har i noen tilfeller forårsaket mer alvorlige allergiske reaksjoner.

Bactrim og skabb

Noen leger har foreskrevet Bactrim å behandle hodelus eller til og med skabb på teorien om at antibiotika vil drepe tarmbakterier som lever i lus (eller midd), og dermed hindre parasittene 'fordøyelsen. I dag denne tilnærmingen er ikke mye som støttes av eksperter og anbefales ikke, og heller ikke er det stoffet godkjent av FDA som en pediculicide. Generelt tar antibiotika for betingelser som ikke resulterer fra bakterielle infeksjon er noe uklokt, ettersom medikamentet kan bidra til utviklingen av antibiotikaresistens i andre bakterier. I noen tilfeller kan imidlertid skabb gi de rette forholdene for skadelige bakterier å forårsake en sekundær infeksjon.

Sekundære infeksjoner

Skadelige bakterier kan kolonisere åpne sår til å forårsake infeksjoner; sekundære infeksjoner av skrapemerker er faktisk ganske vanlig med skabb. Hvis en sekundær infeksjon utvikler, leger vil ofte antibiotika som Bactrim for å drepe bakterier. Følgelig, mens antibiotika er vanligvis ikke foreskrevet til behandling av den midd angrep i seg selv, er de av og til foreskrevet til behandling av sekundære infeksjoner. Informasjonen ovenfor er ikke ment som medisinske råd; som alltid, hvis du er i tvil om hvilken behandling som er riktig for din tilstand, som alltid, er det best å sjekke med legen din.

Mat Kombinasjon for Weight Loss

Hvis du prøver å gå ned i vekt, må du være klar over at det er mat valg som vil hjelpe til med vekttap. Ved å begrense sukker, visse fettstoffer og raffinerte karbohydrater, vil du finne at å spise en sunn kombinasjon av matvarer er enklere enn du tror. Frukt og grønnsaker og proteiner og hele korn alle sammen for å skape en trifecta av matvaregrupper som kan hjelpe i vekttap ved å undertrykke appetitten, regulerer fordøyelsen og blodsukkeret og holde kroppen tilstrekkelig næring.

Grønnsaker og frukt

Grønnsaker og frukt er en viktig del av noe vekttap diett for et par grunner. Ikke bare er de fullpakket med næringsstoffer, men de inneholder mye fiber, som vil hjelpe deg til å føle fyldigere lenger, hjelpe på fordøyelsen og selv kan skylle fettet ut av tarmsystem og hindre den fra å bli absorbert av kroppen. Noen av de beste frukt og grønnsaker for vekttap inkluderer epler, goji bær, blåbær, granatepler, chili (som også har capsaicin, et kjemikalie som gir raskere stoffskifte) og grønnkål.

Protein

Proteiner som egg, magert kjøtt, kylling og svinekjøtt, fisk, bønner og nøtter er utmerket for vekttap dietter fordi de bidra til å bygge muskler. Jo mer muskler du har, jo høyere stoffskiftet og mer fettforbrennende potensialet kroppen din har. Protein, som fiber, er også svært fylling, slik appetitt er undertrykt. I tillegg har noen fisk og nøtter er høy i omega-3 fettsyrer - en god type fett som faktisk kan hjelpe deg å gå ned i vekt fordi det positivt påvirker stoffskiftet og insulin produksjon. Beans pakke en dobbel effekt med mye fiber og masse protein.

Helkorn

Hele korn er svært høy i løselig fiber, som fordøyer sakte, bedre å regulere blodsukkernivået for å forebygge vektøkning. Som bønner, mange hele korn inneholder en betydelig mengde protein i tillegg til fiber, holde deg full, hjelper fordøyelsen (og redusere bloat) og regulere blodsukkernivået. Havregryn, bokhvete, quinoa og brun ris er gode kilder til hele korn.

Kombinasjon Medisinering for Hypertension

Kombinasjonsbehandlinger for høyt blodtrykk brukes når en medisin ikke kan senke eller kontrollere blodtrykket effektivt. Ifølge WebMD, behandling med to eller flere legemidler mot høyt blodtrykk bedre enn ett.

Typer medisiner

Diuretika, som er væske piller, og høyt blodtrykk medisiner som ACE-hemmere, angiotensin reseptorblokkere, betablokkere og kalsiumblokkere er legemidler som brukes i kombinasjonsbehandling.

Kombinasjoner

Det er ulike kombinasjoner for å behandle høyt blodtrykk. Diuretika brukes sammen med høyt blodtrykk medisiner så vel som ulike typer av høyt blodtrykk legemidler som brukes sammen.

Lengde på Therapy

Ifølge WebMD, vil behandlingen ta minst et år med disse legemidler. Når blodtrykket er normalt i ett år, kan legen begynne å reduseres dosene og deretter medisiner.

Hvordan ta

Kombinasjonsbehandling bør tas nøyaktig slik legen bestillinger. Ikke slutt å ta denne medisinen eller går tom for medisin, da dette kan føre til en heving i blodtrykket.

Suksess

Å måle suksessen av behandlingen bør du ta blodtrykket ofte. Ta din trykket på ulike tidspunkter i løpet av dagen og holde en oversikt over målinger for legen din å vurdere.

Mat kombinasjoner og vekttap

Mat kombinasjoner og vekttap


Teorien om riktig mat kombinere eller trophology fastholder at å spise mat i riktige kombinasjoner vil forbedre fordøyelsen, din generelle helse og regulere vekten din. Tilhengerne av denne stilen av å spise hevder du trenger ikke telle kalorier, bare følge noen enkle prinsipper for å oppleve nye funnet energi og vitalitet.

Teori

Dr. William Howard Hay først introduserte ideen om mat kombinere på 1920-tallet. Han antar at kroppen ikke kan fordøye stivelse og proteiner når de er fortært sammen. Fordi fordøyelsen av proteiner er i første rekke sure og alkaliske stivelse, fordøyelse av de to sammen i det vesentlige nøytraliserer prosessen. Dette bremser fordøyelsen og putrefies proteiner og gjærer stivelse - skape fordøyelses problemer som gass, oppblåsthet, halsbrann, kramper, forstoppelse, foul avføring og oppfattes matintoleranse.

Fordeler

I tillegg til å rydde opp fordøyelses woes, mat kombinere visstnok hjelper deg med å administrere din kroppsvekt. Ifølge talsmenn, hvis maten er riktig kombinert fordøyelsen bedres og næringsstoffer bedre absorbert. Dette øker stoffskiftet og øker din energi. Alt dette skjer uten kalori telling eller ekstrem sult.

Expert Insight

Ingen forskning støtter teoriene bak trophology. Et par bøker om emnet er tilgjengelig, inkludert "Fit for Life: Ikke Fat for Life" av Harvey Diamond og "The Tao of Health, Sex and Longevity" av Daniel P. Reid. Dietten kaller for deg å spise mat nær naturen, å spise rå grønnsaker hver dag, og for å unngå bearbeidet hvite matvarer. Disse anbefalingene er congruous med ernæringsfysiologer og andre tilhengere av ren og sunn mat.

Betraktninger

Konseptet med riktig mat kombinere ikke er usunn og dens vekt på friske grønnsaker er rosverdig. Noen av funksjonene i trophology faktisk vises i Atkins diett (stivelse er minimert og protein er konsumert alene) og i rå mat dietter som minimerer tette proteinkilder. Prøver diett kan hjelpe deg å miste vekt ved å øke inntaket av grønnsaker og minimere høy-kalori bearbeidet mat. Hvis du bestemmer deg for mat kombinere er for deg, gå sakte og være tålmodig som kroppen tilpasser seg en ny måte å spise.

Utfordringer

Mer komplekse versjoner av mat kombinere eksisterer. Disse ikke bare ringe for deg ikke å konsumere protein og stivelse samtidig (ingen kjøtt og poteter), men for å unngå å kombinere flere stivelse (ris og bønner) eller proteiner (kylling og fisk) i samme måltid. I tillegg bør man unngå en blanding av syre og stivelse (eddik og ris), sukker og stivelse (brød og jelly), og syre og protein (sitron og kylling). Meloner bør spises alene som skal melke. Læring og forholde seg til disse reglene kan være skremmende som de er urimelig med en vestlig måte å spise.

Hvordan spise mat i Kombinasjoner

En diett som kombinerer mat typer ordentlig bygger og vedlikeholder god helse. I fordøyelsen, er utformet for spesifikke enzymer for å bryte ned bare én type av mat på en gang. Når enzymer hemmes av feil mat kombinasjoner, kan den neste fasen av fordøyelsen ikke finne sted, og ufordøyd mat blir handlet på av bakterier som produserer giftstoffer. Når disse blir absorbert i stedet for næringsstoffer, til slutt resulterer sykdom.

Hvordan spise mat i Kombinasjoner

•  Spis enkel mat først. Frukt bevege seg gjennom fordøyelseskanalen raskt fordi de ikke trenger å bli brutt ned så mye som andre matvarer. Det er akseptabelt å spise ukokt grønne bladgrønnsaker (romersk, spinat, grønnkål eller grønt blad salat) med frukt.

Spis ikke-stivelsesholdige grønnsaker neste. Lett kokte grønnsaker i kål familien og asiatiske kombinasjoner fungerer bra. Stivelsesholdige grønnsaker, for eksempel gulrøtter, yams, poteter eller korn, kan også spises, men det er best å konsumere bare en av disse på et måltid.

stivelse og proteiner hører ikke sammen. Proteiner krever sure enzymer for fordøyelsen. Slike syrer nøytralisere alkaliske enzymatiske juice som kreves for å fordøye stivelse. De resulterende produkter kan ikke gå videre til det neste stadium av fordøyelsen, i hvilken næringsstoffene bør bli gjort tilgjengelig for kroppen. Grønne bladgrønnsaker kan kombineres med stivelse (f.eks, pasta og salat).

Aldri spise mer enn ett protein per måltid. Grønne bladgrønnsaker kan kombineres med proteinrik mat (for eksempel biff og salat).

Spis fett og proteiner separat. Kroppen trenger flere timer til å fordøye fett. Soaking nøtter og frø i vann gjør dem lettere å fordøye. Spirende forbedrer næringsstoffer. Grønne bladgrønnsaker kan kombineres med fett (f.eks, salat med olivenolje dressing).

Hint

  • Spis meloner alene på tom mage --- de bør ikke kombineres med andre matvarer. Vent minst to timer etter å ha spist frukt, tre timer etter å ha spist stivelse og fire timer etter å ha spist proteiner og fett før en annen måltid er tatt. Det er vanskelig å gi opp kombinasjons mat som smørbrød (tydelig regelbrytere). Hvis du skli, ta en god enzym supplement og vente flere timer før neste måltid.
  • Hopp dessert. Forskjellige sukkere krever forskjellige enzymer som ikke vil være til stede hvis andre matvarer er i magen. Bakteriell gjæring vil slå dessert til alkoholer som vil irritere tarmen og gift andre organer. Enkelte matvarer, slik som bønner, inneholder både stivelse og protein. Kanskje kroppene våre er laget for å håndtere denne kombinasjonen i en mat, men omdømmet til slike matvarer å produsere gass (gjæring) er vitnesbyrd om vanskeligheten med å fordøye dem. I alle fall bør de ikke spises med andre proteiner eller stivelse (f.eks ingen bønne tacos eller chili med kjøtt).

Bihulebetennelse Treatment Med Bactrim

Bactrim er merkenavnet på en antibiotika som brukes til å behandle øret og urinveisinfeksjoner, bronkitt, noen former for lungebetennelse og bihulebetennelse. De aktive ingrediensene i Bactrim er sulfametoksazol og trimetoprim.

Skjemaer

Bactrim er tilgjengelig som en tablett eller en væske, begge tatt muntlig.

Dosering

En voksen dose Bactrim å kjempe bihulebetennelse kan variere 160-800 mg to ganger daglig, sier American Academy of Family Physicians. Pediatrisk dosering er formulert basert på barnets vekt.

Løpet av behandlingen

I løpet av behandling av sinusitt med Bactrim, i henhold til aafp, er vanligvis mellom 7 og 14 dager, avhengig av den spesifikke lege eller pasientens tilstand.

Kostnadseffektivitet

Bactrim er betydelig rimeligere enn noen andre legemidler foreskrevet for bihulebetennelse, ifølge American Academy of Family Physicians. Mer kostbare medisiner inkluderer Ceftin og Ceclor.

Kontra

Kvinner som er gravide eller ammende og lider av bihulebetennelse bør rådføre seg med lege før du tar Bactrim, ifølge Drugs.com. Ingrediensene i Bactrim kan passere gjennom morsmelk og kan skade et spedbarn.

Kombinasjon Diet å senke blodsukkeret

En avgjørende faktor i å kontrollere diabetes og dens virkninger på kroppen er å senke blodsukkeret. Med en kombinasjon av sunt kosthold, trening, overvåking og, i noen tilfeller medisiner, kan senkes blodsukkeret hos flertallet av personer diagnostisert med diabetes.

Få fakta

Å vite hva diabetes er, og hvordan det påvirker kroppen din vil gjøre deg i stand til å bli en aktiv deltaker i å håndtere din sykdom. Takk til pågående forskning og fremskritt i behandlingen av diabetes, det er mange kilder tilgjengelig for å lære om denne sykdommen, og hvordan du kan kontrollere det.

Helsepersonell er din første forsvarslinje. Han vil være i stand til å veilede deg i forhold til hvilken type diabetes du har, hva andre diagnostiske tester kan være nødvendig, og om du vil trenge medisiner sammen med diett og trening for å kontrollere blodsukkeret. Han vil også gi deg en tidsplan for å overvåke blodsukkeret og kritiske oppfølging tester som må utføres på en jevnlig basis. Legen din kan også henvise deg, om nødvendig, til en endokrinolog, en lege som har spesialisert seg på behandling av tilstander som diabetes, og en ernæringsfysiolog for å hjelpe kartlegge en personlig diett plan.

The American Diabetes Association er en autoritet på dette temaet også. Et besøk til deres nettside, diabetes.org, vil gi deg et vell av informasjon om de nyeste behandlinger, kosthold råd og selv måter å bidra til å forhindre diabetes. The Mayo Clinic er en annen anerkjent leder i helse informasjonsressurser. Deres hjemmeside er MayoClinic.com og er vel verdt en stopp på reisen for å få informasjon.

Få sunn

Diabetic diett er ikke en bisarr samling av nye og uvanlige matvarer eller rutiner som må følges. Snarere er det bare å spise sunt. Selv om dette er noe mange av oss kan planlegge å gjøre en dag, må det bli en livsstil for diabetikere. Det store målet er å bidra til å forhindre livstruende komplikasjoner som kan oppstå med diabetes. Imidlertid er oppsiden at å spise for å kontrollere blodsukkeret ditt kan gi bonuser lagt slik som vekttap, økt energi og en god ernæringsmessig plan tilbyr andre positive resultater.

The American Diabetes Association anerkjenner flere metoder for å planlegge dine måltider som en diabetiker. Søk råd fra helsepersonell om hvilke som kan fungere best for din alder, vekt og aktivitetsnivå. Også huske på at andre forhold, som for eksempel høyt blodtrykk eller høyt kolesterol, kan spille en rolle i hvilke matvarer finner veien til tallerkenen din. Til slutt, men når du har valgt din metode for måltid planlegging, du vil bare være å følge en diett som gir den riktige balansen mellom de grunnleggende mat grupper.

Det er vanskelig å overse at sammen med kosthold, sunn betyr økt fysisk aktivitet og regelmessig mosjon. For diabetikere, fysisk aktivitet og trening bety lavere blodsukker. Som alltid, sjekk med legen din før du begynner på et treningsprogram, men anser det som viktig for helsen din som elektrisitet er til livet ditt. Få flytte og få kontroll over blodsukkeret ditt!

Mat Kombinasjoner for å øke metabolismen

Metabolisme er prosessen med å bryte ned mat og kjemiske forbindelser, absorberende næringsstoffer og eliminerer avfall. Hastigheten som kroppen gjør som er metabolic rate. Kosthold spiller en stor rolle i hvor fort en persons metabolisme er. Det er mat kombinasjoner som kan hjelpe fart opp eller bringe den tilbake i balanse. Mange av disse matvarene støtte fordøyelsessystemet og balanse blodsukkernivået.

Ingefær og juice

Kroppen trenger fordøyelsesenzymer til sammenbrudd og fordøye fett, protein, karbohydrater og laktose. Kroppen produserer ikke nok fordøyelsesenzymer på egen hånd og trenger dem fra kostholdet. Grønnsaker og frukt er høy i fordøyelsesenzymer. Ginger root hjelper kroppen produsere mer fordøyelsesenzymer for å oppmuntre sunn fordøyelse. Ha frukt eller grønnsaksjuice om morgenen og inkluderer ingefær i miksen. Dette vil hjelpe kroppen har den optimale mengde av fordøyelsesenzymer i løpet av dagen.

Honning, sitron og cayenne

Honning er en naturlig antiseptisk og er veldig bra for fordøyelsessystemet. Sitron er antatt å være en kraftig rensemiddel for leveren. Leveren er ansvarlig for behandling av fett og støtter også fordøyelsessystemet. Cayenne pepper er kjent for å øke metabolic rate og rense tarmer. Plasser en spiseskje honning med saften av en halv sitron og klype cayenne pepper i en kopp renset vann. Du kan også legge til to spiseskjeer av eple cider eddik til kombinasjonen. Apple cider eddik inneholder et fiber som kalles pektin som er kjent for å skylle fett, toksiner og kolesterol fra kroppen.

Drikk denne blandingen første hver morgen for å rense kroppen. Drikk 2 flere kopper i løpet av dagen hvis du velger.

Kanel og havregryn

Kanel hjelper kroppen forbrenne sukker. Det hjelper også å stabilisere blodsukkernivået i løpet av dagen. Naturlig terapeuter anbefaler å ta mellom en halv teskje og en teskje kanel daglig. Havregryn inneholder en høy mengde av fettløselige fiber. Det tar kroppen i lang tid til å bryte ned denne, og som et resultat av insulinnivået i kroppen dråpe, som balanserer blodsukkernivået og øker metabolismen.

Protein og spinat

Protein tar lengre tid å fordøye og balanserer blodsukkeret så vel som holder deg mett lengre. Protein hjelper også med muskelutvikling, og musklene fortgang i metabolic rate. Alt kjøtt inneholder protein, men det beste for metabolismen er kalkun og grillet fisk og kylling. Tofu, soyabønner og tempeh er også høy i protein. Spinat inneholder mange antioksidanter, vitaminer og mineraler og bidrar til å rense kroppen for giftstoffer og avfall.

Yoghurt og rå mandler

Yoghurt inneholder live aktive kulturer også kjent som probiotika, som bidrar til å holde tarmen sunn. Mandler er høy i essensielle fettsyrer, som bidrar til å rense usunt fett fra kroppen. Proteinet i mandler og yoghurt bidrar til å gjøre at du føler deg mettere lenger og denne kombinasjonen gjør en snack som øker metabolismen. Kanel kan legges til for smaken og for sine metabolske fordeler.

Fordelene av Kombinasjon Dyner

Fordelene av Kombinasjon Dyner


Kombinasjons dyner kommer i en rekke forskjellige stilarter. Det er dyner som har to vekter i ett enkelt ark, eller dyner som består av en rekke forskjellig vektet ark som knappen sammen på ulike måter. Vanligvis er dual-weight enkelt ark-dyner brukes for par som foretrekker ulike dyne vekter, og multi-ark kombinasjons dyner er sesongjusterte. Dyne vekt måles i "togs", med en sommer dyne være rundt 4,5 togs, og en svært tung mid-winter dyne å være rundt 14 togs.

Partner Vennlig

Som det fremgår på de CosyCool nettstedet par preferanser når det kommer til dyne varme varierer sterkt, og dette resulterer i mange krangling om mengden av sengetøy brukt. Vanligvis kvinner føler kulden mer enn menn, som diskutert på Timesonline artikkelen "hvorfor kvinner føler alltid kaldere enn menn?", Og vanligvis vil ha en dyne på rundt 9 togs eller mer, mens menn foretrekker en lavere-tog dyne. Pæling den ene siden av sengen opp med ekstra tepper pleide å være den eneste løsningen (eller en partner frysing, en partner steking), men med et enkelt ark kombinasjon tog dyne, begge parter få ønsket dyne varme, og alle er glade.

Tre warmths

Multi-arks kombinasjons dyner er i hovedsak to separate dyner som er i stand til å klippe sammen. Vanligvis er det en fire-sm og ni-tog dyne, som når den festes sammen danner en 13-tog dyne. Dette gir en all-season dyne i ett produkt, og hvis de to dyner er klippet sammen side ved side, i stedet for på toppen, så det skaper en versjon av ett ark dyne, med samme partner vennlige fordeler.

Nightly Allsidighet

Under sesongen endringer, været er ikke stabil på en nattlig basis, med kalde snaps ispedd varme staver. Kombinasjon dyner tillate justering med den nattlige værmønstre, slik at du kan være den perfekte temperaturen uansett hva om. For kvinner er dette en fordel, ettersom temperaturen persepsjon og fysisk kjernetemperaturendringer under menstruasjon, slik at en kvinne vil føle varmere under mensen. Single-arks kombinasjons dyner er nyttig for kvinner, selv om de ikke har en partner, slik at de kan justere sin dyne som passer til den tiden av måneden.

Hva kombinasjoner av mat øke stoffskiftet

Hva kombinasjoner av mat øke stoffskiftet


Å miste vekt kan være en kamp. Ofte Kosten opplever at å spise mindre korrelerer ikke nødvendigvis med vekttap. Dette er fordi ekstreme teknikker, som faste, bremse forbrenningen din. Dette betyr at kroppen omdanner mat til energi i et saktere tempo, lagre det som fett i stedet. Nøkkelen til en vellykket diett er å spise sunn mat med jevne mellomrom. Dette vil holde stoffskiftet i bevegelse. Hva mer, vil velge riktig mat holde deg mettere lenger, bidrar til å dempe suget. De riktige mat kombinasjoner vil sparke i gang stoffskiftet og holde det gående hele dagen lang.

Bolle med havregryn med mandler og kanel

Frokost er et spesielt viktig måltid for vekttap fordi det setter stoffskiftet tempo for resten av dagen. En av de beste frokostalternativer for Kosten er havregryn. Lastet med fiber, havregryn ikke bare får stoffskiftet går, men det holder deg fornøyd i lang tid på svært få kalorier. Å forbedre skål med havregryn, tilsett skummet melk i stedet for vann. Topp det hele med noen mandler, som essensielle fettsyrer øke metabolismen. Ikke legg for mange, selv om, som de er høy i kalorier. Til slutt, strø litt kanel over frokost din, som det vil hjelpe deg å forbrenne sukker mer effektivt, og dermed holde blodsukkeret på rett kjøl. Jevnt blodsukker nivåer er viktig for forebygging av fettlagring.

Egg-White Omelett med grapefrukt og en kopp kaffe

En annen metabolisme-boosting frokost starter med en enkel egg-white omelett. For smaken, tilsett chilipulver og noen friske grønnsaker. Terninger av mager skinke er et annet alternativ. Avrunder måltidet med en saftig grapefrukt. Fordi dette supermat er fullpakket med vitamin C og bidrar til å senke insulinnivået, som gjør kanel og komplekse karbohydrater, demper det fettlagring. Koffein i morgenkaffen er den perfekte metabolisme-boosting supplement til denne lyse og sunn frokost.

Peanut Butter Sandwich på hele korn brødet med en Apple

Denne matboks classic er fortsatt sentrum av en usedvanlig sunt måltid. Peanøttsmør får et dårlig rykte fordi det er høy i kalorier. Men med det formål å få stoffskiftet jazzed, er det ideelt. Dette er fordi peanøttsmør er lastet med protein, noe som tar mye tid og energi å fordøye. Ha sandwich på hele korn brødet. Den ekstra fiber vil gi deg en følelse av fylde, samt utvide din energi nivå. Med din sandwich, erstatte fet potetgull med en frisk saftig eple. Ikke bare gjør dette enda mer fiber til måltidet, men det er ekstremt lav i kalorier. Et eple vil også bidra til å redusere suget etter noe søtt.

Tyrkia, spinat og Cranberry Sandwich på hele hvete brød

En annen form for en sandwich med en lignende effekt er den klassiske kalkun deli sandwich. Magert kjøtt som kalkun er fullpakket med protein og lite fett, noe som betyr at det vil bidra til å bygge muskelmasse. Dette i sin tur fører til at kroppen til å forbrenne flere kalorier, og dermed øke stoffskiftet. Legg til at noen spinat, som ikke bare stimulerer stoffskiftet, men er full av vitaminer og mineraler, inkludert kalsium, magnesium, jern, kalium og vitamin C. For litt ekstra punch, slather på en flekk av tranebærsaus. Den antioksidanter i bærene vil hjelpe videreutvikle din god helse mål. Layer alt på hele korn brødet, og du har en makt-pakket sandwich. Også inkludere et hardkokt egg. Den ekstra protein vil holde kroppen brenne kalorier for enda lenger.

Grillet laks og Dampet brokkoli

Til middag, enkelte fisk, som laks, lage perfekte center. Laks endrer nivåer av hormonet leptin, som forteller kroppen til å brenne kalorier i stedet for å lagre dem som fett. Plus, inneholder laks hjerte-sunne omega-3 fettsyrer. Ved siden av protein, tjener friske dampede grønnsaker. Av dine vegetabilske alternativer, er brokkoli kanskje det beste valget. Den kalsium i brokkoli utløser stoffskiftet. På toppen av det, hjelper sin vitamin C kroppen å absorbere enda mer av den beinbyggende mineral.

Bactrim DS & Luftveisinfeksjoner

Bactrim DS & Luftveisinfeksjoner


Bactrim DS inneholder 800 mg sulfametoksazol og 160 mg trimetoprim. Den DS betegner dobbelt styrke i forhold til den vanlige styrke (400 mg / 80 mg). Både sulfametoksazol og trimetoprim er antibiotika. Det splitter Septra inneholder også disse ingrediensene. Det amerikanske Food and Drug Administration har godkjent Bactrim DS for to respiratoriske indikasjoner: akutt forverring av kronisk bronkitt hos voksne på grunn av følsomme stammer av bakterier, og forebygging av pneumoni forårsaket av Pneumocystis carinii i immun-trykkes pasienter.

Økende motstand

Den offisielle preparatomtalene for Bactrim DS bemerker at det bør brukes kun for infeksjoner kjent eller sannsynlig å være forårsaket av mottakelige bakterier. En studie av Ian Critchley publisert i desember 2007 utgaven av tidsskriftet Antimicrobial Agents and Chemotherapy funnet at opp til 25 prosent av de stammer av Streptococcus pneumoniae og Haemophilus influenzae hadde motstand mot Bactrim DS. En annen studie i samme journal ved Pauliina Kärpänoja i juli 2008 viste at å begrense Bactrim DS bruk kan redusere motstands forekomst av S. pneumoniae.

Bronkitt

Bactrim DS behandler fakkel-ups av kronisk bronkitt hos voksne. Denne type bronkitt resulterer generelt fra noen ikke-infeksiøs sykdom eller konstant eksponering for irriterende slik som tobakksrøyk. Irritasjonen kan aktivere bakterier å infisere lungene. I slike tilfeller kan et antibiotikum kurere infeksjonen, men ikke den underliggende irritasjon. Ifølge en juni 2009 artikkel av Jazeela Fayyaz på Emedicine.com, Bactrim DS "er fortsatt et godt og rimelig valg" for behandling av denne type bronkitt.

P. carinii pneumoni Forebygging

National Institutes of Health retningslinjer for å forebygge lungebetennelse forårsaket av P. carinii, oppdatert i september 2009, se Bactrim DS som "narkotiske stoffet" på grunn av sin kliniske og kostnadseffektivitet samt sin sikkerhet. P. carinii normalt ikke forårsake et problem, men i immuno-trykkes personer, slik som de som har hatt en transplantasjon eller som er HIV-positive, kan det kolon lungene. Tatt regelmessig, vil Bactrim DS hindre slike infeksjoner. Retningslinjene anbefaler også Bactrim DS når P. carinii infeksjoner faktisk skje.

Dosering

Voksne med akutt forverring av kronisk bronkitt bør ta en Bactrim DS tablett (eller to tabletter av den vanlige styrke) hver 12. time i to uker. For å forebygge P. carinii lungebetennelse, bør voksne ta én Bactrim DS tablett daglig. Vanligvis barn vil ta en halv til én tablett daglig. For behandling av P. carinii lungebetennelse, dosen for både voksne og barn er relatert til kroppsvekt, tatt hver sjette time i to til tre uker. Pasienter bør ta Bactrim DS for hele varigheten av behandlingen for å fullstendig utrydde bakterier, ellers resistente bakterier vil utvikle seg.

Sikkerhet

Som med mange antibiotika, de vanligste bivirkninger av Bactrim DS gjelder mage-systemet og inkluderer kvalme, oppkast og anoreksi. Allergiske hudreaksjoner kan også forekomme. Enkelte sjeldne, men alvorlige reaksjoner er rapportert. Alle reaksjoner krever øyeblikkelig legehjelp.

Psykiatriske bivirkninger av Bactrim hos eldre

Bactrim er et medikament som inneholder to antibiotika narkotika, sulfametoksazol og trimetoprim. Eldre mennesker er mer utsatt for visse bivirkninger fra denne medisinen, men psykiatriske bivirkninger er mindre vanlige og generelt det samme for folk i alle aldre.

Funksjon

Bactrim er foreskrevet for å behandle infeksjoner forårsaket av visse typer bakterier. De mest vanlige bruk av Bactrim er for urinveisinfeksjoner, ørebetennelser, kronisk bronkitt, dysenteri og lungebetennelse.

Vanlige bivirkninger

De hyppigste bivirkningene i både eldre og yngre mennesker har mangel på matlyst, kvalme og allergiske hudreaksjoner. Noen pasienter opplever forstoppelse, svimmelhet, tretthet, utmattelse, hodepine, søvnløshet eller svakhet.

Psykiatriske bivirkninger

Psykiatriske bivirkninger er sjeldne. Rapporter vært laget av apati depression forverring panikkanfall, nervøsitet hallusinasjoner og psykotiske reaksjoner. Nevrologiske bivirkninger kan vises som psykiatriske symptomer og kan inkludere forvirring, desorientering, søvnløshet og nattlige delirium.

Risiko i eldre

Eldre pasienter kan ha en økt risiko for alvorlige bivirkninger, spesielt hvis disse pasientene tar andre medisiner, eller har lidelser som svekket nyre- eller leverfunksjon, eller folatmangel.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige Bactrim bivirkninger som forekommer oftere hos eldre personer har alvorlige hudreaksjoner, benmargssuppresjon, folsyremangel, redusert blodplatetall og legemiddelinteraksjoner. Disse forhold kan føre til psykiatriske bivirkninger.

Bactrim og Bactrim DS

Bactrim og Bactrim DS


Bactrim er en sulfa medikament og et kraftig antibakterielt medikament består av to antibiotika: sulfametoksazol og trimetoprim. Kombinasjonen av de to er mer effektive mot infeksjoner enn noen enten brukes enkeltvis. Bactrim kommer i tablettform og flytende form. Bactrim DS kommer bare i tablettform. Andre merkenavn rusmidler ved hjelp av trimetoprim og sulfametoksazol er Septra og Sulfatrim, ifølge National Library of Medicine. Generelt, er det kjent som co-sulfametoksazol, TMP-SMZ eller TMP / SMX.

Bactrim DS

DS i Bactrim DS står for double-styrke. Tar en Bactrim DS er som å ta to vanlige Bactrim. En vanlig Bactrim tablett inneholder 80 mg trimetoprim og 400 mg sulfametoksazol, mens en Bactrim DS tablett inneholder 160 mg trimetoprim og 800 mg sulfametoksazol. Annet enn styrke, Bactrim og Bactrim DS er identiske. Dosen foreskrevet kan variere på grunn av den type infeksjon du har, din høyde og vekt og andre medisiner eller sykdommer du måtte ha.

Forhold Behandlet

Leger foreskrive Bactrim å behandle en rekke bakterielle infeksjoner. Bactrim behandler alvorlige ørebetennelser, reisediaré, urinveisinfeksjoner og akutt forverring av kronisk bronkitt, samt akne, prostatitt og bihulebetennelse. Bactrim behandler også opportunistiske Pneumocystis carinii lungebetennelse som ofte påvirker immunsupprimerte pasienter. I tillegg kan en lavere dose av Bactrim daglig være foreskrevet som et forebyggende tiltak mot gjentatte infeksjoner.

Hvordan ta Bactrim og Bactrim DS

Ta Bactrim med et fullt glass vann, på en full eller tom mage, og fortsette å drikke rikelig med væske i løpet av medisinering. Bactrim er vanligvis tatt to ganger om dagen, men kan være foreskrevet for å ta opp til fire ganger om dagen for alvorlige lungeinfeksjoner, ifølge National Library of Medicine. Fordi Bactrim fungerer best når det holdes på et konstant nivå i kroppen din, er det viktig å ta det på jevnt fordelt intervaller. Fremfor alt annet, ta Bactrim henhold til legens instruksjoner og husk å fullføre hele kurset selv om symptomene dine bedre raskt.

Side Effects

Mens de fleste mennesker tåler Bactrim ganske godt, noen erfaring bivirkninger. Vanlige bivirkninger er kvalme, oppkast og tap av appetitt. La legen vite om disse ikke avtar. En hud utslett er også en vanlig bivirkning, men du må ringe legen din umiddelbart hvis du opplever dette - det kan være et tegn på en mer alvorlig reaksjon. Legen din vil være i stand til å avgjøre om du bør slutte å bruke Bactrim.

Allergiske Reaksjoner

Bactrim er en sulfa narkotika og kan forårsake alvorlige reaksjoner hos folk som er allergisk mot sulfa narkotika. I tillegg til å varsle legen din umiddelbart for alle typer hud utslett mens de tar Bactrim, samtale også for kløe, sår hals, feber eller frysninger, leddsmerter, feber eller frysninger, blekhet, gulsott (gulfarging av hud eller øyne), munnsår, uvanlige blåmerker eller blødning, vannaktig eller blodig diaré, kortpustethet eller redusert vannlating. Oppsøk legevakten oppmerksomhet hvis en lege ikke er tilgjengelig.

Forsiktighetsregler

Bactrim og Bactrim DS er antibakterielle medikamenter; de virker ikke mot virus som influensa. Bactrim skal ikke tas av gravide eller ammende kvinner, og bør ikke gis til spedbarn under 2 måneders alder. Bactrim vil øke hudens følsomhet for sol, så unngå langvarig eksponering for sollys. Bactrim gjør interaksjoner med andre legemidler; informere legen din om eventuelle andre medisiner du tar. Tilsvar, informere legen din om andre medisinske tilstander, særlig lever- eller nyre forhold eller folsyremangel.

Kombinasjon behandling for depresjon og ADHD

Fordi depresjon og ADHD kan ofte opptrer sammen, blir behandlingen for både ofte kombinert. Kombinert behandling for depresjon og ADHD omfatter både medikament og adferdsterapi, og kan være mer effektive enn en enkelt behandling for depresjon eller ADHD enten alene.

Stimulerende og ikke-sentralstimulerende medisiner

Sentralstimulerende medisiner er vanligvis brukes i behandling for ADHD, og ​​inkluderer både metylfenidat og amfetamin. En nyere, ikke-sentralstimulerende stoff kalt atomoksetin har også vist store løftet i å kontrollere ADHD sypmtoms. Disse kan anvendes i kombinasjon med antidepressive terapier i tillegg.

Antidepressive medisiner

Antidepressiva medisiner har blitt funnet å lindre uoppmerksomhet, impulsivitet og hyperaktivitet assosiert med ADHD. Disse inkluderer flere klasser av narkotika, fra de trisykliske antidepressiva til SSRI (Prozac-lignende stoffer) og MAO-hemmere (som brukes sjeldnere på grunn av bivirkninger). Antidepressive midler kan anvendes alene eller i kombinasjon med ADHD medisiner og / eller adferdsterapi.

Behavior Therapy

Atferdsterapi er en av de vanligste behandlingene av ADHD og depresjon fordi det forårsaker ingen bivirkninger. Kombinasjonsbehandlinger for depresjon og ADHD inkluderer vanligvis atferdsterapi, klistrer seg til en tidsplan og bruke organisasjonens strategier til enkle stress relief teknikker, kognitiv terapi og selvfølelse terapi.

Ikke-medikamentell behandling av depresjon og ADHD

Trening er også en nyttig behandling når den kombineres med enten medisiner eller atferdsterapi for behandling av depresjon og ADHD, og ​​de helsemessige fordelene ved trening også bidra til å lindre alvorlighetsgraden av symptomene. Meditasjon og avspenningsteknikker er andre populære ikke-medikamentelle behandlinger for depresjon og ADHD, sammen med samtaleterapi.

Diet

Diet endringer kan også være anvendelige i kombinasjon for behandling av ADHD og depresjon. Unngå visse matvarer og stoffer, som alkohol, raffinert sukker og koffein, og øke inntaket av matvarer med omega-3 fettsyrer og B-vitaminer kan hjelpe administrere symptomer assosiert med depresjon og ADHD.

Herbal Behandling av depresjon og ADHD

Visse urter, som johannesurt og Ginkgo Biloba, er også antatt å bidra til å lindre systemer av både depresjon og ADHD, spesielt tretthet (depresjon) og fokus og konsentrasjon (ADHD). Urter kan samhandle og forårsake alvorlige reaksjoner når de brukes sammen med andre medisiner, så du må sjekke med legen din først, før du kombinere urte og reseptbelagte behandling.

Konklusjon

Kombinasjons behandlinger av depresjon og ADHD anvendes ofte fordi de er mer effektive enn enkeltbehandlinger. Kombinasjonsbehandling betyr ikke at medisiner er nødvendig, kan det være en blanding av snakk og atferdsterapi med meditasjon eller annen kombinasjon av de ovennevnte.

Hva Temperatur og luftfuktighet Kombinasjoner generere Mold?

Hva Temperatur og luftfuktighet Kombinasjoner generere Mold?


Mold er et vanlig problem i områder utsatt for høy fuktighet, varme og fuktighet. Kjellere og andre sub-level områder generelt er mest vanlig der mugg problemer blir oppdaget. En måte til å forhindre vekst og spredning av formen er å holde disse godt ventilerte områder. Dette bidrar til moderat fuktighet i luften samt refresh stillestående luft. Oppført her er de generelle temperatur og fuktighet retningslinjer som bidrar til vekst og spredning av mugg.

Fuktighet

Fuktighet er av de viktigste faktorene som forårsaker mugg å vokse. Mold har kapasitet til å vokse når fuktigheten lesing er så lav som 10 prosent til 14 prosent. Muggvekst vil skje sakte. Luftfuktighet som letter muggvekst generelt overstige 60 prosent. Potensialet for muggvekst utvider seg når luften er stillestående.

Dew Point

Temperatur fungerer i sammenheng med fuktighet for å generere et miljø for muggvekst. Når lufttemperaturen øker så avtar, fordampning frigjøres skaper en duggpunkttemperatur. Denne fuktigheten ofte blir sett samle på vinduer, og hvis igjen alene, vil føre til muggvekst. Duggpunkttemperatur forekommer oftest innenfor et område fra 70 grader til 90 grader. Et eksempel på en kombinasjon av temperatur og fuktighet som vil føre til en duggpunkttemperatur moden for muggvekst er 75 grader med 20 prosent relativ fuktighet.

Materialer

I tillegg til temperatur og luftfuktighet bidrar til mugg, foretrekker sopp å vokse på organisk og bygningsmaterialer, som for eksempel tepper, tre, bøker eller gips. Kombinasjonen av temperatur, fuktighet og materialet bestemmer hvor raskt formen vokser. Områder med organiske materialer som rutinemessig utsatt for temperaturer på 70 grader til 90 grader, med et minimum fuktighetsnivå på 10 prosent, ofte har problemer med mugg. Skritt for å eliminere disse forholdene omfatter forbedret ventilasjon, installere en avfukter og fjerne problematiske materialer.