Digidexo.com

dehydrert tegn voksen

Hva er tegn og symptomer på voksen seng-wetters?

Mens ansett som et problem forbundet primært med barn, kan sengevæting påvirke voksne også. Voksen sengevæting er vanligvis et tegn på en underliggende fysisk eller psykisk helsetilstand, som krever behandling for kjerneproblemet før sengevæting kan være riktig adressert. I noen tilfeller kan også voksne lider av inkontinens under dagtid timer i tillegg, avhengig av typen av tilstanden.

Identifikasjon

Voksen sengevæting er preget av en manglende evne til å inneholde trang til å urinere mens du sover. Ifølge National Association for Continence (NAFC), 2 prosent av alle voksne sliter med dette problemet. Mens "sengevæting" er den mest brukte betegnelsen, det offisielle navnet på denne lidelsen er nattlig enurese. Den kan deles opp i to underkategorier: vedvarende primær nattlig enurese, som starter i barndommen og ikke løser seg selv etter den tid pasienten har kommet inn i voksenlivet og voksen angrep sekundær enurese, som er sengevæting som starter i voksen alder.

Genetiske årsaker

Årsaker til voksen sengevæting inkluderer arvelighet lenker, som de som har foreldre med sengevæting problemer er mer sannsynlig at lider av sengevæting også, som et resultat av en abnormitet av ADH, eller antidiuretisk hormon, som gjør at nyrene til produserer mindre urin i løpet av natten. I voksen seng-wetters, kan dette hormonet ikke sende de korrekte signaler til hjernen, noe som resulterer i den samme mengde av urin som produseres i løpet av natte timer som i løpet av dagen. Ifølge NAFC, har en person med to sengevæting foreldre en 77 prosent sjanse for også å ha voksen sengevæting problemer, og en person med en forelder med sengevæting problemer har en 40 prosent sjanse for å bli rammet av tilstanden.

Underliggende sykdom

Mayo Clinic nevner tallrike mulige underliggende sykdommer som kan forårsake voksen seng-fukting, inkludert type 2-diabetes (som er assosiert med ubalanse av ADH), søvn apnea, prostata-og blærekreft, urinveisinfeksjon og nevrologiske lidelser. Andre mulige årsaker inkluderer emosjonell / angstlidelser og visse medisiner, særlig søvn hjelpemidler som hjelper deg til å sove dypere enn du er vant til. Å løse sengevæting, bør den underliggende årsaken rettes for å hjelpe kroppen din begynne å fungere normalt igjen.

Midlertidige løsninger

En permanent løsning på voksen sengevæting er å løse den underliggende helsetilstand forårsaker denne handlingen. Men i mellomtiden, er det flere grep du kan ta --- eller hjelpe en elsket en å ta --- å avstå fra å tisse i sengen. Disse inkluderer bruk av voksne disponibel truser, pads for undertøy eller større pads for sengen. Du kan også stille inn en alarm for å våkne opp om natten for å bruke badet til å minimere sjansene for å tisse i sengen.

Medisinske behandlinger

Medisin alternativer for å behandle voksen seng-fukting er Desmopressin, som etterligner ADH hormon, og imipramin, som er et anti-depressivt som kan brukes for å redusere nattetid bed-fukting (imidlertid NAFC advarer at på grunn av de bivirkninger som er forbundet med denne medisinen, bør det være en siste utvei). Andre legemidler som brukes til å behandle dette problemet inkluderer Darifenacin, som behandler overaktiv blære; Oxybutynin, som slapper av musklene i blæren; og trospium klorid, noe som reduserer en ustabil blære.

Tegn og symptomer på atrieseptumdefekt som voksen

Atrieseptumdefekt (ASD) er i utgangspunktet et hull i hjertet. Denne tilstanden er til stede ved fødselen, men kan forbli udiagnostisert inntil en person er godt inn i voksenlivet. I noen tilfeller, lukker et lite hull på egen hånd i spedbarnsalder. Men hvis en person kommer til voksenlivet før feilen er funnet, er vanligvis feilen større. Når symptomene begynner å oppstå, er åpen hjertekirurgi vanligvis nødvendig å reparere skaden. Det er vanligvis utvikling av symptomer som voksen som fører til oppdagelsen av ASD.

Hjerteproblemer

De viktigste tegn og symptomer på en ASD er hjerteproblemer. Disse problemene varierer fra person til person. Små defekter vanligvis ikke forårsaker noen symptomer. Men større atrial septal defekter gjør. Et symptom på en mulig ASD er bilyder. Dette er en "susende lyd som kan høres gjennom et stetoskop" rapporterer Mayo Clinic i sin artikkel "atrieseptumdefekt." Heart hjertebank kan også forekomme. Arytmier er også et mulig tegn. Med arytmier, hjertet slår uregelmessig. The American Heart Association sier at hjertesvikt kan være et tegn på ASD. Hvis defekten er blitt uoppdaget i mange år, er det sannsynligvis skade på hjertet. I noen tilfeller kan skaden være omfattende.

Lungeproblemer

Hoved lunge symptom på en mulig ASD er kortpustethet. Dette kan være spesielt merkbart mens du trener eller delta i andre aktiviteter, rapporterer Mayo Clinic. Å ha mange lungeinfeksjoner i løpet av årene er et annet tegn. Ifølge Mayo Clinic, er pulmonal hypertensjon et annet tegn på en atrial septumdefekt. Med en udiagnostisert ASD "økt blodstrøm til lungene øker blodtrykk i lungearteriene", og dette er pulmonal hypertensjon. I sjeldne tilfeller, folk med langsiktig pulmonal hypertensjon utvikle irreversibel lungeskade. Denne tilstanden kalles Eisenmenger syndrom.

Andre symptomer og tegn

Fatigue er et vanlig symptom på de med ASD. En person blir lei etter noen aktivitet, uansett hvor mild. The Mayo Clinic sier at hevelse i magen, hender og føtter og en blålig farge på huden er også tegn på en atrieseptumdefekt. Besvimelse er et annet tegn på ASD, melder American Heart Association. Selv et slag kan være et tegn på en atrieseptumdefekt, ifølge Mayo Clinic.

Tegn og symptomer på dehydrert hud

Når sommeren kommer, er det en god idé å overvåke tilstanden til huden din. Ofte oppleves bare i vinter, tørr og dehydrert kan faktisk være et helårs problem, og må behandles deretter. Dehydrert hud kan bo med deg for hele livet, så det er viktig å gjenkjenne tegn og symptomer på dehydrert hud for å behandle det på riktig måte. Sammen med din alder, hvor du bor, din helse nivå, og hvor mye tid du bruker utendørs i stor grad kan påvirke tilstanden til huden din.

Symptomer

Noen symptomer på dehydrert hud inkludere en stram følelse på huden, spesielt etter bading eller ta en dusj. Dehydrert hud kan synes å bli krympet eller innskrumpet opp, med liten elastisitet. Hud som ikke lenger ser glatt ut i utseende, men grovt, kan være dehydrert. Ofte kan et tegn på dehydrert hud være en uopphørlig kløe, som kan også bli smertefullt.

Signs

Noen tegn på dehydrert hud kan også inkludert flassing eller avskalling av huden, og peeling er noen ganger et problem. Tørr, dehydrert hud kan også utvikle fine linjer eller sprekker, som kan bli ganske alvorlig og blør på anledningen; oftest, er blødning av tørr hud forårsaket av en dyp sprekk. Rødhet er et annet vanlig symptom på dehydrert hud.

Årsaker

Dehydrert hud er ofte forårsaket av miljøfaktorer. Disse kan omfatte oppvarming i ditt hjem i vintermånedene, samt air condition om sommeren. Oppvarming reduserer særlig mengden av fuktighet i luften inne i hjemmet, og vil tendens til å tørke ut huden. Været kan også være en faktor, spesielt i vintermånedene, når fuktighetsnivået er lavt. Omvendt, i ørkenen regioner med lav fuktighet, kan tørr hud forhold forverres.

Effekter

Tar langvarig bad eller dusjer som er veldig varmt vil dehydrerer huden din. Jo mer hyppige bad eller dusj, ofte verre er det for å skape tørr hud, som bading tendens for ofte å bryte ned fett i huden. Sterke såper og kjemikalier som brukes i badeprodukter kan også stripe huden av kritiske lipider og fuktighet. Deodoranter og antibakterielle produkter er beryktet for å dehydrere huden.

Sun Damage

Dehydrert hud synes ofte å ha blitt bakt i solen. Brun hud, samt solbrent hud, er tørr å ta på og mister sin elastisitet svært raskt. Vanligvis hud som er solskadet vises ganske tørt, samt rynkete og slappe. Læraktig, er løs hud et tegn på at huden er dehydrert. Unngå solen vil gjøre underverker for å forbedre hudens utseende.

Psoriasis

En kronisk tilstand som ofte utvikler seg med dehydrert hud er psoriasis, der en opphoping av svært grov, tørr hud, danner i alvorlig skjellende hud. Ta kontakt med din lege for det beste løpet av behandlingen.

Behandling

Vanligvis mest dehydrert hud tilfeller svarer godt til små endringer i livsstil, inkludert å bruke fuktighetskremer og begrense tid i varme dusjer og bad. Hvis huden din er veldig tørr og flassende, kan legen anbefale en over-the-counter behandling som inneholder melkesyre. Noen ganger kan en hydrokortison krem ​​anbefales også for mer alvorlige former for dehydrert hud.

Tegn på Being Dehydrert

Tegn på Being Dehydrert


Dehydrering kan oppstå på grunn av sykdom, varme eller trening. Når du er syk, drikke rikelig med væske for å avverge dehydrering. Vann, juice, frosne isen behandler og supper er alle gode måter å holde kroppen hydrert. Hydrate før han gikk i hard trening og holde drikkevann eller en sportsdrikk som inneholder elektrolytter gjennom hele treningen. Øk væske i varmt vær for å opprettholde væskebalansen.

Tegn på mild dehydrering

En tørr munn eller tørste er et vanlig tegn på mild dehydrering. Du kan også lider av muskelkramper, en følelse av besvimelse eller svimmelhet, hodepine, tørr hud og forstoppelse.

Konsultere legen din

Du kan bli dehydrert hvis du er oppkast i mer enn en dag eller lider av diaré i mer enn to dager, spesielt hvis du ikke klarer å spise eller drikke i løpet av denne tiden. Dehydrering kan også oppstå hvis du har feber over 101 grader Fahrenheit eller høyere. Konsultere legen din dersom du lider av noen av disse forholdene.

Emergency Care

Følgende symptomer på dehydrering er alvorlig og garanterer en tur på legevakta. Disse inkluderer forvirring, smerter i brystet eller magen og ekstrem slapphet. Beslag er et annet symptom på alvorlig dehydrering og krever umiddelbar medisinsk behandling. Hvis du ikke har tisset tolv timer, eller urinen er veldig mørk i fargen, kan du bli alvorlig dehydrert. Hvis øynene dine er tørre eller synes nedsunket, og du trenger ikke svette, gå til legevakten. Ekstrem tørste, rask hjerterytme, grunne pust, en temperatur på 103 grader Fahrenheit og bevisstløshet er alle symptomer som tyder på alvorlig dehydrering og krever øyeblikkelig hjelp.

Årsaker til dehydrering

Dehydrering kan være forårsaket av en rekke ting. Oppkast eller diaré fører til at kroppen mister væske raskt, og kan hindre enkeltpersoner fra re-fuktighetsgivende. Andre årsaker er varmt vær, overdreven trening eller unngå væsker og matvarer.

Tegn til liv i en voksen

Tegn til liv i en voksen


Det kommer en tid i mange menneskers liv når de er pålagt å utføre grunnleggende livreddende prosedyrer på en voksen. Flere medisinske tilstander gjengi en person hjelpeløs, inkludert hjerteinfarkt, anfall eller slag. Uavhengig av årsaken til igangsetting livreddende førstehjelp, er det første trinnet alltid den samme. Sjekk visse vitale for å bekrefte at personen er i live.

Bevissthet

Den første indikatoren på at en person er i live er om hun er ved bevissthet, noe som betyr at hun er å gå eller snakke. Spør henne et par spørsmål sikrer hun er virkelig bevisst. Måten hun svarer gir en indikasjon på hennes mentale tilstand.

Breathing

Et annet liv tegn som ofte er godt synlig er å puste. Ofte bare se personens bryst for å se om det er stigende og fallende indikerer om han puster. Hvis dette er mangelfulle, plassere et speil under personens nese for å se om han er exhaling vanndamp. Lytte nær personens munn for å puste høres også indikerer om han puster. Hvis et stetoskop er tilgjengelig, kan du bruke den til å bestemme pustelyder.

Puls

Mennesker trenger en puls for å leve. Pulsen indikerer at hjertet pumper, og at blodet strømmer gjennom blodårene. Det er flere puls punkter på det menneskelige legeme. Hvilken som helst av disse blir brukt til å bestemme om noen har en puls. Hvis en skade ble opprettholdes over det pulspunktet, er det ofte ingen puls. For eksempel, hvis en person lår ble skadet, er det best ikke å se etter en puls på ankelen av samme etappe. Innsiden av håndleddet eller ankelen og halsen er vanlige puls poeng.

Hjernefunksjon

Mens hjernens funksjon er det siste for å sjekke i en nødssituasjon, avgjøre om noens hjerne fungerer avgjør om de er levende eller døde. En måte å finne ut dette i feltet er å løfte personens øyelokkene og skinne en penlight inn i dem, en om gangen. Dersom elever kontrakt, er det en god indikator på at personens hjerne fungerer. Det er viktig å sjekke begge øynene fordi skader påført til ett øye noen ganger fører det til å ikke kontrakt. Mer avansert medisinsk testing, for eksempel et elektroencefalogram, eller EEG, blir brukt når personen når sykehuset for å sikre hjernefunksjon.

Tegn på Voksen Diabetes

Tegn på Voksen Diabetes


Voksen diabetes eller voksen angrep diabetes nå omtales som type 2-diabetes. Selv om det oftere forekommer hos voksne over 40, er legene nå diagnostisere kronisk sykdom hos små barn. Voksen diabetes kan gå ubemerket i 10 år eller lenger. Folk kan føle seg trøtt, tørst eller har reoccurring hodepine, men aldri forbinder det med høyt blodsukker. Hvis ikke behandles, kan voksne diabetes føre til forringelse av kroppens organer.

Process

Kroppen bryter ned maten du spiser til sukker som kalles glukose. Glukose blir brukt til å levere energi. Insulin blir brukt til å bevege glukose inn i kroppens celler. Når insulin ikke virker skikkelig, forblir glukose i blodet forårsaker høyt blodsukker. Som årene går, blir kroppen insulin resistente gjør det enda vanskeligere for glukose for å gå inn i kroppens celler.

Risiko

Diabetes kan øke blodtrykket og føre til hjertesykdom, slag, blindhet, nyresykdom og tap av lemmer. Mellom 60 og 70 prosent av personer med diabetes har noen form for skader i nervesystemet, ifølge American Diabetes Association.

Symptomer

Vanlige bivirkninger omfatter uslokkelig tørst, hyppig vannlating, tåkesyn og hodepine. Det kan være en brennende følelse i ekstremitetene slik som føttene. Føttene kan klø eller fingre kan prikke. Noen mennesker er trøtt hele tiden; andre klager over å være sulten. Sår kan ta lenger tid å helbrede og infeksjoner lengre å behandle.

Indirekte Symptomer

Som diabetes påvirker sirkulasjonssystemet, kan det bidra til høyt blodtrykk, hjerteproblemer eller slag. Sykdommen er den ledende årsak til nyreskader, ifølge American Diabetes Association. Det kan også ta en toll på nervesystemet, forårsaker dårlig fordøyelse og kvalme.

Forebygging / løsning

Hvis du er over 40 og din familie har en historie med diabetes, spør legen din om å teste deg for sykdommen. En fastende test og en A1c test er de to mest vanlige prosedyrer. Med en fastende test, avholde deg fra å spise i opptil 14 timer. Så blodet er trukket for å sjekke sukkernivået; gjennomsnittlig nivå er 70 til 100 milligram per desiliter. En A1c test, som kan utføres i deg legekontor, gir et bilde av blodsukkernivået over en måned periode to til tre.

Tegn på Dyspraxia

Tegn på Dyspraxia


Dyspraksi kommer fra det greske ordet "praksis", med referanse til den nevrologiske prosessen som styrer bevegelse. Denne prosessen inkluderer danner en idé, planlegger en handling og gjennomføring av en bevegelse. Dyspraksi, eller problemer med å utføre disse funksjonene, kan eksistere med andre tilstander som dysleksi, ADHD og sensorisk integrasjon dysfunksjon. Det er mange tegn på at et barn eller voksen kan lide av dyspraksi.

Motorisk koordinasjon

Tegn på dyspraksi kan omfatte dårlig finmotorikk i de områdene av fingerferdighet, manipulasjon og forståelse. Større bevegelser kan også bli påvirket i de områdene av balanse, holdning og øye-hånd koordinasjon. En person med dyspraksi kan ha problemer med håndverket arbeid, spille et instrument, skrive, håndskrift, holder blyanter eller verktøy, feste klær eller knytte skolissene. Han kan ha problemer med å spille sport, sykling, kjøring, dans eller skiftende retninger. Han kan støte på andre mennesker eller bli sett på som klønete. I tillegg kan han ha problemer med å bestemme hvilken hånd du vil bruke for en gitt oppgave.

Språk

Språk symptomer på dyspraksi inkluderer problemer planlegge og organisere det som blir sagt, samt vansker med uttale, tonehøyde, volum og hastighet på tale. En person med dyspraksi kan snakke kontinuerlig eller gjenta ord eller setninger, og hennes tale kan ha uorganisert innhold. Hun kan ha problemer med å sette lyder og stavelser i riktig rekkefølge. Hun kan ikke være konsekvent i sin tale og trenger å si et ord flere ganger før uttale det riktig.

Sensorisk Integrasjon

Dyspraksi kan føre til vanskeligheter med sanseintegrasjon. En person med dyspraksi kan være altfor sensitiv eller under-følsom for berøring, lyder, lukter, smak, temperatur, smerte eller lys. Han kan ha en dårlig følelse av retning, tid, hastighet, avstand eller vekt. Dårlig visuell persepsjon og mangel på bevissthet om kroppens posisjon i forhold til andre objekter kan også forekomme.

Læring

Dyspraksi kan også påvirke læringsprosessen. En person som lider med dyspraksi kan ha problemer med å følge instruksjoner, konsentrere seg, huske og fullføre arbeidet i tide. Hun kan ha problemer med å fullføre en oppgave, å opprettholde nøyaktigheten eller følge med på oppdrag. Skolearbeid kan være rotete og arbeidsområdet rotete. Fag som krever sekvensering kan være spesielt utsatt, for eksempel staving, skriving, lesing og matematikk.

Behavioral

Dyspraksi kan gjøre atferden til en person vises uberegnelig. En person med dyspraksi kan unngå vanskelige oppgaver, blir lett frustrert, har vanskeligheter med å tilpasse seg nye situasjoner, ta ting bokstavelig, avbryter ofte eller har problemer med å lytte og forstå. Disse atferd gjør lykkes på skolen eller jobb vanskeligere. I sin tur kan disse vanskelighetene resultere i mer emosjonelle problemer som depresjon, angst og lav selvfølelse.

Tegn og symptomer på Fluid på hjernen

Tegn og symptomer på Fluid på hjernen


Hydrocefalus, også referert til som "fluid" eller "vann på hjernen", er en tilstand hvor for mye cerebrospinalvæske har bygget seg opp i skallen. Økningen av spinalvæske tar opp plass i skallen og setter press på hjernen som forårsaker symptomer som manifesterer på forskjellige måter avhengig av offerets alder. Vanligvis omgir spinalvæske og pute i hjernen og ryggmargen levere næringsstoffer og kompenserer for trykkendringer på grunn av volumet blod i hjernen.

Årsaker

Hydrocefalus oppstår når en tilstand hindrer den normale strømning eller blokkerer opptaket av fluidet. Hydrocephalus kan påvirke nyfødte. Hos nyfødte er det også kalles medfødt hydrocephalus, noe som skyldes for tidlig fødsel, unormal fosterutvikling eller en arvelig genetisk egenskap. Ervervet hydrocephalus kan oppstå som følge av sykdom, som hjernehinnebetennelse eller skade.

Typer av denne tilstanden som normalt påvirke voksne er hydrocephalus ex-vakuum og normalt trykk hydrocephalus. Hydrocephalus ex-vakuum skjer etter et slag eller skade skader hjernen. Normalt trykk hydrocephalus kan ikke ha en årsak, men kan skyldes hodeskader, infeksjon, svulster, subaraknoidalblødning eller komplikasjoner av kirurgi.

Baby Symptomer

Symptomer på hydrocephalus hos spedbarn er annerledes enn ungdommer eller voksne fordi de leddene som forbinder bein i skallen ikke har lukket som gir mer fleksibilitet i skallen. Tegn på hydrocephalus i et spedbarn inkluderer en rask økning i hodet størrelse, oppkast, søvnighet, irritabilitet, kramper og "lveld" skilt der øynene ser ut til å se nedover med den hvite delen av øyet mer synlige enn de fargede eller mørke deler av øyet.

Ungdom eller voksen Symptomer

Symptomer på hydrocephalus hos voksne og barn kan presentere som kvalme, oppkast innledes med en hodepine, dobbel eller tåkesyn, "lveld" skilt, ustø balanse, problemer med koordinasjon, problemer med å gå, urininkontinens, tretthet, sløvhet, endringer i personlighet eller evne til å tenke, fornuft og huske.

Normal hydrocephalus Symptomer

Symptomer på normalt trykk hydrocefalus kan etterligne andre forhold, slik som Parkinsons sykdom, Alzheimers sykdom og Creutzfeldt-Jakobs sykdom. Tegn og symptomer på denne type hydrocephalus kan inkludere progressiv mental svikt og demens, problemer med å gå og dysfunksjon av blærekontroll. Personer med normalt trykk hydrocephalus kan klage over langsomme bevegelser.

Diagnose og behandling

Legen vil diagnostisere hydrocephalus basert på en nevrologisk eksamen som tester hjernen, ryggmargen og nervefunksjon. Legen din kan også bestille imaging tester for å se etter uregelmessigheter i strukturen i hjernen din. Ikke alle testene vil bli indikert for hver person.

Behandlingen omfatter innsetting av en shunt-system eller en tredje ventriculostomy. En shunt, som generelt er den første behandling, er et fleksibelt rør som omdirigerer cerebrospinalvæsken til en annen del av kroppen for absorpsjon. En tredje ventriculostomy er en alternativ prosedyre indisert for personer over seks måneders alder, de som har forsøkt behandling med en shunt og folk med en viss type hydrocephalus som en hindring blokkerer flyten av spinalvæske.

Tegn og symptomer på dehydrering hos en 18 måneder gammel

Dehydrering er en tilstand som oppstår når kroppsvæsker blir utarmet på grunn av oppkast, diaré, høy feber eller overdreven svetting. Barn, spesielt småbarn, er mer utsatt for dehydrering fordi kroppene deres veier mindre og slå over vann raskere enn voksne gjør. I de fleste tilfeller, kan dehydrering bli behandlet ved å tilby barnet ditt væsker ofte når han er syk. Når et barn er veldig syk, og kan ikke holde væsker ned, kan sykehusinnleggelse være nødvendig slik at hun kan få væske intravenøst. På det mest alvorlige, kan dehydrering være en livstruende tilstand.

Tørre bleier

Dehydrering er noen ganger lettere å oppdage hos spedbarn og småbarn som fortsatt bærer bleier fordi våte bleier er et tegn på riktig fuktighet. Hvis barnet ditt ikke har produsert en våt bleie i seks til åtte timer, er det et tegn på at han er dehydrert. En bleie inneholdende en liten mengde av meget mørk urin er også et tegn på dehydratisering.

Mangel på Tears

Babyer og småbarn ofte gråter når de er syke og ubehagelig, men gråter med få om noen tårer er et tegn på at de er dehydrert. Øynene kan også vises nedsunket.

Munntørrhet

En baby som er dehydrert kan ha en tørr munn eller det kan vises klissete fordi spyttproduksjon har gått ned.

Andre symptomer

Små barn som er dehydrert kan bli irritabel, sløv og mindre aktive og lekne enn vanlig. Huden kan bli tørr og kjølig å ta på. I yngre babyer som fortsatt har en soft spot på deres skallen, kan dette virke nedsunket i.

Tegn på magen influensa i Småbarn

Tegn på magen influensa i Småbarn

Hvis pjokk begynner å kaste og slå, noen ganger i de små timer i natt, klaget over magesmerter og kvalme eller oppkast, kan det være et tegn på at den lille har kontrakt magen influensa. Denne sykdommen er ganske vanlig på listen over barndommen sykdommer og vanligvis forsvinner i løpet av et par dager.

Magesmerter

Når barn viser tegn på magen influensa, eller "gastroenteritt" de vanligvis klage på en skjerpende magesmerter. På dette stadiet, er det viktig å få dem til å angi nøyaktig hvor det gjør vondt. Med småbarn, finne smerten er mye mindre vanskelig enn med spedbarn fordi de lett kan indikere hvor det gjør vondt. Plasseringen av smerte er viktig å utelukke andre mulige årsaker som for eksempel leveren, milten eller vedlegg.

Oppkast

Oppkast er et avslørende tegn på magen influensa, som din pjokk systemet prøver å kvitte seg med feilen som forårsaker magen influensa. Oppkast vil vanligvis være mild, men det kan føre til dehydrering.

Diaré

Å gjøre flere turer på toalettet på grunn av diaré er et annet symptom på denne viral inntrenger. Diaré, spesielt hvis den er kronisk, kan føre til at barn å miste mange vitale væsker og næringsstoffer, noe som gjør det nødvendig å holde dem godt hydratisert. Det i disse tilfellene er det ikke en god ide å bruke anti-diaré medisiner, siden det bare vil føre til at viruset til å forbli i tarmen og reprodusere.

Dehydrering

Ifølge Alt Foreldre Guide til barnesykdommer, dehydrering oppstå hvis barnet ditt har mage influensa. Forfatterne understreker at å erstatte væske tapt gjennom oppkast og diaré er avgjørende for barnets trivsel. En betydelig nedgang i energinivå, søvnighet og crankiness er alle indikatorer tegn på at barnet ditt kan bli dehydrert.

Matforgiftet av Magen influensa?

Mange ganger matforgiftning i form av Salmonella, for eksempel, vil forårsake de samme symptomer som magesekken influensa. Det er imidlertid en hovedforskjell; magen influensa er en tilstand som gradvis blir verre over en periode på dager mens tegn på matforgiftning, dvs. intens oppkast, skje i løpet av ca 12 timer av tiden på infeksjon (unge og Lannelli, 2007).

Forebygging

I stave ut de vanlige årsakene til magen influensa Young og Lannelli understreke at viruset i pjokk-alderen barn er vanligvis spres gjennom digital kontakt. Etter timer på lekeplassen, kan barnas hender borti den kontaminert hud av andre barn eller spor av viruset igjen på leker eller bakken. Trening barna å vaske hendene og unngå å sette hendene i munnen vil forhindre mange lange timer med lidelse for pjokk samt den overordnede.

Tegn på en Hangover

Tegn på en Hangover


Ellers kjent som vasalgia, har en bakrus vanligvis spesifikke symptomer forårsaket ved å drikke alkohol overdrevet. Kroppen er dehydrert forårsaker hormonelle endringer og inflammatorisk virkning. Noen bakrus skiltene er mer vanlig, mens andre forekommer kun i et lite antall mennesker.

Hodepine

En hodepine er den vanligste tegn på en henger over, på grunn av dehydrering av hjernen og stress på leveren. Når leveren er under stress, er det vanskelig for den å produsere glukose, og hjerneceller trenger glukose for å fungere ordentlig og kan forårsake hodepine. I tillegg, siden alkohol betraktes et diuretikum, som fører til at kroppen å kvitte seg med vann. Så jo mer alkohol du drikker, jo mer vann kroppen trenger for å fortynne det. Hvis du ikke drikker nok vann mens delta i alkohol-drikking, vil kroppens organer, inkludert hjernen, bli fratatt vann. Dette fører til en hodepine følelse.

Kvalme og oppkast

Kvalme og oppkast er også vanlige tegn på en bakrus. Enkeltpersoner kan føle seg syk etter en natt med overdreven drikking og følelsen kan komme og gå, avhengig av hvor mye alkohol ble inntatt. Symptomene kan forekomme flere ganger i løpet av dagen. Drikke kaldt vann kan bidra til å lindre kvalme. Mens oppkast kan være gunstig for kroppen fordi det rids kroppen for giftstoffer, er det ubehagelig for den personen. Drikk vann etter oppkast å rehydrere kroppen.

Fatigue

Alkohol endrer nivået av nevrotransmittere i hjernen, noe som ofte fører til forstyrret søvn. Når store mengder alkohol er inntatt, kan ikke kroppen gå inn i Rapid Eye Movement søvnen for fullt resten. Dette resulterer i en følelse av tretthet eller søvnighet neste dag i de som er hungover. Dette kan i sin tur bidra til andre bakrus symptomer, som irritabilitet.

Andre tegn

Andre tegn på en bakrus kan omfatte smerter i kroppen og dehydrering fører til irritabilitet og svimmelhet. Noen kan oppleve en endring i avføring, som diaré. Tap av matlyst, magekramper, konsentrasjonsvansker, følsomhet for lys og støy, og generell sykdomsfølelse kan også være tegn på en bakrus.

Forebygging av en Hangover

En bakrus kan unngås ved å ikke drikke store mengder alkohol. Det er nødvendig å rehydrere kroppen, så drikker væske i løpet av en natt med drikking er ideelt. Spise og ta smertestillende midler som ibuprofen er andre måter å hindre en bakrus.

Tegn og symptomer på en barndom Stroke

Tegn og symptomer på en barndom slag er annerledes enn de som er av en voksen slag. Mange tror at barn ikke har slag, noe som ofte resulterer i barn som har slag får til sykehuset tre ganger tregere enn voksne. Å være kjent med symptomer på barndommen hjerneslag kan forbedre denne frekvensen, og redde et barns liv.

Alvorlig hodepine

Alvorlig hodepine er vanligvis den første klagen fra et barn som har fått slag. Spesielt hvis barnet ikke ofte har hodepine eller hodepine er en plutselig forekomst, se etter andre symptomer som kan tyde på et slag, spesielt feber og slapphet.

Kvalme

Kvalme, oppkast og varm svett hud er alle tegn på en barndom hjerneslag. Selv om disse kan forveksles med typiske influensasymptomer, bør de ikke bli oversett som et mulig tegn på hjerneslag, spesielt når ledsaget av andre symptomer.

Langsom puls

Et annet faresignal er hvis barnets puls har avtatt betraktelig. Dette vil være en åpenbar langsom takt, og oppblåst nakke årer ofte følger dette symptomet.

Talevansker

Plutselig manglende evne til å snakke og utydelig tale kan indikere et slag i et barn. Dette vil selvfølgelig være mer tydelig hos eldre barn fordi deres tale er mer utviklet, men også være klar over dette symptomet hos barn som er bare å lære å snakke.

Synsproblemer

Barnet kan oppleve delvis eller fullstendig blindhet eller tåkesyn. Du kan også legge merke ulikt utvidede eller innleide elever.

Nummenhet eller lammelse

Nummenhet, svakhet, dårlig koordinasjon, ubalanse eller lammelser kan oppstå i løpet av en barndom slag, vanligvis på den ene siden av kroppen. Dette er lettere å oppdage hos barn som er av gang alder. Men med lammelse kan du merke en ansikts droop eller manglende evne til å kontrollere spytt, som vil være tydelig i selv små barn.

Urininkontinens

Urininkontinens, eller tap av blærekontroll, er en annen indikasjon på hjerneslag. Dette symptomet vil være mer tydelig hos eldre barn.

Tap av bevissthet

Tap av bevissthet, enten utvidet eller kort, er et symptom på barndommen hjerneslag. Du kan feiltolke barnets bevisstløs tilstand som sover fordi ofte et barn å få slag kan ha "snorking" åndedrett.

Tegn hos nyfødte

Nesten 50 prosent av perinatale slag er ikke oppdaget på grunn av den nyfødtes ubebygde sanser og motor, språk og kognitive ferdigheter. Noen tegn på hjerneslag skal se etter hos nyfødte er beslag, apné (barnet slutter å puste midlertidig), dårlig fôring, svakhet og annet redusert fysisk funksjon.

Tegn på et barn i fattigdom

Tegn på et barn i fattigdom


I USA 18 prosent av barn lever under streken av fattigdom. Denne typen levende kan ta sitt toll på barns fysiske og psykiske helse. Erkjenner tegn på fattigdom i et barn er det første skrittet i å hjelpe til å bringe forandring. Ved å vite hva du skal se etter et barns fattig liv kan forbedres.

Sykdommer som kan unngås

Barn som lever i fattigdom er mer utsatt for sykdommer som kan unngås enn barn som kommer fra mer velstående hjem. Disse sykdommene er forårsaket av mangel på skikkelig hygiene og vaksinasjoner, noe som kan føre til et svekket immunsystem. Noen av de vanligste sykdommer som kan unngås som rammer barn i fattigdom er diaré og tuberkulose. Det er mulig at barn som lider av disse plager er i fattigdom.

Mens det er ikke uvanlig for barn å få diaré, kan de som ikke har tilgang til rent vann blir alvorlig syke. Ifølge nettstedet Stop Child Poverty, "Over 90 prosent av dødsfallene fra diaré for barn under fem år er forårsaket av uhygieniske vannforsyning." Diaré frarøver folk av væske og kan føre dem til å bli dehydrert. Uten rent vann for å hjelpe med hydrering, symptomene blir en evigvarende syklus.

Tuberkulose (TB) er en svært smittsom luftbåret sykdom. Ifølge Centers for Disease Control, "De TB bakterier blir satt ut i luften når en person med aktiv tuberkulose sykdom i lungene eller halsen hoster, nyser, snakker eller synger." Grunnen til at det blir spredt i lavere inntekt områder, er at ofte folk som bor der har svekket immunforsvar. Bare personer med aktiv tuberkulose sykdommen kan gi det videre til andre. Det vanligste symptomet på TB hoster opp blod. Hvis TB går ubehandlet, kan det være dødelig. Dessverre, er behandling for TB lang og dyr, og mennesker som lever i fattigdom ofte ikke har tilgang til de nødvendige midler til å betale for behandlingen. Ofte forblir TB udiagnostisert.

Ernæring

En av de viktigste symptomene på et barn i fattigdom er underernæring. Dette kommer fra en mangel på riktig kosthold og nok mat. Ifølge nettstedet Kids Health, "Folk som er underernærte mangler næringsstoffer nødvendig for riktig helse og utvikling." Symptomer inkluderer å være undervektig, etter å ha hemmet vekst, tørr og flassende hud, blødende tannkjøtt og en oppblåst mage. Jo lenger underernæring går, jo mer det begynner å påvirke barns mentale evner. Det kan også føre til problemer internt, blant svekket muskelmasse, osteoporose og problemer i forbindelse med organfunksjon. Underernæring kan ha permanente skadelige effekter på kroppen hvis ikke riktig behandlet.

Mentale velvære

Fattigdom kan i stor grad påvirke et barns sosiale og følelsesmessige velvære. Barn som vokser opp i fattige hjem er en større risiko for å utvikle atferdsproblemer. Nettstedet Child Trends sier: "Barn i fattigdom har en større risiko for å vise atferd og emosjonelle problemer, som for eksempel ulydighet, impulsivitet, og problemer med å komme overens med jevnaldrende." Ifølge Barne Trender, grunnen barn vise disse atferd er på grunn av mangel på foreldrenes tilsyn og et mer turbulent livsstil enn velstående barn. Disse symptomene kan oversette inn i voksenlivet. Child Trender tyder på at disse effektene på mental trivsel er symptomer på nåværende fattigdom.

Tegn og symptomer på Childhood Type 1 Diabetes

Tegn og symptomer på Childhood Type 1 Diabetes


Type 1 diabetes er en form for diabetes som rammer barn. I denne form for diabetes, bukspyttkjertelen mister sin evne til å lage insulin fordi barnet immunsystem begynner å angripe og ødelegge de insulinproduserende celler. Når dette skjer, vil disse cellene ikke lenger gjøre insulin for resten av barnets liv. Heldigvis, det er symptomer som manifesterer, som vil hjelpe advare foreldre til et helseproblem i barnet sitt.

Milde symptomer

Ved utbruddet av denne sykdommen, vil et barn viser symptomer som mange foreldre feil for andre helsemessige problemer. Disse symptomene er vanligvis milde og kan faktisk ikke bety at barnet ditt har type 1-diabetes. Men hvis barnet ditt begynner å vise disse tegnene, bør du ta ham til lege så snart som mulig for å finne årsaken. Barnet i dette stadium av sykdom vil urinere ofte fordi nyrene vil prøve å spyle den ekstra glukose ut av systemet. Dette kan manifestere seg som en økning i sengevæting, selv om barnet ikke har vært et våtere før. Barnet ditt vil også være tørstere å erstatte tapt vann. Et annet tegn er et vekttap på et barn, selv om han har en god appetitt. Endelig kan barnet begynne å føle tretthet fordi kroppen hans ikke er i stand til å bruke glukose i hans system riktig.

Store Symptomer

Hvis de tidlige symptom systemene ikke blir behandlet raskt nok, vil det være en opphoping av kjemikalier som kalles ketoner i barnets blodstrømmen. Denne oppsamlingen vil gi magesmerter, kvalme og oppkast. Det vil også gi barnets luftveiene problemer, for eksempel velduftende ånde (fra den ekstra glukose), pusteproblemer og i noen tilfeller tap av bevissthet. Mange foreldre tilskriver dette til influensa. På grunn av dette, disse symptomene går ofte ubehandlet fordi foreldrene ikke tar sine barn i for en sjekk. Selv om disse symptomene er tegn på en vanlig sykdom, vil de bli innledet av de milde symptomer omtalt ovenfor.

Langsiktig Signs

Diabetes, hvis venstre ubehandlet, kan føre til massive langsiktig skade på barnets helse. Hvis hun har denne sykdommen, vil hun være mer utsatt for hjertesykdom og slag. Type 1 diabetes kan også føre til nyreskader, synshemning, tannkjøtt problemer, og nerve og blodkar skade. Disse symptomene, men er sjeldne og vanligvis begynne å dukke opp etter hvert som barnet flytter inn i slutten av tenårene til tidlig voksen alder.

Tegn og symptomer på dehydrering hos et barn

Dehydrering hos barn kan skje av ulike grunner. Barn kan oppleve et tap av kroppsvæske, noe som fører til redusert evne til sin kropp og organer til å fungere på grunn av oppkast, diaré, sykdommer og slett ikke drikker nok vann. Erkjennelsen dehydrering i de tidlige stadier og forstå viktigheten av riktig behandling kan bidra til å forhindre alvorlig dehydrering og mulig sykehusinnleggelse.

Signs

Første tegn på dehydrering hos barn inkluderer en tørr tunge, tørre lepper og ingen tårer når gråt. Bleier kan være en viktig måler for å avgjøre om spedbarn eller småbarn er dehydrert. For spedbarn, kan mindre enn seks våte bleier i døgnet signal dehydrering. Småbarn, på den annen side, kan ikke ha noen våt bleie i åtte timer under dehydrert. Andre tegn barn kan utvise under dehydrering inkluderer tørr og rynkete hud, kule hender og føtter og rask pust.

Komplikasjoner

Tegn på alvorlig dehydrering er betraktet som en medisinsk nødsituasjon, og umiddelbar medisinsk behandling skal være prøvd. Komplikasjoner og indikasjoner på dehydrering som krever øyeblikkelig medisinsk hjelp inkluderer feber, innsunkne øyne, ekstrem fussiness eller søvnighet og en rask hjerterytme. Hos spedbarn, kan du merke en sunken flekk på toppen av hodet. Disse symptomene kan indikere behovet for intravenøst ​​fluid til å hjelpe hjelpemiddel i utvinningen og forhindre ytterligere komplikasjoner.

Symptomlindring

Noen indikasjon på dehydrering hos barn bør rapporteres til legen din. Din lege vil gi deg spesifikke retninger for å hjelpe barnet ditt komme seg fra sin kamp med dehydrering. Dette vil inneholde rikelig med hvile og inntak av væske. Spesielt, kan anbefales drikker som inneholder elektrolytter. Sukkerholdige drikker bør unngås, som de kan gjøre symptomene verre. Spedbarn som blir ammet bør fortsette som normalt. Småbarn og eldre barn kan gå tilbake til en normal fôring tidsplan sakte, som anbefalt av legen din. Acetaminofen kan brukes til å behandle og å redusere feber.

Tegn på Rotovirus

Tegn på Rotovirus


Rotovirus, også kjent som rotavirus, er en av de viktigste årsakene til ekstrem diaré hos små barn og spedbarn. Dette viruset har fem forskjellige arter, A-E etter alder fem, de fleste barn har blitt smittet med minst én stamme. Mange ungdommer eller voksne som har en rotavirusinfeksjon viser ingen symptomer fordi immunforsvaret har kontroll på tilstanden, og infeksjonen er borte i løpet av få dager.

Diaré

En rotavirusinfeksjon vanligvis er assosiert med diaré som er hyppige og vassen. Tilstanden kan behandles med vann og elektrolytter til diaré opphører. Barnet bør se en lege hvis diaré blir alvorlig eller blodig. Voksne vanligvis ikke vil ha så alvorlig diaré, men de kan ha blod i avføringen.

Kvalme og oppkast

Rotavirusinfeksjoner ofte er ledsaget av kvalme og oppkast. Du bør oppsøke lege hvis oppkast inneholder blod eller hvis oppkast er hyppig i løpet av tre timer. Kvalmen kan også innebære magekramper.

Dehydrering og tretthet

En rotavirus infeksjon kan omfatte dehydrering og utmattelse symptomer, inkludert slapphet, rastløshet, tørste, irritabilitet, gråt uten tårer, tørr munn og tunge, sjelden vannlating, en tørr bleie i flere timer (hos spedbarn) og innsunkne øyne. Hvis disse symptomene er konsekvent, hydrat barnet og kontakte lege.

Forkjølelseslignende symptomer

Det er flere rotavirus symptomer som minner om tegn på en kald. Disse kan omfatte hoste, rennende nese og feber. Kontakte lege dersom et barns feber nærmer 102 grader F eller 104 grader C for en voksen.

Tegn og symptomer på RSV hos spedbarn

Tegn og symptomer på RSV hos spedbarn


Respiratory syncytial virus, eller RSV, er en vanlig virus som infiserer luftveiene. Ifølge Center for Disease Control, har nesten alle barn blitt smittet med RSV etter alder 2. Eldre spedbarn og småbarn oppleve milde symptomer som kan etterligne forkjølelse. Men nyfødte som pådrar RSV skjerm alvorlige luftveisinfeksjoner som kan kreve sykehusinnleggelse. RSV spres gjennom kontakt med, eller inhalering av, nese sekret eller spytt av mennesker smittet med viruset.

Pustevansker

RSV kan gjøre det vanskelig å puste for en baby. Kontakt barnelege umiddelbart hvis barnet ditt utvikler en rennende nese, hoste eller pipende pust. Hvis babyen er vist tegn på alvorlig pustevansker, ta ham til legevakten. Tegn på at barnet ditt kan være sliter for luft omfatter gryntende og en depresjon under brystbenet. Hvis babyens mage er stigende og fallende med hvert åndedrag, han har en hard tid puste og bør vurderes for RSV på legevakten

Fever

Feber som oppstår med pustevansker er et tegn på RSV. Ring barnelege umiddelbart og spør om du kan gi barnet Tylenol å hjelpe henne feber. Feber babyen har bør bli sett på som et tegn på barnet ditt er syk. Ta henne til sykehuset for å diagnostisere eller utelukke RSV.

Irritabilitet

Hvis barnet ditt har RSV, vil han være gretten. Tross alt, er han ubehagelig, og hans pustevansker gjør det nesten umulig å spise eller sove. Noen nye foreldre avskrive hans irritabilitet som kolikk. Hvis barnet ditt vises mer irritabel enn vanlig, og opplever noe annet symptom på RSV, er det viktig at du søker legehjelp umiddelbart.

På sykehuset

Leger vil bestille en blodprøve for å diagnostisere RSV. De vil også overvåke mengden av oksygen i babyens blod. Ideelt sett bør blod være 100 prosent oksygen med lite svingninger. Hvis babyens blod oksygennivået faller jevnt under 95 prosent, er hun ikke får nok oksygen. Dette kan tyde på RSV komplisert av lungebetennelse eller bronkitt. Hvis barnet ditt har RSV som er komplisert av lungebetennelse eller bronkitt, vil hun må legges inn på sykehus.

Når barnet er diagnostisert, vil hun bli plassert i en telt crib som er pumpet full av kule-tåke fuktighet. Hennes oksygennivå vil bli overvåket. Hun vil også motta en IV med væske og eventuelle medisiner legen bestillinger. Hun også kan motta besøk fra luft terapeut som vil gi henne albuterol puste behandlinger for å hjelpe løsne slim i lungene hennes og for å slappe av sine luftrom.

Hjem Behandling

Hvis barnet ditt har en enkel RSV-infeksjon, kan du være i stand til å behandle ham hjemme. Legen din vil foreskrive at-home puste behandlinger gitt gjennom en forstøver. Du må holde babyens hode hevet mens han sover slik at han kan hoste opp slimet. Sett barnet ditt i det minste rommet mulig med en kjølig tåke luftfukter. Dette løsner sitt slim og hjelper ham pusten lettere. Hold barnets feber ned med Tylenol. Spør barnelege hva den aktuelle paracetamol dosering er for din baby. Mate ham så mye som han vil ta, men ikke tvinge ham. Han vil spise når han føler seg bedre. Sørg for at han gjør minst tre våte bleier i døgnet for å være sikker på at han ikke blir dehydrert. RSV vil vanligvis gå sin gang på tre uker. Hvis barnet ditt ikke blir bedre, ta ham tilbake til legen for videre evaluering.

Tegn og symptomer på en baby med hjerteproblemer

Tegn og symptomer på en baby med hjerteproblemer


Hjerteproblemer hos spedbarn er forårsaket av medfødte hjertefeil stede ved fødselen. Med mindre en hjertefeil er alvorlig, kan det ikke bli diagnostisert før ungdomsårene eller voksen alder. Milde hjertefeil hos spedbarn kan presentere ingen symptomer. Alvorlige hjertefeil er vanligvis oppdaget under en ultralyd eller kort tid etter fødselen., Og kan være dødelig hvis den ikke diagnostiseres og behandles kort tid etter fødselen. Kirurgiske og medisinske behandlinger for å korrigere babyhjertefeil har høy suksessrate. Å vite hvilke tegn og symptomer å se etter i spedbarn kan bidra til å oppdage hjerteproblemer tidlig.

Tegn og symptomer

Når det kommer til hjertet, symptomer direkte knyttet til funksjoner oksygen, energi og kroppen. Tung pust, rask eller tung pust, problemer med å puste mens gråt eller spise, overflødig svetting og blå eller blek hudfarge er tegn på oksygenmangel. Et spedbarn med hjerteproblemer vil ikke vokse på en normal hastighet; han vil være undervektig og mangler appetitt. Noen spedbarn med hjertelidelser vil ha unormal blodtrykket og pulsen på tidspunktet for fødselen, varsling leger på problemet umiddelbart. Hvis barnet synes å arbeide mens du puster, spiser eller gråt, blir blå når gråt eller spiser eller ser ut til å ha ingen matlyst og er ikke å få vekt, spørre lege om å sjekke for medfødte hjertefeil.

Alvorlige symptomer

Medfødte hjertefeil er ansvarlig for flere spedbarn dødsfall enn noen annen fødsel defekt. Ifølge National Institutes of Health, er mer enn 35.000 babyer i USA født med medfødte hjertefeil hvert år.

Ifølge Mayo Clinic, en av de mest komplekse og sjeldne medfødt hjertesykdommer er hypoplastisk venstre hjertesyndrom (HLHS). Hypoplastisk venstre hjertesyndrom refererer til en kritisk underutviklet venstre side av hjertet. Babyer med HLHS kan bli alvorlig syk kort tid etter fødselen. Tegn på HLHS inkluderer, grå-blå hudfarge, rask pust, dårlig fôring og kalde hender og føtter. Babyer med HLHS kan gå inn i sjokk. Ifølge Mayo Clinic, tegn på sjokk inkluderer klam blek grå hud, svak eller rask puls, unormal treg eller grunne puste og stirrende øyne med utvidede pupiller. En baby som viser tegn på en alvorlig hjertesykdom eller sjokk trenger umiddelbar medisinsk nødhjelp.

Søker Behandling

En University of Michigan studie publisert online i Journal of Pediatric Cardiology fant at barn med spesifikke komplekse hjertefeil er mindre sannsynlighet for å dø hvis de blir behandlet på et senter som rutinemessig behandler et stort antall barn med medfødte hjertefeil.

Hjertesykdommer med mindre åpenbare symptomer, som transposisjon av de store arterier (TGA), kan være dødelig i de første seks månedene av livet. TGA er en medfødt tilstand der de store blodårene som fører mellom hjertet og lungene er byttet. Symptomer på TGA inkluderer, blå hudfarge, kortpustethet, manglende appetitt og problemer med å få vekt.

Tegn og symptomer på magevirus i babyer

Tegn og symptomer på magevirus i babyer


Ifølge BabyCenter.com, magevirus - også kalt gastroenteritt - er den vanligste årsaken til influensalignende symptomer. Babyer har normalt sensitive fordøyelsessystem, forårsaker dem til å lide mer enn ungdommer eller voksne. Babyer er på en enda større risiko for dehydrering på grunn av sine små kropper. Spedbarn bør få ekstra væske i løpet av dagen, selv om de er kontinuerlig oppkast. Hvis symptomene blir alvorlige, ta barnet til legevakten.

Fever

Et tegn på en mage virus hos babyer er en feber. En feber er kroppens måte å prøve å drepe viruset. Dette kan være bra så lenge lenge feber ikke blir for høy. I mange tilfeller kan du la en feber gå sin gang, men du trenger å se babyen tett. Hvis barnet ditt har feber, men spiller lykkelig, så er det ingen grunn til bekymring. Men dersom barnet ditt blir sløv og vil ikke slutte å gråte, gjør ditt beste for å bringe feberen ned med over-the-counter medisiner for babyer eller en kul vask klut.

Diaré

Diaré er en av de mest vanlige symptomer forbundet med mage virus hos babyer. Spedbarn vil lide med løs, våt avføring i løpet av dagen som utarmer sin kropp væske. Hvis barnet ditt er amming, pleie ham så ofte som mulig og gi ham renset vann gjennom en sprøyte. Se barnet ditt tett etter tegn på dehydrering. Hvis du legger merke til din sønns lepper er tørr eller om han har innsunkne-i øynene, han er dehydrert. Se ham nøye og hvis ikke får bedre, ringe legen din med en gang.

Oppkast

Oppkast er et tegn på matforgiftning samt magevirus. Oppkast er kroppens måte å prøve å få viruset ut. Hvis du oppdager barnet kaster opp, kan det hende hun har influensa. Kraftig oppkast kan være stressende og føre til at barnet blir urolig og opprørt. Hvis barnet ditt er oppkast og lidelse med diaré, bo hos henne hele dagen og gi henne en sprøyte med væske hvert 30. minutt. Hvis barnet ditt blir altfor sløv er det viktig at du tar henne til sykehuset.

Tegn og symptomer på Magen influensa hos spedbarn

Tegn og symptomer på Magen influensa hos spedbarn


Magen influensa er et virus som er fanget opp av å komme i direkte inneholde et virus. De magevirus multipliserer i tynntarmen og magen influensa symptomer vises innen et par dager. Spedbarn sette mange ting i munnen som kan ha magen influensa virus på dem, sette dem i fare for å få denne sykdommen. Hvis en forelder mistenker deres spedbarn har magen influensa, er det tegn og symptomer å se etter.

Diaré

Spedbarn som har mage influensa vil ha diaré. Det er noen ganger vanskelig å fortelle om et spedbarn har diaré fordi deres avføring er generelt myke til å begynne med, spesielt i morsmelk. Hvis barnet begynner passerer flere avføring plutselig og de er veldig vannaktig, er det mest sannsynlig diaré. Når et spebarn har diaré på grunn av mage influensa, bør den overordnede eller pleier gi barnet ekstra væske for å kompensere for den overskytende fluid som går tapt i avføringen.

Oppkast

Oppkast er et tegn på at et spedbarn har magen influensa. Oppkast hos spedbarn når de har magen influensa vanligvis er ufarlig. Imidlertid, dersom barnet kaster ofte, og kan ikke holde fluid ned, kan de blir dehydrert. Hvis barnet utvikler dehydrering, vil de være sløv og har en redusert urinmengde. Oppkast vanligvis avtar innen 24 timer.

Fever

For et spedbarn som har magen influensa, er en feber et tegn på at kroppen prøver å bekjempe infeksjonen. Et spedbarn som har en rektal temperatur på minst 100,4 har feber. Hvis barnet er mindre enn tre måneder gammel, og deres kroppstemperaturen når minst 100,4 grader Fahrenheit, trenger legehjelp søkes. Hvis barnet er over tre måneder gammel, bør lege oppsøkes når deres temperaturen når 101 grader. Legehjelp trenger ikke å bli søkt hos spedbarn over seks måneder før deres temperaturen når 103 grader. Spedbarn som har en høy temperatur, kan ha en febril anfall.

Magesmerter

Spedbarn som har mage influensa vil ha magesmerter. Siden et spedbarn ikke kan snakke, er det vanskelig for en forelder å fortelle om sine barns vondt i magen. Derfor vil de må lete etter indikatorer som deres spedbarn hadde det vondt. Disse indikatorene inkluderer økt fussiness og handle ubehagelig eller gråte etter å ha spist.