Digidexo.com

utslett med blåmerker

Hvordan å behandle Poison Oak Utslett med antihistaminer

Hvordan å behandle Poison Oak Utslett med antihistaminer


Mange tror at antihistaminer vil lindre giften eik utslett. Antihistaminer er foreskrevet for å redusere allergiske reaksjoner, slik som de kontrakt med pollen og støv. De arbeider ofte med gift eik også. Selv om de ikke kan behandle kilden til problemet, de hjelper lindre symptomene og redusere betente utslett. Imidlertid kan feilaktig påføring ikke løse problemet - faktisk kan det gjøre ting verre. Før du behandler giften eik utslett med antihistaminer, ta hensyn til de nødvendige skritt for forsvarlig omsorg.

Bruksanvisning

•  Bestem at giften eik forårsaket utslett. Noen symptomer som synes å være gift eik kan ha kommet fra andre kilder. Mentalt tilbake samme vei for å se om du kom i kontakt med planten, eller spør pasienten om han børstet mot eventuelle busker med tre blad konfigurasjoner i den siste tiden.

Kjøp orale antihistaminer på et apotek eller lokale supermarked. Mange merker er tilgjengelige i ikke-reseptbelagte sterke og kan tas uten resept fra lege. Drug selskaper annonsere dem som anti-allergi medisiner, men sjekk i boksen for å sørge for at de er det du trenger.

Ta antihistaminer med vann, i henhold til instruksjonene. De bør redusere intensiteten av kløe, som vil holde deg fra å skrape utslett så mye. Det kan også blidgjøre spredning av utslett og holde huden fra oser eller utvikle blemmer.

Fortsett å ta antihistaminer, tar seg ikke å ta mer av medisinen enn instruksjonene anbefaler. Vanligvis betyr at ikke mer enn to eller tre piller flere ganger om dagen.

Unngå å bruke salver antihistaminer til det berørte området. Mens oralt administrerte piller bringe lettelse fra symptomene på utslett, kan kremer og salver forårsake en allergisk reaksjon, som vil ytterligere inflame utslett og gjøre problemet verre.

Ta kontakt med en lege for sterkere og sterkere antihistaminer. Selv om den ikke-reseptbelagte styrke er ofte tilstrekkelig til å redusere symptomene, kan en alvorlig eller langvarig infeksjon nytte av sterkere medisiner. Legen din kan fortelle deg om det er berettiget og trygt foreskrive riktig mengde.

Tips og advarsler

 • Reseptfrie antihistaminer kan forårsake døsighet. Hvis du behandler giften eik utslett med antihistaminer, sørg for at pasienten ikke kjøre bil eller betjene tungt maskineri mens medisinert.
 • Forebygging er det beste virkemidlet for å behandle giften eik. Hvis du tror du har planter i ditt område, eller vet nøyaktig sted hvor du ble smittet av utslett, prøve å holde seg borte fra det i fremtiden. Alternativt kan du behandle plantene med ugressmidler eller slitasje tunge klær når du går eller arbeider i dette området.

Hvordan identifisere insektbitt med Blåmerker

Insektbitt som får deg til å blø under din epidermis, eller det øverste laget av huden din, vil føre til blåmerker å danne. Det finnes flere typer insektsbitt som kan danne blåmerker, slik som biter fra edderkopper, mygg, bed bugs og flått. Stings fra skorpioner, veps eller bier kan også dannes blåmerker. Insektbitt som forårsaker blåmerker har en veldig distinkt utseende til dem. Når du lære hva du skal se etter, vil du være i stand til å identifisere et insektbitt med blåmerker.

Bruksanvisning

•  Se etter små røde eller hvite punktering merkene i midten av blåmerke. Hvis en edderkopp bet deg, vil det være et par av punktering merkene. En enkelt punktering mark kan gjøres av en mygg, bed bug eller tick. Insektstikk med blåmerker vanligvis ikke utvikler et rødt, hevet, irritert og kløende klump rundt bittet.

Inspiser fargen på huden din rundt bittet. Er det lilla, rød og gulaktig eller er det magenta eller lyse rødt? Hvis huden din er en magenta eller lys rød blinken eller target form, har du vært litt av en hake og kan ha Lyme sykdom, som er en alvorlig tilstand som må behandles med medisiner foreskrevet av lege. Dersom området rundt bittet er mer dempet rosa-rød farge som ser ut som en weal eller oval formet utslett, er det ikke et insektbitt med blåmerker, men et bed bug eller myggstikk. Insektsbitt er svært smertefullt. Myggstikk irritere huden og gjøre den kløende.

Inspiser huden din der du har plassert den insektbitt for å fastslå om det har forårsaket blåmerker. En insektbitt med bruising vil ha en ring av farget normal hud rundt bittet er omgitt av et større ringformet skramme som stråler ut fra det. Den forslått området rundt insektbitt vil være 1-tommers eller større i diameter, og vil se ut som en smultring.

Tips og advarsler

 • Hvis du er usikker på hva slags insekt bit deg, eller hvis du er bekymret for at det du ser er faktisk ikke et insektbitt med et blåmerke, men noen annen form for skade, bør du tenke på å gå til legen din og ha ham ser på det.
 • Noen biter med blåmerker er ufarlig og vil forsvinne av seg selv, mens andre insektsbitt med blåmerker kan slå seg til alvorlige, livstruende bakterielle infeksjoner.
 • Hvis insektbitt er svært smertefullt og kvestet huden blir brun eller svart eller skadde området sprer seg, gå til legevakten med en gang. Dette er tegn på at du har en staph infeksjon. Staph er en fellesbetegnelse for en type kjøtt spiser bakterier som kan gjøre enorme skader på kroppen din hvis den ikke behandles raskt.

Hvordan å behandle Poison Sumac Utslett med antihistaminer

Hvordan å behandle Poison Sumac Utslett med antihistaminer


Orale antihistaminer, så som benadryl, og Chlor-Timetron, kan anvendes for å behandle kløe og utslett forårsaket av eksponering overfor giften Sumac anlegget. Mens antihistaminer ikke kan helbrede eller redusere virkningene av utslett, kan disse produkter brukes i forbindelse med havremel bad og calamine lotion for å gi midlertidig lindring av kløe.

Bruksanvisning

•  Bruk en muntlig antihistamin som inneholder enten klorfeniraminmaleat eller difenhydramin hydroklorid å behandle en gift Sumac utslett. Mange av disse produktene, for eksempel Benadryl og Chlor-Timetron, blir ofte brukt til å behandle både høysnue og allergi symptomer, og er også kjent for sine evner til å redusere kløe og berolige utslett.

•  Bestem om du ønsker å velge en muntlig antihistamin produkt med en ikke-døsig eller døsig formel for å behandle gift Sumac utslett. En ikke-døsig formel er ideelt hvis du har en travel dag på jobb foran deg, og du trenger et par timer med lettelse fra din gift Sumac utslett. En døsig formel, men vil hjelpe deg å få en god natts søvn.

Ta orale antihistaminer i forbindelse med hjem rettsmidler, for eksempel havremel bad og Calamine lotion, for å gi sømløs lindring hele dagen. Bruk kolloidalt havremel, som er havregryn som er malt til et fint pulver, på et kjølig bad for å lindre kløen når effekten av antihistaminer har avtatt. Calamine lotion er også nyttig i beroligende og beskytte blemmer utslett.

til legen din eller helsepersonell for å få resept-styrke muntlige antihistaminer hvis du ikke opplever lindring fra over-the-counter antihistaminer. Legen din kan velge å administrere antihistaminer som er kraftigere i et skudd skjema for raskere og mer omfattende behandling av en gift Sumac utslett. Legen din kan også velge å behandle gift Sumac utslett med orale steroider eller resept-styrke kortison.

Planlegg en oppfølging besøk med legen din dersom du ikke opplever lindring fra en gift Sumac utslett i løpet av 2 til 3 uker etter første kontakt. Andre utbrudd av utslett kan indikere infeksjon eller blodforgiftning, som kan føre til alvorlige medisinske tilstander. Husk å unngå å bryte eller spratt blemmer tidlig også.

Tips og advarsler

 • Aktuelt antihistaminer, slik som kremer og lotions, kan faktisk forverre gift Sumac utslett, spesielt hvis du har en allergisk reaksjon på produktet. Hvis du ønsker å prøve en antihistamin krem ​​for å behandle gift Sumac, ta på litt til en liten del av utslett å avgjøre om produktet vil gi lindring.

Hvordan å behandle Poison Ivy Utslett med orale steroider

Hvordan å behandle Poison Ivy Utslett med orale steroider


Orale steroider, slik som kortikosteroider, blir ofte brukt til å behandle mer alvorlige tilfeller av Poison Ivy utslett, for eksempel når utslettet dekker en stor andel av kroppen, eller når blemmer bli infisert eller ødelagt. I de fleste tilfeller kan orale steroider gi rask lindring av symptomene på en Poison Ivy utslett når de brukes under nøye oppsyn av legen din.

Bruksanvisning

Unn Poison Ivy utslett med orale steroider i uvanlig alvorlige tilfeller. Hvis giften eføy utslett dekke en stor del av kroppen din, hvis deler av utslett blir smittet, eller hvis utslett ikke svare på konvensjonell behandling som havremel bad, Calamine lotion eller hydrokortison krem, bør du oppsøke lege. Alvorlig utslett kan også føre til blodforgiftning hvis medisinsk behandling ikke er søkt omgående.

til legen din eller helsepersonell for å finne ut av om orale steroider bør brukes til å behandle Poison Ivy utslett. Legen din kan velge å foreskrive oral steroider hvis du for tiden blir behandlet for en annen medisinsk tilstand som kan forverre utslettet, for eksempel eksem, psoriasis, matallergier og mange andre. Orale steroider kan raskt redusere utslett og kløe, og fremme helbredelse mer effektivt.

Få en resept fra din lege eller helsepersonell for orale steroider til å behandle Poison Ivy utslett. (Prednisolon er den mest vanlige medisiner for denne type behandling.) Generelt vil resepten vare i ca 12 dager, med de doseringer som smalner av nedover mot slutten av behandlingen.

Ta orale steroider som anvist, og pass på å ta riktig mengde piller hver dag. Ikke slutt å ta de orale steroider til du er ferdig med resept, selv om giften eføy utslett har helt forsvunnet. Unnlatelse av å fullføre den muntlige steroidbehandling kan føre til utslett å gå tilbake, muligens enda verre enn før.

Rapport noen alvorlige bivirkninger til legen din mens du tar den muntlige steroider. Vanlige bivirkninger er søvnløshet, vektøkning, hevelse i ansiktet, tretthet, magesmerter og til og med et utbrudd av akne. I tillegg kan det tar orale steroider forårsaker komplikasjoner for diabetikere, fordi blodglukosenivået kan heves.

Planlegg en oppfølging besøk med legen din dersom giften eføy utslett vedvarer utover 14 dager etter å ha blitt utsatt for anlegget.

Tips og advarsler

 • Det kan være lurt å prøve flere konvensjonelle løsninger for å behandle Poison Ivy utslett, som Calamine lotion og kalde omslag, før du bruke pengene på potensielt kostbar behandling med orale steroider.

Hvordan å behandle Poison Oak Utslett med Kortison

Hvordan å behandle Poison Oak Utslett med Kortison


Leger bruker noen ganger kortison for å behandle giften eik utslett. Medisinen bidrar til å lindre allergisymptomer og redusere betennelse i huden. Kroppen produserer visse beløp på egen hånd, som kan bli utvidet ved å ta kortison enten gjennom munnen eller med injeksjoner. Hvis du ønsker å behandle giften eik utslett med kortison, sørg for at du forstår hvordan medisin virker.

Bruksanvisning

•  Finn ut om du har kommet i kontakt med gift eik. Sjekk ut de områdene du har besøkt eller reist gjennom i den siste tiden, spesielt skogen eller bekker i den amerikanske sør eller vestkysten. Giften eik trives i slike områder og en børste med bar hud er alt som skal til for å utvikle et utslett.

Snakk med legen din for behandling, spesielt hvis utslettet virker særlig utbredt eller hvis det følger andre symptomer som hevelse i ansiktet eller fingre.

La legen din for å administrere en kortison skudd hvis han føler det er nødvendig. Shots ofte ha en umiddelbar effekt og kan stanse utslett dersom det gis tidlig nok. Legen din kan foreslå en diett av kortison skudd hvis giften eik utslett er ille nok.

Ta oral kortison i de foreskrevne mengder i henhold til deg legens instruksjoner. Sperring et skudd, det skal de fleste kortison resepter ta piller. Hvis du bare trenger en daglig dose, mange leger anbefaler å ta det i morgen, så det vil fungere med kroppens naturlige syklus, mens flere daglige doser bør spres jevnlig hele dagen.

Ta mat eller melk med kortison. De hjelper pillene gå ned og redusere sjansene for en urolig mage. Du bør også ta pillene med et fullt glass vann.

Unngå å ta for mye kortison. Det kan være fristende å øke doseringen hvis giften eik utslett vedvare, men en kortison overdose kan skade immunforsvaret og produsere en rekke uønskede bivirkninger. Ring legen din umiddelbart hvis du tror du har overdose på kortison.

Reduser medisinen gradvis når regimet er over. Legen din kan gi spesifikke detaljer, men få anbefale å stoppe kortison behandlinger plutselig. En langsom reduksjon i medisinering hjelper kroppen din justere naturlig.

Tips og advarsler

 • Noen anbefaler hydrokortison krem ​​for behandling av giften eik utslett. Men i ikke-reseptbelagte styrke, ofte viser seg for svak til å gjøre en betydelig innvirkning.
 • Den tidligere giftig eik kan bli behandlet, jo bedre. Kortison resepter kan stoppe utslett før den starter hvis legen kan administrere den tidlig nok.
 • Kortison svekker immunforsvaret og kan ha andre skadelige bivirkninger også. Følg alltid legens råd når du behandler giften eik med det og være klar over eventuelle andre symptomer som kan vises under behandlingen.
 • Unngå å drikke alkohol mens du tar kortison medisiner.

Hvordan å behandle Poison Sumac Utslett med Kortison

Hvordan å behandle Poison Sumac Utslett med Kortison


Mens over-the-counter kortison produkter, for eksempel over-the-counter kremer, ikke er effektive nok til å lindre kløe forårsaket av gift Sumac utslett, kan det være lurt å spørre legen din om resept-styrke kortison produkter som kan fungere. Vanligvis kan du velge mellom muntlige medisiner som inneholder kortison, eller kremer som har en mye høyere konsentrasjon eller hydrokortison.

Bruksanvisning

•  Besøk din lege eller helsepersonell for å behandle dine gift Sumac utslett med kortison behandlinger. Over-the-counter kortison kremer er rett og slett ikke sterk nok til å redusere kløe til et håndterlig nivå, så du må bruke en resept-styrke kortison produkt, som kan brukes enten lokalt eller internt. Legen din kan velge å administrere orale steroider, slik som kortikosteroider, for umiddelbar lindring til særlig alvorlige eller infiserte gift Sumac utslett.

Påfør resept-styrke kortison krem forsiktig, tar seg ikke å sprekke blemmer som kan oppstå med gift Sumac utslett. Breaking vabler for tidlig kan føre til infeksjon eller blodforgiftning, som vil kreve umiddelbar medisinsk behandling. Du vil ønske å massere kremen sakte slik at det trekker inn i huden uten å forverre utslettet.

Treat gift Sumac utslett med oral kortison medisiner, som også kan være foreskrevet av legen din. Behandlingen tidsplan for oral kortison medisiner følger generelt at av antibiotika, der en større mengde kortison administreres i løpet av de første dagene av en gift Sumac utslett, med doser nedtrapping sakte hver dag inntil resepten er ferdig. Husk å fullføre resept som anvist, selv etter at utslett er helt forsvunnet, for å unngå en gjentakelse av symptomer.

Bruk Calamine lotion sammen med kortison produkter for å behandle gift Sumac utslett. Calamine lotion stivner og strøk enn kortison applikasjoner, slik at blemmer og utslett er beskyttet mot smitte.

Prøv en over-the-counter kortison krem for å behandle de senere stadier av gift Sumac utslett, når kløe er mye mindre intense. Når den brukes sammen med orale kortison resepter, kan du være i stand til å praktisk talt eliminere kløe i løpet av få dager.

Tips og advarsler

 • Hvis du bruker en over-the-counter kortison krem ​​for å gi lindring fra kløe i de senere stadier av en gift Sumac utslett, teste et lite område av huden din først for å utelukke en allergisk reaksjon, som kan forverre utslettet.

Hvordan å behandle Poison Ivy Utslett med antihistaminer

Hvordan å behandle Poison Ivy Utslett med antihistaminer


Bruk av antihistaminer har fått i popularitet de siste årene ved behandling av Poison Ivy utslett. Mens aktuelle kremer kan gi blandede resultater, kan muntlig antihistaminer som Benadryl og Chlor-Trimeton være effektive i healing irritert hud og reduserer kløen.

Bruksanvisning

•  Finn ut om du har, faktisk, kommer i kontakt med en gift eføy planten før du behandler utslett med et antihistamin. Tre kjennetegn definerer en gift eføy plante - mandelformede blader oppstå i klynger av tre, de klynger vokse ut av vekslende posisjoner på vintreet (ikke overfor hverandre) og det er ingen torner hvor som helst på anlegget.

Velg en muntlig antihistamin å behandle Poison Ivy utslett. Produktet skal inneholde enten klorfeniraminmaleat eller difenhydramin hydroklorid. Disse to ingrediensene er normalt finnes i over-the-counter medisiner som brukes til å behandle høysnue og allergi symptomer. De kan også anvendes som et middel for vanlig forkjølelse.

Unngå å bruke aktuelle salver som inneholder antihistaminer å behandle utslett forårsaket av eksponering for Poison Ivy, med mindre du vet sikkert at du ikke vil ha en allergisk reaksjon. En betydelig andel av befolkningen kan reagere negativt på en aktuell krem ​​eller salve brukes til å behandle Poison Ivy utslett, og det berørte området kan bli smittet eller blemmer kan brekke. Vær oppmerksom på at enkelte Calamine lotion kan inneholde antihistaminer som en ekstra grad av effektivitet.

Bruk vanlig Calamine lotion med en muntlig antihistamin for de beste resultatene. Calamine lotion er den mest pålitelige behandling for giften eføy utslett, siden det forårsaker porene i huden seg sammen og lindrer irritert hud ved å tørke og danne et beskyttende belegg.

Oppsøk lege umiddelbart hvis giften eføy utslett forverres eller blir smittet etter bruk av antihistaminer. En infisert utslett eller ødelagte blemmer kan forårsake blodforgiftning i alvorlige tilfeller. Legen din kan ha behov for å gi deg et kortikosteroid injeksjon for å kontrollere utslett, og gi deg noen lettelse.

Tips og advarsler

 • Legge havregryn, natron og Epsom salt til et kjølig bad kan være en annen måte å føle lettelse fra Poison Ivy utslett. Unngå varmere vann, som kan åpne opp porene i huden og tillate mer av de irriterende oljer fra giftsumak anlegg for å trenge gjennom huden.
 • Se legen din hvis Poison Ivy utslett ikke har forsvunnet innen 2 uker etter kontakt.

Hvordan behandle bleie utslett med hjem rettsmidler

Hvordan behandle bleie utslett med hjem rettsmidler


Bleie utslett er en svært vanlig type irriterende dermatitt som først og fremst påvirker babyer. Mens det er mange over mot bleie utslett behandlinger tilgjengelig, mange mennesker foretrekker å bruke naturlig rettsmidler på babyens sarte hud. Ikke bare er kjemisk naturlig bleie utslett behandlinger gratis, de kan også være mye billigere.

Hvordan behandle bleie utslett med hjem rettsmidler

•  Hindre bleie utslett fra å bli alvorlig ved å holde området rent og tørt. Bleie utslett oppstår når huden blir irritert fra langvarig eksponering for urin og kjemikalier i engangsbleier. Den beste måten å hindre den fra forming i første omgang er å ofte endre skitne bleier. Når du endrer babyens bleie la huden litt tid å tørke ut i frisk luft før du setter på en ny bleie. Avstå fra å bruke babypudder. Mens ja, vil babypudder absorbere ekstra væsken, maisstivelse som den er laget av fremmer veksten av visse typer av gjær som kan føre bleieutslett. Hvis fuktighet er et problem, forsiktig tørke området med en myk klut før hver bleie endring.

Beskytt babyens hud. For den vanlige tilfelle av irritasjonsbleieutslett, å beskytte huden mot ytterligere irritasjon er den beste behandling. Dekke babyens hud med en barrierekrem. Du kan bruke butikken kjøpte sink oksid bleie utslett kremer, men hvis du foretrekker noe mer naturlig kan du lage en hjemmelaget bleie utslett salve av lanolin og calendula olje. Du kan finne lanolin i baby omsorg delen av de fleste butikker. Det er tradisjonelt brukt for å beskytte brystvortene ved amming mødre fra chaffing. Calendula olje kan kjøpes i helsekostbutikker og vitamin butikker.

Hvis du har mistanke om at babyens bleie utslett er forårsaket av gjær, den eneste måten å virkelig kurere det er å bli kvitt infeksjonen. Ofte gjær bleie utslett kan kureres hjemme ved å bruke vanlig, økologisk yoghurt. Yoghurt har antibiotika og soppdrepende egenskaper. Det vil bero babyens hud og drepe gjær på samme tid. Påfør romtemperatur yoghurt til bleieområdet med hver endring for å klare opp bleie utslett som er forårsaket av gjær.

Hint

 • Skulle babyens bleie utslett fortsette å bli verre, sprekker eller blø, kontakt hans / hennes barnelege umiddelbart. Noen ganger alvorlig bleie utslett krever anti-sopp behandlinger eller antibiotika for å kurere.

Kan du ha kløende hud eller et utslett med hypoglykemi?

Kan du ha kløende hud eller et utslett med hypoglykemi?

Betyr Hypoglykemi Årsak kløende hud eller utslett?

Utslett og kløe er ikke symptomer på hypoglykemi. Pasienter som lider av hypoglykemi kan føle en varm følelse på huden sin, eller en slags pins-og-nåler nummenhet, men kløe og utslett er ikke et kjent symptom. På grunn av den psykologiske effekt av lavt blodsukker på en pasient, er det imidlertid mulig for forhåndseksisterende utslett og kløe å bli oppfattet som å ha dårligere i løpet av en episode av hypoglykemi.

Hva annet kan føre til at min Utslett eller kløe?

Det er mange andre mulige årsaker til utslett, generalisert hudirritasjon og mye kløe. Eksem er en tilstand som kan føre til alle de ovennevnte symptomene, men det er mange andre potensielle mistenkte. For å virkelig finne ut nøyaktig hva som forårsaker utslett eller kløe må du gå til en hudlege. Ofte en hudlege vil være i stand til å avgjøre hva som er galt bare ved å se på utslett eller høre en mer detaljert oversikt over dine symptomer.

Hva symptomer betyr Hypoglykemi Årsak?

Hypoglykemi kan føre til mange forskjellige symptomer å manifestere seg i en pasient. Noen av de vanligste symptomene på hypoglykemi inkluderer: skjelving, hjertebank, svetting, klam hud, elev dilatasjon, hud nummenhet, hodepine, forvirring, søvnighet, personlighetsforandring, ekstrem sult, kvalme, talevansker, problemer med å puste, kramper og koma. Disse symptomer varierer fra pasient til pasient, og også med alvorligheten av den hypoglykemiske aktuelle hendelsen.

Hvordan å behandle Poison Sumac Utslett med orale steroider

Hvordan å behandle Poison Sumac Utslett med orale steroider


Orale steroider, slik som kortikosteroider, kan brukes til å behandle spesielt alvorlige eller infiserte giften Sumac utslett. Administreres under tett oppfølging av en lege, kan orale steroider bringe rask og omfattende lettelse fra smerte, kløe og blemmer utslett som resulterer etter å komme i kontakt med en gift Sumac busk.

Bruksanvisning

•  Finn ut om du er en kandidat for orale steroider som en måte å behandle gift Sumac utslett. Orale steroider er ofte foreskrevet av leger i tilfeller der utslett dekke en stor prosentandel av kroppen, eller når utslett og blemmer har blitt infisert. I tillegg er orale steroider ofte anbefales for pasienter som er under behandling for andre hudlidelser, som eksem og matallergier, eller som lider av astma.

til legen din eller helsepersonell for å få en resept for orale steroider til å behandle dine gift Sumac utslett. Familien din lege bør vite om du for tiden tar reseptbelagte medisiner, og om disse stoffene er kompatible med bruk av orale steroider. Legen din kan også velge å behandle alle infiserte eller ødelagte blemmer med kortison krem ​​i tillegg.

Ta orale steroider til å behandle dine gift Sumac utslett. Vanligvis vil du ta en større mengde orale steroider i den første dagen eller to, med de foreskrevne dosene nedtrapping i de neste 10 til 12 dager. Husk å fullføre resept, selv om utslettet har fullstendig forsvunnet, for å hindre utslettet fra å returnere.

Bruk Calamine lotion og havremel bad for å utfylle bruk av orale steroider. Calamine lotion kan beskytte blemmer i utslett fra å bli smittet, og kan også absorbere væsken som kan gråte fra utslett. Oppløse kolloidalt havremel i en kult å lunkent bad vil også gi ekstra lindring fra kløe forårsaket av gift Sumac utslett.

Se legen din hvis utslettet ikke har blitt fullstendig eliminert av den tiden resept for orale steroider er gjennomført. Dette kan tyde på at utslettet har blitt infisert, eller at blodforgiftning kan ha skjedd.

Tips og advarsler

 • Bivirkninger av å bruke orale steroider til å behandle gift Sumac utslett inkluderer søvnløshet, vektøkning, hevelse i ansiktet, tretthet, magesmerter og akne. Tar orale steroider kan være risikabelt for dem som lider av diabetes, siden blodsukkernivået kan heves.

Hvordan å behandle bleie utslett med hjem rettsmidler

Å være en ny forelder har mange utfordringer. Behandling av vanlige problemer, som bleie utslett, er bare ett av dem. Det er mange medisiner tilgjengelig, men kanskje du vil bruke ting som er så nær naturlig som mulig når det kommer til din baby. Det er noen hjemme rettsmidler som du kan prøve å behandle bleie utslett, men husk at hvis utslettet kommer til et punkt der det er blødning eller det sprer utover bleieområdet, bør du ringe legen. Det er noen forskjellige ting du kan prøve, og hver av følgende løsninger bør brukes separat, ikke i kombinasjon.

Bruksanvisning

•  Ta bleie av, rengjør babyens nederst forsiktig, og eksponere området til luft. La luften komme til bunns vil hjelpe den holde seg tørr og leges raskere. Du bør gjøre dette for en stund etter hver bleie endring, selv om du har brukt en behandling til bunnen. Sørg for at barnerumpe er ren og tørr før du bruker noe til området.

Pulver babyens bunnen med maismel etter endring en rotete bleie og rengjøring bunnen grundig. Maismel er kjent for å holde fuktighet fra huden og hjelpe til med healing. Maismel er tilgjengelig i dagligvarebutikken baking midtgangen.

Påfør aloe vera fra en aloe anlegget til det såre området etter rengjøring av bunnen. Aloe brukes vanligvis til å behandle brannsår og mindre skader, og det er en ingrediens i mange medisiner. Bruke det til sår bunnen vil hjelpe sår området helbrede. Du kan bruke maismel over aloe hvis ønskelig, for ekstra beskyttelse.

Påfør Calamine lotion til sår bunnen etter å endre en bleie eller bading. Calamine er en eldre middel som brukes til å behandle insektbitt, utslett og mindre skader.

Legg havregryn til vannet når du bader babyen. Havregryn har helbredende egenskaper som vil hjelpe huden leges og utslettet går bort.

Tips og advarsler

 • Holde babyen tørr og ren er svært viktig å hindre bleie utslett og å hjelpe det bli bedre. Endre babyens bleie så snart du vet at han har våt eller rotet det vil hjelpe med helbredelsesprosessen.
 • Begrense mengden av sure matvarer som du mate babyen kan kutte ned på bleie utslett vises. Sure matvarer inneholder fersken, appelsiner og appelsinjuice, tomater, noe sitrus, epler, eplesaus, jordbær, pærer og noen andre frukter.
 • Hvis du ser blod, få råd av barnelege. Hvis du bruker hjemme rettsmidler ikke tar seg av problemet, bør du finne en god bleie utslett medisiner. Legen din eller en annen forelder kan hjelpe.

Hvordan å behandle bleie utslett med tøybleier

Hvordan å behandle bleie utslett med tøybleier


Tøybleier gi deg muligheten til å bruke en naturlig rute. Akkurat som en engangsbleie, med tøybleier, babyen kan fortsatt utvikle en bleie utslett. Bleie utslett kan oppstå fra en rekke forskjellige ting som for eksempel en allergisk reaksjon på et vaskemiddel, formel eller barnet ditt kan bare har sensitiv hud. Som med eventuelle helsemessige problemer barnet måtte ha, alltid snakke med barnelege først i tilfelle det er noe mer alvorlig enn en bleie utslett.

Bruksanvisning

Fjern klut bleie fra babyen og vaske babyen med vann og mild såpe. Tillate barnet å lufttørke og la bleien av for så lenge som mulig. Hvis du må sette en bleie på, la det noe løst for å tillate luftstrøm.

Bruk en naturlig vaskemiddel på bleier. Hvis du bruker en vanlig vaskemiddel, kan den inneholde kjemikalier som irriterer babyens hud, så en naturlig eller hypoallergenic vaskemiddel kan være best for bleier.

Endre babyen ofte og skyll ham med vann og mild såpe om nødvendig. Unngå å bruke baby kluter som kan irritere utslett. Prøv å endre baby så snart som mulig etter at han går. Jo mer tid urin eller avføring har kontakt med huden, jo mer sannsynlig kan irritere huden.

Bruk en helt naturlig bleie utslett krem med hver bleie endring. Salven vil gi en barriere for huden slik at urin eller avføring har mindre kontakt med babyens hud.

Tips og advarsler

 • Alltid snakke med barnelege først for å sikre barnet ditt er ikke å ha en allergisk reaksjon på noe som hans formel.

Røde utslett med en hvit ring på huden

Finne årsaken bak en smertefull, kløende utslett ofte gjør hele ildprøve mer utfordrende. Flere forhold kan føre til en rød og hvit utslett; i hvert tilfelle, kunne hvitheten har en ringlignende utseende.

Brown eneboer Bite

Bitt av en brun eneboer edderkopp vises som blink, med en rød, ringformet utslett rundt en hvit ring. Bite brannsår og klør for om lag ti minutter. Det deretter forstørrer og kan være ledsaget av feber og oppkast, blant andre symptomer. Behandl bite med en antibiotisk salve for å hindre den fra å forverres. Oppsøke lege umiddelbart også.

Eksem

Eksem oppstår når allergi irritere huden. Det milde utslett ser flatt og hvitt, men alvorlige flare-ups føre til at huden til å reise opp i røde flekker. Behandle de fleste tilfeller av Eksem med en hydrokortison krem.

Psoriasis

Psoriasis fører til en skjellende hvitt utslett å vises over rød, irritert hud. Dette skjer vanligvis på albuer og knær. Hud kremer, salver og muntlig medisiner og behandle psoriasis.

Tinea Versicolor

En gjær sopp som heter tinea versicolor utvikler kolonier på huden, som endrer huden til en rødbrun. Hvite flekker kan også oppstå mens utslett gjenstår. Behandlinger inkluderer kremer og anti-sopp piller.

Hvordan å behandle Poison Oak Utslett med orale steroider

Hvordan å behandle Poison Oak Utslett med orale steroider


Leger foreskrive oral steroider som en måte å behandle astma, lungesykdommer og lignende forhold. De arbeider for å redusere hevelse og betennelse, noe som betyr at de gjør en effektiv behandling for giften eik utslett. Orale steroider bør bare tas under anbefaling av en lege, og da bare mens du følger noen få enkle trinn

Bruksanvisning

•  Bestem at giften eik forårsaket utslett. Sjekk pasienten for å se om han eller hun kom i kontakt med noen gift eik, eller mentalt gjennom de steder du nylig har besøkt hvis du selv kan ha det. Giften eik vokser i skogmark i de vestlige og sørlige områdene av USA og kan identifiseres ved tre-leaf konfigurasjon av sine grener.

Ring en lege og spørre om han kan behandle problemet med orale steroider. Han kan anbefale en diett av steroider for å ta, eller han kan foreslå en annen måte å behandle utslett.

Ta steroider i henhold til legens resept. Orale steroider er ofte administrert i "bursts" av noen få dager, og kan tas både som piller og i sirup skjemaet. Ikke noen gang øke dosen utover det legen anbefaler. Det kan være fristende det utslettet vedvarer, men for mye medisiner kan føre til mer problemer enn det løser.

Hold et øye med utslett og skrive ned eventuelle endringer eller utvikling. Som hevelse og kløe avtar, gjøre oppmerksom på endringene. Rapporterer også om eventuelle negative endringer, for eksempel utvikling av blemmer eller oser hud. Når legen vurderer situasjonen, kan en utskrift være uvurderlig.

Se for bivirkninger. Orale steroider kan ha en ugunstig innvirkning på kroppen, spesielt dersom det tas i store doser. Bivirkninger inkluderer vekt svingninger, akne og hudproblemer, endringer i menstruasjonssyklusen, og økt moodiness.

Taper inntaket av gradvis når behandlingen er ferdig. Selv om giften eik utslett kan være borte, kan kroppen reagere negativt på et plutselig fall i medisinen. Snakk med legen din og finne ut hvor raskt eller sakte du bør slutte å bruke stoffet, og deretter følge hennes instruksjoner.

Tips og advarsler

 • Ikke forveksle orale steroider med anabole steroider, som uærlige idrettsutøvere bruke til å forbedre sine prestasjoner på banen. Selv basert i samme familie, trenger medisinsk steroider ikke har de samme negative effekter på leveren eller reproduktive organer som anabole steroider gjøre.
 • Orale steroider ofte smaker ganske bitter. Hvis du administrere det til barna, være forberedt for dem å motstå, og oppmuntre dem til å svelge medisinen raskt når det er i deres munn.

Slik fjerner en Poison Ivy utslett med en Hjem Utbedring

Slik fjerner en Poison Ivy utslett med en Hjem Utbedring


Poison Ivy er en treaktig vintreet eller sub-busk som vokser i det meste av Nord-Amerika og flere andre deler av verden. I den østlige, Midtvesten og sørlige USA, vokser Poison Ivy som et vintre; det vokser som en busk i den nordlige og vestlige USA, rundt de store sjøene, og i Canada. Poison Ivy inneholder et kjemikalie som kalles urushiol som forårsaker irritasjon og utslett. Mens noen mennesker er ekstremt følsomme for giften eføy, andre er bare mildt rammet. Du kan bruke flere forskjellige måter å kvitte seg med utslett og kløe i tilfelle av en allergisk reaksjon på giften eføy; en av de rimelige måter er anvendelsen av havremel lim.

Bruksanvisning

•  Vask det berørte området med kaldt vann og Fels-nafta klesvask bar såpe.

Legg en pakke eller 43 g instant havregryn og 1 ss. av natron til 7 ss. kokende vann. Omrør kontinuerlig for å danne en ensartet pasta. Havremel lim bør være tykk nok til ikke å være rennende etter søknad.

Påfør havregryn sjenerøst på de berørte områdene og dekke den med et stykke gasbind. Du vil føle innstramming av huden rundt det berørte området som havremel tørker.

Vask havremel lim med vann og deretter vaske det berørte området med Fels-nafta klesvask bar såpe.

Gjenta trinn 1-5 to ganger om dagen, etter behov.

Tips og advarsler

 • Havregryn skal være lunken, slik at det ikke brenner huden din etter søknad.
 • Du kan også suge i et bad med aveeno havregryn og natron. Det vil fungere på samme måte.
 • Bruk kun kaldt vann for å vaske de berørte områdene, så varmt vann vil spre urushiol olje til andre områder.
 • Ikke bruk en kroppsvask eller andre milde kosmetisk såpe fordi det ikke vil vaske bort urushiol olje effektivt; heller, vil oljen spre seg til andre områder.

Hvordan behandle Heat utslett med hjem rettsmidler

Varmeutslett, preget av små røde nupper, kløe og hevelse, er en hud tilstand som vanligvis oppstår under varme sommermånedene. Mens de fleste varme utslett rydde opp i løpet av 7 dager, noen mennesker lider av det fra det mye lenger. Dreven svetting bidrar til dette problemet og den påfølgende kløe kan føre til elendighet og øverstkommanderende ubehag. Relief kan bli funnet, men gjennom bruk av enkle hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

•  Ta opp til tre kalde bad eller dusjer en dag når du har varme utslett og lufttørke kroppen din etterpå. Unngå slathering på fete kremer, da de kan forverre tilstanden din.

Kombiner en kopp vann med en teskje natron, og deretter suge en vaskeklut i den. Bruk den til de berørte områdene i løpet av dagen i 10-15 minutter om gangen. Dette bør lette kløe forbundet med varmeutslett.

I stedet for å kaste bort vannmelon papirmasse, sette den til god bruk i å hjelpe til å behandle din varmeutslett. Kjøle massen til å sørge for at det er fint og kaldt, og deretter gni det på de delene av kroppen der utslettet er forekommende å kjøle seg ned huden din.

Cornstarch er en pålitelig metode for behandling av varme utslett. Kombiner det med nok vann til å lage en lime og sette den på området der utslettet har brutt ut og holde den på lenge nok til å la den tørke. Suge et håndkle i kaldt vann og tørk av cornstarch lim fra kroppen din.

Drikk fire glass lime juice daglig for å bli kvitt din varmeutslett. Som et spørsmål om faktum, kan dette være en god praksis å gjøre under varme månedene, for å hindre varme utslett oppstår i det hele tatt.

Hold en ispose tilgjengelig hele sommeren, i tilfelle varmeutslett. Bruk den til kløende, hovne områder av huden din med noen timer for å roe det ned.

Pass på hva du slitasje. Klær som er for stramt og laget av materialer som nylon vil føre til at kroppen til å svette mer, noe som er den viktigste grunnen til at du får varmeutslett i første omgang. Iført løs, vil bomull klær holde deg mye kulere og forhindre at varmeutslett fra forverring.

Hvordan å behandle Poison Ivy Utslett med Kortison

Hvordan å behandle Poison Ivy Utslett med Kortison


Over-the-counter anti-kløe kremer som bruker kortison som en aktiv bestanddel kan være for lett til å behandle en fullverdig eføy utslett. Disse produktene kan anvendes, men å behandle den utslett i senere stadier, når tørkemidler slik som calamine lotion, natron og havremel ha gjort jobben sin.

Bruksanvisning

•  Få de tidlige stadiene av en gift eføy utslett under kontroll ved hjelp Calamine lotion for å berolige og beskytte de berørte områdene, og havremel bad for å gi lindring fra kløe. Påføring kaldt komprimerer laget med natron og Epsom salt kan også bidra til å lindre hudirritasjon. Holde vannet kjølig, noe som vil hindre huden porene fra å åpne opp og tillate oljen fra giftig eføy til å trenge ytterligere.

Bruk Calamine lotion på det berørte området, bruke det liberalt 3 til 4 ganger per dag, før utslettet er fri for oser og gråt klare væsker. Du bør avvikle bruken av Calamine lotion når huden rundt utslettet er tørt og healing, siden det kan tørke ut huden din for mye og få den til å klø igjen.

Bytt til kortison krem når du har sluttet å bruke Calamine lotion å behandle Poison Ivy utslett. Det kan være lurt å prøve kortison krem ​​på et lite område av irritert hud først for å utelukke en allergisk reaksjon. Når du har ansett bruken av kortison krem ​​for å være både sikkert og effektivt, bruke den til utslett.

Prøv en muntlig produkt med kortison for å behandle Poison Ivy utslett. Noen studier har vist at disse preparater kan være effektive i å redusere kløe og utslett og med i de tidlige stadier. Vær forsiktig med å bruke disse produktene uten legens godkjennelse hvis du lider av diabetes, høyt blodtrykk eller magesår.

Gå til legen din og be om kortison behandlinger hvis du har vært ute av stand til å finne lindring for en avansert tilfelle av Poison Ivy utslett. Denne type terapi kan være nyttig når utslettet har blitt infisert, eller hvis utslettet dekker store områder av kroppen din. I mange tilfeller kan legen velge kortikosteroid behandlinger, som generelt tilby lindring i en svært kort tidsperiode.

Tips og advarsler

 • Sprøyting deodorant på armer og ben før du går inn i børsten kan være en effektiv måte å redusere sjansen for en gift eføy utslett.

Hvordan bli kvitt Body Utslett med hjem rettsmidler

Hvordan bli kvitt Body Utslett med hjem rettsmidler


Det er ingenting så elendig som en kropp utslett. Selv om det er mange utslett typer og årsaker, kan de fleste utslett bli tatt vare på med hjem behandlinger og medisiner. Vanligvis vises utslett som flekker av røde nupper på kroppen og kan være forårsaket av en allergisk reaksjon, en sopp, et virus, en infeksjon eller betennelse. Enhver utslett som er ledsaget av høy feber, kvalme, oppkast eller problemer med å puste eller svelge krever øyeblikkelig legehjelp.

Utslett forårsaket av allergiske reaksjoner

Utslett forårsaket av allergiske reaksjoner vises som skjellende røde eller rosa områder av huden, og blir referert til som kontakteksem. De er generelt forhøyet og kan inkludere blemmer. Disse utslett er vanligvis svært kløende og er forårsaket av en rekke allergener, fra visse metaller, mat og kremer til eksponering for planter, vaskemidler eller tekstiler. Prøv å finne allergenet som forårsaket utslett og unngå det. Behandle kløe med en muntlig eller aktuelle antihistamin. Hvis utslettet vedvarer i mer enn fire dager, gå til legen din, som kan foreskrive muntlig eller aktuelle steroider for å behandle utslett.

Utslett forårsaket av virus

Viral utslett vanligvis vises på armer, ben og bagasjerommet. Utslettet ser ut som små rosa og røde nupper og kan eller ikke kan klø. Feber, verkende, tretthet og hodepine ofte følger virus utslett. Disse utslett forsvinner vanligvis etter noen få dager. I mellomtiden, ta paracetamol mot smerter og feber, drikke rikelig med væske og få litt hvile. Aktuelt anti-klø krem ​​vil bidra til å redusere ubehag ved utslett er kløende. Kontakt legen din hvis du har alvorlige magesmerter, hovne og vonde ledd, feber over 101 grader som varer mer enn 24 timer, eller en alvorlig hodepine ledsaget av forvirring eller anfall.

Utslett forårsaket av sopp

Sopp utslett er flammende rød og vanligvis påvirker store områder av huden. Disse utslett kan brenne eller kløe. Hvis utslettet er tørt, påfør anti-sopp krem ​​til det berørte området; hvis utslettet er fuktig, gjelder anti-sopp pulver. Hold utslett området rent og tørt for å fremme helbredelse. Som utslett helbreder, kan det bli tørr og flassende. Fukte området med duft-fri fuktighetskrem etter behov. Hvis du har mistanke om ringorm, som er en svært smittsom utslett vises som skjellende, røde ringer, bør du oppsøke lege.

Elveblest

Elveblest er renner som vises på huden og kan være forårsaket av virus, sopp, bakterier, allergier og stress. Individuelle elveblest forsvinner vanligvis i løpet av 24 timer, men nye elveblest kan vises som gamle helbrede. Elveblest er veldig vanlig og vanligvis vises på overarmene og ben, hender, føtter og bagasjerommet. For å berolige kløe og svie som vanligvis følger elveblest, ta en over-the-counter muntlig antihistamin. Løse klær, kule dusjer og kaldt komprimerer kan også hjelpe med ubehag. Kontakt legen din hvis du har problemer med å puste eller svelge, eller hvis elveblest vedvarer i mer enn noen få dager.

Hvordan behandle et utslett med Fresh Air

Hvordan behandle et utslett med Fresh Air


Bleieutslett, varme utslett, og de fleste former for kontakteksem kan bli behandlet ved å utsette dem for frisk luft så mye som mulig. Andre utslett, som Poison Ivy og eik, kan behandles med frisk luft behandling, så vel, men forholdsregler må tas for at disse typer utslett ikke spres eller forurense andre mennesker som er utsatt. Alle utslett bør holdes så rent som mulig for å hindre smitte. Hvis et utslett begynner å sive puss eller annet tykt stoff, bør en lege kontaktes så snart som mulig.

Bruksanvisning

•  Bestem hvilken type utslett. For eksempel er bleie utslett vanligvis bare til stede på barnets rumpe og noen ganger genital området. Det humper kan være betydelig rød og irritert ute, men vanligvis ikke viser mønstre som er symmetriske. Symmetriske utslett kunne være en indikasjon på en mer alvorlig utslett, som kalk sykdom, f.eks. Poison Ivy og eik er lett identifiserbare hvis de har blitt kontrahert før. Hvis det er noen spørsmål med hensyn til opprinnelsen til et utslett, er det viktig å konsultere med en medisinsk faglig.

Rens utslett og området rundt utslett. Hvis utslettet er en kandidat for hjemmesykepleien, og pass på at området er rent, vil bidra til at helbredelsesprosessen kan starte. Forekomster av bleie utslett trenger spesiell oppmerksomhet fordi de har trolig har kommet i kontakt med avføring. Hvis ingen synlig skitt er til stede, vil en skvett flaske fylt med vann rense området uten å irritere den med en myk klut. Hvis området er synlig forurenset, prøv å rense den først med sprut flaske metoden. Hvis det ikke kommer ren, en ren vaskeklut med litt hypoallergenic såpe er et annet alternativ. Sørg for å skylle grundig hvis denne metoden er brukt, men.

La utslett lufttørke. Som utslettet tørker, vil blemmer begynner å gro fordi fuktigheten blir trukket ut. Det er viktig å holde utslettet fra å kontakte noen muligens irriterende gjenstander, som klesvask som har blitt vasket i tøymykner, for eksempel. Hvis utslettet er smittsom, ta forholdsregler for å sikre at den ikke sprer seg. Hvis området skal dekkes, som i tilfeller av bleie utslett eller kontakteksem, påfør vaselin for å holde irritasjon i sjakk.

Hold utslett ut i frisk luft så mye som mulig. Hvis utslettet blir verre eller ikke ser ut til å bli stadig bedre i løpet av 72 timer, ta kontakt med en lege.

Hjem rettsmidler for Utslett med hud Burning

Hjem rettsmidler for Utslett med hud Burning


Hudirritasjoner og utslett er ubehagelig og til og med smertefull. Allergiske reaksjoner og solbrenthet er blant årsakene til brennende utslett. Uansett årsak, få lindring fra utslett er det viktigste. En rekke hjem rettsmidler og behandlinger er tilgjengelige for å hjelpe deg å føle deg mer komfortabel mens utslett helbreder.

Komprimerer

Bruk kalde kompresser på brennende utslett. Det finnes en rekke metoder for å kjøle ned huden med kompresser. Kjøp en kommersiell kompress eller lage din egen med isbiter og en plastpose. Bruk en pose med frosne grønnsaker som en komprimere hvis det er alt som du har på hånden. Hold den på utslett i 15 minutters intervaller i løpet av dagen. Bruk den for så mange dager som er nødvendig.

Aloe Vera

Aloe vera gel har helbredende og lindrende egenskaper. En mild hjem rette for utslett er å bruke gel direkte fra aloe vera plante. Bryte åpne en av stilkene å få tilgang til healing gel på innsiden. Gjelde for utslett for lindring fra brenning. Det er mulig å kjøpe aloe vera gel fra et apotek eller matbutikk Hvis du ikke har tilgang til anlegget.

Havregryn Bath

Sug din brennende utslett i en havremel bath. Dette hjemme bøte lindrer kløe og svie. For å gjøre havremel bath, fyll badekaret med varmt vann. Hell i en kopp ukokt havregryn i vannet. Senk kroppen i badekaret og suge så lenge som ønskelig. Gjør dette annenhver dag før utslettet avtar.

Olivenolje

Påfør olivenolje til utslett for å lindre huden brenning og helbrede utslett. Det trenger inn i huden og tilfører fuktighet effektivt. Bruk den daglig inntil utslettet har grodd. Fukt sterile kluter eller bomullsdotter med olivenolje og bearbeid den forsiktig ned på utslett områder. For å beskytte utslett fra irritasjon, dekke det med en stor bandasje.