Digidexo.com

osteopati def

Osteopati Farene

Osteopati Farene


Osteopati er forankret i troen på at alle sykdommer og lidelser opprinnelse i, eller er relatert til, problemer i bevegelsesapparatet. Dette systemet består av nerver, ben og muskler som danner kroppens struktur og alle er sammenkoplet. Den opprinnelige troen av grunnleggeren av osteopati er at alle fysiske problemer stammer i ryggraden. Dette betyr at osteopati fokuserer på bein og muskler-utilsiktede skader på disse kan noen ganger oppstå. Det er noen andre farer forbundet med osteopati.

Osteopati

Osteopati, eller osteopatisk medisin, er en alternativ form for medisin startet i 1874 i Missouri. Mens det er en alternativ medisin, har det vært et offisielt sertifisert form av medisin i de Forente Stater i lang tid. Den amerikanske Osteopathic Association ble dannet i 1901 for å regulere praksisen med osteopati. Utøvere av osteopati ble offisielt anerkjent i alle 50 stater i 1962.

Søknad

Denne troen manifesterer seg i en fokus på muskel-skjelettsystemet. Et besøk til en osteopatisk utøveren vil innebære et intervju og en fysisk sjekk, der ryggraden og holdning er undersøkt. Rygg, ben eller armer kan være manipulert med hendene for å undersøke deres styrke og muskel tone. Osteopati gjør også bruk av røntgen for å diagnostisere lidelser og sykdommer og bruker reseptbelagte medisiner i behandling. Osteopatisk behandling kan også innebære flytting av en stram muskel mot og fra et smertefullt område og holdt til tetthet letter. Dette kan noen ganger føre til utilsiktet smerte.

Sertifisering

Alle utøvere av osteopati skal være riktig sertifisert. En lege av osteopati (DO) mottar den samme grunnleggende opplæring som lege (MD), samt opplæring i hvordan å manipulere muskler og bein. Han må også få en lisens til å praktisere som andre medisinske fagfolk. Når du besøker en Må sjekke for å sikre at riktig sertifisering er utstilt.

Tilhørende risiko

De fleste farene involvert i osteopati er uønskede bivirkninger og bør bare vare i noen dager. Du kan oppleve utmattelse etter behandling. Du kan også oppleve muskelsmerter og muligens en lett hodepine. Mer seriøst, en teknikk som brukes av noen DOS, heter spinal manipulasjon har vært knyttet til mer alvorlige bivirkninger, som for eksempel arterie skader og slag. Risikoen for disse bivirkninger er mer sannsynlig når ryggraden manipulasjon er utført på den øvre del av ryggen.

Betraktninger

Diskutere eventuelle risikoer forbundet med osteopatisk behandling med en DO og alltid sørge for at en DO er fullt sertifisert og lisensiert før under noen behandlinger. Vær på vakt mot eventuelle personer som utgir seg for å øve osteopati som er villige til å gi sin offisielle sertifisering.

Hva er fordelene med Osteopati?

Hva er fordelene med Osteopati?


Osteopati behandler hele kroppen gjennom manipulasjon av kroppens muskelskjelettstruktur, inkludert bein, ryggrad, ledd og muskulatur. Den forsøker å gå utover konvensjonell medisinsk behandling og å få til en balansert, sunn tilstand i alle de kroppslige systemer. Mange positive effekter av osteopatisk behandling har blitt observert, selv om leger fortsatt debatt nytten av osteopati når takle sykdom og alvorlige medisinske tilstander.

Whole-Body Treatment

I stedet for å behandle medisinske tilstander på deres bestemt sted, er den osteopatisk metode en "helkropps" metode basert på det faktum at legemet vil kompensere for svakheter eller skade i én del ved å plassere mer belastning på fjerneste del, noe som fører til smerte, inflammasjon, stivhet og ytterligere skade. Osteopater søker å integrere alle kroppens ulike strukturer og funksjoner, slik at de kan arbeide sammen på et optimalt nivå.

Alternativ til medisinering

I motsetning til allmennpraktiserende leger, osteopater fungere uten bruk av enten resept eller over-the-counter medisiner. Således lider pasienten ingen bivirkninger eller toksisitet, og vil ikke utvikle noen form for medikamentavhengighet. Snarere enn kunstige medisiner, osteopater søke å kurere sine pasienter ved å utløse kroppens selvhelbredende evner.

Wellness Veiledning

Gjennom diagnostisering av strukturelle problemer i kroppen, kan osteopater også gi nyttig veiledning om riktig holdning, arbeidsvaner, ernæring og fordelene med regelmessig mosjon. I det lange løp kan dette forebyggende behandling være mye mer effektivt i å utvikle god helse enn bare å håndtere smerte og andre forhold som de kommer opp.

Fordeler med Manipulation

Med sin vekt på manipulering av ledd og kroppens fascia, eller nerve hylser, er osteopatisk medisin spesielt effektiv for behandling av forstuinger, tøyninger og idrettsskader som tennis albue, samt felles nakke og ryggsmerter. Manipulering kan bidra til å forbedre blodsirkulasjonen, gjenopprette funksjon av nerver, slappe muskler, lindre isjias (nervesmerter) og forbedre leddgikt leddene.

Osteopati Vs. Allopathy

Osteopatisk leger, eller DOS, er en off-shoot historisk av allopathic leger, eller MDs. Selv om like kvalifisert medisinsk, er osteopatisk leger spesielt opplært i manuell medisin, eller osteopatisk manipulerende medisin. Osteopatisk medisin ble startet i 1874 av AT Still. Dr. Fortsatt fokus i osteopati var å øke kroppens evne til å helbrede seg selv. Allopathic leger ikke får denne opplæringen på medisinstudiet.

Historie

Begrepene "allopathic" og "osteopatisk" oppsto rundt 1874 da AT Likevel, MD, offisielt brøt med mainstream medisin. Etter å ha mistet sin kone og barn for å sykdom med leger som ikke klarer å redde dem, søkte han bedre metoder for behandling av pasienter som understreket kroppens egen unike helbredende prosess. Allerede før drapet på hans familiemedlemmer, AT Fortsatt hadde erfaring med det som skulle bli hans osteopatisk teknikker: oppførsel av posisjonering og omstilling kroppen til å redusere smerter og bedre funksjon. Teknikkene han studerte og skapte ble også rettet mot å optimalisere kroppens evne til å helbrede seg selv, og fjerne eventuelle hindringer fra dette målet. Osteopatisk medisin er nå allment akseptert, selv om denne aksepten ble hardt tilkjempede. For år, Dos kjempet juridisk diskriminering fra American Medical Association (den allopathic organisasjon), sykehus og forsikringsselskaper, spesielt i California.

Grunnleggende forskjellene

DOS og MDS er begge fullt lisensierte leger. Nyutdannede av enten osteopatisk eller allopathic medisinske skoler er berettiget og kvalifisert til å forfølge noen spesialitet, inkludert kirurgi. De to store forskjeller mellom de to er viss trening og filosofi. Opplæringen en osteopatisk lege mottar i medisinsk skolen inkluderer omfattende kurs i osteopatisk manipulerende medisin, eller OMM. Gjennom dette hands-on tilnærming, er mye lagt vekt på muskel- og skjelettsystemet og dens effekt på pasientens helse. Dette er da en refleksjon av osteopatisk filosofi, som er en holistisk en: symptomene må ses i sammenheng med pasienten, og pasienten må ses som en helhet. For eksempel har en person en begrenset evne til å puste. Den osteopatisk lege er opplært til å se på thorax ryggraden for slike ting som overdreven kurvatur og ryggvirvel posisjons anomalier. En migrene pasienten kan vurderes for kranie problemer eller cervical dysfunksjon. Osteopat kan deretter behandle og selv løse visse betingelser gjennom bruk av OMM.

Lisensstatusen krav og praktisere Rettigheter

Lisensstatusen krav er lik for både osteopatisk og allopathic leger. Osteopater er lisensiert gjennom National Board of Osteopatisk medisinske sensorer (NBOME), mens allopathic leger er lisensiert gjennom National Board of Medical Examiners (NBME). Begge er nødvendig for å ta en serie med lisensiering eksamener, kalt boards, å oppgradere medisinsk skole, og deretter å oppnå styret sertifisering etter bosted trening. Begge har ubegrenset praktiserende rettigheter over hele USA. Men i motsetning til MDs har osteopatisk leger begrenset praktiserende rettigheter over hele verden; Noen land har gitt ubegrensede rettigheter. Flere land, som Irland, har ennå ikke gitt rettigheter til DOS.

Osteopatisk manipulerende medisin

Som nevnt ovenfor, osteopatisk manipulerende medisin, eller OMM, er en hands-on tilnærming til pasientvurdering og omsorg, spesielt for osteopatisk leger. Allopathic leger ikke får OMM som en standard del av sin utdanning. Muskel- og skjelettsystemet er i sentrum av OMM, og det er studert av osteopat for indikasjoner på underliggende patologi i hele kroppen. Visse forhold kan behandles ved OMM gjennom en rekke teknikker. Disse inkluderer bløtvev, counterstrain høy hastighet med lav amplitude teknikker (som ligner på en kiropraktor metode for "cracking" pasientens ryggraden), og myofascial release. Behandling er vanligvis smertefri.

Som er bedre?

Fordi osteopatisk og allopathic leger er tilnærmet identiske i form av medisinsk opplæring, verken nødvendigvis "bedre" enn den andre. Osteopater får ikke mindre opplæring i grunnleggende fag eller klinisk undervisning enn sine MD kolleger. De gjør, faktisk, får mer opplæring samlet i form av OMM. For mer naturlig, mer helhetlig omsorg, er osteopatisk leger mer spesifikt trent.

Hva er forskjellen mellom en osteopat og en homeopat?

Hva er forskjellen mellom en osteopat og en homeopat?


En osteopat er en lege som har spesialisert behandling av sykdommer i skjelettmuskler og strukturen av det menneskelige legeme. Homøopatiske leverandører behandle den personen som en helhet - ikke bare symptomene på sykdom - ved hjelp av naturlige rettsmidler i motsetning til medisinering.

Doctor of Osteopati Training

For å bli en Doctor of Osteopati (DO) må du fullføre fire år med medisinsk skole og ytterligere 300 til 500 timer med studier av kroppens muskler og benbygning. Do 's kan spesialisere seg i et bestemt felt av medisin akkurat som en lege.

Homeopat Training

Noen homøopatiske utøvere er leger som har fått opplæring i praksis av homøopatisk medisin etter medisinstudiet. Du kan bli en homøopatisk rådgiveren ved å delta på programmer som er så kort som en helg eller så lenge som et år lang. Krav og lisensiering lover for homøopater varierer fra stat til stat.

Hva kan en osteopat Do?

En Doctor of Osteopati er en lisensiert lege som kan foreskrive medisin, diagnostisere sykdom og utføre kirurgi. En DO bruker en holistisk tilnærming til medisin som behandler hele personen og ikke bare symptomene på en sykdom.

Hva gjør en Homeopat Do?

Med mindre en homeopat er en lisensiert lege, er de ikke i stand til å foreskrive medisiner eller utføre kirurgi. Mange homøopatiske utøvere tror at stress på kroppen forårsaker sykdom. De vil behandle den underliggende stress i en persons liv og foreskrive urte løsninger i et forsøk på å finne en kur. En homeopat bruker også en helhetlig tilnærming til behandling av sykdom.

Hvor Osteopaten arbeid?

Osteopater praktisere medisin på legekontorer og sykehus. En osteopat kan åpne en klinikk og praktisere medisin på egenhånd.

Hvor Homøopater arbeid?

En homeopat kan fungere i en alternativ medisin klinikk under tilsyn av en lege, eller han kan være tilknyttet en helsekostbutikk. Noen homeopater åpne rådgivning praksis på egen hånd.

Hvordan finne en utøver av Osteopati

Hvordan finne en utøver av Osteopati


Osteopati utøvere bruker behandlinger som fletter de essensielle systemer i ens kropp og fokuserer på forholdet de skaper mens du arbeider sammen. De bringer sammen kroppens nerver, muskler, organer og bein i en harmonisk balanse for å behandle hele personen i stedet for adresse bare et isolert symptom, skade eller sykdom. Myke bevegelser og trykk påført skjelettsystemet kan lindre smerter forbundet med mange områder av kroppen. Behandling er generelt billig, men det kan ta mer enn en økt for å lindre smerte. Følg disse trinnene for å finne den rette osteopati utøveren for deg.

Bruksanvisning

Finn en Osteopathic Practitioner

•  Bruk "American Osteopathic Association" hjemmeside (se Ressurser nedenfor) for å finne en sertifisert osteopat i ditt område. Du kan søke etter spesialister samt generell praksis osteopater. Dette er også et flott sted å lære mer om osteopati generelt.

Be om utøveren er styret sertifisert. Ikke alle er. Utøvere som er styret sertifisert har måttet passere kvalifiserende eksamener.

Ring for å gjøre en avtale på et praktisk sted med din valgte osteopat. Pass på å velge et sted som er i nærheten av hjemmet eller på jobb. Du ønsker å gjøre det enkelt for deg å komme for en rekke avtaler.

Spør venner, familie og helsepersonell for henvisninger til en osteopat.

Begynn behandling med en Osteopathic Practitioner

Forvent å gå over hele historikken på din første avtale. En grundig undersøkelse vil også bli gjennomført. Du vil bli bedt om å delvis kle av og utføre enkle bevegelser. Siden følelse av kontakt er den dominerende verktøyet for osteopati, legen vil palpere kroppen din til å identifisere belastning.

Sett til side i minst 30 minutter for hver behandlingsøkt. Noen kan ta lengre tid hvis utfyllende prosedyrer er planlagt.

Forbered deg på å ha røntgenbilder tatt. En x-ray vil hjelpe utøveren diagnostisere deg og lage en behandlingsplan basert på dine behov.

Ta kontakt med din lege for råd om grundig laboratoriearbeid, som kan utelukke mer kompliserte forhold.

Tips og advarsler

 • Det er viktig for utøveren å forstå din helse historie. Sørg for å forklare eventuelle helseproblemer til utøveren på din første avtale.
 • Omtrent 65 prosent av praktiserende osteopatisk leger spesialister i primærhelsetjenesten områder, for eksempel pediatri, familie praksis, obstetrikk og gynekologi og indremedisin. Spør din nåværende lege hvis han eller hun kan behandle deg ved hjelp av osteopati.
 • Hvis du opplever symptomer som vedvarende oppkast, hodepine eller brystsmerter, bør du oppsøke lege eller besøke legevakten. Akutte symptomer som disse er ikke ment å bli behandlet med osteopati.

Osteopati Teknikker

Osteopati er en samling av teknikker som brukes til å ikke bare rette opp en rekke strukturelle plager i kroppen, men også å fremme sine sunn funksjon. Det er en form for holistisk medisin som involverer hender og føtter av terapeuten.

Kraniosakralt Teknikker

Cranial Osteopati fokuserer på det sentrale nervesystemet forhold til resten av kroppen, med fokus på endringer i kroppens cerebral-spinalvæske kalt Cranial Rytmisk Impulse (SFI).

Muskel-skjelett Teknikker

Muskel-skjelett teknikker fokusere på forholdet mellom muskler, ledd og bløtvev. Ifølge Osteo-Online, denne teknikken "eliminerer muskelspasmer og spenninger i leddbånd, og dermed gjenopprette full mobilitet til felles."

Indre organer og fordøyelseskanalen

Teknikker knyttet til fordøyelseskanalen og andre indre organer utnytte "luft motion" og signaler fra kroppens sentralnervesystem å fremme sunn funksjon av disse organene.

Muscle Energy Techniques

METs, eller Muscle Energy Techniques, bruk motkraften brukes på musklene for å gjenopprette bevegelse for å stressede muskler.

High Velocity Low Amplitude Teknikker

HVLAs teknikker (High Velocity lav amplitude) gjenopprette spekter av bevegelse til ledd begrenset av smerte eller sårhet ved hjelp av raske tillit teknikker til de berørte ledd.

Osteopat Vs. MD: Hvordan Training Differ?

Osteopat Vs. MD: Hvordan Training Differ?


Osteopatisk medisin er mer enn 100 år gammel. Det ble utviklet i 1874 av Dr. Andrew Taylor som var misfornøyd med konvensjonell medisin og mente at muskel- og skjelettsystemet var en nøkkel til helse.

Opplæring av en lege

Den konvensjonelle lege, også kjent som en allopathic lege, mottar en MD (lege medisin) grad ved å fullføre utdanning og krav til opplæring. Legen må oppgradere fra en akkreditert høyskole, ta den medisinske college innleggelser test, fullføre fire år med en akkreditert medisinsk skole og oppfylle et krav til bosted for å bli lisensiert og praktisere medisin.

Den tilsvarende opplæring av en Osteopathic Doctor

Legen av osteopatisk medisin mottar en DO (doktor i osteopatisk medisin) grad ved å oppfylle det samme antall år med utdanning og opplæring som lege. Imidlertid er det filosofiske skjeve at osteopatisk lege får gjennom trening annerledes. Osteopatisk medisin fokuserer mer på forebygging enn allopathic trening, samt behandle hele personen.

Ytterligere Training

Legen av osteopatisk medisin gjør ekstra trening i osteopatisk medisin for å bli dyktige i manuell medisin utviklet for å balansere kroppen gjennom bevegelsesapparatet. Denne ekstra trening gjør osteopater å utnytte manuelle medisin behandling, inkludert spinal manipulasjon og massasje, i deres medisinske praksis.

Slik Pris en Doctor of Osteopati

Slik Pris en Doctor of Osteopati


Leger av osteopati bruke hands-on manipulerende teknikker for å løse spesifikke og direkte områder av smerte. Vanlige sykdommer som behandles med den holistiske tilnærmingen er ryggsmerter, leddgikt og idrettsskader preget av vedvarende smerte. Følg disse trinnene for å prisen en leger av osteopati.

Bruksanvisning

Evaluere utdannede leger av osteopati

•  Innse at noen leger of Osteopati vil justere sin pris basert på pasientens evne til å betale. En utøver som har fullført ekstra år med spesialisert trening kan ha en tendens til å kreve høyere priser.

Spørre inn legens skolen av trening. Å ha en godkjent grad betyr at utøveren har fullført et evaluert program som er standardisert for å møte bestemte kriterier.

Se etter en lege som har gjennomført en spesialitet relatert til smerte eller skade. Avansert trening kan bety at utøveren av valget vet alternative teknikker for å lindre smerte. Spesialister har ofte et bredere spekter av praktiske råd for pasienter også.

Tenk Osteopatisk gebyrer

Velg utøvere som er upfront og ærlig om behandlingsresultatene før du betaler for økter som kanskje ikke gir deg det du forventer.

Be om en tidsplan for avgifter å prise behandlingen din før du starter dine økter. Noen kontorer vil fakturere din forsikring som en tjeneste, men du vil være ansvarlig for hele beløpet av kontoen dersom forsikringen ikke betaler.

Tenk om supplerende metoder for å utfylle hands-on justeringer utført av utøveren. Vær oppmerksom på at bruk av varmeterapi eller ultralyd terapi kan øke prisen på en økt.

Plan å betale moderate honorarer for hver behandling.

Kjøp produkter for hjemmebruk for å spare penger

Kjøp komfortprodukter som et oppvarmet massasje recliner, som er en osteopatisk måte å lindre smerte.

Søk etter rimeligere ryggstøtte laget av ortopediske skum som et supplement til osteopatisk behandling. Bruk under forhold der du er pålagt å sitte i lang tid for å avlaste presset på korsryggen.

Tips og advarsler

 • Still spørsmål før du forplikter deg til en behandlingsplan. Prisene for osteopatisk behandling varierer, men er generelt moderat.
 • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, bør du kontakte legen din. Hold legen informert om noen behandling du påtar deg. Hvis du føler deg økt smerte etter å ha blitt behandlet av en lege av osteopati, avbryte behandlingen og oppsøke din fastlege videre råd.

Hvordan bruke Osteopati å lindre leddgikt smerte

Hvordan bruke Osteopati å lindre leddgikt smerte


Osteopatisk behandling kan redusere smerte, redusere hevelse og forbedre din mobilitet og bevegelighet med din form for leddgikt. Felles degenerasjon er normalt og vanlig i de fleste voksne over 35. Leddgikt er klassifisert som enten degenerative eller artrose. Holisitic metoder som er involvert i osteopati kan fokusere på umiddelbart lindre smerter forbundet med leddgikt. Behandlingen kan kreve gjentatte økter, som hver er moderat priset. Osteopati vil bruke en mangefasettert og sunn tilnærming til å behandle leddgikt. Følg disse trinnene for å lære mer.

Bruksanvisning

Velg Vann Øvelse til å behandle leddgikt

Utforsk vann terapi for å lindre leddgikt smerte. Neddykking i varmt vann gir et trygt miljø for å redusere leddgikt smerte og stivhet. Din osteopat kan foreskrive bestemte bevegelser for å lette din tilstand.

Bruk vann øvelse for ledd og muskler. Bruk den naturlige motstanden i vannet for å bygge muskelstyrke. Tilknyttede fordelene med vann trening inkluderer forbedret selvtillit og økt energi.

Diskuter alternativer for å lindre smerte ved hjelp av medisiner om nødvendig.

Lag sunne vaner

Følg faglige råd. Osteopatisk utøvere kan henvise deg til å bruke naturlige vitamintilskudd for å bistå med sine fysiske teknikker for å lindre leddgikt smerte.

Ta positive skritt for å forbedre din diett, noe som kan være en faktor i leddgikt. Lær mer om dette temaet ved å lese "How to Eat Away Leddgikt" (se Ressurser nedenfor).

Bruk kalde omslag påføres direkte på smerte eller hevelse etter trening.

Stretch og varme opp med range-of-motion øvelser.

Dra nytte av en sunn livsstil. Trening er kjent for å redusere leddsmerter og forbedre personlig utholdenhet. Økt fleksibilitet kan motvirke mobilitet begrensninger.

Unn artritt i hånd med Exercise

Reduser stivhet i hender og fingre ved å gjøre regelmessige finger og hånd øvelser.

Slapp av hånden din. Begynn med fingrene utstrakt og tett lukket sammen.

Bend slutten og midtre leddene i fingrene. Vær oppmerksom på å holde håndleddet og knokene rett. Gjør langsomme, flytende bevegelser.

Return din hånd til utgangsposisjonen. Gjenta med den andre hånden.

Tips og advarsler

 • Hvis du har tenkt å velge en osteopat som primær omsorgsperson, sjekk ut hans eller hennes utdanning, lisens, og erfaring.
 • Konsultere familiemedlemmer, venner eller annet helsepersonell for henvisninger.
 • Vurdere kostnadene før du starter behandlingen. Ta kontakt med din forsikring plan for å se om noen kostnader kan dekkes. Behandlinger er generelt moderat i pris.
 • Vær forsiktig hvis legen din forteller deg at smertestillende eller anti-inflammatoriske er den eneste lindring for smerte.
 • Osteopati er ikke en kur for situasjoner når kirurgi kan være det beste alternativet, som en hofteoperasjon nødvendig på grunn av alvorlig degenerering.
 • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, bør du kontakte legen din. Hold legen informert om noen behandling du påtar deg. Hvis felles hevelse, stivhet eller smerte øker, avslutte din rutine og konsultere legen din.

Hvordan bli en Doctor of Osteopati

Hvordan bli en Doctor of Osteopati


Osteopati er å få økt anerkjennelse i det medisinske feltet. Den unike holisitic tilnærming har gjort dette hands-on tilnærming til smertebehandling mer populært med vestlige kulturer. En Doctor of Osteopati (DO) vil bli kjent med generell medisinsk utdanning som en del av sin opplæring. For å legge inn en karriere innen osteopati, forstår at å tjene en DO grad kan være en lang og moderat dyrt forsøke. Men sin belønning er unike, og omsorg for pasienter kan være svært tilfredsstillende for mange. Følg disse trinnene for å lære å bli en DO

Bruksanvisning

Ta skritt for å forberede for opplæring

Fullfør din bachelor-grad i et Linja som biologi, fysikk, generell kjemi eller organisk kjemi.

Volunteer i et helsevesen innstilling før man vurderer en karriere i dette feltet.

Study for og ta Medical College Admissions Test (MCAT).

Oppsøke finansieringskilder for å hjelpe med programkostnader. Kostnader for en typisk 4-årig program vil variere fra moderat til dyrt.

Forstå at det er tilleggskrav etter endt utdanning. Osteopaten gjennomgå godkjent 12-måneders internship der de er involvert i sykehus rotasjoner. Å velge å fullføre en spesialitet vil kreve 2 til 6 år med ytterligere opplæring.

Evaluere Osteopatisk programmer

Forvent å tilbringe første to år i osteopatisk medisinske skole fullfører laboratorieøvelser og lytte til forelesninger og de ​​siste 2 årene utføre klinisk arbeid for å bli en DO

Vurdere 19 forskjellige osteopatisk medisinske skoler i USA. Finn en liste over skoler og en god del nyttig informasjon på "Association of American Colleges of Osteopathic Medicine" (AACOM) hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Tenk fordeler og begrensninger av sykehus-tilknyttede skoler. Noen skoler som ikke er tilknyttet bestemte sykehus vil tillate elevene å reise og arbeide bortsett fra deres innrullert universitet i løpet av tredje og fjerde år. Skoler med sykehus plasseringer krever ofte elevene til å arbeide spesielt undervisning sykehus i forbindelse med skolen.

Spør om det er et bosted begrensning når du snakker til programmere koordinatorer. Du kan være ute av stand til å søke hvis du ikke har møtt residensplikt. Spør på forhånd om ekstra out-of-state avgifter anbefales for alle søkere.

Påfør tidlig. Mange skoler åpne søknadsperioder for fall oppføring i mai.

Opprette en back-up plan i tilfelle at du ikke er akseptert å ditt førstevalg.

Tips og advarsler

 • Sett en realistisk tidsramme for å fullføre utdanning og påfølgende trening.
 • Shadow en DO å oppleve hva som kan forventes av deg når du blir ett.
 • Forstå at å fullføre en osteopatisk spesialitet Etter eksamen vil gi flere muligheter for økte inntekter.
 • Osteopati er ikke ment å behandle potensielt livstruende sykdom eller skade. Henvise pasienter til akuttmottak dersom de opplever brystsmerter, plutselig alvorlig hodepine eller tap av tale.

Osteopati Definition

Osteopati er en medisinsk healing system som er basert på teorien om at mange sykdommer skyldes unormalt eller uregelmessigheter i kroppens struktur, som definert av i New International Ordbok det engelske språk. Disse betingelser blir deretter behandlet og korrigert av osteopatisk manipulering av påvirke området.

Etymologi

Merriam-Webster sier at osteopati er fra det latinske ordet "osteopathia." The Online Etymologi Ordbok forteller at det er fra det greske ordet "osteon" betyr bein og "patheia" som betyr sykdom, lidelse eller følelse. Det betyr bokstavelig talt "sykdom av bein."

Funksjon

The University of Maryland Medical Center bemerker at osteopati fokuserer på muskel-skjelettsystemet --- bein, muskler og nerver.

Historie

Osteopati dateres tilbake til 1857, ifølge Online Etymologi Dictionary. I 1874, Andrew Taylor Still grunnla studiet av osteopati.

Betydning

I tillegg til å diagnostisere og behandle sykdom, Dr. Likevel lærte leger betydningen og teknikker for å justere bevegelsesapparatet for maksimal utvinning. I dag, osteopatisk medisinske studenter studere tilsvarende utdanning av skolemedisinske skoler pluss ytterligere 700 timer.

Betraktninger

Osteopatisk manipulerende teknikker (OMT) fokus på justering av ryggraden som gjelder nervebaner fra ryggraden til det berørte området eller orgel.

Hvordan finne Akkreditert Osteopati Skoler

Hvordan finne Akkreditert Osteopati Skoler


I praksis osteopatisk leger er umulig å skille fra andre leger. Osteopater er i stand til å praktisere tradisjonelle medisinske teknikker for diagnose og behandling. Lignende treningsbanene er nødvendig for begge også. Skoler av osteopati må være akkreditert for å bli vurdert på lik linje med allopathic medisinske skoler. Antallet innrømmet studenter til osteopati skoler kan være større enn ved ikke-holistisk medisinske programmer. Studenter som ønsker en bredere tilnærming til medisin kan finne osteopati å være en utmerket karrierevei. Følg disse trinnene for å finne den akkreditert osteopati skolen for deg.

Bruksanvisning

Forstå Likheter akkrediterte medisinske programmer

•  Forskning likhetene mellom osteopati og allopathy. Selv om pedagogiske opplæringsprogrammer er like, legger en osteopati program opplæring i muskel-skjelett manipulasjon og fokuserer på en tilnærming "hel person" i alle faser av pasientbehandlingen, fra konsultasjon gjennom diagnose og behandling.

Hovedmålet med osteopati er å fremme velvære, i stedet for å isolere og behandle symptomer på en sykdom. Studenter som trekkes til primærhelsetjenesten kan finne osteopatisk medisinske skoler som er rettet mot behandling som det er relatert til sosiale perspektiver.

Forvent å fullføre lavere grad før matriculating inn i et medisinsk program. Både Doctor of Medicine (MD) og Doctor of Osteopati (DO) programmer vanligvis ta fire år å fullføre. Enten grad vil lede deg til å bli et fullt lisensiert lege.

Gjelde for godkjente skoler

Fullføre bachelorgrad og ta Medical College Admissions Test (MCAT) eksamen.

Fyll ut søknaden papirene gjennom sentral applikasjons servicen som tilbys på "American Association of Colleges for Osteopati Application Service" hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Gjennomgå søknadsfrister. Planlegge fremover for å sende inn materiale så tidlig som mulig.

Forvent å ta avgjørelser om godkjent medisinsk programmer

Tenk plassering som en faktor i å velge et medisinsk program. Noen programmer er direkte knyttet til store sykehus hvor kliniske rotasjoner er praktisk planlagt.

Forskning finansieringsmuligheter. Osteopatisk programmer kan variere i gebyrer og undervisning fra moderat til dyre, avhengig av skolen.

Snakk med studenter på dine topp skole valg og finne ut om det pedagogiske og sosiale klima før påføring.

Tips og advarsler

 • Finn godkjente skoler som bruker en holistisk tilnærming til medisin. Dette vil beste tilbudet ukonvensjonelle metoder og perspektiver.
 • Osteopatisk programmer verdi service til samfunnet og variert erfaring som inntakskriterier.
 • Forbered deg på å bli en minoritet i det medisinske miljøet om du velger osteopatisk medisin. Osteopatisk leger møter ofte kritikk fra andre leger som ikke verdsetter utdanning eller karriere Osteopat.
 • Osteopati er en uegnet metode hvis en pasient viser alvorlige symptomer eller kan ha en livstruende sykdom eller skade. Send slike pasienter for akutt behandling.

Hvordan finne en lege for Osteopati

Osteopaten er leger opplært i en helhetlig tilnærming til medisin, med fokus på forebygging. Osteopatisk leger også få ekstra opplæring i system av nerver, muskler og bein for å forstå hvordan en sykdom i ett område påvirker andre deler av kroppen. Finne en lege av osteopatisk medisin er en enkel prosess.

Bruksanvisning

Søk etter en Osteopathic Doctor

Direkte din nettleser for å osteopathic.org/directory.cfm og lese og godta vilkårene og betingelsene i søket.

Tast staten eller postnummer der du ønsker å finne en osteopat, klikk på "Søk Leger."

Klikk på navnet til en hvilken som helst lege i listen for å få detaljert informasjon om hennes trening og plassering, og hvordan du kan kontakte henne.

Ring 866 FIND-A-DO å be om hjelp fra en av de ansatte medlemmer av den amerikanske Osteopathic Association hvis online søk ikke gir nyttige resultater.

Hva er en Doctor of Osteopati?

En lege av osteopati, eller gjøre, er utlært innen konvensjonell medisin samt i osteopatisk medisin. DO er lisensiert til å utføre kirurgi, skrive resepter, og er funnet i medisinske institusjoner over hele USA, inkludert Mayo Clinic.

Historie

Osteopatisk medisin ble startet i Amerika i 1874. Den er basert på den medisinske filosofi dateres tilbake til Hippokrates, som fokuserer på hele personen, inkludert sinnet.

Krav

En DO må oppfylle de samme kravene som en MD som inkluderer en fire-årig lavere grad, fire år med grunnleggende medisinsk utdannelse, og praksisplasser og residenser etter medisinstudiet.

Tilleggs Training

En DO får ekstra opplæring i muskel- og skjelettsystemet som utgjør to tredjedeler av kroppens masse. Dette gir den DO en forståelse av hvordan skade og sykdom i en del av kroppen kan påvirke en annen del.

Behandling

Osteopatisk behandling kombinerer konvensjonell medisin med spinal manipulasjon. Specialized manipulerende teknikker brukes til å legge til rette for retur av kroppens normale bevegelse og funksjon for å hjelpe kroppen til å helbrede seg selv.

Forskning

Studier har vist rotere manipulasjon for å være effektive i behandling av ukomplisert ryggsmerter. For denne tilstanden, er spinal manipulasjon nå akseptert behandling og er ikke lenger ansett som alternativ.

Fordeler og ulemper med osteopati

Fordeler og ulemper med osteopati


Osteopati er en gren av medisin som legger stor vekt på muskel- og skjelettsystemet (som er kroppens sammenhengende system av muskler, bein og nerver) og effekten det har på sykdommer, andre medisinske forhold samt generelle helse. Utviklet i 1874 av legen Andrew Taylor Still, bruker praksisen en rekke ikke-invasive, medikamentfrie behandlingsformer som fokuserer på massasje og manipulasjon av kroppen. Osteopati --- som i USA er ikke en mainstream medisinsk tilnærming --- har flere fordeler og ulemper i forhold til flere ortodokse medisinske teknikker.

Søknader

En av fordelene med osteopati er at den kan brukes til å behandle en lang rekke sykdommer og tilstander. Ifølge University of Maryland Medical Center på umm.edu har osteopati blitt vitenskapelig bevist å lindre smerter forbundet med nakke- og ryggproblemer. I tillegg er det sterke indikasjoner på at osteopati er effektiv mot depresjon, astma, tennisalbue, ankelskader, menstruasjonssmerter, KOLS (kronisk obstruktiv lungesykdom) og smerter forbundet med å utvinne fra kirurgiske prosedyrer.

Forebygging

I tillegg til å være et multifunksjonelt medisinsk praksis, er osteopati også kjent for sin forebyggende kvaliteter. Ifølge rueckenbuch.de, gjennomgår vanlige osteopatisk prosedyrer som for eksempel massasje kan bidra til å forebygge fremtidige sykdommer og andre kroppslige forstyrrelser. Osteopati kan også bidra til å forhindre lette smerter eller andre mindre problemer fra eskalere til mer alvorlige, kroniske og / eller utbredte tilstander.

Supplerende

En annen fordel med osteopati er at det vanligvis utgjør liten risiko for å produsere negative interaksjoner med andre medisiner og behandlinger. Dette gjør gjør det til et utmerket supplerende behandling, som leger, fysioterapeuter og andre leger ofte foreskrive i tillegg til mer mainstream, primære behandlinger, for eksempel operasjoner og smertestillende eller andre rusmidler. Ifølge rueckenbuch.de, er osteopati også spesielt nyttig i tilfeller hvor tradisjonelle behandlinger har brukt opp sin effektivitet, som vanligvis er et resultat av omfattende og hyppige perioder med bruk.

Forhåndseksisterende betingelser

Mens osteopati kan brukes til å behandle en rekke ulike forhold, har det sine begrensninger. Ifølge umm.edu, er det flere forhold som du ikke bør behandle med osteopati, inkludert ligament skader, ledd og bein infeksjoner, revmatoid artritt av halsen, bein kreft og forstuet eller brukket bein. I tillegg bør du unngå osteopati dersom du tar blodfortynnende eller antikoagulerende medisiner som warfarin eller acetylsalisylsyre, og hvis du nylig har gjennomgått et kirurgisk inngrep som involverer leddene.

Side Effects

Flertallet av osteopati bivirkningene er forbigående, og --- ifølge umm.edu --- vanligvis vare lenger enn en dag. Disse inkluderer hodepine, tretthet og økt smerte eller sårhet. Andre komplikasjoner, som er mye mer sjelden, omfatter skader på rygg akkord og slag.

Valuta Recovery

Mens mange mainstream medisinske tilnærminger, for eksempel operasjoner og smertestillende medikamenter, er kjent for sine hurtigvirkende lindring, den tiden det tar osteopati å være effektive er variabel. Ifølge betterback.co.uk, tiden det tar å osteopati arbeid er avhengig av en rekke faktorer, inkludert alder, generell helse og den spesielle sykdom eller tilstand som behandles.

Overgangsalder & Osteopati

Osteopati gir en hel kropp eller holistisk tilnærming til helsevesenet, ved hjelp av manuelle teknikker for å balansere kroppens systemer, noe som resulterer i generelle trivsel og god helse, ifølge nettstedet Medical News Today. Noen kvinner i overgangsalderen finne lindring fra sine symptomer via osteopatisk behandling.

Helhetlig tilnærming

Osteopati er forskjellig fra andre medisinske disipliner i at viktige prinsipper er betinget på alle deler av kroppen fungerer i en integrert måte. Hvis en del av kroppen er begrenset, må resten av kroppen kompensere, noe som kan føre til smerter, inflammasjon, stivhet og andre helseplager. Når kroppen er satt fri for restriksjoner i bevegelse, større mobilitet oppstår, som betyr redusert stress.

Funksjoner

Osteopatisk behandling bidra til å redusere smerte. En osteopat manipulerer ledd, strekker myke vev og gjelder dyp taktile press. Som kvinner alder, de er mer sannsynlig at lider av leddgikt smerte samt sinus smerte og press og hodepine, på grunn av skifte i deres hormoner forårsaket av overgangsalderen.

Trening

Postmenopausale kvinner og postmenopausale kvinner står overfor utallige helseproblemer, mange av dem kan bli dempet eller unngått dersom en kvinne øvelser rutinemessig, ifølge American Osteopathic Association. Mosjon holder osteoporose i sjakk ved å opprettholde brusk vev og bein, og det reduserer risikoen for hjerteinfarkt og andre hjerte- og karsykdommer fordi respirasjonsfrekvens og pulsøkning under trening.

Outcome

Trening hjelper opprettholde god tarmfunksjonen, redusere sannsynligheten for forstoppelse, og hjelper muskler og ledd holde seg sterk. Trening er bra for warding av leddgikt og bidrar til å opprettholde en sunn vekt. Kvinner i overgangsalderen er i faresonen for å utvikle osteoporose eller porøse bein sykdom. Spise riktig, ta kalsiumtilskudd og trener kan bidra til å forhindre denne tilstanden, noe som resulterer i benbrudd. Holde leddene sterk og sunn reduserer leddgikt smerte og tillater oppbevaring av mobilitet og uavhengighet.

Utfyller tradisjonell medisin

Ved hjelp av en helhetlig tilnærming til medisin, kan en osteopat råde en menopausal kvinne å ta kalsiumtilskudd, begrense hennes kolesterol og fettinntaket, og unngå røyking.

Osteopater ofte velger å utfylle anbefalingene gitt av allmennleger om behandling; osteopater, men går et skritt videre og kan lindre smerten fra, for eksempel leddgikt, ved å vise leddgikt, som mange kvinner i overgangsalderen er, hvordan du kan forhindre skade, forbedre felles mobilitet, minske ledd- og muskelstivhet og smerter, og få blod som strømmer til leddene.

Hva er en osteopat doktor?

Hva er en osteopat doktor?


Osteopatisk leger (DOS), som leger (MDS), studerte medisin i fire år; de er lisensiert til å utføre medisin, foreskrive medisiner og utføre kirurgi. I tillegg osteopatisk leger gjennomgå 300 til 500 ekstra timer med opplæring i praktisk hands-on manuell medisin og muskel- og skjelettsystemet. Deres tilnærming er å hele pasienten, snarere enn bare komponentsystemer og organer.

Historie

Osteopati ble grunnlagt etter den amerikanske borgerkrigen av Dr. Andrew Taylor Still, en amerikansk lege som ble forskrekket over de medisinsk praksis han observerte under krigen. Han begynte American School of Osteopati i 1892 for å fokusere på forebyggende medisin, kroppens naturlige evne til å helbrede seg selv, og viktigheten av muskler og bein i overordnede organ helse.

Osteopatisk manipulerende bevegelse

De manuelle hands-on trening osteopater motta tillater dem å vurdere helse og funksjon av muskler og underliggende bein. Det gjør dem også til å bruke informasjonen til å stille diagnoser for å behandle sykdommer og skader. De gjør ikke kiropraktikk-lignende manipulasjoner.

Forekomst

I 2007 var det mer enn 41.000 osteopatisk leger i USA, som er om lag fem prosent av lege befolkningen. Osteopatisk medisinske skoler trene DOS i primærhelsetjenesten medisin, så over 50 prosent av osteopater øve på grunnleggende områder, som for eksempel obstetrikk og gynekologi, pediatri og indremedisin.

Osteopati Fordeler

Osteopati Fordeler


Osteopati gir mange fordeler, inkludert leger som er fullt utdannet leger. Osteopaten bruker spinal manipulasjon og også trene i en rekke spesialiteter. De øver i klinikker over hele landet, inkludert Mayo Clinic.

Trening

Legen av osteopati, DO, er en lege som er lisensiert til å praktisere medisin, skrive resepter og utføre kirurgi. I tillegg til medisinstudiet, må DO fullføre ytterligere 300 til 500 timer med hands-on studie.

Fordeler

En fordel med osteopati er det fokus på, og behandling av, hele personen - inkludert sinnet - i stedet for å behandle isolerte kroppsdeler eller symptomer. En osteopat kan også kombinere konvensjonell behandling når det er nødvendig, som å skrive resepter.

Spinal Manipulation

Osteopati bruker spinal manipulasjon (også referert til som spinal justering). Dette hands-on behandling er utformet for å sette pasienten tilbake i kontakt med hele kroppen for å bistå seg i healing.

Spesialiteter

Legen av osteopati bruker mange av de medisinske og kirurgiske behandlinger som brukes av andre leger. DO fungerer i alle medisinske spesialiteter inkludert akuttmedisin, kardiovaskulær kirurgi, geriatri og psykiatri.

Klinisk Opinion

Ifølge Mayo Clinic, har studier vist spinal manipulasjon for å være effektive for behandling av korsryggsmerter. Videre, det er den aksepterte form for behandling, og er ikke lenger anses alternativ.

Hvordan finne en osteopat

Hvordan finne en osteopat


En osteopat, eller en lege som praktiserer osteopati, praktiserer en type behandling som tar en helhetlig tilnærming til helse. Osteopater er ofte mer bevandret i medisin som studerer nerver, muskler, sener og hvordan et problem i en del av kroppen kan eller vil påvirke en annen del. Mye av hva en osteopat vil fortelle deg har å gjøre med forebyggende vedlikehold - omsorg for kroppen på en slik måte at de uunngåelige problemer og havari som kommer med alderen.

Bruksanvisning

•  Gå til den amerikanske Osteopathic Association nettside. Av de to rullemenyene tilgjengelig, velger den som heter "Osteopatisk Medisin og helse".

Under denne rullegardinmenyen, velg "Finn et DO." DO står for Doctor of Osteopati. Denne koblingen er et ark med flere søkefelt.

Innspill til søkefeltene staten og postnummer for ditt område eller området der du ønsker å finne en osteopat. Hvis du allerede har en osteopat i tankene, og bare trenger kontaktinformasjon, satt i navnet og relevant informasjon om denne personen.

Hvis søket ikke gir tilfredsstillende resultater, eller du ikke får tilgang til nettstedet, kaller den amerikanske Osteopathic Association hotline på 800-620-1773.

Cranial Osteopati for behandling av angst og depresjon

Cranial Osteopati for behandling av angst og depresjon


Kranial osteopati stammer fra troen på at skallen er ikke en rigid struktur; heller bein flytte rytmisk, påvirker ulike kroppslige og mentale funksjoner inkludert angst og depresjon.

Betydning

Stammer fra arbeidet til osteopat Dr. William Sutherland tidlig i det 20. århundre "Hjerne osteopater fokusere på det pulserende av væsken som nærer og beskytter membraner rundt hjernen, ryggmargen og sacrum, er dette pulserende kalt Cranial Rhythm", ifølge til The Henry Spink Foundation, en britisk forskningssenter.

Prosess

Utøvere manipulere rygg og kraniebein, samt vev, for å bedre blodsirkulasjonen, og renne lymfe og sinus væske for å gjenopprette denne "kranie rytme."

Fordeler

Kraniale osteopater benytte prosedyren for et bredt utvalg av lidelser inkludert autisme, oppmerksomhetssvikt-lidelse, astma, rygg- og nakkesmerter, ryggmargsskade og mange andre lidelser I tillegg til depresjon og angst.

Effekter

En ikke-invasiv teknikk, er avslapping tasten under terapien. "De fleste beskriver en kranie osteopatisk behandling som svært avslappende, ofte sover om det," sier Dr. Arash Jacob av Original Osteopati i Los Angeles. "Etterpå mest oppleve noen tretthet. Det er fordi det tar energi til å helbrede, yours ".

Betraktninger

Som mange helhetlige tilnærminger (naturlig behandle kropp og sinn sammen), kranial osteopati for angst og depresjon er kontroversielt, med ingen tradisjonell medisinsk forskning som beviser sin effekt.