Digidexo.com

den mest effektive kolestrolmedisin

Hva er den mest effektive Diet Plan?

Amerikanerne bruker milliarder av dollar på vekt-tap produkter hvert år på leting etter mirakel vekttap planer. Noen beregninger av årlige tallet så høyt som $ 35 milliarder kroner. Disse såkalte "raske løsninger" ikke synes å være å sette mye av en bulk i fedme-epidemien. Diett planer som virker kreve endringer i livsstil, engasjement og god tid.

Vekt-tap Industri

Den vekttap industrien er profittere big time fra den stadig voksende plumpness av befolkningen og ønsket om å gå ned i vekt så raskt og smertefritt som mulig. Hvis du trenger å felle noen pounds eller mer, er du ikke alene.

Ferske tall fra Centers for Disease Control and Prevention sier en forbløffende 66 prosent av alle voksne over 20 år i USA er overvektig og anslagsvis 32 prosent regnes som overvektige.

Hva er den mest effektive måten å gå ned i vekt?

De fleste eksperter er enige om at kjepphest dietter og krasje eller sult dietter ikke fungerer. Heller ikke overdreven trening regimer. De jobber ikke fordi de ikke kan realistisk opprettholdes for enhver periode.

Hva synes å arbeide er en langsom, men jevn, forbedring i fysisk aktivitet og ernæringsmessige vaner. Noen mennesker foretrekker gruppen støtte som er gitt og ansvarlighet som kreves av programmer som Weight Watchers hvor ukentlige "veie-ins" er nødvendig for å dokumentere fremgang.

En Numbers Game

I hovedsak vekttap koker ned til tall. Det er 3500 kalorier på ett pund. Det tar tid å miste en kilo. I gjennomsnitt kan en person trygt miste to pund per uke. En 35-år gammel kvinne som er 5 fot 5 inches høy, veier 130 pounds og regnes som moderat aktiv må forbruke ca 2000 kalorier om dagen for å opprettholde vekten hennes. Hvis hun spiste 300 færre kalorier per dag eller brent ytterligere 300 kalorier gjennom ytterligere trening, ville det ta henne ca 12 dager å miste ett pund. Hvis hun gjorde begge, ville det ta bare seks dager å miste pund.

Det finnes ingen raske løsninger når det gjelder å miste vekt og holde den av. Det er bare praktisk å ta små skritt over en lang periode. Det er den sunneste og mest effektive tilnærmingen til vekttap. Vurdere å spise en lettere lunsj enn du er vant til. Spis mindre porsjoner til middag og redusere eller eliminere alkohol inntak.

Hvordan du skal se etter den mest effektive høreapparater i dag

Høreapparater bli mer effektiv som teknologiutviklingen. Hver høreapparatprodusenten er med å gjøre en mer effektiv produktutvikling og nye produkter blir utviklet i en utrolig hastighet. Leter du etter den mest effektive høreapparat som er på markedet? Avlegg et besøk til folk i skyttergravene. Dedikerte hørsel helsepersonell over hele verden er forskrivning og tilpasser høreapparater daglig. Elementer og dispensere er klar over ny teknologi før det er gitt ut til publikum, de er trent, kunnskapsrike og i stand til å gi deg den mest effektive hørselsprodukter tilgjengelige.

Hvordan du skal se etter den mest effektive høreapparater i dag

Finne riktig Høreapparater

•  Gjør en avtale med en lisensiert høreapparat dispenser for en full høring evaluering --- denne avtale skal være gratis. Utnevnelsen vil ta ca en til to timer. Du vil få viktig informasjon for å hjelpe deg å finne den mest effektive høreapparater for å møte dine behov. Etter evalueringen spesialisten bør forklare resultatene av hørselstest til deg og viser deg hvilke høreapparat alternativer han tror vil fungere best for ditt hørselstap. Ifølge Mayo Clinic, hvis du ikke vet hvor du skal gå, spør legen din om en henvisning til en hederlig høring spesialist.

Ta notater under høre evaluering, spesielt oppmerksom på de funksjonene som blir anbefalt og prisene. Pass også på å spørre om spesifikke funksjoner som gjør ett høreapparat mer effektiv enn den andre.

Prøv på høreapparater spesialisten er å anbefale for deg. Mest lisensiert høreapparat dispense kontorer har "demo" høreapparater for deg å prøve under evalueringen. Spør ekspert for å bruke den nyeste teknologien tilgjengelig i høreapparater for din i-kontoret demonstrasjon.

Få en andre, tredje eller fjerde mening før du kjøper høreapparater. Hvis det er mulig, gjøre avtaler for gratis hørselstester på 3:57 steder i ditt område. Dette er en fin måte å bekrefte hørselstap, finne ut om ulike høreapparat funksjoner og prøver på ulike typer teknologi, før du kjøper.

Spørre om prøveperioder som tilbys for høreapparater på hvert kontor du besøker. Prøveperioder eller pengene tilbake garanti perioder normalt varierer fra 30 til 60 dager etter kjøpet, og noen kontorer kan kreve en lageroppfylling gebyr. Iført et par høreapparater fra 30 dager er den beste måten å vurdere om de er effektivt å jobbe i dine omgivelser.

Hint

  • Spør venner som bruker høreapparat om de kan anbefale en spesialist for deg å besøke.
  • Digitale høreapparater er bare så effektiv som den personen testing, montering og rådgivning deg, sørg for at du har tillit til dispenseren du bestemmer deg for å kjøpe dine digitale høreapparater fra.

Hva er den mest effektive våpen mot tyfoidfeber?

Tyfoidfeber er en sykdom som spres ved bakterier i forurenset mat og vann. Det kan også spres fra person til person. Symptomene inkluderer feber, magesmerter og fordøyelsesproblemer. Tyfoidfeber er lett kureres med riktig medisinering. Ifølge Centers for Disease Control, 21,5 millioner tilfeller av sykdommen vises på verdensbasis årlig. USA ser 400 tilfeller hvert år, med 75 prosent av dem kontrakt i utlandet.

Medisinering

Ifølge Mayo Clinic, er den eneste effektive måten å behandle tyfoidfeber er med antibiotika. Selv om antibiotika er lett tilgjengelig i industrialiserte nasjoner, folk i utviklingsland der tyfoidfeber er mest vanlig ikke har enkel tilgang til disse stoffene. Den mest effektive våpen mot tyfoid er antibiotikumet ciprofloxacin.

Problemer

Ciprofloxacin, som ikke tolerert av gravide kvinner, barn og andre sensitive personer, har bivirkninger som kvalme og influensalignende symptomer. For folk som ikke kan ta ciprofloksacin, er ceftriakson injeksjoner brukes.

Bakteriene som forårsaker tyfoidfeber er flinke til å utvikle resistens. Siste våpen mot sykdommen, for eksempel kloramfenikol, trimetoprim-sulfametoksazol og ampicillin, brukes ikke lenger fordi bakteriene har blitt resistente mot dem alle.

Selvhjelp

Mens du venter på antibiotika for å sparke i, kan du ta skritt for å håndtere tyfoidfeber symptomer. Feberen og diaré assosiert med sykdommen kan føre til dehydrering, så drikk rikelig med væske. Hvis du ikke klarer å holde væsker ned, må du få dem intravenøst. Du vil også være å miste viktige næringsstoffer mens du er syk, så spiser høy-kalori måltider hvis mulig.

Forebygging

Få vaksinert før du besøker et land der tyfoidfeber er utbredt. Vaksinen, men vil ikke gi 100 prosent beskyttelse, så lær deg hvordan du kan unngå å pådra seg sykdom. Pass på at maten du spiser og vannet du drikker er ikke forurenset. Bare drikke vann hvis du er helt sikker på at det er trygt, som flaskevann eller vann som er kokt. Unngå kald mat og ikke spise rå frukt og grønnsaker, som de kunne ha blitt vasket med forurenset vann. Unngå mat fra gaten handlekurver og spiser bare mat som serveres varm.

Den mest effektive OTC søvn hjelpemidler

Over-the-counter sove hjelpemidler kan hjelpe midlertidig løse søvnløshet eller avbrutt søvn. Men disse søvn hjelpemidler bli ineffektive over tid, noe som er grunnen til at langvarig bruk anbefales ikke. For konsistente langsiktige søvnproblemer, se en lege før du tar disse søvn hjelpemidler over en lengre periode. Av og til, kan søvnforstyrrelser indikerer en mer alvorlig helseproblem.

Valerian

Kosttilskudd som inneholder ekstrakt fra vendelrot planten kan hjelpe behandle midlertidig søvnløshet. Det bidrar til å redusere tiden det tar å sovne, og det kan også bidra til å opprettholde god natts søvn. I det siste har vendelrot blitt brukt som et mildt beroligende eller beroligende, noe som forklarer den beroligende og avslappende effekt. Valerian er anbefalt som en over-the-counter sovne fordi den har en lav risiko for bivirkninger, inkludert morgenen-etter grogginess. Å ta vendelrot som en søvn hjelpemiddel, ta mellom 300 og 500 milligram av en standardisert vendelrot ekstrakt ca en time før sengetid. Ikke ta med koffein, som det kan nøytralisere effekten av vendelrot. Også, unngå å ta vendelrot med anti-angst narkotika eller alkohol.
Når du tar vendelrot, sørg for å stoppe umiddelbart hvis du utvikler en hodepine, oppstemthet eller hjerteforstyrrelser.

Melatonin

Melatonin er tenkt å kontrollere kroppens indre klokke og er nyttig for jetlag eller effekten av skiftarbeid. Ved valg av melatonin, finner en hurtig frigjøring melatonin i stedet for en forlenget frigivelse formel, som det har blitt funnet å virke bedre som en hjelp til å sovne. Ta 0,5 til 50 milligram av melatonin nattlig før sengetid, begynner med en lav dose og gradvis legge opp til mer enn 50 milligram for å finne den mest effektive dose. Mens melatonin er generelt tolerert som en langsiktig sovende hjelpemiddel, ikke glem å oppsøke lege før du tar den på en jevnlig basis.

Doxylamine

Doxylamine er en allergimedisin som kan brukes til å bidra til å holde deg i søvn eller sove soundly når du har problemer med å gå i dvale og bor sover. Antihistaminer kan hjelpe med søvn fordi de jobber mot en kjemisk i det sentrale nervesystemet som kalles histamin. Når du velger en søvn hjelpemiddel som inneholder doxylamine, være sikker på at medisinen ikke inneholder andre medisiner for å behandle andre symptomer. Vær oppmerksom på at doxylamine kan forårsake langvarig tretthet. Hvis produktet er å holde deg døsig inn i neste dag, avvikle medisinen umiddelbart. Ikke ta doxylamine hvis du ammer eller har astma, glaukom, bronkitt, forstørret prostata eller magesår. Å ta doxylmaine, lese nøye og følg anvisningen på pakken. Ikke ta for mye medisiner, og begynner med den minste dosen anbefales. Overvåk bivirkninger, og ikke fortsette å ta det hvis du føler oppstemthet eller nervøsitet.

Difenhydramin

Difenhydramin er et antihistamin som er anbefalt for sporadisk søvnløshet. Difenhydramin er funnet i et stort utvalg av over-the-counter medisiner, særlig de som brukes til å behandle forkjølelse og allergi symptomer. Vær forsiktig når du velger en difenhydramin produkt, og være sikker på at medisinen er utformet for søvn bare. Ikke ta et produkt som inneholder andre medisiner for andre symptomer som ikke trenger behandling. Sjekk for å være sikker på at det ikke er noen negative interaksjoner med andre medisiner du tar ved å nøye lese instruksjonene pakken. Hvis du lider av depresjon, hjertesykdom, glaukom, Parkinsons sykdom, forstørret prostata eller psykiatriske tilstander, ikke ta difenhydramin. Også, ikke ta stoffet hvis du er for tiden ammer. Negative bivirkninger kan munntørrhet, oppstemthet hos noen pasienter, svimmelhet eller lengre døsig effekter inn i neste dag. Umiddelbart slutte å ta medisinen hvis du opplever noen av disse symptomene.

Den mest effektive måter å drepe Veggedyr

Den mest effektive måter å drepe Veggedyr


Ideen om bugs i sengen din er nok til å gjøre noen vri seg, men uten skikkelig utryddelsesmetoder, vil sengen ikke være det eneste stedet med bugs. Veggdyr er forbigående insekter som finner sitt neste hjem gjennom nært hold og høy befolknings omsetning, for eksempel militære køyer, herberger og hoteller. Disse skadedyr kan overleve i flere måneder uten mat og skjul i fordypningene av dine møbler, madrasser, gardiner og klær. Utholdenhet og allsidighet av veggedyr gjør ditt beste alternativ behandling som benytter en flerlags tilnærming til utryddelse.

Bruksanvisning

•  Vask alt mulig i ditt hjem. Vaske alle dine klær, tepper, tepper og gardiner i temperaturer 120 grader Fahrenheit eller høyere vil drepe de fleste bedbugs. For ekstra grad, tørk alle elementene på høy varme i 20 minutter i tørketrommelen å utrydde eggene.

Støvsug hjemmet grundig og fjern eventuelle rester eller overskytende oppbevaringsbokser. Veggdyr tendens til å gjemme seg i rotet. Støvsuging langs sprekker, gulvbord og vindu behandlinger vil bidra til å fjerne noen av veggdyr og deres egg. Tømme vakuum innholdet i en plastpose, segl eller tie toppen og kaste posen ut umiddelbart for å hindre re-angrep.

Spray et plantevernmiddel. The Environmental Protection Agency (EPA) registrerer over 300 produkter som er bevist å drepe bedbugs. Avhenger av størrelsen og alvorlighetsgraden av infestasjon den mest effektive produktet. De fleste plantevernmidler er tilgjengelig gjennom noen store Oppussing eller jernvarehandel i skadedyr delen. Ikke-kjemiske plantevernmidler innebære feller, rov biologiske organismer og hagearbeid teknikker, disse er vanligvis ikke effektiv i å eliminere veggdyr fra et hjemmemiljø på grunn av pest størrelse, forplantning rate og skala. En profesjonell exterminator er nyttig for de situasjoner hvor en hel hjem er fullstendig infisert. Forstår at mange produkter eller en profesjonell Exterminator kan kreve at du fraflytte ditt hjem for et par dager under utgassing.

Frys bedbugs. Frysing veggdyr er et effektivt alternativ hvis du bor et sted med et klima konsekvent under 32 grader Fahrenheit. Ta med elementer utenfor og henge dem fra klær linjer eller grener. Lean møbelputer og madrasser mot ditt hus eller et tre for å maksimere den kalde luften eksponering. La dine elementer utenfor i minst fire dager for å drepe bedbugs. Hvis du bor i varm tilstand, velger en annen metode for utryddelse.

Tips og advarsler

  • Merke noen møbler du fjerner med et skilt som sier, "Har Veggedyr." Dette vil hindre at andre uvitende infesting hans hjem.
  • Påfør antibakteriell salve og bandasjer til å bite merker på små barn for å unngå riper og infeksjon.

Hva er den mest effektive behandling for RA?

Revmatoid artritt (RA) er en tilstand som påvirker leddene og forårsaker betennelse, ledd maling, stivhet etter lange perioder uten aktivitet, og tretthet. Symptomene på RA presentere seg forskjellig i de fleste pasienter, og kan faktisk gå i remisjon. Det er effektive behandlinger - både kirurgiske og ikke-kirurgiske - å kontrollere smerte og stivhet i forbindelse med revmatoid artritt.

Kirurgi

Den mest effektive behandlingen for revmatoid artritt er leddprotesekirurgi. I løpet av denne prosedyren, erstatter en kirurg en hel fuge med en plast- eller metallprotese. Dette er vanligvis en siste utvei, og er generelt anbefalt når en person har lidd alvorlig leddskader. Mange ganger i løpet av denne prosedyren en sene som også har blitt påvirket av RA vil bli reparert, og eventuelle beindeformiteter vil bli fjernet.

NSAIDs

Over-the-counter medisiner som kalles NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler) anbefales til RA behandling. Disse inkluderer ibuprofen, aspirin og naproxen. Disse medikamentene kan bidra til å avlaste mindre betennelser og smerte når de brukes på riktig måte og i en lengre periode.

Kortikosteroider

Reseptbelagte medisiner som kalles kortikosteroider er noen ganger foreskrevet av leger. Stoffer som metylprednisolon og prednison kan redusere smerter og betennelser, og kan bidra til å forsinke forverring av ledd. Disse medikamentene er gitt som kortsiktige løsninger fordi deres utvidet bruk kan føre dem til å bli ineffektiv.

DMARDs

DMARDs (sykdomsmodifiserende antirevmatiske legemidler) brukes vanligvis i forbindelse med NSAIDs og kortikosteroider for å redusere mengden av leddskader påført RA-pasienter. Disse stoffene er mye mer effektive hvis sykdommen er diagnostisert tidlig. DMARDs som ofte brukes inkluderer injiserbare gull, metotreksat, azatioprin, klorokin og sulfasalazin.

Hva er den mest effektive design for en Lite vertikalt Axis Windmill?

Hva er den mest effektive design for en Lite vertikalt Axis Windmill?


Wind er en av de mest kostnadseffektive, fornybare energikilder. Flertallet av vindmøller som benyttes har en horisontal akse, men med vertikal akse utførelser er også mulig. De har vanligvis lavere driftskostnader og enkelt vedlikehold, noe som gjør dem mer egnet for privat bruk. Det er mange vertikale aksen design tilgjengelig. Velge den mest effektive design vil sikre maksimal effekt.

Vertikal akse

Vertikale aksen vindmøller operere via enten vinden heis eller luftmotstand prinsipp. De er upåvirket av vindretning som knivene roterer i henhold til hvilken retning vinden blåser. De er også i stand til å motstå turbulens. Disse egenskaper tillater vertikal akse vindmøller bygges mindre og nærmere bakken.

Ulemper

En rekke vertikale aksen vindmøller er ute av stand til selv-start på grunn av en lav oppstart dreiemoment. Også i de fleste vertikale akse vindmøller, må bladet å bli dratt tilbake gjennom vinden med hver halvrotasjon. Dette reduserer dens effektivitet i forhold til en horisontal akse vindmølle. Til tross for sin bolig egnethet, vertikale aksen vindmøller er ikke lett tilgjengelig for hjem kjøp, derav sin popularitet som en gjør-det-selv prosjekt.

Mindre effektive design

Den Darrieus utforming, også kalt eggevisper vindmølle inneholder to eller tre C-formede blader. Den har en høy hastighet, men et lavt dreiemoment, noe som er uønsket da det krever en manuell eller mekanisk start. Savonius design har et høyere dreiemoment, men dens knivene roterer betydelig tregere enn nærmer vindhastigheter, noe som gjør det mindre effektivt til å produsere elektrisitet.

Mer effektiv design

Flere optimaliserte vindmøller har blitt utviklet ved hjelp av den samme prinsipp Darrieus design. I spiralbladdesign, er spiralformede blader som brukes som en erstatning, som reduserer hovedlagersvikt ved å begrense det pulserende dreiemoment. Den cycloturbine design har kniver som roterer på varierte vinkler, noe som minimerer bladet dra. Selv om komplekse, er denne utforming mest effektive, og er også i stand til selvstartende.

Hva er den mest effektive måten å få folk til å slutte å røyke?

Avhengighet til nikotin til slutt kan føre til kreft, emfysem og hjerneslag. Røyking fører til kosmetiske problemer, for eksempel rynker eller gulnede tenner, og kan påvirke helsen til andre mennesker gjennom passiv røyking. Det er ingen magisk løsning for å hjelpe folk slutte å røyke. Venner og familie ofte lurer på om den mest effektive måten å få folk til å slutte å røyke. Den mest effektive måten å oppmuntre noen til å gi opp vane er en kombinasjon av utdanning, medisinering og støtte; men selv med denne kombinasjonen av behandlingsmetoder, har de røyker for å ha et ønske om å slutte.

Utdanning

Utdanning kan overbevise en røyker at det er helserisiko for røyking. Dette er en spesielt effektiv teknikk med tenåringer. Undervisningsmateriell om røyking og dens direkte forhold til lungekreft ledsaget av bilder av lungene forurenset av sigarettrøyk er spesielt effektive. Bilder av røykingens innvirkning på hud og tenner er en annen svært effektiv måte å utdanne en person om viktig røykeslutt. Ofte folk feilaktig tror at det er nytteløst å slutte etter år med røyking. The Surgeon General 1990 Rapport om røyking, som American Cancer Society notater, sier at 10 år etter røykeslutt, frekvensen av dødsfall av lungekreft for en person som slutter å røyke er omtrent halvparten av frekvensen av lungekreft for folk som fortsetter å røyke gjennom hele deres lever. Røykere bør lære at de ikke trenger å vente 10 år for sine organer for å motta ytelser; kirurgen generell 1990 Rapporten viser også at så snart som 12 timer etter å slutte, karbonmonoksid nivåer stabil til normale nivåer.

Medisiner eller Nikotin erstatning

Når en røyker har fått opplæring om risikoen for nikotin, kan hun være klar til å prøve å slutte. En metode som har hjulpet røykere lykkes slutte er nikotin-erstatning terapi. Med denne behandlingen, er nikotinplaster satt på kroppen eller nikotintyggegummi tygges for å hjelpe de røyker kroppen gradvis tilpasse seg avtagende mengder av nikotin. Leger vil også foreskrive medisiner til røykere som kan hjelpe enormt i kampen om å slutte å røyke.

Støtte

Hjelp røykerne unngå steder hvor de vil bli fristet til å plukke opp sigaretter. Oppmuntre dem til å erstatte deres sigarettrøyking med sunne aktiviteter som å gå for å redusere stress og gi en erstatning for den manglende handling. Fellesskap deltar støtte grupper er en annen måte å samarbeide med noen som prøver å slutte å røyke. Feirer når en røyker har stoppet selv for kort tid er en annen demonstrasjon av støtte. Minner dem hvorfor de tok beslutningen om å stoppe i første omgang vil gå en lang vei mot å hjelpe dem til å slutte en gang for alle.

Ingen magi Pullet

Det er ingen enkelt, magisk pille som vil umiddelbart føre til at noen til å gå fra å være en røyker til å bli en ikke-røyker. Det tar arbeide for å avslutte en vane som røyking fordi kroppen har blitt avhengig av det. I tillegg til en røyker som ønsker å stoppe en gang for alle, utdanning, medisinsk hjelp og støtte er alle nødvendige komponenter for effektivt å hjelpe noen å slutte å røyke.

Hva er den mest effektive for behandling av kokainmisbrukere?

Kokainmisbruk er et komplisert fysisk, mental og følelsesmessig problem, ifølge forskere Drew W. Edwards og Mark S. gull. Effektive for behandling av kokainmisbrukere trenger å ta hensyn til det mangefasetterte natur kokainavhengighet. Det finnes en rekke brukte metoder for håndtering og behandling av kokainmisbruk og-avhengighet.

Behavioral

Endring av atferd er et vanlig kurs i behandling for kokainmisbrukere og narkomane. En av de mest effektive for behandling av kokainmisbrukere innebærer det som kalles atferdsmessige intervensjoner. Den atferds behandling og gjenvinning prosessen innebærer gruppe terapi og one-on-one rådgivning. Behavioral behandling forekommer i både døgnbehandling og poliklinisk.

I hjertet av atferdsterapi og utvinning prosessen er undervisning overgriper eller narkoman ny atferd, utskifting conduct for vanedannende aktiviteter.

Rådgiving

Rådgivning er også en effektiv behandlingsforløpet for en person kjemper en avhengighet til kokain. Det endelige målet med rådgivning som en behandling for kokainmisbruk er å identifisere og deretter ta opp underliggende problem eller problem som ga opphav til vanedannende atferd.

Rådgiving er foretatt i både døgnbehandling og poliklinisk. Det er både rådgivere og terapeuter som har spesialisert seg på behandling av pasienter som sliter med rusmisbruk og avhengighet problemer.

Selvhjelp

Gjennomføre et kurs for selvhjelp er også nyttig for mange mennesker som jobber med kokain misbruk eller avhengighet. Selv om selvhjelp er ikke passende for alle kokainmisbrukere, gir det minst et utgangspunkt på bedringens vei i mange tilfeller.

Det finnes en rekke ulike selvhjelps programmer tilgjengelig for kokainmisbrukere og narkomane, mest basert på de samme 12-trinns prinsipper utviklet gjennom Anonyme Alkoholikere. De tre hyppigst benyttet selvhjelpsprogrammene ved kokainmisbrukere er Cocaine Anonymous, Anonyme Narkomane og Anonyme Alkoholikere.

Den mest effektive for behandling av allergisk rhinitt

Allergisk rhinitt, også kjent som høy feber, er en allergisk reaksjon som forekommer som respons på en trigger som blir inhalert. Pet dander, pollen, muggsopp og støvmidd er noen av de vanligste lovbrytere. Symptomer på allergisk rhinitt inkluderer nysing, kløende og rennende øyne, kløende hals og nese og / eller hoste. De mest effektive måtene å behandle denne irriterende tilstand er ved å begrense eksponering for allergener, tar riktige medisiner og immunterapi.

Limit Eksponering

Begrense eksponering for allergener er en veldig effektiv måte å behandle allergisk rhinitt. Før du drar utendørs, sørg for å sjekke online Pollenvarslingene å finne ut om teller er høy i ditt område. Hvis de er, prøve å planlegge aktiviteter for innendørs og begrense tid utendørs. For innendørs allergi som kjæledyr dander og pollen, sørg for å bruke HEPA (høy effektivitet partikkelfilter luft) filter på støvsugere, luftrensere og klimaanlegg. Denne kraftige filter kan fjerne mange mikro-sized allergener som flyter rundt i huset. For støvmidd, dekke madrass og puter med spesielle encasings som kan skape en barriere mellom deg og midd. For de med alvorlig allergi, bør du vurdere iført en maske ved rengjøring eller for utendørs bruk for å filtrere ut potensielle allergener.

Medisiner

Ta de riktige medisiner er en effektiv måte å behandle allergisk rhinitt. Antihistaminer og decongestants er to av de mest brukte typer hurtigvirkende medisiner. Antihistaminer motvirke histamin, noe som skaper betennelse i kroppen din under en allergisk reaksjon. Vanligvis er disse tas oralt for å bidra til å redusere at betennelse. Dekongestanter bekjempe dreven overbelastning, som har en tendens til å oppstå i nesen. Nesespray er vanligvis brukt til å bidra til å redusere dette. Avhengig av alvorlighetsgraden av allergisk rhinitt, begge medisiner er tilgjengelige over disk eller ved resept. Hver av disse bør tas ved første tegn på eventuelle symptomer som de kan ta opptil 30 minutter før noen lettelse er filt.

I mer alvorlige tilfeller av allergisk rhinitt, kan legen forskrive forebyggende medisiner. Kortikosteroider og leukotriene stopper er to kraftige anti-inflammatoriske medisiner. En nasal kortikosteroid effektivt kan redusere betennelse i nesen og dermed minske antallet av allergiske responser. En leukotriene blocker, som Singulair, er et medikament som er tatt muntlig å blokkere betennelse skapt av leukotriener (molekyler i kroppen). For maksimal effekt, bør begge disse medikamentene tas daglig i minst flere uker før noen lettelse er filt.

Sørg for å snakke med legen din før du starter noen medisiner, og alltid rapporterer om eventuelle bivirkninger.

Immunterapi

Hvis allergisk rhinitt symptomer skyldes kjæledyr dander, pollen eller støvmidd, så du kan være en god kandidat for immunterapi. Denne serien av skudd, som administreres av en allergolog, inneholder små doser av dine spesifikke allergener. Over tid er dosen økes mens kroppen bygger immunitet. Dette desensitivisering prosessen har potensial til å fullstendig eliminere allergi, men har sine ulemper. Ukentlige besøk til allergolog kan ta flere år før noen lettelse er filt. Se din allergolog for å finne ut om immunterapi er et godt alternativ for deg.

Hva er den mest effektive treningen for vekttap?

Forutsatt at du ikke gjør noen endringer i kostholdet ditt, vil de fleste former for trening resultere i å miste vekt. Men det finnes utallige typer trening, hver med sin egen variasjon av regimer, programmer og støttespillere. Bruk disse retningslinjene for å velge hvilken øvelse programmet vil hjelpe deg mest effektivt ned i vekt.

Aerobic vs Anaerob

De fleste fitness eksperter dele øvelser inn i aerob og anaerob. Aerobic øvelser tvinge hjertet og lungene til å jobbe hardere, generelt bygge utholdenhet. Anaerob øvelser trene enkelte muskler og muskelgrupper, vanligvis bygge styrke. Som regel aerobic øvelser brenne flere kalorier enn anaerob øvelser, og er dermed bedre for vekttap.

Caloric brenne

Et annet viktig spørsmål er hvor mange kalorier en trening forbrenner. Kroppen lagrer overflødige kalorier som fett, så brenner ekstra kalorier betyr fett tap. Det er flere kvalitets lister over hvor mange kalorier en øvelse vil brenne. For eksempel brenner jogging ca 670 kalorier i en time, mens en time med svømming forbrenner ca 603 kalorier. Langrenn, ansett som den mest anstrengende aerobic trening, forbrenner 740 kalorier i timen.

Husk at disse tallene er ikke absolutte. Faktorer som kroppsvekten din, kan nivået av innsats og selv været i stor grad påvirke din calorie brenne resultatet.

Innsats og varighet

Selv om de fleste kalkulatorer synes å liste kaloriforbrenningen av timen, de fleste eksperter nå anbefaler 20 til 30 minutter med moderat trening for den daglige treningen. Moderat betyr at du bryter en lett svette, men er ikke puste hardt nok til å forstyrre tale.

En moderat tempo er overlegen når du trener fordi du kan holde det opp. Noen idrettsutøvere kan opprettholde en energisk tempo i mer enn 10 til 15 minutter, og svært få mennesker ønsker å gjøre det hver dag.

Bærekraft

En endelig vurdering når du velger din vekt-tap øvelse rutine er bærekraft. En øvelse programmet fungerer bare hvis du holder den opp. Derfor bør du velge en øvelse diett som du kan holde deg til. Noen tips for å velge en bærekraftig mosjon tidsplan:

Velg en øvelse du liker. Walking brenner færre kalorier enn løping, men gang forbrenner flere kalorier enn å finne unnskyldninger for ikke å kjøre.

Velg en øvelse som er praktisk. Langrenn brenner masse kalorier, men ikke alle har ski eller en Nordictrac hendig.

Finne en kompis til å trene med. Det gjør treningen mer morsom og gir deg en personlig cheerleader for dagene du føler deg mindre enn motivert.

Variere treningen. Hvis du gjør forskjellige øvelser på ulike dager i uken, vil du brenne ut mye tregere.

Hva er den mest effektive tånegl sopp kur?

Hva er den mest effektive tånegl sopp kur?


Tåneglene er sårbare for å bli angrepet av sopp, noe som kan føre til en dyp infeksjon. Som soppen legger seg inn i neglen, vil den tykne og bli misfarget, vanligvis med et mørkt, gulaktig eller brunlig utseende. Det vil også begynne å forvitre. Tånegl sopp kan også forårsake smerte. Mens du kan kjøpe over-the-counter medisiner for å behandle det, kan de ikke løse problemet. Ofte soppen krever en tur til legen for å få mest mulig effektiv kur.

Piller

Tånegl sopp kan ofte være effektivt behandles med piller. The Mayo Clinic sier at de tre vanligste orale medisiner er Fluconazole Itraconazole og Terbinafin. De er bare tilgjengelig på resept, men de kan fremme ny spiker vekst når det tas i opptil 12 uker. De kan fikse den delen av tånegl som allerede er rammet av sopp, så det kan ta flere måneder før vaksinen er ferdig. Dette skjer når en ny, ikke-infiserte tånegl har helt vokst ut.

Kremer

Reseptbelagte kremer kan være en effektiv kur for tånegl sopp når det brukes sammen med piller. De trenger ikke kurere problemet på egen hånd; Mayo Clinic sier de fungerer ved å fremme helbredelse hvis de brukes sammen med en resept oral behandling. De kan også brukes sammen med over-the-counter urea kremer for å hjelpe dem å bli absorbert inn i tånegl raskere.

Lacquers

Noen leger vil foreskrive en anti-sopp lakk for å bli malt på de berørte tåneglene. Dette aktuell medisinering er ikke så effektiv som piller, men det kan kurere tånegl sopp hvis den anvendes konsekvent inntil provlem er løst. Den anti-sopp lakk brukes akkurat som neglelakk. Det påføres med en pensel til den infiserte tånegl og huden rundt en gang per dag for en hel uke. Dette gjør at flere lag med medisiner for å bygge opp. Sjiktene blir fjernet ved slutten av uken, og man gjentar prosessen ved å anvende nye lag. Mens anti-sopp lakk kan være en effektiv kur, kan det ta opp til et år med konsekvent bruk for å fjerne problemet helt.

Den mest effektive Foods å lage Alkalitet i Body

Du er hva du spiser - vi har alle hørt dette kjent uttrykk, og når det gjelder å opprettholde en sunn pH balanse i kroppen vår, er det definitivt sant. Du kan gjenopprette kroppen til god helse ved å etablere en syre-alkaliske balanse gjennom konsumere mat som hjelpemiddel i produksjonen av alkalisk.

pH Balansert Ernæring

Store mengder av alkaliske matvarer er nødvendig for å redusere syregiftstoffer i kroppen og gjenopprette dens ideelle pH-nivå. Legge til store mengder alkaliske-forming matvarer til ditt daglige kosthold er avgjørende for å gjenopprette kroppens indre miljø og generell helse. Konsumere minst 80 prosent alkaliske matvarer som grønne grønnsaker, soyaprodukter, tuter og kål. Legg hvitløk, karri eller sennep til måltider, da disse er svært effektive alkaliske-forming krydder. Snacking på visse frukter i løpet av dagen er en annen måte å legge alkalisering mat til kosthold. Innlemme kirsebær, avokado eller noen form for bær i kostholdet ditt. Hoppe-start dagen med en grapefrukt eller banan, som begge skaper økt nivå av alkalitet i kroppen.

Å drikke et skudd av hvete gress hver dag vil også gjøre jobben. Hvete gress kan finnes på de fleste helse-butikker eller bedrifter som Smoothie King eller Jamba Juice. En alkalisering pH kosthold er også oppnådd med spesiell pH drikkevann. Drikk alkalisk vann daglig for å oppveie skade syre avfall og skyll dem fra kroppens celler og vev. Dette kan også hjelpe de som lider av acid reflux.

Alkalisering Greens

Å ha en diett høy i alkalisering greener er viktig for eldre voksne. Som du alder blir det vanskeligere for kroppen å skille ut skadelige syre. Ifølge Dr. Bess Dawson-Hughes fra Tufts University School of Medicine i Boston, "Når grønnsakene er metaboliseres de legger bikarbonat, en alkalisk forbindelse, til kroppen som i sin tur bidrar til å redusere syre bygge opp." Forbruker alkaliske-forming mat på daglig basis er nøkkelen, men bestemte typer mat er mer effektive i løpet av denne prosessen. Ta grønn mat kosttilskudd jevnlig for å hjelpe denne prosessen, samt å øke energi, øke mental klarhet og redusere allergier. Disse grønne kosttilskudd kan finnes på de fleste helsekostbutikker.

Hva er den mest effektive behandling for depresjon?

Følelser av sorg og en overveldende sykdomsfølelse påvirker oss alle på en eller annen gang i våre liv. Disse følelsene bør ikke vare i lange perioder, og hvis de gjør det, kan du bli opplever depresjon. Det er mange effektive behandlinger for depresjon; å finne den rette for deg er et mål du og legen din bør diskutere.

Årsaker

Endringer i kroppens kjemi er ansvarlig for noen depresjon. Dette kan påvirke tankeprosesser og stemninger av en privatperson. Biologiske faktorer som dødsfallet til en kjær kan bringe på denne sykdommen. Folk som ikke får over en bout av depresjon i løpet av to uker kan ha behov for legehjelp.

Behandlinger

Depresjon er svært treatable og suksessraten er høy i henhold til American Psychological Association (se referanse 1).

Det er to hovedformer for behandling for depresjon. Den første er å søke rådgivning hjelp av en kvalifisert psykolog som har erfaring i behandling av depresjon. Psykoterapi kan hjelpe folk å identifisere den viktigste årsaken til sin sykdom, og for å håndtere negative tankeprosesser som bidrar til deres følelser av håpløshet. Terapi kan hjelpe pasienten avtale med samhandling med andre mennesker og hjelpe dem til å forstå hvordan disse interaksjonene kan føle seg som om de ikke har kontroll. Familie støtte er avgjørende for deprimert person; de kan hjelpe dem å bruke mestre ferdigheter de lærer i løpet av psykoterapi.

Rådgivning kan være den eneste nødvendig behandling mot depresjon, men i mer alvorlige tilfeller pasienten ikke kan ha evnen til å fungere godt nok til å snakke om sine problemer og en kombinasjon av medisinering og psykoterapi er nødvendig i disse tilfellene.

En lege kan forskrive medisiner som Zoloft, Wellbutrin, eller Prozac; og tett oppfølging av disse medikamentene er avgjørende. Det kan ta så lenge som tre uker for medisiner for å minske symptomene på depresjon. En lege må følge nøye med å øke dosen eller kommer av et antidepressivum. Hvis det er liten endring lagt merke til innen fem eller seks uker, må du snakke med legen din om å endre medisinering (se referanse 2).

Betraktninger

Trening frigjør endorfiner i kroppen i henhold til healthcentral.com hjemmeside. Dette kan føre til en følelse av velvære og kan være nyttig i å redusere kortsiktig depresjon, samt gjøre kroppen din mer fit (se referanse 3).

Advarsel

Du bør aldri slutte depresjon medisiner uten å spørre legen din. Stoppe medisiner cold turkey kan føre til retur av depresjon, noe som kan føre til selvmordstanker hos noen mennesker.

Den mest effektive og effektive Cardio Exercise

Kardiovaskulær trening er regelmessig og gjentatt fysisk anstrengelse som fungerer og utøver hjertemuskelen. Akkurat som å løfte vekter og kjører kan arbeide beina, kan hjerte (eller cardio) øvelser tone og styrke hjertet musklene. Disse øvelsene bedre utholdenhet og hjelpe hjertet motstå visse former for hjertesykdom og skade. Selv om det ikke er mulig å få hjertet til å løfte vekter, kan du gjøre øvelser for å jobbe hjertet og gjøre det overgå sine evner for korte perioder av gangen. Dette vil føre til større hjerte helse når du hviler eller gjør regelmessig anstrengende arbeid.

Løft din egen vekt

En stor enkel cardio trening er å gå, jogge eller løpe opp og ned trapper. Trinnene gjøre kroppen løfte flere ganger sin egen vekt i korte intervaller. Legg opp intervaller i løpet av ett, to eller flere historier i en bygning, og du jobber ditt hjerte og utvikle større utholdenhet. Hver gang du gjør øvelser som involverer motstand, eller jobbe mot deg, er du forbedre muskel tone. Hvis trinnene blir for lett å klatre uansett hastigheten du kan bestige, prøve klatring to trinn om gangen. Og husk: kommer ned er ikke nødvendigvis en tid for fullstendig hvile. Du fortsatt arbeider kroppens systemer hver gang du balansere og senke hele kroppsvekten til neste trinn. Det er ikke så anstrengende å gå opp, men fortsatt en god trening for hjertet.

Gang

Nesten alle går hver dag. Har alle, skjønt, gå avstandene som trengs for å virkelig forbedre hjerte helse? Tenk på hjertet ditt når du bestemmer deg for å hoppe i bilen å bare gå ned til hjørnet. Kan du gå den i en rimelig tid? Prøv å parkere bilen i den fjerneste sted døren i stedet for det nærmeste. Viktigst, komme inn i en rutine med minst en gang hver dag å komme utenfor og går en viss avstand, eller for en viss tid. Finne de 30 minuttene til å gå et par kvartaler vil gagne hjerte og lungene. For større motstand som ditt hjerte helse bedres, øke tempoet og holde tempoet gjennom lengden på turen. Det er ingen grunn til å løpe og betaler alle bivirkningene av pounding dine ben og hofter med hvert skritt, men går kraftig. Dette mest elementære menneskelige måter å bevege kan ende opp med å betale reelle utbytte med hjertens god stand.

Vekter

Ikke alle er kuttet ut til å være en olympisk vektløfter. Alle, men kan finne tid til å løfte noe for en liten stund hver dag. Sitter i stolen ser på TV, kan du finne en tung bok (eller to,) holder dem i hendene og arbeide armene frem og tilbake. Ingenting rask eller rasende, bare en jevn heving og senking rytme. Gjør dette flere ganger til armene er følelsen litt nummen. Det er sirkulasjonen i armene endring på grunn av arbeidet ditt hjerte har til å utføre. Fortsett med det trening hver dag frem til nummenhet blekner. Deretter legge til en annen bok eller en litt tyngre vekt på begge armene og starte på nytt. Ikke tren deg selv til du er svimmel, men gjøre så mange repetisjoner som mulig uten for mye sårhet. Igjen, denne motstanden arbeider armene forbedrer sirkulasjonen og din hjertets evne til å hjelpe deg fungerer.

Når er psykoanalyse den mest effektive?

Når er psykoanalyse den mest effektive?


Psykoanalyse, også kalt psyko dynamisk terapi, er en av de eldste former for behandling for psykiske problemer. Selv om dens omdømme har vært plaget av en mangel på kliniske bevis for å støtte det er effekt, er sterk fra de som har dratt nytte av det anekdotiske bevis. Det er rapportert å være nyttig med problemer som angst, depresjon, lav selvfølelse, problemer i personlig eller faglig utvikling, anger management og kreative blokker.

Den ideelle kandidaten

En person som er klar til å forplikte seg til den ofte livsforvandlende opplevelse av psykoanalysen må være villig til å vie tid, energi og følelsesmessig forpliktelse til å se programmet gjennom. Selv om den personen ser ut til å være godt og fungerer på utsiden, kan de sliter med langvarige problemer på innsiden som ligger i veien for hans eller hennes livskvalitet. Selv om vi har kommet til å tenke på "arbeider" på seg selv i en nedsettende, selvbærende måte, må det bemerkes at psykoanalysen er hardt arbeid. Det kan ta opp ubehagelige følelser og minner som må drøftes for å løses, og så derfor den ideelle kandidaten skal være en "solid individ", ifølge The Psykoanalytisk institutt tilknyttet New York University.

Ikke klar ennå

Ett viktig element i vellykket psykoanalyse er viktig er viljen til å oppleve ofte vonde minner eller aktuelle hendelser - og for å gjøre koblinger mellom dem for å bringe om oppløsning. Det er mye vekt på den "terapeutiske relasjonen" mellom terapeut og klient, slik at de som er klar til å forplikte seg til denne behandlingen kan ha å shoppe rundt for å finne en terapeut de føler de har en rapport med. Selv om det ikke er noen vitenskapelige artikler på effekten av selv medisinering som drikke og narkotika misbruk i psykoanalyse, er det trygt å anta at enhver kjemikalie som undertrykker vonde følelser vil ha en negativ innvirkning på psykoanalyse. De med en drink eller narkotikaproblem kanskje trenger å takle avhengighet før du utforsker mulige årsaker.

Hva du snakker om

Hva du diskutere i løpet av en økt med psykoanalyse er opp til deg, men temaene vanligvis faller i tre hovedkategorier. Disse er:

1) Hva er det som skjer i livet ditt akkurat nå, og hvordan du bidrar til hva som er rett eller galt i livet ditt
2) Hva har gått på i det siste

3) Hvordan fortiden kan påvirke hvordan du føler og oppfører seg akkurat nå

Tilkoblingene kan ikke være åpenbart for deg, men terapeuten kan trekke oppmerksomhet til hvordan dine tidligere erfaringer og oppfatninger påvirke din nåværende oppførsel. Teorien er at når du forstår disse tilkoblingene, kan du fokusere mer på her og nå, i stedet for hva som skjedde i fortiden.

Hvorfor Psykoanalyse Istedenfor Andre snakker behandlinger?

Kortere sikt snakker behandlinger har blitt svært populært de siste tretti årene, spesielt kognitiv atferdsterapi, (CBT) som hjelper klienten endring destruktiv tanke eller atferdsmønstre ved å undersøke sammenhengen mellom tanker, følelser og atferd. Selv om det er et stort volum av fagfellevurderte bevis for denne type behandling, som kan være så kort som seks økter, tradisjonelle psykoanalytikere føler denne type behandling omhandler ikke roten av problemet. Så, en annen ideell kandidat for psykoanalyse er en som har prøvd kortere snakker behandlinger, for eksempel CBT med ingen varige resultater. Ifølge American Psykoanalytisk forening, "Psykoanalysen angis ofte når andre mindre intensive behandlinger har mislyktes i å oppnå de ønskede resultater."

Den mest effektive måter å ta Acai Berry

Acai bær kommer fra acai palm funnet i regnskogen i Amazonas i Brasil. Det er for tiden kalt en "super food" på grunn av sin høye konsentrasjon av vitaminer og mineraler. Bærene er svært høy i fiber og vitamin A og C og lite sukker og fett. Acai Berry er ikke allment tilgjengelig i USA utenfor heia mat sektor, men det er stadig i popularitet.

Freeze Tørket og Pulp

Rå acai bær ikke vare veldig lenge når de er av treet slik at alle de acai bær du vil finne har vært frysetørket for å låse i de fleste næringsstoffer. Bær kan spises på samme måte som du ville spise rosiner, men på grunn av lavt sukker innhold de kan være ganske bitter. Acai Berry massen er også tilgjengelig. Dette er de uttørkede del av bær med skall fjernet.

Juice

En av de mest populære måter å eksportere acai bær er som en juice drikke. Dette holder i nutirients uten risiko for bær går råtten tidlig. Siden acai berry juice er ikke lett tilgjengelig, noen mennesker blande annen frukt med frysetørret acai-bær masse å lage smoothies.

Pulver

Drevet helsekost har eksistert en stund, men er oftere assosiert med protein drinker. Acai pulver er vanlig i helsekostbutikker og er blandet med vibrering og juice.

Kapsler

Acai kommer i kapsler og er tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker. Bær er behandlet, konsentrert og satt i kapsler for å bevare mest mulig av næringsstoffene på samme måte som andre næringsmiddeltilskudd. Den absorberer acai kapsler godt.

Bivirkninger

Det er ikke godt dokumentert at acai forårsaker noen store bivirkninger hvis tatt i passende mengder. Overdreven bruk fører til noen problemer som magekramper og oppkast, men disse er midlertidige og avta når acai over-bruk blir stanset.

Den mest effektive måten å miste vekt raskt

Den mest effektive måten å miste vekt raskt


Å miste vekt er en utfordring. Å miste vekt raskt er enda vanskeligere, men det kan gjøres. Med riktig kombinasjon av å spise sunn mat og regelmessig mosjon, kan effektivt vekttap oppnås raskt. Det er viktig å spise mat som er næringsrik og levere nok kalorier, men færre kalorier enn du har spist. Å spise kalorifattig, næringsrik mat og trener tre til fire ganger i uken vil hjelpe deg å miste vekt. Utøvelse oftere vil resultere i et større vekttap, i et kortere tidsrom.

Den mest effektive måten å miste vekt raskt

Forberedelse, ernæring og mosjon

Se din lege om riktig kaloriinntak for å gå ned i vekt, og for å opprettholde ønsket vekt når den er nådd. Diskutere eventuelle nødvendige forholdsregler for din fysiske helse, mens du prøver å gå ned i vekt. Diskutere betydningen av å ta en multivitamin eller andre kosttilskudd mens du er slanking.

Spis mat som er næringsrik og lite kalorier. Velg vitamin-beriket kosten produkter, i tillegg til å ta en multivitamin hver dag. Ikke sulte deg selv ved å hoppe over måltider. Drikke åtte kopper vann hver dag vil skylle ut urenheter i kostholdet ditt og forebygge dehydrering. Å spise fire eller fem små måltider om dagen er mer effektiv i form av vekttap enn å spise tre store måltider hver dag. Alltid være sikker på at du spiser en godt balansert kosthold i henhold til næringspyramiden.

Øvelse minst tre til fire ganger i uken. Trene oftere enn det vil hjelpe deg å miste vekt raskere. Trene også skaper muskelmasse, som brenner kalorier mer effektivt. Gi kroppen din en pause på en dag eller to fra trening hver uke er viktig å la musklene hvile. Velg øvelser som du sannsynligvis vil fortsette for varigheten av vekttap diett. Velg en form for trening som du liker, slik at du ikke slutte vekttap diett.

Hint

  • Øke de timene du sover hver natt. Siden kroppen din går gjennom noen endringer, trenger du ekstra søvn for å være godt uthvilt og våken. Å få ekstra søvn er også bra for kroppen din og oppfordrer vekttap.
  • Vei deg en gang eller to ganger i uken. Veie deg oftere enn det kan ta motet fra deg, fordi kroppen vekten svinger av en halvkilo eller to daglig. Vann vektøkning er beryktet for dette.

Hvorfor Er Green den mest effektive Color for Fotosyntese?

Hvorfor Er Green den mest effektive Color for Fotosyntese?


Den grønne fargen på planter skyldes et pigment kalles klorofyll. Under fotosyntesen, leverer sollys den nødvendige energien. Denne energien blir fanget av de grønne pigmentene tilstede i planteceller.

Betydning

Funksjonen av grønn-fargestoffer i planter er meget viktig. De grønne pigmenter er i hovedsak opptatt av energi reaksjoner i cellen, med utarbeidelsen av klorofyll og karbohydratsyntese.

Struktur

I høyere planter, er klorofyll tilstede i chloroplastids, som har to atskilte deler: grana og stroma. Grana er grønnfargede discoid organer og forbli forankret i stroma, som er lys farget.

Typer

Den grønne-fargestoffer av planter er ikke en eneste pigment, men består av fire pigmenter: klorofyll a, klorofyll b, orange-rød karoten og gul xantofyll. De to sistnevnte pigmenter er kjent som "karotenoidpigmenter."

Funksjon

Hovedfunksjonen av klorofyll er fotosyntese, den prosessen som grønne planter produserer karbohydrat mat i nærvær av sollys.

Mekanisme

Fotosyntese prosessen er delt i lyse og mørke reaksjoner. I lys reaksjonen foregår fotolyse sted. I mørket reaksjonen phosphoglyceric syre som dannes. Det er redusert til aldehyder som karbohydrater er syntetisert.

Den mest effektive måten å bruke en Dome Vaporizer

Den mest effektive måten å bruke en Dome Vaporizer


Vaporizers slå THC, en terapeutisk kjemisk stoff som finnes på bladene av medisinsk marihuana planter, til damp. Dome vaporizers bruke en glasskuppel å fange fordampede THC, som lar deg inhalerer det på ferie. Kupler i ulike størrelser kan kjøpes og festet til vaporizer base. Dette gir deg mer kontroll over mengden av medisinsk urt du fordamper i hver runde. Kontrollere temperaturen og luftstrømmen til din dome vaporizer nøye vil tillate deg å bruke urten effektivt, og fordampe størst mulig mengde THC for forbruk. Vaporizers skal brukes utelukkende av medisinske marihuana pasienter med en resept.

Bruksanvisning

Grind urtene opp godt med fingrene eller en saks. Eksponere så mye areal som mulig maksimerer mengden THC eksponert for varme, slik at mer av det å være fordampet. Spre urter jevnt på toppen av oppvarmingsplaten.

Plugg din dome vaporizer strømledningen i en stikkontakt. Snu bryteren på bunnen av basen i 'On' posisjon. En liten rød LED-lys kan slås på, indikerer at fordamper er klar til å brukes.

Trekk luft inn gjennom gummipusterøret (som er permanent koblet til vaporizer base) sakte og jevnt til du kan smake urten svakt. Pust inn vanskeligere å øke temperaturen hvis du ikke kan smake noe. Trekk luft i mer mykt, senke temperaturen, hvis det er røyk kommer gjennom røret (dette indikerer at du brenner urter). Luften i kammeret vil fordampe THC mellom 380 og 420 grader Fahrenheit.

Fjern de medisinske urter fra varmeplaten når de har slått fra lys grønn til brun i fargen. Dette indikerer at alt av THC har blitt sluppet.