Digidexo.com

vorter på tær

Over the Counter genital vorte fjerning

Over the Counter genital vorte fjerning


Ifølge National Institutes of Health, genital warts er en vanlig seksuelt overførbar sykdom forårsaket av humant papillomavirus (HPV). Kjønnsvorter kan vises som hvite eller hudfargede nupper eller vekster som finnes rundt eller nær vagina, cervix, anus og penis. De varierer i størrelse, mengde og høyde. Ifølge Mayo Clinic nettsiden, folk med genital warts har vanligvis ingen symptomer. Men noen mennesker opplever kløe, blødning under samleie og svie ved vannlating.

Mens de fleste helse nettsteder foreslår at du gå til en lege hvis du mistenker at du har genital warts, noen mennesker har hatt suksess med over-the-counter rettsmidler.

Aloe Vera

Ifølge HPV genital warts nettside, har aloe vera plante mange helbredende egenskaper for alle typer vorter. Aloe vera-planten produserer en gel-lignende stoff som hjelper sirkulere blod til den infiserte genital warts området. Den aloe vera plante kjemper spredning av kreft i kroppen og stimulerer kroppens immunsystem. Dette kan gunstig for kvinner som har HPV fordi det kan redusere deres sjanser for å få livmorhalskreft.

Naturlige oljer

Ifølge HPV genital warts hjemmeside, tea tree olje, cashew nøtteolje og lakserolje anses stor hjem rettsmidler for å bli kvitt genital warts.

Tea tree olje stimulerer immunforsvaret og bekjemper de skadelige bakterier og soppinfeksjoner som forårsaker genital warts skal vises. Selv om tea tree olje ikke er medisinsk bevist som en effektiv kur for genital warts, noen mennesker tror det kan ødelegge vorter virus.

Cashew nøtteolje er opprettet fra et tre bark sin juice og nøtteolje. Den cashew-nøtteolje er effektiv i å fjerne vorter og liktorner.

Ricinusolje, anvendt på en lignende måte til de andre oljer, kan også være effektive ved fjerning av flere typer av vorter.

Andre behandlinger

Milkweed regnes som en stor naturlig hjemme bøte for genital warts, i henhold til HPV genital warts nettside. Nettstedet hevder at milkweed produserer visse enzymer som mykner vorter og hindre HPV forårsaker vorter eller spre dem.

Selv om løk ikke har blitt vitenskapelig bevist å fjerne genital warts, er løk også vurdert som svært effektive i mange lidelser, inkludert ulike typer vorter, i henhold til HPV genital warts nettside.

HPV genital warts nettside melder at ananas, sundew og papaya har vært effektiv i å fjerne ulike typer vorter og kan selv stoppe noen kreftsvulster fra å bli verre.

Typer vorter hos barn

Vorter er svært vanlig hos barn. Faktisk, vil nesten halvparten av alle barn har en vorte på enkelte punkt. De kan vokse eller bare vises --- uansett, sjansene er de er ikke farlig med mindre de kommer i veien. Du kan ha en lege fjerne dem eller bruke en over-the-counter behandling.

Årsaker

De fleste vorter er forårsaket av human papilloma virus. Det kan være smittsom fra person til person.

Felles Vorte

Barn får vanlige vorter på hender eller fingre. De er rett og slett harde, grove støt som reises. De kan se nesten ut som en kvise, men er oftest hudfarget.

Plantar vorte

Plantar vorter danner på såler av barnas føtter og ser nesten ut som hard hud eller liktorn, men de vil ofte ha sorte prikker på overflaten. De kan være ubehagelig på grunn av plassering og ofte trenger umiddelbar fjerning på grunn av ubehag.

Flat Wart

Flate vorter danner på barnas ansikter. Mens de er oftest ikke hevet, kan de være.

Komplikasjoner

Vorter ikke --- som hovedregel --- slå seg til kreft eller noe annet som ville sette barnet i fare. Den største klagen er at vortene gjøre barn føler selvbevisst.

Behandlinger / Solutions

Mens det er over-the-counter løsninger som du kan bruke, hvis du ser en lege, kan hun velge å fryse vorten for å fjerne den eller fjerne den med en skalpell, avhengig av størrelse og plassering.

Naturlig behandling for vorter på et barn

Hvis barnet ditt er plaget med en vorte, er det ikke en grunn til alarm. Vorter er ikke dødelig, og folk har behandlet vortene med naturlig rettsmidler i mange år, drevet av et ønske om å bare bli kvitt dem. Noen naturlige behandlinger skiller seg ut, å ha nytte av logikk og vitenskap bak dem. Andre er mindre troverdig, høres mer ut som gamle koner 'tales enn faktiske hjem rettsmidler for warts.

Behandling av Vorter Med banan skreller

Ifølge earthclinic.com, rubbing innsiden av bananskall på en vorte gir synlig resultater i henhold til to uker. En leser anbefaler skrape litt av den indre skallet på vorten, deretter dekke med en bandasje. Kalium og enzymer, tilsynelatende, er den magiske ingrediensen.

Apple Cider Eddik

Earthclinic.com lesere har stemt eple cider eddik middel som den mest vellykkede naturlig kur for vorter, med noen rapporterer at vortene var borte i løpet av få dager. Eddik er surt, så gni et lag av vaselin i et sirkulært område rundt vorten å forhindre uønsket kløe. Påfør en bomullsdott dynket i eple cider eddik til vorte og dekselet med en bandasje. Synlige resultater skje over natten. Til slutt, skrumper vorte opp og faller av.

Milkweed

Homemademedicine.com byr opp milkweed som en naturlig behandling for vorter. En luke i de fleste områder av landet, er nektar av denne planten den favoriserte mat av monarken sommerfugler. I motsetning til eple cider eddik, er milkweed sies å forårsake noen ubehag. Nettstedet hevder at bruk av melkeaktig saft fra stammen bidrar dramatisk. Bryt en stilk i to og "melk" er lett å se. Det smaker forferdelig, skjønt, så ikke prøv å spise den.

Plantar vorter hos barn

Plantar vorter er små, kjøttfulle støt med grå eller brune flekker som faktisk blodkar på overflaten av vorte. Noen mennesker er mer utsatt for å få plantar warts. Barn og tenåringer er spesielt utsatt for plantar warts.

Årsaker til plantar vorter

Plantar warts er forårsaket av humant papillomavirus (HPV). Selv plantar warts er ikke særlig smittsom, kan barna kontrakt dem fra å gå barbent i offentlig basseng områder eller garderober.

Symptomer på plantar vorter

Barnet kan merke noen kjøttfulle støt på bunnen av føttene. Det kan være et cluster av disse støt, med små mørk-fargede prikker på dem. Plantar warts ikke krever behandling, men kan være skjemmende og gi ubehag. Ikke la barn å plukke på vorter, noe som kan føre dem til å spre seg.

Lege Behandling av plantar vorter

Leger har en rekke metoder for å behandle plantar vorter, for eksempel salisylsyre, frysing, cantharidin blærer, mindre kirurgi, laserkirurgi, og immunterapi med forbindelsene som bruker kroppens eget immunforsvar.

Hjem rettsmidler for plantar vorter

Fordi barn kan være redd for mer aggressive lege-basert behandling, kan det være lurt å prøve over-the-counter medisiner som Compound W eller Dr. Scholls Freeze Off, som er effektive for plantar warts. The Mayo Clinic nettsted, men nevner en mye omtalt 2002 studie som viste at å plassere duct tape på plantar vorter for opptil 2 måneder jobbet så godt eller bedre da frysing metoder.

Forebygging av plantar vorter

Lær barna å unngå å gå barbent på offentlige steder som bassenger eller garderober. Vis barna hvordan de skal holde føttene rene og tørre. Trene dem til å ikke plukke på vorter og å vaske hendene etter berøring vorter.

Slik fjerner Vorter på barn

Verruca vulgaris, eller den vanlige vorte, er spesielt vanlig hos barn. Vorter er humpete, harde utvekster som kan vises hvor som helst på kroppen, men oftest på hender, fingre, håndledd og albuer. Vorter er forårsaket av humant papillomavirus, noe som fører til det ytre laget av huden til å vokse unormalt. Over-the-counter medisiner kan brukes til å fjerne vorter på barn, men i noen tilfeller en lege må fjerne den.

Slik fjerner Vorter på barn

•  Ta barnet til legen for å kontrollere at den humpete vekst er en vorte og ikke et symptom på en annen tilstand. Legen kan gi deg råd om den beste behandling for barnet ditt.

Vent til vortene til å forsvinne, spesielt i svært små barn. Noen barn er utsatt for viruset som forårsaker vorter for en kort tid i sitt liv. Hvis du venter, vorter ofte forsvinner like mystisk som de dukket opp.

Har barnet ditt visual vorte forsvinner. Noen studier tyder på at hvis barnet ditt forestiller vorte forsvinner og oppløsende, kan det gå bort av seg selv.

Bruk sølv duct tape på vortene. Sølv tape ble funnet å være 21 prosent effektive i vorte fjerning, ifølge MSNBC. Skjær en liten del av sølv duct tape og plassere den på toppen av vorten, og erstatte det når det begynner å falle av. La den stå på inntil vorte forsvinner. Det antas at gummien i duct tape avbryter veksten av vorte og kan oppmuntre et barns immunsystem til å angripe vorte, ifølge Amy Paller av MSNBC helsesegmentet.

Påfør en over-the-counter vorte remover. Det finnes en rekke vorte fjerning kremer, geler, pads og spray tilgjengelig på de fleste apoteker. Disse vorte fjernere inneholder salisylsyre og arbeid ved å brenne av vorten. Denne typen medisiner kan etterlate et arr i stedet for vorte, og prosedyren kan være smertefullt for barnet ditt. Det finnes forskjellige styrker tilgjengelig; bruke den laveste styrke for små barn. Følg instruksjonene på boksen for riktig vorte fjerning.

Har barnets lege gjøre cryosurgery å fjerne vorte. Legen din vil spray på flytende nitrogen til å fryse av ditt barns vorte. Denne fremgangsmåten kan være smertefullt for omtrent et minutt eller to mens han sprayer på nitrogen. Barnet ditt kan ha en liten hvit arr i stedet for vorte.

Hint

  • Ikke la barnet ditt til å plukke på sine vorter. Plukking og skrape warts kan føre dem til å spre eller bli infisert.

Vorte fjerning for barn

Vorter er små humper forårsaket av humant papillomavirus som danner på en persons hud og har en tøff overflate. Ofte kjøtt farget, kan de også vises farget med hvit, grå, rosa eller brun. Smittsomme hudinfeksjoner, vorter påvirker både barn og voksne, og kan danne på noen del av kroppen, selv om de er ofte funnet på føtter og hender. De kan fjernes fra barn på flere måter.

Hjem Behandling

Hvis du mistenker at barnet ditt har en vorte, ta henne med til legen for en diagnose, spesielt hvis dette er første gang hun har hatt en. Det er mulig at hun kunne ha en annen type hud tilstand. Dersom legen bekrefter at barnet ditt har en vorte, spør om å starte behandling hjemme. Dette kan spare barnet smertefull medisinsk behandling samt frykten hun kan ha av medisinske prosedyrer utført i legekontoret. Også vurdere å vente på en vorte å gå bort av seg selv, men dette kan ta lang tid.

Få legen din godkjenning til å behandle barnet ditt med en over-the-counter medisin utviklet spesielt for vorter. Denne typen medisiner bruker syrer å svekkes vorte sin døde hudceller. I tid, bør en slik behandling føre til vorte å slough av helt. Disse behandlinger kommer i løsning eller lapp form.

Det kan hjelpe å suge vorten i varmt vann i flere minutter før du søke behandling, og deretter sende den døde huden unna. Følg opp med behandlingen du har kjøpt. Vær forsiktig når du søker behandling til barnets hud, som slike medisiner kan skade den friske huden som omgir vorte.

Duct Tape

Hvis du er ubehagelig å bruke kjemikalier til barnets sarte hud, velger duct tape metoden. Dekke hans vorte med duct tape i flere dager. Fjern tapen og suge vorten i varmt vann, følge opp ved å sende det å kvitte seg med døde hudceller. Til slutt legges en frisk stykke duct tape og vente flere dager før soaking og innlevering det igjen. Dette er en lang prosess som kan ta et par måneder for å være effektive, men det kan være nyttig for barn som er skremt av andre behandlingsmetoder.

Medisinsk behandling

Noen ganger vorter kan være sta og krever medisinsk behandling. For en sta vorte, besøk barnets lege og be ham om å fryse den av. Denne behandlingen, kalt cryosurgery, innebærer å bruke flytende nitrogen til vorte, som fryser og ødelegger den fornærmende vev. Ifølge Mayo Clinic, er dette en effektiv metode for vorte fjerning, forårsaker vorte til å falle av i løpet av noen dager. Det kan imidlertid hende barnet ditt trenger mer enn én behandling, og denne metoden kan være litt ubehagelig.

Laser kirurgi er et annet alternativ for behandling av vorter, men det er brukt sjeldnere hos barn, fordi det kan føre til arrdannelse. I tillegg pleier det å være dyrere enn andre metoder.

Hvordan redusere sannsynligheten for en genital vorte Breakout

Tilhengere av naturlig helsevesenet anbefaler oljer og kosttilskudd for å bidra til å inneholde og forebygge genital vorte utbrudd. Disse resultatene er i stor grad anecdotal; ingen offisielle medisinske studier har blitt gjort for å bevise resultatene. FDA tester ikke urte og kosttilskudd for godkjenning, så det er umulig å si om de vil fungere. Hvis du tar noen medisiner, sjekk med legen din før du legger noen kosttilskudd til kosthold. Som med alle medisiner, kan naturlige kosttilskudd forårsake uventede interaksjoner og ha uønskede bivirkninger.

Hvordan redusere sannsynligheten for en genital vorte Breakout

Prøv disse urte kosttilskudd for å bidra til å forhindre utbrudd:

Echinacea brukes til å bekjempe infeksjoner og stimulere immunsystemet. Forsiktig: Tatt over en lang periode, kan echinacea påvirke hvite blodlegemer. Sibirsk ginseng, også kjent som eleuthero, øker immunforsvaret. Et sterkt immunforsvar bidrar til å redusere hyppigheten av genital vorte utbrudd. Lysin er en essensiell aminosyre som forekommer naturlig i næringsmiddelkilder. Lysin kosttilskudd kan bidra til å redusere sjansene for et utbrudd. Produkter som inneholder propolis er tenkt å styrke immunforsvaret. Propolis er et stoff som har naturlige antibiotiske egenskaper.

Spis mat som er høy i lysin. Noen gode eksempler er yoghurt, ost, papaya, rødbeter, melk, iskrem, epler, avokado og laks.

Unngå mat som er høy i arginin som sjokolade, cola, øl, frø, erter, soya, gelatin og bløtdyr.

Reduser stress og få mer hvile. Stress forstyrrer kroppens naturlige evne til å forsvare seg selv mot smitte. En uthvilt kropp er mer i stand til å bekjempe infeksjoner av noe slag.

Hint

  • Hvis du har et utbrudd, gjelder aloe, saften hentet fra Aloe Vera planten, til det berørte området for å berolige og beskytte huden.

Vitamin behandling for vorter

Vorter er små utvekster, forårsaket av et virus, som kan vokse på en hvilken som helst del av kroppen. Vorter kan overføres fra en person til en annen ved direkte kontakt, eller ved å dele elementer, for eksempel håndklær. Vorter bør behandles.

Betydning

Vorter kan være skjemmende og pinlig. Hvis bumped eller riper, kan de blø og være smertefullt. Fjerning av vorter på en hvilken som helst del av kroppen minsker sjansen for spredning av vorter til andre områder.

Fjerning

Vorter kan behandles med salisylsyre, cantharidin og flytende nitrogen. Disse er aktuelle behandlinger. En lege kan også brenne av vorten, kutte ut det vorte, eller bruke en laser til å fjerne vorte. Arrdannelse kan forekomme.

Vitamin E

Vitamin E er ofte brukt til å behandle vorter. Én 100 IE kapsel av naturlige vitamin E er plassert på en bandasje og deretter plassert over vorten. Denne metode kan gjentas etter behov.

Vitamin A

Orale doser på 25 000 IE vitamin A tatt for en uke til seks måneder har hjulpet eliminere vorter. Alternativt knuse en Vitamin A kapsel og bland den med vann for å danne en lime. Påfør lim til vorte og dekke med en bandasje.

Vitamin C og sink

Orale doser av vitamin C kan også bidra til å holde vortene borte. Et viktig supplement i å styrke immunforsvaret, bør Vitamin C brukes før og etter utseendet på warts. Sink er også anbefalt.

Fact

Duct tape, en all-purpose husholdning element, har vært brukt med hell for å behandle virusvorter. Dekk vorte med duct tape og la bånd på seks dager. Denne rimelige og smertefrie metoden er ofte anbefalt av leger.

Hvor mange typer av Vorter er det?

Vorter er hud growths forårsaket av HPV eller menneskelige papillomavirus. Over 100 ulike HPV-infeksjoner er kjent for å forskere og disse virusene føre til mange sykdommer fra godartede vorter til livstruende kreft, ifølge Mayo Clinic. Det er i utgangspunktet fem ulike typer vorter. Disse warts er svært vanlig og påvirker millioner av mennesker.

Plantar warts

Plantar warts vises på fotsålene. Det er vanligvis voksne som får plantar warts. I noen tilfeller er disse warts er smertefulle.

Vanlige vorter

Barn er mer utsatt for å få vanlige vorter. Dette er grove, harde støt som vises på hendene. Noen ganger vanlige vorter er smertefulle.

Flate vorter

Flate vorter er utvekster på ansikt, hals, håndledd, hender, albuer og knær. For det meste barn og unge voksne får flate vorter. Disse warts er jevne, men de er også litt hevet og mørkere enn en persons hud fargelegging.

Kjønnsvorter

Kjønnsvorter er en STD eller seksuelt overførbare sykdommer. Warts vises på eller rundt genital og anal områder. Både menn og kvinner er berørt.

Øvre luftveis Vorter

Dette er en mindre vanlig kjent type vorte som utvikler seg inne i kroppen. Munn, nese og hals er nettstedene til disse warts.

Hvordan bli kvitt ansikts Vorter

Ansikts vorter er en smittsom hud vekst forårsaket av humant papillomavirus. Mens HPV infeksjon er svært vanlig, er det heller ingen kur. Det finnes flere typer vorter, men flate vorter ofte vises på forsiden. Flate vorter er glatt og små og er funnet rundt øyne, nese og munn. Vorter er harmløse og forsvinner vanligvis etter en tid. Men mange mennesker finner vorter skjemmende og pinlig, så det er mange kommersielle, medisinske og naturlige midler tilgjengelig for å fjerne ansikts vorter.

Hvordan bli kvitt ansikts Vorter

•  Påfør kommersielle salver. Mange er kjent med annonser for Compound W, en populær kommersiell vorte remover. Men det er andre merker som Dr. Scholl produkter og TinaMed vorte Remover på markedet som fjerner vorter også. I de fleste kommersielle produkter bruke salisylsyre som hovedingrediens, men andre milde syrer anvendes i tillegg. Syren bidrar til å slough av eller slites bort lagene av vorter før de forsvinner. Vorte fjerning er tilgjengelig som en flytende, gel, krem ​​eller pads. Følg instruksjonene på etiketten.

Prøv cryosurgery kits. Den nyeste typen vorte fjerning er at-home cryosurgery kits, tilsvarende det som brukes i et legekontor. Med cryosurgery bruker du flytende nitrogen til å fryse av vorte. Vær sikker på å nøye følge instruksjonene med noen over-the-counter vorte remover du kjøper.

Bruk aspirin. Aspirin selges i drugstores inneholder salisylsyre, samme ingrediens som finnes i mange over-the-counter vorte fjernere. Slik bruker aspirin som en vorte remover, oppløse noen tabletter i vann og bruke blandingen til vorte. Gjenta et par ganger om dagen.

Bruk naturlige syrer. Ved hjelp av naturlig rettsmidler er en tryggere måte å bli kvitt vorter. Som med kommersielle produkter, er en mild syre som brukes. Alle naturpreparater brukes lokalt på vorte en eller to ganger om dagen. Eddiker inneholder eddiksyre så hvit eddik og eple cider eddik er begge brukes til å behandle vorter. Sitronsaft og grapefruktjuice begge har sitronsyre som kan brukes på ansikts vorter. Hvitløk saften fra friske nellik er et folk rette for å prøve.

Prøv essensielle oljer. Noen essensielle oljer er kreditert med vorte fjerning. Sitronmelisse olje har sitronsyre. Birch olje har betulinsyre. Tea tree olje og løvetann olje også har sine talsmenn som vortefjerner.

Se en lege. For vanskelige vorter, kan medisinsk intervensjon være nødvendig. Leger bruker kjemisk peeling for å bli kvitt ansikts vorter. Den kjemiske hyppig brukt er trichloroascetic syre. Leger bruker også elektrisk strøm for å fjerne vorter. I elektrokauterisering, er vorte brent av. Et annet alternativ er laser kirurgi som bruker en stråle av lys. Den cryosurgery utført i et legekontor benytter en sterkere versjon av flytende nitrogen som finnes i at-home kits. For disse medisinske behandlinger, må du finne en kosmetisk kirurg eller en hudlege.

Slik Cure HPV vorter

HPV, eller menneskelige papillomavirus, er vanlige infeksjoner som forårsaker vorter. Det er i dag ingen kur for HPV vorter, men det er mange remedier som fremskynder helbredelse. Vorter er hard hud vekster som vises i hele kroppen. Vorter er i utgangspunktet ufarlig, forårsaker ingen alvorlige sykdommer, men de er smittsom. Det finnes ulike typer av vorter, og disse vises på hender, ansikt, føtter og kjønnsorganer. Hoved behandling for vorter er å fjerne dem. Det er urte, hjemmelagde og kommersielle produkter som behandler HPV vorter. Ikke alle vorte fjernere fungere for alle, men mange behandlinger er naturlig og rimelig.

Slik Cure HPV vorter

Prøv hjemmelagde løsninger. Det er noen produkter du sannsynligvis har på kjøkkenet ditt som vil bidra til å kurere vorter. Saften av fersk hvitløk fedd er et hjem rette for vorter. Sitronsaft, limesaft og grapefruktjuice alle har sitronsyre. Eddiker har asketisk syre. Da gjaldt warts et par ganger hver dag disse syrer forsiktig eksfoliere lag av vorten. Disse naturlige produkter er en trygg måte å behandle vorter.

Påfør essensielle oljer. Ved hjelp av essensielle oljer er en naturlig måte å kurere HPV vorter. Noen oljer foreslått av helhetlig healere er gode vorte fjernere. Sitronmelisse olje har sitronsyre. Bjørk olje inneholder betulinsyre. Begge disse syrer kan hjelpe til å slite på flaten av vorten. Tea tree olje er også anbefalt i behandling av vorter.

Bruk kommersielle produkter. De fleste over-the-counter produkter bruker salisylsyre for å behandle vorter. Denne mild syre fjerner de lag av vortene inntil de blir mindre og forsvinner. Andre kommersielle produkter har også en mild syre som hovedingrediens. Noen få kommersielle produkter er Compound W og TinaMed vorte Remover. Når du bruker disse produktene, må du følge instruksjonene nøye.

Se legen din. For vanskelige vorter bør du oppsøke lege. Hun kan foreskrive aktuelle salver som Condylox og Aldara for genital warts. For andre typer av vorter, er det kryoterapi, hvor flytende nitrogen anvendes for å fryse ut vorter. Leger bruker også en prosedyre som kalles elektrokauterisering som bruker en elektrisk strøm til å brenne av vorter. Et annet alternativ er å bruke kjemikalier som trichloroascetic syre til å brenne av vorten. Leger også bruke kirurgi for å kutte ut vorte. Laser kirurgi kan også fjerne vorter ved hjelp av en lysstråle.

styrke immunforsvaret. En måte å bekjempe HPV-infeksjon er å forbedre immunforsvaret. Dette kan gjøres ved å ta urter som solhatt og goldenseal. Tar mye vitamin C er også nyttig. For å kvitte kroppen med vorter er det viktig å ha en frisk og sterk kropp og immunsystemet.

Natural Cures for Vorter

Ifølge en studie publisert i Current Opinion i Pediatrics, opp til 22 prosent av amerikanske barn og unge påvirkes av vorter. Vanlige vorter - de som vanligvis dukker opp på hendene - står for om lag 70 prosent av alle ikke-kjønnsvorter. Plantar vorter, den typen som er mest vanlig på føttene, er også utbredt, påvirker mer enn fire prosent av den amerikanske befolkningen. Vorter er forårsaket av HPV (human papilloma virus) og er smittsom, så forsiktighet bør tas for å holde dem dekket under behandlingen for å redusere bestått av viruset.

Tea Tree Oil

Påfør noen dråper tea tree olje til en bomullsdott og tape den til vorte hver dag. Tea tree olje inneholder bakterie-bekjempelse egenskaper og er en svært effektiv naturlig kur for vorter.

Duct Tape

Dekk en vorte i duct tape og endre daglig til vorten er borte, vanligvis innen noen dager.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik kan utrydde en vorte --- rett og slett bruke det på en bomullsdott og bruke medisinsk tape for å beskytte området. Denne naturlige vorte kur kan utrydde en vorte i løpet av uker.

Hvitløk

Påfør hvitløk olje til en vorte og dekk med en bandasje eller medisinsk tape. Hvitløk er en sterk bakterie-fighter og en effektiv naturlig vorte kur.

Vitaminer

Påfør vitamin A og E oljer til en vorte, så pakk i medisinsk tape. Du kan også ta disse naturlige vorte botemidler internt i tablettform.

Hvordan Naturligvis Cure plantar vorter

Plantar warts vises på fotsålene. Den plantar er bunnflaten av foten. Vorter er smittsomme hud vekster forårsaket av humant papillomavirus. HPV er en vanlig infeksjon som ikke bare fører til en rekke vorter, men er også knyttet til flere typer kreft. Plantar warts vanligvis vises på hælen eller ballen av foten. Vorter helbrede på det selv, men plantar vorter bør behandles. Disse warts er på trykkpunkter i foten så vandre kan være smertefullt. Selv om det er ingen kur for vorter, flere naturlige rettsmidler eksisterer for å behandle symptomene.

Hvordan Naturligvis Cure plantar vorter

•  Hold føttene tørre. Den eMedicine Health nettsted foreslår å holde føttene tørre. Plantar warts trives i fuktige områder, så det er viktig å holde føttene tørre. Bruk bomullssokker så svetten fordamper lettere. Endre sokkene to ganger om dagen om nødvendig også legge pulver til sokker for å absorbere svette. Maisstivelse og natron er to produkter for å prøve.

Bruk milde syrer. En måte å fjerne plantar warts er å eksfoliere de øverste lagene av vorte før de er alle slitt bort. Noen gode naturlige botemidler er sitronsaft, limesaft, hvit eddik eller eple cider eddik. Sitron og lime inneholder sitronsyre og eddik har asket syre. Bruk av en av disse syrer til de plantare vorter minst to ganger om dagen. Disse naturlige syrene exfoliate vortene over tid.

Bruk hvitløk juice. Ta et fedd fersk hvitløk og klem ut saften. Da gjelder det å vorte. Dette er et populært folk rette for mange typer vorter. Hvitløk antas å ha antivirale egenskaper.

bruke eteriske oljer. Det er noen essensielle oljer som er anbefalt av herbalists å kurere vorter. Sitronmelisse olje ikke bare myker vorte, men sitronsyre sloughs av den harde huden dekker. Bjørk olje er en urtemedisin som inneholder betulinsyre. Påfør en av disse oljene til plantar vorte to ganger daglig. Med tiden toppdekket vil slites bort før vorten forsvinner.

Påfør Vitamin A til vorter. Vitamin A er en antioksidant som er påvist i kliniske studier for å hjelpe med hud reparasjon og fornyelse. Åpne en Vitamin A kapsel og bruke innholdet til plantar vorter en eller to ganger om dagen.

Bruk en hyper behandling. Soaking føttene i varmt vann i 90 minutter hver dag er også et alternativ. Ifølge eMedicine Health, kan denne metoden ta flere måneder å fjerne vorte.

Herbal behandlinger for hud Vorter

Vorter er godartet hud vekster som vises på kroppen. Hendene og ansiktet er de vanlige stedene for vorter, men kjønnsorganer, føtter og munn er også steder for warts å utvikle. Disse smittsomme hudlesjoner er forårsaket av HPV, humant papillomavirus. Urtemedisiner er bare én måte å behandle vorter, men disse metodene er tryggere og de minst kostbare behandlinger tilgjengelig. Det er en god idé å starte behandling av vorter med naturpreparater.

Bruke Natural Syrer

Sitronsaft er laget av sitronsyre. Dette stoffet når den brukes til en vorte kan sakte exfoliate det øverste laget av vorte. I tid med ytterligere anvendelser av saften, vil vorten blir mindre og mindre inntil den forsvinner. Andre juice med sitronsyre du kan prøve er lime og grapefrukt. Alle eddiker, inkludert eple cider og hvitt, inneholde asketisk syre. Dette er en naturlig syre som sitronsyre og fungerer på samme måte. Ved å bruke liten mengde eddik til vorte, lagene til slutt slites bort forlate klar hud.

Påføring Eteriske oljer

Birch olje er også kjent for å ha antivirale egenskaper. Denne oljen har betulinsyre. Mens sterkere enn asketisk eller sitronsyre, sloughs denne syren av lagene i vorte før det slites bort. Sitronmelisse olje er en annen eterisk olje, like i innhold til sitronsaft. Det har også sitronsyre. Ved å bruke sitronbalsam olje til en vorte, eroderer syre lagene av vorten.

Bruke andre urter

Aloe vera er en sukkulent med blader som inneholder gel. I århundrer Aloe vera har vært et folk middel som brukes til å berolige huden, bekjempe infeksjoner og drepe bakterier. Gelen har mange helbredende egenskaper. Vorter er betent virus. Aloe vera gel helpd å redusere denne betennelsen, og dermed akselererer helbredelse av vorten. Det er naturmedisinere som tror at hvitløk er også en antiviral urt. Dette antiviral eiendom bidrar til å behandle vorter. Klem saften fra en frisk fedd hvitløk på vortene et par ganger hver dag. Å spise hvitløk vil også bidra til å styrke immunforsvaret som bekjemper den virusinfeksjon. Som en urt, er goldenseal nyttig i bekjempelsen av infeksjoner. Det er et kjent antibiotikum. Drikking goldenseal te vil styrke kroppen internt og hjelpe den til å behandle eller forebygge vorter.

Hva er årsakene til veneriske vorter?

Veneriske vorter, også kjent som genital warts, er et direkte resultat av humant papillomavirus. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, infiserer svært smittsom seksuelt trasmitted sykdom millioner av amerikanere, og er kjent for å være den vanligste STD.

Funksjoner

Genitale vorter vises i og rundt skjeden, på penis aksel, pungen og rektum. De små humper, vanligvis en millimeter i størrelse, ofte binde sammen danner større vorter som er flere centimeter i størrelse. Utflod og kløe er ofte forbundet med humper.

Årsak

Ifølge CDC, av de 100 forskjellige stands av HPV, 40 forårsake kjønnsvorter. Seksuelt aktive personer i alderen 17-33 er størst risiko for å pådra seg svært smittsom sykdom. HPV er enkelt overføres gjennom seksuell aktivitet. Fordi det ikke er noen symptomer på HPV, er sykdommen ofte spredt uvitende til en partner. En smittet person kan leve uten symptomer i mange år før veneriske vorter overflaten.

Betraktninger

Selv om sjeldne, kan HPV bli sendt til en gått over til en baby under barnets fødsel. Ifølge National Instuitute of Allergy and Infectious Disease, er barnet i fare for å utvikle tilbakevendende åndedretts papillomatosis, forårsaker vorter i halsen eller stemmen boksen. Babyen vil da være en bærer av HPV.

Forebygging / løsning

Legene har laget en vaksine for kvinner i alderen 9 til 26. Gardasil skudd beskytter kvinner fra de fire vanligste typene av HPV. Kondomer kan også bidra til å forhindre overføring under samleie.

Behandling

Fordi kjønnsvorter er et virus, er det ingen behandling som vil herde den på ubestemt tid. Ifølge NIAID prosedyrer som kryoterapi også kjent som frysing av vorter, og laser behandlinger kan fjerne vorter, men vil ikke hindre en fremtidig utbrudd.

Botemidler for Face Vorter

Vorter er forårsaket av humant papilloma virus (HPV), og er svært smittsom. De kan overføres via en hvilken som helst fysisk eller seksuell kontakt, og oppstå hvor som helst på kroppen. Ansikt warts er vanligvis av den flate vorte variasjon, og kan vises hvor som helst på ansiktet eller halsen, inkludert leppene.

Over-the-counter (OTC) Vorte fjerning

Leppe eller ansikts vorter kan behandles ved å bruke en varm, fuktig vaskeklut til å myke opp området i noen minutter, og deretter bruke en over-the-counter vorte remover som inneholder en salisylsyre fane eller væske. OTC vortefjerner som inneholder trichloacetic eller bichloracetic syre er ofte effektive for ansikt warts også. Påfør løsningen på vorten, og deretter dekke med et plaster eller annet mykt underlag. Vær forsiktig for å unngå omkringliggende hud. Påfør daglig i opp til 14 dager (helst før sengetid), og la hvert program på i 12 til 24 timer. Vær konsekvent med anvendelser i for å fullstendig eliminere vorte viruset.

Reseptbelagte aktuell medisinering

Podofilox kan være effektivt brukes til å behandle vorter, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Denne medisinen bør brukes på et ansikt vorte to ganger om dagen i tre dager, og deretter gjentas etter en fire dagers hvileperiode. Imiquimod er en annen reseptbelagte medisiner som er brukt tre ganger ukentlig i opptil tre måneder. Det bør bare benyttes i 10 timer i en tid for å unngå hudirritasjon. Påfør noen av disse legemidlene for å rense tørr hud før sengetid for best resultat.

Profesjonell Vorte fjerning

Cantharidin kan brukes i et legekontor for mer seig vorter, men det gjør føre til at noen blemmer. Kryoterapi (flytende nitrogen) kan brukes til å fryse vorter, og bør utføres i et legekontor, spesielt for ansikts-vorter. Det er viktig å unngå omliggende hud for å redusere sjansen for arrdannelse av ansiktet. Andre alternativer for ansiktet vorte fjerning inkluderer laser kirurgi eller kirurgisk fjerning. Disse metodene kan kreve lokal eller generell anestesi, imidlertid, og kan føre til at noen arrdannelse.

Hot Water Treatment for plantar vorter

Du opplever smerter i hælen, føle bunnen av foten din og merke en vekst. Legen din forteller deg vekst er en plantar vorte. Plantar vorter er ikke-kreft, normalt på såle, ball og hæl av foten og er lett spre seg til andre områder av foten. Plantar vorter er forårsaket av humant papillomavirus (HPV), et virus som forårsaker hud-celler til å vokse raskt. Du kan lindre noe av smerten forbundet med plantar vorte (e) med et varmt vann suge.

Hot Water & Vitamin A

Soaking din plantar vorte-infiserte føtter i varmt vann daglig vil fjerne vorten i ca ni måneder. Du trenger ikke en spesiell fot badekar, men man kan brukes. Bare fylle badekaret eller en fot badekar med varmt vann (de hotteste temperaturen du kan stå) og suge foten med vorte for en og en halv time hver dag. Hvis begge føttene har plantar vorter, suge dem begge samtidig. Som det varme vann kjøler, slippe ut noe av vannet og tilsett mer varmt vann.

Når du har gjennomvåt føttene for en og en halv time, tørke føttene med et rent, tørt håndkle. Deretter bryte åpne en vitamin A kapsel og gni vitamin på din plantar vorte (e). Vitamin A kapsler er lett å finne på apotek, narkotika butikker og helsekostbutikker.

Fotpleie

Før du setter på skoene dine, skvette litt foten pulver på føttene og i mellom tærne for å absorbere svette. Prøv å holde føttene tørre å hindre fremtidige plantar vorte infeksjoner. Ikke gå barbent i fellesområdene, og skift sokker ofte hvis føttene svette mye, eller du spiller sport.

Forsiktighetsregler

Hvis du har diabetes eller en annen medisinsk tilstand der du ikke føler følelser i føttene, ta kontakt med legen din før soaking føttene i varmt vann.

Ikke skrap eller prøve å trekke av plantar vorte. Dersom plantar vorte vokser i størrelse eller blir ekstremt smertefull, bør du oppsøke lege om å ha vekst kirurgisk fjernet.

Kan du få genital warts fra vanlige vorter?

Kan du få genital warts fra vanlige vorter?


Vorter er forårsaket av humant papillomavirus (HPV). Det finnes mer enn 100 forskjellige stammer (typer) av vorter. Forskjellige stammer forårsaker forskjellige typer vorter. Stammer som forårsaker vanlige vorter, plantar vorter, eller flate vorter ikke forårsake kjønnsvorter og vice versa.

Transmission

HPV overføres ved hud-til-hud kontakt med noen som har HPV.

Kjønnsvorter

Kjønnsvorter er overført ved hud-til-hud genital kontakt med noen som har kjønnsvorter. Mange mennesker med HPV har ingen symptomer, så det er mulig å avtale HPV fra noen med ingen synlige vorter.

Andre Vorter

Ifølge American Academy of Dermatology, vanlige vorter vises på fingre og hender, er plantar warts vanligvis funnet på fotsålene, og flate vorter forekommer oftest på barnas ansikter, menns skjegg områder, og kvinners ben. Disse typer vorter kan ikke forårsake kjønnsvorter.

Stammer

Kjønnsvorter er oftest forårsaket av HPV stammer 6 og 11. The American Academy of Dermatology siterer HPV-1, HPV-2, og HPV-3 som årsak til vorter på hender, føtter og andre deler av kroppen. HPV-1, 2 og 3 ikke forårsaker kjønnsvorter.

Forebygging

Den beste måten å beskytte deg mot genital warts er å avstå fra all hud-til-hud genital kontakt. Hvis du er seksuelt aktiv, kan du redusere risikoen for smitte ved å bruke lateks, nitril, eller polyuretan kondomer. En vaksine er også tilgjengelig for barn og voksne i alderen 9 til 26.

Natural Cures for flate vorter

Flate vorter er godartet hud vekster forårsaket av human papilloma virus (HPV). Til tross for sitt navn, er disse vorter faktisk hevet over hudoverflaten; de er også mørkere enn den omkringliggende huden tone. Flate vorter oftest plage barn og tenåringer, og vorter tendens til å vises på ansikt, hender, knær, nakke og albuer. Selv om disse warts er smertefri, de er smittsom og noen mennesker søker naturlig rettsmidler for å hindre dem fra å spre seg.

Eteriske oljer

Holistisk utøvere foreslår tea tree olje, basilikum olje eller løvetann olje for å hjelpe kurere vorter. Den sitronsyre i sitronmelisse olje kan også hjelpe, så kan den betulinsyre i bjørk olje. Uansett hvilken olje du velger, gjelder et fall til vorte. Disse oljene er sterke, slik at en applikasjon per dag er tilstrekkelig. Etter noen uker skal du se merkbar forbedring.

Sitronsyre

Mange folk rettsmidler for warts bære sitronsyre, som finnes i mange frukter, inkludert sitroner, lime, appelsiner og grapefrukt. Syren eksfolierer det øverste laget av vorte. Med gjentatte anvendelser, blir de forskjellige lag av det vorte slutt fjernet. Sitron eller lime juice er de beste alternativene; du kan klemme saften fra frisk frukt eller kjøpe en flaske juice på Rimi. Bruke saften til vorte med en bomullsdott noen ganger hver dag.

Eddik

Eddik inneholder eddiksyre, som også har vist seg nyttig i behandling av flate vorter. Apple cider eddik og hvit eddik er like effektive. Unn vorte på samme måte som du ville gjort med sitron eller lime juice, dabbing området med en fuktet bomullsdott flere ganger om dagen.

Aspirin

Den viktigste ingrediensen av aspirin er salisylsyre, og noen over-the-counter vorte fjernere inneholder salisylsyre. Plasser flere aspirin i en bolle og tilsett litt varmt vann for å oppløse dem. Når aspirins har oppløst, påfør blandingen med en bomullsdott til vorten, og gjenta et par ganger hver dag.

Slik fjerner vorter fra Hands

Hvis du tilfeldigvis har vorter på hendene eller fingrene, det er et par av

trinn du kan ta for å fjerne dem før planleggingen å ha dem

kirurgisk fjernet. Den felles vorten er en type HPV (human

Papilloma Virus). De gamle mytene fange warts fra frosker er faktisk sant

ifølge medisinske funn. De kan også sendes fra direkte kontakt

med en person som har dem. Det er også sagt at de kan spre seg fra

hender og fingre til kjønnsorganene. Vorten er i utgangspunktet en HPV påvirket område av huden som fører til at huden på det infiserte området til å vokse raskere enn den omkringliggende huden, forårsaker det hevede område som er vorten verket.

Slik fjerner vorter fra Hands

Fjerne vorter fra hendene med neglelakk

Selv om disse ikke har blitt testet og verifisert å være 100% sant, har noen mennesker med vorter på hendene prøvd å sette klar neglelakk på vorte selv. Dette sies å "smother 'vorte og få den til å dø og falle av. Klar polish brukes slik at det mer iøynefallende.

Fjerne vorter fra hendene med Duct tape

En annen måte som er prøvd ut med suksess er å kutte ut et stykke av duct tape og dekker vorte i 10 dager. På slutten av dagen er det sagt at skrubbing vorte med en pimpstein bidrar til å øke suksessen med å fjerne det vorte fra hånden.

Fjerne vorter fra hendene ved hjelp Krud Kutter

Krud Kutter er en kjemikalie som brukes til å fjerne flekker. Det brukes til å fjerne tørket latex maling, tyggegummi, lim etc. En personlig erfaring med en venn som hadde flere vorter på hånden hans var å bruke denne til å vaske litt maling av seg hånden og neste dag merke til vorter går bort. Han sa de hadde vært der over 2 år, og dette var første gang han hadde brukt dette ting og var sikker på at det var en direkte årsak for å fjerne vorter.

Fjerne vorter med OTC metoder

Det finnes flere produkter som du kan kjøpe over disk på drugstores som er nyttig i å fjerne vorter fra hendene. Noen er lik den "smother 'metode, noen fryse dem bort og noen er kremer som du putter på dem.

Hint

  • Vorter er smittsomt og kan spres gjennom direkte kontakt med det berørte området
  • Vorter kan spre seg fra hender / fingre til kjønnsorganene