Digidexo.com

legehjelp abstinenser

Hvordan gjenkjenne når å søke legehjelp for en øreverk

Hvordan gjenkjenne når å søke legehjelp for en øreverk


Ear aches er ganske vanlig, spesielt i kalde og allergi sesongen. De fleste øret aches er selvbegrensende forekomster, som, selv om smertefullt og ubehagelig, vil løse med riktig hjemme behandling. Men for å hindre pågående komplikasjoner, er det viktig å anerkjenne de tider da en øre verke krever legehjelp. Les videre for å lære å gjenkjenne når man skal søke legehjelp for en øre verke.

Hvordan gjenkjenne når å søke legehjelp for en øreverk

•  Oppsøk lege umiddelbart hvis en øreverk er ledsaget av en svært dårlig hodepine, høy feber eller en stiv nakke. Manglende evne til å berøre haken til brystet på grunn av hevelse eller smerter kan være et tegn på en ytterligere sykdomsprosess eller en komplikasjon som må bli sett på. Selv om mange mennesker gjenkjenne og bruke haken til brystet test for barn, er det like relevant for voksne.

Søk hjelp på legevakten når en øre verke er forårsaket av et objekt som blir satt inn i øregangen. Ikke fjern eventuelle gjenstander som kan forbli i øregangen. I stedet la den medisinsk faglig titt på det og bestemme den sikreste metoden for fjerning.

Gi innledende behandling hjemme og se om det lindrer øret verke. Dette inkluderer slike ting som å ta en over-the-counter smertestillende, med en varm eller kald kompress på den berørte øret, og endre posisjon til å lindre noe press på øret. Ring legen hvis hjemme behandling ikke synes å være å gi noen lettelse i løpet av en dag, eller hvis et barn med en øre verke er utrøstelig etter at alle dine anstrengelser.

Ring din medisinske leverandøren hvis en mild øreverk har vedvart i mer enn to dager eller en alvorlig øreverk har vedvart i mer enn noen få timer. Smerter som forårsaker tårer eller øret trekke i barn bør vurderes som moderat til alvorlig. Enhver type smerte som er en del av en konstellasjon av symptomer som feber, oppkast, svimmelhet eller en generell følelse av ubehag fortjener legehjelp.

Gå for en sjekk hvis du merker hørselstap, spesielt hvis det ble innledet av en skarp smerte og plutselig lettelse av trykket i de berørte øret. I forbindelse med drenering fra øret (vanligvis blodig, **** væske), kan dette bety at det berørte trommehinnen har sprukket. Selv om øreverk vil avta etter noen av trykket er avlastet, vil det være et hull i trommehinnen som kan ha behov for antibiotika behandling.

Hint

  • Se etter en smertefull, hard hevelse bak øret, da dette kan tyde på at en infeksjon har spredd seg til mastoid bein, en tilstand som må behandles umiddelbart og aggressivt.

Hvordan gjenkjenne Når å søke legehjelp for en hjernerystelse

Hvordan gjenkjenne Når å søke legehjelp for en hjernerystelse


Mens symptomene på mildere hjernerystelser vil normalt avta på egen hånd uten noen varige effekter, vil mer alvorlige tilfeller av hjernerystelse krever legehjelp. Hvis du eller noen du kjenner har vært utsatt for en hodeskade, overvåke personen tett for å gjenkjenne utvikling av varige symptomer som peker på muligheten for en alvorlig hjernerystelse.

Bruksanvisning

•  Prøv å ikke bekymre deg for mye om hjernerystelse symptomene er milde, som for eksempel forvirring, desorientering og midlertidig sløret tale. Disse vil vanligvis avta av seg selv, og kan behandles ved hjelp av over-the-counter smertestillende, hvile og unngå anstrengende fysisk aktivitet til symptomene forsvinner helt.

Se skadestedet for å se om noen blåmerker utvikler seg. Mens det er generelt holdt at sår på forsiden av hodet ikke er så alvorlig som sår på baksiden av hodet eller sidene, bør enhver blåmerker betraktes som alvorlige.

Snakk med en lege når kronisk hodepine eller svimmelhet utvikler seg i dagene etter hodeskade. Vanligvis vil disse symptomene ikke svarer godt til konvensjonell behandling ved hjelp av smertestillende eller over-the-counter anti-kvalme behandlinger. Dette er et signal om varige effekter som potensielt kan føre til komplikasjoner nedover veien hvis den forblir ubehandlet.

Tenk alvorlig kvalme eller oppkast som resultatene fra en hodeskade for å være et tegn på at umiddelbar legehjelp må innhentes.

Identifisere eventuelle nevrologiske forstyrrelser som utvikler følgende hodeskader. Symptomer som tap av balansen eller forstyrret syn bør diskuteres med lege så snart som mulig.

Utfør enkle tester for å sjekke offerets minne. Erkjenne at en svak hukommelse eller, enda verre, hukommelsestap, er bare føre til å søke råd fra en lege.

Oppsøk lege for offeret når symptomer inkluderer også tap av sansene av lukt og / eller smak. Innse at disse symptomene kan bety en alvorlig hjerneskade har blitt påført.

Hint

  • Hindre hjernerystelser ved å bære hodebeskyttelse når du deltar i kontakt sport eller rekreasjon sykling.
  • Ikke bruk aspirin å behandle hjernerystelse hodepine, siden det kan forverre blødninger. Bruke paracetamol eller ibuprofen.
  • Hvis en person mister bevisstheten som følge av en hodeskade, ikke vente å se om dvelende symptomer utvikles. Oppsøk omsorg av en lege med en gang.

Når å søke legehjelp for en forstuet ankel

Mange tror ankelskader er enkle og ikke veldig alvorlig. Ankelskader, enten alvorlig eller mild, kan føre til varige fysiske konsekvenser hvis du ikke søke legehjelp. Alvorlige ankelskader kan bidra til felles ustabilitet for voksne og barn og felles misdannelser for barn.

Når forstuing oppstår

Når du lider en ankel forstuing, selv om du tror det er "mindre alvorlig" enn et beinbrudd, gå til legen din. Pass på at du ikke har brutt et bein sammen med spraining ankelen. Forstuinger er gradert på nivåer fra en til tre. Full ligament tårer er gradert på en "tre", som betyr en forstuing dette alvorlig kan være mer alvorlig enn en faktisk brudd. Hvis du har en klasse tre forstuing, vil du trenger legehjelp, innpakning, is, høyde og fysioterapi for å gå tilbake ankelen til full styrke og bevegelsesutslag.

Hvis du bestemmer deg for ikke å se legen din for "bare en forstuing," husk at når ankelen leges etter hvert, løper du risikoen for svakhet og slark i den ankelen. Du vil ikke være i stand til å delta i de samme aktivitetene du gjorde før du fikk vondt på grunn av ustabilitet av ankelleddet.

Du kan også vurdere at du vil trenge å omskolere nervene i foten når du healer, noe som gjør at en annen god grunn til å gå til en lege når du forstuer ankelen.

Dersom hevelsen ikke vil gå ned

Hvis du er sikker på at du bare forstuet ankelen og bestemte seg for ikke å oppsøke lege på grunn av dette, kan du ende opp med å endre tankene dine hvis hevelse og smerte ikke gå bort. Legen din eller lege i akuttmottaket kan beslutte å bestille en X-ray fordi han tenker på en mulig beinbrudd i stedet for en ankel forstuing.

Hvis du nettopp har forstuet ankelen, er det bedre å gå til legen og få en diagnose av en ankel forstuing enn det ville være å utsette legehjelp og risikerer langvarig skade fra en udiagnostisert brudd. Ring legen din og be ham om å passe deg.

Pediatric ankelskader

Hvis barnet ditt faller og forstuinger ankelen hennes og klager over smerter, gjør hun det for en grunn. Barn er i en spesielt høy risiko for varige skader fra beinbrudd og forstuet ankler fordi deres bein og vekstplater ikke er fullstendig utviklet eller dyrket. Hvis din datter led en spesielt alvorlig forstuing (grade tre), hun kunne utvikle en misdannelse i foten hennes som vil forbli selv etter forstuing selv har grodd. Av denne grunn, hvis ingen andre, ta henne til hennes barnelege eller legevakt for legehjelp og behandling.

Hvordan vite når en Mole trenger legehjelp

Hvordan vite når en Mole trenger legehjelp


Føflekker er flekker på kroppen av to typer. Noen føflekker er harmløse, mens andre irritere hud og til og med kreft. Enhver føflekk som begynner å blø eller skader huden på ansikt, hender, ben eller noen delikat del av kroppen trenger øyeblikkelig legehjelp. Du kan finne ut om en føflekk trenger legehjelp gjennom visse endringer i huden din. Her er hvordan du kan gjenkjenne dem.

Bruksanvisning

Føflekker er av forskjellige størrelser, former og farger. De kan vises på en hvilken som helst del av kroppen, alene eller i grupper.

De fleste føflekker vises i de første 20 årene av et menneskes liv, men de kan forekomme senere.

Legg merke til nøyaktig størrelse, form og farge på føflekken. Føflekker er både små og store. Fargen er hovedsakelig brun, svart eller rosa.

Sjekk størrelsen og fargen på føflekken hver dag for eventuelle endringer.

5 Se mole når det blir hardere eller størrelsen øker. Oppmerksom hvis føflekken eller huden rundt er mer kløende. Dette kan skyldes infeksjon, som krever øyeblikkelig legehjelp.

Hvis blod oser ut av føflekken, du trenger umiddelbar medisinsk behandling.

Se for nye føflekker utviklings på kroppen din. Ta kontakt med hudlege snart for unormal vekst på huden din.

Tips og advarsler

  • Din observasjon av de periodiske endringer i eksisterende føflekker og i hudens struktur vil hjelpe legen sørge for rettidig medisinsk behandling.
  • Ikke skrap eller pierce muldvarpene. Det kan føre til infeksjon og eller mer skade på huden din.

Økonomisk hjelp for familier med barn som trenger legehjelp

Økonomisk hjelp for familier med barn som trenger legehjelp


CNN Health rapporterer at 86,7 millioner amerikanere hadde ingen helseforsikring i 2009, og at 80 prosent av dem uten forsikring tilhørte arbeider familier. Slike familier kan ha problemer med å gi medisinsk omsorg for barn, inkludert grunnleggende omsorg for eksempel vaksiner og behandling for mindre sykdommer, samt behandling for mer alvorlige forhold.

Medicaid

Medicaid bidrar til å betale legeregninger for noen mennesker med lave inntekter, inkludert barn. Barn kan kvalifisere selv om foreldrene ikke gjør det. Medicaid betaler for ting som besøk til doctorsâ € ™ kontorer, vaksiner, reseptbelagte medisiner, sykehusinnleggelse, akuttbehandling og psykisk helsevern. Familier med barn som trenger legehjelp bør søke om Medicaid på velferdskontoret i fylkene der de bor.

Barne € ™ s Health Insurance Program

Den Barne € ™ s Health Insurance Program, eller CHIP, bidrar til å betale legeregninger for noen barn som har familier tjene for mye penger å kvalifisere for Medicaid. Den dekker de samme typer helsetjenester som dekkes av Medicaid. Ring 877-KIDS-Now, eller 877-543-7669, for å søke om Barne € ™ s Health Insurance Program.

Sliding Scales

De fleste områder har klinikker som tilbyr tjenester på glideskalaer. De baserer avgifter på din familyâ € ™ s totale inntekter. Disse klinikkene gir ofte bare grunnleggende helsetjenester, så hvis barnet ditt har en alvorlig sykdom eller behov for å se en spesialist, kan de ikke gi den omsorg barnet trenger. Ta kontakt med din lokale helsestasjon for å spørre om slike klinikker i ditt område. Hvis barnet ditt trenger mental helse behandling, kontakt din lokale styret for mental helse til å spørre om psykisk helse klinikker som opererer på en glidende skala system.

Assistanse Med Hospital Bills

De fleste sykehus har programmer som yter økonomisk bistand for de med lave inntekter som har behov for medisinsk behandling. Disse programmene redusere sykehus regninger basert på din familyâ € ™ s totale inntekter. Kontakt finansavdelingen i ditt lokale sykehus for informasjon. Disse programmene vanligvis bare redusere avgifter for sykehustjenester. Hvis barnet ditt ser en lege på sykehuset akuttmottaket, kan du få en egen regning fra at lege; at avgiften kan ikke reduseres selv om familien din kvalifiserer for en redusert avgift fra sykehuset. Hvis barnet trenger røntgen, kan du få en egen regning fra radiologen som tolker røntgenstrålene, og at avgiften kan ikke settes ned, heller.

Grants

Mange stiftelser tilby tilskudd til familier med barn som trenger legehjelp. For eksempel, National Barne € ™ s Kreftforeningen tilbyr tilskudd til familier med barn som har kreft, den amerikanske Kidney Fund tilbyr tilskudd til familier med barn som har nyresykdom og United Healthcare Barne € ™ s Fund tilbyr tilskudd til familier med barn som har noen alvorlig medisinsk tilstand. Kriteriene varierer fra fundament til stiftelsen, som gjør mengder av tilskudd som tilbys.

Hvor å få gratis legehjelp

Medisinsk behandling er kostbart og for folk uten helseforsikring, kan det noen ganger være uoverkommelig. For noen familier kan velge å få medisinsk behandling bety å gå uten husholdnings essensielle eller å måtte spare opp penger før du besøker en helsepersonell for behandling. Noen sykehus og klinikker er villig til å arbeide ut betalingsvilkår basert på patientâ € ™ s inntekt og de fleste sykehus vil ikke nekte akuttbehandling basert på en patientâ € ™ s manglende evne til å betale. Men hvis du dona € ™ t ha en inntekt eller hvis situasjonen krever at du får gratis legehjelp, har du noen alternativer. Å finne gratis helsetjenester følger du disse trinnene.

Bruksanvisning

•  Gå til din lokale sykehus. Ifølge en oktober 2007 artikkel i Detroit Free Press, amerikanske sykehus gi milliarder av dollar verdt av gratis omsorg hvert år, og er pålagt å gjøre det for å holde sin skattefri status. De fleste sykehus har en stående politikk som sier at de ikke vil nekte å behandle en person basert på deres manglende evne til å betale. Du ser ofte disse tegn som vises i sykehus lobbyer og venteområder. Sykehus har ofte veldedighet programmer som gir gratis helsetjenester for personer som har lav inntekt eller som er uforsikret. Når du kommer til sykehuset, forteller personen som registrerer deg som du ikke har råd til medisinsk behandling. Hvis sykehuset har en veldedighet program, kan de gi deg den informasjonen og applikasjonen du trenger for å bli vurdert for gratis omsorg. De fleste ganger, har inntekten din til å falle innenfor visse retningslinjer for å være kvalifisert for gratis omsorg.

Besøk en gratis klinikk. Kirker, non-profit organisasjoner og selv private medisinsk helsepersonell ofte vert gratis medisinske klinikker. Selv om avtaler er begrenset, og behandlingen kan være på en først til mølla basis, kan gratis klinikker vanligvis finnes i store byer og lav inntekt områder.

Kontakt en medisinsk skole. Mange medisinske skoler har programmer der turnuslegene behandler pasienter gratis. Denne medisinsk behandling er ofte veldig bra, fordi studentene er nøye overvåket av sine trenings leger.

Besøk en statlig finansiert helsevesen sentrum. På disse sentrene bare du betaler det du har råd, basert på inntekten din. Hvis du ikke har noen inntekt, kan du vanligvis få gratis legehjelp. US Department of Health and Human Services Helse Resources og administrasjonsavdelingen oppsyn disse klinikkene. Community Health Centers etter denne planen gi helsetjenester uavhengig av din evne eller manglende evne til å betale, eller hvis du har eller ikke har helseforsikring. Hill-Burton forpliktet anlegg under dette programmet for å gi gratis eller redusert pris omsorg basert på familiens størrelse og inntektsnivå. Hvert anlegg dikterer hva omsorg og hvilken pris de vil gi.

Få et privat henvisning. Hvis noen du kjenner kjenner en lege, kan han være i stand til å få deg gratis omsorg. Hvis en lege vet at en pasient er i økonomisk nød, kan han tilby sine tjenester uten kostnad.

Forskning medisinsk pleie hjelpeprogrammer. Noen stater har programmer som mandat gratis helsetjenester for kvinner, gravide kvinner og barn eller veteraner. Sjekk med din lokale avdeling av helse for å se hva dine programmer statlige tilbud. Det er også nasjonale medisinsk behandling assistanse programmer som Nasjonal brystkreft og livmorhalskreft Early Detection Program for eksempel, som gir gratis eller lavpris mammografi og celleprøver til lav og ingen inntekt kvinner.

Tips og advarsler

  • Sjekk din lokale telefonboken for oppføringer av ingen kostnader helseinstitusjoner.
  • Aldri la din manglende evne til å betale hindre deg fra å få medisinsk behandling. Du kan ikke sette en pris på din helse, og jo lenger du venter jo dyrere behandling kan bli.

Hvordan få gratis legehjelp i Texas

Hvordan få gratis legehjelp i Texas


Den manglende evne til å ha råd til kvalitet helseforsikring blir epidemien. I enkelte områder av Texas, kan mange voksne ikke har råd til helseforsikring, noe som gjør helsetjenester utilgjengelige for en stor andel av Texas befolkningen. Heldigvis finnes det statlig og privat tjenesteyting tilgjengelige for å hjelpe lav inntekt enkeltpersoner og familier bo sunt med gratis og supplerende helsevesenet.

Medicaid

Kontakt Texas Health and Human Services Commission for å spørre om Medicaid. Dette er et program som tilbys til kvalifiserte individer basert på inntekt og husholdningsstørrelse. De medisinske kostnader dekkes Medicaid inkluderer akutt helsehjelp, familie helsevesenet, og visjon og tannpleie. Be om et program fra HHSC via telefon eller laste ned en kopi fra HHSC nettsiden (hhsc.state.tx.us). Fylle ut søknaden og sende den tilbake til HHSC per post, eller du kan fullføre det på nettet. Du må nå vente til kommisjonen å vurdere dine kvalifikasjoner for programmet.

CHIP og Barneselskap € ™ s Medicaid

Søk om gratis helsetjenester for barn under Barnas Health Insurance Program hvis du ikke er kvalifisert for Medicaid. Et annet program som gir gratis helsetjenester for barn er Barnas Medicaid-programmet. Disse programmene er laget for å gi medisinsk dekning for barn under 19 år i husholdninger med lav inntekt som ikke kvalifiserer for Medicaid.

Gratis klinikker

Mens kostnadene for medisinsk behandling ofte hindrer noen fra å motta vanlig omsorg, er det private og veldedige klinikker som bidrar til å lette den medisinske kostnadene byrden ved å tilby gratis tjenester til enkeltpersoner og familier med lave inntekter. Se etter gratis medisinsk behandling på klinikker i større byer i Texas, for eksempel HOMES Clinic i Houston. Noen klinikker tilbyr også en delvis lønn program for lavinntektsfamilier.

Womenâ € ™ s Health Services

Texas Kvinners helse-programmet er utformet for å gi fattige kvinner med kvalitet forebyggende og familieplanlegging helsetjenester. Tjenester som omfattes av dette programmet omfatter faste årlige celleprøver, p-piller og andre prevensjonsmidler, bryst og livmorhalskreft screening, og screening for diabetes og andre lidelser.

Hva er stoffet Augmentin brukes til?

Hva er stoffet Augmentin brukes til?

Augmentin, et merkenavn medisinering, inneholder en kombinasjon av amoxicillin og clavulanate. Leger vanligvis fore Augmentin for behandling av sykdommer forårsaket av bakterier.

Funksjon

Den amoxicillin i Augmentin forstyrrer de interne prosessene som bakterieceller bruker for å produsere energi og formere seg, men noen bakteriestammer inneholder kjemikalier kjent som beta-laktamase som bryter ned amoxicillin. Den klavulanat i Augmentin hindrer handlingene til beta-laktamase, slik at amoxicillin å forbli effektiv.

Typer infeksjoner

Leger foreskrive Augmentin for behandling av infeksjoner i urinveiene, nedre luftveier, mellomøret, bihuler og hud. Augmentin er effektiv mot en rekke bakteriestammer, inkludert H. influenzae, branhamella, E.coli, Klebsiella, staph og Enterobacter.

Time Frame

Leger vanligvis foreskrive en dose Augmentin hver åtte til 12 timer, ifølge US National Library of Medicine. Hvor lang tid som kreves for et kurs av Augmentin behandling avhenger av type og plassering av infeksjonen.

Advarsel

Noen pasienter utvikler dødelige allergiske reaksjoner på Augmentin, for eksempel anafylaksi eller Stevens-Johnson syndrom, advarer det amerikanske National Library of Medicine. Hvis du utvikle kortpustethet, piping i brystet, hjertebank, hud elveblest eller sår mens du tar Augmentin må du søke legehjelp.

Betraktninger

Leger sjelden foreskrive Augmentin for bruk hos gravide eller ammende kvinner eller barn som veier mindre enn 40 kg. Hvis du har en historie med alvorlig diaré, nyre-eller leversykdom, mononukleose, fenylketonuri eller allergiske reaksjoner på amoxicillin eller andre cefalosporinantibiotika, kan det ikke være trygt for deg å ta Augmentin, advarer Mayo Clinic.

Tegn og symptomer på Nummenhet i bena

Tegn og symptomer på Nummenhet i bena


Leg nummenhet, noen ganger referert til som parestesier eller sansetap, er en tilstand som kan oppstå i ett eller begge ben der bena er i stand til å føle varme, kulde eller trykk. Noen ganger når leg nummenhet er til stede, er en kriblende følelse følte. Tegn på nummenhet i bena kan være forårsaket av en skade eller indikere en helsetilstand som krever legehjelp.

Isjias

Når smerter, sammen med nummenhet, starter i baken og reiser nedover beinet, indikerer det et symptom på isjias. En utstikkende plate, som kalles radikulopati, forårsaker isjias. Dette er en plate ute av posisjon i ryggraden som legger press på radicular nerve. Symptomer inkluderer skarp smerte, en brennende følelse nedover beinet og svakhet eller nummenhet. De fleste som lider av isjias ikke krever kirurgi, og symptomene vil avta over tid.

Stenose

Spinal stenose er en innsnevring av ryggraden som vanligvis oppstår i korsryggen eller nedre del av ryggen regionen. Mellomrommene mellom virvlene blir mindre etter hvert som de mister vann med alderen. Skivene mellom ryggvirvlene mister sin evne til å absorbere støt, noe som gjør daglig aktivitet vanskelig. Som diskene utarte, ryggvirvlene skift og presse nerver i ryggmargen, forårsaker nummenhet og prikking i beinet.

Aterosklerose

Aterosklerose forårsaker en stor oppbygging av plakk eller fettholdig materiale i arteriene. Denne tilstanden fører til innsnevring og blokkering som fører til smerter i beinet. Symptomer vanligvis vises når innsnevring er alvorlig på grunn av blodstrøm som ikke kan holde tritt med etterspørselen etter oksygen til muskler. Når blokkeringen fortsetter å utvikle seg, nummenhet og en kald følelse oppstå.

Andre betingelser

Det er andre forhold som kan produsere tegn og symptomer på nummenhet i bena. Disse omfatter herpes zoster (helvetesild), unormalt lave nivåer av vitamin B12, kalsium, kalium og natrium, toksisk skade fra alkohol, bly eller tobakk, strålebehandling, diabetes og multippel sklerose.

Client Utdanning for Beslag

Client Utdanning for Beslag


Beslag er et resultat av unormal hjerneaktivitet. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds), en person som har et anfall kan convulse og miste bevisstheten, vises usammenhengende eller bare oppleve uvanlige severdigheter, lyder og lukter.

Typer anfall

Mens beskrivelser finnes i mer enn 30 forskjellige typer anfall, melder ninds at slike anfall faller inn i to hovedkategorier. Fokal beslag fokusere på bare en del av hjernen og har en tendens til å ha mildere virkning. Generaliserte anfall påvirker begge sider av hjernen og har manifestasjoner som spenner fra stirrer ut i verdensrommet til hele kroppen rykking.

Årsaker

Den ninds rapporterer at noe som skaper en forstyrrelse i måten hjernen fungerer kan forårsake et anfall. Kjente årsaker til anfall inkluderer høy feber, eklampsi, infeksjoner, hjernesvulster, utviklingsproblemer, hodeskader, noen medisiner og forgiftning.

Førstehjelp

The Epilepsy Foundation melder at førstehjelp under et anfall krever å opprettholde pasientens sikkerhet før anfallet har gått. For å gjøre dette, forsiktig rulle pasienten på sin side og løsne klærne hans for å holde sin luftveiene klar, gi en pute for hodet fjerne eventuelle gjenstander i nærheten som han kan skade seg selv.

Behandling

Ifølge ninds, behandling av epilepsi oftest innebærer bruk av medisin mot anfall, men kan også omfatte kirurgi, til implantering av en pacemaker-lignende enhet stimulere vagusnerven, kosttilskudd endringer og biofeedback. Behandling hjelper så mange som 80 prosent av pasienter med epilepsi.

Få Nødhjelp

En pasient som opplever flere anfall uten å gjenvinne bevissthet mellom dem, lider en uventet anfall under graviditet eller har et anfall som varer lenger enn fem minutter trenger akutt legehjelp, ifølge ninds.

Laser behandling for kviser

Laser behandling for kviser

Akne er en medisinsk tilstand i huden som er ofte referert til som kviser. De fleste individer utvikler tilstanden på grunn av endringer i huden i løpet av puberteten. Ofte kan de holde tilstanden under kontroll med produkter tilgjengelig over-the-counter og ikke trenger legehjelp. Enkelte individer er påvirket av tilstanden i en slik grad at de krever legehjelp og behandling.

Takling Acne

Ifølge American Academy of Dermatology (AAD), bør laser behandling for akne brukes sammen med annen behandling; slik som anvendelse av medisin direkte på huden. Laser eller lysbehandling alene sjelden botemidler acne. Det er best brukt som en del av en samlet medisinsk behandling plan.

Når Laser anbefales

AAD anbefaler at du rådfører deg med en bord-sertifisert hudlege før gjennomgår laser eller lysbehandling. Hvis en akne tilstand ikke kan håndteres med over-the-counter produkter og medisiner foreskrevet av lege, kan du være en kandidat for laserbehandling. Laserterapi kan levere resultater der andre typer behandling var ineffektive. En fordel med laserbehandling, er at det kan bidra til noen unngå de sterke bivirkninger av akne medisinering.

Laser Therapy at Work

Mayo Clinic gjenkjenner flere typer laser og lys terapi for behandling av akne. Disse fremgangsmåter for behandling kan nå ellers utilgjengelige lag av huden, mens forårsaker liten skade på hudens overflate. Noen laserteknologi påvirke oljeproduserende kjertler som forårsaker dem til å produsere mindre olje, og andre angripe bakterier som forårsaker den synlige huden betennelse.

Ting å huske på

Mens laser og lys terapi kan være en effektiv behandling for visse individer med akne, har det sine ulemper. Ifølge Mayo Clinic, som av juli 2011, leger kan ennå ikke identifisere på forhånd de som er mest sannsynlig å dra nytte av laserbehandling, mens AAD kaller resultater uforutsigbar. Ifølge AAD, resultatene tendens til å være midlertidig, og du kan trenge en rekke behandlinger for å få de beste resultatene.

Tegn og symptomer på plexus brachialis skade

Tegn og symptomer på plexus brachialis skade


Bunten av nerver som går fra ryggraden i nakkeregionen ned gjennom halsen inn i armen kalles brachial plexus. Disse nervene sender signaler til armen og hånden. Skade på nervene forårsake problemer med bevegelse og følelse. Visse tegn eller symptomer tyder på skade på nervene som krever legehjelp og riktig behandling.

Stingers

Betegnelsen "stinger" refererer til en fysisk følelse mot mindre brachial plexus skade. Ifølge Mayo Clinic, begrepet "brenner" brukes også til å betegne skade, vanligvis forårsaket av en kontaktsport slik som fotball. Skaden innebærer strekking av plexus brachialis. En brennende følelse skyter ned armen, følelsen som et elektrisk støt. Armen føles svak og nummenhet oppleves. Den brennende kan vare noen få sekunder eller noen få dager, avhengig av omfanget av strekking av nerver. Symptomene vil forsvinne uten behandling.

Brachialis Plexitis

Også kjent som Parsonage-Turner syndrom, begynner brachialis plexitis med skulder og arm. Ett tegn på denne tilstanden er mangelen på fysisk traume til nakke eller skulder. Smertene vedvarer, og svakhet og nummenhet følge. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, årsaken til plexus brachialis skade er betennelse av nerver. Dens opprinnelse er ukjent, men som rapportert i Wheeless 'Textbook of Ortopedi, kan det følge vaksinasjoner eller virusinfeksjoner.

Skulderdystosi

Skulderdystosi oppstår under fødselen når babyen plexus brachialis nervene er strukket eller revet i løpet av kraft for levering. Ifølge Wheeless, skjer det i ca 2 av 1000 fødsler, med mer enn 80 prosent av barna gjenvinne nær normal funksjon. I noen tilfeller er alvorlig skade, og det er ingen utvinning. Et tegn på normal utvinning ville være biceps funksjon før seks måneders alder.

Tegn på alvorlig skade

Hvis du ikke kan bevege deg arm, skulder eller hånd, så du har hatt en alvorlig brachialis skade som trolig vil kreve kirurgi. Sterke smerter vil også være et symptom. Andre tegn er muligheten til å bruke armen, men ikke fingrene, eller evne til å bruke fingrene, men ikke armen. Klore av hånden eller andre deformerte stilling indikerer problemer. Disse skiltene viser rive, brudd, eller - i verste fall - at nervene har blitt kuttet fra ryggmargen. Kirurgi for å reparere skaden omfatter nerve grafts og overføringer for å gjenopprette følelse og funksjon.

Hvordan bruke Heat å behandle nakkesmerter

Hvordan bruke Heat å behandle nakkesmerter


Nakke smerte som er forårsaket av dårlig holdning, kronisk spenning eller belastning kan bli hjulpet ved bruk av varme. Heat er også nyttig for kroniske problemer, for eksempel slitasjegikt. Varme kan bidra til å redusere nakkesmerter ved å forbedre blodsirkulasjonen i området, redusere muskelkramper og avslappende muskelstivhet. Les videre for å lære hvordan du bruker varme for å behandle nakkesmerter.

Hvordan bruke Heat å behandle nakkesmerter

Bruk Heat å lindre nakkesmerter

Velg den type varme program som fungerer best for deg. Du kan ta varm dusj eller bruke en oppvarming puten direkte på området.

Bruk fuktig varme til å behandle nakkesmerter. Du kan fukte et håndkle med varmt vann, og deretter hvile på en seng eller en sofa, bruk av håndkle til baksiden av nakken og skuldrene.

Påfør varme og kulde alternativt for en bedre respons. Hvis det er hevelse på området, kan du bruke kaldt komprimerer før hevelsen går ned og deretter bytte til varme. La det være minst 48 timer før hevelsen forsvinne helt.

Ta et varmt bad. Legg oljer eller salter til vannet, velge medisinert de som er spesielt laget for å redusere smerte. Du kan finne medisinert salter på apotek eller lokale helsekost butikk.

Kjøp varmeavgi produkter å lindre nakkesmerter

Oppsøke produkter som produserer varme ved kontakt, for eksempel bestemte oljer eller salver laget spesielt for massasje eller smerte kontroll. Dette kan bidra til å lindre smerten enda raskere.

Vurder å kjøpe en varmepute som du kan vikle rundt skuldrene og slitasje mens du arbeider på datamaskinen eller ser på TV.

Kjøp en batteridrevet selvmassasjeapparat som gir varme. Dette er spesielt nyttig hvis du ønsker å behandle nakkesmerter som strekker seg til skuldrene og øvre del av ryggen, som massasje kan gi lindring over et stort område.

Hint

  • Anvendelsen av varme kan fremkalle en umiddelbar følelse av lindring av smerte. Hvis smertene forverres eller du føler deg ukomfortabel med varmen, stoppe programmet helt og søke legehjelp, da dette kan indikere en mer alvorlig problem.
  • Ikke overopphete puten før du bruker den til området. Når du bruker en varmepute for å behandle nakkesmerter, bør søknaden føles varmt, men likevel komfortable.
  • Unngå å bruke varme på et område som er hovne eller har vært blødning. Ikke bruk varme hvis du har et kutt eller annen form for åpent sår på huden.

Hva er de skadelige effekter forårsaket av et landlig miljø?

Hva er de skadelige effekter forårsaket av et landlig miljø?


Landsbygda, eller på landsbygda, er mindre befolkede områder. Mens det er mange helsemessige fordeler med å bo i landlige områder, som for eksempel ren luft, mindre forurensning og tilgang til ferske matvarer, er det også negative fysiske og psykiske effekter fra landsbygda lever.

Tilgang til helsetjenester

Den største ulempen til å leve i et landlig miljø er mangelen på tilgang til helsetjenester. Rurale befolkninger vanligvis trenger å reise for å få legehjelp og legemidler. Den nærmeste sykehus kan være timer unna. I nødssituasjoner, sekundene teller, og en mangel på umiddelbare helsepersonale kan ha alvorlig negativ innvirkning helse i slike situasjoner.

Isolation

Isolasjon eller hytta feber kan forekomme i avsidesliggende områder. Dette er en mental helse problem som resulterer fra å ha lite å gjøre i lange perioder av gangen. Personen kan bli sint, frustrert, rastløs, irritabel og har unormal atferd. Noen mennesker har svært bivirkninger, for eksempel vold.

Kontakt med dyresykdommer

Distriktene er mer sannsynlig å ha gårder og husdyr. Visse sykdommer er første kontrakt i dyr, og kan deretter spres til mennesker, for eksempel kugalskap og hov-og klovsyke. Folk som bor i landlige miljøer har mer eksponering for slike sykdommer, selv om dette ikke er et vanlig problem.

Naïvite

Noen mennesker som vokser opp i landlige omgivelser ser verden gjennom et begrenset perspektiv. Mangel på varierte opplevelser, både kulturelle og sosiale, kan skape en naiv syn på livet. Hvis et landlig person reiser til et befolket urbant sentrum, kan han synes det er vanskelig å takle ting byfolk tar for gitt, slik som hjemløshet, kriminalitet og en urban livsstil. Dette kan føre til kultursjokk i den landlige person.

Sport og nakke skader

Sport og nakke skader


Halsen, også kjent som nakkesøylen, er en serie på syv ben referert til som C1-C7 vertebrae. En mellomvirvelskive skiller hver ryggvirvler, og tilbyr en pute. Disse platene beskytte ryggmargen. En sports-relaterte nakkeskade til alle deler av nakkesøylen krever øyeblikkelig legehjelp for diagnose og utvinning.

Whiplash

Whiplash oppstår når halsen beveger seg fremover eller bakover plutselig. To begreper knyttet til whiplash er hyperextension og hyperflexion. Hyperekstensjon resultater når halsen pisker bakover mens hyperflexion oppstår når halsen beveger seg forover. Denne typen skader skjer med gymnaster ganske ofte når de lander og hodet overextends i begge retninger. Symptomer inkluderer nakkestivhet, hodepine, svimmelhet og tåkesyn.

Neck forstuing eller belastning

Sener og muskler holder de syv bein av livmorhals kolonne sammen. Hvis en skade fører til at leddbånd eller muskler til å strekke eller rive, er resultatet en hals forstuing eller belastning. En hard høst eller plutselige rykk kan føre til en forstuing eller belastning. Disse skadene kan forekomme i alle typer sport, fra basketball til fotball. Symptomer er smerter i nakke, hodepine, sår hals og muskelspasmer. Behandlingen innebærer stoppe sport som forårsaket skaden. Hvile og medisiner kan være nødvendig for en rask utvinning.

Fracture

Et brudd i en eller flere av de cervikale bein resulterer i en cervikal brudd. Fotball, ishockey, turn og bryting er alle typer idretter som har størst risiko for en cervical brudd. Det er viktig for utøveren til å bli plassert i en nakkekrage og holdt immobile hvis et brudd er mistenkt. En fullstendig nevrologisk undersøkelse er nødvendig for å diagnose et brudd. På grunn av avansert teknologi, kan mange idrettsutøvere som lider av et brudd bli helt frisk.

Stingers

En alvorlig smerte forbundet med nervene i halsen kalles en stinger eller brenneren. Det er mest vanlig i fotball spillere, men kan forekomme i andre idretter, som for eksempel bryting, sykling og gymnastikk. Når skulderen tar et hardt rammet, vil en stinger kjørt ned i halsen inn i armen. Stingers vanligvis avta etter noen minutter, men kan kreve legehjelp hvis den brennende følelsen fortsetter.

Kramper Neck Pain Med restsymptomer

Kramper Neck Pain Med restsymptomer


Ifølge ahealthyme.com, 13 prosent av amerikanerne oppleve nakkesmerter til enhver tid. Nakkesmerter kan føre til frustrasjon og føre til problemer med å få en god natts søvn, som fører til økt belastning på kroppen. Heldigvis er de fleste nakkesmerter ikke alvorlig og er forebygges og behandles med livsstilsendringer, egenomsorg og medisinsk hjelp.

Funksjoner

Kramper nakke smerter kommer ofte plutselig, men ta flere dager eller lenger for å gå bort, ifølge ahealthyme.com. Restsymptomer av kramper nakkesmerter, slik som stivhet, achiness og vanskeligheter med bevegelse kan somle og forstyrre normale daglige aktiviteter. Følelsesmessig stress kan øke intensiteten i kramper nakkesmerter og forlenge varigheten av restsymptomer, ifølge National Library of Medicine.

Identifikasjon

Leger diagnostisere kramper nakkesmerter og restsymptomer ved å gjennomføre en fysisk eksamen. I tillegg er diagnostiske tester som røntgen, datastyrte tomorgraphy (CT) skanner og magnetic resonance imaging (MRI) brukes til å oppdage nerveskader og skjelett. Blodprøver og spinal kraner for å se etter tegn på infeksjon kan gi ytterligere informasjon for å identifisere årsakene til kramper nakkesmerter, ifølge Mayo Clinic.

Årsaker

Kramper nakkesmerter med dvelende symptomer ofte resultater fra en kronisk tilstand som for eksempel leddgikt. Sittende eller stående med dårlig holdning er en annen årsak til kramper nakkesmerter, spesielt blant dem som sitter ved en datamaskin i mange timer daglig. Andre vanlige årsaker til kramper nakkesmerter med restsymptomer inkluderer infeksjoner som hjernehinnebetennelse; skader fra et fall eller bilulykke; og skjelett i ryggraden som herniated disker eller bein spurs.

Behandlinger

Tar over-the-counter smertestillende midler som ibuprofen eller paracetamol kan redusere kramper nakkesmerter og restsymptomer, ifølge National Library of Medicine. Moderat til alvorlig smerte kan kreve resept smertestillende eller muskelavslappende; injeksjoner av kortikosteroider eller numbing medisiner kan også hjelpe behandle denne smerten. Behandlinger som stretching, massasje, kiropraktikk omsorg eller akupunktur er flere behandlingstilbud for kramper nakkesmerter og rest symptomer som smerter og stivhet, ifølge Mayo Clinic.

Forebygging / løsning

Ta pauser når du arbeider på en datamaskin, kjører eller står i lange perioder av gangen. The National Library of Medicine sier å bruke et hode sett når du er på telefonen, holder dokumenter i øyehøyde og sørg for at stoler, skjermer og ratt er ergonomisk funksjonell. The Mayo Clinic anbefaler å strekke skuldrene og nakken ofte og opprettholde god holdning når du sitter eller går for å unngå å belaste musklene i nakken.

Advarsel

Nakkesmerter ledsaget av skyting smerter i skulderen eller armen kan være et tegn på et hjerteinfarkt, og krever øyeblikkelig legehjelp. Hvis nakkesmerter ledsages av restsymptomer som inkluderer blære eller tarmforandringer, nummenhet eller svakhet i hender eller armer, søke medisinsk hjelp da disse kan være tegn på et alvorlig helseproblem.

Veiledning for bruk av Saunders cervical trekkraft

Veiledning for bruk av Saunders cervical trekkraft


Cervical jernbane er en metode som brukes av fysioterapeuter for å lindre nakkesmerter, hodepine, leddstivhet, muskeltetthet, slitasjegikt og herniated disker. I utgangspunktet benytter trekkraft kraft trekke å strekke ryggraden. Det har tradisjonelt blitt administrert i fysioterapi klinikker. Men siden mange mennesker ikke kan delta fysiske terapitimer på ubestemt tid på grunn av tids eller kostnadsbegrensninger, har mange motorvognen produsentene utviklet enheter for hjemmebruk. Saunders Cervical HomeTrac er en merkevare av hjemme-baserte trekkraft enhet.

Veiledning for bruk av Saunders cervical trekkraft

Finn et fast underlag og ligge på ryggen. Saunders anbefaler et teppebelagt gulv, men du kan bruke din seng hvis madrassen er fast.

Plasser kroppen din slik at nakken og hodet ligge på nakkestøtten komfortabelt.

Roter justeringsknottene inntil sideputer ligger mot begge sider av halsen. Sideputer skal hvile mot halsen midt mellom øreflippene og toppen av skuldrene.

Trekk hodebøylen godt rundt og over pannen og trygt på den andre siden.

Påfør trekkraft ved hjelp av håndpumpe. Mengden av strekningen du administrere er foreskrevet av lege eller fysioterapeut. Sørg for at du kan lese av måleren når du pumper.

Drei måleren til å holde når du har nådd den fastsatte kraft. Slå måler for å slippe når behandlingen er fullført.

Hint

  • Du bør følge legens veiledning strengt når du bruker cervical trekkraft enhet. Overskridelse av hans anbefalinger kan føre til ytterligere skade. Trekkraft bør ikke føre til noen smerte, hvis den gjør det, bør du slutte å bruke og snakke med din lege eller fysioterapeut for å sikre riktig teknikk. I tillegg, hvis du opplever noen andre uvanlige symptomer, som svimmelhet, nakkesmerter eller ubehag, bør du avslutte bruken av enheten og oppsøke legehjelp.

Hvordan bruke en pneumatisk Neck Brace

Hvordan bruke en pneumatisk Neck Brace


Pneumatiske nakke bukseseler vikle rundt halsen og fylles med luft for å lindre smerte eller ufrivillige muskelsammentrekninger i halsen. Smerte og sammentrekninger kan være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert alder, stivhet, skade eller nerveskade. Hvis du har smerter i nakken, kan en pneumatisk nakkekrage hjelpe, og vite hvordan du skal bruke en kan bidra til å hindre ytterligere skade.

Hvordan bruke en pneumatisk Neck Brace

Twist åpne deflasjon knotten på håndpumpen festet til enheten for å sikre at det er fullt deflatert. Pakk deflatert pneumatisk spenne rundt halsen slik at

Borrelås møtes på forsiden, og den buede formen er cradling baksiden av nakken din.

Spenn borrelås sammen og vri deflasjon knott stengt. Sitte i en stol med ryggen foret rett med baksiden av stolen og se på et fokuspunkt foran deg.

Klem luftpumpen 10 til 15 ganger før du begynner å føle seg litt strekk i nakken, og baksiden av seler er oppblåst nok til å tillate deg å lene hodet bakover på den.

Ta et dypt, avslappende pust og sakte presse pumpen 15 til 20 flere ganger, slik at du føler at musklene strekker seg mer, og en liten mengde av trykket er brukt til muskler. På dette punktet bør du være i stand til å løsne muskler og la brace holde hodet opp.

Sitt med avslappede muskler i klammeparentes i fem minutter. Hvis du begynner å føle noen nye smerter, la enheten deflate. Gjenta disse trinnene to ganger om dagen i en uke, så kan du gjøre dem tre ganger om dagen i perioder på 10 til 15 minutter.

Hint

  • Disse instruksjonene er for moderat halsen jernbane. Hvis du føler at du trenger mer eller fortsatt har smerter, se helsepersonell. Gir stor trekkraft til halsen hjemme uten legegodkjenning eller trening er farlig og kan forårsake skade.
  • Hvis du under trekkraft føler deg noe nytt eller økt smerte, unngå å bruke før du har sett legen din.
  • Aldri sove med den pneumatiske spenne på.
  • Hvis smertene er fra en ny skade, bør du oppsøke legen din før du prøver å behandle det hjemme, som skader i nakken er alvorlig alvorlig og krever legehjelp.

Symptomer på alvorlige nakkeskader i Toddlers

Symptomer på alvorlige nakkeskader i Toddlers


Nakkeskader i en pjokk kan oppstå ved fall eller stanger hodet mot en vegg eller møbel. Små barns nakker er skjøre og ikke tilstrekkelig støttende av hodet, så når en skade i hodet eller nakken skjer, kan det lett rive eller blåmerke sener i nakken. Noen skader er mindre, men andre er alvorlig og bør få øyeblikkelig legehjelp.

Pain

Småbarn vil vise skriker og gråter hvis de føler smerte i nakken. De kan gni på halsen, spesielt på baksiden av halsen. De kan klage over nakkesmerter eller gråte når du berører halsen deres. Deres nakkemusklene kan virke hoven. Han kan også føle smerte på andre områder ved siden av halsen, for eksempel skyte ned armen, eller klager over at hodet gjør vondt. I en alvorlig nakkeskade barnet ditt kan ikke slutte å gråte.

Unormal Breathing

Nakkeskade kan føre til skade på nervesystemet og påvirke puste. Unormal pust symptomer kan omfatte grunne pust, problemer med å ta en pust eller problemer med å ta dype åndedrag.

Kvalme og oppkast

Hode og nakkeskader ofte går hånd i hånd. Hvis barnet ditt viser kvalme, oppkast og svimmelhet, kan de ha falt og skadet både hodet og nakken.

Problemer med å flytte Neck

En alvorlig nakkeskade symptom kan omfatte problemer for barnet å bevege nakken. Han kan ikke være i stand til å snu nakken uten smerter.

Gang

Barnet ditt kan utvise går eller står vanskeligheter med en nakkeskade. De kan bli svimmel eller har balanse problemer. Det er noen ganger vanskelig å skille dette i små småbarn som er bare begynnelsen for å stå og gå, men du bør legge merke til om noe er utenom det vanlige i måten barnet ditt er i bevegelse.

Elever og andre symptomer

Elevene kan bli utvidet eller en elev kan virke større enn den andre i en alvorlig nakkeskade. Barn kan også bli svært irritabel eller utrøstelig. Bevisstløshet, kan nummenhet i føttene eller hendene eller krampeanfall oppstår. Oppsøke lege umiddelbart hvis barnet viser symptomer på en hals eller hodeskade.

Hvordan håndtere Nighttime leggkramper

Hvordan håndtere Nighttime leggkramper


Nattlige leggkramper, også kalt Charley hester, er plutselige, smertefulle og ufrivillige sammentrekninger av leggmusklene som skjer i kveld, ofte som du sover. Denne kvelden kramper vanligvis påvirker en bestemt gruppe av forkortede muskler. Forebygging er bedre enn kur. Noen metoder er mer effektive for noen mennesker enn andre, så du må kanskje prøve forskjellige dem å finne hva som fungerer best for deg.

Hvordan håndtere Nighttime leggkramper

Gjør en leggstrekk Exercise

1 Still deg med ansiktet mot veggen, 2 til 3 meter unna. Din fot, hofte og skuldre bør direkte mot veggen. Holde venstre benet rett, plasserer høyre fot noen inches foran den.

Plasser hendene på veggen, holde dem i brysthøyde. Bøy albuene og lene seg fremover mot veggen.

Sakte bøye kneet på høyre fot, føler leggmuskelen i venstre ben strekning. Hold strekken i minst 15 sekunder, og holde begge hælene flatt på bakken gjennom hele øvelsen.

Bytt fot posisjoner og gjenta å strekke høyre kalv, hvis det er berørt.

Hold Stretching Disse Kalver

Sitt ned komfortabelt. Strekke ut og rette den berørte beinet foran deg.

Bøy foten oppover og tilbake mot deg, uten å bøye kneet. Hold kneet rett.

hjelpe prosessen ved å rulle opp et håndkle, plassere den bak den eneste av foten din og holde begge ender som du flex foten bakover.

Ta en kombinasjon av Mineral, vitamin og urte kosttilskudd

8 Forsøk tar tre mineraler særlig til å regulere muskelaktivitet: kalium, kalsium og magnesium. En mangel eller ubalanse i disse kan bidra til nattlige kramper.

Få nok vitamin E i kosten. Studier viser at vitamin E bidrar til å redusere natt kramper ved å forbedre arteriell blodsirkulasjonen. En daglig dose på fra 400 til 800 IU vitamin E ser ut til å være effektive.

Tenk visse urter som har blitt funnet for å hjelpe med nattekramper. Klaseormedrue root har antispasmodic egenskaper som fungerer som naturlige muskelavslappende. Blåbær har muskelrelakserende egenskaper, og også forbedrer blodsirkulasjonen gjennom ekstremiteter. Ginkgo biloba forbedrer også sirkulasjonen i ekstremiteter ved å utvide blodårene fôring beinet vev.

Andre måter å behandle Nighttime Cramps

Stretch og fast massere kramper muskler umiddelbart til unnsetning sirkulasjon. Jiggle beinet og gå rundt også.

Ta kontakt med legen din om å ta kinin vann eller en kinin pille på kvelden. Husk imidlertid at kinin giftig når det tas over store perioder.

Ta en varm dusj, varmt bad eller senk kramper ben i varmt vann før de kramper avta.

Forhindre Nighttime Cramps før de skjer

Gjør kalven tøyningsøvelser på hvert ben før sengetid. Dette bidrar eksos strekningen refleks som fører til nattkramper.

15. Hold deg hydrert. Drikk mye vann i løpet av dagen. Begrense mengden av koffein og alkohol du inntar, da disse har en tendens til å dehydrere kroppen din.

Sjekk din diett. Høye protein dietter har blitt koblet med lave nivåer av kalium og i forlengelsen, økt forekomst av natta kramper. Tar kaliumtilskudd eller en diett rik på kalium kan bidra til å forhindre nattlige kramper, som kan en diett rik på kalsium og magnesium.

Hint

  • Det er alltid viktig å rådføre seg med legen din eller annet helsepersonell om dine nattetid kramper, fordi symptomene kan være forårsaket av en alvorlig underliggende tilstand som diabetes som kan trenge legehjelp.