Digidexo.com

betente hårsekker hodebunn

Borage Oil for hårvekst

Borage Oil for hårvekst


Borage, også kjent som Starflower, er en strie-bladde urt med blå, rosa eller hvite blomster. Den kan brukes i mat og i medisin, men er hovedsakelig kjent for sin høye andel av gamma-linolensyre (GLA). Selv oljer som solbær og nattlysolje blir rost for sine GLA-rike egenskaper, er borage den høyeste anlegget kilde rundt, med en vekt på 17 prosent til 28 prosent GLA. På grunn av sin fuktighetsgivende og anti-inflammatorisk egenskaper, borage brukes av naturforskere over hele verden for sunn hårvekst.

Om GLA

Gamma-linolensyre er en del av omega-6 familien av essensielle fettsyrer (EFA). Disse fettsyrene er nødvendig for hjernens funksjon, menneskelig vekst, metabolisme, reproduksjon og friske bein. De er også viktig for sunt hår, hud og spiker vekst. Imidlertid kan EFA ikke produseres i kroppen og må være anskaffet fra plantebaserte matvarer.

Betente Follicles

Varme dager, fuktige dager, diabetes, innsnevret klær, infiserte badestamper og uhygieniske forhold er alle årsaker til "follikulitt," eller betente hårsekker. Denne tilstand kan forekomme hvor håret vokser, inkludert hodebunnen. Å redusere betennelse og holde follikler fungerer godt, tilsett en daglig kapsel av borage olje til kosthold.

Tørr hodebunn

Den fettsyre i agurkurtolje arbeider mot en tørr, kløende hodebunn og fylle den med fuktighet. En studie publisert i British Journal of Nutrition viste at agurkurt og linfrø olje redusert rødhet og flassende hud i 45 kvinner i alderen 18-65. Hvis hodebunnen er alvorlig tørt eller du har flass, ta 500 mg to ganger daglig i to måneder. Når tilstanden bedres, redusere inntaket til én kapsel om dagen.

Tynning Hair

Den sunne fettet i Glas kan bidra til å forsinke mannlig mønster skallethet, samt andre typer hårtap. Tar 500mg daglig kan stimulere ny hårvekst mens hindre ytterligere tap.

Aktuell behandling

Borage kan påføres direkte på håret, så vel som tas internt. Den forbedrer hudens væskeansamlinger (som betyr at mindre vann er tapt gjennom huden) og gir næring til tørt eller skadet hår. Bland borage frø olje med andre fuktighetsgivende urter, for eksempel calendula eller rosmarin, og massere dem inn i hodebunnen som en beroligende balsam. La den sitte i en time eller lenger.

Forsiktighetsregler

Borage bør ikke tas blindt, fordi urten ikke har blitt godkjent av FDA for behandling av enhver medisinsk tilstand. Snakk med legen din dersom du er gravid eller ammende. Det finnes ingen felles bivirkninger til agurkurt, men oppsøke lege hvis du får en allergisk reaksjon av noe slag (inkludert et stramt brystet, pustevansker, hevelser, kløe eller utslett).

Betamethasone & Minoxidil for behandling av hårtap

Hårtap rammer nesten alle voksne. Selv om det ikke forebygges, er det mulig å behandle. Etter å ha sjekket med legen din for å sikre at det ikke er kjemisk ubalanse som skjoldbrusk lidelse som forårsaker hårtap, kan du utforske ulike alternativer for å redusere hårtap, inkludert aktuelle behandlinger som betametason og minoxidil. Enhver stoffet kommer med en liste over forsiktighetsregler og kontraindikasjoner; diskutere eventuelle nye legemiddelregimer med legen din.

Minoxidil

Minoxidil er et hår restaurering væske brukes utelukkende med mannlig mønster skallethet. Det er en resept bare aktuell behandling brukes til å fremme hårvekst. Pasienter se en endring i håret mønster på ca tre til seks måneder. Bruk av mionxidil er kontinuerlig; Hårtap lider som slutte å bruke produktet vil begynne å se hårtap igjen. Minoxidil brukere vanligvis bruker en dropper å overføre produktet fra flasken på sine scalps. Bivirkninger inkluderer flassing, sårhet og rødhet.

Betamethasone

Betamethasone er en aktuell kortikosteroid; kortikosteroider er vanligvis brukes for hud sykdommer som psoriasis, eksem og skalering. De fungerer som anti-inflammatoriske, krymper blodårer som har blitt hoven. Betamethasone er ikke anbefalt for daglig bruk som det kan føre til hud tynning og en reduksjon av kollagen produksjonen. Bivirkninger av betametason inkluderer: alvorlig allergisk reaksjon (elveblest, utslett, kviser), mild svie, og betente hårsekker.

Interaksjoner

Mens betametason kan brukes med minoxidil, er betametason ikke anbefalt for langsiktig eller daglig bruk (bruke minoxidil før betametason). De to hår behandlinger har potensielle interaksjoner. Kortikosteroider (betametason) kan forårsake væske og natrium oppbevaring og økt plasmanivå hos noen pasienter. Minoxidil brukere som har hjerteproblemer, er på blodtrykkssenkende medisiner eller har opplevd ødem bør utvise ekstrem forsiktighet når du legger betametason til deres hårtap forebygging diett.

Hva er årsakene til betydelige hår tap?

Hårtap kan påvirke både menn og kvinner. Mens noen former av hårtap er gradvis, andre former er hurtig og forårsaker betydelige mengder av hår for å gå tapt i løpet av kort tid. Den medisinske termen for hårtap er alopecia.

Arrdannelse alopecia

Arrdannelse alopecia oppstår når hårsekkene blir betente. Den betente hårsekker føre til at håret til å falle ut raskt, og nytt hår er forhindret fra å vokse. Arrdannelse alopecia er brakt videre av tilstander som lupus.

Alopecia areata

Alopecia areata er en autoimmun sykdom, og dens nøyaktige årsak er ukjent. Denne tilstanden forårsaker betydelig hårtap, men i patcher. Hår vanligvis vokser tilbake etter en episode med alopecia areata, men tilstanden kan oppstår på nytt hos pasienter.

Telogen effluvium

Telogen effluvium er en tilstand som forårsaker rask og betydelig tap av hår, men tapet er midlertidig. Håndfuller av hår kan falle ut fra bare sjamponering eller gre. Denne tilstanden oppstår som regel etter en fysisk eller psykisk sjokk, som for eksempel en død i familien eller plutselig vekttap, noe som forårsaker at håret til for tidlig å gå inn i en hviletilstand. Telogen effluvium kan også være forårsaket av ernæringsmessige mangler, høy feber eller kirurgi.

Sykdom og medisinske behandlinger

Sykdommer som lupus og diabetes kan forårsake betydelig tap av hår. Kjemoterapi, som brukes til å behandle kreft, kan få håret til å falle ut raskt.

Hormonelle endringer

Hormonelle endringer forårsaket av graviditet, avviklet prevensjon, overgangsalder eller skjoldbruskkjertelen kan forårsake betydelig og plutselig håravfall.

Hvordan virker Fluocinonide Hjelp Alopecia?

Hvordan virker Fluocinonide Hjelp Alopecia?


Flere faktorer føre til alopecia, hårtap forekommer i hodebunnen eller kroppen. Ved å behandle hudlidelser som kan føre til at håret til å falle ut, Fluocinonide, en farmasøytisk medikament, bekjemper alopecia.

Hva er Alopecia?

En autoimmun sykdom, alopecia areata fører til at kroppen til å angripe friske follicle celler. Om 1 prosent av landets befolkning opplever flekkvis håravfall i hodebunnen eller andre steder på kroppen, ifølge American Osteopathic College of Dermatology.

Hva er Fluocinonide?

Fluocinonide er et syntetisk steroid og er foreskrevet for utvortes bruk for å behandle eksem og betennelse som resultat. Den anti-inflammatorisk agent behandler psoriasis, eksem og kontakteksem, alle forhold som forårsaker kløe og skrape sykluser og kan føre til hårtap i det berørte området.

Hårvekst

Hypertrikose, eller overdreven hårvekst, er oppført som en av de alvorlige bivirkninger av Fluocinonide krem ​​eller gel. Follikulitt, eller betente hårsekker, kan oppstå med Fluocinonide flytende løsning, ifølge Drugs.com.

Hvordan Fluocinonide Påvirker Hårvekst

Kortikosteroider, slik som Fluocinonide, når det påføres topisk på hodebunnen kan indusere en mild allergisk reaksjon eller irritasjon. Den irritasjon noen ganger fremmer hårvekst, ifølge Merck.com. Denne behandlingen er populær blant hudleger, men fungerer best for mild alopecia, ifølge American Håravfall Association.

Advarsel

Kortikosteroider kan injiseres eller tas i pilleform for mer potent behandling, kan imidlertid utstrakt bruk føre til hud og bein tynning og bør følges opp av lege.

Årsaker til en Øreflipp Bump

Årsaker til en Øreflipp Bump

Humper på øreflippen er sjelden alvorlig og vanligvis går unna uten noen intervensjon. Imidlertid kan disse humper være smertefullt, spesielt for folk som må bruke ørepropper, hodetelefoner eller annet beskyttende hørselsutstyr og andre enheter eller gulvbelegg som går over ørene. Forstå årsakene til øreflipp humper kan bidra til å hindre utbruddet av flere humper i fremtiden.

Hudsykdommer

Sykdommer i hud på øreflippen kan resultere i en øreflipp bump. Epidermoide cyster er små humper som utvikler under huden, og kan flyttes rundt med fingrene og er vanligvis smertefri. Men ifølge Mayo Clinic, epidermoide cyster kan noen ganger bli kreft og krever medisinsk evaluering. Godartede cyster, som talgcyster, kan utvikle seg på øreflippen, noe som resulterer i smerter eller ubehag. Ifølge National Library of Medicine, talgcyster skyldes en samling av døde hudceller og olje produsert i oljekjertlene i huden, og kan utvikle seg på øreflippen eller selv inne i øregangen. Hovne og betente hårsekker på øreflippen kan utvikle seg til en tilstand kalt follikulitt, som også kan resultere i øreflipp humper.

Trauma

Trauma til øreflippen kan resultere i en kul på lobe. Et kutt eller riper på øret kan føre til en øreflipp bump som såret leges. Trauma at resultatene fra et insekt bite eller stikke kan føre til en midlertidig kul på øreflippen som kan bli verre dersom området blir ripete eller gnidd. Skader i øreflippen, som for eksempel å bli slått eller truffet med et objekt kan også resultere i en bump. Forsøk på å pierce øreflippen med ikke-sterilt utstyr kan også resultere i en kul i øreflippen, og kan også føre til infeksjoner, som kan gjøre bump verre. Sette skitne gjenstander inn øreflippen som metallringer, stendere eller barer kan også resultere i øreflipp støt, spesielt hvis elementene er tvunget inn i øreflippen uten noen tidligere piercing hull for elementet for å gå gjennom.

Infeksjoner og Irritanter

Personer med en infisert cyste på øreflippen kan også utvikle et brak; den opprinnelige cyste kan vokse seg større som følge av infeksjonen og bli mer smertefull, hoven og øm å ta på. Follikulitt kan også forårsake infeksjoner på øreflippen, noe som kan føre til øreflipp humper. Overdreven eksponering for solen kan irritere oljekjertlene i huden og resulterer i en kul på øreflipp, spesielt siden de ikke øreflippene er ofte dekket med solkrem i forhold til andre deler av kroppen. Bruk av skjønnhetsmidler som for eksempel ansiktskremer eller såper kan irritere huden av øreflippen i noen mennesker og forårsaker en bump å utvikle seg. I tillegg kan iført øredobber eller andre øret smykker forårsake irritasjoner til øreflippen som resulterer i utvikling av et brak. Personer med kviser på øreflippene kan utvikle støt hvis acne lesjoner er plukket på eller klemt.

Bivirkninger av Valerianat- Cream

Betametasonvalerat krem ​​er en aktuell kortikosteroid medisiner. Det fungerer å hemme dannelsen og aktivitet av celler og kroppslige kjemikalier som forårsaker hevelse, spesielt i hudsykdommer. Tilgjengelig i merker som Beta-Val, valerianat krem ​​vanligvis ikke forårsake bivirkninger med mindre produktet brukes regelmessig for en lengre periode.

Funksjon

Valerianat krem ​​lindrer rødhet, kløe og hevelse assosiert med atopisk dermatitt (en slags eksem), en kronisk inflammatorisk hudsykdom forårsaket av reaksjoner på miljømessige utløsere.

Vanlige bivirkninger

Hudreaksjoner er de vanligste bivirkningene av valerate krem. Reaksjoner kan inkludere akne, betente hårsekker, irritasjon, tørrhet og sprekker.

Seriøse Skin Effekter

Skin bivirkninger som kan trenge legehjelp inkluderer misfarging, tynning, forverring dermatitt symptomer, oser væske eller puss og noen betydelig irritasjon.

Systemiske effekter

Ved hjelp av valerat krem ​​over en lang tidsperiode, eller ved anvendelse av en stor mengde av medisinen, kan føre til at medikamentet som blir absorbert av kroppen. Bivirkninger kan være overdreven hårvekst, hodepine, synsproblemer og vektøkning eller hevelser i halsen, ansiktet eller øvre del av ryggen.

Allergisk reaksjon

Sjelden, noen mennesker utvikler en alvorlig allergisk reaksjon på valerate krem. Tegn er utslett eller elveblest og pustevansker, og hevelse i ansikt, munn, lepper eller tunge.

Hvorfor My Neck Itch?

Hvorfor My Neck Itch?


En kløende hals kan skyldes en rekke ting, noen som du kan kurere raskt på din egen og andre som trenger medisinsk behandling. Men hvis du stadig riper i området vil det ikke bare bli verre, men kunne bryte ut i sår, riper, fortykkelse av huden eller andre skjemmende og mer alvorlige problemer. Til syvende og sist er det viktigste skrittet for å finne ut hva som er bak kløen.

Årsaker

Din hals kan klø som et resultat av en allergisk reaksjon på parfyme, såper, mat, medisiner, kosmetikk eller smykker, samt insektbitt, lus, solbrenthet, solflekker og selv herpes zoster. I tillegg kan Hudproblemer som akne, eksem, tinea eller impetigo være roten av problemet. Seboreisk keratose og eksem, som begge resulterer i tykke flekker av irritert hud, kan også være årsaken, som kan follikulitt, eller betente hårsekker.

Ledsagende symptomer

Begrens årsaken til kløende hals ved å merke seg noen andre symptomer som følger med kløe. Allergiske reaksjoner kommer ofte med utslett, mens solflekker kan bringe klumper og solbrenthet later huden rød og noen ganger blemmer eller avskalling. Insekter og lus biter ofte føre til støt og hudsykdommer kan føre til halsen huden til å hovne opp og blir røde. Hvis nakken kløe er ledsaget av en hodepine, feber eller prikking og frysninger, kan herpes zoster være årsaken.

Behandling

Behandlingen for kløende hals avhenger av årsaken. Noen av årsakene, som solbrenthet, vil leges på egen hånd over tid og ikke krever noen videre behandling. Du kan kjøpe aktuelle kremer som reduserer kløe på apotek og stoffet butikker. De kan bidra til å stoppe kløe og hevelse, men vil ikke kurere årsaken hvis det er en hudinfeksjon, tilstand eller andre mer seriøst problem. Et besøk til legen vil avgjøre eventuelle underliggende problemer.

Eliminering

Bruk elimineringsprosess hvis du tror halsen kløe er forårsaket av en allergisk reaksjon. Hvis kløen dukket opp plutselig etter å ha brukt en ny kosmetisk, hårfarge, hud lotion, sjampo, såpe, vaskemiddel eller parfyme, slutte å bruke det spesielle produktet. Hvis du teoretisere kløe er fra en viss mat, eliminere ulike matvarer fra kostholdet ditt, ett om gangen, for å se om halsen stopper kløe. Gjør det samme med over-the-counter medisiner, men bare eliminere reseptbelagte medisiner etter avtale med legen din.

Reise

Noen medisinske tilstander kan beskjære opp eller blir verre når folk reiser hjemmefra, i henhold til feil diagnose. Kløende hals forhold som faller inn under denne kategorien er follikulitt og hudinfeksjoner av tinea og impetigo. Tinea er forårsaket av et sopp og impetigo av bakterier. Feil diagnose sier forhold som dukker opp mens du reiser er ikke nødvendigvis knyttet til reisemål, men heller den reisendes oppførsel.

Klobetasol bivirkninger

Klobetasol er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle hud rødhet, betennelse og kløe forårsaket av ulike hudsykdommer, inkludert psoriasis. Det er et kortikosteroid som virker ved å blokkere de reaksjoner som forårsaker betennelse i huden og kløe. Klobetasol er en aktuell medisin som skal påføres huden. Det bør aldri tas oralt. Klobetasol er også tilgjengelig som en sjampo for personer som har psoriasis eller andre hudsykdommer som påvirker hodebunnen.

Hud bivirkninger

De fleste som bruker clobetasol vil ikke oppleve noen bivirkninger, men i noen tilfeller mild hudirritasjon, inkludert brenning, stikking, tørrhet og flassing, kan oppstå i de områder hvor medisinen er brukt. Dette er ingen grunn til bekymring. Men i sjeldne tilfeller personer som bruker clobetasol kan utvikle alvorlige hudreaksjoner som følge av medisinen. Kontakt legen din umiddelbart hvis du oppdager sprekker huden, utslett eller kviselignende blemmer.

Alvorlige bivirkninger

I sjeldne tilfeller kan folk utvikle en alvorlig reaksjon på clobetasol. Informer legen din umiddelbart hvis du opplever hevelse i huden som ikke var til stede før du begynte å bruke medisiner, hovne og betente hårsekker, hevelse rundt munnen, uvanlig vektøkning (spesielt i ansiktet), muskelsvakhet, tynning av hud og hud misfarging.

Allergisk reaksjon

Som med alle medisiner, kan folk bruker clobetasol i sjeldne tilfeller utvikle en alvorlig allergisk reaksjon. Vanlige symptomer på en allergisk reaksjon inkluderer elveblest, pipende pust, pustevansker eller svelger og hevelse i ansikt, lepper, hals og tungen. Fordi folk som lider av en alvorlig allergisk reaksjon kan gå inn i sjokk, er umiddelbar legehjelp nødvendig.

Advarsler

Klobetasol er ikke trygt for alle mennesker, inkludert kvinner som er gravide; de med aktive hudinfeksjoner, fortynning av huden og rosacea; de med vannkopper, helvetesild, tuberkulose eller meslinger; de som nylig har blitt vaksinert, og de som tar en kortikosteroidtabletter som prednison.

Bivirkninger

Som med alle medisiner, er det mulig å lide en negativ reaksjon på clobetasol eller en legemiddelinteraksjon på grunn av andre medisiner du tar sammen med det. Men fordi klobetasol er aktuell og svært lite er absorbert i blodet, farlige interaksjoner er lite sannsynlig. Pasienter som tar clobetasol bør likevel sørge for å diskutere eventuelle andre medisiner de tar med sin lege og farmasøyt før du bruker den.

Hva Bakterielle infeksjoner kan føre til hudproblemer?

Mange bakterielle infeksjoner kan føre til hudproblemer. Her er noen vanlige.

Cellulitt

A streptokokker eller stafylokokkinfeksjon av et sår vanligvis forårsaker cellulitt, noe som oftest skjer på beina. Vanligvis er det første tegnet en liten skade eller smitte mellom tærne. Mulige symptomer er hevelse, ømhet, varm hud, blåmerker, blemmer, feber og hodepine.

Follikulitt, byller, og carbuncles

Bakteriell infeksjon kan forårsake follikulitt, som er betennelse i hårsekkene. Tender, hovne områder kalt byller kan utvikle rundt betente hårsekker. Carbuncles er klynger av byller.

Stafylokokk Scalded Skin Syndrome

Et definerende symptom på stafylokokk skåldet hud syndrom er peeling hud. Andre vanlige symptomer inkluderer en klaka, rødt, smertefull infeksjon nettstedet, blemmer, feber, frysninger, svakhet, og væsketap. Spedbarn, små barn og personer med deprimert immunforsvar er mest utsatt.

Erysipelas

Hemolytiske streptokokker forårsake erysipelas. Symptomer kan inkludere en skinnende, rød, hevet utslett; små blemmer; og forstørret, øm lymfeknuter.

Erythrasma

Erythrasma er forårsaket av Corynebacterium minutissimum. Det er mer vanlig i tropene, og forekommer oftest hos voksne og personer med diabetes. Områder av kroppen der huden berører huden, slik som under brystet og i lysken, er mest utsatt for erythrasma. Symptomer kan være uregelmessige rosa flekker som blir til brune skjell.

Brennkopper

Brennkopper er en stafylokokker infeksjon som forårsaker pus fylte blemmer som varierer i størrelse fra erter til store ringer. Brennkopper har en tendens til å oppstå på ansikt, armer eller ben.

Bivirkninger av Anusol

Anusol er en hemorroider behandling som brukes til å redusere svelling, kløe og smerte i de områdene som omgir endetarmen. Stoffet er en aktuell medisin som fungerer ved å stoppe aktiviteten til visse typer celler som er ansvarlige for å utvikle hemoroider hos brukere. Som med de fleste topiske kremer, er det visse bivirkninger som er forbundet med bruk av stoffet.

Vanlige bivirkninger

Heldigvis er det ikke mange vanlige bivirkninger forbundet med å bruke Anusol stikkpiller. Disse bivirkningene inkluderer betente hårsekker, endring av hudfarge og mild irritasjon og / eller tørrhet i huden. Imidlertid er disse bivirkningene er ekstremt sjeldne og bare påvirker et lite antall brukere.

Alvorlige bivirkninger

Det er også mulighet for alvorlige bivirkninger med Anusol bruk. Noen av disse bivirkningene inkluderer elveblest, tetthet i brystet, pustevansker, hevelser i munnen eller ansiktet, rektal smerte, infeksjon, svie, kløe og blødning rundt endetarmen. Hvis du opplever noen av de ovennevnte bivirkninger, kontakt legen din umiddelbart.

Viktig sikkerhetsinformasjon

Hvis du ikke ser bedring i symptomene innen sju dager, kan du kontakte legen din og juster bruken til ønsket resultat er oppnådd. Hold stikkpiller vekk fra øynene dine til enhver tid. Hvis medisinen fra stikkpille i øynene, må du skylle dem med vann umiddelbart. Rådfør deg med lege før du bruker noen form for avføringsmidler eller avføring myknere mens du bruker Anusol.

Usage

Ta alltid Anusol i forbindelse med legens ordre. Unngå å ta på stikkpille for lenge som det er ment å smelte når det blir utsatt for kroppstemperaturen. Pass på å vaske hendene før og etter bruk Anusol å unngå bakterieinfeksjoner. Hvis stikkpille føles for myk før innsetting, legg den i kjøleskapet i 15 minutter for å stivne.

Advarsel

Kontakt lege umiddelbart dersom du opplever noen negative bivirkninger som følge av bruk av Anusol.

Rådfør deg med legen din og sørg for at du forstå fordeler og ulemper med stoffet før du begynner bruk.

Anusol er ment som en anal stikkpille og bør ikke tas gjennom andre kroppshuler.

Lidex Cream bivirkninger

Lidex er et merkenavn for Fluocinonide, en aktuell steroid som brukes til å behandle hudlidelser som forårsaker betennelse og kløe. Kremen skal brukes til det berørte området som en tynn film. Bruke det for tykt eller dekke den med en dressing kan øke bivirkningene.

Vanlige bivirkninger

Bivirkninger forbundet med Lidex krem ​​inkluderer hud tørrhet, irritasjon, svie og økt hårvekst. Hvis brukt i flere måneder, kan Lidex forårsake fortynning av huden og strekkmerker.

Seriøse Skin Effekter

Flere alvorlige hud effekter ringe etter legehjelp. Disse inkluderer et kviselignende utslett, svie, sprengning, peeling eller misfarging. Betente hårsekker (follikulitt) kan også forekomme,

Immune System Effekter

Lidex krem, som alle topikale kortikosteroider, kan lavere immunrespons i det område til hvilket den er påført. Dette kan gjøre huden mer utsatt for smitte.

Systemiske bivirkninger

Påføring store mengder Lidex eller bruker den over lengre tidsrammer kan føre til absorpsjon av kortikosteroid. Systemiske effekter kan inkludere overdreven hårvekst, høyt blodsukker og vektøkning, spesielt i ansiktet.

Pediatric Betraktninger

Lidex krem ​​bør brukes som sparsomt som mulig med barn, som er mer sannsynlig å absorbere medisinen. Bruk av kortikosteroider hos barn kan føre til alvorlige hormon ubalanser som fører til langsom vekst.

Allergisk reaksjon

I sjeldne tilfeller kan folk oppleve en allergisk reaksjon på Lidex krem. Tegn er utslett eller elveblest, kløe, pustevansker, tetthet i brystet, og hevelse i ansiktet, munn, lepper eller tunge.

Bruke Triluma

Triluma, eller Tri-Luma, er en resept krem ​​som brukes til å behandle melasma, en tilstand der huden i ansiktet plutselig blir mørkere, ofte uten noen åpenbar grunn. Det er ikke kjent nøyaktig hvordan Tri-Luma arbeider for å lette huden, men er inneholder keratolyic, et kortikosteroid og en depigmentation agent. Melasma er en ganske vanlig hudlidelse som hovedsakelig rammer kvinner. Hvem som helst kan utvikle melasma, men det generelt påvirker flere mennesker med naturlig mørkere hudtoner.

Påføring Tri-Luma

Tri-Luma bør brukes om natten, en halvtime å gå til sengs. Før du bruker den, rense ansiktet med en cleanser og klapp den tørr. Da gjelder Tri-Luma bare til berørte huden, ved hjelp av forsiktighet for å unngå øyne, munn, nese og noen åpne sår eller sår. Bare et tynt lag av kremen må brukes, og det skal forsvinne inn i huden nesten umiddelbart etter påføring. Ikke dekk til området etter bruk av Tri-Luma. I løpet av dagen, pasienter står fritt til å bruke kremer, kosmetikk og andre hudpleieprodukter som normalt.

Side Effects

Noen melasma pasienter som bruker Tri-Luma kan oppleve bivirkninger som nummenhet eller prikking; kløe, peeling, rødhet, tørrhet eller irritasjon på applikasjonsstedet; akne; og en følelse eller varme på applikasjonsstedet. Ingen av disse er grunn til bekymring. Men i sjeldne tilfeller mennesker kan utvikle alvorlige bivirkninger som kan kreve medisinsk behandling. Informer legen din umiddelbart hvis du opplever noen av følgende: en gradvis mørkere i huden til en blå-svart farge; uregelmessig eller overdreven hårvekst; betennelse rundt munnen; betente hårsekker; uvanlig vektøkning, spesielt i ansiktet; tynning, mykgjørende eller misfarging av huden; alvorlig eller vedvarende oser, skorpedannelse, irritasjon, hevelse, peeling eller blemmer i huden; muskelsvakhet; og tap av hudfarge.

Advarsler

Fordi Tri-Luma inneholder et kortikosteroid, bør pasientene bruker ikke bruke den når allerede tar et annet kortikosteroid medisiner som prednison mindre en lege er klar over situasjonen. Ved hjelp av Tri-Luma med et kortikosteroid kan øke sannsynligheten for å oppleve bivirkninger. Også fordi det fører til en økt følsomhet for lys, bør Tri-Luma pasientene unngå tanning boder og overdreven soling. I tillegg, når du går utendørs, selv for en kort periode, sørg for å bruke en sterk solkrem (SPF 30 av høyere) og bruke verneutstyr når det er mulig. Hvis du gjør bli solbrent, vente til huden er helt grodd før påføring Tri-Luma på det området av huden.

Hvordan bli kvitt kviser i kjønnshår området

Kviser i kjønnshår området vanligvis er betente hårsekker. Irritasjon er en hyppig årsak til tilstanden, kjent medisinsk som follikulitt, som er infeksjon med bakterier, gjær eller en sopp. Hårfjerning, enten via barbering, plukker eller voksing, er ofte den skyldige. Friksjon og tettsittende klær kan også bidra. Kviser kan vanligvis ryddet opp hvis de skjerpende omstendigheter er fjernet.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt kviser i kjønnshår området

Stopp barbering for en stund, og unngå andre hårfjerningsmetoder. Å la folliklene bli friske av irritert tilstand, la håret vokse i en måned eller en og en halv måned før du gjenopptar fjerning. Når du begynner på nytt, bruk en mild hydrokortisonkrem etter barbering for å holde nede irritasjon.

Hold ren. Siden bakterier og andre mikroorganismer i kjønnshår området kan være en faktor i kviser, er det viktig å holde slike bakterier til et minimum. Såpe og vann kan være tilstrekkelig, men du kan også prøve en kroppsvask som inneholder benzoylperoksid.

Tørk det berørte området grundig. Fukt og svette i kjønnshår området kan forverre follikulitt. Du kan bruke et håndkle eller prøv en hårføner to til tre ganger per dag.

Påfør en medisinert pulver. Brukes daglig, kan et slikt produkt å opprettholde et tørt miljø og kutte ned på friksjon.

Tenk permanent hårfjerning. Hvis saken er alvorlig og reagerer ikke på de typiske behandlinger, kan du angripe problemet på sin sak ved å bli kvitt håret. Metoder omfatter elektrolyse og laser, men laser hårfjerning ikke kan være virkelig permanent.

Tips og advarsler

  • Hvis folliculitis kviser er forårsaket av bakterier, kan de være smittsomt, så du bør unngå hud-til-hud kontakt med andre inntil problemet har gått bort.
  • Tilbakefall er vanlig, så gjenta behandling kan være nødvendig.

Hvordan bruke kolloidalt sølv for Folliculitis

Hvordan bruke kolloidalt sølv for Folliculitis


Follikulitt oppstår når en hårsekken blir betent. Dette kan være et hår eller sett av hårsekkene i hodebunnen, eller andre steder på kroppen. En person kan lide av follikulitt for en rekke årsaker. Barbering, insektbitt, og carbuncles er alle mulige årsaker til follikulitt. Det er en måte å behandle follikulitt hjemme med kolloidalt sølv.

Bruksanvisning

•  Først i morgen, hell kolloidalt sølv i løpet av de betente hårsekker. Sørg for at du får vevet rundt de betente hårsekker.

Masser kolloidalt sølv inn i huden i noen sekunder.

Vent 20 minutter, og skyll ut kolloidalt sølv.

Gjenta igjen om natten. Fortsett denne syklusen før du har fullstendig helbredet.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke finner kolloidalt sølv i ditt område, kan du bestille det online på slike butikker som Vitacost.
  • Hvis du ikke ser en bedring etter et par dager, bør du kontakte legen din.

Svovel Soap for Seborrheic Dermatitis

Svovel Soap for Seborrheic Dermatitis


Seboreisk eksem, også referert til som flass eller vugge cap i babyer, er en hudsykdom som gjør at huden ser ut til å være eksentrisk, skjellete og fettete. Ifølge American Academy of Family Physicians, er hodebunnen oftest rammet. Huden på andre deler av kroppen kan også bli påvirket.

Prevelance

The American Academy of Family Physicians bemerker seboreisk eksem er mest utbredt hos nyfødte barn under tre måneder gammel. Voksne, oftere menn, er mest utsatt for sykdommen mellom 30 til 60 år.

Betraktninger

Behandlingen for seboreisk eksem er avhengig av hvor på kroppen huden er berørt, og personens alder. Spesifikke såper, sjampo og kremer (noen resept bare) som inneholder svovel er oftest brukt.

Fordeler

Svovel har bakteriedrepende, soppdrepende, parasiticidal effekter og fordeler når det brukes på huden. Det klarner opp tørr, flassende, kløende og betent hud og hodebunn.

Advarsel

Personer bør begynne behandlingen ved å vaske berørte huden en gang om dagen, som svovel såpe kan tørke på huden. Huden og / eller hodebunnen bør være nøye og grundig tørket. Gradvis, kan vasking med såpe svovel økes til to eller tre ganger om dagen eller etter behov instruert av en lege.

Teorier

Seboreisk eksem ser ut til å kjøre i familier og blir forverret av stress, tretthet, ekstremvær, fet hud, alkohol eller av uriktig hygiene.

Hvordan Soothe Follicles

Follikler er de ørsmå åpninger i menneskelig hud som håret vokser. Follikler kan noen ganger bli betent av barbering, noe som kan resultere i inngrodde hår, eller en tilstand som kalles follikulitt. Betennelse i hårsekkene forekommer oftest på ansiktet av menn og ben og underarm områder av kvinner. Betennelse i hårsekkene er ofte kløende og noen ganger smertefulle; men det finnes måter å berolige de betente hårsekker.

Bruksanvisning

•  Vask det berørte området med en sjampo eller såpe som ikke inneholder parabener. Paraben er en voks base som anvendes i såper som vil tette follikkelen og videre inflame den.

Påfør en beroligende etterbarberingsvann til området av huden med betente hårsekker. Kontroller at lotion ikke inneholder alkohol, da dette vil ytterligere inflame hårsekken heller enn beroligende det. Ulike etterbarberingsvann er tilgjengelig for både menn og kvinner, og er plassert i barberforsyningen midtgangen av narkotika butikker og supermarkeder. Kremer som inneholder aloe kan gi ytterligere beroligende effekter.

Påfør naturlige oljer til de berørte områdene hver kveld før du går til sengs. Legg en del olje til fire deler vann og hell blandingen i en sprayflaske. Spray over hele berørte området og la det lufttørke. Ifølge DryItchyScalpRemedies.com, noen naturlige oljer som er effektive på lindrende follikler inkluderer rosmarin, lavendel, tea tree og neem oljer.

Behandling for Folliculitis

Follikulitt er en betennelse i hårsekken, ofte som følge av bakteriell infeksjon. Området rundt hårsekken blir rødlig og smertefullt, og kan fylle med pus. Hvis du har follikulitt, kan du ha en infisert hårsekken eller en gruppering av betente hårsekker. De fleste tilfeller av follikulitt krever ingen behandling eller kan behandles med egenomsorg tiltak, men medisiner kan brukes til å behandle mer alvorlige tilfeller av follikulitt.

Mild Folliculitis

For milde tilfeller av follikulitt, leger ofte foreskrive ingen behandling i det hele tatt. Milde tilfeller av follikulitt vanligvis klare opp i løpet av to eller tre dager, ifølge leger ved Mayo Clinic. For å hindre spredning av smitte, er det tilrådelig å vaske hendene regelmessig med antibakteriell såpe og vann.

Self-Care

Det er folliculitis behandlinger som du kan gjøre hjemme. Du kan bruke varm komprimerer til den betente området for å redusere smerte og hevelse. Bruk av anti-klø kremer, slik som de med hydrokortison, kan bidra til å redusere svelling assosiert med follikulitt. Det er også en god idé å avstå fra å barbere betent område. Hvis unngå barbering ikke er mulig, bruk en ny barberblad hver gang du barberer for å unngå spredning infeksjon.

Drenering

Når follikulitt forårsaker store pus-fylt lesjoner, kan legen anbefale drenering dem til å lindre smerte og redusere sjansen for huden arrdannelse. Ved hjelp av en steril instrument, vil legen få et lite hull i spissen av den infiserte follikkel (noen ganger referert til som en koke eller karbunkel), slik at væsken kan renne ut. Hvis byllen er stort, må du kanskje gå med bandasje på den for å fange mer av drenering væske.

Antibiotika

Leger kan forskrive antibiotika som du bruker på huden (kalt aktuelle antibiotika) for follikulitt. Mer alvorlige tilfeller av follikulitt, for eksempel de som involverer mange hårsekker eller store mengder puss, kan kreve at du tar antibiotika som dikloksacillin eller cefalosporin å unngå utbredt infeksjon i hele kroppen, ifølge eMedicine.

Soppdrepende medisiner

En type follikulitt heter Pityrosporum follikulitt innebærer gjær infeksjon i hårsekken, så soppdrepende medisiner kan være foreskrevet for å behandle denne typen infeksjon. Vanligvis en soppdrepende sjampo eller hudkrem er foreskrevet for personer med pityrosporum follikulitt, men hvis du har et alvorlig tilfelle, må du kanskje muntlig soppdrepende medisiner, rapporterer Mayo Clinic.

Slik behandler Folliculitis

Slik behandler Folliculitis


Follikulitt er en hudsykdom som oppstår på grunn av en betennelse i en eller flere av hårsekkene. Slike betente hårsekker er forårsaket av faktorer som skrubbsår fra stramme klær og barbering, en infisert kutt eller kirurgisk innsnitt, eksisterende hudsykdommer (slik som akne eller eksem), utvidet bruk av selvklebende tape eller bandasjer, og anvendelse av stoffer som kan blokkere follikler (som make-up og coco smør). De organismer som er ansvarlige for denne type infeksjon er Staphylococcus, en gruppe bakterier som normalt lever på huden. Når infeksjonen setter inn, vil de infiserte follikler vises som røde kviser og kan inneholde puss. De kan klø og er ofte forbundet med svie eller smerte. De fleste infeksjoner er bare overfladisk og ofte leges i løpet av noen få dager. Men det er tilfeller der infeksjoner er for dyp og alvorlig, som øyeblikkelig legetilsyn. Her er noen nyttige tips for å administrere follikulitt.

Bruksanvisning

•  Forbered et rent håndkle, suge den i lunkent vann og legg den på toppen av det betente området. Unngå å skrubbe huden med håndkle. Bare komprimere den på toppen av området flere ganger om dagen til kløe avtar. Pass på at vannet ikke er for varmt så ekstremt varmt vann vil bare tørke ut huden din. Du kan også bruke litt hydrokortison krem ​​for å lindre kløe.

Tilrettelegge for enkel drenering av puss ved å komprimere den berørte delen med et rent håndkle dyppet i varmt saltvann. Kok 3 til 4 kopper vann og tilsett 1 teskje salt på den. La vannet for å avkjøle seg før temperaturen er levelig varmt nok for søknaden. Suge rent håndkle på vannet og komprimere den på det berørte området i 20 til 30 minutter, så mange ganger du kan, på en dag.

Bruk en antibakteriell vask som hexachlorophene å rense det infiserte området. Også bruke en antiseptisk løsning som Betadine, for å hindre eller stanse veksten av Staphylococcus-organismer.

Påfør litt antibakteriell aktuell salve eller gel som bacitracin, erytromycin eller klindamycin å fremme beskyttelse og raskere helbredelse.

Ta noen antibiotika piller som dikloksacillin, cefalexin (Keflex), eller erytromycin. Denne metoden er mest anbefalt for alvorlig type follikulitt. I noen tilfeller hvor mikroorganismer (for eksempel Staphylococcus aureus) er ganske motstandsdyktige mot enkelte antibiotika, leger ofte fore kombinasjoner av to forskjellige orale antibiotika slik som tetracyklin og clindamycin for behandling.

konsultere legen din om laser behandling for tilbakevend follikulitt. Dette er en effektiv metode og reduserer arrdannelse som kan forekomme i follikulitt. Men det er en negativ side ved denne behandlingen; bortsett fra å være så dyrt, det ødelegger hårsekkene, slik at ingen hår å vokse tilbake rundt det behandlede området.

Unngå å barbere området inntil infeksjonen helbreder. Og når du barberer, bruke barberhøvler som er av høy kvalitet. Sørg for å holde dem rene for å unngå angrep fra visse mikroorganismer. Også sette en rikelig mengde barberkrem på den delen som du er å barbere. Dette vil gi en enkel og sikker glir av barberhøvel, unngå unødig friksjon.

Bruk løse klær. Stramme klær vil øke friksjonen mellom duken og det berørte området. Dette, pluss en ekstra transpirasjon, vil bare forverre tilstanden. Så lar huden puste og holde det tørt å fremme raskere helbredelse.

Tips og advarsler

  • Når antibiotika er foreskrevet, sørg for å ta det religiøst å sikre raskere tilheling.
  • Hvis infeksjonen vedvarer eller sprer med i 2 til 3 dager, bør du kontakte legen din umiddelbart.

Årsaker til en kløende, flassende hodebunn

En kløende hodebunn kan drive deg gal, og flak som faller fra ditt tørt hår og lande på klærne er ikke veldig behagelig, heller, som ingen ønsker sine skuldre dekket i flass. Men ikke alle forhold som fører til hodebunnen å klø og flake er skapt like. Les videre for å lære mer.

Dermatitt og eksem

Seboreisk eksem er en tilstand som påvirker områder rike på olje kjertler, inkludert hodebunnen, sidene av nesen, øyenbrynene, lysken, brystbeinet, ryggen av ørene og armhulene, i henhold til Mayo Clinic (se referanser). Det resulterer i ustabile gule eller hvite skjell og forårsaker flass.
Seboreisk eksem resulterer i tørr, kløende, flassende flekker i hodebunnen, ifølge hair-n-skin-care.com (se referanser), og kan være verre enn vanlig flass fordi kjertler og hud blir betent.

Psoriasis

En annen grunn til flassing og kløe er psoriasis, som kan oppstå på hodebunnen, torso, knær og albuer. Denne lidelsen skaper en opphopning av døde hudceller som danner tykke, sølvfargede skjell.

Malassezia

De fleste av oss har malessezia, som er en gjær-lignende sopp, i våre scalps og er ikke plaget av det. Men det kan bli problematisk, og begynne å spise av de oljer som utskilles av våre hårsekker. Når dette skjer, mer hud celler vokse og hodebunnen huden kan bli irritert. Når de ekstra hud celler dør, faller de av og klumpe seg sammen med olje fra hodebunnen og håret. Resultatet er hvite flak som er synlige i håret og på klærne.
Ingen vet sikkert hvorfor noen mennesker har et problem med malessezia, men det antas at de produserer for mye hodebunnen olje, noe som kan skje hvis du lider av Parkinsons sykdom, nevrologiske lidelser, en undertrykt immunsystem, hormonelle forandringer eller stress. Selvfølgelig, hvis du ikke er sjamponering ofte nok, vil dette gjøre håret ditt fet.

Flass

De fleste av oss har opplevd flass på et eller annet tidspunkt, men for noen mennesker er det en kronisk tilstand at de ikke kan synes å bli kvitt. Flass er forårsaket av Pityrosporum ovale, en sopp som lever i hodebunnen og lever på de naturlige oljer som utskilles fra kjertler. Ifølge hair-n-skin-care.com, kan flass være forårsaket av å spise for mye søtt, krydret eller salt mat, og ved inntak av for mye alkohol. Det kan også være en arvelig tilstand. Uansett, er det best å bruke hårpleieprodukter som er spesielt rettet mot å bekjempe flass.

Betraktninger

Om vinteren, håret og hodebunnen blir tørrere, så husk å tilstanden dem etter vask. Dessuten gjør varmt vann hodebunnen tørrere, så du bør vurdere å bruke moderat varmt vann når du vasker håret.

Diet, menn

Flass kan også utvikles dersom kostholdet er utilstrekkelig og mangler i B-vitaminer og sink. I tillegg, menn har en tendens til å være mer utsatt for flass enn kvinner, noe som kan skyldes de store oljeproduserende kjertler som menn har i hodebunnen sin.

Årsaker til sår hodebunn

Årsaker til sår hodebunn


Sårhet i hodebunnen kan være forårsaket av en rekke tilstander og sykdommer. En enkel spenningshodepine kan gjøre hodebunnen føles ubehagelig. Av og til, en sopp som ringorm eller parasitter som hodelus føre til at hodebunnen til å bli sår. Sjelden, er hodebunnen sårhet forårsaket av kroniske tilstander, sykdommer eller autoimmune sykdommer.

Muskelkontraksjon Hodepine

Muskelkontraksjon hodepine er forårsaket av stress og spenning. Kronisk hodepine på grunn av muskel sammentrekning kan føre til hodebunnen for å føle sår, selv til det punktet hvor det gjør vondt å gre eller børste ens hår. Muskelkontraksjon hodepine avtar vanligvis etter pasientenes stress er lette.

Tinea capitis (Ringorm)

Tinea capitis er en smittsom soppinfeksjon ofte kalles ringorm i hodebunnen. Personer med mindre hodebunnen skader, dårlig hygiene eller konstant våte scalps er i faresonen for å pådra denne infeksjonen. Symptomer kan inkludere bare flekker; kløe, pussfylte sår; betente lesjoner; og små, sorte prikker. Leger bruker anti-fungal medisiner til å behandle ringorm.

Hodelus

Hodelus er vingeløse parasitter som lever i håret og mate ut av små mengder av vertens blod. Lus bitt kan forårsake kløe og hodebunn sårhet. Hodelus er mest vanlig blant barn 3 til 12 år gamle. Symptomer inkluderer skrape; humper og sår på hode og nakke; og lus egg festet til håret. Over-the-counter, rids lus-drapet sjampo i hodebunnen av disse smertefulle parasitter.

Giant Cell arteritt

Denne tilstanden, relatert til polymyalgia rheumatica, fører til betente blodårer i hodebunnen, hode og nakke. Denne betennelsen fører til hevelse og ømhet på grunn av overdimensjonerte celler blokkerer de tynne blodårene i overkroppen, spesielt arteriene i tempelområdet på hver side av hodet. Bortsett fra sårhet, symptomer er tretthet, feber og dårlig matlyst. Leger bruker ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner og kortikosteroid medisin for å behandle kjempecellearteritt.

Pemfigus

Pemfigus er et paraplybegrep for en gruppe av autoimmune sykdommer som forårsaker smertefulle blemmer i hodebunnen, hud og slimhinner. Pemphigus forårsaker hudceller for å skille fra hverandre og fluid fyller de atskilte områder for å gjøre blemmer. Det finnes flere typer av denne sykdommen, hver med sine egne symptomer og diagnose. Leger bruker immundempende og antibiotika for å behandle pemfigus.

Lupus

Kutan lupus erythematosus er en form for lupus begrenset til betennelse i hud og hodebunn. Symptomet oftest observert er en hevet, avrundet, smertefulle utslett i hodebunnen, ansiktet og halsen. Andre lupus symptomer inkluderer verkende, hovne ledd; sår; anemi; og langvarig feber. Forskere er ikke sikker på hva som forårsaker lupus, men de vet at det innebærer en kombinasjon av arvelig trekk, miljø og hormoner. Leger behandle lupus med anti-inflammatoriske medisiner.

Psoriasis

Psoriasis er en kronisk hudsykdom som fører til flekker av betent, kløende eller sår hud dekket med sølvfargede skjell. Psoriasis oppstår ofte i hodebunnen, knær og albuer, men det kan oppstå hvor som helst på kroppen. Leger behandler psoriasis med aktuell krem, lysterapi og systemaimmunterapi medisiner.