Digidexo.com

eksempel på trisykliske anti depressiva?

Anti-depressiva & Food Interactions

Anti-depressiva & Food Interactions


Anti-depressiva er en gruppe medisiner som mange mennesker som lider av depresjon tar til heis sine stemninger. Siden ulike medisiner samvirke med den menneskelige hjerne og kropp på forskjellige måter, kan hver underklasse av antidepressive medisiner produsere distinkte bivirkninger. I tillegg er visse anti-depressiva samhandle med mat i rekke måter. Diskuter mat interaksjoner med lege eller apotek før du begynner på en ny anti-depressivt.

Mat og MAO-hemmere

MAO-inhibitorer (MAO) er en type antidepressiv som inhiberer produksjonen av monoamin-oksidase-enzymet. Monamine oxidase begrenser produksjonen av signalstoffer som bidrar til å stabilisere humøret og øke en persons generelle lykke. MAO-hemmere reduserer nærværet av monamine oksydase, noe som resulterer i høyere nivåer nevrotransmitter.

MAO-hemmere fungere godt, men bære en rekke bivirkninger, inkludert noen livstruende mat interaksjoner. Matvarer som inneholder tyramin, dopamin eller tryptofan er spesielt farlig å spise under MAOH behandling (eller innen to uker å avslutte behandlingen). Foods å unngå å inkludere mange oster, yoghurt, ansjos, biff eller kylling lever, sild, kaviar og bananer.

Siden MAO-hemmere økt blodtrykk, matvarer som øker blodtrykket på kort sikt (f.eks mat med høyt tyramin, dopamin eller tryptofan) kan føre til en topp i blodtrykk kalles hypertensive krise. Avhengig av alvorligheten av blodtrykket pigg, kan hypertensiv krise føre til mange alvorlige helsemessige komplikasjoner inkludert død.

SSRI Mat Interactions

Selektive serotonin reopptakshemmere øke hjernens flyten av stemning heve signalstoffet serotonin. Mens det er ingen kjente negative mat interaksjoner med SSRI, visse SSRI, som Zoloft, kan forårsake kvalme eller halsbrann dersom det tas på tom mage.

En annen særegen mulig SSRI mat interaksjon oppstår når folk på SSRI spiser kiwi. Selv om dataene er begrenset, antyder at Health kiwi høye nivåer av naturlig serotonin kan øke effektiviteten av SSRI.

Andre Observerte Anti-depressant Mat Interactions

I tillegg til de interaksjoner som er skissert ovenfor, bemerker Corey Nahman Pharmaceutical News at atypisk antidepressive Wellbutrin fører til at enkelte pasienter å svette voldsomt etter å ha spist krydret mat. Som de oppmerksom på, men presenterer denne svetting ingen store helseproblemer.

Alkohol samhandler med mange anti-depressiva, særlig MAO-hemmere og trisykliske antidepressiva. Hvis du drikker, bør du kontakte lege eller apotek for å kontrollere at det er trygt å fortsette å drikke med dine spesifikke klasse av anti-depressiva.

Hvordan å slutte å ta Anti-depressiva

Hvordan å slutte å ta Anti-depressiva


Hvis du har vært på anti-depressiva for angst eller depresjon, kan det komme en tid når du føler behov for å slutte å ta medisinen. Kanskje du bare ønsker å justere dosen, eller kanskje slutte å ta dem helt. Uansett, er det viktig å vite på forhånd hvordan endre medisineringen vil påvirke deg. Det er noen skritt du kan ta for å begrense negative bivirkninger fra å stoppe en langsiktig medisinering.

Bruksanvisning

avvenne off medisiner sakte. Aldri slutte å ta en medisin på en gang. Det er viktig å veldig sakte redusere mengden medisiner. For eksempel, hvis du tar to piller per dag, begynne å ta en 1/2 piller og fortsette på at for en uke eller to. Etter det, redusere mengden til en pille. Fortsette å redusere dosen til du stopper helt.

Vær oppmerksom på personlighetsforandringer. Hvis du reduserer din medisinering og plutselig befinner deg irritabel eller ustabil, vet at det er en effekt av uttak. Gråt, sinne og søvnløshet kan alle være bivirkninger av seponering, spesielt med SSRI. Ta en halv eller en av dine piller for å eliminere disse følelsene når de kommer. Det bør stoppe effekten. Neste gang, redusere saktere.

Bruk terapi. Mange psykiske tilstander er forårsaket av underliggende problemer. Å være i terapi eller å ha noen å snakke med om de påkjenninger i livet kan bidra til å hindre din tilstand fra å vende tilbake. Hvis du har en angstlidelse, er det viktig å kjenne dine triggere og adressere årsakene til at du har sykdommen i første omgang. Ikke rabatt god terapi.

Få støtte. La din familie og venner vet hva som skjer. De kan fortelle deg om du er under noen store personlighets skift på grunn av stoffet reduksjon. La dem hjelpe deg gjennom denne vanskelige tiden.

Tips og advarsler

  • Sjekk alltid med legen din før du starter og stopper medisiner.
  • Være klar for selvmordstanker når du endrer din medisinering og søke hjelp umiddelbart.

Typer av Anti-depressiva

Depresjon er en sykdom forårsaket av en kombinasjon av faktorer: genetiske, biokjemiske, miljømessige og psykologiske. Ofte, nevrotransmittere brukes av hjerneceller er ubalansert, som i sin tur påvirker humøret, tanker, søvn, appetitt og oppførsel. Anti-depressiva, medisiner som brukes til å behandle depressive lidelser, balansere disse nevrotransmittere, men den nøyaktige prosessen som dette skjer er ikke fullt ut forstått.

SSRI

SSRI står for Selective serotonin reuptake inhibitor. SSRI blokkere reabsorpsjon av nevrotransmitteren serotonin i hjernen. Den økte mengden av serotonin kan neurotransmisjonen å skje mer effektivt og i sin tur, forbedre humøret og redusere depressive symptomer. Vanligste merkene er Prozac (fluoksetin), Celexa (citalopram), Lexapro (escitalopram), Paxil (paroksetin) og Zoloft (sertralin).

SNRI

SNRI står for serotonin og noradrenalin reopptakshemmere. SNRI forhindre reabsorpsjon av både serotonin og noradrenalin i hjernen. Dette gjør det mulig for forbedret neurotransmisjon og i sin tur forbedrer humøret og reduserer depressive symptomer. Vanligste merkene er Effexor (venlafaxine) og Cymbalta (duloksetin).

NDRI

NDRI står for noradrenalin og dopamin reopptakshemmere. NDRIs stoppe reabsorpsjon av nevrotransmittere noradrenalin og dopamin i hjernen. Dette fører til økt effektivitet av nevrotransmittere og løfter stemningen. NDRIs bør ikke tas samtidig som enhver MAO-hemmere eller som Zyban. Den vanligste merket av NDRI er Wellbutrin (bupropion).

TCA

TCA står for trisykliske antidepressiva. Disse medikamentene begrense reabsorpsjon av serotonin, noradrenalin, og i noen grad av dopamin i hjernen. TCA var blant de første antidepressiva utviklet og har mange bivirkninger fordi de blokkerer cellereseptorer utover de av SSRI, SNRI, og NDRIs. Vanlige TCA merkevarer inkluderer Amitriptyline, Amoxapine, Norpramin (Desipramin), Sinequan (Doxepin), Tofranil (Imipramine), Pamelor (Nortripytline), Vivactil (Proptriptyline), og Surmontil (Trimipramine).

MAO-hemmer

MAOI står for monoaminoksidasehemmer. MAO-hemmere var de første antidepressiva utviklet. MAO-hemmere virker ved å øke mengden av noradrenalin, serotonin og dopamin i hjernen. MAO-hemmere kan forårsake alvorlige bivirkninger, og er vanligvis foreskrevet etter andre antidepressive medisiner har mislyktes. MAO-hemmere har farlige interaksjoner med spesifikke matvarer og drikker, spesielt de som inneholder tyramin. MAO-hemmere kan også ha farlige interaksjoner med andre antidepressiva, tramadol, meperidine, over disk decongestants, ST. Johannesurt, og urte vekttap produkter. Vanlige merker av MAO-hemmere inkluderer Nardil (fenelzin), Parnate (tranylcypromin), Marplan (isokarboksazid), og Emsam (selegilin).

Advarsel

De fleste anti-depressiva ta minst tre til fire uker før terapeutiske effekter er filt. Selv om en pasient føler depresjon heis, er det nødvendig å fortsette å ta medisiner for tiden angitt av legen. Antidepressiva er ikke vanedannende eller avhengighetsskapende, men pasienter kan oppleve abstinenssymptomer etter avsluttet. Pasienter ofte redusere dosen gradvis etter doktorgrads tilsyn, før det stopper. Andre pasienter kan forbli på anti-depressiva ubestemt tid, spesielt de som har kroniske eller tilbakevendende depressive episoder. I noen mennesker, antidepressiva føre til en økt risiko for selvmord. Disse medisinene bør bare tas under tilsyn av en lege.

Cons of Anti-depressiva

Cons of Anti-depressiva


Depresjon er den vanligste helseproblem i verden. Det er ikke rart millioner søker behandling og leter etter lindring av symptomene på depresjon. Den vanligste behandlingen foreskrevet i dag er en pille som kalles et anti-depressivt. Anti-depressiva kan være vanskelig å magen, men på grunn av forskjellige bivirkninger og den lange tid det tar for dem til å starte å gi lindring. Noen mennesker gjør en beslutning om å lide i depresjon versus lidelse bivirkninger av behandlingen. Andre er å finne nye stoff-frie behandlingsmetodene og bruke gammeldags rådgivning tilnærminger for å takle sin tilstand.

Identifikasjon

Depresjon er definert som en medisinsk sykdom som påvirker sinnet og kroppen. Det kan føre til flere problemer, både emosjonelle og fysiske, og er ikke noe du kan bare "snap out of" som hadde blitt trodd av noen. Det er en tilstand som trenger medisinsk behandling; hvis venstre ubehandlet kan det begynne å påvirke alle områder av ens liv, og til slutt bli en ødeleggende tilstanden. De fleste leger anser depresjon å være en kronisk sykdom som krever medisinsk behandling, og for folk flest. depresjon symptomer kan bli sterkt redusert, og en følelse av velvære restaurert med slik behandling.

Behandlingstilbud

De viktigste behandlingsalternativene for depresjon er medisiner, psykoterapi, elektro-krampaktige terapi, og hjernestimulering. Den mest vanlige og vanligvis første metoden for behandling er å foreskrive medikamenter. Anti-depressiva er sortert i fire klasser eller typer knyttet til hvordan de påvirker hjernen; jo sterkere medisiner de mer alvorlige bivirkninger de. En annen noen ganger nedslående del av antidepressive behandling alternativet er at disse medikamentene kan ta uker å begynne å lindre depresjon symptomer. De fleste tar 8 til 12 uker å begynne å jobbe i hjernen. Hva kan skje er at når pasienten ikke merker lindring fra sin depresjon snart nok, spør han da legen for en sterkere medisiner - som kan føre til mange mennesker å være over-medisinert for depresjon. Over-medisiner kan forårsake alvorlige reaksjoner i hjernen og gjøre det vanskeligere å slutte å ta medisinen hvis du ønsker det.

Bivirkninger

Anti-depressiva komme med en liste over bivirkninger, og, for noen, vil de negative symptomene være verre enn depresjon symptomer, og de vil se etter alternativ behandling. På baksiden for noen, lindring fra depresjon symptomer gjør håndtering av de negative sidene ved behandlingen ikke noe problem. Den korte listen over negativer inkluderer kvalme, tørr munn, tap av appetitt, diaré, forstoppelse, tap av seksuell lyst, hodepine, søvnvansker, nervøsitet og problemer med å holde seg våken på dagtid. Selv om noen av bivirkningene er midlertidige, de varierer i grad fra person til person. Noen vil aldri gå bort, slik som tørr munn, tap av seksuell lyst og tarmproblemer. Jo sterkere klasse av antidepressive medisiner har enda mer alvorlig bivirkninger som kan inkludere potensielt omfatte fatale interaksjoner med visse matvarer eller andre medisiner.

Suicidale tanker

Det har også vært mye kontrovers rundt anti-depressiva og deres bruk med barn og unge voksne på grunn av forstyrrende bivirkninger. FDA har nå krav om at alle anti-depressiva gjennomføre etatens strengeste advarsler om bivirkninger. Mest bemerket er en advarsel om barn, ungdom og unge voksne i alderen 18 til 24, som sier at disse medikamentene kan øke selvmordstanker og oppførsel. Hvis du begynner å ha tanker om selvmord eller skade andre mens du tar en anti-beroligende, bør du kontakte legen din umiddelbart. Det er også viktig å vurdere noen familiehistorie med depresjon og reaksjoner på medisiner når du velger en anti-beroligende; Hvis et familiemedlem har opplevd bivirkninger av visse anti-depressiva, kan du også.

Tilbaketrekking

Noe ikke allment snakket om er anti-depressiva "potensielle tilbaketrekning bivirkninger. Disse kan være verre enn den første bivirkninger av medisinen. Oftest skjer dette uttaket når folk prøver å komme ut av anti-depressiva for raskt. Noen mennesker finner når de har vært på medisiner for depresjon de kan ikke slutte å ta den. Depresjonen kan gå tilbake og være mer alvorlig enn den var da de begynte å ta medisiner. Over halvparten av alle personer som tar anti-depressiva ville oppleve uttak dersom de sluttet å ta dem. Denne typen tilbaketrekking inkluderer lidelse kvalme, oppkast, diaré, skjelvinger, svimmelhet, søvnløshet, svakhet og muskelsmerter. Det kan ta to uker eller mer for å trekke seg fra de fleste anti-depressiva, og det bør gjøres under tilsyn av lege.

Advarsel

Det finnes dusinvis av medisiner tilgjengelig for å behandle depresjon og mange som fungerer best i kombinasjon. FDA (Food and Drug Administration) har spesielt godkjent visse medisiner for behandling av depresjon og krever at alle forsknings, symptomer og advarsler knyttet til dem være tilgjengelig for deg. Men noen leger forskrivning medisiner som ikke er godkjent av FDA. Denne praksisen er lovlig, men kan være svært farlig hvis legen ikke vet mye om "off label" medisiner han forskrivning. Dette er grunnen til at det er viktig at du blir en aktiv del i behandlingen av din depresjon og undersøke alle typer anti-depressiva, slik at du vil bli kjent med den medisinen legen har forsk.

Naturlig anti-depressiva og anti-angst rettsmidler

Depresjon kommer i mange former. Vi har alle tider i våre liv når vi står overfor depresjon, og lære naturlige måter å håndtere disse følelsene av angst og tristhet kan hjelpe måle hvor alvorlig problemet er. Mild til moderat depresjon kan noen ganger bli hjulpet med naturlig rettsmidler. Hvis følelser av depresjon og angst vedvarer etter bruk av disse naturlige løsninger, ser en mental helse profesjonell anbefales sterkt for videre hjelp.

B-vitaminer

For naturlig angst og depresjon lettelse, ta en ekstra B-kompleks vitamin supplement i forbindelse med vanlig multivitamin. B-vitaminer er knyttet til stress lettelse, og de hjelper kroppen i å balansere nevrologiske og emosjonelle helse. Det anbefales også å ta en ekstra vitamin C supplement som dette bidrar til å forbrenne B-vitaminer mer effektivt.

Johanne Wart

St. Johns vorte er en urte behandling for mild til moderat depresjon. Denne urten, ofte betraktet som et ugress i Amerika, har en lignende effekt på signalstoffer i hjernen som lege foreskrevet anti-depressiva. Hvis du er en kvinne, har det vært rapporter om St. Johns vorte utføring prevensjon medisinering.

Omega 3 fettsyrer

Omega 3 fettsyrer angripe depresjon fra en annen vinkel. Dette er mest effektive i unipolar depresjon eller snarere enn bipolar sykdom. Omega 3, som finnes i matvarer som fisk og linfrø, forbedre mengden av handlingen i serotonin og dopamin pathways av hjernen for å bistå i å stabilisere psykisk helse.

Trening

Trening frigjør endorfiner for å forbedre din nåværende mentale tilstand, lindrer angst og bedrer søvnmønster. Trening, i kombinasjon med andre naturlige behandlinger for depresjon, kan bidra til å kontrollere og stabilisere humøret og temperament ved å redusere stress.

Diet

Raffinert og bearbeidet mat er en fiende av depresjon. De redusere sirkulasjonen og blodstrøm, og skape en lat og apatisk disposisjon. En cheeseburger eller pizzabit nå og da er greit, men hvis du lider av depresjon, er det lurt å styre klar av usunne matvarer. Fersk frukt og grønne bladgrønnsaker er rike på antioksidanter, og bidra til å holde cellene friske.

Aromaterapi

Aromaterapi er brukt for å lette mild angst og depresjon ved å endre din mentale tilstand med duft av eteriske oljer. En populær essensielle oljen til å begynne med, er lavendel. Denne populære oljen brukes i aromaterapi å slappe av sinnet og kroppen ved å øke alfa bølger på baksiden av hjernen.

Lysterapi

Værsyke (SAD) refererer til folk som blir deprimert i vintermånedene. Den kortpustethet i dager og kjøligere vær kan la noen mennesker med blues. Hvis du opplever SAD, Leserens Digest bok, "God Helse Tips og praktiske tips" anbefaler lysterapi. Tilbringer mellom 30 minutter og 2 timer om dagen i henhold til lysene i 2500 til 10 000 lux kan lindre depresjon forårsaket av SAD i så lite som tre dager.

Virkningene av å kombinere alkohol og Anti-depressiva

Virkningene av å kombinere alkohol og Anti-depressiva


Anti-depressiva er en type stoff som brukes til å behandle depresjon. De er ofte trygg og effektiv, men som enhver narkotika, de har visse uheldige interaksjoner og kontraindikasjoner. Et slikt samspill er at av anti-depressiva og alkohol. Kombinere de to fører ofte til ugunstige bivirkninger, hvorav noen kan være dødelig.

Økt depresjon

Alkohol kan ha hemmende effekt på noen typer anti-depressants.This fører til at anti-depressiva til å ikke fungere så godt, noe som gjør at du føler deg mer deprimert. Alkohol er også ansett som en depressant. Det bremser ned det sentrale nervesystemet. Noen mennesker føler seg mer deprimert når man drikker eller umiddelbart etterpå, mest sannsynlig på grunn av alkoholens effekt på hjernen. Denne kombinasjonen kan føre til intens depresjon. En mulig komplikasjon av dette er selvmordstanker og handlinger.

Økt antidepressive bivirkninger

Noen bivirkninger, spesielt søvnighet, svimmelhet og nedsatt reaksjonstider kan økes betraktelig når anti-depressiva er kombinert med alkohol. En studie publisert i mai 1975 "Klinisk farmakologi og Therapeutics" funnet at når antidepressiva ble blandet med alkohol, opplevde deltakerne nedsatt reaksjonstider og unøyaktighet med reaksjoner i visse psykomotoriske ferdigheter. Antidepressiva eller alkohol i seg selv ikke føre til denne effekten, noe som tyder på de to er synergistisk. Effekten økes dersom alkohol konsumert daglig.

Stroke

Å drikke alkohol mens du er på visse antidepressiva, spesielt monoamin oksidase hemmere, kan føre til en farlig høy økning i blodtrykket. Høyt blodtrykk kan føre til et blodkar i hjernen til å sprekke, noe som resulterer i hemoragisk slag. Personer med høyt blodtrykk er fire til seks ganger mer sannsynlig å oppleve et slag enn den generelle befolkningen så hvis du drikker du i betydelig grad øke risikoen for slag.

Toksisitet

De fleste anti-depressiva har noen giftige bivirkninger. Doseringen er vanligvis justert for å forhindre toksisitet. Alkohol metaboliseres i leveren. Dette kan resultere i økt toksisitet fordi leveren ikke er i stand til å håndtere giftstoffer fra både alkohol og anti-depressiva. Dette gjelder spesielt for nyere klasser av antidepressiva, slik som venlafaksin, mianserin, moklobemid og mirtazapin. Denne type toksisitet kan være dødelig. Det var 284 dødsfall som skyldes alkohol-indusert legemiddeltoksisitet 1995-2002, ifølge en postmortem toksikologi analyse publisert i november 2005 utgaven av "International Journal of Legal Medicine."

Hvorfor Anti-depressiva føre til tap av appetitt?

Hvorfor Anti-depressiva føre til tap av appetitt?


Antidepressiva er medisiner foreskrevet for å behandle depressive lidelser og relaterte psykiske forhold. Avhengig av typen av depresjon som er involvert, kan antidepressiva forårsake vekttap ved å øke energinivå og undertrykke appetitt.

Betydning

Ifølge CBSNews.com, er nesten 190 millioner resepter for antidepressiva skrevet hvert år, noe som gjør dem den eneste hyppigst foreskrevet klasse av narkotika i USA

Typer

SSRI er de mest brukte antidepressiva, etterfulgt av atypiske antidepressiva og trisykliske antidepressiva. MAO-hemmere kan også være effektive, men er generelt ansett som en siste utvei på grunn av livstruende interaksjoner de forårsaker med vanlige matvarer og medisiner.

Atypisk depresjon

Til tross for navnet, er atypisk depresjon den vanligste depressiv lidelse, påvirker rundt 40 prosent av pasientene, ifølge DepressionPerception.com. Symptomer inkluderer overspising, forsove og mangel på energi, noe som ofte resulterer i vektøkning.

Nevrotransmittere og Appetitt

Serotonin og andre nevrotransmittere spille en viktig rolle i å regulere humøret, appetitt og andre stater for å bli. Hos personer med atypisk depresjon, lavt serotonin nivåer føre til økte matvare cravings og behov for søvn. Når effektiv, kan antidepressiva hjelpe reversere disse symptomene ved å normalserotoninnivået i hjernen.

Gastrointestinale bivirkninger

Antidepressiva kan også føre til vekttap ved å fremkalle kvalme og oppkast, noe som kan føre til tap av appetitt. Andre gastrointestinale bivirkninger, som diaré, kan bidra betydelig til vekttap også.

Fluoksetin Anti depressiva og vekttap

Godkjent i USA i 1987, tilhører den antidepressive fluoksetin til en klasse av legemidler som kalles selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI). Disse inhibitorene stoppe visse celler i hjernen fra reabsorbing serotonin, som regulerer humør. Serotonin styrer også vår appetitt. Når tilstrekkelig serotonin er laget av hjernen din, etter å ha spist en viss mengde, du føler deg mett og slutte å spise.

Diet

Komplekse karbohydrater som hirse, mais, ris og hele korn kan øke serotonin.

Tyrkia er en utmerket kilde til serotonin, produsere en avslappet, euforisk følelse. Dette kan forklare hvorfor familien sovner etter overindulging på Thanksgiving bordet.

Tryptofan-rik mat som laks, kylling, biff, peanut smør og egg ikke bare øke serotonin, men er også gode proteinkilder.

Frukt som bananer, kiwi og plommer har også en høy konsentrasjon av serotonin. Morsomme matvarer som pretzels, valnøtter, godteri og søtsaker gjør det til en glede å få din dose av serotonin.

Serotonin i fluoksetin fungerer som en appetitt regulator, og ved også å spise mat som er rike kilder til serotonin, er appetitten ytterligere redusert, og du kan gå ned i vekt.

Trening

Ifølge American Medical Association, kan tung trening øke serotoninnivået og disse nivåene kan vare opptil en time etter treningen. Tung trening som jogging, svømming runder og lange gym workouts ikke bare øke serotoninnivået, men du er også brenne kalorier.

Hvis du har byttet jobb eller startet på en ny skole, kan du vandre mer, eller gjøre mer manuelt arbeid, og økningen i aktivitetsnivået forbrenner mer kalorier. Aktiviteter som bowling, golf, tennis, og noen lagidrett, er så gøy; vil du neppe kjenner du trener.

Med forbedrede nivåer av serotonin fra fluoksetin, økte nivåer av serotonin fra trening, pluss flere kalorier brent, kan du veie mindre på skalaen.

Depresjon Relief

Mennesker som er deprimerte, og har ingen mulighet til å slippe sine negative følelser, kan bruke fråtseri av mat som en måte å trøste seg selv. Den resulterende vektøkning later dem enda mer deprimert.

Etter å ha tatt den foreskrevne dose av fluoksetin, ting ikke virker så dystre, og det er ikke lenger behov for å overspise, noe som resulterer i vekttap.

Overdreven Vekttap

Fluoksetin uten kosttilskudd restriksjoner resulterer vanligvis i bare noen få pounds tapt. Noen ganger selektive serotoninreopptakshemmere kan føre til betydelig vekttap. Pasienter som har anoreksi eller underernæring bør overvåkes mens du tar fluoksetin å forhindre livstruende komplikasjoner.

Anti-depressiva til å hjelpe med nattesvette

Nattesvette kan være en ubehagelig opplevelse for både kvinner og menn, uansett alder. Nattesvette kan være forårsaket av en rekke forskjellige faktorer, inklusive medikamenter eller store medisinske tilstander. Nyere forskning viser at det i enkelte mennesker, nattesvette kan effektivt behandles med antidepressiva.

Symptomer

De viktigste symptomene på nattesvette er rikelig svette under søvn. Ifølge artikkelen "nattesvette" på MayoClinic.com, nattesvette føre til overdreven svette som soaks gjennom sengetøy og ark, noe som er irriterende og ubehagelig for personen opplever tilstanden så vel som for sine sovende partner.

Skjelving, kramper, og eventuelle andre forhold under nattesvette bør bli undersøkt av en medisinsk faglig. I de fleste tilfeller, nattesvette er bare en tilfeldig hendelse. Men hvis du opplever nattesvette over en lengre periode, bør du snakke med legen din.

Årsaker

Årsaker til nattesvette spenner fra medisiner til medisinske tilstander. Medisiner som kan forårsake nattesvette inkluderer antidepressiva, medisiner som senker blodsukkeret, medisiner som reduserer kroppstemperatur, og medisiner som påvirker mengden av hormoner i kroppen din. Av denne grunn, og kvinner opplever overgangsalder opplever ofte hetetokter samt nattsvette.

Antidepressiva og andre behandlinger

Selv om antidepressiva kan forårsake nattesvette hos noen mennesker, er forskning som viser at antidepressiva kan effektivt redusere nattesvette og hetetokter hos noen kvinner. Ifølge artikkelen "Antidepressiva fremstå som kjølevæske for hetetokter" av Tara Parker-Pope på NYTimes.com, "Menopause forskere sier antidepressant bruk blir stadig mer vanlig som både kvinner og leger søke alternativer til overgangsalder hormoner." Fordi hormoner som behandler overgangsalder øker en kvinnes risiko for brystkreft, kan antidepressiva som Zoloft, Paxil, eller Effexor muligens behandle nattesvette. Imidlertid kan bivirkningene av slike antidepressive midler være så alvorlig eller mer alvorlig enn nattesvette. I så fall kan det være verdifullt å utforske alternativer til antidepressiva for behandling av nattesvette.

Alternativer til anti-depressiva

Ifølge akupunktør Daniel Lee, er åtte millioner amerikanere diagnostisert med noen form for depresjon. Ofte, folk med depresjoner slå til leger som ofte foreskrive antidepressiva medisiner som Paxil, Zoflot og Lexapro. Antidepressiva fungere, men ofte har bivirkninger, og ikke behandle de underliggende problemene i forbindelse med depresjoner. I tillegg antidepressiva ofte ta seks uker eller lenger for å begynne å jobbe. I stedet for å ta antidepressiva først, kan du prøve disse enkle naturlige metoder for å behandle depresjon.

Therapy

Terapi er en måte å hjelpe deg å komme til kilden til depresjon. Snakke med en terapeut kan du åpne opp og snakke om problemer som påvirker deg i stedet for maskering problemet med antidepressiva. Gjør en avtale med en terapeut og gå en eller to ganger i uken i minst 30 minutter. En terapeut vil hjelpe med mellommenneskelige problemer og fokus på løsninger for å hjelpe deg å komme gjennom problemene som forårsaker din depresjon. Noen ganger hjelper det å bare snakke med noen som har en åpen og saklig sinn.

Trening

Trening tar litt lengre tid å jobbe enn antidepressiva, men trening er et naturlig alternativ til antidepressiva. Trene hjelper overvinne depresjon symptomer som lav energi og problemer med å sove. Mood forbedrer også på grunn av øvelse. Prøv å ta deg tid til deg selv og gå en rask spasertur eller tur minst tre ganger i uken i en time. Trene hjelper deg å fokusere på noe annet, og du ofte føle deg bedre etterpå.

Meditasjon

Meditasjon forbedrer angst, humør og stress og ofte arbeider for å behandle depresjon. Meditasjon kan hjelpe de som er deprimerte klart deres sinn fra negative tanker og følelser. Sitte i en rolig, rolig miljø med øynene lukket og la tankene drive til glade tanker mens konsentrere seg om pusten din. Kroppen din vil begynne å slappe av som stress minsker. Etter meditasjon, din føler mer sentrert, uthvilt og fredelig. Prøv å meditere minst to ganger i uken i et rolig, stress-fritt miljø.

Akupunktur

Akupunktur er en gammel kinesisk rettsmiddel som kan brukes til å behandle depresjon naturlig i stedet for å bruke antidepressiva. Stress og angst, ofte assosiert med depresjon, kan forårsake blokkering av energi i kroppen. Denne blokkeringen er forårsaket av en redusert produksjon av serotonin i hjernen. Når serotonin nivåer slipp, angst, søvnløshet, tretthet og depresjon forekomme. Nålene er plassert langs punkter på kroppen for å åpne disse blokkerte passasjer. Urter brukes ofte i løpet av denne praksisen for å hjelpe kroppen å slappe av og til å lagre den tilbake til en mer balansert tilstand. Før du slår til antidepressiva, ta kontakt med en akupunktør om behandling av depresjon ved hjelp av denne naturlige metoden.

Anti-depressiva å hjelpe deg å sove

Anti-depressiva å hjelpe deg å sove


Mange mennesker lider av søvnløshet, en kronisk søvnforstyrrelse. Du kan være lider av søvnløshet hvis du ikke får sove om natten, stå opp mange ganger i løpet av natten eller våkner fortsatt trøtt. Søvnløshet kan oppstå av seg selv eller som en bivirkning av en annen medisinsk problem eller medisiner. Ofte er lav karakter antidepressiva foreskrevet for å hjelpe søvnløshet pasienter få avslappet søvn.

Amitriptylin

Amitriptylin, også kjent under merkenavnet Elavil, er en vanlig antidepressiva som kan være foreskrevet for å hjelpe med søvnproblemer. Elavil var en gang et populært medikament som brukes til å behandle depresjon, men har blitt mye erstattet av stoffer som Cymbalta og Effexor XR. Elavil kveler kroppens serotonin reopptak, som kan hjelpe deg til å slappe av. Elavil kan være en ideell medisiner hvis du lider av både nerve smerter og søvnløshet, ettersom stoffet er også brukt som et alternativ til narkotika for langsiktige smerter lider. En bieffekt du kan oppleve når du bruker Elavil er uønsket vektøkning.

Trazodone

Trazodon er en annen tradisjonell antidepressant slått søvn medisinering. Legen din kan foretrekker forskrivning Trazodone for langsiktig bruk over et stoff som Lunesta, siden Trazodone ikke regnes som en hypnotisk. Hypnotika kan være farlig hvis det brukes over lengre tid. Trazodon kan gi kvalme og tretthet, så du bør alltid ta medisiner etter at du er bosatt i huset for natten og har ingen planer om å kjøre.

Anafranil (Klomipramin)

Anafranil kan fremdeles anvendes for å behandle tvangslidelser og depresjon, men brukes også for å behandle søvnløshet. Anafranil har beroligende egenskaper, så det kan være en god medisin for å hjelpe deg å sovne. Men av ukjente grunner, noen pasienter faktisk har problemer med å sove etter å ha tatt Anafranil, så er det viktig å kontakte legen din dersom dette skjer. Anafranil vil bli foreskrevet til deg i små doser i begynnelsen, og du vil sannsynligvis bli gitt en høyere dose etter noen uker. Det er viktig å følge legens anvisninger for å gå ut av denne medisinen. Det må sakte tatt ut av systemet. Det kan være skadelig å slutte å ta Anafranil cold turkey.

Andre måter å bekjempe søvnløshet

I tillegg til å ta din lege-foreskrevet antidepressiva, er det viktig å øve andre positive tiltak for å bekjempe søvnløshet. Ett tips er å bare drikke koffein i morgen. Hold deg til vann og andre koffeinholdige drikker på ettermiddagen og kvelden. Får regelmessig mosjon. Selv om du har helseproblemer som hindrer deg fra å gjøre en hardcore trene, selv en tur rundt kvartalet på et rolig tempo kan hjelpe deg til å sove bedre. Forsøke å redusere stress på kvelden. Slutt å ta telefonsamtaler og arbeider etter en viss tid, og bare gjøre avslappende aktiviteter, som å lese en bok, før sengetid.

Anti-Angst medisiner bivirkninger, risiko og fordeler

Anti-angst medisiner har blitt brukt siden 1950-tallet til å behandle symptomer på angstlidelser. Noen medisiner kan brukes etter behov, men andre krever en langsiktig satsing. Potensielt farlige bivirkninger og interaksjoner kan forekomme, og ikke alle mennesker er i stand til å bruke anti-angst medisiner på grunn av visse helsemessige forhold.

Funksjon

Anti-angst medisiner behandle angstlidelser ved å opptre på kjemikalier i nervene i hjernen. Medikamenter blir brukt fordi de kan fungere raskt og kan være mer effektive enn andre typer behandlinger for angstlidelser.

Typer

Anti-convulsants brukes til å behandle sosiale angstlidelser.

Benzodiazepiner handle raskt og kan gi lindring av symptomer innen en dag i bruk.
Betablokkere er vanligvis foreskrevet for hjertesykdommer, men kan lindre symptomer på bankende hjerte eller panikkanfall.

Monoaminooksidasehemmere (MAO-hemmere) er den eldste type anti-angst narkotika, og kan forårsake interaksjoner med andre medisiner.

Selektive serotoninreopptakshemmere (SSRI) er vanlig foreskrevet og ikke har så mange bivirkninger som andre typer anti-angst narkotika.

Trisykliske Anti-depressiva (TCA) har blitt brukt i årevis for å behandle angst, men blir erstattet av nyere legemidler med færre bivirkninger.

Time Frame

Anti-angst medikamenter krever en lang rekke ganger, for å være effektive ved behandling av symptomer. Benzodiazepiner kan være effektive i løpet av 24 timer etter første dose, mens anti-krampe og SSRI kan ta opp til 4 til 6 uker for å være effektive.

Bivirkninger

Anti-angst medisiner kan føre til en rekke negative bivirkninger og utgjør en potensiell medisinsk risiko. MAO-hemmere kan samhandle med matvarer og kan kreve en begrenset diett. TCA, MAO-hemmere og SSRI kan føre til seksuelle problemer. Benzodiazepiner kan være vanedannende, og alvorlige abstinenssymptomer kan oppstå hvis de ikke brukes riktig.

Betraktninger

Personer som lider av akutte angstanfall kan ikke oppleve lettelse de er ute etter fra de fleste anti-angst medisiner. Andre medisinske tilstander, spesielt hjerteproblemer, kan kontraindikere bruk av angstdempende medisiner. Anti-angst medisiner må tas i minst 6 måneder etter at symptomene har gått ned på grunn av risiko for tilbakefall. Virksomhet anti-angst medisiner bør gjøres sakte over en periode på grunn av de vanedannende egenskaper eller risiko for forverrede symptomer.

Fordeler

Anti-angst medisiner kan hjelpe folk til å leve et mer hyggelig og produktivt liv. Mange typer av disse medikamentene har vært i bruk i lang tid og er generelt ansett som trygt og eventuelle bivirkninger eller risiko er godt forstått. Noen anti-angst medisiner kan tas rett før en stressende hendelse for å lindre akutte symptomer.

Advarsel

Noen anti-angst medisiner kan føre til fosterskader dersom det tas tidlig i svangerskapet. MAO-hemmere kan føre til farlige endringer i blodtrykket. SSRI kan føre til selvmordstanker eller handlinger eller en økning i symptomer på depresjon. Symptomer på angst kan gå tilbake, spesielt hvis anti-angst medisiner er stoppet for raskt.

Nevropati Smertebehandling

Nevropatisk smerte er ganske annerledes enn den smerten som kommer fra en type skade. Nevropatisk smerte stammer fra nerver og et signalproblem. Ganske ofte når nevropatisk smerte oppstår det ikke er noen skade på vev imidlertid nervene likevel fortsetter å sende signalet av smerte til hjernen. Nevropatisk smerte kan behandles, men som regel av ikke-konvensjonelle smerte drepte metoder.

Bakenforliggende årsaker

Det kan være en underliggende årsak til neuropatisk smerte. Sykdommer som kreft og diabetes kan føre til at nervene til å sende slike signaler til hjernen. Hvis dette er kilden deretter jobbe for å behandle den underliggende årsaken ville være det første behandlingsstrategi. Bringe diabetes under kontroll eller ønsker å behandle kreftpasient, om mulig, kan føre til en slutt på smertene.

Ordinære Pain Killers

Noen ganger nevropatisk smerte kan behandles av vanlige smertestillende som for eksempel aspirin eller paracetamol. Anti-inflammatoriske midler er også prøvd. Disse har brakt noen lettelse for pasienter, men er vanligvis forbigående med symptomene tilbake i løpet av noen dager.

Trisykliske Anti-depressiva

Disse er som oftest brukes til å behandle pasienter som lider av depresjon; men de har også vært effektiv i behandling av pasienter som lider av nevropatisk smerte. De trisykliske antidepressiva har evnen til å interferere med nerveimpulser og måten de overfører informasjon til hjernen. I mange tilfeller smerte er stoppet eller sterkt lettet. Trisykliske antidepressiva ser ut til å lindre smerten for de første dagene, men dessverre med noen pasienter den begynner å øke igjen. Noen pasienter opplever ingen lindring før flere uker har gått. Disse er langsom frigivelse stoffer og kan ta opp til 4-6 uker for å oppnå maksimalt utbytte.

Antiepileptika

I tillegg til anti-depressiva, har antiepileptika også blitt brukt til å behandle nueropathic smerte. Igjen disse stoffene, spesielt gabapentin, pregabalin og natrium valporate er i stand til å stoppe de nerveimpulser som signaliserer smerte. Disse stoffene også ta tid å realisere sitt fulle potensial forlater pasienten med en viss grad av smerte for mulige flere uker.

Hvordan Flat mage uten trening

Hvordan Flat mage uten trening


De fleste mennesker vil ha en flat og tone magen. Men ikke alle har tid eller ønske om å starte en treningsøkt plan. Heldigvis finnes det måter å flat mage uten trening. En stor del av magen er ikke nødvendigvis et resultat av overspising eller overvekt. Med dette sagt, før du kan flate magen, må du finne faktorer som bidrar til et større midtseksjon.

Hvordan Flat mage uten trening

•  Øk fiber inntaket. Å være forstoppet eller har uregelmessig avføring kan resultere i en større midtseksjon. For å avhjelpe dette problemet, ta et avføringsmiddel eller øke fiber inntaket. Voksne trenger ca 20 til 35 gram fiber om dagen, og du kan få dette ved å spise en sunn servering av frukt og grønnsaker eller ta fibertilskudd.

mister vann vekt. Medisiner (for eksempel p-piller, anti-depressiva og reseptbelagte steroider) eller en høy natrium diett kan føre til vann oppbevaring. Tar en vanndrivende eller drikke minst 10 glass vann om dagen kaster overflødig væske fra kroppen og trimmer magen.

Spis mindre og kutte kalorier. Å miste vekt og flat mage uten trening, må du redusere kaloriinntaket. Overspising fører til at magen til å strekke. Imidlertid spise mindre krymper magen. Forsøk å spise 500 færre kalorier om dagen. Du kan oppnå dette ved å eliminere usunn snacks, brus og fast food fra kostholdet ditt.

Identifisere matvarer som forårsaker abdominal oppblåsthet. Visse matvarer og ingredienser som for eksempel laktose, hvete, bønner, stivelse og rå grønnsaker er vanskelige å fordøye. Som et resultat av noen mennesker håndtere hyppig abdominal oppblåsthet, noe som kan føre til magen for å forstørre. Hold en food journal og finne dine problemer matvarer. Eliminere disse matvarer fra kostholdet ditt, eller ta en fordøyelseskanal enzym supplement før man spiser disse matvarene.

Hjemmelaget Natural Anti Angst Drug

Ofte kan mennesker sliter med angst redusere sine symptomer ved hjelp av hjemmelagde naturlig anti angst narkotika motsetning til et reseptbelagt legemiddel. Faktum er, folk har brukt naturlig rettsmidler for angst for tusenvis av år. Best av alt, mange av disse naturlige angst behandlinger er tryggere enn sine reseptbelagte kolleger.

Naturlige Beroligende midler

Mange bruker vanedannende reseptbelagte beroligende midler, som for eksempel Ativan, Valium eller Xanax for deres sederende eiendom. Beroligende midler kan være nyttig når du har angst eller panikk, men mange naturlige sedativa arbeid like godt som disse reseptbelagte beroligende midler. Bonusen er at naturlige beroligende midler er ikke vanedannende. Prøv humle, vendelrot, scullcap eller pasjons supplement for å oppnå en avslappet tilstand i tider med angst, panikk eller stress.

Naturlig anti angst behandlinger

Anti-depressiva er ofte foreskrevet for personer som har angstlidelser, fordi depresjon og angst er antatt å være forårsaket av de samme kjemiske ubalanser. Akkurat som deg en lege kan forskrive Prozac eller Zoloft for angst, er det en rekke naturlige angst behandlinger som du kan daglig for å forebygge angst. Naturlig angst rettsmidler arbeid fordi som reseptbelagte legemidler de bidra til å balansere de ubalanserte kjemikalier i hjernen. Prøv lakris rot eller St Johns Wort å redusere angst.

Ernærings behandling for angst

Det er ikke uvanlig for de med en vitamin eller mineralmangel for å utvikle kronisk angst. Tar en multivitamin kan gi en betydelig forbedring i en persons angstsymptomer. Når det er sagt, en rekke spesifikke kosttilskudd kan også forbedre angst, inkludert B-vitaminer og en aminosyre som heter 5-HTP. B-vitaminer bidra til å regulere nervesystemet og øke energinivået, og 5-HTP hjelper kroppen produsere mer serotonin. signalstoffet ansvarlig for ro og søvn.

Depressiv Rumination: Natur, teori og behandling

En relativt ny teori i psykologi innebærer depressiv grubling den sykliske depressiv tilstand av konstant grubling, eller funderer over tanker. Ordet "gruble" er avledet fra det latinske ordet for "å tygge drøv," så å gruble midler til å mull over forskjellige tanker i en negativ syklus, forårsaker en depressiv tilstand når grubling begynner.

Hvem er berørt?

Mens depressiv grubling kan påvirke menn og kvinner, kvinner er mer påvirket av tilstanden enn menn. Ifølge en artikkel i "Canadian psykologi," kvinner er dobbelt så sannsynlig som menn til å lide en alvorlig depressiv episode. Men hvorfor kvinner er mer sannsynlig at lider av depressive grubling er fortsatt ukjent.

Teorier om hvem som rammes

Ifølge Dr. Susan Nolen-Hoeksema (1987, 1991), kan kvinner være disponert til depressive grubling delvis på grunn av tidlig sosialisering og eksponering for ulikheter i samfunnet. Nolen-Hoeksema går på å spekulere i at samfunnet lærer jenter å stadig stille spørsmål ved seg selv og gruble, spesielt i tider med nød, mens gutter blir lært opp til å distrahere seg selv fra nød, som fører til en lavere risiko for grubling.

Symptomer

Siden grubling er basert på syklisk negativ tanke, begynner grubling å påvirke en persons evne til å løse problemer, og legger til en depressiv brunst. Mindre i stand til å løse problemer, enkeltpersoner begynner å miste tillit i sine løsninger og seg selv, øker depresjon forbundet med grubling.

Årsaker

Vanligvis har folk som er berørt av depressiv grubling hadde en tidligere traumer. De viser nevrotiske eller perfectionistic personlighetstrekk, håper at de vil få et innblikk fra grubling og tror at det er ukontrollerbare og kroniske stressfaktorer som utløser hendelser. De fleste individer som gruble har mistet familiemedlemmer til terminal sykdom eller levde enormt stressende hendelser.

Tankeprosesser og Depressiv Rumination

Hvis en person er utsatt for grubling, vil reetablere nye tankeprosesser muliggjøre den enkelte til å møte hendelser med en mer positiv tankegang. Ridding sinnet av usunne mål og idealer hjelper. Behandling for depressiv grubling er kognitiv terapi. Ved å søke profesjonell hjelp, kan pasienter utdanne sine tankeprosesser og skape sunn og positiv tenkning. Ifølge Mood Disorders Senter ved School of Psychology, University of Exeter, pasienter behandlet i en 3-måneders periode viste markert forbedring med kognitiv terapi.

Anti-depressiva

Ifølge en undersøkelse utført av Emily AP Haigh og David M. Fresco fra Kent State University, og Devita Singh og R. Michael Bagby for Senter for rus- og avhengighets og psykisk helse, antidepressiva viser liten effekt i å forutsi og bryte syklusen av grubling. Studien konkluderte med at mer forskning er nødvendig for å forstå sykluser av depressiv grubling.

Alvorlig depressiv lidelse Påvirkning av familien

Millioner av mennesker er diagnostisert med Major eller klinisk depresjon. De er fedre, døtre, mødre, søstre og brødre. Depresjon kan oppstå med noen, og diskriminerer ikke av yrke, kjønn, religion eller rase. Depresjon påvirker ikke bare den personen leve med det --- det påvirker slektninger, familie enheter, venner og til og med relasjoner med guder og religioner. Det er vanskelig å se hvordan depresjon ville bry familien, spesielt hvis du er den med depresjon.

Anger

Familieenheten kan gi uttrykk for sinne over depresjon, muligens rettet mot den deprimerte personen eller seg selv eller mot sin egen religion. Det er vanskelig for noen som ikke har jobbet med alvorlig depresjon å forstå smerten depresjon fører. Imidlertid kan de føle seg sint at depresjonen har tatt bort et medlem av familien, og forlot ham svekket og ute av stand til å nyte enkle ting i livet. Sinne kan rettes på selv for ikke å være i stand til å hjelpe eller knipse den personen ut av sin depresjon.

Skyld

Skyldfølelsen som kommer fra å ha en deprimert medlem av familien går dypt. Ofte andre familiemedlemmer pines over hva de kunne ha gjort for å forårsake sykdom. Alt de ser er en svekket person uten presser interesser, tilbøyeligheter eller planer for livet sitt. Det er ikke uvanlig at deprimerte mennesker til å bokstavelig talt sove sine liv bort og blir stillestående. Familien gjenkjenner ikke bare deprimert person har trukket seg fra familien; de også innsett at han har trukket seg fra livet helt.

Hjelpeløshet

Familien omhandler alvorlig hjelpeløshet siden de ikke er i stand til å hjelpe den deprimerte familiemedlem. De kan også føle seg hjelpeløs over hans behandling. Ikke alle anti-depressiva fungere for alle, og ofte en deprimert person vil gå gjennom en syklus av narkotika før han finner en som fungerer for ham. Noen ganger personen vil ha en depresjon som er multiresistent, noe som betyr at de har en livstidsdom av depresjon foran dem, med årsaker enda mer hjelpeløshet i familieenheten.

Skam

Det kan høres hardt ut, men familier kan også være skamfull over det andre medlemmet verdifall og være ute av stand til å beskrive det, eller hjelpe i det hele tatt. Familien kan skamme seg over den deprimerte medlem på grunn av sine handlinger, og fordi de kan gjøre noe for å stoppe dem. Depresjon kan ha alvorlig deaktivert psykisk syke familiemedlem, og etterlot ham helt ute av stand til å ta vare på seg selv, støtte seg til og med å opprettholde god hygiene. Dette kan føre til skam på grunn av syke familiemedlem oppførsel og utseende.

Konklusjon

Til tross for ikke å være i stand til å finne et mirakel narkotika på første forsøk, det er antidepressiva som kan bidra til å snu situasjonen rundt samt kognitiv atferdsterapi, som også kan hjelpe. Hvis du eller et familiemedlem er lidelse, pass på å ikke gi opp for tidlig. Det kan ta en stund å finne ut hvilke medisiner kan hjelpe.

Definisjon av en manisk depressiv

Definisjon av en manisk depressiv


Manisk-depresjon, foreløpig kalt bipolar lidelse, påvirker om lag 5,7 millioner voksne amerikanere i henhold til depresjonen og Bipolar Support Alliance nettside. Bipolar lidelse er en kontinuerlig syklus mellom ekstreme høyder og ekstreme nedturer i følelser. Bipolar lidelse påvirker vennskap, relasjoner, arbeidsvaner og funksjon for millioner av mennesker. Det er viktig å få behandling og følge retningslinjer for behandling dersom bipolar person er å gjenvinne et normalt liv.

Definisjon

Bipolar lidelse er en stemning lidelse der den lidende sykluser mellom høye og lave tilstander av humør. Den manisk-depressiv vil gå gjennom maniske episoder kalt "manier" og depressive episoder som er alvorlige depresjoner. Det er ikke uvanlig for en manisk-depressiv person til også lider av klinisk depresjon.

Mani

En mani er en intens episode preget av intens eufori, aggresjon, risikotaking atferd og ofte dårlig dømmekraft. Den maniske person vil ofte gjøre utslett avgjørelse utføring finans, engasjere seg i upassende seksuell oppførsel, gjør upassende kommentarer og delta i kampene, snakke eller handlinger som ikke synes å passe med personens normal karakter. Under manier kan bipolar person føler økt eufori og tror hun er i stand til grandiose prestasjon av mental kapasitet eller fysisk kapasitet. Manic kan fungere for timer eller dager i strekk, trenger lite søvn, og ofte våkner uthvilt, klar til å dykke med hodet først inn i mer og mer ødeleggende arbeid og handlinger. I tillegg kan Bipolar personen ser ut til å trives på litt mat og mental eller fysisk nedetid. Ofte den lidende vil ha racing, ukontrollerbare tanker følger sine handlinger.

Depresjon

Depresjonen en Bipolar person føler er invalidiserende. Det er alvorlig, langvarig, og går dypt. Personen kan ikke komme ut av sengen, kan spise til overmål, synes likegyldig til fysisk utseende og miste alt håp. Deprimert Bipolar kan være svært farlig for seg selv og engasjere seg i selvdestruktive handlinger som selvskading, over-spising, alkoholmisbruk eller støtende oppførsel mot venner og familie. I motsetning til det mange tror, ​​er manisk-depressiv på en lav risiko for selvmord på denne tiden, selv om det kan forekomme. Manisk-depressive ofte begå selvmord på slutten av manier, når de føler seg gli inn i den depressive episoden fordi de vet hvor forferdelig depressiv episode kan være.

Symptomer

Siden symptomene på bipolar lidelse svinger, kan det være vanskelig å diagnostisere på første eller selv ta år å realisere. Personer med Bipolar utstillings både høy risiko og lav-risikoatferd. Høy risikoatferd omfatter gambling, seksuell atferd, selv misbruk, alkoholproblemer, aggresjon, eufori, følelse av uovervinnelighet og selvskading. Lav risiko atferd er likegyldighet til utseende, fallende bak i skolen, slapphet, irritabilitet, kontinuerlig sove og en generell likegyldighet til ting som en gang begeistret dem.

Hjelp

Hvis du eller noen du er glad utstillinger disse atferd, søker behandling. En runde med anti-depressiva og stemningsstabiliserende vil bli brukt til å motvirke de oppturer og nedturer i denne lidelsen. Et normalt liv kan bli gjenvunnet for en person diagnostisert med bipolar lidelse.

Anti angst behandlinger

Du er for redd for å forlate huset, for å ta barna til parken --- selv bare for å gå innkjøp av mat. Bare tanken tar pusten fra deg, ditt hjerte pounding som du står på stupet av et stup. De minste ting overvelde deg. Du vet det er irrasjonelt, men angsten vil ikke gå bort og varer ikke for dager, ikke uker, men måneder. Men det er gode nyheter --- dette behandles.

Naturlige behandlinger

Det er mange naturlige eller alternative metoder til behandling av angst, alt fra aromaterapi til meditasjon og yoga, til urte behandlinger som Valerian og Kava. University of Maryland Medical Center rapporterer duft og eteriske oljer av lavendel gir en beroligende effekt. Dr. Isadore Rosenfeld, en professor i medisin ved New York Hospital Weil Cornell Medical Center, uttalte på Fox News at duften av lavendel "reduserer nivået av angst ved en enorm mengde" og sier videre "det er mye bedre enn den Valium. " En annen duft tilskrives minske angst er sandeltre olje, noe som gir en mindre floral duft. Rose er også effektiv samt sitrongress, kamille og ylang ylang. Andre naturlige rettsmidler for angst inkluderer meditasjon, yoga, og enda et kryssord: noe for å distrahere tankene dine fra bekymringer for hånden. Noen sverger urter som Valerian rot og kava er veien å gå, men gjør din forskning og snakke med legene. Bevis har ikke full støtte mange av disse rettsmidler ennå.

Medisinering

Det finnes ulike vinkler der legen din kan prøve å hjelpe din angst ved hjelp av medisin. Benzodiazepiner og / eller anti-depressiva er de viktigste veier. Benzodiazepiner inkluderer xanax og valium. Disse medikamentene er vanedannende og også fungere som beroligende midler. Langvarig bruk kan føre til hukommelsesproblemer, så legen kan bare foreskrive disse anti-angst medisiner for en begrenset periode. Men disse medisinene virker raskt og er nyttig på de hardere enn vanlig dager.

Antidepressiva som Prozac og cymbalta arbeid ved å korrigere signalstoffet (e) ubalanse i hjernen din av enten noradrenalin og / eller serotonin. Disse legemidlene ofte ta tid å tre i kraft, og ofte kan det hende du må eksperimentere for å se hvilken klasse av anti-depressiva fungere for deg. Det er en utfordrende og utmattende prosess, men en vel verdt innsatsen når du og legen din har funnet den anti-angst behandling som fungerer best.

Psykoterapi

En anti-angst behandling ofte kombinert med medikamentell behandling er psykoterapi. Det er noen teknikker din psykolog kan melde deg på, men den vanligste er kjent som kognitiv atferdsterapi. (CBT). The Mayo Clinic sier CBT "hjelper deg med å identifisere usunn, negative holdninger og atferd, og erstatte dem med sunne, positive. Det er basert på ideen om at dine egne tanker --- ikke andre mennesker eller situasjoner --- bestemme hvordan du oppfører deg."

En annen strategi, kognitiv restrukturering, er rettet meste til de som lider av sosial angst. Det krever for å identifisere og teste negativ tenkning og finne alternative, positive erstatninger.

Psykoterapi gir også noen til å lytte mens du diskutere hva som plager deg. Ofte bare snakker vil bidra til å lindre angst.

Ikke bli overrasket hvis legen din ønsker å foreskrive medisiner for å gå sammen med denne og andre behandlinger. Da problemet kan være hovedsakelig kjemisk, og således vanskelig, om ikke umulig, å kontrollere. Bare sørge for legen din er klar over dine ideer, hvis ikke annet enn for mulige interaksjoner.

Hjelp for øresus

Øresus, også kalt tinnitus, kan variere fra sporadiske utbrudd av en high-pitched nynne til en konstant, gjennomtrengende skingrende støy. Noen mennesker bare opplever ringing i ørene i perioder. Andre hører ringe med varierende volum 24 timer i døgnet. Mens det er ingen enkel kur for tinnitus, kan behandlinger ofte lindre symptomene. Å finne ut den underliggende årsaken til øresus er enda bedre for å hjelpe tilstanden.

Behandling

Mens det ikke kan være årsaken til tinnitus, kan en overdreven mengde påvirket ørevoks øke følelsen av øresus. Gå til en lege for ørevoks utvinning fra begge ørene. Det er øret candling eksperter som arbeider uavhengig av legekontorer som kan bidra til å avlaste oppbygging i ørene også.

Noen mennesker lider av tinnitus finner det vanskelig å sove om natten fordi ringelyden er så høyt. I disse tilfellene kan det være lurt å kjøpe en støy-maskin. Snarere enn å lytte til den foruroligende skingrende lyd i ørene, kan du lytte til regn eller en rullende havet mens i sengen, forbedre dine søvnforhold.

Anti-depressiva har vært knyttet til å lindre tinnitus, ifølge Mayo Clinic. Snakk med legen din for å se om en resept for trisykliske antidepressiva samt alprazolam og akamprosat. Noen alternative behandlinger har hatt gode anmeldelser på å hjelpe øresus, som å ta Ginkgo biloba, B-vitaminer og besøke en akupunktør. Selv om disse metodene har vært kjent for å hjelpe noen mennesker, de har ikke blitt bevist å hjelpe tinnitus.

Bakenforliggende årsaker

Tinnitus er ofte forårsaket av en underliggende medisinsk problem, siden øresus kan være et symptom på en sykdom. Først undersøke medisiner du har tatt. Hvis du lagt merke til at du begynte å høre ringing i ørene etter å ha tatt en viss pille, fortelle legen din. De kan være i stand til å foreskrive deg noe annet i håp om å lindre bivirkning.

Noen tinnitus er forårsaket av en blodåre tilstand som produserer en susende eller ringelyd i ørene. Disse forhold kan kreve kirurgi eller medikamenter for å forbedre problemet.

Kontakt legen din hvis du ikke er i stand til å hjelpe din tinnitus på egen hånd. De kan være i stand til å finne ut det underliggende problemet i løpet av en grundig fysisk. For eksempel, kjeveledd lidelse, også kjent som TMJD, kan forårsake øresus ifølge American Tinnitus Association.