Digidexo.com

stupor depresjon

Hva er årsakene til Stupor depresjon?

Stupor Depresjoner, viden kjent som Depressive stupors, er vanlig i psykiatrisk verden. Det kan være mange grunner for sin debut, som for eksempel medisin dosering, alvorlig depresjon, og psykosomatiske årsaker. Selv om de kan være skremmende, pasienter vanligvis kommer ut av dem uten syk effekter. Den grunnleggende bekymring for familier og sykehus er å holde den lidende på et trygt sted. Under sløvhet personen kan være bevisst, ubevisst, eller i en søvnlignende tilstand, ute av stand til å bli vekket lett. Brutto og finmotorikk, om noen, er sterkt redusert i pasienten og alle aspekter av kroppen bremser ned.

Stupor Typer

Den psykiatriske verden gjenkjenner to typer stupors: godartede og ondartede. Godartede stupors oppstå brått og passere brått. Pasienten kommer vanligvis ut av en godartet sløvhet. På den annen side er ondartede stupors ikke garantert å bare stoppe, og de varer i en sterkt forlenget tidsperiode.

Medisiner

Stupors kan være forårsaket av motstridende legemidler som tas av pasienten, eller ved en overdose av en medisinering. Vanligvis er pasienten er på mer enn ett medikament i en tid og ikke bare en enkel antidepressiva. De fleste antidepressiva forårsake døsighet og nedskrivning av seg selv. Hvis pasienten er på en hypnotisk, beroligende, eller beroligende i tillegg, så han kan gå inn i en døs, ute av stand til å bevege seg, faller inn og ut av en dyp søvn. Pasienten vil ha litt respons på ytre stimuli, og hvis vekket fra søvnen lignende sløvhet, vil han umiddelbart gå tilbake til at frossen tilstand.

Psykosomatiske grunner

Psyko er studiet av effekten av tankene på kroppen. Hvis en person blir alvorlig eller klinisk deprimert, vil hans motoriske ferdigheter sakte og han vil flytte eller snakke sakte og isolere seg til ett sted, kanskje hans seng, og bli der i flere timer eller en hel dag. Major depresjon kan sette en stopper for alle aktiviteter, forlater person nummen på stimuli og følelser, bare eksisterer i en tilstand hvor tankene hans er tom og hans verden er sterkt begrenset. Som svar på dette storstilt depresjon, vil kroppen begynne å stenge ned; pasienten kan slutte å ta mat, snakker, føler følelser, eller reagere fysisk til noen utenfor stimulans.

Nye hendelser

Nye hendelser i en persons liv, selv positive, kan sende en deprimert person i en tailspin som markerer begynnelsen en ny sterk og langvarig depresjon. Dette depresjon kan gi en sløvhet lignende tilstand der personen er isolert, knapt beveger seg, og begynner å snakke og tenke veldig sakte. Han vil ikke ha noen interesse for aktiviteter eller hobbyer eller i samspill med mennesker, men vil bare forblir frosset i hans tilstand for dager eller kanskje lengre.

Konklusjon

Siden depressive stupors er godartet og ikke ondartet, vil pasienten etter hvert komme seg. Fra standpunktet av venner og familie, er dette gode nyheter. Bortsett fra å prøve å gi pasienten støtte og komfort, er det lite man kan gjøre for å stoppe den sløvhet eller vekke personen ut av det. Omsider personen vil komme ut av den urolige delstaten og begynne å sakte samhandle og ta noen interesse for ting igjen. Hvis tilstanden ser ut til å vare for lenge, er det selvsagt lurt å oppsøke lege eller en terapeut.

Hva er Kataton depresjon?

Kataton depresjon er en uvanlig form for alvorlig depresjon. En person med kataton depresjon viser forstyrrelser i muskelaktivitet og / eller tone. Her er litt mer informasjon om denne ødeleggende og farlig tilstand.

Identifikasjon

Symptomene på kataton depresjon inkluderer å være urørlig i lang tid (kataton stupor) og flytte rundt besynderlig og voldsomt (kataton spenning). En person med kataton depresjon kan velge å ikke snakke eller imitere en annen persons ord eller handlinger.

Effekter

En person med kataton stupor kan oppleve psykologisk smerte selv fra de enkleste fysisk bevegelse, og kanskje ikke være i stand til å utføre de enkleste ork.
På den annen side kan en person med kataton spenning skade seg selv og derfor må overvåkes nøye.
Symptomene på kataton depresjon vil gradvis forsvinne som den lidende kommer ut av depresjon episode.

Typer

Kataton depresjon er ofte assosiert med bipolar I lidelse. Bipolar I lidelse refererer til en stemning lidelse som innebærer vekslende perioder med mani og depresjon. Kataton stupor er mer sannsynlig å skje i løpet av de mer alvorlige depresjon faser; kataton spenningen er mest sannsynlig skje i løpet av de maniske faser.

Størrelse

Fem til ti prosent av pasienter med psykiske lidelser opplever noen former for katatone symptomer. Omtrent halvparten av disse pasientene er forbundet med depresjon. Høy alder er en viktig risikofaktor for kataton depresjon.

Expert Insight

Elektrokonvulsiv terapi har vist seg å forbedre symptomer på kataton depresjon. Andre behandlinger av kataton depresjon blant annet benzodiazepin og antimelancholic medisiner.
Pasienter med kataton depresjon har høy risiko for å begå selvmord. Generelt, risikerer levetiden selvmords pasienter som lider av alvorlig depresjon er 3 til 4 prosent. Menn er fem ganger mer sannsynlig å begå selvmord enn kvinner. Depresjon øker også risikoen for hjerte- og karsykdommer. Forskning viste at dødeligheten av personer diagnostisert med depresjon er 50 til 80 prosent høyere enn for folk på samme alder som ikke er deprimert.

Kan Depresjon Årsak Migrene Hodepine?

Depresjon påvirker mer enn 18,8 millioner mennesker hvert år i USA alene, ifølge Department of Health and Human Services. Nevrologer fortsette å utføre studier for ytterligere å bestemme forholdet mellom depresjon og migrene.

Fysiologisk Link

Depresjon kan føre til kroniske fysiske smerter som hodepine og mageproblemer som ikke responderer på behandling. Men ikke alle hodepine er migrene.

Biologisk Link

Serotonin, en nevrotransmitter, er beskrevet som den "lykkelige" hjernen kjemiske. Det påvirker ikke bare humøret, men også din reaksjon på stress. Både depresjon og migrene er relatert til unormale nivåer av serotonin.

Årsak eller virkning?

Ifølge en rapport fra American Academy of Neurology (AAN) 2000, er alvorlig depresjon mer utbredt hos migrenepasienter. Rapporten indikerer at ulike faktorer er den underliggende årsaken til "co-forekomst" av depresjon og migrene hodepine.

Betydning

En studie fra 2003 av AAN bestemt en "toveis forening", som betyr at migrene øke risikoen for depresjon og depresjon øker risikoen for migrene.

Behandling

Siden serotonin er en faktor i både depresjon og migrene, har trisykliske antidepressiva som Doxepin blitt effektivt brukt til å behandle begge forhold.

Langsom metabolisme og depresjon

Det er mange pasienter med langsom metabolisms som behandles for depresjon. Hvis du er skeptisk om bivirkninger av enkelte antidepressiva som kan føre til vektøkning, er det spesifikke medisiner du kan snakke med din psykiater om det faktisk hjelp i vekttap, samt andre som kan medføre vektøkning.

SSRI

Selektive serotonin reopptakshemmere eller SSRI, er antidepressiva som hjelper balansere kjemikalier noradrenalin og serotonin i hjernen. Av alle de antidepressive legemiddelgrupper, trenger SSRI vanligvis ikke føre til vektøkning hos pasienter, spesielt når det tas på en kortsiktig basis.

Prozac

En av de mer vanlige SSRI foreskrevet av psykiatere å behandle depresjon er Prozac, eller fluoksetin; pasienter som lider av panikklidelse, angst eller tvangslidelser (OCD) kan også ta dette stoffet. Blant de bivirkninger av Prozac er døsighet og oppkast så vel som mulig vekttap.

Effexor

Effexor, eller venlafaksin, er en SSNRI, eller selektive serotonin og noradrenalin reopptak inhibitor. Pasienter diagnostisert med depressive og panikkforstyrrelser, så vel som angst, er ofte gitt dette stoffet, sammen med pasienter med depresjon er ikke blitt forbedret med SSRI. Til tross for muligheten for at pasienter på Effexor kan utvikle høyere kolesterolnivå, denne medisinen kan også føre til redusert appetitt og vekttap hos noen pasienter.

Bupropion

Wellbutrin --- også kjent under sitt generiske navn, buproprion --- ligner på en SSRI men i stedet for å påvirke noradrenalin og serotonin i hjernen, balanserer det dopamin. En bivirkning av dette stoffet er appetitt undertrykkelse, som muntlige fikseringer blir mindre når du tar bupropion. Bupropionhydroklorid er også markedsført som Zyban, og er foreskrevet i dette tilfellet for å hjelpe pasienter å slutte å røyke.

Trisykliske antidepressiva

Denne kategorien av antidepressiva bør unngås av pasienter som allerede har sakte metabolisms. Narkotika i denne kategorien --- inkludert amitriptylin, doxepin og imipramin --- arbeid ved å blokkere histamin og alfa 1-reseptorer i hjernen, som fører til appetitt stimulering. Trisykliske antidepressiva kan også redusere metabolic rate og forårsake karbohydrat cravings, som fører til potensiell vektøkning.

Remeron

Remeron --- kjent i sin generisk form som mirtazapin --- er en tetracyclic antidepressivum som kan føre til en økning i appetitt, noe som resulterer i vektøkning. Døsighet er også en bivirkning, noen ganger fører til en mer stillesittende livsstil som kan redusere stoffskiftet.

Hvordan bruke vitaminer for sinne og depresjon

Depresjon og sinne problemer er vanlig i vår raskt verden i dag. Ofte, både overflødig sinne og depresjon har sine røtter i det faktum at vi rett og slett ikke å gi våre kropper og sinn med næringsinnholdet vi trenger for å fungere på full kapasitet. Her er noen måter å utnytte vitamintilskudd for å håndtere sinne og depresjon, og dermed gjenopprette en balansert humør og syn på livet.

Hvordan bruke vitaminer for sinne og depresjon

•  Få en sjekk. Anger og depresjon kan være symptomer på mange forskjellige typer av sykdommer i tillegg til dårlig ernæring. Når du har blitt forsikret av helsepersonell at kilden til problemet ikke skyldes noen form for sykdom som forstyrrer riktig funksjon av kroppen, kan du ta skritt for å inkludere vitaminer i din behandlingsprosessen.

Be om bloodwork skal gjennomføres. Målet her er å finne ut hvilke vitaminer synes å være lav i systemet ditt. Dette vil gi deg noen retningslinjer om hvilke spesifikke vitaminer ville gi mest nytte for deg på dette tidspunktet. Legen din kan hjelpe deg å avgjøre hva du skal ta og hva som ikke skal ta.

Vurdere din nåværende livssituasjon. Sinne og depresjon kan skyldes stress på jobben, i et forhold eller på grunn av noen nyere katastrofal hendelse at du fortsatt forsøker å behandle. Hvis noen av disse typer situasjoner eksisterer, er de sannsynligvis tappe visse vitaminer i kroppen din selv om du får dagens anbefalte daglige rasjon i kostholdet ditt.

Få hjelp med å sette dosen. Mens vitaminer er naturlig, betyr det ikke at du kan ta store mengder uten å kjøre risikoen for negative bivirkninger. Legen din kan hjelpe deg å sette innledende daglige doser og også gi deg noen tips om hvordan du justerer doseringen hvis det er nødvendig.

Hint

  • Når næringsmangel er årsaken til ditt sinne og depresjon, er det ikke uvanlig å begynne å se en betydelig endring i humøret innenfor så lite som tretti dager. Husk endringen vil skje gradvis; vitamin terapi sjelden resulterer i rask reversering.
  • Hvis du etter å prøve vitaminer for tretti dager det synes å være noen reelle fremskritt, er sjansen stor for at du vil trenge reseptbelagte medisiner eller terapi å gå forbi dine problemer. Ikke nøl med å ansette disse verktøyene sammen med vitaminer hvis kosttilskudd er ikke lindre symptomene.

Den beste behandling for manisk depresjon

Den beste behandling for manisk depresjon


Manisk depresjon, også kjent som bipolar lidelse, er en ødeleggende psykisk lidelse som forårsaker ekstrem humør ustabilitet, alt fra suicidal depresjon til eufori. Mennesker plaget med bipolar lidelse er i stand til å regulere sine stemninger og kan bli suicidal. Hvis du eller noen du kjenner har bipolar lidelse, er den beste behandlingen en kombinasjon av stemningsstabiliserende medisiner og samtaleterapi.

Stemningsstabiliserende

Den mest effektive måten å kontrollere manisk-depressiv sykdom er ved å ta stemningsstabiliserende legemidler i kombinasjon med andre medisiner. Merker regnet som effektive inkluderer Carbatrol, Tegretol, Zyprexa og Seroquel. Men ikke alle stemningsstabiliserende fungere for alle, og legen din kan forskrive legemidler på en prøveordning for å se hvilke som er best egnet for dine behov. Å finne den rette balansen av medisiner for å behandle hele spekteret av bipolar lidelse kan være en utfordring, så du bør kommunisere med at legen din så mye som mulig før du har funnet den rette blandingen.

Lithium

Litium er et naturlig forekommende mineral som er effektive i behandling av depresjon og impulskontrollspørsmål som følger bipolar lidelse. Det har vært i bruk siden 1940-tallet, og det har vært en rekke studier i løpet av årene som attesterer sin effektivitet. Fordi litium doser må overvåkes nøye for å unngå toksisitet, mange mennesker med bipolar sykdom foretrekker å prøve alternative metoder. Tatt i små doser sammen med stemningsstabiliserende, kan mineralet være nyttig i behandling av plutselige sinne og suicidale tendenser uten å forårsake forgiftning i kroppen, men den anbefalte dosen for de fleste pasienter er minst 900 milligram når det brukes alene. Personer med lever-eller nyreproblemer bør unngå å ta litium hvis mulig, og bivirkninger kan være kvalme, vektøkning, ødem, sterk tørste, slurring av tale og desorientering. Overdoser av mineralet kan være dødelig.

Anti-beslag medisiner

Mange av de mer vanlige anti-beslag medisiner også fungerer godt som effektive humør regulatorer. For eksempel kan Depakene og Depakote jobbe sammen med andre legemidler til behandling av noen av de alvorlige humørsvingninger i forbindelse med bipolar lidelse. Lamictal er et annet anti-krampe stoff som er blitt funnet effektive i behandling av manisk depresjon.

Andre medisiner

Selv om noen leger har vært kjent for å foreskrive antidepressiva i behandling av manisk depresjon, er praksisen ganske kontroversielt. Ikke bare kan antidepressiva bidra til suicidale tendenser hos noen pasienter, kan de ikke være effektiv i behandling av depresjon assosiert med bipolar lidelse, og de kan bidra til maniske episoder.
Andre medikamenter som kan være foreskrevet for å behandle lidelsen er antipsykotika, som Zyprexa, Risperdal og Seroquel.

Talk Therapy

Talk behandling alene ikke er en effektiv behandling for personer med bipolar lidelse, men på grunn av de spenninger og kaos som oppstår som et resultat er det tilrådelig å gi pasienten, så vel som pasientens familie, med en mulighet til å snakke med en terapeut som del av den totale behandling av manisk depresjon. En terapeut kan gi råd pasientens lege om eventuelle faresignaler pasienten kan ha oppstått selvmordstanker. I tillegg å være i stand til å kommunisere med noen kunnskap om sykdommen kan hjelpe pasienten i hans utvinning.

Ikke-medisinsk behandling for depresjon etter tapet av en ektefelle

Å miste en ektefelle kan være en av de mest traumatiske hendelser du noensinne kan oppleve. Det er ingenting å forberede deg for angrep av følelser som følger et slikt tap, og mange mennesker finner seg selv sliter med depresjon, sinne og sorg på en gang. Mens noen tur til medisiner for å hjelpe dem gjennom en så vanskelig tid, andre prøver å løse sine depresjoner med ikke-medisinske behandlingsformer.

Talk Therapy

Samtaleterapi er en av de beste behandlinger av depresjon, som å snakke gir deg muligheten til å arbeide gjennom din følelse angående tapet. Mange finner seg overrasket over selve spekter av følelser de har etter en død; noen er forventet --- som sorg og vantro --- og andre er uventet --- som sinne og frustrasjon. Snakke med en sorg rådgiver samt nære venner og familie om dine følelser kan gå en lang vei mot å løse din depresjon. Dessuten, ikke bare bør du snakke om hvordan du føler om ditt tap og død, men også om de gode minnene du har delt med din ektefelle.

Bli med i en støttegruppe for Sørgende Ektefeller

Støttegrupper er ikke bare nyttig for å snakke om din erfaring, men å lytte til lignende erfaringer med andre mennesker. Det hjelper å være rundt folk som forstår hva du går gjennom, som igjen kan bidra til å løfte sky av depresjon. Videre, ettersom du blir mer aktiv i støttegruppen og begynner å gro, du kan da bidra til å veilede andre gjennom sorg relatert depresjon ved å dele din erfaring og vise dem at det kan være lys i enden av tunnelen.

Ta vare på deg selv

I tillegg til å snakke og komme gjennom sorgprosessen i ett stykke, ta vare på deg selv fysisk er like viktig som å overvåke din mentale velvære. Trene er en fin måte å løfte depresjon som er å spise riktig og være aktiv. Tross alt, trenger du ikke ønsker å la din helse forverres som du sørge. Selv om du kan ikke gjøre noe annet som du fokuserer på å behandle din depresjon, få nok hvile, eliminere stress, spise riktig og få litt mosjon hver dag.

Depresjon symptomer hos barn

Depresjon symptomer hos barn

Det er naturlig for noen barn blir lunefull, trist, sint og irritabel. Det er en del av det å vokse opp. Men depresjon hos barn er alvorlig og bør ikke tas lett eller oppsagt. Depresjon er en pågående sykdom som avbryter en persons liv. Ifølge American Academy of Child and Adolescent Psychiatry, fem prosent av barn og tenåringer lider av depresjon. Foreldre og lærere bør være klar over noen av symptomene på depresjon hos barn. Jo før du får dem hjelp, jo raskere vil de begynne å føle seg bedre.

Sinne og irritabilitet

Endringer i humør er en indikator noe er galt. Enten surring ut i sinne eller stadig gråt både kan være symptomer på depresjon hos barn.

Tap av interesse

Når barn slutter å spille med deres favoritt leker eller slutte å spille i det hele tatt, du vil gå inn og sjekke om dette er depresjon.

Vedvarende trist eller Tomme Feelings

Barn vil få trist på anledningen. Men hvis dette tristhet siste dagene og blir bare verre, det er noe større enn en stemning skjer.

Endringer i å sove og spise

Å spise eller sove mer eller mindre enn vanlig er et symptom på depresjon i alle aldre. Depresjon kan holde barnet i sengen mer og oftere eller holde dem våken i flere dager om gangen.

Intense følelser av sorg og håpløshet

Barn bør aldri føle seg håpløs. Dette er et sikkert tegn på depresjon hos et barn. Når barn begynner å gi opp på seg selv og verden rundt dem, må du ta dette på alvor.

Snakke om døden og tanker om selvmord

Tanker, ideer eller snakker om selvmord er et stort tegn på at du trenger å involvere en medisinsk faglig. Dette er ikke noe som bør betraktes som en fase; det er alvorlig.

Advarsel

Hvis du merker noen av disse symptomene hos barnet ditt, en venns barn eller en elev i klassen din, søke øyeblikkelig tilsyn av medisinsk faglig. Mens fastlegen din kan være en start, er en god idé å finne en barnepsykolog som er opplært til å utføre psykologiske vurderinger.

Barnas manisk depresjon Symptomer

Barnas manisk depresjon Symptomer

Fordi symptomene på juvenile manisk depresjon ligne andre vanlige oppvekstvilkår, som for eksempel ADHD, kan denne tilstanden være vanskelig å diagnostisere. Med en kombinasjon av terapi og medisiner, kan manisk depressive barn delta på vanlige klasser på skolen og ha meningsfulle relasjoner med deres familie og jevnaldrende.

Søvnproblemer

Manisk depressive barn ofte sover færre timer enn andre barn, og kan fungere på så lite som 4 til 6 timer søvn per natt. De kan lide av hyppige mareritt.

Hyperseksualitet

Barn med manisk depresjon kan utvise hyper atferd upassende for deres utviklingsnivå.

Pompøsitet

Manisk depressive barn ofte har grandiose ideer, som for eksempel å tro at de kan fly, lese tanker, eller at de er kjent. Disse atferd går utover normal barndom fantasifull lek.

Depresjon

Barn med manisk depresjon kan vise symptomer på depresjon vanlig hos voksne: uforklarlig tristhet, mangel på interesse i lystbetonte aktiviteter og selvmordstanker.

Trassig atferd

Barn arbeider med manisk depresjon kan oppføre seg trassig mot foreldre og lærere, og viser aggresjon mot andre barn.

Hvordan hjelpe små barn med depresjon

Depresjon påvirker ikke bare voksne og ungdom, det kan også påvirke små barn. Grunnskole og selv førskolealder barn kan lide av depresjon. Selv om alle små barn kan ha sporadiske følelser av tristhet, lider av depresjon er mer alvorlig. Årsakene til depresjon hos barn varierer, men kan inkludere, en kaotisk familiesituasjon eller en forelder skilsmisse. Noen barn kan også utvikle depresjon etter dødsfallet av en forelder eller søsken. Selv om Federal Drug Administration har godkjent visse antidepressive medisiner for barn over en alder av åtte, det er andre måter å løse tilstanden.

Hvordan hjelpe små barn med depresjon

gjenkjenne tegn. Små barn kan ha tegn på depresjon som ligner på voksne, men kan ikke uttrykke sine følelser. Hyppig gråt, kan tap av interesse i å spille og endringer i søvn være tegn på depresjon. Barn kan også bli veldig klengete og har problemer med å skille fra en forelder. Barn som er potte trent kan begynne å tisse i sengen eller å ha dagtid ulykker. Deprimerte barn kan også klage over fysiske problemer, som for eksempel hodepine eller magesmerter.

Få hjelp fra ekspertene. Snakk med din barnelege, som kan anbefale endringer for å forbedre ditt barns fysiske helse, som for eksempel endringer i kostholdet. Diskuter hvor mye søvn barnet ditt skal få basert på hennes alder. Din barnelege kan anbefale en barnepsykolog. Psykologen kan vurdere barnet ditt og finne ut om hun ser ut til å ha depresjon. En psykolog kan anbefale rådgivning for å hjelpe behandle depresjon.

Tenk spille terapi. Veldig små barn er kanskje ikke helt kunne si hva de føler. Gjennom lek terapi, kan barna være i stand til å uttrykke sine tanker og lære mestringsstrategier. Spør barnelege eller barnepsykolog om behovet for lek terapi.

Finn ekstra tid til å tilbringe med barnet ditt. Når et lite barn lider av depresjon han trenger å føle seg trygge og elsket av sine foreldre eller verge. Gjør ditt beste for å ordne planlegge å tilbringe ekstra tid med barnet ditt. Gjør morsomme aktiviteter sammen, for eksempel å gjøre kunstprosjekter, lese bøker og spille utenfor.

Lytt til barnet ditt. Noen små barn kan være i stand til å snakke om sine følelser. Spør barnet hvordan han føler og la ham vite hvor mye du elsker ham. Være betryggende med klemmer og ord av støtte. La barnet få vite at du alltid vil være der for å hjelpe.

Hint

  • Husk situasjons depresjon kan være normalt i visse hendelser. For eksempel, hvis en av foreldrene er død, kan et lite barn bli deprimert. Det er en normal respons på tap av en forelder. Imidlertid kan barnet fortsatt trenger hjelp arbeide gjennom sorgprosessen og overvinne depresjon. Sorgarbeid og støttegrupper rettet til små barn kan hjelpe.
  • Ikke bli sint eller forventer barnet å knipse ut om det. Depresjon hos et lite barn er ikke hans feil. Det kan ta tid å hjelpe barnet ditt overvinne depresjon. Vær tålmodig og kjærlig.

Hvordan forebygge depresjon hos barn

Depresjon hos barn er ekstremt farlig. Det kan føre til destruktive atferd som alkohol og rusmisbruk, seksuell promiskuitet og selvmord. Symptomer på depresjon inkluderer slapphet, søvnløshet og overdreven sove, spiseforstyrrelser og antisosial atferd. Det er viktig å legge merke til noen endringer i et barns atferd og søke hjelp for barnet bør depresjon bli et problem.

Hvordan forebygge depresjon hos barn

Kontroller i familien din medisinske historie for å se om det finnes tilfeller av depresjon. Hvis det er en historie med depresjon, må du kanskje vurdere om dagens familieforhold kan utløse en syklus av depresjon. Tenk å ha en betrodd terapeut tilgjengelig for å ha økter med barnet før noen syklus av depresjon fikk mulighet til å begynne.

Kommunisere regelmessig med barnet. Se for å se om barnet er apatisk eller anti-sosial og oppmuntre barnet til å holde åpen kommunikasjon.

•  Sørg for at barnet er å få noen form for daglig mosjon og eksponering for sollys. Sollys vil balansere stemninger og holde søvnmønster stabil og trening er en svært effektiv anbefalte måten å forebygge depresjon.

Kontroller at barnet har en sunn diett fordi usunn mat vil skape en belastning på kroppen. Mat med høyt sukker, hvit hvete karbohydrater og stekt mat vil gjøre sukker nivåer i kroppen swing i ytterpunktene. forårsaker alvorlige humørsvingninger og følelsesmessige utbrudd. En balansert diett av korn, helt måltid hvete, kjøtt eller andre protein og frukt og grønnsaker anbefales.

Finne kreative uttrykks uttak for barnet ditt å engasjere seg i. Kreative uttrykk er en kraftig måte å takle og bearbeide følelser og vil være uvurderlig for et barn som kan være utsatt for å utvikle depresjon.

Depresjon Fakta for Kids

Depresjon Fakta for Kids

Depresjon er ikke begrenset bare til voksne. Ifølge American Academy of Child and Adolescent Psychiatry, opp til 5 prosent av barn opplever en depressiv episode på et tidspunkt under deres barndom eller tenårene. Det er viktig for foreldre og lærere til å forstå hva symptomene på depresjon ser ut hos barn og tenåringer slik at barnet kan få den hjelpen han trenger. Depresjon kan påvirke et barns evne til å fungere daglig på skolen og hjemme. Den gode nyheten er depresjon er mulig å behandle.

Symptomer på depresjon i Kids

Depresjon hos barn kan ofte forveksles med atferdsproblemer og akademiske vanskeligheter. Foreldre og lærere ofte ikke anser depresjon som årsak når et barn eller tenåringer sliter. Deprimerte barn og tenåringer kan være altfor sensitiv, irritabel, klager av fysiske symptomer eller har lav selvfølelse.

Årsaker til depresjon i Kids

En rekke faktorer føre til depresjon hos barn, inkludert en familiehistorie med depresjon, en kronisk sykdom, overgrep, traumer eller større stress. Tapet av en kjær eller en annen dramatisk liv hendelse kan utløse depresjon hos noen barn. Barn med én eller flere risikofaktorer for depresjon bør følges nøye for å behandle symptomene tidlig.

Fysiske reaksjoner på depresjon i Kids

Det er vanlig for alle som lider av depresjon å vise symptomer fysisk. Deprimerte barn spesielt har en tendens til å vise sine indre følelser av depresjon som ytre fysiske tegn. Fysiske symptomer på depresjon inkluderer hodepine, magesmerter og kronisk tretthet. Depresjon bør betraktes som en årsak til fysiske symptomer hvis noen åpenbar medisinsk grunn kan bli funnet.

Medisiner mot depresjon i Kids

I tilfeller av alvorlig depresjon hos barn, kan antidepressive medisiner være foreskrevet. Selektive serotoninreopptakshemmere, eller SSRI, er ofte foreskrevet for barn og kan være effektive i behandling av depresjon; men de er kjent for å forårsake maniske episoder hos barn, slik at barna bør overvåkes nøye når du tar dem. Depresjon hos barn er vanligvis forårsaket av noe. Det er viktig at deprimerte barn se en terapeut for å fastslå den opprinnelige årsaken til deres symptomer.

Alternative behandlinger for depresjon

Mild til moderat depresjon hos barn kan behandles uten bruk av anti-depressiva i mange tilfeller. Kosttilskudd tatt under ledelse av en lege kan redusere depressive symptomer og øke energi. Deprimerte barn bør oppmuntres til å trene litt hver dag og bruke så mye tid som mulig i sollys. Deprimerte tenåringer kan være overscheduled og må kanskje kutte ned på noen aktiviteter. Begrense TV og dataspill kan oppmuntre deprimerte tenåringer til å utvikle andre interesser, og tilbringe tid med familie og venner.

Hvorfor bør Childhood Depresjon undersøkes?

Barndommen depresjon bør undersøkes på grunn av sin potensielle negative langsiktige rammer hvis venstre udiagnostisert. Barn med depresjon trenger behandling for å leve produktive liv uten å ty til alkohol og narkotika for lindring av depresjon symptomer.

Betydning

Ifølge Barne helseorganisasjon, ca 1 av 33 barn lider av depresjon. The American Academy of Child og ungdomspsykiatri hevder at så mange som 5 prosent av alle barn lider av depresjon.

Typer

Typer depresjon som kan påvirke barn inkluderer alvorlig depresjon, dystymi, værsyke (SAD) og bipolar lidelse.

Time Frame

Depresjon kan diagnostiseres når et barns nedstemthet begrenser deres normal funksjon i mer enn to uker.

Effekter

Effekten av depresjon kan inkludere følelser av tristhet, irritabilitet, sinne, angst, konsentrasjonsvansker, søvnproblemer, selvmordstanker og unngåelse av venner og familie.

Advarsel

Barn som har ubehandlet depresjon er mer som å bruke narkotika og alkohol. De kan bruke disse stoffene i et forsøk på å føle seg bedre.

Behandling

Depresjon symptomer bør diskuteres med ditt barns barnelege som kan henvise deg videre til barnepsykiater ved behov. Depresjon kan behandles med terapi, medisiner eller begge deler.

Hvordan unngå depresjon Mens på dialyse

I denne artikkelen vil du lære hvordan å gjenkjenne symptomer på depresjon fra dialyse og hvordan du kan søke hjelp håndtere det.

Hvordan unngå depresjon Mens på dialyse

Hvordan unngå depresjon Mens på dialyse

Når diagnostisert med nyresykdom, kan du føle deg som om livet er over. Husk at dialyse er en behandling som brukes til å holde deg eller din kjære i live. Du har alt å leve for. Depresjon er en vanlig psykologisk faktor som er knyttet til pasienter med nyresykdom. Det første trinnet er å vite hva depresjon er. Symptomer inkluderer: skyldfølelse, hjelpeløshet, og følelser av sorg, humørsvingninger, og håpløshet. Det er vanligvis ledsaget av endringer i libido, spisevaner, og appetitt. Med tid, tålmodighet og forståelse for at du lider av depresjon, kan du hjelpe deg selv til et sunnere liv.

Det finnes mange teknikker for å holde deg fra å bli deprimert. Søke trøst på en høyere makt hvis du tror på Gud. Dette vil tillate deg å motta styrke i nødens stund. Mange søker hjelp gjennom meditasjon. Dette vil tillate deg å sentrere tankene dine og slappe av tankene dine.

Hvis du har familie til å hjelpe deg, søke hjelp fra dem. Prøv å snakke og diskutere dine følelser til din familie og venner. La dem alle vet hvordan du noen ganger føler at de er klar over hvordan du kan føle. Verbalizing følelsene dine kan du få dem ut av hodet og ut av hjertet ditt. Det er ikke bra å holde følelsene flaske inne. Talking vil frigi alle dine følelser og tillater deg å gå videre.

Når du begynner å føle seg deprimert, lese en bok eller ta en spasertur. Finn en hobby som du liker og bruke den når du føler deg deprimert. Turen kan være avslappende, så vel som godt for hjertet! Disse teknikkene vil stimulere glade tanker og positive følelser og vil fjerne din depresjon.

Hvis du har prøvd de ovennevnte teknikker og er fortsatt lider av depresjon på grunn av dialyse, må du kanskje snakke med din nedsatt lege. Det finnes medisiner som din lege kan forskrive for å hjelpe deg med å håndtere depresjon. Disse medikamentene vil ha deg følelsen som din gamle selv - den glade personen før dialyse. Overall, prøv å være positiv og snakke med noen som kan lytte. Du vet aldri hvem som kan være villig til å hjelpe deg !!

Depresjon hos babyer

Depresjon hos babyer


Ifølge Centers for Disease Control (CDC), er mer enn én av 20 amerikanere over 12 år deprimert. Men når den lille babyen virker trist, er det faktisk mulig hun er deprimert? Kanskje det. Det er viktig at alle foreldre være bevæpnet med informasjon om depresjon hos spedbarn og småbarn.

Kan babyer bli deprimert?

Selv om babyer ikke kan fortelle oss hvordan de føler, forskere sier de kan oppdage tegn på depresjon hos babyer så unge som seks måneders alder. Dr. Jess Shatkin, direktør for utdanning og opplæring på New York Universitys Child Study Center anslår rundt én av 40 babyer lider av depresjon.

Risikofaktorer

Legene mener risikoen for en baby eller barn å være deprimert er omtrent tre ganger høyere hvis han har en forelder som er deprimert. I tillegg babyer vokser opp i stressende miljøer er mer sannsynlig at lider av depresjon.

Symptomer

Hos spedbarn og småbarn, tegn på depresjon inkluderer manglende samhandling med andre, stirrer eller avverget blikk, mangel på respons, mangel på interesse i deres miljø, det som kan kalles "trist" ansiktsuttrykk, uttrykker lite følelser, langsom bevegelse, fôring problemer , søvnproblemer, irritabilitet og tilknytningsvansker med foreldre eller omsorgspersoner.

Imidlertid vil ikke alle deprimert babyen vise disse symptomene, og sjelden vil alle symptomer være tilstede. I tillegg kan disse symptomene også peke på andre fysiske problemer barnelege bør utforske.

Diagnose

Generelt sett, hvis symptomene forblir i minst tre måneder, og ingen fysisk grunn for dem kan bli funnet, kan depresjon mistenkes. På dette punktet, kan psykologisk testing oppnås.

Behandling

Arealet av depresjon i spedbarnsalder er relativt nytt territorium, og ikke alle barneleger gjenkjenne det. Men noen eksperter på depresjon, inkludert forfatteren og rådgiveren Beth McHugh, sier "det kan være gunstig for både mor og barn å tilbringe tid fra hverandre for en del av hver uke, slik at begge kan ha nytte av samspill med andre. Når det gjelder den tilsynelatende deprimert spedbarn, kan denne tilnærmingen være avgjørende for deres påfølgende sosial og emosjonell utvikling. " Dette gjelder spesielt hvis mor er også trykket ned.

I tillegg til å gi barnet "space", en rådgiver vil prøve å finne en ikke-kjemiske grunner babyen er deprimert og prøve å løse dem. For eksempel, hvis mor er deprimert, vil rådgiveren oppmuntre henne til å oppsøke behandling, eller om det er uvanlig spenning i husholdningen, vil rådgiveren prøve å hjelpe familien løse det.

Antidepressiva brukes ikke for babyer eller småbarn.

Har phentermine forårsake depresjon?

Det er spekulert om hvorvidt stoffet Phentermine, som vanligvis brukes som et vekttap hjelpemiddel i mange tillegg, er en katalysator for å øke depresjon hos noen individer. Phentermine er godkjent for bruk som kosttilskudd av Food and Drug Administration, og det er allment akseptert som et trygt legemiddel i kampen mot fedme. Spørsmålet er, gjør fordelene oppveier risikoen?

Historie

Phentermine er ofte brukt for vekttap hos personer som lider av mild til moderat fedme. Den selges under en rekke navn, og kommer i tablett eller kapsel form. Phentermine lanserer en kjemikalie som undertrykker appetitten ved å øke stimulering av nervesystemet og kan føre til en økning i hjertefrekvens sammen med reduksjon i appetitten. En forbindelse har blitt funnet mellom bruk av Phentermine og depresjon hos noen individer, muligens på grunn av en forstyrrelse i serotoninnivået i hjernen.

Betraktninger

Serotonin er en stemning regulator som forekommer naturlig i kroppen. Når serotonin er kjemisk endret, som de er med bruk av kosttilskudd som Phentermine, oppstår en kjemisk ubalanse som kan føre til følelser av angst eller depresjon. Med langsiktig phentermine bruk, kan serotoninnivået ikke tilbake til et normalt nivå, og dermed øke depresjon risiko på ubestemt tid.

Fordeler

Personer som lider av fedme kan ha en økt risiko for hjerteinfarkt, hjerneslag og andre livstruende sykdommer. På grunn av dette, kan de føle at fordelene med å ta Phentermine, inkludert nedsatt appetitt og økt vekttap, oppveier risikoen. Dette er et individuelt valg som bør diskuteres med lege.

Risiko

Mens du tar Phentermine for vekttap bør personer bo i nær kontakt med en lege. Hvis følelser av depresjon eller angst oppstår, bør brukerne umiddelbart slutte å bruke Phentermine og ta kontakt med lege for flere alternativer.

Potensiell

The Food and Drug Administration (FDA), fortsetter å studere Phentermine og overvåke bivirkninger forbundet med bruken sin.

En Depresjon Detox Diet

Detox dietter er en krone et dusin, og er sagt å starte kroppen på en aggressiv vekttap program med "rensing leveren" og hoppe starter metabolske systemet. Kort sagt, blir dietten sies å fjerne kjemikalier og toksiner fra blodet som bygges opp med inntak av junk mat. Denne "detox" sies å bidra til å gjøre kroppen vår fungerer bedre. Depresjonen detox diett sies å bidra til å forbedre stemningen.

Detox og depresjon

Depresjon er en sykdom, og det er ikke vitenskapelig faktum som antyder at en diett vil bidra til sykdommen. Men, hjelper forbedre kroppen og gjenopprette kroppen kan bare være bra for deg, slik at pasienter med depresjon kan prøve detox diett under en legens instruksjoner.

Vann

Som enhver detox diett fokus for depresjon detox diett er forbruket av vann. Med åtte glass vann blir normen, detox dietter foreslår at folk doble dette beløpet og drikke minst 16 glass vann hver dag.

Begrenser raffinert sukker, salt og mettet fett

Mens de fleste matvarer som finnes i supermarkedet i dag føre til noen form for giftstoffer buildup i kroppen, er de som inneholder salt, mettet fett og raffinert sukker sies å være den verste. Dietitians foreslår at detox dietter fungerer mest effektivt når disse matvarene er fjernet fra kostholdet. Sukker "høyder" og "" lows "kan være forårsaket av inntak av raffinert sukker, så fjerner dette fra kostholdet kan hjelpe kontroll humørsvingninger.

Lemon Detox

En detox diett er en kortsiktig diett og sitron detox diett, men ikke sunn eller trygg på lang sikt, sies å bidra til å starte pasienter på en depresjon detox. Denne dietten består av massevis av frisk sitron blandet med vann og litt pepper og "sirup av organiske trær", nemlig en blanding av palmer og maple sirup. Sitronsaft hjelper i detoxing av kroppen din og pepper og vann hoppe starte stoffskiftet.

Lemon Detox Fordeler

Sitron detox sirup concoction er laget av naturlig sukker som inneholder bare 70 kalorier per glass. Dette bidrar til å tilfredsstille kroppens behov for energi og også demper sultfølelsen. De blandinger av naturlig sukker hjelpe kroppens stoffskifte å fortsette på en vanlig sats, og fraværet av oppturer og nedturer i sukker nivåer bidra til å kontrollere humør. Sirupen også inneholder sink og kalsium, som er nødvendig for biokjemiske aktiviteter i kroppen.

The Raw Food Detox

Den rå mat detox er en sunnere form for depresjon detox. Bestående av rå frukt og grønnsaker kombinert med en grønn lemonade drink, skaper denne dietten en god kombinasjon av mat som kan videreføres i en lengre tid at de fleste detox dietter.

Depresjon Detox

Depresjon detox er ikke en egen og spesiell diett. Snarere detox dietter som hjelper å regulere kroppens stoffskifte og starte den på veien til en godt balansert biokjemisk system, rensing kroppen for giftstoffer og kjemikalier som kan forstyrre hjernen og nervesystemet signaler, kalles depresjon detox dietter. De kan ikke være "vitenskapelig effektiv", men bidra til å regulere humørsvingninger hos pasienter med depresjon og andre relaterte lidelser ved å hjelpe regulere renne av energi.

EXOGENIC Vs. Endogenic Depresjon

EXOGENIC Vs.  Endogenic Depresjon


Eksogen depresjon (også kjent som situasjonsbestemt eller reaktiv depresjon) oppstår når en ekstern hendelse, for eksempel en jobb tap, skilsmisse eller død av en kjær, fører depressive symptomer. Endogen depresjon (eller organisk depresjon) oppstår innvendig, på grunn av hjernens kjemi.

Varighet

Eksogent depresjon er en kortvarig reaksjon på en ekstern situasjon, mens endogen depresjon er kronisk og muligens en livslang tilstand.

Betraktninger

Et individ kan lide av både eksogen og endogen depresjon på samme tid. Faktisk kan skillet ikke være meget nyttig ved behandling av depresjon. Leger er nå mer sannsynlig å se årsaken til depresjon som en kombinasjon av flere faktorer, inkludert genetisk sminke, miljø, opplevelser og hjernens kjemi.

Symptomer

Symptomene på eksogene og endogene depresjon er de samme og kan omfatte konstant tristhet, håpløshet, apati, skyldfølelse eller verdiløshet, tretthet, søvnløshet eller overdreven sove, og selvmordstanker.

Behandling

Eksogene og endogene depresjon blir behandlet på samme måte. Behandlingen inkluderer vanligvis en kombinasjon av psykoterapi ("samtaleterapi") og antidepressiva.

Advarsler

Depresjon er en alvorlig medisinsk tilstand. Hvis du eller noen du kjenner lider av symptomer på depresjon, bør du kontakte lege.

Hvordan håndtere Menopause Depresjon

Hvordan håndtere Menopause Depresjon


Overgangsalder depresjon kan være et problem hvis du er av menopause alder og begynner å føle seg ned på en jevn basis. Alle får ned nå og da dette er normalt. Men hvis det ikke lar seg og du er ulykkelig hver dag det er på tide å ta affære. Det er ikke tid til å skjule eller holde i fornektelse dette vil bare gjøre vondt verre.

Hvordan håndtere Menopause Depresjon

•  Hvis du tror du har overgangsalder depresjon det er ikke å bli tatt lett på. Ikke hør på folk som forteller deg at du er bare hormonell. Mens det kan være sant at du er hormonelle, kan det også være sant at du lider av depresjon. Ja, kan varierende hormoner være en faktor i depresjon; på den annen side, kan livsstil være en del av problemet også.

Dette er hvorfor du bør først prøve en endring i livsstil før du løper for å se en psykiater. Hvis du ikke tar godt vare på ditt sinn, kropp og ånd så kan du ta depresjon på deg selv, så det kan ikke være hormoner. Uten tvil er den beste måten for å finne ut å eliminere dårlige vaner en om gangen.

Som vi alder dårlige vaner som vi har hatt i år er mye hardere på oss. Mens, da vi var yngre kroppen spratt tilbake raskt, dette er ikke lenger sant i overgangsalderen alder. Derfor er det mange ganger endringen er nødvendig for å holde en sunn kropp og sinn.

Som et resultat, kan du oppleve at du ikke har overgangsalder depresjon etter alt. Men i stedet, år med misbruk på din kropp og sjel har satt sine spor!

Først, sjekk din vekt; er du over eller under vekten? Deretter kontrollerer kostholdet; Spiser du sunn mat? Deretter får du nok mosjon? Er du uthvilt? Hva med stress og angst? Hvor mye alkohol eller narkotika bruker du? Røyker du? Er du en arbeidsnarkoman? Dette er de områdene du trenger for å analysere og gjøre endringer.

Hvis du er ute av balanse på toppen av hormon ubalanse hva tror du kommer til å skje? Men hvis du gjør endringer i livsstil og er fortsatt deprimert du kan virkelig ha overgangsalder depresjon så du gå videre til trinn fire.

Forstå at når du gjør endringer i livsstil det vil ta kroppen tid til å justere, så vær tålmodig og gi den en sjanse til å jobbe. Så hvis du fortsatt føler deg ned, og hver dag virker verre enn den forrige, er det på tide å gå videre.

Det neste trinnet er å gjøre en avtale med en psykiater / terapeut som kan komme til bunns i din depresjon. Mest sannsynlig vil de foreskrive anti-depressent narkotika, som du trenger for en kort tid. Men det er alltid best å få ut av dem asap, siden de alle har dårlige bivirkninger.

Endelig kan menopause depresjon være forårsaket av hormoner, så har dine hormoner testet. Som et resultat, kan hormonbehandling være svaret. Husk, alle legemidler har bivirkninger dette er grunnen til at naturlig er bedre.

Mat for anti depresjon, dietter og vekttap

I henhold til den medisinske informasjonsside Medlineplus.gov, en av de teoretisert årsaker til alvorlig depresjon innebærer forekomsten av kjemisk ubalanse i hjernen. Mens depresjon kan sikkert bli behandlet via medisiner, bivirkninger av mange populære antidepressiva gjøre noen mennesker ser medisiner som en siste utvei. Ett populært alternativ for behandling av depresjon innebærer kosttilskudd forandringer, som kan tilby noen lettelse fra depresjon sammen med vekttap fordeler også.

Anti-Depresjon Theory

Forstå forskningen bak noen kosttilskudd tilnærming før du bruker kosthold for å dempe depresjon. Ifølge en studie publisert i Archives of General Psychiatry i oktober 2009, individer som holder seg til en middelhavsstil kosthold har en klart lavere risiko for å utvikle depressive lidelser. Sammen med dette, kan følge en middelhavsdiett bidra til å stimulere betydelig vekttap, styrking selvbilde i prosessen.

Mediterranean Diet

Konsumere en diett som er rik på frukt, grønnsaker, sjømat, hele korn, og sunt fett for å følge en grunnleggende Middel tilnærming. Ifølge Mayo Clinic, i tillegg til å ha depresjon kamp fordeler, er Middelhavet diett også et hjerte-sunn måte å spise som kan styrke din immunitet mot hjertesykdom. Mens du er på diett, forsøke å minimere forbruket av rødt kjøtt, stikker til slankere proteinkilder som sjømat, kylling og kalkun. Hvert måltid du spiser bør generelt bestå av en mager proteinkilde (spise sjømat minst to ganger per uke), en frukt, en grønnsak, hele korn, og en sunn fettkilde. Friske fettkilder inkluderer rapsolje, olivenolje, og alle typer nøtter. Dessuten anser å supplere med en omega-3 fettsyre supplement, som omega-3 fettsyrer har vist seg å ha anti-depressive egenskaper i henhold til informasjon fra Mayo-klinikken. Tre til fem gram per dag av fiskeolje bør gjøre triks.