Digidexo.com

fotbad med tang

Eksperimenter med Tang

Eksperimenter med Tang


Tang er den dagligdagse betegnelsen på alger. Mer enn 10.000 arter av tang kan finnes i saltvann, ferskvann og også på land. Tang er delt inn i tre grupper: rød, brun og grønn. Den vanligste miljø for tang å vokse i utstillinger brakkvann, rikelig sollys og noe å feste til (steiner eller korallrev). Tang er kjent for sin høye næringsinnhold og har tradisjonelt blitt brukt i Øst medisinsk, som mat og som en avgiftende agent for huden. Siden begynnelsen av det 21. århundre, har andre bruksområder for tang foreslått; eksperimenter har blitt gjennomført som bruker tang som biobrensel og plantegjødsel.

Trekke ut Jod

Ribbon tang eller laminaria, inneholder jod, som kan trekkes ut for å behandle skjoldbruskmangler som kan forårsake hjerneskade og svekke cellevekst. Utvinningen av jod er et eksperiment som kan gjennomføres i et klasserom. Når tangen er oppvarmet, blir det til aske, karakterisert ved at jod er tilstede som jodid. Asken blir deretter plassert i kokende vann, filtrert og deretter oksyderes ved hjelp av hydrogenperoksyd. Tang er en av de beste naturlige kilder for jod, som er avgjørende for et sunt menneske system.

Hjemmelaget Exfoliants

Tang er en naturlig exfoliant. Påføres lokalt, det øker sirkulasjonen i blodet og naturlig renser huden, fjerner uønskede giftstoffer og etterlater huden glatt og strålende. Næringsstoffene i tang suge inn i porene i huden, noe som gir ytterligere ernæringsmessige fordeler, som for eksempel vitaminer A1, B1, B2, B6, B12, C, E, K, pantotensyre, folsyre og niacin. I tillegg til de mer enn 60 sporelementer, inneholder noen Tang også mer enn 12 mineraler, inkludert kalsium, magnesium, fosfor, jern, sink og mangan. Hjemmelaget tang masker er enkle å lage. Pulverisert tare (et annet ord for tang), aloe vera gel og destillert vann kombinere til ønsket konsistens. Bruke det lokalt i 10 til 15 minutter vil gjøre underverker for huden din.

Hjemmelaget plantegjødsel

Tang inneholder et overskudd av alle næringsstoffer som en plante trenger for å overleve, vokse og være sunn, inkludert vitamin D, som finnes i sollys. Tang kan være en ledsager til innendørs planter samt hage grønnsaker. Plassere uvasket (ramsalte) Tang på toppen av jord vil hindre skadedyr og parasitter, som snegler, fra å spise dyrke grønnsaker. Du kan lage en naturlig gjødsel fra tang "tea" ved å blande tang med regnvann, la det trekke i en uke eller to, og deretter spraye den på planter.

Biodrivstoff

Siden 2004 har det vært utført eksperimenter som bruker tang til å produsere etanol, noe som kan benyttes som et alternativt drivstoff. Etanol er tradisjonelt laget fra landbasert biomasse, som mais, men tang kan dyrkes mye raskere. Seaweed produksjon bruker også mindre plass enn crop- eller trebaserte brensler, og det absorberer sju ganger mer karbondioksid fra atmosfæren enn trær gjør. Det er også billigere å produsere, noe som gjør det til et miljøvennlig alternativ for fremtidig alternativ energibruk.

Hva er fordelene med et fotbad?

Hva er fordelene med et fotbad?


For de som jobben krever dem til å være på føttene hele dagen, mange dager slutte med smerte. Dårlige valg i sko, samt blemmer, bunions og andre fotproblemer bidra til smertene. Føttene bære stresset av all din vekt. Sannheten er, når føttene såre, skade deg over alt. Imidlertid kan en liten pause og en varm fotbad ta bort alt dette ubehaget.

Avslapping

Den åpenbare fordelen for et fotbad er avslapning for føtter og ankler. Det oppvarmede vannet varmes kalde føtter mens vibrasjonene slappe muskler, sener og leddbånd i føttene. Verkende føtter kan føles som en tannpine som de banke. Den beroligende varmt vann roer ned verke når føttene er avslappet.

Smertereduksjon

Soaking føttene i et varmt fotbad med en kopp Epsom salt kan være terapeutisk for de som har leddgikt i føttene. Denne sykdommen utarter de små leddene i føttene og tærne. Walking fører til at føttene til å hovne opp og verke, gjør føttene føler brennende varmt på bunnen. Et fotbad beroliger smerte, etter som hvile og høyde kan redusere hevelsen.

Øke sirkulasjonen

Masserer fotbad har blitt populært for mennesker med fotproblemer. Dette er bad med vannstråler som forsiktig, men kraftig massere føttene, øke sirkulasjonen og lindre spenning. Badestamper er stor for denne siden du kan fordype hele kroppen i det varme vannet, slik at dysene til å massere korsryggen og føttene samtidig. Hardhauser fotbad fungerer på samme måte, men konsentrere seg om bare føttene.

Virkningene av tang på tinninglappene

Virkningene av tang på tinninglappene


Brain traumer, herunder tangforløsning, kan forstyrre noen hjernefunksjon. Brain traumer kan føre til overdreven søvnighet, hukommelsestap, konsentrasjonsvansker, depresjon, irritabilitet og følelsesmessige utbrudd, og mange andre normale aktiviteter utført av hjernen.

Sortering ut årsaken til hjerneskade kan være en vanskelig oppgave. Neuropsychologists bruker tester for å finne dysfunksjon i bestemte områder av hjernen, for eksempel temporallappene, og definere omfanget og alvorlighetsgraden av det.

Pinsett Levering og Epilepsi

En klinisk studie publisert i 1990 viste at tang levering av nyfødte dramatisk økt risiko for epilepsi. Studien ble gjort av Dr. MC Maheshwari, ved Institutt for nevrologi ved All India Institute of Medical Sciences, i New Delhi, India. Denne studien viste at 381 barn født med tang levering og 372 født uten assistanse ble fulgt i 4-7 år. Tjueto barn i tang gruppen utviklet epileptiske anfall, mens bare 10 barn i "normal" gruppe utviklet epilepsi. Mens nevrologer mener at de fleste tilfeller av tinninglappen epilepsi (TLE) hos barn skyldes kramper oppstår under feber, er det en type TLE som er forårsaket av hodeskade som resulterer i støt (blåmerker) eller hemorrhaging (blødning internt). Et vanskelig tangforløsning kan føre til denne typen traumer.

Symptomer på tinninglappen Damage

Temporallappene er plassert på sidene av hodet over ørene. Hvis hjernen er skadet i disse områdene, kan disse symptomene være gjenkjennelig: problemer med å gjenkjenne ansikter eller forstå ord når talt, problemer med å identifisere og verbalise om objekter, kort sikt minne tap, endringer i interessen for seksuell atferd, vedvarende snakker, og en økning i aggressiv atferd.

Temporal Lobe Beslag

Ifølge Mayo Clinic, kan tinninglappen anfall innledes med en advarsel, kalt en "aura". Auraen er et mini-anfall, og kan identifiseres som en plutselig rush av frykt, deja vu, en merkelig lukt eller smak, eller en "magen i halsen" følelsen. Folk opplever TLE anfall forblir delvis bevisst, men mister sin bevissthet om sine omgivelser, og husker ikke hva som skjedde under anfallene.

Under anfallene, TLE pasienter stirre, smellkyss leppene, svelge eller tygge gjentatte ganger, og plukke på fingrene. Etter beslaget, disse menneskene føler seg forvirret, er uvitende om at de hadde et anfall, og kan ikke huske hva som skjedde under anfallet. Omtrent halvparten av TLE beslag blir fulgt av grand mal anfall, som inkluderer å miste bevisstheten.

Religion og TLE

En uvanlig fenomen blant TLE pasienter ble publisert i februar 2003 utgaven av Epilepsy & Behavior. Studien ble utført av Dewhurst og Beard i Storbritannia. De studerte seks TLE pasienter som ble født av tangforløsning. Hver pasient opplevde tinninglappen traumer under fødselen, inkludert mild hemiplegi (en form for cerebral parese som forårsaker lammelse av en del av den øverste halvdelen av kroppen). Disse pasientene hadde uvanlige mystiske evner, og alle hadde "plutselig" og dramatiske religiøse konverterings erfaringer.

Hvordan å avgifte kroppen din med Alger Rubs og Bath

Hvordan å avgifte kroppen din med Alger Rubs og Bath


Mange tror den menneskelige kroppen blir utsatt for kjemiske, biologiske, elektriske, og emosjonelle stressfaktorer i hverdagen. Selv om naturlige stridende beskytte mot og bekjempe virkningene av giftige eksponeringer, alger gnir og bad gir flere måter å hjelpe i fjerning av akkumulert toksiner. Alger inneholder mange vitaminer og aminosyrer, som bidrar til å eliminere skadelige giftstoffer, næring til huden, og øker blodsirkulasjonen. Den er enkel å bruke alger i bad eller gnir å hjelpe med avrusning prosessen.

Bruksanvisning

Alger Bath

•  Kjøp en alger bad miks som inneholder tang produkter.

Tegn varmt vann inn i badekaret før det er halvfull. Legg badekaret blanding til vannet og la det bratt. Tast badet når blandingen har myknet og vannet er avkjølt for å varme.

Sug i badekaret i 45 minutter til en time. Dekke kroppen med vannet så mye som mulig. Hold varmt vann lett kjører i badekaret for å opprettholde den varme temperaturen.

Gni kroppen din med tang under badekaret. Bruk loofah å eksfoliere huden din mens den er utsatt for alger.

Pakk deg inn i en badekåpe etter spennende badekar.

Alger Rub

Kjøp en alger gni miks som inneholder tang produkter. Bland ingrediensene sammen i en stor bolle til å lage en lime-aktig struktur.

Rub og spre blandingen over hele kroppen, inkludert ryggen.

Plasser plast eller dusjforheng i det tomme badekaret og la seg ned på ryggen på toppen av det. Trekk sidene opp og pakk den helt rundt kroppen din.

Forbli i innpakket stilling i ca 30 minutter, slik at pastaen blir tørr og hard.

Skyll pastaen av med varmt vann, og smør på fuktighetskrem. Tørke av og sette på en badekåpe.

Tips og advarsler

 • Før og etter et bad eller wrap, drikke mye vann for å hjelpe til å skylle ut giftstoffer.
 • Hvis du blir ubehagelig under et bad, sitte på kanten av badekaret i ett til to minutter.
 • For tilsatte bade resultat, ta en dose av nattlysolje kapsler før badekaret.
 • Før du påfører wrap, åpner porene med en varm dusj.
 • Hvis du har høyt blodtrykk eller hjerte eller nyreproblemer eller er diabetiker, dona € ™ t ta et varmt bad.

Hvordan detox med Seaweed

Hvordan detox med Seaweed


Tang har lenge vært verdsatt i asiatiske land for sine ernæringsmessige og medisinske egenskaper, og vestlige kulturer har nå omfavnet den for sin helsemessige fordeler, spesielt dens evne til å rense eller detox kroppen. Brunalger, eller tare, er en av de vanligste typene av tang som antas å rense kroppen for giftstoffer og tungmetaller som kan forårsake en rekke helseproblemer som fedme, leddgikt og høyt blodtrykk. Rik på mineraler som jod og kalium, tang også antatt å øke kroppens naturlige immunforsvar og forbedre skjoldbruskkjertelen og leverfunksjon som også hjelper til med avgiftning. Bad, kroppsinnpakning, tang matvarer og kosttilskudd er metoder som brukes til å detox med tang.

Bruksanvisning

Dextoxing med tare

Sett omtrent fire gram av tørket tang inne i en strømpe og kok den i en liter vann i ca 30 minutter. Hell blandingen i varmt badevann og suge i 30 til 45 minutter. Å drikke flere glass vann før et Tang bad antas å bidra flush toksiner og avfall ut av kroppen.

Bland en 8 unse pakke av tare pulver, for aa tang kroppen brytes, med ca en kopp vann for å danne en lime ligner i konsistens til andre typer kroppskremer. Påfør lim rikelig på alle deler av kroppen og bryte opp i flere varme, tørre håndklær. Slapp for omtrent en time og deretter dusj av tørket pasta.

Mix ca 4 gram av tare pulver i en lime for wraps målrettet for bestemte deler av kroppen. I tillegg til å spyle giftstoffer fra kroppen, er tang antas å eksfoliere og dypt fukte huden. Det er også kreditert med å redusere forekomsten av cellulitter. Bruke lim til hvilken som helst del av kroppen blir behandlet. Pakk med varme håndklær og slappe av i en time før du dusjer.

Sug prepackaged tørket tare i vann før den kokes og bruker det som en del av en diett som hjelper kroppen detox. Tare kan bli hakket og brukes som tilbehør til suppe, eller legges inn i en grønnsaksmiks eller lapskaus. Det kan også bli tilberedt og krydret som en siderett. Tare er ansett som en god kilde til vitamin B og legge det til en diett er en annen måte å dra nytte av sin evne til å detox kroppen.

Snakk med en lege eller helsepersonell før du velger å detox med tare kosttilskudd. Den jod innhold i tare kosttilskudd kan regulere en underactive skjoldbruskkjertelen som kan være årsaken til vann oppbevaring. Skylle ut det overskytende vann er en metode for detoxing. Men kosttilskudd inneholder ulike mengder jod, og et høyt nivå kan skade istedenfor å hjelpe skjoldbruskkjertelen. De fleste helsekostbutikker bære flere ulike varianter av tare kosttilskudd, men det er ingen standard forberedelse og ingen føderalt godkjent daglig dose.

Tips og advarsler

 • For å supplere en vanlig diett: kapsler, tabeller og pulver kosttilskudd er tilgjengelig på helsekostbutikker og på nettet.
 • Selv Seaweed, og spesielt tare, blir hyllet som gir et bredt spekter av helsefordeler, inkludert avrusning, American Cancer Society og andre anerkjente fagmiljøer påpeke det er ingen kliniske bevis for å støtte noen av disse påstandene. De advarer også at tare kan forårsake kviser, struma og høyt natrium innhold kan øke blodtrykket til farlige nivåer. Noen merker av tare kosttilskudd har også blitt funnet å inneholde høye nivåer av arsen. Også på grunn av mangel på regulatoriske testing og kontroll over kosttilskudd, er det ingen omfattende studier om hvordan tare samhandler med medisiner.

Prosessen med å sette på Ortodontisk Bukseseler

Påføring Brak

Brak er metall rektangler som er festet til hver enkelt tann. For å installere en brakett, er overflaten av tannen skrapes ren av plakk og polert for å fjerne eventuelle sukker, protein eller spytt rester. Den tannlegeassistenten treffer deretter på overflaten med et utbrudd av trykksatt luft for å tørke den før påføring av en spesiell "conditioner" som oppløser eventuelle gjenværende forurensninger fra overflaten og forberedt for å motta tannen sementen primer senere. Etter 20 sekunder, balsam skylles av med vann, og tannen blir tørket med en annen serie av luft.

Deretter gjelder assistenten en væske primer til overflaten av tannen. I mellomtiden, på arbeidsstasjonen ved siden av eksamens stol, blander en annen assistent sink oksid pulver med fosforsyre i en liten skål for å lage en sinkfosfat lime.

Assistenten posjoner lim på å primet overflate og deretter trykker på en brakett på toppen av det. Ved hjelp av en liten scooping instrument, fjerner assistent overflødig lim fra hele braketten. For å aktivere tørkeprosessen (aka "herding"), er en kraftig LED-lys pistol trent på sinkfosfat sement i omtrent seks sekunder.

Etter 20 minutter, er sement sterk nok til å holde braketten på egen hånd. Men for å buen ledningen ofte vil ikke bli brukt før neste dag sikre maksimal brakett stabilitet.

Påføring Bands

Band er store, runde strimler av formbare metall designet for bakre tennene (jekslene) og gi et anker for buen wire og buccale rør.

Først, er spesielle enheter kalt "spacer" plassert mellom jekslene en uke i forveien for å gi skikkelig rom for tilpasning og sementering. Ved slutten av uken, er avstandsholderne fjernes, og tannteknikeren glir en pre-laget bånd designet for den molare rundt toppen av tannen. Ortodontologen deretter plasserer en "bite stick" over toppen av båndet, og instruerer pasienten til å bite ned, presser båndet på plass.

Båndet blir deretter fjernet og tørket. Tannhelsesekretær linjer innsiden av bandet med sement og passer på pasientens molar der det botemidler og stivner.

Påføring archwires & ligandmiddel Modules

Archwires knytte brakettene og band sammen, skaper spenningen som leverer den underliggende fysiske mekanismen for bukseseler. For å installere arch ledninger, passer orthodontist pre-formet archwire inn i brakettene, noe som sikrer riktig passform og gjør noen siste liten justeringer.

Deretter vil orthodontist og / eller tannhelsesekretær angi om oppgaven for å låse archwire permanent på plass ved å installere plast eller trådligaturer. Avhengig av de krefter som virker på hver brakett, enten en tykk, sirkulær plastbåndet (mindre stress) eller nikkel-titan-tråd (større belastning) vil bli ført rundt braketten. Denne spenningen vil presse de delene av braketten sammen, og skaper en friksjon på archwire som vil holde den fra å skli. Ved å hindre glidning, vil den kraft som rettes inn i tannen (via sement), som begrenser blodstrømmen i bestemte områder i tannkjøttet for å oppmuntre korrigerende bevegelse og vekst.

Mens de plastbånd er strukket rundt de ulike kanter av braketten med tang, ledningen krever litt mer å gjøre. Vanligvis krever den looping etterfulgt av en kraftig "vridning" prosess for å forkorte omkretsen av sløyfen (og dermed strammer den). Når prosessen er ferdig, blir vridd endene kuttet og gjemt tilbake i braketten for å holde dem fra poking innsiden av munnen. I visse tilfeller er archwire bøyd opp i små, ytre former for å tillate mer pålitelig feste til braketten. Hvis dette er tilfelle, må de ligaturinnstillingene ledninger veve rundt både braketten og archwire.

Hvordan å skape en avslappende fotbad

Det er ingenting som en aromatisk fotbad for å hjelpe deg å slappe av. Lett å lage, kan fordelene med et fotbad bli styrket ved å legge essensielle oljer som ikke bare vil mykgjøre huden, men vil bli absorbert gjennom it.Indulge i et fotbad når du leser en bok, se en favoritt film, eller bare når lukke øynene å relax.Follow disse enkle trinnene til avslapning.

Bruksanvisning

Lag en avslappende fotbad med essensielle oljer

Velg 100% rene eteriske oljer bare disse tilbyr helsebringende fordeler. Etiketten vil staten "100% ren." Du finner dem på helsekostbutikker og på nettet. Ikke bruk syntetisk olje-de ikke har de samme fordelene.

Kjøp bare mandelolje som er spesielt designet for å brukes til massasje. Det er spesielt raffinert og klargjort for bruk på huden. Du kan få det på helsekostbutikker og på nettet.

Velg hvilken formel du foretrekker basert på hva du liker å lukte - de fleste butikkene har testere kan du snuse. Det finnes en rekke formler du kan lage. Her er to. Formel 1 bruker Geranium, sedertre, merian, Clary Sage, Benzoin og Selleri essensielle oljer. Formula # 2 bruker Mandarin, lavendel, anis, (søt) Basil, Petitgrain, og sitron.

Klargjør fotbad. Fyll fotbad to tredjedeler full med veldig varmt vann, men ikke så varmt det er ubehagelig. Det varme vannet hjelper blodårene utvider seg og absorbere oljer.

Legg Formula # 1 til vannet. Tilsett 4 dråper Geranium eterisk olje, 3 dråper sedertre, 3 dråper merian, 2 dråper Clary Sage, 2 dråper Benzoin og en dråpe Selleri. Deretter legger en teskje (5 ml) av Almond Oil. Virvle vannet til å blande oljene.

6. Legg Formula # 2 til vannet. Tilsett 4 dråper Mandarin eterisk olje, 4 dråper lavendel, 2 dråper anis, 2 dråper (søt) Basil, 2 dråper Petitgrain, og en dråpe sitron. Deretter legger en teskje (5 ml) av Almond Oil. Virvle vannet til å blande oljene.

Plasser føttene i vannet, og la dem ligge i minst 15 minutter. Innhalere den aromaer som du suge føttene for å få flere aromaterapi fordeler.

Forsiktig klapp føttene med et håndkle for å tørke, slik at alle essensielle oljerester å holde seg på føttene.

Tips og advarsler

 • Lagre alle oljer i et tørt og kjølig sted. Hold øyelokkene godt lukket for å hindre fordamping, og holde seg borte fra sollys.
 • For å unngå "utsliting" når sniffing flere essensielle oljer som du gjør ditt valg, ta en kort pause og inhalerer noen dype åndedrag for å tømme nesen, og gi hjernen din en sjanse til å nullstille.
 • Benzoin er en eterisk olje tykkere og mer tyktflytende. Varm flasken med hendene for å bidra til å øke flyten.
 • Ikke bruke eteriske oljer hvis du er gravid eller prøver å bli gravid uten å få faglige råd.
 • Dersom det oppstår hudirritasjon, slutte å bruke umiddelbart.

Hvordan bli kvitt Hives med grønn te

Hvordan bli kvitt Hives med grønn te


Elveblest er en hudinfeksjon som kan være forårsaket av stress, allergier, sol, insektstikk, medisiner, visse matvarer og kjemikalier. Elveblest vises som røde, flekkete flekker på huden og er vanligvis kløende. Noen ganger elveblest kan forårsake en brennende følelse. Du kan bli kvitt elveblest med grønn te.

Bruksanvisning

Hvis du har brutt ut i elveblest, lage en kopp grønn te for deg selv. Hvis du har en tekanne, fyll den med vann og sett den på ovnen for å varme den opp. Når tekanne fløyter, vet du at vannet er klar til å fjerne fra varmen og tilsett 5-10 poser med din favoritt grønn te. La det bratt i minst fem minutter. Fjern forsiktig teposer med tang og kaste dem bort. Skjenke deg en kopp te og drikke. Grønn te vil hjelpe berolige huden din og bli kvitt elveblest fordi den har et antihistamin (virkestoffet i noen allergi medisiner) effekt på huden når du drikker det.

hindre fremtidige utbrudd med elveblest ved å drikke grønn te daglig. Gjør det til en rutinemessig del av dagen ved å ha det med frokost, lunsj, middag eller sammen med en ettermiddag snack. Grønn te har ikke bare et antihistamin effekt på huden, men noen kraftige antioksidanter for mange andre helsefordeler.

Tegn deg et varmt bad. Du trenger to grønn te poser pr liter vann. Du blir nødt til å gjøre litt matematikk for å finne ut hvor mange liter vann badekaret kan holde. Multipliser dybden av badekaret av lengden, bredde 7,5. (Dette nummeret brukes fordi det er 7,5 liter i en kubikk fot.) Tilsett passende mengde grønn te poser og nyte grønn te bad for å kvitte seg med elveblest i dette beroligende måte.

Tips og advarsler

 • Hvis du vil heller ikke gjøre regnestykket ligningen for å finne ut hvor mange liter badekaret holder, kan du bare legge 10 teposer som de fleste badekar holde et gjennomsnitt på 50 liter vann.

Hvordan ionisk fotbad Detox kroppen?

Hvordan ionisk fotbad Detox kroppen?

Funksjon

Ifølge International Institute of Holistic Healing, funksjonen til en ionisk fotbad er å forbedre helse og energi og avgifte kroppen ved å trekke ut giftstoffer gjennom en persons føtter. Den ioniske fotbad sies å fungere ved hjelp av rustfritt stål og messing elektroder i et fotbad med varmt vann for å rense persons kropp ved å tegne ut giftstoffer, som er synlig som fargeendringer i vannet.

Process

En person fordyper føttene i ionisk fotbad og holder dem under vann i 30 til 45 minutter. I løpet av denne tiden, er den ioniske ladning i vann ment for å trekke ut giftstoffer fra mat, forurensning, kjemikalier og andre miljøkilder som har bygge opp under huden lag av føttene. Vannet skifter farge i løpet av prosessen basert på de spesielle giftstoffer blir trukket ut av en bestemt person.

Frekvens

Ifølge Ionic Oasis, kan folk i alderen 10 og 65 år har en ionisk fotbad annenhver dag, opp til tre økter per uke. Hver økt varer vanligvis mellom 30 og 45 minutter.

Kontroversen

Enhets Watch, en vaktbikkje gruppen, sier at ionisk fotbad har ingen avgiftning fordeler. Organisasjonen hevder at en persons hud ikke kan skille ut giftstoffer. I stedet, lever og nyrer bryte ned giftige stoffer, som deretter utskilles i urinen. Enhets Watch sier at fargeendringer i vannet er sannsynligvis forårsaket av metall og at vannet vil endres selv når en person ikke bruker fotbad.

Hva er fordelene med Seaweed Bath?

Tang er høy i flere vitaminer og mineraler, inkludert fosfor, kalsium, selen, magnesium og vitamin A, C, D og E. En Tang bad kan sette mot huden din med næringsstoffer.

Fordeler

Fordelene med Tang bad kan omfatte avslapning, avgiftning, næringsopptak, sunnere hud, vekttap og forbedret sirkulasjon.

Anti-aging

Noen tilhengere av tang bad hevder det høye vitamin K-innhold i tang kan regulere binyrene og bremse aldringstegn.

Funksjon

Tang bad kan sette mot høye nivåer av antioksidanter gjennom huden som kan motvirke celle skade gjort av frie radikaler og øke energinivået.

Funksjoner

Jod i tang kan være gunstig for å forebygge hypotyreose.

Historie

Antikkens grekere verdsatt tang bad for å fremme helse og tang bad har vært populære i lang tid i Irland for lignende grunner, ifølge Bundoran Waterworld, en leverandør av tang bad og behandlinger, som ligger i County Donegal, Irland.

Avgift Fotbad

Vi bruker føttene våre hele tiden, og de absorberer en enorm mengde stress. Å ta vare på dem er viktig og lindrer stress på hele kroppen. I Øst-medisin føttene er antatt å ha punkter knyttet til hvert organ. Behandl punktet på foten til lungene, for eksempel, og man bidra til å balansere lungene. Føtter er viktigere enn vi tror. Ta en avgiftende fotbad for å løse opp spenninger, stimulerer blodsirkulasjonen og fremme generell helse.

Gjør det til en rutine

Kjøp en avgiftende fotbad og suge føttene daglig. Bruk oljer og urter som mynte for stimulering, lavendel for avslapning, og tea tree olje for renslighet og til å bekjempe infeksjoner. Hvis en avgiftende fotbad er ikke i budsjettet, spare penger ved hjelp av en dyp, bred bøtte, fyll den med varmt vann og tilsett naturlige oljer eller urter og havsalt. Prøv naturlige badesalt fra din lokale helsekost butikk. Hold det enkelt. Du trenger ikke å bruke masse penger for å slappe av. Fot terapi er mer enn 3000 år gammel og en bøtte, urter, er tilstrekkelig salt vann og olje.

Take Your Time

Ta deg tid til å sitte stille mens føttene suge. Slå telefonen av og sette på litt rolig musikk. Lukk øynene og fokusere på pusten din. Suge føttene i opptil 30 minutter. Klapp føttene tørre og fukte føttene etter fotbad med en naturlig vegetabilsk olje, massasje olje eller naturlig lotion. Massere føttene forsiktig og trene noen spenning. Ikke glem å suge føttene i havet. Havet inneholder alle mineraler du ser etter i en god fotbad.

For den ultimate opplevelsen

Gå til din lokale spa eller naturlig healing senter for en ionisk fotbad. I 2003 Nobelprisen i kjemi ble tildelt Peter Agre og Roderick MacKinnon, "hvis forskning ble grunnlaget som inspirerte utviklingen av ioniske prinsipper og avgiftning gjennom vannkanaler." Den ioniske fotbad stimulerer føttenes store porer for å eliminere giftstoffer som fremmer fysisk og mental energi, vitalitet og generell trivsel. Drikk rikelig med vann, slappe av og nyte behandlingen. Terapeuten vil ta seg av alt.

Vær disiplinert og ta vare

MacKinnon og Agre forskning støtter Refleksologi påstand om at våre føtter er en stor kilde til helbredelse. Tren deg til å ta vare på kroppen din fra innsiden og ut. Spise riktig, drikke rikelig med vann, mosjon og sove 8 til 10 timer hver natt. Vårt samfunn har en tendens til å fokusere mer på ytre skjønnhet, neglisjere behovet for regelmessig pleie og omsorg. Vær disiplinert og gjøre føttene en prioritet.

Metoder for Detoxing kroppen med et Sea Kelp Bath

Har du noen gang stått i havet og følte tråder av havet tare (tang) pensel forbi føttene? Foruten å tjene som et naturlig habitat for fisk og andre marine skapninger, inneholder havtang vitaminer og mineraler som talsmenn sier kan avgifte kroppen. Hjelp med sjø tare i bad kan du se disse fordelene hjemme.

Sea Kelp Bath Salts

For å bidra til lavere kolesterol og blodtrykk, noen ernæringseksperter foreslår å erstatte vanlig bordsalt med tang pulver (andre navn er kombu og dulse flak). Du kan også innlemme tang pulver i hjemmelaget badesalt. Bland en kopp havsalt (eller Epsom salt, hvis du foretrekker) med 1/2 kopp tang pulver (tilgjengelig på helsekost butikker og på nettet). Eventuelt kan du legge til et par spiseskjeer av maismel å berolige huden og noen dråper eterisk olje for aromaterapi. Bland med en gaffel eller visp til fullt kombinert. Legg om en 1/4 kopp badesalt til varme badevannet og la det løse seg opp før du suge i karet.

Seaweed Baths

Fyll en musselin bag, bad tepose, løs te infusjons baller eller annet mesh materiale med tørket tang. Kok vann i en stor gryte, tilsett tang og bratt i ca 30 minutter. Hell dette vannet og tang posen i badekaret når du fyller den med varmt vann. Du kan også legge til frisk tang direkte til bad. Fordi det kan tette rør, fjerne den etter ditt bad før du åpner karet avløp.

Seaweed Detox Wrap

Denne oppskriften høres ut som en kostbar spa-behandling, men det er billig å lage hjemme. Bland ca 8 gram av pulverisert tang med akkurat nok varmt vann for å danne en lime. Påfør lim til ulike områder av kroppen din, slik som dine lår, ben og armer. Forsiktig dekke disse områdene med plastfolie over lim og deretter dekke med et varmt håndkle å la tang mineraler synke inn i huden din.

Sea Kelp Hair Treatment

Daglig blåse tørking, harde sol og stylingprodukter kan stripe håret av sin fuktighet. Mens du slapper av i en Tang bad, kan du også bruke en tang detox behandling for å pleie håret. Kok to strimler av tørket kombu (japansk tang) i 3/4 kopper vann til tang blir glatt. Ta av tang og massere det inn i håret ditt. Skyll grundig med varmt vann.

Advarsler og Betraktninger

Test alltid bade ingredienser på et lite område av huden først for å sikre at du ikke er allergisk. Hvis du er gravid eller har andre helsemessige forhold, ta kontakt med en medisinsk faglig før du prøver noen alternative behandlingsformer. Når du foretar en tang kroppen brytes, ikke vikle plastfolie for tett rundt de områdene av kroppen din.

Hvordan lagre kjøtt med konserveringsmidler

Hvordan lagre kjøtt med konserveringsmidler


Oppbevar kjøtt med konserveringsmidler for å beholde farge og tekstur samtidig som kjøttet trygt for forbruk. Kjøtt bevaring og lagringsteknikker, som tørr aldring og kald røyking, ofte forlate kjøtt i den farlige temperatursone mellom 40 og 140 grader Fahrenheit hvor bakterier er i stand til å trives. Blanding konserveringsmidler inn i rått kjøtt beskytter produktet fra bakterier gjennom herdeprosessen og lang til lagring. Du kan forhindre farlig bakterievekst i kjøtt med konserveringsmidler og forsvarlig oppbevaring.

Bruksanvisning

Bevare

•  Hakk kjøttet til ønsket størrelse ved hjelp av en food prosessor eller kjøttkvern. Eksponere mer av kjøttet overflate vil føre til en kur for å spre jevnt utover konservert kjøtt.

Tilsett kjøttdeig til en stor plast kar, og dryss natriumnitritt over overflaten. Forholdet mellom en ss. natriumnitritt til fem pounds av kjøtt kan skaleres opp til større grupper.

Arbeid natriumnitritt inn i kjøttet raskt med rene eller hansker for å unngå å varme den opp og smelter de små biter av fett.

Røyk

Forbered de naturlige eller syntetiske pølse foringsrør i henhold til produsentens anvisninger. Noen foringsrør krever en rengjøring og suge før de er fylt.

Legg pølsehorn med konservert kjøtt, og trykk den inn i de preparerte foringsrør. Prikk hvert fylt pølse tre ganger med tuppen av en liten kniv for å unngå store brudd i de røyker.

Legg pølsene i en forvarmet 120 grader Fahrenheit røyker, og la dem koke i fem til åtte timer, noe som øker temperaturen med 10 grader Fahrenheit hver time. Teste smaken av pølse når den interne temperaturen har steget til over 165 grader Fahrenheit for å se om det er behov for mer tid til å tilegne seg mer røyk smaken.

Hang røkt pølser på et kjølig, mørkt og tørt sted, eller vakuum forsegle dem i plast for kjøleskap eller fuktig miljø lagring.

Kan

Legg konservert kjøtt i en steril krukke til bare en tomme av tomrom forblir under kanten. Bruk en spisepinne til å komprimere kjøttet som du fylle glasset og kraft ut eventuelle luftbobler.

Tett fylte glasset av konservert kjøtt med en ny lokk og ring før du senker den i en forvarmet press canner.

Tett canner, og bringe den opp til 15 pounds av press i minst 75 minutter før du slår av varmekilde.

Ta glassene med tang, og la dem avkjøles på et rent håndkle før du flytter dem til et kjølig, mørkt og tørt pantry for lagring.

Slik fjerner giftstoffer fra føttene

Slik fjerner giftstoffer fra føttene


Uansett hva forebyggende tiltak du tar, vil kroppen din komme i kontakt med skadelige giftstoffer hver dag. Giftstoffer finnes i maten vi spiser og luften vi puster inn, som følge av plantevernmidler, husholdning kjemikalier, kjæledyr dander, passiv røyking og andre forurensende stoffer. Regelmessig avgiftning fjerner disse giftstoffer fra kroppen din og bidra til å forbedre immunforsvaret. Lever og nyrer er kroppens viktigste organer som arbeider for å rense kroppen for giftstoffer. Giftstoffer er også gitt ut gjennom huden ved svetting. Det er noen skritt du kan ta for å fjerne giftstoffer fra føttene.

Bruksanvisning

•  Børst føttene kraftig med en tørr pensel eller loofah, ved hjelp av en sirkulær bevegelse for å stimulere huden og fremme utgivelsen av giftstoffer, så ta en dusj for å vaske bort giftstoffer. Tørr børsting er en russisk teknikk som bidrar til å fjerne døde hudceller, fremmer cellevekst, forbedre nervesystemet og rense lymfesystemet.

Sug føttene i en løsning av en gallon varmt vann og en kopp Epsom salt for å fremme svette og trekke ut giftstoffer fra føttene. Varmt vann vil indusere svetting og magnesium i Epsom-salter er antatt å bli absorbert inn i huden for å hjelpe til med sirkulasjon, samtidig som det trekkes ut giftstoffer gjennom huden.

Pakk føttene i fuktig tang eller suge i et fotbad med varmt vann og tang; du kan også kjøpe en hjemme-tang maske til å gjelde for dine føtter. Det varme vannet vil hjelpe deg til å svette ut giftstoffer, mens tang har lenge vært assosiert med evnen til å trekke giftstoffer fra kroppen.

Påfør en grønn te og eddik fot avgiftning pad til bunnen av hver fot, la dem på over natten og ta i morgen. Selv om det fortsatt under debatt, er denne kinesiske foten avgiftning ment å trekke giftstoffer ut gjennom føttene, avslører en sort pad i morgen.

Tips og advarsler

 • Bruk en kombinasjon av disse metodene for å forbedre dine detox resultater.

Hvordan å sterilisere en Cup

Hvordan å sterilisere en Cup


Sterilisering er en viktig oppgave hvis du har barn eller syke familiemedlemmer. Det er to hovedmetoder for å sterilisere en kopp for disse personene. Jo enklere metode koker. Dette vil drepe de fleste bakterier og viruser, men noen er i stand til å motstå selv kokende temperaturer. Den mer involvert metode er bruken av en trykkbeholder, som bruker en kombinasjon av varme og trykk, og vil virkelig sterilisere koppen.

Hvordan å sterilisere en Cup

Boiling Water

•  Kok nok vann i en stor gryte til å fullstendig senk koppen.

•  Kok koppen i fem minutter.

Fjern koppen fra det kokende vannet med tang.

Lavtrykksprøyte

Place 1 cm vann i bunnen av trykkbeholderen.

Plasser koppen på potten indre rack og låse lokket på plass.

Sett potten på komfyren på høy varme.

•  Vent en jevn strøm av damp som kommer ut av utløserspindelen, og angir vekten til 1 atmosfære for å holde mesteparten av dampen i kjelen.

Drei temperatur ned til middels og la potten varme i 20 til 30 minutter.

Fjern gryten fra varmen og la den avkjøles før du åpner.

Hvordan å sterilisere plast baby flasker

Mens et barns immunsystem utvikler, er det viktig for babyens helse at flasker skal steriliseres før og etter bruk. De mest effektive metodene for å oppnå dette er gjennom koking eller damping, ved hjelp av en microwave eller elektrisk dampbåt, eller på komfyren toppen. Enten du velger å sterilisere flasker gjennom koking eller damping, er det viktig å merke seg at oppvaskmaskinen ikke nå temperaturer tilstrekkelig til å drepe bakterier og bakterier.

Hvordan å sterilisere plast baby flasker

Sterilisering Dine tåteflasker

•  Ta med vann til å koke i gryte på komfyren toppen. Plassere flaskene i kokende vann og kok i minst 10 minutter. Fjern fra det kokende vannet med tang og legger dem på håndklær til kjølig og tørt.

Mikrobølgeovn eller elektrisk dampsterilisering: Fyll sterilisatoren med vann til det angitte fyllpunktet. Sett din flasker inn i dampende rack, sett dekselet og bruke i henhold til produsentens instruksjoner. Disse skiller seg fra modell til modell, men du bør forvente åtte-til-15 minutter av dampende tid avhengig av om du har valgt å bruke en mikrobølgeovn eller en elektrisk sterilisator. Uansett hvilken sterilisator du velger å bruke, la dine flasker for å kjøle - med dekselet av sterilisator - i minst 5 minutter før du rører.

Stove top dampsterilisering: Fyll stor gryte med flere inches av vann. Plasser dampinnsats i potten, slik at flere inches klaring over vannlinjen. Det er best å bruke et stort lager potten for å sikre at du har god plass. Plasser flaskene i dampinnsats og bringe vannet til å koke. Dekker potten, og tillate flaskene til damp i en periode på ikke mindre enn 10 minutter. Deretter fjerne potten fra varmen, og fjern dekselet fra potten. La flaskene avkjøles i minst fem minutter før håndtering.

Hint

 • Rengjør flaskene grundig før steaming eller koking. Hvis flaskene kommer i kontakt med dyrehår, mat eller jord etter koking, gjenta prosessen ovenfor. Sørg for å skylle tåteflasker etter hvert bruk. La alltid flaskene avkjøles tilstrekkelig før håndtering.

Hvordan å sterilisere baby smokker

Hvordan å sterilisere baby smokker


Hver mor vet at det er viktig å holde babyen din ren og sunn i de tidlige årene av livet. Fordi immunforsvaret deres ikke er like utviklet som de voksne, babyer er mer utsatt for forkjølelse, influensa og andre infeksjoner. En måte å sikre barnets helse er å rense noe som går inn i babyens munn, og på noen punkter i deres utvikling som kan virke som alt. Hvis babyen er en fan av smokk, vil den trenge betydelig rengjøring hver dag for å fjerne bakterier.

Hvordan å sterilisere baby smokker

•  Ta en gryte med vann til en full koke på komfyren.

Plasser smokker i kokende vann. Tillate dem å koke i 10 minutter.

Fjern gryten fra varmen. Enten tappe varmt vann, eller forsiktig fjerne smokker med tang.

Lay renses smokker på et rent håndkle og la den avkjøles. Kontroller at smokker er helt kult før du gir dem tilbake til babyen.

Hint

 • Kontroller at smokker under vann i kokende vann i hele 10 minutter. Hvis det er nødvendig, veie dem ned med et lokk eller en annen tung gjenstand i potten for å sikre at de holder vann.

Hvordan Smelt Niacin

Hvordan Smelt Niacin


Niacin, også kjent som nikotinsyre eller vitamin B3, er en viktig næringsstoff som hjelper kroppen å lage "gode" HDL-kolesterolet. Niacin smeltepunkt er 458 grader Fahrenheit, slik at vitamin vanskelig å smelte. Hvis du trenger en flytende løsning av niacin, kan det være enklest å oppløse niacin i vann.

Hvordan Smelt Niacin

Melting Niacin i oljebad

Bruk vernebriller.

Flytesoyabønneolje i en varmebestandig beholder. Hvis varmekilden er en Bunsen-brenner, bør beholderen være varmebestandig borsilikat.

•  Plasser beholderen over en varmekilde. Bruk tang til å holde beholderen for å unngå å brenne.

Varm prøven før oljen når 237 grader Celcius, niacin smeltepunkt.

Oppløsende Niacin

Ta noen utenfor film som kan bli dekket niacin tabletter.

Hakk niacin i små biter.

Legg i varmt, men ikke varmt vann, og rør. Oppløseligheten av niacin er 18 gram per liter ved standard temperatur og trykk.

Hint

 • Observer riktig laboratorieprosedyre ved administrering av et oljebad til niacin eller andre høy-smeltepunkt substans.
 • Aldri kommer over en åpen flamme.
 • Beholderen som brukes for oljebadet er meget varme i lang tid etter at du fjerner den fra varmekilden. Håndteres med tang til beholderen er avkjølt.
 • National Institutes of Health anbefaler å svelge niacin tablettene hele og advarer "Ikke delt, tygge, eller knuse dem." Følg legens instruksjoner før inntak av niacin. Niacin bivirkninger kløende, brennende hud. For mye niacin kan føre til spyling av huden og utslett, og i noen tilfeller kan føre til dårlig og levertoksisitet.

Hvordan forsterke virkningen av Epsom Salt

Hvordan forsterke virkningen av Epsom Salt


Epsom salter har eksistert i svært lang tid og fått litt av et rykte for helbredelse forstuinger og blåmerker og mange andre plager. Det bør absolutt være en stift i enhver familie som det er billig, lett å bruke og som regel kommer med en liste som ligger rett på boks eller pose som forklarer mange av byens mest populære bruker.

Da min mann var i alvorlig smerte nylig grunnet en gikt angrep vi besluttet å suge sin fot i en Epsom salt bath. Soaking gjorde en ganske god jobb, men gikt er svært smertefullt og vanskelig å behandle når et angrep har startet. Jeg satte hjernen min til å arbeide og tenkte aha, jeg har det. Jeg fikset ham opp et fotbad med varmt vann, Epsom salt og eddik.

Jeg regnet det til å fungere, men var helt glad for å se all hevelsen går bort etter 20 minutter av soaking i denne løsningen! Den virkelig gode nyheten er at etter to soakings han kunne gå normalt og uten smerter i det hele tatt. Hans gikt har ikke returnert.

Så da spurte jeg meg selv hvorfor, og dette er min forklaring: Eddik er et løsemiddel og det balanserer ph. Epsom salt er et mineral, og den mest lett brukbar form av svovel for kroppen. Kanskje eddik bidrar til å bryte ned de Epsom salt mineraler som gjør det mer absorberbare.

Kort tid etter dette fikk jeg bare slo til igjen av min shin bein med en pinne (klippe gress). Neste dag hadde jeg en enorm, feber knute på beinet mitt, og det gjorde vondt! Jeg dyppet en bomullsdott i denne løsningen, brukt den til beinet mitt i 20 minutter og utrolig alle hevelsen var borte, ingen smerte, og det har aldri skadet igjen. Jeg ærlig føler som om jeg har oppdaget et mirakel. Jeg håper dette hjemme bøte fungerer like bra for deg hvis du skulle trenge det.

Hvordan forsterke virkningen av Epsom Salt

Fyll foten badekar eller bolle med varmt vann. For hele smerter fylle badekar.

Hvis du har influensa, vil soaking i et varmt epsom bad la deg følelsen nesten menneske igjen. Barn er spesielt glad i det.

Løs Epsom salt på frekvensen av to kopper per gallon av vann eller en kopp per halv gallon eller halv kopp per liter. Dette er en sterk suge lokalisert behandling.

For en all over avslappende bad bruk 2 kopper Epsom salt og 1 kopp eddik.

Til Epsom salt vann tilsett 1 kopp eddik per liter vann, eller en halv kopp per halv gallon eller en fjerdedel kopp per liter.

Hvis du ikke liker lukten av eddik bare skyll med rent vann etter din suge eller bare la det tørke og lukten vil fordampe.

Mix og nyte en god suge. 20 minutter burde være nok til å gi lindring fra stiveste og sorest av muskler, bein og ledd.

Denne artikkelen tilhører Elaine Chastain og er copywrited. Tillatelse til bruk av tittel og intro med tilbakekobling til det opprinnelige innholdet er innvilget.

Hint

 • Varm eller lunken vann fungerer godt. Men kult vil også arbeide, prøve vekslende.
 • En enkel måte å suge en ankel, kne, albue eller håndledd er å kutte foten fra en gammel sokk og bruke den øverste halvdelen til å trekke på over en lapp av klut dynket i Epsom og eddik løsning.
 • Hvis du gjør denne løsningen i en fot badekar eller bolle og føler at du må suge igjen bare sett den til side for senere. Det vil være like effektive i morgen. Jeg vil ikke foreslå å holde i mer enn en dag eller to.
 • Hvis huden blir kløende etter et bad i denne løsningen så for all del skyll med ferskvann og påfør lotion. Dette skjer normalt ikke, men noen mennesker er mer følsomme enn andre.
 • Ikke la denne løsningen ut hvor dyr kan drikke det. Katter spesielt elsker smaken av eddik. Den eddik vil ikke skade dem, men de Epsom salter kan opprørt sine mager.

Hvordan å spise mer Fluor

Hvordan å spise mer Fluor


Kalsium-fluorid, eller fluor, er lett finnes i naturen, og er forskjellig fra kjemisk fluorid eller natriumfluorid, som vanligvis tilsettes til vannforsyning. Fluor er svært viktig for helsen til bein og tenner og er også en naturlig antiseptisk som bidrar til å beskytte kroppen mot infeksjoner. For å få din daglige dose av fluor, er alt du trenger å vite hvordan du skal spise den.

Hvordan å spise mer Fluor

•  Få en fantastisk dose av fluor fra bare en eller to kopper te hver dag. RDA anbefaler 0,5 mcg av fluor for barn under 3 år, 1 mcg for barn mellom 3 og 8, 2 mcg for barn fra 9 til 13, 3 mcg for de mellom 14 og 18 og 4 mcg for voksne. En enkelt kopp te gir ca 1,4 mcg av fluor. For voksne, en enkelt kopp kaffe gir en heidundrende 5 mcg av fluor.

Spis rikelig med hele, uraffinert korn, som mange er høy i fluor. Foods å inkludere i kosten din for å øke fluor inntak inkluderer havregryn, fullkornspasta og brun ris.

3 Mer fluor inntak med meieriprodukter, som for eksempel cottage cheese, rømme, melk, yoghurt og ost.

Nyt flere porsjoner med tang, fisk og sjømat for enkelt å spise mer fluor, som sjøvann er en fantastisk kilde til fluor. Legg mer tare, laks, tunfisk, reker og kamskjell til kosthold.

Gå for grønnsaker og andre grønnsaker og få en solid dose av fluor, samt en rekke andre viktige vitaminer og mineraler. De fleste grønne bladgrønnsaker, spesielt spinat samt erter, poteter, gulrøtter og hvitløk vil hjelpe deg til å spise mer fluor.

Hint

 • Begrens inntaket av fluorholdige vann og fluortannkremer, som natrium fluor er en uorganisk kilde og kan bli giftig i store mengder. I tillegg barn skal aldri gis fluortannkrem eller søte smaker fluor munnvann som fristelsen til å svelge den for stor.