Digidexo.com

salt naturlig antihistamin

Naturlige erstattere for Antihistaminer

Naturlige erstattere for Antihistaminer


Folk har kommet til å stole på legemidler til å behandle alt fra mindre smerter og plager til leddgikt og infeksjon lettelse. Mange av disse stoffene kommer med alvorlige bivirkninger, og er kostbare. Naturlig rettsmidler, urte kosttilskudd, vitaminer og mineraltilskudd kan vanligvis gjøre den samme jobben med mindre risiko. Antihistaminer hemmer histaminer som frigjøres i kroppen din som svar på allergener.

Antihistaminer

Når du blir utsatt for stoffer som støv, pollen og mold, produserer immunsystemet histaminer. De føre til hevelse og kjører av øyne, nese og bihuler. Antihistaminer stoppe histaminer før de kan skape noen problemer. Det finnes dusinvis av antihistamin medisiner på markedet, men naturlige erstatter er også tilgjengelig.

Vitaminer og antioksidanter

Vitaminer som C og E inneholder naturlige antihistamin agenter. Når tatt med antioksidanter som quercetin, karoten og selen er det mye mindre behov for over-the-counter medisinering. Disse stoffene redusere alvorlighetsgraden av angrep av histaminer mot kroppen. De reduserer også antallet av histaminer frigjøres når allergener er innført i kroppen.

Herbal

Urte kosttilskudd lindre effektene av histaminer på kroppen. Feverfew er et europeisk blomstrende plante som brukes som et antihistamin og anti-inflammatorisk agent. Feverfew reduserer frigjøring av histaminer i blodårene. Kamille er en anti-inflammatorisk agent og reduserer betennelse i bihulene under en allergi flair-up. Kamille er mest populært inntas som en te.

Cleansing Solution

Opprettholde klare nesegangene er en annen måte å redusere effekten av histaminer. Skyll bihulene med en blanding av 4 oz. varmt vann, ¼ ts. av salt og 1/8 ts. av natron løsning. Dette kan gjøres en eller to ganger daglig.

Sea Salt & Vekttap

Sea Salt & Vekttap


Vi er ofte fortalt å redusere mengden av natrium i kosten, men vi iblant glemmer at saltet er vesentlig for liv. Riktig mengde natrium i kroppen vår serverer en rekke viktige funksjoner, inkludert å hjelpe oss å opprettholde et nødvendig væskebalanse for å forebygge høyt blodtrykk. Sea salt kan også nytte dem som ønsker å gå ned i vekt.

Role of Sea Salt i Vekttap

I sin bok "Vann og Salt: The Essence of Life," forfatterne Barbara Hendel og Peter Ferreira diskutere en østerriksk studie hvor pasientene drakk Fiji merkevare vann sammen med Himalaya havsalt. Pasientene rapporterte positive endringer i en rekke kroppslige systemer inkludert deres respiratoriske systemer, sirkulasjonssystemer og nervesystem. De rapporterte også bedre søvnkvalitet, bedre energinivå og vekttap. Salt kan bidra til å forhindre muskelkramper, og det er også en naturlig antihistamin og viktig for å la våre tarmen å absorbere næring fra maten vi spiser. Salt kan bidra til vekttap ved å forbedre fordøyelsen for bedre ernæring, og hjelper balanse blodsukkernivået, hjelper kroppen generere energi og gir en metode for å rense kroppen.

Hva er Sea Salt?

Sjøsalt er produsert når sjøvannsfordamper, mens bordsalt blir som regel utvunnet. Havsalt smaker forskjellig fra bordsalt fordi den har en annen spor mineral innhold. Sjøsalt fra forskjellige områder har en annen farge. Himalaya havsalt er vanligvis rosa eller fersken, mens andre sjøsalt kan være grå, hvit eller en rødbrun. I motsetning til bordsalt, betyr havsalt ikke har flere mineraler lagt. Som bordsalt, er havsalt tilgjengelig i fine eller grove varianter.

Sea Salt Cleanse

En salt salt rens kan bidra til å fjerne urenheter fra kroppen din og du starter på din vei til vekttap. For en saltvann rens, bland 1 ss. av naturlig organisk havsalt med en liter vann i romtemperatur. Omrør inntil saltet er fullstendig oppløst. Drikk løsning så raskt som du kan.

Gå om dine vanlige aktiviteter, men det anbefales at du ikke forlate hjemmet. Du kan begynne å legge merke til utspill i fordøyelsessystemet. Om 30 til 60 minutter etter å ha drukket løsningen, vil du ha en trang til å ha avføring. Forventer å ha flere avføringer, hvorav noen kan være store og med stor haster. Hvis du trenger å gi gass, gjøre det mens du sitter på toalettet for å unngå en ulykke. Når du er under en rens, ikke tillate deg selv å bli dehydrert, og søke råd fra legen din hvis du er under en lege omsorg eller tar reseptbelagte medisiner.

Helsemessige fordeler av Celtic Sea Salt

Celtic havsalt er høstet utenfor kysten av Bretagne, Frankrike fra sjøen vannet i Atlanterhavet. I tradisjonelle metoder for å høste salt, er det bare tre raker brukt. Saltet blir tillatt å tørke i leire dammer og samlet, igjen ved bruk av bare tre verktøy. Denne metoden er antatt å bevare levende enzymer i salt.

Mineral Content

Celtic havsalt inneholder mer enn 80 sporelementer som finnes i sjøvann. Jod, kalsium, magnesium, jern, mangan og sink er blant de mineraler og sporelementer som finnes i Celtic havsalt.

Magnesium Content

Passende nivåer av magnesium hjelpe nyrene fjerne overflødig natrium.

Stimulering av spytt

Produksjonen av spytt er en del av kroppens system for å balansere elektrolyttene. Celtic havsalt naturlig stimulerer produksjonen av spytt, noe som forbedrer balansen av elektrolytter.

Natural antihistimine

De naturlige antihistaminer i Celtic havsalt antas å støtte immunforsvaret og øker kroppens motstandskraft mot infeksjoner.

Ved hjelp av Celtic Sea Salt

Vanligvis kan du redusere mengden salt i oppskrifter med om lag en tredel når du bruker Celtic havsalt. Legge til salt etter å skru ned varmen når matlaging en tallerken bidrar til å bevare næringsstoffene i Celtic havsalt.

Naturlige måter å bekjempe allergi

Ifølge Astma- og Allergiforbund Foundation of America nettside, anslagsvis én av fem, eller 50 millioner amerikanere lider av noen form for allergi, inkludert sesongmessige allergier. Mange av reseptbelagte legemidler som brukes til å behandle symptomer forårsaket av disse allergi er svært dyrt og har ulike uønskede bivirkninger. Et alternativ til disse stoffene inneholder flere naturlige måter å bekjempe allergi.

Livsstil endringer

Hold alle bilvinduene lukket når du kjører for å unngå kontakt med støv og allergener. Hold husholdnings vinduer lukket i tillegg. Bruk air condition for å kjøle biler og rom, men sørg for at filtrene er rene. Ikke bruk vindus fans som de kan trekke pollen og andre allergener fra utsiden. Hold rot på et minimum for å hindre at støv fra å bygge opp og støvsuge ofte med en støvsuger som har en effektiv filter.

Nasal Vanning

Spyling neseborene med saltvann fjerner pollen og andre allergener og bidrar til å behandle allergier og andre former for nesetetthet, ifølge en artikkel skrevet av Lynn Kelly og publisert i Mother Earth News i august / september 2006 (også online). Prosessen innebærer en liten, billig enhet som kalles en neti pott og en løsning av ¼ til ½ ts. av noniodized salt oppløst i en kopp med lunkent vann blandet i potten. Bend over vasken med hodet på skrå til den ene siden. Plasser tuten av neti potten i det ene neseboret og hell omtrent halvparten av løsningen inn i neseboret slik at det renner ut i den andre. Skyll det andre neseboret på samme måte. Avslutt med å forsiktig blåse ut gjennom hvert nesebor vil holde det motsatte ett lukket. Skyll nesebor to ganger daglig.

Urte kosttilskudd

Quercetin er en naturlig plante-avledet antioksidant forbindelse som finnes i mange matvarer. Det bidrar til å stabilmastceller og hindrer frigjøring av histamin. Mens det finnes naturlig i sitrusfrukter, løk, epler, brokkoli og andre matvarer, kan allergikere må bruke kosttilskudd, som begynner sitt regime minst seks uker før allergi sesongen starter, for å bygge opp et nivå høyt nok til å hindre allergi angrep. Dosering bør diskuteres med en lege før du begynner, spesielt hvis noen andre helseproblemer er til stede.

Brennesle i kapselform fungerer som en naturlig antihistamin som gjør Pestrot, som kan være vanskelig å finne i USA. Også, siden Pestrot er medlem av ragweed familien, kan det gjøre symptomene verre i enkelte mennesker.

Ernæring og kosthold

Hva du spiser kan bidra til å bekjempe sesongmessige allergier. Matvarer som epler, bananer og løk bidra til å bygge ditt immunsystem og har anti-inflammatorisk egenskaper. Mat som er rik på omega-3 fettsyrer, som tunfisk, laks og valnøtter, kan også bidra til å forebygge allergi. Vann er spesielt viktig. Drikk minst åtte til ti glass filtrert eller flaskevann i døgnet for å hjelpe hydrat kroppen din og holde det fungerer effektivt mens det menigheter av allergi angrep.

Sea Salt Fordeler for Diabetes

Sea salt er den naturlige formen for salt og sies å være mye sunnere enn iodized salt. Mange mennesker foretrekker bruken av jodert salt over havsalt på grunn av deres mangel på forståelse av dens fordeler. Hvis du ser deg rundt i butikken, vil du finne alle slags matvarer som allerede er krydret med iodized salt. Det beste er å enten lage din egen mat med havsalt eller finne spesielle produkter laget med naturlig havsalt.

Salt og Diabetikere

Med type I og type II diabetes, salt og sukker er kjent for å forverre sykdom, er så strenge dietter er gitt til diabetikere. Når man har diabetes, er hypertensjon involvert; dette er når blodtrykket er for høyt. En studie ble utført med diabetikere: én gruppe ble gitt 2 g salt og den andre gruppen fikk placebo. Resultatene viste at pasienter som forbrukes den lille mengden av salt hadde en glykemisk respons som var 8 prosent lavere enn de pasientene som tok placebo. Så kort sagt, er litt salt bra for diabetikere, men det handler om å bestemme hvor mye salt skal konsumeres.

Havsalt Fordeler

Totalt sett er havsalt sunnere for alle å konsumere. Havsalt er kjent for å være effektive for å stabilisere uregelmessig hjerterytme, trekke surhet fra kroppens celler, balansering sukker nivåer, generere vannkraft energi i kroppen, forbedre kommunikasjonen mellom nerveceller og clearing bort slim i lungene. Sea salt er også bra for å forebygge muskelkramper, og fungerer som en tøff naturlig antihistamin. Det er ikke noe jod i sjøsalt - det ekstraheres direkte fra sjøen i sin naturlige tilstand. Havsalt er kjent for å bidra til å forhindre diabetes fordi det hjelper med absorpsjon av mat fra tarmkanalen og også det opprettholder blodsukkernivået.

Implementering av Sea Salt inn i Diabetic Diet

Fordi omtrent alle mat i supermarkedet inneholder iodized salt, er det best å lage din egen mat. Mest sannsynlig kan du holde deg til ditt vanlige kosthold, men du må lese etikettene oftere. I stedet for å sette iodized salt i maten, kan du bruke havsalt. Du trenger ikke mye. Nå, selv om havsalt er mye bedre enn iodized salt, har du fortsatt bør spise bare en minimal mengde. Hvis du ikke kan hjelpe, men å plukke opp en pose med potetgull, vurdere å få Kettle eller et annet merke som bruker havsalt - det samme gjelder for andre matvarer.

Foods til som har høy salt inkluderer: pakket supper, syltet mat, oliven, salt snacks, soya og biff sauser, hermetisk kjøtt, hermetisk supper og grønnsaker, eske mikser av poteter og bearbeidet kjøtt.

Matvarer som har Antihistaminer

Matvarer som har Antihistaminer


Histaminer er kjemikalier i kroppen frigjør når du opplever en allergisk reaksjon eller influensa. Et antihistamin inneholder flavonoider, som bidrar til å stoppe symptomene på en allergisk reaksjon ved å beskytte vevet mot virkningene av histaminer. De fleste antihistaminer kan fås som piller, men det er noen matvarer som kan hjelpe deg å oppnå dem naturlig.

Vitamin C

Vitamin C bidrar til å øke immunforsvaret og reduserer mengden av histamin i kroppen din. Den enkleste måten å få vitamin C er i sitrusfrukter. Eksempler inkluderer appelsiner, sitroner og lime. Andre frukter som inneholder vitamin C inkluderer kakadu plomme, som er innfødt til Australia, camucamu, som finnes i Amazonas, og acerola kirsebær, vanlig i de fleste deler av Amerika.

Quercitin

Dette er en type av flavonoid som fungerer som en naturlig antihistamin. Som flavonoider er kraftige antioksidanter, kan de fleste matvarer som har en høy konsentrasjon av quercitin også bidra til å forebygge hjertesykdom, kreft og hjerneslag. Som et antihistamin, er quercitin spesielt effektiv i å redusere nysing, kløende øyne / nese, hovne nesegangene og eksem. Naturlige matvarer som inneholder quercitin inkluderer sitrusfrukter, epler og bringebær. Andre er bladgrønnsaker og chili peppers. Quercitin er også funnet i svart te og grønn te.

Salt

Salt er en av de naturlige kilder for antihistamin. Det bidrar til å lindre rennende nese og lunger i halsen og lungene. Men hvis du får i deg for mye salt, histaminer vil også bli gitt ut i kroppen.

Pycnogenol

Dette er et flavonoid som er både en naturlig antihistamin og en antioksidant. Det er hentet fra en fransk furu bark og er en anti-inflammatorisk. Det lindrer hovne øyne.

Grape Seed Extract

Druefrøekstrakt er ansett som et antihistamin fordi den inneholder proantocyanidiner, som finnes i drue frø og drue skreller. Bortsett fra lindre allergier, kan druefrøekstrakt å bekjempe kreft, hjertesykdom og slag.

Salter for å avgifte

Salter for å avgifte


En av de mest tilgjengelige og gunstige salter til din disposisjon for avgift formål er Epsom salt, som kan allerede være gjemt under kjøkkenvasken, bare venter på å bli brukt. Salt har mange rensende fordeler.

Epsom Salt

Mange er mangelfull i magnesium, som finnes rikelig i Epsom salt. Magnesium hjelper kroppen i å regulere hundrevis av enzymer og organiserer elektriske impulser, muskelkontroll, hjelper med eliminering av giftstoffer og produserer energi. Vi absorberer magnesium gjennom huden vår. Epsom salt inneholder sulfat, som også absorberes gjennom huden. Du kan avgifte kroppen av miljøgifter at du har vært utsatt for ved å sette Epsom salter i badevannet. Saltene stimulere bukspyttkjertelen, som genererer fordøyelsesenzymer. Epsom salter hjelpe flush tungmetaller og giftstoffer fra cellene, og magnesium gjør at tilstrekkelige mengder av hjernen kjemiske serotonin å binde, noe som løfter humøret, samt beroliger deg.

Sea Salts

Sea salter er en annen måte å avgifte kroppen din. Ifølge Care2.com, sjøsalt tjene som et avføringsmiddel og erstatte naturlig salt som er tapt under normal daglig kroppsfunksjon. Et hav salt detox vil trekke urenheter ut av tarmsystem og samtidig gi og opprettholde de nødvendige mineraler i kroppen din som du kan være mangelfulle i grunn til kosthold. Sjøsalter har blitt brukt som folkemedisin for forkjølelse fordi de er en naturlig antihistamin.

Oppskrift

Lag en havsalt detox ved å kombinere 2 ts. av uraffinert havsalt med 2 qts. med varmt vann. Du kan legge litt sitronsaft. Drikk den. Gjør dette først i morgen.

Reaksjoner

Folk reagerer forskjellig på detox. Noen kan gå på do i løpet av få timer, mens noen erfaring bedre sinus funksjon og bedre pusting samt økt energi og bedre humør. Når du detox kroppen din, balanserer dette elektrolytter og lindrer muskelsmerter samt stabiliserer hjertefrekvensen.

Betraktninger

Hvis du har kreft, en fordøyelses sykdom eller sår, ta kontakt med din lege før du gjennomgår en avgiftning prosess av denne art.

Naturlig middel kosttilskudd for gikt

Urinsyregikt er en type leddgikt som skaper betennelse, hevelse og smertefulle ledd forårsaket av forhøyet urinsyre-syre nivåer i kroppen din. Selv om reseptbelagte medisiner er tradisjonelt brukt til å behandle gikt, vurdere naturlige urte kosttilskudd som et alternativ behandlingsregime. Naturlig rettsmidler og kosttilskudd for gikt er rikelig.

Hva er gikt?

Urinsyregikt er en smertefull form for leddgikt forårsaket av forhøyet urinsyre-syre nivåer i kroppen. Gikt ofte starter med uutholdelige leddsmerter i stortåen, men kan påvirke andre leddene også. Urinsyregikt er behandlet med reseptbelagte medisiner som kolkisin, men mange foretrekker å forfølge effektive naturmidler og kosttilskudd for behandling av tilstanden.

Urinsyregikt rettsmidler

Moreller er kjent for å senke uric syre nivåer i kroppen og stemming effekten av gikt. Spis en halv kilo (225g) av enten friske eller hermetiske kirsebær per dag, eller drikke to liter ren, naturlig kirsebær juice.

Blåbær er relatert til blåbær, og har en høy konsentrasjon av anthocyaniner, flavonoider som bidrar til å stimulere blodtilførselen til leddene og redusere smertefull hevelse. Blåbær har den ekstra fordelen av inneholder mange antioksidanter. Velg et blåbær supplement som inneholder minst 25 prosent antocyaniner og følg doseringsanbefalinger på etiketten.

Djevelens Klo er en urt som har evnen til å senke urinsyre i systemet, skylle ut giftstoffer og avfall og lindre smerten av gikt. Følg instruksjonene på etiketten av supplement du velger.

Safflower bidrar til å lindre gikt ved å nøytralisere urinsyre og fjerne giftstoffer og avfall fra systemet. Safflower fungerer også som en anti-inflammatorisk for å bidra til å avlaste smertefulle stive ledd. Den kommer i kapselform; som alltid, følger den anbefalte dose på etiketten.

Vanndrivende Urinsyregikt rettsmidler

Selleri er vanndrivende som fremmer utskillelse av urin, noe som bidrar til å fjerne urinsyre fra kroppen din. Gjør en infusjon ved å tilsette 2 ts. av selleri frø til en kopp kokende vann; la det bratt i 30 minutter. Drikk denne infusjonen tre ganger om dagen. Fordi dette er et vanndrivende, drikke rikelig med vann for å unngå dehydrering.

Brennesle root er en annen naturlig vanndrivende som hjelper nyrene skille ut overdreven urinsyre. Det er også en naturlig antihistamin, som kan bidra til å redusere smertefull hevelse av gikt.

Advarsel

Konsultere legen din før du bruker urter eller naturmidler for å forebygge eller behandle gikt. Hvis du tar kolkisin, spør din lege eller apotek om legemiddelinteraksjoner. Før du vet hvordan du vil reagere på urter og naturpreparater, starte med å ta dem sakte. Ikke overforbruk urte kosttilskudd, og ta bare den anbefalte dosen. Drikk minst åtte 8 oz. glass vann daglig til riktig hydrat systemet ditt og skille ut urinsyre og giftstoffer.

Hvordan Ble Antihistaminer oppdaget?

Antihistaminer er laboratorie syntetisert legemidler som brukes for å motvirke allergi symptomer hos mennesker forårsaket av histaminer. Histaminer er naturlige forbindelser. Den første antihistamin ble produsert av italienske Daniel Bovet i 1937.

Historie

Histaminer ble først etablert som årsak til allergireaksjoner i 1932. Bovet arbeid førte ham til å skape den opprinnelige antihistamin fem år senere, som ble kalt thymoxidiethylamine (kilde 1).

Betraktninger

Denne første antihistamin viste seg å være altfor giftig for mennesker, så Bovet fortsatte med hundrevis av etterfølgende forsøk på jakt etter en mer human-vennlig kombinasjon.

Neste generasjon

I 1944 Bovet nådd sitt mål om å gjøre en trygg antihistamin tilgjengelig for allmennheten. Det ble kalt pyrilamin og jobbet ganske godt.

Betydning

Selv om mye mer forskning har blitt utført innen antihistaminer, det var BOVET innledende banebrytende henvendelser som setter scenen for sikker og effektiv masseproduksjon av dem.

Alternatives

Ifølge Dr. Ray Sahel, MD, er det en rekke naturlige antihistaminer, som Pestrot og mangostan, men deres effektivitet har ikke blitt etablert gjennom menneskelige forsøk ennå (kilde 2).

Dead Sea Salt Vs Epsom Salt

Dead Sea Salt Vs Epsom Salt


I århundrer ble mineralsalter brukes som herde for ulike helsemessige forhold og generelle velvære. Folk har reist verden rundt på jakt etter healing spas å søke lindring fra ulike plager. To av de mest universelle salter fra Dødehavet og Epsom.

Historie

Før dagene av Cleopatra, restorative krefter Dødehavet salt dratt mange som en behandling. Kleopatra badet i dem ofte for å holde liv i seg selv. Epsom salter er oppkalt etter mineralske kildene i Epsom, England, en spa-by fra slutten av 1600-tallet. I dag er Epsom salter replikert fra restorative fjærer.

Typer

Dead Sea salt er tilgjengelig i en rekke former, inkludert kremer, lotion, salter, Scrubs, såper, sjampoer og gjørme masker. Korn kan være fine eller grove. Epsom salt kommer i to former, granulat og tabletter som skal svelges. Begge salter er tilgjengelig i kombinasjon med aromatiske oljer.

Fordeler

Næringsrike Dødehavet salter bistå i å håndtere revmatoid forhold, hudlidelser og aldring av huden. Naturligvis terapeutisk for behandling av legemet, kan de anvendes uten negative langtidseffekter. Epsom salter er for kortsiktig bruk. Muntlig, er det brukt som et avføringsmiddel. Epsom salter brukes i badekaret å suge verkende, ømme muskler, eller for å berolige og slappe kroppen. Epsom salter nøytralisere lukt. Begge salter myke opp huden og trekke giftstoffer fra kroppen.

Funksjoner

Dødehavet salter inneholder en høy konsentrasjon av salter og naturlige mineraler. De er rike på magnesium, natrium, kalium, kalsium og brom. Ekstremt saltvann, kommer det fra bare én kilde: Dødehavet. Epsom-salter på den annen side inneholder et spesifikt salt, magnesiumsulfat, snarere enn forskjellige mineralske forbindelser av salt. Epsom salt er også omfattet av klorid og bor. Det er et hvitt, granulært salt som kan være kjemisk eller syntetisk laget.

Forebygging / løsning

Dødehavet salter er en av de fineste terapeutiske salter. Med regelmessig bruk, kan Dødehavet salter effektivt administrere og forbedre leddgikt, tørr hud, eksem og psoriasis. Absorberes gjennom porene, er det gunstig å lindre muskelspenninger, smerter og plager. Epsom salter fylle nivå av magnesium i kroppen til å slappe av nervesystemet og lindre betennelser. Epsom salter fremskynde healing, lindrer stress og behandle mindre forstuinger og blåmerker. Begge kan brukes til å eksfoliere huden.

Potensial

Mer kostbare, uraffinert Dødehavet salter lover helbredende krefter. Med regelmessig bruk, de salter forbedre ulike hudsykdommer og generell omsorg for kroppen. Noen kommersielle produktlinjer kombinere begge salter. Epsom salter naturlig slappe av nervesystemet, lavere blodtrykk og lindre betennelser. Regelmessig bruk kan forårsake allergiske reaksjoner. Visse over-the-counter og reseptbelagte medisiner, vitaminer og urteprodukter som brukes med Epsom salter kan føre til alvorlige bivirkninger. Epsom salter bør benyttes under legens instruksjon.

Hvordan bruke Natural Antihistaminer til å behandle pollenallergi

Hvordan bruke Natural Antihistaminer til å behandle pollenallergi


Allergi mot pollen kan være problematisk på en fin vår og sommer dag. Hvis du heller ikke ta vanlige legemidler funnet, kan du også prøve over skranke naturlige antihistaminer å behandle pollenallergi.

Bruksanvisning

Nettle er en urt som brukes over hele Europa for pollen allergi. Ta 500 milligram tre ganger om dagen for å holde pollen allergi unna.

bli kvitt din pollenallergi og forbedre din hukommelse på samme tid. Ginkgo Bilbo ikke bare forbedrer hukommelsen, men det er også en svært effektive naturlige Antihistaminer til behandle pollenallergi også. Ta 60-240 milligram per dag.

quercetin et naturlig stoff også gi lindring for pollen allergi. Men hvis din allerede tar andre urter som inneholder quercetin som nesle, ikke ta en ny dose av det. Hvis allergi problemer til pollen er bare liten, prøv foo som har quercetin i dem naturlig som grønn te og lilla druer.

Hvis du føler et pollen angrep kommer på eller vet at du vil være ute i et felt hele dagen prøver å spise litt linfrø eller ta noen fiskeolje piller. Fax frø og fiskeolje hjelper rids kroppen for giftstoffer.

Tips og advarsler

  • Finn naturens Antihistaminer til Unn pollen allergi på lokale helsekostbutikker.
  • Når pollen teller er høy, og du har vært ute siden, beskytte ditt hjem fra pollen ved å endre klærne, og tar en dusj for å kvitte kroppen for så mye pollen som mulig.
  • Når du går utenfor for å gjøre hagearbeid sette litt vaselin rett under nesen. Dette vil fange pollen og unngå det å komme i lungene. En maske og / eller solbriller med sjal rundt her får underverker, men kan ikke være egnet for alle situasjoner.
  • Kontakt alltid legen din før du endrer medisiner for det råd. Pollen allergi kan være farlig.

Naturlig rettsmidler for mold og mugg allergi

Mold og mugg kan føre til alle typer allergiske reaksjoner, slik som elveblest, utslett, nysing og rennende, kløende øyne. Heldigvis finnes det mange naturlige rettsmidler for å bidra til å lindre disse symptomene. Noen ganger er den beste strategien for å unngå de tingene som gjør at mugg og mugg å komme inn i ditt hjem eller i nærheten av deg. Andre ganger er det å ta forebyggende tiltak eller behandling av eksisterende symptomer.

Hold hjemmet rent og tørr

En av de enkleste og enkleste naturlige metoder for å håndtere mold og mugg er å hindre deres vekst. Begge trives i varme, fuktige steder hvor stillestående vann partiklene. Holde hjemmet tørt med et klimaanlegg, fans eller en avfukter. Hvis du finner mold og mugg i hjemmet ditt, vaske områdene med en løsning av noen dråper blekemiddel i en bøtte med vann. Bære en maske mens du rengjør. Hvis du ikke ønsker å bruke blekemiddel i ditt hjem, noen naturlige produkter som hvit eddik og tea tree olje har lignende antiseptiske egenskaper.

Endre sengetøy og håndklær ofte. Hvis du har massevis av området tepper, gardiner og gardiner, vaske dem regelmessig. Bruk varmt vann og / eller blekemiddel når det er mulig i løpet av vaskesykluser. Tørre klær på en høyere temperatur.

Endre din diett

Endringer i kostholdet noen ganger lindre mold allergi. Spis færre kaker, brød, sopp, ost og pickles. Spis mer grønnsaker og kutte ned på frukt og fruktjuice (med mindre du gjør det med frisk frukt); konsumere juice raskt etter å gjøre det for å sikre at det ikke tiltrekke, og begynner å vokse, mold. Ifølge en studie ved Cornell University, "Moldy Foods: Når skal du bruke, Når skal kastes," en god måte å redusere mold allergi symptomer er å kaste noen matvarer som blir mugne. De eneste unntakene er noen fiber frukt og harde oster; bare klipp av og kaste de mugne deler.

Behandle symptomene

Det er flere naturlige rettsmidler for mugg og mugg allergi. Yoga, massasje, akupunktur og slett lære å slappe av kan hjelpe, som alle disse styrke generelle helse og immunforsvar.

Ifølge forskere ved Arizona State University, tar 2000 mg C-vitamin hver dag kan fungere som en naturlig antihistamin. Forskning viser også at quercetin og bromelain kan gjøre det samme, spesielt i forbindelse med vitamin C. Hvor mye du skal ta av noen av disse naturlige rettsmidler for mugg og mugg allergi avhenger av en rekke faktorer: i hvilken grad du lider og hvordan lang allergi sesongen varer i ditt område, pluss eventuelle andre allergier eller overfølsomhet du måtte ha.

Naturlig behandling for å lindre kløe av Hives

Elveblest er ekstremt kløende hevet renner, eller "hjul" som kan vises over hele kroppen som et resultat av en allergisk reaksjon. Elveblest kan være elendig, men å finne hva som forårsaket dem og bruke naturlig rettsmidler for kløe i stor grad kan lette ubehag av elveblest.

Finn den Allergen

Den beste måten å lindre elveblest og holde dem fra å komme tilbake, er å skille ut årsaken til allergi og eliminere den. Tenk om merkelige matvarer eller miljøer du kan ha opplevd. Ulike matvarer er vanlige allergener, som for eksempel jordbær eller skalldyr. Medisiner, stress eller miljø kan alle bidra til elveblest.

Forkjølelse

Kalde omslag kan dramatisk redusere kløe fra elveblest. En kjølig bad kan være svært nyttig også.

Kjøkken Items

Putting natron, maismel eller havregryn i et kjølig bad og soaking i det kan bidra til å lindre kløe. Om en kopp alle eller en av disse ingrediensene i et bad kan være svært beroligende.

Herbal rettsmidler

Mange urter har naturlig antihistamin kvaliteter. Å drikke te laget med kamille, basilikum, oregano, calendula, fennikel, estragon og timian kan være nyttig. Ingefær er et velkjent anti-inflammatorisk også, papaya og hindrer utskillelsen av histaminer. Drikking disse urter som te vil hjelpe, men også kjøling te i kjøleskapet eller fryseren, komprimerer soaking i te og gjelder for kløende området kan gi fantastisk lettelse.

Redusere Stress

Stress kan utløse et utbrudd av elveblest. Vær oppmerksom på stressende situasjoner, og planlegge måter å holde seg rolig. Trening, dempet musikk, bading, meditasjon og bønn vil alle bidra til stress management. Kamille, mynte, eller vendelrot te vil hjelpe deg å holde deg rolig og holde bikube-induserende stress unna.

Kan du drikke saltvann?

Kan du drikke saltvann?


Folk spiser salt hver dag. Salt er funnet i mange bearbeidede matvarer, så vel som naturlig i noen matvarer. Salt er ofte lagt til supper og stuinger, og i moderate mengder er greit å bruke, og selv drikke. Faktisk kan drikke en liten mengde av havsalt være fordelaktig i dietten. Imidlertid bør ufiltrert sjøvann aldri bli konsumert under noen omstendigheter.

Salt Intake

En sunn diett bør inneholde 3 til 5 g salt per dag. Dessverre er mange amerikanere 'saltforbruket nærmere 12 til 15 g per dag. Dette er fordi snack mat og rask mat er alle lastet med bordsalt. Mange folk ofte bli dehydrert på grunn av mangel på daglig væskeinntak og overdoser av saltinntaket. Dehydrering gjør overforbruk av salt enda farligere, og sammen disse forholdene kan føre til alvorlige helseproblemer, og med død.

Salt i vann

For argumentets skyld, anta at en frisk person er virkelig tidkrevende 3 til 5 g salt per dag. Det er denne personen som kan høste helsemessige fordeler fra forbruket av salt vann.

Saltvann bør ikke gjøres fra vanlig bordsalt, men fra høy klasse naturlig havsalt. Sjøsalt bør bare drysset i en meget liten mengde på tungen eller direkte inn i glasset før drikker vannet. Ingen er som tyder på at en person skal legge til en massiv mengde av salt inn i kroppen. Men å drikke et lite glass vann som inneholder litt havsalt kan gi noen helsemessige fordeler.

Sea Water

Sjøvann må ikke forveksles med vann som inneholder havsalt. Ifølge Sea Shells og slikt nettsted, er sjøvann omtrent tre ganger saltere enn blodet. Kroppen kan bare bruke vann som har mindre salt i det enn blodet allerede inneholder. Hvis mer salt forbrukes enn hva kroppen kan håndtere, vil kroppens funksjoner forstyrres. Etter å ha drukket sjøvann, nyrene desperat forsøker å skylle den ut ved hjelp av alle de friskt vann som allerede er lagret i kroppen. Denne prosessen fortsetter med hver påfølgende drikk av sjøvann. Drikker store mengder sjøvann til slutt vil føre til dehydrering, deretter død. Aldri drikke sjøvann for å overleve. Det er dødelig.

Body Salt

Salt er funnet i blodet så vel som den væsken som omgir cellene. Kroppslig salt påvirker alle funksjoner i kroppen, blant annet vannstanden. Etter å ha nok salt i kosten, er for mye eller for lite, kan ha en drastisk effekt på helsen.

Helse Fordeler

Ifølge Healthy Water hjemmeside, har havsalt mange helsefordeler. Salt kan bidra til å lindre akutte astmaproblemer, fjerne overflødig surhet i kroppen, opprettholde emosjonell helse, lindrer stress og depresjon ved å øke serotonin og melatonin, forebygge og behandle visse typer kreft, opprettholde muskel tone, forebygge muskel kramper, stabilisere blodtrykket, bedre søvn, redusere leddgikt og gikt, administrere diabetes, hjelp med multippel sklerose, forebygge osteoporose og bidra til å opprettholde seksuell helse.

The Natural Organic Life Style hjemmeside anbefaler også å bruke havsalt for å øke helse. De listen havsalt som en naturlig antihistamin, så vel som et forebyggende for edderkopp årer og åreknuter. Sea salt er også en fordøyelseskanal hjelpemiddel, og vil bidra til å fjerne overflødig slim og slim fra kroppen.

Fordeler med uraffinert havsalt

Uraffinert havsalt kan være en viktig, viktig element for å opprettholde den generelle god helse. Negative helseeffekter har vært knyttet til raffinert hvitt eller bordsalt, men uraffinert havsalt er faktisk bra for deg og kan hjelpe i helse ledelse. Sjøsalt har den samme kjemiske sammensetning som vann, noe som gjør det viktig å kroppsfunksjoner.

Havsalt Fordeler

Sjøsalt hjelper med restaurering, vedlikehold og balansen av elektrolytter i kroppen. Det bidrar også til å øke folks energi og øke immunforsvaret, mens gjenopprette pH-balansen i kroppen. Mange mineraler, inkludert jod, kan finnes i uraffinert havsalt. Spormineraler innenfor havsalt hjelpemiddel i beskyttelse av kroppen fra sykdommer, virus, toksiner, bakterier og parasitter. Metabolismen er holdt i en sunn balanse av de hundrevis av mineraler som finnes i uraffinert havsalt.

Sea Salt Bruker

For tusenvis av år, har havsalt vært brukt i healing rettsmidler og medisiner. Kroppens vanninnhold er normalisert ved hjelp av havsalt, og det hjelper også i riktig celle funksjon. Flere kroppsfunksjoner avhenge balanserte mengder av salt og vann i kroppen. Alvorlige helsemessige forhold kan oppstå fra kroppen bli vannmettet eller dehydrert. En god balanse av kroppsvæsker og salt kan opprettholdes gjennom moderat bruk av uraffinert havsalt.

Helse vedlikeholdsfunksjoner

Stabilisering og normalisering av blodtrykk og uregelmessig hjerterytme er bare to av de mange fordeler ved å bruke uraffinert havsalt. Regulere blodtrykket og hjertefrekvenser bidra til å fjerne overflødig syrer fra cellene, samt bistå i normalisering av blodsukkernivået i kroppen. For personer med diabetes, er dette spesielt viktig. Havsalt hjelper også med fordøyelsen fungerer ved å hjelpe kroppen i riktig mat absorpsjon. Det fungerer også bra for fjerning av overdreven slim og slim.

Som et antihistamin

Uraffinert havsalt er kjent for å opptre som en naturlig antihistamin. Det kan bidra til å lindre astma og klar sinus hulrom. Det hjelper også i reduksjon og forebygging av muskelkramper. Edderkopp og åreknuter kan forebygges gjennom bruk av havsalt, og det kan også bidra til å forebygge gikt og leddgikt. Sjøsalt er også hjelpemidler nervesystemet ved å hjelpe til å overføre informasjon mellom nerveceller. Den brukes for å indusere søvn og regulering, så vel.

Hudpleie

Sea salt mineraler benyttes for hudpleie og for å hjelpe til behandling av hudlidelser som psoriasis. På grunn av dette, er havsalt brukes mye i kosmetikkindustrien som ingrediens i eksfolierer og skrubber. Det kan finnes i mange hudpleieprodukter og kosmetiske stiftelser. Det er også brukt i deodoranter og antiperspiranter.

Hjem rettsmidler for å klare en tett nese

Håndteringen av en tett nese er frustrerende. Du føler at du ikke får puste, og tett nese gjør at du høres morsomt. Plus, det gjør maten smaker rart, og på toppen av det hele, uansett hvor mange ganger du blåse nesen, det re-stuffs i løpet av minutter i de fleste tilfeller. Heldigvis for mange hjem rettsmidler fjerne en tett nese arbeid ganske effektivt. Når du vet hva de er, kan du grave gjennom skap og prøve en ut.

Naturlig antihistamin

Mange urter du kan ta for å prøve vil stoppe histaminrespons som ofte fører til en rennende nese. Du kan prøve et glass kamille eller rooibos te fordi kamille er en naturlig antihistamin. Eller du kan prøve en damp inhalasjon av lavendel, som også er en naturlig antihistamin.

Sinus Cleanse

Når du har tett nese, er det en god idé å gjøre en sinus rens. Dette vil hjelpe skylle ut noe som kan være årsaken til irritasjon og vil vanne nesegangene. Det er best å bruke en mild saltvannsløsning for å rense nesegangene. Prøv å rense med en neti pott eller en sinus flush. Du kan også gjøre dette med en nasal aspirator. Løs opp 1/2 ts. av salt i åtte oz. vann. Suge vann inn i nasal aspirator og spyle ut hvert nesebor. Puss nesen når du er ferdig.

La det flyte

Ofte gjør nesen kjøre mer kan også være nyttig. Det gjør at det kan være irriterende at du kan kjøre ut. Det er to enkle måter å gjøre nesen kjøre mer. Du kan spise krydret mat. Spis noe med cayenne i det fordi Cayenne har paprika, noe som vil bidra til å redusere hevelse i nesegangene. Du kan også prøve å puste inn dampen av eucalyptus eller peppermynte å utløse mer nasal sekresjon.

Hva er de helsemessige fordelene av IV Vitamin C?

Hva er de helsemessige fordelene av IV Vitamin C?


Vitamin C er et næringsstoff som forekommer naturlig i mange typer av frukt og grønnsaker. Folk kan ikke produsere dette vitaminet på egenhånd; Det må forbrukes gjennom inntaket av matvarer som er rike på vitamin C eller vitamin-tilskudd. Vitamin C er også gis intravenøst. Den anbefalte daglige dosen av vitamin C er 75 mg.

Healing

Ifølge The Bio-Communications Research Institute, har IV vitamin C vist seg gunstig i behandling av kreft. MamasHealth.com påpeker også at vitamin C brukes av kroppen i dannelsen av tenner og bein. Det fremmer helbredelse av benbrudd.

Immunitet

Vitamin C øker immunitet ved å øke kroppens naturlige forsvar mot virusinfeksjoner og sykdommer. Det senker også blodsukkernivået.

Allergier

Vitamin C er en naturlig antihistamin. Det senker nivået av histamin i kroppen, noe som reduserer sannsynligheten for en allergi eller astmaanfall.

Lead

Overraskende, reduserer vitamin C også bly i blodet. Blyforgiftning er farlig, spesielt blant små barn. Det fører til nevrologiske og utviklingsmessige forsinkelser.

Kilder

I tillegg til kosttilskudd, kan vitamin C finnes i følgende matvarer: appelsiner, brokkoli, grønn paprika, cantaloupe, rosenkål og jordbær.

Hvilke vitaminer er i Brinjal?

Hvilke vitaminer er i Brinjal?


Brinjal, også kjent som aubergine, er medlem av søtvier familien av grønnsaker. Ulike varianter av brinjal varierer i størrelse, så vel som utseende: de kan være dyp lilla, lavendel, oransje, gul-hvit og jade grønt. Tekstur og smak kan også variere, selv om de ofte har en svampaktig tekstur og svakt bitter smak. Gamle forfedre av aubergine vokste vilt i India De ble dyrket i Kina i det femte århundre f.Kr., deretter introdusert til Afrika, og senere spredt over hele Europa. I tillegg til mineraler og fytokjemikalier, gir brinjal også flere viktige vitaminer.

B-vitaminer

Brinjal inneholder flere B-vitaminer. En kopp brinjal som er tilberedt og cubed gir 10 prosent av den daglige verdien av vitamin B1, også kjent som tiamin. I tillegg er en kopp brinjal gir fem prosent av den daglige verdien av vitamin B6 (pyridoksin) og om lag 3 prosent av vitamin B3 (niacin). B-vitaminer i brinjal er nødvendige i kroppen for metabolismen av fett, karbohydrater og protein. De hjelper også konvertere mat til energi og er viktige vitaminer som virker på nervesystemet.

Vitamin C

Brinjal inneholder også store mengder vitamin C, som er en nødvendig næringsstoff som ikke er naturlig produsert av kroppen. Vitamin C øker opptaket av jern og er viktig for normal funksjon av indre organer og kjertler. Det er en naturlig antihistamin, som gjør det fordelaktig for å kontrollere alvorlighetsgraden av forkjølelser. Vitamin C styrker også immunsystemet, bidrar til å hindre kreftfremkallende frie radikaler, og gjør kollagen i kroppen.

Vitamin E, A, K

Andre vitaminer i brinjal er vitamin A, E og K. Ifølge WebMD, er vitamin A gunstig for reproduksjon, immunsystemets funksjon, og for å opprettholde normalt syn. Vitamin E har antioksidantegenskaper og bidrar til å beskytte cellene mot skader, mens vitamin K er viktig for bein helse og å hjelpe til med blodpropp.

Mesquite Tree Allergi

Mesquite Tree Allergi


Pollen allergi kan være forårsaket av trær, gress eller ugress. Tiny pulver korn løslatt fra blomstrende planter er båret av vinden når disse plantene er pollinerende. Pollen kan anleggene reprodusere, men når den er i luften, kan det føre til irritasjon av øyne, hals, nese, svelg, luftrør og bronkial luftveiene. I løpet av våren, kan pollinerende mesquite trær forårsake mild til alvorlige allergiske reaksjoner.

Pollen fra Mesquite Trees

Denne spesielle typen treet er den vanligste lite tre i ørkenområdet sørvest, fra vestlige Texas, til sørvest Utah, sørøstlige California, Arizona og Mexico. Pollen kan reise lange avstander gjennom luften og nivåer kan være mer eller mindre alvorlige i løpet av dagen i samme by eller område. Allergiske symptomer inkluderer høy feber, øye allergier og astma. Nivåer av pollen kan være høyest i tidlig til midten av morgenen.

Mange bruker for Mesquite Trees

Mesquite trær vokser under 5500 meter på slettene og langs ørken bekker og gir mange bruksområder. Mesquite pods er blant de tidligste kjente matvarer av forhistorisk mann. Indianere brukte bark for å gjøre kurver, tekstiler og medisin. Veden kan brukes til gjerdestolper og verktøy håndtak eller trekull scenting for matlaging. Mesquite trær er også god ved og er kjent som nitrogenfikserende trær, styrke jordas fruktbarhet.

Ny vekst kan utløse allergiske reaksjoner

Mesquites gjøre gode sommer skygge trær, mister sine blader og bli sovende i vintermånedene. På grunn av skyggen levert i sommermånedene, er hybrid mesquite trær vanligvis brukes i landskapsforming i boligområder. Mens mesquite trær gir mange bruksområder for samfunnet, er det en av de beste pollen-produserende trær i det vestlige USA. Sesongmessige allergi kan bli utløst når disse trærne opplever ny vekst mellom februar og juni hvert år.

Variety of Allergy Relief

Allergikere kan kreve medisiner som vanligvis brukes for mugg og andre allergier, for eksempel antihistaminer og bronkier dilatatorer. Andre symptomstillende midler omfatter injeksjoner, gjennom hvilket pasienten gis gradvis økende doser av allergenene før de utvikler en toleranse for at allergenet. En nyere metode for behandling, kalt energi-baserte allergi eliminering, er påstått å permanent fjerne allergi mot pollen og andre allergener som forårsaker høysnue symptomer.

Vitimins og urter Kan Minimer allergisymptomer

Naturlige allergi behandlingsmetoder er blitt populært fordi de styrker immunforsvaret, redusere allergisymptomer og gi avlastning for de irriterende symptomene på høysnue som nysing, rennende nese og irritasjon i øynene. Noen næringsstoffer fungerer som naturlige antihistaminer og slimhinneavsvellende midler for å holde luftveier klar. Fremdeles andre urter og kosttilskudd lindre betennelser ofte forårsaket av allergi. Vitamin C er ofte anbefalt som en naturlig allergi middel og en svært effektiv antioksidant.

Hvordan avlaste gikt Symptomer raskt

Å vite hvordan å avlaste gikt symptomer raskt kan hjelpe deg å kontrollere leddgikt smerte. Urinsyregikt er først og fremst forårsaket av høye nivåer av urinsyre men det kan også være forårsaket naturlig av kroppen din. Noen mennesker har arvet en tilbøyelighet til å ha høy urinsyre som forårsaker gikt. Urinsyregikt er vanligvis plassert i foten, tær eller ankelen. Kontrollere urinsyre vil hjelpe deg raskt og effektivt kontrollere gikt symptomer på smerte og hevelse.

Hvordan avlaste gikt Symptomer raskt

•  Reduser saltinntaket

Høyt saltinntak er ikke anbefalt for personer som lider av gikt. Redusere eller eliminere salt fra kostholdet ditt. Du vil fortsatt motta nok salt naturlig fra maten du spiser. Hvis du trenger å legge smak til matvarer, kan du bruke en salt erstatning som er laget av 100% kalium som No Salt.

Redusere saltinntaket vil hjelpe deg å holde hevelsen ned i føttene og anklene.

Reduser Meget søtet Foods

Eliminere naturlig eller kunstig søtet mat som paier, syltetøy, gelé og vin. Selv naturlig fruktose kan øke urinsyre og utløse et anfall av urinsyregikt. Les mat etiketter og unngå fruktose og høy fruktose mais sirup matvarer. Du kan lindre leddgikt og gikt symptomer ved å holde dine urinsyrenivået lavt.

Redusere Animal Organ Forbruk

Eliminere animalske organ matvarer fra kostholdet ditt. Dyreorganer i betydelig grad øke urinsyre nivå som bidrar til gikt symptomer. Animalske organer som lever, nyrer, hjerne, tunge og hjerte har ekstremt høye nivåer av urinsyre. Alle dyreorganer er høy i urinsyre enten det er fra en kalkun, kylling, gris, ku eller andre dyr.

Du kan fortsatt spise andre deler av dyr, bare ingen dyreorganer.

Redusere Foods høy i urinsyre

Eliminere andre matvarer som er høy i urinsyre som bønner, linser, sopp, spinat og blomkål. Sjekk med legen din for en oppdatert liste over matvarer som du ikke bør spise når du har gikt leddgikt.

Det er ingen garanti for at å redusere matvarer som er høy i urinsyre vil redusere symptomene på gikt fordi noen individer naturlig har høye urinsyre. Konsultere legen din for mer informasjon om hvordan du kan lindre dine gikt symptomer.