Digidexo.com

toddler face

Face Utslett på en Toddler

Face Utslett på en Toddler


Face utslett på en pjokk kan vises for mange forskjellige grunner. Disse ansikt utslett på en pjokk kan skyldes en alvorlig medisinsk tilstand, allergisk reaksjon eller mild sykdom. Når du er i tvil, bør pjokk tas med til lege for diagnose.

Eksem

Eksem er en samlebetegnelse for et bredt spekter av ansikt utslett på en pjokk. Det er ofte forårsaket av en hud følsomhet og kan kontrolleres ved å oppdage hva som utløser utslettet.

Roseola

Roseola er resultatet av en viral infeksjon, hvor feber var til stede. Roseola presenterer seg etter at feberen har brutt. Pjokk er fortsatt smittsom på dette tidspunktet.

Psoriasis

Psoriasis kan se ut som en av fem forskjellige utslett og så det må være diagnostisert av lege og muligens en pediatrisk hudlege for en korrekt diagnose.

Elveblest

Elveblest er en ekstremt kløende utslett som ser rød og ser ut som renner. Dette er ofte et resultat av en allergisk reaksjon, og bør behandles av lege.

Skarlagensfeber

Skarlagensfeber kan også bli referert til "slapped cheek", fordi det ser ut som pjokk har blitt fiket. Det ser ut som rosa eller røde og vanligvis følger strep halsen og feber.

Varme Rash

Varmeutslett oppstår når en pjokk hud overopphetet. Det kan gå bort når området er kjølt eller kan vare så en liten, stikkende utslett.

Behandling for Face Midd

Behandling for Face Midd


Face midd, også kjent som hårsekken midd, trives på nesten alle ansikter. En medisinsk tilstand som kalles demodicosis resultater når for mange ansikt midd lever på det samme ansiktet. Demodicosis er normalt ikke en alvorlig sykdom, men ansikt midd kan få over en infisert ansiktet når mennesket vertens immunsystem er kompromittert (for eksempel ved en HIV-infeksjon). Legene har ulike metoder for å behandle demodicosis.

Symptomer

Hårsekken midd lever på mange deler av menneskelig ansikt, men spesielt favorisere ører, nese og øyevipper. For mange midd forårsake kløe, flassing, tørrhet, rødhet og betennelse på infiserte områder. Symptomer påvirke noen, noen eller alle områder i ansiktet der midd lever. En alvorlig angrep av ansikt midd på øyevippene (den vanligste område) kan føre til tap av vippene, blefaritt (betennelse på øyelokkene) og synsproblemer.

Forebygging

Face midd elsker fet hud og døde hudceller, siden de spiser begge stoffene. For å unngå opphoping av hudfett, vaske ansiktet ofte med ikke-såpe rensemidler. Tea tree olje er en lege-anbefalt valg for dette formålet. Unngå fet sminke, som den bidrar til problemet med fet hud. For å unngå opphoping av døde hudceller, peeling (skrubb) ansiktet innimellom. Facial hygiene for hele familien er nøkkelen til å hindre demodicosis.

Diagnose

Hvis symptomene på demodicosis er til stede, er det på tide å oppsøke en lege for diagnose. Det er minst to forskjellige typer av demodicosis, inkludert primære og sekundære varianter, og behandlinger variere for hver type. Behandlinger varierer også avhengig av plasseringen og intensiteten av angrep av hårsekken midd. En lege kan ta ansikts hår eller hud-prøver som en fagmann vil se at under et mikroskop, som er nødvendig for å kunne se små ansikt midd.

Behandling

En lege kan anbefale en hudlege (hud lege) eller øyelege (øyelege) for behandling demodicosis. Noen mulige behandlinger for moderat demodicosis scrubber berørte områder med baby shampoo, teknisk sprit, kvikksølv oksid eller konsentrert tea tree olje. En lege kan forskrive en aktuell (påføres huden) insektmiddel som permetrin krem ​​eller en aktuell antibiotika som erytromycin for tunge angrep. Alvorlig demodicosis, som ofte følger med HIV er behandlet med oral ivermectin. Ikke forsøk å selv godbit; en lege råd er nødvendig.

Oppfølging

Etter behandling demodicosis, kan en lege anbefaler fortsatt ansikts skrubbing med baby shampoo for å lindre symptomene. Påføring antibiotisk salve om natten vil hemme ansikt midd reproduksjon, og dermed holde midd populasjoner ned. De samme tiltakene som er nyttige for å forebygge demodicosis er også anvendelige ved oppfølging. Riktig oppfølging sikrer at hårsekken midd angrep vil enten bli kontrollert på et akseptabelt nivå eller avskaffes helt. Demodicosis vil ikke tilbake så lenge pasienten fortsetter med forebyggende tiltak.

Toddler Spine Development

Toddler Spine Development


Ryggrad utviklingen er et kontinuerlig prosess som foregår fra livmoren til spinal degenerasjon hos eldre. Den størrelse, lengde og holdbarheten er forskjellig for alle andre individ.

Tjener som den aksiale støtte av kroppen, ryggraden, eller virvelsøylen, strekker seg fra hodeskallen til bekkenbenet. Før fødselen, det består av 33 separate bein, noen som til slutt fuserer å gjøre opp 26 bein totalt, de syv cervical, 12 thorax, fem lumbale, en sakrale og en halebenet.

Toddler Periode

En pjokk er fra ett til tre år gamle. Mange endringer skjer i et barns fysiologi løpet av denne tiden. De er i stand til å utføre en rekke utviklingsoppgaver og merkbare kroppslige endringer. Disse endringene er langsom og jevn, men ikke så rask i forhold til barndom.

Ernæring

Mens småbarn gjør store sprang utviklingshemmede, er fysisk vekst merkbart treg. Dette må ikke hindre i å gi foreldrene hensiktsmessig mat og supplerende mineraler og vitaminer for å maksimere vekst og utvikling. Dette kan imidlertid være svært stressende for foreldre fordi dette er "nei" scenen. Men fordi bein forlengelse og herding ikke stoppe, og vev er kontinuerlig dele, må en pjokk foreldre fortsette å gi en tilstrekkelig tilførsel av essensielle næringsstoffer.

Lordose

Som barn begynner å gå, må de følges for unormal kroppsholdning. Småbarn har en tendens til å ha en fremtredende mage på grunn av svake magemuskler og frem krumning av ryggraden i korsryggen og sakrale området. Dette kalles en lordotic holdning. Det er selvbegrensende og vil sakte rette seg naturlig som barnet fortsetter å gå. I tillegg har barna også en vaggende gate ofte sammenlignet med en and. Det er å vandre med en bred sporvidde som videre øker lordotic kurve, men holder dem på sine føtter på grunn av en utvidet tyngdepunkt.

Osteomyelitt

Bein infeksjon, eller osteomyelitt, er vanlig hos småbarn. På grunn av de hyppige fall på en innsats for å opprettholde balanse, frakturer er alltid en mulighet for dette aldersgruppe. Et brudd med et åpent sår kan lett bli infisert og ha ødeleggende effekter, spesielt hvis det skjer i ryggraden. Spinal engasjement betyr nevrale feil på nivået av ryggmargen ned. Tuberkulose av benet kan også forårsake infeksjon selv uten en åpen fraktur såret.

Posture

En pjokk er alltid på farten. Dette er deres trening og forbedrer sine motoriske ferdigheter. Det forbedrer også signaloverføring fra hjernen til kroppen og vice-versa gjennom ryggmargen. Foreldrene har ansvar for å lære barna riktig holdning til alle tider fordi de kan utvikle dårlig holdning ubevisst. Riktig kroppen mekanikk må også lære fordi ryggraden er fortsatt svært skjør i den alderen.

Toddler Development Sjekkliste

Toddler Development Sjekkliste


"Toddler" refererer til det stadiet av utviklingen som foregår i barn, vanligvis mellom ett og tre år gamle. Toddlerhood er en tid med rask intellektuelle utvikling som småbarn utvikle nye ferdigheter, utforske sine omgivelser og lære å uttrykke seg. Under toddlerhood, er utviklingsmessige milepæler nådd i områder som motor, språk, kognitive og sosiale ferdigheter, med hvert barn utvikler innenfor en unik tidsramme.

Motor Skills

Toddlerhood begynner når et barn lærer å gå, ifølge National Network for Child Care (NNCC). Småbarn deretter fortsette å utvikle grovmotoriske ferdigheter, som å gå bakover, løping, hopping og klatring. Finmotorikken utvikler også i denne perioden, inkludert muligheten til å finger brødfø seg selv, drikker fra en kopp, ta tak mindre objekter, skrible, stable blokker og kaste gjenstander.

Språkferdigheter

I en alder av to, kan en pjokk vokabular inneholde opp til 50 ord, som han kan kombinere i korte setninger. Barnet er også i stand til å identifisere kjente personer og gjenstander, uttrykke følelser og pugging korte rim.

Kognitive ferdigheter

Kognitiv funksjon forbedrer raskt som småbarn utforske sine omgivelser. Begynner rundt alderen ett, kan en pjokk se på riktig bilde når et objekt er oppkalt etter, imitere en riktig bruk av elementer under avspilling (dvs. telefoner, hårbørster) og finne skjulte objekter.

Sosiale ferdigheter

Småbarn blir stadig mer selvbevisst rundt alderen ett, noe som kan føre til nye følelser, som sjalusi, stolthet og skam, ifølge NNCC. De kan også uttrykke et ønske om uavhengighet ved å gjøre ting for seg selv og ofte å si "nei", mens fortsatt klamrer seg til foreldre eller omsorgspersoner for sikkerhet. Småbarn kan nyte å spille i nærheten av andre barn, men kan ha problemer med å dele leker.

Toalett Training

De fleste småbarn vil begynne å uttrykke ubehag når deres bleier bli våt eller skitten, enten ved å fortelle deg direkte eller gjennom ansiktsuttrykk eller stillinger. Dette indikerer en vilje til å begynne toalett trening. Toalett trening generelt begynner mellom to og tre år gamle.

Bekymringer

Det er ingen klar tidsplan for en pjokk å nå utviklingsmessige milepæler, fordi alle barn utvikler annerledes. Det er ikke uvanlig for et barn å nå milepæler etter andre barn på hennes alder. Men hvis du er bekymret for at barnets utvikling blir forsinket, diskutere dette med henne barnelege. Han kan avgjøre om en utvikling problemet finnes, og anbefale et kurs av handlingen.

Skin Tags på Face

Skin tags er godartet hud vekster. De er for det meste et kosmetisk problem, og fjerning av hud koder er en vanlig medisinsk prosedyre.

Funksjoner

Skin tags er medisinsk referert til som acrochordons eller som kutan papilloma. De har utseendet av en liten del av hud som rager ut fra kroppen.

Face

Ansiktet er et område spesielt utsatt for utvikling av hud koder. Den vanligste stedet på ansiktet der hud koder presentere seg er øyelokkene. Dette er på grunn av den konstante hud mot hud kontakt som finner sted i øyelokkene.

Betraktninger

Skin tags kan presentere seg på andre punkter i ansiktet i tillegg til øyelokket. Det er viktig å merke seg at huden kodene i ansiktet er de samme som hud koder andre steder, men hud tagger på øyelokket må tas opp av øyelege.

Misforståelse

Mens huden kodene er teknisk ansett svulster, de er ikke kreft. Skin tags som er igjen ubehandlet i ansiktet og andre steder på kroppen vil ikke bli en helsefare.

Fjerning

Skin tags er fjernet ved å være enten kuttet, frosset, eller brent av. Disse fremgangsmåtene krever ikke anestesi når huden merkelappen er relativt liten. Hvis huden tag er stor nok, vil leger å administrere lokalbedøvelse.

Hvordan behandle en HIV-relaterte Face Rash

Face utslett er ikke sjeldent blant dem som har HIV-viruset. Selve viruset kan forårsake ansikt og kropp utslett, som kan noen medisiner som behandler HIV. Hvis utslett i ansiktet er et resultat av viruset, er det vanligvis et symptom fallende med senere stadier av virus. Hvis utslettet er forårsaket av HIV-medisiner, vil du vanligvis se utslett i løpet av noen få uker begynner bestemte medisiner.

Hvordan behandle en HIV-relaterte Face Rash

•  Vurdere ansiktet utslett. HIV-relaterte ansikt utslett omfatter generelt hud som er flassende og ekstremt tørr. Huden kan være følsom for berøring og blåmerke ganske enkelt. Flekker av elveblest kan utvikle rundt i området, så vel som små nupper som ligner på kviser. Sår, sår og vorter kan også dannes på eller rundt utslett.

Se legen din så snart som mulig. Han vil være i stand til å vurdere om ansikts utslett er et resultat av viruset eller en bivirkning av medisiner du tar å behandle viruset. Hvis det er sistnevnte, vil legen sannsynligvis be deg om å slutte å ta narkotika, og vil foreskrive et annet legemiddel til deg. Hvis ansiktet utslett skyldes virus, kan legen forskrive anti-inflammatorisk og antibiotika medisiner for å behandle det. Hvis utslettet er svært alvorlig, kan han innrømme at du til et sykehus for observasjon og IV hydrering.

Unngå varme, da dette vil forverre ansiktet utslett. Du bør holde seg innendørs og borte fra direkte sollys. Ikke ta varme bad eller dusjer i noen dager, og dermed gir utslett avkjøles. Det er ofte anbefalt å unngå å vaske området daglig, da dette kan videre tørker ut huden. I stedet vaske annenhver dag.

Innkjøps kremer utformet for å hindre kløe og ubehag forbundet med utslett og irritasjoner. Kremer som hydrokortison krem, Benadryl og Eucerin er kjent for å roe kløe og berolige huden. Du finner disse over-the-counter medisiner på de fleste stoff butikker.

Prøv en luftfukter. Tørr luft har en tendens til å forverre ansikts utslett. Fukte luften og berolige huden din ved å bruke en luftfukter, særlig i rommet der du sover.

Bruk produkter som er fri for parfyme. Produkter som har lagt dufter tendens til å være irriterende, spesielt for tørr, skadet hud. Prøv å bruke milde, parfymefrie produkter når du har en HIV-relaterte ansikt utslett.

Hint

 • Trim neglene for å motvirke riper og videre irriterende ansiktet utslett.
 • Kontakt legen din umiddelbart hvis ditt ansikts utslett forverres. Legen din vil være i stand til beste vurdere situasjonen og foreskrive råd deretter.

Retninger for Face massasje under Ear Candling

Ear candling kan være en avslappende behandling ikke bare for øret, men også for ansiktet. Under øret candling, kan en massasjeterapeut gir en behagelig ansiktsmassasje som kan bidra til å slappe av ansiktsmusklene, samt fungere som en mini face-lift. Teknikken er svært enkel å utføre, men kan utgjøre forskjellen mellom en grunnleggende øret candling og en minneverdig opplevelse.

Hva er Ear Candling

Ear candling er utført i århundrer av mange ulike kulturer som en måte å lindre smerte i øret, lette infeksjoner og behandle mange vanlige sykdommer. Det er utført ved å sette inn den smale ende av en hul, kjegleformet stearinlys fremstilt av strimler av tråden dyppet i voks inn i ørekanalen, tenne den eksponerte enden, og trimming etter hvert som lyset brenner ned. Den varme og flamme skape en svak vakuum og oppvarming som kan hjelpe til å bløtgjøre ørevoks og la materialet som skal fjernes lett. Den er utført i ett øre på en gang, med personen liggende på sin side.

Av sikkerhetsmessige grunner, en dryppskål eller plate hindrer aske eller varm voks drypper på personens ansikt. Du må kanskje flytte denne skuffen for å gjøre et ansikt massasje. Selvfølgelig kan massere bare den ene siden av ansiktet på en gang.

Velg en passende Lotion

Bruk en nongreasy lotion med en lys eller ingen duft. Lotions brukes på forsiden bør bringe fuktighet til huden uten å være altfor fettete eller aromatisk. Ansiktshuden kan være følsomme, så pass på at lotion er skånsom mot sensitiv hud.

Påfør Lotion lett

Bruk akkurat nok lotion for å tillate jevn bevegelse av hendene over ansiktet. For mye lotion kan føre til klumpdannelse, eller lotion overflødig å komme inn i håret. Bruk myke, lette strøk for å bruke fuktighetskrem, flytte fra kjeven til pannen. Dette sikrer at ansiktsmassasje bidrar ikke til for tidlig rynker i huden, og bidrar til en løfting og stramming av huden i ansiktet.

Massasjeteknikker

Med myke bevegelser, starter lett masserer langs kjeven. Flytt fra haken til øret, som arbeider i små sirkler. Arbeid i rader over den siden av ansiktet. Du må kanskje flytte den beskyttende skuffen for å få tilgang til ansiktet nær øret, men sørg for at øret stearinlys ikke etterlater øregangen.

Bruk glatte, lange slag over kinnene, nesen og overleppen. Igjen, arbeide lett. Hvis kunden klager over sinus press, kan det være lurt å unngå de områdene under øynene, ved siden av nesen og over øyenbrynene. Dersom kunden er enig, kan noen svært lett trykk brukes, selv om du bør unngå tapping.

Masser lett over pannen, flytting med fingertuppene fra broen på nesen over øyenbrynet, da også opp og over hårfestet.

Når massasje er fullført, slag oppover igjen fra kjeven til pannen.

Best Instant Midlertidig Face Lift Kosmetikk

Best Instant Midlertidig Face Lift Kosmetikk


Som vi alder, våre kropper endre på måter som vi ikke nødvendigvis liker. Et resultat av aldring er den økte tilstedeværelsen av rynker og løsne huden. Du kan kjøpe kremer som fungerer som midlertidige ansikt-heiser. Disse kremene stramme og fukte huden din. Avhengig av hvilket produkt du velger, vil du se umiddelbare effekter. Uansett hva krem ​​du velger, men sørg for at du bruker produktet i henhold til instruksene som er oppført på pakken. Dersom du utvikler hudirritasjon, slutte å bruke produktet umiddelbart og ta kontakt med lege hvis det ikke rydde opp innen rimelig tid.

Skin Tight Face Serum

Kalt "Cinderella Serum," lesere hevder at dette anti-rynke krem ​​fjerner rynker raskere enn andre produkter. Serumet strammer og fukter huden etter søknad. Foruten mykgjør huden, styrker det hudens bindevev. Den inneholder aloe og agurk ekstrakt, som glatt hud. For å hjelpe hydrat huden din, inneholder produktet også hyaluronsyre. Til slutt, Argireline og Pullalan stramme opp huden rundt ansiktet ditt og fjerne rynker.

Olay Regenerist Regenerating Serum

Ifølge Olay, den Regenerist Regenerating Serum inneholder en høy konsentrasjon av amino-peptid og B3 komplisert å hjelpe regenerere huden din. Den brukes til å myke opp fine linjer og rynker og for å fukte huden din til å hjelpe det til å se mer elastisk som tiden slitasje på. Produktet er trygt for daglig bruk, og for både normal og tørr hud. Aktive ingredienser inkluderer grønn te, amino-peptid, pro-vitamin B5, vitamin B3 og vitamin E.

Clinique Anti-Gravity Firming Lift Cream

Utviklet av Clinique Labs, en del av Estee Lauder selskapet, Clinique Anti-Gravity Firming Lift Cream heiser og firmaer huden din. Det strammer huden, mens slette ut rynker. Det fornyer også hudens elastisitet ved å fylle hudens naturlige kollagen. Produktet sies å ha både "umiddelbare" og "varige" effekter på huden din.

Yves Saint Laurent Lisse Expert Intensive Anti-Wrinkle Creme

Ifølge Beauty Råd, en kosmetikk anmeldelse nettsted, Yves Saint Laurent Lisse Expert Intensive Anti-Wrinkle Creme reduserer rynker ved å motvirke strekkpåkjenninger. Det reduserer fine linjer og andre hud uregelmessigheter. Du møter vil bli løftet, uavhengig av din hudtype. Produktet fungerer på mennesker med sensitiv hud. Etter flere dagers bruk, du huden ser jevnere ut, vil rynker redusere og huden din vil bli innskjerpet og fuktig.

Om Face Massasje

Face massasje er en enkel måte å redusere spenninger og hindre dannelsen av rynker. De myke og eksfoliere huden, stimulere blodsirkulasjonen og redusere stress. Face massasje krever bare noen få minutter av gangen, og de kan gjøres hvor som helst. På grunn av dette, de er et utmerket middel for å forbedre både skjønnhet og helse.

Betydning

I et samfunn der skjønnhet er høyt ansett, og stress er en normal del av livet, blir ansiktsmassasjer stadig hyppigere i dagliglivet. Face massasje kan redusere tegn på aldring og lindrer stress, og de er en utmerket behandling for mange typer hodepine, inkludert migrene og spenningshodepine. Som fordelene med ansiktsmassasje bli mer tydelige, er noen amerikanske selskaper selv tilbyr daglige massasje til sine ansatte for å redusere stress, bedre konsentrasjon, redusere tretthet og øke selvtilliten.

Typer

Face massasje varierer avhengig av metoder for utøveren, preferansene til mottakeren, hvilke typer urter eller kremer som brukes og stilen på massasje gitt. Oftest utført type ansiktsmassasje er en enkel teknikk for sirkulære bevegelser som er mye brukt i skjønnhetsklinikker og spas. Noen ganger eteriske oljer, urter, kalde eller varme steiner eller et utvalg av disse er lagt til en standard ansikt massasje for å hjelpe til avslapning og nytelse eller for å bedre blodsirkulasjonen. Mange ansikt massasje er utført i forbindelse med hodemassasje, den vanligste varianten av noe som er indisk hodemassasje.

Fordeler

Face massasje tilbyr en rekke fordeler, fra muskelavslapning å rynke reduksjon. Når riktig gjort, de slag som brukes under ansiktsmassasjer bidra til å bryte ned giftstoffer og forbedre blodsirkulasjonen, og kan gi lindring fra spenninger, tretthet, bihulebetennelse og migrene. Ansiktsmassasje hjelper også hindre dannelsen av spenning linjer og rynker og reduserer ansikts poser ved å slappe av musklene og stimulerer blodstrømmen under huden. Massasje virker ved å stimulere blodsirkulasjonen, øke konsentrasjonen av oksygen i ansiktet, stimulere produksjonen av kollagen og stramme huden vev. Plus, det føles fantastisk.

Funksjoner

Ansikts massasje innebære en rekke teknikker og bevegelser, og typisk fokusere på trykkpunkter ligger på ansiktet. En standard ansiktsmassasje varer fra 20 til 40 minutter, og kan inngå som en del av et hode, skuldre eller full kroppsmassasje. Massasjen kan utføres i en sittende eller sovestilling, ved hjelp av kremer eller oljer, eller som del av en ansiktsbehandling med bruk av oppvarmede steiner, salver eller peeling. I de fleste spas som utfører ansikt massasje, ligger mottakeren møte opp på en massasjebenk. Terapeuten står på hodet av bordet mens du utfører massasje, og mottakeren forblir påkledd gjennom hele prosedyren. Face massasje er veldig avslappende, og mange sovner under eller kort tid etter massasje. De fleste terapeuter vanligvis tillate en kort lur på 10 til 20 minutter etter en ansiktsmassasje.

Betraktninger

Ikke alle bør få en ansiktsmassasje, inkludert de med hudsykdommer eller tilstander som påvirker blodsirkulasjonen i hodet eller nakken. Alle spor av makeup bør fjernes før en ansiktsmassasje blir gitt for å forhindre hudirritasjon, og ansiktsmassasje skal alltid utføres ved hjelp av en lett slag. På grunn av den skjøre natur av ansiktshuden, og risikoen for ødelagte blodkar og bruising, skal vende massasje ikke vare mer enn 30 minutter i de fleste tilfeller. Kremer eller oljer bør ikke brukes på de med sensitiv hud eller en historie med allergier.

Hvordan vite om min Toddler er allergisk mot melk

Hvordan vite om min Toddler er allergisk mot melk


En allergi mot Cowa € ™ s melk forekommer i ca 2 til 8 prosent av spedbarn og småbarn. Noen småbarn har dårlige reaksjoner på Cowa € ™ s melkeprotein og melkeprodukter som ikke er en indikasjon på en melkeallergi. Heldigvis finnes det noen enkle og trygge måter å vite sikkert om din egen pjokk er allergisk mot melk.

Bruksanvisning

•  Hold et meieri journal for å registrere hva meieriprodukter pjokk spiser og når, sammen med hvordan hun reagerer på mat, i form av avføring eller andre fysiske tiltak, som for eksempel utslett. Ta note Hvis pjokk erfaringer reaksjoner som gass, forstoppelse, diaré, eller hvis du finner slimete eller blod i hennes avføring.

Legg merke til om andre familiemedlemmer har dårlige reaksjoner etter å ha tatt i melk eller andre meieriprodukter. Ifølge Arizona-baserte Dr. Doris J. Rapp, melke problemer har en tendens til å kjøre i familien, forårsaker symptomer som spenner fra sengevæting til hyperaktivitet og astma. Hvis toddlerâ € ™ s nærmeste slektninger har dårlige reaksjoner på meieri, ita € ™ s høy indikator på at han også vil ha en melkeallergi.

Bruk følgende test foreslått av Dr. Rapp for å se om din pjokk er allergisk mot melk. Slutte å mate hennes melkeprodukter for en uke. Når uken er opp, innlemme meieriprodukter tilbake i hennes diett på tom mage. Innen en time skal du kunne se om hun har noen form for allergisk reaksjon. (Merk at hvis barnet ditt har opplevd alvorlige melke reaksjoner, denne typen tester bør kun utføres under medisinsk tilsyn.) Mer forsinkede reaksjoner, på den annen side kan omfatte sengevæting, astma og ørebetennelser.

Dra til en allergolog med pjokk på slep for å verifisere om han er allergisk mot melk. De fleste allergikere vil bruke en prikktest eller en blod prøve for å avgjøre om et barn har en allergi.

Tips og advarsler

 • Hvis pjokk har melkeallergi, vil youâ € ™ må unngå å mate henne alle matvarer med Cowa € ™ s melk eller goatâ € ™ s melk, inkludert ost, smør, margarin, fløte eller vaniljesaus.
 • Mødre som fortsatt ammer sine småbarn kan overføre meieriprodukter til barnet via morsmelk, provoserte en allergisk reaksjon på melkeallergiske barn. I disse tilfellene vil ammer mor trenger å tømme hennes diett av noen meieriprodukter.

Remedy for Face Burns fra Hårfjerning

Face brannskader kan oppstå under mange metoder for hårfjerning. Menn kan oppleve ansikt brannsår etter barbering, mens kvinner kan bli utsatt for brenning etter bruk av hårfjerningskremer på ansikts-området. Huden kan bli veldig rød, betent sår og kan også blø fra ansiktet brannskader etter bruk av hårfjerningsmetoder. Heldigvis, kan du enkelt behandle milde ansikt brannskader som har blitt forårsaket av hårfjerning med noen rimelige elementer.

Identifiser Alvorlighetsgrad av Your Face Burns

Ifølge University of Maryland Medical Center, "første grads forbrenning blir vanligvis sett på som mild smerte og rødt som i farge som bare påvirker de øverste lagene av huden din mens andre grads ansikt forbrenninger kan utvise blemmer og væske oser." Noter eventuelle blemmer på huden din. Hvis smerten er uutholdelig, og du har blemmer eller oser, deretter søke legehjelp så snart som mulig for behandling for å forhindre arrdannelse i huden vev. Andregrads forbrenninger, akkurat som tredje grads forbrenning, kan resultere i permanent arrdannelse.

Elementer Needed

Kjøp en flaske med aloe vera gel eller krem, en flaske med ibuprofen og en beholder med vitamin E gel kapsler på apoteket. Ifølge Wilkes University, "aloe vera har et rykte for behandling av hudirritasjoner og brannsår. Aloe vera kan fremskynde utvinning av tredje grad brenner seks ganger raskere enn andre medisinske medisiner som ofte brukes."

Task

Les instruksjonene på baksiden av flasken av ibuprofen. Ta en ibuprofen å bidra til å redusere betennelser og smerter i henhold til instruksjonene med et glass vann. Påfør aloe vera til de berørte og omkringliggende områder på ansiktet ditt. La aloe vera til å suge på i opptil 15 minutter. Bryte åpne en av vitamin E kapsler og smøre væsken over hele ansiktet forbrenninger. Påfør aloe vera og vitamin E to til tre ganger daglig inntil ansiktet ditt brenner fra å bruke hårfjerningsmetoder har forsvunnet. Ifølge University of Texas Southwestern Medical Center i Dallas, "vitamin E gir en betydelig rolle i helbredelse av sår."

Tilleggs Care

Drikk rikelig med vann for å holde huden hydrert, sunn og for å fremme helbredelse av huden vev. Få 8 til 10 timer søvn en natt. Mangel på søvn tar en usunn toll på immunsystemet og bremser ned helbredelsesprosessen i kroppen. Hold deg unna kremer, parfymerte produkter og kosmetisk makeup for å hindre smitte til ansiktet forbrenninger. Fortsette å bruke kosmetiske sminke og andre skjønnhetsprodukter etter huden har grodd helt. Hvis ansiktet brannsår begynner å sive merkelige væsker eller bli mye verre i utseende, søke råd fra din fastlege eller hudlege.

Hvordan bli kvitt svart Moles på Face

Svarte føflekker i ansiktet er ofte en årsak til forlegenhet. De kan få folk til å se eldre ut enn de er, og kan forårsake problemer med selvtillit. Fjerne disse føflekker kan være en lang prosess hvis det gjøres hjemme, og før ethvert forsøk er gjort for å fjerne eventuelle mole, bør det bli sett på av en lege i tilfelle føflekken er kreft. Antar legen har erklært dine føflekker ufarlig, hvordan du går om å fjerne dem på? En måte er kirurgi, enten ved lege eller en plastisk kirurg. Den andre, mindre kostbar måte, er å prøve en eller flere hjem rettsmidler for ansikts føflekker.

Bruksanvisning

Fjerne Svart Face Moles med hvitløk

•  Knus et fedd hvitløk i en kopp te ved hjelp av baksiden av en skje. Ta deg god tid og knuse det bra helt fedd er først og fremst juice. Bruk en bomullspinne for å bruke en generøs mengde hvitløk juice til føflekk på ansiktet og dekke føflekken med en bandasje for å holde juice i stedet. La bandasjen og juice på føflekken din i 10 timer, og deretter fjerne bandasjen og forsiktig vaske ansiktet med varmt vann.

Gjenta trinn 1 hver dag i 10 dager. Ved slutten av 10 dager mole bør være tørking opp og skal vises klar til å falle av. I så fall forsiktig gni den tørre mole med en bomullspinne til den faller av.

Bruke bomullspinne, DAB på en generøs mengde vitamin E olje og dekk med en bandasje i 12 timer. Ved slutten av 12 timer fjerne bandasjen og vaskes forsiktig med varmt vann og såpe. Påfør vitamin E olje og bandasje og la på i ytterligere 12 timer. Gjenta denne prosessen i tre dager. Dette bør redusere eller eliminere enhver arrdannelse.

Fjerne Svart Face Moles med løk og Rock Salt

Crush 1/4 av en rå løk i en kopp te med baksiden av en skje til løken er primært juice. Legg 1/2 teskje av rock salt og rør til det meste av saltet er oppløst.

Bruk denne blandingen direkte til mole med en bomullsdott og dekke med en bandasje. La på over natten. Fjern bandasje og forsiktig vaske ansiktet med såpe og vann. Gjenta denne prosedyren hver dag i 10 dager.

Gni forsiktig nå-dry mole med en bomullspinne til den faller av. Gni på en liberal mengde vitamin E med en bomullsdott og dekke med en bandasje over natten. Gjenta vitamin E program hver dag i syv dager for å redusere arrdannelse.

Fjerne Svart Face Moles Med Apple Cider Eddik

Påfør eple cider eddik til føflekken din med en bomullsdott og dekke med en bandasje over natten og deretter fjerne bandasjen og vask med varmt såpevann. Tørr og på nytt eple cider eddik og dekk med en bandasje.

Gjenta denne prosessen hver dag i 10 dager før føflekken er tørr og klar til å falle av.

Gni forsiktig mole med en bomullspinne til den faller av, og deretter bruke vitamin E og dekk med en bandasje over natten. fjerne bandasje og vaske ansiktet, deretter på nytt på vitamin E og bandasje og fortsette denne prosessen i syv dager for å redusere arrdannelse.

Tips og advarsler

 • Hvis en av disse tre metodene ikke fungerer for deg så kanskje du bør vurdere et kirurgisk alternativ.
 • Ikke får noen av blandingene i øynene dine. Hvis noen blandingen i øynene Skyll umiddelbart med rikelig med kaldt vann fra springen.

Øvelser for å løsne opp Face Muskler

Øvelser for å løsne opp Face Muskler


Ansiktet er laget av muskler akkurat som en hvilken som helst annen del av kroppen, men er ofte neglisjert av selv de mest ivrige gym-bruker. Ansikts øvelser og strekninger er designet for å løsne disse musklene og jevner ut linjer og rynker samtidig styrke musklene rundt øyenbrynene, kjeve, øyne og kinn.

Fish Face

Pung leppene og suger kinnene inn så langt du kan, og deretter prøve å smile. Dine kinnmusklene vil trekke opp og ut som du smile, noe som gjør det vanskeligere å holde dem sugd inn, men det er akkurat den strekningen du er ute etter. Dette vil strekke ut kinnene og styrke din leppe muskler.

Lion Face

Knytte nevene opp i nærheten av nakken din og knuse ansiktet ditt sammen så stramt som du kan - som om du er så sint du er i ferd med å eksplodere. Pust inn gjennom nesen mens du holder den posisjonen i noen sekunder, og deretter puste ut gjennom munnen mens du slipper alle musklene, åpne øynene bredt og stikke ut tungen så langt du kan. Bilde en løve gjespe - derav navnet på øvelsen - og husk at overdrevne ansiktsbevegelser er navnet på spillet her. Du prøver å få ansiktet ditt til å bruke muskler den vanligvis ikke bruker. Jo mer over-the-top uttrykket er, jo bedre.

Trompeteren

Puff kinnene ut ved pursing leppene og presser luft inn kinnene. Utvide øynene og heve øyenbrynene når du gjør dette. Hold denne posisjonen med begge kinnene opphovnet ut i noen sekunder, og deretter flytte luften helt til den ene siden. Hold den ene siden oppblåst ut i flere sekunder, deretter sakte overføre luft til det andre kinnet til. Gjør denne overføringen sakte. Bildet det "rulle" fra den ene siden av ansiktet til den andre - for å få en skikkelig treningsøkt og strekke for en rekke muskler.

Kan jeg få strekkmerker på My Face?

Strekkmerker er stygge arr på kroppen som følge av rask vektøkning, forårsaker at huden til å strekke seg raskere enn det normalt ville. Resultatet kan være ødeleggende. Strekkmerker kan oppstå hvor som helst, fra bakenden til lårene til magen og --- ja --- ansiktet også.

Hva er årsaken til strekkmerker på Face?

Strekkmerker kan bli funnet på noen del av kroppen som har potensial til å få vekt, inkludert ansiktet. Selve strekkmerke oppstår når det midterste laget av hud er strukket til et punkt hvor den ikke lenger har noen elastisitet. Ifølge All About Stretch Marks nettside, oppstår blødning på et mikroskopisk nivå, og det er det som forårsaker de opphøyde lilla merker som finnes på nyere strekkmerker. Ettersom skaden leges, det etterlater seg de tradisjonelle hevet strekkmerker.

Bli kvitt Facial Stretch Marks

Mange mennesker med strekkmerker holder ut håp for den øyeblikkelig kur. Mens det er kosmetiske produkter som kan gjøre strekkmerker glattere og mindre synlige, det er ikke noe slikt som en instant fix for strekkmerker. Kirurgiske metoder er den eneste metoden som virkelig kan ha noe i nærheten av en umiddelbar effekt på strekkmerker.

Making Stretch Marks mindre merk

Det er lett å skjule strekkmerker på brystene, rumpe eller ben med klær. Men strekkmerker i ansiktet ditt kan være vanskeligere å skjule. Vurdere å investere i selvbruningskrem, som det kan mørkne fargen på huden og gjøre strekkmerker mindre synlige.
Mange mennesker opplever at deres strekkmerker forsvinne over tid. Dersom venter spillet ikke fungerer for deg, finnes det andre alternativer.

Dermabrasion for Stretch Marks på Face

Avhengig av budsjettet, dermabrasion, kjemisk peeling og laser kirurgi kan alle brukes til å kvitte deg med uønskede strekkmerker i ansiktet eller andre steder på kroppen.

Med dermabrasion, huden er frosset og et instrument brukes til å "sand" ned strekkmerker og andre ujevnheter. Dette er ofte brukt for pockmarks fra akne, så vel som andre arr på kroppen, men det kan brukes for strekkmerker på forsiden så vel.

Kjemisk peeling for strekkmerker

Ideen bak kjemisk peeling er svært nær ideen bak dermabrasion. Med denne fremgangsmåten en kjemisk brukes på ansiktet, noe som får den til å få blemmer og skrelle. Den nye huden som vokser under blemmer laget er vanligvis mye jevnere og suppler enn den opprinnelige huden. Dette kan bidra til å gjøre strekkmerker og andre feil mye mindre merkbar.

Over-the-Counter Stretch Mark behandlinger

De samme OTC produkter som brukes til å behandle strekkmerker over hele kroppen kan brukes i ansiktet. Sørg for å være sikker på at produktet ikke vil tette porene eller forårsake en avslapnings. Legen din kan være i stand til å anbefale et godt produkt til bruk på strekkmerker. Kremer og lotions av alle typer er tilgjengelige, og kakaosmør har lenge vært spioneringen for sin bruk i forebygge og helbrede strekkmerker. Hver persons kropp er forskjellig, så forskjellige metodene fungerer for forskjellige mennesker.

Hvordan behandle en Face Utslett etter voksing

Det virker nesten umulig å unngå en stikkende utslett som vises på ansiktet ditt snart etter voksing for første gang, eller etter en lang pause mellom voks. Selv etter den fryktede utslett vises, det er mye du kan gjøre for å både redusere smerte og utseendet på et ansikt utslett.

Bruksanvisning

Behandle en Face Utslett etter voksing

Soothe den rash.Reduce hevelse og berolige utslett ved å bruke kaldt vann eller is. Dypp en myk vaskeklut i kaldt vann eller vikle en isbit i en vaskeklut og bruke den til utslett, som du kan tolerere det, i 10 til 15 minutter. Hvis du ikke bruker is, re-våt vaskeklut hver noen minutter for å holde det fint og kjølig.

Beskytt huden din under rash.Wash hendene og bruke en antibakteriell salve, for eksempel Neosporin, til utslett. Noen inneholder kortison som også vil bidra til å redusere smerte og irritasjon. En antibakteriell salve er viktig fordi huden der utslettet ligger er utsatt og ekstra sårbar for bakterier.

Påfør Vitamin E eller Tea Tree Oil.After den antibakterielle salve har fullstendig absorbert inn i huden din, bruke en generøs mengde enten vitamin E olje eller tea tree olje. Begge er gode på beroligende og hjelpe huden leges. Tea tree olje har antibakterielle egenskaper, som er nyttig, men vitamin E olje er lettere tilgjengelig. De begge fungerer bra, og valget er et spørsmål om personlig preferanse, kostnader og / eller tilgjengelighet. Hvis du bare kan finne vitamin E kapsler, kan du bryte dem åpne og bruke oljen direkte på huden din.

Unngå harde såpe og rensemidler og makeup.Until utslett er leget, ikke bruke sminke over utslett. Selv om det er fristende å prøve og dekke det opp, vil makeup forlenge den helbredende tid og kunne videre irritere utslett. Du må heller ikke bruke såpe eller andre sterke rensemidler. Bruk en mild rensemelk som Cetaphil eller aveeno stedet.

Fortsett behandlingen til utslettet har gone.Keep søker antibakterielle salve og vitamin E eller tea tree olje flere ganger per dag for den første dagen, og vitamin E eller tea tree olje flere ganger per dag til utslettet er borte.

Tips og advarsler

 • Ikke gni eller klø på utslettet.
 • Ikke bruke sminke over utslett.

High Protein Toddler Diet

Småbarn kan ha nytte av en høy protein diett fordi protein er nødvendig for vekst og utvikling. Småbarn er travle lite folk som elsker å løpe, leke og utforske sine omgivelser. Protein inneholder byggesteinene som trengs for små barn å nå sitt potensial. Menneskekroppen er i hovedsak består av protein. Hair er en form for protein som kalles keratin.

Sunn frokost

Mate tot en sunn frokost hver morgen. Frokost er nødvendig for å hjelpe små barn komme i gang i morgen. Lede ved eksempel og spise frokost sammen med barnet ditt. Stor protein rik frokost matvarer er kalkun pølse, egg, yoghurt og peanøttsmør på toast. Unngå å gi barnet ditt fete proteinkilder som svinekjøtt.

Mate barnet magert kjøtt. Matvarer som er rike på protein er magert kjøtt som kylling, fisk, kalkun og bøffel. Alle disse matvarene inneholder også andre næringsstoffer som er nødvendig for et sunt nervesystem og røde blodceller som jern og B-vitaminer. B-vitaminer forbedre nevroner og bekjempe tretthet. Jern er viktig fordi jern bidrar til å bygge røde blodceller.

Vegetabilske proteinkilder

Barn kan også trives på vegetabilske proteinkilder. Mest populære valg av vegetabilske proteiner inneholder bønner som linser, bønner og kikerter. Du kan også mate barnet sjø grønnsaker som spiralinA eller chlorella. Begge disse sjø grønnsaker er forskjellige typer alger som er pakket full av ernæring. Spirulina spesielt inneholder lett fordøyelig protein sammen med en kraftpakke av andre vitaminer og mineraler som kalsium, vitamin A, D, C og E. Denne super mat har også en rik mengde enzymer og aminosyrer. Sjøgrønnsaker inneholder noen av de høyeste konsentrasjoner av næringsstoffer i en liten bit. Du kan spise sjø grønnsaker rå eller du kan ta dem i supplement form. Du kan finne spiralinA på de fleste helsekostbutikk i pille eller pulverform.

Pass på å også gi din pjokk en rekke andre grønnsaker som gulrøtter, rødbeter, agurk og grønne bønner. Barn trenger også sunt fett i kostholdet. Sunt fett er omega tre fettsyrer som finnes i laks, nøtter og egg.

Stor Toddler Godkjent Snacks

Mate pjokk sunn snacks. Småbarn blir sulten mye så ta med rikelig med protein rik snacks i kostholdet som stangselleri med peanøttsmør. Selleri er rik på vitaminer og peanøttsmør er en god kilde til protein. Kjøpe peanøttsmør som ikke inneholder høy fruktose mais sirup eller billige oljer. Høy fruktose mais er en menneskeskapt sukker som ikke er sunt for barn eller voksne. Denne ingrediensen er lagt til mange pakket mat, så lese etikettene og unngå det. I stedet kjøpe økologisk eller mer naturlig peanøttsmør. En høy protein pjokk diett består av kvalitet ernæring fremfor sukkerholdige etterlignere. Alltid se barnet ditt mens han eller hun spiser for å unngå kvelnings.

Annen god høy protein mamma godkjent snacks inkluderer streng ost, melk, yoghurt, hjemmelaget kylling nuggets og kalkun roller.

Toddler Snorking Behandling

Toddler Snorking Behandling


Snorking er svært vanlig hos voksne så vel som barn. Toddler snorking kan tyde på flere alvorlige helseproblemer, inkludert søvnapné (periodisk pusting gjennom en søvnperiode), eller forstørrede noder og mandlene. Det er best å besøke barnets lege for å utelukke disse helseproblemer.

Sovestilling

Endre barnets sovestilling er en måte å behandle pjokk snorking. Ofte småbarn legging på sine sider og magen er i stand til å puste bedre. Hvis det er nødvendig, spesielle sove puter bidra til å lindre snorking problemer.

Regelmessig Sleeping Pattern

En måte å behandle snorking småbarn er å etablere en sovende mønster for barnet. Barn som ikke har en vanlig sove mønster og sove på forskjellige tider av dagen kan utvikle ulike helseproblemer, inkludert snorking.

Child Mouth Guard

En lege kan finne det nyttig å ha barnet utstyrt med en munn vakt for å behandle snorking problemer. Vakten bistår i å holde tungen ned mens barnet sover.

Slik Rengjør Face of Acne With No Wash

Slik Rengjør Face of Acne With No Wash


Acne, forekommer oftest i ungdomsårene, men kan også påvirke voksne - både mannlige og kvinnelige. Mens akne reduseres over en periode på noen mennesker, mens andre lider av denne hud tilstand for en lengre tidsperiode. Akne kan være alvorlige nok til å forårsake arr som er vanskelig å helbrede. Medisiner kan være dyrt, og noen ganger ikke er effektive, men det er en annen måte å rense en acne-plaget ansikt, med minimal eller ingen kostnad.

Bruksanvisning

Hvordan Rengjør Face Bruke Aloe Vera

Finn en aloe vera plante. Aloe vera gel er bra for akne, fordi det er en mild anti-inflammatorisk og umiddelbart lindrer huden. Det fungerer også som en naturlig antibiotika, rense huden, mens drepe bakterier.

Bryte et blad fra aloe vera plante. Bruk en kniv til å skjære ned på midten av det. Tillat den gule lateksstoffet å renne bort, være oppmerksom på at irritasjon av huden eller en allergisk reaksjon kan oppstå hvis lateksen kommer i kontakt med huden.

Påfør aloe vera gel til ansiktet, ved å bruke gel for å gni det berørte området i en sirkelbevegelse. Unngå øynene når du søker.

La aloe vera gel i ansiktet mens du sover, slik at det å helbrede og forynge huden. Skylle ansiktet i morgen med kaldt vann og klapp tørr med et håndkle. Gjenta disse trinnene hver kveld før du ser positive resultater.

Tips og advarsler

 • Du kan kjøle ubrukt aloe vera gel i en lufttett beholder for opptil en uke.
 • Hvis du ikke har tilgang til aloe vera plante, kjøpe kommersielt laget gel på et heath matbutikk.
 • Test en liten mengde gel på en liten del av huden din til å se etter en allergisk reaksjon.

Hjem rettsmidler for en Face Rash

Face utslett kan oppstå for en rekke årsaker, inkludert barbering irritasjon og allergi mot alt fra mat til de kosmetiske produkter du kan bruke. Det finnes ulike midler du kan gjøre hjemme som kan tilby lindring fra kløe og irritasjon, og kanskje til og med hjelpe utslettet forsvinner. Hvis du har et utslett i ansiktet ditt, eller hvor som helst på kroppen din, er det viktig å se etter eventuelle endringer i farge, størrelse eller tekstur. Hvis utslettet blir verre som dagene går, bør du besøke en medisinsk faglig umiddelbart. Nedenfor finner du flere at-home rettsmidler for en ansikts utslett.

Olivenolje

Olivenolje er veldig beroligende og fuktighetsgivende for huden og vil avlaste noe kløe eller irritasjon fra en ansikts utslett. Bare lett bearbeid olivenolje på det berørte området og la den tørke. Gjenta om nødvendig.

Havregrøt

Havregryn er flott for lindrende irritert hud og vil ta kløe ut av enhver hudutslett. Cook omtrent en halv kopp med havregryn i varmt vann og la den avkjøles. Når det er kult å ta på, bruke den til det irriterte området av ansiktet som en maske. La dette på i ca 10 minutter, deretter forsiktig skylle den av og klapp ansiktet tørt med et rent papirhåndkle.

Basilikumblader

Basilikum og hvitløk begge har antiseptisk og anti-inflammatoriske egenskaper som gjør dem perfekt for å lindre kløe og irritasjon. Prøv å blande sammen flere basilikumblader med et fedd hvitløk og en spiseskje olivenolje til du har en puré. Påfør blandingen til ditt ansikts utslett og la virke i fem til ti minutter. Skyll med varmt vann og tørk med en ren papirhåndkle.

Kamille

Kamille er veldig beroligende, noe som gjør det til et flott middel for en ansikts utslett. Bratte noen kamille blader i veldig varmt vann i 3-5 minutter. Sil blomster fra vannet og la den avkjøles. Når kamille te er kult, DAB den på det berørte området med en bomullsdott.

Aloe Vera

Aloe vera er anerkjent for sin aktuell beroligende og helbredende effekt på irritert eller betent hud. Bruk en aloe vera gel eller bare forsiktig gni massen av en frisk aloe vera blad på ansiktet utslett.

Metoder for å bli kvitt en kald i en Toddler

Få ting er verre enn å måtte takle en pjokk som lider av en ekkel kald. Men i de fleste tilfeller, en kald må bare gå sin gang. Det beste du kan gjøre er å gjøre din pjokk komfortabel mens du venter på at viruset skal spre.

Congestion

For å lette symptomer på lunger i din toddle, starte med å bruke en vaporizer eller en luftfukter. Dette vil bidra til å fjerne nese og brysthulen, noe som gjør puste litt lettere. Småbarn generelt ikke er i stand til å blåse nesen, så bruk en pære sprøyte til å suge ut slim.

Smear mentol gni på din pjokk bryst og under nesen for å bryte opp slim og lette lunger. En rekke badeprodukter på markedet har også fordampningsbrennere kvaliteter som vil lette noen av barnas symptomer. Du kan også slippe noen saltvann dråper i nesen flere ganger om dagen for å hjelpe til med å rydde opp lunger.

Mens det er over-the-counter kulde og influensa kombinasjon medisiner tilgjengelig, de er ikke anbefalt til bruk hos barn under 6 år Faktisk var de fleste kaldt og influensa produkter for barn under 2 år trukket fra butikkhyllene i 2007 og har siden blitt merket av de fleste barneleger som usikre og ineffektive.

Smerter

Smerter fra en kald kan gjøre din pjokk mer elendig enn noe annet. For en sår hals, gi ham litt varm eplejuice med massevis av honning, som vil belegge halsen og lette verke. Et varmt bad kan bidra til å eliminere smerter i kroppen. For mer alvorlige smerter og plager, gi barnet ditt en dose av barns paracetamol eller ibuprofen, selges under merkenavn Barnas de Tylenol og Barnas Motrin. Disse medikamentene er ikke det samme som sine kalde og influensa kombinasjons kolleger; Følg alders- grense instruksjonene på emballasjen som det ikke er anbefalt for barn under 2 år for å bruke disse produktene; de kan trenge Infant Tylenol eller Infant Motrin stedet.

Feber

Ved bekjempelse av en kald, vil mange småbarn utvikle en lav grad av feber, noe som er en kroppstemperatur på 99 til 100,9 grader Fahrenheit. Med mindre feberen gjør at barnet føler seg verre, prøve å avstå fra å behandle den, som lavgradig feber bidra til å avverge infeksjon. Noen småbarn kan utvikle en høyere feber av 101 til 103,5 grader, som er også vanlig i virusinfeksjoner, som forkjølelse. For disse høyere temperaturer, gi barnet den riktige dosen av paracetamol eller ibuprofen. Kombinere disse medisinene med anvendelsen av en lunken bad og / eller en kald klut på barnets panne for å få feberen ned raskere.

Hvis barnet har et vedvarende feber på 104 eller høyere, noe som ikke vil bryte selv etter medisin administreres, ring din barnelege for videre testing og analyse. Dette vil utelukke eventuelle underliggende forhold som kan være årsaken til forkjølelsesvirus å somle i kroppen.

Se legen din

Hvis kaldt symptomer fortsette å forverres eller vedvarer eller kulden varer i flere dager eller mer, gjøre en avtale med din barnelege for videre testing.