Digidexo.com

mørk under tånegl

Kan du få en spiker sopp Fra falske negler?

Kan du få en spiker sopp Fra falske negler?


Ja, du kan få spiker sopp fra å ha falske negler. Soppen som forårsaker denne sykdommen er vanlig, slik at alt som kan virke som en felle, for eksempel en falsk spiker eller irriterende, slik som spiker klebemiddel, kan være et problem.

Årsaker

Åpninger mellom falske negler og negler kan felle vann, smuss og alt annet. Hvis soppen vokser i et slikt gap, vil det ikke ha noe sted å gå, men inn i neglen.

Symptomer

Symptomer på spiker sopp kan omfatte gule, tykke, grove eller smuldrer negler som er smertefulle og illeluktende.

Forebygging / løsning

Den beste forebygging er å ikke bruke falske negler. Hvis du velger å få falske negler, det er skritt du kan ta for å prøve å unngå denne tilstanden.

Har negler gjort av en dyktig spiker tech; de er mer sannsynlig å unngå slik at gapene mellom den falske spiker og spiker. Hold hendene rene.

Behandling

Nail sopp under falske negler er vanskelig å kurere. Soppen har vokst til og er beskyttet av spiker. Fordi negler vokser sakte, tenderer noen infiserte området for å infisere og reinfect områdene rundt det.

Du kan finne aktuelle behandlinger på apotek, men ifølge Mayo Clinic, har de ikke fungerer svært godt. Den eneste god behandling er å ta en lang løpet av oral soppdrepende medisin.

Risiko

Oral soppdrepende medisiner kan være vanskelig på leveren din. Dersom du har nedsatt leverfunksjon eller annen grunn, vil legen ikke foreskrive medisin for deg.

Kunstige negler & Nosokomial Infeksjon

Kunstige negler & Nosokomial Infeksjon


Nosokomiale infeksjoner er infeksjoner ervervet i et sykehus, ifølge nettsiden Medicine Net. Fordi mange av mikrober som vokser i sykehus har utviklet resistens mot behandling, og pasienter på sykehus har en tendens til å ha svekket immunforsvar, nosokomiale infeksjoner er svært vanlig. Mange studier tyder på at helsearbeidere med kunstige negler øke risikoen for nosokomiale infeksjoner hos pasienter.

Betraktninger

Ifølge Andrew Pollack sin 2010 artikkel om gramnegative nosokomiale infeksjoner for New York Times, CDC anslår at det er 1,7 millioner sykehusinfeksjoner i USA hvert år. Disse infeksjonene forårsake eller bidra til 99.000 dødsfall årlig. Pollack videre bemerket at europeiske studier viser at to tredjedeler av dødsfall på grunn av nosokomiale infeksjoner er forårsaket av gramnegative bakterier, samme kategori av mikrobe funnet på fingertuppene på kunstige negler brukere.

Fakta

Ifølge Centers for Disease Control (CDC) Guideline for Håndhygiene i Helse-omsorgs Innstillinger, helsearbeidere med kunstige negler er mer sannsynlig å bære gramnegative bakterier på sine fingertupper. (Resource 3, side 29) En 1989 studie publisert i American Journal of Infection kontroll bemerket at høyere mengder av gramnegative bakterier er til stede i de med kunstige negler selv etter håndvask. Selv om ingen bred-baserte studier knytter de økte bakterier under kunstig negler til høyere forekomst av nosokomiale infeksjoner, knytter CDC spesifikke sykehus utbrudd av smitte på personell iført kunstige negler.

Risiko

I en 2002 artikkel i Journal of Pediatric Nursing på kunstige negler og pasientens risiko, uttalte forfatter A. Toles at fattige håndvasking praksis i de med kunstige negler kan være blant årsakene til høyere bakterie kimtall. Toles bemerket også at helsearbeidere med lengre kunstige negler er mer utsatt for å rive hansker og utsette sine pasienter til nosokomiale infeksjoner, spesielt i en kirurgisk situasjon.

Controversy

I sin 2001 artikkel for tidsskriftet Dermatology Online, hevder Edward Jackson at helsemyndighetene urettferdig skylden kunstige negler for en høyere risiko for nosokomial infeksjon. Han viser en forekomst av nosokomiale infeksjoner der bakterien ble overført fra en infisert krukke med håndkrem. Redaktøren for Dermatology Online Journal bemerker imidlertid innebærer at Jacksons argument kan være partisk av sin rolle som konsulent for American Beauty foreningens Nail Produsenter 'Council.

Protokoller

Mange sykehus og smittevern myndighetene forby helsepersonell å bruke kunstige negler. Ifølge Johns Hopkins Hospital online infeksjonskontroll protokollen på håndhygiene, ingen person som håndterer sterile forsyninger eller har hands-on kontakt med pasienter kan ha kunstige negler. The Riverside County Regional Medical Center smittevern 2004 Oppdatering på kunstige negler sier at ingen sykehusansatte er å bruke kunstige negler, uavhengig av deres posisjon på sykehuset.

Slik Cure tånegl sopp Fast

Slik Cure tånegl sopp Fast


Tånegl sopp oppstår når en type sopp infiserer en eller flere enn 1 av tåneglene. Hvis du er dusjing i fellesområder, iført sko uten sokker eller har føtter som er utsatt for svette, kan du få fot sopp på et tidspunkt i livet ditt. Selv om noen mennesker er mer utsatt for å få fot sopp enn andre, kan hvem som helst få fot sopp uansett hvor ren eller tørr føttene hennes er. Det er flere hjem rettsmidler for herding tånegl sopp, samt over-the-counter behandlinger og reseptbelagte medisiner tilgjengelig fra legen din.

Slik Cure tånegl sopp Fast

•  Sug foten i eple cider eddik. Hver dag, når du kommer ut av dusjen, dyppe deg foten i en plast container av eple cider eddik. Hvis du legger merke til foten sopp forsvinner, kan dette hjemme rette jobben for deg.

Hvis soppen er mer alvorlig, prøve over-the-counter sopp kremer som Lotrimin AF. Lotrimin AF aktive ingrediensen er en anti-sopp kalt "klotrimazol" som vil bidra til å kurere kløe og soppvekst fra tånegl sopp. Hvis du ikke klarer å få kremen langt nok under tånegl, eller medisinen ikke er sterk nok, kan du kontakte legen din.

Gå til legen. Hvis du ikke kan kurere tånegl sopp på egen hånd, kan legen forskrive en anti-sopp lakk som Penlac, som vil gjennomsyre dypere inn din tånegl enn en krem. Lakken er malt på som en neglelakk, og deretter absorberes inn i neglesengen å behandle sopp.

Hvis soppen ikke er rettet av anti-sopp lakk, be legen om å forskrive en muntlig anti-sopp tablett, som Itraconazole, flukonazol eller Terbinafin. Det er imidlertid noen bivirkninger forbundet med anti-fungal tabletter, inkludert hudutslett, magesmerte og hodepine. Terbafine har ekstra, mer alvorlige bivirkninger, inkludert endringer i smak sensasjon og synshallusinasjoner.

Hvis soppen ikke kan behandles med noen av alternativene ovenfor, kan legen velge å fjerne din tånegl. Tånegl fjerning er en mindre prosedyre som vil gro i flere uker, men tånegl kan ikke vokse tilbake i opptil et år. Hvis tånegl sopp er på bunnen av neglen, kan dette være den eneste muligheten til å behandle din tånegl sopp.

Hint

 • Slitasje flip-flops når du bruker offentlige dusjer og alltid bruke sokker i skoene dine.
 • Hvis din fot sopp er akkompagnert med en høy feber, kvalme eller oppkast, gå til legevakten.

Hvordan virker One Get tånegl sopp?

Grunnleggende

Tånegl sopp er et resultat av bakterier som vokser under tånegl. De stygge tykke gule negler kan være et tegn på en lokalisert infeksjon som kan behandles med medisiner eller aktuelle salver. Toe sopp kan fortsette å invadere undersiden av tånegl, noe som gjør det sprøtt og løs slik at stiften området blir smertefull eller neglen faller av. Tær er den dominerende område der spiker sopp vokser fordi tåneglene er vanligvis dekket og i et mørkt, fuktig miljø som oppmuntrer sopp å vokse.

Offentlige Places

Sopp vokser på fuktige steder der pytter akkumulere slik som svømmebasseng, dusjer og helse spas. Sopp kan overleve i lange perioder av gangen når området holdes varm. Vandre barbeint gjennom en infisert basseng med vann gjør at soppsporer for å spre og feste seg til føttene. Neglesalonger er vanlige hekkeplasser for fot sopp. Se sterilisering prosessen som brukes på en salong før du får en pedikyr. Soppsporer spres lett fra infiserte spiker verktøy. Helse spas med badstuer og offentlige boblebad er andre steder der soppsporer kan leve og spredt. Spør spa manager hvor ofte anleggene er rengjort og hvilke metoder for rengjøring er brukt. Eldre mennesker bør være spesielt forsiktig på offentlige steder, fordi blodsirkulasjonen blir redusert, forlater ekstremitetene mer utsatt for smitte. I tillegg har folk med sykdommer som diabetes og som svekket immunforsvar bør unngå å gå gjennom offentlige pytter.

Forebygging

Forebygging er det beste forsvar mot entreprenør tånegl sopp. Bruke sandaler eller sko når du går gjennom fuktige offentlige steder. Vask føttene umiddelbart dersom de blir utsatt for en offentlig dam og tørk dem grundig. Ikke del fuktige håndklær med andre personer som kan bære soppen. Sporer kan leve på fuktig varmt materiale og passerer fra person til person. Redusere mengden av sukker i kosten fordi soppsporer er tiltrukket av blodet som er høy i sukker. Wear ull eller bomull sokker som er mer pustende enn polyester og blandede blanding materialer slik at føttene forblir tørre. Bruk sko som er pustende, så vel som de med luftventiler i sålene eller laget av naturlige materialer. Holde føttene tørre. Hvis sokker blir våt, tørk av føttene og endre i rene tørre sokker. Cut neglene korte, noe som gir soppsporer mindre rom under for å vokse. Unngå neglelakk hvis du er utsatt for spiker sopp, eller du prøver å rydde opp et utbrudd. Den polsk gjør en tøff, beskyttende belegg under hvilke sopp kan trives. Til slutt, ta forholdsregler for å behandle eventuelle kutt på tærne. En mindre spiker skade kan åpne opp området for å være mer utsatt for sopp.

Natural Cures for en inngrodd tånegl

Natural Cures for en inngrodd tånegl


Inngrodde tånegler starter som enkle skader som kan få gradvis verre hvis den ikke behandles, og kanskje må fjernes kirurgisk. Før det skjer, er det enkle grep du kan ta for å kurere din inngrodd tånegl før det blir for dypt inn i ditt kjøtt. Inngrodde tånegler oppstår oftest blant folk som er på beina eller konkurrerer i idrett som krever omfattende løping og folk som går med sko som er for små eller kramper sine tær.

Aktuelle behandlinger

Gi din fot salt vannbad ved å fylle en bøtte med varmt vann og legge en spiseskje salt. Gjør dette 3-4 ganger om dagen så lenge inngrodd tånegl vedvarer. Dette vil gi umiddelbar smertelindring og bidra til å lindre ømhet. Med skjellaget fortsatt myk, prøve å kutte bort det du kan av tånegl. Over tid, kan du sakte prøve å slite på tånegl grave i tåen. Slitasje sandaler eller annen open-toe sko når du arbeider med en inngrodd tånegl å lindre smerte og bidra til å hindre ytterligere press. Man kan også plassere små biter av bomull under tånegl grave i tåen, gradvis å øke mengden av bomull over tid. Bomull bidrar til å skape en buffer mellom tånegl og kjøtt, og kan suge opp noe blod, puss, eller annen fuktighet produsert av inngrodd tånegl. Bruk en varm komprimere wrap på foten før sengetid, og vurdere iført en varm komprimere over natten.

Urte og ingerettsmidler

Ta paracetamol eller ibuprofen for umiddelbar smerte og betennelse lettelse. Bruk calendula kronbladene for å bidra til å redusere betennelse i huden og antiseptiske egenskaper. Calendula har faradiol og isorhamnetin som kan hjelpe nivået av inngrodd tånegl og hindre smitte. Senke hevelsen er avgjørende for å avhjelpe inngrodd tånegl, siden blodspylt kjøtt vil bare kjøre seg dypere inn i cut skapt av tånegl. Påfør tea tree olje eller lavendelolje for å drepe eller hindre soppinfeksjoner som kan forverre inngrodde tånegler.

Inngrodd tånegl infeksjon rettsmidler

En inngrodd tånegl penetrerer huden rundt tå. Denne smertefulle tilstanden kan føre til infeksjon hvis den ikke behandles riktig. Hvis smittet, vil huden rundt neglen blir rødt og betent. Hvis venstre ubehandlet, kan pus danne og drenere rundt betent hud og under tånegl. Trange sko, feil kutting av spiker og formen på neglen alt er faktorer i utviklingen av en inngrodd tånegl.

Hjem Behandling

Selv om alvorlige inngrodde tånegler og påfølgende infeksjoner vil trenge behandling fra en lege, er det noen hjemme rettsmidler som du kan utføre som kan lindre symptomer og fikse spiker. Forsøk på å grave ut den inngrodde neglen anbefales ikke, da det kan fremme sjansene for infeksjon. Epsom-salter har en anti-inflammatorisk effekt, som vil minske betennelse i huden som omgir tåen. Når huden blir mindre betent, kan du være i stand til å kutte ut den inngrodde delen.

Grunnleggende behandling

Hvis smerte eller infeksjon vedvarer, kan du se en podiatrist. Legen vil behandle både spørsmålet om inngrodde negler og infeksjonen. Antibiotika vil mest sannsynlig rydde opp infeksjonen etter at legen har fjernet liten del av spikeren trenger inn i huden. Etter prosedyren, som kan eller ikke kan kreve en lokal bedøvelse, legen vil råde deg til å kle området og rense den opp med en antiseptisk for noen dager for å holde infeksjonen unna.

Tilbakevendende behandling

Siden en av de viktigste risikofaktorer for en inngrodd tånegl er formen på spikeren, er det vanlig at betingelsen for å gå tilbake. Endre spiker kutte vaner kan hindre at dette skjer. Men hvis problemet vedvarer, må du kanskje se en podiatrist på en jevnlig basis. Legen kan klippe neglene under besøket på en måte som holder huden fra å bli penetrert.

Kirurgi

Noen ganger kan en podiatrist vil måtte fjerne en god del av tånegl hvis problemet vedvarer. Noen ganger vil legen fjerne en hel halvdel av neglen for å holde den fra å vokse i buet. Hvis infeksjonen eller kurven er alvorlig, kan legen ta av hele neglen. Siden spikeren vil vokse tilbake etter at den er fjernet, må du se legen igjen, og han vil bruke syre eller en laser til å holde den fra å vokse ut igjen.

Komplikasjoner

Det er viktig at for å behandle en in-dyrket tånegl. Hvis infeksjonen er igjen til fester, kan den infisere bein av tå, noe som kan føre til en enda mer alvorlig bein infeksjon. Noen ganger kan en fotsår kan vokse på infeksjonsstedet. Dette er ganske alvorlig, fordi de kan bli angrepet av koldbrann, og i verste fall, føre til en amputasjon av foten.

Slik Clear Up tånegl sopp Med Comet

Slik Clear Up tånegl sopp Med Comet


Hvis du lider av tånegl sopp, kan du finne tilstanden til å være ekstremt frustrerende og vanskelig å behandle. Farmasi er tilgjengelige for å behandle tånegl sopp, men de fungerer ikke alltid. Noen salver fungere på noen typer sopp, men ikke på andre. Det er hjemme rettsmidler tilgjengelig som er mer naturlig og ikke har bivirkninger som legemidler forårsake. Ett av disse tiltakene er å bruke Comet desinfiserende rengjøringsmiddel for å kvitte negler av ulike former for sopp.

Bruksanvisning

•  Ta 1 ss. av Comet cleanser pulver og bland den med 1 ss. vann for å lage en lime.

Bruk den til berørte tånegl med en fille.

Arbeid det inn i tånegl med en gammel tannbørste. Prøv å jobbe den under tånegl også.

Gjenta denne prosedyren daglig i en uke. Det bør være bedring etter en uke. Hvis det ikke er noen bedring, må du ikke fortsette denne behandlingen.

Tips og advarsler

 • Comet er et etsende stoff. Det kan være verdt å prøve noen andre naturlige tånegl sopp behandlinger, for eksempel timian olje eller tea tree olje, for å se om de kan være effektive før du forsøker å prøve Comet løsning.

Hjem rette for en Red & Swollen Negl

Ofte neglen i seg selv vil ikke bli rød og hoven, men heller huden under og rundt neglen er infisert, rød og hoven. Dette kan noen ganger virke som neglen er rød og hoven, men neglen kan havnen en infeksjon. Det kan være irriterende, men siden neglen ikke har noen følelse, er det mer sannsynlig at neglen er festet til årsaken til problemet. Når det oppstår en spiker infeksjon, kan du oppleve en prikking eller varm følelse på stedet av infeksjonen.

Soaking Finger

Den enkleste og mest kostnadseffektive metode for behandling for en rød og hoven finger er å suge den. Dette kan være den eneste måten å komme til huden under neglen ren og desinfisert. Infeksjoner er ofte dypt under en negl på et sted for vanskelig å komme til. Ved å dyppe neglen, er den infiserte huden myknet og renset. Det beste middel for å slikke det er å legge oppvaskmiddel til en bolle med varmt vann slik at det blir skummende og såpe. Suge på fingeren for opp til 15 minutter tre ganger om dagen. Dette kan bidra til å trekke infeksjonen ut og er et flott middel for behandling av en infisert finger. Det spiller ingen rolle hvilke parabolen såpe du bruker. De virker like godt, så grip det du har å sitte rundt.

Hvitløk

Hvis du noen gang har behandlet en gjær infeksjon med et hjem rette, har du sannsynligvis brukt (eller i det minste hørt om) hvitløk. Det kan også være en effektiv hjem behandling for en rød og hoven finger. Hvitløk er en naturlig antibakterielt middel. Spise det vil hindre infeksjon ved å angripe infeksjonen internt. Mange infeksjoner viser innvendig og utvendig. Folk føler seg kvalm og febrilsk når de har en infeksjon. Selv en enkel infeksjon kan føre til en rekke problemer internt. På utsiden, hjelper hvitløk til naturlig redusere hevelse og betennelse. Du kan gni rå hvitløk direkte på den infiserte punktet. Hvitløk juice fungerer også bra; du kan få det fra en krukke med hakket hvitløk (finnes vanligvis i den produserer delen av de fleste dagligvarebutikker). Rå hvitløk er mer potent enn kokte hvitløk, men du kan konsumere og bruke kokte hvitløk, også.

Honning og kanel

Bland en ts. honning (kan varmes) med 1/8 ts. kanel pulver til et annet hjem rette. Konsumere denne blandingen to ganger om dagen for å hjelpe rense kroppen for infeksjon. Dette øker immunsystemet ved å øke antall hvite blodceller i kroppen produserer, noe som bidrar til å bekjempe infeksjon. For ekstra beskyttelse, strø kanel på mat hele dagen.

Hvordan kurere en inngrodd tånegl

Å få en inngrodd tånegl er ikke bare upraktisk, men smertefullt også. Inngrodde tånegler er ganske vanlig og er vanligvis et resultat av dårlig montering sko, tånegl traumer, eller feil trimmet tåneglene. Som et resultat av negleplaten vokser inn i den laterale huden margin på tåen forårsaker smerte og av og til en infeksjon. Hva kan du gjøre for å kurere en inngrodd tånegl hjemme?

Bruksanvisning

•  Masser tå med inngrodd tånegl i et par minutter flere ganger om dagen.

Begynn soaking din inngrodd tånegl i veldig varmt vann fire ganger om dagen i 10 til 15 minutter. Det er greit å legge til flere cap fulls av hydrogen peroxide. Hold foten og tærne tørke ellers.

Begynn å ta en OTC anti-inflammatorisk produkt som ibuprofen eller naproxen å redusere hevelse, smerte og lokal betennelse.

Bruk et par av fine pinsett løfte hjørnet av inngrodde negler og plassere litt bomull eller tanntråd under inngrodde negler. Sørg for å endre det daglige.

Unngå å prøve å stikke en steril nål inn i inngrodd tånegl området. Unngå å prøve å kutte av inngrodd tånegl også. Det er sannsynlig at du vil forverre situasjonen.

Trim tåneglene rett over. Unngå å kutte negler for kort. Unngå avrunding eller tapering i hjørnene.

Bruk åpne toed sko eller sandaler til du kurere inngrodd tånegl.

Bruk en OTC antibakteriell salve som Neosporin eller Bacitracin- aldri har vist en effekt for herding inngrodde tånegler.

Tips og advarsler

 • Hvis du har smerter, drenering eller hovne vevet på stedet av din inngrodd tånegl da se en lege.
 • Hvis du har noen form for metabolsk sykdom som diabetes da se en lege.
 • Hvis problemene forverres eller hvis du er i stand til å kurere din inngrodde negler etter flere dager planlegge en avtale med legen din.

Hva som forårsaker sopp i tånegler?

Sopp kan ofte samle på områder av kroppen som er utsatt for vær og vind. Sopp kan komme inn i kroppen ved å invadere åpninger i huden, som for eksempel kutt og skrubbsår, eller ved utskillelse i områder av kroppen som gir en beskyttende element for sopp som gjør at den kan vokse. En av de mest vanlige områder er under tånegler, som tillater en åpning for sopp på undersiden og også tilveiebringe et sikkert miljø hvori sopp vil få lov til å vokse.

Smittsom infeksjon

Smittsom infeksjon som forårsaker tånegl sopp refererer til de miljøer som fremmer optimale forhold for sopp å eksistere og spre seg. Disse typer miljøer omfatter kontinuerlige mengder varme og fuktighet, som er de viktigste elementene som fremmer soppvekst og smitte. Ifølge National Library of Medicine ha fuktig hud over lengre tid kan føre til tånegl infeksjoner. Områder som felles bading er typisk for disse typer optimale miljøer, inkludert offentlige svømmehaller, treningssentre, spa og skolens garderober.

Fottøy

Ifølge Mayo Clinic, en av de vanligste attributive faktorer til sopp i negler er en type sko som en person velger, spesielt de som er slitt på en jevnlig basis. Fullt lukkede sko og støvler er typisk for disse typer fottøy som kan fremme soppvekst i tåneglene. Den primære årsaksfaktor for disse typer fottøy er den manglende ventilasjon. Nedgangen på skikkelig lufting av tærne fører til økt fuktighet, spesielt under tåneglene, som fremmer soppvekst i disse områdene.

Trikotasje

Dette er et annet aspekt ved å kle føttene som kan være en medvirkende faktor til å fremme tånegl sopp. Iført sokker og liknende som er laget av syntetiske materialer har en tendens til å være mer som bidrar til soppvekst i tåneglene. Dette er på grunn av den manglende evne til disse typer av materialer har til å sikre tilstrekkelig ventilasjon til føttene. I tillegg, sokker og strømper som ikke endres ofte, inkludert de som er laget av bomull (som ikke fremmer ventilasjon), vil fremme forhold som kan bidra til soppvekst i tåneglene.

Andre årsaker

Å ha en inngrodde toe spiker eller en henger spiker kan tillate sopp å angi kroppen. De fleste tånegl infeksjoner er forårsaket av samme sopp som forårsaker fotsopp. Soppen som forårsaker fotsopp kan også spre seg til tåneglene og føre til at soppen til å vokse på spikeren.

Hygiene

Ifølge National Library of Medicine, er skikkelig vare på føttene viktig i forhold til forebygging av sopp i tånegler. Føtter som ikke er vasket minimum en gang daglig kan bli områder som fremmer soppvekst, spesielt etter overdreven svetting i foten områder. Regelmessig vask av sokker og strømper etter å ha blitt slitt er også viktig for å forebygge sopp i tånegler. I tillegg er viktig i forebygging av soppvekst, inkludert regelmessig rengjøring under tåneglene samt holde tåneglene trimmet for å hindre innsamling og vekst av tånegl sopp riktig vedlikehold av tånegler.

Slik Cure tykk svart tånegler

Svart tånegl sopp infeksjon, eller onychomycosis, oppstår når sopp utvikler seg under tånegl overflaten, forårsaker tåneglene å bli tykk, sprø, kjedelig og misfarget. Hvis ikke behandles, kan onychomycosis føre fotlukt og tånegl smerte. Folk som har hatt tånegl skader, fotsopp eller svakt immunforsvar er mest utsatt for å utvikle denne infeksjonen. Mens onychomycosis kan være sta, kan behandling og konstant overvåking forbedre tilstanden til tåneglene og sakte kurere sopp infeksjon.

Bruksanvisning

•  Gjør en avtale med en primær omsorg lege eller podiatrist (fot spesialist), som kan foreskrive en muntlig soppdrepende medisiner for å bidra til å eliminere soppen. Oral medisin er gitt for de moderate til alvorlige tilfeller av soppinfeksjoner. Oral medisiner vil også arbeide med aktuell medisinering antydet eller foreskrevet. Legen kan også anbefale en soppdrepende neglelakk for å bidra til å eliminere og hindre fremtidige sopp.

Det kan være verdt å kjøpe en over-the-counter aktuelle soppdrepende krem hvis det ikke er mulig å se en lege eller om begynnelsen på en svart soppinfeksjon er tydelig. Spør på apoteket om anbefalinger. Det kan ta lengre tid å se resultater fra en over-the-counter aktuell medisinering enn en muntlig resept siden dosering av aktive medisiner ikke vil være like sterk som reseptbelagte medisiner. Hvis infeksjonen forverres eller ingen forbedring er sett, søker oppmerksomhet fra en primær omsorg lege eller podiatrist.

Fyll en bøtte eller annen beholder stort nok til å holde begge føttene, med to deler varmt vann til en del eddik. Legg en håndfull Epsom salt. Sug føttene i blandingen i 20 til 30 minutter. Sørg for å skylle og tørre føtter grundig; Soppen trives i fuktige områder.

Sug daglig med mindre det oppstår irritasjon; og deretter øke mengden av vann og suge bare to eller tre ganger i uken. Epsom salt tørker soppen, arbeider dypt i lag av neglen. Den høye eddik høye aciditycan drepe soppen også.

Denne rutinen bør følges før infeksjonen begynner å kurere. Deretter minske antall ganger per uke suge brukes inntil infeksjonen er helt løst.

Vask føttene og tærne med antibakteriell såpe om morgenen og om kvelden, ta vare å tørke grundig tær og negler i tillegg med soaking regiment.

Hold tåneglene trimmet kort og jevn. Korte negler vil være lettere å vedlikeholde og rengjøre i løpet av denne infeksjonen perioden. Unngå neglelakk siden soppen kan spre seg til andre tærne gjennom penselen. Sug clippers i teknisk sprit for å desinfisere dem etter hver bruk.

Unngå iført trange sokker eller trange sko, som kan forårsake føtter å svette og felle fuktighet.

Tips og advarsler

 • Bruk alltid sko i offentlige dusjer, bassenger og treningssentre for å unngå fremtidige infeksjoner. Være flittig med dette regimet for å fjerne smitte fra tåneglene.
 • Oppsøk lege hvis du har sterke smerter eller soppinfeksjon ikke blir bedre.

Hvordan Sug en inngrodd tånegl

Innvokste spiker oppstår når kanten av en spiker vokser inn i huden i stedet for ut av huden som det ville naturlig. En inngrodd tånegl er ofte smertefullt, og smitte kan forekomme der tånegl har gjennomboret huden. Soaking en smertefull inngrodd tånegl kan hjelpe lindre ubehag og kan fremskynde helbredelsesprosessen. Dette hjemmet behandling kan være effektive, men du bør oppsøke lege hvis du opplever hevelse eller hvis såret begynner å renne puss.

Bruksanvisning

•  Fyll en liten plastboks med nok varmt vann til å dekke de berørte tånegl. Bassenget bør være stort nok for deg å plassere hele foten inni.

Sett karet foran en komfortabel stol. Mens du sitter, plasserer foten i vannet. Vær sikker på at inngrodd tånegl er helt under vann.

Slapp av i ca 15 minutter med foten i vannet. Det varme vannet vil hjelpe myke tånegl, slik at du kan løfte spikeren ut av huden og la den vokse ut.

Ta foten vekk fra karet og tørk den av med et rent håndkle. Forsiktig forsøke å kile en bomullsdott under tånegl hvor det er inngrodde. La bomullsdott på plass før du er klar til å suge tånegl igjen.

Gjenta fotbad to eller tre ganger om dagen, med en ny bomullsdott etter hver fotbad. Hvis smertene vedvarer etter tre dager, bør du kontakte legen din for videre behandling.

Hvordan å lindre smerten og Hevelse i en inngrodd tånegl

Hvordan å lindre smerten og Hevelse i en inngrodd tånegl


Inngrodde tånegler kan føre til smerter og hevelse forverret av stående og gående. Stortåen er ofte plasseringen av en inngrodd tånegl, selv om andre tær kan bli berørt, og det kan være forårsaket av trange sko eller tånegler som ikke har blitt kuttet rett over. En enkel rutine for bløtlegging og masserer det berørte området er ofte effektive i å lindre smerten og bli kvitt infeksjonen.

Bruksanvisning

Mål en kopp Epsom salt og hell det inn i bassenget. Hell 1 gallon veldig varmt vann over salt og rør med en tresleiv. Tilsett 2 dråper tea tree olje.

Plasser foten i vannet og la den suge i 15 til 20 minutter. Ta foten vekk fra vannet og tørk grundig med et rent håndkle.

Kombiner 1 ss olivenolje med to dråper tea tree olje. Dypp en bomullspinne i blandingen og spredt rundt inngrodd tånegl. Forsiktig prøve å løfte inngrodd tånegl ut av neglesengen.

presse en liten seksjon av en ren bomullsdott under neglen for å hindre den fra å skyve tilbake inn i huden. Pakk en 3-tommers delen av atletisk tape rundt bomullsdott til å holde den på plass.

Sug foten opp til tre ganger om dagen. Plasser bomull under tånegl etter bløtlegging.

Tips og advarsler

 • Soaking foten vil trekke smitte fra foten. Det vil også myke opp tånegl og nailbed, slik at spikeren skal løftes. Hvis spikeren ikke løfte lett, det vil også gjøre det etter et sekund soaking. Ikke tving den. Sug foten ytterligere 15 til 20 minutter, og deretter prøve å løfte tånegl igjen.
 • Hvis tåen blir varmt å ta på, eller hvis du begynner å kjøre en lavgradig feber, bør du kontakte legen din.

Slik fjerner Kontaktlinser Med lange negler

Lange negler gjør det nesten umulig å fjerne kontaktlinser på den måten at de fleste øye leger undervise. Heldigvis, med litt trening, kan du tilpasse den klassiske "tuppen av fingeren" flytte til siden av fingeren og fjerne linsene uten å skrape øynene eller klipping dine lange negler.

Bruksanvisning

•  Vask hendene grundig. Mens det er alltid viktig å fjerne kontakter med rene hender, er det enda mer viktig å rengjøre under lange negler. Lange negler kan havnen skitt og bakterier som kan forårsake øyeinfeksjoner.

Tørk hendene på lofri håndkle. Sørg for at de er helt tørre siden fjerne kontakter med lange negler er litt vanskeligere (først) enn å fjerne dem normalt. Pass på at det ikke er noen tråder fra håndkle stakk til neglene.

Facing et speil, plasserer hendene på vanlig måte for å fjerne linsene. Bruk langfingeren på hver hånd til å trekke øyelokket opp og ned, utsette kontakten.

Sweep siden av pekefingeren over øyet forsiktig for å fjerne kontakten. Vanligvis blir du bedt om å bruke tuppen av tommelen og tuppen av pekefingeren til å løfte kontakten ut. Men din lange negler forhindre dette. I stedet feie siden av pekeren forsiktig over øyet, slik at kontakten blir tvunget til å bøye seg mot innsiden av tommelen. Tommelen skal være plassert slik at innsiden vender mot neseryggen veldig forsiktig hviler mot overflaten av øyet. Den feiende bevegelse av pekefingeren vil føre til at kontakten for å løfte av øyet.

Trekk kontakten bort fra øyet. På dette punktet, vil kontakten bli bøyd mellom pekefingeren og tommelen på den dominerende hånd. Nå kan du kaste det bort, legg den i et rengjøringsmiddel eller skyll den av som du ønsker.

Tips og advarsler

 • For å unngå øyeinfeksjoner, alltid bruke rene hender til å fjerne dine kontakter.

Hvordan Heal en inngrodd tånegl

Hvordan Heal en inngrodd tånegl


Inngrodde tånegler oppstå når neglene i tærne vokser i feil retning og grave i omkringliggende hud. Symptomer inkluderer smerte og rødhet på kantene av tånegl. Den omkringliggende vev kan også hovne opp og lekke væske eller puss. Årsakene kan være feil spiker trimming, trange sko eller sokker eller en arvelig spiker misdannelse. Feil trimming spikeren er den vanligste årsaken til inngrodde negler. Heldigvis kan inngrodde tånegler bli helbredet effektivt gjennom livsstil og hjem rettsmidler, hvis tilstanden er behandlet i de tidlige stadier.

Bløt Foot

Det anbefales at du suge foten i varmt vann i 15 til 20 minutter to eller tre ganger om dagen for å redusere betennelser og ømhet, ifølge Mayo Clinic. For å hjelpe neglen vokser over huden kanten, plasserer bomull eller tanntråd under tånegl etter hver soaking. Under resten av dagen, holde foten tørr og plassere et bind over det infiserte området.

Påfør Over-the-counter produkter

De fleste stoff butikker bære en rekke over-the-counter salver som kan myke opp neglen og huden rundt. Mange produkter inneholder anti-inflammatoriske midler, som for eksempel mentol, tea tree olje og andre planter. Noen produkter inneholder også salisylsyre, som myker opp negleplaten og letter smerten. Les nøye før du påfører en salve eller antibiotika krem. Hvis hjemme rettsmidler ikke fungerer etter to uker, bør du oppsøke fotterapeut.

Løft Nail

Hjørnet av neglen grave inn i huden bør løftes, ifølge eMedicineHealth.com. Plasser en liten rull med bomull eller gasbind mellom neglen og huden slik at spikeren er forhøyet. Siden dette er en smertefull del av hjemmebehandling, kan det være lurt å ta en smertestillende, for eksempel Ibuprofen. En antiseptisk skal brukes til området for å hindre smitte. Endre bomull roll daglig. Ifølge eMedicineHealth.com, kan det ta sju til 15 dager før neglen vokser ut og ikke rote huden.

Kirurgi

En lege kan være nødvendig å behandle inngrodd tånegl hvis det er overdreven betennelse, smerte eller utslipp fordi det er trolig smittet, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons. Noen ganger kirurgi er nødvendig å fjerne en del av spikeren stikker inn i huden. Først vil legen nummen området ved å injisere det med en bedøvelse. Deretter blir saks brukes til å skjære den inngrodde del av tånegl. Oral antibiotika kan også være foreskrevet for å bekjempe infeksjoner.

Forebygging

Trim tåneglene rett over med en skarp, rettkantede hårklipperen. Dette vil hindre at hjørnene av spikeren fra å kutte inn i huden. Bruk sko laget av pustende materiale, som for eksempel lerret eller skinn. Hvis du håndterer tunge gjenstander, for eksempel maskiner, kjøpe stål-toed sko, som beskytter tærne.

Slik unngår du at Tykke tånegler

Tykke tånegler kan være forårsaket av mange forhold, som for eksempel en soppinfeksjon, psoriasis, eksem eller traumer. Trauma kan innebære gjentatt press fra en løpesko eller fra en engangs hendelse, slik som å slippe en tung gjenstand på tå. Så i noen tilfeller, tykke tånegler er uunngåelig, men du kan gjøre ditt beste for å holde tåneglene sunt ved å følge disse enkle trinnene.

Bruksanvisning

•  Kutt tånegler regelmessig til lengden av den kant av tåen. Leaving tåneglene for lenge vil gjøre dem mer utsatt for traumer. Hvis du klippe tåneglene for kort, kan du bli løfte tånegl av neglesengen, som også kan gjøre tånegl tykne.

File tåneglene forsiktig for å unngå skarpe kanter, som kan være utsatt for å bli tatt på sokker eller sko.

Kontroller at skoene passer godt. Hvis en sko er for kort, vil toe banke slutten av det når du går eller kjører. Hvis skoen er for løs, vil foten skyves forover og traff tåneglene, forårsaker dem til å bli tykkere.

Knyt dine blonder stramt, spesielt med joggesko. Dette vil hindre at foten glir fremover og treffer tærne på skoen.

Unngå spisse-toed sko og høyhælte sko. Disse sko stiler plassere en god del press på tærne.

Besøk din podiatrist dersom du merker noen misfarging i tåneglene, eller hvis du vet at du har skadet din tånegl (for eksempel ved å slå tåen på en sengestolpen). Du kan ha en soppinfeksjon som vil føre neglene å tykne opp, eller du kan ha et blåmerke under tånegl. Tidlig behandling er nøkkelen til å hindre langsiktig forvrengning til tånegl.

Oppsøk vanlig podiatric vare hvis du har psoriasis, eksem eller en medisinsk tilstand som påvirker tåneglene som diabetes eller leddgikt. Regelmessig podiatric omsorg vil holde tåneglene som problemfritt som mulig. Podiatrist kan smertefritt tynne ned tåneglene og trimme dem ved hvert besøk.

Tips og advarsler

 • Ikke slite med å klippe tåneglene. Har en venn eller et familiemedlem gjøre det for deg, eller besøk din podiatrist for vanlig omsorg.

Natural Cures for tånegl sopp Infeksjoner

Tånegl sopp er en vanskelig tilstand å kurere, fordi soppen vokser under tånegl i neglesengen. Dette betyr at det er vanskelig å få medikamenter og behandlinger for det berørte området. Mens det er medisiner i form eller kremer, væsker og piller for å behandle tånegl sopp mange foretrekker naturlige behandlinger og hjem rettsmidler.

Trimming

Den berørte tånegl må trimmes tilbake så mye som mulig, eller fjernet i tilfelle at det har blitt knust eller sprukket. Dette vil utsette soppen og spiker seng til behandlinger. Husk at neglesengen er en svært øm området og trimming eller fjerning av spiker kan være ganske smertefullt, hvis det er mulig fjerning bør gjøres av en profesjonell.

Epsom Salt soaks

Soaking de berørte foten i Epsom salt blandes med varmt vann vil hjelpe vaske bort sopp og forbedre blodsirkulasjonen til negl. Men Epsom salt er ikke en soppdrepende behandling så selv om dette kan gi midlertidig lettelse det er ikke en kur, men mer av ett våpen i arsenalet.

Eddik

Ren gamle hvitt kjøkken eddik er den mest populære soppdrepende naturlig rette for tånegl sopp infeksjoner. Soaking det berørte området en gang eller to ganger daglig vil drepe soppen og hjelpe reparere negl. Eddik er sterk og har en sterk lukt, men det vil gjøre jobben og rydde opp i tånegl sopp.

Tea Tree Oil

Tea tree olje er en naturlig behandling som fungerer som et smertestillende og soppdrepende produkt. Du kan bruke Tea Tree Oil så ofte som nødvendig, og det vil bidra til å drepe og fjerne soppen under reparasjonen negl og hjelpe den nye neglen vokser i sopp fri og sterk.

Oregano og olivenolje

Oregano blandet med olivenolje å lage en pasta for tånegl er en behandling som løser de grunnleggende problemene med tånegl sopp. Det siver inn under de resterende spiker og oregano har naturlig antibakteriell og anti parasitical properties.The olje bidrar fordele oregano hele neglen og neglesengen.

Hvordan ta vare på en tånegl som har falt av

Onychoptosis er den medisinske betegnelsen på en tånegl fallende av. Dette begrepet kommer fra gresk opprinnelse og betyr "Nail falle av". Det er to grunner til at en tånegl kan falle av: Skader og sopp. Neglesopp kalles onychomycosis, og oppstår vanligvis når soppen kommer inn i neglen området gjennom et lite kutt eller annen skade. Det er ulike skader som kan føre til en spiker til å falle av, stubbing en tå eller jamming i et lite område som en dør er et par årsaker. En tånegl fallende av på grunn av skade eller sopp er ikke uvanlig.

Bruksanvisning

Årsaken for tånegl Falling Off

•  Se på tånegl området.

Et tegn på skade kan være blåmerker i huden, eller blodpropp under tånegl, som kalles en subungual hematom. Hvis dette skjer en physican må kanskje la blodet ut. En subungual hematom er en smertefull blødning under neglen, og er ikke å forveksles med en forslått spiker, som ikke er så smertefullt.

Et symptom på Fungs er spikeren snu gul, hvit eller brun. Spikeren kan også bli tykk og sprø.

Behandling Hvis skaden er Fungal

Rengjør området godt med såpe og lunkent vann.

Oppbevar det tørt

6. Påfør en antisceptic (benzalkoniumklorid) til området en gang eller to ganger daglig.
Den nye negle bør vokse i løpet av et par måneder.

Hvis spikeren ikke vokse i, ta kontakt med en fotterapeut (fot lege). Legen kan forskrive en aktuell salve til å behandle en soppinfeksjon, eller hun kan gi deg en oral medisin for å drepe infeksjonen. I noen sjeldne tilfeller kirurgi (fjerning av spiker eller infisert område) kan være nødvendig.

Behandling hvis skadet

I de fleste tilfeller en tånegl fallende av på grunn av skade vil vokse tilbake på egen hånd over en periode på flere måneder. Under gjenvekst prosessen, prøver ikke å legge press på det skadde området.

Unngå iført spisse-toed sko, eller høye hæler.

Hold føttene tørre

Hvis neglen vokser ikke tilbake, eller vokser tilbake på en måte som er smertefulle eller skjemmende, bør du oppsøke lege.

Hva er behandlingen for tånegl sopp?

Hva er behandlingen for tånegl sopp?


En spiker infeksjon oppstår når Soppen angriper neglene. Første tegn kan vises som en hvit eller gul flekk under tånegl tips. Når soppen begynner å spre seg dypere, blir spiker tykk og misfarget. Kantene av neglen kan bli ujevn, og spikeren kan selv atskilt fra huden din. Mens det er behandlinger for tånegl sopp, kan infeksjoner gjenta seg.

Medisiner

Ifølge Mayo Clinic, kan legen din gi deg muntlige medisiner som terbinafin og itrakonazol. Muntlig medisiner gi rom for en ny spiker for å danne uten en infeksjon. Medisiner kan tas i opp til tre måneder, men det kan ta opp til fire måneder for infeksjonen å bli eliminert helt. Det er også mulig for en infeksjon å returnere hvis tånegl utsettes for et fuktig miljø, siden sopp trives på miljøer som er varm og fuktig. Det er viktig å holde tærne så tørr som mulig i løpet av behandlingen, og etter behandling.

Soppdrepende Lakk

Ifølge Mayo Clinic, kan en neglelakk som kalles Penlac arbeide for milde til moderate spiker infeksjoner. Det er kun tilgjengelig gjennom en resept. Lakken er malt på den infiserte spiker og omkringliggende hud. Det er brukt en gang om dagen i en uke. Etter uke, må lakk for å bli fjernet med alkohol. Søknader blir fortsatte til soppen er helt utryddet.

Kirurgi

Hvis infeksjonen er spesielt ille, og fører til at du sterke smerter, kan legen fjerne den infiserte spiker. Etter hvert vil en ny spiker vokse tilbake. Ifølge Mayo Clinic, kan det ta opp til ett år for en ny negl å vokse tilbake. Legen din kan også bruke neglelakk for å behandle den omkringliggende huden i det berørte området etter neglen har blitt fjernet for å minske sjansen for en tilbakevendende infeksjon.

Hjem Rettsmidler

Mens det er ingen direkte bevis kobling til effektiviteten av disse behandlingene, ifølge Mayo Clinic, kan ved hjelp av eddik eller Vicks VapoRub hjelpe for spiker sopp. Det anbefales at du rådfører deg med legen din for å se om disse behandlingene kan være til nytte for deg. Det antas at soaking føttene i en blanding av en del eddik og to deler varmt vann i opp til 20 minutter kan drepe veksten av visse typer bakterier. Det er viktig å fullt tørke føttene etter behandlinger, som bør bare gjøres en gang om dagen. Rubbing Vicks VapoRub på berørte spiker kan også hjelpe.

Forebygging

Ved å praktisere god hygiene, kan du holde en tånegl infeksjon i sjakk. Etter behandling av en infisert spiker, alltid vaske hendene, siden soppen kan spre seg lett. Etter dusjing, tørke føttene helt, selv mellom tærne. Bruk alltid sko i garderober og når du går til offentlige bassenger. Prøv å ikke plukke på huden rundt det infiserte området, fordi dette kan tillate bakterier å komme under huden og forårsake infeksjoner. Bruk en soppdrepende spray (for eksempel Lamisil) på føttene, og med bruke den i dine sko. Slitasje syntetiske sokker i stedet for bomull eller ull sokker. Syntetiske materialer har en tendens til å transportere bort fuktighet, som vil holde føttene tørrere.

Best hjemme rette behandling for tånegl sopp

Tånegl sopp er tilstand der soppen infiserer spiker. Det starter som en gul eller hvit flekk under tånegl. Som soppen sprer dypere, blir spikeren misfarget og utvikler sprø kanter. Det er lite attraktivt og ganske smertefullt.

Funksjoner

Problemet oppstår hvis tå er kontinuerlig utsatt for et fuktig og varmt miljø som svett, lukkede sko.

Relaterte betingelser

Tånegl sopp er forskjellig fra utøveren mat, men begge kan sameksistere.

Andre navn

Tånegl sopp er også kjent som:
• Onykomykose av spiker plate
• Tinea av neglene.

Hjem Utbedring

Den mest populære hjemmebehandling er avslapnings meter i eddik. Sopp er behov for en spesifikk pH for vekst, og sure eddik forvrenger den normale pH-verdi på huden, forebygge soppvekst. En god erstatning til å sette føttene i en balje full av eddik er soaking en bomullsdott i eddik og plassere den på det berørte området i 12 til 20 minutter.

Advarsel

Soaking føttene i eddik for tånegl sopp i 15 til 20 minutter kan suge ut all fuktighet fra huden din. Den foret behandlingen er å bruke eddik-gjennomvåt bomull på det skadede området.