Digidexo.com

degenerativskivenedbryting i rygg

Kjennetegn på nevropati og kroniske rygg smerter

Kjennetegn på nevropati og kroniske rygg smerter


Kroniske ryggsmerter er et svært vanlig problem hos personer med varierende grad av fysisk aktivitet. Betegnelsen "kronisk" beskriver en situasjon som har vært konstant eller periodisk over en periode på måneder eller år. Enten det innebærer nakken, korsryggen eller thorax området, kan kroniske smerter dramatisk endre en persons liv. Dette er spesielt sant når nevropati er i roten av ryggsmerter.
.

Beskrivelse

Klinikere vanligvis beskrive to kategorier av kronisk smerte: nociseptive og nevropatiske smerter. De samme gruppene gjelder kroniske ryggsmerter. I en 2006 utgaven av "Current Medical Research & Meninger" journal, rapporterte forskerne at stimulering av spesifikke nociceptors --- eller smertereseptorer --- fører til nociceptive smerter. Smerte grunn nevropati, på den annen side, resulterer fra skade eller sykdom
av, nervevev verket. I neuropati, nerver funksjonssvikt og kan ikke lenger nøyaktig prosessere de signaler de mottar.

Spinalnerver

Nervene er i hovedsak cordlike bunter av axon fibre. Axoner er lange, rørformede strukturer som overfører signaler fra nerveceller. Spine Helse lege Peter Ullrich bemerker at 31 par nerver oppstå langs ryggsøylen, fra nakken til korsryggen. Nerver forlater ryggmargen ved et punkt kalt nerveroten, og sende mindre grener nevnte perifere nerver, til ulike områder av kroppen. Noen av de 31 parene av spinal nerver kan bli skadet, noe som fører til nevropatisk ryggsmerter.

Typer

Den "Current Medical Research and Opinion" journal Artikkelen påpeker ulike typer kroniske ryggsmerter på grunn av nevropati. For eksempel, det påpeker at lesjoner av smerte reseptor spirer i en degenerert ryggvirvel plate føre til lokal nevropatisk smerte. Komprimeringen av nerveroten, på den annen side, forårsaker mekaniske nevropatisk smerte rot. En tredje type, som kalles roten inflammatorisk nevropatisk smerte, forekommer som degenerative plater utløse inflammasjon langs ryggraden. Betennelse er normalt en defensiv reaksjon i kroppens immunsystem til skade, infeksjon eller irritasjon.

Årsaker

The Robbins & Cotran Pathologic Basis of Disease viser ulike mulige kilder til midlertidig eller permanent nerveskade: betennelser, traumer, giftstoffer, metabolske forstyrrelser, genetiske defekter og svulster. Men de vanligste identifiserbare årsaker til nevropatisk ryggsmerter er degenerative forhold og nerve komprimering. Spinal nerver kan komprimeres eller klemt av en glapp, herniated, sprukket eller svulmende plate, samt av bein sporer.

Kliniske funksjoner

Ifølge Spine Helse, pasienter vanligvis beskrive nevropatisk ryggsmerter så skarp, alvorlig, dyp, svie eller kaldt. I tillegg til den typiske vedvarende nummenhet eller prikking, den "Current Medical Research & Meninger" Journal bemerker at depresjon og søvnløshet ofte følger kroniske ryggsmerter. For det tredje kan banen over det berørte nerve forårsake nevropatisk ryggsmerter å stråle til armer, hender, ben eller føtter. Endelig Spine Universe inkluderer kronisk allodyni og hyperalgesi som kjennetegn funksjoner på nevropati. I allodyni, vanligvis smertefri stimuli, for eksempel laken eller lett berøring, produserer smerte ved kontakt. Hyperalgesi, på den annen side, viser til en økt følsomhet for normalt smertefulle stimuli.

Diagnose og behandling

Den diagnostiske prosessen for nevropatisk kroniske ryggplager omfatter en grundig pasientens historie og fysisk undersøkelse, så vel som avbildningsstudier og nerve tester. Vellykket behandling i stor grad avhenger av tidlig anerkjennelse og aggressiv behandling av nevropatisk smerte, sier "Spine Universe" lege Steven Richeimer. Behandlingen krever ofte en kombinasjon av alternativer, inkludert medisinske prosedyrer, for eksempel steroidinjeksjoner og kirurgi; psykologiske behandlingsformer, som for eksempel atferdsmodifisering og avslapningstrening; og fysisk rehabilitering. Spine Helse talsmenn spesielt aktive ryggsmerter øvelser og individualisert rehabiliteringsprogram for å redusere hyppighet, alvorlighetsgrad og varighet av episoder av kroniske ryggsmerter.

Forebygging

Skader, aldring, generell helsetilstand og livsstil påvirker risikoen for å utvikle kroniske ryggsmerter. Selv om fysisk trening bidrar til å forbedre og opprettholde god helse, kan feil type eller metoder øvelser plassere overdreven belastning på ryggraden og øke risikoen for ryggsmerter. Riktig teknikk og beskyttelse er derfor spesielt viktig når engasjerende i high-impact aktiviteter. For å bidra til å forhindre ryggsmerter, eMedicine Health anbefaler at slike low-impact aktiviteter som svømming, turgåing og sykling.

Datamaskin Relaterte rygg og skulder smerter

Datamaskin Relaterte rygg og skulder smerter


Datamaskiner er en nødvendighet i dagens verden for arbeid og fritid. Ettersom flere folk tilbringer mange timer foran datamaskinen, har visse helseproblemer blitt utbredt. Ubekvemme stillinger mens du sitter, bruke musen for utvidet timer og konstant bruk av tastaturet kan føre til hånd, arm, skulder, nakke og ryggproblemer. Folk som tilbringer lange timer foran datamaskiner kan dra nytte av en egnet skrivebord og stol og bruke riktig holdning til å redusere risikoen for skader på ulike deler av kroppen, for eksempel rygg og skuldre, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons.

Årsaker

Smerter i rygg og skuldre skjer først og fremst på grunn av slumping av ryggen som dagen skrider frem og tretthet setter inn. På grunn av slumping, tar kroppen på en C-form. Dette klosset holdning setter belastningen på muskler og sener som fører til smerter og plager i rygg og skuldre.

Symptomer

Symptomer på rygg og skulder smerter på grunn av overforbruk eller feil posisjonering kan skje over en periode. Disse smerter og plager kan skje i skuldrene og ryggen, også kjent som postural tretthet, eller det kan være konstante smerter i mykt vev som sener og muskler, også referert til som belastningsskader.

Forebygging

Å ta regelmessige pauser hver time kan hindre din rygg og skuldre fra å få stiv. En justerbar stol som gir støtte til korsryggen av ryggen er tilrådelig. Mens du sitter, hvile føttene på gulvet eller bruke en fotstøtte.

Juster høyden på stolen hvis føttene ikke når gulvet. Du kan også bruke en stol med justerbare armlener, som tilbyr støtte til underarmene og holder albuene tett til midjen. Holde tastatur og skjerm i riktig høyde kan forhindre belastning på skuldre og rygg. Hvis skrivebordet er 1 til 2 inches over lårene, er tastaturhøyden akkurat for komfortabel bruk; holde den øverste delen av skjermen i øyehøyde er riktig høyde for skjermen.

Hvis stolen er plassert i nærheten av arbeidsstedet, trenger du ikke å strekke til å nå tastaturet og musen. Dette hindrer nedfall og belastning på musklene dine. Ved å sitte tilbake og hviler mot ryggstøtten, ikke kroppen din ikke nedgangen eller lene seg fremover.

Når du opplever smerter i nakke og skuldre på den siden som du bruker musen, er det sannsynligvis på grunn av plasseringen av armen din når du bruker musen. Vanligvis, når musklene opplever tretthet, begynner de å verke.

Tøyningsøvelser

Det er flere tøyningsøvelser du kan gjøre i løpet av dagen for å forebygge rygg og skulder smerter oppstår på grunn av utvidet bruk av datamaskinen.

Du kan stå opp og strekke armene over hodet for å lette ubehag i ryggen og skuldrene. Hvis utføres hver time, kan det hindre sårhet i rygg og skuldre.

Lindre smerter i skuldrene ved å skyve dem opp mot ørene. Hold stillingen i noen sekunder før du lar skuldrene for å gå tilbake til sin normale posisjon.

Du kan også stå opp og plasser hendene på hoftene. Strekke ryggraden for å la den gå tilbake til normal kurvatur og lette belastningen på ryggen.

Hva er årsaken til hvite linjer og rygger i neglene?

Hva er årsaken til hvite linjer og rygger i neglene?


Akkurat som huden, neglene er et barometer for generell helse. Marks og fargeendringer kan være et tegn på underernæring eller sykdommer - fortid, nåtid og fremtid. De fleste rygger og hvite linjer er et signal om noe mer skummel enn liten spiker skade, men av og til, de indikerer noe som bør sjekkes ut av en medisinsk faglig.

Leukonychia

Hvitt spiker eller leukonychia, er forårsaket av tilstedeværelsen av neglesengen av parakeratotic celler som ikke reflekterer lys. Disse gjør neglen eller deler av den vises hvitt. Hvite striper på neglene er kalt "delvis leukonychia" og kan være enten travers - over spiker - eller langsgående. Linjene ikke nødvendigvis vises på hver spiker. Partiell leukonychia kan også være en fase av den totale leukonychia og vises som et resultat av å ha lidd tuberkulose eller Hodgkins sykdom.

Årsaker

Traverse delvis leukonychia vises ofte på neglene av kvinner og er vanligvis forårsaket av matrix traumer under manikyr. Årsaken hvite linjer på tåneglene er ofte tilskrives dårlig tilpasset sko. I svært sjeldne tilfeller er disse linjene er et tegn på arsenikkforgiftning og kalles "Mees 'linjer." Andre forhold som kan føre travers hvite linjer inkluderer herpes, meslinger og malaria. Langsgående hvite linjer kan være forbundet med Darier sykdom.

Ridges

Langsgående riller på neglene kan være noe mer enn et tegn på alder, ifølge Jessie Lowenfelt, av McGill University. Den neglesengen i seg selv er anordnet i parallelle linjer som løper i retning av vekst. Som vi alder, disse linjene blir mer fremtredende. Horisontale rygger eller "Beau linjer," vises etter alvorlig fysisk eller følelsesmessig sykdom har hindret spiker vekst. Disse rygger vil etter hvert vokse ut i ca seks eller syv måneder, noe som er omtrent den tiden det tar for en helt ny spiker til å vokse.

Forebygging

For å hindre rygger og hvite linjer på neglene, er det viktig å spise et sunt godt balansert kosthold, sier Lowenfelt. Spiker krymper og sveller i vann, noe som gjør dem sprø. Gummihansker kan beskytte negler og fuktighetskremer og cuticle krem ​​vil bidra til å holde dem næring. Neglelakk stopper negler fra "puste", og neglelakkfjerner bør brukes med måte, som det er svært tørking. Viktigst, bør manikyr være milde.

Hvordan å miste rygg fett

Hvordan å miste rygg fett


Er du har problemer med å miste rygg fett eller bare interessert i å lære hvordan du kan bli kvitt det? Denne artikkelen vil gi deg noen ideer om hvordan å miste rygg fett.

Hvordan å miste rygg fett

•  Spis et rent kosthold. Å spise rent rett og slett betyr å spise mat nærmest naturlige form. Tenk frisk frukt, grønnsaker og magre midler som kylling og kalkun. Hold deg unna ekstra sukker, natrium og mettet fett. Ingen mengde trening kommer til å hjelpe deg å miste rygg fett eller noe annet fett hvis du ikke spiser riktig.

Løft vekter for å hjelpe miste rygg fett. Gjøre styrke øvelser vil hjelpe kroppen forbrenne mer fett totalt. Markløft og god Mornings er gode øvelser for å målrette den nedre ryggmuskulaturen. Bruk ekstrem forsiktighet når du utfører dem og ikke bruke for mye vekt.

Konsumere en tilstrekkelig mengde protein hver dag. Som et forslag, kan du prøve å sikte for antall gram i protein per dag for hver kilo du veier. (£ 140 = 140 gram protein) Protein hjelper musklene reparere og gjenoppbygge. Etter en treningsøkt, konsumerer en whey protein shake.

Gjør minst 20-30 minutter med kardio rett etter en vekt treningsøkt, eller tidlig om morgenen, minst tre ganger per uke. Høy intensitet kardio aktiviteter fungerer best for fett sprengningsarbeid. Hvis du brenner fett over hele kroppen din, vil du begynne å merke en mindre mengde rygg fett.

ta målinger bi-ukentlig eller månedlig. Dette vil hjelpe deg å realisere den fremgangen du gjør og holde deg motivert til å fortsette!

Hint

  • Sørg for å snakke med legen din før du starter et treningsprogram.

De beste øvelsene for rygg fett

I dagens verden, mat er tilgjengelig på nesten hvert gatehjørne. Det har blitt billig og lett å konsumere 2000 kalorier i løpet av bare ett måltid. Alle disse kaloriene kan ofte føre til overflødig kroppsfett selv på ryggen. Øvelser alene vil ikke helt bli kvitt rygg fett. Livsstilsendringer spesielt i kosthold vil bidra til å fjerne fettet på toppen av musklene. Her er enkle hjemme-øvelser og tips for å hjelpe starte reisen til et sunnere liv.

Lavere Tilbake Øvinger

Den mest grunnleggende korsryggen mosjon er den tilbake forlengelse. Begynn med å ligge med ansiktet ned eller utsatt på gulvet. La hendene slappe nede ved hoftene. Løft hodet og skuldrene ut av gulvet så høyt som mulig uten å forårsake ubehag. Pass på å fortsette en vanlig pustemønster gjennom hele øvelsen.

Den andre øvelsen kalles en "bekkenløft." Mens du ligger på ryggen med knærne bøyd og føttene flatt på gulvet, stramme magemusklene og løft hoftene mot taket. Hold kontraksjon i 10 sekunder og gå tilbake til utgangsposisjonen.

Den siste øvelsen er den mest avanserte. Lå på magen, plassere albuene og underarmene på gulvet. I en push-up posisjon, balansere på tærne og albuene. Hold ryggen rett og bena rett. Prøv å holde stillingen i minst 10 sekunder. Dersom denne øvelsen er for vanskelig, balansere på knærne istedenfor tærne. Alle de nevnte øvelsene bør gjentas 3 til 5 ganger i den rekkefølgen.

The Human Body and Fat Loss

Dessverre mennesker er i stand til å fjerne fett fra en bestemt del av kroppen uten hjelp av en kirurgisk kniv. Vår metabolisme er satt til å fjerne fett fra kroppen i en langsom og jevn prosedyre. For å supplere et sunt kosthold, bør styrketrening legges inn i en eksisterende diett plan. Planlegg dine treningsøkter for 3 til 4 dager i uken i begynnelsen. Kroppen din har mye justering å gjøre så ikke ta på seg for mange endringer på en gang. På treningsstudio øvelser bør bestå av hele kroppen bevegelser som engasjerer så mange forskjellige muskler som mulig. Repetitions bør være 20 til 25 for å tillate at fettforbrenningen skal skje.

Vekttap

Caloric verdier i mat er sluttstenen til vekttap. Enkelt sagt, kalorier du forbruker trenger å bo med i et bestemt område og har ideelle deler av protein, karbohydrater og fett. Omtrent 70% til 80% av vekttap er direkte relatert til kosthold. Når jeg prøver å gå ned i vekt kosthold bør bestå av 50% karbohydrater, 40% proteiner og 10% fett. Etter all den enkleste måten å redusere fett er å kutte ned på forbruket sitt. Sette rimelige og oppnåelige mål for deg selv som består av langsiktige og kortsiktige mål. Et sunt mål for vekttap er 2 til 3 pounds tapt per uke. Denne kalori utvalg kombinert med rygg og mageøvelser kan være en fin begynnelse til en ny kropp.

Gode ​​øvelser for å bli kvitt rygg fett

Tilbake fett, eller kjærlighet håndtak, er at løs muskel-lignende innskudd som stikker kontinuerlig rundt midjen din. Du vanligvis får det hvis du har en appetitt for karbohydratrike matvarer og drikke.

Fra et helsemessig synspunkt, rygg fett kan ikke være like skadelig som fettet i magen eller sider. Hvis du bryr deg at du kan erverve diabetes eller hjertesykdom på grunn av disse front og side buler, utstikket på baksiden gir den samme risikoen.

Øvre og nedre rygg øvelser

Hvis du er i gym, er det flere stykker av utstyr som kan hjelpe de nedre og øvre rygg. En maskin som gjør at du trekker noe øvelser øvre rygg muskler, som en benk der du har en spak til å trekke mot din abs eller brystet. For de nedre musklene, velg en som lar deg løfte overkroppen uten å bevege underkroppen. Dette er vanligvis en maskin som gjør det mulig å sikre føttene mens du ligger nede, slik at du kan holde underkroppen fast som du løfter overkroppen på sittestilling. Hold det på denne posisjonen og føle varmen og spenningen på ryggen din midje. Gjør dette for tre sett og 10 reps. Hvis du føler noen smerte, hvile; så gjør det sakte til ryggen din tilpasser seg bevegelsene.

Flere Øvelser

Stå ved siden av et bord. Hviler en hånd på kanten av bordet for støtte, bøye seg fremover fra hoftene, holde magen inne, inntil ryggen og hodet er nesten parallell med gulvet. Sørg for at du holder en vekt med den ledige hånden. Trekk din skulderblad, bøy albuen, og vekten opp fra albuen inntil vekten berører kroppen din. Senk vekten ned igjen. Strekk opp. Bytte side. Gjør dette for ti representanter.

Ligg flatt på magen med bena rett og armene utvidet over hodet. Sakte, samtidig heve høyre arm og venstre ben på en telling av fem eller inntil det blir vanskelig å holde bekkenet og bryst flatt på gulvet. Gjenta med motsatt arm og ben kombinasjon. Hold kroppen uanfektet mens du gjør dette. Hvile hvis du føler smerte og gjenoppta bare når du er klar.

Sitt rett på kanten av et solid stol. Med lette vekter i hver hånd bak hver etappe, magert fremover fra hoftene med ryggen rett. Løft armene til sidene, gradvis bøye albuene som de kommer opp. Trekke på skulderbladene sammen. Pause på denne posisjonen til du teller til fem deretter sakte senke armene. Gjenta ti ganger.

Regularitet

Du kan oppleve at til tross for din diett, fortsetter rygg fett å vise seg usentimentalt. Fortvil ikke, og stopper ikke. Det er ikke noe sted øvelse som kan fjerne fett på ett bestemt sted i kroppen. Hvis du gjør disse øvelsene regelmessig, front buler også dele i fordel. Fordelen, selvfølgelig, er både estetikk og helse.

Ultimate øvre rygg øvelser

Ultimate øvre rygg øvelser


De to store øvre ryggmuskler er rhomboids og trapezius. Trapezius muskel er en trekantet muskel som strekker seg fra midten av ryggen, går opp til halsen, og ned over toppen av skulderblad. Rhomboids muskler, formet som en rombe, er mindre enn trapezius muskler. Den øvre spissen av rhomboids ligger like under bunnen av nakken din. De kommer nedover midten av øvre del av ryggen og strekk over til din skulderblad.

Shrugs

Trakk øvelser målrette trapezius muskel. Det finnes ulike varianter av løypa trening ved hjelp av ulike former for motstand mot spennings denne muskelen. I hver variant, bevegelse av muskler etterligner en shrugging bevegelse, løfte skuldrene opp og ned igjen. For å utføre denne øvelsen ved hjelp av manualer for motstand, stå holde manualer på sidene og skuldertrekk. Denne øvelsen kan også utføres holder en vektstang på midjen, eller ved hjelp av kabel eller motstand band. Mer utfordrende er å bruke din kroppsvekt for motstand i det som kalles en omvendt skuldertrekk. Holder på parallelle barer, vend kroppen din opp ned og utfører shrugging bevegelse for å løfte og senke kroppen.

Oppreist Row

Oppreist rad er en annen stor oppgave som retter seg mot dine trapezius muskler. Begynn med å holde en vektstang rett under midjen. Plasser hendene skulder bredde fra hverandre som du grep baren. Deretter holde barbell nær kroppen din (ikke løft armene ut), løfte vektstang opp. Stopp når du har hevet standarden så høyt som brystet. Med kontroll, lavere vektstang ned igjen og gjenta. Denne øvelsen kan også utføres ved hjelp av en kabel maskin.

Nedtrekk

Trekk nedturer målrette både trapezius og rhomboids muskler. Som navnet antyder, trekke ned øvelser etterligne bevegelsen til å trekke noe ned fra overhead. Denne typen trening er vanligvis utføres ved hjelp av ulike typer vektløfting trinse maskiner.

Trekk Ups og Chin Ups

Pull ups og chin ups er også flotte øvre rygg øvelser. Det eneste utstyret som kreves er en overhead bar. Det finnes ulike varianter av denne øvelsen, men den grunnleggende ideen bak hver variant kaller for deg å forstå en overhead bar og trekk kroppen opp til albuene er på din side. Så, med kontroll, senke kroppen ned igjen og gjenta. For en ekstra utfordring, kan du bære en dukkert belte rundt midjen din til å legge til ekstra vekt og gir musklene dine en mer robust trening.

Hvordan bli kvitt rygg fett hjemme

Hvordan bli kvitt rygg fett hjemme


Tilbake fett er skjemmende, men kan reduseres ved hjelp av regelmessig trening og et riktig kosthold. Reduksjon av fett i ryggen alene, også kjent som spot reduksjon, er ikke mulig. Kroppen reduserer fett i lag, så for å miste fett fra baksiden, må du senke hele kroppen fett. Sult dietter for å miste fett bare slå tilbake som resulterer i mer vektøkning.

Hvordan bli kvitt rygg fett hjemme

•  Gå ned i vekt gradvis i stedet for raskt å redusere sjansen for å få vekten tilbake. Senk kaloriinntaket med 500 til 1000 kalorier for å begynne å miste opp til to kilo. per uke. Ifølge Natural Library of Medicine, å miste mer enn dette per uke er usunn.

Unngå usunn, bearbeidet mat som vil gjøre deg få eller holde på vekt i stedet for å bli kvitt det. Hold deg unna sukker, stekt mat, mettet fett og enkle karbohydrater. Velg komplekse karbohydrater, som hel-hvete pasta og hel-korn brød som tar lang tid å fordøye og gjør at du føler deg full for en lengre periode. Spis magre proteiner, som kylling og fisk og forbruker umettet fett som olivenolje og avocado.

Bygg opp ditt kardiovaskulær trening rutine til 45 minutter per dag, tre dager i uken. Kjør eller gå på plass, sitte på en stasjonær sykkel eller bruk elliptisk maskin eller Steppmaskin hvis du har en hjemme. Bruk trening DVDer eller bare gå opp og ned trappene. Utfør øvelsen som vil bringe pulsen opp. Cardio øker stoffskiftet og forbrenner kalorier og fett fra hele kroppen, inkludert ryggen.

Utfør sammensatte øvelser som push-ups, utfall, knebøy, døde-heiser og benk dips å støtte hjerte-innsats i å brenne fett. Sammensatte øvelser trener flere muskler samtidig. For muskler til å opprettholde, trenger den mye energi, noe som resulterer i en rask metabolisme hele dagen lang. Trene alle musklene i kroppen, tre dager i uken.

Tone og stramme ryggen med ryggøvelser. Rygg øvelser ikke brenne fett, men vil hjelpe tonet muskler å vise gjennom når du kroppsfett er redusert. Utfør dumbbell rader, liggende dumbbell rader og push ups. Inkluder øvelser, for eksempel planken og crunches, å tone magemusklene. For å ha sterke ryggmuskler, trenger du sterke magemuskler.

Slite body shaping undertøy og klær til å umiddelbart bli kvitt rygg fett og å forme overkroppen. Kroppen shapers er tilgjengelig for både menn og kvinner.

Hvordan søke om Social Security Disability for en dårlig rygg

Hvordan søke om Social Security Disability for en dårlig rygg


The Social Security Administration gir uføretrygd for visse folk som ikke kan arbeide i minst ett år på grunn av ryggproblemer. Deaktivering av forhold som kan tillate deg å kvalifisere seg til fordeler inkluderer spinal araknoiditt; lumbar spinal stenose; skivebrokk- som legger stort trykk på nerver; skoliose og andre forhold forårsaker unormal krumning av ryggraden; alvorlig skivedegenerasjon; og andre forhold som påvirker musklene i ryggen, forårsaker alvorlig svakhet i bena, inkontinens eller andre alvorlige problemer som gjør det vanskelig å fungere normalt på jobb.

Hvordan søke om Social Security Disability for en dårlig rygg

Planlegge en avtale med legen din for å diskutere hvordan din dårlig rygg hindrer deg i å arbeide. Spør legen din hvor lenge du bør forvente symptomene dine for å fortsette. La legen din vet at du har tenkt å søke om Social Security uføretrygd: The Social Security Administration vil kontakte ham for å få informasjon om din tilstand.

Begynn din søknad online (se Ressurser) eller besøke noen Social Security Administration kontor (se Ressurser) for å starte programmet.

Fyll ut søknaden, og gir så mye detaljer om tilstanden din som du kan. Være veldig konkret. For eksempel, ikke bare si at du har problemer med å jobbe fordi du har en dårlig rygg og det gjør vondt: Si du har to herniated plater, og på grunn av sterke smerter, kan du ikke løfte tunge ting på jobben og må spørre medarbeidere å gjøre den delen av jobben for deg. Søknaden gir ikke mye plass til å skrive i informasjon, men du kan legge til så mye papir som du trenger for å gi komplette svar.

Gi navn, adresser og telefonnummer til alle helsepersonell som noen gang har behandlet deg for din dårlig rygg, selv om det var år siden. Inkluder leger, fysioterapeuter, kiropraktorer, sykehus, akuttmottak og akutt-barnehager. Forklar alle de forskjellige behandlinger du har prøvd for ryggen problem, inkludert en liste over alle medisiner du har tatt, steroidinjeksjoner, kiropraktikk behandlinger, fysioterapi, spesielle øvelser og operasjoner. Inkluder resultatene av hver behandling i tillegg.

signere en utgivelse-of-opplysningsskjema som forespurt slik at Social Security Administration kan be om informasjon fra helsepersonell.

Se en annen lege for en second opinion hvis bedt om å gjøre det av Social Security Administration. Legen fungerer ikke for Social Security Administration, men gir en skriftlig rapport om tilstand og hvordan det påvirker din evne til å fungere på jobb. Du trenger ikke å betale for denne evalueringen.

Hvordan å Identifisere Nerver av ryggsøylen

Spinal nervene er nerver som gren av fra ryggmargen og ut av ryggsøylen gjennom åpninger kalt intervertebral foramen. Alle spinalnervene er en del av det perifere nervesystemet (PNS). Mennesker har 31 par av spinal nerver som vanligvis samsvarer med 31 eller flere ryggvirvler i ryggsøylen. Disse spinal nerver kan grupperes etter den regionen av ryggraden der de delta med ryggsøylen.

Bruksanvisning

•  Undersøk cervical spinal nerver. Det er åtte cervical nerver og syv halsvirvler. De første syv cervical nerver ligger over tilsvarende ryggvirvler og den åttende cervical nerve ligger under den syvende ryggvirvler. Disse spinal nervene kontrollere baksiden av hodet, pessar, nakke, skuldre, armer og hender.

Inspiser torakalcolumna nerver. Det er 12 thorax nerver og 12 thorax ryggvirvler, slik at hver thorax nerve ligger under den tilsvarende brystvirvler. Disse nervene tak i brystet, de øvre deler av buken og de øvre deler av baksiden.

Observer de lumbale spinale nerver. Hver av de fem lumbale spinale nerver ligger under tilsvarende lumbale ryggvirvler. Disse nervene kontrollere de nedre deler av magen, de nedre deler av ryggen, baken, deler av de ytre kjønnsorganene og øvre del av låret.

Identifiser de sakrale spinalnerver. Disse fem spinalnerver avslutte virvelsøylen under tilsvarende sakralvirvler. De kontrollerer mesteparten av de eksterne genitalia, bena under øvre del av låret og anus.

Se på den coccygeal nerve. Det er bare én coccygeal nerve og dens anatomi kan variere betydelig. Det kan være fra to til fem coccygeal virvler som kan være kondensert i noen tilfeller. Den coccygeal nerve bærer sensoriske impulser til korsryggen.

Hvordan finne den beste minne skum madrass for en dårlig rygg

Hvordan finne den beste minne skum madrass for en dårlig rygg


Hvis du lider av ryggsmerter, er du som tusenvis av amerikanere. Endre måten, og hva du sove på, kan bidra sterkt. Det kan muligens være forskjellen fra kroniske ryggsmerter og være smertefritt. Dette er hvordan du finner den beste minne skum madrass for en verkende rygg.

Bruksanvisning

Før du kjøper inn en ny minne skum madrass, må du finne ut om ryggen din foretrekker en fast av myk madrass. Din første reaksjon er trolig, "Vel, mykere lyder mye bedre, jeg er sikker på at jeg foretrekker myke". Vel, hvis du sover på en myk madrass nå, og du har ryggsmerter, har du vurdert en fast madrass? Hva du foretrekker og hva ryggen foretrekker kan være to forskjellige ting. Jeg personlig oppdaget dette da jeg byttet fra mykt til firmaet.

Hvis du vet at du er en myk madrass sovende, så bør du våge et minne skum madrass. Madrassen kalles memory foam, fordi det tar form til trykket brukes til det.

•  Tykkelsen av madrassen er også noe å vurdere. Kanskje et minne skum topper ville være mer ideelt. Hvis du får en 8 cm tykk minne skum madrass, skal du være i stand til å komme seg ut av sengen om morgenen? En topper ville tilby det meste av samme komfort, vil ikke være så tykk, og vil være relativt billigere.

Det er også viktig å merke seg at de fleste minne skum madrasser lukter av kjemikalier for de første par ukene i bruk. Dette er normalt. Lukten er kjemikalier i minne skum. Etter det er upakket det tar ikke lang tid før det å lufte ut.

Tips og advarsler

  • Bare fordi du lå på en madrass, og det føles godt og behagelig, betyr ikke at du kommer til å sove godt på den. Kroniske ryggsmerter kan kureres ved å endre hva du sove på.
  • Prøv å sove på et minne skum pute. Dette kan være en billigere test for å finne ut om du foretrekker minne skum.

Hva kan forårsake kviser på en manns rygg?

Når ordet "acne" er nevnt, et par andre ord kommer til tankene. Oppvekst, for eksempel. Face. Et ord som vanligvis ikke blir hentet i forbindelse med acne er baksiden. Til tross for dette, er akne som forekommer på baksiden ganske vanlig, særlig hos menn. Det er flere årsaker til rygg akne hos menn, de fleste som kan behandles svært enkelt. De omfatter hormoner, hygiene, klær friksjon, tilstoppede hårsekker og mosjon.

Hormoner

Hormoner er ansvarlige for eller er minst relatert til de fleste fysiske prosesser i menneskekroppen, både for menn og kvinner. Hormoner og dermed er involvert i produksjonen av olje fra kjertlene i huden. Normalt store mengder olje glands er i ansiktet, noe som er en grunn til at akne er mest vanlig der, men menn kan ha store mengder olje kjertler på baksiden, så vel. Som et resultat, når hormoner er aktiv, olje kan fremstilles på hanniden som kan tette porene og forårsake akne.

Hygiene

Akne er i hovedsak tette porene og hårsekkene. Porene og hårsekkene kan bli tett med skitt, kremer, såper og selv restene av døde hudceller. Hvis en mannlig ikke vaske ryggen skikkelig, så disse miljøgiftene er ikke fjernet fra porene og follikler, og akne resultater.

Friksjon

Noen menn bære klær som er for trangt for dem. Friksjonen fra denne stramme klær kan irritere hårsekkene og male forurensninger inn i porene. Hvis alvorlig nok, kan friksjonen gi små hudlesjoner å danne som kan bli rød og har hvit pus. Disse humper er ikke kviser i den forstand av tilstoppede porer - de virkelig er smittet kutt i huden - men de ligner kviser i størrelse, føler og utseende.

Økt Hair

Hanner har en tendens til å ha flere hårsekker på ryggen enn kvinner gjør, selv om dette varierer fra hann til hann. Som en konsekvens, det er flere follikler som kan bli tette, kan mer hår bli trukket og irritert, etc., og resultatet er økt kviser på ryggen.

Trening

Trening er en annen årsak til rygg akne hos menn. Øvelse øker mengden av svette og olje produsert av huden, og noen ganger denne svette og olje ikke er vasket bort før det blir tett i en pore eller hårsekken, selv om de mannlige dusjer rett etter trening regime. Svette og olje fanget i pore eller hårsekken skaper en acne bump. Dette kan unngås ved å bruke et håndkle ofte for å tørke av overflødig svette og olje som øvelse diett er fullført.

Rygg øvelser under svangerskapet

Kvinner generelt får mellom 25 og 35 pounds mens gravid, så det er ingen overraskelse at nesten 80 prosent av gravide kvinner opplever ryggsmerter minst én gang i ni måneder. Mens denne smerten er ofte ubehagelig, vil enkle øvelser som fokuserer på å styrke og strekke ryggmuskulaturen bidra til å redusere smerte og ubehag. Videre strekker ryggen mens gravide muliggjør en enklere arbeidskraft, levering og post-partum utvinning.

Bekken Vipper

Bekken tilter er en enkel øvelse som ansetter og forlenge magemusklene og korsryggen. Å utføre, ligge på ryggen med knærne bøyd og føttene hviler godt på gulvet. Plasser hendene i korsryggen, og sikre at det er et mellomrom mellom ryggen og gulv. Neste, flat den nedre del av ryggraden langs gulvet så ingen plass gjenstår. I denne stilling, bør setet forbli avslappet, for derved å isolere de magemusklene og korsrygg. Denne øvelsen kan utføres mens du ligger på ryggen, stående, på hender og knær, eller mens du sitter. Strekningen bør holdes i 3 til 10 sekunder og utført 10 til 30 ganger. Til alle tider, at du puster under anstrengelse fase av trening og puste som kroppen slapper av.

Tilbake Strekker

En enkel tilbake strekning bidrar til å styrke ryggmusklene og lette ubehag. Å utføre, begynne på hender og knær og opprettholde avstanden mellom bena. Plasser hendene foran ditt hjerte, og plassere en liten pute under deg til å støtte magemusklene. Neste, hvile slik at du sitter tilbake på knærne, og strekke armene frem til du føler en strekk i ryggraden. Hold i 3 til 6 sekunder og gjenta 10 ganger.

Flying arm øvelser

Flying arm øvelser strekke armen og øvre rygg muskler. For å begynne, heve armene over hodet, ta vare å holde albuene rett og håndflatene mot hverandre. Hold i 20 sekunder. Deretter senke armene til sidene, opprettholde en rett øvre rygg. Til slutt, ta ryggen av hendene sammen bak ryggen din så langt som mulig og gi etter for strekningen. Hold i 10 sekunder og gå tilbake til startposisjon. Gjenta 10 ganger for optimal strekk.

Hva er årsakene til smerter i øvre del av magen og øvre rygg?

Hva er årsakene til smerter i øvre del av magen og øvre rygg?


Årsakene til øvre del av magen og øvre rygg smerte vil variere avhengig av regionen, alvorlighetsgrad og varighet av smerte. Smerten kan være forårsaket av enkle fordøyelsesbesvær eller en mer alvorlig sykdom. Uvanlige mage eller ryggsmerter bør vurderes av en kvalifisert lege.

Identifikasjon

Siden torso er sentralisert, kan smerter fra magen utstråle til andre områder av kroppen, inkludert den øvre rygg, bryst og sider.

Betraktninger

Ufarlige fordøyelsesproblemer som halsbrann eller overdreven gass kan føre til smerter i øvre del av magen, brystet og ryggen. Enkle livsstil eller kosttilskudd endringer vil ofte lindre problemet og redusere sjansene for ytterligere angrep.

Komplikasjoner

Det er flere interne infeksjoner som fører til smerter i magen og øvre del av ryggen. De omfatter galleblæren, pankreatitt og nyre infeksjoner.

Expert Insight

Ifølge American Heart Association, kan hjerteinfarkt symptomer inkluderer mage, øvre rygg eller kjeve smerter. Ryggsmerter forbundet med hjerteinfarkt er mer vanlig hos kvinner enn menn.

Advarsler

Øvre del av magen og ryggsmerter er ofte symptomer på sjeldne, men alvorlige tilstander som nyre, mage, lever og galleblæren kreft.

Trening for rygg Posture

Trening for rygg Posture


Slumping enn kan føle seg komfortabel, men ulempen av dårlig tilbake holdning er unormal ryggraden krumning forårsaket av press på ryggraden og ryggmuskulaturen. Tilbake bukseseler er supplerende i trening for riktig holdning, men opprettholde riktig holdning er avgjørende for å redusere stress på leddbånd, trøtthet og risiko for ryggskader, ifølge Cleveland Clinic. Mens den innledende prosessen med å forbedre din holdning kan virke unaturlig og ubehagelig, er det nødvendig å bryte dine tidligere dannet vaner av stående, sittende eller liggende.

Bruksanvisning

•  Sett deg ned i en stol med rygg og skuldre rett. Hoftene skal være den eneste delen av kroppen din berøre stolen, så mange stoler har en svak kurve som hemmer riktig holdning.

Rull opp et lite håndkle og legg den bak ryggen over hoftene for å finne ut hvordan kroppen din skal plasseres mens du sitter.

Plasser føttene flatt på gulvet for å opprettholde din sittestilling, og bøy knærne i en 90 graders vinkel. Ikke kryss bena mens du sitter, da dette ofte fører til skjev frem eller tilbake for å opprettholde komfort.

Juster ryggen din posisjonen litt hvert 30. minutt for å hindre ryggsmerter.

Flytt alle kroppen din når du slår på en dreibar eller rulle stol for å opprettholde riktig holdning og hindre smerter fra vanskelige bevegelser.

Juster førersetet når du er i en bil for å flytte nær rattet samtidig som plass til å bøye elter, som setter mindre stress på ryggen. Riktig posisjon for kjøring er knærne litt høyere eller på nivå med hoftene.

Plasser en pute under ryggen for å støtte ryggen under søvn, og unngå å sove på din side, da dette fører til rygg og nakke belastning hvis madrassen er ikke fast.

Hvordan du kan redusere rygg og hoftesmerter

Hvordan du kan redusere rygg og hoftesmerter


Ryggsmerter er en av de vanligste skader og årsaker til fravær fra arbeid i USA. Det er et vesentlig mål for å bedre folkehelsen i "Healthy People 2020." Minor rygg og hoftesmerter kan skyldes muskelsvakhet, stamme eller manglende fleksibilitet i hofteleddet. Mer enn én eller to dager med hvile med aktiv ryggsmerter kan faktisk virke mot sin hensikt til healing, melder SpineHealth.com. De anbefaler langsom, kontrollert, gradvis og progressiv trening for å helbrede tilbake og hoftesmerter. Trening kan redusere risikoen for ytterligere skade og bevare livskvalitet i årene som kommer.

Bruksanvisning

Gang

Utfør regelmessig kardiovaskulær trening for å forbedre muskulær utholdenhet i rygg, hofte og ben mens forbedrer sirkulasjonen og gi tilstrekkelig generell funksjon for daglige aktiviteter og redusere smerte og stivhet. The American College of Sports Medicine (ACSM) anbefaler 30 minutter med moderat kardiovaskulær aktivitet fem dager per uke. Turgåing er en lav-effekt aktivitet som du kan gjøre hvor som helst. Begynn med et par sko designet spesielt for din type fot og gangart.

Stå høyt med ørene justert i løpet av skuldre, skuldre holdt tilbake og ned, og ryggen rett, begynner langsomt og gradvis øke hjertefrekvensen i løpet av en fem minutters periode. Unngå iført ankel eller håndledd vekter da dette setter press på leddene.

Plukk opp tempoet, bør du være i stand til å puste lett og bære på en samtale. Bruk frekvensen av oppfattet anstrengelse som en guide: på en skala fra 1 til 10, hvor 1 er stillesittende og 10 er maksimal anstrengelse, opphold mellom 5 til 7. For å øke din innsats, svinge armene på en kontrollert måte. Omvendt, for å redusere din innsats, holde armene ved din side med minimal bevegelse eller hvile hendene på hoftene.

avkjøles i ca 5 minutter kjøle ned for å sikre en tilstrekkelig avkastning av sirkulasjon til hjertet. Gradvis øke varigheten av spasertur over en periode for å unngå foten skade eller smerte.

Styrke

Styrke musklene i ryggen, til mage og ben gi støtte og bedre holdning. The American College of Sports Medicine anbefaler styrketrening minst to ganger i uken for å inkludere 10 øvelser av 8 til 12 repetisjoner hver. Ideelt sett bør disse øvelsene inkluderer hver store muskelgruppe.

Øvelse lår og hofter med enkle knebøy med en solid stol. Unngå å holde pusten mens styrketrening da dette kan pigge blodtrykk.

Start i sittende stilling, sitter høyt med magemusklene stramt. Uten å bruke hendene til å løfte deg selv, kontrakt kjernen og sakte stige til stående.

Bruk armene for balanse hvis nødvendig - men ikke for support-- og sakte lavere til stol. Gjenta 10 ganger i ett til to sett.

Stretching

Strekk daglig. Regelmessig fleksibilitet trening vil sikre et bredt spekter av bevegelse for hofte og hjelpe til med å forebygge skader eller belastninger. For å strekke ryggen, sitte i en stol med hendene hvilende på knærne, sitter høyt og holde ryggen rett.

Walk hendene sakte nedover bena dine mot anklene bare til det punktet av komfort, avrunding ryggen sakte og slappe av fremover. Hold i 30 sekunder, og holde en jevn fulle åndedrag.

Pust og sakte stige "walking" hendene tilbake til knærne. Gjenta daglig så ofte som nødvendig.

Strekk hoftene ved å stå i en oppreist holdning og steg høyre ben tilbake ca 2 til 3 meter holde overkroppen oppreist og skuldrene tilbake. Hold venstre ben litt bøyd.

Tuck hoftene etter, som en hund tucking halen, og holde overkroppen rett og løftet, bør du føle strekningen på forsiden av hoften. Hold i 30 sekunder og gjenta med det andre beinet. Bruk disse strekningene daglig og etter hver øvelse rutine.

Tips og advarsler

  • Nøkkelen til å forbedre rygg og hofte styrke og fleksibilitet er å delta i disse aktivitetene regelmessig og da gradvis. For motivasjon og ansvarlighet, verve deltakelse av en venn eller elsket én. En sunn, velbalansert kosthold vil støtte funksjon av kroppen med næringsstoffer og mineraler den trenger. Drikk rikelig med vann før under og etter trening for å holde seg hydrert og for å opprettholde en riktig energinivå.
  • Enhver rygg eller hoftesmerter som vedvarer, utstråle eller inkludere skarpe skyting smerter, bør du kontakte lege. Dette kan være tegn på en mer alvorlig tilstand. Ikke begynn å trene uten å konsultere lege først.

Øvelser for øvre rygg Avslapping

Øvelser for øvre rygg Avslapping


Øvre ryggsmerter er ofte et symptom på stress. Stress skaper spenning i musklene ved å stramme dem, som til slutt resulterer i ryggsmerter eller stivhet. Flere øvelser kan bidra til å løse opp spenninger i øvre del av ryggen, samtidig som du slapper musklene.

Før du begynner noen fysiske øvelser, konsultere legen din for å sikre at du er klar for aktivitet.

Slipp Øvre Tilbake Tension

Øvre rygg smertelindring kan oppnås gjennom en enkel avslapningsøvelser. Denne spenningen lindrende praksis bidrar til å slappe av øvre del av ryggen, og også inkorporerer elementer av meditasjon, som er kjent for å ha en avslappende effekt på kropp og sinn.

Stå med føttene skulder bredde hverandre, slappe av hele kroppen. Lukk øynene dine. Slow pusten din ved å ta dype åndedrag, inhaling og exhaling fullt. Med armene langs sidene, fokus på å slippe noen spenning i armer og bryst. La armene henge slapt. Skifte fokus til øvre del av ryggen, nakken og skuldrene. Mens du puster dypt, forestill deg at du slipper all spenningen fra det området av kroppen. La din nakke, skuldre og øvre rygg til å vokse tyngre med hver inhalasjon. Gjenta denne prosessen til all spenningen er frigjort fra den øvre rygg, nakke og skuldre.

Sittende Exercise

Denne øvelsen er avhengig tungt på pust og meditasjon for å frigjøre øvre rygg spenning. I tillegg til å lindre spenninger og lettelser smerter i øvre del av ryggen området, er denne øvelsen sies å bringe positiv energi til kroppen mens clearing sinnet.

Sitte i en stol som gir støtte for ryggen. Sitt rett, med ryggraden støttes av stolen, og strekker bena ut, med føttene flatt på gulvet. Kvitter noen tanker eller følelser du har for øyeblikket, og fokus på å rydde dem bort. For å slappe helt av, bør ditt eneste fokus være på pust og muskelbevegelser. Husk å holde fokus under hele øvelsen.

Slapp av hele kroppen. Puste dypt, puster gjennom nesen og puster gjennom munnen. Føle luften beveger seg gjennom brystet, skuldre og lunger.
Nå fokuserer på fotsålene. Med hver inhalering, forestille seg en varm følelse sprer seg til alle områder av kroppen din, som starter i føttene og beveger seg oppover. Som du puster ut, ser for spenning og stress forlater kroppen. Når varmen når øvre del av ryggen, hold den der, med fokus på å frigjøre spenninger med hver utpust. Konsentrer deg om halsen, også, så mye øvre rygg spenning er lagret i nakkemusklene, som stram med stress. Gjenta denne øvelsen til du føler deg helt avslappet, og du bør legge merke til en svekkelse av spenning i øvre rygg, skuldre, nakke og bryst.

Skulder Rolls

Skape bevegelse i skuldrene bidrar til å åpne musklene i øvre rygg og nakke. Motion bidrar til å løse opp spenninger og stress i overkroppen, spesielt øvre del av ryggen.

Stå med føttene skulder bredde hverandre. Løft høyre skulder så høyt som mulig uten å belaste. Følelsen en liten strekning er normalt. Rull skulderen din tilbake, dyppe den mot gulvet, og trekk den forover for å skape en full sirkel av bevegelse. Tilbake til startposisjonen og gjenta 10 til 12 ganger. Gjenta hele settet med 10 til 12 reps på venstre skulder.

De er kjent med fysisk aktivitet kan følge øvelsen med nakke rundstykker, som også bidrar til å løse opp spenninger i øvre rygg og skuldre.

Hvordan behandle en brukket rygg

Hvordan behandle en brukket rygg


Behandling for en ødelagt bakside kan variere sterkt i henhold til graden av skaden, og om ryggmargen er påvirket. Mens en brutt tilbake, noe som medfører et brudd på en eller flere ryggvirvler, nesten alltid krever kirurgi, vil de fremgangsmåter for behandling og lengden av den sekundære avhenge av mange faktorer.

Bruksanvisning

Behandle en brukket rygg

•  Ikke prøv å flytte deg selv hvis du mistenker at du har brukket ryggen din, med mindre ditt liv er i umiddelbar fare (for eksempel å bli fanget i en brann). Enhver bevegelse kan forverre skaden og øke sjansene for skader på ryggmargen. Ring 911 og vente på akutt medisinsk hjelp.

Har legen vurdere graden av skade ved hjelp av enten en MR (magnetisk resonans image) eller en CAT scan. Dette vil bestemme din løpet av behandling og hvilken type operasjon du trenger.

Finn ut hvilken type kirurgi vil bli brukt til å behandle din brukket rygg. Vanligvis vil en brukket ryggvirvler bare være smeltet til den ved siden av den, eller den vil bli fjernet helt og erstattes med et bein pode. Hensyn må tas for å fjerne eventuelle bein chips eller fragmenter som kan forårsake skade på ryggmargen over tid.

Immobilize ryggen etter operasjonen for å tillate utvinning. Dette kan oppnås gjennom bruk av en trekk-legeme støpes i mer alvorlige frakturer, eller et ryggvarmer. Utvinning fra tilbake kirurgi er vanligvis treg, så vær tålmodig med din fremgang.

Bruk fysioterapi for å styrke og strekke ryggmuskulaturen når du ikke lenger bruker en spenne eller body cast. Bygge opp musklene rundt ryggvirvlene kan bidra til å beskytte dem mot ytterligere skade nedover veien. Det er lett å re-skade deg selv etter ryggoperasjon, så ta det med ro og lytte til legen din under gjenopprettingsprosessen.

6. Sjekk ut nettsteder som eMedicinehealth og Dartmouth-Hitchcock Medical Center, blant annet for flere tips om hvordan du skal behandle en brukket rygg (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • Hovedmålet når du behandle en brukket rygg er å unngå skader på ryggmargen, noe som kan føre til varige lammelser. Unngå unødvendig bevegelse når skadde, og ikke overdriv når det gjelder tid til å komme seg.

Hvordan bruke Coining å behandle rygg smerter

Hvordan bruke Coining å behandle rygg smerter


Rygg smerter er bare en av de vanligste plager coining brukes til å behandle. Også kalt "cao gio," eller "gua sha," preg er en type østasiatiske alternativ medisin. Denne praksisen er mest brukt i Sørøst-Asia i land som Vietnam, Thailand og Indonesia. Innvandrere fra disse områdene fortsetter å praktisere coining i USA også. I preging, er en cointhe kanten av en skje eller et liknende instrument til å forårsake slitasje på huden. Disse skrubbsår antas å gi portaler for å frigjøre overflødig "vind" i kroppen. Rygg smerter og andre plager er antatt å være forårsaket av for mye vind, så preg bidrar til å lindre smerten.

Bruksanvisning

Bruk Tiger Balm eller en annen mentholated salve eller olje til å massere huden på baksiden. Massasje og oljer varme huden og irritere den. Dette er nødvendig for preging behandlingen skal være effektiv.

Hold en mynt med kanten mot overflaten av huden. Bruk en amerikansk kvartal som har blitt litt slitt. For å behandle tilbake verk, preg kan utføres på den del av ryggen som smerter, så vel som på andre områder av baksiden.

Hold mynten ned og gni det i 4- til 6-tommers slag fra hjertet. Alltid flytte mynt i en retning i stedet for i en back-og-tilbake bevegelse.

Fortsett å gni mynten over huden før et rødt merke som ser ut som et blåmerke vises. Hvor lang tid dette tar kan variere fra en pasient til en annen.

Flytt til en annen plassering på baksiden. Preg er vanligvis ikke gjort på bare ett sted. Vanligvis er symmetriske steder valgt til å opprettholde balansen.

Legg merke til fargen på blåmerker som dukker opp fra de coining steder. Blant coining utøvere, rygg smerter antas å være forårsaket av "vind sykdom", en oppbygging av vind som forstyrrer balansen i kroppen. Lys-farget blåmerker tyder på at "vind sykdom" er ikke veldig alvorlig, men mørkere blåmerker indikerer en mer alvorlig "vind sykdom."

Tips og advarsler

  • Selv om ikke allment akseptert i vestlig medisin, har noen studier vist at coining har noen smertestillende effekter. Den vestlige forklaring på disse effektene er foreløpig ukjent.
  • Preg kan være smertefullt for huden under prosedyren, men etterpå smertene skal avta.
  • Vær forsiktig så du ikke å skrape huden for hardt. Overflaten av huden er ikke ment å brytes.
  • Har du en erfaren coining utøveren vise deg teknikken du bør bruke for å behandle en tilbake-verke før du prøver det selv. Denne prosedyren har blitt perfeksjonert gjennom mange generasjoner.

Hva er årsaken til rygger i Negler?

Helse

Leger ved Mayo Clinic rapporterer at mens rygger i negler ikke kan være svært attraktive, har de ikke nødvendigvis bety et helseproblem. Humpete rygger som strekker seg fra cuticle til tuppen av neglen er en vanlig side påvirke av aldringsprosessen, og er et resultat av tørr hud sprer seg fra fingrene, under skjellaget og på neglene som de vokser. Ridged negler er genetisk og vanlig i både menn og kvinner. Mens vertikale riller er mer et irritasjonsmoment enn noe annet, kan rygger som går horisontalt over neglene være et tegn på en mer alvorlig problem. Dårlig ernæring kan bli avslørt i ujevne horisontale rygger. Siden fingernegler er laget av protein, kan de mindre vanlige rygger indikere et protein eller vitaminmangel. Når horisontale rygger fortsetter å dukke opp, sørg for å nevne det til legen din, som kan anbefale et vitamintilskudd og sjekke deg for anemi.

Forebygging

Opprettholde en streng diett av fuktighetsgivende neglebåndene til forebygger rygger. Som kroppen aldre, oljene forsvinner raskere enn de kan erstattes. God kvalitet oljer og salver som hånd salve utviklet av Burt er Bees kan brukes til å redusere spiker rygger. Hånden salve inneholder mandel, eukalyptus og olivenoljer, bivoks, Comfrey rot og lanolin. Oljer som inneholder vitamin E og jojoba kan bidra til å avlaste de stygge rygger, men de må anvendes i minst tre ganger om dagen. Bruk håndkrem etter hver håndvask. Gni oljen i hendene før du trekker deg om natten og bruke bomullshansker for å forsegle i fuktighetskrem. Ny, glattere spiker vekst bør begynne å vises etter ca seks måneder med vanlig fuktighetskrem. Fortsett med daglig cuticle oljing for å opprettholde den glatte negler.

Rettsmidler

Lightly buff neglene for å fjerne små rygger. Vær forsiktig så du ikke å buff for mye, eller du kan lage negler som er for tynn og kan ikke tåler daglig bruk. Hold neglebåndene presset tilbake når du søker lotion. Gni godt cuticle olje i kantene på neglene etter innlevering. Påfør neglelakk for å dekke opp de rygger mens du arbeider på å bli kvitt dem. Fjern polish med aceton-fri, oljebaserte neglelakkfjerner for å unngå uttørking neglebåndene enda mer.