Digidexo.com

systemisk soppinfeksjon

Systemisk Fungus Forebygging

Systemisk Fungus Forebygging


Systemiske soppinfeksjoner kan føre til en rekke symptomer, fra tilbakevendende hud infeksjoner som fotsopp og jock kløe til kronisk tretthet eller irritabel tarm syndrom. Selv om det er normalt og sunt å ha en viss mengde candida eller gjær sopp i systemet, kan en overvekst forårsake symptomer og problemer. Bli kvitt en systemisk soppinfeksjon er svært vanskelig; den beste måten å unngå symptomer er ved å forhindre problemet i første omgang.

Risikofaktorer

Det er visse risikofaktorer som kan føre til sopp i systemet utvikler seg til en overvekst infeksjon. Hvis du har noen av disse faktorene, bør du ta forholdsregler for å hindre soppvekst. En av de vanligste risikofaktorene er å ta antibiotika. P-piller har også vært forbundet med gjær overvekst. En tredje faktor er å få en orm eller parasitt, som forstyrrer balansen i fordøyelsessystemet.

Diett

Fordi en systemisk soppinfeksjon ligger for det meste i tarmen, er et sunt kosthold er den beste måten å hindre det. Gjær liv på sukker, så en diett som er lav i sukker og andre karbohydrater vil bidra til å forhindre sopp utvikler seg til en overvekst infeksjon. Unngå matvarer som inneholder sukker, så vel som brød, særlig de med gluten. Spis grønne grønnsaker, magert kjøtt og yoghurt. Unngå mat som inneholder sopp, for eksempel alderen ost. Ferske matvarer med få konserveringsmidler er best for å forebygge og behandle candida overvekst.

Kosttilskudd

Det er mange naturlige kosttilskudd du kan bruke for å forhindre samt å behandle systemisk sopp. Den viktigste av disse er probiotika, som bidrar til å opprettholde en balanse av gunstige bakterier i tarmen din. Probiotika er spesielt viktig dersom du tar antibiotika for en annen tilstand, siden antibiotika vil drepe gunstige bakterier som holder soppen i å vokse for mye. I tillegg er det mange urte kosttilskudd, slik som goldenseal, oregano olje, grapefrukt frø og tea tree olje, som hjelper drepe sopp. Hvis du har noen hud sopp problemer, kan du også bruke olje av oregano og tea tree olje utvendig på huden din. Hvis du har en systemisk gjær infeksjon, kan legen din også forskrive medisin som diflucan eller lamisal.

Itrakonazolbehandling tips

Itraconazole er en reseptbelagte soppdrepende medisiner som brukes til behandling av soppinfeksjoner av negler og tånegler eller systemiske soppinfeksjoner som påvirker bein, hud og lunger. Å få de beste resultatene fra itrakonazolbehandling innebærer å ta medisinen som foreskrevet, diskutere eventuelle kontraindikasjoner med din lege, og rapportering bivirkninger til en medisinsk faglig.

Drug Treatment

Det er viktig å bruke itrakonazol nøyaktig som foreskrevet for å redusere bivirkninger og forbedre sjansene for å tørke ut din soppinfeksjon. Stoffet kommer i kapselform, og som en oral oppløsning. Ikke slå fra den ene til den andre med mindre fortalt av legen din. Bruk hele behandlingskuren selv om soppinfeksjon klarner opp etter flere doser. Soppen kan ikke være helt drept hvis du slutter å ta medisinen for tidlig. Ta itrakonazol kapsler med et komplett måltid og miksturen på tom mage.

Kontra

Diskutere eventuelle mulige kontraindikasjoner med legen din og vurdere dem før du tar itrakonazol. Legen kan anbefale en annen narkotika dersom du tar medisiner som Lovastatin, Silodosin eller kinidin. Informer legen din dersom du har hjerteproblemer, nyresykdom, kronisk obstruktiv lungesykdom, cystisk fibrose, hjertesvikt, leversykdom eller lavt nivå av magesyre. Fortell legen din dersom du er gravid eller planlegger å bli gravid mens behandlingen av soppinfeksjonen.

Ifølge den itrakonazol medikament informasjonsark fra Drugs.com, itrakonazol tilhører en klasse av antisoppmidler som forårsaker fødselsskader hos dyr. Hvis du velger å ta itrakonazol, bruker prevensjon i løpet av behandlingen og i to måneder etter at behandlingen er avsluttet.

Bivirkninger

Itrakonazol kan føre til en redusert libido, følelser av tristhet, erektil dysfunksjon, irritabilitet, dårlig fordøyelse, muskelsmerter og stivhet, søvnighet, tett nese, hovne ledd, tretthet eller problemer med å sove. Oppsøk lege hvis du opplever kramper, tørr munn, redusert urinmengde, feber, uregelmessig hjerterytme, økt tørste, redusert appetitt, kvalme eller oppkast, eller tegn på en allergisk reaksjon som elveblest eller hevelser i ansikt og lepper.

Blood & gjær infeksjoner

Blood & gjær infeksjoner


En fungal organisme, kjent som Candida albicans, ligger innenfor folks tarmkanalen. Candida er ufarlig for kroppen når immunsystemet og bakterier fungerer riktig. Men hvis noen grunn immunforsvaret og bakterier begynner å svekkes, så Candida vil armen ut og forårsake helseproblemer, ifølge OB / GYN Nurse Practitioner Marcelle Pick.

Gjær infeksjon

Vanligvis, når Candida proliferates det fører til at nivået av syre og gjær i vagina for å bli ubalansert; som fører til utvikling av en soppinfeksjon. Symptomer på en gjær infeksjon inkluderer kløe, sårhet, hvit utflod, utslett, hevelse og en brennende følelse under samleie og vannlating, viser amerikanske Graviditet.

Systemisk gjær infeksjon

I noen tilfeller Candida er i stand til å komme inn i blodet, og strekker seg til forskjellige deler av kroppen, kjent som systemisk soppinfeksjon. Mennesker med HIV / AIDS ofte har systemisk gjær infeksjon, fordi deres immunsystem er stadig forverres. Symptomer på Candida er slapphet, tretthet, migrene, sansemessige problemer, hypoglykemi, muskelsmerter, pustebesvær, angst, humørsvingninger, svimmelhet, øreverk, lav sexlyst, vansker med læring, sår hals og sure oppstøt, ifølge holistisk helse Solutions .

Årsaker

Gjær infeksjon kan være forårsaket av endringer i hormoner på grunn av graviditet, p-piller, antibiotika, steroider, høyt blodsukker, vaginalt samleie, skylling, blod eller sæd, melder amerikanske Graviditet.

Systemisk gjær infeksjon oppstår når Candida er i stand til å trenge gjennom tarmen til blodstrømmen; en vei til andre organer i kroppen. De mest vanlige faktorer i som fører til utvikling av gjær systemisk infeksjon inkluderer et høyt sukkerinntak og overdreven bruk av antibiotika.

Behandlinger

Gjær infeksjoner kan behandles med en soppdrepende krem ​​(Monistat) eller en oral medisin (Diflucan). Systemiske gjær infeksjoner behandles med en blanding av ting, inkludert kosttilskudd, medisiner og endringer i kostholdet. Målretting av fordøyelseskanalen med behandlinger, Photoluminescence og ozon terapi er flere metoder som kan bli anvendt for å behandle systemiske soppinfeksjon. Ozon terapi og Photoluminescence innebærer å fjerne blod fra pasienten; å utsette blodet for ultrafiolett lys, eller blande det med ozongass, og deretter filtrering av blod tilbake inn i legemet, i henhold til medisinsk omsorg. Under krevende omstendigheter en vaksine for Candida kan bli foreslått.

Livsstilsendring

For å hindre gjær infeksjoner fra videreført, må man endre sin livsstil. Endre ens matinntaket er viktig. Matvarer for å unngå er gjær inneholder matvarer som alkohol, brød, søtsaker og sauser; mold holdige matvarer som kurert svinekjøtt bacon, ost, sopp og røkt eller tørket kjøtt; konsentrert sukker som honning, tørket frukt og fruktjuicer, ifølge Marcelle Pick.

Ta kosttilskudd inkludert fordøyelsesenzymer (Candex), probiotika, essensielle fettsyrer (fiskeolje, linfrø og borage frø olje kapsler), vitaminer og mineraler, er også svært viktig i behandling av infeksjonen og opprettholde en sunn kropp, melder Marcelle Pick.

Solumedrol Kontra

Solumedrol Kontra


Solumedrol, generisk referert til som metylprednisolon natrium-succinat, er en syntetisk kortikosteroid anvendes for behandling av inflammatoriske sykdommer. Medisinen er tilgjengelig i forskjellige styrker som intravenøs eller intramuskulær administrasjon. Du må behandle solumedrol kontraindikasjoner med forsiktighet; ikke gjør det, kan det føre til alvorlige konsekvenser, inkludert død.

Premature barn

Solumedrol inneholder benzylalkohol, som brukes som konserveringsmiddel, som kan forårsake fatal "gisper syndrom" hos nyfødte. Ifølge University of Illinois, presser benzylalkohol sentralnervesystemet hos spedbarn og forårsaker hypotensjon, metabolsk acidose og bradykardi, etter hvert forårsaker organsystemsvikt.

Overfølsomhet

De som har kjent overfølsomhet overfor produktet eller noen av dets bestanddeler bør ikke ta solumedrol.

Intratekal administrasjon

Intratekal administrering er direkte injeksjon inn i ryggmargen, effektivt av-passerer blod-hjernebarrieren, som normalt filtrerer ut skadelige stoffer. Intratekale stoffer kan ikke inneholde konserveringsmidler, slik som benzyl-alkohol i solumedrol, fordi de kan forårsake skadelige bivirkninger i hjernen.

Systemiske soppinfeksjoner

Solumedrol undertrykker immunsystemet. Mennesker med en systemisk soppinfeksjon bør ikke ta medisinen fordi det reduserer kroppens evne til å bekjempe soppinfeksjon.

Ting du bør unngå Med Candida

Ting du bør unngå Med Candida


Candida er en gjær som normalt finnes i små mengder i tarmkanalen, i munnen, vagina og rektum. Den vanligste formen for Candida, som vanligvis fører til store problemer når grodd, er Candida albicans. Candidiasis er en overvekst av denne gjær som fører til en utbredt systemisk soppinfeksjon. Denne tilstanden kan påvirke både menn og kvinner.

Candidiasis Symptomer

Det er et bredt spekter av mentale og fysiske symptomer forårsaket av Candida albicans. Noen av disse er tretthet, magesmerter, kognitive vansker, diaré eller forstoppelse, svimmelhet, skrittsopp, ringorm, fotsopp, irritabel tarmsykdom og irritabel tarm syndrom, PMS, depresjon, hukommelsestap og søvnløshet.

Forhold forårsaket av Candidiasis

Thrush er den vanligste formen for Candidiasis, som forekommer i munnen og påvirker både kvinner og menn. Vaginal gjær infeksjoner skje med så mange som 75 prosent av kvinner på ett eller annet tidspunkt.

En kronisk tilfelle av candidiasis kan forekomme i tarmen, forårsaker lekk tarm syndrom. Gjæren blir vilt overgrodde, produsere jordstengler som graver inn i tarmvevet og membran. Dette fører til intense smerter og andre alvorlige symptomer som det frigjør giftstoffer i blodet.

Candida Development

Candida trives i et surt pH miljø og skaper også et surt miljø å vokse. Ved å blande seg med enzymet produksjon av fordøyelses proteiner, fører det til fordøyelse, gass, oppblåsthet, surhet og følsomhet for visse matvarer. Det kan også føre til feilernæring, siden det forstyrrer riktig absorpsjon av næringsstoffer av fermen mat i magen i stedet for å tillate dem å fordøye.

Unngå Candida

En diett endring er best i kampen mot Candida. Personer med Candidiasis vil søthunger, som er den viktigste drivstoff for Candida vekst. Unngå å bruke sukker og kunstige søtstoffer. Bruk naturlige, plantebaserte søtstoffer i stedet slik som stevia og vegetabilsk glyserin produkter. Ikke forbruke raffinert hvitt mel produkter som pasta, kaker, bakverk eller instant og kalde frokostblandinger. Eliminer belgfrukter og nøtter som bønner og erter med tilsatt sukker, som i hermetisk belgfrukter. Unngå tempeh, bønnespirer, kokos, valnøtter, peanøtter og pistasjnøtter også, sammen med meieriprodukter som kulturmelk, ost, rømme, yoghurt og erstatter som søtet soyamelk.

Når begynner en Candida-eliminasjonsdiett, unngå frukt i begynnelsen på grunn av fruktose. Aldri spise tørket frukt, som er mye høyere i naturlig sukker. I stedet spiser lav-sukker frukt som epler, meloner, jordbær og grapefrukt. Unngå hermetisert frukt og grønnsaker, som ofte inneholder tilsatt sukker. Eliminere alkohol, kaffe, svart te, kornbaserte drikkevarer og alle brus - inkludert kosthold.

Ikke forbruke biff, kylling og svinekjøtt som inneholder tilsatt hormoner og antibiotika. Spise frittgående økologisk kjøtt i stedet. Eliminer bacon, pølser, pepperoni og andre salami produkter, siden de inneholder nitritter, nitrater og tilsatt sukker. Også unngå stivelsesholdige matvarer som poteter og deres skins, sopp, agurk skins, hermetisert tomat og supper.

Mikroorganismer og sykdom hos mennesker

Mikroorganismer som forårsaker sykdom hos mennesker er kalt patogener. Bakterier, sopp, protozoer og virus faller i denne kategorien. Disse patogener er i stand til å gå inn i kroppen og forårsake sykdom. Denne invasjonen og de svarer symptomer kalles en infeksjon. Infeksjoner kan være lokalisert og begrenset til et lite område, eller systemisk, med et bredere område blir påvirket.

Bakterier

Bakterier finnes over alt. De er encellede organismer som anser den menneskelige kroppen til å være ideelle levekår. Det er normal flora, eller bakterier som er nyttige for legemet, samt patogener, som forårsaker sykdom. Den største gruppen av patogener, er bakterier klassifisert basert på form. Runde bakterier, eller coccus, er i stand til å forårsake meningitt og lungebetennelse. Bacillus eller stavformede bakterier, forårsaker tuberkulose og tetanus, mens krumme stavformede bakterier forårsaker kolera og syfilis. Alle bakterier som har en cellevegg som beskytter mikroorganismen, og evnen til å danne sporer som tillater dem å holde seg i live i meget harde betingelser.

Sopp

Sopp er en organisme som er plantlike og vokser best i mørke, fuktige steder. Mugg og gjær er to former for sopp. Infeksjoner som er forårsaket av sopp kalles mycotic. Disse er vanligvis lokalisert, som fotsopp, trøske og ringorm. Systemiske soppinfeksjoner, som er vanskelig å helbrede, og ofte livstruende, er mulig, men de er sjeldne.

Protozoer

Protozoer, som for eksempel amøber, ciliater og Sporozoa, er dyrelignende encellede organismer. De er vanligvis funnet i likene av vann og jord. De er i stand til å forårsake dysenteri, som er en tilstand som kjennetegnes ved alvorlig diaré, vanligvis sett etter en person drikker forurenset vann. Malaria forårsakes av en Sporozoa som er gjennomført av mygg.

Virus

Den minste av patogener, virus er ikke celler. De er ganske enkelt RNA eller DNA er omgitt av et skall av protein. De er parasitter, noe som bare kan leve i levende celler. Influensa, kusma og meslinger er noen av de sykdommer forårsaket av virus. Noen virus, slik som herpes simplex, kan forbli sovende i mange år og blusse opp med jevne mellomrom i mange år. Andre, slik som vanlig forkjølelse, er i stand til å si uten noen medisinsk behandling. Noen virus, slik som HIV (viruset som forårsaker AIDS), rabies, hepatitt, er svært alvorlig og kan være dødelig.

Spredning av smitte

Germs flytte inn og ut av kroppen, sprer smitte. De kommer inn i kroppen gjennom en portal for innreise, for eksempel rundt øynene, huden, fordøyelseskanalen eller luftveiene. De kan også gå inn gjennom en skade som et kutt eller bite. Mikroorganismer forlater kroppen gjennom en portal av exit, vanligvis gjennom luft eller fordøyelseskanalen, eller ved seksuell kontakt. Patogener noen ganger spres gjennom person-til-person kontakt, for eksempel forkjølet fra en medarbeider. Det er også mulig for dem å spre seg gjennom miljø-til-person-kontakt, så som utvikling av dysenteri etter å ha drukket forurenset vann, eller insekt-til-person-kontakt, som malaria fra en mygg som bærer sykdommen.

Forebygging / løsning

Håndvask er det viktigste du kan gjøre for å hindre spredning av sykdommen. Helsepersonell bør alltid hansker når du håndterer blod eller kroppsvæsker. Det er også viktig å rengjøre skitne klær og sengetøy for å hindre spredning av sykdommen. Ta vare å bare spise og drikke mat som ikke er forurenset er en annen måte å forebygge sykdom.

Virkningene av Drug-Induced Comas på barn

Virkningene av Drug-Induced Comas på barn


Det er flere grunner til en lege kan anbefale at en ung pasient bli satt inn en midlertidig koma gjennom bruk av nøye administrerte legemidler. I denne tilstand av bevisstløshet, kan pasienten ikke bli vekket og aktivitet i hjernen er drastisk redusert. Effektene av et medikament-indusert koma hos barn ligne de oppleves av voksne, og det er økende bevis peker mot flere fordeler med å bruke denne behandlingen.

Fysisk Immobilitet

Barn satt i en narkotika-indusert koma vil oppleve den samme fysiske immobilitet som pasienter som lider naturlige Comas. Dette inkluderer ofte barnets puste evner, slik at de kan bli satt på en respirator for å utføre denne viktige funksjonen. Barn med alvorlige personskader ofte satt i en narkotika-indusert koma for å tillate tilstrekkelig helbredende tid på grunn av fysisk immobilitet denne tilstand av bevisstløshet gir. Når barnet er brakt ut av koma, kan noen fysioterapi være for å restrengthen muskler og lære på nytt noen grunnleggende bevegelsesferdigheter.

Reduser Brain Hevelse

I tilfeller av hodeskader eller nesten drukning hendelser, kan et barn være legemiddelindusert i koma for å redusere hevelse i hjernen. Blir satt inn i denne tilstand av bevissthet senker blodstrøm og oksygenbehov, noe som resulterer i reduksjon og lindring av livstruende intrakranielt trykk. Dette er nøkkelen i bette de langsiktige sjansene for nevrologisk bedring etter slike skader, fordi i motsetning til andre organer hjernen er i et lukket rom, og hvis det sveller for mye vil det bryte skallen og forårsake en dødelig prolaps.

Stop Infeksjon

Et barn kan også bli satt inn i en narkotika-indusert koma for å hjelpe immunforsvaret bekjempe et virus, bakterier eller systemisk soppinfeksjon. Ved å slå av kroppens viktigste funksjoner, som forbruker mest energi og andre ressurser vitale, har immunsystemet en sjanse til å takle infeksjonen med så mye kraft som mulig. Denne behandlingsmetoden har hatt suksess, selv motvirke prognose terminal ved resulterer i fulle inngang på unge og voksne pasienter likt. The Boston Globe rapporterte at høsten 2004 ble en 15 år gammel jente med rabies, et virus som angriper hjernen, indusert i en syv-dagers koma av hennes leger i Wisconsin og gjorde en bemerkelsesverdig utvinning

Brain er beskyttet

Indusere koma er en metode for behandling som fokuserer på å beskytte pasientens hjerne, selv om det er på ingen fare for svelling eller brudd på skallen. En barbiturat-indusert koma reduserer hjernens metabolske krav av oksygen, blod og andre næringsstoffer, og i sin tur begrenser mulighetene for at sykdommen eller fremmede midler, så som rabies virus, har til å påvirke hjernen.

Unngå Mental Stress

Det er åpenbart hvorfor foreldre og leger ville vurdere det som en fordel at barn indusert inn Comas er spart noen av de psykisk stress som kommer hånd i hånd med sykehusbehandlinger. Noen ganger barn ikke klarer å mentalt takle sterk omgivelsene til et sykehus eller noen maskiner som kroppene deres er knyttet til, og dette legges stress kan være nok til å hindre utvinning og sette unødvendig belastning på sine kroppslige funksjoner.

Hvordan ta en Medrol Dose Pack

Medrol Dose Pack brukes til å øke immunsystem for behandling av en rekke helsemessige forhold, inkludert leddgikt, alvorlig allergi, astma, visse blodsykdommer og hudsykdommer som alvorlig psoriasis. Medrol er tilgjengelig på resept bare, og det må brukes i henhold til strenge legens anvisninger for å hindre misbruk eller overgrep. Doseringskravene vil variere sterkt med hver enkelt og med den bestemte tilstand som behandles.

Bruksanvisning

•  Ta Medrol Dose Pack per lege eller apotek instruksjoner. Les bruks- og doseringsanvisningen på pakken nøye før du tar pillene.

Ta medisinen gjennom munnen med eller uten mat. Ta medisinen med mat, men kan i stor grad redusere magesmerter eller ubehag.

Hopp eventuelle tapte doser av Medrol, og gå videre til neste planlagte dose. Du må ikke ta en dobbel dose av denne medisinen.

Oppbevar Medrol Dose Pack på 77 grader på et sted vekk fra lys, varme og fuktighet. Holdes vekk fra barns rekkevidde, og ikke lagre denne medisinen på badet eller kjøleskap.

Tips og advarsler

  • Snakk med legen din før du tar Medrol hvis du er gravid eller ammer, eller hvis du har noen av følgende forhold: HIV, tuberkulose, historie med hjerteproblemer, magesår, diaré, osteoporose, høyt blodtrykk, nyresykdom, diabetes og alle typer av fungal, viral eller bakteriell infeksjon. Kontakt legen din umiddelbart hvis noen av disse bivirkningene oppstår: utslett, elveblest, pustevansker, hevelser i tunge eller lepper, humørsvingninger, endringer i kroppsfett eller menstruasjonen, svart avføring, muskelsmerter, svakhet, svimmelhet, kvalme og oppkast og uvanlige blødninger eller overdreven blåmerker.
  • Ikke bruk Medrol hvis du for tiden tar mifepriston, hvis du har en systemisk soppinfeksjon, hvis du er allergisk mot noen av innholdsstoffene i Medrol eller hvis du er i ferd med å få en koppevaksinen.

Celestone bivirkninger

Celestone er merkenavnet til generisk legemiddel betametason, en type steroid. Produsert av Schering-Plough, stoffet er foreskrevet for å hindre betennelser og for å behandle mange forhold, inkludert allergier, leddgikt, pusteproblemer, bursitt, lupus, revmatiske lidelser, ulcerøs kolitt og hudsykdommer som psoriasis. Celestone er tilgjengelig i sirup skjema, tabletter eller som en injeksjon løsning. Medisinen har mange mulige bivirkninger.

De vanligste bivirkningene

De vanligste bivirkninger forbundet med Celestone inkluderer oppblåsthet, svimmelhet og ørhet, flushing, hodepine, økt appetitt, fordøyelsesbesvær eller magesmerter, kvalme, søvnløshet, menstruasjons endringer, humørsvingninger, nervøsitet og svette. Avvikling Celestone plutselig kan føre til abstinenssymptomer som kvalme, oppkast og svakhet.

Hud bivirkninger

Flere typer hud bivirkninger kan oppstå med Celestone. Disse inkluderer akne, tørr hud, rare følelser i huden, langsom tilheling av hudskader eller tynning hud som kan skade lettere. Når injisert, kan det være rødhet, smerte og hevelse på injeksjonsstedet.

Alvorlige bivirkninger

Mange alvorlige bivirkninger er mulig, selv uvanlig. Disse inkluderer blodig eller svart tjæreaktig avføring, hoste opp blod, uregelmessig hjerterytme, Odd følelser i huden, smerter i sener eller bein, pankreatitt, rask og uvanlig vektøkning, kramper, alvorlig depresjon, kortpustethet, plutselig alvorlig svimmelhet, hevelse i fot eller ben, synsforstyrrelser eller andre øyeproblemer og oppkast.

Symptomer på Disorders

En kraftig nedgang i kaliumnivå kan oppstå, forårsaker forvirring, uregelmessig hjerterytme, tørst, økt frekvens i vannlating, leg ubehag eller muskelsvakhet. Celestone kan også øke blodtrykket til farlige nivåer, med symptomer på angst, tåkesyn, brystsmerter, forvirring, problemer med å puste, alvorlig hodepine, uregelmessig hjerterytme eller selv beslag. Allergiske reaksjoner på Celestone kan inkludere kortpustethet, stram følelse i brystet, ansiktet eller munnen hevelse og et kløende utslett eller elveblest.

Betraktninger

Alle med en systemisk soppinfeksjon bør ikke ta Celestone fordi steroider kan gjøre denne typen infeksjon verre. Steroider kan også svekke immunforsvaret, slik at folk kan være mer sannsynlig å få en infeksjon, og har verre symptomer enn vanlig. Spesielt kan vannkopper og meslinger være svært alvorlig i mennesker tar Celestone, og det kan også føre til døden. Gravide og de som ammer bør ikke ta Celestone fordi det kan være skadelig for det ufødte barnet, og kan gå over i morsmelk. Celestone samhandler også med mange legemidler, inkludert aspirin og blodfortynnende, visse antibiotika, ciklosporin, diuretika, insulin og andre diabetes medisiner og beslag medisiner.

Tilbakevendende gjær infeksjon årsaker

De fleste kvinner opplever gjær infeksjoner på enkelte punkt i tid; faktisk, i løpet av livet, vil minst 75 prosent av alle kvinner opplever en gjær infeksjon. Gjær infeksjoner er forårsaket av soppen Candida albicans, en naturlig forekommende sopp i kroppen.

Opprinnelsen til Candida

Menneskekroppen har flere typer bakterier og sopp naturlig forekommende i kroppen, i homeostase, men når det blir ubalanse, kan en infeksjon oppstår. Selv om en candida-infeksjon er ikke teknisk en infeksjon --- en infeksjon innebærer en ekstern kilde for infeksjon og Candida allerede er til stede i kroppen --- er overvekst av sopp betegnes en infeksjon. Dette er hva som skjer når en kvinne får en gjær infeksjon. Bakteriene i kroppen som holder candida sopp i sjakk er lavt, forårsaker sopp raskt formere seg og skape en infeksjon. Gjær infeksjoner er mer til stede hos kvinner på grunn av stress, mangel på søvn, graviditet, sykdom eller dårlig kosthold.

Symptomer på en gjær infeksjon

Symptomene på en gjær infeksjon er en ost-aktig utflod som er tykk og curd-aktig, vaginal kløe, vaginal brenning særlig ved vannlating, smerter under samleie og vaginal sårhet. Noen kvinner kan gå asymptomatiske inntil infeksjonen har spredd seg eller lagt merke til av en lege.

Medisinske tilstander

Noen kvinner opplever tilbakevendende gjær infeksjoner. Mens det er ikke veldig vanlig, kan en tilbakevendende gjær infeksjon signalisere en mer betydelig, underliggende sykdom. Kvinner med tilbakevendende gjær infeksjoner er vanligvis sjekket for diabetes og HIV, som begge sykdommene er immune undertrykkende, som kan utløse tilbakevendende gjær infeksjoner. Kvinner som har naturlig lavt immunforsvar og har en tendens mot hyppige system infeksjoner kan ha hyppige gjær infeksjoner, hovedsakelig på grunn av store mengder antibiotika tatt. Antibiotika vil ødelegge alle bakterier i systemet, inkludert de som regulerer candida sopp. Dette er grunnen til at leger advarer kvinner om å ta store mengder antibiotika.

Eksterne årsaker

Hyppig skylling kan gi systemiske soppinfeksjoner. Vaginal kanalen er en selvrensemekanisme og trenger ikke å bli douched; Men noen kvinner føler skylling er nødvendig. Ved skylling, er de naturlig forekommende bakterier vasket ut, igjen, forårsaker en overvekst av gjær.

Kosthold og trening

P-piller, stress, endringer i vær og hyppig eksponering for fuktig eller våte klær, for eksempel spandex og lycra klær, kan føre til tilbakevendende gjær infeksjoner. Dietter som inneholder mye sukker også vil produsere tilbakevendende gjær infeksjoner. Sukker er en matkilde for candida, så en diett høy i sukker vil stimulere en overvekst i tarmen, og dermed forårsaker en overvekst i vaginal området.

Unngå gjær infeksjoner

De fleste kvinner behandle gjær infeksjoner med over-the-counter medisiner, og slike medisiner vil behandle en og annen infeksjon. Kvinner med tilbakevendende infeksjoner må søke medisinsk hjelp, da det kan være flere årsaker til infeksjon. Når systemiske infeksjoner og misbruk av antibiotika er utelukket som den skyldige, kan legen forskrive medisiner som vil drepe av soppen. Misbruk av over-the-counter medisiner kan også bidra til tilbakevendende infeksjoner, så det er best å få en legens råd om din infeksjon først.

Sykdommer forårsaket av sopp

Fungus

En sopp er hvilken som helst av en rekke eukaryote organismer som mangler vaskulære vev. Fungi kan variere i størrelse og form fra en enkelt celle til en stor kroppsmasse forgrenet, filamentøs hyfer med fruktlegemer. Noen sopp mennesker kan gjenkjenne er sopp, gjær og brød mold. Imidlertid, mens mange fungi er friske eller til og med fordelaktig, kan de også infisere mennesker og forårsaker sykdom. Dette er vanskelig for en sopp å gjøre med en person som er sunn og som har et godt immunforsvar, men hvis immunforsvaret er svekket, eller de har en annen sykdom, deretter en soppinfeksjon kan meget vel komme i gang.

Mykose

Når menneskelige sykdommer er forårsaket av sopp, de er referert til som mykoser. Mykoser kommer i tre, separate nivåer, med hver og en blir mer alvorlig enn den forrige. Overfladiske soppinfeksjoner foregå på de øvre lagene av huden, neglene eller håret. Subkutane soppinfeksjoner infisere de dypere lag av huden, noe som er enda mer skadelig. Systemiske soppinfeksjoner er de farligste, og de involverer personens kropp å bli smittet. Ofte sporer er inhalert, og soppen vokser i lungene, sprer seg gjennom blodet og infisere andre organer.

Eksempler

Det er flere sykdommer som passer inn i det området av mykoser. Ringorm, til tross for navnet, er faktisk en soppinfeksjon som foregår i en persons hår og hodebunn. Gjær infeksjoner er også en tilstand som er forårsaket av soppinfeksjoner på huden. Fotsopp er også forårsaket av sopp. Mer obskure sykdommer som Madurella mycetoma (a hovedsakelig tropiske sopp som kan infisere sår og spise bort på kjøtt) eller Blastomyces dermatitidis (en sopp sykdom som starter i lungene og sprer seg gjennom hele kroppen) er også forårsaket av soppinfeksjon.

Terbinafin Blastomycosis Treatment

Terbinafin Blastomycosis Treatment


Blastomycosis er en systemisk soppinfeksjon forårsaket av Blastomyces dermatitidis, som lever i jord og tre. En tilsvarende infeksjon, kalt South American blastomycosis, er forårsaket av paracoccidioides brasiliensis. Til å begynne med, kan infeksjonen ikke frembringe symptomer, men som det sprer seg, kan det oppstå skader på indre organer, lesjoner på hud og ben, og mange andre problemer. En behandling for blastomycosis er anti-fungal medisiner Terbinafin.

Infeksjon

Mange inhalerer sopp som forårsaker blastomycosis uten syk effekter. I de fleste tilfeller, blir soppen i gjærceller i lungene, som produserer få eller ingen symptomer. Hos pasienter med nedsatt immunforsvar, derimot, kan soppen være mer alvorlig. Det kan aktivere flere uker til år etter går sovende og spres gjennom kroppen, forårsaker sykdom hos mange ulike områder. Anti-fungal medisiner som Terbinafin anbefales hvis soppen forlater lungene.

Risiko

Blastomycosis kan oppstå i alle som har besøkt et skogsområde hvor sopp er tilstede. Personer med nedsatt immunforsvar er mest sannsynlig å ha alvorlige symptomer, skjønt. Hvis denne tilstanden går ubehandlet, er prognosen dårlig. Både voksne og barn former av sykdommen har høy dødelighet uten anti-sopp behandlinger. Behandling med Terbinafin eller andre anti-fungal medisiner kan gi rask forbedring. Behandlede pasienter kan vedvare uten infeksjon i årevis etterpå.

Terbinafin

Terbinafin, også selges under merkenavnet Lamisil er en anti-sopp antibiotika som brukes til å behandle systemiske soppinfeksjoner. Pasienter som har en autoimmun lidelse eller sykdom i lever eller nyre kan trenge en dosejustering eller spesielle tester. Terbinafin er fremdeles en relativt ny behandling for blastomycosis, selv om det har blitt brukt til å behandle andre infeksjoner, som tånegl sopp, for år. Leger har ennå ikke etablert den ideelle dose av terbinafin for blastomycosis, skjønt en dose på 250 mg to ganger om dagen har vært effektiv i fortiden.

Effektivitet

Ifølge American Society for Microbiology, Terbinafin testet som effektiv mot blastomycosis sammenlignet med dagens narkotiske stoffet, Itraconazole. Laboratorietester viste at Terbinafin hadde potent anti-fungal aktivitet mot en rekke sopporganismer, inkludert P. brasiliensis, noe som fører til en type blastomycosis. Disse testene ble utført in vitro, og menneskelige forsøk må utføres før stoffet kan offisielt bli godkjent for bruk mot blastomycosis.

Betraktninger

Terbinafin har ikke blitt grundig testet for bruk mot blastomycosis. Det har blitt vist å være effektive i en pasient som ikke responderer på konvensjonell behandling for sykdommen, men mer testing er nødvendig før dens sikkerhet og effektivitet kan bekreftes. På grunn av dette, bør legene forsøke behandling ved hjelp av mer konvensjonelle legemidler før du slår til Terbinafin.

Systemiske Candidas Symptomer

Systemisk candidas er en fungal infeksjon forårsaket av Candida sopp og kan deles i to typer: disseminert candidiasis og Candidemia. Candidemia er en fungal infeksjon i blodet; disseminert candidiasis er en soppinfeksjon av et enkelt organ eller flere organer.

Risikofaktorer

Folk som får kjemoterapi eller stråling, nylig har hatt en benmarg eller organtransplantasjon, er immunsupprimerte eller har vært innlagt på sykehus for en lengre periode er mer sannsynlig å bli diagnostisert med systemiske candidas.

Symptomer på systemiske Candidas - Candidemia

Symptomer på Candidemia inkluderer feber som ikke svare på antibiotikabehandling, betennelse i glasslegemet i øyet og septisk sjokk.

Symptomer på systemiske Candidas - utbredt candidiasis

Folk som har utbredt candidiasis kan bare ha en feber som ikke er lydhør overfor antibiotika. De kan også være i septisk sjokk.

Behandling

En lege vil foreskrive en anti-sopp medisiner som flukonazol å behandle systemiske candidas.

Komplikasjoner

Ifølge Merck Manuals Online Medical Library, "Alle former for disseminert candidiasis bør vurderes alvorlig, progressive, og potensielt dødelig."

Systemisk Candida infeksjon

Candida, en gjær finnes i munnen, halsen og tarmene, hjelper til med fordøyelsen av mat. Denne bakterien forårsaker problemer når andre infeksjoner er til stede eller immunforsvaret er svakt. Candida kan spres gjennom samleie, dyp kyssing og oralsex. Det fører ofte gjær infeksjoner i kjønnsorganene og hudinfeksjoner på føttene eller hendene. Systemisk candida oppstår når bakterier inn i blodbanen og reise gjennom kroppen, forårsaker andre komplikasjoner.

Betydning

Candida er gjær eller bakterier tilstede i alles fordøyelseskanalen. Problemer oppstår når immunsystemet er svekket. Noen ganger bakteriene blir drept av de antibiotika som pasienten tar for andre infeksjoner. Matallergier eller andre miljø irritanter føre til ytterligere problemer i kroppen. Candida ofte utvikler seg som en soppinfeksjon i skjeden av kvinner. Infeksjoner forekommer på huden som fotsopp eller eksem. Infeksjonen sprer seg i hele kroppen når den kommer inn i blodet, blir systemisk candida. Blodet bærer gjæren til forskjellige områder av kroppen, som forårsaker sykdom.

Funksjon

Når bakteriene endre de blir invasiv og linjen mellom fordøyelseskanalen og blodsirkulasjonen bryter ned. Bakteriene invadere kroppen, slik at kjemikalier og allergener å gå inn i blodbanen. Kvinner kontrakt sykdommen mer enn menn. Symptomer for systemisk candida er tretthet, migrene, svimmelhet og muskelsmerter. Det er gastrointestinale symptomer som fordøyelsesbesvær, diaré, gass og rektal kløe. Candida forårsaker blære betennelse, kroniske urinveisinfeksjoner og blærekatarr.

Diagnose

En enkel krakk test viser når candida gjær vokser vilt. En blodprøve forteller om en matvare eller kjemisk forårsaker problemet. Disse blodprøvene er kalt ALCAT eller RAST paneler. Testene viser at visse matvarer forårsake en reaksjon til bakterien i kroppen. Matvarer som forårsaker alvorlige symptomer er hvete, mais, soya, skalldyr, egg, nøtter, gjær og konditorfarge. Naturlige miljø kjemikalier som mugg, pollen, støv, midd, fjær og rengjøringsprodukter forårsaker candida. Ofte blir prøver av hud eller negler tatt for å bli undersøkt under et mikroskop. Den Heidel pH kapsel gastrisk analyse krever svelge en pille som har en pH-probe for å bestemme nivåer av magesyre. Høye nivåer av magesyre tyde på en infeksjon av Candida

Diet Behandlinger

En spesiell diett ofte er foreskrevet for behandling av candida. Candida diett inneholder massevis av friske grønnsaker og om tre porsjoner frukt daglig. Spis frisk protein som kjøtt, fjærkre og fisk i tillegg til korn, bønner, ris, nøtter og frø. Unngå matvarer med gjær som øl, vin, brød, rundstykker og eddik og også mat som oliven, surkål, og potetgull. Unngå mat som inneholder mugg som sopp, soyasaus, peanøtter, ost, hermetisert eller forberedt tomater og konsentrerte sukker

Kosttilskudd og medisiner

Naturlig kosttilskudd ofte er foreskrevet for å hjelpe fordøyelsessystemet. Ta fordøyelsesenzymer som motvirker effekten av bakterier som bearberry og berberine. De bryter ned maten som det går gjennom fordøyelsessystemet. Probiotika gi gunstig gjær som hjelper fordøye mat. Unngå p-piller, antibiotika og steroider når de behandles for candida. Nystatin er en reseptbelagte medisiner foreskrevet for gjær infeksjoner. Det kan bli tatt to uker uten bivirkninger. Sterkere medisiner for gjær infeksjoner som har bivirkninger er Nizoral, Diflucan, og Sporonox. Det er også aktuelle behandlinger for hudinfeksjoner og intravenøse behandlinger for alvorlige candida infeksjoner.

Slik fjerner Systemisk Candida

Systemisk candida, eller candida, er en soppinfeksjon. Candida er en del av kroppens normale flora som kan, ifølge Pasient Storbritannia, blitt en invasiv patogen. Candida forårsaker trost i babyer og vanligvis er lett behandles. Hos personer med immun mangler, kan candida forårsake systemisk infeksjon som kan være vanskelig å behandle, og kan føre til multippel organinvolvering.

Slik fjerner Systemisk Candida

•  Ring legen din dersom du utvikler hvite lesjoner i munnen. Hvis du er frisk, begynne å spise usøtet yoghurt eller ta acidophilus. Dette vil gjeninnføre gunstige bakterier i systemet, ifølge Mayo Clinic, og kan bidra til å forhindre spredning.

Send til testene legen bestillinger for deg. En vattpinne i munnen, når kultivert, kan avgjøre om du har trost. Hos immunsupprimerte mennesker, kan en vattpinne i halsen være nødvendig for å fastslå om du har øsofagitt. Nystatin kan være foreskrevet hvis du nylig har vært på antibiotika.

Ta flukonazol, hvis foreskrevet av legen din, hvis din candida har kolonisert i mer enn ett område av kroppen din.

Ta Amphotericin B, en polyene antibiotika, når foreskrevet av legen din, hvis din candida har spres i hele kroppen din. Dette stoffet har høy giftighet, skjønt, så en kombinasjonsbehandling med flukonazol og flucytosine foretrekkes.

Tegn og symptomer på systemisk gjær infeksjon

Systemiske gjær infeksjoner kan påvirke menn, kvinner og barn. Tegn og symptomer kan være både eksterne og interne. Systemisk gjær starter vanligvis med en overvekst av candida albicans, en gjær-lignende sopp som lever naturlig i fordøyelseskanalen og tykktarm. Denne tilstanden kalles candidiasis, som er en gjærinfeksjon. Dette overskuddet systemisk gjær kan stamme fra å ta for mange antibiotika eller prevensjon regninger, et overforbruk av kortikosteroider, dårlig kosthold eller matallergier, klorvann og til og med luftforurensning. De fleste mennesker opplever symptomer på et tidspunkt, spesielt hvis candida overvekst har vært å bygge opp i tykktarmen over en lengre periode.

Hudutslett eller Irritasjon

Et symptom på systemisk gjær infeksjon er en hud utslett eller irritasjon. Disse utslett kan vises hvor som helst på kroppen. Noen vanlige steder for babyer inkluderer rundt munnen og bleieområdet. Voksne kan ha disse utslett eller irritasjoner på ansiktet deres, i hodebunnen, under brystet, i den nedre mageregionen, under hudfolder og i sine tånegler. Mange behandle eksterne symptomer med Nystatin kremer når det underliggende problemet er mer systemisk i natur.

Genital kløe og irritasjon

Kvinner noen ganger får vaginal gjær infeksjoner. Ett symptom på denne type infeksjon er en tykk hvit eller gulaktig utflod som ser ut som cottage cheese. Svie og kløe er et annet symptom. Det kan også være et stivt lukt. Kvinner med vaginal gjær infeksjoner har ofte svie når de tisser. I motsetning til urinveisinfeksjoner, er dette vanligvis kjente brennende følelse som urinen kommer ut av kroppen.

Menn kan få gjær infeksjoner på deres penis eller pung. Et utslett med små røde nupper kan tyde på en soppinfeksjon. Menn kan ha alvorlige kløe og svie med denne typen infeksjon, og det kan være en lukt også.

Mens candida lever eksternt så vel som inne i tykktarmen, tilbakevendende gjær infeksjoner i underlivet vanligvis indikerer at problemet er systemisk.

Gastritt

De som har matallergi eller intoleranse kan få gastritt fra systemisk gjær. Maten som man er allergisk kan irritere slimhinnen i magen, noe som gjør ham mer utsatt for en gjær infeksjon. Vanligste matvareallergier inkluderer melk, hvete, gjær og soya. Personer med gastritt ofte ta nystatin å eliminere gjær infestation. Gluten og sukkerfrie dietter er også anbefalt for personer med matallergi.

Mouth Thrush

Små mengder av candida er også til stede i munnen. Systemisk gjærvekst kan forårsake candida i munnen for å overprodusere også. Thrush fører vanligvis kremhvite og små lesjoner innenfor veggene i kinnene eller under tungen. Det kan også forekomme på taket av munnen, tannkjøttet og på baksiden av halsen. Eldre voksne som bærer proteser kan ha en irritasjon i tannkjøttet. Lesjoner kan ha en cottage cheese utseende. Sårhet kan gjøre det vanskelig å pusse tennene. Noen ganger kan trost spredt i spiserøret.

Autoimmune sykdommer

Over tid kan candida overvekst føre til visse autoimmune sykdommer som fibromyalgi, kronisk utmattelsessyndrom, Crohns sykdom og flere kjemiske følelser. De som lider av fibromyaligia lider av kroniske smerter i muskler og ledd. Personer med kronisk utmattelsessyndrom ofte har lite energi til å gjøre selv grunnleggende oppgaver. Og Crohns sykdom forårsaker alvorlig og kronisk diaré. Alle som har disse symptomene kan ha et problem med candidainfeksjon.

Er Ringorm Systemisk?

Er Ringorm Systemisk?


Ringorm er ikke systemisk. Det er en vanlig soppinfeksjon på overflaten av huden. Det kan påvirke kroppen, hodebunn, føtter eller lyske. Det vitenskapelige navnet for ringorm er tinea.

Identifikasjon

Ringorm kan føre til en rund, skjellende skorpe eller rød flekk på huden som kan klø. En soppinfeksjon av neglene kan slå spikeren gul og smuldrete.

Diagnose

En riktig diagnose kan gjøres ved hud skraping og laboratoriekulturer. Disse testene kan avgjøre om det er ringorm.

Betraktninger

Ringorm, eller tinea, vokser i fuktige, mørke steder. Fotsopp, eller fotsopp, er en vanlig sykdom og vokser i den varme, fuktige området mellom tærne.

Effekter

Behandlingen er vanligvis med en aktuell anti-sopp krem ​​som klotrimazol, ketokonazol eller mikonazol. Behandling med aktuelle agenter varer i ca to uker.

Typer

I noen tilfeller av ringorm i hodebunnen eller spiker, er en systemisk behandling som brukes. For disse forholdene, kan en anti-sopp pille som flukonazol være foreskrevet.

Hvordan identifisere soppinfeksjoner

Sykdommer i huden eller andre organer som skyldes manipulering og spredning av sopporganismer. Lær å identifisere de ulike typer og hva som forårsaker soppinfeksjoner.

Hvordan identifisere soppinfeksjoner

Sykdommer i huden eller andre organer som skyldes manipulering og spredning av sopporganismer. Infeksjoner variere fra mild og ubemerket til alvorlig og noen ganger dødelig. Soppinfeksjoner kalles også mykoser. Sopp kan også føre til astma og allergi lidelser

To årsaker. Noen sopp er harmløst tilstede hele tiden i områder av kroppen, som for eksempel munn, huden, tarmen, og vagina, men er forhindret fra å multiplisere gjennom konkurranse fra bakterier. Andre sopp behandles som bærer immunsystemet og dets forsvar mot infeksjon. Soppinfeksjoner er mer vanlig og alvorlig i folk som tar langsiktige antibiotika som ødelegger bakterier, og i de som tar legemidler som brukes til å undertrykke immunsystemet. Disse infeksjonene oftere involverer mennesker med en immunsvikt lidelse. Soppinfeksjoner er beskrevet som opportunistisk fordi de dra nytte av offerets senket forsvar. Noen soppinfeksjoner er også mer vanlig hos personer med diabetes mellitus. En varm, fuktig atmosfære oppmuntrer til utvikling av sopp hudinfeksjoner.

Tre typer. Soppinfeksjon kan grovt deles inn i tre kategorier. Den første kategorien er: "overfladiske" infeksjoner slik som de som påvirker huden, håret, neglene, kjønnsorganer, og innsiden av munnen. Den andre kategorien er "underhudsfett" for infeksjoner under huden. Den tredje kategori er "dype" infeksjoner som påvirker indre organer, slik som lunger, lever, ben, lymfeknuter, hjerne, hjerte eller urinveiene. Noen overflatiske infeksjoner er thush, ringorm og fotsopp. Dette er mest vanlig. Thrush infeksjoner er forårsaket av gjær og vanligvis påvirker kjønnsorganer eller innsiden av munnen. Ringorm påvirker områder av kroppen. Subkutane infeksjoner er sjeldne. Den vanligste kalles "sporotrichosis", og kan være forårsaket av forurensning av en skramme. De fleste andre forhold av denne typen forekommer hovedsakelig i tropiske land. Dype infeksjoner sjeldne, men kan være en alvorlig trussel mot folk som har en immunsvikt lidelse eller tar immundempende medisiner. I USA, dype soppinfeksjoner omfatter "aspergillose", "histoplasmosis", "cryptococcosis" og "blastomycosis", alle forårsaket av forskjellige fungi. De soppsporer inn i kroppen ved inhalering inn i lungene. Noen gjær infeksjoner kan også spre seg fra sine vanlige nettsider for å infisere spiserøret, urinveiene og i en rekke andre interne nettsteder.

Enkle parasittiske livsformer, inkludert former, meldugg, gjær, sopp, sopp. Det er mer enn 100 000 forskjellige arter av sopp over hele verden. Av disse er de fleste er enten ufarlig eller positivt gunstig for menneskers helse. Se legen din for å positivt identifisere soppinfeksjoner.

Slik Conquer Candida og andre soppinfeksjoner

Candida (Candida albicans) er en vanlig yeastlike sopp som finnes i menneskekroppen. Normalt er Candida ikke problematisk. Men under visse vilkår, kan soppen vokse ut av kontroll, en tilstand som kalles candidiasis. Folk mest sårbare for Candida overvekst vanligvis har tatt store doser av antibiotika eller steroider, har blitt behandlet med soppdrepende midler, eller har immunforsvar som har blitt kompromittert på grunn av kjemoterapi eller AIDS. Noen av de vanligste symptomene er vaginitis, trost, og soppinfeksjoner i tåneglene eller negler. Reseptbelagte medisiner er tilgjengelige fra leger. I tillegg, endring i kostholdet er en utmerket måte å bekjempe candidiasis og relaterte soppinfeksjoner.

Slik Conquer Candida og andre soppinfeksjoner

•  Se en lege for laboratorietester og muligens en vev kultur for å få en definitiv diagnose av candidiasis. En lege kan forskrive aktuelle behandlinger, for eksempel lotions eller kremer, eller muntlig soppdrepende medisiner, for eksempel Diflucan eller Nystatin.

Bytt til en lav-karbohydrat diett, eliminere så mye gjær, hvetemel, sukker, stivelsesholdige matvarer, meieriprodukter, inkludert ost, frukt og fruktjuice som mulig. Spis mer grønnsaker, spesielt organiske greener. Rå grønnsaker er best, når det er mulig. Tygg maten sakte og grundig. Raw food oppfordrer sunn fordøyelse, som gjør godt tygde maten. En sunn fordøyelseskanalen gjør det vanskeligere for Candida å trives.

Ta daglige doser av probiotika - acidophilus eller bifidus kosttilskudd - som inneholder 50 milliarder kolonidannende enheter, for å oppmuntre veksten av "snille" bakterier i kroppen. I tillegg til å hjelpe på nedbrytningen og støtte et sunt immunsystem, disse bakteriene hjelpe fortrenger og begrense veksten av Candida i kroppen.

Legg til mer fiber i kosten ved å spise rikelig med ferske grønnsaker. Løselig fiber, som finnes primært i enkelte grønnsaker og frukt, samt psyllium frø skall, inneholder stoffer som kalles "prebiotika", som gir energi til de "vennlige" bakterier som lever i tarmen. Fiber oppfordrer også sunt eliminering, fjerner giftstoffer utgitt av Candida.

Supplement med kjente gjær jagerfly, for eksempel kaprylsyre, hvitløk ekstrakt, grapefruktkjerneekstrakt eller oregano olje. Følg doseringsanvisningen på produktet eller kontakt din helse-omsorg leverandøren. Kjøp bare enteric-coated kosttilskudd som tillater disse sterkt virkende stoffer til å passere trygt gjennom magen, frigivelse av innholdet i tynntarmen.

Ta daglig høy kvalitet, grønn-mat-baserte multivitamin og blandede mineraltilskudd for å sikre at kroppen får de næringsstoffene den trenger for å helbrede.

Hint

  • Spis et fedd rå hvitløk hver dag. Dersom rå hvitløk er ikke for deg, luktfrie kosttilskudd er et annet godt alternativ.
  • Drikk bare ny, ionisert vann med en pH av 9 eller 10, i det minste 8 glass pr. Vann hjelper i flukt døende Candida fra kroppen og forhindrer forstoppelse, en faktor som fremmer veksten av Candida.

Hvordan Kill Ringorm Systemisk

Ringorm er en vanlig hud infeksjon forårsaket av en sopp som spiser den keratin i huden din. En ringorm infeksjon er svært smittsom. Den kan spre seg fra en person til en annen eller fra en del av kroppen til en annen. En ringorm infeksjon kan overleve bare om noen sted på huden din, inkludert dine lepper, magen og hodebunnen. Selv om aktuell behandling er ofte brukt til å behandle en ringorm infeksjon, når infeksjonen området er i hodebunnen eller negler, er det lettere å behandle det systematisk med oral medisin.

Hvordan Kill Ringorm Systemisk

•  Identifisere symptomene på en ringorm infeksjon. Infeksjonen området vil være kløende og vises røde og skjellende. Det infiserte området kan være flat, men det kan også vises hevet. Mesteparten av tiden, vil en ringorm infeksjon danne en sirkulær infeksjon side. I noen tilfeller kan det infiserte området danne en ring, med en sunn avsnitt i midten. Hvis ringorm infeksjon er på hodebunnen din, kan du også oppleve flekker av håravfall.

Oppsøk lege. De fleste typer ringorm infeksjon kan behandles hjemme, men over disk medisiner er vanligvis aktuell. Ring infeksjon i hodebunnen, er negler eller andre upraktisk infeksjon sider best behandles systemisk. Oral ringorm medisiner er tilgjengelig gjennom reseptbelagte legemidler fra helsepersonell.

Velg hvilken form for oral ringorm medisiner som ville best passer din situasjon. Tabletter av griseofulvin er anbefalt for voksne eller eldre barn. Babyer eller småbarn vil trolig være mer sannsynlig å tolerere den flytende form av griseofulvin. I noen tilfeller er terbinafin hydrocline granulater drysset på mat mer effektive for behandling.

Ta medisiner i opptil seks uker. Du kan ikke merke en forbedring med en gang, men du bør fortsette å ta medisiner som anvist før det er helt borte.

Mens du tar den muntlige ringorm behandling, unngå irriterende eller spre ringorm infeksjon. Unngå å ta på den med hendene. Hvis du gjør røre den, vaske og tørke hendene grundig før du berører noe annet. Vask alle klær eller tilbehør som kan ha kommet i kontakt med det infiserte området og deler ikke klær eller tilbehør med andre før ringorm infeksjon er borte

Hint

  • Hvis ringorm infeksjon er i hodebunnen, vaske håret med en sjampo som har selen sulfide som en ingrediens. La den sitte i ca fem minutter før du skyller det ut. Dette vil bidra til å forhindre spredning av ringorm sporer. Fortsette å gjøre det i ca en måned etter behandling for å være trygg.